Naam kennisgeving = NL_BZK_CSDO _FR Besluit incidentele subsidie voor het project DRIP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Naam kennisgeving = NL_BZK_CSDO _FR Besluit incidentele subsidie voor het project DRIP"

Transcriptie

1 Naam kennisgeving = NL_BZK_CSDO _FR Besluit incidentele subsidie voor het project DRIP Grondslag (ASV, AWB, regeling) Soort maatregel, ad hoc of regeling Algemene wet bestuursrecht Provinciewet Algemene Subsidieverordening Fryslan 2013 Ad hoc Datum toekenning 30 januari 2018 Betrokken sector Alle economische sectoren Naam begunstigde KMO/MKB of groot Delphy Postbus CA WAGENINGEN Kmo s Omvang van de steun Percentage steun van de in aanmerking komende kosten 46% Steuninstrument (subsidie, lening, garantie) subsidie Doelstelling van de steun (opleiding, ooi, milieu) Artikel nr van de LGVV Steun voor onderzoek en ontwikkeling in de landbouw en de bosbouwsector (art. 31) Artikel 31 LGVV Link naar de regeling Geen, er is sprake van een Incidentele subsidie, zie beschikking hieronder

2 Delphy Postbus CA WAGENINGEN Leeuwarden, 30 januari 2018 Verzonden, Ons kenmerk : Afd./Opgave : Frysk kapitaal Behandeld door : M. A. Roersma / (058) of financieringenensubsidies@fryslan.frl Uw kenmerk : Bijlage(n) : Onderwerp : PF-2017/ Besluit incidentele subsidie voor het project DRIP Geachte heer/mevrouw, Op 3 april 2017 hebben wij uw subsidieaanvraag ontvangen. U vraagt een incidentele subsidie voor het project DRIP. Uw aanvraag heeft zaaknummer PF-2017/ In deze brief staat ons besluit. Ook leggen wij uit waarom wij dit besluit hebben genomen. Wat is ons besluit? Wij hebben besloten u een onder voorwaarden incidentele subsidie van te verlenen. Uw project past binnen onze doelstellingen zoals gesteld in het Regionaal programma KRW Landbouw, onderdeel werken aan kwantiteits- en kwaliteitsdoelen in Fryslan Uw aanvraag is getoetst aan de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en de Algemene subsidieverordening provincie Fryslan 2013 (Asv). De subsidie betreft een incidentele subsidie zoals gesteld in artikel 4:23, derde lid, onder d van de Awb. Het is een eenmalige subsidie waaraan in de toekomst geen rechten kunnen worden ontleend. - 1 / 5 - Ons kenmerk:

3 Waar is de subsidie voor bedoeld? Wij verlenen de subsidie op basis van uw volledige aanvraag. In onderstaande tabel staat per activiteit hoeveel subsidie u ontvangt. Omschrijving van de gesubsidieerde activiteiten Totale kosten uit begroting Toegekend subsidiebedrag Opstellen plan van aanpak (drip/fertigatie/chemigatie) Inrichting van het systeem Begeleiding systeem (implementatie/gebruik) Omschrijving activiteit Monitoring systeem/varianten Bijeenkomsten deelnemers Communicatie en PR Projectmanagement, evaluatie en rapportage Totaal , U beoogt met uw project 1. Inzicht in de kansen voor fertigatie en chemigatie, besparingsmogelijkheden en emissiebeperking 2. Hergebruik van reststromen uit andere sectoren 3. Inzicht in effecten op de teelt en risico's in de teelt 4. Inzicht in de effecten van de diverse teelthandelingen 5. Inzicht in kosten en baten en financieringsvormen 6. Inzicht in effect op de bodemkwaliteit De resultaten die uit voorgaande doelstelling voortkomen zijn: 1. In het totaal zal er in Fryslan circa ha onder druppelirrigatie gelegd worden. Optimaliseren/verhogen van de opbrengst en kwaliteit van de gekozen gewassen (hogere opbrengst, betere kwaliteit etc); 2. Verder optimaliseren van het systeem, sturen op basis van sensoren, positie van de slangen, regime van giften van water/mineralen etc. Dit in de diverse gewassen; 3. Mogelijkheden nagaan om teeltrisico's te verkleinen, beperking vorstschade, stabielere bodemtemperatuur, ziekte onderdrukking; 4. Optimaliseren en beperken emissiebeperking mineralen. Beperken giften en beperking uiten afspoeling; 5. Toepassen van chemigatie ( onder proefveldontheffing, GEP/TNG erkenning) in samenwerking met gewasbeschermingsindustrie. Toelatingsdossier opbouwen en landbouwkundige effectiviteit vaststellen; 6. Toepassen van chemigatie met bodemverbeteraars en "groene" gewasbeschermingsmiddelen; 7. Toedienen van watertransportmiddelen. Deze zorgen voor een betere verdeling van het water na de toediening hiervan. Verwachting is dat hiermee nog efficiënter met water omgegaan kan worden; 8. Toepassing van spuiloog als kunstmestvervanger. Spuiloog is afkomstig van luchtwassers die veel in de veehouderijsector worden toegepast. Een voorbeeld van hergebruik van afvalstromen; 9. Acceptatie van teeltsysteem in de omgeving; maatschappelijk verantwoord ondernemen ( met name bij de lelieteelt); 10. Verder ontwikkelen van financieringssystemen voor dergelijke innovatieve teeltsystemen Toepassing van solarenergy. - 2 / 5 - Ons kenmerk:

4 Hoe wordt uw subsidie vastgesteld? U voert het project uit van 1 maart 2017 tot en met 1 april Dit doet u als u de activiteiten heeft verricht, maar uiterlijk op 1 juni Met de aanvraag tot subsidievaststelling stuurt u een activiteitenverslag mee. In het activiteitenverslag beschrijft u hoe u de activiteiten heeft uitgevoerd. Ook laat u in het activiteitenverslag zien dat u de verplichtingen bent nagekomen. Wij beoordelen uw aanvraag en stellen de subsidie daarna vast. Als u de aanvraag niet of niet op tijd indient, kunnen wij de subsidie lager vaststellen. Binnen 22 weken nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u onze beslissing daarop. Wat zijn uw verplichtingen? Bij deze subsidieverstrekking geldt een aantal verplichtingen: - Vóór de begindatum van uw project wordt op het internet de volgende informatie bekendgemaakt: a) dat het gesteunde project wordt uitgevoerd; b) de doelstellingen van het gesteunde project; c) de vermoedelijke datum van de publicatie van de resultaten die van het gesteunde project worden verwacht; d) de plaats waar de van het gesteunde project verwachte resultaten op het internet zullen worden bekendgemaakt; e) de vermelding dat de resultaten van het gesteunde project gratis beschikbaar zijn voor alle ondernemingen die in de betrokken specifieke landbouw- of bosbouwsector of -subsector actief zijn. - De resultaten van het gesteunde project worden op internet beschikbaar gesteld vanaf de einddatum van het gesteunde project of vanaf de datum waarop informatie over die resultaten wordt gegeven aan leden van specifieke organisaties, afhankelijk van wat als eerste plaatsvindt. De resultaten blijven op internet beschikbaar gedurende ten minste vijf jaar vanaf de einddatum van het gesteunde project. - Het kan zijn dat u de activiteiten waarvoor deze subsidie is bedoeld, niet, niet op tijd of helemaal niet kunt uitvoeren. Ook kan het zijn dat u niet meer aan de verplichtingen kunt voldoen. Dat moet u altijd direct en schriftelijk aan ons melden. Als u dat niet op tijd doet, verlagen wij de subsidie bij de vaststelling met 3%. - U moet alle stukken die met deze subsidie te maken hebben, minimaal vijf jaar bewaren. - U dient binnen één jaar na de datum van de subsidieverlening met de activiteiten te beginnen. Wij stellen het daarnaast op prijs als u bij de uitvoering van uw activiteiten aangeeft dat die mogelijk zijn gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Fryslân. - 3 / 5 - Ons kenmerk:

5 Hoe wordt de subsidie uitbetaald? Het verleende subsidiebedrag is Binnenkort ontvangt u op uw rekening met nummer NL25RABO , ten name van Delphy BV. Het restant zal worden betaald bij vaststelling van de subsidie. Bij de betaling vermelden wij het zaaknummer PF- 2107/ Als de genoemde betaalgegegevens niet (meer) kloppen, horen wij dat graag van u. Kasritme Welke wet- en regelgeving is van toepassing? Op dit besluit zijn van toepassing; de Algemene wet bestuursrecht, de Algemene subsidieverordening provincie Fryslân 2013, het besluit misbruik en oneigenlijk gebruik 2017 van toepassing, en De VERORDENING (EU) Nr. 702/2014 VAN DE COMMISSIE van 25 juni 2014 waarbij bepaalde categorieën steun in de landbouw- en de bosbouwsector en in plattelandsgebieden op grond van de artikelen 107 en 108 van het Verdrag betreffende de werking van de Europese Unie met de interne markt verenigbaar worden verklaard. Staatssteun De subsidie wordt verstrekt onder artikel 31 van de Landbouwvrijstellingsverordening, zijnde steun voor onderzoek en ontwikkeling in de landbouw- en de bosbouwsector is verenigbaar met de interne markt in de zin van artikel 107, lid 3, van het Verdrag en vrijgesteld van de aanmeldingsverplichting van artikel 108, lid 3, van het Verdrag. De aanvraag voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld in de leden 2 tot en met 7 van dit artikel en aan alle overige voorwaarden van de Verordening. - 4 / 5 - Ons kenmerk:

6 Heeft u nog vragen? Neem bij vragen contact op met de afdeling Financieringen & Subsidies. Dit doet u door te bellen naar (058) U kunt ook een sturen naar subsidies@fryslan.frl of een brief naar: provincie Fryslân, afdeling Financieringen & Subsidies, postbus 20120, 8900 HM Leeuwarden. Als u bij contact met ons steeds uw zaaknummer PF-2017/ vermeldt, kunnen wij u beter helpen. Hoogachtend, Gedeputeerde Staten van Fryslân, drs. A.A.M. Brok, voorzitter R.E. Bouius - Riemersma, MBA MCM, secretaris Degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken kan tegen dit besluit binnen zes (6) weken na de verzending daarvan een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten, Postbus 20120, 8900 HM in Leeuwarden. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: a. de naam en het adres van de indiener; b. de dagtekening; c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht; d. de gronden van het bezwaar. Meer informatie over de bezwaarschriftenprocedure vindt u op onder contact, of u kunt bellen met het secretariaat van de bezwaarschriftencommissie: tel. (058) / 5 - Ons kenmerk:

7 - Paraaf medewerk(st)er : - Paraaf afdelingshoofd :

<rid 1 7 JULI2018. rammee. nrovinsie frvslán. , provincie fryslán. Stichting Living Lab natuurinclusieve landbouw Jachtkamp RP BANTEGA

<rid 1 7 JULI2018. rammee. nrovinsie frvslán. , provincie fryslán. Stichting Living Lab natuurinclusieve landbouw Jachtkamp RP BANTEGA nrovinsie frvslán, postbus 20120 hm leeuwarden 8900 tweebaksmarkt (058) Stichting Living Lab natuurinclusieve landbouw Jachtkamp 7 8538 RP BANTEGA 52 292 59 25 www.fryslanfrl provincie@fryslan.frl www.twitter.com/proyfryslan

Nadere informatie

-1/5- Ons kenmerk:

-1/5- Ons kenmerk: Registrator: 2014-41748 (Reg.dat.: 31/10/2014) Afd./cluster: provinsje fryslân postbus 20120 8900 hm Ieeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 25 telefax: (058) 292 51 25 College van burgemeester

Nadere informatie

~ffil 17 JULI2018. provinsie fryslán provincie fryslán. Kornwerderzand Tidal BV Sluiskolkkade GP DEN OEVER. Leeuwarden, 17 juli 2018 Verzonden,

~ffil 17 JULI2018. provinsie fryslán provincie fryslán. Kornwerderzand Tidal BV Sluiskolkkade GP DEN OEVER. Leeuwarden, 17 juli 2018 Verzonden, provinsie fryslán postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt (058) 52 292 59 25 www.fryslan.frl Kornwerderzand Tidal BV Sluiskolkkade 2 1779 GP DEN OEVER provincie@fryslan.frl www.twitter.com/provfryslan

Nadere informatie

Subsidies P.W. Louwsma / (058) of

Subsidies P.W. Louwsma / (058) of provinsje fryslan provincie fryslan ^ Ö

Nadere informatie

Lkistni. 6 FEBI01Q Ons kenmerk Afd./Opgave Behandeld door Uw kenmerk Bijlage(n) provinsje fryslán provincie fryslán 40. masimiii

Lkistni. 6 FEBI01Q Ons kenmerk Afd./Opgave Behandeld door Uw kenmerk Bijlage(n) provinsje fryslán provincie fryslán 40. masimiii 40 I.1 < masimiii postbus 20120 8900 hm leeuwardert tweebaksrnarkt (058) 52 292 59 25 Lkistni www.fryslan.frl Vereniging Innovatiecluster Drachten T.a.v. B. Visser, voorzitter De Tijen 3 9201 BX DRACHTEN

Nadere informatie

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht.

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht. > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag Stichting Holland Circular Hotspot Rijnstraat 8 Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag Contactpersoon XXXXX IENW/BSK- Uw kenmerk Betreft Subsidieverlening

Nadere informatie

: provinciale bijdrage voor het project Closing the Loops

: provinciale bijdrage voor het project Closing the Loops Het consortium Closing the Loops p/a Omrin de heer J.W.G. Vernooij Postbus 1622 8901 BX Leeuwarden Leeuwarden, 10 juni 2014 Verzonden, Ons kenmerk : Docbasenummer Programma : Wurkje foar Fryslân Behandeld

Nadere informatie

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht.

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht. > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag Stichting Nationaal Testcentrum Circulaire Plastics Rijnstraat 8 Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag Uw kenmerk Betreft Subsidieverlening inzake de realisatie

Nadere informatie

Aan: Mycelco t.a.v. dhr. van Driel Grote Stern TB EMMEN 7827 TB40

Aan: Mycelco t.a.v. dhr. van Driel Grote Stern TB EMMEN 7827 TB40 Aan: Mycelco t.a.v. dhr. van Driel Grote Stern 40 7827 TB EMMEN 7827 TB40 project Bio-Based energy o.g.v Drentse Green Deals 3 oktober 2016 3 oktober 2016 3 oktober 2016 Grote Stern 40 7827 TB 201601411-00657210

Nadere informatie

Subsidieverlening Watersnoodmuseum herinrichting 4 e caisson

Subsidieverlening Watersnoodmuseum herinrichting 4 e caisson Watersnoodmuseum Bestuurskern Dir. Algemeen Waterbeleid en Veiligheid Rijnstraat 8 Den Haag Postbus 20906 2500 EX Den Haag Contactpersoon Onderwerp Subsidieverlening Watersnoodmuseum herinrichting 4 e

Nadere informatie

Uw aanvraag hebben wij geregistreerd onder kenmerk C

Uw aanvraag hebben wij geregistreerd onder kenmerk C Stichting Holst Centre De heer J. Lombaers Postbus 8550 5605 KN EINDHOVEN Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC s-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl www.brabant.nl

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM ZON Energie Ontwikkelingsbedrijf B.V. De heerj. Braakman Postbus 22 1715 ZG Spanbroek Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon L. Blommestijn CZ/SI/SU

Nadere informatie

Het project dient te worden uitgevoerd in de periode van 1 juni 2017 tot en met

Het project dient te worden uitgevoerd in de periode van 1 juni 2017 tot en met > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag ZLTO-projecten Postbus 100 5201 AC 's HERTOGENBOSCH Directoraat-generaal Agro en Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500

Nadere informatie

Courage. Datum. project Gezonde Partners. Geachte heer XX

Courage. Datum. project Gezonde Partners. Geachte heer XX > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Courage Directoraat-generaal Agro en Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Factuuradres Postbus 16180 2500

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Bloc bv De heer R. Lentz Van Vollenhovenstraat 1 5 (p22) 301 6 BE Rotterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. J. Bosch CZ/SI/SU Telefoonnummer +31 2351 44B98 boschj@noord-holland.nl

Nadere informatie

Provinciaal blad van Noord-Brabant

Provinciaal blad van Noord-Brabant Provinciaal blad van Noord-Brabant ISSN: Onderwerp Mandaatbesluit asbest eraf, zonnepanelen erop Meer Met Minder Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Gelet op artikel 10:3 van de Algemene wet bestuursrecht

Nadere informatie

DECEMBER DECEMBER Ministerie van Economische Zaken. artikel 1, zesde lid wordt onderhavige subsidie niet verleend aan ondernemingen

DECEMBER DECEMBER Ministerie van Economische Zaken. artikel 1, zesde lid wordt onderhavige subsidie niet verleend aan ondernemingen T.a.v. Postbus 9 7400 AA DEVENTER Gezondheidsdienst voor Dieren Directie Agro- en kennis Eezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postbus 20401 2500 EI< Den Haag Postadres Bezoekadres Directeraat-generaal

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen

Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Verordening van 23 maart, 13 en 20 april 2016 van Provinciale Staten van Drenthe, Fryslân en Groningen, houdende bepalingen met betrekking tot de verstrekking van subsidies van het Samenwerkingsverband

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten. Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland T.a.v. het bestuur Bezuidenhoutseweg AW DEN HAAG

Gedeputeerde Staten. Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland T.a.v. het bestuur Bezuidenhoutseweg AW DEN HAAG Gedeputeerde Staten Bureau Subsidies Contact Mw. L.M. van Os T 070-441 68 25 lm.van.os@pzh.nl Postadres Provinciehuis Postbus 90602 2509 LP Den Haag T 070-441 66 11 www.zuid-holland.nl Natuur en Milieufederatie

Nadere informatie

Het project dient te worden uitgevoerd in de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017.

Het project dient te worden uitgevoerd in de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017. > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Stichting Zeldzame Huisdierrassen Directoraat-generaal Agro en Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Factuuradres

Nadere informatie

1.1 Procesverloop U heeft mij op 24 november 2017 nog aanvullende informatie bij de aanvraag gestuurd.

1.1 Procesverloop U heeft mij op 24 november 2017 nog aanvullende informatie bij de aanvraag gestuurd. > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Stichting Ovoned Directoraat-generaal Agro en Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Overheidsidentificatienr

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten. Gemeente Goeree-Overflakkee t.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus AA MIDDELHARNIS

Gedeputeerde Staten. Gemeente Goeree-Overflakkee t.a.v. het college van burgemeester en wethouders Postbus AA MIDDELHARNIS Gedeputeerde Staten Contact Bureau Subsidies Mw. L.M. van Os T 070-441 68 25 lm.van.os@pzh.nl Postadres Provinciehuis Postbus 90602 2509 LP Den Haag T 070-441 66 11 www.zuid-holland.nl Gemeente Goeree-Overflakkee

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten. Stichting Werelderfgoed Kinderdijk t.a.v. het bestuur Overwaard AT KINDERDIJK

Gedeputeerde Staten. Stichting Werelderfgoed Kinderdijk t.a.v. het bestuur Overwaard AT KINDERDIJK Gedeputeerde Staten Bureau Subsidies mw. J.M. Soels T 070-441 70 98 jm.soels@pzh.nl Bureau Bureau Cultuur en vrijetijd mw. K.T. Wassink T 070-441 75 62 kt.wassink@pzh.nl Stichting Werelderfgoed Kinderdijk

Nadere informatie

Nationaal Gevangenismuseum het bestuur Oude Gracht VEENHUIZEN Geacht bestuur subsidie (incl. Verplichting) V /01/ (1)

Nationaal Gevangenismuseum het bestuur Oude Gracht VEENHUIZEN Geacht bestuur subsidie (incl. Verplichting) V /01/ (1) Aan: Nationaal Gevangenismuseum t.a.v. het bestuur Oude Gracht 1 9341 AA VEENHUIZEN 9341 AA1 Gevangenismuseum Drentse Investeringsagenda Oude Gracht 1 9341 AA 201602435-00692275 9341 AA VEENHUIZEN Gevangenismuseum

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Peterson Projects BV De heer C. van der Lee Postbus 893 3000 AW Rotterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mwj. Bosch CZ/SI/SU Telefoonnummer +31 235144398 boschj@noord-holland.nl

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland n Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Stichting Texels Museum, onderdeel Museum Kaap Skil Mevrouw C. Hordijk Ruijslaan 92 1 796 AZ DE KOOG Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr. N. Helmich CZ/SI/SU

Nadere informatie

Deze beoordeling heeft geleid tot het besluit dat wij u een incidentele subsidie verlenen van ,-

Deze beoordeling heeft geleid tot het besluit dat wij u een incidentele subsidie verlenen van ,- Aan: Avebe UA t.a.v. Dhr. E. Koops Postbus 15 9640 AA VEENDAM 9640 AA15 ikv Green Deal dt_poststempel Postbus 15 9640 AA 201501667-00578826 9640 AA VEENDAM ikv Green Deal Assen, 8 juli 2015 Ons kenmerk

Nadere informatie

Datum 13 maart 2019 Betreft Uw subsidieverzoek ondersteuning projectactiviteiten SZH 2019 van 16 december 2018

Datum 13 maart 2019 Betreft Uw subsidieverzoek ondersteuning projectactiviteiten SZH 2019 van 16 december 2018 > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Stichting Zeldzame Huisdierrassen Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Overheidsidentificatienr T 070

Nadere informatie

project PIXI-pad, Natuur met Alluur 2017 Postbus AH AH GRONINGEN project PIXI-pad, Natuur met Alluur 2017

project PIXI-pad, Natuur met Alluur 2017 Postbus AH AH GRONINGEN project PIXI-pad, Natuur met Alluur 2017 Aan: Staatsbosbeheer t.a.v. L.A. Hummelen Postbus 333 9700 AH GRONINGEN 9700 AH333 project PIXI-pad, Natuur met Alluur 2017 Postbus 333 9700 AH 201701491-00702151 9700 AH GRONINGEN project PIXI-pad, Natuur

Nadere informatie

Algemene subsidieverordening gemeente Harlingen 2015

Algemene subsidieverordening gemeente Harlingen 2015 Algemene subsidieverordening gemeente Harlingen 2015 Artikel 1. Begripsomschrijvingen a. Activiteit: het resultaat van samenhangend handelen van een organisatie, meetbaar in tijd, kwantiteit, kwaliteit

Nadere informatie

3561GG4. Christelijk Nationaal Vakverbond Nederland (CNV).. Tiberdreef GG UTRECHT

3561GG4. Christelijk Nationaal Vakverbond Nederland (CNV).. Tiberdreef GG UTRECHT > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Christelijk Nationaal Vakverbond Nederland (CNV).. Tiberdreef 4 3561 GG UTRECHT 3561GG4 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509

Nadere informatie

3440AM520. Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV).. Postbus AM WOERDEN

3440AM520. Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV).. Postbus AM WOERDEN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV).. Postbus 520 3440 AM WOERDEN 3440AM520 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Het projectplan dient te worden uitgevoerd in de periode van 3 maart tot en met 31 december 2016.

Het projectplan dient te worden uitgevoerd in de periode van 3 maart tot en met 31 december 2016. > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Stichting Zeldzame Huisdierrassen Directoraat-generaal Agro en Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Factuuradres

Nadere informatie

besluiten de Subsidieregeling kavelinrichting Fryslân 2019 vast te stellen als volgt:

besluiten de Subsidieregeling kavelinrichting Fryslân 2019 vast te stellen als volgt: Besluit van Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslân houdende regels omtrent subsidie kavelinrichting (Subsidieregeling kavelinrichting Fryslân 2019) Tekst van de regeling Intitulé Besluit van de Gedeputeerde

Nadere informatie

3833AM1. BOA-ACP T.a.v... Larikslaan AM LEUSDEN

3833AM1. BOA-ACP T.a.v... Larikslaan AM LEUSDEN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag BOA-ACP T.a.v... Larikslaan 1 3833 AM LEUSDEN 3833AM1 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Provincie Noord-Brabant. College van burgemeester en wethouders van gemeente Woudrichem De heer E. Smulders Postbus ZG WOUDRICHEM

Provincie Noord-Brabant. College van burgemeester en wethouders van gemeente Woudrichem De heer E. Smulders Postbus ZG WOUDRICHEM College van burgemeester en wethouders van gemeente Woudrichem De heer E. Smulders Postbus 6 4285 ZG WOUDRICHEM J mm Gillian 15.0002815 Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200 MC 's-hertogenbosch Telefoon (073)

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Algemene Werkgeversvereniging Nederland.. Bezuidenhoutseweg 12 2594 AV DEN HAAG 2594AV12 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Windmill Film Mevrouw A. van der Heil Amstel 266 101 7 AM AMSTERDAM Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. M. van der Plas CZ/SI/SU Telefoonnummer +31235143463 plasm@noord-holland.nl

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Floating Dreams BV Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon De heer A. Krijger mwj. Bosch Nieuwendammerkade 12 CZ/SI/SU 1022 AB Amsterdam Telefoonnummer +31235144398 boschj@noord-holland.nl

Nadere informatie

Aan: Bio Energy Hartlief-Lammers B.V. Roozand TD DONDEREN 9497 TD1

Aan: Bio Energy Hartlief-Lammers B.V. Roozand TD DONDEREN 9497 TD1 Aan: Bio Energy Hartlief-Lammers B.V. Roozand 1 9497 TD DONDEREN 9497 TD1 project 'Innovatie in de vergistingsketen' ihkv de Drentse Green Deal dt_poststempel Roozand 1 9497 TD 201501728-00590263 9497

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Havenbedrijf Amsterdam N.V. De heer R. Barkhuis Postbus 1 9406 1 000 GK Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. I. Molenaar-Sztachelska

Nadere informatie

AFSCHRiFT. provinsje fryslân provincie fryslân b. Electric Power Holland BV t.a.v. de heer E. Vroegop Proostwetering 25G 3543 AB UTRECHT

AFSCHRiFT. provinsje fryslân provincie fryslân b. Electric Power Holland BV t.a.v. de heer E. Vroegop Proostwetering 25G 3543 AB UTRECHT provinsje fryslân provincie fryslân b Electric Power Holland BV t.a.v. de heer E. Vroegop Proostwetering 25G 3543 AB UTRECHT AFSCHRiFT postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon; (058)

Nadere informatie

> Retouradres Postbus EK Den Haag Directoraat-generaal Agro

> Retouradres Postbus EK Den Haag Directoraat-generaal Agro > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag De Limburgse Land- en Tuinbouw Bond Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Overheidsidentificatienr 00000001858272854000

Nadere informatie

Stichting Shakespearetheater Diever het bestuur Hezenes DIEVER Geacht bestuur 15 april 2016 UBR (incl. Verplichting) 15 april 2016 V

Stichting Shakespearetheater Diever het bestuur Hezenes DIEVER Geacht bestuur 15 april 2016 UBR (incl. Verplichting) 15 april 2016 V Aan: Stichting Shakespearetheater Diever t.a.v. het bestuur Hezenes 3 7981 LD DIEVER 7981 LD3 project bouwen van Globe Theater 15 april 2016 15 april 2016 15 april 2016 Hezenes 3 7981 LD 201600291-00630628

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Rotterdam

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Rotterdam Aan begunstigde: Mobiel Erfgoed Centrum de heer R Schuddeboom Postbus 247 3CL Rotterdam Projectnaam: MEC-Innovatie Projectnummer: 21R.5 Datum besluit: 15-3-212 Subsidiebeschikking in het kader van het

Nadere informatie

3004EC Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus EC ROTTERDAM

3004EC Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus EC ROTTERDAM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus 11134 3004EC ROTTERDAM 3004EC11134 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

7324AE1C. VNO-NCW Midden T.a.v... Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN

7324AE1C. VNO-NCW Midden T.a.v... Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag VNO-NCW Midden T.a.v... Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN 7324AE1C Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

1170AC144. STOOF Postbus AC BADHOEVEDORP

1170AC144. STOOF Postbus AC BADHOEVEDORP > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag STOOF Postbus 144 1170AC BADHOEVEDORP 1170AC144 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon

Nadere informatie

Verzenddatum Bijlagen Uw kenmerk Ons kenmerk 1 juni

Verzenddatum Bijlagen Uw kenmerk Ons kenmerk 1 juni Postbus 55 8200 AB Lelystad Stichting De Lelystadse Boer Lisdoddeweg 53 8219 PR LELYSTAD Telefoon (0320)-265265 Fax (0320)-265260 E-mail provincie@flevoland.nl Website www.flevoland.nl Verzenddatum Bijlagen

Nadere informatie

CONCEPT. Gebiedscoöperatie Noord-Holland Zuid De heer M. Kuiper Oostmeerkade TV AMSTELVEEN

CONCEPT. Gebiedscoöperatie Noord-Holland Zuid De heer M. Kuiper Oostmeerkade TV AMSTELVEEN POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Gebiedscoöperatie Noord-Holland Zuid De heer M. Kuiper Oostmeerkade 6 1184 TV AMSTELVEEN Betreft: Verlenen subsidie Project: Pilot kruidenrijk gras met inheemse kruiden Op

Nadere informatie

Toelichting op de Algemene Subsidieverordening Gemeente Heerde 2017

Toelichting op de Algemene Subsidieverordening Gemeente Heerde 2017 Toelichting op de Algemene Subsidieverordening Gemeente Heerde 2017 Begripsomschrijvingen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: - algemene groepsvrijstellingsverordening:

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Kenniscentrum Plantenstoffen de heer L.A. Mur ABC Westland 128 2685DB Poeldijk Projectnaam: Extractenbibliotheek Projectnummer: Datum besluit: 08-07-2013 in het kader van het EFRO Doelstelling

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Stichting Incubator Utrecht de heer O. Schoots Yalelaan 40 3584CM Utrecht Projectnaam: Life Science Incubator Utrecht Projectnummer: Datum besluit: 01-11-2012 Subsidiebeschikking in het

Nadere informatie

Na informeren betrokkenen. Openbaar op 13 juni 2019

Na informeren betrokkenen. Openbaar op 13 juni 2019 B en W Adviesnota Onderwerp Incidenteel subsidie innovatief project Odapark Zaaknummer Teammanager Ernst-Jan Meerbeek B & W datum 11 juni 2019 Afdeling/Team Stad Dorpen en Wijken/Maatschappelijke ontwikkeling

Nadere informatie

besluit ik de genoemde verlening als volgt te herzien (de vet gedrukte gegevens zijn hierbij gewijzigd):

besluit ik de genoemde verlening als volgt te herzien (de vet gedrukte gegevens zijn hierbij gewijzigd): > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Koninklijke Vereniging Onderhoud NL T.a.v... Coenecoop 5 2741PG WADDINXVEEN 2741PG5 Directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering Rijnstraat

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart de heer P. Struijs Vasteland 12e 3011BL Rotterdam Projectnaam: LNG Dual fuel voor de Binnenvaart Projectnummer: 22Z.011 Datum besluit: 25-02-2011

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM AEB Exploitatie B.V. De heer B. Berkhout Postbus 58292 1 040 HG Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr EJ. Bos CZ/SI/SU Telefoonnummer +31235144678 bose@noord-holland.nl

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon Betreft

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Stichting Waag Society mevrouw Marleen Stikker Nieuwmarkt 4 1012CR Amsterdam Projectnaam: CineGrid Amsterdam Projectnummer: 21M.007 Datum besluit: 27-04-2010 Subsidiebeschikking in het

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

2390AB77. Stichting Arbeidsmarkt en Opleiding in de Metalektro (A+O) T.a.v... Postbus AB HAZERSWOUDE-DORP

2390AB77. Stichting Arbeidsmarkt en Opleiding in de Metalektro (A+O) T.a.v... Postbus AB HAZERSWOUDE-DORP > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Arbeidsmarkt en Opleiding in de Metalektro (A+O) T.a.v... Postbus 77 2390AB HAZERSWOUDE-DORP 2390AB77 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel West-Regio Aan begunstigde: Acquit Business Development BV de heer W.G.L. de Jong Marnestraat 6 2497NE Den Haag Projectnaam: Delft Aardwarmte Pilot-Project (DAPP) Projectnummer: 21Z.017 Datum besluit: 08-06-2011

Nadere informatie

Het bestuur van Stichting Schouwburg Venray t.a.v. de heer J. Vervoort Postbus AB Venray. Geachte heer Vervoort,

Het bestuur van Stichting Schouwburg Venray t.a.v. de heer J. Vervoort Postbus AB Venray. Geachte heer Vervoort, Het bestuur van Stichting Schouwburg Venray t.a.v. de heer J. Vervoort Postbus 88 5800 AB Venray Raadhuisstraat 1 Postbus 500, 5800 AM Venray Telefoon (0478) 52 33 33 Telefax (0478) 52 32 22 E-mail gemeente@venray.nl

Nadere informatie

Wij verlenen u deze subsidie voor de activiteiten zoals opgenomen in uw Werkplan in de periode 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017.

Wij verlenen u deze subsidie voor de activiteiten zoals opgenomen in uw Werkplan in de periode 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017. Bezoekadres Jodenbreestraat 25 1011 NH Amsterdam Postbus 58010 1040 HA Amsterdam Telefoon 14020 Amsterdam.nl Retouradres: Postbus 58010, 1040 HA Amsterdam Stichting De Brug T.a.v. De heer W Varkevisser

Nadere informatie

steaten PROVINSJALE Stichting Ondersteuning Statenfractie Buisman Thijs Rinsemastraat LA DRACHTEN Leeuwarden, 30 maart 2017 Verzonden,

steaten PROVINSJALE Stichting Ondersteuning Statenfractie Buisman Thijs Rinsemastraat LA DRACHTEN Leeuwarden, 30 maart 2017 Verzonden, Ons Stichting Ondersteuning Statenfractie Buisman Thijs Rinsemastraat 22 9204 LA DRACHTEN PROVINSJALE steaten postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 telefoon: (058) 292 59 96 fax: (058) 292

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland 1 POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Het bestuur van Stichting Atletiek Saendelft Jaap Bootpad 2 1 567 DA ASSENDELFT Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw H.M. van der Pols CZ/SI/SU Telefoonnummer +31 235143624

Nadere informatie

Salt Farm Foundation. Datum Kenniscentrum Zilte Teelten. Geachte heer X,

Salt Farm Foundation. Datum Kenniscentrum Zilte Teelten. Geachte heer X, > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Salt Farm Foundation Directoraat-generaal Agro en Datum Betreft Kenniscentrum Zilte Teelten Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus

Nadere informatie

6041GK77. Limburgse Werkgevers Vereniging T.a.v... Godsweerdersingel GK ROERMOND

6041GK77. Limburgse Werkgevers Vereniging T.a.v... Godsweerdersingel GK ROERMOND > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Limburgse Werkgevers Vereniging T.a.v... Godsweerdersingel 77 6041 GK ROERMOND 6041GK77 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

SUBSIDIEREGELING ENERGIEBESPARING BESTAANDE BOUW PARTICULIEREN 2009

SUBSIDIEREGELING ENERGIEBESPARING BESTAANDE BOUW PARTICULIEREN 2009 SUBSIDIEREGELING ENERGIEBESPARING BESTAANDE BOUW PARTICULIEREN 2009 SUBSIDIEVERSTREKKING Artikel 1, Doel Gedeputeerde staten kunnen, met inachtneming van deze regeling, een incidentele prestatiesubsidie

Nadere informatie

Provincie Noord-Brabant. College van burgemeester en wethouders van de gemeente Helmond De heer ir. J.A. Mooibroek Postbus AZ HELMOND

Provincie Noord-Brabant. College van burgemeester en wethouders van de gemeente Helmond De heer ir. J.A. Mooibroek Postbus AZ HELMOND 1500135 Brabantlaan l j JA \ /IJ ID Postbus 90151 ^'^,^(P-,' 5200 MC 's-hertogenbosch Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 College van burgemeester en wethouders van de gemeente Helmond De

Nadere informatie

Op grond van de door u aangeleverde gecorrigeerde begroting d.d. 6 augustus 2018 vraagt u van de provincie Drenthe en Fryslân samen ,76.

Op grond van de door u aangeleverde gecorrigeerde begroting d.d. 6 augustus 2018 vraagt u van de provincie Drenthe en Fryslân samen ,76. Aan: ASTRON t.a.v. Oude Hoogeveensedijk 4 7991 PD DWINGELOO 7991 PD4 Assen, 8 oktober 2018 Ons kenmerk 201801097-00780564 Behandeld door (0592) Verplichtingennummer 75941 Onderwerp: Verlening subsidie

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Gedeputeerde Staten NV Port of Den Helder De heer J.F. Bolderheij Postbus 4058 1780 HB Den Helder Uw contactpersoon mwj. Bosch CZ/SI/SU Telefoonnummer

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM ICL Fertilizers C.V. / Amsterdam Fertilizers B.V. De heer K. ten Wolde Postbus 31 3 1 000 AH Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr EJ. Bos CZ/SI/SU

Nadere informatie

reg.nr.:... Ingek. o JUN 201! Afd,; Kopie:ül

reg.nr.:... Ingek. o JUN 201! Afd,; Kopie:ül Provincie Noord-Brabant Gemeente Boxmeer De heer Martens Postbus 450 5830 AL BOXMEER,1-6 GEMEENTE (jiii BOXMEER reg.nr.:... Ingek. Afd,; Kopie:ül o JUN 201! I-BI/2015/731 Brabantlaan 1 Postbus 90151 5200

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagformulier is bedoeld voor een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wordt verleend voor een eenmalige activiteit of ander incidenteel

Nadere informatie

H Provincie. Noord-Holland 1 3 DEC Bruinsma Freriks Transport B.V. De heer M. Freriks Lindtsedijk LE Zwijndrecht

H Provincie. Noord-Holland 1 3 DEC Bruinsma Freriks Transport B.V. De heer M. Freriks Lindtsedijk LE Zwijndrecht H Provincie POSTBUS 300/ 2001 DA HAARLEM Bruinsma Freriks Transport B.V. De heer M. Freriks Lindtsedijk 30 3336 LE Zwijndrecht Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr EJ. Bos CZ/SI/SU Telefoonnummer

Nadere informatie

7324AE1C. VNO-NCW Midden.. Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN

7324AE1C. VNO-NCW Midden.. Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag VNO-NCW Midden.. Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN 7324AE1C Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon

Nadere informatie

Algemene subsidieverordening Texel 2016

Algemene subsidieverordening Texel 2016 Algemene subsidieverordening Texel 2016 ASV Texel 2016 Vastgesteld in de openbare raadsvergadering van 23 maart 2016 onder nummer 019 Gemeenteblad Texel 2016 nr 35 datum 24-03-2016 Algemene subsidieverordening

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Havenbedrijf Amsterdam N.V. De heer R. Barkhuis Postbus 1 9406 1 000 GK Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. I. Molenaar-Sztachelska

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Fryslân, 21 mei 2019, kenmerk

Besluit van Gedeputeerde Staten van Fryslân, 21 mei 2019, kenmerk Afbouwregeling bergboeren provincie Fryslân 2019 Besluit van Gedeputeerde Staten van Fryslân, 21 mei 2019, kenmerk 01665358 Overwegende dat natuurlijke omstandigheden, zoals een uitgesproken reliëf, hoge

Nadere informatie

Nadere regels subsidieverstrekking gemeente Medemblik 2014

Nadere regels subsidieverstrekking gemeente Medemblik 2014 1 Nadere regels subsidieverstrekking gemeente Medemblik 2014 GRONDSLAG 1. Op grond van artikel 2, lid 2 van de Algemene Subsidieverordening Gemeente Medemblik (ASV) kan het college nadere regels stellen

Nadere informatie

lllllllllllllllllllll»

lllllllllllllllllllll» lllllllllllllllllllll» 1504113 Brabontloon 1. Q JUN 2015 Postbus 90151 Sf. 5200 MC 's-hertogenbosch6^sör Telefoon (073) 681 28 12 Fax (073) 614 11 15 info@brabant.nl Gemeente Helmond De heer S. Kern Postbus

Nadere informatie

OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer

OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer Beslisnota GS CRMo0002348 OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer 19018980 *19018980* onderwerp Subsidie Delta Region Network voorgesteld besluit Subsidie 2019 (arrangement 2) van maximaal 20.000,--

Nadere informatie

218RP69. Contactpersoon. Vereniging FME-CWM T.a.v... Zilverstraat RP ZOETERMEER

218RP69. Contactpersoon. Vereniging FME-CWM T.a.v... Zilverstraat RP ZOETERMEER > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Vereniging FME-CWM T.a.v... Zilverstraat 69 218 RP ZOETERMEER 218RP69 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

uw kenmerk uw brief van zaaknummer behandeld door doorkiesnr [ambtenaar 1] [telefoonnummer 1]

uw kenmerk uw brief van zaaknummer behandeld door doorkiesnr [ambtenaar 1] [telefoonnummer 1] Stichting Food Valley Postbus 294 6700 AG WAGENINGEN uw kenmerk uw brief van zaaknummer behandeld door doorkiesnr. e-mail - - 104016 [ambtenaar 1] [telefoonnummer 1] info@ede.nl betreft subsidiedossier

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie NoordHolland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Titan LNC BV De heer N. den Nijs Maassluisstraat 2 1062 GD Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mwj. Bosch CZ/SI/SU Telefoonnummer +31235144398

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Stichting Kinetisch Noord De heer B.C.J. Olij tt Neveritaweg 1 5 1033 WB AMSTERDAM Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M. van der Plas CZ/SI/SU Doorkiesnummer +31235143463

Nadere informatie

OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer

OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer Beslisnota GS CRMo0002348 OPENBAAR documentnummer Zaaknummer verwijsnummer 18932633 *18932633* onderwerp Subsidie opruimen drugsafvaldumpingen Waterschap Scheldestromen (project Bronbestrijding Zeeland

Nadere informatie

B en W Adviesnota ADVIES. Beslissing op bezwaar subsidie

B en W Adviesnota ADVIES. Beslissing op bezwaar subsidie B en W Adviesnota Onderwerp Beslissing op bezwaar subsidie Zaaknummer 378910 Teammanager Karin Bruggeman B & W datum 28 mei 2018 Afdeling/Team Wonen Werken en Leven/Maatschappelijke ondersteuning Naam

Nadere informatie

provinsje fryslán provincie fryslá.n

provinsje fryslán provincie fryslá.n provincie fryslá.n postbus 20120 8900 hm leeuwarden tweebaksmarkt 52 (058) 292 59 25 AANGETEKEND Van Bentum Recycling Centrale B.V. Van Bentum Recycling Centrale B.V. Heerenveen Vondelingenplaat 17 3196

Nadere informatie

PROVINCIAAL BLAD. Dit besluit treedt in werking op de eerste dag na bekendmaking in het Provinciaal Blad en werkt terug tot en met 1 januari 2019.

PROVINCIAAL BLAD. Dit besluit treedt in werking op de eerste dag na bekendmaking in het Provinciaal Blad en werkt terug tot en met 1 januari 2019. PROVINCIAAL BLAD Officiële uitgave van de provincie Drenthe Nr. 2529 4 april 2019 Algemene subsidieregeling SNN 2019 Besluit van Gedeputeerde Staten van Drenthe van 2 april 2019, kenmerk 5.1/2019000925,

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten. Bt projects t.a.v. de directie Koningin Wilhelminalaan 17A 3818 HN AMERSFOORT

Gedeputeerde Staten. Bt projects t.a.v. de directie Koningin Wilhelminalaan 17A 3818 HN AMERSFOORT Gedeputeerde Staten Bureau Subsidies Contact Mw. L.M. van Os T 070-441 68 25 lm.van.os@pzh.nl Postadres Provinciehuis Postbus 90602 2509 LP Den Haag T 070-441 66 11 www.zuid-holland.nl Bt projects t.a.v.

Nadere informatie

Subsidiebeschikking project Kennisverspreiding biologisch IPM systeem verplichting

Subsidiebeschikking project Kennisverspreiding biologisch IPM systeem verplichting > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Stichting Bionext Directoraat-generaal Agro en Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC Den Haag Postadres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Overheidsidentificatienr

Nadere informatie

5061PA14. Contactpersoon. Stichting Midpoint House of Leisure T.a.v... Almystraat PA OISTERWIJK

5061PA14. Contactpersoon. Stichting Midpoint House of Leisure T.a.v... Almystraat PA OISTERWIJK > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Midpoint House of Leisure T.a.v... Almystraat 14 5061PA OISTERWIJK 5061PA14 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Amsterdam

Subsidiebeschikking. in het kader van het EFRO Doelstelling 2 programma, Kansen voor West, programmadeel Amsterdam Aan begunstigde: Economische Zaken gemeente Amsterdam van Ark Postbus 2133 1000CC Amsterdam Projectnaam: Innovatieregio Amsterdam: integratie kennis, kunde, kassa Projectnummer: 21A.007 Datum besluit:

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland % Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Stichting Forteiland Pampus De heer A.C.van Nouhuys Postbus 90 1 398 ZH MUIDEN Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw M. van der Plas CZ/SI/SU Telefoonnummer

Nadere informatie

Begrippen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder:

Begrippen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: Algemene toelichting Begrippen In deze verordening en de daarop berustende bepalingen wordt verstaan onder: - algemene groepsvrijstellingsverordening: verordening (EG) nr. 800/2008 van de Commissie van

Nadere informatie