FOTOGRAFIEREIS NAAR HET ONVERGETELIJKE NAMIBIË 31 OKTOBER 15 NOVEMBER 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FOTOGRAFIEREIS NAAR HET ONVERGETELIJKE NAMIBIË 31 OKTOBER 15 NOVEMBER 2015"

Transcriptie

1 FOTOGRAFIEREIS NAAR HET ONVERGETELIJKE NAMIBIË 31 OKTOBER 15 NOVEMBER 2015 Namibië is een land met oneindige mogelijkheden voor natuurfotografen. De landschappen zijn stuk voor stuk uniek en woorden schieten eigenlijk te kort om ze te kunnen beschrijven. Indrukwekkende oranje duinen tekenen zich af tegen de staalblauwe lucht, de woestijn is er altijd uitgestrekt en spectaculair en vele unieke dier- en plantensoorten hebben zich aangepast om hier te kunnen overleven. Het summum voor natuurbeleving en natuurfotografen De reis vormt een combinatie van klassieke elementen met bijzondere momenten. We starten de reis in Sossusvlei. Daar maken we maximaal gebruik van de vroege en late uurtjes van de dag om de oranje-blauwe contrasten mooi in beeld te brengen. Via het Namib Naukluft National Park arriveren we aan de Atlantische Oceaan. In dit duingebied zoeken we naar enkele woestijn-specialiteiten. Via de schitterende landschappen van Damaraland arriveren we in Etosha National Park, voor een weelde aan zoogdieren en vogels.

2 Doelstellingen en verwachtingen Deze reis richt zich tot de natuurliefhebbers en natuurfotografen die kunnen genieten van eindeloze landschappen die ogenschijnlijk leeg zijn, maar beetje bij beetje hun geheimen prijs geven. We willen absoluut veel tijd nemen om uitgebreid te kunnen fotograferen op de betere plaatsen of de betere momenten van de dag. Zonsopgang, zonsondergang, het hoort er allemaal bij. Landschapsfotografie komt ruimschoots aan bod, maar wanneer de bijzondere fauna & flora zich toont, zullen we deze opportuniteiten maximaal benutten. Ervaren reisgids De fotografiereis wordt begeleid door Frederik Willemyns. Hij heeft een uitgebreide Afrika -ervaring in het algemeen en een behoorlijke Namibië -ervaring in het bijzonder. Hij is vertrouwd met de verschillende streken die we bezoeken en goed op de hoogte van de te verwachten soorten zoogdieren en vogels. Als ervaren natuurfotograaf helpt hij je te zoeken naar bijzondere momenten en originele perspectieven. 6 weken voor vertrek wordt een infomoment samen met Frederik georganiseerd. Accommodatie en transport Alle overnachtingen en maaltijden zijn, m.u.v. 1 camping nacht, van heel goede kwaliteit. Meestal wordt in gespecialiseerde wildlife-lodges geslapen. In Sossusvlei en Etosha slapen we in het nationaal park zelf zodat we onze tijd maximaal kunnen benutten. De camping nacht wordt speciaal in het reisprogramma gezet om een kans te maken op één van de mooiere zonsopkomsten van Namibië: Spitzkoppe! Vraag meer info via . Verplaatsingen gebeuren per bus (zie fotografie) en de wegen zijn matig tot goed.

3 Vliegtuigtickets Vliegtuigtickets zijn uitzonderlijk niet inbegrepen in de prijs. Wij kunnen deze tickets wel boeken op aanvraag. Vraag meer info via Wandelen en natuurbeleving De excursies zijn over het algemeen gemakkelijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het gebeuren dat een tocht matig lastig is. Een gewone basisconditie volstaat voor deze reis. Namibië is een land van diversiteit. Natuurbeleving is absolute top en puur van gevoel. Klimaat In deze periode van het jaar is het over het algemeen mooi, zonnig en warm weer. s Avonds kan het echter snel afkoelen. Zomerse kledij voor uiteenlopende omstandigheden is aan te raden. Het kan altijd gebeuren dat er een zomeronweer plaats vindt. Daarom moet er ook rekening gehouden worden met natte weersomstandigheden en is regenkledij geen overbodige luxe.

4 Fotografie Tijdens deze reis zijn er goede mogelijkheden voor fotografie. De gids heeft een uitgebreide kennis van digitale fotografie. Ons voertuig is zodanig aangepast dat fotografie vanuit de wagen heel comfortabel is. In het voertuig is plaats voor 10 personen. Door het maximum aantal van 6 ingeschreven personen, heeft iedereen gegarandeerd altijd een raam ter beschikking. Zo is er ook voldoende ruimte voorzien voor het opbergen van fotografisch materiaal. In Swakopmund is er een speciale excursie georganiseerd in de woestijn om op zoek te gaan naar extraordinaire fauna en flora!... Een unieke belevenis. Dagindeling 31/10 Windhoek - Namibgrens 01/11 Namibgrens - Sossusvlei (Sossus Dune Lodge) 02/11 Sossusvlei 03/11 Sossusvlei - Walvisbay 04/11 Walvisbay (boottrip) 05/11 Walvisbay (excursie woestijn) - Spitzkoppe (camping) 06/11 Spitzkoppe - Damaraland (Grootberg Lodge) 07/11 Damaraland (Grootberg Lodge) 08/11 Damaraland - Etosha (Dolomite) 09/11 Etosha (Okaukuejo) 10/11 Etosha (Halali) 11/11 Etosha (Halali) 12/11 Etosha (Namutoni) 13/11 Etosha - Otjiwarongo (Frans Indongo Lodge) 14/11 Otjiwarongo - Windhoek

5 Wat mag je verwachten? Deze reis combineert natuurfotografie op magistrale wijze met natuurbelevening. Wij willen jou een écht Namibië-gevoel geven. Daarom besteden we veel aandacht aan de bijzondere landschappen, maar ook aan de typische avifauna. Na onze aankomst in Windhoek, vertrekken we zuidwaarts, richting Namib Naukluft National Park. Onze eerste nacht wordt er een in de woestijn, onder de adembenemende sterrenhemel die Namibië rijk is. Het is een perfecte locatie om in de sfeer te komen en we maken kennis met enkele van de typische soorten vogels zoals o.a. Southern Pale Chanting Goshawk, White-backed Mousebird, Scaly-feathered Finch en Sociable Weaver. De volgende dag rijden we verder zuidwaarts richting Sesriem. Tegen uiterlijk de middag willen we aankomen in de luxueuze Sossus Dune Lodge. Hier slapen we twee nachten. De Sossus Dune Lodge is de enige lodge in het park, perfect gelegen om gegarandeerd vóór zonsopgang bij Deadvlei te arriveren! (Foto: etoshanationalpark.co.za) Sossusvlei is een schitterende locatie en hoe dieper we de vallei betreden hoe spectaculairder het allemaal wordt. De diep oranje duinen zijn toch iets speciaals en afhankelijk van de lichtinval en de aan- of afwezigheid van bewolking wordt het zo mogelijk nóg uitdagender. Schaduwpartijen veranderen voortdurend en het is een mooie locatie om creatief uit de hoek te komen. Thinking out of the box wordt hier dé uitdaging. Tijdens onze eerste namiddag willen we rijden tot in de buurt van Dune 45, een mooie opwarming voor wat komen zal in de buurt van Deadvlei. Deadvlei verdient bijzondere aandacht. De duinen zijn hier spectaculair hoog en wie zich geroepen voelt om op zoek te gaan naar een iets originelers perspectief, kan de duinen opklimmen. Afhankelijk van hoeveel kilo fotomateriaal je wenst mee te nemen, wordt de uitdaging groter. Maar de beloning is niet min. Ook hier bepaalt de stand van de zon en de aan- of afwezigheid van schaduw héél veel. Precies daarom willen we hier extra veel tijd spenderen met een fotoexcursie bij zonsopgang én s namiddags, als er nog amper toeristen rondlopen.

6 De eeuwenoude Camelthorn trees van Deadvlei vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor fotografen. Wildlife is hier aanwezig met Struisvogels, Springbokken, Gemsbokken en Zadeljakhalzen als te verwachten soorten.

7 De volgende dag vertrekken we tijdig om tegen de middag te kunnen arriveren in Walvisbay. De rit doorheen het Namib Naukluft National Park is landschappelijk beklijvend. Eindeloze vergezichten gegarandeerd! In Walvisbay verschuift de focus naar vogelfotografie. De aantallen Grote en Kleine Flamingo s zijn overweldigend. En het leuke is dat de Flamingo s in de baai met wat geluk relatief goed te benaderen zijn; ze zijn in alle geval niet schuw van mensen! Er zijn vermoedelijk geen plaatsen ter wereld waar men eenvoudiger beide soorten Flamingo zó uitgebreid kan fotograferen. De volgende dag maken we een boottrip richting Pelican Point. Kelp Meeuwen, Witte Pelikanen, Zeeleeuwen, het behoort allemaal tot de mogelijke foto-onderwerpen. De rest van de dag verschuift de aandacht naar de Flamingo s en de talrijk aanwezige steltlopers. Het leuke aan de locatie is ook dat mist en zon voor een extra toffe sfeer kunnen zorgen.

8 Chestnut-banded plover is een lokale specialiteit! Carthweeling spideris laat zich bij gevaar als een wiel rollen naar de voet van de duin. Palmato gekko en Namaqua kameleon zijn beide goed aangepast aan het leven in de woestijn. Nu schuiven we op richting Swakopmund waar we in het Dorob National Park met lokale hulp op zoek gaan naar enkele speciale woestijnsoorten zoals Namaqua Chameleon, Sidewinder Snake, Shovel-snouted Lizard, Palmato Gecko en Cartwheeling Spider. Het is tevens een perfecte gelegenheid om kennis te maken met een andere kant van de woestijn. En landschappelijk is het eveneens top! Na de middag rijden we verder richting Spitzkoppe. Een prachtige locatie die zich perfect leent voor de mooiere landschapsfotografie. We overnachten lokaal aan de voet van de berg, een bijzondere sfeer gegarandeerd. Op vlak van comfort moeten we iets toegeven, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd want nu kunnen we comfortabel Spitzkoppe beleven bij zonsopgang. Een uniek moment. Southern Yellow-billed Hornbill, Monteiro s Hornbill, Mountain Wheatear, Tractrac Chat, Palewinged Starling, het zit er allemaal. En met wat geluk vinden we de bijna endemische Herero Chat.

9 Majestueuze Spitskoppe steekt af in het landschap. In de buurt van Spitzkoppe zie je de gekste rotsformaties.

10 We laten Spitzkoppe achter ons en rijden dieper Damaraland in. Het is een lange rit tot we Grootberg Lodge zullen bereiken, maar het wordt genieten van het veranderende landschap. Onderweg maken we kans op echte wilde Afrikaanse Olifanten of Giraffes. Dit is Namibië pur sang! Grootberg Lodge is een unieke locatie in Damaraland en biedt een realistische kans op het zien van Woestijnolifant en Zwarte Neushoorn. Eenvoudig is het nooit, maar de lokale gidsen geven een mooi inzicht in de bijzondere aanpassingen van plant, dier én mens om te kunnen overleven in dit halfwoestijnklimaat. Een verrijkende belevenis! Sfeerbeeld in de buurt van Grootberg Lodge. Damaraland, waar Zwarte Neushoorn en Woestijnolifant thuis zijn Mannetje Pygmy falcon met prooi! En een landschapsbeeld onderweg.

11 We verlaten Grootberg Lodge en rijden nu richting Etosha National Park. We spenderen bijna 6 volledige dagen in dit schitterende park. Onze timing zal goed zitten. De droge winterperiode loopt op zijn einde, de korte regens staan voor de deur. De talrijk aanwezige dieren concentreren zich rond de vele drinkplaatsen. Vogels denken aan broeden en worden zeer actief! Etosha is zeer rijk aan dierenleven: maar liefst 114 soorten zoogdieren, 340 soorten vogels en 110 soorten reptielen zullen zorgen voor veel afwisseling. We doorkruisen het park van west naar oost en krijgen op die manier een zeer volledig beeld van het veranderende landschap. Omdat er grote carnivoren (Leeuwen, etc.) vrij rondlopen dient alle natuurobservatie en fotografie te gebeuren vanuit ons voertuig. Maar dit zal geen rem vormen op de rijke natuurbeleving. De kampen waar we verblijven hebben drinkplaatsen en kunnen uitgelezen kansen bieden op het fotograferen van gangbare soorten zoals Springbok, Gemsbok, Zebra, Afrikaanse Olifant en Giraffe, maar misschien ook Zwarte Neushoorn (vooral s nachts is de kans reëel).

12 Savannearend, één van de vele soorten roofvogels. Gevlekte Hyena s, niet onmiddellijk moeders mooiste, maar ó zo leuk... Het vinden van Leeuwen zorgt altijd voor een adrenalinstoot! Kori Trap, de zwaarste vliegende vogel van Afrika. We vertrekken uit onze kampen bij zonsopgang en keren s avonds pas terug als de zon onder is. Afhankelijk van waar we ons zullen bevinden kunnen we over de middag terugkeren naar het kamp, maar over het algemeen worden het lange dagen. We spenderen veel tijd in de buurt van de Etosha pan, maar geen twee dagen zullen identiek zijn. We verlaten Etsoha maar alvorens door te rijden tot Windhoek, waar de reis jammer genoeg eindigt, verblijven we nog één nacht in de Frans Indogo Lodge. Ook hier blijven de fotografische opportuniteiten aanwezig. En we zullen zonder twijfel kunnen terugblikken op een fantastische reis! Fotografie: Frederik Willemyns

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams Geen enkel ander land in Afrika is als Namibië. De afwisseling van woestijnlandschappen, werelds hoogste zandduinen en Deadvlei, heldere nachten en het vele wild maken Namibië tot een unieke en zeer fotogenieke

Nadere informatie

Adventure under canvas

Adventure under canvas Namibië Rondreis per huurwagen Adventure under canvas Windhoek - Waterberg - Parc d Etosha - Sesfontein - Twyfelfontein - Swakopmund - Walvis Bay - Homeb - Sossusvlei - Namib-Naukluft - Sesriem - Aus -

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Botswana-Namibie Noord

Botswana-Namibie Noord Botswana-Namibie Noord Dag 1 Namibie De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping niet ver

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Dag 2 Sesriem

Nadere informatie

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth

Namibië - Botswana. Dag 1 Rehoboth Namibië - Botswana Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar uw lodge aan het Oanob meer. Inclusief

Nadere informatie

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen

Namibië. The Charming Way. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen The Charming Way Windhoek Otjiwarongo Etosha National Park - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei Sesriem Windhoek 14 dagen / 11 nachten DE HOOGTEPUNTEN VAN NAMIBIE TIJDENS

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR NAMIBIË: THE FULL TOUR

FOTOGRAFIEREIS NAAR NAMIBIË: THE FULL TOUR FOTOGRAFIEREIS NAAR NAMIBIË: THE FULL TOUR 16 dagen 05 okt 2019-20 okt 2019 Fotogra e Groepsreizen Wildlifereizen Landschapsreizen Namibië is een droombestemming voor natuur- en landschapsfotografen. Ongerepte

Nadere informatie

Namibië. Namibia 4 Kids. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia 4 Kids. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia 4 Kids Windhoek - Waterberg - Etosha Nationaal Park - Damaraland - Twyfelfontein - Swakopmund - Sossusvlei - Sesriem - Spreetshoogte - Windhoek 14 dagen / 11 nachten

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Namibië en Botswana (noord)

Namibië en Botswana (noord) Namibië en Botswana (noord) Dag 1 Rehoboth De reis start in Windhoek waar u de 4x4 in ontvangst neemt. Na een uitgebreide overdracht van de auto en uitrusting, rijdt u naar een rustig gelegen camping met

Nadere informatie

Namibië. Namibia Highlights. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia Highlights. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia Highlights Windhoek Kalahari Desert Fish River Canyon Lüderitz Sossusvlei Swakopmund Damaraland Etosha National Park Waterberg Plateau 19 dagen / 16 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

NAMIBIË / ZUID-AFRIKA

NAMIBIË / ZUID-AFRIKA NAMIBIË / ZUID-AFRIKA 19-DAAGSE RONDREIS Op verzoek van eerdere Diaz Travel Reizigers hebben wij deze nieuwe rondreis samengesteld. Met deze rondreis hebben wij rekening gehouden met een rustig reistempo

Nadere informatie

FOTOGRAFIE- EN NATUURREIS NAAR WONDERLIJK MONGOLIË: ZOOGDIEREN, VOGELS EN LANDSCHAPPEN

FOTOGRAFIE- EN NATUURREIS NAAR WONDERLIJK MONGOLIË: ZOOGDIEREN, VOGELS EN LANDSCHAPPEN FOTOGRAFIE- EN NATUURREIS NAAR WONDERLIJK MONGOLIË: ZOOGDIEREN, VOGELS EN LANDSCHAPPEN 12 dagen 29 jun 2019-10 jul 2019 Fotogra e Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Vogelreizen Avontuurlijk rei Mongolië

Nadere informatie

VOGELREIS NAAR INDIA: AAN DE VOET VAN DE HIMALAYA

VOGELREIS NAAR INDIA: AAN DE VOET VAN DE HIMALAYA VOGELREIS NAAR INDIA: AAN DE VOET VAN DE HIMALAYA 18 dagen 16 apr 2022-03 mei 2022 Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Avontuurlijk reizen Vogelreizen Kleurrijke fazanten, Indiase neushoorns en bijzondere

Nadere informatie

Dagprogramma. Veelzijdig Namibië. askja.nl

Dagprogramma. Veelzijdig Namibië. askja.nl Dagprogramma Veelzijdig Namibië Wij hebben de uiteenlopende schoonheden van Namibië bij elkaar gebracht in deze complete reis. Het zuiden kenmerkt zich door weidse, ruige landschappen en schaarse begroeiing,

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR HET MYTHISCHE SNEEUWLUIPAARD 14 dagen 16 mrt 2019-29 mrt 2019 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Zoogdierenreizen Avontuurlijk reizen Een surrealistisch idee om een

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN 16 dagen 02 mrt 2019-17 mrt 2019 Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Belevingsreizen Zoogdierenreizen Vog India heeft alles in huis om een schitterende

Nadere informatie

Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard

Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard India is het enige land in de wereld dat zowel de Leeuw, het Luipaard als de Tijger onder zijn inheemse fauna bevat. Deze natuurreis gaat via Gujarat

Nadere informatie

TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE!

TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE! Dune Express Namibia Fish River Canyon Sossusvlei Duinen Swakopmund Etosha National Park TREINCRUISE SHONGOLOLO, WAT EEN GRANDIOOS IDEE! Een hoteltrein in Zuidelijk Afrika? In 1995 lanceerde de jonge dynamische

Nadere informatie

ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK. Fietstocht door Katutura KALAHARI. Bagatelle Kalahari Game Reserve. Kalahari Anib Lodge

ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK. Fietstocht door Katutura KALAHARI. Bagatelle Kalahari Game Reserve. Kalahari Anib Lodge ACTIVITEITEN die additioneel te boeken zijn WINDHOEK Fietstocht door Katutura..Kom meer te weten over de Namibische cultuur en het leven in een township.. Vanaf Windhoek Van 9.00 tot ongeveer 12.oo, de

Nadere informatie

Hoogtepunten van Namibië 14 daagse reis

Hoogtepunten van Namibië 14 daagse reis Dag 1 Heenvlucht Vertrek vanuit Brussel via Frankfurt naar Windhoek met aankomst de volgende dag. Dag 2 Windhoek, de hoofdstad van Namibië Als u aankomt op de internationale luchthaven Hosea Kutako in

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

NATUURREIS OP MAAT NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF

NATUURREIS OP MAAT NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF NATUURREIS OP MAAT NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF juni - september Fotogra e Individuele reizen Natuur Wildlifereizen Zoogdierenreizen Belev Midzomer in Finland? Dat is één groot zoogdierenspektakel!

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet

NAMIBIË. OZ Groepsreizen 2016. Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 VERRE REIZEN NAMIBIË Indrukwekkende fauna in een immense woestijn 22 mei t.e.m. 4 juni 2016 Ga mee naar Namibië, een land met zeer verschillende en adembenemend mooie landschappen.

Nadere informatie

FOTOGRAFIE- EN NATUURREIS NAAR WONDERLIJK MONGOLIË: ZOOGDIEREN, VOGELS EN LANDSCHAPPEN

FOTOGRAFIE- EN NATUURREIS NAAR WONDERLIJK MONGOLIË: ZOOGDIEREN, VOGELS EN LANDSCHAPPEN FOTOGRAFIE- EN NATUURREIS NAAR WONDERLIJK MONGOLIË: ZOOGDIEREN, VOGELS EN LANDSCHAPPEN 12 dagen 27 jun 2020-08 jul 2020 Fotogra e Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Vogelreizen Avontuurlijk rei Mongolië

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR BOTSWANA: WILDLIFE IN OKAVANGO

FOTOGRAFIEREIS NAAR BOTSWANA: WILDLIFE IN OKAVANGO FOTOGRAFIEREIS NAAR BOTSWANA: WILDLIFE IN OKAVANGO 13 dagen 28 sep 2019-10 okt 2019 Groepsreizen Fotogra e Wildlifereizen Zoogdierenreizen Avontuurlijk reizen De Okavango-delta in Botswana is hét summum

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN

NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN NATUURREIS NAAR INDIA: OP ZOEK NAAR DE GROTE WILDE KATTEN 16 dagen 04 apr 2020-19 apr 2020 Groepsreizen Natuur Wildlifereizen Belevingsreizen Zoogdierenreizen Vog India heeft alles in huis om een schitterende

Nadere informatie

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA. mei 2018

NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA. mei 2018 NATUUR- EN VOGELREIS NAAR SPANJE: WOLVEN, BEREN, VOGELS EN FLORA mei 2018 BRUINE BEER, IBERISCHE WOLF EN 10-TALLEN TOT DE VERBEELDING SPREKENDE VOGELS ZOALS GROTE TRAP EN SPAANSE KEIZERAREND. NAAR DEZE

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert. Namibië. Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016

Tailor Made Travel Presenteert. Namibië. Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016 Tailor Made Travel Presenteert Namibië Begeleide rondreis Van 13 tot 28 juli 2016 Zonder enige twijfel is dit uitgestrekte en zeer dunbevolkte land één van de mooiste en meest gevarieerde landen ter wereld.

Nadere informatie

Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard

Natuurreis naar India voor Tijger, Leeuw en Luipaard voor Tijger, Leeuw en Luipaard India is het enige land in de wereld dat zowel de Leeuw, het Luipaard als de Tijger onder zijn inheemse fauna bevat. Deze natuurreis gaat via Gujarat naar centraal India

Nadere informatie

NAMIBIE. Een Walhalla voor natuur fotografen.

NAMIBIE. Een Walhalla voor natuur fotografen. NAMIBIE Een Walhalla voor natuur fotografen. Voor velen staat safari gelijk aan een bezoek aan Zuid Afrika echter de laatste jaren zijn er een aantal alternatieven, die zeker de moeite waard zijn. Landen

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Foto Avontuur Zuid Afrika

Foto Avontuur Zuid Afrika Foto Avontuur Zuid Afrika 2 Zuid Afrika You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14.

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U wordt opgehaald van het vliegtuig en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags krijgt u een korte introductie over het kamp waar u de komende

Nadere informatie

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie:

Dag 1. Hluhluwe. Accommodatie: Dag 1. Hluhluwe Aankomst Richardbay Airport waar wij klaar zullen staan met onze Land Rover Defenders en u naar ons verblijf in Hluhluwe zullen brengen. Hier kunt u even bijkomen van de reis. S Avonds

Nadere informatie

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3

Namibië & Botswana G R O E P S R E I Z E N. 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s. 1 5 m e i t / m 3 j u n i 2 0 1 3 Namibië & Botswana 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s J o h a n n e s b u r g, W i n d h o e k, S o s s u s v l e i, S w a k o p m u n d, D a m a r a l a n d, E t o s h a N P, C a p r i v i, C h o b e N

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS 12 dagen 21 sep 2019-02 okt 2019 Groepsreizen Fotogra e Workshops Landschapsreizen Canada staat bij heel wat natuurreizigers hoog op het verlanglijstje.

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE 12 dagen 20 jan 2019-31 jan 2019 Groepsreizen Fotogra e Wildlifereizen Zoogdierenreizen Landschapsreizen De eeuwige jachtvelden, een begrip dat je wel eens

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad via Victoria Falls naar Kruger NP 26 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI 10 dagen 25 okt 2019-03 nov 2019 Fotogra e Groepsreizen Reisfotogra e Workshops In de Omo-Vallei in Ethiopië leven nog tal van traditionele

Nadere informatie

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË

16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË 16 DAAGSE FLY DRIVE NAMIBIË Namibië heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op reizigers op zoek naar een overweldigende natuur. Het land beschikt over oogverblindende en weidse woestijnlandschappen

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE 12 dagen 20 jan 2019-31 jan 2019 Fotogra e Groepsreizen Wildlifereizen Zoogdierenreizen Landschapsreizen De eeuwige jachtvelden, een begrip dat je wel eens

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE

WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE Wil je ook de mooiste natuurfoto s maken? In deze online workshop over natuurfotografie nemen we je mee in het hele proces: de voorbereiding, het fotograferen zelf én het aan

Nadere informatie

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten

12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten 12-daagse luxe privéreis Hoogtepunten Tanzania & Zanzibar! Een luxe reis waarin naast de parken, ook de accommodaties één grote beleving zijn! de voordelen Het hele jaar door een scherpe prijs Luxe accommodaties

Nadere informatie

INDIVIDUELE NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF

INDIVIDUELE NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF INDIVIDUELE NATUURREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF juni - september Individuele reizen Natuur Wildlifereizen Zoogdierenreizen Belevingsreizen Midzomer in Finland: één groot zoogdierenspektakel!

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2017 Kenia Familie safari Kenia met Kinderen ( malaria en inenting vrij) 11 dagen / 9 nachten Begeleid vertrek zaterdag 08 jul 2017 retour 18 jul 2017 Kenia is veruit

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU

BOTSWANA UNTOUCHED. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU BOTSWANA UNTOUCHED Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBU Begin je tour door het Marakele National Park, Khama Rhino Sanctuary en de Makgadikgadipannen te ervaren.

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Namibië. land of contrasts

Namibië. land of contrasts Namibië land of contrasts Namibië wordt terecht ook wel het land van de contrasten genoemd. De hoogste zandduinen ter wereld, de op twee na grootste canyon, de Etosha zoutpan, de groene Caprivi-strip en

Nadere informatie

Namibië. Namibia Family Fun. Rondreis per huurwagen

Namibië. Namibia Family Fun. Rondreis per huurwagen Namibië Rondreis per huurwagen Namibia Family Fun Windhoek - Kalahari Desert - Sossusvlei - Swakopmund - Damaraland - Etosha National Park - Otjiwarongo - Windhoek 18 dagen / 15 nachten PRIVERONDREIS MET

Nadere informatie

Kaapstad naar Victoria Falls

Kaapstad naar Victoria Falls Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Prijs: 1750,- Activiteiten pakket: 635,- Eenpersoonstoeslag: 350,- Maaltijden: 19x ontbijt, 18x lunch, 15x diner Startpunt rondreis: Kaapstad Eindpunt

Nadere informatie

18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider.

18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider. 18-DAAGSE RONDREIS NAMIBIE van 21 September tot 8 Oktober 2014. Maximum aantal deelnemers: 18 personen + begeleider. Namibië, de parel van Afrika, waar 20% van het land reeds beschermd natuur- of wildreservaat

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

VOGELREIS NAAR ARMENIË: BEWONERS VAN STEPPES EN BERGEN

VOGELREIS NAAR ARMENIË: BEWONERS VAN STEPPES EN BERGEN VOGELREIS NAAR ARMENIË: BEWONERS VAN STEPPES EN BERGEN 11 dagen 07 mei 2019-17 mei 2019 Groepsreizen Natuur Belevingsreizen Vogelreizen Geniet tijdens deze natuurreis samen met ons van talrijke roofvogels,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig

Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig Selfdrive Echt Te Gast Namibië 23 dagen Als een echte gast Guestfarms Guesthouses Kleinschalig Namibië telt een beperkt aantal kleinschalige guesthouses en guestfarms. Hier ondervind je de persoonlijke

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar

Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania + Zanzibar Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire

Nadere informatie

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal.

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal. Dagprogramma 16-daagse Rondreis 'Skitterend' Zuid-Afrika in samenwerking met KRAS Reisroute vertrek 2 oktober 2015 Dag 1: Vliegreis Amsterdam Johannesburg. Dag 2: Aankomst Johannesburg. Johannesburg Pretoria

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 18 mei tot en met 30 mei 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Discover Namibia. Namibië. 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein Etosha National Park Waterberg Plateau

Discover Namibia. Namibië. 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein Etosha National Park Waterberg Plateau 12 Dagen Windhoek Namib Desert Sesriem Sossusvlei Swakopmund Twyfelfontein National Waterberg Plateau Discover Namibia Je gaat de belangrijkste bezienswaardigheden van Namibië bezoeken, de hoogste duinen

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe

Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Rondreis: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe Kaapstad naar Victoria Falls 20 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF

FOTOGRAFIEREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF FOTOGRAFIEREIS NAAR FINLAND: VEELVRAAT, BRUINE BEER EN WOLF 6 dagen 06 sep 2019-11 sep 2019 Fotogra e Groepsreizen Zoogdierenreizen Wildlifereizen Schuilhutreizen Herfst in Finland: één groot zoogdierenspektakel.

Nadere informatie

Great Trans African Safari

Great Trans African Safari Great Trans African Safari Een 21 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenTA Breng 3 weken door met het verkennen van Namibië, Botswana en Zimbabwe en ervaar de natuur,

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha

Tanzania. Tanzania Explorer. Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding. Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Tanzania Begeleide groepsreis met Franstalige begeleiding Tanzania Explorer Arusha Manyara Serengeti Ngorongoro Tarangire Arusha Verken het Manyara National Parc waar duizenden flamingo s hun habitat hebben

Nadere informatie

Namibië op een budget 16 daagse rondreis

Namibië op een budget 16 daagse rondreis Namibië op een budget 16 daagse rondreis Vanaf 1995,00 inclusief vlucht! Ruimte - eindeloze ruimte. De vele kleuren rood. Het blauw van de strakke hemel en de hete zon. Genadeloos en hard kan het landschap

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR COSTA RICA: KLEUR, WILDLIFE, PURA VIDA

FOTOGRAFIEREIS NAAR COSTA RICA: KLEUR, WILDLIFE, PURA VIDA FOTOGRAFIEREIS NAAR COSTA RICA: KLEUR, WILDLIFE, PURA VIDA 17 dagen 01 feb 2019-17 feb 2019 Fotogra e Groepsreizen Wildlifereizen Workshops Vogelreizen Magische quetzals, gezapig hangende luiaards, schattige

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR EGYPTE: VERRASSENDE WOESTIJN

FOTOGRAFIEREIS NAAR EGYPTE: VERRASSENDE WOESTIJN FOTOGRAFIEREIS NAAR EGYPTE: VERRASSENDE WOESTIJN 8 dagen 04 feb 2020-11 feb 2020 Fotogra e Groepsreizen Landschapsreizen Workshops Avontuurlijk reizen We laten het massatoerisme links liggen en trekken

Nadere informatie

Zuid Oost Kenia Safari 2015

Zuid Oost Kenia Safari 2015 Zuid Oost Kenia Safari 2015 Reisbeschrijving Ik ben al talloze keren in Kenia op safari geweest maar heb nog steeds niet genoeg van het schitterende landschap en wild van dit mooie land. Ga met me mee

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie