Showtec Shogun DJ RG-100

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Showtec Shogun DJ RG-100"

Transcriptie

1 Showtec Shogun DJ RG-100 Nederlandse Handleiding

2 Showtec Showtec Shogun DJ RG-100 Handleiding Waarschuwing Veiligheidsinstructies Bedrijfsbepalingen Tuigage Beschrijving Kenmerken en overzicht Achterkant Instellen en bediening Een Shogun RG-100 Stand-alone modus Een Shogun RG-100 Sound-mudus Een Shogun RG-100 automatische modus Meerdere Shoguns RG-100 Master-Slave Meerdere Shoguns RG-100 DMX Control DMX Dipswitch instelling DMX Quick Reference Chart DMX kanalen Onderhoud Zekering vervangen Probleemoplossen Geen licht Geen reactie op DMX Product specificaties

3 Beschrijving van het apparaat Kenmerken De Showtec Shogun DJ RG-100 is een laser effect met een hoge output en grote effecten. 60 mw rode laser (650 nm) 40 mw groene laser (532 nm) DMX-besturing via standaard DMX-controller 100 voorgeprogrammeerde effecten 8 DMX-besturingskanalen nodig Geluidsbesturing via ingebouwde microfoon Zekering 2A / 250V Overzicht Fig. 1 Voorkant Fig. 2

4 1) Power LED 2) Laser indicator LED 3) Microfoon 4) Sound Active LED 5) DMX indicator LED 7 Achterkant 6) Dip Switches 7) Remote Interlock Connector 8) Sound Sensitivity control 9) Key System 10) Power ON/OFF 11) DMX signal connector (OUT) 12) IEC Power Connector / Fuse 2A / 250V 13) DMX signal connector (IN) Afstandsinterlockaansluiting: Gebruik een DB9-aansluiting om verbinding te maken met de afstandsinterlock, die de aansluiting stopt Straal wordt uitgezonden zodra de verbindingslus is geopend. Sleutelsysteem: Wanneer de sleutel is vergrendeld, stopt het apparaat met het uitstralen van de laserbeam maar houdt de stroom aan, en de steppers blijven werken. Alleen als de sleutel is gedraaid, zal na 15 seconden, de projector begint met het uitstralen van de laserbeam. 5 seconden voor het uitzenden xal je een ratelend geluid horen.

5 Instellen en bediening Volg onderstaande aanwijzingen, zoals ze betrekking hebben op uw gewenste bedrijfsmodus. Verwijder de beschermkap van de voorzijde van de laser. Als de laser niet in gebruik is, vervang dan de Deksel om de laser te beschermen. Voordat u het toestel installeert, moet u ervoor zorgen dat de voeding voldoet aan de productspecificatie Spanning. Probeer geen 120V specificatie product te gebruiken op 230V vermogen, of vice versa. De laser werkt alleen tussen 15-35ºC. Na 3 uur werken moet u de laser afsluiten en de laser diode afkoelen gedurende 30 minuten, Anders kan de laser beschadigd raken en de garantie vervalt. Schakel altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt of onderhoudt. Schade veroorzaakt door niet-naleving is niet onderworpen aan garantie. Een Shogun DJ RG-100 (Stand-alone) Er zijn 4 mogelijkheden: Stand Alone Geluidsactieve modus (master) Automatische modus (Master) DMX 1. Bevestig de Shogun op stevige truss. Laat tenminste 1 meter aan alle kanten vrij voor optimale lucht circulatie. 2. Steek de stekker in een goed stopcontact. Sound-Active Zet de muziek aan. Als Dip-schakelaars allemaal op 0 zijn ingesteld, reageert het toestel op de beat van de muziek. Zie pagina 10 voor Dipswitch instellingen. Na elke nieuwe dipswitch instelling moet u de stroom loskoppelen, En zet vervolgens de stroom aan om de nieuwe dipswitch instelling te activeren. U kunt de knop Audio gevoeligheid gebruiken De achterkant van de Shogun, om de gevoeligheidsreactie op de muziek aan te passen. Automatische modus Als Dip-schakelaars op zijn ingesteld, dan speelt het toestel alle voorgeprogrammeerde patronen.

6 Meerdere Shoguns DJ RG-100 (Master Slave) Bevestig het effectlicht op een stevige truss (Gebruik een 30-kilogram of een sterkere C-klem die aan de Shogun bevestigd op is Laat tenminste 1 meter aan alle kanten voor de lucht circuleren. 1. Gebruik een 3-p XLR-kabel om de Shoguns en andere apparaten te verbinden. De pennen: 1. Aarde 2. Signal - 3. Signal + 2. Verbind de eenheden zoals weergegeven in (afbeelding 4). Sluit een DMXsignalenkabel aan van de DMX-uitgang van de eerste unit naar De tweede "in" -aansluiting van de eenheid. Herhaal dit proces om de tweede, derde en vierde eenheden te koppelen. 3. Stel DMX dip-schakelaars als volgt in Opmerking: Sluit alle DMX-kabels aan en stel de dipschakelaars aan voordat u de elektrische voeding aansluit Shogun DJ RG-100 Adres Waarde DMX Dip Switches "ON" Unit 1 1 # 1 en voor DMX # 10 en # 12. Unit 2 9 # 1, # 4 en voor DMX # 10 en # 12. Unit 3 17 # 1, # 5 en voor DMX # 10 en # 12. Unit 4 25 # 1, # 4, # 5 en voor DMX # 10 en # Voeding: Steek het uiteinde van het netsnoer in een goed stopcontact. Doe dit voor alle eenheden en de controller. U kunt maximaal 32 Shogunapparaten in de Master Slave Mode bedienen. 5. Zet de Shogun niet op stroom voordat het gehele systeem is ingesteld en goed aangesloten. Ontwerp uw show volgens uw DMX controller functies. Na elke nieuwe dipswitch instelling hebt u Om de stroom uit te schakelen en zet vervolgens de stroom aan om de nieuwe dipswitch instelling te activeren. Een standaard DMX-adres voor een Showtec Shogun DJ RG-100, met 8 kanalen is als volgt: Shogun DJ RG-100 Adres Waarde DMX Dip Switches "ON" Unit 1 1 # 1 en voor DMX # 10 en # 12. Unit 2 9 # 1, # 4 en voor DMX # 10 en # 12. Unit 3 17 # 1, # 5 en voor DMX # 10 en # 12. Unit 4 25 # 1, # 4, # 5 en voor DMX # 10 en # 12. Uitleg: Aangezien elke eenheid 8 kanalen heeft, worden elk 8 adressen doorgevoerd (zie adreswaarde hierboven). Zodra de adreswaarden zijn vastgesteld, zet u de juiste DMX dip schakelaars op elke eenheid. Voorbeeld: 1. Als u een Shogun DMX-adres133 wilt geven, moet u eerst het nummer 133 in de DMXgrafiek vinden. 2. Kijk dan naar links (Dip Switches # 1- # 5) horizontaal van 133. In de tabel ziet u # 1 = ON, # 2 = OFF, # 3 = ON, # 4 = OFF, # 5 = OFF.

7 DMX kanalen Kanaal 1 Kanaal 2 Kanaal 3 Kanaal laser uit Dynamische Patronen Statische Patronen Reset statische of dynamische patroon Spiegel positie, Stel X-Positie in Spiegel positie, Stel Y-Positie aan Kanaal 5 Snelheidsnelheid Van snel (0) naar langzaam (255) Dynamische patroon snelheid Van snel (0) naar langzaam Kanaal 6 (255) Kanaal 7 Statische patroon snelheid Van snel (0) naar langzaam (255) Kanaal 8 Kleur selectie rood + groen Groen rood Onderhoud De Showtec Shogun DJ RG-100 vereist bijna geen onderhoud. U dient echter het apparaat te houden schoon. Anders wordt de lichtopbrengst van de armatuur aanzienlijk verminderd. Koppel de stekker uit het stopcontact, En veeg het deksel dan met een vochtige doek. Dompel niet in vloeistof. Veeg beide spiegels voorzichtig schoon met Glasreiniger en een zachte doek. Gebruik geen alcohol of oplosmiddelen. De spiegels zullen regelmatig worden gereinigd, omdat rookvloeistof de residuen opbouwt, waardoor de lichtuitgang wordt verminderd snel. Houd de verbindingen schoon. Schakel de stroom uit en verwijder de DMX- en audioverbindingen met a vochtige doek. Zorg ervoor dat de aansluitingen grondig droog zijn voordat u apparatuur aansluit of elektriciteit levert. Tijdens de inspectie dienen de volgende punten te worden overwogen: 1. Alle schroeven die worden gebruikt voor het installeren van het apparaat of onderdelen van het apparaat moeten stevig aangesloten zijn en moeten Niet gecorrodeerd worden 2. Er mogen geen vervormingen zijn op behuizingen, bevestigingen en installatiepunten. 3. De elektrische voedingskabels mogen geen schade of materiële vermoeidheid opleveren. Zekering vervangen Kracht overspanning, kortsluiting of ongepaste stroomvoorziening kan ervoor zorgen dat een zekering brandt. Als de zekering Brandt uit, het product zal helemaal niet functioneren. Als dit gebeurt, volg de onderstaande instructies om dit te doen. 1. Haal het apparaat uit de stopcontact. 2. Steek een schroevendraaier in de gleuf in de zekeringkap. Draai de schroevendraaier naar links, tegelijkertijd voorzichtig Druk een beetje (Draai en Druk). De zekering komt uit. 3. Verwijder de gebruikte zekering. Als het bruin of onduidelijk is, is het uitgebrand. 4. Plaats de vervangingszekering in de houder waar de oude zekering was. Zet de zekeringkap opnieuw in. Zorg dat je Gebruik een zekering van hetzelfde type en specificatie. Zie het product specificatie label voor details.

8 Probleemoplossen Geen licht Deze probleemoplossingsgids is bedoeld om eenvoudige problemen op te lossen. Als er een probleem optreedt, voert u de stappen uit Hieronder in volgorde totdat een oplossing is gevonden. Zodra het apparaat goed werkt, voer het volgende niet uit stappen. Als het licht effect niet goed werkt, raadpleeg dan een technicus. Reactie: Vermijd drie mogelijke probleemgebieden: de stroomvoorziening, de laser, de zekering. 1. Voeding. Controleer of het apparaat is aangesloten op een geschikte voeding. 2. de laser Stuur het apparaat terug naar uw Showtec-dealer. 3. De zekering. Zie pagina 13 voor het vervangen van de zekering. Geen reactie op DMX Reactie: Vermijd de DMX-kabel of -aansluitingen, een storingsregelaar, een licht effect DMX-kaart storing. 1. Controleer de DMX-kabel: trek de stekker uit het stopcontact; Verander de DMXkabel; Sluit dan weer aan op elektrische voeding. Proberen Uw DMX-controle opnieuw. 2. Bepaal of de controller of het laser effect op fout is. Werkt de besturing goed met Andere DMX producten? Zo niet, neem de controller in voor reparatie. Zo ja, neem de DMX-kabel en het lichteffect Naar een gekwalificeerde technicus. Product Specification Model: Showtec Shogun DJ RG-100 Spanning: 240V-50Hz (CE) Zekering: 2A / 250V Afmeting: 390x285x135mm (LxWxH) Gewicht: 5 kg Bediening en programmering DMX kanalen: 8 Signaal ingang 3-pins XLR mannetje Signaaluitgang 3-pins XLR vrouwelijk DMX-besturing via standaard DMX-controllerLaser 60 mw rood Laser (650nm) 40 mw groen Laser (532nm) Minimumafstand: Minimale afstand van brandbare oppervlakken: 0,5m Minimumafstand van verlicht object: 0,8m Ontwerp- en productspecificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

RF658RGY. Gebruiksaanwijzing

RF658RGY. Gebruiksaanwijzing RF658RGY Gebruiksaanwijzing Deze laser heeft een groene en rode laser en geeft een sterren hemel effect met 1000 stralen. Door het movinghead effect kan de hele bundel bewegen als een movinghead. De besturing

Nadere informatie

RF105G. Gebruiksaanwijzing

RF105G. Gebruiksaanwijzing RF105G Gebruiksaanwijzing Deze laser heeft een groene laser met meer dan 300 laser effecten. De laser wordt bestuurd door de ingebouwde microfoon of door de AUTO functie en heeft meer dan 100 geavanceerde

Nadere informatie

RF1456RGB. Gebruiksaanwijzing

RF1456RGB. Gebruiksaanwijzing RF1456RGB Gebruiksaanwijzing Deze 1W full color animatie laser met snelle optische scanners kan m.b.v. ILDA aangestuurd worden. Met programma's zoals ishow en Pangolin zijn alle functies van deze laser

Nadere informatie

Magic Box-II AL20 Series Introductie

Magic Box-II AL20 Series Introductie Magic Box-II AL20 Series Introductie De Magic Box-II is een 2 kanaals DMX laser. Deze kan worden aangestuurd met een standaard DMX signaal. Het is een lichtgewicht, mini-intelligent effect en is een ideaal

Nadere informatie

1. Naam van het product LED UV Blacklight bar 50 cm. 2. Product code

1. Naam van het product LED UV Blacklight bar 50 cm. 2. Product code 1. Naam van het product LED UV Blacklight bar 50 cm 2. Product code 28037952 3. Korte omschrijving De UV LED bar is een blacklight lamp met LED's. Deze hebben een hoog vermogen, zijn minder kwetsbaar dan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Deze LED moving heads worden gemaakt door 's werelds grootste fabrikant van show- en effect verlichting.

Gebruiksaanwijzing. Deze LED moving heads worden gemaakt door 's werelds grootste fabrikant van show- en effect verlichting. MH360Z Gebruiksaanwijzing Deze LED moving heads worden gemaakt door 's werelds grootste fabrikant van show- en effect verlichting. Hij is voorzien van 36 stuks 10W RGBW Led's en heeft een DMX Zoom functie.

Nadere informatie

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE

LPTC801 8-KANAALS DIMSONCOLE 8-KANAALS DIMSONCOLE 1. Inleiding Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Dit toestel is uitgerust met 8 kanalen met LED aanduiding, 8 flash knoppen+

Nadere informatie

LPTTX KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL

LPTTX KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL 12-KANAALS SOFT TOUCH DMX SCHAKELPANEEL 1. Inleiding Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Dit krachtige en veelzijdige toestel beschikt over 12 kanalen

Nadere informatie

VDLPROM5 SET MET 4 COLOUR CHANGERS EN DMX CONTROLEBOX

VDLPROM5 SET MET 4 COLOUR CHANGERS EN DMX CONTROLEBOX SET MET 4 COLOUR CHANGERS EN DMX CONTROLEBOX 1. Inleiding en kenmerken Dank u voor uw aankoop! Lees deze handleiding grondig voor u het toestel in gebruik neemt. Deze set omvat 4 DMX-gestuurde colour changers

Nadere informatie

Handleiding RGB Led Lamp

Handleiding RGB Led Lamp Handleiding RGB Led Lamp Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding...45 2. Voorgeschreven gebruik...46 3. Verklaring van symbolen...46 4. Veiligheidsvoorschriften...47 5. Eigenschappen...48 6. Opstelling/montage...48

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

MUNTTELMACHINE CC-601

MUNTTELMACHINE CC-601 MUNTTELMACHINE CC-601 Gebruiksaanwijzing 1.1 Veiligheidsinstructies 1.2. Het apparaat 1.3. Opstartprocedure 2.1. Algemene instellingen 3.1. Omschrijving van foutcodes 3.2. Onderhoud 3.3. Technische specificaties

Nadere informatie

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond

Handleiding. AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond Handleiding AirQlean H luchtfiltersysteem voor montage aan het plafond ... Copyright 2014 QleanAir Scandinavia 2 DEEL 1 Informatie over de veiligheid 1.1. Inleiding Dit hoofdstuk bevat informatie over

Nadere informatie

Fademaster 16 ORDERCODE 50406

Fademaster 16 ORDERCODE 50406 Fademaster 16 ORDERCODE 50406 V2 Proficiat! U kunt op Showtec vertrouwen voor meer geweldige show produkten. Wij ontwerpen en bouwen professionele lichtapparatuur voor de entertainment industrie. Nieuwe

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Antari ICE ORDERCODE 60620

Antari ICE ORDERCODE 60620 Antari ICE ORDERCODE 60620 Proficiat! U heeft een groot, innovatief produkt gekocht van Antari. De Antari Ice Fogger brengt enthousiasme naar iedere gelegenheid U bezit nu een robuste en sterke state-of-the-art

Nadere informatie

Soundmate 1 ORDERCODE D3213

Soundmate 1 ORDERCODE D3213 Soundmate 1 ORDERCODE D3213 Proficiat! U heeft een groot, innovatief produkt gekocht van Dap Audio. De Dap Audio Soundmate 1 brengt enthousiasme naar iedere gelegenheid. U kunt op Dap Audio vertrouwen

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing DM-16 DJ MINGLE

Gebruiksaanwijzing DM-16 DJ MINGLE Gebruiksaanwijzing DM-16 DJ MINGLE 16 Kanaals vrij te programmeren dimmer en schakel Controller DMX-512 DJ MINGLE DM-16 C1 C2 C3 C4 C5 C6 C7 C8 M MASTER A LEVEL SPEED AUDIO FADE TiME 6.99 Manual Midi Channel

Nadere informatie

LED Flamelight V2 ORDERCODE 43030

LED Flamelight V2 ORDERCODE 43030 LED Flamelight V2 ORDERCODE 43030 Proficiat! U heeft een groot, innovatief produkt gekocht van Showtec. De Showtec LED Flamelight brengt enthousiasme naar iedere gelegenheid U bezit nu een robuste en sterke

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies 1 Installatie instructies 04-2016 VEILIGHEID EN CORRECT GEBRUIK Om veiligheid en een lange levensduur van dit product te garanderen, zal u de bijgesloten instructies strikt in acht moeten nemen. Uw garantie

Nadere informatie

BeoLab 7 1 BeoLab 7 1

BeoLab 7 1 BeoLab 7 1 BeoLab 7 1 BeoLab 7 1 Handleiding UG02 BeoLab 7-1 (non-bv7)_hol.indd 1 9/30/04 11:33:12 AM A DOWNLOADED FROM WWW.BEOINFO.NL - SECOND LIFE BANG & OLUFSEN UG02 BeoLab 7-1 (non-bv7)_hol.indd 2 9/30/04 11:33:12

Nadere informatie

ATA-kabel. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op http://www.apple.com/support/doityourself/.

ATA-kabel. Opmerking: U kunt instructies op het internet vinden op http://www.apple.com/support/doityourself/. Nederlands Instructies voor vervanging ATA-kabel AppleCare Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als u dit niet doet, kan de apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking:

Nadere informatie

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN Volledig automatische horizontale en vertikale LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN HANDLEIDING SET BESTAAT UIT FL 245HV Roterende laser waterpas FL 245HV, FR45 met baakklem, afstandsbediening, NiMH

Nadere informatie

Antari HZ-400 ORDERCODE 60662

Antari HZ-400 ORDERCODE 60662 Antari HZ-400 ORDERCODE 02 Proficiat! U heeft een groot, innovatief produkt gekocht van Antari. De Antari HZ-400 Hazer brengt enthousiasme naar iedere gelegenheid U bezit nu een robuste en sterke state-of-the-art

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Showmaster 24 ORDERCODE 50335

Showmaster 24 ORDERCODE 50335 Showmaster 24 ORDERCODE 50335 1. Inleiding De DC-1224 is een digitale lichtcontroller, 24 DMX kanalen en 48 geheugenplaatsen voor scenes of chases met ieder 999 stappen en een MIDI in- en uitgang. Lees

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies:

Contents Inhoud. Wind, Zon & Regen Sensor Instructies. Inhoud: Sensor Functies: Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Contents Inhoud Sensor Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door te lezen. Het kan zo zijn dat u een beroeps electricien moet inschakelen

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AFR-060 FITTING-ONTVANGER A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet inbegrepen) A: Fitting voor gloeilamp B: Zoekmode-knop C: Indicator 1 [1] Uitschakelen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-300 STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit / Dimmen * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator

Nadere informatie

Z-1000 MKII ORDERCODE 60673

Z-1000 MKII ORDERCODE 60673 Z-1000 MKII ORDERCODE 60673 Proficiat! U heeft een groot, innovatief produkt gekocht van Antari. De Antari Z-1000 Fogger brengt enthousiasme naar iedere gelegenheid U bezit nu een robuste en sterke state-of-the-art

Nadere informatie

LED Par 56 Short DMX ORDERCODE 42421 Black ORDERCODE 42422 Polished

LED Par 56 Short DMX ORDERCODE 42421 Black ORDERCODE 42422 Polished LED Par 56 Short DMX ORDERCODE 42421 Black ORDERCODE 42422 Polished Gefeliciteerd! U hebt een geweldig, innovatief product van Showtec gekocht. De Showtec LED Par 56 brengt bij iedere gelegenheid enthousiasme.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

GSM externe antenne V Aanvulling op installatie

GSM externe antenne V Aanvulling op installatie GSM externe antenne 970.193 V1 2015.04 nl Aanvulling op installatie GSM externe antenne Veiligheidsinstructies nl 3 1 Veiligheidsinstructies LET OP! Lees zorgvuldig deze veiligheidsinstructies voordat

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK JB SYSTEMS 1/5 M-DMX TRANSCEIVER

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK JB SYSTEMS 1/5 M-DMX TRANSCEIVER Hartelijk dank voor de aankoop van dit JB SYSTEMS product. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Dit apparaat is ontstoord.

Nadere informatie

CITATION SURROUND GEBRUIKERSHANDLEIDING

CITATION SURROUND GEBRUIKERSHANDLEIDING CITATION SURROUND GEBRUIKERSHANDLEIDING / BELANGRIJKE VEILI- GHEIDSINSTRUCTIES Controleer voltage vóór gebruik De Citation-luidspreker is ontworpen voor gebruik met 100-240 volt, 50/60 Hz wisselstroom.

Nadere informatie

RFV380RGB. Gebruiksaanwijzing

RFV380RGB. Gebruiksaanwijzing RFV380RGB Gebruiksaanwijzing Deze RGB kleuren laser kan door de rode, groene en blauwe laser vrijwel alle kleuren van de regenboog maken. Door de kleuren te mixen is het zelfs mogelijk om wit licht te

Nadere informatie

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Bedieningshandleiding BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Bedieningshandleiding Belangrijke aanwijzingen! Zorg ervoor dat de luidspreker volgens de aanwijzingen in deze handleiding wordt opgesteld en aangesloten. Probeer nooit de behuizing

Nadere informatie

TRUST VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II

TRUST VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II. De VIBRATION FEEDBACK RALLY MASTER II is te gebruiken bij het spelen van race spellen of andere vergelijkbare

Nadere informatie

CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING

CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING / BELANGRIJKE VEILI- GHEIDSINSTRUCTIES Controleer voltage vóór gebruik De Citation-subwoofer is ontworpen voor gebruik met 100-240 volt, 50/60 Hz wisselstroom. Als uw

Nadere informatie

Aquachill 200. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 200. Power source. Eigenschappen :

Aquachill 200. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 200. Power source. Eigenschappen : ELECTRIC Chiller Aquachill 200 Eigenschappen : Gebruiksaanwijzingen / Garantie 1. Thermo-elektrische Koelagregaat 2. Voor zoet- en zeewater aquariums 3. Micro-processor gestuurd 4. Geluidsarm - Gemakkelijk

Nadere informatie

BeoLab 7 1. Handleiding

BeoLab 7 1. Handleiding BeoLab 7 1 Handleiding Dagelijks gebruik 3 Zodra u klaar bent met het opstellen van de luidsprekers, zoals beschreven op de volgende pagina s, kunt u het hele systeem op de netspanning aansluiten. Luidsprekerbeveiliging

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

GA-1 Alarmtoestel vetafscheider Installatie- en bedieningsinstructies

GA-1 Alarmtoestel vetafscheider Installatie- en bedieningsinstructies Labkotec Oy Myllyhaantie 6 FI-33960 PIRKKALA FINLAND Tel: +358 29 006 260 Fax: +358 29 006 1260 19.1.2015 Internet: www.labkotec.com 1/11 GA-1 Alarmtoestel vetafscheider Auteursrecht 2015 Labkotec Oy INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Installatie & Onderhouds Instructies WARNER-LT 03/11

Installatie & Onderhouds Instructies WARNER-LT 03/11 Installatie & Onderhouds Instructies WARNER-LT Condensaat management waarschuwingssysteem ALGEMENE WERKING 03/11 De WARNER-LT is een condensaat management waarschuwingssysteem. Condensaat management speelt

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR

GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR GEBRUIKSHANDLEIDING versie 1.1 AC-3500 STEKKERDOOS SCHAKELAAR A B C * * Afbeelding van de AYCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en verbindstatus)

Nadere informatie

* /1 * /1 * x40

* /1 * /1 * x40 Item: *710.020 1/1 *710.021 2/1 *710.022 60x40 1. Inhoud 1. Instructie waarschuwingen... 2 2. Waarschuwingen voor een veilig en juist gebruik... 2 3. Garantie... 2 4. Installatie... 3 4.1 Technische eigenschappen...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK

GEBRUIKSAANWIJZING EIGENSCHAPPEN VOOR HET GEBRUIK Hartelijk dank voor de aankoop van dit product van JB Systems. Lees deze gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door, om volledig van alle mogelijkheden te kunnen profiteren. EIGENSCHAPPEN Gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Antari Z-1200 ORDERCODE 60656

Antari Z-1200 ORDERCODE 60656 Antari Z-1200 ORDERCODE 60656 Proficiat! U heeft een groot, innovatief produkt gekocht van Antari. De Antari Z-1200 Fogger brengt enthousiasme naar iedere gelegenheid U bezit nu een robuste en sterke state-of-the-art

Nadere informatie

Keystone OM13 - EPI-2 driedraads module Handleiding voor installatie en onderhoud

Keystone OM13 - EPI-2 driedraads module Handleiding voor installatie en onderhoud Voor installatie moeten deze instructies volledig zijn gelezen en begrepen Inhoud 1 Optionele module 13: driedraads module.. 1 2 Installatie... 2 3 OM13-module instellen en configureren... 8 4 OM13-pakketten...

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING. power LED. sigarettenplug. ON/OFF schakelaar. ventilator. AC uitgangsstopcontact. zekering 2. AANSLUITINGEN

1. BESCHRIJVING. power LED. sigarettenplug. ON/OFF schakelaar. ventilator. AC uitgangsstopcontact. zekering 2. AANSLUITINGEN 1. BESCHRIJVING power LED sigarettenplug ON/OFF schakelaar AC uitgangsstopcontact zekering ventilator 2. AANSLUITINGEN Sluit de sigarettenplug aan op de sigarettenplughouder van uw wagen en verbind de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Afbeelding alleen ter illustratie, specificaties zijn afhankelijk van het werkelijke product. Lees voor het gebruik zorgvuldig de

Nadere informatie

ELECTRIC Chiller. AquaChill 100. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 100. Power source.

ELECTRIC Chiller. AquaChill 100. Voor uw veiligheid. Onderdeel lijst. Gebruiksaanwijzingen / Garantie. AquaChill 100. Power source. ELECTRIC Chiller Eigenschappen : Gebruiksaanwijzingen / Garantie 1. Thermo-elektrisch Koelagregaat 2. Geschikt voor zoet- en zeewater aquariums 3. Micro-processor gestuurd 4. Geluidsarm - Gemakkelijk te

Nadere informatie

RF STANDAARD THERMOSTAAT

RF STANDAARD THERMOSTAAT RF STANDAARD THERMOSTAAT Thermostaat Ontvanger PRESENTATIE - Radio frequente RF thermostaat (433.92 Mhz). - Elk combinatie thermostaat en ontvanger is reeds op elkaar afgestemd. - Met de schakelaar (mode

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Audiofoon (ref )

Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Audiofoon (ref ) Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing Audiofoon (ref. 34813) FR 1 IEIDING Lees de instructies aandachtig door voor u het apparaat gebruikt. Hartelijk dank voor het aanschaffen van dit product. Dit

Nadere informatie

PDM-8-MB POM (VOEDING OVER MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften

PDM-8-MB POM (VOEDING OVER MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften POM ( MODBUS) Montage & gebruiksvoorschriften Inhoudstafel VEILIGHEIDS - & VOORZORGSMAATREGELEN 3 PRODUCTBESCHRIJVING 4 GEBRUIKSTOEPASSING 4 TECHNISCHE GEGEVENS 4 STANDAARDEN 4 OPERATIONELE DIAGRAMMEN

Nadere informatie

BeoLab 4. Bedieningshandleiding

BeoLab 4. Bedieningshandleiding BeoLab 4 Bedieningshandleiding Dagelijks gebruik 3 Zodra u klaar bent met het installeren van de luidsprekers zoals beschreven op de volgende pagina s, kunt u het hele systeem weer aansluiten op het lichtnet.

Nadere informatie

A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat EW Kerkrade Nederland 10/16

A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat EW Kerkrade Nederland 10/16 GEBRUIKERSHANDLEIDING A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade Nederland 10/16 www.americandj.eu American DJ - www.americandj.eu Gebruikershandleiding pagina 1 Inhoudsopgave Introductie..

Nadere informatie

Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht

Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht Handleiding Actieve stereo speaker met uniek LED sfeerlicht Belangrijk Wanneer het product is ingeschakeld, ziet u de functie On Mode geactiveerd. Echter, wanneer het product is aangesloten op een extern

Nadere informatie

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186.

1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 1 1.Algemeen In deze gebruikershandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor de installatie, instellingen en bediening van de Evercom HG186. 2. Levering Monitor Voedingsadapter voor de monitor Buiten

Nadere informatie

Hoge Antennewinst Lage Ruis DVB-T binnen- en buitenantenne

Hoge Antennewinst Lage Ruis DVB-T binnen- en buitenantenne Hoge Antennewinst Lage Ruis DVB-T binnen- en buitenantenne Voor betere kwaliteitsontvangst van alle aardse TV kanalen Voor binnen- en buitenontvangst, waterbestendig volgends de IP66* norm Gelijktijdige

Nadere informatie

Nederlands. Bovenplaat. AppleCare. Instructies voor vervanging

Nederlands. Bovenplaat. AppleCare. Instructies voor vervanging Nederlands Instructies voor vervanging Bovenplaat AppleCare Volg deze instructies nauwgezet. Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking: U kunt

Nadere informatie

1. BESCHRIJVING. "-" aansluiting. power LED. ventilator "+" aansluiting zekering. ON/OFF schakelaar. AC uitgangsstopcontact 2.

1. BESCHRIJVING. - aansluiting. power LED. ventilator + aansluiting zekering. ON/OFF schakelaar. AC uitgangsstopcontact 2. 1. BESCHRIJVING power LED "-" aansluiting ON/OFF schakelaar AC uitgangsstopcontact ventilator "+" aansluiting zekering 2. AANSLUITINGEN Verbind de inverter met de batterij (krokodillenklemmen meegeleverd)

Nadere informatie

Gumax Terrasverwarmer

Gumax Terrasverwarmer Gumax Terrasverwarmer De energiezuinige terrasverwarmer op infraroodbasis zonder rode gloed Handleiding Model PAH-2011-1 3200 watt Lees alle instructies zorgvuldig door alvorens dit apparaat te installeren

Nadere informatie

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER

8 CHANNEL MUSIC MIXER CHANNEL MUSIC MIXER 8 CHANNEL MUSIC MIXER 172.580 12 CHANNEL MUSIC MIXER 172.583 Instruction Manual Gebruiksaanwijzing Mode d Emploi Gebrauchsanleitung Brugsanvisning NL Hartelijk dank voor de aanschaf van dit SkyTec mengpaneel.

Nadere informatie

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING

NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING NOVANEX G22 GEBRUIKSHANDLEIDING BELANGRIJK! Lees de instructies aandachtig voordat u de versterker de eerste keer gebruikt. Bewaar deze instructies voor de toekomst. VERSTERKER EIGENSCHAPPEN - Volledig

Nadere informatie

User Manual x10A DMX PWM Leddimmer

User Manual x10A DMX PWM Leddimmer User Manual 99-3309 9x10A DMX PWM Leddimmer Omschrijving De DMX-LED-Dimmer X9 is speciaal ontworpen voor de aansturing van RGB led-stips. Hij beschikt over 9 PWM kanalen die elk individueel door middel

Nadere informatie

BeoLink Passive. Opstel-aanwijzingen

BeoLink Passive. Opstel-aanwijzingen BeoLink Passive Opstel-aanwijzingen Dit product voldoet aan de voorwaarden die worden vermeld in de EU-richtlijnen 89/336 en 73/23. Technische gegevens, functies en het gebruik van deze functies kunnen

Nadere informatie

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing

SALAMANDER Gebruiksaanwijzing SALAMANDER Gebruiksaanwijzing Art.no. 688.003 (AT-936) 1 INDEX Hoofdstuk Omschrijving Pagina 0 Introductie 2 1 Functies & Gebruik 3 2 Product Specificaties 3 3 Vervoer & Opslag 3 4 Instructies 3 5 Gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

G. Schottert Handleiding Freekie 1. Nederlandse handleiding. Freekie DMX ADRES INSTELLINGEN 1

G. Schottert Handleiding Freekie 1. Nederlandse handleiding. Freekie DMX ADRES INSTELLINGEN 1 DMX ADRES INSTELLINGEN 1 Freekie Nederlandse handleiding Iedere fixture dat verbonden is met serial link moet voorzien worden van een DMX startadres, welke het eerste kanaal is dat de controller gebruikt

Nadere informatie

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers)

Olympia EKM 2100. (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) (vertaling Zonnepanelen123 als service voor gebruikers) Vooraf: De Olympia EKM2100 is oorspronkelijk bedoeld als meetinstrument voor het meten van het verbruik van energie van uw apparaten. De EKM2100

Nadere informatie

RUKRA REMOTE DIGIT IO_44_NL ARTIKELNUMMER: RK-3004

RUKRA REMOTE DIGIT IO_44_NL ARTIKELNUMMER: RK-3004 ARTIKELNUMMER: RK-3004 Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u start met de montage of programmering RUKRA EUROPE B.V. WWW.RUKRA.EU INFO@RUKRA.EU Handleiding ALGEMENE INFORMATIE De Remote DIGIT

Nadere informatie

VZ-107W Achteruitrijcamera set

VZ-107W Achteruitrijcamera set VZ-107W Achteruitrijcamera set Gebruikshandleiding INHOUD SET 1. 1 X CCD Camera 2. 7 TFT LCD Colour Monitor 3. Kabelbosje met 2 Camera Inputs 4. Monitor afstandbediening 5. Monitor bracket 6. Gebruikershandleiding

Nadere informatie

Nederlands. Geheugen. AppleCare. Instructies voor vervanging

Nederlands. Geheugen. AppleCare. Instructies voor vervanging Nederlands Instructies voor vervanging Geheugen AppleCare Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking

Nadere informatie

Batterij. Een platte, plastic schroevendraaier om de batterij uit de houder te halen

Batterij. Een platte, plastic schroevendraaier om de batterij uit de houder te halen Nederlands Instructies voor vervanging Batterij AppleCare Volg de instructies in dit document nauwgezet. Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. Opmerking

Nadere informatie

Nederlands. Harde schijf. AppleCare

Nederlands. Harde schijf. AppleCare Nederlands Harde schijf AppleCare Instructies voor vervanging Volg deze instructies nauwgezet. Als u dit niet doet, kan uw apparatuur beschadigd raken en de garantie komen te vervallen. De vervanging van

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

FCC-verklaring. Veiligheidsvoorzorgen. Handleiding 02

FCC-verklaring. Veiligheidsvoorzorgen. Handleiding 02 Handleiding FCC-verklaring Dit apparaat is getest en bevonden te voldoen aan de limieten voor een digitaal apparaat van klasse B, overeenkomstig deel 15 van de FCC-regels. Deze beperkingen zijn ontwikkeld

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER

DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER DRAADLOZE ZENDER/ONTVANGER GEBRUIKERSHANDLEIDING A.D.J. Supply Europe B.V. Junostraat 2 6468 EW Kerkrade The Netherlands www.americandj.eu American DJ - www.americandj.eu UC3 RC System Gebruikershandleiding

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mini - Ampèretang PCE-DC3

Gebruiksaanwijzing Mini - Ampèretang PCE-DC3 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave

Nadere informatie

TRUST WIRELESS POWER SYSTEM 310SY

TRUST WIRELESS POWER SYSTEM 310SY 1 Inleiding Met onze TRUST WIRELESS POWER 300 serie kunt u uw elektrische apparatuur op afstand bedienen zonder uit uw stoel op te hoeven staan. Het WIRELESS POWER systeem is uit te breiden met afstandbedieningen,

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie