INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018"

Transcriptie

1 1 Nieuwsbrief Veldweg 1A, 7973KH Darp INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Agenda Inleiding Nieuwe leerlingen Sinterklaas Nieuws van juf Anneke School in kerstsfeer Open dagen voortgezet onderwijs Kerstfeest op school Fietsencontrole Schaatsen in Steenwijk Verandering dagelijkse routine Oud Papier Survival Cursus: Roots in Nature Darp en omgeving AGENDA 21 december t/m Start vakantie: Leerlingen om 12 uur vrij 6 januari 7 januari Start nieuwe schooljaar 9 januari Luizencontrole 11 januari Oud Papier 14 januari Start Cito-week 23 januari Start Nationale Voorleesdagen 25 januari Leerlingen vrij 31 januari Juf Wilhelmina jarig Overige data kunt u vinden op de website.

2 2 INLEIDING Het was een gezellige decembermaand op school. Het Sinterklaasfeest was lekker spannend. Het Kerstfeest was sfeervol. Wat fijn, dat we met zoveel mensen samen het kerstfeest hebben gevierd! En we hebben genoten van het schaatsen. Veel mensen hebben hard gewerkt om deze schoolfeesten te doen slagen. Wat was de Veldwikke prachtig in feeststemming versierd; een plaatje! Het schoolteam wil ik hierbij op het eind van 2018 extra bedanken. Steeds zet iedereen zich enthousiast in en heerst er een goede werksfeer! Graag wil ik dat kinderen, ouders/verzorgers en team trots zijn op onze OBS! Dat vraagt ieders positieve inzet. Tips zijn altijd welkom! Vanuit de media zal iedereen weten, dat er een tekort aan leerkrachten is. Daarover meer informatie in de bijlage van de Voorzitter van College van Bestuur van Stichting Talent Westerveld. Het is maar goed, dat de kerstvakantie nu start, zodat iedereen lekker kan gaan uitrusten. Er zijn op dit moment veel zieke kinderen. Vanaf deze plek wens ik iedereen een gelukkig Nieuwjaar met veel positieve energie waarin we kunnen genieten van en met onze fijne kinderen/leerlingen. Rita Nieuwe leerlingen Er zijn twee nieuwe leerlingen begonnen bij ons op school. Dani en Cécile zijn allebei 4 geworden en nadat ze een aantal keren hebben proefgedraaid in groep 1, zijn ze na hun verjaardagen gestart op de Veldwikke. We wensen jullie allebei een hele fijne tijd op de Veldwikke!!

3 3 Sinterklaas Na een leuke en goedbezochte surprisekijkavond kon Sinterklaas dan eindelijk op de Veldwikke komen. Helaas werden we daags van te voren gebeld met de mededeling dat Sint helemaal de weg kwijt was geraakt. Daarom besloten de juffen en meester maar contact op te nemen met Bert, de wijkagent. Gelukkig wist hij het voor elkaar te krijgen om Sinterklaas te vinden, zodat het feest toch door kon gaan. Met luide sirenes kwam Sinterklaas, samen met zijn Pieten ons dorp binnengereden. In de hal verzorgden de leerlingen van groep 1 t/m 8 allerlei verschillende dansjes, liedjes en gedichtjes voor de Sint en zijn Pieten. Het trok een volle zaal, want er kwamen heel veel ouders, opa s, oma s en andere belangstellenden kijken naar de optredens. Aansluitend heeft Sinterklaas alle klassen bezocht en daar kreeg ieder kind een persoonlijke boodschap uit het grote boek. We kijken terug op een geslaagde ochtend! Nieuws van juf Anneke In de vorige nieuwsbrief gaven wij al aan dat juf Anneke met een zere rug thuis zit. Nu blijkt dat ze een hernia heeft. Vorige week is ze met de ambulance naar het ziekenhuis in Meppel gebracht. Daar hebben ze de pijn redelijk onder controle gekregen. Uiteindelijk is er besloten dat ze toch geopereerd moest worden. Omdat ze dit in Meppel niet meer doen, is ze met de ambulance naar Zwolle gebracht. Dinsdag 11 december is juf Anneke geopereerd en hebben ze de hernia weggehaald. Na twee dagen mocht ze alweer naar huis om daar verder aan te sterken. De pijn is nu redelijk minder, maar het dove gevoel in haar been en voet is er nog. Nu gaat ze met behulp van de fysiotherapeut verder revalideren. Dit betekent dat juf Anneke voorlopig niet terug op school is. Ze geeft wel aan dat ze de kinderen enorm mist. We wensen juf Anneke dan ook veel beterschap!

4 4 School in kerstsfeer De versiercommissie van de school zorgt er altijd voor dat de school er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Dat waarderen wij enorm. Het was dan ook weer een aangename verrassing om te zien hoe de school is omgetoverd in een waar kerstparadijs. Om mee te laten wat foto s. ook u een beetje genieten, hierbij Open dagen voortgezet onderwijs Eind januari bieden de scholen van het Voortgezet Onderwijs weer de mogelijkheid voor leerlingen en ouders om hun scholen te komen bekijken. Hier zijn ook ouders en leerlingen van groep 7 welkom. Groene lyceum en VMBO-groen Meppel 25 januari van uur. Stad & Esch Meppel. Beroepencollege & lyceum 25 januari van uur en van 18.30uur uur. 26 januari van 9.30 uur uur. Stad & Esch Meppel Praktijkonderwijs 25 januari van uur uur. Stad & Esch Diever Vrijdag 1 februari van uur uur en van uur uur. RSG Trompmeesters Lijsterbesstraat Steenwijk 10 februari van uur uur en van uur uur. Eekeringe Steenwijk en RSG Trompmeesters Stationsstraat 6 februari van uur uur. Op websites van de scholen is meer informatie te vinden.

5 5 Kerstfeest op school Woensdagavond 19 december hebben alle leerlingen genoten van een heerlijk kerstdiner. Iedereen maakte thuis de lekkerste gerechten. In de gezellige hal hebben we met alle kinderen gezamenlijk gegeten. Aan het einde van de avond kwamen er veel belangstellenden kijken naar de liedjes die de kinderen op het podium zongen en bovendien showde ieder kind zijn of haar prachtige kerstoutfit. Iedereen bedankt voor de bijdrage aan dit mooie feest! Fietsencontrole Fietsencontroles Woensdag 12 december was de jaarlijkse fietsencontrole voor de leerlingen van groep 3 tot en met 8. De fietsen werden dit jaar gecontroleerd volgens een nieuws systeem. Iedereen verdiende een sticker. Deze fiets is OK, dagfiets 2018 of een smiley-sticker. Je fiets is dan niet goed gekeurd, maar je ontvangt toch een mooie sticker. In januari 2019 zijn de her-controles.

6 6 Schaatsen in Steenwijk Donderdagmiddag 20 december zijn alle kinderen van de Veldwikke naar de ijsbaan in Steenwijk geweest. Vele hulptroepen vanuit het hele dorp waren ingevlogen om alle kinderen te vervoeren naar Steenwijk. Eenmaal aangekomen liepen we in een lange rij de stad in om op de markt te komen, want daar is de ijsbaan. Voor ieder kind waren er schaatsen en door alle hulp stonden de eerste kinderen al snel op het ijs. Dat ijs glad is, bleek wel weer. Want het is nog helemaal niet zo makkelijk om maar zo weg te schaatsen. Toch was het fantastisch om te zien hoe snel de meeste kinderen toch al snel de slag weer te pakken hadden. Naast het oefenen heeft iedereen vooral veel plezier gemaakt. Na afloop stond er voor ieder kind wat lekkers te drinken klaar. Het was een prachtige middag, die ons dit jaar werd aangeboden door IJsvereniging Nooitgedacht uit Darp. Via deze weg willen we hen, ook namens de kinderen, hartelijk danken voor het medemogelijk maken van deze geslaagde middag! Verandering dagelijkse routine Na de vakantie gaan we een verandering doorvoeren. Omdat we alle tijd die we op school hebben zo effectief mogelijk willen benutten, gaan we vanaf maandag 7 januari voor schooltijd niet meer buitenspelen, maar komen we allemaal direct naar binnen. De kinderen van groep 1 en 2 worden door hun ouders naar binnengebracht en op weg geholpen in de klas. De kinderen van groep 3 t/m 8 komen s ochtends rustig de school inlopen en gaan vast op hun plek zitten en mogen dan een stripboekje lezen totdat we de dag gaan beginnen. De kinderen zijn welkom vanaf 8.15 uur. We verzoek ouders die iets met een leerkracht willen bespreken, daar een afspraak voor te maken na schooltijd. Leerkrachten zijn altijd te bereiken via de mail, maar bellen na schooltijd mag ook. Daarnaast veranderen we een klein detail aan de pauzes: de kinderen van groep 3/4/5 gaan, in tegenstelling tot voorheen, eerst buitenspelen en daarna eten. De kinderen van groep 6/7/8 doen dat andersom. We hopen op deze manier meer rust te creëren voor de kinderen, zodat zij ook na de pauzes weer met een opgeruimd hoofd aan de slag kunnen in de klas.

7 7 OUD PAPIER Volgende data: 11 januari maart 2019 Survival cursus: Roots in Nature Aankomende januari start er weer een survival cursus bij Roots In Nature. Deze keer met het thema winter. Want hoe overleef je in de winter als er zo weinig te eten is? En wat moet je doen om je zelf warm te houden? Tijdens deze cursus kijken we ook naar alternatieve manieren om vuur te maken, zoals het gebruiken van de vuurboog waarbij je middels wrijving warmte creëert. Verder komen noodsignalen aan bod, denk hierbij bijvoorbeeld aan een heel groot vuur met veel rook. Vliegtuigen kunnen dit vanuit de lucht heel goed zien. Wil jij graag mee doen? Kijk dan snel op OBS - Veldweg 1a KH Darp Telefoonnummer: Directie: Rita Lorkeers - adres: r.lorkeers@talentwesterveld.nl - Mobiel: DARP EN OMGEVING

8 Betreft: Naschoolse activiteit typecursus de Typetuin gaat weer van start. Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen uit de groepen 6 t/m 8, Bij voldoende aanmeldingen start in het voorjaar de klassikale typecursus van de Typetuin. Geef je kind een voorsprong voor de rest van zijn/haar leven! Schrijf in voor 2 januari en ontvang extra voordeel. 8 Waarom leren typen? Kinderen die al jong een typecursus hebben gevolgd, werken sneller en maken minder fouten dan kinderen die zichzelf (verkeerd) leren typen. Je voorkomt lichamelijke klachten door al op jonge leeftijd een goede typehouding aan te leren. Onderzoek wijst uit dat kinderen met een goede typevaardigheid beter kunnen spellen. Leren typen is tegenwoordig minstens net zo belangrijk voor jouw kind als een mooi, leesbaar handschrift. Maar dat gaat niet vanzelf; in een groepje onder begeleiding van een professionele type-coach boek je het beste resultaat. In de Typetuin oefent ieder kind op zijn/haar eigen niveau. Hierdoor is het tempo waarmee de cursus wordt doorlopen ook voor ieder kind anders. TIP: Doe hier mee met onze online quiz over het belang van leren typen en win het cursusgeld terug. Startdatum: woensdag 13 maart 2019 Lestijd: 15:45 tot 16:45 uur Leslocatie: OBS De Bosrank, Havelter Schapendrift BC HAVELTE De Typetuin is ontwikkeld door Oefenweb (bekend van Rekentuin en Taalzee). Kinderen oefenen online op hun eigen tempo en niveau. Aangepaste normering voor kinderen met bv. dyslexie. Kinderen oefenen thuis 2 keer per dag 15 minuten. Recent compleet vernieuwd: met extra taaloefeningen, games en nog veel meer! De cursus duurt 13 schoolweken; hierin zijn 8 groepslessen van 60 minuten gepland. Diplomagarantie (kijk voor de voorwaarden op Meer info op Korting voor snelle beslissers Schrijf jouw kind(eren) in voor 2 januari en ontvang 25,- korting. Je betaalt dan 150,- in plaats van 175,-. Let op: Er is slechts plek voor 18 kinderen, dus VOL=VOL! Inschrijven is een fluitje van een cent 1. Meld jouw zoon/ dochter aan via Klik rechts bovenaan op aanmelden. 2. Kies voor klassikaal en vul bij vind locatie in de buurt de postcode van de leslocatie in. 3. De cursus van jouw keuze verschijnt rechts naast het kaartje. 4. Niet de juiste cursus? Klik dan het bolletje aan van de cursuslocatie van jouw keuze. 5. Klik op schrijf in voor deze cursus. 6. Rond de inschrijving verder af. Heb je vragen over de cursus of lukt het aanmelden niet? Neem gerust contact op via support@typetuin.nl of Met vriendelijke groeten, Team van de Typetuin

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender Vind jij voetbal leuk? Heb je zin om te bewegen? Samen met andere jongens en meisjes uit de buurt? Kom dan voetballen bij eendracht 30. Onder

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1

Week 51 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 51 2018-2019 Agenda 17 december Bord en bestek mee naar school 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend

Nadere informatie

INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018

INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 1 Nieuwsbrief Veldweg 1A, 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Inleiding Oudergesprekken Ouderraad zoekt nieuw lid Vriendenboekjes vermist Dansworkshop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Toekomstige huisvesting

Nieuwsbrief 4. Toekomstige huisvesting Nieuwsbrief 4 Toekomstige huisvesting Graag brengen wij u hierbij op de hoogte van de stand van zaken betreffende onze toekomstige huisvesting, nl. het naastgelegen gebouw van de Eben Haëzer. Permanente

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni 2019 Activiteiten 10 juni: 2 e Pinksterdag 21 juni: rapporten mee 11 juni: OV en MR vergadering 24 juni: vanaf nu inloop 18 juni: schoolreis 27 juni: musical groep

Nadere informatie

HAVELTNIEUWS Nr. 34 Woensdag 22 mei 2019

HAVELTNIEUWS Nr. 34 Woensdag 22 mei 2019 HAVELTNIEUWS Nr. 34 Woensdag 22 mei 2019 Groep 8 Kindcentrum De Havelt grote winnaar op Sportolympiade Hie... ha Handel, hieha.. Handel!! Dit klonk afgelopen vrijdag door het sportpark van Gemert. Bij

Nadere informatie

1 Nieuwsbrief. Veldweg 1A, 7973KH Darp Overige data kunt u vinden op de website.

1 Nieuwsbrief. Veldweg 1A, 7973KH Darp Overige data kunt u vinden op de website. 1 Nieuwsbrief Veldweg 1A, 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl INHOUD NIEUWSBRIEF MAART 2019 Inleiding Oudergesprekken Update juf Anneke Juf Linda Luizencontrole Kleding- en speelgoedbeurs

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

woensdag 22 mei LVS/CITO Algemene ouderavond u. in de Parel donderdag 23 mei LVS/CITO Weeksluiting 3-4B vakantie vakantie

woensdag 22 mei LVS/CITO Algemene ouderavond u. in de Parel donderdag 23 mei LVS/CITO Weeksluiting 3-4B vakantie vakantie MUZEJOURNAAL WEEK 21 en 22 vrijdag 17 mei AGENDA maandag 20 mei OV 20.00-21.30 dinsdag 21 mei woensdag 22 mei LVS/CITO Algemene ouderavond 20.00-21.30u. in de Parel donderdag 23 mei LVS/CITO vrijdag 24

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Januari 2019

NIEUWSBRIEF Januari 2019 1 NIEUWSBRIEF Januari 2019 INHOUD nieuwsbrief Kalender januari Inleiding Sinterklaasfeest Trefbaltoernooi Kerst-knutsel-circuit Kerstfeest Excursie boerderij Spelavonden IB-er Anneke Voorstellen Juf Patricia

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 juli 2019

Nieuwsbrief 1 juli 2019 Nieuwsbrief 1 juli 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen De ouderkalender We zijn weer druk bezig om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, . NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 www.basisschool-de-arcade.nl 2314 BN Leiden info@obsdearcade.nl 8 december 2017 Jaargang 13, nummer 8 Beste ouders, Het Sinterklaasfeest was

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Pionier - Spionneke 17 mei 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer 't Spionneke. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 14 juni 2018. Wilt u kopij aanleveren

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS St Servatius - Nieuwsbrief 17 mei 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 14 juni 2018. Wilt u kopij aanleveren

Nadere informatie

Schooljaar 2017-2018 Nr. 41 Start derde kleutergroep bij aanvang nieuw schooljaar Op maandag 20 augustus starten we met drie kleutergroepen. Dit is mede mogelijk door de vele inschrijvingen van nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016

Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016 Nieuwsbrief BS Kwintijn 25 november 2016 Kalender teamvergadering (donderdag 1 december) Sinterklaas Viering Sinterklaas (maandag 5 december) Studiedag (alle kinderen vrij) (woensdag 7 december) Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief INHOUD NIEUWSBRIEF AGENDA. Sinterklaastoneel. Penningmeester Ouderraad. Excursie OER museum

Nieuwsbrief INHOUD NIEUWSBRIEF AGENDA. Sinterklaastoneel. Penningmeester Ouderraad. Excursie OER museum Nieuwsbrief Veldweg 1A, 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl INHOUD NIEUWSBRIEF Agenda Inleiding Rommelmarkt Sinterklaas Penningmeester Ouderraad Social Media avond Excursie OER museum

Nadere informatie

Deze twee leerlingen zijn in december 4 jaar geworden en verwelkomen wij op onze school. We wensen jullie een fijne tijd op onze school!

Deze twee leerlingen zijn in december 4 jaar geworden en verwelkomen wij op onze school. We wensen jullie een fijne tijd op onze school! december 2016 Het team van OBS De Sterappel wenst u Nieuwe leerlingen op onze school zijn: Roos Hoekstra Rinse van Beest Deze leerlingen zijn al een tijdje geleden begonnen op onze school, maar hebben

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 21 juni 2019 190621 volgnr 37 nrme3231nr0volgnummer

Nadere informatie

Versieren van de school in Kerstsfeer

Versieren van de school in Kerstsfeer 25 november 2016 - nummer 6 Agenda Donderdag 1 december Vrijdag 2 december Woensdag 7 december Vrijdag 9 december MR vergadering; 20.00 uur Sinterklaas op school Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Versieren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2018

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF januari 2018 INHOUD nieuwsbrief Kalender januari Inleiding Even voorstellen: Joke Wesselink Kerstfeest op school Nieuwjaarsborrel-koffie Hoofdluiscontrole Spelavonden Wijziging aannamebeleid

Nadere informatie

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar

B E K E K E N R O O I 4 Schooljaar dé openbare basisschool in Waalre Maximiliaanlaan 1 5583 XG Waalre telefoon: 040 2213644 e-mail Ekenrooi: directie@obsekenrooi.nl website: www.obsekenrooi.nl OBS Ekenrooi Denken Voelen Creëren Bewegen

Nadere informatie

De 1e termijn ( per kind) van de vrijwillige ouderbijdrage is geïncasseerd.

De 1e termijn ( per kind) van de vrijwillige ouderbijdrage is geïncasseerd. . NIEUWSBRIEF Openbare Basisschool De Arcade Octavialaan 61 2314 BN Leiden www.basisschool-de-arcade.nl info@obsdearcade.nl 21 december 2017 Jaargang 13, nummer 9 Beste ouders, Het is nu woensdagavond

Nadere informatie

ZOEKLICHT Jaargang 12, nr10 29 mei 2018

ZOEKLICHT Jaargang 12, nr10 29 mei 2018 ZOEKLICHT Jaargang 12, nr10 29 mei 2018 Beste ouders/verzorgers, De laatste weken van het schooljaar breken aan. Tijd om het huidige schooljaar te evalueren en vooruit te kijken naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Extra vrije dag; 25 januari

INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Extra vrije dag; 25 januari 1 Nieuwsbrief Veldweg 1A, 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl INHOUD NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018 Agenda Extra vrije dag; 25 januari Inleiding Typ-les Rommelmarkt Kerstviering Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 mei Hierbij een nieuwe Ponto vol met informatie voor de komende twee weken.

Nieuwsbrief 25 mei Hierbij een nieuwe Ponto vol met informatie voor de komende twee weken. PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Regel van de Week Rapporten Bedankdag Nieuws van de Brede School Nieuws van de onderbouw Sportnieuws Naschoolse typecursus #DurfTeVragen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Daarna gaan we op weg naar Kerst. Advent, tijd van verwachting.

Daarna gaan we op weg naar Kerst. Advent, tijd van verwachting. 19 november 15 Voorwoord In de nieuwsbrief voor de komende weken zeggen we welkom tegen een nieuwe leerling in groep 3, feliciteren we de zwemkanjers, lezen we over activiteiten die plaats vonden op school,

Nadere informatie

Met het concept Kansrijke Combinatiegroepen richten scholen hun onderwijs inhoudelijk anders in. Informatiebulletin 21 juni de jaargang nr 19

Met het concept Kansrijke Combinatiegroepen richten scholen hun onderwijs inhoudelijk anders in. Informatiebulletin 21 juni de jaargang nr 19 Informatiebulletin 21 juni 2016 16 de jaargang nr 19 Planning komende weken 23 juni Alle groepen Schoolreisjes Meer hierover in ouderinfo 18 van 7 juni 2016 28 juni t/m 1 juli Groep 8 Kamp 29 juni Groep

Nadere informatie

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018

Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer november 2018 Basisschool klinkers. schooljaar 13 nummer 6. 12 november 2018 Ouderavond Vorige week maandag konden ouders en verzorgers een avond bezoeken op school, waarbij zij konden kiezen uit een aantal workshops.

Nadere informatie

november 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp

november 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp november 2015 Nieuwsbrief 38 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 2 november Zakelijke Ouderavond 3 november 13.30 Voostelling De Wenteltoren voor groep 3/4/5 in Havelte

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Persoonlijk onderwijs start vanuit talent

Persoonlijk onderwijs start vanuit talent December 2018 Beste ouder, verzorger, Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. Wat vliegen de maanden snel voorbij. Ze zeggen alle leuke dingen gaan meestal snel, dus wie weet is dat wel de reden

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 07 9 november 2018 Veilig in het verkeer De combinatie van slecht licht, slecht weer en donkere kleding maakt voetgangers en fietsers bijna onzichtbaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni 2019

Nieuwsbrief 17 juni 2019 Nieuwsbrief 17 juni 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Formatie en groepsindeling De Tragellijn

Nadere informatie

3 september juni Nieuws van de directie

3 september juni Nieuws van de directie PRIKBORD 11 3 september 2014 9 juni 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 1 2 3 Verjaardagen 4 GMR-nieuws 4 Informatie van derden 4 Agenda 5 de directie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig De Typetuin Schoolfruit & groente Compassion Schoolontbijt Groep 3 & 4 vrij Oud papier Tuinonderhoud Agenda Routekaartje oud papier Informatiebrief Typetuin Informatiebrief

Nadere informatie

Van John Beurskens Uitslag CITO Eindtoets Met trots kunnen we melden dat onze groep 8 leerlingen een goede prestatie hebben geleverd bij de CITO

Van John Beurskens Uitslag CITO Eindtoets Met trots kunnen we melden dat onze groep 8 leerlingen een goede prestatie hebben geleverd bij de CITO Van John Beurskens Uitslag CITO Eindtoets Met trots kunnen we melden dat onze groep 8 leerlingen een goede prestatie hebben geleverd bij de CITO Eindtoets door boven het landelijk gemiddelde te scoren.

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

januari 2016 Veldweg 1A 7973KH Darp

januari 2016 Veldweg 1A 7973KH Darp januari 2016 Nieuwsbrief 40 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 19 december t/m Kerstvakantie 3 januari 12 januari Schoonmaakavond 18 januari t/m 29 Toetsen Cito Leerlingvolgsysteem

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Agenda. Mededeling. Schoolontwikkelingen. 04 juni2018 nummer 15 Jaargang 37

Agenda. Mededeling. Schoolontwikkelingen. 04 juni2018 nummer 15 Jaargang 37 04 juni2018 nummer 15 Jaargang 37 Agenda di 05-06 Cultuur- en techniekmiddag vr 15-06 MR-vergadering wo 06-06 Inloop vanaf 8.15 uur za 16-06 do 07-06 zo 17-06 Vaderdag vr 08-06 Goede doelenactie 14.30

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017!

Kiezelpost vrijdag 13 januari. De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! Kiezelpost vrijdag 13 januari Vanuit de directie De eerste schoolweek van 2017 zit er alweer bijna op. Voor iedereen nog de beste wensen en een mooi en gezond 2017! We zijn blij u te kunnen laten weten

Nadere informatie

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 13 mei nummer 17. Geachte ouder(s), 13 mei 2019 - nummer 17 INLEIDING Geachte ouder(s), Nu we de meivakantie achter ons hebben lijkt de zomervakantie al in zicht. Het thema Hallo Wereld dat schoolbreed deze laatste periode centraal staat

Nadere informatie

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 5

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 5 Laan Rozenburg 6 1181ER Amstelveen Tel: 020-6431596 Agenda: www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 5 12-10-2015 Dinsdag 13 oktober Ontruimingsoefening Woensdag 14 oktober

Nadere informatie

Basisschool De Klimophoeve en PSZ Kapoentje. website: Nieuwsbulletin nr: 199.

Basisschool De Klimophoeve en PSZ Kapoentje. website:  Nieuwsbulletin nr: 199. Basisschool De Klimophoeve en PSZ Kapoentje directie@klimophoeve.nl website: www.klimophoeve.nl Nieuwsbulletin nr: 199 januari 2016 Belangrijke data in januari 4 januari Eerste schooldag na de kerstvakantie

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

mei - nummer 16

mei - nummer 16 2017 2018 30 mei - nummer 16 Agenda Vrijdag 1 juni Bovenbouw in de middag speurtocht Mariahout 85 jaar Maandag 4 juni MR vergadering 20.30 Maandag 6 juni KinderRaad Maandag 11 juni MR & OR vergadering

Nadere informatie

Januari Veldweg 1A 7973KH Darp

Januari Veldweg 1A 7973KH Darp Januari 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 24 december t/m Kerstvakantie 8 januari 11 januari Koffiemorgen op 13 januari Screening gym Xtra groep 1

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g n o v e m b e r n r 1

B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g n o v e m b e r n r 1 B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g n o v e m b e r n r 1 B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g n o v e m b e r 2 0 1 7 n r. 1 Informatie 1 5 m ezoals i 2 0 1 1 de jaarplanning, het informatieboekje

Nadere informatie

INFOBRIEF 5, mei 2018.

INFOBRIEF 5, mei 2018. INFOBRIEF 5, mei 2018. Beste ouders / verzorgers, Hier is dan weer een infobrief boordevol leuke weetjes en interessante informatie. We hopen dat we u op deze manier weer goed informeren. Mocht een nieuwsbericht

Nadere informatie

Inhoud. + Linknieuws. - Verbouwing. - Vakantierooster en studiedagen 2016-2017 VERBOUWING OP DE NIEUWE LINK

Inhoud. + Linknieuws. - Verbouwing. - Vakantierooster en studiedagen 2016-2017 VERBOUWING OP DE NIEUWE LINK + Linknieuws 26-5-2016 -- Inhoud - Verbouwing VERBOUWING OP DE NIEUWE LINK Het aantal leerlingen op De Nieuwe Link blijft toenemen. Dat betekent dat we niet meer in ons huidige jasje passen. Daarom vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Belangrijke data: Nieuws uit de school. mei: nr 31

Belangrijke data: Nieuws uit de school. mei: nr 31 mei: nr 31 Belangrijke data: 21-05 Tweede pinksterdag 25-05 Het schoolreisje voor de groepen 1 t/m 6. 04-06 Start van de avondvierdaagse. 06-06 Koffieochtend. Het thema is deze ochtend: Waarom wordt er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Riebas. Jaargang 7 Nummer 17 Datum: 22 mei 2018

Riebas. Jaargang 7 Nummer 17 Datum: 22 mei 2018 Riebas Jaargang 7 Nummer 17 Datum: 22 mei 2018 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Agenda. Het team wenst u. Overige data kunt u vinden op de website en in het ouderportaal bij activiteiten.

Nieuwsbrief. Januari Agenda. Het team wenst u. Overige data kunt u vinden op de website en in het ouderportaal bij activiteiten. Januari 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-349171 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Agenda 23 december 8 Kerstvakantie januari 10 januari Oud papier 9 tot 16 januari

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Woensdag 7 november 2018 Inloop vanaf uur Roncalli Scholengemeenschap Tuinderspad 6, Bergen op Zoom

Woensdag 7 november 2018 Inloop vanaf uur Roncalli Scholengemeenschap Tuinderspad 6, Bergen op Zoom Bergen op Zoom, september 2018 1 augustus 2014 ging Passend Onderwijs van start. In die periode is er achter de schermen veel veranderd en soms merkt u dat als ouders ook daadwerkelijk op de school van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Afsluiting thema Topondernemers: Sport en ontspanning Musical groep 8 Afscheid groep uur start zomervakantie

Afsluiting thema Topondernemers: Sport en ontspanning Musical groep 8 Afscheid groep uur start zomervakantie De temperaturen stijgen, de zomer is in aantocht en de vakantie komt steeds dichterbij. Als team zijn wij momenteel bezig met de afronding van het schooljaar, het schrijven van de rapporten en het maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie