In de Widex-filosofie staan drie aspecten centraal vormgeving, technologie en milieu.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de Widex-filosofie staan drie aspecten centraal vormgeving, technologie en milieu."

Transcriptie

1 The natural ChoiCe

2 In de Widex-filosofie staan drie aspecten centraal vormgeving, technologie en milieu.

3 The natural Choice Het helpen van slechthorenden is hoewel uitdagend - niet altijd eenvoudig. Elk geval staat op zich en elke oplossing is uniek. Widex is zich al jaren bewust van deze complexheid en streeft er voortdurend naar om niet alleen de juiste oplossingen te vinden, maar ook de meest natuurlijke oplossingen. Dat vindt zijn weerslag in de drie aspecten die centraal staan in onze filosofie vormgeving, technologie en het milieu: Bij de ontwikkeling van Widex producten gaat de aandacht voor de functionaliteit hand in hand met die voor een stijlvolle vormgeving. We werken voortdurend aan het realiseren van een zo natuurlijk mogelijk geluid, waarbij we gebruik maken van de modernste technologieën. En onze unieke benadering bij het vinden van de beste oplossing vindt u ook terug in de aandacht voor het milieu. Ons nieuwe hoofdkantoor is niet alleen esthetisch fraai, we maken gebruik van natuurlijke hulpbronnen zodat er tevens sprake is van een duurzame productie. Voor Widex is dit alles volkomen natuurlijk. Dat is wat Widex maakt tot the natural choice

4 the natural design Voor Widex is het vanzelfsprekend dat de vormgeving belangrijk is. Onze producten, die wereldwijd vermaard zijn, worden ontworpen met zowel vorm als functie als uitgangspunt.

5

6 s Werelds kleinste RIC, Passion, heeft de prestigieuze Red Dot design award gewonnen een prijs die uitsluitend wordt toegekend aan creatieve en innovatieve kwaliteitsproducten. De DEX-reeks omvat een afstandsbediening en apparatuur om naar TV en audioapparatuur te luisteren en een mobiele telefoon te gebruiken.

7 vormgeving Widex-producten vormen een afspiegeling van de lange traditie die de Denen hebben op het gebied van vormgeving Danish design waar naast kwaliteit en oog voor detail ook ruimte bestaat voor individualisme en het toepassen van nieuwe technologie. De nieuwe DEX luisterhulpmiddelen illustreren dit beeld perfect. Een volledig nieuwe draadloze technologie verpakt in een apparaatje met een uiterst functionele vormgeving. En minstens zo belangrijk dat handzaam is. Of zoals elektro-akoestisch ingenieur Thomas Kyhn stelt: er is uitermate veel aandacht besteed aan het feit dat het gebruik eenvoudig en intuïtief moet zijn. Onze apparatuur moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, het moet er ook vertrouwd uitzien. De M-DEX voor mobiele telefoons bijvoorbeeld, is juist door z n vorm herkenbaar en ziet er net zo goed uit als veel andere apparaatjes die we dagelijks gebruiken. Voor Widex gaan vorm en functie hand in hand. Immers, bij het kiezen van een hoortoestel of bijbehorend accessoire letten we niet alleen op de functionaliteit, maar ook op de vormgeving.

8 the natural Technology Ons technologische succes is gebaseerd op het creëren van het vermaarde Widex-geluid, vanzelfsprekend resulterend in een natuurlijke luisterervaring.

9

10 Het nieuwste hoortoestel van Widex, de CLEAR440, maakt gebruik van draadloze technologie om het geluid zo natuurlijk mogelijk weer te geven. De microchips van de CLEAR440 bevatten meer dan 10 miljoen componenten. Vergelijk dat eens met de in de chip van het eerste digitale toestel de Senso. NanoCare, exclusief voor Widex, is hèt systeem om het hoortoestel te beschermen tegen oorsmeer, vocht en stof.

11 Technologie Zoals professionals en ervaren gebruikers kunnen bevestigen, staat Widex bekend om de ontwikkeling van hoortoestellen met gebruikmaking van baanbrekende technologie. Eén van de redenen voor ons technologische succes danken we aan het realiseren van een zo natuurlijk mogelijke luisterervaring. Deze technologie vormt de basis van het Widex-geluid. Jesper Theill, audiologisch onderzoeker van Widex zegt hierover: Het gaat echt allemaal om het geluid, de klank. De technologie in onze hoortoestellen is gericht op het creëren van een zo natuurlijk mogelijk geluid. We gaan uit van het totale geluidsbeeld en om dat te optimaliseren, ontwikkelen en produceren we vrijwel alle onderdelen zelf. Niet uitsluitend de weergave van spraak of het beheersen van luide geluiden heeft onze aandacht, maar ook het hoorbaar maken van zachte geluiden maakt deel uit van onze filosofie. Ons nieuwste hoortoestel, de CLEAR440, is hier een goed voorbeeld van. Het maakt gebruik van draadloze technologie voor een zo natuurlijk mogelijke weergave van het geluid. Want het zo natuurlijk mogelijk kunnen horen is niet uitsluitend de professionele keuze van audiciens en audiologen. Het is de natuurlijke en vanzelfsprekende keus voor de slechthorende.

12 the natural environment Bij het ontwerpen van ons nieuwe hoofdkantoor zijn we uitgegaan van duurzame productie. Het resultaat; een gebouw dat volledig CO 2 neutraal is, door maximaal gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen.

13

14 Het gebouw vermindert de CO 2 - uitstoot met 700 ton per jaar, het equivalent van de uitstoot van 250 met aardgas verwarmde huizen. Een windmolen op het terrein levert op jaarbasis meer energie dan Widex verbruikt; het overschot wordt naar het elektriciteitsnet geleid, om zo een CO 2 - vrije bijdrage te leveren aan de regio.

15 milieu De grondslag voor het vinden van de optimale oplossing is de gedachte dat dingen altijd beter kunnen. Dit heeft betrekking op alles wat Widex doet, niet alleen op de ontwikkeling van hoortoestellen. Ook bij het ontwerp van het nieuwe Widex hoofdkantoor was dit de stelling waar het om draaide. Vanwege de dreigende schaarste aan fossiele brandstoffen, was het voor Widex niet meer dan vanzelfsprekend om andere energiebronnen aan te boren, zoals zonne- en windenergie. Ingenieur Julian Tøpholm, lid van de directie, maakt duidelijk dat deze manier van denken vanaf het begin en eigenlijk heel natuurlijk, uitgangspunt vormde in het ontwerpproces van het gebouw. Bij Widex denken we vooruit en handelen daarnaar zelfs als dat moeilijk is. De bouw van ons nieuwe hoofdkantoor was een goede aanleiding eens kritisch te kijken naar hoe wij omgaan met o.a. energie om vervolgens ook echt iets met dat inzicht en die kennis te doen zo hebben we ons gebouw bijvoorbeeld volledig CO 2 -neutraal gemaakt. Ook in dit opzicht is het nieuwe gebouw een typisch voorbeeld van de wijze waarop Widex uitdagingen aangaat. Net als bij de ontwikkeling en fabricage van onze producten, zoeken we voortdurend naar manieren om dingen beter te doen niet alleen voor de slechthorenden en onze professionele partners, maar ook voor de maatschappij in het algemeen.

16 #01v Printed by KLS / #01

De natuur gaf ons twee oren die samen horen

De natuur gaf ons twee oren die samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De natuur heeft ons twee oren gegeven die samenwerken. En net als onze oren, communiceren ook de nieuwe WIDEX CLEAR 440 hoortoestellen

Nadere informatie

twee oren samen horen

twee oren samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De nieuwe CLEAR 220 hoortoestellen van Widex zijn volledig draadloos. En net als onze oren communiceren ze voortdurend met elkaar.

Nadere informatie

voor ouders Informatie

voor ouders Informatie Informatie voor ouders WIDEX BABY 440 de best mogelijke start Horen speelt voor baby s een cruciale rol in de manier waarop zij taal ontwikkelen en waarop zij de wereld ontdekken. Baby s horen geluiden

Nadere informatie

widex super Het kan u ook helpen om te bepalen waar geluiden vandaan komen en u kunt zelfs geluiden horen die u al heel lang niet meer hebt gehoord.

widex super Het kan u ook helpen om te bepalen waar geluiden vandaan komen en u kunt zelfs geluiden horen die u al heel lang niet meer hebt gehoord. widex super Brengt het geluid waar het moet zijn direct in uw oor. WIDEX SUPER is een heel krachtig hoortoestel met het luidsprekertje in het oor. Dit z.g. receiver-inthe-ear hoortoestel is bedoeld voor

Nadere informatie

basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig.

basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig. de basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig. kleuren en typen: hd locator met Speech tracer Dit richtinggevoelige microfoonsysteem ondersteunt het lawaaionderdrukkingsysteem

Nadere informatie

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek SoundLens Synergy Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek Gemaakt voor een onzichtbare aanpassing Starkey stelt u met de Soundlens Synergy de meest geavanceerde

Nadere informatie

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW U KUNT HET EERSTE ECHT SLIMME HOOR- TOESTEL VAN DE WERELD ZELF VORMGEVEN Nu kan de kwaliteit van uw luisterervaring zich op het moment zelf en in het echte leven ontwikkelen.

Nadere informatie

Horen is een genot. Dual ISP

Horen is een genot. Dual ISP Horen is een genot Widex introduceert met trots de mind 330 hoortoestelserie. De mind330 is ontworpen met horen is een genot als uitgangspunt, want we hebben ons geconcentreerd op luistergemak, luistercomfort

Nadere informatie

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie.

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak Virto V Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak verlegt voortdurend de grenzen van technologie met innovatieve producten die uw

Nadere informatie

mind440 Horen is een genot Widex presenteert met trots de mind 440 een hoortoestel dat we hebben ontworpen met ú voor ogen.

mind440 Horen is een genot Widex presenteert met trots de mind 440 een hoortoestel dat we hebben ontworpen met ú voor ogen. 1 mind440 Horen is een genot Widex presenteert met trots de mind 440 een hoortoestel dat we hebben ontworpen met ú voor ogen. mind440 is ons nieuwste topklasse hoortoestel, met een scala aan functies die

Nadere informatie

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen.

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen. Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen van de technologie op te zoeken, ontwikkelen we innovaties

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

MEER contact. Interactie met de wereld is zo belangrijk

MEER contact. Interactie met de wereld is zo belangrijk MEER interactie MEER contact Met Vigo Connect kunt u beter met iedereen communiceren. Uw geluidswereld gaat weer verrassend helder en duidelijk klinken, of u nu een licht of ernstig gehoorverlies heeft.

Nadere informatie

Verbeter de prestaties van uw hoortoestellen. draadloze accessoires

Verbeter de prestaties van uw hoortoestellen. draadloze accessoires Verbeter de prestaties van uw hoortoestellen draadloze accessoires De moderne technologie voor hoortoestellen maakt het horen en verstaan in bijna alle situaties tot een prettige ervaring. Maar aan de

Nadere informatie

CROS/BiCROS hoortoestellen. Het nieuwe Starkey geluid.

CROS/BiCROS hoortoestellen. Het nieuwe Starkey geluid. CROS/BiCROS hoortoestellen Het nieuwe Starkey geluid. Gemaakt voor eenzijdig horenden. Met onze nieuwe lijn Muse hoortoestellen biedt Starkey een optimale oplossing voor mensen die eenzijdig horen. De

Nadere informatie

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg Ponto Gemaakt om te leven Ponto Gemaakt om te leven Oticon Medical past de meest recente technologie toe voor gebruikers van botverankerde hoorsystemen en

Nadere informatie

Ontdek Lyric. Het enige 100% onzichtbare hoortoestel ter wereld.

Ontdek Lyric. Het enige 100% onzichtbare hoortoestel ter wereld. Ontdek Lyric Het enige 100% onzichtbare hoortoestel ter wereld. 2 "Ontdek een hoortoestel dat zo klein en krachtig is dat u vergeet dat u het draagt." Lyric De contactlens voor het oor 100% onzichtbaar

Nadere informatie

Wallenried, Zwitserland GA VOOR DE PERFECTE SCORE CHRONOS NANO RITE AUDIO EFFICIENCY TM

Wallenried, Zwitserland GA VOOR DE PERFECTE SCORE CHRONOS NANO RITE AUDIO EFFICIENCY TM Wallenried, Zwitserland GA VOOR DE PERFECTE SCORE CHRONOS NANO RITE AUDIO EFFICIENCY TM Alsof het een deel van jezelf is De perfecte slag van een golfer is een onbewuste en volkomen natuurlijk uitgevoerde

Nadere informatie

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven

Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg. Ponto Gemaakt om te leven Ponto Keuzevrijheid in botverankerde hoorzorg Ponto Gemaakt om te leven Ponto Gemaakt om te leven Oticon Medical past de meest recente technologie toe voor gebruikers van botverankerde hoorsystemen en

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers U kent het gevoel waarschijnlijk wel. U zit aan de eettafel en doet hard uw best

Nadere informatie

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Welkom bij een nieuwe generatie Wireless hoortoestel technologie Wist u dat uw gehoor directe invloed heeft op uw algehele gezondheid? Starkey is ervan overtuigd dat u

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Nieuwe technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers Opent het geluidsbeeld en sluit geen sprekers buiten U kent het

Nadere informatie

Phonak Virto V Hoorbaar groot. Zichtbaar klein.

Phonak Virto V Hoorbaar groot. Zichtbaar klein. Phonak Virto V Hoorbaar groot. Zichtbaar klein. Het best bewaarde geheim Onze inzet om continu de grenzen van technologie te verleggen, heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een discreter en innovatiever,

Nadere informatie

Niko Mysterious The art of disappearing. Illuminating ideas.

Niko Mysterious The art of disappearing. Illuminating ideas. Niko Mysterious The art of disappearing Illuminating ideas. Niko Mysterious verpersoonlijkt een totaal nieuw concept binnen het schakelmateriaal van Niko. Bij deze reeks wordt de schakelaar vlak met de

Nadere informatie

Power én mooi. Plus Power. Plus Power 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL. Premium. Advanced. Essential.

Power én mooi. Plus Power. Plus Power 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL. Premium. Advanced. Essential. Power én mooi Premium Advanced Essential Basis 's werelds kleinste AHO13 ter wereld met een MPO van 138 db SPL Onderscheiden Geweldige power én hoge natuurgetrouwheid MPO db SPL 138 138 138 Oticon 136

Nadere informatie

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden.

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden. Beltone Promise Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we kennis, middelen,

Nadere informatie

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger Werkplekaanpassing Goed horen op het werk met Roger Januari 2014 Concentreer u op uw werk en niet op uw gehoor Phonak stelt zich als doel het algemene hoorvermogen en het spraakverstaan van slechthorenden

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

Gebruik. Geniet. Vergeet.

Gebruik. Geniet. Vergeet. Gebruik. Geniet. Vergeet. Communiceer, neem deel, wees uzelf Een wandeling door het park, hoor de bladeren ritselen in de wind. Een gesprek voeren in een gezelschap, neem deel en wees uzelf zonder moeite.

Nadere informatie

NIEUW: OPEN AANPASSEN MET

NIEUW: OPEN AANPASSEN MET NIEUW: OPEN AANPASSEN MET 1 WIJ INTRODUCEREN De Canta7 familie verwelkomt haar nieuwste aanwinst. Ons antwoord op uw open vraag. Een ongekend flexibele oplossing voor één van de lastigste, maar toch meest

Nadere informatie

Phonak Bolero V. De beste op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid

Phonak Bolero V. De beste op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid Phonak Bolero V De beste op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid Ontdek de wereld Geniet van het leven. Het is de bedoeling dat u eropuit trekt in het leven en geniet van de wonderen die de wereld

Nadere informatie

Lapperre in-het-oor-toestellen Ongezien klein, ongehoord goed

Lapperre in-het-oor-toestellen Ongezien klein, ongehoord goed Lapperre in-het-oor-toestellen Ongezien klein, ongehoord goed Lyric De contactlens voor je oor Ontdek Lyric: een hoortoestel dat zo klein en performant is dat je vergeet dat je het draagt. Lyric zit volledig

Nadere informatie

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF SUPREMIA Nieuwe perspectieven ontwikkelen Voor ieder van ons zijn geluiden belangrijk, maar voor kinderen zijn ze onmisbaar voor hun auditieve en cognitieve ontwikkeling. U

Nadere informatie

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was.

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is maar een kleine greep uit de reacties van onze klanten: De is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is de BESTE technologische verbetering sinds jaren. De accessoires

Nadere informatie

Acto een betere oplossing een beter leven

Acto een betere oplossing een beter leven Acto een betere oplossing een beter leven Oticon Acto, de betere oplossing in zijn klasse. Acto, onder andere leverbaar als miniliho, is gebouwd op het RISE 2 platform en stelt slechthorenden in staat

Nadere informatie

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 leveren wij de kennis, de middelen, de service

Nadere informatie

Verrijk de luisterervaring. Portfolio accessoires 3.0

Verrijk de luisterervaring. Portfolio accessoires 3.0 Verrijk de luisterervaring Portfolio accessoires 3.0 Maak gebruik van de mogelijkheden Accessoires hebben meerwaarde Help uw patiënten optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van hun luisterervaring.

Nadere informatie

Nieuwe keuzes voor een complete hoorsensatie

Nieuwe keuzes voor een complete hoorsensatie Nieuwe keuzes voor een complete hoorsensatie Phonak kondigt met plezier de nieuwste aanwinsten voor de algemeen erkende Phonak CROS-portfolio aan: Phonak CROS H2O en Phonak CROS 13. We zijn ervan overtuigd

Nadere informatie

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger

Werkplekaanpassing. Goed horen op het werk met Roger Werkplekaanpassing Goed horen op het werk met Roger Januari 2015 Concentreer u op uw werk en niet op uw gehoor Phonak stelt zich als doel het algemene hoorvermogen en het spraakverstaan van slechthorenden

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Ontdek de ReSound Verso beleving. Scan deze QR code of ga naar www.resound.nl/verso Horen zoals de natuur het bedoeld heeft ReSound helpt mensen weer te horen. Wij ontwikkelen hooroplossingen die het natuurlijk

Nadere informatie

Transitie naar een. CO -neutrale toekomst

Transitie naar een. CO -neutrale toekomst Transitie naar een CO -neutrale toekomst 2 CO 2 reductie van bron tot gebruiker Steeds méér duurzame energie, maar niet minder CO 2 -uitstoot KLIMAATVERDRAG VAN PARIJS In het verdrag van Parijs werd afgesproken

Nadere informatie

Elk kind heeft recht op het beste

Elk kind heeft recht op het beste Elk kind heeft recht op het beste KINDERHOOROPLOSSINGEN Spraakverstaan van een hoog niveau voor elke fase in de kindertijd Een betere toekomst voor elk kind met gehoorverlies Wij zien het als onze verplichting

Nadere informatie

DAMIXA CLOVER EASY GEBRUIKSVRIENDELIJK ONTWERP VOOR IEDERE DAG

DAMIXA CLOVER EASY GEBRUIKSVRIENDELIJK ONTWERP VOOR IEDERE DAG DAMIXA CLOVER EASY GEBRUIKSVRIENDELIJK ONTWERP VOOR IEDERE DAG CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA ALS HANDEN KONDEN PRATEN dan zouden zij een hendel verlangen die gebaseerd is op de ergonomie

Nadere informatie

Basis Hoorzorg. - Nieuwe versie

Basis Hoorzorg. - Nieuwe versie Basis Hoorzorg - Nieuwe versie Richtinggevoeligheid... Lawaaireductie... OpenEar Acoustics......en meer! Welkom bij Go Pro Waarbij conventionaliteit op zijn kop wordt gezet. Het is onconventioneel om uitstekende

Nadere informatie

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.

HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo. HB Group Van den Broekeweg 16 7602 PH Almelo - Holland Tel. +31 - (0)546 865066 Fax +31 - (0)546 860666 Email info@hb-almelo.nl Web www.hb-almelo.nl Simply Better Droogsystemen Een motto dat staat voor

Nadere informatie

Tinnitus. Oplossingen voor een succesvolle behandeling

Tinnitus. Oplossingen voor een succesvolle behandeling Tinnitus Oplossingen voor een succesvolle behandeling Wat moet u weten over Tinnitus? Heeft u - of iemand in uw omgeving - last van een constant geruis in de oren? Misschien is het ook geen ruisen. Misschien

Nadere informatie

Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende. Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen

Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende. Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen Ga terug naar de situaties die u eerder vermeed Vindt u het lastig om gesprekken

Nadere informatie

Stemmen opvangen, overal en altijd

Stemmen opvangen, overal en altijd Stemmen opvangen, overal en altijd Interact We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de mensen om ons

Nadere informatie

Phonak CROS II NIEUW: IHO. De slimme oplossing voor eenzijdige doofheid

Phonak CROS II NIEUW: IHO. De slimme oplossing voor eenzijdige doofheid Phonak CROS II De slimme oplossing voor eenzijdige doofheid NIEUW: IHO Introductie van de Phonak CROS II streaming Venturehoortoestel CROS II Phonak CROS II is de discrete draadloze CROS-zender gebaseerd

Nadere informatie

Lawaai en Horen. Een korte beschrijving van het begrip lawaai, lawaaibronnen en hoe u lawaai kunt vermijden.

Lawaai en Horen. Een korte beschrijving van het begrip lawaai, lawaaibronnen en hoe u lawaai kunt vermijden. Lawaai en Horen 4 Een korte beschrijving van het begrip lawaai, lawaaibronnen en hoe u lawaai kunt vermijden. Deze brochure is de vierde in een reeks Widex-publicaties over het gehoor en aanverwante onderwerpen.

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Interactie Elke stem is belangrijk. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de mensen om ons

Nadere informatie

Een nieuwe kijk op houtenergie

Een nieuwe kijk op houtenergie Een nieuwe kijk op houtenergie HOUT EEN MODERNE ENERGIEBRON AUTHENTIEK EN TOEKOMSTGERICHT In Europa is hout de primaire bron van duurzame energie. Duizenden gezinnen hebben een houtkachel ter beschikking.

Nadere informatie

Slechthorendheid Logopedie Hoortoestel

Slechthorendheid Logopedie Hoortoestel Gehoorproblemen Slechthorendheid Met het toenemen van de leeftijd gaat het gehoor achteruit. Dit is een slijtageproces van het binnenoor. Veel oudere mensen krijgen hierdoor te maken met presbyacusis (ouderdomsslechthorendheid).

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Power voor uw hersenen

Power voor uw hersenen Power voor uw hersenen POWER LINE Geniet van meer details in spraak - meer Power om deel te nemen aan het leven People First is our promise to empower people to communicate freely, interact naturally and

Nadere informatie

Phonak CROS B. Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on

Phonak CROS B. Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on Phonak CROS B Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on 'Mijn CROShoortoestellen lieten mij weer geluiden horen en gaven mij mijn leven terug.' Angie Aspinall, Phonak CROS-gebruiker

Nadere informatie

Uw persoonlijke audibene-hooranalyse

Uw persoonlijke audibene-hooranalyse Uw persoonlijke audibene-hooranalyse Goedendag. Hartelijk dank voor het kiezen voor de hoortoestellen sneltest van audibene. Op basis van uw antwoorden krijgt u in deze hooranalyse informatie over uw hoorprofiel

Nadere informatie

Uw weg naar een wereld van draadloze verbinding

Uw weg naar een wereld van draadloze verbinding Het innovatieve DNA van AB en Phonak is samengevoegd om gecombineerde, geavanceerde technologieën te ontwikkelen die de manier waarop u hoort, zullen veranderen. Referenties: 1. Jace Wolfe, Mila Morais,

Nadere informatie

Nieuw: Smeg 50's Retro Style broodrooster voor 4 boterhammen.

Nieuw: Smeg 50's Retro Style broodrooster voor 4 boterhammen. Nieuw: Smeg 50's Retro Style broodrooster voor 4 boterhammen. Een kleine vorm van alledaagse luxe. De Smeg 50 s Retro Style collectie klein huishoudelijke apparaten verwelkomt een nieuw stijlicoon in de

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

Algemene catalogus 2013-2014

Algemene catalogus 2013-2014 Algemene catalogus 2013-2014 België Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze catalogus

Nadere informatie

Als een biometrisch hoortoestel u toegang geeft tot betere hoorprestaties, life is on

Als een biometrisch hoortoestel u toegang geeft tot betere hoorprestaties, life is on Phonak Virto TM B Als een biometrisch hoortoestel u toegang geeft tot betere hoorprestaties, life is on Phonak introduceert de eerste hoortoestellen ter wereld met Biometrische Kalibratie: Phonak Virto

Nadere informatie

Phonak Vitus TM. De sleutel tot zelfverzekerd horen

Phonak Vitus TM. De sleutel tot zelfverzekerd horen Phonak Vitus TM De sleutel tot zelfverzekerd horen Vertrouwen op technologie Phonak, wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van gehoortechnologie, zet zich in om oplossingen te creëren die niet

Nadere informatie

Phonak FM. Oplossingen voor slechthorenden in theaters en concertgebouwen

Phonak FM. Oplossingen voor slechthorenden in theaters en concertgebouwen Phonak FM Oplossingen voor slechthorenden in theaters en concertgebouwen Flexibel Kristalhelder Geavanceerd 2 Horen is ons specialisme Het gehoor is een zintuig dat ons in verbinding stelt met mensen,

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Grenzeloos genieten De ReSound LiNX 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. U bepaalt vanaf nu wat u wilt horen, want ú bent de baas. Met de ReSound LiNX

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen Het nieuwe Systeem Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen De bedrijfswageninrichting van vandaag is gemaakt uit aluminium Het systeem is natuurlijk van ALUCA. Brandstof besparen

Nadere informatie

voor uitdagende luistersituaties

voor uitdagende luistersituaties Roger TM voor uitdagende luistersituaties De brug naar beter verstaan Dankzij de moderne hoortoesteltechnologie wordt het steeds eenvoudiger om het spraakverstaan te verbeteren. 31% van de hoortoesteldragers

Nadere informatie

MEER KRACHT IN JE WIELEN

MEER KRACHT IN JE WIELEN MEER KRACHT IN JE WIELEN Simpelweg mobiel. MADE IN GERMANY 3 2 VERLEG JE GRENZEN. Vandaag de dag is er één ding enorm belangrijk geworden: mobiliteit. Daarom hebben we een transportmiddel nodig dat volledig

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY Smart Entrance BY POLLMEIER Wij denken erover na Geen enkel ander uitrustingelement van woonruimtes wordt vaker gebruikt dan de deur. De deur vormt een belangrijk

Nadere informatie

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert Phonak NaÍda Q Power die uw leven verandert Communiceren We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Algemene catalogus

Algemene catalogus Algemene catalogus 2013-2014 Nederland Hoe raadpleeg je het best de catalogus? Aan het einde van elk hoofdstuk vind je de aansluitschema s van de besproken producten. Een handige index achteraan in deze

Nadere informatie

Roger Dynamic SoundField

Roger Dynamic SoundField Roger Dynamic SoundField Een nieuw tijdperk in geluidsversterking Met [Roger] Dynamic SoundField in het lokaal ben ik erg ontspannen en hoef ik mijn stem niet te verheffen. Als ik het vergelijk met lesgeven

Nadere informatie

Eén plus één is meer dan twee. Waarom de meeste mensen met twee hoortoestellen beter horen dan met één.

Eén plus één is meer dan twee. Waarom de meeste mensen met twee hoortoestellen beter horen dan met één. Eén plus één is meer dan twee 8 Waarom de meeste mensen met twee hoortoestellen beter horen dan met één. Deze brochure is de achtste in een reeks Widex-publicaties over het gehoor en aanverwante onderwerpen.

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek Oticon Intiga: een wereld van verschil voor nieuwe cliënten

Tevredenheidsonderzoek Oticon Intiga: een wereld van verschil voor nieuwe cliënten Tevredenheidsonderzoek Oticon Intiga: een wereld van verschil voor nieuwe cliënten Het belang van direct resultaat Het is een bekend gegeven dat aanpassingen bij nieuwe cliënten een uitdaging kunnen vormen.

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

De toekomst van energie

De toekomst van energie De toekomst van energie Duurzame Energie door Redactie ElectricityMatters 15-08-2017 Dat ons wereldwijde energiesysteem niet duurzaam is, blijkt duidelijk uit onze steeds schaarsere hulpbronnen, de regelmatig

Nadere informatie

The sound of quality. Hoorgenot nu in 4 prestatieniveaus

The sound of quality. Hoorgenot nu in 4 prestatieniveaus The sound of quality Hoorgenot nu in 4 prestatieniveaus De Spice+ prestatieniveaus Hoorbehoeften verschillen per cliënt. Phonak biedt nu 4 verschillende prestatieniveaus gebaseerd op Spice+, het nieuwste

Nadere informatie

OPEN EEN NIEUWE WERELD

OPEN EEN NIEUWE WERELD OPEN EEN NIEUWE WERELD www.bernafon.com WELKOM IN DE WERELD VAN BERNAFON Wij zijn een Zwitsers merk en een bedrijf waar men op kan rekenen en op kan vertrouwen. Bij Bernafon werken we gepassioneerd aan

Nadere informatie

Koen Elsen Achilles Associates: www.achilles.be All rights preserved

Koen Elsen Achilles Associates: www.achilles.be All rights preserved Koen Elsen www.achilles.be Ontwerp & Ontwikkeling van PRODUCTEN & MERKEN & DIENSTEN* *de ultieme klantenervaring Visie op Duurzaam ontwerpen? Eerst wat achtergrond... 1 Productontwikkeling = voortdurende

Nadere informatie

Profiel Visie Een essentieel onderdeel van een gebouw is de constructie. Behalve essentieel en functioneel maakt de constructie ook deel uit van het o

Profiel Visie Een essentieel onderdeel van een gebouw is de constructie. Behalve essentieel en functioneel maakt de constructie ook deel uit van het o Profiel Visie Een essentieel onderdeel van een gebouw is de constructie. Behalve essentieel en functioneel maakt de constructie ook deel uit van het ontwerp; de architectuur. De zichtbare kolommen, balken

Nadere informatie

WAT GEHOORVERLIES EIGENLIJK BETEKENT

WAT GEHOORVERLIES EIGENLIJK BETEKENT WAT GEHOORVERLIES EIGENLIJK BETEKENT Hoe weet u of u gehoorverlies heeft? De kans is groot dat u de laatste bent die dat weet. De meeste gehoorverliezen ontwikkelen zich namelijk zo geleidelijk dat u het

Nadere informatie

Intuity. Productblad

Intuity. Productblad Intuity Productblad Intuity Ontworpen om de wereldwijd veranderende werkstijlen tegemoet te komen Intuity is de meest recente aanvulling op Haworth s wereldwijde product portfolio, een eenvoudige oplossing

Nadere informatie

reating ENERGY PROGRESS

reating ENERGY PROGRESS reating ENERGY PROGRESS 2012 ENERGIE EN MILIEU: Opwarming van de aarde: Drastische vermindering CO 2 -uitstoot Energie: De energiekosten fluctueren sterk en zullen alleen maar stijgen Behoud van het milieu

Nadere informatie

The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten

The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten Versterkers Portofoons Pagers Accessoires Gsm s Repeaters Petrochemische en aanverwante industrieën bestrijken vaak een grote oppervlakte.

Nadere informatie

Energieneutraal keten sluisdeur Goese Sas

Energieneutraal keten sluisdeur Goese Sas Energieneutraal keten sluisdeur Goese Sas Door de vastgestelde energie- en klimaatdoelstelling binnen Europa om in 2050 energieneutraal te zijn, is het voor de hele samenleving maar met name voor bedrijven

Nadere informatie

Sto-Ecoshapes. Nieuwe mogelijkheden voor individueel design BETA

Sto-Ecoshapes. Nieuwe mogelijkheden voor individueel design BETA Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design BETA Klimaatverandering is een belangrijke reden om voortdurend te zoeken naar nieuwe gevelconcepten die de energieconsumptie van gebouwen reduceren.

Nadere informatie

WIE GESCHIEDENIS WIL SCHRIJVEN, MOET DE TOEKOMST CREËREN. DE TOEKOMST START MORGEN, CREËREN VANDAAG.

WIE GESCHIEDENIS WIL SCHRIJVEN, MOET DE TOEKOMST CREËREN. DE TOEKOMST START MORGEN, CREËREN VANDAAG. DESIGN TO OPERATE WIE GESCHIEDENIS WIL SCHRIJVEN, MOET DE TOEKOMST CREËREN. 2 3 Serge Lefevere Johan Cogge Albaan Tas Jan De Vloed DE TOEKOMST START MORGEN, CREËREN VANDAAG. PUBLIC BUILDINGS REDEFINED

Nadere informatie

Met de kracht. Hearing matters

Met de kracht. Hearing matters Moxi Met de kracht van Era Hearing matters Hifi-geluid in een open aanpassing met Era Moxi Era 10 MHz kloksnelheid 200 miljoen bewerkingen per seconde 16 miljoen transistors 2x zooveel beschikbare RAM

Nadere informatie

Facette & Twist Shades

Facette & Twist Shades Facette & Twist Shades Verrassende variatie met privacy en lichtregeling Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Facette Shades Unieke lichtregeling met zachte, stijlvolle stoffen Een uniek en gepatenteerd

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. Phonak BV Postbus ED Vianen Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Niko Mysterious. The art of disappearing

Niko Mysterious. The art of disappearing Niko Mysterious The art of disappearing Niko Mysterious verpersoonlijkt een totaal nieuw concept binnen het schakelmateriaal van Niko. Bij deze reeks wordt de schakelaar vlak met de wand gemonteerd. Niko

Nadere informatie

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl

Goed horen met FM. Een gids voor praktische toepassingen. Life is on. www.phonak.nl Goed horen met FM Een gids voor praktische toepassingen Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen

Nadere informatie