Korenmail. Wat doen kinderen in hun vrije tijd en met wie? Jaargang 11, nr februari 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Korenmail. Wat doen kinderen in hun vrije tijd en met wie? Jaargang 11, nr. 3. 11 februari 2011"

Transcriptie

1 Jaargang 11, nr februari 2011 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan LN Apeldoorn Redactie: Gerlanda van de Vendel, Teuni Gerritsen, Jan Kieft, Bert Stappenbeld. E: korenaar@pcboapeldoorn.nl W: PCBS De Korenaar Aan deze editie werkten mee: CODA Harriet Velgersdijk Pierrette Heinen Team Nationaal Schoolontbijt Jan Kieft Gerlanda van de Vendel Teuni Gerritsen Bert Stappenbeld In dit nummer: Wat doen kinderen in hun vrije tijd en met wie? 1 Wat doen kinderen in hun vrije tijd en met wie? Het thema in de groepen 3 en 4 is vrije tijd en hobby s. In de groepen 3 staat elke dag een kind centraal dat met behulp van spulletjes die van thuis worden meegenomen verteld over wat hij/zij graag doet in de vrije tijd. Zo leren we elkaar nog beter kennen en krijgen we gelijk zicht op wat je allemaal in je vrije tijd kunt doen. Op die dag is dat kind ook het zonnetje van de dag en geven we het complimentjes en vertellen we waarom we hem/haar zo aardig, leuk en bijzonder vinden. Na de presentatie schrijven de kinderen hun verhaal op, daar maken we een boek van, zodat later iedereen het nog eens kan lezen. Hieronder het eerste zonnetje in groep 3b. ik schaats nu veel dus heb ik één schaats meegenomen, die laat ik jullie zien. ik teken ook veel, dus heb ik een mooie tekening gemaakt om te laten zien. ik heb een foto van mijn gezinnetje meegenomen, toen waren we in de dierentuin. ik lees ook graag en dit boek moet vandaag weer mee naar huis, want het is leuk en ik wil verder lezen. dit is een foto van mijn oppas. en met deze knuffels speel ik s avonds in bed. ik vind het allemaal heel leuk. julia CODA voor jou! 2 CODA voor jou! - Vervolg 3 CODA voor jou! - Vervolg Rapporten Hoofdluis Scholierencross Dokter Pilletjes Nationaal Schoolontbijt en Bake for Life Agenda Broodje Plezier 4 5 6

2 Pagina 2 Korenmail Apeldoornse kinderjury 2011 Laat je stem horen! Tot 1 juli kun je weer meelezen met de Apeldoornse Kinderjury. Laat je stem horen en haal snel een gratis leespaspoort in een van de CO- DA Bibliotheken of Boekenbussen. Extra leuk: na vijf gelezen boeken krijg je een verrassing en na tien een fraaie oorkonde. Bovendien ontvang je als jurylid korting op het kaartje voor het grote CODA Kinderboekenweekfeest, waar de winnende schrijver zijn of haar prijs krijgt uitgereikt. Apeldoornse Kinderjury ook op Hyves: akjcoda.hyves.nl Je kunt hier van alles lezen over de Apeldoornse Kinderjury, berichtjes plaatsen of die van andere juryleden lezen, meedoen aan leuke polls, foto s of fi lmpjes bekijken etc. Kindervoorstellingen in CODA bibliotheken In de voorjaarsvakantie - in alle CODA Bibliotheken: Voor kinderen van 4-8 jaar. Kaarten 4,- voor CODA leden (anders 5,50) verkrijgbaar in de betreffende CODA Bibliotheken. Egel en de Trollebol door Poppentheater Max Verstappen (bekend van o.a. VPRO s Villa Achterwerk) In elke CODA Bibliotheek om en om uur, m.u.v. CODA Centrale Bibliotheek, hier om en uur. Maandag 21 februari : CODA Bibliotheek Zevenhuizen Dinsdag 22 februari : CODA Bibliotheek De Maten Woensdag 23 februari : CODA Bibliotheek Ugchelen Vrijdag 25 februari : CODA dok Zuid Zondag 27 februari : CODA Centrale Bibliotheek (Auditorium) Zondag 27 maart 2011 CODA Centrale Bibliotheek (Auditorium) Achtste-groepers huilen niet naar het boek van Jacques Vriens Wedden dat jij je ogen óók niet droog kunt houden bij deze ontroerende voorstelling? Familievoorstelling vanaf 9 jaar. Tijd: en uur in CODA Centrale Bibliotheek. Kaarten 5,50 voor CODA leden (anders 6,50) verkrijgbaar in CODA Centrale Bibliotheek.

3 Jaargang 11, nr. 3 Pagina 3 Woensdag 23 februari 2011 Pro Evolution Soccer 2011 Tournament in CODA Centrale Bibliotheek Meedoen aan deze spannende voetbalwedstrijd? Meld je dan aan bij de balie van CO- DA Centrale Bibliotheek of via gamezone. Natuurlijk mag je ook je vrienden/vriendinnen meenemen. Dus daag ze uit en kom je skills testen! De wedstrijd begint om uur en duurt tot ca uur. Voor kinderen vanaf 8 jaar èn met CODA Pas. Maximaal 16 deelnemers. Kindertentoonstellingen in CODA Museum Kindertentoonstellingen in CO- DA Museum meenemen. Dus daag ze uit en kom je skills testen! scrapboard werken, jezelf versieren of tekenen. Kinderateliers Woensdag 23 februari 2011 Pro Evolution Soccer 2011 Tournament in CODA Centrale Bibliotheek Meedoen aan deze spannende voetbalwedstrijd? Meld je dan aan bij de balie van CODA Centrale Bibliotheek of via gamezone. Natuurlijk mag je ook je vrienden/vriendinnen De wedstrijd begint om uur en duurt tot ca uur. Voor kinderen vanaf 8 jaar èn met CODA Pas. Maximaal 16 deelnemers. 10 januari t/m 1 juli 2011 Dromende dieren - illustraties van Martijn van der Linden Behalve kijken kun je ook van alles doen in deze tentoonstelling, bijvoorbeeld met 22 januari t/m 30 oktober 2011 Suske en Wiske Meet je krachten met Jerom, test je kennis van de uitvindingen van professor Barabas of teken je eigen Suske en Wiske-strip. En er zijn zachte banken waarop je met een stripalbum heerlijk kunt lezen... Toegang CODA Museum gratis voor kinderen t/m 15 jaar en voor volwassenen met CODA Pas of Museumkaart. Kinderateliers Woensdag 23 februari 2011 Pro Evolution Soccer 2011 Tournament in CODA Centrale Bibliotheek Meedoen aan deze spannende voetbalwedstrijd? Meld je dan aan bij de balie van CO- DA Centrale Bibliotheek of via gamezone. Natuurlijk mag je ook je vrienden/vriendinnen meenemen. Dus daag ze uit en kom je skills testen! De wedstrijd begint om uur en duurt tot ca uur. Voor kinderen vanaf 8 jaar èn met CODA Pas. Maximaal 16 deelnemers. 10 januari t/m 1 juli 2011 Dromende dieren - illustraties van Martijn van der Linden Behalve kijken kun je ook van alles doen in deze tentoonstelling, bijvoorbeeld met scrapboard werken, jezelf versieren of tekenen. 22 januari t/m 30 oktober 2011 Suske en Wiske Meet je krachten met Jerom, test je kennis van de uitvin- dingen van professor Barabas of teken je eigen Suske en Wiske-strip. En er zijn zachte banken waarop je met een stripalbum heerlijk kunt lezen... Toegang CODA Museum gratis voor kinderen t/m 15 jaar en voor volwassenen met CODA Pas of Museumkaart.

4 Pagina 4 Korenmail Vervolg Kinderateliers Iedere eerste en derde zondag van de maand kun je in het Kinderatelier van CODA Museum lekker creatief aan de slag. Zondag 20 februari - Dierensieraden maken Nadat je in de tentoonstelling Dromende dieren van Martijn van der Linden de kunst hebt afgekeken, kun je in het Kinderatelier je eigen sieraad maken. Extra kinderateliers in de voorjaarsvakantie Dinsdag 22 februari en donderdag 24 februari: Als professor Barabas aan de slag Wil jij net als professor Barabas uitvinder worden en zelf proefjes doen? Doe dan mee in het Kinderatelier, dat is omgetoverd in een heus laboratorium. Na afloop ontvang je het unieke professor Barabas-diploma! Van uur, kosten 2,50 per kind, opgave vooraf niet nodig. Rapporten Vorige week vrijdag heeft u de rapporten van de kinderen ontvangen. Graag ontvangen we binnenkort de rapporten weer op school. We merken dat niet alle rapporten terug komen met het plastic hoesje. Daarom willen we u vragen de rapporten met het hoesje in te leveren. Voor de rapporten die geen hoesje meer hebben zorgen wij bij het tweede rapport in juni voor een nieuw hoesje. Hoofdluis Na de kerstvakantie zijn er weer in verschillende groepen hoofdluisproblemen geconstateerd bij kinderen. Op school wordt er regelmatig gecontroleerd. Wij willen ook graag alle ouders vriendelijk vragen of zij hun kind (eren) willen controleren. Als school doen we ons best om mee te helpen aan de bestrijding van de hoofdluis en hopen zo het probleem met de hulp van alle ouders snel op te lossen. Scholierencross 2011 Op zaterdag 19 maart 2011 organiseert atletiekvereniging AV 34 in samenwerking met Accres de 23e Scholierencross op het middenterrein van sportpark Orderbos. Het programma begint om uur met een gezamenlijke warming-up. Daarna gaat de cross om uur van start voor de meisjes uit groep 3. De laatste start, voor de jongens uit groep 8, staat om uur op het programma. Op de atletiekbaan van AV- 34 kunnen alle basisschoolleerlingen deelnemen aan een clinic, waarin de onderdelen sprint, hordelopen, kogelstoten, hoog- en verspringen aan bod komen. Bij elk onderdeel krijgen de deelnemers deskundige uitleg van trainers en atleten van AV 34. Ook jongens en meisjes die niet aan de cross deelnemen mogen hieraan meedoen.

5 Jaargang 11, nr. 3 Pagina 5 Dokter Pilletjes Dat is ons thema waar we (vanaf de kerstvakantie) nu over spelen, leren en werken. De hoeken in de klas zijn ingericht als wachtkamer en spreekkamer van een huisarts. Hierin spelen de kinderen als arts, assistent of patiënt. Gelukkig hebben we hele goede dokters en assistenten in opleiding die hun patiënten vriendelijk behandelen en helpen of snel beter maken. De patiënten van groep 1/2 c gaan allemaal graag naar de dokter. Een aantal ouders hebben uit de praktijk verteld hoe zij in het dagelijks leven patiënten behandelen. Als start hebben we dokter Duthler, de vader van Olivier, in de klas op bezoek gehad. Hij had zijn dokterstas bij zich en liet de inhoud (stethoscoop, thermometer, oorlampje, stokje en spray) niet alleen zien maar demonstreerde het ook bij de kinderen. De kinderen vonden het geweldig en dokter Duthler had er ineens heel veel patiënten bij. De vader en moeder van Anna van Lohuizen werken beiden in de verpleging en hebben in de klas verteld wat een verpleegkundige doet in het ziekenhuis o.a. op de röntgenafdeling. Ook hebben we een leskoffer van Gelre Ziekenhuizen te leen gekregen met boekjes, kleding en voorwerpen die horen bij een ziekenhuis. We gaan nog tot de voorjaarsvakantie door met dit thema. Hopelijk weet iedereen daarna veel meer over ziek en gezond zijn! Wij wensen iedereen een gezonde voorjaarsvakantie toe! Het Nationaal Schoolontbijt en Bake for Life Het Nationaal Schoolontbijt en Bake for Life Onze school heeft afgelopen november deelgenomen aan Het Nationaal Schoolontbijt. We kunnen terugkijken op een geslaagde editie: een week waarin ruim een half miljoen kinderen hebben genoten van een ontbijt met vers(e) brood(jes), divers beleg en halfvolle melk. Een van de goede doelen die afgelopen jaar verbonden waren aan Het Nationaal Schoolontbijt, is Bake for Life. De donatie wordt door hen besteed aan het inrichten van een bakkersschool in Oeganda, het creëren van een slaapzaal voor de kinderen en de aanschaf van lesmateriaal. Bake for Life heeft leerlingen van de deelnemende scholen opgeroepen om mee te doen aan de kleurplatenwedstrijd. Er zijn meer dan 500 inzendingen ontvangen! Via default.asp? id=876&nieuwsid=55&afko mst=home kunt u de winnende kleurplaten bekijken. Deze worden op canvas gedrukt en krijgen een mooi plaatsje in de school in Tororo. Voor meer informatie

6 Agenda 21 t/m 25 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Inloopuur van tot uur 5 maart Schoolvolleybal voor de groepen 6 t/m 8 19 maart Scholierencross 22 maart 10 minutengesprekken voor de groepen 1 en 2 24 maart 10 minutengesprekken voor de groepen 1 en 2 30 maart Schoolvoetbal groepen 7 en 8 1 april Inloopuur groepen 3 en 4 van tot uur Inloopuur groepen 5 t/m 8 van tot uur 4 april Start project 13 april Schoolvoetbal groepen 7 en 8 14 april Open huis project 19 april Verkeersexamen 22 april Goede vrijdag 24 en 25 april Eerste en Tweede Paasdag 26 april t/m 6 mei Meivakantie Broodje Plezier MET SPOED GEZOCHT: NIEUWE OVERBLIJFOU- DERS MAANDAG groep 7 Deze groep is erg groot en we hebben op dit moment maar 1 overblijfouder beschikbaar. Wie zou ons en de kinderen willen komen helpen. DONDERDAG inval Om ziekte en onregelmatige werktijden te kunnen opvangen zijn we voor de donderdag op zoek naar ouders die zich beschikbaar willen stellen voor invallen. Voor vragen of meer informatie, neem contact op met ondergetekende. Met vriendelijke groet, Harriet Velgersdijk (alg.coordinator) overblijfkorenaar@pcboapeldoorn.nl

Van webpad en routeboekje. Wb6 RIJ 1 1.VLUG EN GOED MEEDOEN OK

Van webpad en routeboekje. Wb6 RIJ 1 1.VLUG EN GOED MEEDOEN OK Jaargang 13, nr. 5 22 maart 2013 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Gerlanda van de Vendel, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Bert Stappenbeld E: korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

Korenmail. Geldbedrag van de sponsorloop en nu. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 16. 14 november 2013. Aan deze editie werkten mee:

Korenmail. Geldbedrag van de sponsorloop en nu. Actie schoenmaatjes. Jaargang 13, nr. 16. 14 november 2013. Aan deze editie werkten mee: Jaargang 13, nr. 16 14 november 2013 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

korenmail Verhaal van het jaar van groep 4a Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Verhaal van het jaar van groep 4a Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 11 3 juli 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Korenmail. Nogmaals artikel vernieuwde AVI. AVI is veranderd. Jaargang 10, nr. 3. 12 februari 2010. Tijdens de 10 minuten gesprekken

Korenmail. Nogmaals artikel vernieuwde AVI. AVI is veranderd. Jaargang 10, nr. 3. 12 februari 2010. Tijdens de 10 minuten gesprekken Jaargang 10, nr. 3 12 februari 2010 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Ger Cupido, Jan Kieft, Bert Stappenbeld. E: korenaar@pcboapeldoorn.nl W: www.korenaar.pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

korenmail Actie schoenmaatjes De voorleeswedstrijd in groep 7A Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Actie schoenmaatjes De voorleeswedstrijd in groep 7A Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 16 13 november 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Eric Rietkerk, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

ik doe mee! Kleur de medaille in en knip hem uit. Zorg voor een veligheidsspeld en hang hem aan je kleding.

ik doe mee! Kleur de medaille in en knip hem uit. Zorg voor een veligheidsspeld en hang hem aan je kleding. Maak dit stukje vast aan je kleding met een veiligheidsspeld en je kan me dragen : groep: school: Kleur de medaille in en knip hem uit. Zorg voor een veligheidsspeld en hang hem aan je kleding. Deel jullie

Nadere informatie

Behandeling op de afdeling Radiotherapie; informatie voor kinderen

Behandeling op de afdeling Radiotherapie; informatie voor kinderen Behandeling op de afdeling Radiotherapie; informatie voor kinderen Inleiding voor ouders Binnenkort komt uw kind naar de afdeling Radiotherapie van het AMC voor een behandeling. Het is belangrijk uw kind

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

korenmail Verkeerssituatie rond school 2 vrijwilligers Jaargang 15, nr. 2 30 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Verkeerssituatie rond school 2 vrijwilligers Jaargang 15, nr. 2 30 januari 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 2 30 januari 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje? 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang? 6 Hoeveel kost kinderopvang? 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider

Nadere informatie

Kind in Beeld. Kinderopvang

Kind in Beeld. Kinderopvang Kind in Beeld Kinderopvang Inhoud Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje 4 Waarom breng ik mijn kindje naar de kinderopvang 6 Hoeveel kost kinderopvang 8 Legende Prijs Inkomen Kindje Begeleider Dagen

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst. SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 20 maart 2015 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden 2. Houd

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

Lesbrief over Leerplicht

Lesbrief over Leerplicht Lesbrief over Leerplicht Donderdag 19 maart 2015: Dag van de Leerplicht! Leerplicht? Hoezo? Ik ga toch gewoon naar school!? Ja, voor de meeste kinderen in Nederland is het de gewoonste zaak van de wereld

Nadere informatie

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs 1 Nieuwsbrief Maart 2015 Maart 2015 In dit nummer: Nieuws Stagiaire Dennis Hoofdluisvrije school Vrije dagen De Makersbuzz Moskee bezoek Carnaval 1 2 3 NIEUWS NIEUWE STAGIAIRE Hallo allemaal, Mijn naam

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 20e jaargang, nummer 27 18 maart 2015 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview Jaargang 3 -Uitgave 1 Inhoud: November 2012 Voorstelling nieuwe leerlingenraad IDEH. Project FAIRTRADE Spelletjes/Raadseltjes Moppentrommel Rijmpjes en nog Rijmpjes Interview De nieuwe leden van de Leerlingenraad

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum

02 Excursie groep1-2a Zaanse uurwerkmuseum 01 Studiedagen en vakantie Volgende week donderdag begint de voorjaarsvakantie. De kinderen zijn op vrijdag 26 februari al vrij, dit is een studiedag. De kinderen worden op dinsdag 7maart weer op school

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Korenmail. Nieuwsbegrip. Jaargang 12, nr. 3. 10 februari 2012. Interessante informatie:

Korenmail. Nieuwsbegrip. Jaargang 12, nr. 3. 10 februari 2012. Interessante informatie: Jaargang 12, nr. 3 10 februari 2012 Interessante informatie: Sytske van den Berg Jan Hessels PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Gerlanda van de Vendel, Teuni Gerritsen, Maarten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015

de Oehoe de Tamboerijn Het om-de-week-bericht van openbare basisschool Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni 2015 de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 16 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

korenmail Werk in de school Opening gezamenlijk thema Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Werk in de school Opening gezamenlijk thema Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 15, nr. 4 6 maart 2015 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015 woensdag 1 juli: Nationale Modderdag 14.00-16.00 uur Het is Nationale Modderdag, een dag waarop je buiten in de modder mag spelen en natuurlijk lekker vies mag worden! Trek laarzen en oude kleren aan en

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 20 maart 2015 De leerlingenraad Beste vaders en moeders, Wij (Teodoor, Eva, Bram, Mart, Anique, Nina, Floortje en Isja) zijn de kinderen van de leerlingenraad. We

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Carnaval. Nieuwe vakken. Hofbode nr.12 : 27 februari 2012

Carnaval. Nieuwe vakken. Hofbode nr.12 : 27 februari 2012 Hofbode nr.12 : 27 februari 2012 Carnaval Nieuwe vakken Op vrijdag 17 februari hebben we genoten van een geweldig carnavalsfeest. We waanden ons in de wereld van 1001 nacht; het verre oosten. De dag begon

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7

HUISWERK AGENDA GROEP 7 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl

De opening. Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015. Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Beemdstraat 3 5482HA Schijndel 073-5474938 www.bs-dekring.nl Jaargang 32 nummer 15 vrijdag 17 april 2015 In dit nummer: De opening 1 Geboorte dochter Willemijn 3 Koningsdag programma 4 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015

Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Info 13 Vrijdag 20 maart 2015 Tussen- en Na-schoolse activiteiten Vanaf volgende week dinsdag verzorgen Grote Broer en Grote Zus een naschoolse activiteit. Deze zijn bedoeld voor de groepen 3 t/m 6, de

Nadere informatie

Korenmail. Scholingsdag. Jaargang 12, nr september 2012

Korenmail. Scholingsdag. Jaargang 12, nr september 2012 Jaargang 12, nr. 13 21 september 2012 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Gerlanda van de Vendel, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Bert Stappenbeld E: korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

schoolkrant E N N E D Y S C

schoolkrant E N N E D Y S C K schoolkrant E N N E D Y S C H O O L 2015 nummer 3 Voorwoord Hallo allemaal, In deze schoolkrant vinden jullie een interview met winactie en een bonus vraag, een verslag over het rijksmuseum, een verslag

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Wat staat er in dit boekje?

Wat staat er in dit boekje? Wat staat er in dit boekje? Informatie voor ouders (scheur t maar uit voor ze!) 7 Even uitleggen 11 Ik & Zo! Dit ben ik! 15 Ik & Zo! Handig om te weten 17 Weekschema co-ouderschap 29 Planning weekenden,

Nadere informatie

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli?

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli? INTERVIEW d.d. 28 december 2009 Coeliakiepoli Op het interview-wenslijstje van Nynke en Zara staat Dr. Luisa Mearin. Zij is kinderarts MDL in het LUMC te Leiden en heeft als eerste met haar collega s in

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

AGENDA Adviesgesprekken groep 8

AGENDA Adviesgesprekken groep 8 Schooljaar 2014-2015 Datum: 09-01-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 12 januari Woensdag 14 januari Dinsdag 13 januari Dinsdag 20 januari Woensdag 21 januari

Nadere informatie

korenmail Terugblik ouderavond gedrag doe je met z n allen Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer:

korenmail Terugblik ouderavond gedrag doe je met z n allen Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 Aan deze editie werkten mee: In dit nummer: Jaargang 14, nr. 18 21 november 2014 PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Emmy Verheul, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Annemieke ten Haaken korenaar@pcboapeldoorn.nl http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn. E: korenaar@pcboapeldoorn.nl W: http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl : PCBS De Korenaar

PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn. E: korenaar@pcboapeldoorn.nl W: http://korenaar.apeldoorn-onderwijs.nl : PCBS De Korenaar Jaargang 12, nr. 5 16 maart 2012 Korenmail PCBS De Korenaar Staringlaan 53 7314 LN Apeldoorn Redactie: Gerlanda van de Vendel, Teuni Gerritsen, Maarten Kleiman, Bert Stappenbeld E: korenaar@pcboapeldoorn.nl

Nadere informatie

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR

MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR MERRY X-MAS & HAPPY NEWYEAR Kerstvakantie 2015 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk BSO HARDERWIJK- week 1 MAANDAG 21 DECEMBER: MEGAFUNSPEkTAKEL We gaan klimmen en klauteren bij het MegaFunSpektakel in de sporthallen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Olleke Bolleke februari 2015

Nieuwsbrief Olleke Bolleke februari 2015 Nieuwsbrief Olleke Bolleke februari 2015 Ons eerste thema van het jaar is: Ik ben ziek. Het thema slaat goed aan omdat er in deze periode héél veel peuters ziek zijn. We beginnen met een boekje voorlezen:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.:

mijn agenda tweede graad naam: klas: nr.: naam: mijn agenda klas: nr.: tweede graad Dit ben ik Ik ben Mijn adres is Ik ben geboren op / / Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn mama/papa is Tel./gsm: E-mail: Mijn tweede adres

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Je rechten bij de dokter vanaf 12 jaar Informatie voor tieners

Je rechten bij de dokter vanaf 12 jaar Informatie voor tieners Je rechten bij de dokter vanaf 12 jaar Informatie voor tieners Vrouw Moeder Kindcentrum In deze folder kun je lezen hoe het zit met jouw rechten en plichten in het ziekenhuis. Wie geeft bijvoorbeeld toestemming

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven.

Deze dag zijn er docenten aanwezig die later in de maand muzieklessen gaan geven. Nieuwsbrief 2 oktober 2015 Driejarigen groep Driesprong Even voor de zomervakantie heb ik u verteld over de ontwikkelingen rond een Driesprong op de Ceder. Een stap naar het integreren van onderwijs en

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuws vanuit de directie

Nieuws vanuit de directie e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 12 1 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Maandag 7 april inloopochtend alle groepen

Nadere informatie

Werkblad 5.1 Opdracht 3, module 5, les 5. 1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Kruis aan: JA of NEE.

Werkblad 5.1 Opdracht 3, module 5, les 5. 1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Kruis aan: JA of NEE. Werkblad 5.1 Opdracht 3, module 5, les 5 1. Luister naar het gesprek. 2. Lees de zinnen. 3. Kruis aan: JA of NEE. 1. Fernando gaat met zijn vader naar school. 2. Fernando heeft zich opgegeven voor kok.

Nadere informatie