SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij?"

Transcriptie

1 SOLVE Bestuursjaar Wie zoeken wij? Affiniteit met consultancy Maatschappelijke betrokkenheid Analytisch denkvermogen Ambitie en ondernemerschap Sociaal vaardig Wat vragen wij? Gemiddeld 20 uur per week beschikbaar (redelijk zelf in te delen) Minimaal in het tweede jaar van een universitaire opleiding Wat bieden wij? Runnen eigen consultancy organisatie Kansen om je ideeën en ambities te verwezenlijken Hands-on ervaring met consultancy en projectmanagement Een hechte en gemotiveerde community van 25 studentconsultants Dynamisch en leerzaam jaar Opbouwen van een professioneel netwerk SOLVE adviseert sociale ondernemingen en non-profits om deze efficiënter en effectiever te laten opereren. Door het aanbieden van kennis en ondernemerschap van jong talent streeft SOLVE ernaar de sociale impact van non-profits en sociale ondernemingen te vergroten en zo bij te dragen aan het creëren van een betere samenleving. Hierbij slaat SOLVE een brug tussen ambitieuze maatschappelijk betrokken studenten en uiteenlopende vraagstukken van non-profits en sociale ondernemingen. Sociale impact maakt je samen. Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur

2 Solliciteren Meer weten over een bestuursjaar bij SOLVE Utrecht? Kom naar de interesseborrel op maandag 30 april om uur in Café Jozef (Mariaplaats 50). Hier krijg je alles te horen over een bestuursjaar bij SOLVE Utrecht, ontmoet je het huidige bestuur en kan je al je vragen stellen aan hen. Bekijk onze website voor meer informatie over SOLVE. Mail je algemene vragen naar Bekijk onze Facebookpagina SOLVE Consulting Utrecht. Bekijk onze Instagram SOLVE Utrecht. Maak eventueel een afspraak om een kopje koffie te drinken met een huidig SOLVE Utrecht bestuurslid met de functie waarin jij geïnteresseerd bent, om nog meer te weten te komen over de desbetreffende functie en de uitdagingen waar SOLVE Utrecht binnen die functie mee te maken heeft! Deadline solliciteren is zondag 6 mei uur Opsturen naar hr.utrecht@solve-consulting.nl: CV WO-cijferlijst Motivatiebrief (max 1,5 A4) met daarin o.a. jouw twee functievoorkeuren Word bestuurder van SOLVE Utrecht! Sollicitatiedeadline: zondag 6 mei uur

3 Voorzitter Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden en behouden van het SOLVE netwerk in Utrecht. Het onderhouden van contacten met de universiteit, hoogleraren van de Raad van Advies, corporate partners en lokale organisaties is een belangrijke taak. Het zoeken naar verbindingen tussen SOLVE en haar partners is leuk en levert nieuwe contacten en inzichten op. Daarnaast heb je de taak om samen met de andere stedelijke besturen en het landelijke SOLVE bestuur de lange termijn strategie te bepalen en draag je hiermee bij aan het voortbestaan van de organisatie. Bovendien ben je binnen het bestuur eindverantwoordelijk voor alles wat binnen SOLVE Utrecht gebeurt. Door samen met je bestuur te kijken naar jaardoelen, samenwerking en de toekomst van SOLVE houd je SOLVE Utrecht gezond. Het coachen van bestuursleden is hier een essentieel onderdeel van. De combinatie van strategie en persoonlijke ontwikkeling maakt het voorzitterschap een uitdagende functie. Vooral omdat je dit doet binnen een omgeving vol ambitieuze studenten met één doel: het vergroten van de sociale impact van organisaties. Verantwoordelijk voor functioneren stedelijk bestuur Contact met landelijk SOLVE bestuur, de universiteit, Raad van Advies, Raad van Toezicht en corporate partners Medeverantwoordelijk voor de landelijke strategie en het landelijk beleid Creëren en onderhouden van netwerk binnen Utrecht Organiseren van landelijke trainingen in samenwerking met corporate partners en RvA-leden Voorzitter? Stuur een mailtje naar Jasper:

4 Marketing & Finance Als bestuurslid Marketing & Finance draag je een jaar verantwoordelijkheid voor zowel het strategisch beheren van de financiën als het uitdragen van de naam SOLVE in Utrecht. Het maken van afwegingen hoe marketingcampagnes het meest efficiënt opgezet kunnen worden en welke investeringen het beste resultaat opleveren, vind ik zelf een leuke uitdaging. Je bent erg vrij in de manier waarop je met name het marketing gedeelte van je functie invult. Het is ontzettend leuk om te zien hoe jouw creativiteit en strategische keuzes bijdragen aan zowel de groei als professionalisering van SOLVE. Daarnaast draag je natuurlijk samen met je bestuursleden de verantwoordelijkheid voor het draaiende houden van de organisatie. Daar komen ook veel leuke en leerzame aspecten bij kijken die je samen oppakt. De dubbelfunctie Marketing & Finance maakt het een bestuursjaar waarin je je niet zal vervelen! Waarborgen van de financiële gezondheid van SOLVE Bijhouden van boekhouding en financiële administratie Verantwoordelijk voor de marketingstrategie van SOLVE Verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van SOLVE onder studenten & sociale ondernemingen Ontwikkelen van content van berichtgeving Marketing & Finance? Stuur een mailtje naar Tessa:

5 HR Manager Als HR Manager heb je veel contact met de studentconsultants. Dit start bij je verantwoordelijkheid voor het werven en selecteren van een groep ambitieuze en maatschappelijk betrokken studentconsultants. Hiervoor zet je in samenwerking met de Marketing & Finance een wervingscampagne op waarin je creatief en zorgvuldig te werk gaat. Je voert samen met je bestuursleden ook de sollicitatiegesprekken en maakt een keuze welke studenten geschikt zijn als consultant bij SOLVE Utrecht. Vervolgens ben je als HR Manager verantwoordelijk voor het coördineren van community meetings, borrels met consultants, trainingen en workshops. Hiermee wil je een hechte groep van studentconsultants creëren en kennisuitwisseling stimuleren. Daarnaast heb ik me dit jaar ook gefocust op de persoonlijke ontwikkeling van de studentconsultants. Het voeren van POP- en evaluatiegesprekken met studentconsultants is hier een belangrijk en zeer waardevol onderdeel van. Het veelvuldig in contact staan met je bestuursleden en studentconsultants zorgt ervoor dat je uit de functie van HR Manager ontzettend veel energie haalt. Werven en selecteren van studentconsultants Verantwoordelijk voor de community meetings en borrels met consultants Stimuleren persoonlijke ontwikkeling van studentconsultants Trainingen en workshops coördineren Verantwoordelijk voor de interne informatietoestroom naar consultants HR Manager? Stuur een mailtje naar Anouck:

6 Project Manager Als Project Manager ben ik verantwoordelijk voor alle projecten die de teams binnen SOLVE Utrecht uitvoeren. Hierbij heb ik contact met veel verschillende mensen en organisaties om de kwaliteit van ons werk zo hoog mogelijk te krijgen. Het is erg leerzaam om samen te werken met de zeer uiteenlopende organisaties en hiermee iets te bereiken. Ook als dingen anders lopen dan verwacht, moeten vaak creatieve en professionele stappen worden genomen om ons doel te bereiken; advies met impact! Door op de juiste manier sturing te geven aan de teams en hierbij het leerproces voorop te stellen, creëren wij zowel waarde voor onze consultants als voor de opdrachtgevers. Het is mooi om te zien hoe veel waarde studenten kunnen toevoegen aan volwassen organisaties en hoe goed teamwerk kan leiden tot mooie en maatschappelijk relevante oplossingen. Gesprekken voeren met potentiële opdrachtgevers Schrijven van projectvoorstellen in samenwerking met de Externe Betrekkingen Begeleiden, faciliteren en ondersteunen van projectteams Waarborgen van de kwaliteit van de projecten Project Manager? Stuur een mailtje naar Tim:

7 Externe Betrekkingen Als de Externe Betrekkingen van SOLVE Utrecht ben je voornamelijk bezig met de acquisitie van nieuwe klanten. Geen week is hetzelfde en het is een leuke uitdaging om contact te leggen met zowel kleine als grote organisaties. Als Externe Betrekkingen kijk je waar SOLVE het meest van waarde kan zijn en ga je dus erg resultaatgericht te werk. Elk bedrijf waarmee je contact zal hebben is verschillend en je netwerk skills zullen dan ook erg goed van pas komen. Naast het binnenhalen van projecten zal je ook eventueel de kans krijgen om de consultants bij te staan in het begeleiden van enkele projecten. Hiermee kan je ook na het binnenhalen van een project in contact blijven met de opdrachtgever en projectteams begeleiden om een kwalitatief goed advies te geven waarmee sociale impact wordt gemaakt! Kortom, een gevarieerdere functie zal je niet vinden binnen SOLVE. Acquisitie van nieuwe klanten (warm en koud) Contact onderhouden met bestaande relaties Gesprekken voeren met potentiële klanten Passende projectvoorstellen schrijven in samenwerking met de Project Manager Organisatie van het jaarlijkse SOLVE-kennisevenement Externe Betrekkingen? Stuur een mailtje naar Maurits:

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Rotterdam! Sollicitatiedeadline: Zondag 29 april uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij?

SOLVE Bestuursjaar. Word bestuurder van SOLVE Rotterdam! Sollicitatiedeadline: Zondag 29 april uur. Wie zoeken wij? Wat bieden wij? SOLVE Bestuursjaar Wie zoeken wij? Ben/heb jij: Een affiniteit met consultancy; Maatschappelijk betrokken; Een analytisch denkvermogen; Ambitieus en ondernemend; Sociaalvaardig. Wat vragen wij? Gemiddeld

Nadere informatie

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits.

SOCIAL IMPACT CONSULTING. De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. INFORMATIEBROCHURE 2019-2020 WORD BESTUURSLID BIJ SOLVE CONSULTING! Bestuursjaar bij SOLVE Wie

Nadere informatie

De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits.

De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van sociale ondernemingen en non-profits. INFORMATIEBROCHURE 2018 2019 WORD STUDENTCONSULTANT BIJ SOLVE CONSULTING! WAT IS SOLVE? Stichting

Nadere informatie

De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits

De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits SOCIAL IMPACT CONSULTING De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits INFORMATIEBROCHURE 2017-2018 WORD STUDENTCONSULTANT BIJ SOLVE UTRECHT! WAT IS SOLVE? Stichting SOLVE

Nadere informatie

De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits.

De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits. De studenten consultancy op het gebied van social enterprises en non-profits. Informatiebrochure WAT IS SOLVE? Stichting SOLVE Consulting is een studentenorganisatie die zich richt op Social Impact Consulting:

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam

Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Parttime bestuursjaar bij Integrand Rotterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2019-2020 Integrand Groningen Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november 23.59 Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Voorzitter b. Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2017-2018 Integrand Groningen Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Algemeen 4. Wat houdt een bestuursjaar Integrand Groningen in? a.

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? Voorzitter Vice voorzitter/hr-manager

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand

Parttime bestuursjaar bij Integrand Parttime bestuursjaar bij Integrand Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand in? a. Algemeen b. Voorzitter c. Vicevoorzitter/HR-manager

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar bij Integrand Eindhoven Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Wat is Integrand?... 4 Missie en visie... 4 Core business... 4 Structuur van Integrand...

Nadere informatie

Integrand Maastricht Dan bereik je meer.

Integrand Maastricht Dan bereik je meer. Integrand Maastricht 2017-2018 Dan bereik je meer. INHOUD VAN DE BROCHURE 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar in? 4. Functies 5. Sollicitatieprocedure 6. Meer informatie 1.

Nadere informatie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam. Integrand verbindt en stimuleert ambitie Bestuursjaar bij Integrand Amsterdam Integrand verbindt en stimuleert ambitie 1 Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar bij Integrand Amsterdam in? 4. Functies a. Voorzitter

Nadere informatie

Info- event bestuur 2015-2016

Info- event bestuur 2015-2016 Info- event bestuur 2015-2016 Content Waar het allemaal begint De AFC-organisatiestructuur Alle bestuursfuncties En praktisch dan? Onze voorzitster hebben we al! Waar het allemaal begint Waar het allemaal

Nadere informatie

Trainersopleiding Voorjaar 2019

Trainersopleiding Voorjaar 2019 Trainersopleiding Voorjaar 2019 Remind Learning Eerste van Swindenstraat 381, Amsterdam www.remindlearning.nl liza@remindlearning.nl 020 261 1835 1 Remind Trainersopleiding voorjaar 2019 Hoi! Wat ontzettend

Nadere informatie

Info-event Entourage 2015-2016

Info-event Entourage 2015-2016 Info-event Entourage 2015-2016 Wat is AFC? AFC LEUVEN IS EEN JUNIOR ENTERPRISE MET ALS MISSIE HET STIMULEREN VAN ONDERNEMERSCHAP EN DE ONTWIKKELING VAN VAARDIGHEDEN BIJ STUDENTEN DOOR HET ORGANISEREN VAN

Nadere informatie

Even voorstellen. Avance ondersteunt sinds 2009 organisaties bij het vergroten van hun maatschappelijke impact.

Even voorstellen. Avance ondersteunt sinds 2009 organisaties bij het vergroten van hun maatschappelijke impact. per juni Even voorstellen Avance ondersteunt sinds 2009 organisaties bij het vergroten van hun maatschappelijke impact. Steeds meer maatschappelijke organisaties, bedrijven en financiers zetten zich in

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar 2015-2016 Integrand Groningen Dan bereik je meer. 1. Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een parttime bestuursjaar bij Integrand Groningen. Twee keer per jaar

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Maastricht 2015 2016

Parttime bestuursjaar Integrand Maastricht 2015 2016 Parttime bestuursjaar Integrand Maastricht 2015 2016 Dan bereik je meer. INHOUD VAN DE BROCHURE 1. VOORWOORD 2. WAT IS INTEGRAND 3. WAT HOUDT EEN BESTUURSJAAR IN? 4. FUNCTIES 5. SOLLICITATIEPROCEDURE 1.

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER STRATEGY & BRAND ACTIVATION Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Informatiedocument Bestuurswerving

Informatiedocument Bestuurswerving Informatiedocument 2018 Bestuurswerving 1 Voorwoord Beste student, Geweldig dat je geïnteresseerd bent in een bestuursjaar bij UniPartners Utrecht! Vanaf 1 maart zijn wij, als bestuur van UniPartners Utrecht,

Nadere informatie

Van links naar rechts: Bart, Luca, Danique & Dewi

Van links naar rechts: Bart, Luca, Danique & Dewi Inhoud 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand a. Visie 3. Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen a. Accountmanagement b. Functies c. Proeftijd 4. Belangrijke data 1. Voorwoord Beste student, Dit is de

Nadere informatie

Even voorstellen. Avance ondersteunt sinds 2009 organisaties bij het vergroten van hun maatschappelijke impact.

Even voorstellen. Avance ondersteunt sinds 2009 organisaties bij het vergroten van hun maatschappelijke impact. per juni Even voorstellen Avance ondersteunt sinds 2009 organisaties bij het vergroten van hun maatschappelijke impact. Steeds meer maatschappelijke organisaties, bedrijven en financiers zetten zich in

Nadere informatie

Mentorprogramma. Algemene informatie voor mentoren. Stichting FRESH mentorprogramma +31 (0)

Mentorprogramma. Algemene informatie voor mentoren. Stichting FRESH mentorprogramma +31 (0) Mentorprogramma Algemene informatie voor mentoren Stichting FRESH mentorprogramma mentor@freshstudents.nl +31 (0)6 212 469 95 Voorwoord Als voorbereiding op de arbeidsmarkt is het voor studenten van cruciaal

Nadere informatie

Informatiepakket Commissies TOP Week

Informatiepakket Commissies TOP Week Informatiepakket Commissies TOP Week 2017 Inhoud TOP Week algemeen 3 Organisatie 4 Wat houdt een TOP commissielid zijn in? 5 Commissieperiode Structuur Vergaderingen Making memories Vergoeding Welke commissies

Nadere informatie

Theo Koot Ivo de Nooijer Raffi Balder

Theo Koot Ivo de Nooijer Raffi Balder HUBspot is een plek waar innoverende studenten, ondernemers, investeerders, docenten en bedrijven elkaar ontmoeten en inspireren, kennis opdoen en samen ondernemen. Met als doel om Leiden innovatiever

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT HR BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER TALENT ACQUISITION & DEVELOPMENT Een continu veranderende wereld vraagt om vernieuwing. Dat vereist actie en een frisse blik. De jonge talenten

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar 2016-2017 Integrand Groningen Dan bereik je meer. 1. Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een parttime bestuursjaar bij Integrand Groningen. Twee keer per jaar

Nadere informatie

INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER.

INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER. INTEGRAND UTRECHT 2014 2015 DAN BEREIK JE MEER. VOORWOORD Beste student, Dit is de informatiebrochure over een bestuursjaar bij Integrand Utrecht. Twee keer per jaar wisselt de helft van het bestuur en

Nadere informatie

Info-event bestuur e werkingsjaar

Info-event bestuur e werkingsjaar Info-event bestuur 2017-2018 11e werkingsjaar De AFC-organisatiestructuur President Student Consulting Skill Development E ship Vice-president IT PR HR Marketing Finance and Legal Alle bestuursfuncties

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

Integrand Leiden 2014-2015

Integrand Leiden 2014-2015 Integrand Leiden 2014-2015 Dan bereik je meer Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een bestuursjaar bij Integrand Leiden. Elk half jaar wisselt de helft van het bestuur en is er een

Nadere informatie

Remind Trainersopleiding

Remind Trainersopleiding Remind Trainersopleiding 1. Over Remind Remind helpt jaarlijks duizenden studenten en scholieren meer uit hun leven te halen, door ze te leren hoe je slimmer kan leren en jezelf kan motiveren. Wij doen

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar September 2019 - September 2020 Inhoud Voorwoord... 3 De Stichting Integrand... 5 Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen... 6 Accountmanagement...

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE BESTUURSFUNCTIE

INFORMATIEBROCHURE BESTUURSFUNCTIE INFORMATIEBROCHURE BESTUURSFUNCTIE 2018-2019 Voorwoord Beste student, Leuk dat je geïnteresseerd bent in een bestuursjaar bij UniPartners Maastricht! Vanaf 1 september zijn wij, als bestuur van UniPartners

Nadere informatie

Info-event bestuur 2016-2017

Info-event bestuur 2016-2017 Info-event bestuur 2016-2017 De AFC-organisatiestructuur President Student Consulting Skill Development E ship Vice-president IT PR HR Marketing Finance and Legal Alle bestuursfuncties 1/10 e van het

Nadere informatie

Graag tot ziens! Het Remind Team

Graag tot ziens! Het Remind Team In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind voor staat, wat er van je verwacht wordt als trainer, welke studenten bij Remind passen, en wat je aankomende vijf maanden kunt verwachten als

Nadere informatie

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers en bedrijven.

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar 2016-2017 Integrand Groningen Dan bereik je meer. 1. Voorwoord Beste student, Dit is de informatiebrochure voor een parttime bestuursjaar bij Integrand Groningen. Twee keer per jaar

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar feb feb 2018

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar feb feb 2018 Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar feb 2017 - feb 2018 Inhoud van de brochure 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand a. Visie b. Missie 3. Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen a. Accountmanagement

Nadere informatie

Integrand Maastricht Dan bereik je meer.

Integrand Maastricht Dan bereik je meer. Integrand Maastricht 2019 Dan bereik je meer. INHOUD VAN DE BROCHURE 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar in? 4. Functies 5. Sollicitatieprocedure 6. Meer informatie Bestuur

Nadere informatie

STA JIJ HIER DEZE ZOMER? COMMISSIE INFORMATIEPAKKET

STA JIJ HIER DEZE ZOMER? COMMISSIE INFORMATIEPAKKET STA JIJ HIER DEZE ZOMER? COMMISSIE INFORMATIEPAKKET 1 2019 Inhoud Algemeen TOP Week Organisatie Wat houdt een TOP commissielid zijn in? Commissieperiode Structuur Vergaderingen Gezelligheid Vergoeding

Nadere informatie

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten 2012 2013 Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NEWS) is een netwerk van ruim 3000 Nederlandse studenten die een studie

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray

Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Organisatie- en functieprofiel Onderwijsadviseur met lef! Dynamiek Scholengroep Gemeenten Horst aan de Maas en Venray Datum: 7 juni 2019 Vooraf en inhoud Onderdeel van de BeteoR-aanpak bij search, werving

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals

TALENTPUNT. Een Development Program speciaal voor HR professionals FOCUS ON THE FUTURE Je bent een HR professional met veel ambitie en je wilt succesvol(ler) zijn. Je bent gericht op de nieuwste HR ontwikkelingen en nieuwsgierig naar hoe andere HR professionals zaken

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2015 2016

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2015 2016 Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2015 2016 INHOUD VAN DE BROCHURE 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand - Visie - Missie 3. Een Bestuursjaar bij Integrand Nijmegen - Accountmanagement - Functies

Nadere informatie

Bestuur search 2017. Solliciteren kan tot 25 juni

Bestuur search 2017. Solliciteren kan tot 25 juni Bestuur search 2017 Solliciteren kan tot 25 juni Wat is de SHC? Historie De Sustainable Healthcare Challenge (SHC) is een jonge stichting opgericht door jonge mensen. In 2012 kregen toenmalige studenten

Nadere informatie

De Kleine Consultant Strategisch Ondernemerschap

De Kleine Consultant Strategisch Ondernemerschap De Kleine Consultant Strategisch Ondernemerschap 22-02-2016 Deze training werd u aangeboden door: Contactgegevens Job de Fijter Director MSc. Finance & Investments j.defijter@dekleineconsultant.nl Tel:

Nadere informatie

Integrand Nijmegen - INFORMATIE BROCHURE -

Integrand Nijmegen - INFORMATIE BROCHURE - Integrand Nijmegen - INFORMATIE BROCHURE - Parttime bestuursjaar FEBRUARI 2018 FEBRUARI 2019 Inhoud 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand a. Visie 3. Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen a. Accountmanagement

Nadere informatie

FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK TALENT WERKGEVER MEDEWERKER. juiste talent selecteren. plek die écht bij je past

FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK TALENT WERKGEVER MEDEWERKER. juiste talent selecteren. plek die écht bij je past F I T C H FITCH EEN NIEUWE KIJK OP WERK MEDEWERKER plek die écht bij je past concreet inzicht hoe je effectiever kunt worden in je werk TALENT WERKGEVER juiste talent selecteren bestaand talent beter leren

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Projectmanagement, sturen op resultaat Binnen jullie organisatie werken jullie veel met projecten. Jij bent projectleider, of je maakt deel uit van een speciaal opgesteld projectteam.

Nadere informatie

Senior medewerker Cultuureducatie Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst Utrecht

Senior medewerker Cultuureducatie Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst Utrecht Organisatie- en functieprofiel Senior medewerker Cultuureducatie Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst Utrecht (32u p.w.) Versie 08/5/2015 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2014-2015

Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2014-2015 Integrand Nijmegen Parttime bestuursjaar 2014-2015 v.l.n.r.: Lise Eggink, Ilya Verschuren, Robert Lintsen, Judith Nijhuis, Erik Koopman, Valerie Dresscher, Frederik Pluut, Lisa Cornelissen, Caroline Smits,

Nadere informatie

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte)

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte) De Rijnbrink Groep adviseert en ondersteunt bibliotheken in Gelderland en Overijssel op het gebied inhoudelijk bibliotheekwerk en bedrijfsvoering zoals HRM, financiën, communicatie, marketing en ICT. Om

Nadere informatie

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur

SKPO Profielschets Lid College van Bestuur SKPO Profielschets Lid College van Bestuur 1 Missie, visie SKPO De SKPO verzorgt goed primair onderwijs waarbij het kind centraal staat. Wij ondersteunen kinderen om een stap te zetten richting zelfstandigheid,

Nadere informatie

Bètabanenmarkt bestuursjaar

Bètabanenmarkt bestuursjaar Bètabanenmarkt bestuursjaar 2018-2019 Vind jij de Bètabanenmarkt gaaf? Lijkt het je leuk om extra ervaring op te doen met het organiseren van een groot evenement? Solliciteer dan nu (voor 11 april) voor

Nadere informatie

Een Training Die Een Stap Verder Gaat. Donderdag 16 januari 2014, Utrecht

Een Training Die Een Stap Verder Gaat. Donderdag 16 januari 2014, Utrecht Donderdag 16 januari 2014, Utrecht Intensieve Training Sociale Media voor marketing-en communicatie professionals in het onderwijs Met 2 interessante praktijkpresentaties van: Ingmar Volmer : Sociale Media

Nadere informatie

Beste geïnteresseerde,

Beste geïnteresseerde, Beste geïnteresseerde, Heb je zelf eerder een superleuke TIK of TOP-week gehad? En zou je deze in 2014 graag zelf willen organiseren? Dit is je kans! We zoeken namelijk vanaf september 2013, 6 enthousiaste

Nadere informatie

Het is maart en hoewel wij ons als LOF-coördinatoren nog een half jaar voor

Het is maart en hoewel wij ons als LOF-coördinatoren nog een half jaar voor 2 Voorwoord Beste LOF-coördinator in spe, Het is maart en hoewel wij ons als LOF-coördinatoren nog een half jaar voor de medezeggenschap inzetten, is de zoektocht naar nieuwe LOF-coördinatoren inmiddels

Nadere informatie

Integrand Tilburg 2015 2016. Dan bereik je meer.

Integrand Tilburg 2015 2016. Dan bereik je meer. Integrand Tilburg 2015 2016 Dan bereik je meer. INLEIDING Ben jij ambitieus, een teamspeler en wil jij je competenties verder ontwikkelen? Wil je tevens een jaar lang intensief kennismaken en samenwerken

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Leidinggeven bij de stad Antwerpen

Leidinggeven bij de stad Antwerpen Visietekst Leidinggeven bij de stad Antwerpen 1. Inleiding Leidinggevenden zijn sleutelfiguren in onze organisatie. Zij hebben een voorbeeldfunctie, zorgen voor de vertaling van doelstellingen naar concrete

Nadere informatie

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar

Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar Integrand Nijmegen Informatiebrochure Parttime bestuursjaar Februari 2019 - februari 2020 Inhoud 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand a. Visie 3. Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen a. Accountmanagement

Nadere informatie

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een COMMUNITY MANAGER

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een COMMUNITY MANAGER Werken bij Ampla House Ampla House is een co-working house voor ondernemers en professionals die op zoek zijn naar een buitengewone werkplek. Verwacht je aan state of the art kantoorinfrastructuur in combinatie

Nadere informatie

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE

FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE FULL-TIME MASTER MASTER IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT WORD EEN HR PROFESSIONAL DIE STRATEGISCH EN DUURZAAM KAN MEEDENKEN MET DE ORGANISATIE CURRICULUM CREDITS HRM: introductie 3 E-Uitdagingen voor HRM 3

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Trainersopleiding 2014

Trainersopleiding 2014 Trainersopleiding 2014 Remind Keizersgracht 253, Amsterdam www.remindlearning.nl trainersopleiding@remindlearning.nl Uitleg van de trainersopleiding In dit document kun je lezen wat Remind doet, waar Remind

Nadere informatie

partnerships met Junior Enterprises in Europa studenten consultants die advies uitbrengen aan bedrijven

partnerships met Junior Enterprises in Europa studenten consultants die advies uitbrengen aan bedrijven UniPartners heeft: 10 vestigingen door heel Nederland 14 partnerships met Junior Enterprises in Europa 70 studenten bestuurders per jaar 300 studenten consultants die advies uitbrengen aan bedrijven 3500

Nadere informatie

Welkom in de champions league van de industrie. /

Welkom in de champions league van de industrie. / Welkom in de champions league van de industrie. Over PDM kunnen we kort zijn. We zijn een expertisebureau. We optimaliseren productie omgevingen en ontwikkelen technologie voor complexe machinebouw. We

Nadere informatie

VIDIUS ZOEKT NIEUW BESTUUR

VIDIUS ZOEKT NIEUW BESTUUR VIDIUS ZOEKT NIEUW BESTUUR VOORWOORD Beste Utrechtse student, Momenteel is het vijfde bestuur van VIDIUS nog hard aan het werk om jouw belangen te behartigen. Gevraagd en ongevraagd laten wij horen wat

Nadere informatie

PARTTIME BESTUURSJAAR

PARTTIME BESTUURSJAAR Integrand Nijmegen PARTTIME BESTUURSJAAR SEPTEMBER 2017 - SEPTEMBER 2018 Inhoud 1. Voorwoord 2. De Stichting Integrand a. Visie b. Missie 3. Een bestuursjaar bij Integrand Nijmegen a. Accountmanagement

Nadere informatie

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten

Functieomschrijvingen bestuur Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten Functieomschrijvingen bestuur 2013 2014 Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten Stichting Nederlandse Wereldwijde Studenten (NWS) is een netwerk van ruim 3000 Nederlandse studenten die een studie in

Nadere informatie

Informatiepakket TeMa-bestuur 2012-2013

Informatiepakket TeMa-bestuur 2012-2013 Informatiepakket TeMa-bestuur 2012-2013 Voorwoord Beste lezer, Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie binnen studievereniging TeMa. Voor je ligt het bestuur informatiepakket van TeMa.

Nadere informatie

FRONTEER IS HIRING! Tijdelijke kracht finance FRONTEER STRATEGY INNOVATION. CO-CREATION. BRAND DEVELOPMENT.

FRONTEER IS HIRING! Tijdelijke kracht finance FRONTEER STRATEGY INNOVATION. CO-CREATION. BRAND DEVELOPMENT. IS HIRING! Tijdelijke kracht finance Wie zijn wij? Fronteer Strategy is een consultancy bureau gevestigd in Amsterdam Wij helpen merken succesvol innoveren. Wij zijn één van de wereldwijde experts in expert

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in Brede School activiteiten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in Brede School activiteiten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in Brede School activiteiten Dit is WIJS! WIJS vindt dat leren vooral leuk moet zijn. Vanuit deze gedachte verbinden we educatie en entertainment aan elkaar. Door een

Nadere informatie

JAARPLAN JONGE SOCIALISTEN ARNHEM- NIJMEGEN

JAARPLAN JONGE SOCIALISTEN ARNHEM- NIJMEGEN JAARPLAN JONGE SOCIALISTEN ARNHEM- NIJMEGEN 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord (pagina 3) Inleiding (pagina 3) Bestuur Jonge Socialisten Arnhem- Nijmegen 2015-2016 (pagina 4) Portefeuilleverdeling (pagina

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

BUSINESS DEVELOPER #VACATURE

BUSINESS DEVELOPER #VACATURE #VACATURE BUSINESS DEVELOPER Bol.com loopt voorop in een business waar innovatie aan de orde van de dag is. De impact van de kleinste optimalisatie is direct zichtbaar. Stilstaan is verliezen en voortdurend

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

Welkom. Internetmarketing. Tom van Nunen Mike Faber

Welkom. Internetmarketing. Tom van Nunen Mike Faber Welkom Internetmarketing Tom van Nunen Mike Faber Welkom Tom van Nunen Amerika freak CRM Manager Teamleider Klantenadvies Ondernemer Lid van BNI Chapter Quatre Bras Welkom Mike Faber Marketeer VJ Vinyl

Nadere informatie

Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé

Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé Workshop Persoonlijke doelen stellen Workshop Persoonlijke doelen stellen: sturing en overzicht, zakelijk en privé Wanneer jij weet wat jouw persoonlijke doelen zijn, haal jij meer resultaat uit jezelf

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR

ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR ONVERMIJDELIJK CIRCULAIR WEEK VAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE MAANDAG 14 T/M VRIJDAG 18 JANUARI 2019 WORD SPONSOR EN ZET JOUW ORGANISATIE OP DE KAART ALS CIRCULAIRE KOPLOPER! Circulaire ondernemers, organisaties

Nadere informatie

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING

AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING AUTHENTICITEIT IS DE SLEUTEL TOT SUCCESVOLLE MARKETING Succesvolle marketing is datgene doen waar jouw bedrijf aandacht mee genereert, wat jou helpt je verhaal te doen en wat jouw community laat groeien.

Nadere informatie

Informatie brochure Bestuursfunctie 2018/2019 1

Informatie brochure Bestuursfunctie 2018/2019 1 Informatiebrochure Bestuursfunctie 2018/2019 1 Voorwoord Beste student, Geweldig dat je geïnteresseerd bent in een bestuursjaar bij UniPartners Nijmegen! Vanaf 1 september zijn wij, als bestuur van UniPartners

Nadere informatie

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende met kennis van communicatie die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van het Team Communicatie verder

Nadere informatie

BENELUX RESEARCH PROJECT.

BENELUX RESEARCH PROJECT. BENELUX RESEARCH PROJECT INTRODUCTIE Ben jij een enthousiaste en ambitieuze student aan de RSM, ESE of een andere faculteit *? Ben jij op zoek naar een elective of extracurriculaire activiteit, en wil

Nadere informatie

DOEL EN OPZET PROGRAMMA

DOEL EN OPZET PROGRAMMA Groeiprogramma 4 DOEL EN OPZET PROGRAMMA Wat willen we met het programma bereiken? Wie kunnen deelnemen? Wat bieden we de deelnemers? Wat verwachten we van de deelnemers? Hoe ziet het programma er op hoofdlijnen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Senior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Vastgesteld in de bestuursvergadering van 24 mei 2007 PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Binnen de voor de stichting geldende statuten en reglementen, is het College van Bestuur het bevoegd gezag van de stichting,

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Landelijk Bestuur

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Landelijk Bestuur Informatiebrochure Nacht van de Fooi Landelijk Bestuur 2017-2018 Beste geïnteresseerde, Dat je deze informatiebrochure nu voor je hebt liggen betekent dat je interesse hebt in een parttime bestuursjaar

Nadere informatie