Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Jaargang 105,nummer 13 M.R.Tetelepta Van onderwijzen naar leren. Nieuws Inhoud Van onderwijzen naar leren 1 Nieuws uit de groep 2 Nieuws uit de groep 3 Jarigen 4 VPCBO nieuws 5 Voor u gelezen 6 Agenda: Wo 15 feb Studiedag team. Alle leerlingen vrij Wo 15 feb Manifesto contactavond Vr 17 feb Pannekoekenfeest Ma 20 vr 24 feb Voorjaarsvakantie Di 28 feb 15- minutengesprekken Wo 1 mrt 15- minutengesprekken Woe 1 mrt Grp 8 verwijsgesprekken VO Do 2 mrt leerlingen groep 1&2 vrij ivm studiedag juf Karin en juf Ine Vr 3 mrt Rapport mee naar huis De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 24 februari Omgaan met veranderend gedrag Gedrag is een vak. Net als het onderwijzen van lezen, schrijven en rekenen, moeten de leerlingen specifiek gewenst gedrag aangeleerd worden. Gewenst gedrag leer je echter niet in één les of in één keer; het is een voortdurend leerproces tijdens de hele schoolloopbaan van de leerling. Veel leerlingen verwerven gedragsvaardigheden op een natuurlijke manier door te kijken naar hun ouders, broers, zussen of leeftijdgenoten; sommige kinderen hebben echter geen rolmodellen in hun directe omgeving of hebben meer doelgericht onderwijs en handvatten nodig om gewenst gedrag op te pakken. Het is onze taak als mede-opvoeder om de juiste aanpak voor iedere leerling te ontdekken, zodat hij zich de benodigde vaardigheden eigen kan maken en succeservaringen kan opdoen. De komende maanden gaan we onder begeleiding van mevrouw Oekje Kooi van de IJsselgroep op leerkracht-, leerling- en ouderniveau het vak gedrag onderwijzen en leren. Zo staat er een ouderavond gepland op dinsdag 21 maart en wordt het team door mevrouw Kooi gecoached. Studiedag team Woensdag 15 februari zijn alle leerlingen vrij in verband met een studiedag van het team. Vrijwilligers gevraagd voor AZC Zweeloo. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij o.a: Kinderactiviteiten Vrouwenactiviteiten Computerles Moestuin Taal café Sport Begeleiden van bewoners in het dorp. Mocht u interesse hebben dan mag u contact opnemen met Marko Soer of Anja Turkstra van het COA Aalden.. Trefwoord Week 7 t/m 10 (13 februari t/m 10 maart): Zoeken en vinden Inhoud: Over verliezen en zoeken, over weglopen en terugkeren, over blij zijn als alles weer compleet is. Bijbel: Het verloren muntje; Het zoekgeraakte schaap; De weggelopen zoon (Lucas 15).

2 Pagina 2 Nieuws uit de groepen CBS de Schutse Goede doel Make-A-Wish Voor de komende periode hebben we een nieuw goed doel gevonden. Samen met de kinderen gaan we sparen voor Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Groep 1,2, en 3. Het nieuwe oude huis is een erg leuk project. Kinderen zijn erg enthousiast bezig met het meten van de spullen die mee moeten met de verhuizing. Met de spelletjes die bij het project horen. Het samen kleuren van een mooie poster van de straat. Als deze klaar willen wij het graag aan u laten zien. Ook hebben we een lied geleerd over een dikke olifant en de giraf met zijn lange nek. Volgende week woensdag zijn de kinderen vrij i.v.m. de studiedag van het team. Vrijdagmorgen gaan we gezamenlijk pauze houden met alle kinderen van de Aelder Meent. Na de pauze heeft groep 1 en 2 een voorstelling van theater Jinky met De kleine walvis samen met alle peuters en kleuters. Dit naar aanleiding van het voorleesontbijt. Na de voorstelling sluiten we de morgen af met pannenkoeken eten! Daarna is het voorjaarsvakantie. Donderdag 2 maart is groep 1 en 2 vrij i.v.m. een studiedag van juf Ine en juf Karin. Groep 3 We werken nu met een dagplanning. Dit gaat heel goed. De kinderen weten precies wat ze moeten doen. Het is een stap naar het zelfstandig verwerken. Dinsdagmiddag gaat groep drie na de pauze gelijk door naar groep 4,5. Daar luisteren ze naar de spreekbeurten van de kinderen en kunnen zo de kunst afkijken. Daarna gaan ze gezamenlijk naar gym. Na de gym gaan ze met gr. 4 en 5 schrijven. Zo proberen we gaandeweg de overgang kleiner te maken. Komende week wordt voor Taal kern 6 afgesloten. De CITO toetsen zijn gemaakt en de mooie resultaten willen we graag met u bespreken tijdens de 15 minutengesprekken. Hiervoor krijgt u voor de voorjaarsvakantie een uitnodiging. Groep 4 & 5 Helaas is de griep nog niet voorbij. Een aantal kinderen en Juf Marian hebben het flink te pakken, We hopen dat onze groep(en) gauw weer compleet is. We zijn nog steeds druk bezig met het lezen van de boeken van het leesvirusproject. Het is ons elke week gelukt om de vragen goed te beantwooden. Op dit moment staan we op de 2 e plaats.de kinderen van groep 5 & 6 hebben volgende week vrijdag de topotoets.

3 CBS de Schutse Nieuws uit de groep Pagina 3 Groep 6,7,8 De Drentse kinderjury is weer van start gegaan. Afgelopen maandag hebben de kinderen van groep 7 en 8 te horen gekregen welke boeken er allemaal meedoen. 10 Boeken in totaal. Natuurlijk hebben we de boeken in de klas en kunnen de kinderen de komende tijd lekker lezen. Niet alleen op school, maar ook thuis mogen ze de boeken lezen. Na het lezen van één van de boeken vullen de kinderen het leeslogboek in. Ze geven het boek ook punten. Als de kinderen alle boeken gelezen hebben kunnen we een klasse-top tien maken. Welk boek krijgt de meeste punten? In mei gaan we dat bepalen, tot die tijd LEZEN, LEZEN, LEZEN, eel veel lezen. Figuur 1 Typeworld en leesboeken voor de Drentse kinderjury Zoals u in de vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen zijn we gestart met Typeworld. Als het goed is heeft u al de eerste mail ontvangen met de vorderingen van uw zoon of dochter. Er zijn ook een aantal kinderen die al een typcursus volgen. Zij hoeven niet via Typeworld te leren typen, maar krijgen tijd om op school te oefenen via hun eigen cursus. Leren leren. Figuur 2 Reflectiebord met inzetmeter groep 6,7,8 Elke dag aan het einde van de ochtend staat er reflectie op het programma. De ene keer kijken we dan specifiek naar rekenen en een andere keer naar taal. Deze keer stond de werkhouding centraal. Heb je het werk af kunnen krijgen? Antwoorden de kinderen met ja, dan volgt de vraag; Welke factoren hebben daar aan bij gedragen? Ook bij nee, stellen we die vraag. Vervolgens kijken we naar, hoe was je inzet? En wat kun je nog beter doen? Of wat kun je anders doen, zodat het de volgende keer wel lukt. Allemaal vragen die de kinderen helpen bij het leren. Op een klein papiertje schrijven de kinderen hun bevindingen. Die plakken ze vervolgens bij de juiste smiley. Zo kunnen we snel zien bij wie het al best goed ging en bij wie minder. Door zo met elkaar erover te praten hopen we dat de kinderen leren wat ze nodig hebben om te leren. Vandaag zijn we tot de conclusie gekomen dat we meer rust en stilte nodig hebben. Taalrijk Voor volgende week staan er dictees en taaltoetsen op het programma voor groep 1 t/m 8. We wensen juf Mirja beterschap toe en hopen haar maandag weer te ontmoeten.

4 . Jarig in CBS de Schutse Paardelandsdrift PL AALDEN Telefoon: directie@cbsdeschutse.nl info@cbsdeschutse.nl OUD PAPIER AKTIE : 22 februari Jorick Koedijk Bert Feunekes We zitten op het web! FEBRUARI Groep 5 Hugo 3 7 Nathan 1 7 Ilse 8 26 Ingmar 6 Maatschappelijke stage Volgende week loopt Stefan Pol zijn maatschappelijke stage bij ons op school. Stefan is oud-leerling en zit nu op het Carmel College. Wictoria Dabrovska zal tot aan de zomervakantie stage lopen voor haar opleiding Medewerker secretariaat en receptie. We wensen Stefan en Wictoria een prettige en leerzame periode toe. Manifesto Juf Renske is nog ziek en juf Gisela valt voor haar in. Het huiswerk is de Plannexles, de tekst van Maarten Luther lezen/samenvatten/leren (volgende week krijg je hier een toets over) en eventueel huiswerk omtrent de workshop. Volgende week gaan we met 8 kinderen vanuit Coevorden na Manifesto naar de film Storm. We hebben een eigen zaal en we hebben nog plek over. Mochten er nog vriendjes/vriendinnetjes of broers en zussen mee willen dan is dit mogelijk. Dit wel graag even melden en uiterlijk om uur aanwezig zijn bij de bioscoop in Hoogeveen. Volgende week is er ook een ouderavond in Gramsbergen. Deze begint om uur en is in CBS "De Akker", Goudenregenstraat 75, 7783 AB Gramsbergen. Gisela de Vries Schoolschoonmaak / klusochtend. GELOOF in goed onderwijs. Hebben jullie het al in jullie agenda genoteerd? Zaterdag 11 maart vanaf 9:00 uur gezamenlijke klus- en schoonmaakochtend. Kom op deze ochtend met het hele gezin naar school! Verdere info volgt later. De Activiteitencommissie.

5 VPCBO nieuws Vertrouwenspersoon Het kan natuurlijk zijn dat de zaken op school niet gaan zoals u als ouder dat graag zien. De eerste weg is dan uiteraard een gesprek met de leerkracht en/of de directeur. Komen ouders en directie er helaas toch niet samen uit, dan kunnen ouders contact zoeken met de algemeen directeur van de VPCBO Coevorden of met de nieuwe vertrouwenspersoon van de VPCBO Coevorden, de heer J.G.Borst. De vertrouwenspersoon werkt volgens de richtlijnen van de Landelijke Klachtencommissie. VPCBO Coevorden is aangesloten bij deze klachtencommissie. Vertrouwenspersoon VPCBO Coevorden: Dr. J.C. Borst Menso Altingstraat CB Sleen / dshansborst@gmail.com In het uiterste geval kan een klacht aangemeld worden bij de Landelijke Klachtencommissie Luxe verzuim Het team van de leerplicht laat ons het volgende weten. Wanneer een ouder een leerplichtige leerling thuis houdt om eerder op vakantie te kunnen gaan, is er sprake van ongeoorloofd verzuim, namelijk luxe verzuim. Dit is niet toegestaan. Op vrijdag 17 februari 2017, de dag voor de voorjaarsvakantie, vinden er controles plaats. Ook het ziekteverzuim van die dag wordt gecontroleerd. Wanneer uiteindelijk blijkt dat er sprake is van luxe verzuim zal er een proces-verbaal worden opgemaakt. Ouders krijgen hiervoor een oproep van de gemeente. Doel van deze actie is het luxe verzuim terug te dringen. Hoogachtend, Team Jongeren en Leerplicht, gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen

6 Voor u gelezen en ingezonden door Hilda Lanting

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 7-01- 27 Jaargang 105,nummer 12 M.R.Tetelepta De Aelder Meent leest voor! Nieuws Inhoud De Aelder Meent leest voor. 1 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 6-02- 19 Jaargang 105,nummer 15 M.R.Tetelepta Nieuwsb Inhoud Paas-creamorgen 1 Nieuws uit de groepen 2 Nieuws uit de groepen 3

Nadere informatie

Restaurant De Snoeppot voor 3 dagen volgeboekt.

Restaurant De Snoeppot voor 3 dagen volgeboekt. No.8 8 februari 2019 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Restaurant De Snoeppot voor 3 dagen volgeboekt. In het Speelleeerrijk is restaurant

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 5-10- 23 Jaargang 105,nummer 6 M.R.Tetelepta Herfst Nieuwsb Inhoud Herfst 1 Nieuws uit de groepen 2 Nieuws uit de groepen 3 Nieuws

Nadere informatie

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden

No.9 12 januari CBS De Schutse PR Aalden No.9 12 januari 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Trefwoord Week 2 t/m 4 (8 t/m 26 januari): Contact Inhoud: Over contact tussen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 10 31 E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 6-09- 15 Jaargang 106,nummer 2 M.R.Tetelepta FIERS! SAMEN STERK! Nieuwsb Inhoud Fiers 1 Nieuws 2 Nieuws 3 Jarigen 4 Samenloop voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 7-03- 24 Jaargang 105,nummer 15 M.R.Tetelepta Open dag op donderdag 16 maart a.s. Nieuws Inhoud Open dag 1 Nieuws uit de groep

Nadere informatie

No.7 25 januari CBS De Schutse PR Aalden Voorleesontbijt.

No.7 25 januari CBS De Schutse PR Aalden   Voorleesontbijt. No.7 25 januari 2019 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Voorleesontbijt. Woensdag 23 januari, werden we bediend door een echte ober.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 10 februari 2017 weeknieuws 21 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

105 jaar. Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel. Nieuwsb. Agenda: Feest op vrijdag 7 oktober

105 jaar. Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel. Nieuwsb. Agenda: Feest op vrijdag 7 oktober Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 6-09- 30 Jaargang 105,nummer 4 M.R.Tetelepta Feest op vrijdag 7 oktober Nieuwsb Feestavond vrijdag 7 oktober: De Schutse 105

Nadere informatie

Trefwoord Week 6: Waar ben je mee bezig? Inhoud: Over bezigheden die vragen oproepen en verbazing. Over de zin en onzin van wat mensen doen.

Trefwoord Week 6: Waar ben je mee bezig? Inhoud: Over bezigheden die vragen oproepen en verbazing. Over de zin en onzin van wat mensen doen. Nieuwsbrief woensdag 1 februari In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a: Paul Kruger got talent Schoolfruit NL doet Eerste rapport mee Woensdag 8 februari Vrijdag gaat het eerste rapport mee. Als ouder wil

Nadere informatie

No januari CBS De Schutse PR Aalden

No januari CBS De Schutse PR Aalden No.10 26 januari 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Specialist het jonge kind Maandag 22 januari was de eindpresentatie voor de

Nadere informatie

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden No.10 15 maart 2019 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Zuidenveld 2019 Tijdens dit groot evenement is er ook deze keer weer een morgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 7-06- 02 Jaargang 105,nummer 20 M.R.Tetelepta Giga gezellig op schoolreis Nieuws Inhoud Giga gezellig op schoolreis 1 Nieuws

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7 Inhoudsopgave: Zaakvakken Huiswerk, De school in kerstsfeer Kerstmis op De Borgh NB Kerstviering op De Borgh

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina

Nieuwsbrief 9 De Driekleur locatie Wilhelmina Vrij 1 feb. Extra gymles voor groep 8 Di 5 feb. Groep 7 naar Stedelijk Museum in Amsterdam Vrij 8 feb. Extra gymles voor groep 5 Zo 10 feb. 11.00 u. Start intekenen voortgangsgesprekken Social Schools

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 7-04- 21 Jaargang 105,nummer 18 MRTetelepta Wennen!? Nieuws Inhoud Wennen 1 Nieuws uit de groep 2 Nieuws uit de groep 3 Jarigen

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

Hebt u zich al aangemeld? Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 23 t/m 27 januari Agenda: Ma - Di - Wo - Volgende ronde Damtoernooi! Do - Oud Papier Vr - Beste ouders/verzorgers De voorbereidingen voor de Winterfair zijn in volle gang. Dit mag

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Huidige stand: we hebben nu 4 aanmeldingen binnen!!!!

Huidige stand: we hebben nu 4 aanmeldingen binnen!!!! Agenda Do 21 feb MR vergadering Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo 10 mrt Voorjaarsvakantie Ma 11 mrt Studiedag, kinderen vrij. Di 19 mrt Bag2school (tijdstip nog niet bekend) Di 19

Nadere informatie

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten.

Licht in onze harten: dat wij ruimte scheppen, plaats maken voor velen. Licht in onze gedachten: dat wij komen tot nadenken en eerlijke besluiten. INFO 8 21 december 2012 belangrijke data voor de komende periode ma 24 dec 2012 t/m vr 4 jan 2013 kerstvakantie groep 1 t/m 8 vrij 25 jan. en 1 feb. en 8 feb. schoolschaatsen groep 3 t/m 8 wo 23 jan. voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018

Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Nieuwsbrief 6 18 januari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Dit is de allereerste nieuwsbrief van 2018. De feestdagen zitten er weer op en we zijn gestart met de tweede helft van dit schooljaar.

Nadere informatie

No februari

No februari No. 11 1 februari 2018 2017-2018 CBS De Molenvliet Graaf Florisstraat 1a 4791 CA Klundert 0168-402982 info@demolenvliet.nl www.demolenvliet.nl Algemeen In deze periode worden er vanaf groep 3 weer CITO-toetsen

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 21 27-01-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA30 MA06 DI31 DI07 WO01 13.00 uur:

Nadere informatie

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!!

DIT WILT U NIET MISSEN: Ranking de Hoeksteen woensdag 6 juli Hebt u altijd al uw mening willen geven over onze school? PAK NU UW KANS!!! r.k.b.s. de Hoeksteen interim-directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 Locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 www.dehoeksteen-skod.nl Weekbericht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 7-07- 14 Jaargang 105,nummer 23 M.R.Tetelepta Straatwijs de vakantie in! Nieuws Inhoud Straatwijs 1 Nieuws uit de groep 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

No.5 2 november CBS De Schutse PR Aalden

No.5 2 november CBS De Schutse PR Aalden No.5 2 november 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Trefwoord Week 42 t/m 45 (15 oktober t/m 9 november): Verfraaien Inhoud: Over

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

No.2 14 september CBS De Schutse PR Aalden

No.2 14 september CBS De Schutse PR Aalden No.2 14 september 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Ouderinformatieavond Klassekids & Talentbouwers Leerzame en duidelijke presentatie

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief : 13 oktober 2017

Nieuwsbrief : 13 oktober 2017 Nieuwsbrief : 13 oktober 2017 Agenda: Algemeen: Docu-ouders gevraagd. Vanaf groep 3 mag jullie kind om de week naar het docu, de bibliotheek van school, om 2 nieuwe boeken uit te zoeken. Een informatie

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 7-06- 16 Jaargang 105,nummer 21 M.R.Tetelepta Passie en talent Nieuws Inhoud Passie en talent 1 Nieuws uit de groep 2 Nieuws

Nadere informatie

Peppelinfo maart 2016, nummer 6

Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Beste ouders, De afgelopen periode is omgevlogen. Voor mijn gevoel wat het net Kerst en nu staat de voorjaarsvakantie al weer voor de deur. Ik heb al heel wat krokussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 2.0 Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 5-10- 09 Jaargang 105,nummer 5 M.R.Tetelepta Nieuwsb Inhoud 1 Nieuws uit de groepen 2 Nieuws uit de groepen 3 Nieuws uit de rijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

No.8 22 december CBS De Schutse PR Aalden

No.8 22 december CBS De Schutse PR Aalden No.8 22 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Kerst, feest van geven. Het thema van de kerstviering is dit jaar: Kerst, feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer12 12-07-2019 Bedankt! Het schooljaar zit erop; 6 weken vakantie staan voor de deur. Een mooi moment om iedereen te bedanken die, op welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp.

De groepen 7 gaan van 11 t/m 13 nov. op pad. Zij gaan drie dagen naar Baarn, naar Schoolbuitenhuis De Stulp. In dit nummer: Uitstapje groep 7: Leerzaam en leuk. Uitstapje groep 7 Herfstfeest groep 1 en 2 Inloopochtend Voorlichting VO groep 8 LeerKRACHT Website MaxClass Lesvrije dag groep 1 en 2 Van de MR Van

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel

Nieuwsbrief CBS De Schutse 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel Nieuwsbrief CBS "De Schutse" 105 jaar Plezier, ontwikkeling, professioneel 201 6-09-16 Jaargang 105,nummer 3 M.R.Tetelepta Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Nieuwsb Inhoud Als je doet 1 Nieuws

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WEEKKAART 18-22 januari 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WOENSDAG

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, 5-3-2013 Beste ouders, verzorgers en kinderen, Om nog meer rust binnen school te hebben, besteden we de komende tijd aandacht aan Hoe lopen we binnen school?. We vinden het goed om geregeld één van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 12-2016/2017 AGENDA 13 februari Contactavond groep 1 t/m 8 Rooster is toegestuurd Gesprekken groep 8 is voor

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

We zijn zeer blij met het groeiend aantal nieuwe kleuters in groep 1 en heten de nieuwe ouders en kinderen van harte welkom.

We zijn zeer blij met het groeiend aantal nieuwe kleuters in groep 1 en heten de nieuwe ouders en kinderen van harte welkom. No.15 6 april 2018 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl We zijn zeer blij met het groeiend aantal nieuwe kleuters in groep 1 en heten

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

weeknieuws 19 cursus februari 2013 Beste ouders/verzorgers,

weeknieuws 19 cursus februari 2013 Beste ouders/verzorgers, PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl weeknieuws 19 cursus 2012 2013 1 februari 2013 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Meester en juffendag.

Meester en juffendag. No.3 13 oktober 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Meester en juffendag. Volgende week vrijdag geven de meester en de juffen een

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

November. In deze nieuwsbrief

November. In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig Studiedag Schoolfruit- en groente/hulp gevraagd Stem mee! Agenda Betalen broodschool School in de spotlight Zending Kinderkoor Laatste brief Zewuliya Kliederkerk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie