Dit schooljaar veel nieuwe gezichten, dus hieronder even een kennismaking.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit schooljaar veel nieuwe gezichten, dus hieronder even een kennismaking."

Transcriptie

1 Riemslootnieuws Jaargang 18 tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Zo, de kop is eraf en we zijn weer lekker opgestart. Alle kinderen hebben kennis gemaakt met hun nieuwe meester(s) en juffen en zijn alweer druk aan het werk. Op dit moment zijn we volop aan de slag met groepsvorming en dat betekent dat we naast de reguliere lessen veel samenwerkingsopdrachten doen en regels opstellen over hoe we met elkaar om willen gaan dit schooljaar. De kinderen zijn hier heel enthousiast mee aan de slag. Dit schooljaar veel nieuwe gezichten, dus hieronder even een kennismaking. Voorstelrondje Mijn naam is Roy van der Velde en dit schooljaar ben ik officieel meester van groep 7. Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Smilde. In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met fietsen, voetballen en het lezen van boeken. Aflopen jaar heb ik mijn studie afgerond met de daarbij behorende eindstage. Deze stage liep ik in groep 5 van het afgelopen schooljaar op de Riemsloot. Helemaal nieuw ben ik dus niet op school. Op de donder- en vrijdagen zal ik samen met juf Gillian de groep lesgeven. Daarnaast ben ik op de dins- en woensdag leerkracht van groep 7/8 op OBS de Trede, te Haule. Ik kijk erg uit naar dit schooljaar en hoop er samen met iedereen een mooie tijd van te maken!

2 Mijn naam is Geert Bontekoe en ik ben zeer verheugd met ingang van dit schooljaar leerkracht te mogen zijn van groep 8. Ik ben 56 jaar, getrouwd met Ina, woonachtig in Assen en samen hebben we 5 kinderen. Na vele jaren in de financiële sector werkzaam te zijn geweest was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik zeven jaar geleden via de TOP-opleiding de Lerarenopleiding Basisonderwijs succesvol afgerond. Gedurende mijn opleiding heb ik op meerdere scholen stage gelopen, waaronder 1 jaar op OBS De Riemsloot. Ik heb deze periode als bijzonder prettig ervaren, waardoor het nu voelt als thuiskomen. Na het behalen van mijn diploma ben ik vijf jaren vrijwel onafgebroken werkzaam geweest als invalleerkracht op diverse scholen. Hierdoor heb ik veel ervaring kunnen opdoen in diverse groepen in verschillende samenstellingen. Dit heeft ertoe geleid dat ik in juli 2016 een vaste aanstelling aangeboden kreeg op OBS De Flecht in Lippenhuizen. Hier heb ik met veel plezier gewerkt in de midden- en bovenbouw. Lekker eten koken is één van mijn favoriete hobby s. Daarbij kijk ik ook graag sport. In de zomermaanden trekken we er vaak op uit met de caravan om vervolgens ergens te kamperen en heerlijk te wandelen en van de rust en de natuur te genieten. We hebben een Friese Stabij (Jesse) en ook hier beleven we erg veel plezier aan. Jullie zijn nu een beetje meer over mij te weten gekomen. Ik vind het heel erg fijn dat ik (wederom) mag werken op jullie mooie school. Het team doet geweldig zijn best er een prettige school van te maken en het motiveert mij enorm om hier onderdeel van te mogen uit maken. Mijn naam is Pieter Korporaal. Na de pabo heb ik 6 jaar invalwerk gedaan op verschillende scholen en in verschillende groepen. Vervolgens ben ik naast Geert in groep 8 op De Riemsloot komen werken op de maandagen en dinsdagen. Afgelopen jaar had ik een 3, 4 en 5 combiklas, dus dit lijkt mij een mooie en nieuwe uitdaging. Het werken met de midden- en bovenbouw is dan ook wat ik het liefst doe. Daarnaast ben ik met een post-hbo-gymopleiding bezig waarmee ik over een half jaar afgestudeerd ben. Ik heb afgelopen dagen een hele fijne start gehad en heb zin in komend schooljaar.

3 Hallo allemaal! Ik zal proberen me kort voor te stellen. Mijn naam is Ingrid de Jong-de Vries en woon samen met mijn man Christiaan en 2 dochters, Isa (7 jaar) en Noa (4 jaar), in Oosterwolde. Ik ben geboren op 12 april 1982 in Groningen en ben dus 36 jaar. Mijn hobby s zijn volleyballen, dansen, tv-kijken, lezen en lekker op vakantie gaan. Ook mag ik graag dingen met mijn gezin doen, zoals spelletjes, lekker wandelen in het bos, naar de dierentuin etc. Vanaf dit schooljaar mag ik op OBS De Riemsloot werken. Hiervoor heb ik 10 jaar op OBS Kloosterveen in Assen gewerkt. Mijn werkdagen op OBS De Riemsloot zijn van maandag t/m woensdag in groep 6. Mijn eerste week zit er al weer op en ik ben echt reuze enthousiast! Ik hoop dat we er samen een superleuk schooljaar van gaan maken. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Mijn naam is Mieke de Vries en via deze weg wil ik me aan u voorstellen. Deze week ben ik gestart op obs de Riemsloot. Op woensdag sta ik voor groep 1/ 2 en op donderdag en vrijdag voor groep 3. Ik ben 33 jaar en woon met mijn man en 3 kinderen in Haule. Hier hebben wij een melkveehouderij. Een aantal ouders en kinderen kennen mij nog van de Meester Lokschool in Ravenswoud waar ik 8 jaar heb gewerkt in de middenbouw. De afgelopen jaren heb ik in Haulerwijk gewerkt. Voelt u zich als ouder vrij om met vragen of opmerkingen langs te komen. Ik heb enorm veel zin om hier aan de slag te gaan.

4 Mijn naam is Laura Bergsma, ik ben 25 jaar en woon in Appelscha. Ik studeer met heel veel plezier aan de Pabo en zit in mijn laatste studiejaar. Dit schooljaar zal ik mijn stage doen op deze school, ik zal in verschillende groepen te vinden zijn. Ik ben deze week gestart in groep 1-2. Hier zal ik zijn tot de herfstvakantie. Na de herfstvakantie ga ik naar groep 3. Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. Tijdens deze dagen zal ik veel lessen en dagen overnemen van de leerkracht. Ik hoop op een leuke en leerzame tijd bij OBS de Riemsloot! Groetjes, Laura Beste ouders/verzorgers, Afgelopen dinsdag ben ik gestart als stagiaire onderwijsassistent in groep 4 op de Riemsloot en via deze weg wil ik mijzelf graag aan u voorstellen. Mijn naam is Jelmer de Jong. Ik ben 19 jaar en ik zit momenteel in het tweede leerjaar als onderwijsassistent op het ROC Friese Poort in Drachten. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in een zwembad of diep in de zee aan het diepzeeduiken. De aankomende 9 weken en de laatste 10 weken van dit schooljaar ben ik maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig op school. Na deze periode zal ik enkel op donderdag aanwezig zijn. Ik kijk er naar uit om veel dingen te leren op de Riemsloot. Ik heb er zin in! Met hartelijke groet, Jelmer de Jong

5 In groep 1 zal Anne Laura Douma vanaf vandaag op de donderdag en vrijdag in groep 1 stage lopen. Maaike Jongsma zal in groep 5 stage lopen en Berber Vonk waarschijnlijk in groep 7. Zij zullen zich nog aan u voorstellen in een volgend RSN. adressen leerkrachten Het kan soms handig zijn om even een mail rechtstreeks naar een leerkracht te sturen. Alle leerkrachten hebben een eigen mailadres. Groep 8: g.bontekoe@obsderiemsloot.nl en p.korporaal@obsderiemsloot.nl Groep 7: g.schaafsma@obsderiemsloot.nl en r.vandervelde@obsderiemsloot.nl Groep 6: i.dejong@obsderiemsloot.nl en b.nijenhuis@obsderiemsloot.nl Groep5: s.buiten@obsderiemsloot.nl en b.oosterloo@obsderiemsloot.nl Groep 4: w.blink@obsderiemsloot.nl en a.sinnige@obsderiemsloot.nl Groep3: a.de.leeuw@obsderiemsloot.nl en m.devries@obsderiemsloot.nl Groep 1/2: y.keizer@obsderiemsloot.nl en m.devries@obsderiemsloot.nl Groep 1: y.zijlstra@obsderiemsloot.nl en j.schipper@obsderiemsloot.nl Jeanette Tanja: info@obsderiemsloot.nl of directie@obsderiemsloot.nl Gegevens We ontvangen het papier met alle juiste gegevens graag deze week en anders begin volgende week retour. Dan hebben we alles weer actueel. Alvast bedankt voor de moeite. Kennismakingsgesprekken rooster ( bijlage) Het rooster voor de kennismakingsgesprekken hebben we bijgevoegd. Omdat we de gesprekken graag willen voeren met uw kind erbij hebben we de tijden naar de middag en begin van de avond gebracht. Wanneer u niet kunt op de dag dat u staat ingepland, dan kunt u zelf ruilen met een andere ouder. Dit wel graag even doorgeven aan de groepsleerkracht zodat hij/zij dit ook even weet. Tijdens het gesprek willen we deze keer dus graag meer weten over u als ouder en het kind, dus wat verwacht u van de school, wat verwacht u van de leerkracht, wat zijn de kwaliteiten van uw kind, waar moeten we dit jaar extra op letten etc. Zo kunnen we er met elkaar voor zorgen dat we een goede start maken.

6 NIEUWS VANUIT DE GROEPEN Groep 1 en 2 Hulp gezocht In de kleutergroepen werken met puzzelkaarten, waarop allerlei ontwikkelingsmateriaal staat waarmee de kinderen aan het werk kunnen. Hierbij kunnen we de hulp van u als ouders goed gebruiken. Wie wil structureel op een vaste dag een uurtje komen puzzelen met een klein groepje kinderen? Ook grootouders zijn van harte welkom. Hoe meer hulp, hoe minder vaak u hoeft te komen. De dag kan in overleg worden bepaald. Lijkt u dit leuk? Dan kunt u zich opgeven bij de leerkracht van uw kind. Groep 6, 7 en 8 Woensdag 12 september hebben de kinderen uit groep 6,7 en 8 een badminton clinic in de sporthal in Appelscha. We gaan hier op de fiets naartoe. De kinderen moeten op deze dag hun gymkleren en hun fiets meenemen naar school. Groep 8 We zijn deze week meteen van start gegaan met het splitsen van de groep op de maandag en de dinsdag. Volgens een vast schema zullen op die dagen zowel Meester Geert als Meester Pieter les gaan geven. De andere dagen is de groep compleet in één lokaal. Deze week stond vooral in het teken van het maken van afspraken en kennismaken met de nieuwe meesters, maar toch werd er ook al lekker gewerkt door de kinderen. De komende weken wordt meteen al sportief gestart, met op woensdag 12 september een badminton clinic in de sporthal (we gaan op fiets) en op vrijdag 21 september een sportdag in Wolvega (we willen met de auto). NIEUWS VAN EXTERNEN Van 25 t/m 28 september wordt de zwemvierdaagse gehouden in Smilde in de Smelte. Aanmelden kan via of bij het zwembad. Het is van tot uur. Naast het zwemmen worden er dagelijks leuke water activiteiten georganiseerd.

7 September -oktober Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag PABO studenten komen s middags spellen met de kinderen doen Badminton groep 6, 7 en 8 13 Start HVO lessen groep 7 en Kennismakings gesprekken Kennismakings gesprekken 21 Groep 8 sportdag van Comprix in Wolvega Op wielen Start Kinderboeken Week. Thema Vriendschap directieoverleg

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 753 13-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Voorstellen Zoals beloofd stellen Anne Laura en Maaike zich ook nog even aan u voor.

Nadere informatie

In de bijlage een brief namens het bestuur van Comprix, met uitleg over de nieuwe naam en het logo.

In de bijlage een brief namens het bestuur van Comprix, met uitleg over de nieuwe naam en het logo. Riemslootnieuws 668 08-09- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang tel. nr

Riemslootnieuws. Jaargang tel. nr Riemslootnieuws 667 Jaargang 17 01-9- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Huiswerk Groep vakgebied datum 5 spelling thema 1 signaaldictee 2 september 5 spelling thema 1 controledictee 11 september

Huiswerk Groep vakgebied datum 5 spelling thema 1 signaaldictee 2 september 5 spelling thema 1 controledictee 11 september Riemslootnieuws 582 Jaargang 15 21-8-2014 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 Kdv en BSO Dag en dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Komend schooljaar zullen er in ieder geval 3 nieuwe gezichten op school aanwezig zijn. Zij zullen zich t.z.t. even voorstellen.

Komend schooljaar zullen er in ieder geval 3 nieuwe gezichten op school aanwezig zijn. Zij zullen zich t.z.t. even voorstellen. Riemslootnieuws 747 28-06-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

En opnieuw staan we aan de vooravond van een nieuw jaar. In mijn beleving is het nog maar pas geleden dat ik met u terugblikte op 2017.

En opnieuw staan we aan de vooravond van een nieuw jaar. In mijn beleving is het nog maar pas geleden dat ik met u terugblikte op 2017. Riemslootnieuws 766 20-12-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Terugblik 2018 En opnieuw staan we aan de vooravond van een nieuw jaar. In mijn beleving

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 781 16-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Wia en Beppie Elk einde is het begin van iets nieuws Na vele jaren werkzaam te zijn

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr

Riemslootnieuws. 587 Jaargang tel. nr Riemslootnieuws www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl 587 Jaargang 15 25-9-2014 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 Kdv en BSO Dag en dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool Nieuwsbrief van Openbare Basisschool De Zilveren Maan veertiende jaargang nummer 1 datum: 28-08-2015 De Zilveren Maan Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! De

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 782 23-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatieplaatje Hieronder het formatieplaatje voor komend schooljaar. We denken zelf

Nadere informatie

Riemslootnieuws 669 15-09-2016. Jaargang 17

Riemslootnieuws 669 15-09-2016. Jaargang 17 Riemslootnieuws 669 15-09- Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkids

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr. 01 31 augustus 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 28 september 2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26 september 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Riemslootnieuws 768 24-01-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vorig schooljaar hebben we onder alle ouders en teamleden een enquête gehouden over

Nadere informatie

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de

Op 13 november a.s. zijn er oudergesprekken op vrije inschrijving. Als u een gesprek met de Riemslootnieuws 716 19-10-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Info nr

Info nr Info nr. 1 2018-2019 Start schooljaar 2018-2019 We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en lekker is uitgerust. We hebben gisteren een heerlijke start van het schooljaar gehad. De kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Belangrijke data. Maandag 4 september: Jaarkalender mee. Dinsdag 5 september: 20.00u u Informatieavond gr.

INHOUDSOPGAVE Belangrijke data. Maandag 4 september: Jaarkalender mee. Dinsdag 5 september: 20.00u u Informatieavond gr. 31-08-2018 Belangrijke data INHOUDSOPGAVE Inhoud Belangrijke data... 1 Goed van start... 1 Even voorstellen nieuwe leerkrachten... 1 Even voorstellen stagiaires.. 2 Schoolreisje... 3 Luisvrij... 3 Koelkast...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl EVEN LANGSZIJ OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER 39 e jaargang nr.1 Langszij 2015-2016 E-mail school Website obs.deboeier@obsdeboeier.nl www.obsdeboeier.nl E-mail Medezeggenschapsraad E-mail Ouderraad

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Pagina 1 3 september 2015 Jaargang 32, nr. 1

Pagina 1 3 september 2015 Jaargang 32, nr. 1 Asterstraat 35, 5721 EE Asten Tel.: 0493-670090 E-mail: info@dekenvanhout.nl Website: www.dekenvanhout.nl Afwezigheid Anja Gistermiddag is Anja op de trap gevallen bij het naar boven gaan en ongelukkig

Nadere informatie

Op woensdag 7 november zullen er op school kratten staan waar kinderen voedsel in kunnen doen ( voorkeur gaat uit naar houdbare producten).

Op woensdag 7 november zullen er op school kratten staan waar kinderen voedsel in kunnen doen ( voorkeur gaat uit naar houdbare producten). Riemslootnieuws 759 01-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Meester Pieter Op de vrijdag voor de herfstvakantie heeft Pieter aangegeven bij het

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 18 juni 2019 Nr 37 Jaargang 30 Van de directie Formatie 2019-2020 Verderop in het JJ vindt u het formatie plaatje voor het nieuwe schooljaar 2019-2020.

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Even voorstellen

Borgesiusstichting. Even voorstellen Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Even voorstellen Beste ouders en kinderen van basisschool 't Bossche Hart. Mijn naam is Afke Visser. Ik

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Duurstedelaan 18 3525AR Utrecht T: 030 288 0642 E: info.ariensschool@ksu-utrecht.nl www.ksu-ariensschool.nl Veel Sterkte Begin deze week ontvingen we het droevige bericht dat

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen Jaargang 21 nummer 02 Vrijdag 22 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Schoolreis groepen blauw, rood en oranje Even voorstellen Week van de pauzehap HVO onderwijs Stakingsbrief OPON

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002

Dalton obs Meester van Hasselt 0516-421002 INFO nr: 14 22 maart-2016 www.comperio.nl Dalton obs Meester van Hasselt info@daltonvanhasselt.nl 0516-421002 VERJAARDAGEN: 23 maart Duncan Schreuder (gr. 8) 1 april Jonna Kramer (gr. 4) Allemaal van harte

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

tel. nr

tel. nr Riemslootnieuws 555 Jaargang 14 28-11-2013 www.obsderiemsloot.nl. e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comperio.nl 28 november Hilde Veenstra groep 7 10 jaar 1 december Evert Dijkstra

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 788 11-07-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Afscheid juf Beppie en juf Wia Afgelopen dinsdag hebben we met de school afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 15 nummer 01 week Nieuwe Weg NL

Nieuwsbrief. Jaargang 15 nummer 01 week Nieuwe Weg NL Nieuwsbrief Jaargang 15 nummer 01 week 35 27-07-2015 Nieuwe Weg 11 7261NL In Ruurlo dit nummer: 0573-452035 - Jarigen - Start schooljaar - Groep 1-2 - Informatieavond - Gymtijden gr. 5/6 - Dalton - Septemberfeest

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Informatieboekje groep

Informatieboekje groep Informatieboekje groep 6 2018-2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Dit jaar nodigen we u aan het begin van het schooljaar uit voor een kennismakingsgesprek, dit o.a. ter vervanging van de informatieavond

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019

NIEUWSBRIEF. Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 NIEUWSBRIEF Nr. 17, donderdag 16 mei 2019 Terugblik schoolreisjes Dát was genieten; een schoolreis met mooi weer op een leuke plek! De groepen 1 t/m 3 hebben een Agenda Donderdag 23 mei Sportdag groep

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2016-2017 nummer 1, vrijdag 26 augustus 2016 Welkom! De zomervakantie is weer voorbij, het schooljaar

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie