NIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEF"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEFNIEUWSBRIEF schooljaar Oktober 2018 Beste ouders en verzorgers Het schooljaar is alweer 6 weken op weg en de kinderen zijn al aardig gewend. De groep 3 kinderen moesten in het begin even wennen aan het grote schoolplein. Nu lijkt het alsof ze er al het hele jaar spelen! De nieuwe leerkrachten hebben hun draai gevonden en er zijn 2 stagiaires gestart. We hopen dat u thuis ook weer in het ritme zit. Inmiddels hebben we de inloopavond gehad en zijn de startgesprekken geweest. We hadden een top opkomst op de inloopavond! Dank dat u kwam! Ook waarderen we het heel erg dat ouders meekomen naar de startgesprekken. Voor uw kind(eren) is het heel fijn dat het, samen met u en de leerkracht(en), kan vertellen wat hem/haar helpt bij het leren op school. Personele zaken Naast al veel nieuwe leerkrachten, hebben we er nog een juf bij voor één dag per week. Juf Mariska Hogenelst staat elke woensdag naast juf Sharon in groep 3. Welkom! Aan het eind van deze nieuwsbrief introduceren de nieuwe leerkrachten zichzelf Ook heeft een aantal groepen een stagiaire. In groep 1-2 is Meester Raoul er op dinsdag In groep 7-8 is juf Shaimala er op dinsdag, donderdag en vrijdag. We wensen hen een leerzame en leuke tijd op school! Ateliers Het is inmiddels de vierde week van de ateliers. Of je nu gaat bakken, zagen, schrijven, sporten of bezig bent met poëzie.de leerlingen van groep 5 t/m 8 hebben er veel plezier in! Waar kom je vandaaan en waar wil je naar toe? Kinderboekenweek De kinderboekenweek is gestart! Elke groep heeft nieuwe boeken gekregen, die passen bij het thema. Het thema heet KOM ERBIJ en gaat over vriendschap. Tijdens de opening konden de kinderen al zien hoe het kinderboekenweekdansje eruit ziet. De vrijdag vóor de herfstvakantie laten de klassen aan elkaar zien, wat ze zoal hebben geleerd tijdens deze week.

2 Kampdag Op Social Schools heeft u al kunnen lezen dat we op donderdag 27 september op Kampdag zijn geweest bij recreatiegebied het Doornse Gat. Het was mede dankzij het prachtige weer een hele geslaagde dag! We hebben met de kinderen allerlei spellen gedaan. Sportieve spellen, zoals bijvoorbeeld bootcamptraining en boogschieten. Ook speelden we tactische spellen zoals Levend Stratego en Kubb. En natuurlijk speelden we ook samenwerkingsspellen, zoals het witte sokken spel en balwerpen met de kinderparachute. Naast het samen doen van activiteiten hebben de kinderen ook heerlijk genoten van het spelen in de mooie natuur. Er was een zandhelling waar de kinderen heerlijk vanaf konden rennen of rollen, een soort uitkijktoren op een heuvel in het bos, een mooi grasveld om lekker te voetballen. Genoeg te doen dus! We kijken terug op een erg leuke dag en willen de ouders die de kinderen van groep 7-8 hebben vervoerd hartelijk bedanken! Op de fotosite kunt u alle foto s zien van de Kampdag. Met de klas naar de bioscoop! Het was een hele ervaring om in een echte bioscoop te zitten! Ook was het erg leuk om acteurs en actrices uit de film te mogen ontmoeten! Fijn dat er toch nog genoeg ouders waren die wilden rijden. Dank u wel! Lessen groepsdruk in groep 7-8 Afgelopen maand zijn we met groep 7/8 bezig geweest met het thema groepsdruk. Er is iemand van Jeugdpunt Vianen geweest. Er zijn veel stellingen over allerlei onderwerpen besproken. Daarna kwam Huub van Bureau Halt 2 dagen een uur in de groep. Hij heeft ons alles verteld over wat het doel van Bureau Halt is en hoe het werkt als je er terecht komt en wat dit betekent. We hebben geleerd wat groepsdruk is en onszelf getest in hoeverre we hier gevoelig voor zijn. We weten nu dat er positieve en negatieve groepsdruk is. We hebben ook nog een geslaagde afsluitende les gehad van Jeugdpunt Vianen. Het waren hele interessante lessen. De term groepsdruk komt nu regelmatig ter sprake in de groep. We hopen de kinderen bij te brengen dat ze verantwoordelijk zijn voor hun eigen keuzes en dat ze zich bewust zijn van de invloed van anderen in hun leven en in een groep. Wij hopen dat u hierover thuis ook het gesprek aangaat met uw kind.

3 Op tijd op school zijn Alle leerlingen horen om half 9 in de klas te zitten. Dan beginnen de lessen, dus gaat de deur dicht. Gelukkig zien we bijna iedereen op tijd aanwezig, maar we willen dat iedereen op tijd is. Is het lastig om s morgens alles georganiseerd te krijgen, vul dan de avond van te voren de broodtrommels en leg de kleding voor de volgende dag alvast klaar. U zult zien dat alles dan vlotter verloopt. Wist u dat het helpt als uw kind ook een wekker heeft? Het leert dan om zelf te zorgen op tijd uit bed te komen. Treuzelt uw kind vaak, heeft het moeite om op te schieten? Bedenk dan een beloningssyteempje om uw kind te helpen op tijd op school te zijn. Ouders die de tas(sen) van hun kind(eren) later willen brengen, leggen de tas in de daarvoor bestemde tassenbak in de hal. Soms staat de bak niet op de juiste plek. Loopt u dan niet door naar de klas, maar leg de tas dan in de bak achter de klapdeuren. Onder schooltijd willen we graag dat alle leerlingen rustig kunnen opletten en werken. Een echte brandweervrouw in de klas! Op vrijdag 5 oktober had groep 4/5 brandweervrouw in de klas. Zij heeft de kinderen geleerd, dat de brandweer meer doet dan alleen branden blussen, namelijk ook mensen en dieren redden en ze helpen bij ongelukken door bijvoorbeeld auto s open te knippen. We hebben ook geleerd over brandveiligheid. Een van de leerlingen mocht veilig een kaarsje aansteken in de klas. Dit hebben we gedoofd door er een glazen potje overheen te zetten. Alle zuurstof raakte op, waardoor het kaarsje uit ging. Maar brandveiligheid is ook zorgen dat er rookmelders aanwezig zijn in huis en dat je telefoon niet naast je bed wordt opgeladen. Met kleine brandweerauto s en een toneelstukje hebben we gezien wat er gebeurt als je 112 belt. Voor de grap 112 bellen mag niet, we weten nu waarom. Als de hulpdienst komt opdagen voor niets en er gebeurt ergens anders iets, komen ze misschien te laat. Dat is natuurlijk heel vervelend. Het was een ontzettend leerzame les! MR-GMR-CMR Maandag 17 september waren de vergaderingen van de MR, GMR en CMR. Voor de MR zoeken we een ouder, die zich wil verdiepen in wat er op school gebeurt en namens de ouders meedenkt. Schoolkorfbal Er hebben 2 teams meegedaan met het korfbaltoernooi tussen de scholen. Ze speelden sportief en goed! Al werden ze geen eerste, het waren erg leuke wedstrijden!

4 Schoolfotograaf Op 18 oktober komt de schoolfotograaf. De schoolfotograaf fotografeert in opdracht van school. Er wordt een klassenfoto gemaakt en er worden individuele foto s gemaakt. De laatste jaren mochten er ook broertjes-zusjes foto s worden gemaakt. Die gebruikt de school niet en kopen ouders voor thuis. Inmiddels blijkt dat er erg weinig foto s worden gekocht bij de schoolfotograaf. Dat begrijpen we ook wel, want vrijwel iedereen fotografeert met een mobiel en maakt daarmee leuke foto s. Om die reden fotografeert de fotograaf de klas en de leerlingen individueel, maar niet meer foto s die voor thuis zijn. Wilt u toch nog graag een foto van al uw kinderen? Dan kunt u terecht bij TJ Art in Lexmond. Uiteraard maken andere fotografen ook mooie foto s. Kortenhoevenseweg CP Lexmond Telefoon: Het fotograferen gebeurt s morgens onder schooltijd. Fietsen te koop! Er zijn 4 fietsen te koop op school. Elke fiets kost 50,- Wanneer u belangstelling heeft, neemt u dan even contact op. We kunnen een afspraak maken om ze te laten zien. Belangrijke data - Donderdag 18 oktober komt de schoolfotograaf. - Vrijdag 19 oktober sluiten we de kinderboekenweek af. - Vanaf 20 oktober tot 28 oktober is het herfstvakantie. (Al deze informatie staat op Social Schools én op de schoolkalender.) De nieuwe leerkrachten (en de nieuwe onderwijsassistente) stellen zich voor: Juf Sharon Mijn naam is Sharon Steunenberg en ik werk van maandag tot en met vrijdag in groep 3. De afgelopen jaren heb ik bijna altijd groep 3 gehad. Waarvan de laatste 7 jaar op een school in Utrecht, Overvecht. Kinderen leren lezen in groep 3 vind ik geweldig. In de klas vind ik het fijn dat de kinderen goed kunnen samenwerken en ben ik dol op spelletjes spelen. Zo spelen wij iedere vrijdag een potje (reken) bingo. De komende tijd kom ik graag bij de kinderen van groep 3 op huisbezoek om de kinderen beter te leren kennen. Op woensdagmiddag doe ik mee met het atelier en op vrijdagmiddag ondersteun ik in de bovenbouw. Ik hoop op een mooi en leerzaam jaar voor, maar vooral met de kinderen!

5 Juf Anke Ik ben juf Anke. Ik ben 35 jaar en woon in Meteren. Op maandag, dinsdag en woensdagochtend vind je mij in groep 4/5. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in het bos, zwemmen met mijn zoontje en spelletjes spelen. Ook lees ik graag. De komende tijd hoop ik alle kinderen op school te leren kennen en ik zou er graag een leuk en leerzaam jaar van maken! Juf Noor Juf Mariska Ik ben Noor en ben alweer 9 jaar actief in het onderwijs. Werken met kinderen vind ik geweldig. Sinds twee jaar ben ik (kinder) haptotherapeut in opleiding. Het voelt goed om dit te combineren. Kinderen veiligheid bieden en van daaruit ontwikkelen vind ik het mooiste wat er is. Ik ben er van overtuigd dat dit helemaal past hier op de De Tijl! Ik hoop op een mooi en leerzaam jaar voor, maar vooral met de kinderen! Mariska Hogenelst, dat is mijn naam Als onderwijsassistent werk ik sinds dit schooljaar iedere woensdag in groep 3 bij Juf Sharon en in de middag werk ik mee bij de ateliers. Rosalie & Fleur, zo heten mijn dochtertjes. Ik ben 31 jaar Samen met jullie goed oefenen, dat is waar ik voor ga Kinderen, daar ben ik dol op! Als afsluiting wil ik zeggen: ik houd van leuke gedichtjes Juf Roos Sinds dit schooljaar ben ik met veel plezier gestart op de Tijl Uilenspiegel in Vianen. Samen met juf Anke werk ik in groep 4/5. Ik woon in Arkel met mijn man en zoon. Voordat ik op deze school kwam werken, heb ik 15 jaar Dordrecht gewerkt op de Mytylschool en een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. En daarvoor heb ik nog in het zwembad gewerkt als zwemonderwijzer. Het is een hele omschakeling, maar samen met de leerlingen, ouders en collega s maken we er een mooi schooljaar van! Tot ziens!

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

23 maart 2017 Belangrijke data

23 maart 2017 Belangrijke data 23 maart 2017 Belangrijke data 24 maart :Studiedag 27 maart : OR 20.00 uur 28 maart : Spreekuur groepen 1 t/m 7 29 maart : Oversteekproject groepen 1 en 2 30 maart : MR 20.00 uur 3 april: Groep 8 A vertrekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon!

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! Nieuwsbrief 8 maandag 5 vrijdag 9 oktober Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! 8 Volgende week begint met een gouden

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

Film première 29 juni!

Film première 29 juni! Nieuwsbrief 10 Jaargang 5 01-05- 2015 www.aventurijn.almere-speciaal.nl De 10e editie van de nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 BELANGRIJKE DATA: 15-19 juni oudergesprekken 19 juni sport en vrije tijd 26

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 Verkeersles in groep 2b en thema afsluiting kleutergroepen Groep 2B heeft een wandeling gemaakt door de buurt. Hier leren de kinderen o.a. de verkeersregels. Hoe kunnen ze

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 4 N I E U W S B R I E F 10-10-2018 Op woensdag 3 oktober werd de Kinderboekenweek officieel door ons geopend. Het thema dit jaar is vriendschap en tijdens de opening stond het prentenboek van Kleine

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 1 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar is al weer bijna 4 weken oud. In de afgelopen weken is er al veel geleerd:

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken NUMMER 08 JAARGANG 28 24 oktober 2014 Belangrijke data 29 oktober studiedag team alle kinderen vrij 29 oktober start inschrijving 10 min. gesprekken 30 oktober klassen- en portretfoto Eem 31 oktober klassen-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Nieuwsbrief Nr. 3 Belangrijke data 21-9 t/m 1/10 - Week van de eenzaamheid 5 oktober- Leerkrachten staken. School is dicht! 11 oktober - Inloopochtend 27 september- Start verkoop Kinderpostzegels 4 t/m

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8 Algemene informatie Boekenbeurs De boekenbeurs van 15 oktober was een daverend succes! De opkomst was groot en er zijn veel boeken verkocht! We hebben samen het geweldige bedrag van 541,70!! opgehaald.

Nadere informatie

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school:

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school: Inhoud Nieuw schooljaar! Aanwezigheid directeur Karin van Amelsvoort Welkom juf Jacqueline van Oostrum en Dagmar Swerink Berichtje van juf Martine Welkom nieuwe leerlingen! Schoolgids en informatieavond

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuws uit de Basisonderwijs

Nieuws uit de Basisonderwijs Nieuws uit de Basisonderwijs Kind op Maandag De verloren zoon: Lucas 15: 11-32 Deze week staat helemaal in het teken van de gelijkenis van de verloren zoon. Dit verhaal wordt in groep 5-8 drie keer verteld:

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

I N F O 2 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N

I N F O 2 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N I N F O 2 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 2 018 11 oktober IN DEZE INFO Kinderboekenweek 2018 Blok 2 De Vreedzame School Ouder-Kind Sportdag Social Schools De schoolfotograaf Koffie-ochtend

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

schooljaar Maart 2019 U ontvangt deze nieuwsbrief 4 keer per jaar.

schooljaar Maart 2019 U ontvangt deze nieuwsbrief 4 keer per jaar. NIEUWSBRIEF - NIEUWSBRIEF - NIEUWSBRIEF - NIEUWSBRIEF - NIEUWSBRIEF - NIEUWSBRIEF schooljaar 2018-2019 Maart 2019 U ontvangt deze nieuwsbrief 4 keer per jaar. Beste ouders en verzorgers, Juf Anke Een gezonde

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie