De nieuwe dimensie van reizen. Ook verhuur!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe dimensie van reizen. Ook verhuur!!!"

Transcriptie

1 2013 De nieuwe dimensie van reizen. Ook verhuur!!!

2

3 Legenda Voertuigmaten Stahoogte Bedmaten Zitplaatsen Motorvarianten Gasflessenruimte Rijklaargewicht Schoon- en vuilwatertank Slaapplaatsen Impressum Uitgever Pössl - Freizeit und Sport GmbH Dorfstraße 7 D Ainring SAMENSTELLING EN DESIGN brandort. Marketing Kommunikations GmbH VERTALING Buscamper Nederland BV

4 04

5 05 ONZE BUSCAMPER Vrijheid opnieuw ontdekken. Op alle wegen thuis zijn. Met z n tweeën of met het gezin, wandelvakantie in de bergen of op het strand van de zon genieten, op grote rondreis of gewoon lekker een weekendje weg een Globecar is de ideale flexibele reisgenoot. Met hem ontdekt u de vrijheid opnieuw want hij overwint elk bergweggetje en geen elke nauw historisch steegje is voor hem een probleem. Daarnaast een comfortabele ambiance van een royale woonruimte met veel ruimte voor zowel kleine als grote bagagestukken juist een Globecar. ONZE AUTO VOOR DAGELIJKS VERVOER Flexibel en geschikt voor het hele gezin. Veelzijdig inzetbaar. Een buscamper van Globecar rijdt net zo comfortabel als een ruime personenauto. Daarom is een Globecar ideaal voor het dagelijkse verkeer. Voor het woon- werkverkeer, voor boodschappen, voor het zondagsuitstapje naar tante Lies en voor de wandeling samen met vrienden. Juist voor alles wat u ook met de personenauto zou doen. Bijna elke Globecar heeft tenminste 4 goedgekeurde zitplaatsen, enkele modellen beschikken zelfs over 6 zitplaatsen met driepuntsgordel. ONZE TRANSPORTER Royale ruimte. Bergruimte voor van alles. Compromisloos, want de bergruimte achterin is bij de Globecar goed doordacht ontworpen zodat de buscamper bij gelegenheid ook tot transporter kan worden omgetoverd. Of het nu zwaar of groot is, lang of breed -(bijna) alles gaat er in. Dankzij de doorlaadmogelijkheid van de garage naar voren gaat er zelfs een royale ladder in. Daarmee bewijst Globecar haar ware grootte ook als er eens wat meer te vervoeren is. Ruimteproblemen hebben anderen maar u heeft een Globecar.

6 06 9 REDENEN waarom u van uw Globecar zult genieten. Fascinatie kun je niet altijd uitleggen. Kwaliteit wel. Als bij een buscamper beide samenkomen, als kwaliteit fascineert dan is het Globecar. Er zijn dan ook veel goede redenen voor om voor een voor een Globecar te kiezen. Negen daarvan willen we hier graag aan u laten zien de andere zult u bij het bekijken van deze catalogus ontdekken. Compromisloze goede kwaliteit, stijlvol design en perfectie tot in detail Fascinerend. Dakluiken voorzien van montageadapters precies werk tot in detail. Gedeelde lattenbodem ontspannen slapen en actief wakker worden. Gewoon comfortabel extra brede elektrische opstap. Grote geïsoleerde ramen seriematig voorzien van Rollo s. Vuldoppen aan buitzijde voor gemakkelijk bijvullen. Heki met draaihendel Dakluiken met comfort. Warme luchtuitstroom heerlijke warmte achterin alleen bij Globecar. Schuifwand i.p.v. vangnet veilige belading. Reusachtige bedden ruimte om te strekken en te rusten.

7 07 SCHUIFDEURHOR NU STANDAARD De nieuwe Globecar plissé-muggenhor. VERBODEN TOEGANG VOOR ALLE INSECTEN. Onverstoord zomergenot. Op een lekkere zomeravond met geopende schuifdeur samen lekker nagenieten van de dag en van een goed glas wijn als er tenminste geen muggen zijn!! In uw Globecar hebben muggen en overige insecten vanaf nu geen toegang. Want de nieuwe, zeer fijne plissé-muggenhor sluit de schuifdeur perfect af en zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van de zonsondergang. VOORZIEN VAN EENHANDSSLUITING. Doordacht en functioneel. De plissé-muggenhor is plaatssparend in de schuifdeur van de Globecar buscamper geïntegreerd. Als u hem nodig heeft is de hor gemakkelijk met één hand te bedienen, de hor blijft in elke positie staan. En dan nu het beste: de nieuwe slimme plissé-muggenhor is vanaf nu in elke Fiat of Citroën Globecar buscamper standaard!

8 08 GLOBESCOUT reizen opnieuw beleven. GLOBESCOUT-STYLE stijlvol op vakantie. GLOBESCOUT-SPORTIVE dynamisch onderweg. ROADSCOUT flexibel en mobiel. ROADSCOUT R van binnen groots, van buiten compact. CAMPSCOUT kampeerauto voor veeleisende kampeerder.

9 09 GLOBECAR D-LINE Perfecte reiservaring. Onbezorgd van start. Of u nu met z n tweëen of met de hele familie op vakantie gaat de D-line van Globecar heeft ook voor u de ideale buscamper. Hoogwaardig meubeldesign, praktijkgerichte detailoplossingen en goed doordachte ruimte-indelingen zorgen voor de perfecte reiservaring. Als u waarde hecht aan hoge functionaliteit en beproefde standaardoplossingen dan is de D- line precies datgene wat u van uw huis op wielen mag verwachten. Stap in met Globecar reist u perfect. FAMILYSCOUT op reis met de hele familie. FAMILYSCOUT-L uw appartement op wielen. 636-FR slaapcomfort uit de topklasse. FORTSCOUT fl exibele allrounder. KLEUREN EN TECHNIEK comfort gecombineerd met functionaliteit.

10 10 Interieur Silver Tafelalternatief (Optie) Tafelalternatief (Optie) De woonruimte. Gemakkelijke zitgroep met multifunctionele tafel. 3 De keuken. Veel ruimte met variabel uitbreidbare werkplek. De slaapgelegenheid. Royaal dubbel-dwarsbed met slimme opbergvakken.

11 Globescout 11 GLOBESCOUT reizen opnieuw beleven. Onderweg en toch lekker thuis. Mobiliteit met comfort een Globescout combineert de flexibiliteit van een personenauto met alle mogelijkheden van een kampeerauto. Globescout de klassieker uit het Globecar-programma! Het royale dwarsbed achterin garandeerd een hoogwaardig slaapcomfort en tegelijkertijd onverwachte opbergmogelijkheden. Gedurende de reis biedt de zitbank van de half-dinette plaats aan twee medereizigers. Bij uitstapjes ontstaat bij het draaien van de bestuurder- en bijrijderstoel een aangename zitgroep voor vier personen. Het derde noodbed is dankzij gebruikmaking van de bestuurderstoel gemakkelijk te realiseren. Voor nog meer comfort kunt u kiezen voor het optionele logeerbed, dwars geplaatst, dit biedt zelfs plaats aan twee kinderen. Samen met de keuken en toiletruimte is dit een perfecte vakantiewoning! De Globescout is er op basis van de Citroën Jumper of Fiat Ducato. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg Achterbed: x 1.400/ Citroën: 2,2l-110/130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,0l-115 Pk; 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l Voordelen: Veel opbergruimte Royale ruimte voor grote bagagestukken maar ook voor de kleine extra s. 460 kg Laadvermogen Geen stress bij het inpakken voor een Globecar is niet snel iets te zwaar. Duidelijke indeling van de woonruimte Overzichtelijke woonruimte net als bij u thuis. De toiletruimte. Doordachte functionaliteit daar waar u het nodig hebt.

12 12 Interieur: Beach Tafelalternatief (Optie) 3 Tafelalternatief (Optie) Slaapgelegenheid. groot achterbed met comfortabele matrassen. De woonruimte. Royale ambiance, perfect gestoffeerde zitplaatsen.

13 GLOBESCOUT-STYLE 13 GLOBESCOUT-STYLE stijlvol op vakantie. Mag het iets meer zijn? Meer design, meer comfort, meer buscamper? De Globescout Style is voorzien van een centrale doucheruimte waardoor er veel extra ruimte gecreëerd wordt voor onder andere: meer (berg)ruimte bij het dwarsbed, een 80 L koelkast op ooghoogte en een royale hangkast. De Style biedt veel leuke designdetails, die hem tot een exclusieve buscamper maakt: dakreling, licht metalen velgen, zilverkleurige metalic-lak, bumpers in kleur, spoilersets rondom, stoffering met leerdesign, een royaal centrale doucheruimte met exclusieve roldeuren, elegant en smaakvol ingericht interieur met veel extra technische finesses. Kortweg, de ideale buscamper voor iedereen die van vrijheid en avontuur op het hoogste niveau willen genieten! De Style is zowel op de Citroën Jumper als op de Fiat Ducato leverbaar. Superklasse, luxe zonder overdaad, Style met stijl, mobiliteit op het hoogste nivo dat zijn de kenmerken van de nieuwe Globescout Style die uw reis tot een puur genot maken. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg Achterbed: x 1.400/ Citroën: 2,2l-130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Grote ruimtedouche met een fantastisch ruimtegevoel. Voordelen: Veel opbergruimte Variabele bergruimte voor alles wat u op vakantie niet wilt missen. 420 kg Laadvermogen Zodat u op vakantie niet direct beperkt wordt in uw laadmogelijkheden. Royale centrale doucheruimte Veel plaats voor uw dagelijkse verfrissing in uw Welnessruimte van uw Globecar. Sportief chique binnen- en buitendesign. Gefascineerd vanaf het eerste moment Met deze buscamper maakt u direct een goede indruk.

14 14 Interieur: Sportive Tafelalternatief (Optie) Tafelalternatief (Optie) De woonruimte. dynamisch design, flexibel draaibare tafel. 3 De keuken. Smaakvol geoptimaliseerd koken onderweg. Slaapgelegenheid. groot achterbed en chique design.

15 GLOBESCOUT-SPORTIVE 15 GLOBESCOUT-SPORTIVE dynamisch onderweg. Opwindend design. Wit en carbon bepalen het spannende buitendesign tot in alle details, van mat-zwarte schaduwvlakken bij de ramen tot aan bumper met het fraaie grilledesign. Sportive styling tezamen met een perfect rijcomfort. De Globecar Globescout Sportive scoort punten. De Globescout Sportive reflecteert het gevoel van het moderne reizen: dynamisch, actief, sportief, zonder dat u daarbij moet afzien van comfort of fl exibiliteit. Deze Globescout Sportive biedt enerzijds alle voordelen van een ruime personenauto en anderzijds het comfort en de ruimte van een moderne kampeerauto. De Sportive is uitgerust met de comfortabele Aguti-zitgroep. De klassieke bank is vervangen door 2 zeer comfortabele Aguti stoelen die zowel voor als zijwaarts verstelbaar zijn. Deze bank is overigens ook als optie op diverse andere buscampers van Globecar leverbaar. Technische info: x x mm (L x B x H) x 11 kg Achterbed: x 1.400/ ( 1 optie) Citroën: 2,2l-130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Optimale indeling met royaal toiletraam. Voordelen: Sportive uitstraling Zowel binnen als buiten veel dynamiek. Veel opbergruimte Variabele bergruimte ook voor langwerpige bagage. 420 kg Laadvermogen De grote vrijheid tijdens het beladen. Optimale indeling van het woongedeelte Ambiënte met gevoel van ruimte en overzicht.

16 16 Interieur: Silver De deurgreep. Goede kwaliteit zoals al het hang- en sluitwerk van Globecar. De bergruimte. Bagage veilig opgeborgen onder het vaste bed. 3 De keuken. Altijd snel bij de hand de boodschappentas op zijkant. De slaapgelegenheid. Plaats voor twee met excellent slaapcomfort.

17 ROADSCOUT 17 ROADSCOUT flexibel en mobiel. Een dubbel dwarsbed achterin, een comfortabele half-dinette maar ook een douche, keuken en dat alles op slechts 5,41m voertuiglengte! Ja u heeft het goed gelezen: De Roadscout op Citroën Jumper of Fiat Ducato biedt u dat alles en nog veel meer. Als u hoofdzakelijk met z n tweeën reist kies dan voor de optionele multifunctionele tafel, die kan naar wens, verschoven, gedraaid en achter de bestuurderstoel omgeklapt kan worden. Heeft u een derde slaapplaats nodig, kies dan voor de optie om de dinette om te kunnen bouwen naar een dwarsbed. Daarnaast kent ook de Roadscout de mogelijkheid om optioneel te worden voorzien van een hefdak daarmee krijgt u een royaal dubbelbed op de eerste etage. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg Achterbed: x 1.320/ ( 1 optie) Citroën: 2,2l-110/130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,0l-115 Pk; 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Veel ruimte zelfs voor een compacte buscamper. Voordelen: Korte wielbasis Wendbaar en mobiel bij het manoeuvreren op bochtige weggetjes. Veel opbergruimte Ruimte genoeg voor al uw favoriete vakantiespullen en nog veel meer. 535 kg Laadvermogen Zorgeloos inpakken zonder stress, niets hoeft thuis te blijven. Duidelijke indeling van de leefruimte Wonen, slapen, douchen, koken alles heeft hier zijn eigen plaats.

18 18 Interieur Silver De bergruimte. Biedt ook ruimte voor de grote sportuitrusting. De bergruimte. Bagage veilig opgeborgen onder het vaste bed. 3 De keuken. Met schuiflades voor alle benodigdheden. Slaapgelegenheid. De zeer gewaardeerde oplossing met vastbed dwars achterin.

19 ROADSCOUT-R 19 ROADSCOUT-R van binnen groots, van buiten compact. Nog meer bewegingsvrijheid. Kan men het goede nog verbeteren? Globecar laat telkens weer zien hoe dit lukt. Bij de nieuwe Roadscout-R is de compacte 5.41m buscamper voorzien van een centraal gelegen ruimtedouche. Hiermee is het gelukt om bekroonde indelingen nog verder te verbeteren. Dankzij de ruimtedouche komt de zitruimte bij de half-dinette met royale 17 cm vergroot worden, dat betekend nog meer zitcomfort in deze compacte bus. Daar naast zorgt deze in het midden geplaatste ruimtedouche voor beduidend meer bewegingsvrijheid tijdens het douchen en het gebruik van het toilet. Alle andere gewaardeerde componenten werden natuurlijk mee overgenomen uit de voorganger van de Roadcamp-R. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg Achterbed: x 1.400/ (1 optie) Citroën: 2,2l-110/130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,0l-115 Pk; 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Optimale indeling dankzij de centrale gelegen ruimtedouche. Voordelen: Verbeterd zitcomfort Ruim plaats op deze half-dinette. 535 kg Laadvermogen Nog minder stress - alles kan mee. Royale ruimtedouche Veel bewegingsvrijheid onder de douche. Veel opbergruimte Ruimte genoeg voor grote stukken maar ook voor de kleine extra s.

20 20 Interieur Silver Tafelalternatief (Optie) Slaapgelegenheid. De twee lengtebedden kunnen makkelijk tot een groot dubbelbed omgetoverd worden. De bergruimte. Bij opgeklapte lengtebedden maximale opbergruimte. Slaapgelegenheid. De twee lengtebedden achterin zorgen voor een rustig slaapcomfort.

21 CAMPSCOUT 21 CAMPSCOUT kampeerauto voor veeleisende kampeerder. De perfecte leefruimte. Een maximum aan bewegingsvrijheid en gemak. Reist u hoofdzakelijk met zijn tweeën en zoekt u optimaal slaapcomfort? Dan is de Campscout op basis van de Citroën Jumper of Fiat Ducato precies de juiste buscamper voor u! De twee afzonderlijke lengtebedden kunnen probleemloos tot een gigantisch dubbelbed omgebouwd worden. De centraal gelegen doucheruimte met tweedelige roldeuren wordt gemakkelijk omgetoverd tot een royale douche. Door het draaien van bestuurder- en bijrijderstoel biedt de half-dinette royaal plaats voor vier personen. Het derde noodbed kan optioneel door een comfortabel eenpersoons dwarsbed vervangen worden. En diegene die de lengtebedden tot dubbelbed ombouwt heeft in een handomdraai een gigantische slaapoppervlakte. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg lengtebed rechts: x 800 lengtebed links: x 800 als dubbelbed: 2.000/1.900 x Citroën: 2,2l-130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Een chique wastafel en veel opbergvakken. Voordelen: Gescheiden lengtebedden of één royaal dubbelbed Slaap, zoals u wilt maar altijd zeer comfortabel. Veel opbergruimte Ruimte genoeg voor alles en als het nodig is zelfs iets meer 505 kg Laadvermogen Royale mogelijkheden om uw spullen mee te nemen. Royale centrale doucheruimte Geniet van uw royale douche. Duidelijke indeling van de leefruimte Uw mobiele appartement om van te genieten.

22 22 Interieur: Silver De zitgroep. De klassieke-4-persoonsdinette biedt u veel comfort en ruimte. 3 De keuken. Overzichtelijke indeling met functionele details. De slaapgelegenheid. Flexibel uitbreidbaar met een optioneel hefbed voor twee volwassenen.

23 FAMILYSCOUT 23 FAMILYSCOUT op reis met de hele familie. Tot zes goedgekeurde zitplaatsen. royaal dwarsbed, centraal gelegen doucheruimte met veel bewegingsvrijheid, een klassieke vierpersoons dinette die omgebouwd kan worden tot een eenpersoons volwassenbed of een tweepersoons kinderbed dit alles biedt de Familyscout op basis van Citroën Jumper of Fiat Ducato en doet daarmee zijn naam eer aan. Heeft u kinderen? geen probleem: als optie is het hefdak met een royaal dubbelbedmatras leverbaar, daarmee heeft u een perfecte kinderkamer op de eerste verdieping. In combinatie met het hefdak kunt u bij de Familyscout zelfs vijf zitplaatsen met gordels blijven gebruiken. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg Achterbed: x 1.450/1.350 Dinette: x 1.070/900 tot 6 3 Citroën: 2,2l-130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Royale doucheruimte, geöptimaliseerd tot in detail. Voordelen: Seriematig zelfs tot 6 goedgekeurde zitplaatsen De ideale familieauto voor de mobiele vakantie. Veel opbergruimte Veel ruimte voor alle vakantiebagage. 505 kg Laadvermogen Royale bergruimte tot aan het laadvermogen. Royale centrale doucheruimte Royale Wellnessruimte voor de hele familie. Duidelijke indeling van de leefruimte Royale ambiance, functionaliteit en comfort tegelijk.

24 24 Interieur: Silver De bergruimte. Tot in detail uitgedacht voor optimaal gebruik. De bergruimte. Hier ontdekt u de ware grootte zelfs onder het vastbed. 3 De keuken. Kookcomfort met veel mogelijkheden. De slaapgelegenheid. Verstelbare verlichting voor optimaal licht.

25 FAMILYSCOUT-L 25 FAMILYSCOUT-L uw appartement op wielen. Ruimte voor iedereen. De L bij de Familyscout-L staat voor een zeer royale L-zitgroep voor bijvoorbeeld gezellige kaartavonden. Heeft u twee kinderen? geen probleem: als optie is het hefdak leverbaar, hiermee maakt u van de Familyscout-L een drie-kamer-appartement met slaapkamer, kinderkamer en woonkamer. Mede dankzij de ruimtedouche en de fantastische keuken is de Familyscout- L de ideale camper voor het hele gezin. De Familyscout-L is leverbaar op Fiat Ducato en Citroën Jumper en is standaard voorzien van vier goedgekeurde zitplaatsen. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg Dwarsbed achterin: x 1.450/ ( 2 optie) Citroën: 2,2l-130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Chique design met praktische bovenkasten. Voordelen: Seriematig L-zitgroep Voor de gezellige avond met vrienden. 505 kg Laadvermogen Royale bergruimte tot aan het laadvermogen. Royale centrale doucheruimte Royale Wellnessruimte voor de hele familie. Duidelijke indeling van de leefruimte Royale ambiance, functionaliteit en comfort tegelijk.

26 26 Interieur Silver Tafelalternatief (Optie) 3 De keuken. Perfect, zo kan ook uw vakantie een culinaire belevenis worden. De slaapgelegenheid. Een frans bed met een comfortabele entree.

27 636-FR FR slaapcomfort uit de topklasse. Buitengewone woonruimte. Met de nieuwe 636-FR presenteert Globecar een buscamper met een compleet nieuwe ruimtebeleving. De slaapkamer met het franse bed is via een twee-trees opstap zeer gemakkelijk bereikbaar. Het zeer consequent realiseren of juist weglaten van storende wanddelen leidt tot deze reusachtige slaapgelegenheid. De grote kledingkast bevindt zich links achterin de slaapgelegenheid, hij past perfekt bij de indeling. De in het midden geplaatste ruimtedouche zorgt voor de grootse bewegingsvrijheid in de toiletruimte. Technische info: x x (L x B x H) x 11 kg Vastbed achterin: 1.920/1620 x Citroën: 2,2l-130/150 Pk; 3,0l-177 Pk Fiat: 2,3l-130/148 Pk; 3,0l-177 Pk kg Verswatertank: 95 l Vuilwatertank: 92 l De toiletruimte. Functionele wellnessgelegenheid voor onbegrensd reisgenot. Voordelen: Frans bed Volledig nieuw ontwikkelde slaapgelegenheid. Grote hoekklerenkast Perfect toegankelijk, veel bergruimte. Centraal geplaatste ruimtedouche Veel bewegingsvrijheid bij uw lichaamsverzorging. Duidelijke indeling van de leefruimte Het ruimtebad scheidt wonen en slapen. Het origineel wijkt af van afbeelding.

28 28 Interieur: Silver De zitgroep. Zitplaats voor vier aan een opklapbare tafel met elegante afrondingen. 3 De keuken. Kookcomfort dankzij een goed doordachte inrichting. De slaapgelegenheid. Een tweepersoons dwarsbed bewijst al jaren lang goede dienst.

29 FORTSCOUT 29 FORTSCOUT flexibele allrounder. Ideaal voor twee met ruimte voor vier. Voor diegene die geniet van een maximum aan flexibiliteit is de Fortuna op basis van de Ford Transit een perfecte buscamper. De excelente ruimtebenutting garandeert het hoogste woon- en slaapcomfort, want hier kunt u zich naar eigen wens settelen: voor lange reizen, voor een sportief uitje of voor een uitstapje met vrienden. Vanzelfsprekend heeft de Fortscout aan de half-dinette twee goedgekeurde zitplaatsen. Met gebruikmaking van de bestuurderstoel kan zelfs een derde noodbed worden gemaakt. Technische info: x 1.974/2.074 x (L x B x H) x 11 kg Dwarsbed achterin: x 1.310/ Ford: 2,2l-125/140 Pk kg Verswatertank: 100 l Vuilwatertank: 80 l Voordelen: Veel opbergruimte Variabele bergruimte met functionele details hier is alles goed opgeborgen. 970 kg Laadvermogen Met dit royale laadvermogen mag u het wegen vergeten gewoon inpakken en wegrijden. Duidelijke indeling van de leefruimte Wooncomfort op vier wielen opgeruimd en overzichtelijk. De toiletruimte. Met cassette-toilet, wastafel en geïntegreerde douche.

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS Uw pakezel Uw vakantiewoning Uw zakenauto GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS 2015 Van harte welkom bij Globecar Ontdek de wereld (van comfort) Volledige uitrusting van aankleding tot stoffering.

Nadere informatie

Mobile vrijheid ontdekken. Ook verhuur!!!

Mobile vrijheid ontdekken. Ook verhuur!!! 2013 Mobile vrijheid ontdekken. Ook verhuur!!! Technische wijzigingen en fouten voorbehouden. Wij wijzen u erop dat afbeeldingen in deze catalogus ten dele alternatieve ontwerpen of speciale uitvoeringen

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

DYNAMIEK VOOR BEWEGING, SPORTIVITEIT EN VRIJHEID DE ONTWIKKELING EN PRODUC- TIE GEBEURT IN DUITSLAND SINDS 1989 BUSCAMPERS

DYNAMIEK VOOR BEWEGING, SPORTIVITEIT EN VRIJHEID DE ONTWIKKELING EN PRODUC- TIE GEBEURT IN DUITSLAND SINDS 1989 BUSCAMPERS DYNAMIEK VOOR BEWEGING, SPORTIVITEIT EN VRIJHEID DE ONTWIKKELING EN PRODUC- TIE GEBEURT IN DUITSLAND SINDS 1989 BUSCAMPERS 2015 Van harte welkom bij Pössl Dynamiek voor beweging en vrijheid sinds 1989

Nadere informatie

GEBOUWD IN DUITSLAND

GEBOUWD IN DUITSLAND Uw pakezel Uw vakantiewoning Uw zakenauto GEBOUWD IN 2016 DUITSLAND SINDS 2004 BUSCAMPERS Van harte welkom bij Globecar Ontdek de wereld (van comfort) Volledige uitrusting van aankleding tot stoffering.

Nadere informatie

Compacte afmetingen, populaire indelingen

Compacte afmetingen, populaire indelingen SERIE SLIDE OUT AXESS Compacte afmetingen, populaire indelingen SLIDE OUT Compact, NKC Kampeerauto van het Jaar 2008 en 2016. Compacte buitenafmetingen en slim bedacht meubelontwerp voor meer ruimte binnenin.

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Avontuur te huur Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Camper Centrum Nederland Welkom in de wereld van compacte campers Bij Camper Centrum Nederland vindt u de wereld van compacte campers.

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies:

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies: Caravan to go! B c go Caravan to go! Ontdek de vrijheid met onze nieuwe c go! Vier verschillende indelingen willen er graag met u op uit. Welke plannen u ook heeft deze kleine, lichte en compacte caravan

Nadere informatie

De semi-integraal, het icoon.

De semi-integraal, het icoon. SERIE SUPREME PLUS AXESS De semi-integraal, het icoon. SUPREME Adria Coral, de echte semi-integrale camper. Een gestroomlijnd exterieur en loftstijl interieur. Integreert naadloos met Fiat Ducato en Citroën

Nadere informatie

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland

Avontuur te huur. Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Avontuur te huur Met de jonge huurvloot van Camper Centrum Nederland Bij Camper Centrum Nederland vindt u de wereld van de compacte campers. Geen ander bedrijf in Europa is zo volledig op campers en camperservices

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

Auto voor alles en iedereen.

Auto voor alles en iedereen. NL B Auto voor alles en iedereen. De evan is er! De efficiënte en variabele auto van de volgende generatie. Vrijheid, blijheid, (be)leven. Wij hebben daar een auto van gemaakt. Met de evan verovert een

Nadere informatie

m o d e l l e n PePby

m o d e l l e n PePby PEPby modellen 2017 ... Zonne-dauw met Carribean Blue Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: Ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

DYNAMIEK VOOR BEWEGING, SPORTIVITEIT EN VRIJHEID

DYNAMIEK VOOR BEWEGING, SPORTIVITEIT EN VRIJHEID DYNAMIEK VOOR BEWEGING, SPORTIVITEIT EN VRIJHEID DE ONTWIKKELING EN PRODUC- TIE GEBEURT IN DUITSLAND SINDS 1989 PRIJSLIJST BUSCAMPERS 2015 De hoogtepunten van de Pössl De beste ideeën sinds 25 jaar standaard

Nadere informatie

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Beleef een nieuwe dimensie van de rijdynamiek en gewichtsbesparing door het ultralichte

Nadere informatie

DE VRIJHEIDSBELEVING HANDMADE IN GERMANY SINCE 1989 BUSCAMPERS

DE VRIJHEIDSBELEVING HANDMADE IN GERMANY SINCE 1989 BUSCAMPERS DE VRIJHEIDSBELEVING HANDMADE IN GERMANY SINCE 1989 BUSCAMPERS 2016 Van harte welkom bij Pössl De vrijheidsbeleving sinds 1989 Eind jaren 80 staat heel Europa in het teken van vrijheid. Een tijd die ook

Nadere informatie

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004. Prijslijst 2015 BUSCAMPERS

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004. Prijslijst 2015 BUSCAMPERS Uw pakezel Uw vakantiewoning Uw zakenauto GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 Prijslijst 2015 BUSCAMPERS De highlights van Globecar De beste ideeën sinds tientallen jaren standaard op uw Globecar 2 3 Hefdak

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. BELEEF INDIVIDUALITEIT. Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign Noce Lido met zijn

Nadere informatie

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT

LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LUXE ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT LIFETIME 600. STREET 600 1 1 BOXSTAR PLUS ALL INCLUSIVE REIZEN LIFETIME 600 STREET 600 De is een luxe limousine met keuken, sanitair, woonkamer en tweepersoonsbed.

Nadere informatie

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED.

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED. PEPby ... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte levensvreugde.

Nadere informatie

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE!

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! 02 BuroW mobil uitzonderlijk, VinDingRiJK En HOOgWaaRDig 04 05 06 InHouDsopgAve ViP 490 04 nouvelle PETiTE 05 ViP 540 En 540 B 06

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans njoy the good times caradofeeling aravans 2012 www.carado.nl Veel comfort voor een lage prijs: Met uw arado caravan geniet u in uw vakantie van het hoogste uitrustingscomfort met een excellente prijs /

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

DE VRIJHEIDSBELEVING GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 PRIJSLIJST BUSCAMPERS

DE VRIJHEIDSBELEVING GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 PRIJSLIJST BUSCAMPERS DE VRIJHEIDSBELEVING GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 2016 PRIJSLIJST BUSCAMPERS De hoogtepunten van de Pössl De beste ideeën sinds 25 jaar standaard op uw Pössl Softlock Nooit meer de gasten op de camping

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Chateau 2008 De klassieker van Chateau Waarom zijn klassiekers zo geliefd? Ze geven u het gevoel alsof ze er altijd al geweest en tegelijkertijd

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS.

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. 005 De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, compact en wendbaar: EXSIS. Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, de nieuwe Multitalent-Klasse van HYMER is een camper voor

Nadere informatie

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER SPORT&FUN ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER De legendarische KNAUS SPORT&FUN is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle-bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

Canadream Maxi Motorhome MHA

Canadream Maxi Motorhome MHA Canadream Maxi Motorhome MHA Dé ruime motorhome Wie veel leef- en bergruimte wenst is, reist met deze motorhome uitstekend. Natuurlijk zijn alle facitliteiten van een moderne motorhome aan boord: een volledige

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011.

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement.

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement. Technische gegevens en prijsinformatie 2017 NL The New Movement. Carado Kampeerauto s 2017 Inhoud Technische info Modellenoverzicht Pakketoverzicht Perfect 10 Edition Opties Algemene info Contact 4 6

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 PRIJSLIJST BUSCAMPERS

GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 PRIJSLIJST BUSCAMPERS Uw pakezel Uw vakantiewoning Uw zakenauto GEBOUWD IN DUITSLAND SINDS 2004 PRIJSLIJST BUSCAMPERS 2016 De highlight van Globecar De beste ideeën sinds tiental jaren standaard op uw Globecar 2 3 Insektenhorren

Nadere informatie

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS

De EXSIS. Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS De EXSIS Een multitalent, zeer praktisch, kompakt en wendbaar: EXSIS Veel ruimtegevoel en optimale isolatie. Of het nu zomer of winter is, dit is de camper voor het hele jaar en de geboorte van de nieuwe

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322. geldig vanaf 08-2009 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 geldig vanaf 08-2009 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiele sjorogen bevestigen bijvoorbeeld tot twee fietsen

Nadere informatie

LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER

LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER LIFESTYLE ONZE TREND- SETTER De KNAUS LIFESTYLE overtuigt. Met een innovatief woonconcept, dat we heel anders hebben ontwikkeld dan u wellicht had verwacht, maar dat precies zo is geworden als u het wilt.

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322

HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 HYMER CAR 302 HYMER CAR 322 CAR 322 2 3 HYMER CAR... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen tot transportbeveiliging

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

malibu van De woonbus.

malibu van De woonbus. Modelprogramma 1/2016 malibu van De woonbus. www.malibu-carthago.com Exclusiviteit malibu een naam met historie. Beste campervrienden, de malibu van is exclusief: zowel doordacht als gerieflijk en comfortabel.

Nadere informatie

Met hefbed. Freisteller

Met hefbed. Freisteller Met hefbed Freisteller Magic Edition 4 Halfintegraal met hefbed Aangename slaapplek voor twee in een handomdraai tovert u het bed naar beneden Een magisch hefbed Reist u graag met uw familie of uw vrienden?

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012

CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 CAMPERS Technische gegevens Uitgave augustus 01 Notities CAMPERS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Brevio 5 Travel Van 6 7 Nexxo 8 11 Ixeo time 1 15 Ixeo 16 19 Ixeo plus 0 3 Viseo 7 Aviano 8 31

Nadere informatie

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015

Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Bekroond met de Interior Innovation Award 2015 Prestige Voor de mooiste momenten thuis»met mijn suite emotion heb ik een oase van ontspanning binnengehaald. Dit bed is heerlijk comfortabel in alle standen

Nadere informatie

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Durgerdammerdijk 167 Vraagprijs: 900.000,- k.k. Deze brochure en/of plattegrond(en) zijn met de grootst mogelijk zorg opgemaakt voor promotie van vastgoedobjecten. De Uniek object! Op een werkelijk

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

GEWOONWEG OVERAL THUIS ZIJN.

GEWOONWEG OVERAL THUIS ZIJN. GEWOONWEG OVERAL THUIS ZIJN. ONTDEK DE VRIJHEID OP 4 WIELEN. BUSCAMPERS 2015 BOXSTAR 500. BOXSTAR 540. BOXSTAR 600. BOXSTAR 630 01 INHOUD Modeloverzicht... 04 MODELLEN Zoeker... 05 AL MEER DAN 50 JAAR

Nadere informatie

CARAVANS 2016 NEDERLAND

CARAVANS 2016 NEDERLAND CARAVANS 26 NEDERLAND AVONTURIERS HOEVEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS NIETS DAN VRIJHEID IN GEDACHTEN Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures, maar op de landkaarten.

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur.

Dakkoffers RAXER. Traxer, ruimte voor avontuur. Dakkoffers RAXER Traxer, ruimte voor avontuur. 3 OP ZOEK NAAR AVONTUUR. Traxer. Robuust, betrouwbaar en op en top veilig. De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 4 Productoverzicht 6 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 8 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020 www.sterckeman.nl UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen Summer EDITION Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen 510 RE Naar wens kunt u de enkele bedden ombouwen naar een gigantisch tweepersoonsbed (optioneel). 500 FSK Kinderen hebben hier hun eigen domein

Nadere informatie

rolf benz PlUrA norbert beck

rolf benz PlUrA norbert beck rolf benz PLURA Design Norbert Beck het moment is perfect als je zijn veelvoud herkent EEN BANK MET VELE GEZICHTEN // De nieuwe defnitie van vrijheid De Rolf Benz PLURA reikt u alle mogelijkheden aan om

Nadere informatie

Dakkoffers. probox. Probox, ruimte voor plezier.

Dakkoffers. probox. Probox, ruimte voor plezier. Dakkoffers probox Probox, ruimte voor plezier. 3 Geen concessies aan comfort. Zorgeloos en veilig reizen met een zee van ruimte. De Hapro Probox is uw stevige en stabiele partner voor onderweg. Er is

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Dakkoffers. Probox, ruimte voor plezier.

Dakkoffers. Probox, ruimte voor plezier. Dakkoffers PROBOX Probox, ruimte voor plezier. HPR-Probox-NL-REV00.indd 1 28-11-12 09:18 HPR-Probox-NL-REV00.indd 2 28-11-12 09:18 3 Geen concessies aan comfort. Zorgeloos en veilig reizen met een zee

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

OLYMPE. AVONTUUR IN HET GROOT Voor een vakantie met zijn allen! 10mns

OLYMPE. AVONTUUR IN HET GROOT Voor een vakantie met zijn allen! 10mns 10mns OLYMPE AVONTUUR IN HET GROOT Voor een vakantie met zijn allen! 20mns Kies de OLYMPE, ons grote model met slaapruimte voor maximaal 12 personen (6 kinderen en 6 volwassenen). Met zijn oppervlak van

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 376989 Calpe 1.100.000 KENMERKEN Prijs 1.100.000 Woningtype Villa Woonruimte 460m² Perceeloppervlakte 3.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 376989 OMSCHRIJVING Luxe villa te koop in

Nadere informatie

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline

HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline HYMER CAR 322 HYMER CAR 322 GTline CAR 322 2 3 HYMER CAR 322... De dak opbergkasten zijn ook bij een opgeklapt bed makkelijk toegankelijk. Stabiel sjorogen bevestigen bijvoorbeeld max. 2 fietsen en dienen

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

Boter bij de vis: Wat is NIEUW in 2012/2013? CaraOne: 1. Complete restyling van het exterieur!

Boter bij de vis: Wat is NIEUW in 2012/2013? CaraOne: 1. Complete restyling van het exterieur! Boter bij de vis: Wat is NIEUW in 2012/2013? CaraOne: 1. Complete restyling van het exterieur! Het succes van WEINSBERG geldt niet alleen voor de campers, maar zeker ook voor de caravans. Net als bij de

Nadere informatie

Hoofdweg 209-a te Paterswolde

Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 290a te Paterswolde Wilt u ook optimaal genieten door te wonen in een penthouse met uitzonderlijk wooncomfort? Wonen in de kop van Drenthe, nabij de bruisende stad

Nadere informatie

Een vakantie vol vrijheid en avontuur?

Een vakantie vol vrijheid en avontuur? Een vakantie vol vrijheid en avontuur? Huur een Volkswagen of Westfalia Camper! Campercentrum Nederland Misschien droomt u er al jaren van: een campervakantie. Gewoon vertrekken en onderweg bepalen waar

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Dakkoffers RIDER. Rider, ruimte voor plezier.

Dakkoffers RIDER. Rider, ruimte voor plezier. Dakkoffers RIDER Rider, ruimte voor plezier. 3 GEEN CONCESSIES AAN COMFORT. Zorgeloos en veilig reizen met een zee van ruimte. De Hapro Rider is uw stevige en stabiele partner voor onderweg. Er is zorgvuldig

Nadere informatie

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie

Carado Camper Van 2019

Carado Camper Van 2019 Carado Camper Van 2019 NL Stad. Land. Vlow. Carado Camper Van 2019 Uitvoeringen Overzicht Highlights Pakketten 10 14 18 Modellenoverzicht Indelingen Indelingen met dwarsbed Indelingen met lengtebed 20

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

De voordelen van onze camper. Indeling

De voordelen van onze camper. Indeling Wij verhuren een ruime semi-integraal camper met hefbed; een ruime semi-integraal camper waarin 2-4 personen zich grenzeloos op hun gemak kunnen voelen. De voordelen van onze camper + Degelijk Duits fabrikaat

Nadere informatie