Gezinsvriendelijke staptocht in het spoor van Franciscus (20-31 juli 2015)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gezinsvriendelijke staptocht in het spoor van Franciscus (20-31 juli 2015)"

Transcriptie

1 Gezinsvriendelijke staptocht in het spoor van Franciscus (20-31 juli 2015) Situering: Heb je soms het gevoel dat het leven je voorbij schiet? Snak je als gezin naar een fijne gezinsvakantie, waar ook wat pit en diepgang in zit? Maar wil je niet dat je tien dagen naast je kinderen leeft? Dan ben je op deze staptocht meer dan op je plaats! Deze tocht wil volwassenen de kans geven om hun vakantie avontuurlijk én inhoudelijk in te vullen en hun kinderen in een sfeer van samenhorigheid, plezier en liefde tien fantastische dagen bezorgen. We gaan op de staptocht Francesco Bernardone achterna, die je misschien beter kent als Franciscus van Assisi. Hij was dat jong geweld dat door het leven fladderde tot hij opgesloten in een kerker ziek werd... Zijn leven was daarna niet meer hetzelfde. Franciscus maakte een grote omslag, begon rond te trekken, predikte, vertelde, danste, zong en bad. Hij had begrepen wat écht belangrijk is in het leven. Kortom, iemand om u tegen te zeggen! En waar anders dan in zijn streek in Italië kan je hem beter verstaan? De vogels van Umbrië fluiten nog steeds zijn lied, de streek vertelt over de radicaliteit waarmee hij Jezus van Nazareth volgde. En zelfs de inwoners stralen nog iets van zijn vrede uit.

2 Op deze pelgrimstocht naar Assisi stappen de volwassenen elke ochtend ongeveer 3 à 4 uur. We overnachten op een gezinsvriendelijke camping, vanwaar we met de bus naar het vertrekpunt van de dag worden gebracht. We genieten volop van het buitenleven. Elke dag wordt gekleurd door thema's uit de levensweg van Franciscus, die vorm krijgen in ochtenden avondbezinningen. Ook onderweg wisselen we daarover uit. Het wordt een tocht om te genieten van de natuur, jezelf, de anderen en het verhaal van Franciscus. Tien dagen plezier beleven en op zoek gaan naar de diepere bron in ons leven. Dat beleef je als gezin, want ook je kids zijn meer dan welkom en krijgen 's morgens tijdens het stappen van de ouders een programma op hun maat. Bovendien zit het programma zo in elkaar dat we elkaar zoveel mogelijk zien. Er zijn meerdere dagen dat we alles samen doen en op de halve stapdagen zijn er na de middagsieste vrijblijvend activiteiten waar je met je gezin aan kunt deelnemen. Pijlers van deze tocht voor de ouders: Deze tocht steunt op drie pijlers, die elk even belangrijk zijn. Namelijk: Het gaat voor de volwassen deelnemers om een staptocht onder de warme Zuiderse zon, waarbij openstaan voor spiritualiteit en bezinning belangrijk is, en waarbij we samen tien dagen sober en eenvoudig leven.

3 Stappen doorheen het groene hart van Italië We trekken in het immens mooie kader van midden Italië, doorheen de regio Umbrië. De trektocht vraagt een zekere (maar niet overdreven) fysieke conditie. In 4 halve en één volle stapdagen leggen we zo n 80 km af over een heuvelend parcours. Op het einde beklimmen we zelfs een fikse berg! We proberen zoveel mogelijk de grote asfaltwegen te vermijden om langs muilezelpaden en veldwegen ons doel te bereiken. Omdat we in volle zomer wandelen, kan de temperatuur hoog oplopen. Daarom staan we steeds vroeg op, om de grootste hitte van de dag te kunnen vermijden. Spirituele zoektocht Het gaat om een spirituele tocht waar de inzichten van Franciscus als een sjabloon op ons eigen leven worden gelegd: een bezinnend gebeuren, waar elke dag een stuk van zijn boodschap wordt uitgediept en in verband wordt gebracht met ons eigen leven. We maken 's morgens kort tijd voor een dagopening en 's avonds voor een bezinnend moment. Overdag is er ruimte voor gesprek en verdieping. Je hoeft geen pilarenbijter te zijn om je te vinden in de doelstellingen van deze tocht, maar een open grondhouding naar zingeving en naar wat Franciscus voor ons kan betekenen, is belangrijk. Dit proces beleef je niet alleen. De (zoek)tocht is ook een groepsgebeuren. Op het ritme van het stappen, de hartslag van een mensenleven, groeien pelgrims naar elkaar toe. Dit opnieuw geboren worden als mens en in groep is een van de boeiendste ervaringen tijdens het samen onderweg zijn. Tien dagen sober en eenvoudig leven Tijdens dit tentenkamp logeren we op een gezinsvriendelijke camping te Assisi. Verwacht niet te veel luxe. We leven 10 dagen buiten in de natuur: sober en eenvoudig. Zo komen we bij onszelf en het echte leven. Gezinsvriendelijk, dus ook vakantie voor én met je kids! Omdat we als gezin maar één vakantie per zomer hebben, moet deze tocht ook écht vakantie zijn voor iedereen. De kids worden daarom 's morgens opgevangen per leeftijdsgroep (maar doen ook veel dingen samen): baby's en peuters tot 3 jaar kleuters tot 6 jaar kinderen tot 11 jaar tieners vanaf 11 jaar (deze groep vormt op sommige dagen een eigen stapgroepje)

4 Voor de kinderen verzorgt een enthousiast kinderanimatieteam een speciaal programma: 's Ochtends tijdens het wandelen van de ouders op de vijf stapdagen is er voor hen een programma op maat. Soms spelen de kids in op het dagthema, maar er is vooral véél ruimte voor spontane en georganiseerde sport, crea en spel. Op een aantal welbepaalde plaatsen laten we de kids ook (korte stukjes) meestappen of meerijden/dragen. Verder zijn we véél samen. 's Namiddag en 's avonds brengen we gezamenlijk door, maar ook dan staat het kinderanimatieteam paraat. Bovendien biedt het programma op heel wat dagen een aanbod aan waarbij we allemaal de hele dag samen zijn. Je kinderen zijn dus steeds al spelend in veilige en liefdevolle handen doorheen de hele vakantie. Ze zijn nooit ver weg. Ook zij zullen een prachtige vakantie beleven! Programma (onder voorbehoud) Schema: Iedereen wordt in Assisi verwacht op maandagnamiddag 20 juli. Op die manier bepaal je zelf je reistempo doorheen het drukke reisweekend naar het Zuiden. De eerste volle dag voorzien we een acclimatisatiedag met een gemoedelijk bezoek aan het prachtige Assisi. We luisteren naar verhalen over de jonge Franciscus, die de komende tien dagen onze tochtgenoot wordt.

5 De volgende morgen trekken we per bus met de kids richting het stadje Gubbio. Naast een stadsbezoek staat er ook een korte wandeling op het programma. Het beroemde verhaal van Sint-Franciscus en de wolf van Gubbio blijft hier niet onbesproken! Daarna stappen we drie halve dagen (voormiddagen) vanuit Gubbio langs de Via della Pace richting Assisi. De bus brengt ons telkens naar de vertrekplaats. We picknicken 's middags op de plaats waar we eindigen en zorgen ervoor dat we met de bus terug op de kampplaats zijn op het moment dat de kids hun sieste beëindigen. Daarna volgt een aangepast en vrijblijvend gezinsprogramma. De vijfde dag, zondag, voorzien we een rustdag met wat tijd voor toerisme. Per bus trekken we naar het Trasimeense Meer voor een bezoek en een zwempartij. Daarna volgt nog één halve dagtocht én een volle stapdag. Die laatste stapdag zien we van op de top van de Monte Subasio het (reeds wat vertrouwde) einddoel van onze pelgrimsreis liggen: Assisi! We dalen af langs de grotten van de Carceri en kloppen af aan de stadspoort. De pelgrimsweg van Gubbio naar Assisi kent dan voor ons geen geheimen meer! De volgende dag maken we onder de deskundige begeleiding van gidsen verder uitgebreid kennis met de wondermooie stad Assisi. Op onze voorlaatste dag trekken we dan 's morgens te voet met de kids naar Santa Maria del Angeli waar we de basiliek bezoeken en/of het speeltuintje. En de elfde dag is het tijd voor afscheid. Wie dat wil, kan na die vrijdag nog enkele dagen vakantie op de camping, in de streek of onderweg toevoegen.

6 Kamperen: We logeren op de camping Fonte Maggio te Assisi ( Deze camping ligt prachtig op de flank van de berg en op 10 minuten te voet - over een mooi grindpad - van de stadspoort van Assisi. De accommodatie is bescheiden, maar verzorgd. We beschikken over een eigen kampeerterrein en over een schaduwrijke gemeenschappelijke plek.

7 Heen en terug: Je kan kiezen tussen twee opties: Zelf met de wagen over en weer reizen. Een vlucht boeken naar het vlak bij Assisi gelegen Perugia. Busvervoer van het vliegveld naar de camping wordt dan voorzien. Je kan ook vliegen op Rome; dan kom je met de trein naar het station van Assisi (een rit van een drietal uur).

8 Prijs: Nog te bepalen (tegen begin december bekend). In deze prijs zullen inbegrepen zijn: overnachting op de camping in eigen tent gedurende het verblijf (warm water voor de douches en elektriciteit zijn inbegrepen); op elke stapdag de verplaatsingen van de stappers per bus naar de vertrekplaats (halte van de vorige dag) en 's namiddags terug naar de camping van op de plaats waar we die dag aankomen; de (gezins)verplaatsing naar Gubbio en naar het Trasimeense Meer; alle maaltijden en drank bij de maaltijden vanaf het avondmaal de eerste dag tot en met het ontbijt van de laatste dag; het middagmaal bestaat uit een picknick en de kookploeg voorziet elke dag een heerlijk avondmaal; stapbegeleiding, deskundige gidsen op alle plaatsen die we bezoeken, toegangsprijzen, pelgrimsboekje met info, bezinningsteksten en liederen; volledig uitgewerkt kinderanimatieprogramma tijdens de ochtendlijke staptochten van de ouders. Niet inbegrepen zijn: reiskosten naar Italië heen en terug; andere dranken en persoonlijke uitgaven; reisbijstands- en repatriëringsverzekering; annulatieverzekering. Opmerkingen: de prijs mag geen belemmering zijn tot deelname, indien wel: neem dan contact op met de organisatie, zodat we kunnen bekijken wat mogelijk is.

9 Meer informatie: Wanneer Van maandagnamiddag 20 juli tot vrijdagochtend 31 juli 2015 Voor wie? Gezinnen met kinderen zijn meer dan welkom. Kinderen zijn liefst ouder dan 2,5 jaar (beperkt aantal baby's mogelijk op aanvraag) Aantal deelnemers Maximum 30 à 40 volwassenen (met hun kids). We proberen een diverse groep na te streven qua leeftijd, regio,... Is dit iets voor ons? Met vijf kerngezinnen (uit elke provincie één) zetten wij onze schouders achter deze tocht. We beloven jou een prachtige, intense en unieke levenservaring op stap naar Assisi. Wie zich herkent in de drie beschreven pijlers is op deze tocht op zijn plaats! Nog vragen? Welkom op Of contacteer 's avonds via of Interesse in deelname? Verdere concrete informatie De tocht wordt momenteel verder voorbereid. Begin december 2014 zal alle informatie beschikbaar zijn. Wachtlijst voor geïnteresseerden Wil je op de hoogte gehouden worden van deze reis en bij verschijning van de definitieve reisfiche alle informatie ontvangen? Geef dan een seintje via Tot slot: De reis wordt met de steun van vele vrijwilligers georganiseerd door TAU franciscaanse spiritualiteit vandaag (Minderbroedersstraat 5, 3800 Sint-Truiden) Versie 04/11/2014

Gezinsvriendelijke staptocht in het spoor van Franciscus (20-31 juli 2015)

Gezinsvriendelijke staptocht in het spoor van Franciscus (20-31 juli 2015) Gezinsvriendelijke staptocht in het spoor van Franciscus (20-31 juli 2015) Situering: Heb je soms het gevoel dat het leven je voorbij schiet? Snak je als gezin naar een fijne gezinsvakantie, waar ook wat

Nadere informatie

Zomerse staptocht in het spoor van Franciscus (23 juli - 6 augustus 2016)

Zomerse staptocht in het spoor van Franciscus (23 juli - 6 augustus 2016) Zomerse staptocht in het spoor van Franciscus (23 juli - 6 augustus 2016) Situering: Een jarenlange traditie gaat verder. De Franciscaanse staptocht van Sacro Speco naar Assisi dompelt je 14 zomerse dagen

Nadere informatie

Zomerse trektocht in het spoor van Franciscus (5-19 juli 2014)

Zomerse trektocht in het spoor van Franciscus (5-19 juli 2014) Zomerse trektocht in het spoor van Franciscus (5-19 juli 2014) Situering: Een jarenlange traditie gaat verder. De Franciscaanse trektocht van Sacro Speco naar Assisi dompelt je 14 zomerse dagen onder in

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

Pelgrim in het land van St. Franciscus

Pelgrim in het land van St. Franciscus Pelgrim in het land van St. Franciscus Code 201401 Type wandeling 10 daagse pelgrimstocht Datum 2 oktober 2014 t/m 11 oktober 2014 Wandeling Pelgrimage in het land van Franciscus van Assisi Regio Umbrië

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Toscane & Umbrië 8 dagen

Toscane & Umbrië 8 dagen Toscane & Umbrië 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 839 Single wandelreis Umbrië & Lago Trasimeno Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het 'Groene Hart van Italië'. Hier een wandelvakantie

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Op naar Rome Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Programma voor gezinnen met jonge kinderen. van woensdag 5 tot zondag 9 juli Noorbeek (NL) Aken (D)

Programma voor gezinnen met jonge kinderen. van woensdag 5 tot zondag 9 juli Noorbeek (NL) Aken (D) Programma voor gezinnen met jonge kinderen van woensdag 5 tot zondag 9 juli 2017 Noorbeek (NL) Aken (D) 50 jaar bisdom * thema: geen dolers, maar pelgrims ervaren wat pelgrim-zijn is! * met mensen uit

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN. Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona.

WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN. Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona. WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona. Inname van de kamers. Lunch in ristorante La Loggetta

Nadere informatie

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro 8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar we willen.

Nadere informatie

Laten we alvast deze viering beginnen met een moment van inkeer. Laten we even vertoeven in de stilte van ons hart.

Laten we alvast deze viering beginnen met een moment van inkeer. Laten we even vertoeven in de stilte van ons hart. EMMAÜSVIERING 24 JUNI 2012 INLEIDING Welkom in de laatste Emmaüsviering van dit werkjaar. De vakantie wenkt. De lezingen van vandaag sluiten goed aan bij de komende zomertijd van onthaasting en verstilling.

Nadere informatie

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro

2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro 2 7 februari 2019 Student Winter Trip 375 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014

Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Assisi retraite in Italie 18-22 augustus 2014 Extra zomerretraite nu inschrijven!! o.l.v. Drs. Loucas van den Berg Op weg naar een leven van overvloed, de stromende liefde en de wijsheid en eenvoud van

Nadere informatie

Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk

Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk Liederen solozang Prijs: 7,= euro per stuk GEWASSEN IN WATER Inhoud: Vanuit de dopeling gezien een statement dat hij in het watergraf alles wat oud is achter zich laat. Hij weet niet alles, kent nog niet

Nadere informatie

Don Bosco Vlaanderen vzw. Het ouderlijk huisje van de Bosco s. Reis naar Don Bosco in Turijn

Don Bosco Vlaanderen vzw. Het ouderlijk huisje van de Bosco s. Reis naar Don Bosco in Turijn Don Bosco Vlaanderen vzw Het ouderlijk huisje van de Bosco s Reis naar Don Bosco in Turijn 19-26 mei 2019 Beste vrienden van Don Bosco Al vele jaren vertrekken er vanuit Vlaanderen bussen naar Turijn en

Nadere informatie

Van Droomreis naar Doen Italië

Van Droomreis naar Doen Italië Van Droomreis naar Doen Italië Ontspan en Bezin...Ontwaak je Lichaam...Open je Hart... Leer Dromen om te zetten in Resultaten... Het leven gaat soms aan ons voorbij. We worden regelmatig geconfronteerd

Nadere informatie

F r a n c i s c u s. v a n. Leven met aandacht. w e g D e. Erfgoed Congregatie Zusters Franciscanessen van Oirschot

F r a n c i s c u s. v a n. Leven met aandacht. w e g D e. Erfgoed Congregatie Zusters Franciscanessen van Oirschot Leven met aandacht Erfgoed Congregatie Zusters Franciscanessen van Oirschot w e g D e v a n F r a n c i s c u s 2 Leven met aandacht Inhoud 1 De weg van Franciscus 9 2 De oprichting van de congregatie

Nadere informatie

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen

Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen Zomer Paardenweek Sollia Noorwegen In balans met paarden Beleef een unieke zomerweek op een prachtige ecologische boerderij in midden Noorwegen. Gelegen in een dal tussen de bergen aan de rand van het

Nadere informatie

Don Bosco Vlaanderen vzw. Het ouderlijk huisje van de Bosco s. Reis naar Don Bosco in Turijn

Don Bosco Vlaanderen vzw. Het ouderlijk huisje van de Bosco s. Reis naar Don Bosco in Turijn Don Bosco Vlaanderen vzw Het ouderlijk huisje van de Bosco s Reis naar Don Bosco in Turijn 21-27 mei 2017 Beste vrienden van Don Bosco Al vele jaren vertrekken er vanuit Vlaanderen bussen naar Turijn en

Nadere informatie

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee!

Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur- en meditatiereis op Curaçao Ga ook mee! 29 augustus 8 september 2013 en/of 23 november 3 december 2013 Verrassend en unieke 11 daagse Lachyoga, natuur-

Nadere informatie

Blog 16 juni: vrijdag 13 juni zijn we aan land gegaan in Brazilië en hebben Recife

Blog 16 juni: vrijdag 13 juni zijn we aan land gegaan in Brazilië en hebben Recife Blog 16 juni: vrijdag 13 juni zijn we aan land gegaan in Brazilië en hebben Recife bereikt. Recife is de hoofdstad van de staat Pernambuco, en is één van de grootste steden van Brazilië en telt 1.5 mio.

Nadere informatie

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016 Deze zomer in Banjaert: fietsmidweek, opa & oma kleindkindweek, speksteen bewerken en meer. Kunt u deze nieuwsbrief niet goedlezen? Bekijk dan de online versie Vier de Zomer in Banjaert Nieuwsbrief 4 juni

Nadere informatie

Gerecht van je keuze. Kaarten op tafel. Hartstochten en verlangens. Uit je eigen keuken. Om aan te proeven. je eigen onderwerp

Gerecht van je keuze. Kaarten op tafel. Hartstochten en verlangens. Uit je eigen keuken. Om aan te proeven. je eigen onderwerp Uit je eigen keuken Gerecht van je keuze je eigen onderwerp We gaan rond de tafel met elkaar in gesprek over dat onderwerp dat jij graag aan wil kaarten in gezelschap van een groep vrienden en bekenden

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Vanaf dat moment is er hard gewerkt om het idee te verwezenlijken in concrete doelstellingen en acties.

Vanaf dat moment is er hard gewerkt om het idee te verwezenlijken in concrete doelstellingen en acties. Wie is Stichting Sailing Kids: Stichting Sailing Kids biedt chronisch zieke kinderen en jong volwassenen en familieleden of vrienden de mogelijkheid een geheel verzorgde vakantie te vieren aan boord van

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Franciscus wandel- en fietsretraite 2017 in het Rieti dal in Italië onder leiding van Loucas van den Berg, nu voor de 11e keer geprolongeerd

Franciscus wandel- en fietsretraite 2017 in het Rieti dal in Italië onder leiding van Loucas van den Berg, nu voor de 11e keer geprolongeerd Franciscus wandel- en fietsretraite 2017 in het Rieti dal in Italië onder leiding van Loucas van den Berg, nu voor de 11e keer geprolongeerd De bereidheid om elkaar bij te staan is de eerste stap naar

Nadere informatie

Stayokay Wereldweekend

Stayokay Wereldweekend Stayokay Wereldweekend 2009 1. Wat is het Stayokay Wereldweekend? Het Wereldweekend voor gezinnen die wel een opkikker kunnen gebruiken Samen met Humanitas en het Rode Kruis nodigt Stayokay 200 gezinnen

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Zendingsmoment voor het sterzingen, opgebouwd rond Mt. 2, 1-12

Zendingsmoment voor het sterzingen, opgebouwd rond Mt. 2, 1-12 Pagina 1 Didactisch materiaal Affiche, sterreflectoren, veiligheidsjasjes, van het sterzingen Projectfiche sterzingen 2015 Verkleedmateriaal voor Driekoningen CD met sterzangerslied Teksten van de liederen

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Franciscus van Assisi ( )

Franciscus van Assisi ( ) Franciscus van Assisi (1182-1226) Franciscus, waarom loopt iedereen achter jou aan? Je bent maar klein, niet mooi en je bent niet geleerd. En toch lopen massa s mensen achter je aan. Hoe krijg je dat voor

Nadere informatie

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga

Heer, U kent mij als geen ander U weet of ik zit of sta en U kent ook mijn gedachten voordat ik iets zeggen ga Hieronder staan de teksten van nieuwe liedjes, zodat jullie ze thuis ook kunnen oefenen: 'k Heb Jezus nodig heel mijn leven 'k Heb Jezus nodig, heel mijn leven. 'k Heb Jezus nodig, dag aan dag, in m'n

Nadere informatie

MAROKKO FOR KIDS 2016

MAROKKO FOR KIDS 2016 MAROKKO FOR KIDS 2016 8 daagse rondreis doorheen Zuid Marokko per 4 4 met privé chauffeur. E-mail: info@tierra.be Website: www.tierra.be Pagina: 1/5 REISBESCHRIJVING Dag 1: Dag 2: Dag 3 : BRUSSEL MARRAKECH

Nadere informatie

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus.

Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 1 Beste vrienden, ik mag jullie vandaag vertellen over de laatste week van het leven van Jezus. 2 Het verhaal De Goede Week Trouw, Hoop en Spijt Ik wil jullie vandaag vertellen over de Goede Week. Dat

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Vrienden kun je leren

Vrienden kun je leren Vrienden kun je leren Hallo! Wij zijn Reinder en Berber, en wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit boekje te maken, speciaal voor jongeren met het syndroom van Asperger. Hieronder vind je

Nadere informatie

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is de gelegenheid om te ervaren wat welkom is Gravenallee 12 7591 PE Denekamp T. 0541-358 045 E. gravenstate@zorggroepsintmaarten.nl de gelegenheid om te ervaren wat welkom is 02 Welkom De gelegenheid om

Nadere informatie

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië.

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië. DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING Bezinning in Umbrië De Cammino is een wandeltocht van zes dagen in een ongerepte vallei de Valnerina in Umbrië. De reis is een metafoor voor jouw levensweg en nodigt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 1 Camino Anders Bekeken 2016 Pelgrims met een visuele beperking wandelen naar Santiago de Compostela Stichting Anders Bekeken Het meest essentiële zie je niet met je ogen, maar met je hart. Uit Le Petit

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

HOUTVLOTTENTOCHT OP DE KLARÄLVEN IN ZWEDEN

HOUTVLOTTENTOCHT OP DE KLARÄLVEN IN ZWEDEN HOUTVLOTTENTOCHT OP DE KLARÄLVEN IN ZWEDEN Maak van je vakantie een bijzondere ervaring en onderneem een echte houtvlottentocht! Zak langzaam op een zelfgemaakt vlot de Klarälven rivier af. Geniet van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd ProJOP jeugdwerk VPKB 40 Days stilstaan in de 40 dagentijd Hey! Voor je ligt 40 Days. De veertigdagentijd is de periode waarin we uitkijken naar Pasen, het feest van Jezus opstanding. Onderweg lezen we

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Project Camino Anders Bekeken

Project Camino Anders Bekeken 1 Project Camino Anders Bekeken Algemene voorwaarden wandelaar met een visuele beperking Pelgrims met een visuele beperking wandelen naar Santiago de Compostela Het meest essentiële zie je niet met je

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!!

Stemexpressie in verbinding !!! INTENSIEVE ZANGCURSUS! «LUISTER EN ZING»! GEÏNSPIREERD OP DE FILM! «AS IT IS IN HEAVEN»!! S O U N D X P E R I E N C E Stemexpressie in verbinding INTENSIEVE ZANGCURSUS «LUISTER EN ZING» GEÏNSPIREERD OP DE FILM «AS IT IS IN HEAVEN» TER LOO- 27 EN 28 DECEMBER 2014 Els Cuypers - Jan Davidtsstraat

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD 14 dagen 16 mrt 2019-29 mrt 2019 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Zoogdierenreizen Avontuurlijk reizen Een surrealistisch idee om een

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Italië Umbrië. Informatiebrochure 16 t/m 23 september

Italië Umbrië. Informatiebrochure 16 t/m 23 september Italië Umbrië Informatiebrochure 16 t/m 23 september Gefeliciteerd, avonturiers we gaan naar Italië toe! Italië, het land van oude cultuur, van ongekende schoonheid, heerlijk eten, mooi weer en prachtig

Nadere informatie

De bergvrienden (van Engsbergen)

De bergvrienden (van Engsbergen) De bergvrienden (van Engsbergen) Wandelen is onze grote passie. Of het nu in het Engsbergse Asdonk is, op de Houterenberg of wanneer wij met familie of goede vrienden in het hooggebergte rondtrekken, het

Nadere informatie

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW!

AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! AVONTUURLIJKE CULINAIRE WINTERTRIP NAAR ZWEDEN - NIEUW! Genieten van prachtige sneeuwlandschappen en de kookkunsten van een echte wildernischef. Dat zijn de basisingrediënten van deze actieve groepsreis.

Nadere informatie

KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS

KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS van 9 t.e.m. 11 november 2013 in Chevetogne Volg ons ook op www.ksageraardsbergen.be Beste oud-hernieuwers, Hoewel we mogen rekenen op een mooie nazomer, kunnen we er

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,?

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? ONTHAALOUDERS Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? Lukt het je niet zo goed om voor je kindje te zorgen, heeft je gezin nood aan extra ondersteuning? Ben je van plan

Nadere informatie

SIMA Tours (lic. A 1143) organiseert voor Don Bosco Vlaanderen vzw

SIMA Tours (lic. A 1143) organiseert voor Don Bosco Vlaanderen vzw SIMA Tours (lic. A 1143) organiseert voor Don Bosco Vlaanderen vzw Het ouderlijk huisje van de Bosco s Reis naar Don Bosco in Turijn 20-26 mei 2011 Beste vrienden van Don Bosco Sinds het Don Boscojaar

Nadere informatie

Noach bouwt een ark Genesis 6-8

Noach bouwt een ark Genesis 6-8 2 Noach bouwt een ark Genesis 6-8 Het is niet fijn meer op de aarde. De mensen maken ruzie, ze vechten en ze zijn God vergeten. Maar er is één man die anders is. Dat is Noach. Op een dag praat God met

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en

Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en Vanwege de warmte heb ik deze nacht nauwelijks geslapen. En ook vandaag wordt het 37 C en morgen zelfs 40 C. Deze avond bevind ik mij in een stad en ben zinnens om daar een hotelkamer te nemen met airco

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen Intro Zoals de naam van het bedrijf al zegt proberen we elke reis tot een echte beleving te maken! En hopelijk is die zo goed dat we je kunnen verwelkomen als terugkerende klant. Wanneer je op pad gaat

Nadere informatie

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG

LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG LEIDERSCHAPSREIS BALI 2014 ZACHTE TIJD ALS KATALYSATOR VAN VOORUITGANG Begeleiding: Caroline Serré en Odette Meyer Villa Flow Bali, 24 januari 2 februari 2014 RELEVANTIE Als leider mis je vaak de stilte

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

narratieve zorg Elder empowering the elderly

narratieve zorg Elder empowering the elderly narratieve zorg Elder empowering the elderly huisbezoek 1: KENNISMAKING - 2 - KENNISMAKING - huisbezoek 1- a kennismaking huisbezoek 1: KENNISMAKING a vertrouwelijkheid individueel in teamverband naar

Nadere informatie

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp.

ALGEMENE INFO. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. ALGEMENE INFO Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juli 2015 organiseert K.F.C. Vrasene de 15de editie van haar traditionele voetbal/sportkamp. We kozen opnieuw voor de schitterende accommodatie van BLOSO

Nadere informatie

LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT JULI 2018

LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT JULI 2018 LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT 20-25 JULI 2018 DOE MAAR WAT HIJ U ZEGGEN ZAL! Limburgse Diocesane Bedevaarten L.D.B. vzw Tulpinstraat 75, 3500 HASSELT Telefoon: 0479 24 29 18 E-mail: ldb.vzw@telenet.be

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

WAAR WE VOOR STAAN VERWONDERING ONTMOETING LEVENSKUNST RITUELEN RELIGIEUS GEWORTELD WAT DOE JIJ VANDAAG?

WAAR WE VOOR STAAN VERWONDERING ONTMOETING LEVENSKUNST RITUELEN RELIGIEUS GEWORTELD WAT DOE JIJ VANDAAG? WAAR WE VOOR STAAN 4 VERWONDERING 7 ONTMOETING 8 LEVENSKUNST 11 RITUELEN 12 RELIGIEUS GEWORTELD 17 WAT DOE JIJ VANDAAG? 18 WAAR WE VOOR STAAN Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen voor

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

KINDEREN VAN HET LICHT

KINDEREN VAN HET LICHT KINDEREN VAN HET LICHT Verteller: Het gebeurde in een donkere nacht, heel lang geleden, dat er herders in het veld waren, die de wacht hielden over hun schapen. Zij stonden net wat met elkaar te praten,

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Examenopgaven VBO-MAVO-C 2004

Examenopgaven VBO-MAVO-C 2004 Examenopgaven VBO-MAVO-C 2004 tijdvak 2 woensdag 23 juni 9.00 11.00 uur NEDERLANDS SCHRIJFVAARDIGHEID C FUNCTIONEEL SCHRIJVEN Bij dit examen hoort een uitwerkbijlage. Dit examen bestaat uit 5 opdrachten.

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Huttenstage Alpiene technieken & Via ferrata voor bergwandelaars

Huttenstage Alpiene technieken & Via ferrata voor bergwandelaars Huttenstage Alpiene technieken & Via ferrata voor bergwandelaars De centraal in Zwitserland gelegen Urner Alpen zijn dan misschien niet zo beroemd als Berner Oberland of Wallis, maar bieden voor bergliefhebbers

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

'Vrede voor jou, hierheen gekomen' (Geroepen om te zingen, nr. 15) 'Hij kent je bij je naam'. (internet) http://www.youtube.com/watch?

'Vrede voor jou, hierheen gekomen' (Geroepen om te zingen, nr. 15) 'Hij kent je bij je naam'. (internet) http://www.youtube.com/watch? Liturgie Jongerenviering op 10 juni 2012 Protestantse Kerk in Wehl Welkom Anneke We begroeten elkaar met het zingen van: 'Vrede voor jou, hierheen gekomen' (Geroepen om te zingen, nr. 15) Thema van de

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten

Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Om mee te beginnen: boekfragment en opdrachten Bron: http://ninabrackman.blogspot.nl/p/de-alchemist-paulo-coelho.html Dit is een deel van een blog over De Alchemist van Paulo Coelho door Nina Brackman.

Nadere informatie

Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen -

Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen - Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen - Beste heiden, heidin of aanverwante, Het is april en af en toe beginnen de temperaturen er alweer wat op te lijken.

Nadere informatie

FOTOGRAFIETRIP NAAR ITALIË: SCHILDERACHTIG TOSCANE

FOTOGRAFIETRIP NAAR ITALIË: SCHILDERACHTIG TOSCANE FOTOGRAFIETRIP NAAR ITALIË: SCHILDERACHTIG TOSCANE 8 dagen 04 mei 2019-11 mei 2019 Fotogra e Groepsreizen Landschapsreizen Toscane vormt het perfecte kader voor een ontspannen en inspirerende fotogra eworkshop.

Nadere informatie

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto De Valle Umbra is een centraal gelegen vallei in het mooie Umbrië, het groene hart van Italië. In deze vruchtbare en waterrijke vallei, afgeschermd

Nadere informatie