HANDLEIDING DRAAGBARE DVD-SPELER DVP-9411

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING DRAAGBARE DVD-SPELER DVP-9411"

Transcriptie

1 HANDLEIDING DRAAGBARE DVD-SPELER DVP Lees deze handleiding zorgvuldig door om ervoor te zorgen dat u dit product juist gebruikt en bewaar de handleiding voor toekomstige referentie.

2 Inhoudsopgave Belangrijke veiligheidsinstructies Afbeelding paneel Een USB-apparaat gebruiken Afstandsbediening Aansluiten op een TV-toestel Afspelen van MP3/WMA/MPEG4 Afspelen van een cd met foto s Systeeminstellingen Problemen oplossen DVB-T GEDEELTE Specificaties Overige

3 Belangrijke veiligheidsinstructies * Waarschuwing: Verwijder de behuizing of de achterkant niet om het risico van elektrische schokken te verminderen. Er zitten geen door de gebruiker te onderhouden onderdelen in dit apparaat. Laat onderhoud over aan gekwalificeerd personeel. * Waarschuwing: Stel het apparaat niet bloot aan regen of vocht om brandgevaar of elektrisch schokgevaar te voorkomen. * Stel de adapter en de draagbare DVD-speler niet bloot aan water (druppend en spattend) en plaats geen voorwerpen gevuld met water, zoals vazen, op het apparaat. * Houd de draagbare DVD-speler uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen, zoals radiatoren of kachels. * Blokkeer de ventilatieopeningen niet. Er zitten sleuven en openingen in het apparaat voor ventilatie. Deze openingen dienen nooit geblokkeerd te worden door uw draagbare DVD-speler op een kussen, sofa of andere soortgelijke ondergrond te zetten. * Plaats het product niet op een onstabiel wagentje, standaard, driepoot, beugel of tafel * Het apparaat kan vallen en beschadigd raken of mensen verwonden. * Plaats nooit zware of scherpe voorwerpen op het LCD-paneel of frame. * Gebruik alleen de netadapter die is meegeleverd met de het product. Het gebruik van andere adapters zal uw garantie doen vervallen. * Haal de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet wordt gebruikt. * Denk aan het milieu bij het weggooien van batterijen. * Plaats geen voorwerpen met open vlam, zoals kaarsen, op het apparaat. * WAARSCHUWING: De batterij (batterij, batterijen of accu) moet niet worden blootgesteld aan extreme warmte zoals zonlicht, vuur of dergelijke. * WAARSCHUWING: Overmatige geluidsdruk van hoofdtelefoons of oortelefoons kan leiden tot gehoorverlies. * WAARSCHUWING: Gebruik alleen koppelstukken/accessoires die worden gespecificeerd door de fabrikant. Het product wordt geleverd met een netadapter, deze netadapter kan worden gebruikt om het apparaat te ontkoppelen van het lichtnet, zorg ervoor dat de adapter eenvoudig bereikbaar blijft.

4 Waarschuwing: De USB-stick moet direct in het apparaat worden gestoken. Gebruik geen USB-verlengkabels om het mislukken van dataoverdracht of storingen te voorkomen. Tijdens de test elektrostatische ontlading (ESD) EN55020, bleek dat handmatige bediening (met de aan/uit-knop) nodig is om normale werking te hervatten na de test. WAARSCHUWING: Langdurige blootstelling aan harde geluiden van persoonlijke muziekspelers kan leiden tot tijdelijk of permanent gehoorverlies. Veiligheidsinstructies - vervolgd WAARSCHUWING! STEEK NOOIT VOORWERPEN DOOR DE VENTILATIEOPENINGEN IN HET PRODUCT. ER STROMEN HOGE SPANNINGEN IN HET PRODUCT EN EEN VOORWERP IN HET PRODUCT STEKEN KAN LEIDEN TOT ELEKTRISCHE SCHOKKEN EN/OF KORTSLUITING DOOR DEZELFDE REDEN, MORS GEEN WATER OF VLOEISTOFFEN OP HET PRODUCT. Gebruik het product NIET in natte of vochtige omgevingen, zoals badkamers, stomige keukens of in de buurt van zwembaden. Gebruik het apparaat niet als er condens kan ontstaan. Deze tablet is geproduceerd volgens alle geldende veiligheidsnormen. De volgende veiligheidstips moeten de gebruikers beschermen tegen onzorgvuldig gebruik en de gevaren die verbonden zijn met een dergelijk gebruik. Hoewel het apparaat zorgvuldig vervaardigd is en uitvoerig is gecontroleerd alvorens het de fabriek verlaat, geldt net als bij alle elektrische apparaten dat het mogelijk is dat er probleem ontwikkelt. Als u rook, een te grote ophoping van warmte of andere onverwachte verschijnselen opmerkt, dan moet u direct de stekker uit het stopcontact halen. Zorg ervoor dat het apparaat voldoende wordt geventileerd!

5 Het apparaat moet worden aangesloten op een voedingsbron die overeenkomt met de informatie op het de specificatielabel. Als u niet zeker bent van het type stroomvoorziening in uw huis, neem dan contact op met uw dealer of het plaatselijke elektriciteitsbedrijf. Het stopcontact moet geïnstalleerd zijn in de buurt van het apparaat en eenvoudig bereikbaar zijn. Overbelast stopcontacten of verlengsnoeren niet, dit kan leiden tot brand of elektrische schokken. Klasse 1-apparaten moet worden aangesloten op een stopcontact met een geaarde aansluiting. Klasse 2-apparaten vereisen geen geaarde aansluiting. Uit de buurt van knaagdieren houden. Knaagdieren vinden het leuk om in snoeren te bijten. Trek altijd aan de stekker wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt. Trek niet aan het snoer, dit kan kortsluiting veroorzaken. Het scherm is gemaakt van plastic en kan breken als er schade wordt veroorzaakt. Wees voorzichtig met scherpe randen van de plastic splinters als het scherm is gebroken, voorkom letsel. Plaats het apparaat niet op oppervlakken die kunnen worden onderworpen aan trillingen of schokken. Haal tijdens onweer de stekker uit stopcontact en koppel de antenne los. Let op: raak de antenne-aansluiting (RF) niet aan. Haal de stekker voor veiligheidsredenen uit het stopcontact als het apparaat lang niet wordt gebruikt.. Druk NIET extreem hard op het scherm en schud het scherm NIET, dit kan de interne elektronica beschadigen. Gebruik een zachte droge doek om de tablet te reinigen. Gebruik GEEN oplosmiddelen of vloeistoffen op basis van benzine. U kunt een vochtige doek met verdund afwasmiddel gebruiken voor hardnekkige vlekken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade of het verlies van gegevens door storingen, verkeerd gebruik, wijzigingen aan het apparaat of het vervangen van de batterij. Als het apparaat voor een lange periode niet wordt gebruikt, laad de batterij dan ten minste één keer per maand op om levensduur van de batterij te behouden. Veiligheidsinstructies - vervolgd Laad de batterij op als: Het icoontje van het batterijniveau er als volgt uitziet (Een lege batterij) Het apparaat automatisch uitschakelt nadat het apparaat is ingeschakeld. Verbreek de verbinding niet als het apparaat wordt geformatteerd of tijdens het overdragen van bestanden. Anders kunnen gegevens worden beschadigd of verloren gaan.

6 WAARSCHUWING: Langdurige blootstelling aan harde geluiden van persoonlijke muziekspelers kan leiden tot tijdelijk of permanent gehoorverlies. De USB-stick moet rechtstreeks in het apparaat worden gestoken. Gebruik geen USB-verlengkabel omdat dit storing en het mislukken van bestandsoverdracht kan veroorzaken. VERGEET NIET OM EEN BACKUP TE MAKEN VAN UW GEGEVENS VOORDAT U HET APPARAAT OPSTUURT NAAR LENCO. DE LEVERANCIER IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR GEGEVENSVERLIES. Verspreid auteursrechtelijk beschermd materiaal niet zonder toestemming van de eigenaar van het materiaal. Als u dit toch doet, dan schendt u mogelijk auteursrechten. De fabrikant is niet aansprakelijk voor juridische problemen die ontstaan door illegaal gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal door de gebruiker.

7 Afspeelding paneel LCD-DISPLAY LUIDSPREKER DISCLADE PLAY/PAUSE PREV NEXT STOP SETUP EXIT MENU SOURCE MOVE( ) OK OPEN DISCLADE POWER ( AAN/UIT) STROOMAANSLUITING (voeding) HOOFDTELEFOONAANSLUITING(Maximale uitgangsspanning 150mV) AV-UIT USB

8 ANT-IN (75 Ohm) POWER.IR.CHG Een USB-apparaat gebruiken Sluit het USB-apparaat aan en druk op SOURCE op de afstandsbediening tot u naar de USB-modus heeft geschakeld. USB interface Dit apparaat is uitgerust met een USB-ingang om MP3 s, JPEG-bestanden of andere bestanden af te spelen. Druk op <SOURCE> om de USB IN-modus te selecteren. Alle functies zijn hetzelfde als bij het afspelen van een disc. Opmerking: de USB-poort is compatible met USB-sticks, er wordt niet gegarandeerd dat de poort ook compatibel is met MP3-spelers die gebruik maken van andere software. OPMERKING: Als u gebruik maakt van een USB-stick, steek de stekker dan niet verkeerd om in het apparaat, omdat dit kan leiden tot schade. DVB-T Dit apparaat heeft een DVB-T-functie, druk op <SOURCE>om de DVB-T-modus te selecteren. Afstandsbediening

9 1. TFT aan/uit 2. MUTE 3. NUMERIEKE TOETSEN 4. GOTO 5. STOP 6. PLAY/PAUSE 7. TV/RADIO 8. V+, V-,CH+,CH- 9. ZOOM 10. EXIT 11. NEXT 12. PREV 13. TITLE 14. POWER 15. INFO 16. MENU 17. SUBTITLE 18. AUDIO 19. REPEAT/FAV 20. RECALL 21. SETUP 22. OK 23. SOURCE 24. REV 25. FWD 26. RANDOM/ADD

10 27. PROG/DEL 28. ANGLE De afstandsbediening voorbereiden Plaats de afstandsbediening op een vlakke ondergrond en plaats de meegeleverde knoopcel als volgt in de afstandsbediening.. 1. Druk op de knop naar de links. 2. Trek de batterijlade naar buiten. 3. Plaats de batterij in de lade. Zorg ervoor dat de polariteit overeenkomt met de markeringen aan de binnenkant van het compartiment. 4. Plaats de lade terug in de afstandsbediening. Gegevens batterij Type batterij: 1x CR2025, 3 V Levensduur: ongeveer 1 jaar (bij normaal gebruik op kamertemperatuur). De afstandsbediening gebruiken Richt de afstandsbediening op het hoofdapparaat wanneer u het apparaat wilt bedienen. De afstandsbediening werkt het best op een afstand van minder dan 5m en een hoek tot 30 graden van de voorkant van het apparaat. Er mogen geen voorwerpen tussen de afstandsbediening en de infraroodsensor staan. Plaats de afstandsbediening niet in direct zonlicht. Als de afstandsbediening niet werkt, zelfs in de buurt van het apparaat, vervang dan de batterij. Opmerkingen over batterijen Als de afstandsbediening voor lange tijd niet gebruikt wordt, verwijder dan de batterijen uit het compartiment. Batterijen niet opwarmen of in vuur gooien. Demonteer, vervorm of wijzig batterijen niet.

11 Aansluiten op een TV-toestel OORTELEFOON VIDEO IN AUDIO IN Geel Groen Rood ADAPTER AFSPELEN VAN MP3/WMA/MPEG4 MP3/WMA/MPEG4-discs hebben een mappenstructuur zoals getoond in de afbeelding hiernaast.

12 Gebruik de navigatietoetsen om de hoofdmap te selecteren en druk vervolgens op OK om submappen te openen. Gebruik de navigatietoetsen om de gewenste track te selecteren en druk vervolgens op OK of PLAY om de film of muziek af te spelen. Als u terug wilt keren naar het bovenliggende menu, gebruik de navigatietoetsen om het icoontje t te selecteren en druk op de toets OK. Filter: Hier kunt u een categorie selecteren: Audio, Foto of Video. Alle bestanden van de geselecteerde categorie zullen worden getoond in de bestandslijst. Repeat: Om de herhaalmodus te veranderen. Mode: Voor het selecteren van een afspeelmodus. Normal: De Shuffle-modus wordt geannuleerd. Shuffle: De Shuffle-modus is ingeschakeld. Als het einde van een track/hoofdstuk wordt bereikt, zal een andere willekeurige track/hoofdstuk worden afgespeeld tot alle tracks/hoofdstukken zijn afgespeeld of de Shuffle-modus wordt geannuleerd door een andere Mode te selecteren. Music Intro: In deze modus wordt elk nummer/bestand 10 seconden afgespeeld, hierna gaat de speler verder naar het volgende nummer/bestand. Edit Mode: Gebruik deze optie om de geprogrammeerde afspeelmodus in te schakelen. Druk na het selecteren van de modus op de navigatietoets LINKS om naar de map te gaan en druk op OK om de gewenste track te selecteren. Druk op Add to program om de track toe te voegen aan de afspeellijst van het programma. Program view: Toon de tracks in het programma. Brower view: Toon de map met tracks. Add to program: Selecteer een track en druk op Add to program om de track toe te voegen aan het programma. Clear program: Als het apparaat volledig is gestopt (druk twee keer op de toets STOP), selecteer de track en druk op Clear program om de track uit het programma te verwijderen. AFSPELEN VAN EEN CD MET AFBEELDINGEN

13 Een CD met afbeeldingen heeft een mappenstructuur zoals wordt getoond in de volgende afbeelding. Gebruik de navigatietoetsen om de map te selecteren en druk vervolgens op de toets OK om de submap te openen. Gebruik de navigatietoetsen om de gewenste afbeelding te selecteren en druk vervolgens op OK of PLAY om de foto te bekijken Als u wilt terugkeren naar het bovenliggende menu, gebruik de navigatietoetsen om het icoontje te selecteren en druk vervolgens op de toets OK. Afspeelding draaien Druk onder het afspelen van afbeeldingen op de navigatietoetsen om de afbeelding te draaien, druk op de toets ANGLE om de scanmodus te veranderen. SYSTEEMINSTELLINGEN MENUBEDIENING Druk op de toets SETUP op de afstandsbediening, het SETUP MENU(hoofdmenu) wordt getoond. Gebruik na het openen van het hoofdmenu de navigatietoetsen om de cursor naar onder/boven te verplaatsen en een item te selecteren, druk vervolgens ter bevestiging op OK. Druk op de navigatietoets LINKS om terug te keren naar het vorige menu. Druk nogmaals op SETUP om het instellingenmenu te verlaten. U kunt in het SETUP MENU een keuze maken uit de volgende opties.

14 TAALINSTELLINGEN Selecteer Language in het instellingenmenu, het submenu Language wordt getoond: OSD Language Gebruik dit item om de taal van het instellingenmenu en het menu op het scherm in te stellen. Subtitle Gebruik deze optie om de ondertiteltaal in te stellen. Volg de aanwijzingen bij DVD MENU SETUP in combinatie met de gewenste optie. MPEG4 Subtitle Hier kunt u een MPEG4-ondertitelcodeer optie selecteren. Audio Volg de aanwijzingen bij DVD MENU SETUP in combinatie met de gewenste optie. Gebruik deze optie om de opties voor de audiotaal in te stellen. DVD Menu Deze optie geeft toegang tot opties met betrekking tot de menutaal van een film. Volg de aanwijzingen bij DVD MENU SETUP in combinatie met de gewenste optie.

15 VIDEO-INSTELLINGEN Selecteer Video in het instellingenmenu, het submenu Video wordt getoond: Aspect Ratio De beeldverhouding is gerelateerd aan het formaat dat is opslagen op de disc. Sommige discs kunnen geen beeld weergeven in de door u gekozen beeldverhouding. Als u een disc met 4:3 formaat afspeelt op een breedbeeld-tv, dan zullen er zwarte balken aan de linker- en rechterkant van het scherm verschijnen. U moet de scherminstellingen instellen op basis van het soort TV dat u heeft. TV System Dit product ondersteunt verschillende uitvoersystemen, waaronder NTSC, PAL. Als uw TV-toestel alleen het NTSC of PAL system ondersteunt en het verkeerde systeem is geselecteerd, zal het scherm knipperen en in zwart wit worden weergegeven. Opmerking: Voor meer informatie over het uitvoerformaat, raadpleeg de handleiding van uw TV-toestel. Smart picture Stel het weergave-effect in voor video-uitvoer: Standard: standaard effect. Bright: instelling voor helder beeld. Soft: instelling voor zacht beeld. Dynamic: de gebruiker kan de helderheid, contrast, kleur, etc. instellen

16 INSTELLEN RATING Selecteer Rating in het instellingenmenu, het submenu Rating wordt getoond: Opmerking: Niet alle DVD s ondersteunen ratings. Parental Control U kunt gebruik maken van de functie Ouderlijk Toezicht door een rating te selecteren. Selecteer Parental Control en druk op OK om de modus te veranderen. Opmerking: Voer het wachtwoord in vóór het instellen van de functie Parental Control. Set Password Gebruik de toetsen 0-9 om vier cijfers in te voeren (wachtwoord), druk vervolgens ter bevestiging op OK. Opmerking: Als u het wachtwoord bent vergeten, gebruik dan het universele wachtwoord OVERIGE INSTELLINGEN Selecteer MISC in het instellingenmenu, het submenu wordt getoond: * Use Default Settings: Reset alle instellingen naar de fabrieksstandaard en laad de disc opnieuw in.

17 Problemen oplossen Voer de volgende procedures uit om problemen op te lossen voordat u contact opneemt met de klantenservice. Zet de DVD-speler onmiddellijk uit zodra u vermoedt dat er een storing optreedt. Haal de stekker uit het stopcontact en controleer of de DVD-speler ongewoon warm is en of er rook uit het apparaat komt. Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing De DVD-speler Disc-cover niet gesloten Sluit disclade werkt niet Geen disc geplaatst Plaats disc Disc verkeerd om geplaatst Plaats de disc met het label naar boven gericht Disc vuil of vervormd Maak disc schoon of plaats andere disc De regiocode van de speler komt niet overeen Koop een DVD met de juiste regiocode met de regiocode van de DVD Vocht op lens Verwijder de disc en zet de DVD-speler voor ten minste 2 uur uit Geen audio Apparaat niet juist aangesloten Controleer de aansluitingen en sluit het apparaat juist aan Er is een hoofdtelefoon aangesloten Koppel de hoofdtelefoon los (luidspreker is uitgeschakeld) Geluidsinstellingen DVD onjuist Controleer de geluidsinstellingen en stel deze juist in Disc vuil of vervormd Reinig disc of plaats andere disc Geen video TV-scherm is uitgeschakeld of onjuiste videomodus Zet het LCD-scherm aan en/of stel de juiste videomodus in Apparaat is niet juist aangesloten Controleer de aansluitingen en sluit het apparaat

18 Slechte beeld- en/of geluidskwaliteit Er wordt telkens een bepaald gedeelte herhaald De afstandsbediening werkt niet Disc is vuil of vervormd De herhaalmodus is ingeschakeld Disc is vuil of vervormd Er staat een voorwerp dat het signaal tussen de afstandsbediening en de DVD-speler blokkeert De afstandsbediening wordt niet op de DVD-speler gericht De batterijen zijn verkeerd om in de afstandsbediening geplaatst Batterij bijna leeg of leeg juist uit Maak de disc schoon of plaats een andere disc Verlaat de herhaalmodus Maak de disc schoon of plaats een andere disc Verwijder het voorwerp Richt de afstandsbediening rechtstreeks op de DVD-speler Controleer de polariteit van de batterijen en plaats de batterijen juist Plaats een nieuwe batterij DVB-T GEDEELTE 1. Eerste installatie Als u de ontvanger voor het eerst gebruikt, dan zal er een First Time Installation-menu worden getoond om u te helpen het apparaat voor het eerst in te stellen. Gebruik de afstandsbediening om het instellen te voltooien.

19 A. U kunt in het First time installation-menu uw regionale instellingen instellen, waaronder uw taal, land en tijdzone B. Selecteer daarna <OK> om de automatische zenderscan te starten. C. Wacht tot het scannen is voltooid. Als u wilt stoppen met zoeken, druk dan op <EXIT>. De zenders die al gevonden zijn zullen worden opgeslagen. D. Als het scannen is voltooid, dan zullen alle gevonden zenders automatisch worden opgeslagen. De laatst gevonden zender zal worden afgespeeld E. Als u uw regionale instellingen wilt resetten, en alle opgeslagen zenders wilt wissen, selecteer dan <FTA Default Setting> en bevestig om te resetten. 2. DVB-modus van hoofdmenu Druk op <SETUP> of <MENU>, het DVB-hoofdmenu verschijnt op het scherm, druk daarna op <DOWN> om de gewenste optie in het DVB-menu te selecteren. A. Automatisch scannen

20 Kies de optie Automatic Search. Deze optie werkt hetzelfde als de eerste installatie. Kijk bij de paragraaf over de eerste installatie. B. Handmatig zoeken Als er een kanaal ontbreekt na het automatisch zoeken; of als u een nieuw kanaal wilt toevoegen, gebruik dan Manual Search om te scannen naar de gewenste zender. U moet de eigenschappen van een zender, de frequentie en bandbreedte, kennen om naar de zender te zoeken. Druk op <OK> om het handmatig zoeken te starten. Nadat de zender is gevonden, zal deze worden toegevoegd aan de zenderlijst. Als er geen signaal wordt gevonden, dan zal er een bericht worden getoond dat er geen signaal kan worden gevonden. Anders zal het gevonden kanaal worden opgeslagen en toegevoegd aan de zenderlijst. C. Systeeminstellingen 1) Taal Druk op <OMLAAG> om de optie Language te selecteren en druk daarna op <RECHTS>om de taalinstellingen te openen. 2) Gebied Druk op <OMLAAG> om de optie Area te selecteren, Hier kunt u een land kiezen, zoals: Engeland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, etc. 3) Tijdzone Selecteer in Time Zone de juiste tijdzone om de lokale tijd correct weer te geven. 4) Regionale instellingen herstellen Als u uw regionale instellingen wilt herstellen en alle opgeslagen kanalen wilt wissen, selecteer dan <FTA Default Setting> en bevestig om de instellingen te resetten. 3.Favorieten-functie Druk in de DVBT-modus op <OK>, de zenderlijst zal getoond worden. Selecteer vervolgens uw favoriete zender en druk op <RANDOM/ADD> om de zender toe te voegen als favoriete zender. Of druk op <PROG/DEL> om de zender te verwijderen als favoriete zender. U kunt de favorietenlijst vinden door op <REPEAT/FAV> te drukken.

21 4.Problemen oplossen Als u vragen heeft, kijk dan in de onderstaande gids voor het oplossen van problemen. 1) Apparaat werkt niet Zet het apparaat uit en vervolgens weer aan. 2) Afstandsbediening werkt niet Zorg ervoor dat de batterijen in de afstandsbediening werken. Richt de afstandsbediening rechtstreeks op de afstandsbedieningssensor. Verwijder alle voorwerpen tussen de afstandsbediening en de sensor. 3) Geen beeld, geen geluid De netadapter of auto-adapter is niet juist aangesloten. Gebruik van ongeautoriseerde voeding. De aan/uit-knop staat in de stand UIT 4) Geen beeld Controleer of de antenne juist is opgesteld; controleer of de juiste zender en het juiste land zijn ingesteld. Het is mogelijk dat u naar zenders moet zoeken of resetten. 5) Geen geluid Controleer of het geluid is ingeschakeld. Controleer of er een hoofdtelefoon in het apparaat is gestoken. Controleer of u op de speaker-knop of mute-knop heeft gedrukt? 6) Ruiten in beeld Controleer of de antenne juist is opgesteld; Wellicht is het signaal te zwak op de desbetreffende plaats. 7) Geen signaal Controleer of het juist land is geselecteerd. Wellicht is het signaal te zwak op de desbetreffende plaats. 8) Donker beeld Stel de helderheid en het contrast juist in. 9) Ruiten in beeld of slecht geluid tijdens het rijden.

22 Het signaal is te zwak op de desbetreffende plaats. Specificaties Afspeelmodus NTSC/PAL Ondersteunde discs DVD,VCD, CD, MP3, CD-R, CD-RW, JPEG, DVD+ -R/W, MPEG4, Video S/N ratio 65dB. Resolutie 500 lijnen. Frequentierespons fs 96KHz: 20Hz-20KHz:+/-1dBI Audio S/N ratio 90dB Dynamisch bereik 80dB Vervorming < 0,01% D/A Converter 96KHz/24bit Overige Uitvoer karakteristieken Invoerfrequentie Beeldscherm Schermgrootte Video-uitgang Audio-uitgang Spanning Stroomverbruik VHF 177,5MHz~226,5MHz UHF 474 MHz~858 Mhz Kleuren TFT-LCD 9 inch 1Vp-p(75 2CH DC IN 12V 12W Specificaties zijn onderhevig aan verandering zonder berichtgeving. Netadapter: Uitgang: 12V 1A Invoer: V~50-60Hz 0.3A Fabrikant:SHENZHEN MTC CO.,LTD Modelnummer:DC Adapter type:ac Adapter Gebruik alleen de originele netadapter Gebruik uitsluitend de netadapter die in de handleiding is vermeld.

23 Andere mogelijke oorzaken voor problemen: Ontladingen van statische elektriciteit of andere extreme invloeden kunnen ervoor zorgen dan de DVD-speler niet juist werkt. Haal de stekker uit het stopcontact als dit gebeurt en steek de stekker vervolgens weer in het stopcontact. Als het probleem zich blijft voordoen, haal de stekker weer uit het stopcontact en neem contact op met klantenservice of een reparatiewerkplaats. Service en ondersteuning Voor informatie: Voor ondersteuning: Lenco helpdesk: Duitsland (Lokaal tarief) Nederland (Lokaal tarief + 1ct p/min) België (Lokaal tarief) Frankrijk (Lokaal tarief) De helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00. Wanneer u contact opneemt met Lenco, dan zal er altijd naar het model en het serienummer van uw product worden gevraagd. Het serienummer kan op de achterkant van het apparaat worden gevonden. Schrijf het serienummer hieronder op: Model: DVP-9411 Serienummer:

24 Lenco biedt service en garantie in overeenstemming met het Europese recht. Dit betekent dat u in geval van reparatie(zowel tijdens als na de garantieperiode) contact op moet nemen met uw lokale dealer. Belangrijke opmerking: Het is niet mogelijk om het apparaat rechtstreeks naar Lenco te sturen voor reparatie. Belangrijke opmerking: Als het apparaat wordt geopend door een niet-officieel service center, dan vervalt de garantie.. Dit symbool geeft aan dat het betreffende elektrische product of de batterij niet moet worden verwijderd als algemeen huishoudelijk afval in Europa. Zorg voor een juiste afvalverwerking door het product en de batterij in overeenstemming met alle van toepassing zijnde lokale wetten voor het verwijderen van elektrische apparatuur of batterijen te verwijderen. Als u dit doet, helpt u de natuurlijke hulpbronnen te behouden en de standaard van milieubescherming te verbeteren bij de behandeling en verwijdering van elektrisch afval (Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur). Producten met een CE keurmerk houden zich aan de EMC richtlijn (2004/108/EC) en de Richtlijn voor Lage Voltage (2006/95/EC) uitgegeven door de Europese Commissie. De verklaring van conformiteit kan worden geraadpleegd op Alle rechten voorbehouden

25

HANDLEIDING DVD-MPEG4-CD-MP3-SPELER MES-217

HANDLEIDING DVD-MPEG4-CD-MP3-SPELER MES-217 HANDLEIDING DVD-MPEG4-CD-MP3-SPELER MES-217 Lees deze handleiding zorgvuldig door om correct gebruik van dit product te garanderen en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik. Voor informatie en ondersteuning,

Nadere informatie

HANDLEIDING DVD-MPEG4-CD-MP3-SPELER AXX-1404

HANDLEIDING DVD-MPEG4-CD-MP3-SPELER AXX-1404 HANDLEIDING DVD-MPEG4-CD-MP3-SPELER AXX-1404 Lees deze handleiding zorgvuldig door om correct gebruik van dit product te garanderen en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik. Voor informatie en

Nadere informatie

ACR-500 AM/FM-wekkerradio

ACR-500 AM/FM-wekkerradio ACR-500 AM/FM-wekkerradio HANDLEIDING www.axxion-electronics.com GB - 1 1. Installeer deze apparatuur niet in een afgesloten ruimte, zoals een boekenkast of soortgelijke kast en zorg voor goede ventilatie

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3 SPELER

GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3 SPELER GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3 SPELER DVP-931 Lees deze Gebruikershandleiding zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u dit product goed gebruikt en houd deze handleiding voor toekomstige referentie.

Nadere informatie

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com

XEMIO-253 MP3-speler. Gebruikershandleiding. www.lenco.com XEMIO-253 MP3-speler Gebruikershandleiding www.lenco.com Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO

HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO HANDLEIDING ICR-232 WEKKERRADIO www.-ices-electronics.com VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Uitleg van symbolen: Dit symbool geeft aan dat er belangrijke bedienings- en onderhoudsinstructies zijn opgenomen in de

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

HANDLEIDING MODEL: L-85

HANDLEIDING MODEL: L-85 HANDLEIDING Draaitafel met USB direct recording MODEL: L-85 Lees en volg deze instructies voordat u het apparaat gebruikt. www.lenco.com Veiligheidsinstructies... Error! Bookmark not defined. Montage:...

Nadere informatie

ICR-200. www.ices-electronics.com

ICR-200. www.ices-electronics.com ICR-200 www.ices-electronics.com FM WEKKERRADIO MET BATTERIJ BACK-UP 1. SNOOZE/SLEEP OFF-KNOP 2. ALARM INSTELLEN-KNOP 3. TIJD INSTELLEN-KNOP 4. SLAAP INSTELLEN-KNOP 5. UREN INSTELLEN-KNOP 6. MINUTEN INSTELLEN-KNOP

Nadere informatie

HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER

HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER HANDLEIDING XEMIO-200 MP3/WMA SPELER www.lenco.com Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.

Een USB-apparaat aansluiten MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. DVD-22675 Een USB-apparaat aansluiten 10. 1.MACHT-KNOP 2.USB 3.DVD-LADER 4.AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5.OPEN/SLUITEN-KNOP 6.AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7.STOP-KNOP 1. OPEN/CLOSE: openen en sluiten van de disklade.

Nadere informatie

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning,

Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, Xemio-760 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) M (Menu oproepen/ Submenu) (3) (Vorige / Terugspoelen,

Nadere informatie

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT

HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT HANDLEIDING FM RADIO MET BLUETOOTH-ONTVANGST MODEL: SR-500BT 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 4 HOOFDUNIT 1. FM-ANTENNE 2. BLUETOOTH-INDICATOR 3. HANDVAT 4. LUIDSPREKERS 5. MEMORY 6. FUNCTION 7. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR

Nadere informatie

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252

PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 PLL ALARM CLOCK RADIO Model : FRA252 NL HANDLEIDING NL HANDLEIDING WAARSCHUWING: OM HET RISICO OP BRAND OF ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE REDUCEREN, STEL HET APPARAAT NIET BLOOT AAN REGEN OF VOCHT. LET OP Het

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO MES-221 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2321283 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO MES-221. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO MES-221 in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0

TAB-1013 25 CM (10,1) INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 TAB-1013 25 CM (10,1") INTERNET TABLET MET ANDROID 4.0 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu UM_TAB-1013_NL_V1.0 Inhoudsopgave Wat zit er in de doos?... 3 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...

Nadere informatie

H N A D N L D E L I E D I I D N I G

H N A D N L D E L I E D I I D N I G TAB-1031 HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door om correct gebruik van dit product te garanderen en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik. Inhoudsopgave Belangrijke veiligheidsinstructies...2

Nadere informatie

DVP-75 GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3/SPELER

DVP-75 GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3/SPELER DVP-75 GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3/SPELER Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door zodat u zich verzekerd van juist gebruik van dit product en bewaar deze handleiding goed voor verdere raadpleging.

Nadere informatie

Voor informatie en ondersteuning, www.stl.nl/axxion

Voor informatie en ondersteuning, www.stl.nl/axxion V1.1 ADVD-213 HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door vóór gebruik van dit product en bewaar de handleiding. s Voor informatie en ondersteuning, www.stl.nl/axxion Inhoud Introductie Belangrijke

Nadere informatie

HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033. Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt.

HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033. Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt. HANDLEIDING FM RADIO MET USB & SD KAARTLEZER MODEL: MPR-033 Lees en volg deze gebruiksaanwijzingen op voordat u het apparaat in gebruik neemt. www.lenco.com 7 8 9 10 11 12 13 14 1 2 3 4 5 6 17 15 16 18

Nadere informatie

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING

2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING 2.1-KANAALS TORENLUIDSPREKER MET CD/MP3/USB/ BLUETOOTH/AUX IN/FM-RADIO T600CD HANDLEIDING Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies... 27 Beschrijving van onderdelen... 28 Afstandsbediening & installatie...

Nadere informatie

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door

Handleiding BTS-5. Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding BTS-5 Lees deze handleiding zorgvuldig door Handleiding voor draagbare Bluetooth-luidspreker Bedankt voor het kiezen van de BTS-5, lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u het apparaat

Nadere informatie

Een USB-apparaat aansluiten 10. 1. STANDBY-KNOP 2. DVD-LADER 3. USB 4. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR

Een USB-apparaat aansluiten 10. 1. STANDBY-KNOP 2. DVD-LADER 3. USB 4. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR DVD-1103HDMI Een USB-apparaat aansluiten 10. 1. STANDBY-KNOP 2. DVD-LADER 3. USB 4. AFSTANDSBEDIENINGSSENSOR 5. PREV-KNOP 6. AFSPELEN/PAUZE-KNOP 7. NEXT-KNOP 8. OPEN/SLUITEN-KNOP` 1. OPEN/CLOSE: openen

Nadere informatie

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: 1. Bedieningselementen en aansluitingen

Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:   1. Bedieningselementen en aansluitingen Xemio-658 / Xemio-767BT / Xemio-777BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren,

Nadere informatie

DF Digitale fotolijst

DF Digitale fotolijst DF-1031 10 Digitale fotolijst Hoofdstuk 1: Productiestandaard 1.1 Functielijst...2 1.2 Parameterlijst...3 1.3 Problemen oplossen...3 1.4 Aansluitingen...4 1.5 Accessoires...4 1.6 Temperatuur en vochtigheid.4

Nadere informatie

NEDERLANDSE INSTRUCTIES

NEDERLANDSE INSTRUCTIES MEDIA ER BEHUIZING CMP-MOB10 CMP-MOB30 NEDERLANDSE INSTRUCTIES Stap 2: Til voorzichtig de achterplaat op en schuif deze naar achteren. 1. Inhoud verpakking Voor CMP-MOB10: 1x Media player behuizing Draagtas

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op XEMIO-244 / 254 HANDLEIDING Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen

Nadere informatie

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO

DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO DUTCH GEBRUIKSAANWIJZING SCD-21 MP3 PORTABLE RADIO CD/MP3 PLAYER LENCO WAARSCHUWING STEL DIT APPARAAT NOOIT BLOOT AAN REGEN OF VOCHT, OM HET ONTSTAAN VAN BRAND EN ELEKTRISCHE SCHOKKEN TE VOORKOMEN. BELANGRIJK

Nadere informatie

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning:

Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: Xemio-767 BT Snelgids Voor informatie en ondersteuning: www.lenco.com 1. Bedieningselementen en aansluitingen (1) TFT LCD-display (2 inch; R,G,B) (2) (AAN / UIT, Afspelen/ Pauzeren, Select / Enter) (3)

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

DRAAGBARE RETRO CD/MP3/USB-SPELER MET RADIO

DRAAGBARE RETRO CD/MP3/USB-SPELER MET RADIO DRAAGBARE RETRO CD/MP3/USB-SPELER MET RADIO ISCD-33 HANDLEIDING BELAGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES: 1. Lees de instructies. Alle gebruiksrichtlijnen moeten worden gelezen vóór het apparaat wordt gebruikt.

Nadere informatie

DVD-SPELER. HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door vóór gebruik van het product en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik.

DVD-SPELER. HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door vóór gebruik van het product en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik. DVD-SPELER HANDLEIDING Lees deze handleiding zorgvuldig door vóór gebruik van het product en bewaar de handleiding voor toekomstig gebruik. DVD-433K Belangrijke veiligheidsinstructies... 2 Waarschuwingen...3

Nadere informatie

DVB-T FTA17. Digitale Terrestische Ontvanger. Gebruiksaanwijzing voor de installatie en gebruik van de König DVB-T FTA17 terrestische ontvanger

DVB-T FTA17. Digitale Terrestische Ontvanger. Gebruiksaanwijzing voor de installatie en gebruik van de König DVB-T FTA17 terrestische ontvanger DVB-T FTA17 Digitale Terrestische Ontvanger Gebruiksaanwijzing voor de installatie en gebruik van de König DVB-T FTA17 terrestische ontvanger LEES DIT EERST! Deze gebruiksaanwijzing helpt u om vertrouwt

Nadere informatie

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER

C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER C-Tech TSFP 2010T PROFESSIONELE TERRESTRISCHE SIGNAALMETER Gebruiksaanwijzing Content Productomschrijving 1.Handleiding 1 1.1 Voorzijde en toetsen 1 1.2 Power On/Off 3 1.3 Netvoeding & Batterij 3 2. Menu

Nadere informatie

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B 10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 10 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING: Handleiding DPF1001 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen

Korte introductie. Belangrijke veiligheidsmaatregelen 0 Korte introductie De MP217SP is een digitale, draagbare muziekspeler van een nieuwe generatie, met ondersteuning voor het MP3/WMA/WAV-formaat en een perfecte geluidskwaliteit. De speler heeft bovendien

Nadere informatie

BTT-100 Luidsprekertoren met Bluetooth

BTT-100 Luidsprekertoren met Bluetooth BTT-100 Luidsprekertoren met Bluetooth Handleiding www.lenco.com 201307 v1.0 Belangrijke veiligheidsinstructies Het apparaat mag niet worden blootgesteld aan druppend of spattend water en er mogen geen

Nadere informatie

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B 8 digitale fotolijst PL-DPF 805B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 8 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

XEMIO-200 HANDLEIDING

XEMIO-200 HANDLEIDING Speciale kenmerken Elegant uiterlijk en eenvoudig in gebruik. Multi-code speler Ondersteunt MP1, MP2, MP3, WMA, formaat. U-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw bestanden rechtstreeks beheren zonder gebruik

Nadere informatie

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding Hi-Fi Muzieksysteem Gebruikershandleiding Lees deze handleiding aandachtig alvorens het apparaat te gebruiken en bewaar hem voor toekomstig gebruik. op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player

Nederlandse versie. Inleiding. Software installatie. MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player MP502FM / MP504FM Sweex Black Onyx MP4 Player Inleiding Stel de Sweex Black Onyx MP4 Player niet bloot aan extreme temperaturen. Plaats het apparaat niet in direct zonlicht of in de dichte nabijheid van

Nadere informatie

Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker

Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker Model:IBT-3 Bluetooth torenluidspreker HANDLEIDING www.ices-electronics.com LEES DEZE HANDLEIDING VOORDAT U HET APPARAAT GEBRUIKT EN BEWAAR DE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE. Bedankt voor de aanschaf

Nadere informatie

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING: Handleiding DPF850 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor 15.4-Inch TFT LCD Overhead Monitor Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor op een locatie waar

Nadere informatie

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig door voorafgaand aan gebruik en bewaar de instructies als eventueel naslagwerk. PRODUCTOVERZICHT 1 Aan/Uit/Modus-knop

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING BT-160 LIGHT Bluetooth-luidspreker met lichteffecten Voor meer informatie: www.lenco.com 1 A. Waarschuwing Doe dit nooit Plaats geen open vuur, zoals brandende kaarsen, op of bij

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Bediening van de Memory Stick-speler

Bediening van de Memory Stick-speler Bediening Bediening van de Memory Stick-speler Over Memory Sticks Stel Memory Sticks niet bloot aan statische elektriciteit en elektrische bronnen. Dit om te voorkomen dat gegevens op de stick verloren

Nadere informatie

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu VOORWOORD DANK Beste klant, Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de aankoop van deze speler.

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO SCD-37 USB http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822930

Uw gebruiksaanwijzing. LENCO SCD-37 USB http://nl.yourpdfguides.com/dref/2822930 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor LENCO SCD-37 USB. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de LENCO SCD-37 USB in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Handleiding Grid-7

Handleiding Grid-7 www.lenco.com Handleiding Grid-7 Veiligheidsinstructies BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES LEES ZORGVULDIG DOOR VOOR GEBRUIK. LET OP RISICO VAN ELEKTRISCHE SCHOK NIET OPENEN LET OP: VERWIJDER GEEN SCHROEVEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I785D8DCZ Gebruikershandleiding Hartelijk dank voor uw aankoop van deze EMPIRE Intel Tablet Model I785D8DCZ. Deze handleiding geeft een kort overzicht van alle functies van de tablet en is ervoor bedoeld

Nadere informatie

BOOMBOX RADIO CD MP3 USB

BOOMBOX RADIO CD MP3 USB BB-939 / BB-946 BOOMBOX RADIO CD MP3 USB GEBRUIKERSHANDLEIDING Lees aandachtig door en bewaar deze instructies INHOUDSOPGAVE Voedingsbronn 1 Presentatie Van Het Apparaat 2 Radiofunctie 3 CD/MP3 Functie

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Voormodel nr. BTC245 BTC245 Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies BTC245 is een MP3-speler met touchscreen, de gebruiker kan op het scherm om de speler te bedienen 2,4 inch 320*240 TFT-scherm

Nadere informatie

XEMIO-243/253 HANDLEIDING

XEMIO-243/253 HANDLEIDING Speciale eigenschappen Elegant ontwerp en eenvoudig in gebruik. Speler ondersteunt meerdere formaten Ondersteunt het MP3- en WMA-formaat. USB-Disk zonder stuurprogramma U kunt uw (muziek)bestanden rechtstreeks

Nadere informatie

DRAAGBARE DVD-SPELER HANDLEIDING DVP-734 Lees de handleiding volledig en zorgvuldig door vóór het aansluiten, bedienen of aanpassen van dit product.

DRAAGBARE DVD-SPELER HANDLEIDING DVP-734 Lees de handleiding volledig en zorgvuldig door vóór het aansluiten, bedienen of aanpassen van dit product. DRAAGBARE DVD-SPELER HANDLEIDING DVP-73 Lees de handleiding volledig en zorgvuldig door vóór het aansluiten, bedienen of aanpassen van dit product. www.ices-electronics.com Belangrijke veiligheidsinstructies

Nadere informatie

DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst

DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst Gebruikshandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 2 Veiligheidsvoorschriften... 2 Eigenschappen... 3 Leveringsomvang... 4 Bedieningen en aansluitingen... 5 Afstandsbediening...

Nadere informatie

3.5 Zak DVB-T TV. Model: TFT-370. Gebruikershandleiding

3.5 Zak DVB-T TV. Model: TFT-370. Gebruikershandleiding 3.5 Zak DVB-T TV Model: TFT-370 Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Afbeelding van de draagbare TV...2 2 Basis Bediening...2 2.1 Apparaat aan/uit...2 2.2 Kanaal veranderen...3 2.3 2.4 Volume...3 Programmalijst...3

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

DF-1521 DIGITALE FOTOLIJST

DF-1521 DIGITALE FOTOLIJST DF-1521 DIGITALE FOTOLIJST Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Hoofdfuncties... 3 Inhoud van de doos... 3 Uw apparaat installeren...

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

APRC90AT handleiding Inhoudsopgave

APRC90AT handleiding Inhoudsopgave APRC90AT handleiding Inhoudsopgave 1. Veiligheid o 1.1. Beoogd gebruik o 1.2. Pictogrammen in deze handleiding o 1.3. Algemene veiligheidsvoorschriften 2. Voorbereidingen voor gebruik o 2.1. Uitpakken

Nadere informatie

DRAAGBARE DVD-SPELER GEBRUIKSHANDLEIDING MTW-756 TWIN NB

DRAAGBARE DVD-SPELER GEBRUIKSHANDLEIDING MTW-756 TWIN NB GEBRUIKSHANDLEIDING MTW-756 TWIN NB DRAAGBARE DVD-SPELER www.facebook.com/denverelectronics Lees vóór het aansluiten, bedienen of instellen van dit product, deze handleiding zorgvuldig door. Identificatie

Nadere informatie

Handleiding MP Soundblaster

Handleiding MP Soundblaster Handleiding MP Soundblaster MP3-speler met krachtige luidspreker Leer de bedieningselementen op uw speler kennen Item Omschrijving Item Omschrijving 1 Luidspreker 7 (Afspelen / Pauzeren / AAN/UIT) 2 LED

Nadere informatie

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from

EM8621 Afstandsbediening. Downloaded from EM8621 Afstandsbediening EM8621 - Afstandsbediening 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Voorkant afstandsbediening... 3 3.0 Alarm inschakelen... 3 4.0

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-3500 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70198 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM

XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM XEMIO-244 / 254 2GB/4GB MP3-SPELER MET KLEM Handleiding www.lenco.com Let op Plaats geen voorwerpen met open vlak, zoals kaarsen, op of in de buurt van het product. Plaats geen voorwerpen gevuld met vloeistof,

Nadere informatie

PR-D18. NL Revision 1

PR-D18. NL Revision 1 PR-D18 NL Revision 1 Belangrijke veiligheidsinstructies 1. Lees deze instructies. 2. 3. Bewaar deze instructies. Neem alle waarschuwingen in acht. NL 4. 5. 6. 7. 8. 9. Volg alle instructies. Gebruik het

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

AMC306 Microset. Gebruikershandleiding. Elmarc, 14/04

AMC306 Microset. Gebruikershandleiding. Elmarc, 14/04 AMC306 Microset Gebruikershandleiding NL Elmarc, 14/04 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften 4 3 Functies 5 3.1 Afstandsbediening

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender

Gebruikershandleiding. 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender Gebruikershandleiding 2GB Auto MP3 Speler Met FM zender De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 4 2. OPMERKINGEN... 4 3. FUNCTIES... 4 4. KNOPPEN EN SCHERM... 4 4.1 Functies

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Gebruik van de afstandsbediening

Gebruik van de afstandsbediening Gebruik van de afstandsbediening Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de afstandsbediening Wees voorzichtig met de afstandsbediening, hij is licht en klein. Als hij valt kan hij kapot gaan, de batterij

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschrift

Veiligheidsvoorschrift Waarschuwing Om schade aan de kaart of het toestel te voorkomen, moet u de stroom uitschakelen voor u de kaart verwijderd of plaatst Veiligheidsvoorschrift 1) Gebruik een 12V DC stroom adapter. 2) Zorg

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschriften

Veiligheidsvoorschriften Inhoud Veiligheidsvoorschriften 1 Verpakking 2 Belangrijkste Kenmerken 2 Veiligheidsvoorschriften Hartelijk dank voor de aankoop van uw draagbare DVD speler. Dit apparaat biedt u het beste van het beste

Nadere informatie

AB x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning

AB x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning AB7819 5 x 1 HDMI switch, 3D en 4K ondersteuning 2 NEDERLANDS AB7819-5 x 1 HDMI switch, 3D and 4K ondersteuning Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Beschrijving paneel...

Nadere informatie

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from

EM8676 Binnen sirene met flitslamp. Downloaded from EM8676 Binnen sirene met flitslamp EM8676 - Binnen sirene met flitslamp 2 NEDERLANDS Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 2.0 Algemeen... 2 3.0 Functies... 3 4.0 Aanmelden op het alarmsysteem... 3 5.0 Gebruik

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

EM1037 R1 2 Poorts KVM USB Switch met Audio

EM1037 R1 2 Poorts KVM USB Switch met Audio EM1037 R1 2 Poorts KVM USB Switch met Audio Let op het gebruik van de USB poorten : Het toetsenbord in de bovenste USB poort aansluiten. De muis in de onderste USB poort aansluiten. 2 NEDERLANDS EM1037

Nadere informatie

DF-706. Digitale fotolijst HANDLEIDING. Voor informatie en ondersteuning,

DF-706. Digitale fotolijst HANDLEIDING. Voor informatie en ondersteuning, DF-706 Digitale fotolijst HANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Introductie Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis. Om risico van brand en elektrische schok

Nadere informatie

Nostalgieradio MD NL.book Seite 3 Donnerstag, 21. September :22 15

Nostalgieradio MD NL.book Seite 3 Donnerstag, 21. September :22 15 Nostalgieradio MD 81342 NL.book Seite 3 Donnerstag, 21. September 2006 3:22 15 Inhoudsopgave Veiligheidsadviezen............................ 4 Bediening.....................................6 Inschakelen/uitschakelen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend Gebruikershandleiding TV-ontvanger Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend VOORKANT TV-ONTVANGER Op de voorkant van de TV-ontvanger kunnen

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter

EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter EM4028 R2 10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter 2 NEDERLANDS EM4028 R2-10/100/1000 Mbps PCI Network Adapter Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 1.2 Voordat je begint...

Nadere informatie

ATTENTIE: DEZE MOBIELE DVD SPELER IS EEN KLASSE 1 LASER PRODUCT. VERMIJD DIRECT OOGCONTACT MET DE LASER. GEBRUIK DE UNIT UITSLUITEND VOLGENS

ATTENTIE: DEZE MOBIELE DVD SPELER IS EEN KLASSE 1 LASER PRODUCT. VERMIJD DIRECT OOGCONTACT MET DE LASER. GEBRUIK DE UNIT UITSLUITEND VOLGENS ATTENTIE: DEZE MOBIELE DVD SPELER IS EEN KLASSE 1 LASER PRODUCT. VERMIJD DIRECT OOGCONTACT MET DE LASER. GEBRUIK DE UNIT UITSLUITEND VOLGENS VOORSCHRIFT. MAAK DE UNIT NOOIT ZELF OPEN. BEDIENING OF GEBRUIK

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3/ PLAYER /DVB-T tuner

GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3/ PLAYER /DVB-T tuner GEBRUIKERSHANDLEIDING DVD/MPEG4/CD/MP3/ PLAYER /DVB-T tuner ADVP-205 Lees deze Gebruikershandleiding zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat u dit product goed gebruikt en houd deze handleiding voor

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie