Nacht van de Holstein 6 april 2013 Aan u de show!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nacht van de Holstein 6 april 2013 Aan u de show!"

Transcriptie

1 Nacht van de Holstein 6 april 2013 Aan u de show! Geachte veehouder, De 6 april nadert. Wij danken u in groten getale te komen. Het is voor ons de beloning voor het uitgevoerde werk. Binnenkort kunt u de grond van de Nacht van de Holstein betreden Hierbij vindt u alle informatie die betrekking heeft op de Nacht van de Holstein: 1) Deelnamereglement voor de prijskamp Nacht van de Holstein. 2) Het toegangsplan. OPGELET gelieve het toegangsplan nauwkeurig te respecteren. Het plan is gewijzigd wegens de nieuwe hal in Libramont. Parkeerplaatsen zullen ter beschikking zijn in de Hal 2. Het zal mogelijk zijn rechtstreeks van een hal tot de andere te gaan. Zo u hoeft niet buiten te gaan om uw goederen te gaan halen. 3) Uw toegangskaarten. De deuren van de hall zullen vanaf 16u op zaterdag 6 april gesloten zijn. Vanaf dit moment kunt U alleen met een ingangskaart of de armband van de Nacht in de hall binnenkommen en uitsluitend door de ingang "publiek". U zult uw toegangskaarten en armbanden ter plaatse door een lid van het comité krijgen tijdens de briefing van de veehouders. 4) Dit jaar zal een reeks Wal holstein club georganiseerd zijn in het begin van de wedstrijd. Het is een showmanship wedstrijd voor de jongeren tussen 12 en 25 jaar. Twee prijzen zijn te winnen (één voor de beste junior en één voor de beste senior). Voor de inschrijvingen neem contact op met Simone Mawet ) Wie zal de BENELUX TROPHY winnen? Elk land zal de mogelijkheid hebben zijn beste dieren te verzamelen om zijn natie te representeren. Het land, dat de beste dieren hebben zal, zal een BENELUX trofee winnen. Deze trofee is bij elke editie uit te trappen. Elk land wijst de persoon aan, die de dieren uitkiest. Voor België heeft het comité van de Nacht van de Holstein De Heren André Lambotte en Philippe Pieper gekozen. 6) Uurschema van de prijskampen, de lijst van deelnemers en nummers (in stijgende volgorde op leeftijd) van elke deelname dier staat in de catalogus (zie bijlage). 7) Het vervoer van de dieren voor de Nacht van de Holstein (behalve als U uw dieren uzelf aanvoert) wordt aan De Heer Robert Talmasse (Tel.: 0475/ ) door het organisatiecomité toevertrouwen. Hij zal u ten laatste op woensdag 3 april om 18u waarschuwen in verband met het uur voor het laden. Als het niet het geval is, aarzelt U niet hem op te bellen.

2 Opmerking: alleen de dieren voorzien van 2 oormerken en met de nodige sanitaire documenten (prijskampattest, SANITEL kaarten, ) kunnen gelost worden op de vermelde plaats (zie plan) en dit in het bijzijn van een verantwoordelijke die door het comité aangesteld is. 8) Zoals vorig jaar wordt u verzocht om deel te nemen (uzelf of één van uw vertegenwoordiger) aan de briefing voor de deelnemers op zaterdag 6 april om 15u in het secretariaat. 9) De halsnummers, rugnummers en de nodige attributen kunnen op het prijskampsecretariaat (dichtbij de bar) afgehaald worden vanaf 15u30. Aan het einde van de prijskamp moet het volledig prijskamppakket in perfecte staat terugbezorgd worden aan Mevrouw Chenoy op het secretariaat. 10) Om u te helpen is een team van jongeren (uit de school van La Reid) begeleid door een verantwoordelijke ter beschikking bij het wassen van de dieren en voor het onderhoud van de gangen (mest weggooien) vanaf vrijdag 16u30. Wij trekken er uw aandacht op dat wij opnieuw plaatsen voor het opruimen van uw uitrustingen en uw voedingsmiddelen hebben voorzien (voor en tussen de dieren en OOK OP DE OVERDEKTE PARKEERPLAATS). Dit is om de gangen vrij te maken en om de omloop van de dieren en de mensen gemakkelijker te maken. 11) Indien u een helpende hand nodig heeft voor het clippen kan u beroep doen op onze diensten voor de prijs van 20 per dier (afrekenen ter plaatse). U kunt daarvoor reserveren zo spoedig mogelijk bij Mr. Bruno Toussaint (0494/ ). 12) Voeding en strooisel : de voeding moeten ten liefst door de deelnemers gebracht worden. Enkel hooi en mengsel worden ter beschikking gesteld van de deelnemers als u het voor 3 april vragen. Als u het ook vraagt, kunt u bakken hebben. Voldoende zaagsel is beschikbaar. Een voorraad van zaagsel zal tot uw beschikking zijn. Als u stro wil gebruiken, kunt u het zelf brengen of het reserveren voor 3 april op uw kosten. U brengt best eigen gereedschap mee dat u zou kunnen nodig hebben (vork, schop ) Pas op : de deuren van de hall zullen op zaterdag vanaf 16u gesloten zijn. 13) Melken: Bepaalde veehouders behandelen vooraf hun dieren met antibiotica en geen enkel reglement verbiedt dit. We willen beroep doen op uw verantwoordelijkheidszin en vragen u de dieren te melken met de klauwen die daarvoor voorzien zijn. Er zijn 4 klauwen voor goede melk en 2 duidelijk geïdentificeerde klauwen voor slechte melk. Dit zal verwarring vermijden. Het comité kan ter plaatse controles uitoefenen. Als u de tankmelk besmet, kan het comité u een financiële sanctie (200 ) geven. Dank u voor uw medewerking. 14) Controle bij de ingang van de ring. Om de schoonheid van de prijskamp te benadrukken is discipline en beheersing noodzakelijk. Het organisatiecomité controleert of de ethische code goed nageleefd wordt. 15) Fotodienst : Elke reekswinnaar zal bij het verlaten van de ring gefotografeerd worden. Deze foto wordt door het organisatiecomité aangeboden. Indien u wenst

3 worden er professionele foto s van uw dier gemaakt door Domenico RESTELLI. U zal een factuur daarvoor krijgen ten bedrage van 140 vermindert door de kortingen aangeboden door onze partners (Neem contact op de genetische partners). 16) Er zal dit jaar geen Genetisch Challenge zijn maar wel een tentoonstelling van dieren. 17) Spaghetti: De traditionele spaghettimaaltijd, gratis voor de deelnemers op vrijdag, brengt de veehouders samen in een gezellige sfeer. Gelieve uw deelname en het aantal personen op te geven aan Mevr. Edith Lorge op tel/fax 082/ of 0472/ vóór 4 april 2013 tegen s avonds. Dit avondmaal is GRATIS voor iedereen. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en wensen u veel succes op de Nacht van de Holstein. Het organiserend comité De genetische partners wensen u veel geluk toe!

4 REGLEMENT NACHT VAN DE HOLSTEIN april 2013 I. DEELNEMINGSVOORWAARDEN VOOR DE PRIJSKAMP 1. Vaarzen De vaarzen zullen niet gekalfd zijn. De moeders en de vaarzen moeten ingeschreven zijn in het geboorteboek. De moeders moeten onderworpen zijn aan de officiële melkproductieregistratie. 2. Gekalfde vaarzen en koeien De dieren moeten ingeschreven zijn in het geboorteboek en onderworpen aan de officiële melkproductieregistratie. II. SANITAIRE VOORWAARDEN Elke deelnemer moet door zijn dierenarts de verplichte sanitaire attesten laten invullen als toelating voor het transport van de dieren. OPGEPAST, een nauwkeurige verplichte controle zal door een aangestelde persoon uitgevoerd worden vooraleer de dieren worden uitgeladen. III. INSCHRIJVING in de CATALOGUS 1. Catalogus Elk dier wordt ingeschreven op naam van zijn eigenaar. Ingeval van mede-eigendom, mag deze vermeld worden in de catalogus op vraag van de eigenaar. De verantwoordelijke blijft diegene die het dier inschrijft. 2. Inschrijvingskosten De inschrijving is kosteloos. Maar voor elk afwezig dier dat op zijn laatst de dag van de wedstrijd niet geëxcuseerd wordt, zal 15 aangerekend worden. IV. AANBEVELINGEN VOOR DE PRIJSKAMP 1. Aankomst van de dieren De dieren kunnen in de hall Walexpo aankomen vanaf woensdag 3 april tot zaterdag 6 april 12u. Indien u buiten deze uren aankomt dient u de organisatie te verwittigen. 2. Toegang tot Walexpo Op zaterdag 6 april zullen de grote poorten van de hall gesloten blijven vanaf 16u. Vanaf dit moment mag geen enkel dier in de hall aankomen zonder de toestemming van het comité. Geen enkel dier mag de hall Walexpo verlaten vóór het kampioenschap volledig is afgelopen. Deze regels zijn ook geldig voor de toegang en het verlaten van uw uitrusting. Gebruikt U de voorzien plaatsen voor het opruimen en denkt U aan de voorziening. Alleen de ingang "publiek" zal open blijven en u kunt met een ingangskaart of de armband van de Nacht in de hall binnenkommen.

5 3. Uurschema De dieren moeten een halfuur voor het begin van de wedstrijd klaar zijn. U vindt een gedetailleerd uurschema terug in de officiële prijskampcatalogus. Zie hierbij ingesloten of zie website: Om de prijskampen vlot te laten verlopen worden de deelnemers gevraagd zich in de wachtring aan te melden met hun dieren, bij het begin van de prijskamp die de uwe voorafgaat (ongeveer 15 minuten op voorhand). WIE TE LAAT KOMT KAN NIET MEER IN DE RING KOMEN. 4. Kledij Elke begeleider is gekleed in de vereiste kledij: witte broek, zwart hemd "Nacht van de Holstein", das die door de organisatie wordt bezorgd, zwarte schoenen. Hemden "Nacht van de Holstein" kunnen ter plaatse gekocht worden tegen 25 per hemd of gehuurd worden tegen 5 per hemd en een waarborg van 30 per veehouder. Voor de jongste begeleiders (- 14 jaar) kan het hemd vervangen worden door een zwarte polo. 5. Toegang tot de ring Vooraleer in de ring te komen moeten de dieren het hen toegekende nummer rond de nek dragen. Er is slechts één begeleider per dier toegelaten. Deze draagt het rugnummer met het correcte nummer, dat door de organisatie wordt afgeleverd. De deelnemers zijn verplicht te zorgen voor een lederen halster met ketting voor hun dieren. Wie niet de gepaste kledij draagt en zich niet aan bovenvermelde regels houdt, mag niet in de ring komen. V. JURY De eenmansjury is door het organisatiecomité aangeduid. Hij klasseert de dieren zonder catalogus en houdt geen rekening met de producties. De klassering van de dieren is gebaseerd op de uiterlijke conformatie, volgens de criteria die door de rasverenigingen zijn vastgelegd. VI. KAMPIOENSCHAP EN CHALLENGE NALUX Er worden vijf kampioenschappen en twee speciale prijzen toegekend. Challenge NALUX : Het lacterende dier uit de provincies Namen en Luxemburg dat best geklasseerd is komt in aanmerking voor de challenge Nalux. De jury zal zijn favoriete dier onder de beste Nalux dieren aanduiden. De eigenaar zal een stenen beeld ontvangen, dat hij een jaar lang mag behouden. Red kampioene: Het best geklasseerde roodbonte dier in lactatie in zijn reeks zal geselecteerd worden voor de speciale prijs voor Roodbont.

6 Kampioenschap ongekalfde vaarzen. Kampioenschap mooiste uier Kampioenschap gekalfde vaarzen Kampioenschap middengroep Kampioenschap voor volwassen koeien Algemeen kampioene De eerste twee dieren van elke reeks zullen in hun categorie aan het kampioenschap deelnemen. De dieren met de beste uier van elke reeks zullen in hun categorie aan het kampioenschap voor de beste uier deelnemen. Uit de drie kampioenen wordt de Algemene Kampioene van de Nacht van de Holstein gekozen. De trofee voor de beste deelnemer zal toegekend worden op basis van de volgende puntentoekenning: (de eerste vijf dieren per reeks krijgen punten) 1 ste plaats in een reeks van ongekalfde vaarzen : 10 punten 2 de plaats in een reeks van ongekalfde vaarzen : 8 punten 3 de plaats in een reeks van ongekalfde vaarzen : 6 punten 4 de plaats in een reeks van ongekalfde vaarzen : 4 punten 5 de plaats in een reeks van ongekalfde vaarzen : 2 punten 1 ste plaats in een reeks van dieren in productie : 20 punten 2 de plaats in een reeks van dieren in productie : 16 punten 3 de plaats in een reeks van dieren in productie : 12 punten 4 de plaats in een reeks van dieren in productie : 8 punten 5 de plaats in een reeks van dieren in productie : 4 punten Ingeval van ex-equo zal de veehouder met het grootste aantal 1 ste plaatsen, vervolgens 2 de plaatsen enz.. als winnaar aangeduid worden. VII. FOTOSTAND Een fotostand wordt geïnstalleerd in de ring en van alle reekswinnaars wordt de kop gefotografeerd. Voor deze reekswinnaars zal een professionele foto door Domenico Restelli ook gemaakt worden. Deze foto's zijn gratis maar verplicht. Andere professionele foto s zullen door Domenico Restelli gemaakt worden in de speciale fotostand. VIII. VOORBEREIDING VAN DE DIEREN Elke deelnemer moet de hierbijgevoegde ethische code respecteren. IX. VERANTWOORDELIJKHEID De deelnemers blijven verantwoordelijk voor hun dieren gedurende de hele duur van de prijskamp.

7 X. VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE ORGANISATIE De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen of voor diefstal van dieren en goederen gedurende het laden en lossen, het transport en gedurende de aanwezigheid in de hall Walexpo en zijn omgeving. De deelnemers doen er goed aan hun verzekering te verwittigen (BA) van hun deelname aan deze prijskamp. XI. GESCHILLEN De prijskampcommissaris regelt alle geschillen. Elke deelnemer die zich onhebbelijk gedraagt tegenover de prijskampcommissaris, de jury of één van de medewerkers zal niet geklasseerd worden en zal verzocht worden het prijskampterrein onmiddellijk te verlaten. Daarenboven krijgt hij eventueel toegekende prijzen en trofeeën niet, en zal het hem verboden worden verder deel te nemen aan de prijskamp. De dieren mogen de ring pas verlaten nadat het definitief klassement bekend is en op aangeven van de ringsecretaris of de prijskampcommissaris. De dieren verlaten de ring in de volgorde van hun klassement. XII. XIII. Elke deelnemer aan de Nacht van de Holstein wordt verondersteld kennis genomen te hebben van het huidig reglement en wordt verondersteld dit na te leven. Het organisatiecomité van de Nacht van de Holstein beslist onherroepelijk over alle gevallen die niet in dit reglement zijn opgenomen.

8 Ethische Code NACHT VAN DE HOLSTEIN ) Toegestane praktijken De volgende praktijken bij het voorbereiden van de dieren voor de prijskamp of tentoonstelling zijn toegelaten : 1. Het gladmaken van de hoeven, het clippen, het wassen en het rechtop zetten van het haar op de ruglijn zijn toegelaten. 2. De natuurlijke vulling van de uier ingevolge de melkproductie van het dier, zolang het nodig is en rekening houdend met het welzijn van het dier. De spenen mogen gedicht worden met lijm om te vermijden dat de melk eruit drupt. 3. Beroep doen op een dierenarts voor de verzorging van het dier. Ingeval van nood kunt u beroep doen op dierenarts Dr Collin 061/ ) Niet toegelaten praktijken De volgende praktijken zijn niet toegelaten bij de voorbereiding van de dieren voor de prijskamp of tentoonstelling. 1. Het is verboden om een onnatuurlijke plaatsing van de spenen door kleving, chirurgische ingreep of door andere middelen die de natuurlijke plaatsing wijzigt. 2. Eender welke operatieve ingreep op de uier, gelijk wanneer in het leven van het dier, met uitzondering het verwijderen van overtollige spenen. 3. Het is verboden om een dier te drenchen behalve op de raad van de dierenarts van de Nacht van de Holstein en op zijn laatst 6 uren voor de wedstrijd. 4. Vanaf het begin van de wedstrijd is het ten strengste verboden die dieren buiten de hal van Walexpo te brengen. 5. Alle behandelingen of fysieke tussenkomsten of andere die tot gevolg hebben dat het dier niet op natuurlijke manier voorgesteld wordt, en die volgens het prijskampcomité van de Nacht van de Holstein zouden kunnen aanleiding geven tot een oneerlijk voordeel voor de deelnemer. 3) Toepassing van het reglement : Op vraag van een vertegenwoordiger van de Nacht van de Holstein moeten de deelnemers alle controles op de dieren vóór, tijdens of na de show toelaten. Ook een grondig onderzoek onmiddellijk na de laatste voorstelling in de ring moet mogelijk zijn.

Nuit de la Holstein 19 maart 2016

Nuit de la Holstein 19 maart 2016 Nuit de la Holstein 19 maart 2016 «Nom» «Rue» «Cp» «Localité» Geachte melkveehouder, We zijn vertrokken inschrijvingen voor de Nacht van de Holstein 2016 zijn nu geopend! Hierna vindt u alle nuttige informatie

Nadere informatie

LIVE. Tel : NEW BELGE.

LIVE.   Tel : NEW BELGE. sg n i v j er i r ch uli s In orm f Juge international : Alain Hogge Ouverture du concours à toute l Europe Nouveau ring de concours à l étage du LEC 3 Exposition des animaux dans LEC 1 (ancien walexpo)

Nadere informatie

AGRIBEX WOENSDAG 6 DECEMBER 2017 REGLEMENT. ingeschreven zijn in het Belgisch Witblauw Stamboek (boek A).

AGRIBEX WOENSDAG 6 DECEMBER 2017 REGLEMENT. ingeschreven zijn in het Belgisch Witblauw Stamboek (boek A). AGRIBEX WOENSDAG 6 DECEMBER 2017 REGLEMENT 1 VOORWAARDEN VOOR DEELNAME Art. 1 De fokkers moeten lid van het BWB Stamboek zijn. Art. 2 De dieren moeten : Art. 3 ingeschreven zijn in het Belgisch Witblauw

Nadere informatie

PRIJSKAMP 2019 Oost-Vlaanderen Provinciaal: Texel, Blauwe Texel, Suffolk en Swifter Interprovinciaal: Hampshire Down en Bleu du Maine

PRIJSKAMP 2019 Oost-Vlaanderen Provinciaal: Texel, Blauwe Texel, Suffolk en Swifter Interprovinciaal: Hampshire Down en Bleu du Maine PRIJSKAMP 2019 Oost-Vlaanderen Provinciaal: Texel, Blauwe Texel, Suffolk en Swifter Interprovinciaal: Hampshire Down en Bleu du Maine LOCATIE: De prijskamp gaat door op de Schoolhoeve, Tieltsesteenweg

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2018-2019 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. V1568 RECREATIEF VOETBAL RESERVEN art. V1570 RECREATIEF

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRIS-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR SENIOREN 2017 ALLE CATEGORIEËN EN ALLE DIVISIES uitgezonderd Men & Ladies I divisie 1 12, 20, 28 september en 4 oktober

Nadere informatie

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS

20 ste schapen-en geitenhappening VHGS 20 ste schapen-en geitenhappening VHGS Keuring van CAE- of zwoegervrije dieren op zat. 29 aug. 2015 en voor dieren zonder attest op zond.30 aug. 2015 met tentoonstelling van bijzondere schapen- en geitenrassen

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2017 DIVISIE 1 ALLE CATEGORIEËN 22, 23, 29, 30 april en 1 mei 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-2 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2018 DIVISIE 2 ALLE CATEGORIEËN 21, 22, 28, 29 april en 1 mei 2018 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Libramont Zoals vorig jaar is de voorstelling van de veulens mogelijk tijdens deze dag.

Libramont Zoals vorig jaar is de voorstelling van de veulens mogelijk tijdens deze dag. Libramont 2016 8ste Belgisch Kampioenschap model en gangen voor Freibergerpaarden. De keurmeester van dit 8ste kampioenschap is de Heer Philippe Marchand. Hierna vindt u de inschrijvingsvoorwaarden en

Nadere informatie

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011

ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY. Tornooireglement Uitgave januari 2011 ANTWERP SENIOR GOLF TROPHY Tornooireglement Uitgave januari 2011 1. Algemene principes De Antwerp Senior Golf Trophy, ASGT, is een jaarlijks tornooi tussen de senioren van Cleydael Golf & Country Club,

Nadere informatie

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Tornooicoördinator : Koen Devriendt koen-devriendt@telenet.be 0478 / 30 29 78 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht

Nadere informatie

3. Aantal paarden per ruiter en per proef Elke ruiter kan een onbeperkt aantal paarden starten, zowel bij de 4-,5-,6- en 7-jarige paarden.

3. Aantal paarden per ruiter en per proef Elke ruiter kan een onbeperkt aantal paarden starten, zowel bij de 4-,5-,6- en 7-jarige paarden. STX CYCLUS VOOR JONGE PAARDEN K.B.R.S.F V.L.P. L.E.W.B. REGLEMENT 2015 OOR JONGE PAARDEN 1. Ruiters De STX Cyclus Jonge Paarden is voorbehouden aan ruiters met een geldige VLP of LEWB licentie J08, J13,

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden 1- Inschrijvingen 1.1- De inschrijvingsformulieren staan op de website van BAPS-SBCA (www.arabianhorse.be). Ze moeten worden ingevuld en opgestuurd

Nadere informatie

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

K. Schelle Sport V.Z.W.

K. Schelle Sport V.Z.W. K. Schelle Sport V.Z.W. Sportcomplex / maatsch. zetel: Kapelstraat 140-2627 Schelle Tel 03 887 29 80 info@schellesport.be www.schellesport.be BTW nr : BE 417.639.834 Stamnr KBVB : 04926 Zomertornooi 2015

Nadere informatie

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 20/03/2013 Prepared by to Slice Page 1/7 Kalender De editie van de wedstrijd Lapperre Senior Golf Trophy wordt in 7 Belgische golfclubs

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

REGLEMENT BELGIAN ARABIAN BREEDERS CUP

REGLEMENT BELGIAN ARABIAN BREEDERS CUP REGLEMENT BELGIAN ARABIAN BREEDERS CUP 1. ORGANISATIE A. Wijze van keuren : - Er zijn minimum 3 juryleden in de ring aanwezig, behalve in geval van conflict of interest. Het gemiddelde van de punten is

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

Keuringsreglement Verbeterd Roodbont Vleesvee Stamboek

Keuringsreglement Verbeterd Roodbont Vleesvee Stamboek Algemene voorwaarden ten behoeve van de inzenders van dieren naar de keuring. Artikel 1. Begripsomschrijving Dit reglement verstaat onder: 1. Commissie, diegenen die zijn belast met de organisatie van

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Zondag 29 april 2012 KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Reglement: Art.1: Op zondag 29 april 2012 wordt het eerste kampioenschap van Kalmthout ingericht voor Wielertoeristen. Volgend tijdsschema is voorzien:

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U9 Blz. 1/8 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

VMF KERN RUDDERVOORDE

VMF KERN RUDDERVOORDE ZONDAG 1 MEI 2016 SPORTHAL RIDEFORT SPORTSTRAAT 2 8020 RUDDERVOORDE REEKS A REEKS B 1 Mvc Magic Sport Jong PSO 2 Wolfpack CF Meubis 3 Soundwar FT Zvc The Players 4 L22 United Mvc De Sportwereld WEDSTRIJDSCHEMA

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-1 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 CATEGORIE I DIVISIE 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT * De Algemene Reglementen

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP De liefhebber met het meeste aantal vermeldingen in de verschillende categorieën met 1+2 behaald

Nadere informatie

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019 ZS WINTER TOUR OKTOBER 2018 - MAART 2019 ZS Winter Tour 2018-2019 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 25 B-8560 Moorsele Tel. +2/476 52 6 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U8 Blz. 1/10 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U13 Blz. 1/9 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

L'Échappée du Hainaut

L'Échappée du Hainaut L'Échappée du Hainaut Reglement Artikel 1. Elke wielrenner die zich inschrijft voor L'Échappée du Hainaut, verbindt er zich toe om het huidige reglement te respecteren. Artikel 2. Wielrenners moeten op

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement TURNKRING RUST ROEST s-gravenwezel Schilde Huishoudelijk Reglement 1. Algemeenheden Artikel 1. Onderhavig reglement regelt het dagelijks bestuur van de vereniging s-gravenwezel-schilde. Artikel 2. Ieder

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U8 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

ARTIKEL Straffenbarema regionale wedstrijden Cycling Vlaanderen

ARTIKEL Straffenbarema regionale wedstrijden Cycling Vlaanderen ARTIKEL 210.000 Straffenbarema regionale wedstrijden Cycling Vlaanderen NR Wedstrijdfeit Type wedstrijd A* Type wedstrijd B* Type wedstrijd C* Straffenbarema 1 Vertrek-, aankomst-, protocol procedure.

Nadere informatie

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/77.47.14 12e JEUGDTOERNOOI VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2016 ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2016 ZONDAG 28 AUGUSTUS 2016 Voetbalclub Beste sportvriend, Het bestuur van wenst

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U12 &U13 Blz. 1/10 GRONDPLAN MINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U10 &U11 Blz. 1/11 GRONDPLAN PREMINIEMEN Zomertornooi

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010

REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 REGLEMENT JEUGD CUP DRESSUUR 2010 1. Toelatingsvoorwaarden 1.1. Leeftijd: - De wedstrijden zijn enkel toegankelijk voor deelnemers van het basis- en secundair onderwijs, inclusief scholen met voltijdse

Nadere informatie

FINALEWEDSTRIJDEN. UUR VELD WEDSTRIJD DUUR UITSLAG 15u 5 PLAATSEN 7 & 8. 1 x 20 min 4 e reeks A 4 e reeks B 15u 4 PLAATSEN 5 & 6

FINALEWEDSTRIJDEN. UUR VELD WEDSTRIJD DUUR UITSLAG 15u 5 PLAATSEN 7 & 8. 1 x 20 min 4 e reeks A 4 e reeks B 15u 4 PLAATSEN 5 & 6 FINALEWEDSTRIJDEN 15u 5 PLAATSEN 7 & 8 4 e reeks A 4 e reeks B 15u 4 PLAATSEN 5 & 6 3 e reeks A 3 e reeks B 15u25 5 PLAATSEN 3 & 4 2 e reeks A 2 e reeks B 15u25 4 PLAATSEN 1 & 2 1 ste reeks A 1 ste reeks

Nadere informatie

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi 2016. Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U9 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT

WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY REGLEMENT WINTERINTERCLUB JUNIOREN MATCH PLAY 2016-2017 REGLEMENT DEELNEMINGSVOORWAARDEN : - Jongens en meisjes geboren na 1995 en lid zijn van één van de vermelde golfclubs. o Millenium Golf Club o Brabantse Golf

Nadere informatie

Belgische Kampioenschappen Elite 2017

Belgische Kampioenschappen Elite 2017 Belgische Kampioenschappen Elite 2017 Uitnodiging De Ligue Francophone Belge de Badminton heeft het genoegen u uit te nodigen voor de 2017 editie van Belgische Kampioenschappen Elite in het gloednieuwe

Nadere informatie

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 BO ZAR EX PO Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN, BRUSSEL PALAIS DES BEAUX-ARTS, BRUXELLES CENTRE FOR FINE ARTS, BRUSSELS Artikel 1 wedstrijd

Nadere informatie

Nationale Cyclus Jonge Paarden

Nationale Cyclus Jonge Paarden Nationale Cyclus Jonge Paarden 1. Ruiters K.B.R.S.F V.L.P. L.E.W.B. REGLEMENT 2013 De Nationale Cyclus Jonge Paarden is voorbehouden aan ruiters met een geldige VLP of LEWB licentie J8, J13, J15 of J16.

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier voor alle deelnemende dieren aan de prijskampen - jaarmarkt van Londerzeel centrum 25/09/2017.

Inschrijvingsformulier voor alle deelnemende dieren aan de prijskampen - jaarmarkt van Londerzeel centrum 25/09/2017. Inschrijvingsformulier voor alle deelnemende dieren aan de prijskampen - jaarmarkt van Londerzeel centrum 25/09/2017. Voornaam en naam: Adres: Telefoonnummer: Afmetingen vervoermiddel: Rekeningnummer:

Nadere informatie

1.1. De MOTOR CLUB EAU BLANCHE EAU NOIRE organiseert op 15/05/2016 de Nationale OPEN Klimwedstrijd genaamd Sprint de la Principauté de Chimay.

1.1. De MOTOR CLUB EAU BLANCHE EAU NOIRE organiseert op 15/05/2016 de Nationale OPEN Klimwedstrijd genaamd Sprint de la Principauté de Chimay. I. ALGEMEEN PROGRAMMA VAN DE WEDSTRIJD 01/04/2016: Publicatie van het Bijzonder Wedstrijdreglement. 12/05/2016: Beëindiging van de inschrijvingen om 20u00 15/05/2016: van 07u30 tot 10u15: Sportieve & technische

Nadere informatie

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!!

1. Data Cup 19: 1-5 maart 2017 Cup 20: 8-12 maart 2017 : OPGELET : ander programma!!! FLANDERS OUTDOOR SPRINGCUP 2017 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE

KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE KONINKLIJKE BELGISCHE GOLF FEDERATIE SRI-3 INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE HEREN EN DAMES 2019 Heren Cat II, III & IV Dames Cat II & III, Divisies 1 27-28 april en 1, 4 en 5 mei 2019 * SPECIFIEK REGLEMENT

Nadere informatie

DEELNEMENDE PLOEGEN. K. Lierse SK SV Zulte-Waregem KAA Gent Ladies. Cerkelladies Brugge Telstar Academie JVC Cuijk

DEELNEMENDE PLOEGEN. K. Lierse SK SV Zulte-Waregem KAA Gent Ladies. Cerkelladies Brugge Telstar Academie JVC Cuijk Zaterdag 29 april 2017 DEELNEMENDE PLOEGEN K. Lierse SK SV Zulte-Waregem KAA Gent Ladies Cerkelladies Brugge Telstar Academie JVC Cuijk Bon Air Sport Topshelf GSN Academy KRC Genk Ladies RSCA Ladies ARRAS

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015

BELGISCHE AANPASSINGEN 2015 Aan het FEI-reglement Uitgave 2015 Gereviseerd in februari 2015 1 BELGISCHE AANPASSINGEN Aan het FEI-reglement Uitgave Gereviseerd in februari 2 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement, dat van kracht is sinds 1 februari, alsook de latere aanpassingen

Nadere informatie

Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos 2019

Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos 2019 Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos 2019 Introductie De Coyote Supercup by TM Racing Belgium & Zelos is een supermoto mono merk promotiecup, met als doel 5 piloten, geselecteerd volgens een gedefinieerd

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw (U6 U10) Zondag 5 mei 2019 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Royal Football Club Wetteren TORNOOI DIRK SMET ONDERBOUW

Nadere informatie

2017 INTOCHT REGLEMENT A L T E R S E

2017 INTOCHT REGLEMENT A L T E R S E 2017 INTOCHT REGLEMENT STICHTING A L T E R S E CARNAVAL In die zaken die in dit reglement NIET vermeld staan beslist de commissie optocht van de Stichting Alterse Carnaval. 2 INHOUDSOPGAVE I. INSCHRIJVINGEN...

Nadere informatie

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap:

VOORWOORD De Interclubkampioenschappen van België voor Mid-amateurs worden gespeeld volgens de formule Match Play zonder handicap: SRIMA INTERCLUBKAMPIOENSCHAP VAN BELGIE 2017 VOOR MID-AMATEURS 7, 8 en 14 oktober 2017 * SPECIFIEK REGLEMENT * De algemene Reglementen van Interclubkampioenschappen van België 2017 en van de Federale wedstrijden

Nadere informatie

"EN PLEIN AIR" WEDSTRIJD REGLEMENT

EN PLEIN AIR WEDSTRIJD REGLEMENT "EN PLEIN AIR" WEDSTRIJD REGLEMENT 1_ Betreft EN PLEIN AIR is een wedstrijd voor Franse en Belgische tuin en landschapsarchitecten die het Evo 2/e tegelsysteem hebben toegepast voor aanleg van outdoor

Nadere informatie

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V.

DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT. DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. DISTRICTS MOTOCROSS D.M.X. REGLEMENT DISTRICT MIDDEN en OOST K.N.M.V. 2015 \ REGLEMENT DISTRICTS (DMX) MOTOCROSSWEDSTRIJDEN DOELSTELLING: DMX wedstrijden zijn bedoeld voor vrijetijdsrijders, die in een

Nadere informatie

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Grote prijs Knokke-Heist Zaterdag 10 augustus 2019 DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES

Nadere informatie

BELGISCHE AANPASSINGEN 2010 Aan het FEI-reglement 10de editie Uitgave 2009 Gereviseerd in November 2009

BELGISCHE AANPASSINGEN 2010 Aan het FEI-reglement 10de editie Uitgave 2009 Gereviseerd in November 2009 1 BELGISCHE AANPASSINGEN 2010 Aan het FEI-reglement 10de editie Uitgave 2009 Gereviseerd in November 2009 Als basis voor het Belgisch Reglement geldt het FEI-reglement 10de editie, dat van kracht is sinds

Nadere informatie

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten.

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten. N-ROU-DP-11008-110629-RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2012 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met

Braekelclub Nederbraekel E-mail: marcvolkaert@skynet.be Web: www.braekelclub-nederbraekel.be In samenwerking met WEDSTRIJDREGLEMENT EUROPEES RASKAMPIOENSCHAP VOOR HET BRAKELHOEN en aanverwanten Zottegems hoen, Zingems hoen, Hoen van de Zwalmvallei 13-14 en 15 december 2013 georganiseerd door Braekelclub Nederbraekel

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014

Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014 Tennis Vlaanderen Kampioenschappen van België / Reglement 2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP REINING 2015

OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP REINING 2015 OPEN NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP REINING 2015 Wedstrijdbepalingen (vraagprogramma) SCHIJNDEL 13 JUNI 2015 1 Algemene informatie 1.1 Type evenement Open Nederlands Kampioenschap Reining 2015 1.2 Wedstrijd

Nadere informatie

HUSQVARNA ENDURO TROPHY

HUSQVARNA ENDURO TROPHY HUSQVARNA ENDURO TROPHY ARTIKEL 1 DEFINITIE In het kader van het Belgische enduro BMB kampioenschap organiseert Husqvarna een formule die luistert naar de naam HUSQVARNA Enduro Trophy. Voor de editie 2015,

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 VOETBALSCHOOL INSCHRIJVINGSFORMULIER

DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 VOETBALSCHOOL INSCHRIJVINGSFORMULIER DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 VOETBALSCHOOL INSCHRIJVINGSFORMULIER Contact : antwerpen@urbansoccer.be charleroi@urbansoccer.be dworp@urbansoccer.be INSCHRIJVINGSFORMULIER DIENT TERUG BEZORGD

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

DEELNEMENDE PLOEGEN. FC Dames Ternat DIA Meisjesacademie KAA Gent Ladies W. DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B. KAA Gent Ladies 12

DEELNEMENDE PLOEGEN. FC Dames Ternat DIA Meisjesacademie KAA Gent Ladies W. DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B. KAA Gent Ladies 12 Zondag 30 april 2017 DEELNEMENDE PLOEGEN FC Dames Ternat Meisjesacademie KAA Gent Ladies W DVC EVA's Tienen Telstar Academie KAA Gent Ladies B KAA Gent Ladies 12 REGLEMENT Algemeen 1. Het tornooi wordt

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

KLIMWEDSTRIJDEN VAN RY DES GLANDS 28 MAI 2017 BIJZONDER WEDSRTIJDREGLEMENT

KLIMWEDSTRIJDEN VAN RY DES GLANDS 28 MAI 2017 BIJZONDER WEDSRTIJDREGLEMENT I. ALGEMEEN PROGRAMMA VAN DE WEDSTRIJD 28/04/2017: Publicatie van het Bijzonder Wedstrijdreglement. 27/05/2017: Beëindiging van de inschrijvingen om 20u00. 27/05/2017: van 17u00 tot 19u Sportieve & technische

Nadere informatie

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017

OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 OUTDOOR-ZAALVOETBALTORNOOI BLUE STARS 2017 NUTTIGE INLICHTINGEN - Het tornooi gaat door op zaterdag 24 juni 2017 op de gemeentelijke sportterreinen van Wingene, met aanvang om 08u55. Er wordt gespeeld

Nadere informatie

G-JUDO REGLEMENT VLAANDEREN Ontwerp Alain Durinck LAATSTE AANPASSING G commissie 3 maart 2014

G-JUDO REGLEMENT VLAANDEREN Ontwerp Alain Durinck LAATSTE AANPASSING G commissie 3 maart 2014 G-JUDO VLAANDEREN G-REGLEMENT 1. DOEL G-judo Vlaanderen staat in voor de bevordering en ontwikkeling van een gezonde geest in een gezond lichaam. Zowel de motorische, fysieke als de verstandelijke ontwikkeling

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018

PROGRAMMABOEKJE. Tornooi Dirk Smet. Onderbouw. Zondag 6 mei 2018 ROYAL FOOTBALL CLUB WETTEREN PROGRAMMABOEKJE Tornooi Dirk Smet Onderbouw Zondag 6 mei 2018 RFC Wetteren, Massemsesteenweg 56a, 9230 Wetteren Beste sportvrienden, RFC Wetteren dankt u voor uw deelname aan

Nadere informatie

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy

Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Deelnemingsvoorwaarden Nutricia voor Professionals en Nutricia Trophy Artikel 1 Organisator Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de deelname aan de online kennisquiz Nutricia Trophy welke

Nadere informatie

Prijzen inschrijvingen. Showreglement

Prijzen inschrijvingen. Showreglement Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 21 Euro 18 Euro Nest (min. 3 kittens) 24 Euro 21 Euro Huiskatten 17 Euro 14 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

Voorjaarstornooi 50+

Voorjaarstornooi 50+ PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Voorjaarstornooi 50+ Donderdag 13 juni 2019 DOUBLETTENTORNOOI 4 rondes HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES Start om 13:00 uur stipt, aanmelden

Nadere informatie

38e Memorial J.-P. D Hondt

38e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 38e Memorial J.-P. D Hondt 12 & 13 AUGUSTUS 2017 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 38ste

Nadere informatie

KFC EENDRACHT ZELE TORNOOI JO DE GEEST

KFC EENDRACHT ZELE TORNOOI JO DE GEEST KFC EENDRACHT ZELE TORNOOI JO DE GEEST Vrijdagavond 14 april 2017 TORNOOI U19 TORNOOI DAMES Dames spelen 8 vs 8 op 1/2 plein Inschrijven kan via : jeugdbestuur@eendrachtzele.be Kouterstraat 151-9240 Zele

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017 Algemeen Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap, waaraan verenigingen aangesloten zowel bij de Koninklijke Nederlandsche

Nadere informatie

K. HOVE SPORT -- ZATERDAG 24 mei 2014 -- ZONDAG 25 mei 2014 ZONDAG. Locatie: K. Hove Sport Leon Dumortierstraat 38Y 2540 Hove

K. HOVE SPORT -- ZATERDAG 24 mei 2014 -- ZONDAG 25 mei 2014 ZONDAG. Locatie: K. Hove Sport Leon Dumortierstraat 38Y 2540 Hove K. HOVE SPORT -- ZATERDAG 24 mei 2014 -- ZONDAG 25 mei 2014 ZONDAG 25 mei 2014 U8 Locatie: K. Hove Sport Leon Dumortierstraat 38Y Voorwoord Beste Sportvrienden, K.Hove Sport dankt alle aanwezige clubs

Nadere informatie

Reglementswijzigingen vanaf 01/01/2016

Reglementswijzigingen vanaf 01/01/2016 Reglementswijzigingen vanaf 01/01/2016 Deel 1: FINA reglementen. OWS 1.1 : OPENWATER ZWEMWEDSTRIJDEN moet een wedstrijd zijn die doorgaat in natuurlijk water zoals rivieren, meren of zeeën. OPEN WATER

Nadere informatie

10e Herdenkingstornooi " Nicky Goossens "

10e Herdenkingstornooi  Nicky Goossens 10e Herdenkingstornooi " Nicky Goossens " 7e Paastornooi U 9 / U 8 (gemengd) Paasdagen 15 april en 17 april 2017 Indeling van de reeksen reeks A reeks B SK Rita Berlaar B 9375 groen-rood Lierse S.K. 30

Nadere informatie

Algemeen Reglement v.2013.01

Algemeen Reglement v.2013.01 Algemeen Reglement v.2013.01 1 Index 1 Index... 2 2 Algemeen:... 3 3 Wedstrijden en deelnemers:... 3 3.1 Wedstrijdlocatie... 3 3.2 Organisator... 3 3.3 Deelnemer... 3 4 Wedstrijdstructuur:... 4 4.1 Reeks

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 Versie 7.0: 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden

Nadere informatie

27 ste JEUGDTORNOOI SK VLIERZELE

27 ste JEUGDTORNOOI SK VLIERZELE 27 ste JEUGDTORNOOI SK VLIERZELE Voor U13 & U15 op zaterdag 10 MEI 2014 Voor U17 & U21 op zondag 11 MEI 2014 Vooreerst wil ik u danken voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Verder volgt het tornooireglement

Nadere informatie

U15 zaterdag 13 augustus 2016

U15 zaterdag 13 augustus 2016 Zomertornooi Memorial Freddy De Craene op 13, 14 en 15/08/2016 8 v 8 U15 zaterdag 13 augustus 2016 1. Het tornooi wordt ingericht door KVV Zomergem (05641). Onze terreinen liggen in de Sportlaan, aan de

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

Dag allemaal! op 25 en 26 oktober 2014.

Dag allemaal! op 25 en 26 oktober 2014. Dag allemaal! Hierbij het reglement van de «24 uur Puzzelen van België» op 25 en 26 oktober 2014. Een manifestatie die competitie en solidariteit aan elkaar koppelen. Zo vlug mogelijk een maximum aantal

Nadere informatie