Weekbrief 22 januari 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbrief 22 januari 2016"

Transcriptie

1 Weekbrief 22 januari 2016 Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt Vrijdag 29 januari Maandsluiting Vrijdag 5 februari Carnaval (info volgt in de volgende weekbrief) Woensdag 10 februari Adviesgesprekken groep 8 Donderdag 11 februari Groep 1 t/m 4 vrij Leerlingenraad 3 om 13:00 uur Vrijdag 12 februari Groep 1 t/m 4 vrij Informatie in de weekbrief In deze weekbrief kunt u lezen over coöperatief leren, carnaval, kunstwerk lustrum, website, maandsluiting, afspraken op het plein, lezen, bedankt, fruit op school. Hemel en aarde Een leven zonder angst, bestaat dat? Waarschijnlijk niet. Iedereen weet hoe het voelt om bang te zijn, ook (of misschien wel juist) als je jong bent. Het is niet de vraag hoe je kunt voorkomen dat je bang bent, maar meer hoe je met je angst om kunt gaan. In veel levensbeschouwelijke en religieuze tradities zijn manieren gevonden om met angst om te gaan. In verhalen worden levenslessen overgedragen en in rituelen zijn vormen gevonden om je angst om te zetten in vertrouwen en hoop. De komende paar weken zullen we met catechese het onderwerp bang zijn verkennen. Hemel en Aarde is methode die wij voor dit vakgebied gebruiken van groep 1 t/m groep 8. In de klas zullen we door middel van het (voor)lezen van verhalen en het aandacht hebben voor rituelen met het thema bezig zijn. In de gezinsviering van 21 februari kunt u in de Bonaventurakerk de uitwerking van het thema zien en horen.

2 Studiedag afgelopen dinsdag Dinsdagochtend stond in het teken van gespreksvoering. Binnen school worden veel gesprekken gevoerd, met ouders, kinderen en collega s onderling. We hebben verschillende vormen van gesprekken gevoerd en geoefend en met behulp van professionele acteurs werd dat levensecht. Onderstaand gedicht vormde de opening van deze ochtend Luisteren Als ik je vraag naar me te luisteren en jij begint me adviezen te geven, dan doe je niet wat ik je vraag. Als ik je vraag naar me te luisteren en je begint me te vertellen waarom ik iets zo niet moet voelen als ik het voel dan neem je mijn gevoelens niet serieus. Als ik je vraag naar me te luisteren en jij denkt dat je iets moet doen om mijn probleem op te lossen, dan laat je me in de steek hoe vreemd dat ook mag lijken. Misschien is dat de reden waarom voor sommige mensen bidden werkt, omdat God niets terugzegt en hij geen adviezen geeft of probeert dingen voor je te regelen. Hij luistert alleen en vertrouwt erop dat je er zelf wel uitkomt. Dus alsjeblieft, luister alleen maar naar me en probeer me te begrijpen. En als je wilt praten, wacht dan even en ik beloof je dat ik op mijn beurt naar jou zal luisteren. Het middagdeel stond in het teken van coöperatief leren. Alle kinderen zullen hebben gemerkt dat er steeds meer coöperatief wordt gewerkt, van de kleuters t/m groep 8. Dinsdag zijn er weer nieuwe didactische structuren (werkvormen) aan bod geweest. Ook is er gekeken naar de inbedding in het schoolbeleid. Hoe ziet de doorgaande lijn eruit, wat zijn schoolbrede afspraken. Op onderstaande foto s zijn de kinderen coöperatief aan het werk.

3 Leerlingenraad Afgelopen maandag heeft de leerlingenraad een extra bijeenkomst gehad. Op deze manier kon juf Anke afsluiten en werd juf Annelies meteen bijgepraat. De volgende vergadering is op donderdag 11 februari, hierin zullen we o.a. praten over de volgende onderwerpen: het rooster voor het buitenspelen in combinatie met de sportsterrenkisten, voor de groepen 3 t/m 8, een hek bij het voetbalveld en hondenpoepbordjes, de gezonde school; wat houdt dat nou precies in en de leerlingtevredenheidspeiling die onlangs afgenomen is. In de weekbrief na 11 februari leest u de notulen van de vergadering. Carnaval In de week van 1 februari tellen wij af naar Carnaval. Op maandag 1 februari zullen we de carnavalsweek feestelijk beginnen. We verzamelen allemaal op het grote plein, de deuren zullen dicht blijven totdat deze door prins en prinses Carnaval worden geopend. De hele week mogen de kinderen al verkleed naar school komen binnen de volgende thema s: Maandag 1 feb: nette kleding voor de opening door prins en prinses Carnaval Dinsdag 2 feb: In je pyjama is geen drama Woensdag 3 feb: Strak in je sportpak Donderdag 4 feb: Raar met je haar Vrijdag 5 feb: eigen ideeën Op 5 februari 2016 vieren we het echte carnaval op onze school. De kinderen mogen verkleed op school komen. Confetti en serpentines mogen, spuitbussen mogen niet! Om 10 uur krijgen de kinderen van school wat lekkers te eten en te drinken. De kinderen gaan tussen de middag gewoon thuis eten of naar de TSO. s Morgens en s middags beginnen we gewoon in de eigen groep. Vanaf daar worden er spelletjes gedaan en s middags is er een echte playbackshow waar iedereen aan mee kan doen. De voorrondes worden in de eigen klas gehouden in de week voor het feest. We gaan er een gezellige dag van maken! Kunstwerk lustrum Het hangt er al een hele tijd maar heeft u het al gezien? Het kunstwerk naar aanleiding van het lustrum. Begin dit schooljaar gemaakt, bij het familiefeest overhandigd en nu in de kleutergang.

4 Schoolproject Op de jaarkalender ziet u vanaf 4 februari het schoolproject staan. Dit is een project waar de hele school aan meewerkt, rondom een bepaald thema. Dit schooljaar zal het thema, in verband met het lustrumjaar, kunst zijn. In verband met een nieuwe groepsplanperiode, zal het schoolproject verplaatst worden naar maart. De opening voor de kinderen zal op 4 maart zijn, op 4 april sluiten we met elkaar dit project af. Via de weekbrief houden we u op de hoogte van het project. Website De vernieuwde website zou begin dit schooljaar in de lucht zijn. Zoals u allemaal weet is dat niet gelukt en toen dit wel was gelukt was de site nog niet helemaal naar wens. De site is ondertussen gebruiksvriendelijker (voor zover wij dat voor u mogen invullen). U kunt doorklikken naar facebook, de agenda is gevuld, de weekbrieven staan online en de foto s aan de zijkant van de pagina zijn gevuld. De MR heeft een stuk geschreven, notulen van de leerlingenraad zijn te vinden evenals een foto van de OR. De moeite waard om dus weer eens een kijkje te nemen; Feedback, vragen of opmerkingen? Mail ze naar ict@kbs-franciscus.nl Hans van de Willik, onze ICT-er, leest deze mail. Hij is er op maandag- en woensdagochtend. Afspraken op het plein Rond de herfstvakantie is afgesproken dat er niet meer met harde ballen op het plein gespeeld wordt. In de pauze wordt er gespeeld met spullen van school. Harde ballen worden gebruikt op het voetbalveld. Deze zijn op school aanwezig. Het was nodig om dit bij de kinderen nog een keer te herhalen, dus dat hebben wij gedaan. En bij deze bent u ook weer op de hoogte.

5 Lezen Zoals u vorige week in de weekbrief heeft kunnen lezen, is dit de periode voor afname van CITO- en leestoetsen. Er is een leestoets die bestaat uit losse woorden en een die bestaat uit zinnen. Hieronder ziet u hoe groep 4/5 aan het oefenen is om losse woordjes zo snel mogelijk te lezen. Dit doen zij iedere week met een maatje, een woordenblad en een zandloper. Misschien vraagt u zich af waarom losse woordjes geoefend moeten worden. Dit is belangrijk om ook zo snel mogelijk langere teksten te decoderen en daardoor de tekst ook beter te kunnen begrijpen. Oefenen van woordjes is belangrijk, maar het plezier hebben en houden in lezen is misschien wel het allerbelangrijkst. Daarom is er volgende week ook aandacht voor het voorleesontbijt. U zult hier in de media ook over lezen of horen. Het voorleesontbijt is de start van de Nationale voorleesdagen. Op de site kunt u meer informatie lezen maar ook voorleestips of hoe kiest u een geschikt boek: Op school lezen de kinderen samen en alleen. Ook wordt er voorgelezen, maar wij kunnen het niet alleen. Misschien leest u als ouder vaak voor of laat u uw kind u voorlezen. De voorleesdagen zijn wellicht een mooi moment om weer even extra stil te staan bij het (voor)lezen en vooral bij het leesplezier. Voorleesontbijt (herhaling) Op woensdag 27 januari zullen we met alle kinderen op school ontbijten. Tijdens het ontbijt worden de kinderen voorgelezen door familieleden van kinderen uit de klas, buren of kennissen. Een mooie manier om sfeervol aan leesmotivatie te werken. Het is de bedoeling dat de kinderen deze dag hun ontbijt niet thuis opeten, maar meenemen naar school. Het gaat om zowel het eten als het drinken. Iedereen die al heeft aangegeven zijn/haar voorleesbijdrage te leveren, dank daarvoor. Dankjewel Komende week zijn echt de laatste dagen op de Franciscusschool. Ik heb hier een leuke en leerzame tijd gehad. Dit komt zeker ook door u als ouder, het team en de kinderen. Hartelijk dank hiervoor en ik wens u en uw kinderen nog een fijne tijd op de Franciscus! Groet, Anke van Riel Annelies is na een heerlijk zwangerschapsverlof afgelopen maandag weer begonnen. De komende week zal in het teken staan van de overdracht. Wij willen juf Anke via deze weg bedanken voor al haar werk, ideeën en inbreng en haar veel succes wensen met haar nieuwe klus!

6 Fruit op school Komende week hebben wij weer fruit op school Dinsdag (mandarijn) Donderdag Vrijdag (sinaasappel)

Weekbrief 29 januari 2016

Weekbrief 29 januari 2016 Weekbrief 29 januari 2016 Maandag 1 februari Maandopening Vrijdag 5 februari Carnaval Informatie in de weekbrief In deze weekbrief kunt u onder andere lezen over de maandsluiting, het voorleesontbijt,

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel In het afgelopen half jaar heeft het ontwikkelteam rapport toegewerkt naar een nieuw rapport voor onze leerlingen. In het ontwikkelteam rapport hebben zitting ouders uit de MR en oudervereniging en leraren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 22 nr. 11 datum 21-02-2019 week 9 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 21-02 Windmaker 11 22-02

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 18 januari 2017 nummer 9 In dit nummer: Carnaval Bibliotheek Vakanties schooljaar 2018-2019 Jarigen Belangrijke data: 31 januari Inloopochtend kleuters 6 en 8 februari adviesgesprekkengroep 8 9 februari

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

De Li speltuut. Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie

De Li speltuut. Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie Nummer 5 Januari 2019 De Li speltuut schooljaar 2018-2019 Wer ving en sel ect ie van een nieuwe dir ect ie Zoals u weet zijn wij als interim-directie sinds de start van dit schooljaar aan De Schelp verbonden.

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 11 26 januari 2018 LESVRIJE DAGEN 2018 Vrijdag 23-02-2018 Maandag 26-02-2018 Maandag 25-06-2018 Beter een goede buur dan een verre vriend! Anne en Pepijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 23-01-2018 Belangrijke data: Woensdag 24 januari Voorleesontbijt Vrijdag 2 februari Koekendag Maandag 5 februari Open podium kleuters 14.15u. Donderdag 8 februari 1 e rapport gaat mee

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar september 2018

Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar september 2018 Nieuwsbrief Het Kompas schooljaar 2018-2019 28 september 2018 Kinderboekenweek Kom erbij! Op dinsdag 2 oktober openen we de kinderboekenweek met alle kinderen in de hal, met boeken, toneel, zang en dans.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 )

Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt meenemen) woensdag 21 jan. 2015 Schoolschaken finale reserves ( Koet 2 ) De Koetkrant 16-01-2014 Schooljaar 2014-2015 Verschijnt 2-wekelijks Belangrijke data woensdag 21 jan. t/m zaterdag 31 jan. 2015 woensdag 21 jan. 2015 Voorleesdagen Voorleesontbijt in pyjama (zelf ontbijt

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van kindcentrum de Troubadour.

Nieuwsbrief. Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van kindcentrum de Troubadour. Nieuwsbrief Jaargang 19 - nummer 9 - januari 2014 Afscheid en een nieuwe start... Rosmalen, 13 januari 2014 Beste ouder(s), verzorger(s) Afgelopen donderdag nam ik als afdelingsmanager 0-6 afscheid van

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school

Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school Nieuwsbrief 10 Woensdag 20 januari 2016 Agenda: Woensdag 27 januari: Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school Dinsdag 2 februari: ECO-supporter bakken worden geleegd Woensdag 3 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Het Klumpert Bulletin

Het Klumpert Bulletin Datum vrijdag 06 februari 2015 Agenda Dinsdag 10 februari Rapport gesprekken Maandag 16 t/m vrijd. 20 febr. Carnavalsvakantie Hieperdepiep Hoera! In de aankomende 2 weken zijn jarig: 4 febr. Levi van Weelderen

Nadere informatie

Informatieboekje. Groep 1-2

Informatieboekje. Groep 1-2 Informatieboekje Groep 1-2 2016-2017 Thematisch werken: We werken in groep 1 / 2 met thema s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Gedurende deze thema s zullen de volgende ontwikkelingsgebieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 d.d

Nieuwsbrief 11 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 11 d.d. 05-02-2019 Dinsdag 5 februari 2019 Nieuwsbrief 11 Vrijdag 15 februari 2019 Rapport mee 18-19-20 februari 2019 Rapportgesprekken Dinsdag 19 februari 2019 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Een Vreedzame school:

Een Vreedzame school: Een Vreedzame school: Een school met een hart en educatieve partners! Peter te Riele peterteriele@hotmail.com Maandag 3 juni 2013 19.30 21.30 uur ouders school opvoeding onderwijs ouders school opvoeding

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!!

Het Erasmusje 6. Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! OBS de Erasmus voor openbaar en vrolijk onderwijs! Het Erasmusje 6 maandag 26-10-2015 Hoera! Schoolfeest! Thema: Alle kleuren van de Regenboog!! 1 OBS de Erasmus viert feest! Dinsdag 27 oktober 2015!!

Nadere informatie

Peppelinfo juni 2016, nummer 8

Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Peppelinfo juni 2016, nummer 8 Beste ouders, Op school zijn we druk aan het kijken naar de groepsindeling voor komend schooljaar. Voor elke leerlingen die we hebben, krijgen we geld om onze organisatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 3 - JAN 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 3 - JAN 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR - JAN 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 1.1 LEVENSBESCHOUWING 1.2 CITO-TOETSEN 1. LOES LEZING 1.4 BIBLIOTHEEK OP SCHOOL 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 2.1 GROEPEN 1 2.2 GROEPEN 4

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie