Met trots stellen wij u het eerste jaarverslag van het AFM voor. U kunt het jaarverslag bestellen via de publicatiedatabank van de Vlaamse overheid.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met trots stellen wij u het eerste jaarverslag van het AFM voor. U kunt het jaarverslag bestellen via de publicatiedatabank van de Vlaamse overheid."

Transcriptie

1 Beste lezer, Welkom bij de allereerste nieuwsbrief van het Agentschap voor Facilitair Management (AFM). Driemaandelijks laten wij u, onze (potentiële) klant, niet alleen kennismaken met ons agentschap, maar brengen wij u ook op de hoogte van de evoluties in onze dienstverlening en wijzigingen in ons aanbod. Wist u trouwens dat u tevreden bent over de samenwerking met ons agentschap, maar vindt dat onze transparantie beter kan? U leest er alles over in de resultaten van onze jaarlijkse imagobarometer. Voorts kunt u kennismaken met onze raamcontracten en te weten komen hoe wij u hierbij willen betrekken. In de komende edities van deze AFM-nieuwsbrief zullen wij ook telkens een team in de kijker plaatsen. Onze servicelijn, uw eerste contactpunt, is als eerste aan de beurt. Veel leesplezier, Kristel Gevaert Administrateur-generaal AFM Jaarverslag 2008 Met trots stellen wij u het eerste jaarverslag van het AFM voor. U kunt het jaarverslag bestellen via de publicatiedatabank van de Vlaamse overheid. Missie & Visie AFM U bent misschien vertrouwd met onze dienstverlening, maar kent u onze organisatie wel? Maak kennis met het Agentschap voor Facilitair Management. Imagobarometer Het AFM streeft een kwaliteitsvolle dienstverlening met bijhorende klantentevredenheid na. Om dit te verwezenlijken peilen we vanaf nu jaarlijks naar ons imago, de realisatie

2 van onze waarden en doelstellingen, én de tevredenheid over onze dienstverlening. Lees hier de resultaten van. Klanten betrekken bij raamcontracten Eén van de voornaamste kerntaken van het AFM bestaat uit het aanbieden van raamcontracten voor facilitaire goederen of diensten aan alle entiteiten van de Vlaamse Overheid. Ontdek hier de procedure, het volledige aanbod en de op stapel staande contracten. Team in de kijker: AFM Servicelijn De AFM Servicelijn is het centrale contactpunt van het AFM, opgestart om een vlotte bereikbaarheid en een goede opvolging van de dienstverlening te kunnen garanderen. Maak kennis met onze servicelijn. Wenst u zich in of uit te schrijven voor onze nieuwsbrief? Stuur ons een .

3 Missie & Visie AFM Het lijken misschien modewoorden, maar toch zijn de missie, de visie en de waarden van een organisatie essentieel voor de werking ervan. Want ze bepalen het heden en de toekomst. Het is dan ook belangrijk dat jullie, onze klanten, weten waarvoor het AFM staat en waar we naartoe willen. Missie = wie zijn we? Het AFM verstrekt facilitaire dienstverlening met het oog op het kwaliteitsvol, effectief, marktconform en zuinig uitbouwen en beheren van het patrimonium, teneinde de dienstverlening van de organisatie-entiteiten binnen de beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid te ondersteunen. Dienstverlening = wat doen we? Het AFM biedt 8 dienstverleningstypes aan zijn klanten aan: huisvesting gebouwgebonden dienstverlening catering schoonmaak digitale drukkerij goederen- en contractbeheer logistiek transport adviesverlening Visie = waar willen we naartoe? Het AFM wil uitgroeien tot hét kenniscentrum voor facilitair management en hierin het eerste aanspreekpunt zijn voor alle entiteiten van de Vlaamse overheid. Daarbij willen we een voorbeeldfunctie vervullen naar de maatschappij door op efficiënte wijze een duurzaam facilitair management te realiseren binnen de Vlaamse overheid. Strategische doelstellingen = hoe gaan we dit bereiken? Binnen de Vlaamse overheid dé referentie worden inzake marktkennis. Binnen de Vlaamse overheid dé referentie worden inzake kennis van de wet- en regelgeving. Een diepgaande kennis verwerven van onze (potentiële) klanten. Een aantrekkelijk dienstenaanbod bieden. Continu een efficiënte en effectieve dienstverlening verzekeren. Een goede bekendheid en positief imago realiseren/verwerven én behouden. Een transparante rapportering aanreiken. Beschikken over een hechte en gemotiveerde ploeg van professionele personeelsleden. Een duurzaam facilitair beleid voeren.

4 Waarden = hoe gaan we dit bereiken? Door middel van de gedeelde waarden van de Vlaamse overheid: Klantgerichtheid Samenwerken Voortdurend verbeteren Betrouwbaarheid maar ook onze eigen waarden: Verantwoordelijkheidszin Professioneel Transparant Dynamisch Slogan = "Uw noodzaak, onze kerntaak" Een ambtenaar kan niet werken zonder een dak boven zijn hoofd, op een lege maag, enzovoort. Wat u nodig heeft om te werken, daar zorgen wij voor! Organogram

5 Imagobarometer Het AFM streeft een kwaliteitsvolle dienstverlening met bijhorende klantentevredenheid na. Om dit te realiseren hebben we dan ook het initiatief genomen om jaarlijks te peilen naar het imago van het AFM, de realisatie van onze waarden en doelstellingen, én de tevredenheid over onze dienstverlening. Wij danken u in ieder geval voor uw deelname. Voor deze eerste editie zijn we immers erg tevreden met de responsgraad van 40%. Bovendien bleek de respons mooi gespreid over alle beleidsdomeinen en functiegroepen heen, waardoor de resultaten zeker representatief te noemen zijn voor de volledige VO. Een blik op de resultaten Over het imago van het AFM zijn de meningen verdeeld met net iets meer positieve als negatieve indrukken. Het komende jaar steken we dan ook nog een tandje bij om voor alle potentiële klanten uit te groeien tot het eerste aanspreekpunt inzake facilitaire dienstverlening. Uit de respons blijkt dat ook jullie als (potentiële) klant de specifieke waarden en strategische doelstellingen van het AFM hoog inschatten. Vooral inzake samenwerking en duurzaamheid scoren we reeds vrij goed. Het streven naar de verdere realisatie van deze waarden en doelstellingen staat binnen het AFM uiteraard centraal. Daarbij hebben jullie aangegeven dat we vooral nog kunnen verbeteren op het vlak van transparantie en klantgerichtheid van onze dienstverlening en rapportering. Actiepunten Om op korte termijn tegemoet te komen aan de voornaamste verwachtingen zijn inmiddels dan ook reeds een aantal concrete verbeterprojecten opgestart. Zo wordt ondermeer werk gemaakt van een transparant dienstenaanbod, zodat alle klanten een duidelijk beeld hebben van wat ze van een bepaalde dienstverlening mogen verwachten. Bovendien streven we ernaar om, in samenspraak met onze klanten, op middellange termijn te komen tot concrete en duidelijke service level agreements, waarvan een transparante en klantgerichte rapportering uiteraard een essentieel deel uitmaakt. Als een eerste stap op weg naar meer transparantie bieden we jullie onderaan alvast een blik op de volledige resultaten van de AFM imagobarometer editie.

6 Klanten betrekken bij raamcontracten Eén van de voornaamste kerntaken van het AFM bestaat uit het aanbieden van raamcontracten voor facilitaire goederen of diensten. Omdat we onze klanten hierbij zo nauw mogelijk willen betrekken werd er een nieuwe procedure uitgetekend waarbij we maximaal proberen te communiceren over onze op stapel staande contracten. Hoe gaat de nieuwe procedure in zijn werk? 1. Het AFM bevraagt alle geïnteresseerde entiteiten naar hun noden en wensen. 2. De materiespecialist(en) van het AFM voeren een marktonderzoek uit en gaan de haalbaarheid na. 3. Op basis hiervan stelt het AFM een ontwerpbestek op en volgt de nodige feedback naar alle geïnteresseerden. 4. Het AFM staat vervolgens in voor de gunningsprocedure. Hierbij worden de offertes geëvalueerd door een jury, samengesteld uit materiespecialisten van het AFM en (waar mogelijk) afgevaardigden van de geïnteresseerde entiteiten en/of onafhankelijke experts. 5. Na de gunning worden alle geïnteresseerde entiteiten van de Vlaamse overheid geïnformeerd over het nieuwe raamcontract en de precieze bestelmogelijkheden. 6. Elke entiteit van de Vlaamse Overheid kan rechtstreeks bestellen bij de leverancier, ook zonder voorafgaande mandaatstelling. De facturatie verloopt rechtstreeks tussen klant en leverancier, zonder tussenkomst van het AFM. 7. Structurele problemen met de leverancier worden opgevolgd door de contractbeheerder van het AFM, die in naam van alle klanten een oplossing onderhandelt met de leverancier. Wat zijn de voordelen voor u, onze klant? Betere voorwaarden bij leveranciers dankzij de schaalvoordelen Vermijden van complexe en tijdrovende administratieve lasten m.b.t. overheidsopdrachten Genieten van de inhoudelijke vak- en marktkennis bij het AFM en alle andere betrokken entiteiten Zeker van raamcontracten die steeds conform zijn met alle geldende regelgeving (wetgeving, omzendbrieven, enz.) Op elk moment rechtstreeks bestellen bij de leverancier, zonder bijkomende administratieve lasten of verplichte tussenkomst van het AFM (voortaan ook zonder voorafgaande mandaatstelling) Vrijblijvende interesse en medewerking, zonder verplichting tot afname naderhand Welke raamcontracten worden aangeboden? Een volledig overzicht van de raamcontracten die momenteel beschikbaar zijn kunt u steeds raadplegen op onze extranetsite, meer bepaald via bz.vonet.be/raamcontracten.

7 Bij elk raamcontract vindt u alle benodigde product- en contractinformatie. Let er wel op dat u bij elke bestelling steeds het correcte referentie- of besteknummer vermeldt, zodat u kunt genieten van de gunstige voorwaarden van het contract. Op onze extranetsite vindt u ook een overzicht van alle raamcontracten die in voorbereiding zijn, zodat u op de hoogte kan blijven van de status en voortgang van bestelmogelijkheden die op stapel staan. Interesse of meer weten? Met alle vragen, opmerkingen of suggesties kan u steeds terecht bij de AFM Servicelijn op het centrale nummer (02 55) of via mail naar 32000@vlaanderen.be.

8 Team in de kijker: AFM Servicelijn U kunt bij de AFM Servicelijn terecht met alle vragen, klachten of suggesties met betrekking tot facilitaire dienstverlening. Onze lieftallige dames Zoë en Greet staan alle werkdagen van 8u tot 17u ter beschikking van alle (potentiële) klanten van het AFM. Door gebruik te maken van de AFM Servicelijn bent u zeker van een vlotte bereikbaarheid van het AFM. Alle oproepen worden geregistreerd en bijgevolg wordt er een nauwgezette opvolging aan uw melding aan gekoppeld. Wij garanderen ook een snelle en duidelijke reactie op uw vraag, klacht of suggestie. Voor alle meldingen garanderen wij u een inhoudelijk antwoord binnen de 10 werkdagen volgend op de dag van de melding. Onder inhoudelijk antwoord verstaan we een duidelijk en volledig antwoord op een gestelde vraag en/of een concreet voorstel tot oplossing voor een gemelde klacht of suggestie. Indien een oplossing niet mogelijk blijkt binnen de periode van 10 werkdagen mag u op zijn minst rekenen op een update over de stand van zaken én een duidelijke timing. Waar geen oplossing voor een gemelde klacht mogelijk of haalbaar is, geven wij steeds een gemotiveerde toelichting om dit te verduidelijken. U kunt de AFM Servicelijn op werkdagen steeds bereiken van 8u tot 17u: Telefonisch op het nummer (02/55) Via op het adres 32000@vlaanderen.be

9 Raamcontracten in voorbereiding Raamcontract Opmaak van risico-analyses voor hoog- en laagspanningscabines Levering en plaatsing van data-, signaalbekabeling en elektriciteitswerken Onderhoud van telefoniesystemen van het merk NEC-Philips Nieuw / hernieuwing Status Nieuw Gegund Timing Meer informatie Kwartaal 3 Nieuw Aanbesteding Kwartaal 4 Nieuw Aanbesteding Kwartaal 4 Veiligheidscoördinatie Nieuw Aanbesteding Kwartaal 4 Ecologisch rijden Nieuw Aanbesteding Kwartaal 4 Algemene signalisatie Nieuw Aanbesteding Kwartaal 4 Opmaak van risicoanalyseverslagen op basis van het KB van 02 juni 2008, nota C2/112 en Nota nr.66 aan de erkende organismen voor hoogspanningsuitrustingen en (zwaar belaste) laagspanningsuitrustingen in gebouwen, met aandacht voor zowel de elektrische als de omgeving aspecten Raamcontract voor plaatsing van bekabeling voor data en telefonie, voor signaalsturing, voor aansluiting van brandmelders alsook diverse elektrische plaatsingswerken Onderhoudscontract voor telefonie-installaties van het merk NEC-Philips, met service level agreement Selectie van veiligheidscoördinator ontwerp en uitvoering, cf. KB voor tijdelijke en mobiele werkplaatsen Het bestek voorziet de organisatie van cursussen & het aanbieden van een opvolgingsmodule voor ecologisch (= milieubewust) rijden. Heraanbesteding wegens geen conforme inschrijvingen. Het bestek voorziet de plaatsing van signalisatie binnen gebouwen, voor bv. vergaderzalen, voor aanduiding van afdelingen etc. De bedoeling is om, via deze procedure, uniforme signalisatie te

10 Vorming Autocad Nieuw Aanbesteding Kwartaal 4 Berschermhandschoenen (5 percelen) Persoonlijke beschermingsmiddelen (6 percelen) Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen kettingzagen (5 percelen) Hernieuwing Voorbereiding Kwartaal 4 Hernieuwing Voorbereiding Kwartaal 4 Hernieuwing Voorbereiding Kwartaal 4 installeren in de gebouwen. Het bestek voorziet de 1-daagse vorming van kleine groepen gebruikers in het gebruik van het Autocad-pakket. De gebruikers zullen kleine wijzigingen etc. kunnen aanbrengen. Voor het eigenlijke tekenwerk is een andere diepgaander vorming nodig. Het bestek voorziet ook Trueview vorming. Hernieuwen van de huidige raamcontracten: - all-round winterhandschoenen - all-round beschermingshandschoenen - latexhandschoenen - wegwerp latex handschoenen - handschoenen tegen bramen Hernieuwen van de huidige raamcontracten: - oorkappen met hoofdbeugel - oorkappen voor montage op veiligheidshelm - veiligheidshelm met vizier - veiligheidsbril ruimtezichtbril - veiligheidsbril met metalen montuur - wegwerpoverall Hernieuwen van de huidige raamcontracten: - hoge veiligheidsschoenen met bescherming tegen kettingzagen - veiligheidsknielaarzen met bescherming tegen kettingzagen - beschermingshandschoenen met bescherming tegen kettingzagen (type 1 en 2) - kettingzaagbroek - bosmaaierbroek

11 Laarzen en sokken (4 percelen) Personenvoertuigen (19 percelen) Hernieuwing Voorbereiding Kwartaal 4 Hernieuwing Voorbereiding Kwartaal Fotokopiepapier Hernieuwing Voorbereiding Kwartaal Automatisatie van (sub)metering in gebouwen Nieuw Voorbereiding Kwartaal Opmaak van energie-audits Nieuw Voorbereiding Kwartaal Technopreventieve middelen en bewakingsdiensten (2 percelen) Nieuw Voorbereiding Kwartaal Hernieuwen van de huidige raamcontracten: - gewone knielaarzen - veiligheidsknielaarzen - veiligheidslieslaarzen - sokken voor laarzen Hernieuwen van het huidige raamcontract Hernieuwen van het huidige raamcontract Installatie van meters en submeters, voor registratie van energieverbruiken, voor comfortmetingen met bijhorende energieboekhouding software. Inbegrepen ook een perceel voor plaatsing van stookolie debietmeters (cf. EPC). Dossier is naar IF. Opmaak van energie-audits voor gebouwen met inbegrip van Return on Investment inschatting van energiebesparende maatregelen. Dossier is naar IF. Perceel 1: installatie en onderhoud van technopreventieve uitrustingen (inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking ). Perceel 2: voorzien van bewakingsdiensten (incl meldkamer, mobiele ploeg). Dossier is naar Vlaamse regering.

$% "& "'#( $ "# + $ %& -"2 +. ' %( 3.

$% & '#( $ # + $ %& -2 +. ' %( 3. ! " " #!"#$ $% "& "'#( $ )% "&#*'#(+ +,"##-, $./"# 01#' $ "# + $ %& -"2 +. ' %( 3. $"*. )#'# 0 +%*' 0 Beheersovereenkomst AFM 2007 2010 2 )" *.4 "2#-, 0-"2'#-,*"## # '*#'# "2 +, - % 5 6 $- # 7 $ 8"# ).

Nadere informatie

Facilipunt is de plaats waar je terecht kan voor al je aanvragen, vragen of klachten. Maar het is veel meer dan zomaar een infolijn:

Facilipunt is de plaats waar je terecht kan voor al je aanvragen, vragen of klachten. Maar het is veel meer dan zomaar een infolijn: Wat is Facilipunt? Facilipunt is de plaats waar je terecht kan voor al je aanvragen, vragen of klachten. Maar het is veel meer dan zomaar een infolijn: Het is een webportaal, waarop je kan inloggen en

Nadere informatie

Functiekaart. Subsector:

Functiekaart. Subsector: Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige Functiefamilie: deskundig-expert Functionele loopbaan: B1-B3 Cluster: financiën Sector: aankoop en contractbeheer Subsector: Code: Doel van de sector

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 15 oktober 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam

Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam Overzicht basisprincipes Klantgericht Betrouwbaar Veilig Efficiënt Doeltreffend Integraal Wendbaar Open Digitaal Inclusief Duurzaam De klant staat centraal in alles wat we doen. We zijn betrouwbaar voor

Nadere informatie

WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten. Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013

WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten. Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013 WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013 WS 4 GEZAMENLIJK AANKOPEN EN OVERHEIDSOPDRACHTEN Ludovic Van den Bulck Bestuurcoördinator Gemeenschappelijke

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

TITEL I OPRICHTING VAN EEN INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP "INTERNE AUDIT VAN DE VLAAMSE ADMINISTRATIE"

TITEL I OPRICHTING VAN EEN INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP INTERNE AUDIT VAN DE VLAAMSE ADMINISTRATIE Besluit van de Vlaamse Regering tot oprichting van het intern verzelfstandigd agentschap Interne Audit van de Vlaamse Administratie en tot omvorming van het auditcomité van de Vlaamse Gemeenschap tot het

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan diensthoofd (Facility Management / ICT)

Functiebeschrijving. Werkt onder de leiding van en rapporteert aan diensthoofd (Facility Management / ICT) Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: Informaticus Functionele loopbaan: B1-B3 Code: FM3ICT03 Sector: Facility Management Dienst: ICT Subdienst: Doel van de entiteit De sector Facility Management

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

Informatie MIFID (Twin Peaks II)

Informatie MIFID (Twin Peaks II) Informatie MIFID (Twin Peaks II) Sinds 30 april 2014 is de Mifid wetgeving, ook gekend als de Twin Peaks II regelgeving, van toepassing op de verzekeringssector in België. Deze wetgeving legt bijkomende

Nadere informatie

Deskundige Deskundige patrimonium Grondgebiedzaken Patrimonium en uitbestede werken B1-B3 GGZ4

Deskundige Deskundige patrimonium Grondgebiedzaken Patrimonium en uitbestede werken B1-B3 GGZ4 Functie Graadnaam: Functienaam: Afdeling: Dienst Functionele loopbaan: Code: Deskundige Deskundige patrimonium Grondgebiedzaken Patrimonium en uitbestede werken B1-B3 GGZ4 Doel van de entiteit Deze afdeling

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

SERVICE LEVEL AGREEMENT

SERVICE LEVEL AGREEMENT 25 september 2007 SERVICE LEVEL AGREEMENT Actieplan met als doel de gegevens in het Rijksregister sneller aan te passen aan de gewijzigde informatie deze bijwerking gebeurt door de gemeente die het dossier

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd.

Functiebeschrijving. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Dienst: Functienaam: diensthoofd. Functiebeschrijving Functie Graadnaam: diensthoofd Functienaam: diensthoofd Functiefamilie: managementteam Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Ondersteuning Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. Functienaam: afdelingshoofd Omgeving. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Omgeving Functiefamilie: Functionele loopbaan: A4a-A4b Afdeling: Omgeving Dienst: Subdienst: Code: Doel van de entiteit De afdeling staat in

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Financiën

Functiekaart. Dienst: Financiën Functie Graadnaam: hoofddeskundige Functienaam: hoofddeskundige financiën Functiegroep: deskundigen Functionele loopbaan: B4-B5 Afdeling: FINANCIEN Dienst: Financiën Subdienst: Financiën Code: Doel van

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten. Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013

WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten. Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013 WORKSHOP 4 Gezamenlijk aankopen en overheidsopdrachten Lieven Janssens ICC Gent, 7 mei 2013 OOSTCAMPUS Bestuurs- en Dienstencentrum EEN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN GEMEENTE EN OCMW OOSTKAMP, ook op

Nadere informatie

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten.

Instaan voor een effectieve en efficiënte logistieke keten van het moment van bestelling tot het afleveren van de goederen bij de interne klanten. FUNCTIEOMSCHRIJVING Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 1. Functietitel Hoofd materiaalbeheer en logistieke stromen 2. Doel van de functie Instaan voor een correct intern aankoopbeleid door het

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Charter van gebruiker POD MI

Charter van gebruiker POD MI Charter van gebruiker POD MI Een charter aangaan is meer dan het droogweg meedelen van de werking van een nieuw project. Het is een overeenkomst, een engagement. Het houdt verwachtingen in voor de toekomst.

Nadere informatie

Aankopen van van elektrische voertuigen. Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur

Aankopen van van elektrische voertuigen. Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur 2016/HFB/OA/32615 Aankopen van van elektrische voertuigen Opening offertes op 06/09/2016 om 10:45 uur Informatievergadering op 11/08/2016 om 13u30 in lokaal 4.E.12 van het Boudewijngebouw Disclaimer :

Nadere informatie

VR DOC.0923/1BIS

VR DOC.0923/1BIS VR 2018 2007 DOC.0923/1BIS DE MINISTER VAN WERK, ECONOMIE, INNOVATIE EN SPORT Visienota - Kwaliteits- en registratiemodel voor de dienstverleners binnen Werk /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal

Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal. Administratief medewerk(st)er onthaal Burger- en welzijnszaken/onthaal Competentiegerichte functiebeschrijving Administratief medewerk(st)er Onthaal 1. Identificatiegegevens: Functiebenaming: Sector/Dienst: Niveau/weddeschaal: Categorie (duid aan) Administratief medewerk(st)er

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke

Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiebeschrijving: Communicatieverantwoordelijke Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context

Nadere informatie

Raamcontract IP-telefonie. Provinciehuis Leuven - 5 mei

Raamcontract IP-telefonie. Provinciehuis Leuven - 5 mei Raamcontract IP-telefonie Provinciehuis Leuven - 5 mei 2 IP-telefonie: de mythes en de feiten Wat mogen we verwachten van IP-telefonie? 3 Vooropgestelde eisen SIP-trunk goedgekeurd door Infrax Zowel fysieke

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Administratief medewerker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Administratief medewerker C1 C2 C3 Visie De gemeente Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK.

Je ontwikkelt een gedeelde HR-visie en vertaalt deze in strategische doelstellingen, die passen binnen het strategisch meerjarenplan van KORTRIJK. Functiebeschrijving HR - Manager KORTRIJK Functiegegevens Functiebenaming: Team: Loonschaal: HR-manager KORTRIJK P & O (Loon & Tijd + HR) A5a-A5b Plaats in de organisatie Je bent lid van het managementteam

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subsector:

Functiebeschrijving. Subsector: Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige Functiefamilie: deskundig-expert Functionele loopbaan: B1-B3 Cluster: ondersteuning & burger Sector: communicatie & ICT Subsector: Code: Doel van de

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 23 juli 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De Pintelaan

Nadere informatie

MyCareNet in uw Apotheek?

MyCareNet in uw Apotheek? MyCareNet in uw Apotheek? Met deze brochure willen we onze klanten informeren over de invoering van MyCareNet MyCareNet in uw apotheek MyCareNet is een initiatief van het NIC (Nationaal Intermutualistisch

Nadere informatie

Toelichting. De projectbegeleider van het Projectbureau Herbestemming Kerken begeleidt dit traject.

Toelichting. De projectbegeleider van het Projectbureau Herbestemming Kerken begeleidt dit traject. INFODOCUMENT KANDIDAATSTELLING BEGELEIDINGSTRAJECT HAALBAARHEIDSONDERZOEK VOOR HERBESTEMMING VAN EEN PAROCHIEKERK AANVRAAG IN TE DIENEN UITERLIJK 22 SEPTEMBER 2017 Toelichting Voor wie? Steden/gemeenten

Nadere informatie

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN

A. ALGEMENE BEGINSELEN IN ZAKE OVERHEIDSOPDRACHTEN Hoofdstuk V GOEDEREN INLEIDING OVERHEIDSOPDRACHTEN BEHEER EN BESCHIKKING VAN GOEDEREN WERKEN AAN GEBOUWEN PREMIES EN SUBSIEDIES SCHENKINGEN, LEGATEN EN STICHTINGEN 2. OVERHEIDSOPDRACHTEN 504. De kerkfabriek

Nadere informatie

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds

Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds Functiebeschrijving Administratief medewerker dienst Burgerzaken Voltijds 1. FUNCTIE Concrete functie: administratief medewerker dienst Burgerzaken Niveau: C1 - C3 Brutomaandwedde volgens barema (min.

Nadere informatie

Mogen we ons laten verleiden? Over verleidingen en valkuilen bij overheidsopdrachten.

Mogen we ons laten verleiden? Over verleidingen en valkuilen bij overheidsopdrachten. Mogen we ons laten verleiden? Over verleidingen en valkuilen bij overheidsopdrachten. Sprekers: Christof Impens (BZ) Gunter Schryvers (Audit Vlaanderen) Datum: donderdag 10 april 2014 (11u45 12u45) Agenda

Nadere informatie

Betreft: Geïntegreerd inspectieverslag. Geachte Voorzitter,

Betreft: Geïntegreerd inspectieverslag. Geachte Voorzitter, Aan de Voorzitter van het OCMW van Oudenburg Ettelgemsestraat 18 8460 Oudenburg Geïntegreerd inspectieverslag POD MI Inspectiedienst POD MI OCMW/RMID- SCP /2015 2 Betreft: Geïntegreerd inspectieverslag

Nadere informatie

RESULTAATSGERICHTE FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE

RESULTAATSGERICHTE FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE RESULTAATSGERICHTE FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIEF MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE 1. NAAM VAN DE FUNCTIE ADMINISTRATIEVE MEDEWERKER PERSONEEL EN ORGANISATIE 2. FUNCTIE-OMGEVING Afdeling: Personeel

Nadere informatie

Informatiesessie onderzoek tijdsbesteding

Informatiesessie onderzoek tijdsbesteding Informatiesessie onderzoek tijdsbesteding Vertegenwoordigers van het departement Onderwijs en Vorming hebben op 8 maart 2017 om 13.00 uur toelichting gegeven bij het bestek voor het onderzoek tijdsbesteding

Nadere informatie

FUNCTIE/ORGAAN: Directeur

FUNCTIE/ORGAAN: Directeur FUNCTIE/ORGAAN: Directeur Functiedoel: - De directeur is de eindverantwoordelijke van het PVT De Landhuizen en is verantwoordelijk voor de realisatie van de missie, de visie en het beleid binnen de doelstellingen

Nadere informatie

Het Vlaams EnergieBedrijf Drie pijlers, één focus. Project ESCO Limburg 2020 Andries Gryffroy 28 maart 2014

Het Vlaams EnergieBedrijf Drie pijlers, één focus. Project ESCO Limburg 2020 Andries Gryffroy 28 maart 2014 Het Vlaams EnergieBedrijf Drie pijlers, één focus Project ESCO Limburg 2020 Andries Gryffroy 28 maart 2014 De Vlaamse Overheid als verbruiker De Vlaamse Overheid verbruikt circa 300 miljoen euro energie

Nadere informatie

Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. Niveau: Zorg en Welzijn thuiszorg en seniorenhuisvesting

Functiegegevens. Doel van de functie. Plaats in de organisatie. Niveau: Zorg en Welzijn thuiszorg en seniorenhuisvesting Functiegegevens Functie: Graad: Niveau: Departement: Dienst: WOONASSISTENT B1-B2-B3 B Samenleven Zorg en Welzijn thuiszorg en seniorenhuisvesting Doel van de functie De woonassistent is het aanspreekpunt

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: Administratief personeel Functietitel: Administratief medewerker Afdeling: Cultuur en vrije tijd Dienst: Druk en uitleendienst 2.

Nadere informatie

1. ANALYSE VAN DE ONDERNEMERSVRIENDELIJKHEID VAN DE DIENSTVERLENING

1. ANALYSE VAN DE ONDERNEMERSVRIENDELIJKHEID VAN DE DIENSTVERLENING 1. ANALYSE VAN DE ONDERNEMERSVRIENDELIJKHEID VAN DE DIENSTVERLENING 1. voert een ondernemersvriendelijke dienstverlening, dat is een bewuste beleidskeuze, voor bepaalde afdelingen en diensten,

Nadere informatie

Nummer: INF/MDT/1215

Nummer: INF/MDT/1215 Nummer: INF/MDT/1215 Brussel, 27 september 2012 Aan de instanties die erkend zijn om multidisciplinaire verslagen af te leveren Aan de voorzitter en de leden van de permanente werkgroep Inschrijvingen

Nadere informatie

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid.

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid. SELECTIEREGLEMENT Projectleider bouw (M/V) Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten statutaire functie, rang A1 graad: adjunct van de directeur standplaats: Brussel werkregio: Vlaanderen

Nadere informatie

Functiefamilie ES Experten organisatieondersteuning

Functiefamilie ES Experten organisatieondersteuning Functiefamilie ES Experten ondersteuning DOEL Instrumenten en methodes ontwikkelen* en aanpassen in een domein en de interne klanten ondersteunen bij de implementatie ervan teneinde de werking van de te

Nadere informatie

Budget 2015 OCMW BEVEREN

Budget 2015 OCMW BEVEREN Budget 2015 OCMW BEVEREN INHOUD BELEIDSNOTA... 4 I. Inleiding... 4 II. Missie, Visie en waarden... 5 1. Missie... 5 2. Visie... 5 3. Waarden... 6 III.Doelstellingennota... 7 IV. doelstellingenbudget (B1)...

Nadere informatie

Burgemeester en Wethouders

Burgemeester en Wethouders Burgemeester en Wethouders de raad der gemeente EDE Behandelend ambtenaar Smit, N. Tel.nr. (0318) 680 449 Verzameling Raadsstukken registratienummer afdeling datum: 2012/96 724010 V&R 11-12-2012 Cie. AZ&M

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering

FUNCTIEBESCHRIJVING. Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering FUNCTIEBESCHRIJVING 1 CONTEXTINFORMATIE Graad: Deskundige Functietitel: Coördinator uitvoering Niveau: B Rang: Bv Salarisschaal: B1 - B2 - B3 Departement: Ruimte Afdeling: Uitvoering Organogrammen: Departement

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan jeugdconsulent (Vrije tijd - Jeugd)

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan jeugdconsulent (Vrije tijd - Jeugd) Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Vrije tijd Dienst: Jeugd Subdienst: Code:

Nadere informatie

Net als in de voorgaande jaren voerde Belnet opnieuw een enquête uit bij de organisaties aangesloten op het Belnet-netwerk om.

Net als in de voorgaande jaren voerde Belnet opnieuw een enquête uit bij de organisaties aangesloten op het Belnet-netwerk om. Net als in de voorgaande jaren voerde Belnet opnieuw een enquête uit bij de organisaties aangesloten op het Belnet-netwerk om te peilen naar de tevredenheid en om behoeften in kaart brengen. In 2013 werd

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie.

De doelstellingen van directie en personeel worden expliciet omschreven in een beleidsplan en worden jaarlijks beoordeeld door de directie. FUNCTIE: Directeur POC AFKORTING: DIR AFDELING: Management 1. DOELSTELLINGEN INSTELLING De doelstellingen staan omschreven in het beleidsplan POC. Vermits de directie de eindverantwoordelijkheid heeft

Nadere informatie

Vormingssessie SDG s. 1. Afstemming SDG s met bestaande instrumenten 2. Voorstel begeleidingstraject (via Raamcontract) 9 mei 2016

Vormingssessie SDG s. 1. Afstemming SDG s met bestaande instrumenten 2. Voorstel begeleidingstraject (via Raamcontract) 9 mei 2016 Vormingssessie SDG s 1. Afstemming SDG s met bestaande instrumenten 2. Voorstel begeleidingstraject (via Raamcontract) 9 mei 2016 1 Hoe verhouden de SDG s zich ten opzichte van verduurzamen en MVO? 2 Is

Nadere informatie

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker

FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker OCMW LOVENDEGEM SOCIAAL HUIS FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL Schoonmaker Algemene info Graad (functietitel): Functionele loopbaan: Schoonmaker E1 E2 E3 Visie Het OCMW Lovendegem streeft naar een optimale

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM BIJ. UITBESTEDEN, van laagste prijs naar kwaliteit. Wilt u uw mobiele telefoon op STIL zetten?

HARTELIJK WELKOM BIJ. UITBESTEDEN, van laagste prijs naar kwaliteit. Wilt u uw mobiele telefoon op STIL zetten? HARTELIJK WELKOM BIJ UITBESTEDEN, van laagste prijs naar kwaliteit Wilt u uw mobiele telefoon op STIL zetten? Programma 13.00 uur Uitbesteding: bezint eer gij begint zaal Milaan Pauze 14.15 uur Uitbesteding

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functie. Functienaam: deskundige duurzaamheid/gis/aankoopdienst/vastgoed Functionele loopbaan: B1-3 Code: ORG3BO03

Functiebeschrijving. Functie. Functienaam: deskundige duurzaamheid/gis/aankoopdienst/vastgoed Functionele loopbaan: B1-3 Code: ORG3BO03 Functie Graadnaam: deskundige Functienaam: deskundige duurzaamheid/gis/aankoopdienst/vastgoed Functionele loopbaan: B1-3 Code: ORG3BO03 Sector: Organisatie en Grondgebiedzaken Dienst: Beleidsondersteuning

Nadere informatie

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder.

Functiekaart. Bijdragen tot een efficiënt werkende administratie bij het gemeentebestuur en van het secretariaat in het bijzonder. Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Afdeling: Algemene zaken Dienst: Secretariaat Subdienst:

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur

Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiebeschrijving: Begrotingsadviseur Functiefamilie organisatie ondersteunende functies 1 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse overheid De Vlaamse overheid is een open en wendbare organisatie

Nadere informatie

Wij zijn Brabantse Waard

Wij zijn Brabantse Waard Wij zijn Brabantse Waard Gastvrij wonen Inhoudsopgave 3 Wie is Brabantse Waard 4 Een organisatie met een transparante structuur 5 Onze missie en visie 5 Doelstellingen waarin de gast centraal staat 6 Onze

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Begin nu met besparen

Begin nu met besparen Begin nu met besparen WELKOM! Vaste Lasten Service is een organisatie bestaande uit doeners met kennis van zaken. Wij zijn enthousiast, professioneel en behulpzaam en bovenal zijn uw vaste lasten bij

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Bedrijf Hajnadi Klimaattechniek BV Functie Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Functiebeschrijving Functiekenmerken Taken kennis en vaardigheden Opleidingsmogelijkheden bij functie Functiekenmerken

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Leidinggevend Strategisch Groepscoördinator Strategisch Leidinggevend Groepscoördinator

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: BIJ12 Nationale identificatie: 191745967 Postadres: Leidseveer 2 Plaats: Utrecht Postcode: 3511 SB Land: Contactpunt(en):

Nadere informatie

Rol: Technisch medewerker vrije tijd

Rol: Technisch medewerker vrije tijd Datum opmaak: 2019-01-15 Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Leveren van technische, logistieke en praktische ondersteuning bij de voorbereiding, organisatie en uitvoering van activiteiten,

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden Profiel Functiebeschrijving 1. Missie en waarden van onze organisatie Koksijde.

Nadere informatie

Schatbewaarder. Directeur Overheidsopdrachten. Coördinator. Procurement assistant

Schatbewaarder. Directeur Overheidsopdrachten. Coördinator. Procurement assistant I. IDENTIFICATIE Titel: (Junior) Procurement Assistant Referentie: 000465 Dienst: Dienst Overheidsopdrachten Departement: Financiële Directie Visumdirecteur: Mieke Vanmarcke II. ORGANOGRAM Schatbewaarder

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. dienstverlening. Dienst: - Functienaam: afdelingshoofd

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname. dienstverlening. Dienst: - Functienaam: afdelingshoofd Functie Graadnaam: afdelingshoofd Functienaam: afdelingshoofd Functiefamilie: hoger leidinggevenden Functionele loopbaan: A1a-A3a Afdeling: Maatschappelijke dienstverlening Dienst: - Subdienst: Code: Doel

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Subsector:

Functiebeschrijving. Subsector: Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functiefamilie: administratief uitvoerend Functionele loopbaan: C1-C3 Cluster: wonen & omgeving Sector: openbare werken

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Openbare gebouwen

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Dienst: Openbare gebouwen Functie Graadnaam: technisch assistent Functienaam: technisch assistent logistiek, gebouwen en magazijn Functiefamilie: Technisch medewerkers Functionele loopbaan: D1-D3 Afdeling: Wonen en Omgeving Dienst:

Nadere informatie

CLIENTSCAN - CITATENVERSLAG

CLIENTSCAN - CITATENVERSLAG Vertrouwelijk CLIENTSCAN - CITATENVERSLAG AT-RECRUITMENT Auditor: Pieter van Galen Datum: 05/08/11 Management Information Ninoofsesteenweg 1078 bus 1 1080 Brussel, Tel. (02) 414 25 00 Informatie over Qfor:

Nadere informatie

MEER TIJD. voor uw patiënt

MEER TIJD. voor uw patiënt MEER TIJD voor uw patiënt Het EMD (Elektronisch Medisch Dossier) is uitgegroeid tot een onmisbaar instrument in de huisartsenpraktijk. Het is daarom belangrijk dat u over een programma beschikt dat naadloos

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder

Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiebeschrijving: Projectportfoliobeheerder Functiefamilie organisatie ondersteunende functies Voor akkoord Naam leidinggevende Dries Van Den Broucke Datum + handtekening Naam functiehouder Datum +

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: administratief medewerker Functienaam: administratief medewerker Functionele loopbaan: C1-C3 Functiegroep : administratief uitvoerenden Code: Afdeling: generieke functiebeschrijving

Nadere informatie

Betreft: Geïntegreerd inspectieverslag. Geachte Voorzitter,

Betreft: Geïntegreerd inspectieverslag. Geachte Voorzitter, Aan de Voorzitter van het OCMW van Kluisbergen Parklaan 16 9690 Kluisbergen Geïntegreerd inspectieverslag POD MI Inspectiedienst POD MI Kluisbergen/RMID/2017 Aantal 1 Betreft: Geïntegreerd inspectieverslag

Nadere informatie

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR Competentiegerichte functiebeschrijving FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEKENMERKEN Dienst: Weddeschaal: Verantwoordelijke leidinggevende: Cultuur A1a/A3a secretaris Naam van de functiehouder:

Nadere informatie

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING

NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING De Vlaamse minister van Binnenlands Bestuur, Inburgering, Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding NOTA AAN DE VLAAMSE REGERING Betreft: Principiële beslissing tot het afsluiten van een dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Functiekaart Administratief medewerker

Functiekaart Administratief medewerker Functiekaart Administratief medewerker Functie Graadnaam: Administratief medewerker Afdeling: Administratie Functienaam: Administratief medewerker Dienst: Burgerzaken / Grondgebiedzaken / Vrije Tijd Functiefamilie:

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen

België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388. Aankondiging van een opdracht. Leveringen 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:204388-2015:text:nl:html België-Brussel: Software voor documentenbeheer 2015/S 113-204388 Aankondiging van een opdracht

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales

, Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales , Print- en documentmanagement, Communicatie en, Sales Een prestatie op maat, dat wilt u toch ook? Link2Doc helpt (inkoop) organisaties bij het optimaliseren en inrichten van documentmanagement processen

Nadere informatie

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram.

Beschrijving. Kan je altijd terugvinden in de meest actuele versie van het goedgekeurde organogram. Functiekaart 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Item Beschrijving Functiefamilie Functietype Functiegraad Functietitel Niveau Administratief Conceptueel Hoofddeskundige Conceptueel Administratief Hoofddeskundige

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant: samenwerking tussen middenveld en provincie Vlaams-Brabant

Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant: samenwerking tussen middenveld en provincie Vlaams-Brabant Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant: samenwerking tussen middenveld en provincie Vlaams-Brabant Klimaatnetwerk Vlaams-Brabant Doelstelling: Vlaams-Brabant Klimaatneutraal 2040 Past binnen het provinciaal klimaatplan

Nadere informatie

Geachte mevrouw Geachte heer

Geachte mevrouw Geachte heer Vrije Technische Instituten van Brugge, vzw Boeveriestraat 73 8000 Brugge tel. 050 33 35 02 fax 050 33 37 55 Zandstraat 138 8200 Sint-Andries tel. 050 31 66 12 050 31 61 56 Geachte mevrouw Geachte heer

Nadere informatie

Procesomschrijving Inkooporders Goederen en diensten

Procesomschrijving Inkooporders Goederen en diensten Stap Actie Actor Omschrijving / Instructie Timing Systeem van registratie 1 ontvangen van offerte leverancier 2 samenstellen van het dossier dossierbehandelaar dossierbehandelaar voert marktonderzoek en

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Addendum Social Return op Nota inkoopbeleid 2008 behorende bij raadbesluit van 18 juni 2012

Addendum Social Return op Nota inkoopbeleid 2008 behorende bij raadbesluit van 18 juni 2012 Addendum Social Return op Nota inkoopbeleid 2008 behorende bij raadbesluit van 18 juni 2012 De gemeente Cuijk hecht een grote waarde aan de sociale kant van duurzaam inkopen. Om die reden wordt hierbij

Nadere informatie