enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor eni.com/nl eni.com/be

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor eni.com/nl eni.com/be"

Transcriptie

1 enjoy technology smeermiddelen voor uw motorfiets een nieuwe energie voor de motor eni.com/nl eni.com/be

2 innovatie, het hoogste niveau van technologie, uitstekende kwaliteit: dat is wat i-ride betekent voor eni de six-legged dog, een belangrijke schakel tussen het heden en de toekomst, in 2009 heeft eni een proces in gang gezet voor de rationalisatie van alle producten om een duidelijke identificatie en meer efficiency voor haar belangrijkste merk te verkrijgen. De evolutie en de harmonisatie van eni s imago beïnvloedt meer dan 70 landen en de talrijke sectoren in welke eni actief is. De visuele identiteit die het bedrijf heeft bereikt is gericht op het uiten van de nieuwe rol als een all-round geïntegreerd energiebedrijf van brandstoffen, gas en elektriciteit. Eni is vandaag een open en dynamisch bedrijf. De belangrijkste waarden zijn duurzaamheid, cultuur, partnerschap, innovatie en efficiëntie. En in overeenstemming met deze beginselen, heeft eni een logo ontwikkeld, dat de elementen van continuïteit welke het bedrijf sinds haar oprichting kenmerkt en benadrukt, de kracht van een geïntegreerde onderneming in voortdurende beweging. De verandering van het merk is ook uitgebreid tot de keten van benzinestations, waar het nieuw ontworpen eni logo de nieuwe identiteit bevestigt. Vandaag is de lancering op de internationale markt van een nieuwe lijn van motorfiets smeermiddelen met het eni merk i-ride, het resultaat van de ervaring en traditie van Agip, op basis van eni s research en hypermoderne technologie.

3 Eni research komt met een lijn van high performance motor- en scooter smeermiddelen die verbeterde kracht, prestaties en betrouwbaarheid bieden voor alle soorten motoren. De inzet en de bekwaamheid van onze experts hebben ons in staat gesteld om de hoge normen en uitmuntende technologische eigenschappen te combineren om steeds meer innovatieve producten te formuleren en om te kunnen inspelen op de behoeften van al onze klanten. Eni i-ride heeft dan ook een volledig gamma van speciale producten met de beste technologie om maximale betrouwbaarheid te garanderen, ideaal zelfs voor de meest veeleisende motorrijder. Al onze producten zijn onderworpen aan de meest strenge testen om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteit en prestaties voldoen (API, ACEA, JASO)

4 motorfietsen a commitment to racing De aanwezigheid van het merk eni in de MotoGP World Championship als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de Moto2 en Moto3 categorie, is een symbool van actieve technische samenwerking en uitwisseling van informatie dat ons heeft toegestaan om te experimenteren en het testen van nieuwe producten voor gebruik ook op productiemodellen. Om deze resultaten te bereiken heeft eni haar enorme ervaring beschikbaar gesteld aan de wereld van motorsport, samen met gespecialiseerde technici en research faciliteiten. Eni is aanwezig op een aantal concurrerende circuits over de hele wereld, een demonstratie van de voortdurende ontwikkeling, in overeenstemming met de meest up-to-date motor technologieën, van hypermoderne productformuleringen gewijd aan hoge prestaties. 4T i-ride moto2 5W-40 4T i-ride motogp 10W-60 Een smeermiddel speciaal ontwikkeld en getest voor Moto2 en regelmatig gebruikt op circuits; geformuleerd op synthetische basis om te voldoen aan de eisen van de high-performance 4T motoren. Het specifieke niveau van viscositeit verhoogt het vermogen van de motor onder alle condities en beschermt ook bij het starten bij lage temperaturen. Het speciale additief pakket ontwikkeld in onze laboratoria zorgt voor uitstekende detergerende eigenschappen die de effecten van motorslijtage en corrosie tegengaan. Een vol synthetisch smeermiddel geformuleerd met de best beschikbare componenten, om te voldoen aan de behoeften van hoge specifiek aangedreven 4T motorfietsen. De speciale synthetische basis garandeert uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen en uitstekende productstabiliteit. Deze kenmerken maken het product bijzonder geschikt voor gebruik in de sport en competities.

5 sport for protagonists on two wheels motorfietsen Producten die voortvloeien uit onze ervaring in de motorsport en de nauwe samenwerking met de kampioenen van deze sector. 4T i-ride moto 20W-50 Een top synthetisch smeermiddel dat maximale motor bescherming garandeert ook bij gebruik onder zware omstandigheden. De eigenschappen van weerstand tegen extreme omstandigheden en optimale viscositeit zijn merkbaar ook na langdurig gebruik. Het hoge niveau van viscositeit biedt uitzonderlijke weerstand tegen wrijving. Dit product biedt een lage vluchtigheid en een hoog niveau van thermo-oxidatieve stabiliteit.

6 street & for those who ride feelings Producten die optimale betrouwbaarheid en verbeterde bescherming voor de motor garanderen, ook bij een hoge kilometerstand; geschikt voor zowel lange reizen op de snelweg als voor stedelijk gebruik. motorfietsen

7 touring 4T i-ride moto 10W-30 Een synthetisch smeermiddel voor 4T touringen wegmotorfietsen, op snelwegen en in de stad. Het garandeert een hoog niveau van bescherming tegen slijtage en verlengt de levensduur van bewegende delen. Het pakket van additieven biedt uitstekende detergerende eigenschappen, beschermt en houdt de motor schoon onder alle omstandigheden. 4T i-ride moto 10W-40 Een high-performance synthetisch smeermiddel voor 4T motoren. Dankzij een exclusieve samenstelling is het geschikt en aanbevolen voor het rijden van lange afstanden. De detergerende/dispergerende eigenschappen houden de motor schoon, beschermen de motor tegen slijtage en afzettingen ook bij een hoge kilometerstand.

8 street & touring off road motorfietsen 2T i-ride moto 2T Synthetisch smeermiddel met hoge prestaties in de 2T sector voor zowel op de verharde als onverharde weg. Het biedt uitstekende resultaten in alle vormen van gebruik: road, trial en off-road. Geschikt voor zowel self-mixing als voor handmatig mengen. Uitstekende prestaties en vermindert de vorming van uitlaatgassen.

9 off road for those who are always looking for new roads Voor zeer hoge prestaties met hoge weerstand onder extreme omstandigheden. 4T i-ride moto 10W-50 Een smeermiddel met top synthetische technologie, geschikt voor het rijden onder de meest zware omstandigheden gedurende langere periodes. Ontwikkeld voor 4T off-road motorfietsen, met bescherming tegen motorslijtage. De speciale formulering garandeert minimaal verlies van kracht en verlenging van de verversings termijn. Garandeert ook maximale acceleratie en een laag olieverbruik.

10 scooters For those who live intensely on two wheels Producten voor scooters, ontworpen voor veeleisend stedelijk gebruik, maar ook geschikt voor gebruik buiten de stad. scooter 4T i-ride scooter 10W-40 Een smeermiddel voor intensief stedelijk gebruik, alsmede langere reizen buiten de stad. Geschikt voor zowel kleine als grote lucht- en watergekoelde 4T scooter-motoren. Biedt bescherming gedurende de totale verversingstermijn zoals voorgeschreven door de fabrikanten met een brede veiligheidsmarge.

11 scooter 2T i-ride scooter 2T top Een top synthetisch smeermiddel voor de nieuwste generatie 2T motoren. Biedt maximale bescherming tegen vastlopen van de motor, ook in extreme omstandigheden, hoog niveau van reiniging van de motor en het uitlaatsysteem. Vermindert uitlaatgassen. 4T i-ride scooter 15W-50 2T i-ride scooter 2T Een smeermiddel met een synthetische basis voor scooters onderworpen aan intensief en langdurig stedelijk gebruik. Garandeert bescherming en langere levensduur van de motor, met verminderd olieverbruik. Een smeermiddel voor 2T scooter motoren, ideaal voor mengsmering en handmatige voorbereiding van mengsels. Garandeert minimale vorming van uitlaatgassen en minimaliseert afzettingen in zowel de motor als de uitlaat.

12 Piaggio 2T i-ride 2T 4T i-ride 10W-60 4T i-ride 5W-40 Een top synthetisch smeermiddel, aanbevolen voor de nieuwste generatie van 2T motoren, zowel voor motorfietsen als scooters. Maximale bescherming tegen vastlopen van de motor, ook in extreme omstandigheden. De detergerende eigenschappen houden de motor en het uitlaatsysteem schoon en verminderen de uitlaatgassen. Een top synthetisch smeermiddel, aanbevolen voor de nieuwste generatie van hoogwaardige motorfietsen. Gemaakt met de ervaring vanuit de race wereld. In het bijzonder aanbevolen voor wedstrijden en sportief gebruik. Een top synthetisch smeermiddel voor de nieuwste generatie motor en scooter met hoge prestatie motoren. Gemakkelijke koude start, uitstekende viscositeit ook na langdurig gebruik.

13 eni i-ride for Piaggio for those who want to get the most enjoyment from their motorcycle Een samenwerking die heeft geleid tot de creatie van een speciale reeks van smeermiddelen voor Piaggio motoren en scooters en de specifieke producten voor Aprilia Racing. 4T i-ride 10W-40 Synthetisch smeermiddel aanbevolen voor motor- en scooter-motoren welke intensief gebruikt worden. Uitstekend voor het schoonhouden en de bescherming van motoren. Ideaal voor Stop & Go. Piaggio

14 Aprilia For those who are second to none Een lijn van smeermiddelen gemaakt op basis van ervaring uit de race sector en de nauwe samenwerking met Superbike Wereld kampioenen; de overwinningen van Aprilia bevestigen dat de prestaties van absolute uitmuntende niveaus ook worden bereikt dankzij het gebruik van eni producten. Piaggio

15 Racing 4T i-ride Aprilia Racing 10W-60 en 5W-40 Een top synthetisch smeermiddel met een uitstekend prestatieniveau, ook ontworpen voor race gebruik, voldoet aan de vereisten van de hoge prestaties voor 4T motoren. Het speciale additief pakket zorgt voor optimale detergerende kwaliteiten, die effectieve slijtage bescherming garanderen en het voorkomen van corrosie in de motor.

16 Eni Benelux B.V. Rotterdam

Product Catalogus. Editie 2011

Product Catalogus. Editie 2011 Product Catalogus Editie 2011 2 Inhoud Bedrijfsoverzicht Smeerolie Terminologie Product Gamma Pagina s 4-7 8-9 10-42 Q8 Raffinaderij Europoort, Nederland 3 Bedrijfsoverzicht Kuwait Petroleum International

Nadere informatie

THE CHAIN GUIDE - Alles wat je over kettingen moet weten -

THE CHAIN GUIDE - Alles wat je over kettingen moet weten - THE CHAIN GUIDE - Alles wat je over kettingen moet weten - Inclusief nuttige onderhoudstips! Over KMC Het bedrijf Door eigen onderzoek en ontwikkeling, voortdurende innovatie en waardevolle feedback van

Nadere informatie

Robert Bosch GmbH Postbus 10 60 50 D 70049 Stuttgart Duitsland Tel: +49 711 811-0 Fax: +49 711 811-45000 www.intranet.bosch.com

Robert Bosch GmbH Postbus 10 60 50 D 70049 Stuttgart Duitsland Tel: +49 711 811-0 Fax: +49 711 811-45000 www.intranet.bosch.com Robert Bosch GmbH Postbus 10 60 50 D 70049 Stuttgart Duitsland Tel: +49 711 811-0 Fax: +49 711 811-45000 www.intranet.bosch.com Wat motiveert ons, wat is ons gemeen goed, waar staan we voor. House of Orientation:

Nadere informatie

update Flat Carbon Europe

update Flat Carbon Europe Flat Carbon Europe update Klantenmagazine November 2012 04 Topenergie 06 icare TM : de elektrische mobiliteit van de toekomst 10 De ecologische voetafdruk van stalen verpakkingen verminderen 16 Milieuvriendelijker

Nadere informatie

Uw WEGWIJZER voor Business Excellence en Enterprise Compliance

Uw WEGWIJZER voor Business Excellence en Enterprise Compliance Uw WEGWIJZER voor Business Excellence en Enterprise Compliance [ Verbeter uw proces ] [ Meet de regelgeving] [ Reduceer de kosten ] Verhoog uw zakelijke prestaties en de naleving van de wettelijke regelgeving

Nadere informatie

2013 PRODUCT CATALOGUS WHAT WE LIVE FOR

2013 PRODUCT CATALOGUS WHAT WE LIVE FOR 2013 PRODUCT CATALOGUS WHAT WE LIVE FOR Als het wereldwijde topmerk van fitnessproducten is het onze passie om mensen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Onze biomechanische toestellen zijn ontwikkeld

Nadere informatie

EMERSON. CONSIDER IT SOLVED. www.emersonprocess.be

EMERSON. CONSIDER IT SOLVED. www.emersonprocess.be April 2005 De Emerson SIS oplossing Asset Optimization : Haal het maximale uit uw procesinstallaties Automatiserings- strategieën in cgmp installaties Nieuwe hoogwaardige tweedraads transmitter Rosemount

Nadere informatie

EEN HOOG RENDEMENT KRACHTIGE PRODUCTIVITEIT VOOR

EEN HOOG RENDEMENT KRACHTIGE PRODUCTIVITEIT VOOR magnum 02 MAGNUM-GAMMA KRACHTIGE PRODUCTIVITEIT VOOR EEN HOOG RENDEMENT BRENGT AL MEER DAN 160 JAAR WAARDE NAAR UW LANDBOUWBEDRIJF De zoektocht naar almaar betere kwaliteit, productiviteit en rendement

Nadere informatie

Werken in de elektrische energietechniek bij Eaton in Hengelo. Welkom in de wereld van Eaton! Bepaal zelf je loopbaan

Werken in de elektrische energietechniek bij Eaton in Hengelo. Welkom in de wereld van Eaton! Bepaal zelf je loopbaan Werken in de elektrische energietechniek bij Eaton in Hengelo Welkom in de wereld van Eaton! Bepaal zelf je loopbaan Welkom in de wereld van Eaton 3 Energie voor wereldwijd ondernemen 4 Eaton Corporation

Nadere informatie

p. 3 ECO KCE: modulariteit & flexibiliteit p. 4 p. 5 Stille Plug&Play van Danfoss

p. 3 ECO KCE: modulariteit & flexibiliteit p. 4 p. 5 Stille Plug&Play van Danfoss p. 3 ECO KCE: modulariteit & flexibiliteit p. 4 p. 5 p. 6 p. 7 p. 2 Tecumseh, ultramoderen productenserie Silensys Stille Plug&Play van Danfoss WURM introduceert: Meteolink Johnson Controls nu ook voor

Nadere informatie

Rexroth Safety on Board Oplossingen voor intelligente en economische machineveiligheid

Rexroth Safety on Board Oplossingen voor intelligente en economische machineveiligheid Rexroth Safety on Board Oplossingen voor intelligente en economische machineveiligheid 2 3 Veiligheidstechnologie vermindert het risico op ongelukken. Safety on Board verhoogt uw productiviteit. Het ontwerp

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631 brandstofexpertise Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations

Nadere informatie

De E-volutie in plaatbewerking. De E-volutie in plaatbewerking

De E-volutie in plaatbewerking. De E-volutie in plaatbewerking De E-volutie in plaatbewerking De E-volutie in plaatbewerking Synergie in innovatie SafanDarley is een nieuwe merknaam, maar met een vertrouwde klank. SafanDarley is ontstaan uit de samenvoeging van Safan

Nadere informatie

en fietsen maar! Puur rijplezier: Test nu de nieuwe e-bikes van Kalkhoff! Beleef het zelf! Kwaliteit uit Duitsland.

en fietsen maar! Puur rijplezier: Test nu de nieuwe e-bikes van Kalkhoff! Beleef het zelf! Kwaliteit uit Duitsland. en fietsen maar! Modellen 2013 02 Voorwoord en fietsen maar! Puur rijplezier: Test nu de nieuwe e-bikes van Kalkhoff! Beleef het zelf! E-bikes zijn trendy, aantrekkelijk, sportief, elegant, geniaal, overtuigend,

Nadere informatie

Strategisch Plan April 2014

Strategisch Plan April 2014 Strategisch Plan April 2014 Inhoud Onze ambitie 3 Trendanalyse 4 Strategie 6 Doelstellingen 9 Betrouwbaar 10 Blijvend betrouwbare en veilige netten 11 Veilig werken 14 Vakmanschap en leiderschap 15 Betaalbaar

Nadere informatie

TECHNICALMAGAZINE. Ammertech al vroeg actief met lean-management. Sandvik Coromant Hogedruk koelmiddelen voor efficiënte productie

TECHNICALMAGAZINE. Ammertech al vroeg actief met lean-management. Sandvik Coromant Hogedruk koelmiddelen voor efficiënte productie NUMMER 35 NEGENDE JAARGANG 2015 3,25 TECHNICALMAGAZINE MAGAZINE VOOR INKOPERS IN DE TECHNOLOGISCHE INDUSTRIE Sandvik Coromant Hogedruk koelmiddelen voor efficiënte productie VIBA Betere borging van boutverbindingen

Nadere informatie

De nieuwe Demag V-kraan

De nieuwe Demag V-kraan De nieuwe Demag V-kraan Minder is meer. 02 De revolutie in de kraanbouw: de nieuwe Demag V-kraan Innovatie door traditie. Als toonaangevende wereldwijde leverancier van kranen en componenten, bieden wij

Nadere informatie

1.0 tot 1.5 ton. Elektrische Vorkheftruck. Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks Hoogwerkers Veegmachines

1.0 tot 1.5 ton. Elektrische Vorkheftruck. Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks Hoogwerkers Veegmachines Elektrische Vorkheftruck 1.0 tot 1.5 ton Van der Kreeft bv Veldwade 18 3439 LE Nieuwegein T +31 (0)30 280 55 50 F +31 (0)30 289 93 71 www.heftruck.com Verhuur Lease Verkoop Onderhoud Heftrucks Magazijntrucks

Nadere informatie

VOOR RUWE OMSTANDIGHEDEN

VOOR RUWE OMSTANDIGHEDEN magnum 02 MAGNUM-GAMMA MAGNUM KLAAR VOOR NIEUWE UITDAGINGEN KRACHTIGER VOOR RUWE OMSTANDIGHEDEN NA MEER DAN 170 JAAR BLIJVEN WIJ TROUW AAN ONZE VISIE: DE LANDBOUWERS VAN MORGEN VOORZIEN VAN LANDBOUWMACHINES

Nadere informatie

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl

Develop Online Business Results. www.mach3builders.nl Develop Online Business Results www.mach3builders.nl kennis development Mach3Academy technische oplossingen Baanbrekend en snel meebewegen in de steeds veranderende markt partnernetwerk resultaat De digitalisering

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

Remeha HRe -ketel. Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis. Primeur. voor Nederland.

Remeha HRe -ketel. Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis. Primeur. voor Nederland. Remeha HRe -ketel Uw persoonlijke energiecentrale voor warmte, warm water én elektriciteit in huis Primeur voor Nederland Onderdeel van: de slimme & duurzame energieoplossingen van Remeha Energiebronnen

Nadere informatie

Voorzien in uw behoeften

Voorzien in uw behoeften Voorzien in uw behoeften IN EUROPA, HET MIDDEN-OOSTEN EN AFRIKA Onze visie: s Werelds meest dynamische wetenschapsbedrijf zijn, dat duurzame oplossingen creëert die het leven van de mens beter, veiliger

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

Valtra T Serie. HiTech / Versu / Direct 158 225 PK

Valtra T Serie. HiTech / Versu / Direct 158 225 PK NL Valtra T Serie HiTech / Versu / Direct 158 225 PK Inhoud 2 Valtra T Serie 158 225 pk / HiTech Versu Direct Pag 5... Op maat gemaakt Pag 7... Geproduceerd In Finland Pag 8... Krachtige zescilinders Pag

Nadere informatie

APV Factory Xpress Systemen

APV Factory Xpress Systemen APV FX SYSTEMS APV Factory Xpress Systemen VOORDELEN VOOR PRODUCTIE OP KLEINE, MIDDELGROTE EN GROTE SCHAAL PASTEURS, MEMBRAANFILTRATIE, SAFEWATER, CIP, UHT, FLEX-MIX, MELKONTVANGST SPX is zeer betrokken

Nadere informatie

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE

IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE IK WIL EEN DUURZAME SAMEN- WERKING MET GEZAMEN- LIJKE DOELEN EN MAXIMALE TRANSPARANTIE PARTNER- PROGRAMMA PARTNERPROGRAMMA INLEIDING Wij zijn een bedrijf dat staat voor technische expertise, krachtige

Nadere informatie

Activiteitenrapport Benelux & International

Activiteitenrapport Benelux & International Activiteitenrapport Benelux & International GDF SUEZ 219 300 medewerkers Omzet : 97 miljard ENERGY EUROPE Engineering ENERGY INTERNATIONAL SYSTEMS, INSTALLATIONS & MAINTENANCE FRANCE GLOBAL GAS & LNG ENERGY

Nadere informatie

Automation magazine van Schneider Electric mei 2009 nr 13. p. 12. ZEBRA Gasnetwerk vroeg een beschikbaarheid van 99,9 procent

Automation magazine van Schneider Electric mei 2009 nr 13. p. 12. ZEBRA Gasnetwerk vroeg een beschikbaarheid van 99,9 procent Transparent info Automation magazine van Schneider Electric mei 2009 nr 13 p. 12 ZEBRA Gasnetwerk vroeg een beschikbaarheid van 99,9 procent Colofon Transparant Info is een uitgave van Schneider Electric

Nadere informatie