accessoires smart een merk van Daimler AG >> Voor smart en smart BRABUS vanaf 03/2012.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "accessoires www.smart.com smart een merk van Daimler AG >> Voor smart en smart BRABUS vanaf 03/2012."

Transcriptie

1 Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen behouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zoveel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als lopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (02/12) van deze uitgave. Deze brochure is een internationale uitgave. Derhalve kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in Nederland en België geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. Hier verwijzen wij naar onze laatste prijslijst. >> maart Mercedes-Benz Accessories GmbH, Stuttgart een onderneming van Daimler AG /0312 gedrukt in Duitsland smart een merk van Daimler AG Originele accessoires >> Voor smart en smart BRABUS vanaf 03/2012.

2 00 Inhoud Exterieur Audio/telematica 14 Comfort BRABUS 28 Artikelnummers & voetnoten 36 >> Uw smart. Uw stijl. Met de originele accessoires maakt u van de smart uw persoonlijke smart. 01 Interieur Stedelijke mobiliteit kenmerkt zich door individualiteit, spontaniteit en veelzijdigheid. Hetzelfde geldt het accessoireprogramma van smart. Of het nu om praktische details, visuele verfraaiing, technische hoogstandjes of sportieve ambities gaat - met het uitgebreide assortiment originele accessoires smart en smart BRABUS kunt u al uw dromen stijlvol verwezenlijken. Uw smart center helpt u graag. Rijdynamiek 20 Veiligheid 26

3 01 01 Interieur Interieur Koeltas Eindelijk gekoelde drankjes in smart design. De koeltas met buitenlaag van textiel kan worden aangesloten op de 12 V-aansluiting en heeft een inhoud van 12 liter. Met de optioneel leverbare omvormer kan de koeltas worden gekoeld met behulp van een 230 V-stopcontact. Bagageruimte Management Systeem Alles wordt keurig netjes opgeborgen. Dankzij het flexibele kliksysteem met insteekplaten kan de bagageruimte naar eigen inzicht worden ingedeeld. Met de spanriem en boodschappentas worden de boodschappen vastgezet.

4 01 Interieur Windscherm cabrio Wanneer er met open dak wordt gereden, komt het windscherm dat er sterke luchtstromingen in het interieur kunnen optreden. Op deze manier wordt ook bij lage temperaturen het rijden in een cabrio een waar genoegen. Bagageruimteafdekking, scherm met bijpassend net Beschermt de inhoud van de bagageruimte tegen nieuwsgierige blikken. Eenvoudig te bevestigen en met één hand te bedienen. Het geïntegreerde net kleine werpen is goed bereikbaar vanuit het passagierscompartiment. Scheidingsnet plus, inclusief bagageruimteafdekking Bagageruimtebak De scheiding is een uitgekiende twee-in-een oplossing uiteenlopende doeleinden en veilig vervoer van goederen. Dankzij het veiligheidsnet met geïntegreerde bagageruimteafdekking kan steeds het volledige volume van de bagageruimte worden benut. Het waterdichte en slipvaste materiaal zorgt er dat de bekleding van de bagageruimte wordt beschermd tegen vocht, vuil en slijtage. Dankzij de bevestiging met behulp van klittenband kan de bagageruimtebak zonder enige moeite worden verwijderd. Nettenpakket bagageruimte Een net aan de zijkant van de bagageruimte en een tweede net op de bagageruimtebodem zorgen er dat u losse werpen praktisch, snel en veilig kunt opbergen. >> Armsteun Biedt extra comfort, al op langere trajecten. Kan met een simpele handgreep omhoog worden geklapt. Bagagebevestiging De met schuimrubber gevulde nylonstrip past perfect om de bagage en kan met klittenband worden vastgezet. Zo blijft tijdens het remmen en in bochten alles op zijn plaats. >> Stoelhoezen, tweedelige set Qua pasvorm en design perfect op uw smart afgestemd. Ze zien er niet alleen elegant uit, maar beschermen ook de bekleding. Hiermee behoren vlekken op de stoelbekleding tot het verleden. Dankzij de netten aan de achterzijde van de rugleuningen en naar de beenruimte toe is er nog meer opbergruimte beschikbaar.

5 Interieur >> Veloursmatten, tweedelige set Hoogwaardige, slijtagebestendige blikvangers die zijn afgestemd op de interieurkleuren en perfect in de beenruimte passen. Vervaardigd van stevig velours dat prettig aanvoelt. Met smart logo en rand in de kleur van de mat. Rokersset De rokersset bestaat uit een sigarettenaansteker en een uitklapbare asbak, die zonder moeite kan worden verwijderd om te worden geleegd. Instaplijsten, tweedelige set Voor de eerste goede indruk. Zodra de portieren worden geopend, valt het oog direct op de elegante instaplijsten. Vervaardigd van geborsteld aluminium met ingestanst opschrift smart. Bekerhouder In de bekerhouder kunnen twee bekers, blikjes of flessen van diverse formaten veilig worden weggezet. Bovendien kunnen grotere flessen met behulp van een opklapbare houder naast de middenconsole worden vastgezet. Ripsmatten, tweedelige set Robuuste en toch aangename matten van polypropyleenvezel. Met smart logo en rand in dezelfde kleur als de mat. Tassenset opbergvakken Rubbermatten, tweedelige set De antislipmatten van vuilen waterafstotend rubber beschermen het tapijt en zijn eenvoudig te reinigen. Bovendien zijn ze qua vorm en design perfect op het interieur afgestemd. Met smart logo. Praktische set met een cockpittas die precies in het grote opbergvak past (directe toegang tot de smart mp3-interface) en een opvouwbare boodschappentas het kleine opbergvak aan bestuurderszijde. >> 01 Alle vloermatten beschikken over een veilig bevestigingssysteem aan bestuurderszijde. Rubbermatten opbergvakken, driedelige set De driedelige set zorgt er dat kleine werpen in de opbergvakken kunnen worden gelegd zonder dat ze gaan glijden of hinderlijke geluiden produceren. Bovendien wordt hiermee het dashboard verder verfraaid. >> Cd-box, zes cd's In deze box kunnen maximaal zes cd's veilig worden opgeborgen. De box bevindt zich direct binnen handbereik van beide inzittenden. De cd-box kan worden meegenomen door deze los te klikken. Brillenvak Het kunststof vak is zien van een magneetsluiting, zodat de bril niet uit het vak kan vallen. Direct binnen handbereik van de bestuurder aangebracht.

6 02 02 Exterieur Exterieur smart designsticker Zwart (niet afgebeeld) of zilverkleurig, horizontaal of verticaal, met één of meer cijfers - geef uw smart een persoonlijke touch. Eenvoudig achteraf aan te brengen, lichtecht en wasstraatbestendig. >> dessin 2 dessin 1 dessin 4 dessin 3 dessin 5 smart artsticker Geef uw smart eens een ander uiterlijk. Dynamisch, speels of klassiek - laat uw smart center de tridionveiligheidskooi een heel nieuwe look geven. dessin 6

7 02 Exterieur Beschermhoes Fietshouder (Afbeelding inclusief basisdrager). De fietshouder kan eenvoudig op de basisdrager worden aangebracht, waarna de fiets in de rail wordt geplaatst en vervolgens met een afsluitbare framehouder wordt vastgezet. Met de extra fietshouder is er ook nog plaats een tweede fiets. Het slijtvaste, waterafstotende materiaal en de optimale pasvorm beschermen uw smart effectief tegen weersinvloeden, extreme temperaturen en vervuiling. Kortom, de mobiele garage uw smart. Chroomelementen Kleine details met een grote impact. Met de buitenspiegels (tweedelige set), portiergrepen (tweedelige set) en achterkleplijst van hoogwaardig chroom oogt uw smart fortwo nóg eleganter. Alle genoemde producten zijn afzonderlijk leverbaar. Spatschermen, tweedelige set Ski- en snowboardhouder Basisdrager Zeer variabel: er kunnen diverse dragersystemen het vervoer van uiteenlopende sportattributen worden gemonteerd. Zeer comfortabel: de achterruit kan ook in beladen toestand worden geopend. (Afbeelding inclusief basisdrager) U kunt kiezen tussen een ski- of een snowboardhouder, of een combinatie van beide (zie afbeelding). Afzonderlijk bieden de houders plaats aan twee paar ski's of twee snowboards. Wanneer beide houders worden gecombineerd, kunnen twee paar ski's en één snowboard worden vervoerd. Ze beschermen de flanken, achterzijde en onderkant van uw smart tegen vuil en krassen. Het achteropkomende verkeer heeft bovendien minder last van opspattend water en steenslag. Doordat ze perfect op de voertuigcontour zijn afgestemd, blijft de sportieve, compacte uitstraling behouden.

8 03 03 Audio/telematica Audio/telematica Comfort Audiosysteem basic RDS-radio, met Aux inen usb-aansluitingen. Het audiosysteem basic is bijzonder veelzijdig. MediaNavigationCenter Het vast ingebouwde en door middel van een pincode tegen diefstal beschermde MediaNavigationCenter is van alle markten thuis en kan dan ook worden gebruikt navigatie, handsfree telefoneren en afspelen van muziek. Het geïntegreerde kaartnavigatiesysteem leidt u veilig door heel Europa met behulp van spraak (in 18 verschillende talen). De kaarten kunnen daarbij naar keuze in 2D of 3D worden weergegeven. Om files te kunnen omzeilen, is het navigatiesysteem uitgerust met een geïntegreerde TMC-tuner. Het handsfreesysteem met geïntegreerde Bluetooth -module, cd-/dvd-speler, alsmede usb-/ipod en Aux in-aansluitingen zorgen uitgebreide entertainmentmogelijkheden. Tot slot zult u zeker ophoren van het vermogen van 4 x 50 watt. Audiosysteem navigatie/multimedia Dit audiosysteem is een waar multitalent! Een intuïtief bedienbaar 16,5-cm touchscreen met slide-downfunctie en een cd-/dvd-speler worden aangevuld met moderne comfortfuncties als een navigatiesysteem met perspectivische kaartweergave, Bluetooth -handsfreesysteem, diverse aansluitmogelijkheden en nog veel meer.

9 03 Audio/telematica ipod -integratiekit, smart Bluetooth -handsfreesysteem* Uw ipod wordt met behulp van de aansluiting in het dashboardkastje op uw handsfreesysteem aangesloten, waarbij de controller vervolgens als 'Click Wheel' wordt gebruikt. Het ipod menu op het display van het handsfreesysteem zorgt eenvoudige bediening, zodat u zelfs op heel korte ritjes uw ipod teschijn zult halen. smart Bluetooth -handsfreesysteem* Een ware alleskunner in smart design is het smart Bluetooth -handsfreesysteem. Het volledig geïntegreerde systeem met draadloze controller op de middenconsole, onopvallend aangebrachte microfoon en uitstekende spraak- en geluidsweergave via de autoluidsprekers, biedt veel meer dan u denkt. Dankzij de eenvoudige bediening met behulp van gesproken opdrachten, de comfortabele overdracht van contactgegevens van de telefoon met behulp van Bluetooth en de weergave en leesfunctie sms-berichten is het systeem bijzonder praktisch. Bovendien behoren ook muziekweergave via Bluetooth audiostreaming of via de als optie leverbare ipod -integratiekit tot de uitgebreide functionaliteit van dit systeem. Sound system Subwoofer (Niet afgebeeld) De actieve subwoofer met geïntegreerde tweekanaals versterker zorgt een krachtig basgeluid, en vormt daarmee de perfecte aanvulling op het smart sound system. MediaNavigationCenter (productbeschrijving op pag. 15). Product gefotografeerd in smart BRABUS. * Product gefotografeerd in smart BRABUS. Het smart sound system is perfect op alle andere smart audiosystemen afgestemd, en zorgt bovendien een klankvolume op hifi-niveau. Hieraan wordt bijgedragen door twee tweeters en middentonenluidsprekers, die verder kunnen worden uitgebreid met een als optie leverbare subwoofer.

10 03 Comfort Tweetonige claxon (Niet afgebeeld) Zorgt er dat u in elke situatie de nodige aandacht krijgt. softouch, hardware Voor optimaal comfort in het stadsverkeer zorgt de uitbreiding van de handgeschakelde vijfversnellingsbak met een automaatfunctie. Eén druk op de knop is hier voldoende. smart drive kit for the iphone cradle + app = smart drive kit for the iphone. Zo eenvoudig is de formule ultramoderne functionaliteit in uw smart. Met behulp van de cradle bent u verzekerd van comfort als het opladen van uw iphone, stilschakelen van de radio bij telefoongesprekken, telefoneren met behulp van Bluetooth en geluidsweergave via de autoluidsprekers. De perfecte aanvulling hierop vormt de smart drive app for the iphone, die u in de App Store kunt downloaden. Hiermee wordt uw iphone een volwaardig informatie- en multimediasysteem. Luister naar uw favoriete muziek op webradio of direct vanaf uw iphone, geniet van alle comfort van het handsfreesysteem en kom altijd zonder omwegen op uw bestemming aan. Wanneer u namelijk de app verder uitbreidt met de navigatie-upgrade, wordt uw iphone ook een volwaardig navigatiesysteem, met inbegrip van text-to-speech het opgeven van straatnamen. Bijzonder aangenaam daarbij is bovendien dat alle functies van het systeem eenvoudig en veilig kunnen worden bediend met behulp van grote display buttons. Op het moment van redactiesluiting van deze brochure zijn de cradle en de app in de volgende landen beschikbaar: Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Portugal, de VS en Zwitserland. Overige landen staan in de planning. Let ook op de voetnoten op pag Driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling Een sportstuur zoals het hoort: bekleed met verfijnd leder. Met behulp van de schakeltoetsen kan op dezelfde manier worden geschakeld als in de Formule 1. De schakeltoetsen zorgen ook meer veiligheid, omdat hiermee beide handen aan het stuurwiel blijven. Dashboardinstrumenten Zuinig onderweg, en altijd op tijd dankzij de cockpitklok en de toerenteller. Beide instrumenten kunnen worden gedraaid en zijn dus steeds goed afleesbaar.

11 04 Rijdynamiek Rijdynamiek Veiligheid Negenspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 2, set, banden 155/60 R 15 en 175/55 R 15 achter. Zesspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 3, per stuk, banden 175/55 R 15 en 195/50 R 15 achter. Negenspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 10, per stuk, banden 155/60 R 15 en 175/55 R 15 achter. Twaalfspaaks lichtmetalen velg Vijfspaaks lichtmetalen velg 40,6 cm (16 inch), design 11, per stuk, banden 175/50 R 16 en 215/40 R 16 achter. 38,1 cm (15 inch), design 1, set, banden 155/60 R 15 en 175/55 R 15 achter.

12 04 Rijdynamiek Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 8, per stuk, banden 175/55 R 15 en 195/50 R 15 achter. Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 9, per stuk, banden 175/55 R 15 en 195/50 R 15 achter. Twaalfspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 7, per stuk, banden 155/60 R 15 en 175/55 R 15 achter. Zesspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 5, set, banden 175/55 R 15 en 195/50 R 15 achter. Zesspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 5 chroomlook, set, banden 175/55 R 15 en 195/50 R 15 achter.

13 04 Rijdynamiek Zes-dubbelspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 4, per stuk, banden 175/55 R 15 en 195/50 R 15 achter. Wieldop, per stuk Hiermee wordt de standaard stalen velg verfraaid en worden de velgbouten tegen weersinvloeden beschermd, het hele jaar door. Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 12, titaanzilver, per stuk, banden 175/55 R 15 en 195/50 R 15 achter. Driespaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 13, vanadiumzilver, per stuk, banden 155/55 R 15 en 195/50 R 15 achter. Negenspaaks lichtmetalen velg 38,1 cm (15 inch), design 14, titaanzilver, per stuk, banden 155/60 R 15 en 175/55 R 15 achter.

14 04 Veiligheid >> Mercedes-Benz kinderzitjes - de veiligheid van kleine passagiers. De kinderzitjes zijn perfect op het interieur van uw smart afgestemd. De hoezen van alle kinderzitjes kunnen worden gewassen en zijn bijzonder bestendig tegen slijtage. Voor alle kinderzitjes zijn eveneens verwisselbare hoezen het hoofdgedeelte als optie leverbaar. Let erop dat bij het gebruik van Mercedes-Benz kinderzitjes de passagiersairbag met de hand moet worden uitgeschakeld met behulp van de 'airbag off'-schakelaar.* Veiligheidspakket plus Bijzonder praktisch. Het veiligheidspakket plus bevat naast een gevarenvest, EHBO-set en gevarendriehoek, zaklamp, ijskrabber, smart paraplu en set reservelampen ook een extra vak waarin bijbeeld het instructieboekje precies past. Alles is slim en plaatsbesparend geïntegreerd in de achterklep. Zo blijft geen plekje ongebruikt en blijft de bagageruimte op orde. Kinderzitje BABY-SAFE plus Kinderzitje kleine kinderen met een diepe kuip en hoge zijdelen meer veiligheid en bescherming. Met automatische uitschakeling van de airbag*, verstelbare hoofdsteun, verwijderbare hoes en extra kussen de allerkleinsten waarmee de rug wordt ontzien. Bevestiging met driepuntsgordel. Zonnescherm en verwisselbare hoes afzonderlijk leverbaar. Kinderzitje DUO plus Pechset Lampenbox Gevarendriehoek, gevarenvest, EHBO-set Innovatieve hulp bij pech onderweg door tijdelijke overbrugging van bandenpech. Hiermee hoeft u onderweg geen wiel te verwisselen. Met behulp van het afdichtmiddel en de compressor kunt u het euvel van een lekke band snel, comfortabel en zonder vuile handen verhelpen. Wist u dat in veel landen overdag verlichting moet worden gevoerd? Hiermee beschikt u altijd over de benodigde lampen. Overzichtelijk opgeborgen. Eenvoudig in het gebruik en altijd direct bij de hand. Opgenomen in het veiligheidspakket plus of afzonderlijk leverbaar. Diefstalbeveiliging velgen, vierdelige set Fraaie velgen zijn bijzonder in trek beveiliging tegen diefstal is dan ook geen overbodige luxe. De set, geschikt alle soorten velgen, bevat één bout per wiel, een veiligheidssleutel en een codekaart. Sneeuwkettingen, tweedelige set Snel en eenvoudig te monteren. Sluiten perfect aan op uw banden veilig rijden in de sneeuw. Praktisch verpakt in een waterdichte transporttas. Kinderzitje KidFix Stoelverhoging met in hoogte verstelbare rugleuning optimale bescherming bij aanrijdingen van opzij. Naast de bevestiging aan de driepuntsgordel wordt KIDFIX ook aan de ISOFIX-verankering bevestigd. Als optie leverbaar met AKSE. Voor kinderen van ongeveer 3,5 tot 12 jaar (ongeveer 15 tot 36 kg). Optimale veiligheid kinderen van ongeveer 8 maanden tot 4 jaar (9 tot 18 kg). Standaard uitgerust met onder andere TopTether, een extra gordel om de hoofdsteun vast te zetten, in hoogte verstelbare schoudergordel en ventilatiekanalen. In hoek verstelbaar. Met ISOFIX-verankering en optioneel met AKSE leverbaar. * Wanneer uw smart niet over een 'airbag off'-schakelaar beschikt om de passagiersairbag te kunnen deactiveren, is het gebruik van Mercedes-Benz kinderzitjes niet toegestaan. Mercedes-Benz kinderzitjes beschikken over een transponder (AKSE), waarmee de passagiersairbag automatisch wordt uitgeschakeld. Dit systeem werkt echter alleen in Mercedes-Benz modellen.

15 05 05 BRABUS / Interieur BRABUS Interieur Exterieur Comfort Rijdynamiek BRABUS veloursmatten, tweedelige set Vocht, vuil en slijtage van het tapijt behoren tot het verleden. Bovendien verfraaien de BRABUS veloursmatten het interieur. Kunnen snel en eenvoudig worden gereinigd. BRABUS stoelconsole De hoogwaardige console is exact op het stoelframe afgestemd en zien van het opschrift BRABUS. Wordt in grondlak geleverd en kan door het smart center in de gewenste kleur worden gespoten een heel persoonlijke noot in het interieur van uw smart. BRABUS versnellingshendelknop BRABUS sportpedalen De pedalen van mat aluminium zorgen een sportieve uitstraling. Slipvaste zwarte rubbernoppen bieden een stevige grip waardoor de acties van de bestuurder nauwkeurig worden uitgevoerd. Het matte aluminium en het leder van de BRABUS versnellingshendelknop zorgen een sportieve en elegante touch in het interieur. Past perfect bij de BRABUS handremgreep. De versnellingshendelknop kan eveneens worden geleverd met een geïntegreerde startknop (afbeelding boven): zowel in visueel als ergonomisch opzicht een highlight, waarmee met één enkele handeling kan worden gestart en geschakeld.

16 05 BRABUS / Interieur BRABUS handremgreep Beide uitvoeringen - van massief, geborsteld aluminium of met leder bekleed en zien van aluminium accenten - liggen uitstekend in de hand en zorgen nog meer sportieve elegantie in het interieur. BRABUS interieuraccentdelen carbonlook, achtdelige set De achtdelige set bestaat uit accentdelen de dashboardinstrumenten, het combi-instrument, de stuurkolomhendel, de portiergrepen en de middenconsole. Daarmee is een sportieve en exclusieve uitstraling van het interieur gegarandeerd. BRABUS interieuraccentdelen, achtdelige set (productbeschrijving op pag. 30).

17 05 BRABUS / Exterieur BRABUS logo tankdop Zwart en glanzend. Het BRABUS merkteken is een ware blikvanger. BRABUS achterdiffusor BRABUS sportuitlaat Maak van de achterzijde van uw smart fortwo een sportieve blikvanger. De naar de autosport verwijzende BRABUS achterdiffusor oogt niet alleen dynamisch, maar zorgt er ook dat de BRABUS sportuitlaat nog beter tot zijn recht komt. Wordt in grondlak geleverd en kan door het smart center in de gewenste bodypanelkleur worden gespoten. De twee grote, in het midden aangebrachte uitlaatsierstukken zijn een genot het oog en het oor. BRABUS spoilerlippen, twee stuks De BRABUS spoilerlippen zorgen een nog sportiever uiterlijk van de BRABUS Xclusive. Ze worden in grondlak geleverd en kunnen in elke bodypanelkleur worden gespoten. BRABUS dorpelverbreders De dorpelverbreders zorgen een sportieve look en verfraaien de tridion-veiligheidskooi. Ze worden in grondlak geleverd en kunnen door het smart center in de gewenste bodypanelkleur worden gespoten. BRABUS verlichtingspakket dorpelverbreders BRABUS spoiler BRABUS dakspoiler Voor een optimale verlichting bij het in- en uitstappen.. De verlichting van de dorpelverbreders is aan de interieurverlichting gekoppeld en functioneert alleen als het contact is uitgeschakeld. De spoiler benadrukt de sportieve look van uw smart BRABUS en zorgt eveneens een nog dynamischer uitstraling, die perfect op de smart styling is afgestemd. Wordt in grondlak geleverd en kan door het smart center in de gewenste bodypanelkleur worden gespoten. De elegante dakspoiler zorgt er dat de daklijn langer lijkt. Wordt in grondlak geleverd en kan bovendien in elke bodypanelkleur worden gespoten.

18 BRABUS / comfort & rijdynamiek BRABUS sportstuur met cruisecontrol en stuurschakeling Sportief vormgegeven, compact stuurwiel met een diameter van 34 cm. Ligt aangenaam in de hand, precieze stuurbewegingen en een dynamisch rijgevoel. Ook leverbaar zonder cruisecontrol. BRABUS derde remlicht met led-techniek Het derde remlicht wordt in de spoilerrand aan de achterzijde van uw smart aangebracht een persoonlijke touch van de achterzijde. BRABUS sportonderstel (Niet afgebeeld) Het circa 10 mm verlaagde onderstel verbetert de look, wegligging en stabiliteit in bochten. Meer rijdynamiek, rechtuitstabiliteit en veiligheid zorgen uiteraard ook meer rijplezier. BRABUS Monoblock A pakket 40,6 cm (16 inch) Het pakket, dat uit het 10 mm verlaagd sportonderstel en 16 inch BRABUS lichtmetalen Monoblock A velgen banden 175/50 R 16 en 215/40 R 16 achter bestaat, zorgt een krachtige uitstraling. BRABUS sfeerverlichting BRABUS Monoblock VI pakket 40,6 cm (16 inch) De sfeerverlichting is met de interieurverlichting verbonden en wordt automatisch inen uitgeschakeld. Voor een smaakvolle en praktische verlichting van de beenruimte van de bestuurder en passagier. Perfect op elkaar afgestemd een sportieve look: 16 inch BRABUS lichtmetalen Monoblock VI velgen, zilver ( banden 175/50 R 16 en 215/40 R 16 achter) in combinatie met het 10 mm verlaagde BRABUS sportonderstel en bredere achterspatschermen, die in de gewenste bodypanelkleur kunnen worden gespoten. BRABUS velgboutdoppen, twaalfdelige set BRABUS 38,1 cm (15 inch) lichtmetalen Monoblock VII velgen Design tot in het kleinste detail. Vervaardigd van zwarte kunststof en zien van de dubbele 'B' van BRABUS. BRABUS driespaaks lederen sportstuur met stuurschakelingg BRABUS bagageruimteverlichting coupé Met de onopvallend geïntegreerde verlichting kunt u ook 's nachts zonder moeite alles in de bagageruimte vinden. Ergonomisch, met uitstekende grip, en zien van stuurschakeling. Schakel net zoals een Formule 1-coureur. Tijdens het schakelen blijven de handen aan het stuur een betere controle, meer veiligheid en meer dynamiek. Diameter 35 cm. Per stuk, banden 155/60 R 15 en 175/55 R 15 achter. De exclusieve en trendy lichtmetalen velgen van BRABUS zorgen nog meer individualiseringsmogelijkheden. Voor een dynamisch en sportief uiterlijk kunt u kiezen uit de kleuren zilver, zwart/glanzend en diepzwart. BRABUS 40,6/43,2 cm (16/17 inch) Monoblock VII pakket Deze set bestaat uit grote BRABUS lichtmetalen Monoblock VII velgen, zilver, banden 175/50 R 16 en 225/35 R 17 achter, het circa 10 mm verlaagde BRABUS sportonderstel en bredere achterspatschermen, waarmee uw smart een ware blikvanger wordt. 05

19 >> Artikelnummers & voetnoten Pagina pag. 05 pag. 05 pag. 06 Interieur Product Koeltas Gelijkrichter* Bagageruimte Management Systeem1, 2 Scheidingsnet plus, inclusief bagage ruimteafdekking3 cabrio coupé* pag. 06 pag. 06 pag. 06 pag. 07 Nettenpakket bagageruimte Bagageruimteafdekking, scherm met bijpassend net5 Bagageruimtebak1, 4 Armsteun6 pag. 07 pag. 07 pag. 07 pag. 08 Windscherm cabrio7 Bagagebevestiging Stoelhoezen, tweedelige set8 Rubbermatten, tweedelige set 2, 4 pag. 08 Ripsmatten, tweedelige set pag. 08 Veloursmatten, tweedelige set pag. 08 pag. 08 pag. 08 pag. 09 Rubbermatten opbergvakken, driedelige set9 Instaplijsten, tweedelige set Tassenset opbergvakken10 Bekerhouder pag. 09 Cd-box, zes cd's11 pag. 09 pag. 09 Rokersset11 Brillenvak Bestelnummer A A A A A A A A linkse besturing A rechtse besturing* A A A A linkse besturing A G33 rechtse besturing* A G33 linkse besturing A G32 rechtse besturing* A G32 linkse besturing A CT4A rechtse besturing* A CT4A A A Q V001C02Q00 linkse besturing A rechtse besturing* A linkse besturing A rechtse besturing* A A A Pagina Product pag. 10/11 smart artsticker pag. 11 smart designsticker Kabelset basisdrager pag. 12 pag. 12 pag. 12 pag. 12 pag. 12 pag. 13 pag Pagina pag. 15 pag. 15 pag. 15 pag. 17 pag. 17 * Niet afgebeeld Exterieur Basisdrager12 Fietshouder12, 13, 14 Fietshouder tweede fiets12, 13, 14, 15, * Skihouder12, 13, 16 Snowboardhouder12, 13, 16 Beschermhoes Chroomelementen Buitenspiegels, tweedelige set Portiergrepen, tweedelige set Achterkleplijst Spatschermen, tweedelige set pag. 17 dessin 1 dessin 2 dessin 3 dessin 4 dessin 5 dessin 6 zilver zwart* linkse besturing* rechtse besturing* * achter17 Bestelnummer A A A A A A A C96L A C95L A A A A A A A A A A A A A pag. 17 pag Pagina pag. 19 pag. 19 pag. 19 pag Pagina pag. 21 pag. 21 Audio/telematica Product MediaNavigationCenter18 Audiosysteem navigatie/multimedia19 Audiosysteem basic20 Subwoofer21 Bestelnummer A A A linkse besturing* A rechtse besturing* A ipod -integratiekit, smart Bluetooth A handsfreesysteem22 pag. 21 pag. 21 pag. 21 pag. 22 smart Bluetooth -handsfreesysteem23 Systeemkabel, smart Bluetooth handsfreesysteem24, * Sound system25 smart drive kit for the iphone 26 Duits Engels (GB) Engels (US) Frans Italiaans iphone 3GS* iphone 4/4S A A A A A A A A A Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 9 per stuk pag. 22 Twaalfspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 7 per stuk pag. 23 pag. 23 pag. 24 Comfort Product Driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling27 Tweetonige claxon* softouch, hardware27 Dashboardinstrumenten28 pag. 22 benzine diesel Bestelnummer A CV5A pag. 24 A A A A pag. 25 pag. 25 Rijdynamiek pag. 24 Product Zesspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 3 set30 Vijfspaaks lichtmetalen velg29, 31 40,6 cm (16 inch) design 11 per stuk Negenspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 2 set30 Twaalfspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 1 set30 Negenspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 10 per stuk Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 8 per stuk * Niet afgebeeld Bestelnummer A CA4L A CA4L A CA4L A CA4L A CA4L A X28 A X28 A CA4L A CA4L 04 Pagina pag. 26 pag. 26 pag. 26 pag. 26 pag. 26 pag. 26 pag. 26 pag. 27 pag. 27 A CA4L A CA4L A CA4L Zesspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 5 set30 Zesspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 5 chroomlook set30 Zes-dubbelspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 4 per stuk Driespaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 13 per stuk Negenspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 14 per stuk Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velg29 38,1 cm (15 inch) design 12 per stuk Wieldop per stuk32 A CA4L A CA4L A A CA4L A CA4L A X45 A X45 A CA4L A CA4L A CA4L A CA4L A C20L Veiligheid Product Veiligheidspakket plus33 Pechset Lampenbox Gevarendriehoek Gevarenvest EHBO-set Diefstalbeveiliging velgen, vierdelige set Sneeuwkettingen, RUD Easy2go34 Kinderzitje KIDFIX, Limited Black35 Bestelnummer A A A A A A A zonder AKSE met AKSE* A A H95 A H95

20 >> Artikelnummers & voetnoten Verwisselbare hoes KIDFIX pag. 27 Reservehoes KIDFIX* Kinderzitje DUO plus, Limited Black35 Verwisselbare hoes DUO plus pag Reservehoes DUO plus* Kinderzitje BABY-SAFE plus35 Zonnekap BABY-SAFE plus* Reservehoes BABY-SAFE plus* chilirood* flanelgrijs* zonder AKSE met AKSE* chilirood* flanelgrijs* met AKSE A E16 A N37 A H95 A H95 A H95 A E16 A N37 A H95 A A A BRABUS / interieur Pagina pag. 29 Product BRABUS veloursmatten, tweedelige set pag. 29 pag. 29 BRABUS stoelconsole36 BRABUS sportpedalen pag. 29 BRABUS versnellingshendelknop pag. 30 BRABUS handremgreep pag. 30 BRABUS interieuraccentdelen carbonlook, achtdelige set pag. 33 pag. 33 pag Pagina pag. 34 pag. 34 pag. 34 pag. 34 pag. 34 Bestelnummer linkse besturing A rechtse besturing* A A linkse besturing A rechtse besturing* A zonder startknop A met startknop37 A aluminium, mat A CQ9A leder A linkse besturing A Pagina pag. 34 pag. 34 pag. 35 pag. 35 rechtse besturing* A Pagina pag. 32 pag. 32 pag. 32 pag. 32 pag. 33 BRABUS / exterieur Product BRABUS achterdiffusor38 BRABUS sportuitlaat, 62 kw39 BRABUS dorpelverbreders40 BRABUS verlichtingspakket dorpelverbreders BRABUS spoiler40 * Niet afgebeeld Bestelnummer A A A A A pag. 35 pag. 35 BRABUS logo tankdop BRABUS dakspoiler41 BRABUS spoilerlippen, twee stuks42 A A A BRABUS / comfort Product BRABUS sfeerverlichting BRABUS derde remlicht met led-techniek BRABUS bagageruimteverlichting coupé41 BRABUS sportstuur met stuurschakeling met cruisecontrol43 zonder cruisecontrol* BRABUS driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling27 Bestelnummer A A A A A A CV5A BRABUS / rijdynamiek Product BRABUS velgboutdoppen, twaalfdelige set BRABUS sportonderstel44, * BRABUS Monoblock A pakket 40,6 cm (16 inch)29, 45 BRABUS lichtmetalen Monoblock VII velgen 38,1 cm (15 inch)29 1 stuks zilver zwart/glanzend diepzwart BRABUS Monoblock VI pakket 40,6 cm (16 inch)29, 45 BRABUS Monoblock VII pakket 40,6 cm/43,2 cm (16 inch/17 inch)29, 46 Bestelnummer A A A A C44B A C44B A C46B A C46B A C50B A C50B A A Niet in combinatie met nettenpakket bagageruimte. 2 Niet in combinatie met bagageruimtebak. 3 Niet in combinatie met bagageruimteafdekking. 4 Niet in combinatie met Bagageruimte Management Systeem. 5 Niet in combinatie met scheidingsnet plus. 6 Niet in combinatie met stoelhoezen. 7 Alleen cabrio. 8 Niet in combinatie met armsteun. 9 Voorwaarde: besturing links. Mat aan passagierszijde niet bruikbaar met dashboardkastje. 10 Niet in combinatie met dashboardkastje. 11 Niet in combinatie met opbergbox middenconsole. 12 Voorwaarde: kabelset basisdrager. 13 Voorwaarde: basisdrager. 14 Let op: de maximale belasting op elke rail bedraagt 17,5 kg. De maximale belasting van 35 kg mag niet worden overschreden. 15 Voorwaarde: niet in combinatie met ski- of snowboardhouder. 16 Voorwaarde: niet in combinatie met fietshouder tweede fiets. 17 Niet in combinatie met BRABUS achterdiffusor. 18 Voorwaarde: alleen in combinatie met radiobereiding of als vervanging audiosysteem basic of audiosysteem navigatie/multimedia. In sommige landen zijn aan het gebruik van TMC kosten verbonden. 19 Voorwaarde: alleen in combinatie met radiobereiding of als vervanging audiosysteem basic. 20 Voorwaarde: alleen in combinatie met radiobereiding. 21 Voorwaarde: radiobereiding af fabriek, audiosysteem basic of audiosysteem navigatie/multimedia. 22 Voorwaarde: smart Bluetooth -handsfreesysteem. Niet in combinatie met smart navigatie en audio-omschakelbox (bestelnummer: A ). 23 Voorwaarde (vanaf modeljaar september 2010): systeemkabel smart Bluetooth -handsfreesysteem. Voorwaarde: dashboardinstrumenten, audiosysteem basic en besturing links. Niet in combinatie met smart drive kit for the iphone. 24 Vanaf modeljaar september 2010: waarde smart Bluetooth -handsfreesysteem. 25 Voorwaarde: radiobereiding af fabriek of audiosysteem basic. 26 Let op: uitsluitend te gebruiken met de smart drive app - houd bovendien rekening met de verkeersschriften die in het land gelden waar u bent! De smart drive app kan worden gedownload uit de App Store onder smart drive EU/smart drive NA. Bij de huidige stand van zaken is functionaliteit van de smart drive app en de navigatie-update gegarandeerd de iphone 3G/3GS en iphone 4/4S. Voorwaarde: besturing links en audiosysteem basic. Niet in combinatie met smart Bluetooth -handsfreesysteem. 27 Exclusief softwarevrijschakeling door smart center. 28 De bij de betreffende interieurkleur passende sierringen moeten afzonderlijk worden besteld. 29 Zonder banden. 30 Set omvat 2 x velg, 2 x velg achter en 4 x naafdoppen. 31 Alleen in combinatie met 62 kw turbo en pakket P Alleen 38,1 cm (15 inch) stalen velgen. 33 Voorwaarde: opbergvak in achterklep; op aanvraag 45 kw basismodel bij smart center. 34 Alleen banden achter: 175/55 R Let erop dat bij het gebruik van Mercedes-Benz kinderzitjes de passagiersairbag met de hand moet worden uitgeschakeld met behulp van de 'airbag off'-schakelaar. Wanneer uw auto niet over een 'airbag off'-schakelaar beschikt om de passagiersairbag te kunnen deactiveren, mogen er geen Mercedes-Benz kinderzitjes worden gebruikt. 36 Voorwaarde: besturing links. 37 Alleen in combinatie met softouch. 38 Alleen in combinatie met BRABUS uitlaatsysteem. 39 Alleen in combinatie met BRABUS achterdiffusor. 40 Niet leverbaar BRABUS Xclusive. 41 Alleen leverbaar coupé. 42 Alleen leverbaar BRABUS Xclusive. 43 Cruisecontrolbediening alleen in combinatie met assistentiepakket. 44 Voor voertuigen vanaf FIN K Bumper met bestelnummer A moet afzonderlijk worden besteld. 45 Alleen in combinatie met 62 kw turbo of 40 kw diesel. Alleen modellen met airconditioning en stuurbekrachtiging. 46 Alleen in combinatie met 62/75 kw turbo en airconditioning. Informatie over brandstofverbruik en CO2-emissie Brandstofverbruik¹ Gecombineerd (l/100 km) Gecombineerd (km/l) 5,2 3,3 19,2 30,3 CO2-emissie¹ (g/km) Gecombineerd ¹ De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EU in de huidige versie. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. Hebt u het besluit genomen om een smart fortwo electric drive te gaan rijden? Uw smart center geeft u graag meer informatie over de producten die geschikt zijn de smart fortwo electric drive.

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

Originele accessoires

Originele accessoires Originele accessoires voor de smart fortwo, smart fortwo cabrio en smart forfour. Graag wijzen wij u op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen leverbaar voor de smart fortwo

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

SEAT ibiza accessoires 2009/2010

SEAT ibiza accessoires 2009/2010 SEAT ibiza accessoires 2009/2010 E x t e r i e u r Spiegelkappen Maak je SEAT nog fraaier met deze spiegelkappen. 6J0072500A alu-look 144,00 6V0072500 chroom-look 136,00 Niet afgebeeld: Dorpellijsten buiten

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17. Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen.

Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17. Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen. Voyager Persoonlijke stijl SET LICHTMETALEN VELGEN 17 Voor banden 225/65 - R17. Niet geschikt voor sneeuwkettingen. Set van 4 velgen K82212937 en bijpassende naafdoppen met embleem K1XH44SZ7AA. Bevestiging

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

OPEL VIVARO-C.

OPEL VIVARO-C. OPEL OPEL VIVARO-C VIVARO-C www.opel.nl Comfort en verzorging Vloermatten Economy-tapijt - 1e zitrij Vloermatten Economy-tapijt - 2e zitrij Comfort en verzorging 1648298680 1614084880 Vloermatten Economy-tapijt

Nadere informatie

accessoires De NieUWe citroën c4

accessoires De NieUWe citroën c4 accessoires DE NIEUWE CITROËN C4 02 INHOUD 04 Styling 08 Comfort 12 Veiligheid 16 Bescherming 20 Familie en Recreatie 24 Multimedia 03 EXPRESSION Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl.

Nadere informatie

Tuning&Performance STOOTLIJST OP DORPEL BAGAGERUIMTE SET 16 LICHTMETALEN VELGEN

Tuning&Performance STOOTLIJST OP DORPEL BAGAGERUIMTE SET 16 LICHTMETALEN VELGEN Sedici Tuning&Performance SET 16 LICHTMETALEN VELGEN Maat: 6,5Jx16. Set bestaande uit 4 velgen 71805635. Te combineren met banden 205/60 x R16. NR.71805634 Naafdop met blauw logo. NR.71803435 Naafdop met

Nadere informatie

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2015

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2015 >> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2015 >2 >> Inhoud Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 6 Standaarduitrusting 7 Uitvoeringslijn PURE 8 Uitvoeringslijn PULSE 9 Uitvoeringslijn

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl

GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl GS 450h HYBRID ACCESSOIRES Accessoires van Lexus voor uw persoonlijke stijl INDIVIDUEEL Met de Lexus GS 450h Hybrid krijgt het concept van een high-performance sportsedan een nieuwe dimensie. De basis

Nadere informatie

M{ a z cc d es { soc ir x e -7 prijslijst

M{ a z cc d es { soc ir x e -7 prijslijst M { acz ced { ss oicx re p7 ri js lij st M{zd{ cx-7 All-in Accessoire prijslijst augustus 2010 Omschrijving Specificaties Extra informatie All-in prijs Exterieur styling Styling kit voor- en achterbumper

Nadere informatie

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2014

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2014 >> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2014 >2 >> Inhoud Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 6 Standaarduitrusting electric drive 7 Uitvoeringslijn PURE 8 Uitvoeringslijn PULSE

Nadere informatie

Tuning&Performance BUMPERSPOILER VOOR ** Nr. 50901596 SET ZIJSKIRTS ** Nr. 50901594

Tuning&Performance BUMPERSPOILER VOOR ** Nr. 50901596 SET ZIJSKIRTS ** Nr. 50901594 Bravo Tuning&Performance BUMPERSPOILER VOOR ** Nr. 50901596 SET ZIJSKIRTS ** Nr. 50901594 2 Tuning&Performance VERCHROOMDE BUITENSPIEGELKAPPEN Set van 2 stuks. Nr. 50901897 UITLAATSIERSTUK Voor auto s

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Accessoires SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Accessoires 1 De ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in zijn mars. Dankzij ŠKODA Originele Accessoires kunt u uw Citigo zo samenstellen, dat

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

Ducato (2006-2014) DUCATO ACCESSOIRES. More care for your car

Ducato (2006-2014) DUCATO ACCESSOIRES. More care for your car Ducato (2006-2014) DUCATO O R I G I N E L E ACCESSOIRES More care for your car STYLING & FUNCTIONALITEIT Ducato (2006-2014); Nieuwe Ducato (2014) Nieuwe Ducato (2014) ALUMINIUM IMPERIAAL Voor versies met

Nadere informatie

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11

CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES. FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES FIAT0139 Catalogue Acc Jeep Cherokee_NL.indd 1 22/04/14 15:11 PERSONALISEREN LICHTMETALEN VELG 17 Donker grijs met Jeep-centerlogo. Voor alle modellen behalve Trailhawk.

Nadere informatie

Originele accessoires voor de C-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de C-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de C-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

Originele accessoires. voor de SL-Klasse.

Originele accessoires. voor de SL-Klasse. Originele accessoires voor de SL-Klasse. Inhoud 004 Kwaliteit & veiligheid 006 Exterieur Lichtmetalen velgen Velgaccessoires 4 Telematica Telefonie Navigatie 020 Interieur Interieuraccessoires Kinderveiligheid

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo}

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} m{zd{3 Accessoires res oo oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} zoo}-zoo} zoo Het verhaal Net als bij traditionele ambachten berust het maken van een uitmuntende auto op vaardigheden en gevoel. Uw auto zegt alles over

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES

SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES SIMPLY CLEVER ŠKODA CITIGO ACCESSOIRES 1 De ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in zijn mars. Dankzij ŠKODA Originele Accessoires kunt u uw Citigo zo samenstellen, dat

Nadere informatie

Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de

Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage. Uw Mercedes-Benz dealer informeert u graag over

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Onze XC70 heeft twee gezichten zodat het een echt unieke auto is. Enerzijds is het een buitengewoon comfortabele luxe stationwagon

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

SEAT Leon accessoires 2009/2010

SEAT Leon accessoires 2009/2010 SEAT Leon accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen Sierlijst sierlijst voor ondergrille 5P9052532 1P9052532 82,00 2. Instaplijsten Dorpellijsten binnen roestvrij Roestvrij staal met ''SEAT

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I NIEUWE DACIA SANDERO EN SANDERO STEPWAY Precies wat nodig is voor langdurige bescherming en maximaal comfort. Simply a clever

Nadere informatie

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl BNL9984613 - december 2010 www.citroen.nl ACCESSOIRES CITROËN JUMPY EN JUMPER VEILIGHEID 04 TRANSPORT- OPLOSSINGEN 06 BESCHERMING 08 MULTIMEDIA 10 PERSOONLIJKE STYLING Citroën onderscheidt zich met vooruitstrevende

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon

Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Alfa Romeo 159 Alfa Romeo 159 Sportwagon Tuning&Performance ** BUMPERSPOILER, VOOR OND.NR. 50903083 ** ACHTERSPOILER Compleet met derde remlicht en te monteren met steun ond.nr. 50507804. OND.NR. 50903089

Nadere informatie

JEEP CHEROKEE ACCESSOIRES

JEEP CHEROKEE ACCESSOIRES JEEP CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES 2 3 STYLING & FUNCTIONALITEIT Een complete collectie van originele Mopar-accessoires speciaal ontworpen om uw Jeep Cherokee een persoonlijke touch te geven.

Nadere informatie

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun.

Comfort. Set zonnegordijnen. Asbak. Centrale armsteun. SOUL_BE_NL.indd 1 20-01-2009 14:04:35 SOUL_BE_NL.indd 2 20-01-2009 14:05:00 4 4. Set zonnegordijnen. 5. Asbak. 6. Centrale armsteun. 5 6 Comfort Vergroot het rijplezier in uw Soul met één van deze comfortaccessoires.

Nadere informatie

Sport BUMPERSPOILER, VOOR ** Ond. nr. 50903244 SET ZIJSKIRTS ** Ond. nr. 50903243

Sport BUMPERSPOILER, VOOR ** Ond. nr. 50903244 SET ZIJSKIRTS ** Ond. nr. 50903243 Alfa Romeo MiTo 2 Sport Sport BUMPERSPOILER, VOOR ** Ond. nr. 50903244 SET ZIJSKIRTS ** Ond. nr. 50903243 ** Nog af te werken in carrosseriekleur en te monteren met lijm 5908061. 3 4 Sport Sport BUMPERSPOILER/DIFFUSER,

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CL-Klasse Coupé.

Originele accessoires voor de CL-Klasse Coupé. Originele accessoires voor de CL-Klasse Coupé. i n h o u d e x t e r i o r Lichtmetalen velgen Velgaccessoires Stylingaccessoires t e l e m a t i c s & interior Multimedia Navigatie Telefonie Interieuraccessoires

Nadere informatie

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr.

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr. en Functionaliteit IMPERIAAL Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Nr. 50902497 * SET LADINGSTOPS Nr. 50900558 2 Functionaliteit SET VAN 3 ALLESDRAGERS Staal Draagvermogen 90 kg. Nr. 50902498

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires GEEF UW AUTO EEN PERSOONLIJKE TOUCH. Als u de veelzijdigheid van een stationcar nodig hebt, maar niet wilt inleveren op stijl en rijeigenschappen, dan is de V60 Sportswagon

Nadere informatie

Originele individualisering voor de E-Klasse.

Originele individualisering voor de E-Klasse. Originele individualisering voor de E-Klasse. Maak van uw E-Klasse een klasse op zich. MercedesSport 04 05 Elegante stijl. Dynamisch geïnterpreteerd. U rijdt in een Mercedes-Benz. Daar zijn goede redenen

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018 New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV Accessoire Prijslijst januari 2018 Design SANDERO SANDERO STEPWAY REFERENTIE MONTAGE TIJD (U) PRIJS ( ) EXTERIEUR Personalisatie stickers exterieur

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2018 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) CONSUMENTENPRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 249,95 WIELEN 15" lichtmetalen

Nadere informatie

Originele accessoires voor de V-Klasse.

Originele accessoires voor de V-Klasse. Originele accessoires voor de V-Klasse. TELEMATICA 04 11 EXTERIEUR 12 17 INTERIEUR 18 23 CARGO & CARE 24 31 INDEX 34 35 01 TELEMATICA 04 11 02 01 Garmin MAP PILOT 06 02 ipad -integratie achter 06 Multimedia

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

6. Deurgreep Chroom A 94, Styling strip achter Chroom 5P ,00. Styling strip achter Mat-chroom 5P A 86,00

6. Deurgreep Chroom A 94, Styling strip achter Chroom 5P ,00. Styling strip achter Mat-chroom 5P A 86,00 SEAT Altea XL Stationwagon accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen sierlijst voor ondergrille 5P9052532 82,00 2. Dorpellijsten RVS Met "Altea XL" opdruk 5P8071500 132,00 3. Dorpellijsten

Nadere informatie

ACCESSOIRES. More care for your car

ACCESSOIRES. More care for your car O R I G I N E L E ACCESSOIRES More care for your car TRA-PAKKETTEN TRA-PAKKET CHROOM - Glanzend verchroomde buitenspiegelkappen - Glanzend verchroomde dorpelsierlijsten - Glanzend verchroomde sierstrip

Nadere informatie

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015.

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. >> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. Prijzen smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Originele accessoires. voor de S-Klasse Coupé.

Originele accessoires. voor de S-Klasse Coupé. Originele accessoires voor de S-Klasse Coupé. telematica 04-07 exterieur 08-13 interieur 14-17 cargo & care 18-19 amg 20-21 index 22-23 telematica Alles in het zicht. Altijd perfect op de hoogte. 01 Mercedes-Benz

Nadere informatie

Bezoek voor meer informatie over originele Mazda accessoires onze website. Ga naar

Bezoek voor meer informatie over originele Mazda accessoires onze website. Ga naar TRANSPORT Dakdrager DF7-V-70 Ski adapter, klein model C80-V-70 Ski adapter, groot model C80-V-70 Fietsendrager, fiets C807-V-707A Dakkoffer Pacific 00 C8-V-70 Dakkoffer Ranger 90 C80-V-70 Trekhaak, afneembaar

Nadere informatie

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015.

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. >> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Prijzen smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse passion 1,0 l (52 kw/71

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

JEEP RENEGADE ACCESSOIRES

JEEP RENEGADE ACCESSOIRES JEEP RENEGADE O R I G I N E L E ACCESSOIRES 1 STYLING & FUNCTIONALITEIT SET 17-INCH LICHTMETALEN VELGEN Kleur Alpine White. SET 17-INCH LICHTMETALEN VELGEN Kleur Colorado Red. AFSLUITBARE WIELBOUTEN *

Nadere informatie

Originele accessoires voor de C-Klasse Coupé. Prijslijst.

Originele accessoires voor de C-Klasse Coupé. Prijslijst. Originele accessoires voor de C-Klasse Coupé. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN EXTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 268,00 DESIGN INTERIEUR Dacia portierdrempels

Nadere informatie

INTERIEUR- STYLING VOLVO ACCESSOIRECATALOGUS 2018/2019 I 1

INTERIEUR- STYLING VOLVO ACCESSOIRECATALOGUS 2018/2019 I 1 VOLVO ACCESSOIRECATALOGUS 2018/2019 I 1 2 I MY 2 I LIFE. VOLVO MY ACCESSOIRECATALOGUS VOLVO. 2018/2019 2018/2019 KOFFERDREMPELLIJST MET VERLICHTING Deze roestvrijstalen kofferdrempellijst met verlichte

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

S40/V50. LImITed edition PRIJSLIJST. Modeljaar Januari 2012

S40/V50. LImITed edition PRIJSLIJST. Modeljaar Januari 2012 RIJSLIJST Modeljaar 2012 1 Januari 2012 S40/V50 LImITed edition VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag bedrag

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Originele accessoires voor de GL-Klasse.

Originele accessoires voor de GL-Klasse. Originele accessoires voor de GL-Klasse. INHOUD EXTERIOR Lichtmetalen velgen Velgaccessoires Stylingaccessoires TELEMATICS ipod-integratie Navigatie Telefonie INTERIOR Interieuraccessoires Kinderveiligheid

Nadere informatie

Set lichtmetalen velgen 17 ecoreflex grijs

Set lichtmetalen velgen 17 ecoreflex grijs Persoonlijke stijl Set lichtmetalen velgen 17 dubbelspaaks Maat: 7Jx17 H2 (ET-waarde 41). Set van 4 velgen nr. 71806614, te combineren met 500L-naafdoppen 71806651. Voor banden 225/45 R17. Nr. 50926885

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

Accessoire overzicht FORD MUSTANG

Accessoire overzicht FORD MUSTANG FORD ACCESSOIRES Accessoire overzicht FORD MUSTANG Vanaf 03/2015 www.ford-accessoires.nl Go Further Accessoire overzicht FORD MUSTANG Vanaf 03/2015 TRANSPORT Bagageruimte 03 BESCHERMING Exterieurbescherming

Nadere informatie

DE NIEUWE VOLVO XC40 ACCESSOIRES

DE NIEUWE VOLVO XC40 ACCESSOIRES DE NIEUWE VOLVO XC40 ACCESSOIRES VOLVO XC40 ACCESSOIRES 3 DE NIEUWE VOLVO XC40. EEN SUV MET EEN TWIST, UW TWIST De nieuwe XC40 is een authentieke SUV gemaakt voor de stad. Ontstaan uit Zweedse innovatie

Nadere informatie

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Sport Sport SPOILER, VOOR** Ond.nr. 50903311 SET ZIJSKIRTS** Te completeren met bovenste skirt delen aan de onderzijde van de portieren (ond.nr. 50903505) Ond.nr. 50903309 ** Geleverd

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN DS3

ACCESSOIRES CITROËN DS3 www.citroen.nl ACCESSOIRES CITROËN DS3 STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 14 PERSOONLIJKE STYLING Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl. Drie sleutelwoorden die

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Chrysler Voyager originele accessoires

Chrysler Voyager originele accessoires ORIGINELE ACCESSOIRES P R E S TAT I E E N A U T H E N T I C I T E I T Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Originele accessoires. voor de CLA-Klasse.

Originele accessoires. voor de CLA-Klasse. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Inhoud Telematica Multimedia Navigatie Telefonie Exterieur Lichtmetalen velgen Velgaccessoires Mercedes-Benz Sport Equipment Originele individualisering Interieur

Nadere informatie

accessoires Nieuwe CITROËN C4 Picasso

accessoires Nieuwe CITROËN C4 Picasso accessoires Nieuwe CITROËN C4 Picasso STYLING 04 comfort 06 Veiligheid 08 Familie en recreatie 10 bescherming 12 multimedia 16 Lijst van accessoires 18 STYLING Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid

Nadere informatie

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit Exclusive Cayenne Nog meer individualiteit Inhoud Porsche Exclusive 4 Interieurpakket afwijkende lederkleur Armsteunen 6 Middenbaan stoelen 6 Interieurpakket sierstiksels in afwijkende kleur Basis 8 Stoelen

Nadere informatie

Accessoire catalogus OPEL KARL. Opel+ Accessoires die uw Opel nóg beter maken. Opel.be

Accessoire catalogus OPEL KARL. Opel+ Accessoires die uw Opel nóg beter maken. Opel.be Accessoire catalogus OPEL KARL Opel+ Accessoires die uw Opel nóg beter maken. Opel.be Comfort & Verzorging Vloermatten, economy Vloermatten, premium Omdat u veel tijd in uw auto doorbrengt, is het logisch

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLC-Klasse.

Originele accessoires voor de CLC-Klasse. Originele accessoires voor de CLC-Klasse. inhoud exterior Lichtmetalen velgen Velgaccessoires Stylingaccessoires telematics ipod-integratie Navigatie Telefonie interior Interieuraccessoires Kinderveiligheid

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr.

Functionaliteit IMPERIAAL. Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Fiorino. Nr * SET LADINGSTOPS. Fiorino. Nr. en Functionaliteit IMPERIAAL Gelakt staal Compleet met laadrol Draagvermogen 80 kg. Nr. 50902497 * SET LADINGSTOPS Nr. 50900558 2 Functionaliteit SET VAN 3 ALLESDRAGERS Staal Draagvermogen 90 kg. Nr. 50902498

Nadere informatie