BATO RECHTHOEKIGE GOOT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BATO RECHTHOEKIGE GOOT"

Transcriptie

1 BATO RECHTHOEKIGE GOOT Gevouwen uitvoering Bevat geen plant- of milieubelastende bestanddelen Toepassing De Bato rechthoekige goot is de waterdichte en milieubewuste oplossing voor opvang en recirculatie van drainwater in de groenten- en bloementeelt. Voor elke installatie me substraatmatten, substraatbakken of substraatemmers kan een passende gootkeuze gemaakt worden uit het grote scala van afmetingen, kaplengtes en hulpstukken. Plaatsing van matten en bakken in de goot, eventueel verhoogd op tempexstroken of gootbruggen, is met dit standaard product mogelijk. De goten worden op kaplengte, of een veelvoud daarvan, opgevouwen op een rol aangeleverd en met behulp van een uitlegmal eenvoudig ter plaatse in vorm gezet. Op geëgaliseerde ondergrond leveren de goten een topprestatie. Productinformatie Rechthoekige Goot De goten worden vervaardigd uit een witte of zwarte P.P. kunststof, zijn U.V.-bestendig en kunnen milieuvriendelijk worden verwerkt. De goot heeft een vlakke bodem en twee rechtopstaande zijkanten. In de fabriek wordt het P.P.-materiaal bewerkt, gevouwen en opgerold volgens de specificaties van de opdrachtgever. De gootbreedte kan door u bepaald worden tussen 120 mm en 700 mm (bodemmaat). De opstaande zijkanten zijn minimaal 30 en maximaal 100 mm, afhankelijk van de bodemmaat. Maximale rollengte, afhankelijk van breedte en dikte, is 100 meter. Enkele voorbeelden van gangbare toepassingen van de rechthoekige goot zijn:

2 Substraatmatten op een zijdelings hellende tempexstrook (door de bredere goot wordt het afvoerkanaal tussen het tempex en zijwand gevormd) of matten op de Bato gootbruggen (afvoerkanaal onder de matten). Substraatemmers in één of twee rijen of driehoeksverband, afhankelijk van het gewenste aantal planten per m2. Substraatbakken van 150 mm of 200 mm breed in één rij. Noot: Bato gootbruggen worden gebruikt ter ondersteuning van substraatmatten. De vrije ruimte onder het substraat zorgt voor een prima afwatering. De gootbruggen zijn leverbaar in een 150 mm, 200 mm en 250 mm brede uitvoering (4 stuks per strekkende meter). Eenmaal op kaplengte afgesneden en in de kap aangebracht worden de gootuiteinden dichtgevouwen en door het aanbrengen van 2 ponsgaten en 2 Tyraps waterdicht afgesloten (zie tekening). Voor de aansluiting op het ondergrondse centrale drainwaterafvoersysteem wordt een gat van 45 mm doorsnede in de vlakke bodem van de goot geboord en een P.P. kunststof afvoerplug vastgeschroefd. De onderzijde van de afvoerplug wordt in de opstand van de centrale afvoerleiding geschoven (zie tekening). Let op: Het uitvouwen en uitlopen van de goten gebeurt optimaal bij een materiaaltemperatuur boven de 15 graden Celsius Maatvoering en technische gegevens Uw keuze uit het grote scala van uitvoeringen en afmetingen voor de Bato rechthoekige goot wordt geleverd binnen de volgende uitgangspunten Gootuitvoering Gootbreedte Materiaalbreedte Gutter width Max. 680 mm 780 mm (incl. 50 mm opstaande kant) < > Min. 120 mm 120 mm (excl. 30 mm opstaande kant) De hoogte van de opstaande zijkanten is minimaal 30 mm en maximaal 100 mm afhankelijk van de bodemmaat. Bij toepassing van gootbruggen wordt de goot standaard geleverd met 50 mm hoge opstaande zijkanten. De maximaal beschikbare materiaalbreedte is 700 mm. Afwijkende maten op aanvraag. De rechthoekige goot wordt uitgelegd met behulp van een handmatige uitlegmal.

3 Tekening Rechthoekige Goot

4 BATO MEGA-GOOT en V-GOOT Gerilde uitvoering Bevat geen plant- of milieubelastende bestanddelen Toepassing De Bato Mega goot is de waterdichte en milieubewuste oplossing voor opvang en recirculatie van drainwater in de groenten- en bloementeelt. Voor elke installatie met substraatmatten of substraatbakken kan uit het grote scala van afmetingen vrijwel elke gewenste goot naar keuze worden gemaakt. Uiteraard is de plaatsing van bakken boven en matten aan de zijkant van het drainkanaal met deze goten mogelijk. De goten worden op kaplengte, of een veelvoud daarvan, gerild op rol aangeleverd en met behulp van een elektrisch aangedreven uitlegmachine eenvoudig ter plaatse in de gewenste vorm gezet. Op een geprofileerde en geëgaliseerde ondergrond leveren de goten een topprestatie.

5 Productinformatie Mega-goot De goten worden vervaardigd uit zwarte of witte P.P. kunststof, dikte 0,8, 1,0 of 1,2 mm, is de UV-bestendig en kan milieuvriendelijk verwerkt worden. In de fabriek wordt volgens de specificaties van de opdrachtgever het materiaal gerild en opgerold. Voor afvoer van het drainwater bij een rechthoekig drainkanaal in het ondergrondse centrale drainwaterafvoersysteem wordt een gat van 45 mm doorsnede in de vlakke bodem van het drainkanaal geboord en een P.P. drainafvoerplug vastgeschroefd. De uitloop van de afvoerplug wordt in de leidingopstand (met een minimale binnendiameter van 36,4 mm) van de centrale afvoerleiding geschoven. Indien de bodem van het afvoerkanaal smaller is dan 55 mm dient het drainwater op dezelfde manier afgevoerd te worden als omschreven bij een drainkanaal in de V-vorm. De materiaalbreedte kan door u bepaald worden tussen de 100 en 580 mm. Het afvoerkanaal wordt uitgevoerd in een rechthoekige vorm. Bij een rechthoekig afvoerkanaal in de goot gelden de volgende maatvaste gegevens: De bodembreedte moet minimaal 5 mm meer zijn dan de hoogte van één van de opstaande wanden. De bodembreedte van het afvoerkanaal is minimaal 45 mm en maximaal 250 mm breed. Om een P.P. drainafvoerplug te kunnen monteren dient de bodembreedte van het drainkanaal minimaal 55 mm te zijn. Uiteraard moet de breedte en diepte van de geprofileerde geul in de grond op de afmetingen van het afvoerkanaal aangepast zijn. Minimale afmeting van de liggende zijde 30 mm. Let op: Het uitvouwen en uitlopen van de goten gebeurt optimaal bij een materiaaltemperatuur van 15 graden Celsius. Maatvoering en technische gegevens Mega-goot Uw keuze uit het grote scala van uitvoeringen en afmetingen van de Bato Mega-goot, wordt geleverd binnen de volgende maatvoeringen: Materiaalbreedte Afstand tussen rillen/vouwen Maximaal aantal rillen/vouwen Minimale afstand vanaf de zijkant van het plaatmateriaal Breedte bodem afvoerkanaal Breedte materiaal naast afvoerkanaal : mm : 40 mm : 6 stuks : 30 mm : mm : 30 mm Afwijkende maten op aanvraag. De Mega-goot wordt uitgelegd met behulp van een elektrische uitlegmal.

6 Tekening Mega-goot

7 Productinformatie V-goot Een V-goot kan gebruikt worden voor zowel afvoerkanaal in de grond, als afvoerkanaal onder een teeltreksysteem. Bij een teeltreksysteem adviseren wij een naar binnengerichte wand van minimaal 25 mm tegen een vervorming van de goot onder het systeem. Eenmaal op kaplengte afgesneden en in de kap aangebracht wordt de goot afgedicht door de gootuiteinden dicht te vouwen (zie tekening). Voor afvoer van het drainwater bij een afvoerkanaal in de V-vorm, dient er een vierkant stuk folie gebruikt te worden van ca. 500x500 mm. In het midden wordt een gat gemaakt met een diameter van 45 mm, waarin een P.P. drainafvoerplug wordt vastgeschroefd. Na het profileren wordt de leidingopstand (met een minimale binnendiameter van 36,4 mm) van het centrale drainwaterafvoersysteem opgegraven waarin de drainafvoerplug geschoven wordt. Hierna wordt de folie in de geul en over de naastliggende grond uitgevouwen waardoor een trechtervorm ontstaat (zie tekening). Let op: Het uitvouwen en uitlopen van de goten gebeurt optimaal bij een materiaaltemperatuur boven 15 graden Celsius. Maatvoering en technische gegevens V-goot Uw keuze uit het grote scala van uitvoeringen en afmetingen voor de Bato V-goot, wordt geleverd binnen de volgende maatvoeringen: Materiaalbreedte Afstand tussen rillen/vouwen Maximaal aantal rillen/vouwen Minimale afstand ril vanaf de zijkant van het plaatmateriaal Minimale breedte materiaal naast afvoerkanaal : mm : 40 mm : 5 stuks : 25 mm : 25 mm Afwijkende maten op aanvraag. De V-goot wordt uitgelegd met behulp van een handmatige uitlegmal.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK 1. LOSSE folderverspreiding Bladzijde 2 en 3 2. GESEALDE folderverspreiding Bladzijde 4 en 5 3. SEPARATE folderverspreiding Bladzijde 6 en 7 1. LOSSE folderverspreiding

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

Klik op www.debedijking.nl of www.badhoevese.nl om onze site te bezoeken.

Klik op www.debedijking.nl of www.badhoevese.nl om onze site te bezoeken. Rubbercover EPDM Rubbercover: bewezen prestaties Het Firestone rubbercover membraan is gemaakt van synthetisch rubber, EPDM genoemd. Het Rubbercover Systeem is afgeleid van de hoogwaardige Firestone EPDM

Nadere informatie

ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF

ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF ONDERDAKFOLIES MORE POWER TO YOUR ROOF 363 10.7 ONDERDAKFOLIES Als specialist ontwikkelt en produceert MONIER zélf dakpannen, hulpstukken en daksysteemcomponenten. Vele hiervan worden op het dak geboren.

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften Collectie daksysteemcomponenten

Verwerkingsvoorschriften Collectie daksysteemcomponenten Wakaflex Verwerkingsvoorschriften Collectie daksysteemcomponenten Benodigde Daksysteemcomponenten voor het aanbrengen van Wakaflex afdichtingsband Wakaflex afdichtingband; Benodigde gereedschappen en bevestigingmateriaal

Nadere informatie

WAKAFLEX VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN Collectie daksysteemcomponenten

WAKAFLEX VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN Collectie daksysteemcomponenten WAKAFLEX VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN Collectie daksysteemcomponenten Benodigde Daksysteemcomponenten voor het aanbrengen van Wakaflex afdichtingsband Wakaflex afdichtingband; Benodigde gereedschappen en bevestigingmateriaal

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

NAUTRACOM BV. Inleiding. http://www.nautracom.com/printen_pdf.htm

NAUTRACOM BV. Inleiding. http://www.nautracom.com/printen_pdf.htm pagina 1 van 9 NAUTRACOM BV Op deze bladzijde onze montage handleiding van de Stanacol Aluminium & Stalen Dakpanplaten. Hierdoor hopen wij (veel gemaakte) fouten tijdens de montage te voorkomen. Ook voor

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

Marmoleum click. Välinge Innovation kliksysteem. Wigsysteem

Marmoleum click. Välinge Innovation kliksysteem. Wigsysteem Marmoleum click Marmoleum click heeft een toplaag van Marmoleum op een basis van HDF. De onderzijde is voorzien van kurk. De panelen zijn voorzien van een Välinge Innovation kliksysteem, wat gebaseerd

Nadere informatie

Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL

Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL Montagehandleiding Stand: 8. April 14 Geachte klant, U heeft gekozen voor een kwaliteitsproduct van de firma Ostermann. Dank u voor uw vertrouwen. Deze inleiding bevat

Nadere informatie

Mystiek in combinatie met sneldekkers

Mystiek in combinatie met sneldekkers Mystiek in combinatie met sneldekkers Achtergrond Naar aanleiding van de veel voorkomende vraag of Mystiek zonnedakpannen kunnen worden toegepast in combinatie met sneldek pannen hebben wij een esthetisch

Nadere informatie

Onderhoudsplan watertechnische installatie glastuinbouw

Onderhoudsplan watertechnische installatie glastuinbouw Op een glastuinbouwbedrijf is een optimaal functionerende watertechnische installatie cruciaal voor de productie, maar ook om besparingen te kunnen realiseren door het beperken van verliezen en voorkomen

Nadere informatie

o e Aansluittray nedsale BV u w zond er lood snelle verwerking eenvoudige detaillering

o e Aansluittray nedsale BV u w zond er lood snelle verwerking eenvoudige detaillering Octrooinummer 2008851 Het principe van de aansluittray is een waterafvoer, die steeds boven de pannen verloopt. Eenvoudige detaillering Het voordeel hiervan is eenvoudige detaillering van de panlatten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

2 Plaatsen van de bescherming

2 Plaatsen van de bescherming Montagevoorschriften SolarTop 1 Onderdelen 2 Plaatsen van de bescherming 2.1 Met grondprofielen direct op het dak: Plaats rubber onder de grondprofielen. Afwatering N-Z: Plaats rubber over de volledige

Nadere informatie

LET OP MONTAGE VOORSCHRIFT. StarMaster HR. Verpakking is tevens boormal. COLLECTOR met STRALINGSSENSOR AAN DE INSTALLATEUR

LET OP MONTAGE VOORSCHRIFT. StarMaster HR. Verpakking is tevens boormal. COLLECTOR met STRALINGSSENSOR AAN DE INSTALLATEUR LET OP Verpakking is tevens boormal MONTAGE VOORSCHRIFT StarMaster HR COLLECTOR met STRALINGSSENSOR AAN DE INSTALLATEUR BEWAAR DIT DIT MONTAGEVOORSCHRIFT INSTALLATIEVOORSCHRIFT GOED DE GOED BUURT IN DE

Nadere informatie

Snel, duurzaam en écht beschermen?

Snel, duurzaam en écht beschermen? Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger IJzersterk, loodvrij AlphaFlex biedt u een innovatieve loodvervanger op basis van een duurzaam EPDM Compound voorzien van strekmetaal.

Nadere informatie

Voor specifieke toepassingen en/of detaillering kunt altijd even kontakt met ons opnemen.

Voor specifieke toepassingen en/of detaillering kunt altijd even kontakt met ons opnemen. Detaillering Panlatten kunnen gewoon doorlopen tot (bijvoorbeeld) de opgaande wand van een dakkapel. De trays hebben een ruime opstaande kant, welke onder de bekleding van de zijwangen wordt gestoken.

Nadere informatie

Installatievoorschrift Rolux PP 120 rookgasafvoersysteem voor schoorsteenrenovatie

Installatievoorschrift Rolux PP 120 rookgasafvoersysteem voor schoorsteenrenovatie Installatievoorschrift Rolux PP 120 rookgasafvoersysteem voor schoorsteenrenovatie Pagina 1 INHOUDSOPGAVE; 1. Toepassingsgebied pag. 1 2. Bepaling van maximale lengte rookgasvoering pag. 3 3. Montage Rolux

Nadere informatie

Opvouwbare kubus (180 o )

Opvouwbare kubus (180 o ) Workshop Verpakkingen NWD 18 februari 2012 hm / rvo Opvouwbare kubus (180 o ) - Een bouwplaat van de kubus en een voorbeeldfoto - Als je een mooi wilt maken: een A4-tje 160 g wit papier en een schutblad,

Nadere informatie

Werkvoorbereiding 5.1

Werkvoorbereiding 5.1 5.1 Werkvoorbereiding Bepaal kleur en model van de Keralit dakrandpanelen Advies: werk met twee man, dan kunt u samen klikken en stellen Zie principe details voor wel/geen overstek van de dakrand, alsook

Nadere informatie

Brandwerende ventilatieroosters

Brandwerende ventilatieroosters Brandwerende ventilatieroosters Vierkante of rechthoekige brandwerende ventilatieroosters voor verticale of horizontale montage Ronde brandwerende ventilatieroosters voor verticale of horizontale montage

Nadere informatie

Onze referentie /SN/BB Montfoort, 28 augustus 2012

Onze referentie /SN/BB Montfoort, 28 augustus 2012 Mevrouw S. Luykx Chirurgijnsgilde 38 3813 GZ AMERSFOORT sjannie-luykx@kpnmail.nl Onze referentie 12.072/SN/BB Montfoort, 28 augustus 2012 Betreft: Briefrapport van het onderzoek naar de dakgootproblemen.

Nadere informatie

Besteksomschrijving;

Besteksomschrijving; Besteksomschrijving; BELUmat beluchtingsmat Ter bevordering van de zuurstofvoorziening en om de bodemgassen af te voeren dient gebruik gemaakt te worden van een driedimensionale nylon structuurmat, dikte

Nadere informatie

Ondergrondse water gamma. Inleiding. Omschrijving van de tanks. Grondstoffen

Ondergrondse water gamma. Inleiding. Omschrijving van de tanks. Grondstoffen Ondergrondse water gamma Inleiding Omschrijving van de tanks De Titan Eko tanks in polyethyleen zijn bestemd voor het voorbehandelen van afvalwater afkomstig van woningen, collectiviteiten, kantoren en

Nadere informatie

Installatierichtlijnen

Installatierichtlijnen Installatierichtlijnen Meerlaagse reflectiefolie toegepast op of onder hellende daken/platte daken Voor renovatie en nieuwbouw Voorzien van BDA Agrément Voorzien van ISSO R=4,81 m²k/w mogelijk bij 2-lagen

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

Installatie instructies Lago

Installatie instructies Lago Installatie instructies Lago bodemplaat Onder het zwembad dient een plaat gegoten te worden uit beton of uit stabilisé. Dikte 10-15cm. Let erop dat deze mooi horizontaal ligt. Het is aangeraden deze plaat

Nadere informatie

Aanleverspecificaties Separaat Ongeseald

Aanleverspecificaties Separaat Ongeseald Aanleverspecificaties Separaat Ongeseald Specificaties van uw drukwerk Om uw folder goed te kunnen verwerken voldoet uw drukwerk aan de volgende specificaties: Maatvoeringen Minimaal Maximaal Lengte 150

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR DE VERWERKING VAN ARMA-CHEK D EN ARMA-CHEK S

RICHTLIJNEN VOOR DE VERWERKING VAN ARMA-CHEK D EN ARMA-CHEK S RICHTLIJNEN VOOR DE VERWERKING VAN ARMA-CHEK D EN ARMA-CHEK S Richtlijnen voor de verwerking van Arma-Chek D und Arma-Chek S Algemeen 2 Arma-Chek D en Arma-Chek S - het verwerken van slangen 3 Vormstukken

Nadere informatie

NOVU - scheidingswanden

NOVU - scheidingswanden NOVU - scheidingswanden 11 NOVU Flexibiliteit in de ruimste zin van het woord. Met de NOVU serie is een ruimte in een handomdraai aan te passen naar eigen wens. Bijvoorbeeld het afschermen van een werkplek,

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

B+K Waterslagen. Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn

B+K Waterslagen. Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn Voor een perfecte aansluiting onder ieder kozijn BK- Waterslagen zijn aluminium waterslagen die in ieder bouwkundig ontwerp passen. Leverbaar met een zichtzijde van 25mm en 40mm, heeft u altijd een esthetisch

Nadere informatie

COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket!

COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket! COLORAL Het kleurrijke aluminium hemelwaterafvoerpakket! RAL 6005 RAL 8011 RAL 9010 RAL 7035 RAL 7016 RAL 5013 HET COLORAL PAKKET IS IN IEDERE RAL - KLEUR VERKRIJGBAAR. ER ZIJN ZES STANDAARD KLEUREN. COLORAL,

Nadere informatie

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V.

VAN BOVEN PROJECTBOUW B.V. van boven TRRASOVRKAPPING montagehandleiding VAN OVN PROJTOUW.V. Assemblageschema pagina 1 VAN OVN PROJTOUW.V. Onderdelen A Voetstukken 2x (3,275 m¹) 3x (4,345 m¹) 3x (5,415 m¹) 3x (6,000 m¹) 3x (6,485

Nadere informatie

UITVOERING DAKGOTEN. Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 info@polyplus.nl

UITVOERING DAKGOTEN. Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 info@polyplus.nl Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 E-mail Internet info@polyplus.nl www.polyplus.nl UITVOERING DAKGOTEN Productomschrijving: Polyplus dakgoten worden precies op de

Nadere informatie

RVS Meubilair / Inrichting

RVS Meubilair / Inrichting RVS Meubilair / Inrichting 2013-09 RVS Meubilair / Inrichting Pagina 1 ( van 67 ) Materiaal: RVS AISI 304 ( 1.4301 ) Afwerking : geborsteld ( overeenkomstig geschuurd k 320-400 ) afmetingen : 600 x 500

Nadere informatie

LEVERINGSPROGRAMMA. Esthetisch en praktisch in aluminium

LEVERINGSPROGRAMMA. Esthetisch en praktisch in aluminium LEVERINGSPROGRAMMA Esthetisch en praktisch in aluminium Aluminium In deze brochure stellen wij u de aluminiumproducten van Vebo Staal voor. Van afdekkappen tot waterslagen, van overbruggende gootvulstukken

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Veilige infrastructuur met OBO ondervloersystemen Effectieve afschottingssystemen beveiligen brandzones Vuur en rook worden met de brandwerende

Veilige infrastructuur met OBO ondervloersystemen Effectieve afschottingssystemen beveiligen brandzones Vuur en rook worden met de brandwerende Veilige infrastructuur met OBO ondervloersystemen Effectieve afschottingssystemen beveiligen brandzones Vuur en rook worden met de brandwerende systemen van OBO via de vloerkanalen niet overgedragen 278

Nadere informatie

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering Slechte ventilatie in een woning kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren. U kunt het beste 24 uur per dag ventileren. Met een HR Design inzethor is het gegarandeerd insectenvrij ventileren. HR

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 Belangrijke voorwaarden Deze inbouwhandleiding moet in ieder detail nauwkeurig worden opgevolgd. Het is aan de inbouwspecialist

Nadere informatie

Service Centrum West Gemeente Enschede B.W.Ter Kuilestraat 33 Postbus AA Enschede T.a.v. R.Belshof

Service Centrum West Gemeente Enschede B.W.Ter Kuilestraat 33 Postbus AA Enschede T.a.v. R.Belshof Service Centrum West Gemeente Enschede B.W.Ter Kuilestraat 33 Postbus 20 7500 AA Enschede T.a.v. R.Belshof Betreft: Beschrijving offerte aanleg Multiplaycourt School. Groenlo, 06 Feb 2014 Geachte heer

Nadere informatie

Plaatsingsvoorschriften DELTA -TERRAXX: horizontale toepassingen. Schafft Komfort.

Plaatsingsvoorschriften DELTA -TERRAXX: horizontale toepassingen. Schafft Komfort. Plaatsingsvoorschriften DELTA -TERRAXX: horizontale toepassingen. Schafft Komfort. Beschermings- en drainagesysteem met hoge prestaties voor groendaken, terrassen en parkingdaken. Algemene aanwijzingen

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften. Professionals in folie. MorgoFassade Economic MorgoFassade Slim MorgoFassade Standaard MorgoFassade UV-FR MorgoFassade Ultra

Verwerkingsvoorschriften. Professionals in folie. MorgoFassade Economic MorgoFassade Slim MorgoFassade Standaard MorgoFassade UV-FR MorgoFassade Ultra Professionals in folie Verwerkingsvoorschriften MorgoFassade Economic MorgoFassade Slim MorgoFassade Standaard MorgoFassade UV-FR MorgoFassade Ultra Verwerkingsdetails Detailtekeningen PRODUCTINFORMATIE

Nadere informatie

Afstudeer opdracht Jack van den Broek - 202215. Bijlage materialisering en detailering

Afstudeer opdracht Jack van den Broek - 202215. Bijlage materialisering en detailering Bijlage materialisering en detailering Isolatie materiaal (dak) Er is in dit project sprake van platte daken, galerijen en terrassen met onderconstructies van betonvloeren en stalen dakplaten. De eisen

Nadere informatie

Bestektekst Vista Elégance 110. Uitvalscherm

Bestektekst Vista Elégance 110. Uitvalscherm Bestektekst Vista Elégance 110 Uitvalscherm ALGEMEEN Omschrijving Uitvalschermen zijn relatief simpele, maar zeer effectieve schermen. Een scherm die de zon weert voordat deze het glas bereikt en opwarmt.

Nadere informatie

TZ1. Dakgoten in de beugel. Gootbeugels Specificatie. Montage dakgoten in de beugel. Dakgoten en hulpstukken. Voorbewerking dakgoten.

TZ1. Dakgoten in de beugel. Gootbeugels Specificatie. Montage dakgoten in de beugel. Dakgoten en hulpstukken. Voorbewerking dakgoten. TZ1 Dakgoten in de beugel Gootbeugels De toe te passen thermisch verzinkte gootbeugels moeten voldoen aan NEN-EN 1462 en moeten volgens opgaven van de fabrikant geschikt zijn voor het te monteren goottype.

Nadere informatie

483,- Gratis bezorgd in Nederland

483,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT afzuigkap vlakscherm DNG5390IN 483,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving Vlakscherm

Nadere informatie

SUPER type SF. De polyesterbetonnen afvoergeul met gietijzeren randprofi el IMC SF NL

SUPER type SF. De polyesterbetonnen afvoergeul met gietijzeren randprofi el IMC SF NL type SF De polyesterbetonnen afvoergeul met gietijzeren randprofi el IMC SF 17-09 N UPER Dit gamma polyesterbetonnen geulen werd ontworpen om een antwoord te bieden op waterafvoer in zones met zware en

Nadere informatie

Hoginox leveringsprogramma voor de professionele markt:

Hoginox leveringsprogramma voor de professionele markt: Hoginox leveringsprogramma voor de professionele markt: Afvoerputten Roostergoten Sleufgoten Douchegoten, prefab en op maat Terrasafwatering Draingoten Roosters, rvs, verzinkt, kunststof Afscheiders en

Nadere informatie

LOW PITCH SYSTEM. Rood PRODUCT GARANTIE PRODUCT GARANTIE DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR JAAR JAAR

LOW PITCH SYSTEM. Rood PRODUCT GARANTIE PRODUCT GARANTIE DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR DAKSYSTEEM GARANTIE JAAR JAAR JAAR Rood LOW PITCH SYSTEM PRODUCT PRODUCT Low Pitch System Huizen met een bijna plat dak zijn populair. Maar tot voor kort gold er voor zo n huis slechts een beperkte keus in dakbedekking. De afwatering bij

Nadere informatie

Zeer lage inbouwdiepte (ten minste 62mm) Hoge afvoercapaciteit van 28 liter per minuut Voorzien van haarvanger

Zeer lage inbouwdiepte (ten minste 62mm) Hoge afvoercapaciteit van 28 liter per minuut Voorzien van haarvanger Douchegoten in hoogte verstelbaar (max 10 mm) verpakking met handvat Verkrijgbaar met en zonder flens Hoogwaardig geborsteld rvs rooster In hoogte verstelbaar (max.10 mm) bij montage Draaibare syfon Zeer

Nadere informatie

5 Vloergootsystemen Vergokan

5 Vloergootsystemen Vergokan Gebruik van het lastenboek: Het teken '#' duidt aan dat een keuze dient gemaakt worden. Er is slechts 1 keuzemogelijkheid. Alle tekst die achter het teken komt en 'rood' gemarkeerd staat, hoort bij deze

Nadere informatie

Snel, duurzaam en écht beschermen?

Snel, duurzaam en écht beschermen? Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger LOODVRIJ HET DAK OP IJzersterk, loodvrij LOODVRIJ HET DAK OP A L P H A F E X L AlphaFlex Wave AlphaFlex Basic 1 2 3 5 4 6 7 15

Nadere informatie

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622 Installatie rechthoekig zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: Let op: De rechthoekige zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal

Nadere informatie

Uw eigen broedhok bouwt u zo

Uw eigen broedhok bouwt u zo 1 Zelf aan de slag Uw eigen broedhok bouwt u zo Dit hebt u nodig: spijkertjes schroeven 3,5 x 30 mm schroeven 3,5 x 10 mm 2 scharnieren 7 x 7 cm 2 eierkist-sluitingen 1 drukschakelaar met maakcontact elektriciteitsdraad

Nadere informatie

RECYFIX PLUS X. Doeltreffende afwatering en stevigheid. In PP met versterkte randbescherming in verzinkt staal voor een maximale stabiliteit.

RECYFIX PLUS X. Doeltreffende afwatering en stevigheid. In PP met versterkte randbescherming in verzinkt staal voor een maximale stabiliteit. Doeltreffende afwatering en stevigheid. In PP met versterkte randbescherming in verzinkt staal voor een maximale stabiliteit. 1 3 EISEN Afvoergoten voor de opvang van oppervlaktewater in zowel voetgangers-

Nadere informatie

Detailboek Gevelisolatie

Detailboek Gevelisolatie Detailboek Gevelisolatie 06 05 04 12 13 08 07 02 01 14 11 03 09 10 15 Voorgevel nummer - leider - 06 05 04 02 07 01 03 09 Achtergevel nummer - leider - 16 17 06 16 02 01 03 16 10 15 Kopgevel nummer - leider

Nadere informatie

DAKKAPPEN. aluminium dakkap, ADK ADK- Airosonic. kunststof gaas roestvrijstaal gaas aluminium insectengaas -G -V -I

DAKKAPPEN. aluminium dakkap, ADK ADK- Airosonic. kunststof gaas roestvrijstaal gaas aluminium insectengaas -G -V -I aluminium dakkap, AK AK- A K -G -V -I Airosonic dak kap kunststof gaas roestvrijstaal gaas aluminium insectengaas e aluminium dakkappen zijn speciaal ontworpen voor het aanzuigen van buitenlucht en het

Nadere informatie

Connecto lijnafwatering. voor rondom het huis

Connecto lijnafwatering. voor rondom het huis Connecto lijnafwatering voor rondom het huis Connecto Optimaal presteren Een enorm breed pakket aan kunststof leidingsystemen en toebehoren. Ruim 27.000 kwaliteitsartikelen, altijd op voorraad in Nederland.

Nadere informatie

Installatietekening. Droogautomaat PT 7186 EL. nl - NL. 12.09 M.-Nr. 07 738 270 / 01

Installatietekening. Droogautomaat PT 7186 EL. nl - NL. 12.09 M.-Nr. 07 738 270 / 01 Installatietekening Droogautomaat PT 7186 EL nl - NL 12.09 M.-Nr. 07 738 270 / 01 M.-Nr. 07 738 270 / 01 2 Technische gegevens Droogautomaat: Verwarmingssoort: PT 7186 Elektrisch (EL) Legenda: Geheel

Nadere informatie

Lijnafvoergoten voor contactafdichtingen

Lijnafvoergoten voor contactafdichtingen Schlüter -KERDI-LINE fwatering 8.7 Lijnafvoergoten voor contactafdichtingen Productdatablad Toepassing en functie Schlüter -KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische

Nadere informatie

Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger

Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger IJzersterk, loodvrij AlphaFlex biedt u een innovatieve loodvervanger op basis van een duurzaam EPDM Compound voorzien L O O D

Nadere informatie

Tecnofire en Soft-Puff

Tecnofire en Soft-Puff #2 Tecnofire en Soft-Puff brandwerend Bij verhitting expanderend materiaal voor het vlamdicht maken van brandwerende constructies. Al 26.981538 Alprokon aluminium www.alprokon.com t (0180) 64 39 50 Alprokon

Nadere informatie

Rood LOW PITCH SYSTEM

Rood LOW PITCH SYSTEM Rood LOW PITCH SYSTEM Low Pitch System Huizen met een bijna plat dak zijn populair. Maar tot voor kort gold er voor zo n huis slechts een beperkte keus in dakbedekking. De afwatering bij flauw hellende

Nadere informatie

pinta SPORTSLINE I Service [1/7] Wij bieden u persoonlijk advies via onze infotelefoon.

pinta SPORTSLINE I Service [1/7] Wij bieden u persoonlijk advies via onze infotelefoon. [1/7] De plafond- en wandbekleding SPORTSLINE I is conform DIN 1832 getest op balwerpveiligheid. Het systeem van dubbellopend hoedprofiel kan met het strekmetaalgaas EXPANDEDLINE en EXPANDEDLINE MEDIUM

Nadere informatie

A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP

A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP A. Materialen voor ondergronds infiltratiebekken in PP A.1. Algemene bepalingen De holle polypropyleen (PP) infiltratiekratten hebben tot doel de buffering en infiltratie van regenwater. De PP-structuur

Nadere informatie

Prijslijst 2014 BEZOEK DE WEBSITE EN ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN WWW.VOSKAMPGROEP.NL

Prijslijst 2014 BEZOEK DE WEBSITE EN ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN WWW.VOSKAMPGROEP.NL Prijslijst 2014 BEZOEK DE WEBSITE EN ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN WWW.VOSKAMPGROEP.NL w w w. v o s k a m p g r o e p. n l Waarschuwing Veranda Type 4 XXL Wij maken u erop attent dat de goot van daktype 4

Nadere informatie

VOORBEREIDENDE INFORMATIE

VOORBEREIDENDE INFORMATIE VOORBEREIDENDE INFORMATIE Richtlijnen specificaties wasbakken Aan de hand van een speciaal ontwikkelde testmethode hebben de ingenieurs van Dyson voor een uiteenlopende serie wasbakken onderzocht of ze

Nadere informatie

Irrigatie 5.12 Inline druppelslang

Irrigatie 5.12 Inline druppelslang 5.12 Inline druppelslang Het inline druppelslangen pakket van Rivulis is een uitgebreid pakket met zeer veel mogelijkheden. De druppelslangen staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit, degelijkheid en functionaliteit.

Nadere informatie

Voorschriften voor het aanbrengen van grafbedekking

Voorschriften voor het aanbrengen van grafbedekking Voorschriften voor het aanbrengen van grafbedekking en grafkelders en voor het plaatsen van losse voorwerpen (Nadere regels in de zin van artikel 6 lid 9 en 14 lid 4 van de Beheersverordening Essenhof)

Nadere informatie

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap

Paviljoenen. 8-hoekig model MONTAGEHANDLEIDING. Benodigd gereedschap MONTAGEHANDLEIDING Paviljoenen 8-hoekig model Benodigd gereedschap Accuschroefboor Waterpas Lijmtang Nijptang Zakrolmaat Hamer Voor het opbouwen zijn doorgaans twee personen voldoende. Bij grotere tuinhuisjes

Nadere informatie

195,- Gratis bezorgd in Nederland

195,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT afzuigkap vlakscherm DNHV5460SG 195,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 120 mm. + 27,00 Beschrijving Vlakscherm

Nadere informatie

Toepassing op platte daken en bij licht hellende daken

Toepassing op platte daken en bij licht hellende daken NIEUW LASTENBOEK 2 LAGIG EXTENSIEF GROENDAK Aanleg van daktuinen, parkeerdaken en groene gevels Toepassing op platte daken en bij licht hellende daken A. OPBOUW GROENDAK Voordelen: zeer licht in gewicht,

Nadere informatie

ESD-veilige Alsident afzuigarmen

ESD-veilige Alsident afzuigarmen ESD-veilige Alsident afzuigarmen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse

Nadere informatie

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51)

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) WERKNUMMER 2007-05. DATUM 12 februari 2008 KORTE OMSCHRIJVING VAN HET WERK Het werk bestaat uit het verbouwen van de begane grond van een winkelruimte

Nadere informatie

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER 632090 Mobiele nevelspuit tank met een inhoud van 30 liter voorzien van peilglas, vultrechter, spiraalslang met spuitlans lengte 620 mm. De tank is voorzien van

Nadere informatie

Brandwerende ventilatie roosters

Brandwerende ventilatie roosters LVV - LVC - LVH Brandwerende ventilatie roosters www.oc-waterloo.nl Brandwerende ventilatieroosters LVV / LVC / LVH Introductie De doorvoerroosters, LVC-40, LVH-44, LVH-50 en LVH-54 zijn brandroosters

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende producten Brandwerende kleppen, ventielen en roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Specialist in ventilatie Brandwerende kleppen Omschrijving Vlinderbrandkleppen zijn ontworpen

Nadere informatie

Montagegids & Fabricage.

Montagegids & Fabricage. Montagegids & Fabricage. Voortraject. Wanneer een project opdracht is geworden wordt de map met tekeningen en alle verdere benodigde bescheiden overgedragen aan de project afdeling. De projectleider neemt

Nadere informatie

Fotoreportage aanleg van de stortplaats.

Fotoreportage aanleg van de stortplaats. Fotoreportage aanleg van de stortplaats. Hierna wordt stap per stap een overzicht gegeven van de aanleg van de stortplaats en wordt van deze aanleg een beeld geschetst door middel van fotomateriaal, waarbij

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Afvoerbuizen & Hulpstukken 2012-01 IX - 1

Afvoerbuizen & Hulpstukken 2012-01 IX - 1 Afvoerbuizen & Hulpstukken IX - 1 PVC BUIS zonder KOMO KEUR afmeting wanddikte lgt art.nr. in mm in mm klasse in mtrs 191120 125 x 120,0 2,5 SN2 manchettromp 6.00 191130 160 x 153,6 3,2 SN2 manchettromp

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Hemelwaterafvoer. In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis

Hemelwaterafvoer. In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis K L U S W I J Z E R Hemelwaterafvoer In 3 stappen monteert u uw afvoerbuis Hemelwaterafvoer Algemeen Programma Montage Belangrijke aandachtspunten Algemeen Het hemelwater wordt van het dak via de afvoerbuis

Nadere informatie

Frank Treuren BV. Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren.

Frank Treuren BV. Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren. Op lengte geproduceerd Frank Treuren BV Burg. Sloblaan 36 4231 AC Meerkerk tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 info@franktreuren.nl www.franktreuren.nl Dakpanplaat geïsoleerd Deze panelen zijn toepasbaar

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo Montagehandleiding Nebbiolo Inhoud pakket Goot en wandprofiel pakket Tussenliggers naar rato 2 zijliggers Staanders Bevestiging materialen Sileconen kit Afwerkkappen gootprofiel Pagina 1 van 8 De montage

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE: SCHUIFDEURKAST S-BOX

TECHNISCHE FICHE: SCHUIFDEURKAST S-BOX TECHNISCHE FICHE: SCHUIFDEURKAST S-BOX Technische omschrijving: Romp: De schuifdeurkast bestaat uit 2 metalen rompen (breedte 80, 100 of 120 cm), die op locatie tot één geheel gemonteerd worden. De rompen

Nadere informatie

Accessoires Geïsoleerde Goten Brochure

Accessoires Geïsoleerde Goten Brochure Geïsoleerde Dak- & Gevelsystemen Nederland & België Geïsoleerde Goten Brochure Geïsoleerde Goten met membraanbekleding / Geïsoleerde zijgoten / Geïsoleerde kilgoten / Gootaccessoires LPS 1181 : Issue 1.2

Nadere informatie

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax:

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax: Frank Treuren BV tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 Golfplaten uit hard PVC Leveringsprogramma van PVC licht doorlatende golfplaten Profiel Totale breedte mm Nuttige breedte mm Dikte mm 1100 1050 1.1

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding www.home-appliance.nl JAN07v1/SCH www.home-appliance.nl JAN07v1/SCH Installatie handleiding voorwoord Gefeliciteerd met de aankoop van uw airconditioning. Wanneer u de volgende stappen nauwkeurig volgt

Nadere informatie

SUNSHOWER DELUXE WHITE Installatiehandleiding Deel 1: Het bouwen van de voorzetmuur

SUNSHOWER DELUXE WHITE Installatiehandleiding Deel 1: Het bouwen van de voorzetmuur SUNSHOWER DELUXE WHITE Installatiehandleiding Deel 1: Het bouwen van de voorzetmuur P1071-1 08-2014 Benodigdheden In de doos Niet meegeleverd 2x 2x 4x Mof 2x Schetsplaat onder KIT 4M Schetsplaat boven

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie