Hybride ploeg VariTansanit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hybride ploeg VariTansanit"

Transcriptie

1 Hybride ploeg VariTansanit

2 Geavanceerde ploegtechniek Dezelfde werkkwaliteit voor minder kosten Meting Ploegen met elkaar vergeleken 6-scharige ploegen met 3 m werkbreedte, ploegdiepte 22 cm Gemiddelde waarde wielslip Bron: DLG Test 03/07 Gemiddelde rijsnelheid De hybride ploeg met geregelde topstang Hybride wentelploeg VariTansanit Volledige oliedruk op de topstang 11,9 % 5,8 km/h Aanbouwwentelploeg VariOpal 16,8 % 5 km/h Half gedragen wentelploeg VariDiamant 23 % 3,8 km/h Bij aangebouwde ploegen zorgt de trekweerstandsregeling van de hefinrichting voor optimale trekkracht. Voor 6- tot 7-schaar ploegen is vaak een halfgedragen uitvoering vereist, om hefarmen en topstang te ontzien en om ook de trekker qua hefkracht en belasting niet overmatig te belasten. Omdat bij halfgedragen ploegen echter de positieregeling van de hefinrichting wordt toegepast die geen gewichtsoverdracht van de ploeg op de trekker toestaat, is een relatief zware trekker een voorwaarde voor een optimale tractie van de trekkerwielen. De 6- of 7-schaar hybride ploeg VariTansanit van LEMKEN is uitgerust met een geregelde topstang en vereist Load-Sensing. Afhankelijk van de omstandigheden kan daarmee doelgericht gewicht worden verplaatst van het steunwiel van de ploeg naar de achteras van de trekker. Daardoor wordt zowel de trekkrachtoverbrenging verbeterd als ook de slip tot een minimum teruggebracht. In vergelijking met even grote halfgedragen ploegen kan de VariTansanit achter lichtere trekkers worden gebruikt. Het resultaat: dezelfde werkkwaliteit voor minder arbeidskosten.

3 Ontspannen en veilig werken Ontspanning voor de trekkerchauffeur Meer veiligheid Met de draaiknop op de bedieningsterminal wordt de gewenste tractie- en ballastinstelling uitgevoerd. De ingestelde waarde blijft continu behouden, omdat de elektrohydraulische Load-Sensing besturing drukschommelingen registreert en telkens weer automatisch de druk aanpast aan de op de bedieningsterminal ingestelde drukwaarde. Door het standaard aanwezige kopakkermanagement kunnen het optillen en wentelen van de ploeg en het optillen aan het steunwiel tijdafhankelijk worden geprogrammeerd. Het wentelen verloopt geautomatiseerd en wordt door een druk op een toets geactiveerd. De vlakstelling van de ploeg kunt u vanuit de stoel van de trekker gemakkelijk en nauwkeurig elektrohydraulisch instellen. Door de gewichtsoverbrenging op de achteras en de gunstige zwaartepuntpositie wordt de stabiliteit van de trekker duidelijk verbeterd. Dat maakt het keren veiliger, ook op hellingen.

4 Optiquick voor nauwkeurige ploeginstelling De eerste-voor- en trekpuntinstelling Aanpassing aan verschillende werkbreedten Z M Z M PZ PZ Z M Z M PZ PZ Voor de VariTansanit heeft LEMKEN het brandstofbesparende Optiquick-systeem overgenomen. Bij de instelling van de eerste-voorbreedte heeft de trekker nog zijwaartse trek, aangezien het trekpunt niet de achteras van de trekker in het midden (M) kruist. Door de binnenste spindel wordt de zijwaartse trek voor 100% opgeheven, zodat het trekpunt de achteras van de trekker in punt M kruist. Ondanks de trekpuntcorrectie is de breedte van de eerst-voor niet veranderd. Bij het verstellen van de werkbreedte worden de eerstevoor en het optimale trekpunt automatisch aangepast. Het trekpunt verloopt dus bij elke werkbreedte altijd door het midden van de achteras van de trekker.

5 Bij elke werkbreedte zonder zijwaartse trek Het Optiquick-instelcentrum Altijd zonder zijwaartse trek Alle lagerplaatsen van het Optiquick-instelcenter hebben slijtvaste bussen, extra geharde bouten en zijn smeerbaar. Dit waarborgt een grote stabiliteit en een lange levensduur. In plaats van met de buitenste spindel is de VariTansanit uitgerust met een combinatie van hydraulische ploegframe-zwenking en mechanische eerste-voorinstelling. De VariTansanit is standaard uitgerust met een hydraulische werkbreedteverstelling. Bij een verstelbereik van 25 tot 55 cm per rister kan aan de eisen ten aanzien van de akkerbouw optimaal worden voldaan. Bij alle werkbreedten is zijn ploegwerkzaamheden zonder zijwaartse trek gewaarborgd.

6 Lange levensduur, stabiel en paszuiver De frameplaten De lagerplaatsen De Vario-lagering Dopgleufmoer Smeerpunt Vastgeschroefde opspanbus Ploegframe Vastgeschroefde inspankraagbus Vaststaande hoofdlagerbouten De frameplaten voor de lagersteun van de zwenktassen en de arm zijn op het frame geschroefd. Daardoor wordt een grote stabiliteit, verhoogde duurvastheid en een grote paszuiverheid bereikt. Het draaipunt van de naast het frame gelagerde zwenktassen ligt dicht bij het ploeglichaam. Daardoor zijn lagerplaatsen en bouwdelen slechts aan geringe belastingen blootgesteld. Alle lagerplaatsen hebben slijtvaste bussen, geharde bouten en zijn smeerbaar. Dit waarborgt een zeer grote stabiliteit en een lange levensduur. De hoofdlagerbout van de Variozwenktassen is voorzien van opspanbussen en met de frameplaten vast gespannen zodat verdraaien niet mogelijk is. De Vario-zwenktas is eveneens uitgerust met vast gespannen kraagbussen. Zo waarborgen de beide in elkaar lopende smeerbare bussen van de werkbreedteverstelling een hoge levensduur van de lagerplaatsen, ook onder de zwaarste omstandigheden. Bij slijtage kan elk deel apart worden vervangen.

7 De Hydromatic overbelastingsbeveiliging Het concept De driedimensionale lagerpositie Een sterk koppel Bij gelijktijdige omhoog en zijwaartse beweging brengen tot dusver gebruikelijke overbelastingsbeveiligingen, die met een vierpuntslager werken, het gehele ploeglichaam in een instabiele positie. Want deze wordt van drie vorkpunten opgetild en wordt nog maar op één punt door het mechanische of hydraulische trekelement teruggetrokken. Bij de Hydromatic is een duidelijk voordeel gelegen in het feit dat in elke positie van het ploeglichaam een vaste verbinding met het driedimensionale lagerpunt bestaat. Daardoor wordt het ploeglichaam altijd stabiel vastgehouden en kan deze niet meer loshaken. Het innovatieve hydraulische overbelastingselement Hydromatic kan op elk moment, ook bij het zijdelings raken van een obstakel, probleemloos naar boven en gelijktijdig zijwaarts uitwijken. Max. 38 cm omhoog en max. 20 cm zijwaarts is zelfs bij diep ploegen voldoende uitwijkruimte beschikbaar om doorlopend storingsvrije werkzaamheden te waarborgen. Daartoe dragen ook de grote activeringskrachten bij die gemakkelijk vanuit de stoel van de trekker aan diverse grondomstandigheden kunnen worden aangepast. Onderhoudsvrijheid stond eveneens centraal voor de ingenieurs van LEMKEN en daarom hebben ze bij het nieuwe overbelastingselement geen smeernippels toegepast.

8 Dural - het universele ploegrister Het Dural-rister Het strokenrister De opbouw van de rister Zoolijzer Tipkouter Zoolijzerdriehoek Risterslijtpunt Strokenrister Schaarblad Schaarpunt Schaarpunt met coating Risterblad Risterslijtpunt Het rister is veredeld en daarom uiterst stabiel. De ploegristers zijn in de aangrijphoek verstelbaar en garanderen altijd een goede intrek van de ploeg. De gladde overgang van schaarblad naar risterblad en de weerstandsarme vorm maken dat de ploeg nog lichter trekt. De risterbladen van gehard speciaal staal zijn dankzij hun geoptimaliseerde vorm aan geringe slijtage onderhevig en hebben geen schroeven in de hoofdslijtagezone. De extra grote risterslijtpunt kan apart en daardoor voordelig worden vervangen. De stroken van het strokenrister zijn van dik, volledig uitgehard speciaal staal en kunnen apart worden vervangen. De bevestigingsschroeven liggen diep verzonken om het stevig vastzitten van de stroken na langdurig gebruik te waarborgen. Strokenristers en normale risterbladen zijn gebaseerd op hetzelfde basisrister. De scharen bestaan uit delen en zijn vervaardigd van microgelegeerd boorstaal. De overlappende passing voorkomt dat wortels of andere voorwerpen vast komen te zitten. Een grote materiaalverdichting en versterking waarborgen breuk- en slijtvastheid. De slijtagezones van de schaarbladen zijn wezenlijk groter dan bij de tot dusver gebruikelijke scharen. De vervangbare schaarpunt waarborgt door sterkte, materiaal en vormgeving geringe slijtage en goed intrekgedrag. De extra brede zoolijzers met groot steunvlak zorgen voor een betere geleiding van de ploeg. Ze zijn viervoudig wendbaar. Een wezenlijk groter slijtagevlakaandeel maakt een optimale benutting van het tipkouter mogelijk. De bevestiging ligt in de schaduw van de snijwerktuigen en is daarmee tegen slijtage en beschadiging beschermd. Door de schuin naar achteren en naar boven open snijrand kunnen geen stenen, wortels, enz. vastklemmen. Een speciale hardmetalen coating aan de schaarpunt zorgt voor een tot een dusver ongekende levensduur en een duidelijk hogere rendabiliteit. De schaarpunt wordt eenzijdig aan de onderkant van een coating voorzien. Daardoor ontstaat een zelfslijpend effect

9 DuraMaxx - het innovatieve ploegrister De opbouw van het rister Het unieke concept Ongecompliceerd en snel De huidige bevestigingstechniek voor slijtagedelen aan ploegristers door middel van schroeven of bouten begrenst de materiaalkeuze van de slijtagedelen en ook de graad van de hardheid na de warmtebehandeling, omdat de slijtagedelen door de boorgaten en stansingen gevaar lopen om te scheuren. Bij het nieuwe DuraMaxx-ploegrister van LEMKEN kunnen hardere staalsoorten worden toegepast, omdat de belangrijke oppervlakteslijtageelementen ongeschonden, dus zonder boorgaten en stansingen worden vervaardigd, om een tot 50% langere levensduur mogelijk te maken. Risterbladen en stroken zijn niet meer dragend deel van de ploegromp, maar hebben uitsluitend een functie als slijtagedeel en kunnen daardoor compleet worden verbruikt zonder dat de stabiliteit van het ploeglichaam eronder lijdt. Risterblad, stroken en risterslijtpunt worden bij de DuraMaxx-ploegromp zonder bevestigingsschroeven op een aparte drager vastgehaakt. Risterbladen, stroken en risterslijtpunten kunnen zonder gereedschap en daardoor veel sneller dan vastgeschroefde risters worden vervangen. Het lostrekken van een veerpen is voldoende voor het verwijderen van het risterpuntstuk, dat als vergrendelingselement dient. Vervolgens worden het risterblad of de stroken uit de insteekverbindingen losgemaakt. Ook het vervangen van de schaarpunt, die slechts met één schroef bevestigd is, gaat duidelijk sneller. Metingen hebben ombouwtijden aangetoond die soms tot 80% korter zijn. De vrije ruimte tussen strippen en ondersteuning is in vergelijking met tot dusver gebruikte ploegrompen duidelijk verhoogd. Bovendien ligt de ondersteuning nu in de schaduw van de strippen. Hierdoor kan ook onder moeilijke omstandigheden zonder verstopping worden geploegd.

10 Snelverstelling zonder gereedschap Het voorschaar De vlakke halm De werphoekverstelling M2 M3 D1 De speciale voorscharen D1, M3 en M2 zorgen voor een zuiver ploegbeeld, ook bij veel organische massa. De werkdiepte wordt met een insteekstift snel een eenvoudig ingesteld. De steekgaten in de halm waarborgt een nauwkeurig gelijke positie en daardoor een uniforme werkkwaliteit van alle voorscharen. De voorscharen D1 en M2 kunnen indien gewenst ook met een risterverlengstuk worden uitgerust. Door het aanbrengen van het basishouder op de vlakke halm is verdraaien van het voorschaar uitgesloten. Alle schaar- en risterbladvarianten kunnen probleemloos worden vervangen, omdat de basishouder voor alle voorscharen gelijk is. Voor het ploegen zonder voorschaar kan deze snel worden gedemonteerd, omdat daarvoor slechts twee schroeven hoeven worden losgedraaid. Indien gewenst zijn de VariTansanit en VariTansanit T met breekboutbeveiliging met een per ploeglichaam afzonderlijke werphoeksnelverstelling voor de voorscharen leverbaar. Met deze snelverstelling kan het neerleggen van de organische massa nauwkeurig worden gestuurd.

11 Gereed voor gebruik wanneer het moeilijk wordt De inleghanden Het schijfkouter De gereedschapskist De inleghanden zijn rechtstreeks op het risterblad gemonteerd en op allerlei manieren instelbaar Ze zorgen voor verstoppingsvrije werkzaamheden en zuiver inleggen van plantenmateriaal. Het gladde schijfkouter met een diameter van 500 mm heeft een zoom aan de zijkant. Daardoor wordt een permanente aandrijving ook bij het snijden van veel organische massa bereikt. De diepte-instelling vindt plaats door verticaal zwenken van de schijvenkouterarmen, die met een schroef in de vertanding kunnen worden vastgezet. De lagersteun, die aan de geploegde zijde glad en verstelbaar is, is tegen vervuiling dubbel afgedicht. LEMKEN-ploegen zijn servicevriendelijk. Gereedschap, breekbouten en overige kleine onderdelen zijn in de gereedschapskist op elk moment voor het grijpen.

12 Het steun- en transportwiel Eenvoudig in te stellen Veilig vervoer over de weg De diepte-instelling aan het steunwiel geschiedt hydraulisch. Een pen in fijngetrapte steekgaten dient daarbij als aanslag. Voor het vervoer over de weg wordt de gelagerde trekstang hydraulisch ontgrendeld, waardoor veilig vervoer over de weg mogelijk wordt. Voor het vervoer over de weg wordt het steunwiel mechanisch of hydraulisch vastgezet. Het is uitgevoerd als spoorwiel. Dit maakt optimaal manoeuvreren op het veld, op de boerderij of op de weg mogelijk. Technische gegevens VariTansanit (kokerprofielframe 140 x 140 x 10) Aantal scharen Ploegkop T 120 T 120 Werkbreedte (ca. cm) Gewicht (ca. kg) Tot kw/pk 151/ /230 Framehoogte (cm) Schaarpuntafstand (cm) Risterhalmafmeting (mm) 80 x x 30 T-uitvoering * T T Bij T-uitvoering met extra overbelastingsbeveiliging Hydromatic Alle gegevens, afmetingen en gewichten zijn onderhevig aan voortdurende technische ontwikkelingen en daarom vrijblijvend. De gewichtsaanduidingen hebben altijd betrekking op de basisuitvoering. Wijzigingen blijven voorbehouden. LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Str. 5, D Tel Fax lemken@lemken.com Internet: Uw LEMKEN specialist: LEMKEN B.o.s.s 08/ /nl

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

Aanbouw-wentelploeg Cayron 200

Aanbouw-wentelploeg Cayron 200 Cayron Cayron Aanbouw-wentelploeg Cayron 200 Met de ontwikkeling van een ploeg in eigen huis toont AMAZONE zijn innovatieve kracht en zet zo de 150-jarige ploeghistorie van de firma s Rud. Sack en BBG

Nadere informatie

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN Wentelploegen MASTER Serie 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 De ploegtechniek van KUHN De ploegtechniek van KUHN Concurrentiekracht en rentabiliteit zijn ook in de toekomst doorslaggevende

Nadere informatie

Vector - Ontstoppelaar

Vector - Ontstoppelaar Vector De Vector voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een moderne ontstoppelaar. Dat zijn: Non-stop inzetbaar Universele cultivator met 4 balken voor oppervlakkige stoppelbewerking en het diep

Nadere informatie

Wentelploegen EurOpal en VariOpal

Wentelploegen EurOpal en VariOpal Wentelploegen EurOpal en VariOpal Perfecte techniek Betrouwbaar wentelmechanisme De wentelcilinder De wentelas Alle LEMKEN ploegen zijn uitgerust met het moderne UNITURN hydraulische wentelmechanisme;

Nadere informatie

MASTER. Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER Serie 102 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! KUHN wentelploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de hedendaagse landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het

Nadere informatie

Nieuw. Kverneland 150 B. gedragen wentelploeg Breekbouten, 3-5 scharen. Licht - Robuust - Bedieningsgemak

Nieuw. Kverneland 150 B. gedragen wentelploeg Breekbouten, 3-5 scharen. Licht - Robuust - Bedieningsgemak Nieuw Kverneland 150 B gedragen wentelploeg Breekbouten, 3-5 scharen Licht - Robuust - Bedieningsgemak Nieuws! Kverneland 150 B Licht, Robuust, Bedieningsgemak Kverneland 150 B : de lichte, maar robuuste

Nadere informatie

1 Let op de luchtdruk Nog voor het aanbouwen wordt de bandenspanning gecontroleerd.

1 Let op de luchtdruk Nog voor het aanbouwen wordt de bandenspanning gecontroleerd. Met de juiste Machines optimaal demonstreren Afstelling Bij het demonstreren van een trekker maken veel verkopers een kapitale fout: ze schenken te weinig aandacht aan het arbeidsresultaat van de hele

Nadere informatie

Kverneland Accord CX-II kouter

Kverneland Accord CX-II kouter Kverneland Accord CX-II kouter Rond 1986 zijn de eerste schijfkouters op onze zaaimachines gemonteerd. Sinds 1993 biedt Kverneland het CX kouter aan, dat goed bekend staat over vrijwel de gehele wereld.

Nadere informatie

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding

Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Centaur Voor alle toepassingen: stoppelbewerking, primaire grondbewerking, losmaken van de bouwvoor en zaadbed voorbereiding Zoekt u een multifunctionele grondbewerkingsmachine? Een machine voor ondiepe

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

AANBOUWWENTELPLOEGEN EUROPAL EN VARIOPAL

AANBOUWWENTELPLOEGEN EUROPAL EN VARIOPAL AANBOUWWENTELPLOEGEN EUROPAL EN VARIOPAL 2 Bewezen betrouwbaarheid, bedieningscomfort en hoge werkkwaliteit Het inzetten van de ploeg wint weer aan betekenis, dit onder meer door de toename van de arealen

Nadere informatie

AANBOUW WENTELPLOEGEN JUWEL

AANBOUW WENTELPLOEGEN JUWEL AANBOUW WENTELPLOEGEN JUWEL 2 Gebruikszekerheid, bedieningscomfort en werkkwaliteit in een volledig nieuwe vorm mo ge lijk is de juiste ploeg en toebehoren voor zijn of haar wensen samen te stellen. Hierbij

Nadere informatie

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT!

MASTER. MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! MASTER MASTER 112 Wentelploegen GRONDBEWERKING OP MAAT! De KUHN ploegen Concurrentiekracht en rentabiliteit bepalen de toekomst van de landbouw. De technologieën die gebruikt werden bij het ontwerp van

Nadere informatie

Practicum opdracht Trekker/ploeg combinatie

Practicum opdracht Trekker/ploeg combinatie Practicum opdracht Trekker/ploeg combinatie Foto: www.deere.com Begripskennis afstelling en uitlijning voor leerlingmonteurs in het BBL traject niveau 2/3 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. 1.1 Inleiding/doelstelling.

Nadere informatie

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund

Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund Zaaibedcombinaties Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund LEMKEN Systeem-Kompaktor en Systeem-Korund: Het concept De moeilijke kosten- en arbeidssituatie van vele landbouwbedrijven vraagt om werktuigen met

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BULLETIN No.66 BEPROEVING CAPPON TREKKERPLOEG TYPE TWZ Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie (,;:< Dr. S.L.Mansholtlaan 12,Wageningen DE CAPPON TREKKERPLOEG TYPE TWZ Fabrikant: Fa. Iz. Cappon,

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

Aanbouwploegen. Pöttinger SERVO 97+210.06.0107

Aanbouwploegen. Pöttinger SERVO 97+210.06.0107 Aanbouwploegen Pöttinger SERVO 97+210.06.0107 Succesvolle akkerbouw met SERVO- De akkerbouw heeft in de laatste decennia een hoge vlucht genomen. Teelt, bemesting, bescherming tegen plantenziekten en efficiënte

Nadere informatie

Plus THINK AHEAD. Wentel ploeg. www.vogel-noot.info

Plus THINK AHEAD. Wentel ploeg. www.vogel-noot.info NL THINK AHEAD Plus Wentel ploeg Waardering voor Intelligente producten... n individuele afstelling van de ploeg ten op zichte van huidige eisen n eenvoudige instelling en comfortabele bediening n lange

Nadere informatie

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator

Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator Kverneland CLC pro - CLC pro Classic 3 balks gedragen stoppel cultivator CLC Pro: Unieke verkoopargumenten Ontwikkeld voor iedere vermogensbehoefte in alle omstandigheden Universele cultivator van 3.0

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN Wentelploegen MASTER Serie 113 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 113 De ploegtechniek van KUHN Concurrentiekracht en rentabiliteit zijn ook in de toekomst doorslaggevende criteria voor succesvolle

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

Figuur 1-2: Rondgaande ploegen worden gebruikt voor de hoofdgrondbewerking.

Figuur 1-2: Rondgaande ploegen worden gebruikt voor de hoofdgrondbewerking. Soorten ploegen Kun je met een wentelploeg bovenover rijden of kan dat alleen maar met een rondgaande ploeg? En is een ecoploeg een wentelploeg of een ploeg die bovenover rijdt? Allemaal benamingen waar

Nadere informatie

Quadro - De ideale universele

Quadro - De ideale universele Quadro Quadro - De ideale universele ontstoppelaar voor oppervlakkige en diepere stoppelbewerking Optimale stroverdeling! Met de opkomst van nieuwe mulch- en directzaaitechnieken, is de vraag naar goede

Nadere informatie

Nieuwigheden op Agritechnica Juwel de nieuwe generatie aanbouwploegen. DuraMaxx hybride ploeglichamen veilig en voordelig op elke grondsoort

Nieuwigheden op Agritechnica Juwel de nieuwe generatie aanbouwploegen. DuraMaxx hybride ploeglichamen veilig en voordelig op elke grondsoort Nieuwigheden op Agritechnica 2009 Juwel de nieuwe generatie aanbouwploegen Meer veiligheid en bedieningscomfort en een uitstekende werkkwaliteit zijn de wezenlijke kenmerken van de nieuwe ploeg Juwel,

Nadere informatie

COMPACT-CULTIVATOR KRISTALL

COMPACT-CULTIVATOR KRISTALL COMPACT-CULTIVATOR KRISTALL Stoppelbewerking vandaag Het doel van de stoppelbewerking heeft gedurende de laatste jaren in vele opzichten een verandering ondergaan. Vroeger diende de stoppelbewerking voornamelijk

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie

PM-, PH- en PX-serie ploegen.

PM-, PH- en PX-serie ploegen. PLOEGEN 02 GEDRAGEN WENTELPLOEGEN PM-, PH- en PX-serie ploegen. De gedragen wentelploegen van New Holland worden aangeboden in drie verschillende series: PM standaard gebruik, PH zwaar gebruik en PX extra

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead PowerTill 1000 PowerTill 1000 Rotorkopeg Moving agriculture ahead Zaaibedbereider De rotorkopeggen bieden heel veel voordelen voor het zaaiklaar maken van uw grond: De grond wordt in een keer over de hele

Nadere informatie

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel

COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel COMBI-werktuig: Ecoridger, Speedridger, Hoekschoffel Drie machines, één aankoop Het AVR Combiwerktuig combineert drie functies op één frame. Door enkele onderdelen te wisselen kiest u zelf wat u op dat

Nadere informatie

INTENSIEF-CULTIVATOR KARAT

INTENSIEF-CULTIVATOR KARAT INTENSIEF-CULTIVATOR KARAT Stoppelbewerking vandaag Het doel van de stoppelbewerking heeft gedurende de laatste jaren in vele opzichten een verandering ondergaan. Vroeger diende de stoppelbewerking voornamelijk

Nadere informatie

Rumptstad. RPV Ploegenserie. Het summum van ploegtechniek! Voor bekeken akkerbouwers! Rumptstad * *

Rumptstad. RPV Ploegenserie. Het summum van ploegtechniek! Voor bekeken akkerbouwers! Rumptstad *  * Rumptstad RPV Ploegenserie Voor bekeken akkerbouwers! Het summum van ploegtechniek! Rumptstad * www.rumptstad.nl * 0187-616 100 RPV Ploegenserie Het summum van Ploegtechniek! De Rumptstad RPV serie Deze

Nadere informatie

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking PLAATSING HORIZONTALE PLAATSING 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking 23/03/2011 3.1. Horizontale plaatsing 3.1.1. Montage van het systeem: Stap

Nadere informatie

mm. VersiJack. Tegel en vloerdragers

mm. VersiJack. Tegel en vloerdragers 37-1016 mm VersiJack Tegel en vloerdragers Introductie VersiJack gemaakt van hoogwaardig en 100% gerecycled polypropyleen vormt de laatste generatie professionele vloerdragers voor verhoogde tegel -en

Nadere informatie

Fanex CompactLine Schudders

Fanex CompactLine Schudders Fanex Schudders Fanex 463 523 604 CompactLine Schudders Overzicht Fanex 463 523 523 T 604 Fanex Werkbreedte Rotors/Tanden per Rotor Gewicht 463 4.60m 4/6 500 kg 523 5.20m 4/6 530 kg 523T 5.20m 4/6 410

Nadere informatie

Aanbouwwentelploegen. Juwel

Aanbouwwentelploegen. Juwel Aanbouwwentelploegen Juwel Gebruikszekerheid, bedieningscomfort en werkkwaliteit in een volledig nieuwe vorm mo ge lijk is de juiste ploeg en toebehoren voor zijn of haar wensen samen te stellen. Hierbij

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING MÉLOTTE TREKKERPLOEG TYPE QM 14P. BULLETIN No Dr. S.L. Mansholtlaan 12, Wageningen

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING MÉLOTTE TREKKERPLOEG TYPE QM 14P. BULLETIN No Dr. S.L. Mansholtlaan 12, Wageningen BULLETIN No. 196 BEPROEVING MÉLOTTE TREKKERPLOEG TYPE QM 14P t**i> Mrr S Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S.L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE MELOTTE TREKKERPLOEG TYPE QM 14 P Fabrikant:

Nadere informatie

Kverneland Wentelploegen. Kwaliteitsploegen voor de professionele gebruiker

Kverneland Wentelploegen. Kwaliteitsploegen voor de professionele gebruiker Kverneland Wentelploegen Kwaliteitsploegen voor de professionele gebruiker 1 Hij is gelukkig. Hij werkt met de beste ploeg ter wereld! Inhoudsopgave Systemen die uw werkdag verlichten 4 Kverneland Vibromat

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

Zijarmslagboom MCS51

Zijarmslagboom MCS51 Wij bieden veiligheid en zekerheid Zijarmslagboom MCS51 MCS51 elektrische zijarmslagboom Armlengte: van 2m00 tot 6m20 Openingssnelheid: van 1,5s tot 5,0s Electrische zijarmslagboom voor intensief gebruik.

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Ploegen van Kongskilde

Ploegen van Kongskilde Ploegen van Kongskilde 3-punts wentelploegen Moving agriculture ahead Kongskilde biedt een ruim productassortiment van 3-punts wentelploegen van 2 tot 6 scharen. Door unieke constructies en goed doordachte

Nadere informatie

9 Trekkers. Standaard trekker, trekker > PAGINA 312. Lagerverwijderaars > PAGINA 314. Kogelgewrichtstrekker > PAGINA 315

9 Trekkers. Standaard trekker, trekker > PAGINA 312. Lagerverwijderaars > PAGINA 314. Kogelgewrichtstrekker > PAGINA 315 Standaard trekker, trekker > PAGINA 32 Tegensteunen, Slagtrekkers, Lagerverwijderaars > PAGINA 34 Spoorstangeindverwijderaars, Kogelgewrichtstrekker > PAGINA 35 STAHLWILLE 2 Doordacht geconstrueerd, in

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm

Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm Gebruiksaanwijzing lange monitor-arm Versie 1.2 2010 Jansen Medicars Jansen Medicars Postbus 49 3600 AA Maarssen Netherlands Tel. +31 30 2613500 Fax. +31 30 2616714 URL www.medicars.com 2010 Jansen Medicars

Nadere informatie

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden Vibro Flex Stoppelcultivator met verende tanden Stoppelen is niet alleen mengen van stro en grond Door veranderende teeltwijzen blijven meer en meer plantenresten achter op het veld, zoals b.v. stro en

Nadere informatie

Cenius Cenius Cenius

Cenius Cenius Cenius Cenius 1 Stoppelcultivator Cenius de allround machine voor alle bedrijfsstructuren Cenius de nieuwe generatie stoppelcultivatoren in driepuntsaanbouw! Meer dan een derde van alle bedrijfskosten op landbouwbedrijven

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN

Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN Alu-randbeveiliging Leuninghouder Randbeveiliging TITAN Alu-randbeveiliging TITAN Leuninghouder TITAN H / HS eenvoudige montage - veilig in gebruik. Voor uw veiligheid Of u nu kiest voor leuninghouders

Nadere informatie

Centrischspanner ZSG-4

Centrischspanner ZSG-4 New September 2014 Nieuwe producten voor de verspaner Centrischspanner ZSG-4 Hoge precisie en proceszekerheid TOTL TOOLING=KWLITEIT x SERVICE 2 WNT eutschland GmbH Kantoor Nederland Bergrand 224 NL-4707

Nadere informatie

Toebehoren. Clinic l Care l Assist. Praktische EXTRA S ter keuze

Toebehoren. Clinic l Care l Assist. Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren Clinic l Care l Assist Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren Praktische EXTRA S ter keuze Toebehoren voor meer comfort Het toebehoren-assortiment van Stiegelmeyer is bijzonder praktijkgericht.

Nadere informatie

Technisch HEXA FLOORING

Technisch HEXA FLOORING Technisch HEXA FLOORING MASSIEF NT - I T S ALL IN Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Informatief magazine Massief NT - TMA02-082017 HEXA FLOORING HEXA FLOORING De balkonbodemplaat van Massief

Nadere informatie

ELLER handtakel PH2. Ketting Ø (mm) x aantal strengen

ELLER handtakel PH2. Ketting Ø (mm) x aantal strengen 1 0 HANDKETTINGTAKELS ELLER handtakel PH2 De ELLER handtakel PH2 is een consequente doorontwikkeling van de succesvolle handtakel PH1 en wordt naar de laatste stand van de techniek geproduceerd. In vergelijk

Nadere informatie

NIEUWE PRODUCTEN WERKPLAATSUITRUSTING I / Eroderen met System R. Bestel direct in de online-shop!

NIEUWE PRODUCTEN WERKPLAATSUITRUSTING I / Eroderen met System R. Bestel direct in de online-shop! NIEUWE PRODUCTEN WERKPLAATSUITRUSTING I / 2017 Bestel direct in de online-shop! www.meusburger.com Eroderen met System R SPANTECHNIEK System R Spantechniek voor het eroderen, nu ook met System R voor uw

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

TALAMEX SILVERLINE: sterk en robuust. Het aanbod

TALAMEX SILVERLINE: sterk en robuust. Het aanbod Silverline 2 TALAMEX SILVERLINE: sterk en robuust U wilt sportief varen en genieten van een uiterst wendbare boot met uitmuntende vaareigenschappen? Dan is de Talamex Silverline RIB u op het lijf geschreven.

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3 Invacare Storm 3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! De Invacare Storm 3 elektrische rolstoel biedt de vrijheid om een nieuwe dimensie te geven aan een actieve levensstijl. Niet alleen het juiste product

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie

Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BULLETIN No. 115 BEPROEVING VICON-LELY ACROBAT HARKKEERDERSPREIDER»W*i4.- Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE VICON-LELY ACROBAT HARKKEERDERSPREIDER

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

Carport met houten dak

Carport met houten dak Carport 300 x 500 Afmetingen: 300cm x 500cm x 251cm Carport met houten dak Voordat u aan de opbouw van uw carport begint, lees dan eerst aandachtig deze handleiding. Dit om problemen te voorkomen, en om

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 40L-1802B 400137 Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 NL/B Technische parameters Naam Art.-Nr.: 400137 Materiaal: Uitvoering: Afmetingen: Gewicht: Mengkraan met dubbele greep 40L-1802B CNS 18/10, staal

Nadere informatie

TS 92 TS 91. Glijarm-deurdranger in Contur Design

TS 92 TS 91. Glijarm-deurdranger in Contur Design TS 92 TS 91 in Contur Design Universele deurdrangers voor standaarddeuren getest conform DIN EN 1154 De deurdrangers TS 92 en TS 91 zijn speciaal voor binnendeuren ontworpen en vormen de ideale aanvulling

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

Kverneland NG-S 101 Voor trekkers tot 250Pk

Kverneland NG-S 101 Voor trekkers tot 250Pk Kverneland NG-S 101 Voor trekkers tot 250Pk NG-S 101 Het degelijkste op de markt NG-S 101 De krachten worden in de bak geabsorbeerd Radiale belasting: gecompenseerd door afstand tussen de lagers -standaard

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Zijarmslagboom MCS25 met knikmechanisme

Zijarmslagboom MCS25 met knikmechanisme Wij bieden veiligheid en zekerheid Zijarmslagboom MCS25 met knikmechanisme MCS25 elektrische zijarmslagboom met knikmechanisme Armlengte: van 2m00 tot 4m50 Openingssnelheid: van 1,5s tot 4,0s Electrische

Nadere informatie

Hahn KT-E KT-EV KT-EN

Hahn KT-E KT-EV KT-EN Hahn KT-E KT-EV KT-EN Universele scharnieren voor kunststof deuren Voor alle gangbare opdekdeuren van 15 2 mm Hahn KT-E Universele scharnieren voor kunststof deuren Eigenschappen Optimale werking gegarandeerd:

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening

ZWADHARKEN. fella.eu hooibouw.nl. Eén-rotor-zwadharken. Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening ZWADHARKEN Eén-rotor-zwadharken Duurzame constructie Uitstekend harkwerk Eenvoudige bediening fella.eu hooibouw.nl 2 3 DE BESTE OOGST HISTORIE 95 JAAR FELLA FELLA staat al meer dan 95 jaar borg voor innovatieve

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

INSTALLATIE-INSTRUCTIES

INSTALLATIE-INSTRUCTIES ALGEMEEN Deze installatie-instructies zijn alleen van toepassing op de hieronder vermelde ROTO-bouwproducten: Regenwateropslagtanks Afvalwaterzuiveringsinstallatie Olieafscheiders Vetafscheiders Pompstations

Nadere informatie

Rubbermat op de rol voor. ligboxen loopgangen melkstallen

Rubbermat op de rol voor. ligboxen loopgangen melkstallen Rubbermat op de rol voor ligboxen loopgangen melkstallen Huber: de grootste fabrikant in Europa voor rubbermat op de rol! Onze geschiedenis 1925 als vulkaniseerbedrijf opgericht door Anton Huber sr. in

Nadere informatie

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF Schijvenmaaiers SB, SM, SMF SB SM SMF SB-schijvenmaaiers De SB-schijvenmaaiers zijn met de unieke gladde JF-maaibalk uitgerust die wordt gekenmerkt door: Kenmerken: Perfect gladde onderkant: De JF-maaibalk

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giantmade made in Giant inholland Holland www.tobroco.com Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

keukens of in combinatie met aluminium profielsystemen, waarbij hoge eisen worden gesteld aan draaglast en stabiliteit.

keukens of in combinatie met aluminium profielsystemen, waarbij hoge eisen worden gesteld aan draaglast en stabiliteit. Bouwdelen TA Stabiel en veelzijdig Systeem TA is uitermate geschikt voor montagewerkplaatsen, werkbanken, kantoortafels, keukens of in combinatie met aluminium profielsystemen, waarbij hoge eisen worden

Nadere informatie

Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open

Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open Innovatief openingsmechanisme met beproefde uittrekbare technologie. Quadro met push to open Comfortabel openen van greeploze frontplaten Quadro met push to open Puristisch design is een grote trend -

Nadere informatie

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel

SCHIJVENMAAIERS. fella.eu hooibouw.nl. Tandwielaandrijving. Licht Efficiënt Stabiel SCHIJVENMAAIERS Tandwielaandrijving Licht Efficiënt Stabiel fella.eu hooibouw.nl 2 DE BESTE OOGST FELLA staat al meer dan 90 jaar borg voor innovatieve techniek, uitstekende kwaliteit en persoonlijke passie

Nadere informatie

De hoge rendement ploeg voor on-land en in-voor ploegen

De hoge rendement ploeg voor on-land en in-voor ploegen Kverneland EO & LO Variomat De hoge rendement ploeg voor on-land en in-voor ploegen De Kverneland EO/LO modellen zijn on-land / in-voor wentelploegen, die aan alle criteria voor moderne landbouw voldoen.

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Bodenbearbeitung für Profis

Bodenbearbeitung für Profis Productoverzicht Geachte geinteresseerde U heeft het productoverzicht over de EuM grondbewerkingsmachines in handen. Bovendien is er ook een detailleerde folder van elk type machine, die U met het volgende

Nadere informatie