MONTAGE-INSTRUCTIE BUITENTRAP Ø180 CM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MONTAGE-INSTRUCTIE BUITENTRAP Ø180 CM"

Transcriptie

1

2 . NOODZAKELIJKE VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN De fundamentgegevens beantwoorden aan de normale bodemgesteldheid bij natuurlijke ondergrond. Betonmateriaal: Bn25 Afmetingen: 40x40x80 cm Vorstvrij gefundeerd (ca.80 cm) op natuurlijke ondergrond Hulpmiddelen voor de montage van de buitentrap: (slag)boormachine, accuschroevendraaier schroevendraaier (Torx) zeskantsleutel (bijv. inbus) 3 mm, 4 mm, 5 mm maatlint, zakrekenmachine hamer, combinatietang schroefsleutel SW0 mm waterpas ijzerzaag ladder 2. STUKLIJST VOOR BUITENTRAP Ø80 CM Omschrijving Hoeveelheid Techn. Informatie. Voetplaat met buismof 2. Maalschijf 3. Baluster gebogen 4. Schroef A2 bolkop x25 mm 5. Draadpen 26 M8x8 mm 6. Leuningverbinder 7. Leuningvoet 8. Sokkel voor bordespaal 9. Centrale standpijp 5 0. Spanhuls A2 2. Leuninghouder Schroef A2 lenskop 7 5 4,8x3 mm 3. Draadpen 75 M6x5 mm 4. Leuningbordes Ø40 mm 5. Universele aansluiting Afbeeldingen

3 2. STUKLIJST VOOR BUITENTRAP Ø80 CM 2. STUKLIJST VOOR BUITENTRAP Ø80 CM Omschrijving Hoeveelheid Techn. Informatie 6. Baluster recht 7 7. Afsluitpijp boven Afbeeldingen Omschrijving Hoeveelheid Techn. Informatie 30. Zeskantschroef A2 M6x50 mm 3. Draadpen 2 0x8 mm Afbeeldingen 8. Bordes met strekmetaal 9. Trede met strekmetaal 20. Schroef A2 platkop 80 4,8x6 mm 2. Plug baluster 33 Ø20 mm 3. BEREKENING VAN DE TREDEAFSTAND Door de verschillende hoogtes van verdiepingen moet de tredehoogte per geval worden berekend. Meet de hoogte van de verdieping H vanaf de vloer tot aan de bovenkant van de vloer van de plafondopening. Deel (:) de hoogte van de verdieping H door het aantal treden (step) + bordes. 22. Leuning bochtpijpsegment aluminium 6 Ø40 mm 23. Leuning eindkap 3 Ø40 mm 24. Bit TORX zink aluminium spray 400 ml 26. Schroefdraadtap M6 mm 27. Kabelbinder 80 2,6x00 mm 28. Spiraalboor Ø5 mm Ø4 mm 29. Zeskantschroef A2 7 M6x35 mm Het bevestigingsmateriaal voor de montage van het bordes aan het gebouw is niet meegeleverd. Controleer regelmatig alle zich aan de wenteltrap bevindende schroefverbindingen. Voor schades als gevolg van ondeskundige montage stellen wij ons niet aansprakelijk.

4 Stap Het fundament voor de voetplaat dient een oppervlak van 40x40 cm te hebben en 80 cm diep in de grond te worden gegoten. Om de gaten op de juiste plaatsen te boren de voetplaat () op het fundament leggen en de daar vooraf aangegeven gaten met een potlood natrekken. (afbeelding ) Bij de uitlijning van de voetplaat de passende afstand t.o.v. de muur in acht nemen. (afbeelding 2) Stap 3 Als de centrale standpijp staat, dan met het aanbrengen van de treden (9) beginnen. Schuif daarvoor de treden gewoon over elkaar heen. (afbeelding ) Voor het waarborgen van een betere stabiliteit een hulpmiddel zoals bijv. een kanthout gebruiken. (afbeelding 2) 2 2 (9) 93cm Stap 2 In stap twee de voetplaat () op het fundament bevestigen. (afbeelding ) Vervolgens de centrale standpijp (9) op de op de grond bevestigde voetplaat plaatsen. (afbeelding 2) 2 7cm (9) Stap 4 Als alle treden zijn aangebracht, kan het bordes (8) op de centrale standpijp worden gemonteerd. Daarvoor het bordes in één vlak met de bovenkant van de montagevloer uitlijnen en het aan de muur vastschroeven. (afbeelding ) Vervolgens het bordes met een waterpas uitlijnen en deze aan de centrale standpijp bevestigen. Daarvoor de meegeleverde draadpennen gebruiken (5). (afbeelding 2) U dient bij een houten plafond minimaal 0x60 mm sleutelschroeven en bij een betonnen plafond keilbouten te gebruiken. (8) 2 () (5)

5 Stap 5 Vervolgens de afzonderlijke tredeafstanden markeren en de treden uitlijnen. Oriënteringslijnen vergemakkelijken het latere uitlijnen van de treden. De tredeafstand is heel gemakkelijk te bepalen: hoogte van de verdieping H / ( treden + bordes). Het vastmaken van een maatlint aan de standpijp maakt de werkzaamheden een stuk gemakkelijker. (afbeelding ) Bij de eerste treden van boven beginnen. De treden aan het eind van de trede cm laten overlappen. De treden met de draadpennen bevestigen (5). (afbeelding 2) Deze stap bij alle treden uitvoeren. 2 Stap 7 Nu de voorste balusters aanbrengen en deze ca. 3 cm naar beneden laten uitsteken. Nu de leuningvoet (7) aan de eerste baluster bevestigen. Stap 8 Vervolgens de leuninghouders () op de balusters steken en deze met een platkopschroef (2) vastschroeven. (afbeelding ) () (4) (5) (2) Stap 6 Nu eerst de achterste balusters (3) in de leuninghouders aan het eind van de trede aanbrengen. (afbeelding ) De balusters moeten aan de onderzijde 3 cm naar buiten steken. De balusters eerst met de draadpennen bevestigen (3). (afbeelding 2) De krukelleboog van de balusters wijst tegen de looprichting in (van beneden naar boven gezien). (3) 2 Stap 9 Nu de bochtpijpsegmenten van de leuning (22) op de leuninghouders plaatsen en deze tijdelijk met de meegeleverde kabelbinders bevestigen (27). (afbeelding ) Begin vanaf onderen. Voeg de leuningsegmenten d.m.v. leuningverbinders (6) samen. (afbeelding 2) (22) (27) 2 (6) (3)

6 Zodra de leuningen allemaal tijdelijk met de kabelbinders zijn bevestigd en de afzonderlijke pijpsegmenten door leuningverbinders zijn bevestigd, met het uitlijnen van de balusters beginnen. Gebruik voor de loodrechte uitlijning van de balusters een waterpas. Als deze zijn uitgelijnd, de gaten met een potlood voortekenen en deze met de meegeleverde boor Ø4 mm (28) boren. Vervolgens met platkopschroeven (20) de leuninghouder aan de leuning vastschroeven. (afbeelding ) Stap 0 Nadat de leuningen zijn vastgeschroefd, de kabelbinders verwijderen en de stifttappen die aan de einden van treden de balusters vasthouden, vaster aandraaien. (afbeelding ) (28) Stap Vervolgens de naar onderen naar voren springende baluster met een ijzerzaag of een hoekslijpmachine inkorten. Na het afdichten van de interfaces met de bijgevoegde zink-aluminium spuit (25), duwt u de plastic buispluggen (2) van onderaf in de tussenbalusters. Boor vervolgens een gat ongeveer gecentreerd in elke plastic dop met de meegeleverde boor Ø5 mm (28). Als de gaten niet zijn geboord, kunt u Vriestemperaturen door bevriezing van regenwater Schade aan leuningen en leuninghouders.

7 Stap 2 De afsluitpijp (7) nu boven op de centrale standpijp schuiven en deze met de draadpennen (3) bevestigen. (afbeelding ) Vervolgens de metaalschijf (2) boven op de afsluitpijp klemmen. (afbeelding 2) (5) (7) Stap 3 De treden, het bordes en de afsluitpijp nu nog extra met spanhulzen (0) borgen. Daarvoor met de boor Ø5 mm een gat boren (afbeelding ) en de spanhulzen indrijven. 2 2 (2) (7) Stap 4 Nadat de treden, het bordes en de afsluitpijp met de spanhulzen zijn geborgd, nu de leuning als volgt aan het bordes monteren:. Gaten voor de sokkels (8) voorboren. (afbeelding ) 2. Met de schroefdraadtap (26) een schroefdraad in de gaten snijden. 3. Zeskantschroef (29) in de sokkel steken en vervolgens in de voorbewerkte gaten schroeven. (afbeelding 2) 5. Ballusters (6) met de draadpennen bevestigen. 6. Leuninghouder () en baluster (6) met de bolkopschroef (2) vastschroeven. (afbeelding 3) De krukelleboog van de leuninghouders moeten niet naar buiten maar naar de binnenzijde van het bordes wijzen.. 2 (26) (8) (0) 3 ()

8 Stap 5 Nu de leuning bevestigen. Allereerst een Ø5 mm gat in de afsluitpijp boren en daar met de meegeleverde schroefdraadtap (26) een schroefdraad snijden. (afbeelding ) De zeskantschroef (30) door de universele aansluiting (5) steken en deze in de vooraf gesneden schroefdraad schroeven. (afbeelding 2) Boor een 4 mm gat door de leuning (4) en universele aansluiting (5) en deze m.b.v. de meegeleverde lenskopschroef vastschroeven (2). Stap 6 Alle plekken waar de spanhulzen zijn ingedreven resp. de draadpennen ingedraaid, met de meegeleverde zinkspray besproeien (25). Overtollige verzinkingsresten op de roosters van de treden kunnen gemakkelijk met een stoffer worden verwijderd. 2 2 (26) (4) (5) (25) De bordesleuning (4) op de aangrenzende muur of de aangrenzende leuning bevestigen. Alle schroefverbindingen op uw trap controleren en deze eventueel vaster aandraaien.

9 ES

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Dit heb je nodig voor jouw project!

Dit heb je nodig voor jouw project! Pagina 1 van 5 Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap Zonnescherm Keilbouten Schroeven Boorhamer Potlood Richtlat Rolmaat Duimstok Metselkoord Ladder Waterpas Houtboor Betonboor Steeksleutelset

Nadere informatie

Montagehandleiding. Side-by-Side-combinatie SBS

Montagehandleiding. Side-by-Side-combinatie SBS Montagehandleiding Side-by-Side-combinatie 290316 7085626-00 SBS... Algemene veiligheidsvoorschriften Inhoudsopgave 1 Algemene veiligheidsvoorschriften... 2 2 Opstelafmetingen... 2 3 Side-by-Side montage...

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: e Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak

Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Lariks Douglas hout aanbouw met Polycarbonaatplaten dak Stappenplan voor Lariks Douglas houten aanbouw met Polycarbonaatplaten dak. Product: https://gadero.nl/aanbouw-veranda-hout-met-helder-polycarbonaat/

Nadere informatie

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Trapleuning met lijn LED verlichting

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Trapleuning met lijn LED verlichting INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE Trapleuning met lijn LED verlichting Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen Inmeten... 3 2. Stappenplan Inmeten... 3 2.1 Kwart of dubbel kwart trap... 4 Aandacht hoeken... 4 3. Hulpmiddelen

Nadere informatie

MINI LINE Nederlands

MINI LINE Nederlands MINI LINE Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands Voordat u met het in elkaar zetten begint, alle elementen van de trap uitpakken. Deze op een groot vlak neerleggen en de hoeveelheid nagaan van de elementen

Nadere informatie

Carport met houten dak

Carport met houten dak Carport 300 x 500 Afmetingen: 300cm x 500cm x 251cm Carport met houten dak Voordat u aan de opbouw van uw carport begint, lees dan eerst aandachtig deze handleiding. Dit om problemen te voorkomen, en om

Nadere informatie

PICK-UP OLDTIMER

PICK-UP OLDTIMER 108.97 PICK-UP OLDTIMER N.B.: Opitec bouwpakketten zijn gericht op het onderwijs! Benodigd gereedschap: Schaar Stalen liniaal + potlood Figuurzaag met toebehoren + metaalzaagblad of Decoupeerzaag Fijne

Nadere informatie

Dit heb je nodig voor jouw project!

Dit heb je nodig voor jouw project! Pagina 1 van 5 Wand wc monteren met HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap Siliconenverwijderaar Montagestrips Glijmiddel HT-buizen Inbouwreservoir Bedieningspaneel Siliconenkit

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 4080 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 4080 SCP met krukbediening Type KNSV 4080 SCP Gereedschap : Boormachine, Hamer, Beitel Houtboor Ø12 mm en Ø25mm Priem t.b.v. markeren schroefgaten Kruiskop schroevendraaier Ijzerzaag Plakband t.b.v. sjabloon Deze

Nadere informatie

Montageplan, vrijstaande carport.

Montageplan, vrijstaande carport. Montageplan, vrijstaande carport. - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider LET OP!!! Plaats glazen wanden / deuren nooit onbeschermd op de vloer. Maar plaats deze op een stuk karton of houten plank. ( Tijdens uitpakken en tijdens

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora

Montagehandleiding Zavora Montagehandleiding Zavora Vaste wanden (muurklem / muurprofiel) Artikelcode ZST50K ZST60K ZST78K ZST88K ZST98K ZST108K ZST118K Omschrijving Vaste wand 50 cm. breed 8 mm. helder clearglas incl. chroom muurklemmen

Nadere informatie

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Maatwerk Kapstokken

INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE. Maatwerk Kapstokken INMEET & MONTAGE INSTRUCTIE Maatwerk Kapstokken Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen Inmeten... 3 2. Stappenplan Inmeten... 3 3. Technische gegevens per kapstok... 3 Kapstok model Valencia... 3 Kapstok model

Nadere informatie

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat.

Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Installatie handleiding SEF DB met 1 contact Bepaal de vrije ruimte, liftkooi op de laatste stopplaats, zorg dat de lift op stuit staat. Controleer of het juiste SEF hekwerk aanwezig is: SEF 700 minimale

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora Hoekcabine / Vijfhoek

Montagehandleiding Zavora Hoekcabine / Vijfhoek Montagehandleiding Zavora Hoekcabine / Vijfhoek Artikelcode ZST15088L ZST15088R ZST15098L ZST15098R Omschrijving Hoekcabine deur links + zijwand rechts incl. stabilisatiestang 8 mm. Helder clearglas 88-88

Nadere informatie

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano

Montage-instructie. Terrasoverkapping. V950 Lugano Montage-instructie Terrasoverkapping V950 Lugano Inhoudsopgave pagina Inhoud 1 Benodigd gereedschap 2 Belangrijk vóór het monteren 2 1. Montage van het muurprofiel 3 2. Prepareren van de goot 4 3. Prepareren

Nadere informatie

Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis

Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis Montagevorm en voorwaarden De SKG** gecertificeerde Mobile Keys sleutelkluis is geschikt voor wand- en deurkozijn-montage. Deurkozijn-montage van de Mobile Keys

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora

Montagehandleiding Zavora Montagehandleiding Zavora Vaste wanden (draaibaar / vast) Artikelcode ZST60098 ZST600108 ZST600118 Omschrijving Vaste wand met haaks deel 8 mm. helder clearglas incl. stabilisatiestang 98-30 x 200 cm.

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies Contents Inhoud Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Zonwering 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGE INSTRUCTIE. RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting

MONTAGE INSTRUCTIE. RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting MONTAGE INSTRUCTIE RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen... 3 2. Stappenplan A. Steektrap of losse leuningen... 3 3. Stappenplan B. Kwart of

Nadere informatie

Cross-Lock systeem verdekt uitneembaar

Cross-Lock systeem verdekt uitneembaar Cross-Lock standaard 600 1200 600 600 ophang punt primair profiel secondair profiel plafond paneel Cross-Lock XL 900 1200 1800 / 2400 900 600 1200 Opmerking: Vraag in geval van afwijkende paneel afmetingen

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Installatie-instructie

Installatie-instructie Zelfsluitend schuifdeursysteem voor deuren tot 80kg Installatie-instructie Henderson Nederland BV t Rootven 24 553 MB Bladel T: 0497-332020 F: 0497-332029 sales@henderson.nl SIROCCO zelfsluitend schuifdeursysteem

Nadere informatie

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren )

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Benodigd gereedschap: Stuklijst:

Benodigd gereedschap: Stuklijst: is uniek 1 0. 3 1 5 M e t a l e n s t o o m w a l s Stuklijst: 1 x aluminium (1) 1,5 x 5 x 120 mm 1 x aluminium pijp (2) ø 1 x 30 mm 1 x aluminium pijp (3) ø X 35 mm 2 aluminium pijp () ø 35 x 12 mm 1

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl douchecabines EPOS badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design Lees vooraf aan de installatie eerst de handleiding in zijn geheel door. Gebruik electrisch gereedschap uitsluitend voor het boren

Nadere informatie

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond douchecabines LITHO kwartrond www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design LET OP: de Litho kwartrond wordt geleverd in 2 aparte dozen. Doos 1/2 bevat het linkerscherm en alle losse onderdelen. Doos 2/2

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Reparatie. Reparatie. 1.1 Vervangen van schakelkabels bij eendelige asring

Reparatie. Reparatie. 1.1 Vervangen van schakelkabels bij eendelige asring . Vervangen van schakelkabels (0,9mm specialerohloff kabel). Vervangen van schakelkabels bij eendelige asring Bij vervanging van versleten of geknapte schakelkabels moeten twee mogelijke asringversies

Nadere informatie

Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en inbraakwerende uitvoering

Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en inbraakwerende uitvoering pagina 1/8 Versie Maart 2017-1 Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en 60+ - inbraakwerende uitvoering Inhoud verpakking: - 1x sluitstijl - 1x hangstijl voorzien

Nadere informatie

Roljaloezieën Lichtdoorlatend. Roljaloezieën Montage. Intensions. Inhoud verpakking. Benodigdheden

Roljaloezieën Lichtdoorlatend. Roljaloezieën Montage. Intensions. Inhoud verpakking. Benodigdheden Roljaloezieën Montage Inhoud verpakking Benodigdheden Montage mogelijkheden Bepaal waar u de roljaloezie gaat plaatsen. In het kozijn (a), op het kozijn (b) of aan het plafond (c). Bij de keuze voor in

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond CILO handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Inhoudts Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

Voeder-dispenser. Materiaal Aantal Afm. (mm) Omschrijving Nr.

Voeder-dispenser. Materiaal Aantal Afm. (mm) Omschrijving Nr. is uniek 110.578 Voeder-dispenser Benodigd gereedschap+materiaal Werkplaatsvijl, schuurpapier Figuurzaag of decoupeerzaag Boortjes ø3/4/5 Schroevendraaier/kruiskop Houtlijm Verzinkboor Schaar of hobbymes

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Handleiding Installatie

Handleiding Installatie Handleiding Installatie Voor de montage van het zonnezeil kan men het best een windstile dag kiezen om te voorkomen dat er tijdens de montage een windvlaag in het zeil slaat, waardoor het zeil met de grond

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 5.1

Werkvoorbereiding 5.1 5.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit dakrandpanelen Advies: werk met twee man, dan kunt u samen klikken en stellen Zie principe details voor wel/geen overstek van de dakrand, alsook

Nadere informatie

Blitz steiger. Montage- en gebruikshandleiding. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. 05-07- 04

Blitz steiger. Montage- en gebruikshandleiding. Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. 05-07- 04 Montage- en gebruikshandleiding Blitz steiger 05-07- 04 Meer Mogelijk. Het systeem voor steigers. De Layher Blitz-steiger is voor de gebruiker van frame systemen het steigersysteem bij uitstek. Het uitgangspunt

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf gipsplaten

Zo plaatst u zelf gipsplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf gipsplaten Soorten gipsplaten Handleiding Gipsplaat Gipsplaat is een veelzijdig toepasbaar materiaal en bovendien zeer klusvriendelijk. Ideaal voor het aftimmeren van de

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Lineair rooster DF-LIT-E 3.0. Montagehandleiding.

Lineair rooster DF-LIT-E 3.0. Montagehandleiding. Lineair rooster Montagehandleiding www.koolair.com 1 Onzichtbaar lineair rooster 2 B P S H Beschrijving Lineair rooster met verborgen sleuf, merk KOOLAIR, model, voor montage in doorlopende verlaagde plafonds

Nadere informatie

Solar zonnebloem

Solar zonnebloem is uniek 07.355 Solar zonnebloem Stuklijst Materiaal Aantal Afmetingen (mm) Zonnecel gegoten 0,5V/250 ma Bierviltje Ø 07 Solar motor RF 300 Kroonsteen met 2 schoefjes (passend lasdraad) Lasdraad Ø 2 x

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM.

MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM. MONTAGEHANDLEIDING DUBBELE CARPORT 607 * 760 CM. Dubbele carport extra 607 * 760 cm. Geachte klant, Hierbij vindt u de montagehandleiding van uw carport. Al het hout in dit pakket is geschaafd en drukgeïmpregneerd

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap CILO handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Premium-Line Molenspel

Premium-Line Molenspel 108.579 Premium-Line Molenspel Let op! Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- ed, maar leermiddelen als ondersteuning in het ped- agogisch vakgebied.dit bouwpakket mag door kinde- ren en jongeren

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

LONG LINE Nederlands

LONG LINE Nederlands LONG LINE Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands Voordat u met het in elkaar zetten begint, alle elementen van de trap uitpakken. Deze op een groot vlak neerleggen en de hoeveelheid nagaan van de elementen

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap vitro handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Tafelgrill. Stuklijst 0,5 x 200 x 400 mm

Tafelgrill. Stuklijst 0,5 x 200 x 400 mm is uniek 112.198 Tafelgrill Stuklijst 2x zwart 0,5 x 300 x 400 mm 2x zwart 0,5 x 0 x 400 mm 2x rondhout ø x 100 mm 1x spaanderplaatschroef 3 x 16 mm 4x bolkopschroef 3 x 16 mm 22x bout, cilinderkop 4 x

Nadere informatie

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen aanwezig zijn en check de cabine op

Nadere informatie

Premium-Line "Reedcontact-motor"

Premium-Line Reedcontact-motor is uniek 111.172 Premium-Line "Reedcontact-motor" Benodigd gereedschap: LET OP! Dit produkt bevat kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Kans op verstikkingsgevaar. Dit produkt bevat een magneet.

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB DELTA

Montagehandleiding SANI-CAB DELTA Montagehandleiding SANI-CAB DELTA Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan... (*) Bevestig

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf gipsplaten

Zo plaatst u zelf gipsplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf gipsplaten Soorten gipsplaten Handleiding Gipsplaat Gipsplaat is een veelzijdig toepasbaar materiaal en bovendien zeer klusvriendelijk. Ideaal voor het aftimmeren van de

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB ARNHEM 1,8x2,8 / GELDERLAND 2x2, 3x2, 3x3 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

GYPTONE D2 SYSTEEM MONTAGEHANDLEIDING. Zeker. BRANDVEILIGHEID Brandklasse A2-s1, d0.

GYPTONE D2 SYSTEEM MONTAGEHANDLEIDING. Zeker. BRANDVEILIGHEID Brandklasse A2-s1, d0. GYPTONE D SYSTEEM MONTAGEHANDLEIDING GYPTONE D SYSTEEM PRODUCTOMSCHRIJVING Gyptone D is een akoestisch systeemplafondpaneel dat verdekt wordt gemonteerd in het Cross-Lock Unipro ophangsysteem. Het plafond

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

Nederlands MONTAGE HANDLEIDING

Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands MONTAGE HANDLEIDING Nederlands Na het uitpakken van alle onderdelen, dient men eerst na te gaan of alle artikelen in de juiste hoeveelheden aanwezig zijn. (TAB.1: A = code, B = hoeveelheid).

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING Enjoy 2 Kwartrond

GEBRUIKSHANDLEIDING Enjoy 2 Kwartrond GEBRUIKSHANDLEIDING Enjoy 2 Kwartrond 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen

Nadere informatie

V910 - Garda. Montagehandleiding 1039-101028(2)

V910 - Garda. Montagehandleiding 1039-101028(2) V90 - Garda 09-008() Pagina Inhoudsopgave Overzicht van de onderdelen 4 Montage van het muurprofiel 6 Goot 7 Fundatie 8 Montage van de staanders 9 Goot monteren 0 Inhoudsopgave Liggers plaatsen Gasplaten

Nadere informatie

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen.

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Woudloopsimulator bouwen MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Een orgineel. Boslooptrommel. Fotorolgordijn. Geuraggregaat. Standaard. Standaard Wandelement (multiplex,

Nadere informatie

handleiding douche draaideur

handleiding douche draaideur vitro handleiding douche draaideur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Aanleginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem

Aanleginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Aanleginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Type ligger 35 x 23 mm b x h Het Aslon Terras Onderconstructie Systeem is speciaal ontwikkeld voor een universele, eenvoudige en zeer snelle montage

Nadere informatie

GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES

GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES GL04300 NISDEUR MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt over

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond vitro handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Nederlands MONTAGEHANDLEIDING

Nederlands MONTAGEHANDLEIDING Nederlands MONTAGEHANDLEIDING COD.5199 068076 OPGELEGT: om de schroef B20 juist vast te draaien, draai je de sleutel ongeveer nog 90 vanaf het contactpunt. Verder draaien zou schade kunnen berokkenen aan

Nadere informatie

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding

Montage Dubbelstaafmat. Handleiding 1 Montage Dubbelstaafmat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen matten die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Opbouwhandleiding LİNY KARDEN.

Opbouwhandleiding LİNY KARDEN. Opbouwhandleiding 14024 LİNY KARDEN INLEIDING Deze handleiding bevat de informatie die u nodig heeft bij het monteren van Ardeck vloeren. De vereiste opbouw- en montagetechnieken worden uitgelegd en leidt

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Goaaal!-muur. Voltreffer! Goaaal!-muur Doelpunten schieten vanaf nu niet alleen meer in sportprogramma's, maar ook bij jou thuis in de tuin.

Goaaal!-muur. Voltreffer! Goaaal!-muur Doelpunten schieten vanaf nu niet alleen meer in sportprogramma's, maar ook bij jou thuis in de tuin. Goaaal!-muur Voltreffer! Goaaal!-muur Doelpunten schieten vanaf nu niet alleen meer in sportprograa's, maar ook bij jou thuis in de tuin. 1 Inleiding De goalmuur is DE klassieker voor voetbalfanaten. Wij

Nadere informatie

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN U DIENT HET VOLGENDE TE HEBBEN STAP 1 STAP 2 STUKLIJST HOUTEN JALOEZIEËN Beugels & Veiligheidssysteem Houtschroeven voor beugels - (2 per beugel) 2 schroeven per

Nadere informatie

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar 6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar. Om een aaneengesloten paneelvlak te verkrijgen schuift u de onderliggende zonnepanelen tegen de bovenliggende rij zonnepanelen aan.. Herhaal de stappen van

Nadere informatie

CILO. handleiding draaideur

CILO. handleiding draaideur CILO handleiding draaideur Controleer vóór montage of of het het product compleet en en vrij vrij van van beschadigingen is. is. Mocht Mocht u een u een gebrek gebrek constateren, constateren, neem neem

Nadere informatie

Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem

Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Leginstructie Aslon Terras Onderconstructie Systeem Type ligger 35 x 23 mm bxh Het Aslon Terras Onderconstructie Systeem is speciaal ontwikkeld voor een universele, eenvoudige en zeer snelle montage van

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar

Nadere informatie

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren)

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen

Nadere informatie

DOUCHE. handleiding hoekinstap

DOUCHE. handleiding hoekinstap DOUCHE handleiding hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie