Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie 2 11 2012 Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken."

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden meesterstudent.nl Versie Dit document bestaat uit 6 pagina s en 10 hoofdstukken. 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden van Meesterstudent.nl, hierna aangeduid als voorwaarden, wordt verstaan onder; meesterstudent.nl: Het bedrijf meesterstudent.nl, inbegrepen de door meesterstudent.nl aangewezen personen die de totstandkoming van de diensten die meesterstudent.nl aanbied, mogelijk maken. Vertegenwoordiger: Ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon met wie meesterstudent.nl een overeenkomst aangaat, dan wel aan wie meesterstudent.nl een aanbieding doet. De vertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de aanmelding van een deelnemer evenals de financiële verplichtingen die voortvloeien uit een overeenkomst. Indien de vertegenwoordiger zelf deelneemt aan activiteiten/diensten van meesterstudent.nl zal vertegenwoordiger in deze algemene voorwaarden eveneens beschouwd en/of aangeduid worden als deelnemer. Deelnemer: Iedere natuurlijke persoon die actief deelneemt aan de activiteiten van meesterstudent.nl. Deelnemer is de persoon die onderdeel uitmaakt van de overeenkomst, dan wel op wie de overeenkomst van toepassing is. Docent: persoon die les geeft en ook zijn of haar eigen lessen voorbereid. Overeenkomst: Iedere overeenkomst die tussen meesterstudent.nl en Vertegenwoordiger tot stand komt, elke wijziging daarvan of aanvulling daar op, alsmede alle handelingen ter voorbereiding en ter uitvoering van die overeenkomst. Diensten: Alle activiteiten die meesterstudent.nl aanbied, van bijles tot en met (zelfstudie)cursussen, of van 1 op 1 aangeboden diensten, groepslessen, of zelfstudie. 1 op 1 diensten of lessen: Een les waarin één deelnemer les krijgt van één docent, dit is bijvoorbeeld een bijles. Groepslessen: Een cursus of een serie lessen die wordt aangeboden in groepsverband, een groep bestaat tenminste uit 2 of personen, dit is bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding of een examentraining. Zelfstudie cursus of lessen: Een cursus of serie lessen, of huiswerk, dat door de deelnemer zelfstandig gemaakt dient te worden. Zelfstudie vindt plaats zonder feitelijke ondersteuning van een docent (tussentijds), tenzij anders overeengekomen.

2 2 Aanbiedingen en offertes 2.1 Alle offertes van meesterstudent.nl zijn vrijblijvend, ook wanneer in de offerte een termijn voor aanvaarding is gesteld. Indien in de offerte geen aanvaardingstermijn is gesteld, kan aan de offerte of aanbieding op geen enkele manier recht worden ontleend indien de dienst waarop de offerte of aanbieding betrekking heeft niet meer beschikbaar is, dan wel gewijzigd in uitvoering of prijs. 2.2 Een offerte van meesterstudent.nl is 14 dagen geldig, tenzij een andere termijn in de desbetreffende offerte wordt gesteld. 2.3 meesterstudent.nl kan niet aan zijn offertes of aanbiedingen worden gehouden indien de vertegenwoordiger redelijkerwijs kan begrijpen dat de offerte of aanbieding een kennelijke vergissing of verschrijving bevat. 2.4 Een voorgestelde aanbieding of offerte is niet automatisch van toepassing op toekomstige dienstverlening. 3 Inschrijven 3.1 Inschrijven voor bijles of huiswerkbegeleiding gebeurt na aanleiding van een intakegesprek/kennismakingsgesprek waarin wordt vastgesteld hoe de begeleiding vormgegeven zal worden. Na aanleiding van dit gesprek wordt er een overeenkomst opgesteld, wanneer deze door vertegenwoordiger getekend is zal de begeleiding starten op het in de overeenkomst afgesproken moment. 3.2 Inschrijven voor cursussen (bijvoorbeeld examentrainingen) gebeurt door ondertekening van een overeenkomst of een inschrijfformulier, deze geldt in dat geval als overeenkomst, behorende bij die desbetreffende cursus. 3.3 Inschrijven voor zelfstudiecursussen gebeurt doormiddel van betaling van de afgenomen dienst. Zodra de dienst betaald is krijgt deelnemer toegang tot de desbetreffende cursus en is de deelnemer ingeschreven. 3.4 Afmelden voor diensten van meesterstudent.nl dient schriftelijk door vertegenwoordiger te geschieden met in achtneming van een opzegtermijn van 4 weken. 3.5 meesterstudent.nl behoudt zich het recht voor een verzoek tot inschrijving van een deelnemer te weigeren of een alternatief voor te stellen. De reden hiervoor kan bijvoorbeeld de aanwezigheid van een wachtlijst zijn Na inschrijving volgt een overeenkomst, deze is voor onbepaalde tijd, tenzij anders overeengekomen Op elke overeenkomst rust een opzegtermijn van 4 weken, tenzij anders overeengekomen Elke overeenkomst voor bepaalde tijd, of voor een cursus waarin het aantal lessen of lesweken vastgesteld is, kan niet tussentijds opgezegd worden Na beëindigen van de overeenkomst eindigen alle wederzijdse verplichtingen, behalve de verplichting van deelnemer of diens vertegenwoordiger om achterstallige betalingen te voldoen.

3 4 Tarieven en betaling 4.1 De actuele tarieven voor de diensten van meesterstudent.nl zijn te vinden op de website van meesterstudent.nl, dan wel te vinden op de website die de desbetreffende dienst aan bied. 4.2 Meesterstudent.nl behoudt zich het recht om de tarieven eenzijdig te herzien. Wanneer relevante tarieven gewijzigd worden zal dit uiterlijk 4 weken voordat de wijziging van kracht is kenbaar worden gemaakt aan de Vertegenwoordiger. Meesterstudent.nl zal zijn tarieven jaarlijks herzien met betrekking tot de inflatiecorrectie. Indien de tariefwijziging anders, te noemen hoger, dan de inflatiecorrectie wordt gewijzigd heeft de Vertegenwoordiger de mogelijkheid de overeenkomst uiterlijk tot twee weken voor de ingangsdatum van het nieuwe tarief op te zeggen met ingang van de datum waarop de tariefwijziging van kracht zal zijn. 4.3 Tijdens schoolvakanties lopen de diensten van meesterstudent.nl door, in het geval van groepslessen zullen deze ook tijdens schoolvakanties zijn doorgang vinden. Indien een deelnemer en of zijn of haar vertegenwoordiger hiervan geen gebruik wenst te maken bestaat er geen mogelijkheid tot restitutie, kwijtschelding of vermindering van het lesgeld voor die desbetreffende periode. 4.4 Op vrije dagen als gevolgd van feestdagen zullen er geen lessen worden gegeven. Indien mogelijk kan deelnemer in overleg met meesterstudent.nl op een ander moment aansluiten bij een andere groep, dit is echter alleen mogelijk indien er plek is en de docent van deze groep dat goed vindt. Wanneer het een 1 op 1 dienst betreft, zullen deelnemer en of zijn of haar vertegenwoordiger in overleg met de docent een moment af moeten spreken om die les doorgang te laten vinden. Er zal in geen geval restitutie, kwijtschelding of vermindering van het lesgeld plaatsvinden. 4.5 Voor hen die niet binnen de leerplicht wet vallen gelden de weergegeven tarieven, plus het wettelijk vastgestelde BTW percentage. Dit geldt voor hen die geen onderwijs volgen op de basisschool of het voortgezet onderwijs meesterstudent.nl hanteert een betalingsschema per 4 weken, betaling per les is niet mogelijk. Aan het begin van een periode van 4 weken zal een factuur worden opgesteld voor de af te nemen diensten. Deze dient dan binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn Indien niet aan het begin van een 4 wekelijkse periode gestart wordt met een dienst van meesterstudent.nl, zal er een factuur opgesteld worden voor de afwijkende periode In geval van niet tijdige betaling zonder uitdrukkelijke en gerechtvaardigde opgaaf van reden, kan de deelname aan een les, of meerdere lessen, voor de deelnemer geweigerd worden Indien er geen tijdige volledige betaling heeft plaatsgevonden, zijn de invorderingskosten, alsmede de wettelijke rente en administratieve kosten voor rekening van de vertegenwoordiger.

4 5 Uitvoering van de overeenkomst op 1 diensten vinden plaats bij deelnemer thuis, meesterstudent.nl komt dus bij de deelnemer, tenzij anders overeengekomen. 5.2 Groepslessen worden aangeboden op diverse locaties, de deelnemer komt dus bij meesterstudent.nl. 5.3 meesterstudent.nl zal naar het beste inzicht en vermogen de meest geschikte bijlesdocent(en) toewijzen, afgestemd op de wensen van de deelnemer en op het plan van aanpak en dus de hulp / leer vraag van de deelnemer. 5.4 De vertegenwoordiger en of de deelnemer dragen er zorg voor dat alle gegevens en benodigdheden waarvan meesterstudent.nl aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan de vertegenwoordiger en of de deelnemer redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de dienst, tijdig en correct aan meesterstudent.nl worden verstrekt. 5.5 Om de uitvoering van de dienst correct te laten verlopen kan meesterstudent.nl in overleg met de deelnemer, indien de deelnemer minderjarig is in overleg met vertegenwoordiger/ ouders/ voogd/ verzorgers, contact zoeken met de school van deelnemer als dit noodzakelijk blijkt en of ten goede zou kunnen komen van de geleverde dienst en daarmee de resultaten van de deelnemer meesterstudent.nl streeft er naar om, behalve kennis over te dragen, ook aandacht te besteden aan de werkhouding en motivatie van de deelnemer Als gedurende de uitvoering blijkt dat het plan van aanpak herzien moet worden, wordt dit in overleg gedaan met de vertegenwoordiger. 6 Afspraken en afzeggingen Wanneer een dienst die 1 op 1 wordt aangeboden (bijvoorbeeld bijles), niet door kan gaan, dient de vertegenwoordiger dit tenminste 24 uur van te voren schriftelijk (per mail) kenbaar te maken aan meesterstudent.nl en aan de desbetreffende docent en zelf in overleg met de desbetreffende bijlesdocent een ander moment afspreken om die les in te halen, dit is van toepassing op alle 1 op 1 diensten tenzij anders overeengekomen. Vertegenwoordiger dient meesterstudent.nl van alle gewijzigde afspraken met de desbetreffende docent op de hoogte te brengen door middel van een e mail De deelnemer mag dit ook zelf regelen, in dit geval dient vertegenwoordiger op de hoogte gesteld te worden doormiddel van een cc in de e mail aan meesterstudent.nl Indien een afspraak niet tijdig, tenminste 24 uur van te voren, wordt afgezegd bij verhindering, kan meesterstudent.nl deze in rekening brengen Vertegenwoordiger heeft in het geval van artikel geen recht op vermindering, teruggaaf of kwijtschelding van het lesgeld Voor groepslessen en of cursussen geldt dat wanneer een deelnemer niet aanwezig kan zijn, deze les voor de deelnemer vervalt en zal de vertegenwoordiger eveneens geen recht hebben op vermindering, teruggaaf of kwijtschelding van het lesgeld Indien mogelijk kan deelnemer in overleg met meesterstudent.nl aansluiten bij een andere groep voor één keer om de gemiste les alsnog in te halen, deze optie is echter een gunst van meesterstudent.nl en geen garantie. Deze optie is enkel mogelijk als er een andere groep beschikbaar is met hetzelfde les/cursus programma, er binnen deze groep nog ruimte is voor een extra deelnemer én de docent van deze groep instemt met een extra deelnemer voor één les.

5 7 Aansprakelijkheid en vrijwaring 7.1 meesterstudent.nl staat er voor in dat de diensten die zij leveren beantwoorden aan de overeenkomst en daarmee voldoen aan de eisen die redelijkerwijs gesteld mogen worden door de vertegenwoordiger meesterstudent.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade veroorzaakt door een deelnemer en of zijn of haar vertegenwoordiger, zelfs niet wanneer zij schade (direct of indirect) veroorzaken en daarbij gebruik maken van door meesterstudent.nl gestelde middelen Elke vorm van directe of indirecte schade op welke wijze dan ook (mede) veroorzaakt door een deelnemer en of zijn of haar vertegenwoordiger aan of met middelen die meesterstudent.nl beschikbaar heeft gesteld worden verhaald bij de deelnemer en of zijn of haar vertegenwoordiger. 7.3 Indien meesterstudent.nl aansprakelijk mocht zijn dan is de aansprakelijkheid beperkt tot de hoogte van de door de vertegenwoordiger betaalde vergoeding. De aansprakelijkheid van meesterstudent.nl is in ieder geval steeds beperkt tot het bedrag van de uitkering van de WA verzekering die afgesloten is voor mogelijke schade die meesterstudent.nl tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden kan worden aangerekend. meesterstudent.nl is gevrijwaard voor aanspraken van indirecte schade. 7.4 meesterstudent.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het zoekraken, ontvreemden of beschadigen van eigendommen van de deelnemer danwel zijn of haar vertegenwoordiger op locaties van meesterstudent.nl, tenzij aan meesterstudent.nl grove nalatigheid dan wel schuld kan worden verweten. 7.5 meesterstudent.nl gaat met de deelnemers en vertegenwoordigers een inspanningsverplichting aan. meesterstudent.nl doet haar uiterste best om het gewenste resultaat te bereiken, maar kan desondanks geen garanties bieden met betrekking tot school, studie, examen, of andere resultaten meesterstudent.nl staat er voor dat de mensen die door meesterstudent.nl zijn aangewezen als uitvoerenden, te noemen docenten en andere medewerkers, hun werk naar grote inzet uitvoeren en zich behoorlijk gedragen meesterstudent.nl onderzoekt bij aanstelling van een medewerker of er geen feiten over deze medewerker bekend zijn die een mogelijk gevaar kunnen vormen voor deelnemers van meesterstudent.nl Als blijkt uit genoemd onderzoek dat de aanstelling wel een gevaar zou kunnen vormen voor deelnemers, zal aanstelling geen feit zijn. Of wanneer tijdens aanstelling van een medewerker feiten, die een gevaar kunnen vormen voor deelnemers, bekend worden zal de aanstelling beëindigd worden. 8 Overmacht 8.1 meesterstudent.nl is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichtingen tegenover de vertegenwoordiger, indien meesterstudent.nl hinder ondervindt als gevolg van een omstandigheid die niet te wijten is aan schuld. Voor zover meesterstudent.nl ten tijde van het intreden van de overmacht deels haar verplichtingen is nagekomen, is meesterstudent.nl gerechtigd om dit gedeelte afzonderlijk in rekening te brengen. In het geval van overmacht aan de zijde van meesterstudent.nl heeft de vertegenwoordiger geen recht op enige (schade)vergoeding, ook niet als meesterstudent.nl als gevolg van de overmacht voordeel mocht hebben. 8.2 Onder overmacht wordt verstaan elke van de wil van meesterstudent.nl onafhankelijke omstandigheid, waardoor de nakoming van haar verplichtingen tegenover de deelnemer en of de vertegenwoordiger geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd of waardoor de nakoming van haar verplichtingen in redelijkheid niet van meesterstudent.nl kan worden verlangd. Tot die omstandigheden worden ook maatregelen van enige overheidsinstantie gerekend.

6 9 Toepasselijk recht 9.1 Partijen zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten. 9.2 Op alle rechtsbetrekkingen waarbij meesterstudent.nl partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook indien de deelnemer dan wel vertegenwoordiger niet in het bezit is van de Nederlandse nationaliteit. 9.3 Indien een geschil niet opgelost kan worden middels onderling contact, zal er een beroep gedaan kunnen worden op de rechter. Ik dat geval zal deze te allen tijde worden voorgelegd bij de bevoegde rechter van de rechtbank te Zwolle. 10 Wijziging en vindplaats van de voorwaarden 10.1 Van toepassing is steeds de meest recente versie De algemene voorwaarden staan vermeld op de website van meesterstudent.nl en zijn te downloaden via De algemene voorwaarden zijn tevens opvraagbaar via mail of als hardcopy (versie op papier).

Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Voorwaarden CijferCoaching.Nu Vertegenwoordiger Deelnemer Overeenkomst Artikel 2 Aanbiedingen en offertes

Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Voorwaarden CijferCoaching.Nu Vertegenwoordiger Deelnemer Overeenkomst Artikel 2 Aanbiedingen en offertes Algemene Voorwaarden Bijles en Huiswerkbegeleiding Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor bijles en huiswerkbegeleiding, hierna aangeduid als Voorwaarden, wordt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijles en Huiswerkbegeleiding

Algemene Voorwaarden Bijles en Huiswerkbegeleiding Algemene Voorwaarden Bijles en Huiswerkbegeleiding Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor bijles en huiswerkbegeleiding, hierna aangeduid als Voorwaarden, wordt

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier. Gege. gevens ouders. Gegevens kind. Gegevens school. Voorletters Geslacht M / V. Achternaam. Voornaam.

Aanmeldingsformulier. Gege. gevens ouders. Gegevens kind. Gegevens school. Voorletters Geslacht M / V. Achternaam. Voornaam. Aanmeldingsformulier Gege gevens ouders Voorletters Geslacht M / V Achternaam Mobiel Gegevens kind Voornaam Geboortedatum Roepnaam Geslacht M / V Achternaam Mobiel Contact in geval van nood Gegevens school

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant.

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. Algemene Voorwaarden Gerrit computers Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. 2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN - 123GESLAAGD.NL Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door 123GESLAAGD V.O.F., gevestigd te s-gravenhage, hierna te noemen: Tussenpersoon. De wederpartij van Tussenpersoon is een rechtspersoon of natuurlijk persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden snelcursustheorie-maastricht.nl!

Algemene voorwaarden snelcursustheorie-maastricht.nl! Algemene voorwaarden snelcursustheorie-maastricht.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE

ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE ALGEMENE VOORWAARDEN - SNEL THEORIE Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan SNEL THEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een

ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters verkeersopleidingen een ALGEMENE VOORWAARDEN SNEL THEORIE Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Peters een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02)

ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) ALGEMENE VOORWAARDEN SOOF MAKELAARS (2016/02) Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1. Onder SOOF wordt verstaan: SOOF Makelaars en/of alle anders handelsnamen waarmee onder nagenoemd KvK-nummer naar buiten

Nadere informatie

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast.

1.8 De cursist kan geen rechten ontlenen aan het feit dat TheoriePro.nl deze algemene voorwaarden mogelijk soepel toepast. Algemene Voorwarden van TheoriePro.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan TheoriePro.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Standaardvoorwaarden van de opdrachtgever gelden uitsluitend wanneer hun

Standaardvoorwaarden van de opdrachtgever gelden uitsluitend wanneer hun Algemene "opdrachtgever" Voorwaarden DVE voor Bedrijfscoaching, overeenkomsten hierna tussen te noemen opdrachtgevers "opdrachtnemer". en coachees, hierna te noemen bij 1. Artikel Met "opdrachtnemer" 1.

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GELIJKGESLAAGD.COM Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan GELIJKGESLAAGD een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. Algemene voorwaarden NUTHEORIE.NL. Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan NUTHEORIE een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan snelcursustheorie een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding. 1.2 Theorieopleiding:

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie

ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie ALGEMENE VOORWAARDEN TopTheorie Artikel 1 - Definities en toepasselijkheid : A) TopTheorie: de rechtspersoon die met de consument op afstand de overeenkomst aangaat. B) Cursist: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen

Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden theoriekoning.nl

Algemene voorwaarden theoriekoning.nl Algemene voorwaarden theoriekoning.nl Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan theoriekoning.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theorieopleiding.

Nadere informatie

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van :

Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Algemene leverings- En Betalingsvoorwaarden Van : Bjorn van de Brug Multiservice, Hullerweg 14a, 8071RN te Nunspeet hierna te noemen: Gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden

Nadere informatie

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Prijzen, Offertes en Totstandkoming van overeenkomst Artikel 4. Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 5. Geheimhouding Artikel

Nadere informatie

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD.

DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Algemene Voorwaarden voor dienstverlening. DAN VVE BEHEER EN ADMINISTRATIES B.V. Gevestigd en kantoorhoudende te Rotterdam, Ebenhaezerstraat 33, 3083 RD. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG

Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG Artikel 1 Begrippen en Definities 1. UCPG: Universitair Centrum Promotion Groningen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Groningen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen Deze algemene leveringsvoorwaarden gelden voor diensten die geleverd worden door Maatschap Goed Zorgen uit Tiel. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Midden Nederland onder dossiernummer 50061739

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Dienstverlening & Verkoop

Algemene voorwaarden voor Dienstverlening & Verkoop Algemene voorwaarden voor Dienstverlening & Verkoop 1. Definities en Toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor dienstverlening, verkoop en levering, verder: Voorwaarde wordt verstaan onder:

Nadere informatie

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk Artikel 1: Begrippen 1. Smart Cookies Zaandijk voor bijles en huiswerkbegeleiding is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zaandijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Eigenhandje Coaching Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Behandelovereenkomst: Eigenhandje: Kind: Eigenhandje, De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles

Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van De Oranje Fiets, praktijk voor coaching, begeleiding en bijles Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Uitvoering van de overeenkomst Artikel 3 Betaling Artikel 4 Eigendomsvoorbehoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Cursist: de natuurlijke persoon die aan Trainingscentrum Inburgering of Online-inburgeren.nl een opdracht heeft verstrekt tot het leveren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Olthof-kunststofkozijnen

Algemene voorwaarden Olthof-kunststofkozijnen Algemene voorwaarden Olthof-kunststofkozijnen 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 In deze algemene voorwaarden voor dienstverlening, verkoop en levering, verder: Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Olthof-kuststofkozijnen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekema & Smouter

Algemene voorwaarden Boekema & Smouter Algemene voorwaarden Boekema & Smouter Artikel 1 Definities 1.1 Boekema & Smouter is een Vennootschap Onder Firma die zich ten doel stelt organisaties te adviseren over, te ondersteunen in en cursussen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden RijbewijsCursus.nl Versie 1.0 01-01-2015

Algemene Voorwaarden RijbewijsCursus.nl Versie 1.0 01-01-2015 Algemene Voorwaarden RijbewijsCursus.nl Versie 1.0 01-01-2015 Dit zijn de Algemene Voorwaarden die RijbewijsCursus.nl hanteert bij alle leveringen en overeenkomst met cursisten en/of klanten. RijbewijsCursus.nl

Nadere informatie

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting.

3.1 Opdrachtnemer heeft jegens de uitvoering van de overeenkomst een inspanningsverplichting. Algemene voorwaarden Yvonne Soons Lifecoaching Definities In deze voorwaarden worden de volgende definities gebruikt: Opdrachtnemer: Yvonne Soons Lifecoaching, de eenmanszaak van Yvonne Soons richt zich

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0

Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Regeltante 2.0 Regeltante 2.0: Regeltante 2.0, eenmanszaak, gevestigd te 7943 RW Meppel aan de Keizersmantel 5, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden.

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Artikel 1: Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van dan wel overeenkomsten tussen Gijsen Advies en een Opdrachtgever, waarop GIJSEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Met cursist wordt hier bedoeld; de persoon die aan Rijschool Drive Social een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van een theoriecursus

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre

Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Algemene voorwaarden Scholierenbegeleiding CaracTerre Artikel 1 Definities Scholierenbegeleiding CaracTerre: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56060726. Hierna te noemen

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd: De Klimmuur Algemene Leverings Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene leverings voorwaarden en op de locaties waar deze algemene leverings voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. Algemeen 2. Toepasbaarheid

Algemene voorwaarden 1. Algemeen 2. Toepasbaarheid Op alle diensten aangeboden door Ynsight zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Wanneer een cliënt diensten afneemt bij Ynsight gaat hij akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

Nadere informatie

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Workshop(s), advies, begeleiding, coaching (sessie) of enige andere bijeenkomst met als doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Deelnemer/opdrachtgever/cliënt:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon of het samenwerkingsverband van natuurlijk en/of rechtspersonen of de namens deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 De Algemene voorwaarden van Buro van Thuijl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleidingen en Bijeenkomsten Centrum late Effecten Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering (CELEVT)

Algemene Voorwaarden Opleidingen en Bijeenkomsten Centrum late Effecten Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering (CELEVT) Algemene Voorwaarden Opleidingen en Bijeenkomsten Centrum late Effecten Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering (CELEVT) De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding en offerte van,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtnemer: VanSchoonhovenCoaching die deze algemene voorwaarden gebruikt voor

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie.

3. Deze algemene voorwaarden zijn eveneens geschreven voor de medewerkers van Spirit coaching met paarden en zijn directie. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Spirit coaching met paarden en opdrachtgever, waarop Spirit coaching

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTENSMENS

ALGEMENE VOORWAARDEN INTENSMENS ALGEMENE VOORWAARDEN INTENSMENS Van Intensmens, coaching, training en personeelsadvies ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 08178980. Algemene voorwaarden voor overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts

Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Algemene Voorwaarden Stichting Dynamic Arts Stichting Dynamic Arts, gevestigd Mariekenspad 25, 1251 TD Laren, hanteert deze Algemene Voorwaarden op alle overeenkomsten die zij met derden aangaat en op

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten Lank Coaching & Communicatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten Lank Coaching & Communicatie Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten Lank Coaching & Communicatie 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Lank Coaching & Communicatie die deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TheorieToGo Algemene voorwaarden: de onderhavige voorwaarden die van toepassing zijn op de Overeenkomst.

ALGEMENE VOORWAARDEN TheorieToGo Algemene voorwaarden: de onderhavige voorwaarden die van toepassing zijn op de Overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Definities In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende woorden de volgende betekenis: 1.1. : de rechtspersoon die met de consument op afstand de Overeenkomst aangaat;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Maurits Hoogerwerf Praktijk voor bewustzijnscoaching

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van : Jellien Fotografie Versie : 20 november 2018

Algemene Voorwaarden Van : Jellien Fotografie Versie : 20 november 2018 Algemene Voorwaarden Van : Jellien Fotografie Versie : 20 november 2018 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: beelddrager: de drager waarop een werk (al dan niet met het oog

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 1.2 Content Management

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: VAK Werving en Selectie; intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, hierna te noemen VAK. 2. Opdrachtgever: De organisatie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities 1. Sapientis: Sapientis gevestigd te Driebergen-Rijsenburg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KvK-nummer 54490251. 2. Algemene Voorwaarden: Deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies

Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies Algemene voorwaarden KAAT Onderwijsadvies Artikel 1 Algemeen 1.1 KAAT Onderwijsadvies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die onderzoek uitvoert, onderwijs verzorgt en advies geeft binnen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SISTERSCHANGE

ALGEMENE VOORWAARDEN SISTERSCHANGE ALGEMENE VOORWAARDEN SISTERSCHANGE 1. Definities en toepasbaarheid 1.1 Aanbieding/Offerte is de offerte zoals opgesteld door SistersChange en overeengekomen door SistersChange en de opdrachtgever, waarin

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Niek Oskam Begeleiding Coaching Ontwikkeling. opdrachtgever: de persoon, onderneming of instantie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching

Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Algemene voorwaarden Lieses Lifestyle Coaching Artikel 1 Definities 1.1 Lieses Lifestyle Coaching is een eenmanszaak die zich ten doel stelt het ondersteunen en coachen van klanten op het gebied van gezonde

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: +31(0)6 15577159 rt@rondomleren.nl Regentesselaan 20-26 1217EG Hilversum Algemene Voorwaarden RondomLeren Artikel 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: RondomLeren

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van stresscounseling diensten en coaching versie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van stresscounseling diensten en coaching versie Algemene Voorwaarden voor het leveren van stresscounseling diensten en coaching versie 2-1-2018 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Hans Le Roux van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN HAMEL OPLEIDINGEN Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Hamel Opleidingen: Integraal opleidingsinstituut gevestigd te Gorinchem (ingeschreven bij

Nadere informatie