MAANDINFORMATIE DECEMBER 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAANDINFORMATIE DECEMBER 2017"

Transcriptie

1 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2017 Met informatie over: - Startblok Kinderraad - Activiteitenkalender - Sinterklaasfeest - Kerstfeest - Kanjertraining - Schoolfotograaf - Halen en brengen - Mediawijsheid OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website:

2 AGENDA december 2017 Wo 29 november Do 30 november Vr 01 Muzieklessen in de groepen 4 en 7 vervallen vandaag. Bezoeken aan Sinterklaaspaleis Bezoek aan Bioscoop voor groepen 7 en 8 (09.30 uur) Bezoeken aan Sinterklaaspaleis Oefenen Pietendans door groepen 7 en 8 tijdens de gymles Ma 04 Di 05 Sinterklaasfeest Wo 06 Muzieklessen in de groepen 4 en 7 Van Sint naar Kerst versieren. Graag hulp van ouders! Do 07 Vr 08 Van Sint naar Kerst versieren. Graag hulp van ouders! Van Sint naar Kerst versieren. Graag hulp van ouders! Ma 11 Di 12 Voorlichting vuurwerk in groepen 7 en 8 De kans bestaat, dat er op deze dag gestaakt wordt op alle basisscholen in Nederland Wo 13 Muzieklessen in de groepen 4 en 7 Vr 14 Vr 15 Lampions maken (ouderwerkgroep) Ma 18 Lampions maken (ouderwerkgroep) Di 19 Wo 20 Muzieklessen in de groepen 4 en 7 Do 21 Kerstfeest Vr 22 Vakantie vanaf uur Kerstvakantie Ma 08 januari 1 e schooldag na vakantie

3 VOORWOORD: DECEMBER, DE FEESTEN KOMEN ERAAN! Op dit moment is de school al weer gezellig versierd in verband met het Sinterklaasfeest. Op 6, 7 en 8 december passen we de versiering aan. Het Kerstfeest is dan aan de beurt. Dank aan de ouders, die geholpen hebben met het versieren. Natuurlijk rekenen we ook op 6, 7 en 8 december op uw hulp. Onze ouders zijn sowieso erg actief deze maanden. Tijdens het koekjes bakken zagen we veel nieuwe gezichten. Als proef heeft u een tussentijds verslag van de resultaten van uw kind ontvangen. Wij horen graag van u of u over deze proef tevreden bent. In november is de school bezocht door een commissie vanuit Primo, die ons onderwijs moest beoordelen. Men was heel enthousiast over de gesprekken, die gevoerd werden met leerlingen en ouders. Er werd o.a. aangegeven, dat ouders en leerlingen een gewillig oor vinden bij problemen op school of thuis. Natuurlijk kwamen er ook een aantal minpuntjes naar voren (o.a. de administratie van zorgleerlingen). De komende maanden gaan we hard aan het werk om deze minpunten weg te werken. Houdt u er alvast rekening mee, dat de kans bestaat, dat alle basisscholen op 12 december gesloten zijn i.v.m. een staking van het personeel. Ook u merkt, dat de klassen voller en voller worden en dat extra handen in de klas schaars zijn. Tijdens een staking kunnen en mogen wij geen leerlingen opvangen. U kunt eventueel gebruik maken van Startkids (KomKids Piersonstraat). Ten slotte; het aantal ouders zonder Parro is gedaald naar 5. Dat betekent, dat 98% van de ouders de berichten van school ontvangt. Wij hopen natuurlijk, dat u deze berichten goed leest. U kunt altijd navraag doen bij de leerkracht van uw kind, onze gastvrouwen Samira en Ikram of de directie. De laatste maandinfo hangt altijd in de centrale hal. Namens ons schoolteam wens ik u alvast fijne feestdagen toe. Walter Konings Schoolleider obs Het Startblok GEVRAAGD/GEZOCHT Voor de techniekweek (EINDE SCHOOLJAAR) hebben we een onderdeel bouwen met K nex. We zijn dus op zoek naar allerlei stukjes K Nex. Wie heeft er K Nex onderdelen over en wil die onderdelen afstaan aan de school. Eventueel kunnen we een klein bedrag vergoeding betalen. Wie kan ons helpen???

4 PROGRAMMA SINT Eind november zijn we al gestart met het feestprogramma. De Rommel Piet kwam langs met schoencadeautjes en de groepen 1 t/m 3 gingen naar het Sinterklaaspaleis. De groepen 7 en 8 zijn met de hulp van een dansdocente tijdens de gymles aan het oefenen voor een spetterend optreden tijdens de aankomst van Sinterklaas. Op dinsdag 5 december ontvangen we de Sint en zijn Pieten om uur op het schoolplein. We hebben het podium netjes afgezet met afzetlint. Het is de bedoeling dat iedereen daarachter blijft. Geeft u de peuters ook de ruimte om Sint te zien? We begrijpen, dat ouders foto s willen maken of filmen, maar vergeet niet, dat dit een kinderfeestje is! Na uur bezoekt de Sint alle groepen 1 t/m 5. Een aantal Pieten bezoekt de groepen 6 t/m 8. Om uur mag iedereen naar huis. We maken er weer een hele gezellige dag van! PROGRAMMA KERST Natuurlijk gaan we ook de school weer versieren. We zoeken hulp van ouders op 6, 7 en 8 december. De werkgroep ouders maakt dit jaar met alle groepen een lampion (15 en 18 december). Op donderdag 21 december vragen we u een deel van het diner te verzorgen. U krijgt de nodige informatie via Parro. De deur gaat open om uur. Rond uur gaat iedereen weer naar huis.

5 BRENGEN EN OPHALEN In januari starten we weer met de jaarlijkse controle op te laat komen. We spreken ouders en de leerlingen van de bovenbouw aan als zij na uur de school binnenkomen. Wij zijn verplicht om de ambtenaar Leerplicht een melding te sturen, als uw kind meer dan 9x te laat komt. Ook het verzoek om uw kind op tijd op te halen. Van de leerkrachten wordt na schooltijd verwacht, dat zij de klas opruimen, de lessen van de volgende dag plannen, vergaderen met werkgroepen, bouwen en schoolteam en gesprekken voeren met ouders, IB-ers, directie en onderwijsinstanties LEERLINGEN OBS HET STARTBLOK blijft groeien. In januari 2018 is het feest als de 400 ste leerling start op het Startblok. Wie de 400 ste leerling wordt, houden we nog even geheim. Natuurlijk is er op die feestdag iets lekkers voor alle leerlingen.

6 MEDIAWIJSHEID Uw kinderen groeien in een andere wereld op dan u bent opgegroeid. Sociale Media zijn een belangrijk onderdeel geworden. Een kind zonder telefoon is tegenwoordig uniek. Er kleven echter veel gevaren aan het gebruik van internet en sociale media. Groep 7a heeft vorige maand meegedaan aan de week van de Mediawijsheid. Met behulp van een game heeft de gehele groep kennis gemaakt met de gevaren van internet en sociale media. Volgend jaar doen beide groepen 7 mee. Natuurlijk vragen wij ook aan u om regelmatig te telefoon van uw kind te checken.

7 PERSONEELSZAKEN U heeft juffrouw Edith al een paar weken gemist. Zij heeft last van haar longen. We hopen haar na de kerstvakantie terug te zien op het Startblok. Juffrouw Marjolein heeft een nieuwe baan in haar woonplaats Maassluis. Na 11 jaar op het Startblok is zij toe aan een nieuwe uitdaging vlak bij huis. We wensen haar veel plezier en succes. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een opvolgster/vervangster. Ook juffrouw Sandra (peuters) heeft aangekondigd, dat zij eind december de school verlaat. Ook zij is op zoek naar een baan dichter bij huis. Ok haar wensen we het allerbeste toe. Beide dames, danken we voor hun inzet en deskundigheid in al die jaren, die ze werkzaam waren bij ons op school. KANJERTRAINING In aansluiting op de Kanjerlessen gaan de groepen 4 de cursus Een Leuke Klas volgen. De ouders van die leerlingen worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst en een afsluiting. Wij hopen, dat u voor beide bijeenkomsten tijd vrij wilt maken. U laat uw kind zo zien betrokken te zijn bij de school en bij het gedrag, dat uw kind vertoont. U leert uw kind beter kennen. Uw kind leert welke rol hij/zij heeft in de groep. De groepen 7 en 8 krijgen na de Kerstvakantie een cursus weerbaarheidstraining. Durven zeggen waar je voor staat, is het hoofddoel van de bijeenkomsten op vrijdag. Juffrouw Sylvia geeft deze lessen al jarenlang op onze en andere scholen. Voor kinderen op weg naar de pubertijd en de daarbij behorende onzekerheden, is deze cursus ter ondersteuning van groot belang. SCHOOLFOTOGRAAF In overleg met de schoolfotograaf is besloten om bij zij volgende bezoek april 2018 helemaal digitaal te gaan werken. Dat betekent, dat u dan de foto s op internet kunt bekijken, bestellen en afrekenen. U krijgt dan een persoonlijke code om in te loggen bij de schoolfotograaf. U begrijpt, dat deze manier van werken voor de school veel makkelijker is en dat we dan geen cash geld in het gebouw hebben. Voordeel voor u is, dat u uit meer foto s kunt kiezen.

8 KINDERRAAD / DE KLEINE AMBASSADE In de maand november is de Startblok Kinderraad gekozen. In januari 2018 gaan we echt starten. Allemaal van harte gefeliciteerd. De Kleine Ambassade helpt ons bij het ontwikkelen van goede plannen. 5a: nog niet bekend. 5b: Mirac 6a: Shyana 6b: Berkan 7a: Aryan 7b: Leonida 8a: Quiam 8b: Yara INSCHRIJVEN SPORTTOERNOOIEN EN NABLOKKEN Op de hoogte blijven van allerlei sportieve en culturele activiteiten? Volg Sport & Obs Het Startblok via Klasbord! De code is: MVM-5HZ. Het inschrijven voor sportieve en culturele activiteiten na schooltijd gaat via onze website waar via de link "inschrijven sport en cultuur" de links naar de inschrijfformulieren voor de schoolsporttoernooien en het Na-Blokken te vinden zijn en de website van de Wijkschoolvereniging Nieuwland. ACTIVITEITEN DECEMBER december Oefenen Pietendans met dansdocente voor groepen 7 en 8 05 december Sintfeest 06 december Van Sint naar Kerst versieren school door ouders 06 december Muziekles voor groepen 4 en 7 12 december Voorlichting Vuurwerk in de groepen 7 en 8 of 12 december Staking in basisonderwijs. 13 december Muziekles voor groepen 4 en 7 21 december Kerstfeest 22 december uur naar huis Kerstvakantie.

9 Hebt u onze facebookpagina al eens bezocht? De laatste nieuwtjes met leuke foto s worden op onze facebookpagina gemeld. / Op 8 januari 2018 komt de volgende maandinfo uit! PAS OP MET VUURWERK! FIJNE DAGEN EN EEN GOEDE START!

10 INFORMATIE SCHOOLJAAR : ACTIVITEITEN / JAARKALENDER Aangepast op 1 november 2017 Aanpassingen in het rood. Toegevoegd: - Afsluiting periode 1 wijkschoolvereniging - Techniek week DATUM ACTIVITEIT BIJZONDERHEDEN di 05 december 2017 Sinterklaasfeest uur vrij do 21 december 2017 Kerstdiner uur vr 22 december uur school uit wo 24 januari Voorleesontbijt vervallen wo 30 januari Afsluiting Wijkschool vereniging 1 e periode Theater Startblok di 20 februari 2018 Uitwijk rapport 1 do 22 februari 2018 Rapport 1 wo 14 maart 2018 Werkweek groepen 8 Oosterhout do 15 maart 2018 Werkweek groepen 8 Oosterhout vr 16 maart 2018 Werkweek groepen 8 Oosterhout do 29 maart 2018 Lente/Paasactiviteit groepen 1-4 en Peuters do 05 april 2018 Schoolfotograaf vr 06 april 2018 Schoolfotograaf di 17 april 2018 CITO Eindtoets groep 8 wo 18 april 2018 CITO Eindtoets groep 8 do 19 april 2018 CITO Eindtoets groep 8 vr 20 april 2018 Koningsspelen uur vrij ma 14 mei 2018 Start CITO Entreetoetsing vr 15 juni 2018 Schoolreis / Peuterfeest wo 04 juli 2018 Meesters & Juffendag groepen 1-4 en Peuters do 05 juli 2018 Afscheidsavond groep 8 vr 06 juli 2017 Uitstapje groep 8 di 10 juli Rapport 2 mee naar huis vr???? Opening Techniek week do???? Afsluiting Techniek Week met inloopavond

MAANDINFORMATIE JANUARI 2018

MAANDINFORMATIE JANUARI 2018 MAANDINFORMATIE JANUARI 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA januari 2018 Ma 08 Di 09 Wo 10 Do 11 Vr 12 1e schooldag

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2017

MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2017 MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2017 Met informatie over - Rapporten - Gratis fruit - Kruispunt - Open Podium - Voorlichting en adviezen VO groepen 8 - Aangepast activiteitenrooster - Plein nieuws - Kanjertraining

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2018

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2018 MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA februari 2018 Wo 31 januari Do 01 Vr 02 Afsluiting

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2018

MAANDINFORMATIE MEI 2018 MAANDINFORMATIE MEI 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA MEI Ma 14 KOFFIE Di 15 Start Entree Toetsen groepen 7 Wo

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2018

MAANDINFORMATIE APRIL 2018 MAANDINFORMATIE APRIL 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA april Vr 30 maart APRIL Ma 02 Di 03 Wo 04 Do 05 Vr 06

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2018

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2018 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA AUGUSTUS SEPTEMBER 2018 AUGUSTUS Ma 27 Di 28 Wo 29

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2018

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2018 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA DECEMBER 2018 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Sintfeest zie

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2018

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2018 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2018 Free-runnen op ons schoolplein! OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA OKTOBER 2018 Ma 01 Di

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017 MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017 Presentatie Kunstklassen Nieuwland. We zijn trots op alle deelnemers! OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA FEBRUARI 2017 Wo 01 Do

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA oktober 2017 Ma 02 Di 03 Wo 04 Do 05 Vr 06 Drama groepen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2018

MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2018 MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA NOVEMBER 2018 Ma 29 Di 30 Wo 31 MUZIEKLESSEN IN GROEPEN

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2019

MAANDINFORMATIE APRIL 2019 MAANDINFORMATIE APRIL 2019 Afsluiting Afval The Game voor groepen 6 bij IRADO. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JULI /AGUSTUS 2017 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MAART 2019

MAANDINFORMATIE MAART 2019 MAANDINFORMATIE MAART 2019 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA MAART MAART Ma 04 Di 05 Wo 06 Do 07 Vr 08 VAKANTIE T/M

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MAART 2017

MAANDINFORMATIE MAART 2017 MAANDINFORMATIE MAART 2017 Een les over afval in groep 5B. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA MAART 2017 Ma 06 Di 07

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015 Groep 4b werkt met Snappet. Iedere leerling heeft een tablet voor rekenen en spelling. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 0104737889 www.startblokschiedam.nl

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2017

MAANDINFORMATIE MEI 2017 MAANDINFORMATIE MEI 2017 KoningsSpelen weer een groot succes! OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA MEI 2017 Vakantie Ma

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2016

MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2016 MAANDINFORMATIE NOVEMBER 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA NOVEMBER Ma 31 oktober Di 01 Infoavond Kanjertraining Wo 02 Muziekles groepen 4 en 7 Do 03 Vr

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MAART 2014

MAANDINFORMATIE MAART 2014 MAANDINFORMATIE MAART 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr 07 Ma 10 Di 11

Nadere informatie

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden

JAARKALENDER HD Naarden 1411 HC Naarden JAARKALENDER 2018-2019 Hoofdgebouw: Dependance: Godelindeweg 14c Amersfoortsestraatweg 12a 1412 HD Naarden 1411 HC Naarden 035-6943998 035-6970231 AUGUSTUS Wo 1 Zomervakantie Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JUNI 2019

MAANDINFORMATIE JUNI 2019 MAANDINFORMATIE JUNI 2019 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JUNI vakantie Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr 07 suikerfeest

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website:

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website: MAANDINFORMATIE JUNI 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JUNI 2017 Do 01 Vr 02 Ma 05 Di 06 Wo 07 Do 08 Vr 09 2 e

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2018 2019 Zelfstandigheid Verantwoordelijkheid Samenwerken Reflectie AUGUSTUS 2018 Woensdag 1 ZOMERVAKANTIE Donderdag 2 Vrijdag 3 Zaterdag 4 Zondag 5 WEEK 32 Maandag 6 ZOMERVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar 2015 2016

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar 2015 2016 Schooljaar Jaarkalender Ouders Nicolaas Maesschool Nicolaas Maesstraat 124 126 1071 RH Amsterdam Telefoon: 020 820 11 24 Website: www.nicolaasmaes.nl e-mail: info@nicolaasmaes.nl augustus Do 13 Vrij 14

Nadere informatie

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG September 2019 2 3 4 5 6 7 8 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Start blok 1 Vreedzame School Opstart werkgroep kinderboekenweek 9 10 11 12 13 14 15 Deze week kennismakings Gesprekken AC Uitje groep

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord Nieuwsbrief Bilderdijklaan 2 2985 XB Ridderkerk T 0180-422567 I www.obsdenoord.nl Email: directie@obsdenoord.nl Jaargang 2 nummer 11 5 december 2014 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Augustus WEEK 34. Zaterdag 15. Zondag 16. Maandag 17 1 E SCHOOLDAG. Dinsdag 18. Woensdag 19. Donderdag 20. Vrijdag 21. Zaterdag 22.

Augustus WEEK 34. Zaterdag 15. Zondag 16. Maandag 17 1 E SCHOOLDAG. Dinsdag 18. Woensdag 19. Donderdag 20. Vrijdag 21. Zaterdag 22. JAARKALENDER OBS DE TRIANGEL WEESP 2015 2016 Zaterdag 15 Zondag 16 WEEK 34 Maandag 17 1 E SCHOOLDAG Augustus Dinsdag 18 Woensdag 19 Donderdag 20 Vrijdag 21 Zaterdag 22 Zondag 23 WEEK 35 Maandag 24 Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender Montessorischool Landsmeer. Montessorischool Landsmeer Burgemeester Postweg JC Landsmeer

Jaarkalender Montessorischool Landsmeer. Montessorischool Landsmeer Burgemeester Postweg JC Landsmeer Jaarkalender 207-208 Montessorischool Landsmeer Montessorischool Landsmeer Burgemeester Postweg 88 2 JC Landsmeer 020-482335 September 207 2 3 4 e schooldag e dag foto 5 6 Luizencontrole 7 8 9 0 2 3 4

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november 2018

Nieuwsbrief 30 november 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 30 november 2018 Beste ouders, Het jaar 2018 is al weer bijna ten einde. Nog 3 drukke weken met het sinterklaas- en kerstfeest en

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

INFORMATIE SCHOOLJAAR : VOORWOORD

INFORMATIE SCHOOLJAAR : VOORWOORD INFORMATIE INFORMATIE : VOORWOORD In dit document zijn alle gegevens te vinden, die betrekking hebben op het schooljaar. Een deel van deze informatie vindt u ook in onze nieuwe digitale schoolgids, die

Nadere informatie

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Van Hoogstratenschool Spaarwaterstraat 21 2593 RM Den Haag (070) 385 49 72 hoogstraten@scoh.nl 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ZOMERVAKANTIE 27 28 29 30 Inleveren overblijfovereenkomst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

Kalender schoolgids

Kalender schoolgids Kalender schoolgids - Alstublieft, een schoolgids en handige schooljaarkalender in één, voor thuis. Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? Of krijgt uw kind al onderwijsop de Ichtusschool?

Nadere informatie

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop

Januari ma di wo do vr za zo. 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari uur: spelinloop Januari 2019 ma di wo do vr za zo 1 januari 2 januari 3 januari 4 januari 5 januari 6 januari 7 januari Deze week luizencontrole 8 januari 9 januari 10 januari 8.30-9.00 uur: spelinloop groep 2 11 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

INFORMATIE SCHOOLJAAR : VOORWOORD

INFORMATIE SCHOOLJAAR : VOORWOORD INFORMATIE INFORMATIE : VOORWOORD In dit document zijn alle gegevens te vinden, die betrekking hebben op het schooljaar. Deze informatie vindt u ook in onze digitale schoolgids die begin schooljaar online

Nadere informatie

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 1 e werkweek team 27 28 29 30 31 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade AC Opstart werkgroep kinderboekenweek September

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Gabriëlschool locatie Michiel ten Hovestraat (MTH) Michiel ten Hovestraat 9 2613 VX Delft tel: 015-2134615 gabriel@laurentiusstichting.nl Gabriëlschool locatie Harnaschpolder (HP)

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders.

Week 39 ma 24 sep Di 25 sep Wo 26 sep Do 27 sep Vr 28 sep Za 29 sep Zo 30 sep receptie/ ouderavond voor alle ouders. Augustus week 35 Wo 29 aug Do 30 aug Vr 31 aug Za 1 sep Zo 2 sep 9.00 studiedag (1) 9.00 studiedag (2) Nieuwsbrief 1 Week 36 ma 3 sep Di 4 sep Wo 5 sep Do 6 sep Vr 7 sep Za 8 sep Zo 9 sep eerste schooldag

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

De Tuimelaar. Bewaarkrant

De Tuimelaar. Bewaarkrant De Tuimelaar Bewaarkrant Openbare Basisschool De Tuimelaar Lengweg 146 3192BM Hoogvliet rt T. 010-4165392 F. 010-462477 W. www.bsdetuimelaar.com @. bsdetuimelaar@hotmail.com 2011-2012 Beste Ouders, Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2019 31 do 1 Zomervakantie vr 2 za 3 zo 4 32 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 33 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 34 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 35 ma 26 di 27 wo 28

Nadere informatie

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar Schooljaar Jaarkalender Ouders Nicolaas Maesschool Nicolaas Maesstraat 124 126 1071 RH Amsterdam Telefoon: 020 820 11 24 Website: www.nicolaasmaes.nl e-mail: info@nicolaasmaes.nl augustus Za 20 Zo 21 34

Nadere informatie

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31

Augustus Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole. Do 24 Gevonden voorwerpen. Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Do 31 Augustus 1017 Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do 17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Start schooljaar Nieuwsroos 1 Di 22 Wo 23 Hoofdluiscontrole Do 24 Gevonden

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2017 Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk EA Vianen - tel

Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk EA Vianen - tel Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk 7-4133 EA Vianen - tel. 0347 375254 - www.wiekslag-vianen.nl Augustus September di - 1 wo - 2 do - 3 vr - 4 za - 5 vr - 1 za - 2 zo - 3 ma - 4 di - 5 Deze week: Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school:

De volledige samenstelling van de OC (met foto s) is te vinden op de website van school: Amstelveen, november 2015 Beste ouders en/of verzorgers, Graag wil ik u op de hoogte stellen van de bezigheden van de Oudercommissie (OC). De OC bestaat uit een groep van enthousiaste ouders die zich inzetten

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

September week 36 t/m 39

September week 36 t/m 39 September week 36 t/m 39 Welkom (weer terug) op school! 3 1 e Schooldag 4 5 6 7 8 9 In de eerste schoolweek is er luizencontrole in alle groepen 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Prinsjesdag; 17:00-18:00 Klasinformatie

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

Jaarkalender Montessorischool Landsmeer. Montessorischool Landsmeer Burgemeester Postweg JC Landsmeer

Jaarkalender Montessorischool Landsmeer. Montessorischool Landsmeer Burgemeester Postweg JC Landsmeer Jaarkalender 2018-2019 Montessorischool Landsmeer Montessorischool Landsmeer Burgemeester Postweg 88 1121 JC Landsmeer 020-482335 September 2018 27 28 29 30 31 1 2 3 1e schooldag 1 e dag foto 4 5 Luizencontrole

Nadere informatie

negende nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers,

negende nieuwsbrief Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, negende nieuwsbrief 2016-2017 Nog een week en het is alweer kerstvakantie. Wat zijn de eerste maanden van De Blauwe Ster omgevlogen! Het is een mooie start geweest. De feestelijke

Nadere informatie