Dit is de eerste uitgave van de Promo krant van. Een Revalidatie en educatie centrum voor gehandicapte kinderen in Bali Indonesië

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit is de eerste uitgave van de Promo krant van. Een Revalidatie en educatie centrum voor gehandicapte kinderen in Bali Indonesië"

Transcriptie

1 Promo Versie Geschreven door Marieke de Wit, Oprichter Stichting High 5 Rehab en Yayasan So Rehab Bali Introductie Promo Krant High 5 Rehab Dit is de eerste uitgave van de Promo krant van Stichting High 5 Rehab In dit Promo Nummer: Een Revalidatie en educatie centrum voor gehandicapte kinderen in Bali Indonesië Visie en Missie Structuur Nederland en Bali De Promo krant is tot stand gekomen naar aanleiding van meerdere vragen van sponsoren om duidelijke informatie te kunnen krijgen omtrent onze stichting. Wij hopen van harte dat we dit hiermee kunnen bereiken Inleiding Projecten in Bali Tot slot Stichting High 5 Rehab is een non-profit organisatie met als doel het bijstaan van mindervaliden en minderbedeelden, in het bijzonder kinderen, op het gebied van revalidatie door middel van fysiotherapie en kennisoverdracht ter bevordering van de zelfredzaamheid. In deze krant zullen we u een digitale rondleiding geven door onze stichting. U krijgt te zien wanneer we zijn opgericht, hoe de structuur in Nederland is en tevens in Bali. En natuurlijk het belangrijkste onze projecten, en hoe we de kinderen in Bali helpen. Veel leesplezier!

2 Oprichting High 5 Rehab Pagina 2 van 8 Citaat van de Website: "Ik heb vele indrukken opgedaan na mijn rondreis in 2000 door Thailand, Nepal, Maleisië en Indonesia. Ik heb daar kunnen zien, kunnen ruiken maar ook kunnen voelen hoe het is om in een ontwikkelingsland te zijn. Binnen de bevolking heb ik, naast het gevoel van saamhorigheid en de zorg voor de familie, ook bittere armoede gezien". "Door alle indrukken van deze reis is mijn verlangen gegroeid om in ontwikkelingslanden mijn kennis te kunnen gebruiken voor en over te brengen aan de lokale bevolking, die deze hulp hard nodig hebben maar daar niet de mogelijkheden voor hebben. Bali: "Wat erg duidelijk is; er is zeer weinig aandacht is voor de gehandicapte kinderen op Bali. Er is geen hulp, en geen begrip Om structurele hulp te kunnen bieden ben ik voor een langere periode naar Bali verhuist. We hebben Stichting high 5 rehab opgericht in 2003 om mij hierin structureel van financiële middelen en hulp te kunnen voorzien. In januari 2004 ben ik begonnen met het behandelen van een aantal kinderen thuis. Na drie maanden kon ik een ruimte huren en had ik twee mede werkers, Made en Gede, die mij hielpen bij het behandelen van een aantal kinderen. Het aantal kinderen groeide snel, waardoor het verlangen naar een vaste plaats groter werd. Na een jaar kon ik het huurgebouw kopen, en konden we gestaagd groeien. Zowel met de hoeveelheid kinderen als met de faciliteiten en het aanbod van hulp. Inmiddels bestaan we 8 jaar! We behandelen meer dan 450 kinderen. Deze kinderen worden geholpen door middel van fysiotherapie, educatie, waar nodig een operatie, hulpmiddelen en ze krijgen goede voorbereidingen op een zelfstandige toekomst. Tevens krijgen ze de mogelijkheid zich een vaardigheid aan te leren die ze kunnen gebruiken om eventueel later bijvoorbeeld een eigen winkeltje te starten. We hebben een fantastisch team van 14 man in Bali! Mijn Man Komang Ardika heeft in de start fase ons erg goed geholpen. Hij heeft ervoor gezorgd dat we het land konden kopen, en dat er aan al de officiële verplichtingen voldaan werd. Inmiddels is hij een sponsor van de stichting geworden, en werkt hij als manager in een hotel. Ik heb vanaf het begin een fantastisch bestuur bestaande uit Arjen de Wit, voorzitter, Carl Bos, penningmeester en Eva Kraaijeveld, secretaris. Sasja Douwes is verantwoordelijk voor de communicatie en PR. Zonder mijn bestuur hadden we het nooit zo enorm goed voor elkaar kunnen krijgen, en groeien we nog steeds! Gegevens: ANBI nummer: Bank gegevens: Stichting High 5 Rehab ING te Amsterdam: swift code: INGBNL2A YAY SO REHAB BALI BCA Singaraja Bali: Swiftcode: Cena Idja

3 Pagina 3 van 8 Structuur nederland en Bali In Nederland is Stichting High 5 Rehab opgericht in 2003 Nr KvK: te Amsterdam In 2009 hebben we in Bali ook een officieel rechtspersoon moeten oprichten genaamd Yayasan So Rehab Bali. Nr DINSOS: 466.3/91/DINSOS/2010 Akte notaris: 165 / Het Bestuur in Nederland heeft een duidelijke bestuursfunctie en staat direct in contact met Marieke, de voorzitter van de Balinese tak YSRB. Marieke de Wit is de projectleidster van High 5 en So Rehab. Er wordt vrijwel niets Onafhankelijk uitgevoerd door YSRB.

4 Pagina 4 van 8 De stichting op Bali Ingang Therapie zaal Zij gebouw Winkeltje Zwembad Toolshop School gebouw Verblijf OK-kids We zijn begonnen met de kinderen thuis te behandelen, voor drie maanden lang. Vervolgens konden we het zij gebouw huren, en konden we meer kinderen op locatie laten komen. Na een jaar konden we dit gebouw met stuk land kopen, en zo voort ieder jaar uitbreiden Inmiddels na ruim 8 jaren, hebben we een prachtige oefenzaal, een zwembad, een toolshop, een speeltuin, een school gebouw met sportplaats ernaast, en een verblijf plaats voor de geopereerde kindjes, een winkeltje en een aantal kamers voor medewerkers!

5 Pagina 5 van 8 Projecten De Projecten worden ieder jaar verscherpt en ook aangepast. Tevens komen er ook ieder jaar nieuwe projecten bij. Al de projecten werken naar het zelfde doel, en dat is: Fysiotherapie Met behulp van fysiotherapie, trainen we de kinderen om fysiek sterker te worden. Om hun lichaam te kunnen begrijpen, en om functioneel te kunnen bewegen. De kinderen zo optimaal mogelijk voor bereiden op een zelfstandige toekomst!hier ziet u een overzicht van de projecten die er op dit moment lopen: Aangezien ieder kind 2 uur per dag 1 op 1 therapie krijgt, is er tijd zat om verschillende methodes aan te bieden. We geven massages, grondoefeningen, bobath bal technieken, hydrotherapie, Fysiotherapie, hulpmiddelen in de toolshop, educatie, operaties, vaardigheden en artshop, kennis overdracht naar ouders en dorps bewoners, kennis overdracht naar andere stichtingen, en hulp vanuit Nederland. maar meest van belang is het functioneel trainen. Hoe komen we zelfstandig naar de wc, hoe kunnen we zelfstandig eten, en voor de ouders, hoe kunnen wij het best onze kinderen helpen. Toolshop In de Toolshop maken we hulpmiddelen die de kinderen nodig hebben om beter te kunnen voortbewegen. We kunnen eigen rolstoelen maken, braces, stoeltjes en nog veel meer. In de toekomst willen we graag een eigen orthese shop hebben. Dat is ook een project waar we in de nabije toekomst hard aan zullen werken. Tevens zijn we altijd geholpen met donaties van rolstoelen, die wij dan kunnen aanpassen op de kinderen.

6 Pagina 6 van 8 Educatie Ons educatie project is een nieuw en erg goed lopend project. De lichamelijk gehandicapten kinderen die in aanmerking komen voor onze school hebben eerst een poging gedaan op een normale lagere school. Wanneer blijkt dat ze dit niet aan kunnen, kunnen ze starten bij ons. Wij bieden een normaal curriculum en werken met een normale lagere school samen. Echter zitten er bij ons maximaal 6 kinderen in 1 klas. Afgelopen april 2012 hebben drie van onze kinderen bewezen dat ze even slim zijn, en zelf wel slimmer dan de andere kinderen in het dorp, door het aangaan van een educatie wedstrijd! Prachtig! We hebben ook een groep die speciaal onderwijs krijgt. Deze kinderen kunnen het gewone curriculum niet volgen, maar kunnen wel leren lezen en schrijven! Klompvoet correctie & Operaties Vaak krijgen wij de vraag: waarom zijn er zo veel meer klompvoetjes op Bali dan in Nederland? Ik denk dat dit niet het geval is. Echter is er in Bali geen procedure voor deze kinderen, tot nu toe Sinds 2010 komen dr H vd Heide En dr M. de Haart twee maal per jaar naar Bali toe om onze kinderen te helpen met een orthopedische correctie. In samenwerking met het lokale ziekenhuis hier in Singaraja kunnen wij 8 kinderen per jaar helpen om weer op rechte voeten / benen te kunnen lopen. Nog jonge kinderen kunnen we helpen door middel van de ponsetti methode met gips.. Vaardigheden en artshop In onze Artshop verkopen we prachtige cadeau artikelen gemaakt door medewerkers en cliënten. Zoals armbandjes, kleding, tassen, zilver, boekjes, kaarten en nog veel meer Ook geven we cursussen in zilver bewerking, naaien en boekjes maken, zodat cliënten dit thuis ook kunnen doen en er een centje mee kunnen verdienen.

7 Pagina 7 van 8 Overige projecten De kinderen van ons educatie project onderhouden ook onze moestuin. Hiermee hopen we ze te laten zien dat ze ook zelf eten in de tuin kunnen laten groeien. Bij de huisbezoeken die we doen Kennis vanuit Nederland bekijken we of het huis toegankelijk is voor onze cliënt en geven we advies aan de ouders hoe ze het best hun kind kunnen benaderen. Op de lokale scholen geven we lezingen om de kinderen op de hoogte te brengen van wat een Handicap is, en dat gehandicapten kinderen ook graag spelen, op feest dagen brengen we cadeautje naar de kinderen en regelmatig houden we een bijeenkomst voor de ouders. Kennis is voor ons erg van belang. Daarom nodigen we erg graag regelmatig deskundigen uit om voor ons team een lezing te houden. Zo hebben we in het verleden al een lezing gehad van een kinderfysio Een kinder neuroloog, een kinder reumatoloog, van orthopedisch schoenmakers, van revaliedatie artsen, van orthopeden en van overige specialisten. Cooperatie andere stichtingen Wij zijn deze deskundige zeer dankbaar voor het Helpen ons team úp to date te houden, zodat we onze kinderen met goede kwaliteit kunnen helpen! Het netwerk dat onze stichting op het moment heeft met andere stichting op Bali is erg goed. Zo werken we nauw samen met het ziekenhuis in Singaraja, met de lokale huisarts en neuroloog, met Fysio stichtingen in het zuiden, health stichtingen, en instrument stichtingen. Ook geven wij graag lezingen bij andere stichtingen.

8 Pagina 8 van 8 Financieel overzicht Onze stichting is de laatste jaren flink gegroeid. Dit geldt zowel voor de omvang en de hulp die we geven aan onze patiënten maar ook in financieel opzicht. Door de jaren heen zijn we altijd een (financieel) gezonde stichting geweest. In 2004 begonnen met een budget van 6000 euro inmiddels hebben we een jaarbudget van Euro. Nog steeds kunnen we door onze fantastische sponsoren en donateurs vele kinderen helpen. De stichting voert een sober financieel beleid waarbij al onze inkomsten ten goede van de kinderen moeten komen. Om dit te kunnen doen werken we in Nederland met een onbezoldigd bestuur en vele vrijwilligers. Zoals uit het diagram blijkt wordt bijna de helft van onze budget direct besteed aan behandeling van de kinderen. Daarnaast is één vijfde van het budget voor medicatie en hulpmiddelen. Transport; het zorgdragen dat ook kinderen die verder weg wonen of geen eigen vervoer hebben gehaald en gebracht worden is circa 10% van het budget. Educatie is circa 7% van het budget. Daarnaast natuurlijk de onvermijdelijke zaken als onderhoud, ed. Sponsoring Gelukkig zijn de uitgaven nog steeds in balans met de inkomsten. Maar ieder jaar weer moeten we er hard aan trekken en er voor zorgen dat we zulke fijne mensen als U blijven tegen komen. Ons motto is, een gegeven hand niet meer terug trekken. En samen met u lukt dit nog steeds! Enorm veel dank aan al uw fijne hulp. De stichting heeft u nodig, en daarmee natuurlijk de vele hulpbehoevende kinderen op bali inindonesie!

9 Pagina 9 van 8 Nederland Stichting High 5 Rehab Postbus AZ Amsterdam Info@high5rehab.org Bali Yayasan So Rehab Bali Dusun Banyualit Desa Kalibukbuk Lovins, Singaraja, Bali Indonesie Marieke@high5rehab.org Tel mob: (+62)(0) Tel. (+62)(0) Ten slotte Ik hoop dat u met interesse de digitale rondleiding door high 5 rehab heeft kunnen lezen. Heeft u behoefte aan de nieuwskrant van High 5 Rehab, die iedere drie maanden uit komt, laat het ons aub even weten via Marieke@high5rehab.org URL & /#!/pages/yayasan-so- Rehab-Bali-High-5- Rehab/

Inleiding krant nr 17

Inleiding krant nr 17 Januari / februari / maart 2012 Jaargang 5, nummer 17 Geschreven door Marieke de Wit, Oprichter Stichting High 5 Rehab en Yayasan So Rehab Bali Introductie In dit Nummer: So-Ok kids 4 zijn naar huis dorpproject

Nadere informatie

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang Jaarverslag en financieel overzicht Stichting Gehandicaptenzorg Malang 2010 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2010 van de Stichting Gehandicaptenzorg Malang. Er is in 2010 weer veel werk verzet

Nadere informatie

Stichting WINS Weeskinderen Indonesië Naar School

Stichting WINS Weeskinderen Indonesië Naar School Weeskinderen Indonesië Naar School Financieel Verslag 2013 Correspondentieadres: Hockerkade2 2104AWHeemstede Tel.0622569505 Email: info@winsfoundation.com Website: www.stichtingwins.nl KvK: 34260184 Bank:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting High 5 Rehab

Nieuwsbrief Stichting High 5 Rehab Nieuwsbrief Stichting High 5 Rehab April/Mei/juni 2008 Inhoud 1. Inleiding 2. Mag ik mij even Voorstellen? 3. Lopende projecten 4. Projecten in ontwikkeling 5. Vrijwilligers en Stagiaires 6. Vooruitgangen

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Bestuursverslag. Inleiding. Doel van de stichting. Rechtsvorm. Bestuur. PR / Reclame

Jaarverslag 2014. Bestuursverslag. Inleiding. Doel van de stichting. Rechtsvorm. Bestuur. PR / Reclame Jaarverslag 2014 Bestuursverslag Voor u ligt het vijfde jaarverslag van stichting Oltenia. In 2014 heeft Stichting Oltenia zich gericht op de ondersteuning van jongeren die studeren en op individuele hulpverlening.

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Bestuursverslag. Inleiding. Doel van de stichting. Rechtsvorm. Bestuur. PR / Reclame. Uitbreiding werkgebied

Jaarverslag Bestuursverslag. Inleiding. Doel van de stichting. Rechtsvorm. Bestuur. PR / Reclame. Uitbreiding werkgebied Jaarverslag 2013 Bestuursverslag Voor u ligt het vierde jaarverslag van stichting Oltenia. In 2013 heeft Stichting Oltenia zich gericht op de ondersteuning van jongeren die studeren en op individuele hulpverlening.

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2012

Sociaal jaarverslag 2012 Sociaal jaarverslag 2012 Inleiding SOMOI (Stichting van Oefentherapeuten Mensendieck ten behoeve van Ontwikkelingswerk in Indonesië) is een stichting van oefentherapeuten Mensendieck die zich inzet voor

Nadere informatie

INLEIDING / THERAPIE. Krant nummer 12!

INLEIDING / THERAPIE. Krant nummer 12! Oktober / November / December 2010 Jaargang 3 / krant 12 INLEIDING / THERAPIE Krant nummer 12! Iets verlaat vanwege een bezoek aan Nederland, maar: Wat een drie maanden weer! Operaties! Seminars en workshops!

Nadere informatie

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia

Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Prinsenbeek 22 juli 2011 Jaarrekening 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Jaarrekening over 2 juli 2010 t/m 31 december 2010 Stichting Help de Indischen in Indonesia Breda INHOUDSOPGAVE Verslag

Nadere informatie

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang Jaarverslag en financieel overzicht Stichting Gehandicaptenzorg Malang 2017 Voorwoord Wij zijn trots op het feit dat wij, dankzij uw giften, al jarenlang veel kunnen betekenen voor de kinderen in Malang,

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2014 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren

Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren Poliklinische revalidatie voor kinderen en jongeren 1 De revalidatiearts heeft uw kind een poliklinische revalidatiebehandeling voorgesteld. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen op u afkomen.

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Examen voortgezet onderwijs gehaald, en dan. Ja dan verlaten ze Futur, of beter gezegd dan krijgen ze geen ondersteuning meer vanuit onze stichting. Sommigen proberen nog door

Nadere informatie

Operaties dicht bij huis.

Operaties dicht bij huis. Januari / Februari / Maart 2010 Jaargang 3 / krant 9 INLEIDING Speciale editie! In deze krant geven we met name de aandacht aan de eerste week van Maart 2010. De operatie week. Pagina 1,2,3,4,5 zijn volledig

Nadere informatie

Inhoudsopgave...2. Voorwoord...3. Inleiding...3. Hoofdstukken...4. 1. Wat is een verpleeghuis?...4. 2. De geschiedenis van het verpleeghuis...

Inhoudsopgave...2. Voorwoord...3. Inleiding...3. Hoofdstukken...4. 1. Wat is een verpleeghuis?...4. 2. De geschiedenis van het verpleeghuis... Naam: School: Groep: 8 Laurens Tap De Trinoom Datum: 10 december 2012 Hoofdstuk: Inhoudsopgave Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave...2 Voorwoord...3 Inleiding...3 Hoofdstukken...4 1. Wat is een verpleeghuis?...4

Nadere informatie

Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis

Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers. Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis Laurentius Cliëntenpanel Keuze zorg en vrijwilligers Cliëntenraad Laurentius Ziekenhuis Rapportage auteur: Jos Beerens / maart 2014 Respons Respons: 77% 23% 77% ingevuld niet ingevuld Laurentius Cliëntenpanel:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Stichting Vrienden van Buro Lima, Fokkershoek 8b, 5473VD Heeswijk-Dinther. tel.: 0610001854 www.burolima.nl vrienden@burolima.nl KvK

Nadere informatie

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012

Stichting Vietnam. Continuïteit. Bestuursleden. Jaarverslag 2012 Stichting Vietnam Jaarverslag 2012 Bestuursleden Continuïteit Het jaar 2012 stond voor continuïteit. Voor het eerst sinds de oprichting zag de stichting een daling in inkomsten, met name uit georganiseerde

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Afscheid nemen Het blijft toch altijd weer moeilijk als het moment daar is dat we afscheid moeten nemen van de kinderen die het voortgezet onderwijs (SMP) met succes hebben doorlopen.

Nadere informatie

AL 12 SCHOOLJAREN LANG, MAAKT U HET VERSCHIL!

AL 12 SCHOOLJAREN LANG, MAAKT U HET VERSCHIL! AL 12 SCHOOLJAREN LANG, MAAKT U HET VERSCHIL! Zoveel kinderen op Bali redden het slechts tot de basisschool... en in veel gevallen maken ze het niet eens af. Onze oudere kinderen realiseren dit maar al

Nadere informatie

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte lezer,

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte lezer, Jaarverslag 2013 Honselersdijk Voorwoord Geachte lezer, Dit is het jaarverslag van de Stichting mijn huis in Ipauratu over het jaar 2013. Hierin vindt het verslag van de activiteiten die wij hebben uitgevoerd

Nadere informatie

Beste mensen, lieve vrienden

Beste mensen, lieve vrienden S P O N S O R B R I E F Beste mensen, lieve vrienden Eind april gaat Marlies weer naar Nepal. Praten over de voortgang van Aamaghar en vooral genieten van alle kinderen, die ze in haar hart gesloten heeft.

Nadere informatie

Charilove NL Over de Nieuwsbrief

Charilove NL Over de Nieuwsbrief N I E U W S B R I E F L E N T E 2 0 1 0 Charilove NL Over de Nieuwsbrief Het bestuur houdt u minstens twee maal per jaar op de hoogte van de activiteiten van Charilove in Nederland en in Nigeria. U ontvangt

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2015 WWW.DEVREUGDEFABRIEK.NL Adres: Postbus 50 Postcode: 6650 AB Woonplaats: Druten Email: info@devreugdefabriek.nl Telefoonnummer: 06 2820 4744 INHOUD Pag. 3 Doelstelling Pag. 4 Voorwoord

Nadere informatie

De stichting heeft in ontvangen aan donaties. Dat is meer dan in 2014.

De stichting heeft in ontvangen aan donaties. Dat is meer dan in 2014. Financiële verantwoording 2015 Stichting Dutch Down Support Foundation Jaarverslag De stichting heeft in 2015 8.064 ontvangen aan donaties. Dat is 3.186 meer dan in 2014. De stichting heeft inmiddels een

Nadere informatie

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang Jaarverslag en financieel overzicht Stichting Gehandicaptenzorg Malang 2014 Voorwoord Ruim acht jaar geleden is de stichting gehandicaptenzorg Malang opgericht. De stichting zet zich in voor geestelijk

Nadere informatie

Aanpak chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Mentaal & fysiek Het Rughuis helpt!

Aanpak chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Mentaal & fysiek Het Rughuis helpt! Cliënten informatie Aanpak chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Mentaal & fysiek Het Rughuis helpt! Ernstige chronische rug-, bekken- en/of nekklachten Heeft u ernstige chronische rug-, bekken- en/of

Nadere informatie

Regelgeving & Geldzaken

Regelgeving & Geldzaken MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Regelgeving & Geldzaken Regelgeving & Geldzaken Hoe regel ik mijn geldzaken? Ik vind het moeilijk om overzicht te houden en wil geen schulden maken. Wie zorgt

Nadere informatie

Beenoperatie bij kinderen met intensieve revalidatie. Verbeteren van zitten, staan en/of lopen door Single Level Surgery (SiLS) en revalidatie

Beenoperatie bij kinderen met intensieve revalidatie. Verbeteren van zitten, staan en/of lopen door Single Level Surgery (SiLS) en revalidatie Beenoperatie bij kinderen met intensieve revalidatie Verbeteren van zitten, staan en/of lopen door Single Level Surgery (SiLS) en revalidatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Voor wie? 3 Het besluit tot SiLS

Nadere informatie

Stichtingsplan. Stichting San Lucas Nederland

Stichtingsplan. Stichting San Lucas Nederland Stichtingsplan Stichting San Lucas Nederland Bestuur Stichting San Lucas Nederland Oktober 2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Visie, Missie, Doel & Resultaten...4 3. Activiteiten...5 4. Organisatie...6

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2017 PURE! Foundation

JAARVERSLAG 2017 PURE! Foundation JAARVERSLAG 2017 PURE! Foundation 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van PURE! Foundation 2017. We hebben ons afgelopen jaar vooral gericht op de fondsenwervingsactiviteiten voor het Treak Community

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL

STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL STICHTING VRIENDEN VAN ST JANSDAL SCHENKEN EN NALATEN HARDERWIJK Missie van de Stichting Vrienden van het St Jansdal Het bevorderen van het welzijn van de patiënten van het ziekenhuis St Jansdal Motto:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Raff

Beleidsplan Stichting Raff Beleidsplan Stichting Raff Inhoudsopgave: Inleiding Pag. 3 Termijn van het beleidsplan Pag. 3 Missie, visie en strategie Pag. 3 Doelstelling Pag. 4 Strategie Pag. 4 Huidige situatie Pag. 4 Activiteiten

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan 2014 2018

Meerjarenbeleidsplan 2014 2018 Meerjarenbeleidsplan 2014 2018 Inhoud Pagina 1: KaliTaman Foundation Meerjaren Beleidsplan Pagina 2: Inhoud Pagina 3: Inleiding Pagina 4: Introductie Pagina 5: Missie en Visie Pagina 6: Basis Beleid KaliTaman

Nadere informatie

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang Jaarverslag en financieel overzicht Stichting Gehandicaptenzorg Malang 2012 Voorwoord In 2012 heeft de stichting vijf projecten kunnen realiseren. Ik wil er graag één uitlichten. Een steeds terugkerend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik

Nieuwsbrief 12. Een spannend weekend met de toekomstige WoonMeerders bij het korps Commando s in Waspik Stichting WoonMere Nieuwsbrief 12 Het weekendje met de Korps Commando s Wat ik in de vorige nieuwsbrief al vertelde, zijn alle toekomstige bewoners van WoonMere in het weekend van 15, 16 en 17 mei met

Nadere informatie

Kijk ook op onze websites! Benefietdinerzwolle.nl & kindopdebeen.nl

Kijk ook op onze websites! Benefietdinerzwolle.nl & kindopdebeen.nl Voorwoord Dit jaar zal de 7e editie van het Benefietdiner van Isala in Zwolle worden georganiseerd. Het diner zal plaats vinden op vrijdag 5 juni en voor deze editie hebben we besloten samen met de Stichting

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

Watersport voor gehandicapten. Samen maken wij het mogelijk

Watersport voor gehandicapten. Samen maken wij het mogelijk Watersport voor gehandicapten Samen maken wij het mogelijk Iedereen kan watersporten! Kunt u ook zo genieten van de wind in de zeilen, het golvende water tegen de boeg en de zon op het gezicht? Zeilen

Nadere informatie

Dank u voor het waarmaken van mijn droom.

Dank u voor het waarmaken van mijn droom. Nieuwsbrief van Stichting Wondem november 2014 Wondem Zerfu had één grote droom: arme kinderen in Ethiopië helpen. Want telkens als hij het land van zijn ouders bezocht, vroeg hij zich af waarom hij het

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING VRIENDEN VAN READE 2013

JAARVERSLAG STICHTING VRIENDEN VAN READE 2013 JAARVERSLAG STICHTING VRIENDEN VAN READE 2013 INHOUDSOPGAVE Voorwoord van het bestuur 3 Stichting Vrienden van Reade 4 De organisatie 5 De projecten 6 Jaarrekening 8 2 VOORWOORD VAN DE VOORZITTER Reade

Nadere informatie

Sociaal jaarverslag 2016

Sociaal jaarverslag 2016 Sociaal jaarverslag 2016 Inleiding Stichting van Oefentherapeuten Mensendieck ten behoeve van Ontwikkelingswerk in Indonesië (SOMOI) is een stichting van therapeuten die zich inzet voor fysiek beperkte

Nadere informatie

Meerjarenbeleidsplan 2011 2016

Meerjarenbeleidsplan 2011 2016 Meerjarenbeleidsplan 2011 2016 Inhoud Pagina 1: KaliTaman Foundation Meerjaren Beleidsplan Pagina 2: Inhoud Pagina 3: Inleiding Pagina 4: Introductie Pagina 5: Missie en Visie Pagina 6: Werving Pagina

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2019-2023 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Handicamp. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer van de

Nadere informatie

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com 1 Vandaag is het precies 15 dagen geleden dat ik van mijn pijn lijden verlost werd, moet zeggen dat het een enorme opluchting is om te kunnen lopen en staan zonder (noemenswaardige) pijn. Natuurlijk doet

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang Jaarverslag en financieel overzicht Stichting Gehandicaptenzorg Malang 2011 Voorwoord Op 3 augustus 2011 bestond de Stichting Gehandicaptenzorg Malang 5 jaar. In die 5 jaar zijn er vele projecten gerealiseerd,

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation

JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation JAARVERSLAG 2015 PURE! Foundation Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van PURE! Foundation 2015. Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we met het bestuur een belangrijke basis gelegd voor de toekomst

Nadere informatie

Kinderrevalidatie. Informatie voor ouders

Kinderrevalidatie. Informatie voor ouders Kinderrevalidatie Informatie voor ouders Kinderrevalidatie ViaReva is het centrum voor revalidatie voor volwassenen en jeugd in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wanneer uw kind een handicap of

Nadere informatie

JAARPLAN STICHTING LMSTANDARD SUPPORTS

JAARPLAN STICHTING LMSTANDARD SUPPORTS JAARPLAN STICHTING LMSTANDARD SUPPORTS 2015 Leonie Jansen 2015 Inhoudsopgave 1. Gegevens stichting... 3 2. Raad van Toezicht, Bestuur en Vrijwilligers... 3 3. Visie en missie Stichting LMStandard Supports...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting MAGO CARE

BELEIDSPLAN. Stichting MAGO CARE BELEIDSPLAN Stichting MAGO CARE april 2013 Stichting Mago Care Magocare.org E-mail: info@magocare.org Bank: 60.25.06.492 Mago Care is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

Regelgeving & Geldzaken

Regelgeving & Geldzaken MEE Gelderse Poort MEE maakt meedoen mogelijk Regelgeving & Geldzaken Regelgeving & Geldzaken Hoe regel ik mijn geldzaken? Ik vind het moeilijk om overzicht te houden en wil geen schulden maken. Wie zorgt

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ

BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ Vakantieweek voor meervoudig gehandicapten Regio West Brabant BELEIDSPLAN STICHTING HAPPYNEZZ 2016-2021 Datum 28-02-2016 Stichting Happynezz Parallelweg 101 4621 JV Bergen op Zoom e-mail: secretaris@happynezz-wb.nl

Nadere informatie

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Children s Perfect Hope (CPH). Ook informeren

Nadere informatie

VRAGENLIJST. Mantelzorger

VRAGENLIJST. Mantelzorger VRAGENLIJST pagina 2 Uw ervaringen als mantelzorger zijn waardevol U zorgt voor uw partner, een familielid, een vriend of andere naaste. In deze lijst staan vragen over wat die zorg betekent voor u als

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015. Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2015 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het eerste jaarverslag van TOV te Tiel. Februari 2015 is stichting Jij bent TOV opgericht waardoor we dit jaar

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2015

Tevredenheidsonderzoek 2015 Tevredenheidsonderzoek 2015 Verstuurd: september 2015 Verstuurd aan 21 personen Deelnemers 21 Respons percentage 100% Hoe lang krijgt uw dierbare al zorg van de Polder Résidence? 21 21 0 Number Date Text

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Kind & Hoop 2014/2015. Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer

Beleidsplan. Stichting Kind & Hoop 2014/2015. Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer Beleidsplan Stichting Kind & Hoop 2014/2015 Naam Stichting Stichting Kind & Hoop RSIN Nummer Adres Nieuwe Rij 6, 7413 ZX KvK nummer Oprichter J. Willems Het bestuur Voorzitter J. Willems Secretaris C.

Nadere informatie

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ]

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ] Stichting PLS BELEIDSPLAN [2018 2021] http://www.p-l-s.nl Stichting PLS (RSIN 854236107) Postadres: Drossaert Jonker van Kesselstraat 65, 6171 KB Stein Bezoek adres/vesting adres: Batenburgerstraat 17,

Nadere informatie

Non smoking sponsor. Posted on 4 december 2012 by Yvonne

Non smoking sponsor. Posted on 4 december 2012 by Yvonne Non smoking sponsor Posted on 4 december 2012 by Yvonne Hoe geweldig het ook is op Orchid Garden, het heeft natuurlijk twee kanten.. Deze school had er niet hoeven zijn als er niet zo verschrikkelijk veel

Nadere informatie

www.kindereninnood.nl

www.kindereninnood.nl www.kindereninnood.nl Goederen voor een ziekenhuis in Cluj-Napoca (Roemenië) Stichting Kinderen in Nood voerde actie om goederen te verzamelen voor een reumatologisch ziekenhuis in de Roemeense plaats

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

KANANGA OK. Het operatiezaaltje in Kananga, RD Congo, is eindelijk operationeel! Dank aan alle sponsors

KANANGA OK. Het operatiezaaltje in Kananga, RD Congo, is eindelijk operationeel! Dank aan alle sponsors KANANGA OK Het operatiezaaltje in Kananga, RD Congo, is eindelijk operationeel! Dank aan alle sponsors Beste, in 2004 zijn enkele enthousiastellingen, vrijwilligers bij Artsen zonder Vakantie, ingegaan

Nadere informatie

Jaarverslag Optimistenbond 2012

Jaarverslag Optimistenbond 2012 Jaarverslag Optimistenbond 2012 november 2013, opgesteld door Ruud van Middelaar Inleiding Jaarverslag 2012 1 De optimistenbond bestaat nu, sinds 26 augustus 2009, 4 jaar. We zijn met een klein aantal

Nadere informatie

Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname

Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname Ernstig zieke mensen voor wie geen genezing meer mogelijk is, willen de laatste fase van hun leven graag thuis doorbrengen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Nadere informatie

Sponsor a Granny Support the Community. Midterm-rapportage 2010

Sponsor a Granny Support the Community. Midterm-rapportage 2010 N I E U W S B R I E F Sponsor a Granny Support the Community Ethiopië Midterm-rapportage 2010 Older people in St. Michael s home engaging in income generating activities. Inleiding Ethiopië is een van

Nadere informatie

Uitslag Patiënten Enquête

Uitslag Patiënten Enquête Uitslag Patiënten Enquête December 2011 Een onderzoek naar patiënttevredenheid. Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek Introductie Voor u ligt het rapport patiënttevredenheid 2011. Omdat wij als dermatologisch

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Kita Juga!

Nieuwsbrief Stichting Kita Juga! December 2018 Stichting Kita Juga! Wilhelminalaan 7 5993 AB Maasbree E-mail: kitajuga@live.nl www.kitajuga.com Rekeningnummer: NL12 RABO 0130 821 799 In deze nieuwsbrief Beste vrienden Projecten Kita Juga

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Stichting Sumbing Bibir. Postbus 530 3700 MA ZEIST. Jaarrekening 2011

Stichting Sumbing Bibir. Postbus 530 3700 MA ZEIST. Jaarrekening 2011 Stichting Sumbing Bibir Postbus 530 3700 MA ZEIST Jaarrekening 2011 Stichting Sumbing Bibir Postbus 530 3700 MA ZEIST Jaarrekening 2011 INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Accountantsrapport 1.1 Samenstellingsverklaring

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Afscheid 3 kinderen Wij steunen de kinderen van Futur tot en met het SMP ( 3-jarig voortgezet onderwijs). Daarna stopt de hulp van Futur, maar ze krijgen dan nog wel een klein

Nadere informatie

Stichting Werken met Eric en Cindy

Stichting Werken met Eric en Cindy Jaarverslag 2007 Stichting Werken met Eric en Cindy Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. De Stichting a. aanleiding b.bestuursleden c. doelstelling d. werkwijze 3. Ontwikkelingen in 2007 a. bestuur b. scholen

Nadere informatie

Beleidsplan Sunshine House

Beleidsplan Sunshine House Beleidsplan Sunshine House In dit beleidsplan geven we u enerzijds informatie over Stichting Weeshuis Sunshine House en haar doelstellingen, anderzijds geven we u inzage in de uitdagingen waar we in de

Nadere informatie

Patiënt Educatie Programma Parkinson (PEPP) Een oppepper voor patiënt én partner Revalidatiecentrum Breda

Patiënt Educatie Programma Parkinson (PEPP) Een oppepper voor patiënt én partner Revalidatiecentrum Breda Patiënt Educatie Programma Parkinson (PEPP) Een oppepper voor patiënt én partner Revalidatiecentrum Breda Leven met de ziekte van Parkinson Het hebben van de ziekte van Parkinson heeft niet alleen lichamelijke,

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017

Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? Beleidsplan 2017 Stichting Mag ik meedoen? KvK nummer 66828090 info@magikmeedoen.org IBAN NL72RABO 0375 229 000 1 Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Doelstelling... 3 Werkzaamheden...

Nadere informatie

Regelgeving & Geldzaken

Regelgeving & Geldzaken MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Regelgeving & Geldzaken Regelgeving & Geldzaken Hoe regel ik mijn geldzaken? Ik vind het moeilijk om overzicht te houden en wil geen schulden maken. Wie zorgt

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Postmaster opleiding psychosociale oncologie

Postmaster opleiding psychosociale oncologie Postmaster opleiding psychosociale oncologie mensenkennis Door de rollenspellen kon ik een betere verbinding maken tussen de theorie en de praktijk. Psychosociale oncologie Professionals die met oncologiepatiënten

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen

Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen Beleidsplan Stichting Kledingbank Nieuwleusen 2014 tot 2017 Inhoud: Inleiding Over de Stichting Kledingbank Nieuwleusen Missie Visie Bestuurssamenstelling Contactgegevens Doelstelling Doelgroep Werkwijze

Nadere informatie

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang Jaarverslag en financieel overzicht Stichting Gehandicaptenzorg Malang 2016 Voorwoord Medio 2006 is de stichting gehandicaptenzorg Malang opgericht. De stichting zet zich nu ruim tien jaar in voor geestelijk

Nadere informatie

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli?

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli? INTERVIEW d.d. 28 december 2009 Coeliakiepoli Op het interview-wenslijstje van Nynke en Zara staat Dr. Luisa Mearin. Zij is kinderarts MDL in het LUMC te Leiden en heeft als eerste met haar collega s in

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Jaarverslag Fountains of Joy 2014.

Jaarverslag Fountains of Joy 2014. Jaarverslag Fountains of Joy 2014. In april 2014 hebben Erik en Esther Nagtegaal Stichting Fountains of Joy opgericht, met het doel aan de wereld het evangelie van Jezus te verkondigen en zorg te dragen

Nadere informatie

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015

JAARVERSLAG. Stichting Kledingbank Amersfoort JAARVERSLAG STICHTING KLEDINGBANK AMERFOORT 2015 JAARVERSLAG 2015 Stichting Kledingbank Amersfoort Adres Argonweg 10, 3812 RB Amersfoort Internet www.kledingbank-amersfoort.nl E-mail info@kledingbank-amersfoort.nl Bankrekeningnummer NL95 RABO 0118 6286

Nadere informatie

MAUTERI BELEIDSPLAN 2014-2015

MAUTERI BELEIDSPLAN 2014-2015 MAUTERI BELEIDSPLAN 2014-2015 Kijk met je hart, kijk verder dan je ogen zien Versie 28-12-2013 Auteur: Bettie Ratuhaling VOORWOORD Voorbij de horizon liggen kleine eilandjes als kiezelsteentjes verstrooid

Nadere informatie

Een non-profit organisatie met als doel het bieden van goede en kwalitatieve zorg aan de bevolking in Oeganda.

Een non-profit organisatie met als doel het bieden van goede en kwalitatieve zorg aan de bevolking in Oeganda. Een non-profit organisatie met als doel het bieden van goede en kwalitatieve zorg aan de bevolking in Oeganda. Waterweg 30 3882 RC Putten T. +31646630709 E info@carewithamission.nl W www.carewithamission.nl

Nadere informatie