Zie ons wachten aan de stromen aan de oevers der rivier straks zal onze Bootsman komen en wij varen af van hier

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zie ons wachten aan de stromen aan de oevers der rivier straks zal onze Bootsman komen en wij varen af van hier"

Transcriptie

1 Lied 01 Titel: Een weg naar U Arrangement: Marcel Zimmer Eerste componist: Kinga Ban & Adrian Roest (Nederlandse) Harold Ten Cate Uitvoerende: Projectkoor Uitvoering: Koor en samenzang Opname: Vlissingen - Jacobskerk Al maken duizend vragen me bang en stamel ik, op zoek naar woorden Al zucht mijn hart al veel te lang mijn God zal mijn gebeden horen Al is de hemel zwijgzaam en stil U geeft me kracht om vol te houden Als tijd alleen mijn pijn niet heelt Dan nog blijf ik op U vertrouwen In het donkerst van de nacht leert U mijn ziel te zingen U geeft wonderlijke kracht en vrede diep van binnen Ook in mijn verdriet vindt mijn lied een weg naar U Al is het wonder waar ik op hoop waar ik om bid, nog uitgebleven Toch vind ik troost in dit geloof mijn naam staat in het boek van leven In het donkerst van de nacht leert U mijn ziel te zingen U geeft wonderlijke kracht en vrede diep van binnen Ook in mijn verdriet vindt mijn lied een weg naar U

2 Lied 02 Titel: Zie ons wachten aan de stromen Arrangement: Harm Hoeve Eerste componist: G. H. bates (Nederlandse) M. S. Bromet Uitvoerende: Christelijk mannenkoor Stereo Uitvoering: koor en samenzang Opname: Leeuwarden - Jacobenijkerk Zie ons wachten aan de stromen aan de oevers der rivier straks zal onze Bootsman komen en wij varen af van hier Hoe de storm ook moge woeden op de reis naar eeuwigheid Jezus is de trouwe Bootsman die ons altijd veilig leidt Door de kille, kille stromen gaan wij naar het Godspaleis t eng lenlied klinkt uit de verte en verkwikt ons op de reis Hoe de storm ook moge woeden op de reis naar eeuwigheid Jezus is de trouwe Bootsman die ons altijd veilig leidt Velen, die wij hier beminden zijn ons reeds vooruit gegaan straks, vereend met hen voor eeuwig zullen w ook voor Jezus staan Hoe de storm ook moge woeden op de reis naar d eeuwigheid Jezus is de trouwe Bootsman die ons altijd veilig leidt

3 Lied 03 Titel: De schepping getuigt Arrangement: Henk Ruiter Eerste componist: Brian Doerksen (Nederlandse) Maarten T. D. Wassink Uitvoerende: The Choir Company Uitvoering: Koor en samenzang Opname: Breda - Grote kerk Ik hoorde hoe de wind sprak hij fluisterde Uw naam En ik zag Uw tranenals regendruppels op het raam Hoe zou ik kunnen zeggen: Er is geen God? Als alles getuigt van Uw bestaan. De hoge bergen, de blauwe lucht De weidsheid van de oceaan U baant de rivieren U bevloeit het land Zegen en nieuw leven komen uit Uw hand Ik houd van het razen van de zee De golven beukend op het strand Ik houd van de velden getooid met graan De heuvels, het uitgestrekte land Starend naar de wolken, Of de sterren in de nacht Raak ik overweldigd door Uw grootheid en Uw macht Hoe zou ik kunnen zeggen: Er is geen God? Als alles getuigt van Uw bestaan. De hoge bergen, de blauwe lucht De weidsheid van de oceaan Ik houd van het razen van de zee De golven beukend op het strand Ik houd van de velden getooid met graan De heuvels, het uitgestrekte land Ik geloof, ik geloof, ik geloof. Ik geloof, ik geloof, ik geloof. Ik geloof, ik geloof, ik geloof.

4 Lied 04 Titel: Samen in de naam van Jezus Eerste componist: Charles F. Groot (Nederlandse) Charles F. Groot Uitvoering: Samenzang Opname: Delft - Oude kerk Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen bidden, samen zoeken naar het plan van onze Heer. Samen zingen en getuigen, samen leven tot Zijn eer Heel de wereld moet het weten dat God niet veranderd is. En Zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis. 't Werk van God is niet te keren omdat Hij erover waakt, en de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt. Prijs de Heer, de weg is open naar de Vader, naar elkaar. Jezus Christus, Triomfator, mijn Verlosser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. 't Is uw Geest die mij doet zeggen: Jezus Christus is de Heer

5 Lied 05 Titel: Mijn Jezus mijn redder Arrangement: Jaap Kramer Eerste componist: Darlene Zschech Uitvoering: Samenzang Opname: Den Haag - Grote of Jacobskerk Mijn Jezus, mijn Redder, Heer er is niemand als U. Laat elk moment, al wat ik denk, vol zijn van Uw liefde Heer. Mijn Schuilplaats, mijn Trooster, veilige toren van kracht; adem en stem, al wat ik ben brengen U voortdurend eer. Juich voor de Heer, heel de aarde wees blij. Zingt van de Koning, en zijn heerschappij. Bergen aanbidden, de zee juicht mee bij het horen van Uw naam. U wil ik prijzen, voor dat wat U schiep mijn leven lang loven, want U heb ik lief niets is zo goed als een leven heel dicht bij U. Mijn Jezus, mijn Redder, Heer er is niemand als U. Laat elk moment, al wat ik denk, vol zijn van Uw liefde Heer. Mijn Schuilplaats, mijn Trooster, veilige toren van kracht; adem en stem, al wat ik ben brengen U voortdurend eer. Juich voor de Heer, heel de aarde wees blij. Zingt van de Koning, en zijn heerschappij. Bergen aanbidden, de zee juicht mee bij het horen van Uw naam. U wil ik prijzen, voor dat wat U schiep mijn leven lang loven, want U heb ik lief niets is zo goed als een leven heel dicht bij U.

6 Lied 06 Titel: Loof de Here mijn ziel Arrangement: Marco den Toom Eerste componist: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Schiedam - Grote of Sint-Janskerk Looft de Here mijn ziel looft de Here mijn ziel en alles wat in mij is Zijn heilige naam Looft de Here mijn ziel looft de Here mijn ziel en alles wat in mij is Zijn heilige naam Looft de Here mijn ziel looft de Here mijn ziel en alles wat in mij is Zijn heilige naam Looft de Here mijn ziel looft de Here mijn ziel en alles wat in mij is Zijn heilige naam

7 Lied 07 Titel: De vreugde voert ons naar dit huis Arrangement: Martin Zonnenberg, Willem Vogel Eerste componist: Traditional Tweede componist: Sytze de Vries Uitvoerende: Zeeuws projectkoor & samenzang Uitvoering: Koor- en samenzang Opname: Kapelle - Hervormde kerk De vreugde voert ons naar dit huis, waar t woord aan ons geschiedt. God roept Zijn naam over ons uit en wekt in ons het lied. Dit huis van hout en steen, dat lang, de stormen heeft doorstaan, waar nog de wolk gebeden hangt, van wie zijn voorgegaan. Zal dit een huis, een plaats zijn waar, de hemel open gaat, waar Gij ons met Uw eng len troost, waar Gij U vinden laat. Onthul ons dan Uw aangezicht, Uw naam, die met ons gaat en heilig ons hier met Uw licht, Uw voorbedachte raad. Dit huis slijt met ons aan de tijd, maar blijven zal de kracht, die wie hier schuilen verder leidt, tot alles is volbracht.

8 Lied 08 Titel: Psalm 62 Eerste componist: Mar van der Veer Tweede componist: Traditional Uitvoerende: Zeeuws projectkoor & samenzang Uitvoering: Koor- en samenzang Opname: Kapelle - Hervormde kerk Mijn ziel is stil, mijn ziel is stil, stil, stil, stil tot God. Mijn ziel, mijn ziel, is stil tot God van hem wacht ik, van hem wacht ik, van hem wacht ik, een heil, een heil, een heilrijk lot. Mijn ziel is, is stil tot God, van hem wacht ik een heilrijk lot. Mijn ziel is stil, mijn ziel is stil. Hij immers zal mijn Rotssteen wezen, Hij zal mijn Rotssteen wezen. Mijn ziel is stil tot God mijn Heer, van Hem verwacht ik altijd weer, mijn heil, op Hem toch kan ik bouwen. Ik wankel niet, want Hij staat vast, mijn toevlucht, als het water wast, mijn rots, mijn enige vertrouwen. Mijn ziel is stil, mijn ziel is stil, stil, stil tot God. Mijn ziel is stil, stil tot God.

9 Lied 09 Titel: Psalm 75 Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Kapelle - Hervormde kerk U alleen, U loven wij, U loven wij, onze Heer, want Uw naam zo rijk van eer, is tot onze vreugd nabij. Men vertelt in heel het land, al de wond'ren van Uw hand. God is 't die ik loven zal, ik loven zal als mijn Heer, ik vermeld Zijn roem en eer, ik bewerk der bozen val. Al wie in Gods recht gelooft, gaat met opgeheven hoofd.

10 Lied 10 Titel: Eeuwig Woord, U willen wij bezingen Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional Tweede componist: Cornelis Rijnsdorp Uitvoering: Samenzang Opname: Kapelle - Hervormde kerk Eeuwig Woord, U willen wij bezingen, God uit God en Licht uit Licht. Wijsheid, vóór de aanvang aller dingen, spelend voor Gods aangezicht, engel Gods uit Isrels oude dagen, Zoon van 's Vaders eeuwig welbehagen, dienaar van Gods hoog bevel, kind der maagd, Immanuël. Levensvorst, U loven de geslachten en tot Uw verborgen tijd, blijft de bruid Uw wederkomst verwachten, 't einde van haar bange strijd. Houd haar waakzaam; doe haar, 't hoofd geheven, uit die hoge heilsverwachting leven, tot zij op de jongste dag, met U triumferen mag.

11 Lied 11 Titel: Psalm 121 Eerste componist: Engelse traditional Uitvoerende: Vocaal ensemble Magnificat Uitvoering: Koorzang Opname: Emmen - Goede Herderkerk Ik hef mijn ogen op naar de bergen vanwaar zal komen mijn hulp Mijn hulp is van de Ene: de Maker van hemel en aarde Niet geve hij je voet aan wanke-ling prijs niet sluimeren zal hij die over je waakt. Zie, nooit sluimert, nooit slaapt: hij die over Israël waakt. Het is de Ene die over je waakt: de Ene is je schaduw aan je rechterhand. Overdag zal de zon je niet steken: noch de maan in de nacht. De Ene zal over je waken voor alle kwaad, hij zal waken over je ziel. De Ene waakt over je gaan en je komen van nu af en tot in eeuwigheid. Glorie aan de Vader en de Zoon en de adem van de Geest. Als in den beginne, zo nu en altijd tot in de eeuwen der eeuwen. Amen.

12 Lied 12 Titel: Maak ons tot een stralend licht Eerste componist: Chris Christensen (Nederlandse) Rikkert Zuiderveld Uitvoerende: Wouter Vink Uitvoering: Solo en Samenzang Opname: Utrecht - Jaarbeurs Maak ons tot een stralend licht voor de volken, een stralend licht voor de mensen om ons heen. Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop voor de volken, een leven woord voor de mensen om ons heen. Tot de wereld weet dat U verlossing geeft. Uw genade door ons heen. Maak ons tot een vrolijk lied voor de volken, een lied van dank voor de mensen om ons heen. Tot de wereld zingt voor degeen die eeuwig leeft. Laat het klinken door ons heen. En bouw Uw koninkrijk in de volken, Uw wil geschiedd in de mensen om ons heen. Tot de wereld weet dat Jezus Christus heerst. Bouw Uw koninkrijk in ons, bouw Uw koninkrijk op aard.

13 Lied 13 Titel: Twinkelend schitterlicht Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: George Elvey (Nederlandse) Andre F. Troost Uitvoering: Samenzang Opname: Grote Kerk - Harderwijk Twinkelend schitterlicht dat in de verte lacht al gaat de hemel donker dicht Gij opent stil de nacht Gij lamp voor onze boeg uw licht is ons genoeg Gij streelt het water als een kind Gij zoekt ons en Gij vindt Twinkelend schitterlicht wij zijn op weg naar huis wie recht op U de steven richt komt vast en zeker thuis en zijn wij uit de nacht de haven ingebracht dan glanst voorgoed op ons gezicht uw gloed: een zee van licht

14 Lied 16 Titel: Licht voor alle volken Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional (Nederlandse) André Floris Troost Uitvoering: Samenzang Opname: Enkhuizen - Westerkerk Licht voor alle volken zon van mijn bestaan/vio kom, breek door de wolken streel mij, raak mij aan God, laat heel de aarde zien hoe Christus puur als een schat bewaarde stralend vreugdevuur Daarin zal ik lopen heel de lange dag tot, de hemel open, ik naar binnen mag Om U te omhelzen Vader van het licht zon, hoe onvoorstelbaar glanst uw aangezicht

15 Lied 17 Titel: Amen / this little light Arrangement: Tore W. Aas Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Traditional Uitvoerende: Chosen Gospel Choir Uitvoering: Koor en samenzang Opname: Den Haag - Grote of Jacobskerk Tekst Amen, amen, amen, Amen! Amen! Amen, amen, amen, Amen! Amen! This little light of mine I'm gonna let it shine This little light of mine I'm gonna let it shine This little light of mine I'm gonna let it shine Let it shine, Let it shine To show my love Amen, amen, amen, Amen! Amen! Everywhere I go I'm gonna let it shine Everywhere I go I'm gonna let it shine Everywhere I go I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine To show my love Amen, amen, amen, Amen! Amen! Amen, amen, amen, Amen! Amen! Amen, amen, amen, Amen, amen, amen!

Geprezen zij de Heer die eeuwig leeft. Die vol ontferming ieder troost en alle schuld vergeeft. Die heel het aards gebeuren vast in handen heeft.

Geprezen zij de Heer die eeuwig leeft. Die vol ontferming ieder troost en alle schuld vergeeft. Die heel het aards gebeuren vast in handen heeft. Lied 01 Titel: Amen amen Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Henry Smart (Nederlandse) : André Floris Troost Uitvoering: Samenzang Amen, amen, amen, amen! Stralend komt de hemel uit die ons

Nadere informatie

God is mijn Herder, die mij weidt in groene velden vind ik rust Hij gaat mij voor naar stille wateren. Zijn goedheid verkwikt mijn ziel.

God is mijn Herder, die mij weidt in groene velden vind ik rust Hij gaat mij voor naar stille wateren. Zijn goedheid verkwikt mijn ziel. Lied 01 Titel: God is mijn Herder Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Stuart Townend (Nederlandse) Harold ten Cate God is mijn Herder, die mij weidt in groene velden vind ik rust Hij gaat

Nadere informatie

Dag en nacht Heer waakt Gij als een herder over mij Dag en nacht Heer veilig mag ik met U gaan

Dag en nacht Heer waakt Gij als een herder over mij Dag en nacht Heer veilig mag ik met U gaan Lied 01 Titel: Eerste componist: Traditional Opname: Deventer - Lebuïnuskerk waakt Gij als een herder over mij veilig mag ik met U gaan Als de dag opnieuw begint waakt Gij als een herder over mij Als een

Nadere informatie

Als het lijkt alsof er niemand naar je kijkt Als je denkt dat iedereen je soms ontwijkt Leun op Mij

Als het lijkt alsof er niemand naar je kijkt Als je denkt dat iedereen je soms ontwijkt Leun op Mij Lied 01 Titel: Zolang wij ademhalen Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Sytze de Vries Uitvoering: Samenzang Zolang wij ademhalen, schept Gij in ons de kracht. Om zingend te vertalen waartoe wij

Nadere informatie

Hoe groot zijt Gij, hoe groot zijt Gij. Dan zingt mijn ziel tot U, o Heer mijn God. Hoe groot zijt Gij, hoe groot zijt Gij

Hoe groot zijt Gij, hoe groot zijt Gij. Dan zingt mijn ziel tot U, o Heer mijn God. Hoe groot zijt Gij, hoe groot zijt Gij Lied 01 Titel: Hoe groot zijt gij Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional (Nederlandse) : Rikkert Zuiderveld Copyrights: 1949 and 1953 Stuart K. Hine Trust Uitvoerende: Marcel & Lydia

Nadere informatie

Jezus, mijn Jezus Koning zonder weerga, Jezus, U mijn psalm en lied, U wil ik minnen, loven, aanbidden, tot eeuwig U mijn oog eens ziet

Jezus, mijn Jezus Koning zonder weerga, Jezus, U mijn psalm en lied, U wil ik minnen, loven, aanbidden, tot eeuwig U mijn oog eens ziet Lied 01 Titel: 'k Heb geloofd en daarom zing ik Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: John Zundel (Nederlandse) J Mathijsen 'k Heb geloofd en daarom zing ik daarom zing ik van gena, van ontferming

Nadere informatie

Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis; nu mag ik zien wie U bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen, Heer. Bij U wil zijn, elk moment

Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis; nu mag ik zien wie U bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen, Heer. Bij U wil zijn, elk moment Lied 01 Titel: Licht van de wereld Arrangement: Harold Schonewille Eerste componist: Traditional Opname: Franeker Martinikerk Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis; nu mag ik zien wie U bent.

Nadere informatie

Er is een land van louter licht waar heil gen heersers zijn. Nooit gaat de gouden dag daar dicht in duisternis of pijn.

Er is een land van louter licht waar heil gen heersers zijn. Nooit gaat de gouden dag daar dicht in duisternis of pijn. Lied 01 Titel: Er is een land van louter licht Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Engels volkslied (Nederlandse) : Jan Willem Schulte Nordholt Uitvoerende: Willemijn de Munnik Uitvoering:

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

O kom, o kom Immanuël verlos uw volk, uw Israël Herstel het van ellende weer zodat het looft uw naam, o Heer

O kom, o kom Immanuël verlos uw volk, uw Israël Herstel het van ellende weer zodat het looft uw naam, o Heer Lied 01 Titel: O kom, o kom Immanuël Arrangement: Marcel Koning Eerste componist: Traditional Uitvoerende: Forever Worship Uitvoering: Koor en samenzang Opname: Oudenbosch - Basiliek O kom, o kom Immanuël

Nadere informatie

Zie ons wachten aan de stromen, aan de oever der rivier; straks zal onze Bootsman komen, en wij varen af van hier.

Zie ons wachten aan de stromen, aan de oever der rivier; straks zal onze Bootsman komen, en wij varen af van hier. Lied 01 Titel: Zie ons wachten Arrangement: Marcel Zimmer Eerste componist: G. H. Bates (Nederlandse) M. S. Bromet Uitvoering: Samenzang Opname: Vianen - Grote Kerk Zie ons wachten aan de stromen, aan

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

in de Hoeksteen te Numansdorp

in de Hoeksteen te Numansdorp Voor de aangepaste Aangepaste zangdienst op zondag zangdienst 18 januari 2015 op om zondag 15.00 uur in de 18 Hoeksteen januari te Numansdorp 2015 om 15.00 uur in de Hoeksteen te Numansdorp Koor en band

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

Als een herder draagt Hij ons in zijn armen waar Hij ons barmhartig zijn liefde geeft

Als een herder draagt Hij ons in zijn armen waar Hij ons barmhartig zijn liefde geeft Lied 01 Titel: Leer mij op U te zien Arrangement: Lennart Morée Eerste componist: Traditional Uitvoerende: Musica Religiosa, Mannenkoor Assen & samenzang Uitvoering: Koor- en samenzang Opname: Kampen -

Nadere informatie

Als een herder draagt Hij ons in zijn armen waar Hij ons barmhartig zijn liefde geeft

Als een herder draagt Hij ons in zijn armen waar Hij ons barmhartig zijn liefde geeft Lied 01 Titel: Prijst Hem, Prijst Hem Arrangement: M den Toom Eerste componist: F J Crosby (Nederlandse) Peter van Essen Uitvoering: samenzang Opname: Leiden - Hooglandse Kerk Jezus, de machtige Redder

Nadere informatie

Ik hef mijn ogen op naar de bergen waar komt mijn hulp vandaan. Ik hef mijn ogen op naar U, Heer, die mij bij zal staan

Ik hef mijn ogen op naar de bergen waar komt mijn hulp vandaan. Ik hef mijn ogen op naar U, Heer, die mij bij zal staan Lied 01 Titel: Mijn hulp is van U, Heer Eerste componist: Lydia Zimmer & Marcel Zimmer (Nederlandse) Lydia Zimmer & Marcel Zimmer Uitvoerende: Suzanne van der Velde & Wouter & Ariën Vink Uitvoering: Solo

Nadere informatie

c Dit is de dag, dit is de dag die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft Weest daarom blij, weest daarom blij en zingt verheugd en zingt verheugd

c Dit is de dag, dit is de dag die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft Weest daarom blij, weest daarom blij en zingt verheugd en zingt verheugd Lied 01 Titel: a. Laat ons nu vrolijk zingen, b. Zing mijn ziel, voor God uw Here, c. Alles wat adem heeft Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Harlingen

Nadere informatie

Lied 01 Titel: Psalm 108 Eerste componist: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Bolsward - Martinikerk Tekst:

Lied 01 Titel: Psalm 108 Eerste componist: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Bolsward - Martinikerk Tekst: Lied 01 Titel: Psalm 108 Eerste componist: Traditional Mijn hart is, Heer, in U gerust. Uw lof te zingen is mijn lust. Maakt, harp en luit, den Heere groot. Mijn lied begroet het morgenrood. Ik breng mijn

Nadere informatie

Voor de bloemen op de velden voor de vogels, voor al uw werken die uw grote naam vermelden zingen w een jub lend loflied trouwe Heer

Voor de bloemen op de velden voor de vogels, voor al uw werken die uw grote naam vermelden zingen w een jub lend loflied trouwe Heer Lied 01 Titel: Voor de bloemen op de velden Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: George Bizet (Nederlandse) Martin Mans Uitvoerende: Mannenkoor Uitvoering: Koor en samenzang Opname: Doesburg

Nadere informatie

Geef mij uw wijsheid, uw woorden van eer dat ik in U blijf en U in mij Heer U als mijn Vader en ik als Uw kind dat in Uw armen geborgenheid vindt

Geef mij uw wijsheid, uw woorden van eer dat ik in U blijf en U in mij Heer U als mijn Vader en ik als Uw kind dat in Uw armen geborgenheid vindt Lied 01 Titel: Wees mijn verlangen Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Elly Zuiderveld-Nieman Uitvoerende: Elise Mannah Uitvoering: Solo en samenzang Wees mijn verlangen,

Nadere informatie

Heer, ik verlang heel dicht bij U te zijn. Alles in mij smacht naar U Mijn ziel is onrustig, mijn hart vol verdriet Mijn God- verlaat mij niet.

Heer, ik verlang heel dicht bij U te zijn. Alles in mij smacht naar U Mijn ziel is onrustig, mijn hart vol verdriet Mijn God- verlaat mij niet. Lied 01 Titel: Gelukkig is het land Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Adrianus Valerius (Nederlandse) : Adrianus Valerius Uitvoering: Samenzang Gelukkig is het land, dat God de Heer beschermt.

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

U liet mij opnieuw Uw wonderen zien U liefde veroverde mij. Want niets op de wereld is ooit zo mooi als U

U liet mij opnieuw Uw wonderen zien U liefde veroverde mij. Want niets op de wereld is ooit zo mooi als U Lied 01a Titel: Bouw uw koninkrijk Eerste componist: Rend Collective Experiment (Nederlandse) : Harold ten Cate Uitvoerende: Sharon Kips & At Once Uitvoering: Solo en koorzang Uw ongetemde kracht verslaat

Nadere informatie

Lied 02 Titel: Psalm 98 Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Tekst: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Deventer - Lebuïnuskerk, Tekst

Lied 02 Titel: Psalm 98 Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Tekst: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Deventer - Lebuïnuskerk, Tekst Lied 01 Titel: Ik zal er zijn Eerste componist: Kinga Ban (Nederlandse) : Hans Maat Copyrights: 2013 Stichting Sela Music Uitvoerende: Kinga Ban Uitvoering: Solo, Koor en samenzang Opname: Utrecht - Jaarbeurs

Nadere informatie

Liturgie Startzondag

Liturgie Startzondag Liturgie 03-09-2017 Startzondag 1 Zingen Hemelhoog 399 Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de Geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

U schiep leven door uw Woord bracht het licht en duister voort Zelfs nu uw werk in zonde lijdt weerspiegelt het uw heerlijkheid

U schiep leven door uw Woord bracht het licht en duister voort Zelfs nu uw werk in zonde lijdt weerspiegelt het uw heerlijkheid Lied 01 Titel: Wat zal de wereld mooi zijn op die dag Arrangement: Martin Zonennberg Eerste componist: Teake Pebesma (Nederlandse) : Enny Ijskes Opname: Rotterdam / Laurenskerk Wat zal de wereld mooi zijn

Nadere informatie

Dan zweef ik op de wind, gedragen door Uw geest en de kracht van Uw liefde.

Dan zweef ik op de wind, gedragen door Uw geest en de kracht van Uw liefde. Lied 01 Titel: De kracht van Uw liefde Arrangement: Marcel Zimmer, Rieks van der Velde Eerste componist: Geoff Bullock (Nederlandse) Geoff Bullock, Mireille Schaart Uitvoerende: Vocaal Ensemble, Samenzang

Nadere informatie

Roept uit aan alle stranden verbreidt van oord tot oord, verkondigt alle landen het Evangeliewoord het Evangeliewoord

Roept uit aan alle stranden verbreidt van oord tot oord, verkondigt alle landen het Evangeliewoord het Evangeliewoord Lied 01 Titel: Roept uit aan alle stranden Eerste componist: Traditional Uitvoering: Samenzang Roept uit aan alle stranden verbreidt van oord tot oord, verkondigt alle landen het Evangeliewoord het Evangeliewoord

Nadere informatie

Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Gerda Remmink Bram Jaspers Welkom Lied:

Nadere informatie

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

Heer ik kom tot u Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart. Toon mijn liefde Aan de maaltijd wordt het stil, als de meester knielen wil, en vol liefde als een knecht, elk apart de voeten wast en zegt: Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie

Nadere informatie

Neem mijn leven, laat het, Heer toegewijd zijn aan uw eer. Maak mijn uren en mijn tijd tot uw lof en dienst bereid.

Neem mijn leven, laat het, Heer toegewijd zijn aan uw eer. Maak mijn uren en mijn tijd tot uw lof en dienst bereid. Lied 01 Titel: Wij loven U o God Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional (Nederlandse) A. van den Berg Uitvoering: Samenzang Wij loven U, o God, belijden U als Heer. Eeuwige Vader,

Nadere informatie

Door de nacht van strijd en zorgen, schrijdt de stoet der pelgrims voort, vol verlangen naar de morgen, waar de hemel hen verhoort.

Door de nacht van strijd en zorgen, schrijdt de stoet der pelgrims voort, vol verlangen naar de morgen, waar de hemel hen verhoort. Lied 01 Titel: Psalm 74: 10, 11 en 14 Arrangement: Martin Zonnenberg (Nederlandse) : Jan Willem Schulte Nordholt Uitvoering: Samenzang Opname: Doesburg - Martinikerk U is de dag, U is de nacht, o Heer

Nadere informatie

En als de golven overslaan dan blijf ik hopen op Uw naam. Mij ziel vindt rust, want in de storm bent U dichtbij, Ik ben van U en U van mij

En als de golven overslaan dan blijf ik hopen op Uw naam. Mij ziel vindt rust, want in de storm bent U dichtbij, Ik ben van U en U van mij Lied 01 Titel: Lopen op het water Arrangement: Harold Schonewille Eerste componist: Matt Crocker & Joel Houston & Salomon Ligthelm (Nederlandse) : Tanja Lagerström Uitvoerende: Elise Mannah, koor en samenzang

Nadere informatie

Omringd door wolken is Hij opgevaren, verhoogd als koning in Zijn majesteit, totdat Hij wederkomt te Zijner tijd, om u zijn koninkrijk te openbaren.

Omringd door wolken is Hij opgevaren, verhoogd als koning in Zijn majesteit, totdat Hij wederkomt te Zijner tijd, om u zijn koninkrijk te openbaren. Lied 01 Titel: Jeruzalem, o stad van heil en vrede Eerste componist: Traditional Tweede componist: André F. Troost Uitvoerende: Musica Religiosa, Mannenkoor Assen & samenzang Uitvoering: Koor- en samenzang

Nadere informatie

Mijn God, ik kom naar U. Dan ben ik veilig; ik heb het U gezegd, en blijf het zeggen: ik heb U nodig, Heer. De rest is overbodig

Mijn God, ik kom naar U. Dan ben ik veilig; ik heb het U gezegd, en blijf het zeggen: ik heb U nodig, Heer. De rest is overbodig Lied 01 Titel: God is getrouw Arrangement: Marco den Toom Eerste componist: Christian Gregor (Nederlandse) Hendrik Pierson Uitvoering: Samenzang Opname: Sneek - Martinikerk God is getrouw, zijn plannen

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Al de weg leidt mij mijn Heiland wat verlangt mijn ziel dan meer Waarom zou ik aan Hem twijfelen die mij voorgaat keer op keer

Al de weg leidt mij mijn Heiland wat verlangt mijn ziel dan meer Waarom zou ik aan Hem twijfelen die mij voorgaat keer op keer Lied 01 Titel: Heilig, heilig, heilig Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: John Bacchus Dykes (Nederlandse) : Willem Barnard Uitvoering: Samenzang Heilig, heilig, heilig Heer, God almachtig

Nadere informatie

Dank U, o mijn Vader.

Dank U, o mijn Vader. Lied 01 Titel: Komt kinderen, niet dralen Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional (Nederlandse) : Muus Jacobse Uitvoering: Samenzang Komt, kinderen, niet dralen want d avond is nabij

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen:

Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Ds. H.E. Veldhuijzen Welkom en afkondigingen: Zingen: Heer, U doorgrondt en kent mij 1 Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden

Nadere informatie

Medewerkenden/muzikanten. Samengesteld Nederland Zingt Koor. Elise Mannah, soliste. Jan Willem van Delft, piano. Peter van Essen, viool

Medewerkenden/muzikanten. Samengesteld Nederland Zingt Koor. Elise Mannah, soliste. Jan Willem van Delft, piano. Peter van Essen, viool Medewerkenden/muzikanten Samengesteld Nederland Zingt Koor Elise Mannah, soliste Jan Willem van Delft, piano Peter van Essen, viool Arend Jansen, gitaar Cristan Grotenbreg, saxofoon / synthesizer / accordeon

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag.

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Hartelijk welkom Ik wil juichen voor U Opwekking 589 Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en

Nadere informatie

Er komen stromen van zegen, dat heeft Gods woord ons beloofd. Stromen, verkwikkend als regen vloeien tot elk die gelooft

Er komen stromen van zegen, dat heeft Gods woord ons beloofd. Stromen, verkwikkend als regen vloeien tot elk die gelooft Lied 01 Titel: Er komen stromen van zegen Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: James McGranahan (Nederlandse) : Johannes de Heer Uitvoerende: Elise Mannah & Lucas Kramer & Marcel & Lydia Zimmer

Nadere informatie

Ik prijs U, voor eeuwig. Ik prijs U voor altijd, want U bent mijn Vader en U heeft mij vaak bevrijdt.

Ik prijs U, voor eeuwig. Ik prijs U voor altijd, want U bent mijn Vader en U heeft mij vaak bevrijdt. Lied 01 Titel: Prijs de Heer Eerste componist: Traditional Uitvoerende: Studentenkoor Uitvoering: Koorzang Opname: Zwolle - Grote of Sint-Michaëlskerk Ik prijs U, voor eeuwig. Ik prijs U voor altijd, want

Nadere informatie

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 1 mei 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham aanvang: 19.00 uur. Thema: Wat er ook gebeurt. Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale inbreng: Organist: Ds. A.W.

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 40 Lied 234 (Op Toonhoogte) Psalm 117 vers 1 Psalm 118 vers 12 en 14 Psalm 119 vers 1 en 3 Lied 444 (Op Toonhoogte) Psalm 40 vers

Nadere informatie

Licht voor alle volken zon van mijn bestaan, kom, breek door de wolken streel mij, raak mij aan

Licht voor alle volken zon van mijn bestaan, kom, breek door de wolken streel mij, raak mij aan Lied 01 Titel: Licht voor alle volken (Glorie zij aan Jezus) (Nederlandse) : André F. Troost Uitvoering: Samenzang Licht voor alle volken zon van mijn bestaan, kom, breek door de wolken streel mij, raak

Nadere informatie

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag

24 mei 2015, uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag 24 mei 2015, 17.00 uur, Amersfoort-West(+Oost) Pinkstermiddag Zingen: Gez. 145 : 1 4 Gesproken verwachting, groet Zingen: Ps. 67 : 1, 2 Gebed Schriftlezing: Johannes 15 : 26 16 : 16 Zingen: Gez. 106 :

Nadere informatie

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016

Deel. je leven. Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde. 18 september 2016 Deel je leven Startzondag Protestantse Gemeente Mariëngaarde 8 september 06 Voorgangers: Johan Helfferich en ds. Jeannette van den Boogaard Muziek: Hallumer Fanfare o.l.v. Annemarieke Bos Voor de dienst

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Romeinen 13 vers 8 t/m 14 Lied 232 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 100 vers 4 (Schoolpsalm) Lied 218 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Liederenbundel Toerustend Weekend

Liederenbundel Toerustend Weekend 1 Opwekking 123 Groot is uw trouw, o Heer Groot is uw trouw, o Heer, mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde die Gij steeds waart, dat bewijst

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Schriftlezing: Psalm 44 vers 16 t/m 27 Jesaja 50 vers 7 t/m 11 Romeinen 8 vers 31m t/m 39 Lied 302 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 73 vers 12

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K Timmerman Schriftlezing: Psalm 118 Lied 125 vers 1 en 2 () Psalm 96 vers 6 Psalm 62 vers 1 en 5 Lied 150 vers 1, 2, 3 en 4 () Psalm 118 vers 1 en 7 Psalm 118 vers

Nadere informatie

Zangdienst zeven augustus 2016

Zangdienst zeven augustus 2016 Zangdienst zeven augustus 2016 Nieuwe Kerk Heenweg Onder leiding van: Jan Visee Teun van den Burg Voor de dienst zingen we: Elb 218: 1 en 3 Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie

Orde voor de viering op zondag 16 juni 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk

Orde voor de viering op zondag 16 juni 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk Orde voor de viering op zondag 16 juni 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk Voorganger: Ds. W. Slop Kind van de zondag: Diederik Booi organist: Caroline van der Laan --------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Zijn heerlijkheid vervult de aarde. Ja, amen, looft de Heer.

Zijn heerlijkheid vervult de aarde. Ja, amen, looft de Heer. Lied 01 Titel: Psalm 65: 1 en 72:7 Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Stuart Townend (Nederlandse) Willem Barnard & Jan Willem Schulte Nordholt Uitvoerende: Projectkoor Opname: Vlissingen

Nadere informatie

Er is een land van louter licht waar heil gen heersers zijn. Nooit gaat de gouden dag daar dicht in duisternis of pijn.

Er is een land van louter licht waar heil gen heersers zijn. Nooit gaat de gouden dag daar dicht in duisternis of pijn. Lied 01 Titel: Er is een land van louter licht (Gez. 290) Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Engels volkslied (Nederlandse) Jan Willem Schulte Nordholt Uitvoerende: Willemijn de Munnik Uitvoering:

Nadere informatie

Wat een prachtige dag! Who s the king of the jungle? Samen zingen. Gezang 21 couplet 1 en 7. Gezang 21. Hoera voor God in de gloria!

Wat een prachtige dag! Who s the king of the jungle? Samen zingen. Gezang 21 couplet 1 en 7. Gezang 21. Hoera voor God in de gloria! Who s the king of the jungle? Wat een prachtige dag! Daniël Lohues Samen zingen Laten wij nu samen, laten wij nu samen, zingen, prijzen, loven de Heer. Laat ons dat tezamen doen, zingen, prijzen, loven

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID STARTZONDAG 20 SEPTEMBER 2015 AFSCHEID EN BEVESTIGING VAN AMBTSDRAGERS

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID STARTZONDAG 20 SEPTEMBER 2015 AFSCHEID EN BEVESTIGING VAN AMBTSDRAGERS WILHELMINAKERK SOEST-ZUID STARTZONDAG 20 SEPTEMBER 2015 AFSCHEID EN BEVESTIGING VAN AMBTSDRAGERS Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtdrager van dienst: Wim van Assenbergh, Frederique Lucas Lector: Pieternel

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

Startzondag 2018: Bevestiging en afscheid. Thema: Hij geeft!

Startzondag 2018: Bevestiging en afscheid. Thema: Hij geeft! Startzondag 2018: Bevestiging en afscheid Thema: Hij geeft! Zingen: Dank u voor deze nieuwe morgen 2. Dank U voor deze mooie aarde dank U voor sterren, maan en zon. Dank U dat U ons wilt bewaren, kracht

Nadere informatie

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden

ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst. op zondag 5 mei om uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden ZOEKEN.EN VINDEN! Liturgie voor de aangepaste dienst op zondag 5 mei om 15.00 uur in de Dorpskerk te IJsselmuiden Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale begeleiding: ds. de Graaf, Heerde Arjan van

Nadere informatie

You are my hidingplace You always fill my heart with songs of deliverance whenever I am afraid I will trust in you

You are my hidingplace You always fill my heart with songs of deliverance whenever I am afraid I will trust in you Lied 01 Titel: U bent mijn schuilplaats, Heer Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Michael Ledner Uitvoerende: Zeeuws koor Uitvoering: Koor en samenzang Opname: Hulst - Sint Willibrordus Basiliek

Nadere informatie

Glorie, glorie, glorie aan het Lam Glorie, glorie, glorie aan het Lam

Glorie, glorie, glorie aan het Lam Glorie, glorie, glorie aan het Lam Lied 01 Titel: Glorie aan het Lam Arrangement: Harm Hoeve Eerste componist: Traditional (Nederlandse) : Yvonne Hoekendijk Uitvoerende: JGK Immanuel, Miranda Vlieger & Vocals Uitvoering: Koor, solo en samenzang

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Openbaring 3 vers 14 t/m 22 Lied 234 (Op Toonhoogte) Psalm 2 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 89 vers 7 Lied 297 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

Jezus, Hij is Koning Jezus, Hij is Koning, Koning van het gans heelal. Ja, diep in mijn hart, leeft dit geloof: Jezus, Hij is Koning.

Jezus, Hij is Koning Jezus, Hij is Koning, Koning van het gans heelal. Ja, diep in mijn hart, leeft dit geloof: Jezus, Hij is Koning. Lied 01 Titel: Jubel aarde, prijs uw Koning Arrangement: Marco den Toom Eerste componist: John Hughes (Nederlandse) : Andre F Troost Uitvoering: Samenzang Opname: Veenendaal - De Oude Kerk Jubel, aarde,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Schriftlezing: Markus 2 vers 1 t/m 12 Psalm 108 vers 4 (Nieuwe Berijming) Psalm 81 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 93 vers 1 en 4 Psalm 79 vers

Nadere informatie

k Ben reizend naar die stad waar Christus t licht zal zijn, om eeuwig daar te zijn bij Hem, bevrijd van zorg en pijn.

k Ben reizend naar die stad waar Christus t licht zal zijn, om eeuwig daar te zijn bij Hem, bevrijd van zorg en pijn. Lied 01 Titel: De dagen onzer jaren Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional, C. de Pauw 18de eeuw (Nederlandse) André F. Troost Uitvoering: Samenzang De dagen onzer jaren gaan als

Nadere informatie

Dank U, o mijn Vader U gaf uw eigen Zoon, uw Geest als hulp voor ons totdat het werk op aarde is gedaan

Dank U, o mijn Vader U gaf uw eigen Zoon, uw Geest als hulp voor ons totdat het werk op aarde is gedaan Lied 01 Titel: Een Koning hebben wij Arrangement: Marco den Toom Eerste componist: Traditional Tweede componist: Andre F. Troost Uitvoering: Samenzang Opname: Groningen - Martinikerk Een Koning hebben

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Zondag 1 (HC) Gezang 167 Gezang 161 Lezen : Zondag 1 (HC) Welkom en mededelingen, Inleiding leerdienst Gezang 167 Gezang 161 Lezen : Zondag

Nadere informatie

Medewerkenden/muzikanten

Medewerkenden/muzikanten Medewerkenden/muzikanten Sela Kinga Bán en Frans Korpershoek, vocals Anneke van Dijk-Quist, zang + viool/fluiten Peter Dijkstra, drums/gitaar Tobias Plansoen, gitaar James McMillan, bas Adrian Roest, el.

Nadere informatie

Kom o bron van zegeningen geef een nieuw lied in mijn hart Vol van dank, niet te bedwingen, voor genade ongedacht.

Kom o bron van zegeningen geef een nieuw lied in mijn hart Vol van dank, niet te bedwingen, voor genade ongedacht. Lied 01 Titel: Zie, Ik maak alle dingen nieuw Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Traditional Tweede componist: Ds. Wim Kok Opname: Dordrecht - Grote Kerk Zie, Ik maak alle dingen rein, vernieuwd

Nadere informatie

Welkom in deze dienst. Voorganger is dhr. A.Verstoep

Welkom in deze dienst. Voorganger is dhr. A.Verstoep Welkom in deze dienst Voorganger is dhr. A.Verstoep Schriftlezingen: Genesis 1 vers 1 t/m 5 Johannes 1 vers 1 t/m 5 Openbaringen 1 vers 1t/m 8 en 9 t/m 18 Lied 72 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 68

Nadere informatie

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN

GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN GEREFORMEERD KERKELIJK CENTRUM DE BRON IJSSELMUIDEN Zondag 10 november 2013, thema: Liefde Ds. Nelleke Beimers, voorganger Harm, organist Merijn, pianist Medewerking verlenen: Bert, Cobie, Dorien, Harm,

Nadere informatie

Thema: Het begint bij Jezus

Thema: Het begint bij Jezus Welkom / mededelingen Gebed Votum en groet van Sela Zingen: Gezang 167 : 1 1. Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

De Rivier - Opwekking 459

De Rivier - Opwekking 459 Hartelijk welkom De Rivier - Opwekking 459 Levend water, verfrissend, vrij; het stroomt de berg af tot in de vallei. 't Is Gods rivier die je vreugde geeft. Hij brengt vernieuwing aan alles wat leeft.

Nadere informatie

De wereld zal het zien als Hij straks op de wolken komt, en elke ketting breekt en elk gebroken hart viert feest:

De wereld zal het zien als Hij straks op de wolken komt, en elke ketting breekt en elk gebroken hart viert feest: Lied 01 Titel: De leeuw en het lam Eerste componist: Brian Johnson, Leeland Mooring & Brenton Brown (Nederlandse) : Menno van der Beek Uitvoerende: LEV Uitvoering: Band Opname: Sint-Janskerk - Gouda De

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Kees Baanstra Lezen : Lezen Johannes 15: 1-17 Gezang 167 : 1, 2 en 3 Breng ons samen (Sela) Gezang 179a Gezang 119 : 3 en 5 Gezang 132 : 2, 4 en 6 Lied 456 : 2 Welkom

Nadere informatie

Glorie aan God Glorie aan God Glorie aan God

Glorie aan God Glorie aan God Glorie aan God Lied 01 Titel: Arrangement: Martin Zonnenberg Eerste componist: Mark Williams (Nederlandse) : Jan Visser Opname: Alkmaar - Grote of Sint-Laurenskerk Lof zij de Heer, Hem komt toe alle eer Hij s het Lam

Nadere informatie

Opdracht Muziek muziek

Opdracht Muziek muziek Opdracht Muziek muziek Opdracht door een scholier 916 woorden 16 februari 2016 5,4 1 keer beoordeeld Vak Muziek -Zoek 2 opwekkingsliederen op internet. Mijn hulp is van U, Heer Ik hef mijn ogen op naar

Nadere informatie

Jezus, ik wil heel dicht bij U komen in uw nabijheid wil k zijn Zo dicht bij U voel k uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein

Jezus, ik wil heel dicht bij U komen in uw nabijheid wil k zijn Zo dicht bij U voel k uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein Lied 01 Titel: In bidden en in smeken Arrangement: Joost van Belzen Eerste componist: Melchior Teschner (Nederlandse) : Evert Louis Smelik Uitvoering: Samenzang Opname: Vlissingen - Sint Jacobskerk In

Nadere informatie

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen.

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Liturgie 29 januari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Voorganger: Drs. J.F. Ezinga Orgel: Jan Roth Muziekteam: Thijs (piano), Renate

Nadere informatie

* Dutch Baroque o.l.v. Gerard de Wit - Johanneke de Wit, blokfluit - Kim Stockx, barokfagot - Gerard de Wit, kistorgel

* Dutch Baroque o.l.v. Gerard de Wit - Johanneke de Wit, blokfluit - Kim Stockx, barokfagot - Gerard de Wit, kistorgel * Dutch Baroque o.l.v. Gerard de Wit - Johanneke de Wit, blokfluit - Kim Stockx, barokfagot - Gerard de Wit, kistorgel * Mannenkoor t Harde o.l.v. Henk van der Maten m.m.v. - Krista van den Esker, fluit

Nadere informatie

126 Jezus vol liefde. 502 Jezus ik wil heel dicht bij U komen

126 Jezus vol liefde. 502 Jezus ik wil heel dicht bij U komen 126 Jezus vol liefde Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer. Kom met uw kracht o en vul ons tot uw eer, kom tot uw doel met ieder van ons. Maak ons een volk heilig en rein, dat

Nadere informatie

Zie ons wachten aan de stromen aan de oever der rivier straks zal onze Bootsman komen en wij varen af van hier

Zie ons wachten aan de stromen aan de oever der rivier straks zal onze Bootsman komen en wij varen af van hier Lied 01 Titel: Zie ons wachten aan de stromen Eerste componist: Traditional (Nederlandse) : M S bromet Opname: Haarlem - Grote of St. Bavokerk Zie ons wachten aan de stromen aan de oever der rivier straks

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A.C. Kortleve (Veenendaal) Schriftlezing: Romeinen 8 vers 18 t/m 27 Lied 216 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 140 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 62 vers 1 en 4 (Nieuwe

Nadere informatie

Zie de handen, ze zijn doorboord, zie de voeten vastgespijkerd, zo vernederd, Hij draagt een doornenkroon.

Zie de handen, ze zijn doorboord, zie de voeten vastgespijkerd, zo vernederd, Hij draagt een doornenkroon. Lied 01 Titel: Ik zal nooit vergeten Eerste componist: Traditional Uitvoerende: Gospel Unlimitied Uitvoering: Koorzang Opname: Zaltbommel - Maartenskerk Zie de handen, ze zijn doorboord, zie de voeten

Nadere informatie

O mijn God, ik weet al heel mijn leven lang dat U mij ziet maar toch ben ik heel soms zo bang dan voel k U niet

O mijn God, ik weet al heel mijn leven lang dat U mij ziet maar toch ben ik heel soms zo bang dan voel k U niet Lied 01 Titel: Wees gerust Arrangement: Gerbrand Westeveen Eerste componist: Traditional Tweede componist: Jacob Schenk (Nederlandse) : Margreeth Ras-van Slooten Uitvoerende: At Once Uitvoering: Koorzang

Nadere informatie

Lied 01 Titel: Medley Uitvoering: Solo, koor en samenzang Opname: Utrecht - Jaarbeurs Tekst:

Lied 01 Titel: Medley Uitvoering: Solo, koor en samenzang Opname: Utrecht - Jaarbeurs Tekst: Lied 01 Titel: Medley Uitvoering: Solo, koor en samenzang Opname: Utrecht - Jaarbeurs a. Heilig, heilig, heilig Uitvoerenden: Koor en samenzang T & M: Frank van Essen, John Bacchus Dykes Copyright: Unisong

Nadere informatie

Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin.

Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin. ORDE van DIENST voor zondag 17 september 2017 Samen het Woord bewaren 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorgangers: ds. G.J.Krol en ds. C.M. Blokland organist: dhr. Jos Rodermans muziekgroep

Nadere informatie

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om 19.30 uur in de Pauluskerk te Wezep Voorganger : ds. M. Boersma Ouderling : dhr. C. v/d Berg Schriflezing : mw. A. v/d aande Organist : dhr. M. van

Nadere informatie

Hier ben ik, overweldigd door uw majesteit bedekt door uw genade voor mij

Hier ben ik, overweldigd door uw majesteit bedekt door uw genade voor mij Lied 01 Titel: Eeuwig en machtig Heer Arrangement: Martin Zonnenberg & Rieks van der Velde Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Martin Zonnenberg Eeuwig en machtig Heer, groot van gena, o Heer,

Nadere informatie

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 7 november 2018 Dienst: Avonddienst Dankdag Voorganger: ds. D. Dunsbergen Liturgie: Voorzang: Gezang 488 B: 1. 3. 5 Zolang er mensen zijn

Nadere informatie