2.1. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2.1. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt."

Transcriptie

1 ijlage 1: Functiekaart Thuiszorgcoördinator 1. Functiedoel: Voorbereiden, coördineren en begeleiden van de thuisverzorging zodat cliënten kwaliteitsvolle hulpverlening in hun thuisomgeving krijgen aangeboden. Geeft leiding, coacht en stuurt een team van medewerkers aan om een kwaliteitsvolle dienstverlening te realiseren. 2. Opdrachten: 2.1. Zorgen voor een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de cliënt. Uitvoeren van sociale onderzoeken en de nodige huisbezoeken ten einde de leefsituatie van de cliënt in het thuismilieu juist in te schatten. Dit voor het bepalen van de hulpvraag, rekening houdend met de wisselwerking van de cliënt en diens omgeving. Verstrekken van informatie en advies betreffende de diensten die door het ocmw aan huis worden verstrekt. Verzamelen en registreren van de administratieve gegevens nodig voor een volledig en juist cliëntendossier, voor een correcte aanvraag voor thuisverzorging en voor eventuele sociale tegemoetkomingen. epalen van gepaste hulpverlening. Opvolgen en bijsturen van het hulpverleningsproces, door middel van huisbezoeken, zodat gezorgd wordt dat de thuisverzorging adequaat afgestemd blijft op de cliëntsituatie. egeleiden en ondersteunen van cliënten voor een naadloze overgang naar andere hulpverlenings en verzorgingssettings Zorgen voor een efficiënte, doelgerichte en klantgerichte coördinatie van de dienstverlening. Opmaken van een adequate werkplanning om de dienstverlening te organiseren Zorgen voor continuïteit in de dagelijkse werking en de personeelsbezetting van de dienst zodat de dienstverlening niet in gedrang komt. ehandelen van klachten, meldingen en knelpunten inzake de dienstverlening. Regelen van personeelsaangelegenheden en voorzieningen, contacteren van medewerkers en cliënten voor een optimale organisatie en werking van de dienstverlening Zorgen voor correcte administratie, informatie en verslagen aangaande de dienst. Zorgen voor een juiste en volledige registratie van het sociaal dossier in New Horizon en doorgeven van alle gegevens nodig voor de administratieve verwerking van hulpvragen. Opstellen van hulpverleningsplannen en nauwkeurige verslagen ter voorbereiding van raadsbeslissingen en bijzondere comités. Zorgen voor tijdige en noodzakelijke informatiedoorstroming aan medewerkers en cliënten inzake wijzigingen of aanpassingen aangaande het aanbod en de werking. Afhandeling van de briefwisseling aangaande de dienst. Meewerken aan de voorbereidingen van inspecties en subsidiedossiers en beleidsmatige dossiers Leidinggeven en coachen van een team van medewerkers. Instaan voor het onthaal van nieuwe medewerkers en de realisatie van het inscholingsbeleid.

2 Ondersteunen en begeleiden van (nieuwe) medewerkers door het toekennen van een meter/peter en het meter-/peterschap te ondersteunen en te begeleiden Indien nodig, zorgen voor bijkomende coaching en ondersteuning van verzorgenden, poetsvrouwen en huishoudhulpen door o.a. beroep te doen op de coach on the field en/of externe taal- en jobcoach. ijkomstig voor het leidinggeven en coachen van doelgroepmedewerkers: Opstellen, en jaarlijks actualiseren van een geïntegreerd persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en competentieprofiel i.s.m. de doelgroepmedewerker opdat de doelgroepmedewerker de nodige competenties kan verwerven om de functie uit te oefenen. Naast het VTO-beleid dat voor alle medewerkers van het departement gevoerd wordt, minimaal een jaarlijkse individuele verbeteractie op het vlak van een generieke en een technische competentie waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan het bereiken van een doorstroomprofiel Actief opnemen van een doorverwijsfunctie bij problemen die verder reiken dan de werkcontext egeleiden. naar tewerkstelling in het normale economische circuit o.a. i.s.m. team tewerkstelling egeleiden van stagiairs en nieuwe medewerkers. Organiseren en begeleiden van regelmatige teamvergaderingen met de medewerkers waar vragen en moeilijkheden rond de uitvoering van de thuisverzorging kunnen besproken worden. Meewerken aan de behoeftedetectie inzake VTO, ondersteunen, implementeren en opvolgen van het strategisch VTO-beleid ter ondersteuning of verbetering van de functie-uitoefening van medewerkers. Uitvoeren van planningsgesprekken, functioneringsgesprekken, inloopmomenten en evaluaties van medewerkers. Staat open voor nieuwe tendensen en bijscholing te volgen en het geleerde te integreren in het werk. Hanteert de beschikbare werkinstrumenten,werkt mee aan het kwaliteitsbeleid en aan het kwaliteitshandboek Actief deelnemen aan intern en extern overleg voor samenwerking met collega s en andere diensten. Actief deelnemen aan gepast cliëntoverleg voor het optimaliseren van de zorgverlening. Actief deelnemen aan 1e lijnsoverleg voor samenwerking met partners. Deelnemen aan themagericht overleg. Actief participeren aan intern overleg Actief meewerken aan beleidsvoorbereidende werkzaamheden. Signaleren van structurele of blijvende noden, behoeften en tekorten in de hulpverlening. Actief meewerken aan het verbeteren van de werkprocessen en de uitvoering van kwaliteitsprojecten en verbeteracties. 3. Vereiste competenties: Integriteit Heeft oog voor verschillende belangen en houdt hiermee rekening zonder afbreuk te doen aan de deontologische code Neemt preventief maatregelen om belangenconflicten te voorkomen

3

4 Samenwerken Uit zich positief over prestaties van anderen, niet alleen in een individueel gesprek maar ook in groep. Gaat actief op zoek naar samenwerkingsverbanden die het resultaat gunstig beïnvloeden. Past zich vlot aan de groep aan als het er om gaat tot een gezamenlijk resultaat te komen. Klantgerichtheid Levert, indien nodig en mogelijk, maatwerk voor elke klant. Organiseert de dienstverlening zodanig dat ze maximaal en pro-actief tegemoet komt aan de klantenverwachtingen. Stuurt de dienstverlening bij indien het probleem van de klant niet onmiddellijk helder is en kan opgelost worden Organisatieloyaliteit Kan intern en extern de belangen van de organisatie vertegenwoordigen en verdedigen Levert een constructief-kritische bijdrage in dossiers waarin de organisatie onder vuur komt te liggen Plannen en organiseren Flexibiliteit Stelt orde op zaken bij chaotische situaties. Werkt complexe taken af in duidelijk te onderscheiden fasen. Heeft een doel voor ogen en werkt daar systematisch naartoe. Maakt een passende afweging tussen belangrijk/dringend. Gedrag, stijl en inhoud worden actief ingezet volgens de specifieke rol of functie Verkent de diverse alternatieven om een doelstelling te bereiken Maximaliseert slaagkansen door het maken van de passende keuze tussen principegerichtheid en pragmatisme Zelfstandigheid Gedraagt zich meestal onafhankelijk, neemt de passende acties/beslissingen zonder onnodige inmenging van anderen. Kan alleen werken, zonder directe collega s. Individugericht Leidinggeven evordert zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Geeft grenzen aan met vermelding van de consequenties, stuurt aan. Ondersteunt ten volle het employee involvement. Groepsgericht Leidinggeven Organiseert activiteiten om het functioneren van de groep te verbeteren. Lost interne conflicten op. Verkrijgt dat de output van een team meer is dan de som van individuele output.

5 ijlage 2: diploma De functies bij Zorg Leuven zijn onderverdeeld in niveaus. Voor de niveaus A, en heb je een diploma nodig. Hieronder vind je per niveau de diplomavoorwaarde. Je kan enkel deelnemen aan selectieprocedures bij Zorg Leuven als je aan de diplomavoorwaarden voldoet: niveau A: je hebt een masterdiploma niveau : je hebt een bachelordiploma of graduaatsdiploma (m.u.v maatschappelijk werker) niveau : je hebt een diploma van het hoger secundair onderwijs niveau D: je hebt geen diploma nodig Diploma nog niet behaald? en je laatstejaarsscholier of -student en sta je voor je eindexamens of herexamens, dan moet je de verwachte datum van afstuderen bij je sollicitatie vermelden. Je moet jouw diploma bezorgen voor jouw aanstelling (en indiensttreding). Dus, indien je in het laatste jaar van je studies zit: Verwachte datum van afstuderen vermelden bij je sollicitatie Diploma inleveren vóór je indiensttreding. uitenlands diploma? Als je jouw diploma in het buitenland behaalde, dan moet je een gelijkwaardigheid (homologatie) aanvragen bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, afdeling NARI. De academische gelijkwaardigheidserkenning is een officiële bevestiging van de gelijkwaardigheid van twee diploma's. Als je een buitenlands diploma voorlegt, moet je vóór de uiterste inschrijvingsdatum die geldt voor een selectieprocedure, het bewijs leveren dat je de gelijkwaardigheid hebt aangevraagd. Uiterlijk op het ogenblik van de aanstelling moet je het bewijs van de gelijkwaardigheid voorleggen. Voor meer informatie over gelijkwaardigheid kan je terecht bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, NARI-Vlaanderen met vermelding van de juiste administratie: Administratie Hoger Onderwijs (buitenlands diploma hoger onderwijs) Administratie Secundair Onderwijs (buitenlands diploma hoger secundair onderwijs) Meer info, klik dan op volgende link: Naric Vlaanderen of surf naar Dus, indien je jouw diploma in het buitenland hebt behaald: ewijs dat je de gelijkwaardigheid van jouw diploma hebt aangevraagd bij NARI mee opladen bij jouw sollicitatie kandidatuur ewijs van gelijkwaardigheid, afgeleverd door NARI, voorleggen uiterlijk op het ogenblik van je aanstelling.

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG - Contractueel

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG - Contractueel Departement: Thuiszorg VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG - ontractueel Wie wordt je werkgever? Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 19.11.2014 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

VACATURE THUISZORGCOORDINATOR

VACATURE THUISZORGCOORDINATOR Wie wordt je werkgever? VAATURE THUISZORGOORDINATOR Departement: Thuiszorg Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één overkoepelende

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 2.12.2015 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 14.07.2015 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst en/of medewerkers

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VAATURE MAATSHAPPELIJK WERKER THUISZORG M/V 18.2.2015 Als maatschappelijk werker Thuiszorg geef je leiding aan, coach en coördineer je een team van 25 à 30 medewerkers in de Poetsdienst

Nadere informatie

Bijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop

Bijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop ijlage 1: Functiekaart deskundige Aankoop 1. Functiedoel: Voorbereiden, uitvoeren, opvolgen, administratief afhandelen en projectbeheer van de aankoopdossiers met als doel op een wettelijk correcte manier,

Nadere informatie

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 VACATURE TEAMCOÖRDINATOR M AATSCHAPPELIJK WERK THUISZORG Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten,

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJECTEN (B1-B3)

VACATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJECTEN (B1-B3) Departement: Thuiszorg Dienst: Administratie VAATURE DESKUNDIGE ADMINISTRATIE EN PROJETEN (B1-B3) Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je

Nadere informatie

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE Departement: Ouderenzorg Dienst: Centrale intakecel Zorgzeker VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKE Wie wordt je werkgever? Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle

Nadere informatie

Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u

Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u Wie wordt je werkgever? VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Kom zeker ook kennismaken met je toekomstige collega of leidinggevende op vrijdag 3 mei 2019 van 16u tot 18u Departem ent: Thuiszor g Adm inistr

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur)

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (bepaalde duur) Dienst: Werving & Onthaal Departement: Personeel & Organisatie Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn

Nadere informatie

VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3)

VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3) Departement: Personeel en Organisatie Dienst: Personeelsbeheer VACATURE FINANCIEEL DESKUNDIGE (B1-B3) Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke

Nadere informatie

VACATURE EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (A1a-A2a-A3a)

VACATURE EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (A1a-A2a-A3a) Departement: Thuiszorg Dienst: oördinatie VAATURE EERSTELIJNSPSYHOLOOG (A1a-A2a-A3a) Wie wordt je werkgever? Om te kunnen blijven rekenen op een sterke openbare dienstverlening waarbij kwaliteit en betaalbaarheid

Nadere informatie

VACATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG

VACATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG VAATURE STAFMEDEWERKER THUISZORG Wie wordt je werkgever? Op 1 januari 2017 willen stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur onderbrengen in één overkoepelende organisatorische

Nadere informatie

VACATURE DIRECTEUR P&O

VACATURE DIRECTEUR P&O Wie wordt je werkgever? VAATURE DIRETEUR P&O Departement: Personeel en Organisatie Sinds 1 januari 2017 verenigen stad en OMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker

VACATURE Maatschappelijk werker Departement: Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? VACATURE Maatschappelijk werker OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker

VACATURE Maatschappelijk werker Departement: Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? VACATURE Maatschappelijk werker OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38

INFOBUNDEL voor vacature maatschappelijk werker (m/v) Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/ /38 INFOBUNDEL voor vacature 2018-02 Functie Niveau en graad fdeling maatschappelijk werker (m/v) B1-B3 Tijdelijk contract t.e.m. 31/12/2018 19/38 sociale dienst anleiding van deze vacature en vooruitzichten

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair

VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair Departement: Facilitaire Diensten Dienst: Technische Dienst VACATURE DESKUNDIGE PROJECTLEIDER - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000

Nadere informatie

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg

Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Functiebeschrijving Maatschappelijk werker dienst Gezinszorg en aanvullende thuiszorg Algemene informatie Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Doel van de functie

Nadere informatie

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VAATURE DIRETEUR P&0 Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE Boekhouder. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE Boekhouder. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VACATURE Boekhouder Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR C1-C2

VACATURE ANIMATOR C1-C2 VACATURE ANIMATOR C1-C2 Departement: Ouderenzorg Dienst: Woonzorgcentra Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je ook nodig hebt, bij Zorg

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V Rekrutering & Selectie VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER THUISZORG M/V 9.12.2015 Als administratief medewerker binnen de Thuiszorg ondersteun je de maatschappelijk werker administratief en organisatorisch.

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%)

VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%) Departement: eleid en Staf Dienst: Communicatie VACATURE DESKUNDIGE EVENEMENTEN (50%) Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van.

Nadere informatie

VACATURE HELPDESKMEDEWERKER

VACATURE HELPDESKMEDEWERKER VACATURE HELPDESKMEDEWERKER Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

VACATURE Logistiek medewerker - Statutair

VACATURE Logistiek medewerker - Statutair Departement: Facilitaire Diensten Dienst: Magazijn VACATURE Logistiek medewerker - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL

VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL Departement: Personeel en Organisatie Dienst: Werving en Onthaal VACATURE DESKUNDIGE WERVING EN ONTHAAL Wie wordt je werkgever? Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE

VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE Wie wordt je werkgever? VACATURE DESKUNDIGE COMMUNICATIE Departement: Beleid en Staf Dienst: Communicatie Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van. Jaarlijks

Nadere informatie

VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst

VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst VACATURE Maatschappelijk werker Sociale Dienst Wie wordt je werkgever? OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal

Nadere informatie

VACATURE BOEKHOUDER B1-B3

VACATURE BOEKHOUDER B1-B3 Wie wordt je werkgever? VACATURE OEKHOUDER 1-3 Departement : Financiële Dienst 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur in één overkoepelende

Nadere informatie

VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair

VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair Departement: Facilitaire Diensten VACATURE DIRECTIE- EN PROJECTMEDEWERKER - Statutair Wie wordt je werkgever? Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

VACATURE STAFMEDEWERKER P&0

VACATURE STAFMEDEWERKER P&0 Wie wordt je werkgever? VACATURE STAFMEDEWERKER P&0 OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven,

Nadere informatie

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKECEL M/V

VACATURE COÖRDINATOR CENTRALE INTAKECEL M/V Rekrutering & Selectie VAATURE OÖRDINATOR ENTRALE INTAKEEL M/V 11.3.2015 De coördinator entrale Intakecel is verantwoordelijk voor de correcte en efficiënte werking van de entrale Intakecel. De entrale

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

VACATURE ANIMATOR. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE ANIMATOR. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Departement: Ouderenzorg Dienst: Woonzorgcentra Wie wordt je werkgever? VACATURE ANIMATOR Sinds 1 januari 2017 verenigden stad en OCMW met het Leuvense zorgbedrijf alle zorgdiensten van het lokale bestuur

Nadere informatie

VACATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE ICT-STATUTAIR

VACATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE ICT-STATUTAIR Departement: Facilitaire Diensten VAATURE DIENSTVERANTWOORDELIJKE IT-STATUTAIR Wie wordt je werkgever? OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename

Nadere informatie

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers

Operationele aansturing en ondersteuning van de medewerkers FUNCTIEBESCHRIJVING Afdeling/Dienst: Sociale zaken en rapporteert aan het afdelingshoofd personen Functietitel: Diensthoofd sociale zaken Hoofddoel: Coördineren van de activiteiten en projecten van de

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER. 1. Functienaam Maatschappelijk werker maatzorg Graadbenaming: Maatschappelijk werker

FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER. 1. Functienaam Maatschappelijk werker maatzorg Graadbenaming: Maatschappelijk werker FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER 1. Functienaam 1.1. Maatschappelijk werker maatzorg 1.2. Graadbenaming: Maatschappelijk werker 1.3. Weddeschaal: B1 B3 2. Plaats in de organisatie Afdeling: Sociale

Nadere informatie

VACATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE ICT

VACATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE ICT VAATURE DIENSTVERANTWOORDLIJKE IT Wie wordt je werkgever? OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven,

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd sociale dienst.

Functiekaart. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan het diensthoofd sociale dienst. Functiekaart Functie Graadnaam: maatschappelijk assistent Functienaam: Maatschappelijk assistent Functiegroep: Coördinerenden Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Maatschappelijke dienstverlening

Nadere informatie

VACATURE COORDINATOR WOONZORG (hoofdverpleegkundige)

VACATURE COORDINATOR WOONZORG (hoofdverpleegkundige) Wie wordt je werkgever? VAATURE OORDINATOR WOONZORG (hoofdverpleegkundige) Zorg Leuven ambieert een kwaliteitsvolle en betaalbare zorg voor iedere Leuvenaar, zowel binnen ouderenzorg, kinderopvang als

Nadere informatie

VACATURE JURIST. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1

VACATURE JURIST. Bekijk de functiekaart voor een uitgebreide omschrijving van de functie: zie bijlage 1 Wie wordt je werkgever? VACATURE JURIST OCMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren, wonen

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: /

Functiebeschrijving. Dienst : personeel. Subdienst: / Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris personeel Functiefamilie: leidinggevenden Afdeling : Interne zaken Dienst : personeel Subdienst: / Functionele loopbaan: A1a-A3a Code:

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(ondersteuning, communicatie)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: coördinator(ondersteuning, communicatie) Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief medewerkers Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: ondersteuning Dienst: communicatie Subdienst:

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven Doel van de functiefamilie Aansturen van medewerkers en organiseren en superviseren van hun dagelijkse werkzaamheden teneinde een efficiënte en continue werking van het eigen team te garanderen en zodoende

Nadere informatie

VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3)

VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3) Departement: Ouderenzorg Dienst: Coördinatie VACATURE LOGOPEDIST(E) 50% (BV1-BV3) Wie wordt je werkgever? De beste zorg en opvang, dat is ons engagement. Wie je ook bent of welke zorg je ook nodig hebt,

Nadere informatie

Functieprofiel MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B23

Functieprofiel MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B23 Functieprofiel MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B23 Identificatiegegevens Graad Functietitel Niveau Dienst Departement Maatschappelijk assistent Maatschappelijk assistent Thuisdiensten B1-B3 Dienst voor Gezinszorg

Nadere informatie

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris.

Beschrijving. Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator. Rapporteert aan en krijgt functionele leiding van de secretaris. 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Beleidscoördinator Strategisch Leidinggevend Beleidscoördinator A4 Datum

Nadere informatie

VACATURE PREVENTIEADVISEUR

VACATURE PREVENTIEADVISEUR Wie wordt je werkgever? VAATURE PREVENTIEADVISEUR Het OMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk, thuiszorg

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subdienst: Geeft leiding aan: alle medewerkers van de sociale dienst en de dienst zorg

Functiebeschrijving. Subdienst: Geeft leiding aan: alle medewerkers van de sociale dienst en de dienst zorg Functie Graadnaam: hoofdmaatschappelijk werker Functienaam: hoofdmaatschappelijk werker Functiefamilie: leidinggevend Functionele loopbaan: B4-B5 Afdeling: Sociaal huis/sociaal beleid Dienst: Maatschappelijk

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair

DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair DESKUNDIGE PERSONEELSBEHEER - statutair Wie wordt je werkgever? Departement:Personeel en Organisatie Dienst: Personeelsbeheer Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: bestuurssecretaris HRM.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: bestuurssecretaris HRM. Functie Graadnaam: bestuurssecretaris Functienaam: bestuurssecretaris HRM Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A2a Afdeling: Staf Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit Deze

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functionele loopbaan: C1-C3 Functiegroep : administratief uitvoerenden Code: Afdeling: generieke functiebeschrijving

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: VOLTIJDS CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD WELZIJN EN GEZIN NIVEAU A1a-A1b-A2 (38/38) INHOUD: 1.

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Administratief medewerk(st)er

Nadere informatie

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V

VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V Rekrutering & Selectie VACATURE MAATSCHAPPELIJK WERKER M/V 5.03.2014 Als maatschappelijk werker bij OCMW Leuven kom je terecht in één van onze drie welzijnsbureaus of in één van onze teams wonen, tewerkstelling

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE NOODPLANNING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er

Competentiegerichte functiebeschrijving. Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat. Administratief medewerk(st)er Competentiegerichte functiebeschrijving administratief medewerker directiesecretariaat 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Graadbenaming: Sector/Dienst: Administratief medewerk(st)er directiesecretariaat

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functienaam: Maatschappelijk assistent handhavingsbeleid Functionele loopbaan: B1-B3

Functiebeschrijving. Functienaam: Maatschappelijk assistent handhavingsbeleid Functionele loopbaan: B1-B3 Functie Functiefamilie: Hulpverlening Functienaam: Maatschappelijk assistent handhavingsbeleid Functionele loopbaan: B1-B3 Departement: Welzijn Afdeling: Sociaal Beleid Aanwervingsvoorwaarden - In het

Nadere informatie

VACATURE JURIST - Statutair

VACATURE JURIST - Statutair Wie wordt je werkgever? VAATURE JURIST - Statutair OMW Leuven streeft samen met de stad Leuven naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren,

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie maatschappelijk werker Sociale Dienst B1-B2-B3 maatschappelijk

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie

INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR. Werkplus lokale diensteneconomie INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR Werkplus lokale diensteneconomie FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven,

Nadere informatie

Functiekaart. Na de overdracht naar het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn dient hier gelezen te worden:

Functiekaart. Na de overdracht naar het openbaar centrum voor maatschappelijk welzijn dient hier gelezen te worden: Functie Graadnaam: coördinator Functienaam: coördinator BKO Functiefamilie: teamleiders Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Dienst: kinderopvang Subdienst: Code: Doel van de entiteit In afwachting van

Nadere informatie

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5

Functiekaart. Functionele loopbaan: B4 B5 Functie Graadnaam: Coördinator Functienaam: Coördinator Vrije Tijd Functionele loopbaan: B4 B5 Code: Cluster: Samenleving, Leven en Welzijn Afdeling: Vrije tijd, ontspanning en vrijwilligers Dienst: Subdienst:

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Juridische werkgever

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Sociale Dienst. Functienaam: arbeidstrajectbegeleider

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Sociale Dienst. Functienaam: arbeidstrajectbegeleider Functie Graadnaam: maatschappelijk werker Functienaam: arbeidstrajectbegeleider Functiefamilie: maatschappelijk werkers Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Sociaal Huis Dienst: Sociale Dienst Subdienst:

Nadere informatie

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker Job onbepaalde duur (niet via uitzendkantoren) 1 Ft mw er tewerkgesteld in het Onthaalteam Functieomschrijving Het Sociaal Huis

Nadere informatie

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3

Functiebeschrijving MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functieomschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: Maatschappelijk werk(st)er

Functieomschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: Maatschappelijk werk(st)er Functie Functienaam: Maatschappelijk werk(st)er Afdeling: Sociale Dienst Functionele loopbaan: B1-B3 Doel van de entiteit De sociale dienst staat in voor het garanderen van een menswaardig bestaan voor

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING

VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING Wie wordt je werkgever? VACATURE DESKUNDIGE OPLEIDING Het OCMW Leuven zorgt voor het welzijn van iedere burger. Met zijn 1000 personeelsleden biedt het OCMW tal van diensten, zoals maatschappelijk werk,

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Team Sociale dienst

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Team Sociale dienst Functie Graadnaam: maatschappelijk werker Functienaam: maatschappelijk werker algemene sociale dienst Functiefamilie: Deskundige Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Welzijnshuis Dienst: Team Sociale

Nadere informatie

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3

Functiebeschrijving ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1-C3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER

VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER Wie wordt je werkgever? VACATURE ADMINISTRATIEF MEDEWERKER/CENTRUMMEDEWERKER Je kan als administratief medewerker tewerkgesteld worden binnen de ondersteunende diensten of de sociale dienst van OCMW Leuven

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Burgerzaken Functionele loopbaan: A1a-A3a Functiegroep: Leidinggevenden Code: Afdeling: Burgerzaken Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De dienst

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) generiek profiel Doel van de functie: Als maatschappelijk werker in het Welzijnshuis Roeselare bied je psychosociale hulp en verleen je informatie, advies en concrete ondersteuning

Nadere informatie

IMSIR Intercommunale voor Medico-Sociale Instellingen van de Rupelstreek Col. Silvertopstraat 15, 2850 Boom

IMSIR Intercommunale voor Medico-Sociale Instellingen van de Rupelstreek Col. Silvertopstraat 15, 2850 Boom IMSIR Intercommunale voor Medico-Sociale Instellingen van de Rupelstreek Col. Silvertopstraat 15, 2850 Boom 1. Plaats in het organigram INDIVIDUELE FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR Directie: algemene leiding

Nadere informatie

VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V

VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V VACATURE BALIEMEDEWERKER SOCIALE DIENST M/V 14.07.2015 Als baliemedewerker ontvang je de cliënten van de Sociale Dienst op de verschillende locaties in Leuven. Je bent stressbestendig en gedraagt je vlot

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie. Functiefamilie: Leiding Functienaam: Directeur Functionele loopbaan: A5a-A5b. Departement: Facility Afdeling: Code:

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functie. Functiefamilie: Leiding Functienaam: Directeur Functionele loopbaan: A5a-A5b. Departement: Facility Afdeling: Code: Functie Functiefamilie: Leiding Functienaam: Directeur Functionele loopbaan: A5a-A5b Departement: Facility Afdeling: Code: Aanwervingsvoorwaarden - In het bezit zijn van een masterdiploma of gelijkgesteld

Nadere informatie

F U N C T I E P R O F I E L

F U N C T I E P R O F I E L F U N C T I E P R O F I E L I. I D E N T I F I C A T I E G E G E V E N S Functiebenaming Weddeschaal Graad Directie - dep - dienst Functiefamilie Coach gezinsopvang B1-B2-B3 sociaal/paramedisch medewerker

Nadere informatie

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder.

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder. Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Algemene zaken Dienst: Secretariaat Subdienst:

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Administratief Coördinerend Teamcoördinator Coördinerend Administratief Teamcoördinator

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar (m/v): EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt minimum

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subdienst:

Functiebeschrijving. Subdienst: Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Deskundige Functiefamilie: Leidinggevenden Functionele loopbaan: B1-B3 Afdeling: Dienst: Burgerzaken Subdienst: Code: Doel van de entiteit De dienst burgerzaken

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Administratief Medewerker

Functie- en competentieprofiel Administratief Medewerker Functie- en competentieprofiel Administratief Medewerker 1. Identificatiegegevens Functietitel Dienst Afdeling Niveau Graad Administratief Medewerker Administratie C C1-C3 2. Positionering in het organogram

Nadere informatie

Functiekaart. Subdienst:

Functiekaart. Subdienst: Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Opvoeden Functiegroep: Leidinggevenden Functionele loopbaan: A1a A3a Code: Afdeling: Opvoeden Dienst: Opvoeden Subdienst: Doel van de entiteit Met

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie