Solvent International. Juridische Zaken & Belastingadvies

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Solvent International. Juridische Zaken & Belastingadvies"

Transcriptie

1 Solvent International Juridische Zaken & Belastingadvies AMSTERDAM Herengracht CA AMSTERDAM T

2 RECHT.ETHIEK. CREATIVITEIT SOLVENT INTERNATIONAL Wij brengen u de expertise en betrouwbaarheid die behoren bij ons wereldwijde exclusieve netwerk en die zo herkenbaar zijn aan onze organisatie en bedrijfsethiek. Samenwerkend met geaffilieerde exclusieve adviseurs, presenteren wij creatief en hoogstaand advies aan onze exclusieve wereldwijde netwerk van opdrachtgevers.

3 Opgericht in 2001 is Solvent International een van Nederlands meest ervaren advieskantoren Sinds de oprichting door advocaat Gert Glas en fiscaal jurist Erwin Gritter bijna 15 jaar geleden, verzorgde Solvent de afwikkeling van honderden faillissementen en herstructureringen in en buiten Nederland in opdracht van Rechtbanken en bedrijven. Vandaag de dag is Solvent het meest flexibele internationale advocaten- en belastingadvieskantoor. Solvent heeft 3 kantoren in 2 landen en exclusieve contacten in steden over de hele wereld.

4 MIX VAN JURIDISCHE ZAKEN, BELASTINGADVIES EN VASTGOED. INTERNATIONALE KENNIS GEKOPPELD AAN PLAATSELIJKE EXPERTISE. Onze partners zijn geselecteerd op basis van hun succes, hun expertise en hun bereidheid om zich te binden aan de hoge kwaliteitseisen van Solvent. Ons wereldwijde netwerk bestaat uit meer dan 125 samenwerkende kantoren en meer dan adviseurs in ruim 40 landen. Deze unieke combinatie garandeert een onvergelijkbaar service niveau en wereldwijde bekendheid onder een naam, die staat voor betrouwbaarheid en discretie.

5 DE SYNERGIE TUSSEN LEGAL, TAX EN VASTGOED LEGAL, TAX EN VASTGOED Clienten van Solvent die juridisch of fiscaal advies wensen, vragen vaak ook om vastgoedbegeleiding. De natuurlijke synergie tussen belastingadvies en luxueus vastgoed komt duidelijk naar voren uit recente verkopen door het veiilinghuis Christie's. Aan verkoop van kunstobjecten zijn namelijk veelal fiscale aspecten gekoppeld. - Appartementen in New York van Huguette Clark het vastgoed werd verkocht, gelijktijdig met de beroemde Clark Pink Diamant. - Kaiuso, een historische tuingaard buiten Kyoto, Japan is verkocht aan een client op de kunstveiling. - Een schilderij van Picasso, eigendom van Andrew Lloyd Webber is verkocht via Chrstie's in Londen, terwijl vastgoed van deze componist, het Trump Tower duplex in New York is verkocht door Chrstie's International Real Estate.

6 BELANGRIJKE VASTGOED TRANSACTIES De totale jaarlijkse verkopen van Christie's International Real Estate bedragen ongeveer US$80 miljard. Enkele voorbeelden van recente verkopen zijn: - Stanford White Mansion aan de beroemde Fifth Avenue in New York, aangeboden voor US$49 mio, is verkocht door Brown Harris Stevens Residential Sales. - Hôtel de Miramion in Parijs was getaxeerd op Euro 35.1 mio en is verkocht door Daniel Feau Conseil Immobilier. - Emerald Cay in Turkois en Caicos Getaxeerd op US$45 mio en verkocht door Regency International Estates - Een penthouse aan 15 Central Park, New York Is verkocht door Brown Harris Stevens voor US$88 mio.

7

8 ONDERSCHEIDENDE INTERNATIONALE MARKETING Solvent International combineert traditionele marketingkanalen met cutting-edge strategien en intensieve samenwerkingsverbanden wereldwijd. Samenwerking met Residence 365 Christies International Real Estate Onze zuster website trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers wereldwijd Staat structureel in de toplijsten van zoekmachines voor exclusief vastgoed Ontvangt promonente vastgoedpromoties via - Geeft wereld's mooiste huizen weer van meer dan euro 1 mio Laat honderden huizen zien van meer dan euro 10 mio Biedt foto tours, veilinghuis spotlight, evenemenenten, videos en nieuws vanuit ons netwerk van samenwerkende partners. De website is actief in meer dan 19 talen in meer dan 40 landen

9 ONDERSCHEIDEND MARKETING PROGRAMMA (Vervolg...) MAGAZINE Vijf keer per jaar brengt Christies International Real Estate haar toonaangevende magazine uit, dat door ongeveer 1 miljoen mensen wordt gelezen. Met meer dan 200 pagina's, lifestyle artikelen en prachtige huizen, is het magazine een superieure verzameling van 's werelds meest exclusieve vastgoed, dat wordt gelezen door de meest vermogende individuen via drukwerk en digitale publicaties. ADVERTISING Advertenties worden geplaatst in de meest toonaangevende kranten, zoals: The New York Times, The Wall Street Journal, Financial Times, Country Life, Architectural Digest, and Robb Report.

10 ONDERSCHEIDEND MARKETING PROGRAMMA (Vervolg...) PUBLIC RELATIONS Onze pers publicaties worden vastgesteld in nauw overleg met onze afdeling Public Relations - dat zich uitspant over Noord en Zuid Amerika, Europa en het Midden Oosten - teneinde maximale aandacht te verkrijgen in de media uitlatingen over de hele wereld.

11 HET BESPOKE MARKETING PROGRAMMA VAN CHRISTIE'S INTERNATIONAL REAL ESTATE Vastgoed dat wordt opgenomen in het speciale Marketing Programma van Solvent kan profiteren van een speciale marketingbehandeling, waarbij clienten van Christie's veilinghuizen worden benaderd. Deze marketing loopt via onze partner Residence 365 BV in Nederland.

12 VAN VISIE NAAR ONTWIKKELING NAAR REALITEIT Development Project Marketing is ontwikkelt om belangrijke ressorten stedelijke ontwikkelingen te promoten. Deze programma's hebben succes, doordat zij het internationale netwerk van Solvent combineren met de grondige lokale kennis en expertise van onze samenwerkende partners.

13

14 WAAROM HET HOOFDKANTOOR IN NEDERLAND? Amsterdam is de op een na hottest bestemming genoemd om in 2013 te bezoeken. Amsterdam heeft altijd al aantrekkingskracht gehad op reizigers, maar vooral het jaar 2013 heeft veel te bieden. De beroemde grachtengordel bestaat 400 jaar. Het Vincent van Gogh museum viert haar 40-jarig bestaan en de schilder zelf zou dit jaar 160 jaar oud zijn geweest. Het Koninklijk Concertgebouw Orkest - vaak wereldwijd als de beste beschouwd - bestaat 125 jaar en de dienentuin Artis viert haar 175 jarig bestaan. Dit alles uit zich in festiviteiten, concerten en straatfeesten gedurende het hele jaar 2013 De 17e eeuw wordt beschouwd als de Gouden Eeuw voor Amterdam, in welke periode de stad een van de meest welvarende steden ter wereld werd. De Amsterdamse grachtengordel, gesitueerd in het centrum van de stad, werden op de UNESCO Wereld erfgoed lijst geplaatst in Juli Amsterdam is momenteel een van de meest aantrekkelijke steden om een internationaal bedrijf te starten. De stad staat op nummer 5 in deze categorie en wordt enkel overtroffen door Londen, Parijs, Frankfurt en Barcelona. Particuliere huizen en commercieel vastgoed in de regio van Amsterdam hebben zich als uitstekende investeringen bewezen - en menig internationale investeerder probeert vastgoed in Amsterdam in eigendom te krijgen. In Den Haag zijn 131 internationale organisaties gevestigd, die zich bezig houden met het instandhouden van de wereldvrede. Legal Capital of the World is de stad genoemd door de voormalige secretaris-generaal van de United Nations, Boutros Boutros-Ghali, die deze woorden gebruikte om de unieke positie van Den Haag te omschrijven. Grote woorden maar niet geheel onterecht. De positie van Den Haag als vestigingsplaats voor vele internationale organisaties en de internationale gemeenschap beslaat een periode van meer dan 750 jaar. De internationale organisaties genereren samen banen in Nederland, waarvan 77% in de regio van Den Haag. Zij vormen een belangrijke motor voor de economie van Den Haag en de regio. Veel expats zoeken huisvesting in de regio, en er bestaat sinds kort een trend om niet langer te huren, maar om juist een woning aan te kopen - en aldus te investeren in vastgoed in Nederland.

15 LEGAL & TAX SERVICES Solvent International is van mening dat haar clienten het beste van het beste verdienen. Om deze reden verstrekt Solvent aan haar klanten en samenwerkende partners juridische dienstverlening. Dit zowel op het gebied van vastgoed, maar tevens op het gebied van vermogensrechtelijke of fiscale oplossingen. Binnen Solvent Internationalis kennis en ervaring aanwezig op vele gebieden, zoals vermogensrecht alsmede aangaande internationale vastgoedtransacties, herstructureringen, bedrijfsopvolgingen, compliance- en wetgevingsvraagstukken. In het komende jaar 2013 /2014 worden er exclusieve samenwerkingsverbanden gesloten met toonaangevende adviseurs, zodat dit aanbod landelijk kan worden uitgerold. Met deze unieke dienstverlening kunnen wij de meest complexe juridische en vastgoed-aangelegenheden voor u oppakken.

16 SOLVENT INTERNATIONAL Juridische Zaken & Belastingadvies HOOFDKANTOOR Herengracht CA AMSTERDAM Tel: Regio kantoor NOORD NEDERLAND Dwazziewegen ZR Roden T Regio kantoor CARIBBEAN Matadera 16F P.O. Box 5288 Oranjestad, Aruba Tel:

JURIDISCHE ZAKEN & BELASTINGADVIES AMSTERDAM

JURIDISCHE ZAKEN & BELASTINGADVIES AMSTERDAM JURIDISCHE ZAKEN & BELASTINGADVIES AMSTERDAM Herengracht 450-454 1017 CA AMSTERDAM T +31 20 799 7756 RECHT.ETHIEK. CREATIVITEIT SOLVENT INTERNATIONAL Wij brengen u de expertise en betrouwbaarheid die behoren

Nadere informatie

Residence365.nl. AMSTERDAM World Trade Center Zuidplein 36 1077 XV AMSTERDAM. Regio Zuid Holland en Zeeland. Kralingse Plaslaan 98 3061 DG ROTTERDAM

Residence365.nl. AMSTERDAM World Trade Center Zuidplein 36 1077 XV AMSTERDAM. Regio Zuid Holland en Zeeland. Kralingse Plaslaan 98 3061 DG ROTTERDAM Residence365.nl AMSTERDAM World Trade Center Zuidplein 36 1077 XV AMSTERDAM Regio Zuid Holland en Zeeland. Kralingse Plaslaan 98 3061 DG ROTTERDAM T 0800 2070 KUNST. ETHIEK. SCHOONHEID CHRISTIE S INTERNATIONAL

Nadere informatie

KUNST. ETHIEK. SCHOONHEID. CHRISTIE S INTERNATIONAL REAL ESTATE

KUNST. ETHIEK. SCHOONHEID. CHRISTIE S INTERNATIONAL REAL ESTATE RESIDENCE365.nl KUNST. ETHIEK. SCHOONHEID. CHRISTIE S INTERNATIONAL REAL ESTATE Wij brengen u de expertise en betrouwbaarheid die behoren bij Christie's wereldwijde exclusieve netwerk en die zo herkenbaar

Nadere informatie

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M CONDUCT VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W A A R O M C O N D U C T V A S T G O E D? Conduct Vastgoed

Nadere informatie

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M

VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W W W. C O N D U C T V A S T G O E D. C O M CONDUCT VASTGOED D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N D E S P E C I A L I S T I N E X C L U S I E V E W O N I N G E N W A A R O M C O N D U C T V A S T G O E D? Conduct Vastgoed

Nadere informatie

Over de. Bernard van Leer Foundation

Over de. Bernard van Leer Foundation Over de Bernard van Leer Foundation Wie wij zijn De Bernard van Leer Foundation gelooft dat het realiseren van een sterke start voor alle jonge kinderen niet alleen goed is om te doen vanuit moreel perspectief,

Nadere informatie

CROSS TOWERS ANTONIO VIVALDISTRAAT 150 AMSTERDAM ZUIDAS

CROSS TOWERS ANTONIO VIVALDISTRAAT 150 AMSTERDAM ZUIDAS CROSS TOWERS ANTONIO VIVALDISTRAAT 150 AMSTERDAM ZUIDAS TE HUUR ca. 6.030 m 2 1 LOCATIE & BEREIKBAARHEID ZUID-AS NS STATION ZUID NS STATION RAI Het gebouw is gelegen op de Zuidas, waar nationale en international

Nadere informatie

Team notariaat. www.dehaanlaw.nl

Team notariaat. www.dehaanlaw.nl Team notariaat www.dehaanlaw.nl De Haan team notariaat Sinds al weer meer dan 10 jaar geleden de overheid een einde heeft gemaakt aan de vaste tarieven, heeft het notariaat in Nederland een onstuimige

Nadere informatie

Q-PORT AMSTERDAM KINGSFORDWEG AMSTERDAM SLOTERDIJK

Q-PORT AMSTERDAM KINGSFORDWEG AMSTERDAM SLOTERDIJK Q-PORT AMSTERDAM KINGSFORDWEG 43-117 AMSTERDAM SLOTERDIJK TE HUUR 2.990 m 2 1 LOCATIE & BEREIKBAARHEID kingsfordweg 43-117 AMSTERDAM SLOTERDIJK Het gebouw heeft een centrum locatie in het kantorenpark

Nadere informatie

Mediation. Het speelveld vergroten. Profiel Loyens & Loeff. Kantoren

Mediation. Het speelveld vergroten. Profiel Loyens & Loeff. Kantoren Kantoren Contact BENELUX AMSTERDAM 1) Fred. Roeskestraat 100 1076 ED Amsterdam Telefoon +31 20 578 57 85 Fax +31 20 578 58 00 André van der Kolk Of counsel E andre.van.der.kolk@loyensloeff.com T +31 10

Nadere informatie

Naar verda cht elijk

Naar verda cht elijk Vastgoedtransacties onder de loep Van Onge bruik Naar verda cht elijk 1 Waarom is de vastgoedsector gevoelig voor witwassen? 1. Trekt grote waarde aan van legale en illegale bronnen; 2. Is een veilige

Nadere informatie

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren?

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? 4 KOPEN ZONDER ZORGEN? Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? Gogo Estates heeft alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw

Nadere informatie

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel)

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Onze klant Onze klant, Greenille, is een onafhankelijk advocaten-, notaris- en belastingadvieskantoor, gespecialiseerd in de juridische en fiscale

Nadere informatie

Desinvestering van het Muntcentrum. Informatie m.b.t. het gebouw. 13 maart Maart 2018 Deloitte Real Estate

Desinvestering van het Muntcentrum. Informatie m.b.t. het gebouw. 13 maart Maart 2018 Deloitte Real Estate Desinvestering van het Muntcentrum Informatie m.b.t. het gebouw 13 maart 2018 Maart 2018 Deloitte Real Estate Inhoudstabel 1. Locatie... 3 2. Het Muntcentrum... 4 3. Desinvestering van de oppervlakten

Nadere informatie

Te koop. Zuiderzeestraatweg 620, Wezep. Karakteristiek kazernecomplex ca. 9.370 m² b.v.o., ca. 2,4 ha. terrein (Her)ontwikkelingsmogelijkheden

Te koop. Zuiderzeestraatweg 620, Wezep. Karakteristiek kazernecomplex ca. 9.370 m² b.v.o., ca. 2,4 ha. terrein (Her)ontwikkelingsmogelijkheden Zuiderzeestraatweg 620, Wezep Karakteristiek kazernecomplex ca. 9.370 m² b.v.o., ca. 2,4 ha. terrein (Her)ontwikkelingsmogelijkheden www.dtz.nl Het object betreft een voormalig kazernecomplex bestaande

Nadere informatie

BIM op Schiphol -23-02-2015 -Y.R. Vos

BIM op Schiphol -23-02-2015 -Y.R. Vos BIM op Schiphol -23-02-2015 -Y.R. Vos Inhoud Schiphol Groep Context & strategie Aanpak Toekomst Aanbevelingen& ervaringen Schiphol Group: vier business areas Aviation Levert diensten en faciliteiten aan

Nadere informatie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie

De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie De full service juridische en strategische huisadviseur voor ondernemers met visie LexPartners: uw full service juridische sparringpartner en huisadviseur Door het sterk gestegen belang voor ondernemingen

Nadere informatie

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt

Eversheds Faasen. Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Eversheds Faasen Grensoverschrijdende juridische dienstverlening vanuit een sterke thuismarkt Wat verlangt u van Of u nu een sterke partner zoekt op uw eigen thuismarkt of als buitenlandse onderneming

Nadere informatie

Rijksweg Zuid a te SITTARD

Rijksweg Zuid a te SITTARD Rijksweg Zuid 208-208a te SITTARD Huurprijs 244.800 per jaar Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: https://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Te huur

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki

Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Begin met verkopen op de online veilingen van Catawiki Hoe te beginnen met verkopen op Catawiki catawiki.nl Wat is Catawiki? Catawiki is het snelst groeiende online veilingplatform in Europa. Ons platform

Nadere informatie

WELKOM BIJ DOLFIJNGO.COM

WELKOM BIJ DOLFIJNGO.COM MEDIA KIT WELKOM BIJ DOLFIJNGO.COM JOU W D I GI TA LE R E IS G IDS NA A R D E CA R I B B EA N DolfijnGO.com is een multimediaal platform over reizen, lifestyle, fashion & wonen. Vanuit Curaçao voorzien

Nadere informatie

Conduct DE VERKOOP VAN UW WONING

Conduct DE VERKOOP VAN UW WONING Conduct DE VERKOOP VAN UW WONING HAARLEM, Koningin Wilhelminalaan AERDENHOUT, Vogelenzangseweg 12-14 Dé specialist in exclusieve woningen Conduct Conduct Vastgoed is marktleider in aan- en verkoop van

Nadere informatie

Door: Nick, Zahra, Gaby & Demy FM5A. Reflectieverslag Vakantiebeurs

Door: Nick, Zahra, Gaby & Demy FM5A. Reflectieverslag Vakantiebeurs Door: Nick, Zahra, Gaby & Demy FM5A Reflectieverslag Vakantiebeurs Inhoudsopgave INLEIDING 3 BEDRIJVEN 4 VRAGEN 6 CONCLUSIE 9 REFLECTIE 9 Inleiding Vorige week zijn wij met alle Travel & Hospitality klassen

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

International Association of Lions Clubs. Wij zijn Lions

International Association of Lions Clubs. Wij zijn Lions Wij zijn Lions De grootste humanitaire NGO 3 Canada Verenigde Staten Europa Verre Oosten Zuid-Oost-Azië 1.675 Lions Clubs 39.621 leden 12.845 Lions Clubs 379.738 leden 9.541 Lions Clubs 270.688 leden 7.509

Nadere informatie

CLIENT SUCCESS MANAGER

CLIENT SUCCESS MANAGER #VACATURE CLIENT SUCCESS MANAGER Nooit eerder woonden zoveel mensen in stedelijke gebieden. De nieuwe realiteit is een wereld waarin steeds meer mensen op een klein oppervlak leven en werken. Edge Technologies,

Nadere informatie

management consultants De Innovatiebox partners in innovatie

management consultants De Innovatiebox partners in innovatie management consultants De Innovatiebox partners in innovatie VOORWOORD Beste lezer, Met enige trots presenteer ik u de samenwerking tussen De Breed & Partners en de internationaal gerespecteerde fiscalisten

Nadere informatie

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 139.000,- kosten koper TE KOOP. Rochussenstraat 137 C Rotterdam

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 139.000,- kosten koper TE KOOP. Rochussenstraat 137 C Rotterdam Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 139.000,- kosten koper TE KOOP Rochussenstraat 137 C Rotterdam ALGEMEEN INDELING Een uiterst charmant 3 kamer appartement op de tweede verdieping gelegen in een kleinschalig

Nadere informatie

NIEUW AMSTERDAM TE HUUR m 2 HOEKENRODE 8 AMSTERDAM ZUIDOOST

NIEUW AMSTERDAM TE HUUR m 2 HOEKENRODE 8 AMSTERDAM ZUIDOOST NIEUW AMSTERDAM HOEKENRODE 8 AMSTERDAM ZUIDOOST TE HUUR 1.600 m 2 1 LOCATIE HOEKENRODE 8 AMSTERDAM ZUIDOOST NieuwAmsterdam is gelegen in het centrumgebied van Amsterdam Zuidoost waar een grote diversiteit

Nadere informatie

Te koop. Dorpsstraat 74, Vaassen. Karakteristieke kantoorvilla Ruime parkeergelegenheid Markante locatie.

Te koop. Dorpsstraat 74, Vaassen. Karakteristieke kantoorvilla Ruime parkeergelegenheid Markante locatie. Dorpsstraat 74, Vaassen Karakteristieke kantoorvilla Ruime parkeergelegenheid Markante locatie Op een markante locatie aan het begin van het winkelgebied in het dorpshart van Vaassen gelegen kantoorvilla.

Nadere informatie

Aasterbergerweg 74C te ECHT

Aasterbergerweg 74C te ECHT Aasterbergerweg 74C te ECHT Vraagprijs 60.000 k.k. Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Twee ruime percelen

Nadere informatie

Akerstraat te BRUNSSUM

Akerstraat te BRUNSSUM Akerstraat 153-48 te BRUNSSUM Vraagprijs 139.500 k.k. Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Op het Landgoed

Nadere informatie

Profiel. Share the Expertise

Profiel. Share the Expertise Share the Expertise Dankzij onze full-service praktijk, specifieke sectorbenadering en diepgaande kennis van de markt, begrijpen onze adviseurs precies waaraan u behoefte heeft. Onze kracht Juridisch en

Nadere informatie

Business Development Manager

Business Development Manager #VACATURE BUSINESS DEVELOPMENT LEGAL SALES Business Development Manager De Business Development Manager van Allen & Overy een gerenommeerd en vooruitstrevend advocatenkantoor dat bekendstaat om hoge kwaliteit

Nadere informatie

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag

Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Armin Streekstra RE/MAX Makelaar (Leyenburg) Den Haag Zelfstandig Makelaar o.z. Hypotheken & Verzekeringen Wijkspecialist RE/MAX Makelaar sinds 2001 Alleenstaand twee kinderen Jelmer & Femke Geboren in

Nadere informatie

HerontwikkelLAB VALUE ENGINEERING

HerontwikkelLAB VALUE ENGINEERING HerontwikkelLAB VALUE ENGINEERING DATUM : 28-11-2012 OVER Het HerontwikkelLAB Introductie 2 VISIE Het overaanbod van kantoorruimte en de veranderde vraag ernaar hebben een omvangrijke en veelal structurele

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Vermogen opbouwen voor later

Vermogen opbouwen voor later BeleggingsRekening U wilt geld opzij zetten voor later en een vermogen opbouwen. Omdat uw kinderen nog gaan studeren, u graag die verre reis wilt maken, een tweede huis wilt kopen, eerder wilt stoppen

Nadere informatie

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS INHOUDSOPGAVE 1. Introductie Group Pierre & Vacances-Center Parcs 2. Het merk Center Parcs 3. Center Parcs Vastgoed 4. Investeren in vastgoed bij Groupe Pierre & Vacances-Center

Nadere informatie

Te huur Nieuwbouw ontwikkeling Centraal Station Leiden. Bargelaan 180, Leiden

Te huur Nieuwbouw ontwikkeling Centraal Station Leiden. Bargelaan 180, Leiden Te huur Nieuwbouw ontwikkeling Centraal Station Leiden Bargelaan 180, Leiden Ontworpen door Meyer en Van Schooten Circa 477 m² kantoorruimte Per direct beschikbaar www.dtz.nl Naast het Centraal Station

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0475 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena - Casole Val D'Elsa LUXE RESIDENTIE IN HET HART

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

Outsourcing ICT & Sales India

Outsourcing ICT & Sales India Outsourcing ICT & Sales India Introductie & Lessons learned InnoVites BV Albert Groothedde CEO InnoVites BV Agenda Introductie InnoVites Achtergrond InnoVites team Markt en Oplossingen Organisatie Outsourcing

Nadere informatie

TE HUUR. Kruisplein 884 + PP Rotterdam

TE HUUR. Kruisplein 884 + PP Rotterdam Kruisplein 884 + PP Rotterdam TE HUUR De huurprijs voor het appartement is 985,- per maand (exclusief 75,- servicekosten) en voor de parkeerplaats 130,-- per maand (exclusief 15,- servicekosten) OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Horwath HTL Hotel Event 2014

Horwath HTL Hotel Event 2014 Horwath HTL Hotel Event 2014 Investeren in hotels Ewout Hoogendoorn Programma Opening door Ralph Lange, ING Presentatie Ewout Hoogendoorn, Horwath HTL Presentatie Casper Banz, Houthoff Buruma Presentatie

Nadere informatie

Sneak preview Museum Het Grachtenhuis

Sneak preview Museum Het Grachtenhuis Luister naar het verhaal van onze grachten Sneak preview Museum Het Grachtenhuis Museum Het Grachtenhuis De Amsterdamse grachten maken de stad. Hier wordt al eeuwen geld verdiend, kunst gemaakt, feest

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid. Wilhelminakade 310, Rotterdam

Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid. Wilhelminakade 310, Rotterdam Te huur Kantoorruimte Kop van Zuid Wilhelminakade 310, Rotterdam Voormalige rederij Holland -Amerika lijn Landmark met industriële uitstraling Turnkey kantoorruimte vanaf 600 m² www.dtz.nl In het voormalig

Nadere informatie

Woonoppervlakte 71 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oranjeboomstraat 58 E Rotterdam

Woonoppervlakte 71 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oranjeboomstraat 58 E Rotterdam Woonoppervlakte 71 m 2 Vraagprijs 137.500,- kosten koper TE KOOP Oranjeboomstraat 58 E Rotterdam OMSCHRIJVING Dit betreft een fraai gelegen Top appartement (3 kamers) met vrij uitzicht. Aan de overkant

Nadere informatie

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée

De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De meerwaarde van RSM Niehe Lancée De ambitie om uw organisatie te laten excelleren RSM Niehe Lancée geniet een uitstekende reputatie op het gebied van accountancy en belastingadvies. Opdrachtgevers kunnen

Nadere informatie

MEER4ZORG. Persoonlijke aandacht. Professionaliteit. En vooruitzien. Daar draait het nu om in de wereld van de zorg.

MEER4ZORG. Persoonlijke aandacht. Professionaliteit. En vooruitzien. Daar draait het nu om in de wereld van de zorg. Tijden veranderen. De maatschappij verandert. En dus veranderen wij. De zorgbranche vraagt om vernieuwing. En die gaan wij samen brengen. Hoe? Met MEER4ZORG, een integrale manier om u volledig te onzorgen.

Nadere informatie

Kantoorobject. Singelstaete. Jansbuitensingel 20, 6811 AD Arnhem.

Kantoorobject. Singelstaete. Jansbuitensingel 20, 6811 AD Arnhem. Kantoorobject Jansbuitensingel 20, 6811 AD Arnhem www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject Het kantoorverzamelgebouw Jansbuitensingel ligt net buiten het winkelhart van Arnhem op een steenworpafstand van

Nadere informatie

SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER

SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER #VACATURE SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER Het is vandaag de dag moeilijk te geloven dat Uber tien jaar geleden niet eens bestond. In de afgelopen negen jaar is het bedrijf uitgegroeid tot hét voorbeeld

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

Vermogen opbouwen voor later

Vermogen opbouwen voor later BeleggingsRekening U wilt geld opzij zetten voor later en een vermogen opbouwen. Omdat uw kinderen nog gaan studeren, u graag die verre reis wilt maken, een tweede huis wilt kopen, eerder wilt stoppen

Nadere informatie

Hofdwarsweg 57 te GELEEN

Hofdwarsweg 57 te GELEEN Hofdwarsweg 57 te GELEEN Huurprijs 395 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Kantoor ca 46 m2 te

Nadere informatie

Media Relations. UBS Asset Management noteert 52 ETF's aan de Euronext Amsterdam Stock Exchange

Media Relations. UBS Asset Management noteert 52 ETF's aan de Euronext Amsterdam Stock Exchange Media Relations 27 januari 2016 Persbericht UBS Asset Management noteert 52 ETF's aan de Euronext Amsterdam Stock Exchange UBS is hiermee gelijk goed voor 25% van het totale aantal ETF s genoteerd in Amsterdam

Nadere informatie

Te koop BedrijvenPark Oostflakkee. Energiebaan ong., Oude-Tonge

Te koop BedrijvenPark Oostflakkee. Energiebaan ong., Oude-Tonge Te koop Energiebaan ong., Oude-Tonge Gunstig gelegen Goede bereikbaarheid Totaal ca. 17 tot 22 ha beschikbaar www.dtz.nl Op Goeree-Overflakkee ligt ; midden in de landelijke omgeving bestaande uit polders

Nadere informatie

Rijksweg Zuid te SITTARD

Rijksweg Zuid te SITTARD Rijksweg Zuid 206-2 te SITTARD Huurprijs excl. BTW 250 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Praktijkruimte

Nadere informatie

Stationsstraat 4 te SITTARD

Stationsstraat 4 te SITTARD Stationsstraat 4 te SITTARD Huurprijs 275 per maand Baandert 3, 6136EM Sittard Telefoon: 046-4000060 Fax: 046-4587733 E-mail: info@continue-vastgoed.nl Internet: http://www.continue-vastgoed.nl Omschrijving:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht Woonoppervlakte 450 m 2 1.400.000,- kosten koper TE KOOP Buiten Walevest 5 Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen Beschikbaar voor verkoop is dit monumentale woon-werk complex dat is gelegen in het historische

Nadere informatie

Hofdwarsweg 57B2 te GELEEN

Hofdwarsweg 57B2 te GELEEN Hofdwarsweg 57B2 te GELEEN Huurprijs 640 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: https://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Drie kantoren totaal

Nadere informatie

Te Huur. Noorderpoort 9, Venlo. Representatief kantoorgebouw Gelegen op bedrijvenpark Noorderpoort Uitstekende parkeergelegenheid.

Te Huur. Noorderpoort 9, Venlo. Representatief kantoorgebouw Gelegen op bedrijvenpark Noorderpoort Uitstekende parkeergelegenheid. Noorderpoort 9, Venlo Representatief kantoorgebouw Gelegen op bedrijvenpark Noorderpoort Uitstekende parkeergelegenheid Venlo, Noorderpoort 9 Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen op het moderne

Nadere informatie

Te huur. Hoofdstraat 252, Driebergen-Rijsenburg. stijlvolle en unieke kantoorlocatie ruim parkeren op eigen terrein circa 450 m² vloeroppervlak

Te huur. Hoofdstraat 252, Driebergen-Rijsenburg. stijlvolle en unieke kantoorlocatie ruim parkeren op eigen terrein circa 450 m² vloeroppervlak Hoofdstraat 252, Driebergen-Rijsenburg stijlvolle en unieke kantoorlocatie ruim parkeren op eigen terrein circa 450 m² vloeroppervlak De villa is gelegen op een ruim perceel grond en kenmerkt zich onder

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

Woonoppervlakte 115 m2 incl. prive berging en parkeerplaats TE HUUR. Landverhuizersplein 53 Rotterdam

Woonoppervlakte 115 m2 incl. prive berging en parkeerplaats TE HUUR. Landverhuizersplein 53 Rotterdam Woonoppervlakte 115 m2 incl. prive berging en parkeerplaats TE HUUR Landverhuizersplein 53 Rotterdam OMSCHRIJVING TE HUUR: Buitengewoon stijlvol gemeubileerd 3-kamerappartement op de 14de verdieping in

Nadere informatie

De ontwikkelingen van de zorgvastgoedmarkt Europa. TOETREDING BUITENLANDSE ZORGONDERNEMERS IS GOED VOOR DE DYNAMIEK IN DE NEDERLANDSE ZORGMARKT

De ontwikkelingen van de zorgvastgoedmarkt Europa. TOETREDING BUITENLANDSE ZORGONDERNEMERS IS GOED VOOR DE DYNAMIEK IN DE NEDERLANDSE ZORGMARKT De ontwikkelingen van de zorgvastgoedmarkt in Europa. TOETREDING BUITENLANDSE ZORGONDERNEMERS IS GOED VOOR DE DYNAMIEK IN DE NEDERLANDSE ZORGMARKT Kerngegevens Europese zorgvastgoedmarkt. Cushman & Wakefield

Nadere informatie

TE HUUR SCHIPHOL LOGISTICS PARK HANEDAWEG ONG ROZENBURG

TE HUUR SCHIPHOL LOGISTICS PARK HANEDAWEG ONG ROZENBURG TE HUUR SCHIPHOL LOGISTICS PARK HANEDAWEG ONG ROZENBURG Deze ontwikkeling van kleinschalige logistieke units omvat in totaal 13.289 m² v.v.o. warehouse, 1.821 m² v.v.o. mezzanine, 2.346 m² v.v.o. kantoorruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Reijerweg 133 Ridderkerk. Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Reijerweg 133 Ridderkerk. Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte 70 m 2 Vraagprijs 129.000,- kosten koper TE KOOP Reijerweg 133 Ridderkerk 3-kamer appartement (voorheen 4-kamer) met fietsenberging, gelegen op de beletage met beschutte voor- en achtertuin

Nadere informatie

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats CZ Expat Health Service Internationale zorgoplossingen voor expats Specialistische kennis en ervaring Uw expats goed verzekerd van de beste zorg, waar ook ter wereld Als het gaat om internationale zorgoplossingen,

Nadere informatie

Norvell & Associates En Wat Ze Kunnen Doen Voor Uw Bedrijf

Norvell & Associates En Wat Ze Kunnen Doen Voor Uw Bedrijf Norvell & Associates En Wat Ze Kunnen Doen Voor Uw Bedrijf Boekhouding, voor vele eeuwen, heeft een waarborg voor de financiële stabiliteit, niet alleen voor individuen maar meer zo voor bedrijven verstrekt.

Nadere informatie

NIEUW BRUISENDE A1 LOCATIE IN CENTRUM SITTARD

NIEUW BRUISENDE A1 LOCATIE IN CENTRUM SITTARD OFFICES - RETAIL - HORECA Ligne Sittard NIEUW BRUISENDE A1 LOCATIE IN CENTRUM SITTARD Ligne Sittard-Geleen TE HUUR Diverse metrages In het centrum van het bruisende Sittard ligt de Ligne. Een veelzijdig

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

De Quackstraat 77, Rotterdam

De Quackstraat 77, Rotterdam Te koop Voormalig schoolgebouw De Quackstraat 77, Rotterdam Herontwikkelingsobject Maatschappelijke bestemming Circa 1.397 m ² b.v.o. www.dtz.nl T e koop Voormalig schoolgebouw Dit voormalige schoolgebouw

Nadere informatie

Conduct Vastgoed DE VERKOOP VAN UW WONING

Conduct Vastgoed DE VERKOOP VAN UW WONING Conduct Vastgoed DE VERKOOP VAN UW WONING HAARLEM, Koningin Wilhelminalaan AERDENHOUT, Vogelenzangseweg 12-14 WARMOND, Buitenwater 2 WASSENAAR, Schouwweg 103 Conduct Vastgoed Dé specialist in exclusieve

Nadere informatie

Word een Meesterlijk Merk!

Word een Meesterlijk Merk! Word een Meesterlijk Merk! Word een Meesterlijk Merk! Personal branding voor ambitieuze advocaten Catriona Ravelli Catriona Ravelli-Kuper, 2017 Alle rechten voorbehouden Omslagontwerp: Karien Ravelli-Turkenburg

Nadere informatie

te koop Damweg 3 Lopik

te koop Damweg 3 Lopik te koop Damweg 3 Lopik introductie De watertoren staat tussen de landerijen aan de rand van de het dorp Lopik. Het gebouw torent met zijn 47 meter hoog boven het bekende veenlandschap van Het Groene Hart

Nadere informatie

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013 Strategische review 2013-2017 14 mei 2013 Samenvatting Duidelijke keuze voor positionering als gespecialiseerde, onafhankelijke wealth manager Ons doel is behoud en opbouw van vermogen voor klanten Wij

Nadere informatie

Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden.

Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden. RETAIL TOURS Wil jij de wereld verkennen? Laat je inspireren door verschillende retailconcepten in negen verschillende wereldsteden. +31(0)33 245 46 37 Printerweg 22 Amersfoort info@qanda.nl Q&A is de

Nadere informatie

EXECUTORIALE VEILING: Stammerkamp 15-17 te Diemen SAMENVATTING PPUBLIC

EXECUTORIALE VEILING: Stammerkamp 15-17 te Diemen SAMENVATTING PPUBLIC EECUTORIALE VEILING: Stammerkamp 15-17 te Diemen Executoriale verkoping (ex art. 3:268 BW) op maandag 30 september 2013, s avonds vanaf 18:00, Felix Meritis, Keizersgracht 324 te Amsterdam ten overstaan

Nadere informatie

ANNA VAN BUERENPLEIN ONG DEN HAAG

ANNA VAN BUERENPLEIN ONG DEN HAAG KANTOORRUIMTE 31.943 M2 (UNITS V.A. 50 M2) COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL KAART COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1031 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Heel oud kasteel te koop in de heuvels van Siena

Nadere informatie

Akerstraat 93 te KERKRADE

Akerstraat 93 te KERKRADE Akerstraat 93 te KERKRADE Huurprijs 500 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Bedrijfsruimte c.q.

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA (Uw eigen kantoor in China) Yu Shan Management Yu Shan Management Co. Ltd, opgericht in 2005 door mr.cees Baay, is een in Azië gevestigde onderneming met kantoren

Nadere informatie

''Wij zijn in Nederland tamelijk uniek omdat we debt, equity, capital markets en asset management onder één dak bieden'' :02

''Wij zijn in Nederland tamelijk uniek omdat we debt, equity, capital markets en asset management onder één dak bieden'' :02 ''Wij zijn in Nederland tamelijk uniek omdat we debt, equity, capital markets en asset management onder één dak bieden'' 09-09-2019 16:02 Als de vraag luidt fly with the eagle or scratch with the chickens?

Nadere informatie

Bautscherweg 46a-50 te HEERLEN

Bautscherweg 46a-50 te HEERLEN Bautscherweg 46a-50 te HEERLEN Vraagprijs 270.000 k.k. Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: Beleggingspand

Nadere informatie

TE KOOP. Voormalig postkantoor Kerkrade ca. 796 m². Hoofdstraat Kerkrade. Markant object gelegen op uitstekende zichtlocatie.

TE KOOP. Voormalig postkantoor Kerkrade ca. 796 m². Hoofdstraat Kerkrade. Markant object gelegen op uitstekende zichtlocatie. Voormalig postkantoor Kerkrade ca. 796 m² Hoofdstraat 14-16 Kerkrade TE KOOP Markant object gelegen op uitstekende zichtlocatie. Vraagprijs: EUR 675.000,- k.k. OBJECT Dit markante object gelegen aan de

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijfscomplex op industrieterrein Beatrixhaven. Galjoenweg 77 MAASTRICHT. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

TE KOOP. Bedrijfscomplex op industrieterrein Beatrixhaven. Galjoenweg 77 MAASTRICHT. VRAAGPRIJS ,- kosten koper Bedrijfscomplex op industrieterrein Beatrixhaven Galjoenweg 77 MAASTRICHT TE KOOP - Zelfstandig bedrijfscomplex, bestaande uit circa 1.405 m² BVO bedrijfsruimte en circa 220 m² BVO kantoorruimte - Gelegen

Nadere informatie

Plakstraat 43 te SITTARD

Plakstraat 43 te SITTARD Plakstraat 43 te SITTARD Huurprijs 650 per maand Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl Omschrijving: In Residentie OUD

Nadere informatie

Wagenmakerstraat 2, unit 2, Ridderkerk

Wagenmakerstraat 2, unit 2, Ridderkerk Wagenmakerstraat 2, unit 2, Ridderkerk Goed bereikbaar en op zichtlocatie Representatieve kantoor-/showroomruimte Ruim buitenterrein www.dtz.nl Het betreft een representatieve bedrijfs -/kantoorruimte

Nadere informatie

Te koop Transformatieproject in centrum van Apeldoorn. Hofstraat , Apeldoorn

Te koop Transformatieproject in centrum van Apeldoorn. Hofstraat , Apeldoorn Te koop Transformatieproject in centrum van Apeldoorn Hofstraat 131-161, Apeldoorn Herontwikkelingspotentieel Centrum Apeldoorn Transformatieproject 2 appartementen www.dtz.nl T e koop T r ansf ormatie

Nadere informatie

DIVERSE KANTOORUNITS UITSTEKEND BEREIKBAAR 692 M² IN UNITS VANAF CA. 32 M² KANTOORRUIMTE UITSTEKEND PARKEREN MODERN GEBOUW VERHUURINFORMATIE

DIVERSE KANTOORUNITS UITSTEKEND BEREIKBAAR 692 M² IN UNITS VANAF CA. 32 M² KANTOORRUIMTE UITSTEKEND PARKEREN MODERN GEBOUW VERHUURINFORMATIE DIVERSE KANTOORUNITS UITSTEKEND BEREIKBAAR 692 M² IN UNITS VANAF CA. 32 M² KANTOORRUIMTE UITSTEKEND PARKEREN MODERN GEBOUW VERHUURINFORMATIE JOOP GEESINKWEG 125, AMSTERDAM YELLOW ROSE Joop Geesinkweg 125

Nadere informatie

Residential Agency Property & Facility Management Quares Real Estate Investment Management. Finance Avenue 23/10/2010

Residential Agency Property & Facility Management Quares Real Estate Investment Management. Finance Avenue 23/10/2010 New Deal in Vastgoedbeleggingen Quares Finance Avenue 23/10/2010 Quares Group Residential Agency Quares Group Quality in Real Estate Services Opgericht in 2006, uit 2 reeds bestaande bedrijven 3 divisies

Nadere informatie

Te Huur kantoren in het bruisend centrum

Te Huur kantoren in het bruisend centrum kantoren in het bruisend centrum Burgemeester Loeffplein 5, 's-hertogenbosch Hartje centrum 's-hertogenbosch Hoogwaardig opleveringsniveau Eventueel in delen beschikbaar In hartje binnenstad van 's-hertogenbosch

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

Te huur Monumentaal herenhuis. Korte Houtstraat 20, Den Haag

Te huur Monumentaal herenhuis. Korte Houtstraat 20, Den Haag Te huur Monumentaal herenhuis Korte Houtstraat 20, Den Haag Circa 962 m² kantoorruimte Representatief kantoorgebouw Turn-key opleveringsniveau www.dtz.nl Het object betreft een monumentaal herenhuis welke

Nadere informatie