Najaarsbrochure. Oes Plekke Seniorenuitstap Danscafé PROGRAMMA 55-PLUS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Najaarsbrochure. Oes Plekke Seniorenuitstap Danscafé PROGRAMMA 55-PLUS"

Transcriptie

1 18 Najaarsbrochure Oes Plekke Seniorenuitstap Danscafé PROGRAMMA 55-PLUS

2 KALENDER NAJAAR Wanneer? Wat? Waar? ma 10 september seniorenuitstap Blankenberge ma 24 september, 14u Max kan niet alles ruiken Ansold wo 26 september, 20u Max kan niet alles ruiken de Stringe ma 1 oktober, 14u kaarting de Stringe ma 15 oktober, 14u op stap in de guldensporenstad Kortrijk ma 22 oktober, 14u danscafé OC Kaster ma 12 november, 14u het nieuwe erfrecht Ansold ma 22 november aquagym Waregem ma 3 december, 14u danscafé de Linde ma 10 december muzikale namiddag de Stringe OES PLEKKE Oes plekke is een plekke waar sfeer, tijd voor een babbel, lekker eten en andere mensen ontmoeten centraal staan. Redenen genoeg dus om eens af te komen naar dit pop-uprestaurant in één van de dorpskernen! Wanneer & waar maandag 24 september in zaal Ansold (Landergemstraat 1) maandag 22 oktober in OC Groeninge (Groeningestraat 2) maandag 3 december in De Linde (Lindeplein 1) Openingsuren Deuren open om 11u15 en beginnen eten doen we om 12u15. We sluiten om 14u, maar na de maaltijd voorzien we op diezelfde locatie altijd een activiteit. Prijs 10 euro: warme maaltijd en een koffie of 5 euro voor wie een UiT-kansenpas heeft. Let wel: Oes Plekke is GEEN UiTPASactiviteit. Inschrijven Tot ten laatste 1 week op voorhand, tenzij de kaarten al uitverkocht zijn! In bepaalde locaties is het aantal plaatsen immers beperkt. Carpool Ben je zelf mobiel en wil je nog mensen meenemen naar één van onze activiteiten? Vraag dan je CARPOOLPAS. Telkens je mensen meebrengt, krijg je een stempel. Met 4 stempels heb je recht op een kleine attentie. Ben je niet mobiel en ken je niemand met wie je mee kan? Dan helpen wij mee zoeken via ANNAH (betaling per km): tel

3 AL GEHOORD VAN AKTIV-TOUR? AL GEHOORD VAN DE UITPAS? UiTPAS zuidwest is een vrijetijdspas waarmee iedereen die in Vlaanderen wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport, activiteiten seniorenraad, punten kan sparen én inruilen voor leuke voordelen. Meer info op Bewegen saai? Niet meer voor senioren? Niets van! De seniorenraad en de Sportdienst willen met de Aktiv-tourpas bewijzen dat bewegen ook leuk kan zijn. Kom onze activiteiten ontdekken waarbij het accent ligt op plezier, samenzijn en nieuwe dingen uitproberen. Wat De Aktiv-Tourpas omvat 12 activiteiten verdeeld over het hele jaar. Per deelname krijg je een stempel. Vergeet dus bij een eerste deelname zeker je kaart niet te vragen. Bij 5 en 8 deelname krijg je een leuke attentie! Hoe en waar inschrijven? Zie verder in deze brochure. Te herkennen aan dit logo! Welke activiteiten geldig zijn voor de Aktiv-Tourpas herken je in onze brochure aan dit logo. Telkens het Tourmannetje naast een activiteit staat, telt dit mee voor een stempel. Hoeveel kost een UiTPAS? 3 euro. Ga met je identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten(*) in onze gemeente. Bij aankoop krijg je extra welkomstvoordelen zoals een geschenkje, 3 welkomstpunten, gratis zwembeurt, 2,5 korting bij een deelnemend cultuurcentrum, OF heb je verhoogde tegemoetkoming of recht op de gemeentelijke gezinstoelage? Dan kost de pas 1 euro. Deze is enkel verkrijgbaar in het Sociaal Huis. Met deze kansenpas kan je naast punten sparen ook genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPASactiviteiten. Zo betaal je bijvoorbeeld voor een activiteit van 10 euro slechts 2 euro. Let wel: enkel recht op kansentarief voor activiteiten binnen de regio Zuid-West-Vlaanderen. (*) gewone UiTPAS: in de bibliotheek en de uitleenposten, de sporthal, dienst Cultuur en het gemeentehuis. gewone UiTPAS én kansenpas: Sociaal Huis of op SAR-activiteiten. NIET VERGETEN: telkens je deelneemt aan een activiteit moet je je UITPAS bijhebben om je puntjes te kunnen sparen!

4 SENIORENUITSTAP MAANDAG 10 SEPTEMBER, DE PIER IN BLANKENBERGE PROGRAMMA 9u15 10u30 11u-12u15 12u30 14u30-18u 18u15-18u30 Maandag 10 september Deelnameprijs: 25/ 5 vertrek aan de diverse opstapplaatsen aankomst met koffie aan tafel vrije keuze middagmaal met voorgerecht, hoofdgerecht, dessert (wijn en water inbegrepen) vrije keuze uit: *dansnamiddag (ter plaatse): met plaatselijke DJ in een fantastisch decor met zee op achtergrond. Ambiance en sfeer verzekerd! *de omgeving verkennen: we zitten direct aan het strand en de dijk vertrek DE PIER BLANKENBERGE Busvervoer: keuze opstapplaats gebeurt bij de inschrijving (achteraf geen wijzigingen meer mogelijk). Je hebt hierbij de keuze uit volgende haltes: kerk heirweg, kerk Anzegem, kerk Grijsloke, OC Kaster, kerk Tiegem, kerk Ingooigem, kerk Vichte. Liftbus: raakt je moeilijk op en af de bus of maak je gebruik van een rolstoel dan kan je mee met de liftbus. Deze bus stopt enkel aan de kerk van Vichte. Wie wil meegaan, moet dit uitdrukkelijk vermelden bij je inschrijving! Wie inschrijft na 15 augustus zal enkel nog kunnen kiezen uit de beschikbare vrije plaatsen op de bussen en mogelijks is dit niet meer op de door jou gekozen opstapplaats. Vervoer tot aan de halte een probleem? Dan kunnen wij i.s.m. ANNAH in vervoer voorzien (tegen kilometervergoeding). U kan ons hiervoor contacteren op het nummer en dit voor 1 september. Deze uitstap is een organisatie van seniorenadviesraad (SAR) i.s.m. het gemeentebestuur en is enkel toegankelijk voor 55-plussers gedomicilieerd in Anzegem (met uitzondering van partnerrelaties). Inbegrepen: busvervoer, welkomstkoffie, diner s middags met wijn en water aan tafel inb., dansnamiddag Maximum aantal deelnemers: 360 Inschrijven: kan tot 1 september echter zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Snel inschrijven is dus de boodschap! Annulatie na 1 september is alleen maar mogelijk omwille van medische redenen of overmacht (bv. begrafenis). Meebrengen: inschrijfstrook, deelnamegeld en eventueel UiTPAS.

5 MAX RUIKT HET NIET ALTIJD Heb jij al rookmelders hangen? Je leest het helaas nog té vaak in de krant: er sterven nog steeds (té) veel mensen in een woningbrand. En dat kan voorkomen worden! Mijn hond is mijn waker, klinkt het nog te frequent, Die alarmeert me wel wanneer het brandt in huis. Een sprookje waar jammer genoeg nog te veel mensen in geloven want de praktijk wijst anders uit... Want Max, die ruikt het niet altijd. Tijdens de infomomenten legt de deskundige van onze brandweerzone Fluvia haarfijn uit wat het nut is van een rookmelder, waar je die moet hangen en hoeveel. Hij geeft tips om brand te voorkomen, duid mogelijke vluchtwegen aan, Kortom, een levensbelangrijke uiteenzetting! Maandag 24 september Ansold (Landergemstraat 1) om 14u Woensdag 26 september De Stringe (Ommersheimplein 4) om 20u KAARTING Op onze jaarlijkse kaarting kan je kiezen uit: 1. PRIJSKAARTING bieden of manillen: enkel voor inwoners of indien geen inwoner: lid zijn van een Anzegemse seniorenvereniging. 2. FRUITCONSERVENKAARTING: voor iedereen. Je kan zelf kiezen met wie je kaart en wanneer je start. Inleg van 2,50 euro= 3 partijen kaarten. Maandag 1oktober de Stringe, Ommersheimplein 4 2,50 0,50 UTkansenpas (drankje inb.) 14u: start prijskaarting tussen 14u en 15u: start fruitkaarting Inschrijven tegen ten laatste 20 september en dit via secretariaat SAR of je vereniging. We verloten telkens 5 rookmelders onder de aanwezigen! Op de infomomenten worden er ook al rookmelders te koop aangeboden. Vanaf oktober tot en met december loopt de groepsaankoop voor rookmelders. De rookmelders worden te koop aangeboden in het gemeentehuis, Sociaal Huis en de bibs. Op zaterdag 6 en 20 oktober en 17 november zijn er ook verkoopdagen in het gemeentehuis in Anzegem van 9u tot 11u. Verkoopprijs: 16 euro of 5 euro met Uitkansenpas (De opbrengst gaat volledig naar de Stichting Brandwonden). Meer info volgt nog in Aktiv van september. WINNAARS 2017 org: SeniorenAdviesraad en gezins-en welzijnsraad met steun van gemeentebestuur Anzegem.

6 OP STAP IN DE GULDENSPORENSTAD We nemen je mee doorheen het stadscentrum. Je ontdekt de mooie plekjes langsheen de Halletoren, de Grote Markt, de oevers van de Leie waar Guido Gezelle 27 jaar van zijn leven vertoefde. Onze gids geeft je alvast een leuke brok geschiedenis mee van de slag van Kortrijk, beter bekend als de Guldensporenslag. Nadien verwennen we je met koffie en taart. Maandag 15 oktober Bus: 13u15: opstap aan sporthal Anzegem 13u30: opstap aan kerk Vichte 5 1 Inschrijven vooraf is noodzakelijk en kan tot 1 oktober. Aantal plaatsen is beperkt tot 50! In samenwerking met: Sportdienst Anzegem Kijk je alweer uit naar onze intussen befaamde danscafés? Of ben je er nog nooit bij geweest en benieuwd? DANSCAFE Je geniet van een wals, tango, charleston,? Of dansen is niet echt jouw ding, maar je houdt wel van een leuke sfeer met goede muziek en een gezelllige babbel?dan is ons danscafé ook zeker iets voor jou! Onze DJ s zorgen voor een namiddag vol liedjes en melodietjes uit de tijd van vroeger en nu. Maandag 22 oktober met DJ Glenn OC GROENINGE (GROENINGESTRAAT 2) Maandag 3 december met DJ DE LINDE (LINDEPLEIN 1 telkens van 14u tot 17u gratis Vergeet je UiTPAS NIET en spaar zo extra PUNTJES!

7 HET NIEUWE ERFRECHT Vanaf 1 september 2018 is het zover: het nieuwe erfrecht treedt in werking. Vanaf die datum krijgen mensen een grotere vrijheid om hun nalatenschap te regelen. De hervorming is ingrijpend en in de media is er dan ook al veel inkt gevloeid over deze nieuwe regels. Om je wegwijs te maken in deze bijzondere hervorming legt een expert terzake haarfijn uit hoe het nieuwe erfrecht er nu uitziet, hoe het zit met schenkingen, met voorbehouden deel voor de kinderen,... Kortom, vaak onbegrijpbare wetteksten worden omgezet in verstaanbare mensentaal. Maandag 12 november Ansold (Landergemstraat 1) om 14u gratis Inschrijven voor 5 november ALLES WAT JE WIL WETEN OVER HET NIEUWE ERFRECHT Org.: seniorenraad i.s.m. een aantal Anzegemse seniorenverenigingen AQUAGYM Aquagym is een sport die voor jong en oud deugddoend is. Je moet niet kunnen zwemmen, want veel oefeningen worden gedaan aan de rand van het zwembad, in ondiep water. Bewegen in het water kost veel minder moeite en is dus vriendelijker voor je spieren en gewrichten. Door de weerstand in het water train je toch op een goede manier je spieren, verbeter je je hartritme en verbrand je meer calorieën. Zeker meedoen dus! Het zwembad in Waregem is op die namiddag exclusief gereserveerd voor senioren. Na afloop trakteren we jullie nog op koffie en taart. Donderdag 22 november in zwembad de Treffer in Waregem verzamelen om 15u aan ingang van het zwembad 15u30 tot 16u30: zwemuurtje 5 of 1 met kansentarief Inschrijven tot 15 november via seniorenraad of de Sportdienst (tel )

8 MUZIKALE NAMIDDAG MET CONNIE NEEFS Op 31 oktober 1953 doet de TV haar intrede in de huiskamers. Iedereen die op de buis kwam was op slag beroemd in het hele land: denk maar aan Schipper naast Mathilde, Armand pien, nonkel Bob en tante Terry enz. Connie Neefs brengt samen met Hans Peter Janssens in 65 jaar TV-geschiedenis met bekende liedjes, anekdotes en beelden vanaf de beginperiode van de Vlaamse Televisie. Maandag 10 december De Stringe (Ommersheimplein 4) 14u 11/ 2,20 (koffietafel inb.) Inschrijven vooraf en zolang de voorraad strekt. Organisatie: GC De Zinnen i.s.m. SAR VERWENMOMENT MANTELZORGER Als mantelzorger zorg je voor een zorgbehoevend persoon uit je omgeving. Dit kan zowel een partner, buurman, kind, ouder of vriend zijn. Dit najaar voorzien we het verwenmoment voor onze Anzegemse mantelzorgers in de Stringe en zetten we jou als mantelzorger centraal. maandag 10 december 10u-11u30 11u30-13u45 14u Met de komende feestperiode in het verschiet, nemen we jullie mee in de verrassende wereld van mocktails en nojito s. 0 % alchohol, 100% genieten! Samen genieten van een maaltijd aangeboden door het gemeentebestuur waar er mogelijkheid tot uitwisseling is met andere mantelzorgers. Je kan aansluiten op de muzikale namiddag met Connie Neefs. Zie hiernaast meer info. En dit aan een mantelzorgtarief van: 6 /per persoon. Plaatsen zijn beperkt voor de voorstelling. Inschrijven: mantelzorg@anzegem.be, tel en dit voor 1 december

9 INFO & INSCHRIJVINGEN INSCHRIJFDAG OP DONDERDAG 12 JULI 9u30-14u de Linde (Lindeplein 1) Kom je naar onze inschrijvingsdag dan ben je redelijk zeker van een plaatsje en heb je meteen kaarten voor een aantal activiteiten. Je kan dan ook terecht voor meer info over de UiTPAS, de Aktivtourpas,... Kortom, je kan alles in 1 keer regelen! We bieden je graag een kopje koffie of een glaasje fris aan. En bovendien kan je dan ook een UiTPASpuntje sparen! Voor deze inschrijvingsdag aanvaarden we geen reservaties! Past de inschrijvingsdag niet, dan kan je terecht in: Secretariaat van de seniorenraad (Sociaal Huis) L. Bauwensstraat 40, Anzegem tel sar@anzegem.be Telefonisch of via mail kaarten reserveren kan enkel onder bepaalde voorwaarden! Openingsuren ma 14u-16u30 di 14u-18u30 wo 9u-12u do 14u-16u30 vr 9u-12u Zitdagen in de deelgemeenten Anzegem gemeentehuis dinsdag 9u-12u Ingooigem bibliotheek woensdag 8u30-10u Kaster OC Groeninge donderdag 8u30-9u15 Tiegem dienst cultuur/toerisme donderdag 9u30-10u30 Ofwel tijdens onze activiteiten Wens je deze brochure niet meer te ontvangen? Dan kan je zich eenvoudig uitschrijven door een mail te sturen naar sar@anzegem.be of via een telefoontje naar Deze 55+brochure is een uitgave van seniorenraad met steun van gemeente Anzegem.

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

Voorjaarsbrochure. Oes Plekke Seniorennamiddag Boottocht PROGRAMMA 55-PLUS

Voorjaarsbrochure. Oes Plekke Seniorennamiddag Boottocht PROGRAMMA 55-PLUS 19 Voorjaarsbrochure Oes Plekke Seniorennamiddag Boottocht PROGRAMMA 55-PLUS KALENDER VOORJAAR Wanneer? Wat? Waar? ma 11 februari 11u30 14u ma 25 februari om 14u ma 11 maart om 14u ma 18 maart om 14u Oes

Nadere informatie

17 NAJAARSBROCHURE 55+PROGRAMMA NAJAAR

17 NAJAARSBROCHURE 55+PROGRAMMA NAJAAR 17 NAJAARSBROCHURE Danscafé BLANKENBERGE OES PLEKKE 55+PROGRAMMA NAJAAR 2 0 1 7 1 KALENDER NAJAAR 2017 WANNEER WAT WAAR WANNEER WAT WAAR 11 september Seniorenuitstap "de Pier" Blankenberge Donderdag 26

Nadere informatie

VOORJAARS BROCHURE. Seniorenadviesraad Anzegem

VOORJAARS BROCHURE. Seniorenadviesraad Anzegem 2015 VOORJAARS BROCHURE Seniorenadviesraad Anzegem 2 PROGRAMMA 23 februari Danscafé De Speldoorn 2 maart Bowling Deerlijk 16 maart Toneel Papa De Stringe 30 maart Boswandeling/Kubb Mensinde 20 april Fit-o-meter

Nadere informatie

VOORJAARS- BROCHURE SENIOREN S R

VOORJAARS- BROCHURE SENIOREN S R 2016 VOORJAARS- BROCHURE SENIOREN S R OVERZICHT VOORJAAR 2016 WANNEER WAT WAAR WANNEER WAT WAAR Maandag 8 februari Danscafé Speldoorn Maandag 25 april Danscafé De Linde Maandag 29 februari Bowling Zaterdag

Nadere informatie

Gezinnen of alleenstaanden die thuis of in een voorziening verblijven en in de gemeente gedomicilieerd zijn op 1 januari 2018.

Gezinnen of alleenstaanden die thuis of in een voorziening verblijven en in de gemeente gedomicilieerd zijn op 1 januari 2018. 1 Voor wie Gezinnen of alleenstaanden die thuis of in een voorziening verblijven en in de gemeente gedomicilieerd zijn op 1 januari 2018. Welk inkomen wordt in aanmerking genomen indien thuis: het inkomen

Nadere informatie

Sportelkalender. Sportdienst

Sportelkalender. Sportdienst Sportelkalender 2016 Sportdienst info sportdienst anzegem Landergemstraat 1 8570 Anzegem 056 68 02 02 sportdienst@anzegem.be www.anzegem.be/sportelen sociaal Welzijn Lieven Bauwensstraat 40 8570 Anzegem

Nadere informatie

Thuiszorgdiensten. Klusjes & poetsen ANNAH Maaltijden

Thuiszorgdiensten. Klusjes & poetsen ANNAH Maaltijden 19 Thuiszorgdiensten Klusjes & poetsen ANNAH Maaltijden ANNAH VOOR WIE? Alle inwoners van Anzegem met een zorgvraag. WAT DOET ANNAH? Ondersteuning bieden door het aanbieden van beperkte en aanvullende

Nadere informatie

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 gemeente 15 de jaargang nr. 1 2 Inhoud Buitenschoolse Kinderopvang - Kinderclub........................... 5 Sportdienst............................................................

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

ZORGTOELAGE. Mensen die beschikken over een geldig attest (zie tabel hiernaast blz. 3).

ZORGTOELAGE. Mensen die beschikken over een geldig attest (zie tabel hiernaast blz. 3). Uitzondering: Voor wie? ZORGTOELAGE Mensen die beschikken over een geldig attest (zie tabel hiernaast blz. 3). Voorwaarden, attesten, bedrag Domicilie op 01 januari 2018 in de gemeente Anzegem. Bestendig

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum Laakdal

Lokaal dienstencentrum Laakdal Lokaal dienstencentrum Laakdal mei - juni 2019 Het eten smaakt veel beter als je met andere mensen aan tafel zit. Eet je samen met ons mee? Iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12.00 u. kan je een warme

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

De Aktieve Kerstkriebelkrant 2009

De Aktieve Kerstkriebelkrant 2009 De Aktieve Kerstkriebelkrant 2009 gemeente 12 e jaargang nr. 4 Inhoud Grabbelpas........................................................ 4 Activiteiten Grabbelpas.....................................................

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Iedereen eropuit. UiTPAS, uw spaar- en. voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd

Iedereen eropuit. UiTPAS, uw spaar- en. voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd Iedereen eropuit UiTPAS, uw spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd UiTPAS EEN SPAARKAART VOOR IEDEREEN Voor iedereen, Gentenaar of niet-gentenaar, is de UiTPAS een spaarkaart. Zwemmen,

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE GEZINSTOELAGE

GEMEENTELIJKE GEZINSTOELAGE GEMEENTELIJKE GEZINSTOELAGE Ontvangt u een eerder laag pensioen? Of heeft u als alleenstaande (met of zonder kinderen) een bescheiden inkomen? Wordt uw gezinsbudget verzwaard door het aantal personen ten

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012 Aanwezig: Verontschuldigd : Ghislaine, Freddy, Achiel, Bea, Simonne, Alfred Eddy en Laura Katrien, Jeanine 1. Goedkeuring van het verslag van 7 februari 2012 Geen opmerkingen, bijgevolg goedkeuring van

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen.

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. ACTIVITEITENKALENDER september - oktober november - december 2015 September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. Prijs:

Nadere informatie

Sportelkalender. Sportdienst

Sportelkalender. Sportdienst Sportelkalender 2017 Sportdienst INFO Sportdienst Anzegem Landergemstraat 1 8570 Anzegem 056 68 02 02 sportdienst@anzegem.be www.anzegem.be/sportelen Sociaal Welzijn Lieven Bauwensstraat 40 8570 Anzegem

Nadere informatie

uitpas, uw spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd

uitpas, uw spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd uitpas, uw spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd EEN SPAARKAART VOOR IEDEREEN Voor iedereen, Gentenaar of niet-gentenaar, is de een spaarkaart. Zwemmen, sporten, jeugdkampen, bibliotheken,

Nadere informatie

maandag tot vrijdag (niet tijdens Kortrijks Verlof) 72 Kortrijk - Harelbeke - Deerlijk - Anzegem

maandag tot vrijdag (niet tijdens Kortrijks Verlof) 72 Kortrijk - Harelbeke - Deerlijk - Anzegem 25 maandag tot vrijdag (niet tijdens Kortrijks Verlof) lijn: b a b b { b { b Kortrijk Station 6:52 7:05 8:05 8:25 9:25 10:25 12:25 12:30 13:25 14:25 15:25 16:15 16:30 17:30 17:35 18:25 Kortrijk Groeningelaan

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SOCIALE TOELAGEN

GEMEENTELIJKE SOCIALE TOELAGEN GEMEENTELIJKE SOCIALE TOELAGEN TOELAGE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP Voor wie Om in aanmerking te komen voor deze toelage dient men over één van onderstaande attesten te beschikken. Het bedrag van de

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM Activiteitenoverzicht DE KIER (Gosserieslaan 4, Wervik) VROUWENCENTRUM (Duivenstraat 38, Wervik) MAAND: juni 2018 Buurthuis De Kier Foto s afgelopen activiteiten Kaas en wijnavond Openingsuren De Kier:

Nadere informatie

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar . MISH MASH Zomer 2019 1 juli 9 aug. 12-15 jaar Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Dagelijkse activiteiten... 3 Overzicht activiteiten... 4 Uitstappen op woensdag... 7 Uitstappen op vrijdag... 10 Inschrijven...

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Juli 2015 Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u Dienstverlening

Nadere informatie

Kaaistraat Oostende Januari 2019

Kaaistraat Oostende Januari 2019 Januari 2019 Kaaistraat 22 8400 Oostende 059 70 20 03 olko@skynet.be www.olko.be KALENDER Ma. 7 08.50 Instap nieuwe peuters 10.15 Maandopening K1B 12.45 maandopening L5 di. 8 08.30 Koffie aan de schoolpoort

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart

Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers. www.middelkerke.be/sportkaart 2013 Sportdienst i.s.m. het Lokaal dienstencentrum De Stille Meers www.middelkerke.be/sportkaart de beurtenkaart geldig blijft tot deze opgebruikt is. elke deelnemer verzekerd is tegen lichamelijke ongevallen.

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012

PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 PROGRAMMA ACTIVITEITEN JULI 2012 Maandag 2 juli Dinsdag 3 juli Woensdag 4 juli Donderdag 5 juli Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Donderdag 12 juli Vrijdag 13 juli Maandag

Nadere informatie

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET Sport Kleutersportkamp met de paashaas do 13/04/2017 & vr 14/04/2017

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

E A S Y F I T M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M E V E R Y D A Y 7/7. Op HEIRWEG STEKENE 03/

E A S Y F I T M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M E V E R Y D A Y 7/7. Op HEIRWEG STEKENE 03/ M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be HET HELE JAAR FIT? ZATERDAG 13 JANUARI 2018-10u00 - INFO over DLINE Meer info over: GEZOND

Nadere informatie

Aanbod sportkampen Zomer 2010

Aanbod sportkampen Zomer 2010 Aanbod sportkampen Zomer 2010 Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 2 e middelbaar. Waar? Prijs? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem. Er is busvervoer voorzien vanuit

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

2970actief. Senior. Activiteitenkalender Schilde en s-gravenwezel. Energieke, ontspannende en vormende activiteiten!

2970actief. Senior. Activiteitenkalender Schilde en s-gravenwezel. Energieke, ontspannende en vormende activiteiten! 2970actief Activiteitenkalender Schilde en s-gravenwezel Energieke, ontspannende en vormende activiteiten! Activiteitenkalender februari Vorming: Als eten een zorg wordt dinsdag 9 februari Gezond eten

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Leeftijd. Woonplaats

Leeftijd. Woonplaats Er namen 453 inwoners deel aan de enquête. Leeftijd 6 36 15 18 25 16-24 jaar 25-34 jaar 35-44 jaar 45-65 jaar 65-plus Woonplaats 34 26 4 6 10 5 15 Anzegem Gijzelbrechtegem Heirweg Ingooigem Kaster Tiegem

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter Oktober november - december Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Dienstverlening

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2016 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer direct ingevlogen. De kou en regen hield jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog nooit een

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

AANTAL PASHOUDERS TOTAAL MIA NIET-MIA ANZEGEM AVELGEM DEERLIJK HARELBEKE KORTRIJK KUURNE MENEN WAREGEM WERVIK WEVELGEM ZWEVEGEM ANDERE TOTAAL

AANTAL PASHOUDERS TOTAAL MIA NIET-MIA ANZEGEM AVELGEM DEERLIJK HARELBEKE KORTRIJK KUURNE MENEN WAREGEM WERVIK WEVELGEM ZWEVEGEM ANDERE TOTAAL STUURGROEP 21 NOVEMBER 2016 1 JAAR UiTPAS 1 JAAR UiTPAS HOEVEEL PASHOUDERS HOEVEEL PUNTEN (CHECK-INS) HOEVEEL KANSENTARIEVEN HOEVEEL WELKOMSTVOORDELEN HOEVEEL OMRUILVOORDELEN CAMPAGNES VOORUiTZICHTEN?

Nadere informatie

Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen.

Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen. Mogelijke vragen om te stellen bij de evaluatie van sportkampen. Bij de deelnemers, en hun ouders Algemeen Vond je het middag eten lekker? Ga je nog op sportkamp gaan? Over de inhoud Wat vond je van het

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM. MAAND: oktober 2018

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM. MAAND: oktober 2018 Activiteitenoverzicht DE KIER (Gosserieslaan 4, Wervik) VROUWENCENTRUM (Duivenstraat 38, Wervik) MAAND: oktober 2018 Graag een woordje uitleg? Kom gerust langs in het buurthuis bij Rosemarie. Plus d informations?

Nadere informatie

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender April juni 2016 Lokaal dienstencentrum De Maretak Groteweg 27B 9500 GERAARDSBERGEN Tel. 054 43 38 36 dienstencentrum@ocmwgeraardsbergen.be www.ocmwgeraardsbergen.be

Nadere informatie

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! )

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie?  (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! ) Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Lokaal dienstencentrum Sprankel! Nieuwstraat 13 2290 Vorselaar 014/50 71 87 ilse.stessens@vorselaar.be Website www.vorselaar.be (verder doorklikken

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 3

Jaargang 28, nummer 3 Jaargang 28, nummer 3 Gosa Sinaai GAAIBOLLEN 18 augustus Op vrijdag 18 augustus 2017 om 14 uur gaaibolling op de terreinen van de Sinaai Girls in het Wijnveld. Inschrijven vanaf 13.30u. Inleg 2,00 per

Nadere informatie

kantie Kleuters Lagere school Tieners

kantie Kleuters Lagere school Tieners t s f Hear kantie v U Lagere school U Tieners U Kleuters HERFSTVAKANTIE De herfstvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport-, jeugddienst en bibliotheek hebben samen een gamma aan toffe

Nadere informatie

1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via

1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via 1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via www.steenokkerzeel.be/tickets. Het pasje wordt bezorgd bij deelname aan

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Oktober 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

55 Voor wie: 12 jaar Wanneer: 11/1/ /2/2018 op Donderdag van 19:30 tot 20:30

55 Voor wie: 12 jaar Wanneer: 11/1/ /2/2018 op Donderdag van 19:30 tot 20:30 http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Zoekterm: zwemmen IBO kerstvakantie Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets 2015

Vakantiewerking Geetbets 2015 En wat gaan we doen op het speelplein? Week 1: 6-10 juli: kleuterweek: Op wereldreis Iedere dag op tocht door een ander connent. Tipi s bouwen met de indianen, eten met stokjes bij de chinezen,... Week

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2017 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Het is weer lente! De koude dagen zijn (hopelijk) voorbij. Er staat weer heel wat te gebeuren! Nieuwe uitstappen,

Nadere informatie

NEDERLANDS OEFENEN IN KORTRIJK

NEDERLANDS OEFENEN IN KORTRIJK NEDERLANDS OEFENEN IN KORTRIJK 2016-2017 2014-2015 Ben je klaar met een cursus Nederlands of wil je tijdens het volgen van een cursus nog extra Nederlands oefenen? Ontdek hier wat je in Kortrijk allemaal

Nadere informatie

Tot ziens op één van onze activiteiten! Gezinsbond Diepenbeek

Tot ziens op één van onze activiteiten!  Gezinsbond Diepenbeek www.gezinsbond.be/diepenbeek info@gezinsbond-diepenbeek.be Gezinsbond Diepenbeek De zomervakantie is al halfweg. We kunnen nog verder genieten van de kleine dingen. Daarom dat we jullie met het ganse bestuur

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM

Activiteitenoverzicht DE KIER VROUWENCENTRUM Activiteitenoverzicht DE KIER (Gosserieslaan 4, Wervik) VROUWENCENTRUM (Duivenstraat 38, Wervik) MAAND: april 2018 Buurthuis De Kier Foto s afgelopen activiteiten feestmaaltijd Zeepjes maken Kinderactiviteit

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583 België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI 2 maandelijkse krant van Indivo - vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer : p 209252 14e jaargang:

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 ONTMOETING De Carré DOORLOPEND AANBOD In De Stip kan u ook terecht in onze ontmoetingsplaats, De Carré, elke weekdag open van 14u tot

Nadere informatie

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid. 1 De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 september 2018 Agenda September Do 13 Ma 17 t/m Vr 21 Ma 24 t/m Vr 28 Ma 1 Do 4 Ma 8 Do 11 Zo 14 Ma 22 Inzameling oud papier Actieweek op voeten en fietsen naar school Ontmoeten

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE GEZINSTOELAGE

GEMEENTELIJKE GEZINSTOELAGE GEMEENTELIJKE GEZINSTOELAGE Ontvangt u een eerder laag pensioen? Of heeft u als alleenstaande (met of zonder kinderen) een bescheiden inkomen? Wordt uw gezinsbudget verzwaard door het aantal personen ten

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane

ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane ACTIVITEITENKALENDER Dienstencentrum Huis Driane September oktober november - december 2017 September 2017 05/09/17 Bloemschikken Doe gezellig met ons mee en ga met een mooi bloemstuk naar huis. Een infoblad

Nadere informatie

Algemene informatie:

Algemene informatie: Algemene informatie: Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 6 e leerjaar. Wat? Sport en spel voor groot en klein! Waar? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem. Er is busvervoer

Nadere informatie

1. Info activiteiten / inschrijvingen. 1.A. Vlaamse kermis.

1. Info activiteiten / inschrijvingen. 1.A. Vlaamse kermis. Juli Augustus 2019 1. Info activiteiten / inschrijvingen. 1.A. Vlaamse kermis. Stel je behendigheid op de proef met een aantal amusante volksspelen. Tijdens deze namiddag is er vers bereide rijstpap met

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DIT BOEKJE IS VAN: WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DE STEIGER Om je wat wegwijs te maken in De Steiger, krijg je dit boekje. Hierin staan vele zaken vermeld. Dit is een alleen van jou. Je mag erin kleuren

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

NEDERLANDS OEFENEN IN KORTRIJK

NEDERLANDS OEFENEN IN KORTRIJK NEDERLANDS OEFENEN IN KORTRIJK 2016-2017 2014-2015 Ben je klaar met een cursus Nederlands of wil je tijdens het volgen van een cursus nog extra Nederlands oefenen? Ontdek hier wat je in Kortrijk allemaal

Nadere informatie

Dag Swappassers. Anniek Nagels Schepen van jeugd

Dag Swappassers. Anniek Nagels Schepen van jeugd Dag Swappassers Yes, de Paasvakantie staat voor de deur! Bij deze kondig het al aan, Swappas is daar! De monitoren staan al te drummen om deze coole activiteiten voor jullie te begeleiden. Benieuwd? Blader

Nadere informatie