CURRICULUM VITAE PERSONALIA. WERKERVARING ADVIOM (Adviesbureau Omgevingsrecht)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURRICULUM VITAE PERSONALIA. WERKERVARING ADVIOM (Adviesbureau Omgevingsrecht)"

Transcriptie

1 PERSONALIA CURRICULUM VITAE Naam: Mark Heimgartner Adres: Wethouder Schimmellaan 7 Postcode/Woonplaats: 3771 KW Barneveld Telefoonnummer(s): of adres: Geboorteplaats/-datum: Barneveld, 8 september 1975 Burgerlijke staat: Gehuwd en 2 kinderen WERKERVARING heden: ADVIOM (Adviesbureau Omgevingsrecht) Directeur en Adviseur ADVIOM is een juridisch adviesbureau op het gebied van het omgevingsrecht en met name gespecialiseerd in de handhaving van het omgevingsrecht. ADVIOM verleent diensten in de vorm van: - Interim-management en detachering; - Organisatieadvies; - Workshops en presentaties; - (Integraal-) Beleid en Uitvoeringsprogramma s; - Juridisch administratieve afhandeling van dossiers - Juridische helpdesk; - ADVIOM Kompas-abonnement - Maatwerk. (Lopende) opdrachten tot en met heden: 1.) Het opstellen van een Integraal handhavingsbeleidsplan (incl. risicoanalyse) voor 3 gemeenten gezamenlijk (gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg). Looptijd: afgerond in januari 2011; 2.) Het opstellen van een Integraal handhavingsbeleidsplan (incl. risicoanalyse) en een Uitvoeringsprogramma 2011 voor de gemeente Leusden. Looptijd: augustus 2010 t/m heden; 3.) Het opstellen van 3 Uitvoeringsprogramma s 2011 voor de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg afzonderlijk. Looptijd: februari 2011 t/m juni 2011; 4.) Interim clustercoördinator Vergunningen, Toezicht en Handhaving bij de gemeente Druten. Dagelijkse aansturing van de cluster met vergunningverleners, toezichthouders en juridisch medewerkers (handhaving). Implementatie Wabo in de organisatie, opstellen Jaarverslag 2010 en het Uitvoeringsprogramma Vergunningen, Toezicht en Handhaving Voor 24 uur per week met een looptijd van januari 2011 t/m september (referenties beschikbaar); 5.) Project Handhaving Reclamebeleid bij de gemeente Druten. Voor 8 uur per week met een looptijd van november 2010 t/m september (referenties beschikbaar).

2 Referenties voor bovenstaande opdrachten (voor zover relevant): / : MB-ALL BV Gemeente Werkendam: - dhr. J. Venhuis, manager Unit Vergunningen en Handhaving, , Gemeente Woudrichem: dhr. P. Bouman, Juridisch beleidsmedewerker, , Gemeente Aalburg: - dhr. drs. H.L.H.M. Gelevert, hoofd sector Grondgebied, , - Dhr.E.D. Kamsteeg, juridisch beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening en Milieu, , Gemeente Leusden: - mw.mr. W.J. Tjebbes, hoofd afdeling Algemene en Juridische Zaken, 14033, - dhr. W.Messink, coördinator Vergunningverlening & Handhaving, 14033, Manager Juridische Dienstverlening Taken: direct leidinggevende van 5-10 (senior-) juristen van academisch niveau en inhoudelijk en procesmatig eindverantwoordelijk voor gemiddeld 60 verschillende projecten die zij voor meerdere gemeenten uit het hele land uitvoerden. Deze projecten varieerden van handhavingportefeuilles van 5 tot 25 zaken tot beleid- en adviesnota s op de beleidsterreinen Bouwen, Ruimtelijke Ordening, Brandveiligheid, APV en Bijzondere Wetten. Daarbij was ik verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en aansturing van de juristen, voorzitter van het juristenoverleg, aanspreekpunt voor opdrachtgevers en lid van het Managementteam. In mijn functie voerde ik functionering- en beoordelinggesprekken met de juristen, sollicitatiegesprekken met kandidaten en gesprekken met (potentiële) opdrachtgevers in het kader van relatiebeheer. Projecten die ik zelf heeft gedaan, dan wel heeft begeleid heb ondermeer: Capaciteitsonderzoek handhaving openbare ruimte 2008 voor de gemeente Hellevoetsluis; Opstellen Boetebeleid (bestuurlijke boete of bestuurlijke strafbeschikking) voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp; Opstellen Bureauplan THOR voor de gemeente Zutphen; Opstellen van Meerjaren Integraal handhavingsbeleid (incl. risicoanalyse) en Uitvoeringsprogramma 2009 voor de gemeente Waalwijk; Integraal handhavingsbeleid (incl. risicoanalyse) en uitvoeringsprogramma 2010 voor de gemeente Beuningen;

3 In deze trajecten, als ook in de begeleiding van de (senior-) juristen, hield ik interviews, presentaties en workshops voor en met bestuurlijke- en ambtelijke vertegenwoordigingen van meerdere gemeenten en verzorgde ik hoorzittingen voor bezwaarcommissies en zittingen bij meerdere Rechtbanken in Nederland, alsmede bij de Raad van State. Dit betrof een parttime functie van 32 uur per week. (referenties beschikbaar) Referenties voor bovenstaande opdrachten (voor zover relevant): Gemeente Waalwijk: - dhr. B. Verhagen, coördinator Handhaving, , Gemeente Beuningen: - dhr. H. Janssen, coördinator handhaving, 14024, / : Sargas Juridisch BV (thans: Maandag) Juridisch medewerker Handhaving / : Gemeente Wageningen Taken: Als juridisch medewerker handhaving ben ik 3 maanden gedetacheerd geweest bij de afdeling Bouwzaken van de Gemeente Houten. Hier ben ik in het kader van een Project Wijkgerichte Aanpak voornamelijk bezig geweest met de afhandeling van handhavingdossiers op het gebied van Bouwzaken. Dit betrof een parttime functie van 32 uur per week. (Senior) juridisch (beleids-)medewerker Handhaving en Toezicht Taken: in deze functie was ik verantwoordelijk voor de juridische afhandeling van met name de complexe handhavingdossiers binnen alle taakvelden van de afdeling Vergunningen en Grondzaken (Milieu, Bouwen, Ruimtelijke Ordening, APV, Gebruiksvergunningen, Drank en Horecawet etc). Ook vertegenwoordigde ik de gemeente in bezwaar- en (hoger-) beroepszaken. Verder actualiseerde en formuleerde ik beleidsstukken, als bijvoorbeeld Handhaving geluidsnormen, protocol Innen van dwangsommen etc. en was ik plaatsvervangend clustercoördinator Handhaving en Toezicht. Dit betrof een parttime functie van 32 uur per week. (referenties beschikbaar)

4 / : Eiffel Juridisch specialist Taken: bij Eiffel werkte ik binnen de Divisie Overheid & Non- Profit, Productgroep Algemeen Juridische Zaken op detacheringbasis bij de Gemeente Alphen aan den Rijn als vastgoedjurist en hield ik mij met name bezig met verkopen van grond aan particulieren en bedrijven. Naast de juridische werkzaamheden heb ik mij beziggehouden met het schrijven van beleidsplannen in het kader van het afstoten van openbaar groen en de handhaving op dit gebied. Dit betrof een fulltime functie voor 40 uur per week / : Bureau Financiële Zaken Rechtshulp B.V. Jurist / : CMS Derks Star Busmann. Taken: bij dit kantoor (assurantietussenpersoon) hield ik mij bezig met de juridische dienstverlening aan zowel particulieren, als ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf. Tevens was ik verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van de holding Bureau Financiële Zaken Lunteren B.V waar ongeveer 60 personen werkzaam waren. Met name is ik werkzaam geweest binnen de rechtsgebieden: arbeidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en bestuursrecht. Mijn taken varieerden van het aanvragen van visa tot het schrijven van bezwaar- en beroepsschriften. Ook voerde ik ontslagprocedures en vertegenwoordigde ik cliënten in kantongerechtzaken. Dit betrof een fulltime functie voor 40 per week. Medewerker Incasso Taken: als medewerker op de incassoafdeling was ik mede verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer van met name twee grote financieringsmaatschappijen. Mijn taken bestonden uit het be- en afhandelen van de incassodossiers. Hiervoor onderhield ik contacten met zowel de cliënten, als de debiteuren en behandelde ik de gehele buitengerechtelijke incassoprocedure. Dit betrof een parttime functie voor 20 uur per week, welke ik vervulde naast het afronden van mijn afstudeeropdracht.

5 OPLEIDINGEN / HEAO-Management, Economie & Recht aan Hogeschool Arnhem/Nijmegen te Arnhem. Diploma behaald in juni 1999, Afstudeerrichting: Bedrijfsjuridisch / MEAO-Commerciële Economie aan het Amersteyn College te Amersfoort. Diploma behaald in mei / HAVO aan het Johannes Fontanus College te Barneveld. Diploma behaald in mei CURSUSSEN 2010: Wabo, Wet dwangsom en beroep bij niet tijdig beslissen en actualiteiten bestuursrecht, Incompany training Bestuursacademie. 2006: Cursus Bestuursprocesrecht van Euroforum 2005: Handhaving Ruimtelijk Bestuursrecht van SegmentGroep. 2004: Cursus Projectmanagement van KPMG. 2003: Cursus Handhaving Bouwregelgeving in de Praktijk van 2002: GEO-plan Basiscursus Milieurecht van GEO-plan. 2000: Managementcursus: De Bulletproof manager van Crestcom. Verder heb ik meerdere actualiteitenbijeenkomsten gevolgd met betrekking tot ondermeer de 4 e Tranche Awb, Bestuurlijke Boete, wijzigingen Woningwet, nieuwe Wro en de Wabo.

Onder de naam Booms Advies B.V. werkzaam als zelfstandig dienstverlener op het gebied van organisatie ontwikkeling en tijdelijk management.

Onder de naam Booms Advies B.V. werkzaam als zelfstandig dienstverlener op het gebied van organisatie ontwikkeling en tijdelijk management. Curriculum Vitae Personalia Naam: ing. R.H.F.H.M. Booms Roepnaam: Ruud Geboortedatum: 12 maart 1955 te Rotterdam Adres: Bleulandweg 480, 2803 HS GOUDA, Telefoon: 0182 520971 Mobiel: 06 52045208 E-mail;

Nadere informatie

Opleiding en cursussen

Opleiding en cursussen CURRICULUM VITAE Drs. C.J.W.M.Doesburg RA Naam : Lian Doesburg Voornamen : Cornelia Johanna Wilhelmina Maria Geboortedatum en plaats : 30 augustus 1971 te Waalwijk Adres : Voorweiden 49 Postcode en plaats

Nadere informatie

Douwe Hettema Curriculum Vitae Pagina 1 van 9

Douwe Hettema Curriculum Vitae Pagina 1 van 9 PERSONALIA Naam : Douwe Hettema Woonplaats : Huizen N-H Mobiel : +31 625305819 E-mailadres : douwe@hettemacms.nl Geboortedatum : 23 juli 1970 Burgerlijke staat : Gehuwd Nationaliteit : Nederlandse Rijbewijs

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking Persoonlijke gegevens Naam E.H.B. (Ewout) Vocking Bedrijfsnaam Vandaag IT Consultancy Adres Albert Cuypstraat 51 Woonplaats en Postcode 8021 DV, Zwolle K.v.K. nummer 53699394 Geboortedatum 8 juli 1982

Nadere informatie

Curriculum Vitae Hans Vijfhuizen

Curriculum Vitae Hans Vijfhuizen Curriculum Vitae Hans Vijfhuizen Personalia Naam drs. ir. W.J. Vijfhuizen Adres Ekster 12 Postcode/woonplaats 2411 MT Bodegraven Telefoon (mobiel, huis) 06 43113221 E-mail Website Nationaliteit hans@5huizen.com

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia Liesbeth Jansen Geboorte datum en plaats 29 mei 1953 Rotterdam

CURRICULUM VITAE. Personalia Liesbeth Jansen Geboorte datum en plaats 29 mei 1953 Rotterdam CURRICULUM VITAE Personalia Naam Liesbeth Jansen Geboorte datum en plaats 29 mei 1953 Rotterdam Woonplaats en pc Terschuur 3784 WS Adres Broekhuizenstraat 9 Telefoonnummer 06-53453103 email info@escalebv.nl

Nadere informatie

Kennis softwarepakketten: Windows, Word, Excel, Powerpoint, Exact, Powerplay Cognos, Peoplesoft, SAP en Business Objects

Kennis softwarepakketten: Windows, Word, Excel, Powerpoint, Exact, Powerplay Cognos, Peoplesoft, SAP en Business Objects CURRICULUM VITAE: Naam: Dijkstra, Warner Adres: Appelgaard 41 2995 XP Heerjansdam Geboortedatum: 23 maart 1971 Telefoonnummer: 078-677 1380 06-23241098 E-mail: warner.dijkstra@wdconsultancy.nl Profielschets:

Nadere informatie

Curriculum vitae Gérald Rensink

Curriculum vitae Gérald Rensink Curriculum vitae Gérald Rensink Persoonlijke gegevens: Naam Gérald Rensink Adres Oude Molstraat 5a 2513 BA Den Haag Telefoon 06 2001 8301 Email gerald@rensinkcommunicatie.nl Website www.rensinkcommunicatie.nl

Nadere informatie

Van publiek naar privaat: en de gemeente dan?

Van publiek naar privaat: en de gemeente dan? Van publiek naar privaat: en de gemeente dan? Onderzoek naar hoe de gemeente Helmond aan de hand van in kaart gebrachte gevolgen van private kwaliteitsborging zo voorbereid mogelijk kan inspelen op het

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video

Curriculum Vitae. Burgerlijke staat : gehuwd Rijbewijs : Hardlopen, Audio/Video Curriculum Vitae Personalia Achternaam : Timmerman Voornamen : Frederik Hendrik Roepnaam : Henk Adres : Sluiswachtershoeve 205 Postcode : 7326 ZC Woonplaats : Apeldoorn Telefoon : 055-5340876 Mobiel :

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Doelstelling. die een samenwerking tot stand kan brengen. Adres Toermalijndreef 62

Curriculum Vitae. Personalia. Doelstelling. die een samenwerking tot stand kan brengen. Adres Toermalijndreef 62 Curriculum Vitae Personalia Achternaam Idema Voornamen Herman Geert Adres Toermalijndreef 62 Postcode 7828 AS Woonplaats Emmen Telefoon privé 0591-633 199 Mobiel 06-20 34 66 56 E-mail h.idema@home.nl Internet

Nadere informatie

INHOUD. 3 Mobiliteitsbeleid Interview met Diana Piek. 5 Formatie & Personeel

INHOUD. 3 Mobiliteitsbeleid Interview met Diana Piek. 5 Formatie & Personeel INHOUD 2 Inleiding 3 Mobiliteitsbeleid Interview met Diana Piek 5 Formatie & Personeel 7 Werving & Selectie 9 Samenwerking Sociale Diensten gemeenten Haaren en Boxtel Interview met Lia van Baest 11 Opleiding,

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ron Oei

Curriculum Vitae Ron Oei Curriculum Vitae Ron Oei PROFIEL Het loopt beter en veel soepeler in een organisatie als ik daarin heb mogen participeren door leiding te geven. Ik ben dan ook trots op het testimonial dat een opdrachtgever

Nadere informatie

Personalia. Marion de Vries. Adres Spakenburgkade 23. Telefoon 033 47 27 181 Mobiel 06 38 89 62 43 Geboortedatum 9 juni 1967.

Personalia. Marion de Vries. Adres Spakenburgkade 23. Telefoon 033 47 27 181 Mobiel 06 38 89 62 43 Geboortedatum 9 juni 1967. Personalia Naam Marion de Vries Msc Adres Spakenburgkade 23 PC + Woonplaats 3826 CN Amersfoort Telefoon 033 47 27 181 Mobiel 06 38 89 62 43 Geboortedatum 9 juni 1967 Geboorteplaats Amsterdam Burgerlijke

Nadere informatie

Curriculum Vitae Bijgewerkt tot 29-08-2014. Jean Marcel Laumen

Curriculum Vitae Bijgewerkt tot 29-08-2014. Jean Marcel Laumen Curriculum Vitae Bijgewerkt tot 29-08-2014 Naam: Wonende te: Jean Marcel Laumen Voorschoten Ik ben een dynamische manager met een rijke ervaring op vele vakgebieden. Ik ben een coachende manager, ik denk

Nadere informatie

Onderwijsmanagement (UvA)

Onderwijsmanagement (UvA) Curriculum vitae Persoonlijke gegevens Naam: Ruth de Baat Adres: Lindengracht 239 1015 KH Amsterdam www.ruthdebaat.nl Mobiel: 06-22109014 Email: debaat@xs4all.nl Geboortedatum: 16-03-1953 te Amsterdam

Nadere informatie

Kwaliteitscriteria 2.1. Voor vergunningverlening, toezicht en handhaving krachtens de Wabo

Kwaliteitscriteria 2.1. Voor vergunningverlening, toezicht en handhaving krachtens de Wabo Kwaliteitscriteria 2.1 Voor vergunningverlening, toezicht en handhaving krachtens de Wabo 7 september 2012 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Deel A: Algemeen... 5 1. Inleiding... 5 1.1 Achtergrond... 5

Nadere informatie

HUIDIG WERKTERREIN WERKERVARING. Hilbert de Vries. 5271 HS St Michielsgestel. post@hilbertdevries.nl

HUIDIG WERKTERREIN WERKERVARING. Hilbert de Vries. 5271 HS St Michielsgestel. post@hilbertdevries.nl Naam: Geboortedatum: Adres: Telefoon: Mobiel nummer E- mail: Hilbert de Vries 12 mei 1962 Van den Berghstraat 2 5271 HS St Michielsgestel 073-5516615 06-28704075 post@hilbertdevries.nl HUIDIG WERKTERREIN

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Algemeen. Naam : Erik Stolk. Geboortejaar : 1977 Woonplaats : Gouda. Introductie

CURRICULUM VITAE. Algemeen. Naam : Erik Stolk. Geboortejaar : 1977 Woonplaats : Gouda. Introductie CURRICULUM VITAE Algemeen Naam : Erik Stolk Geboortejaar : 1977 Woonplaats : Gouda Introductie Ik ben een professioneel en gedreven persoon met humor. Tevens ben ik een sterke teamplayer, beschik ik over

Nadere informatie

Curriculum Vitae Bart Nieuwdorp

Curriculum Vitae Bart Nieuwdorp Naam B. (Bart) Nieuwdorp Geboortejaar en - plaats 1962, Bergen op Zoom Woonplaats & bereikbaarheid Breda info@nieuwdorp- hr.nl 06 24 19 52 45 Burgerlijke staat Ongehuwd samenwonend Drie kinderen: Thijs

Nadere informatie

Overzicht opdrachten MKL Management Support

Overzicht opdrachten MKL Management Support Overzicht opdrachten MKL Management Support Research Instituut in Barneveld: Een research instituut met 150 medewerkers. Ik heb bij dit bedrijf in vaste dienst gewerkt als management assistent, het bedrijf

Nadere informatie

Onderzoek naar de secretariële beroepen. maart 2014 ECABO

Onderzoek naar de secretariële beroepen. maart 2014 ECABO Onderzoek naar de secretariële beroepen maart 2014 ECABO Inhoudsopgave Colofon... 2 Samenvatting... 3 1. Inleiding... 10 2. Kenmerken van de secretaresses... 11 3. Vereiste werk- en denkniveau functie

Nadere informatie

Curriculum vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS. :Hans van Hees Geboortedatum :17 juli 1969 Telefoon :0162-522877 :hansvanhees@klinc.me

Curriculum vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS. :Hans van Hees Geboortedatum :17 juli 1969 Telefoon :0162-522877 :hansvanhees@klinc.me Curriculum vitae PERSOONLIJKE GEGEVENS naam :Hans van Hees Geboortedatum :17 juli 1969 Telefoon :0162-522877 E-mail :hansvanhees@klinc.me Nationaliteit :Nederlandse PROFIEL Ervaren interim-manager en adviseur

Nadere informatie

ALGEMEEN PROFIEL EN KENMERKEN

ALGEMEEN PROFIEL EN KENMERKEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Arjan de Graaf Geboren: 6 juli 1957 Woonplaats: Alphen aan den Rijn Burgerlijke staat: Gehuwd Rijbewijs: BE DOEL Werken als leidinggevende met een team van gemotiveerde

Nadere informatie

Curriculum vitae Drs D.C.W.M. Coenen Spanjesingel 26 2408 CH Alphen aan de Rijn

Curriculum vitae Drs D.C.W.M. Coenen Spanjesingel 26 2408 CH Alphen aan de Rijn Curriculum vitae Drs D.C.W.M. Coenen Spanjesingel 26 2408 CH Alphen aan de Rijn Mobiel: 06 235 73 273 E-mail: info@dancoenen.nl Website: www.dancoenen.nl http://nl.linkedin.com/in/coenen Persoonlijke gegevens

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Algemeen. Profiel. Naam. Michiel Klok. Adres Wederikweg 108 Postcode Woonplaats

Curriculum Vitae. Algemeen. Profiel. Naam. Michiel Klok. Adres Wederikweg 108 Postcode Woonplaats Curriculum Vitae Naam Algemeen Michiel Klok Adres Wederikweg 108 Postcode Woonplaats 9753 AE Haren Telefoon 06 5126 2744 E-mail LinkedIn Nationaliteit michiel@mklok.nl http://nl.linkedin.com/in/michielklok

Nadere informatie

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur)

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur) Curriculum Vitae Personalia Naam Geboorte Woonplaats Rijbewijs Huwelijkse staat Beschikbaarheid Michael Floris Zandstra 27 augustus 1981 te Voorburg Delft B Getrouwd 32 uur per week (In overleg uitbreidbaar

Nadere informatie

Curriculum Vitae - 1 -

Curriculum Vitae - 1 - Curriculum Vitae - 1 - Naam R.M. de Wit (Richard) Geboortedatum 20 juli 1973 Adres Jurriaan Kokstraat 179 F Postcode en plaats 2586 SH Scheveningen Telefoon 06-44232536 E-mail Mail@richarddewit.com Opleiding

Nadere informatie

Verslag interviews in het kader van de omgevingsvergunning GEMEENTE DRIMMELEN

Verslag interviews in het kader van de omgevingsvergunning GEMEENTE DRIMMELEN Verslag interviews in het kader van de omgevingsvergunning GEMEENTE DRIMMELEN Verslag interviews in het kader van de omgevingsvergunning Gemeente Drimmelen In opdracht van Gemeente Drimmelen Opgesteld

Nadere informatie

Je hbo-bachelordiploma in 3 of 4 jaar

Je hbo-bachelordiploma in 3 of 4 jaar Je hbo-bachelordiploma in 3 of 4 jaar Inhoud Welkom bij Hogeschool HBO Nederland Wat onderscheidt Hogeschool HBO Nederland van andere opleidingen: in drie of vier jaar je hbo-bachelordiploma halen kleinschalig,

Nadere informatie