U Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid"

Transcriptie

1 -..J Turnaround U Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid FAllLlSSEMENTSVERSlAG ex artikel 73a Fw nummer2 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een vervolgverslag is is de dikgedrukte tekst de tekst van dit verslag. Voor zover een hoofdstuk geen dikgedrukte tekst bevat wordt verwezen naar het voorgaande verslag. Nummer 2 Datum Gegevens onderneming Faillissementsnummer 1 december 2015 Atonie Nederland B.V. Statutair gevestigd te Best kantoorhoudende aan het adres Jagerstraat 10 te 6042 KA Roermond C/01/15/373 F Datum uitspraak 19 mei 2015 Curator mr. S. Winkels-Koerselman Rechter-commissaris mr. S.J.O. de Vries Activiteiten onderneming Reparatie van computers en randapparatuur Omzetgegevens netto (2013) netto (2012) Saldo einde verslagperiode Personeel gemiddeld aantal 2 Verslagperiode 15 juni 2015 tim 29 november 2015 Bestede uren Bestede uren totaal 145 uur 393 uur

2 1:1 Turnaround Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid 11. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie De gefailleerde vennootschap Atonie Nederland B.V. is op 1 maart 2007 opgericht. Enig aandeelhouder en bestuurder is Atonie Holding B.V. waarvan Knook Beheermaatschappij B.v. op haar beurt bestuurder is. Failliet heeft twee aandeelhouders te weten Knook Beheermaatschappij B.V. en Advanced Business Systems B.V. beide voor 50% Enig aandeelhouder en bestuurder van Knook Beheermaatschappij is de heer T. Knook. Hij is aldus (indirect) bestuurder van failliet. De gefailleerde vennootschap heeft ook nog een zustervennootschap in Belgie Atonie Belgie BVBA waarvan Atonie Holding B.V. eveneens aandeelhouder is en de heer T. Knook zaakvoerder. De zustervennootschap Atonie België BVBA is inmiddels bij vonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen d.d. 2 juli 2015 eveneens in staat van faillissement verklaard. 1.2 Winst en verlies 2013: verlies voor belastingen 2012: verlies voor belastingen 1.3 Balanstotaal 2013: : Lopende procedures Voor zover de curator bekend zijn er geen lopende procedures. 1.5 Verzekeringen De failliete vennootschap had een Ondernemerspakket bij Delta Lloyd. De curator zal deze verzekeringen beëindigen. Daarnaast had de failliete vennootschap een Bedrijvencompact polis bij Interpolis. De Rabobank heeft de curator bericht dat deze polis wordt geroyeerd in verband met de achterstand in betaling van de premies. 1.6 Huur De failliete vennootschap huurt het bedrijfspand aan de Jagerstraat 10 te Roermond. De verhuurder heeft de huurovereenkomst bij brief van 5 juni 2015 ex artikel 39 Fwopgezegd tegen 5 september 2015.

3 1:1 Turnaround Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid 1.7 Oorzaak faillissement De bestuurder van de failliete vennootschap heeft jegens de curator het volgende verklaard omtrent de oorzaken van het faillissement. In 2003 is men gestart met Atonie Group B.V. welke vennootschap drie aandeelhouders had. Vanwege een aandeelhoudersgeschil tussen die drie aandeelhouders is in 2007 Atonie Nederland B.v. opgericht. In die nieuwe vennootschap zijn twee van de drie aandeelhouders van Atonie Group B.V. met de activiteiten voortgegaan. De activiteiten van het bedrijf bestaan uit het verlenen van service en het doen van reparaties aan printers alsmede uit het leveren van printeronderdelen en benodigdheden (zoals toners). Voorheen was het bedrijf gevestigd te Best maar omdat veel klanten in de omgeving van Roermond zaten en ze meer bedrijfsruimte nodig hadden is het bedrijf in 2009 verhuisd naar Roermond. De markt werd echter steeds moeilijker en er waren problemen met een aantal personeelsleden in verband met ziekte een ongeval en een verdwijning. De markt waarin de failliete vennootschap opereerde was die van printers van het merk HP die tot een aantal jaren geleden de markt domineerde. Konika Minolta was onder andere één van de concurrenten. Ca. 5 à 6 jaar geleden gingen echter steeds meer klanten over op andere merken dan HP. Die andere merken hielden de service en reparaties in eigen hand waardoor er steeds minder werk was. Ten aanzien van de levering van de benodigdheden voor printers (zoals toners) ondervond met bovendien concurrentie van internet. Men is toen gaan kijken op welke kosten kon worden bespaard maar het mocht uiteindelijk niet baten. Rond februari 2015 zouden de bankrekeningen bij de Rabobank zijn geblokkeerd zodat men niet meer goed kon draaien. Failliet heeft het toen nog even volgehouden door gebruik te maken van de ABN Amro rekening maar uiteindelijk had het bedrijf niet voldoende middelen om nog te kunnen blijven opereren. Uiteindelijk heeft men aangifte gedaan tot faillietverklaring aldus nog steeds de bestuurder. 1.8 Afkoelingsperiode I 2. Personeel 2.1 Ten tijde van het uitspreken van het faillissement waren er 2 werknemers in dienst. Op 21 mei 2015 zijn de dienstverbanden met de twee werknemers - met toestemming van de rechter-commissaris - door de curator opgezegd. Daarnaast is ook een voormalig werknemer aangeschreven die pas recent uit dienst is gegaan omdat hij had aangegeven dat hij nog achterstallig loon vakantiegeld en/of vakantiedagen te vorderen had.

4 ... Turnaround U Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid 3. Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving 3.2. Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek 3.4. Boedelbijdrage Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving Atonie Nederland B.V. beschikt over - kort samengevat - een beperkte (kantoor)inventaris voorraden (gedemonteerde) printers en voorraden onderdelen alsmede twee voertuigen. Op verzoek van de curator (in overleg met de Rabobank als pandhouder) heeft Het Nederlands Veilinginstituut de aanwezige zaken geïnventariseerd. De boedelbeschrijving wordt aan dit verslag gehecht als bijlage. 3.6 Verkoopopbrengst Nog niet bekend. De aanwezige (kantoor)inventaris voorraden (gedemonteerde) printers en voorraden onderdelen alsmede de twee voertuigen zijn inmiddels middels een openbare internetveiling verkocht. De bruto opbrengst bedroeg Boedelbijdrage De curator is met de Rabobank 't Groene Woud een boedelbijdrage overeengekomen van 10% van de netto-opbrengst (dat wil zeggen de opbrengst van de zaken minus taxatie- en veilingkosten) van de verpande roerende zaken (zijnde niet-bodemzaken). Die boedelbijdrage is exclusief BTW en dient aldus nog vermeerderd te worden met 21% BTW. De bank heeft de curator een boedelbijdrage voldaan van (incl. BTW).

5 -..J Turnaround U Advocaten Hè! wapen tegen schijnzekerheid 3.8 Bodemvoorrecht fiscus Voor zover er sprake is van bodemzaken geldt het bodemvoorrecht van de fiscus. De bruto opbrengst van de bodemzaken bedroeg Na aftrek van kosten van de taxatie en veiling (naar rato) is de netto opbrengst daarvan Voorraden/onderhanden werk 3.9 Beschrijving Zie punt Verkoopopbrengst Nog niet bekend Boedelbijdrage Zie punt 3.7. Andere activa 3.12 Beschrijving Zie punt 3.5: de failliete vennootschap beschikt over twee voertuigen Verkoopopbrengst Nog niet bekend. De opbrengst van de betreffende voertuigen bedroeg welke opbrengst al is begrepen in de totale opbrengst van I 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Volgens de door de bestuurder aangeleverde debiteurenlijst stond er per datum faillissement voor een bedrag van aan debiteuren open. 4.2 Opbrengst Nog niet bekend.

6 -..J Turnaround U Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid 4.3 Boedelbijdrage Niet van toepassing nu de Rabobank als pandhouder heeft aangegeven zelf over te gaan tot de incasso van de verpande debiteuren. De Rabobank heeft de curator nog niet geïnformeerd omtrent de voortgang van de incasso van de verpande debiteuren. I 5. Bank/zekerheden 5.1. Vordering van bankten) De Rabobank heeft een vordering ingediend van in totaal p.m. Deze vordering zal nog wijzigen na uitwinning door de Rabobank van haar zekerheden. 5.2 Leasecontracten Voor zover de curator bekend was er slechts sprake van een leaseauto (Peugeot Partner) welke al voor datum faillissement is ingeleverd bij leasemaatschappij Wealer Beschrijving zekerheden De Rabobank heeft een pandrecht op: - alle huidige en toekomstige inventaris; - alle huidige en toekomstige voorraden; - alle ten tijde van registratie van de akte van verpanding bestaande rechten/vorderingen van de pandgever op derden. De pandakte is op 25 mei 2009 geregistreerd. De vorderingen op derden werden door middel van een verzamelpandakte op basis van volmacht verpand waarvan de laatste dateert van 18 mei Separatistenpositie Zie punt 5.3 hiervoor. De curator is met de pandhouder in overleg over de wijze van verkoop van de aanwezige activa. Inmiddels zijn de verpande (kantoor)inventaris voorraden (gedemonteerde) printers en voorraden onderdelen alsmede de twee voertuigen verkocht middels een openbare internetveiling. De debiteuren worden zoals gezegd door de bank zelf geïncasseerd.

7 -..J Turnaround U Advocaten Hé!' wapen tegen schijnzekerheid 5.5 Boedelbijdrage Zie punt Eigendomsvoorbehoud Er hebben zich meerdere eigendomsvoorbehoud. Deze afgewikkeld. crediteuren gemeld met een worden thans geïnventariseerd beroep op een en zullen worden Afgewikkeld. 5.7 Reclamerechten Voor zover de curator bekend hebben zich tot op heden geen crediteuren gemeld met een beroep op een reclamerecht. 5.8 Retentierechten Voor zover de curator bekend hebben zich tot op heden geen crediteuren gemeld met een beroep op een reclamerecht. I 6. Doorstart/voortzetten Voortzetten 61 Exploitatie/zekerheden Niet van toepassing 62 Financiële verslaglegging Niet van toepassing Doorstart 63 Beschrijving Niet van toepassing 6.4 Verantwoording Niet van toepassing 65 Opbrengst

8 1:1 Turnaround Advocaten Hèt wapen tegen schijnzekerheid 6.6 Boedelbijdrage 17. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Nog in onderzoek. 7.2 Depot jaarrekening De jaarrekeningen zijn op de volgende data gedeponeerd: 2013: 22 augustus : 21 november : 5 maart Goedk. Verkl. Accountant 7.4 Stortingsverpl. Aandelen Gelet op het feit dat de Hoge Raad in haar arrest van 17 oktober 2003 NJ 2004/282 (De Rijk q.q./de Roy) bepaalde dat op de verplichting tot volstorting van de aandelen de verjaringstermijn van vijf jaar van art. 3:307 lid 1 BW van toepassing is zou een dergelijke verplichting zijn verjaard zodat aan de vraag of de aandelen zijn volgestort geen praktisch belang (meer) toekomt. 7.5 Onbehoorlijk bestuur Nog in onderzoek. 7.6 Paulianeus handelen Nog in onderzoek. I 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Er is voor een totaal aan (huur pand tot 5 september 2015) aan boedelvorderingen opgenomen. De toekomstige boedelvorderingen zullen bestaan uit in ieder geval het salaris van de curator.

9 1:1 Turnaround Advocaten Hét wapen tegen schijnzekerheid 8.2 Pref. vordering van de fiscus Er is voor een totaal van aan preferente vorderingen door de fiscus ingediend. Er is voor een totaal van aan preferente vorderingen door de fiscus ingediend. 8.3 Pref. vordering van het UWV Er is voor een totaal van 0.00 aan preferente vorderingen door het UWV ingediend. Er is voor een totaal van aan preferente vorderingen door het UWV ingediend. 8.4 Andere pref. crediteuren Er is voor een totaal van 000 aan overige preferente vorderingen ingediend. 8.5 Aantal preferente crediteuren Thans zijn er 7 preferente vorderingen ingediend. Thans zijn er 16 preferente vorderingen ingediend. 8.6 Aantalconcurrente crediteuren Thans zijn er 12 concurrente vorderingen ingediend. Thans zijn er 22 concurrente vorderingen ingediend. 8.7 Bedrag aantal concurrente crediteuren Het bedrag aan voorlopige concurrente crediteuren beloopt thans Het bedrag aan voorlopige concurrente crediteuren beloopt thans I 9. Procedures 9.1 Naam wederpartij(en) 9.2 Aard procedure 9.3 Stand procedure 9.4 Werkzaamheden

10 1:1 Turnaround Advocaten Hél wapen tegen schijnzekerheid 110. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement De afwikkeling van het faillissement zal nog enige tijd in beslag nemen Plan van aanpak Verrichten reguliere faillissementswerkzaamheden onderzoek administratie onderzoek bestuurdersaansprakelijkheid I pauliana Indiening volgend verslag Het volgende verslag zal ultimo mei 2016 plaatsvinden Werkzaamheden De te verrichten werkzaamheden blijken genoegzaam uit het voorgaande. Best 1 december 2015 Disclaimer Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus 0 jaarrekening. Informatie die in dit openbaar verslag staat vermeld heeft uitsluitend ten doe schuldeisers conform art. 73a Fw. slechts een globaal en voorlopig inzicht te geven over de stand van zaken en de boedel in dit faillissement op het moment van deze verslaglegging ell kan derhalve niet worden beschouwd als een rekening en verantwoording van de afwikkeling van de boedel. Op de inhoud van dit verslag kan derhalve noch in noch buiter. rechte een beroep worden gedaan.

11 Financieel verslag per N_ C... ~ Ree"... CommIJUrls In~um_ AtofIk NfKHrlMId B.V. S. WInkels- KOW'MImatr mr. S.J.O. Vf1n FD11151J7J Her openij."" vers/ag en llel bijbehorrmdo IUssen/ildl> financieel vcrslag zijn geen pros/)flclus ofjawrekenlrlf}. Hoewel de InfOfma/ie In dil opf/fl08<u verslag zo zorgvuldig mogell{k is samengesteld staat de cufilforltjewlndvdefder niet in voor de volledig/leid en ju/st/leid daarvan. Mogelijk /5 Immers dal (}ii. bepaalde InforrmJlie nog nlol beschikbaar is nog niet geopenbaard ken worden of-achleraf bijgesteld dien/ie worden. Dil k8n ingrijpende gevolgen hfjbben VOOf de in dit V'lJrs/sg ge-schetste 'narsper;lieven voor credile!.l"en. Aan dit ve-s'so kunnen dema/ve oeen rechlen worden on/teena. A. Ibten loci.b.tw. B.T.W. 1. 'mmat.ntle vilt. tetlva 2. Materttlt vlt actly' OI'Iroerende za(a)k(.-e'l) [ruel58 lid 1 Fw] Af: rechllo van den:ief1 AI: kosten - Inventarts. milghlrlooeên Af: rechten van OOrden Af: kosten < e 8.5>16.( e Voo!!l!dt!I'IIOHW 5.~ 6. liquide mlddeltn -xes + Bank 7. Qyr1ot bat.n _"_ Alálachlen van Inkomoo aan bo&del Restltul1es OS pm-lliillisscmenlsvorderingen - BoedelblJdrage(-n) e e Totaal vrij acti Is. Retd. ~.Igemfnt lallll... mentskosten 1. Super-preferent 8. Salsrts en verschonen curator b. Griffl6focht dcponcring ultdellngsll)si (reservering) c. Overige sccec-crerereote boodelverpllchtlnge<1 e IneI_S.T.W. B.T.W. 2. Preferent a. U'NV. premies opzegllll111ljn (66-3 WW) b. Overige hoog prelere!lle verplichtingen c. UWVlPcrsonool IOO.werpllcl'1~ng8n v8llilf faillisseme!ll (3:268 sub e BW) d. Personeel niet-genoten vakantiedagen (3:288 slib e BW) e. OverIge laag-preferente boedetverplk:htlngen 3. ConCurrunt UWV pensioenpremies In ovcrgeoomen VCf»llchUngeo oa Iaausaernent b. HWI c. Taxatiekosten d. OverIge <XlnCUI'l'aI"Ile boedeiverpilchtlngen e e e e e C Than. no IMsehlkbaar Totaal A (Ind. BTW) reieer B (Incl. STW) Reeds ontvangen boedel-btw na aangifte (zie E.) Op {lussentijose)ulldolingsll)st Saldo boed.lrekenlng NL20 RASO reecs gedane uitkeflng aan ceedëeoren e If aoaocreerro-tr-aots

12 Pagina 1/1 Bijlage 3a Overzicht van ingediende en -voorlopig- erkende preferente schuldvorderingen -- Referenfie Belastingdienst HEERLEN LH DEC 14 Ja Preferent Aard v.d. vordering ~ ~ mlë R Belastingdienst HEERLEN LH JAN 15 Ja Belastingdienst HEERLEN LH FEBR 15 Ja Belastingdienst HEERLEN LH MRT 15 Ja Belastingdienst HEERLEN LH APR 15 Ja Belastingdienst HEERLEN ICL 1E KW 15 Ja Belastingdienst HEERLEN OB 2E KW 2015 Ja Belastingdienst HEERLEN ART 29 LID 2 Ja Belastingdienst HEERLEN MRBY5 Ja Belastingdienst HEERLEN MRB Y52 Ja Belastingdienst HEERLEN MRB Y53 Ja Belastingdienst HEERLEN MRB Y54 Ja Belastingdienst HEERLEN MRB Y55 Ja Belastingdienst HEERLEN MRB Y56 Ja UWV AMSTERDAM 61/68WW Pref ex art 21 IW Ja UWV AMSTERDAM 61/68WW Pref ex art 16 CSV Ja Totaal Preferenten Ingediend [ (Nog) niet ingediend [0] - BTW niet verantwoord; datum factuur vóór faillissement BTW niet verantwoord; datum factuur in faillissement ~ Gelet op de artt en 119 Fw kunnen geen rechten worden onlleend aan opname op deze lijst. Preferenten

13 Pagina 1/2 Bijlage 48 Concurrent Naam IwoonPlaats (incl. BTW) ~ Actendo BV HAARLEM AHC AMSTERDAM Asens IT Services BV GELEEN Auto 8ema ECHT Backshop BV TROTTERDAM Baetsen Containers BV VELDHOVEN BsGw ROERMOND BsGW ROERMOND C... G Informations GmbH DEUTSCHLAND The Cartridge Company Eindhoven BEST Caruda ICT KERKRADE CJIB LEEUWARDEN Copeco Nederland BV EINDHOVEN EHS BV RIJEN Essenl Retail DEN BOSCH Exertise Go Connect DORDRECHT 8785 Gemeente Maastricht MAASTRICHT 6160 General Logistics Systems UTRECHT Go Connect DORDRECHT Graydon Incasso B.V. UTRECHT Grispen-Küppers ICS Verlex MAASBRACHT NIEUWEGEIN Ingram Micro B.V. NIEUWEGEIN Intercity Communications BV HOOFDDORP Interpolis Schade NV TILBURG Intronics BARNEVELD J. Schuman & Zn ROERMOND Knook Beheermaatschappij KPN KPN KPN ADSL KPN Corporate Market NV Label Solutions LINNE GRONINGEN GRONINGEN OEN HAAG AMSTERDAM DEURNE Manpower AMSTERDAM P.J. Mussers Beheer B.V. ROERMOND Ncvtsec BREDA Park-Line BV ROTTERDAM 5240 Park-Line BV PostNL PostNL DEN HAAG GRONINGEN UTRECHT Rabobank Het Groene Woud Zuid OIRSCHOT Red Security BV RiJnmond-IT Service SEB Parkeergelden Spango Internet BV ROERMOND MOORDRECHT MAASTRICHT ALMERE Spie Building Novieee ROERMOND Tech Data BV BAARN Tech Data BV BODEGRAVEN TechAccess SOM The Cartridge Company EINDHOVEN 'rreveicerd Nederland BV ALMERE 'rravercero Nederland BV APELDOORN weeter Lease WML WML HEERLEN DEN HAAG MAASTRICHT ;:;:::::::!:::~:~::::::~::~:~j::~::: ~ Totaal Concurrenten Ingediend [22) (Nog) niet Ingediend - BTW niet verantwoord; datum factuur vóór faillissement Gelet op het bepaalde in artt en 119 Fw kunnen geen rechten worden ontleend aan opname op deze lijst. concurrentenfü-t t-züts

14 Pagina 212 Bijlage 48 I BTW niet verantwoord; datum factuur in faillissement Gelet op het bepaalde in artt en 119 Fw kunnen geen rechten worden ontleend aan opname op deze lijst ccncurremen.ou-t t-züts

15 TIJDREGISTRATIE PER TIJDSCHRIJFGROEP Verslag nummer Verslag periode Curator Nummer faillissement Naam faillissement Rechter-commissaris Rechtbank tim mr. S. Winkels-Koerselman F.01/15/373 Faillissement Atonie Nederland B.V. mr. S.J.O. de Vries Oost- Brabant Tijdschrijfgroep subtotaal tijd in verslagperiode nieuw totaal 1. Inventarisatie 10:00 0:24 10:24 2. Personeel 1:00 0:00 1 :00 3. Activa 2:36 2:12 4:48 4. Debiteuren 0:00 0:24 0:24 5. Bank/zekerheden 2:36 0:42 3:18 6. DoorstartlVrtz. 0:00 0:00 0:00 7. Rechtmatigheden 0:18 0:00 0:18 8. Crediteuren 5:30 7:48 13:18 9. Procedures 0:00 0:00 0: Overige 2:48 3:00 5: P.M. 0:00 0:00 0:00 TOTAAL 24:48 14:30 39:18 Pagina 1 van 5

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer2 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

Dekker Beheer B.V. Kastelenplein 168A 5653LX EINDHOVEN

Dekker Beheer B.V. Kastelenplein 168A 5653LX EINDHOVEN FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden digitale versie van het verslag. papieren versie van dit verslag is identiek aan de Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

Turnaround Advocaten. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 september 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 november 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Fokuswonen B.V. Adres Revital B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 4 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 oktober 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 april 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer3 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel73a Fw nummer 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel73a Fw nummer 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 januari 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 juni 2010 Gegevens onderneming: Naam: Adres: Telefoonnummer: Bestuurder: Faillissementsnummer : Datum uitspraak: Curator: R-C: Activiteiten onderneming: Omzetgegevens:

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer2 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Hét wapen legen schijnzekerheid De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 juni 2014 Gegevens onderneming Naam Adres

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/236 NL:TZ:0000005572:F001 19-04-2016 mr. F.A.M Nowee mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming All Culture Flexwork B.V. Bij

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 2 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 Gegevens Naam Adres onderneming Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2013 Gegevens onderneming Naam : Gebr. Spierings stucadoors -en afwerkingsbedrijf

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 juli 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Datum 30 september 2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/16/301 NL:TZ:0000006602:F001 07-06-2016 mr. S.M.P. Jacobs mr. S.J.O. de Vries Algemeen Gegevens onderneming Bernheze Transport

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/684 NL:TZ:0000000751:F001 15-09-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Badkamer

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw nummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag een

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 5 maart 2014 Gegevens onderneming: HSI Trading B.V. Faillissementsnummer: F 02/13/934 Datum uitspraak: 5 november 2013 Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 1:1 Turnaround De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 september 2013 Gegevens onderneming Naam Verkeersschool Dekker

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de di.gitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 oktober 2010 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 januari 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 2

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 2 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 2 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag

Nadere informatie

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven.

De wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn onderstreept weergegeven. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 augustus 2013 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG De Brink Schoonmaakbedrijf B.V. Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap De Brink Schoonmaakbedrijf B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1336 MA) Almere aan het adres André Franquinweg 18, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 september 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Verslagnummer : 2 Datum: : 4 februari 2013 Gefailleerde : Van der Weerd Verlichting B.V. Faillissementsnummer : F 12/536 Datum uitspraak : 25 september 2012 Curator

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Nr3Breda B.V. Datum: 15 oktober 2015 Nummer: verslag 3 Gegevens onderneming : Nr3Breda B.V. (tot 9 december 2013 genaamd Santerello

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 18-03-2014 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: Curator: R-C: 20-02-2014 (rechtbank Rotterdam, overgedragen aan

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/589 NL:TZ:0000009117:F001 08-11-2016 mr. F.A.M Nowee mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 8 november 2016

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 12 september 2014 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 12 september 2014 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 12 september 2014 Rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Gegevens onderneming : Besloten vennootschap Rehoma B.V. Faillissementsnummer : C/02/13/560 F Datum uitspraak :

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/16/354 NL:TZ:0000007805:F001 31-08-2016 mr F. Hoff mr. J.M. Marsman Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap NBY Euro

Nadere informatie

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven.

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven. De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden. VERSLAG 1 Datum: 11 januari 2013 Gegevens onderneming : Ordinatio Plus B.V. Faillissementsnummer : F.01/12/1022

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 Gegevens onderneming : Hommel S&I BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3903 LP) Veenendaal aan De Smalle Zijde 40, KvK

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten Nummer Datum 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw Mk verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag] I EINDVERSLAG 23 juni 2015 -- Gegevens onderneming Faillissementsnummer

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET NR. 1. inzake het faillissement van: COBOO MILIEU B.V.

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET NR. 1. inzake het faillissement van: COBOO MILIEU B.V. OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET NR. 1 inzake het faillissement van: COBOO MILIEU B.V. Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 17 november 2014 Gegevens onderneming

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 2 (eindverslag) De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 januari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten Nummer Datum 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw 1 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag. 3 29 September 2015 Gegevens onderneming KUROPLANT B.V. Statutair

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/161 NL:TZ:0000012652:F001 18-04-2017 mr. E. Kolk mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming Brabant Lijm en Metsel B.V.

Nadere informatie

en waterbouw B.V. Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven.

en waterbouw B.V. Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven. De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden. VERSLAG 2 Datum: 22 januari 2014 Gegevens onderneming : Aann.bedrijf G. Clement & Zn. grond, weg en waterbouw

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 maart 2016 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Solinox Rotterdam B.V., statutair gevestigd te Denekamp en kantoorhoudende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/38 NL:TZ:0000003629:F001 16-02-2016 mr. H.T. Meijer mr. L.T. de Jonge Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798)

Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede verslag Datum 1 oktober 2014 Gegevens onderneming Studio 155 B.V. ook h.o.d.n. Muziekschool Randmeren (KvK: 18121798) Faillissementsnummer F.02/14/429

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/589 NL:TZ:0000009117:F001 08-11-2016 mr. F.A.M Nowee mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 8 november 2016

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 18 februari 2014 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Chelsea Facilities B.V., gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131. Faillissementsnummer : 13/445 F

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw [Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag] Nummer Datum EINDVERSLAG 16 juni 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/12/527 NL:TZ:0000008160:F002 10-07-2012 mr. M.J.H. Vermeeren mr. G.H.M. Smelt Algemeen Gegevens onderneming Jos van den Berg Communicatie

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/392 NL:TZ:0000015030:F001 15-08-2017 mr. R. Le Grand mr. de Winkel Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap Split

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/38 NL:TZ:0000003629:F001 16-02-2016 mr. H.T. Meijer mr. H.H. Kielman Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 oktober : C.D.M. Crazy Dutch Machines B.V. ( C.D.M. )

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 oktober : C.D.M. Crazy Dutch Machines B.V. ( C.D.M. ) Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN MEGASET DESIGN B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN MEGASET DESIGN B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN MEGASET DESIGN B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MegaSet Design B.V.

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET NR. 1. inzake het faillissement van: Combi-Connect-International B.V.

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET NR. 1. inzake het faillissement van: Combi-Connect-International B.V. OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET NR. 1 inzake het faillissement van: CombiConnectInternational B.V. Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 18 februari 2014

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 14 oktober 2014 Gegevens onderneming : Schadehuis Nieuwegein B.V. Faillissementsnummer : C/16/14/855 F Datum uitspraak : 16 september

Nadere informatie

VERSLAG 1 Datum: 1 augustus 2011

VERSLAG 1 Datum: 1 augustus 2011 De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden VERSLAG 1 Datum: 1 augustus 2011 Gegevens onderneming : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten Nummer. 4 Datum 30 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSIAG ex art. 73a Fw Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 oktober 2013 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Chelsea Facilities B.V., gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131. Faillissementsnummer : 13/445 F Datum

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 6 februari 2012 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.13/16/34 NL:TZ:0000002616:F001 26012016 mr. H.F.C. Hoogendoorn mr. WF Korthals Altes Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 1

FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 1 De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien dit verslag

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 26 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 februari 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015

Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015 Gegevens onderneming Rohold B.V. (KvK 20102448) Faillissementsnummer F.02/15/199 Datum uitspraak 31

Nadere informatie

Verslagperiode 23 februari 2016 tot en met 17 maart 2016 Bestede uren in verslagperiode 37,23 uur (23 februari 2016 tot en met 17 maart 2016)

Verslagperiode 23 februari 2016 tot en met 17 maart 2016 Bestede uren in verslagperiode 37,23 uur (23 februari 2016 tot en met 17 maart 2016) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 18 maart 2016 Gegevens onderneming Jacobs Exploitatie BV (kvk: 20091456) Faillissementsnummer F02/16/103 Datum uitspraak 23 februari

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN RESTAURANT SUCRE B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN RESTAURANT SUCRE B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN RESTAURANT SUCRE B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Restaurant Sucre

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 5 oktober 2012 Gegevens failliet : Drukkerij Anraad B.V., kantoorhoudende te Nieuwegein aan de Brabanthaven 6 Kvknummer : 30243037 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 juli 2014. mw. mr. C. Schollen-den Besten

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 juli 2014. mw. mr. C. Schollen-den Besten FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 30 juli 2014 Gegevens onderneming: UZS Brabant B.V. Ekkersrijt 1403 5692 AL Son en Breugel Faillissementsnummer : 13/456 F Datum uitspraak: 7 mei 2013 Curator: mr.

Nadere informatie