Inbouwapparatuur Welkom bij Bauknecht.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inbouwapparatuur 2015. Welkom bij Bauknecht."

Transcriptie

1 Inbouwapparatuur 2015 Welkom bij Bauknecht.

2 Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven makkelijker.

3 03 Inhoudsopgave 04 De digitalisering van de keuken. 06 Bauknecht designfilosofie. 08 De slimme keuken van morgen. 10 Bauknecht designlijnen. 12 KOSMOS ixelium design. 14 BlackLine design. 16 KOMFORT design. 18 Koken & Bakken. 22 Ovens. 26 Compacte (stoom)ovens en magnetrons. 42 Kookplaten. 60 Afzuigkappen. 72 Koelen & Vriezen. 86 Afwassen. 94 Technische tekeningen. 101 Technische specificaties. 112 Glossary. 116 Klantenservice. 118 Bauknecht 5 jaar garantieformulier.

4 04 Vroeger stond Bauknecht voor techniek. Nu voor veel méér dan dat. Innovatie heeft bij Bauknecht een lange geschiedenis. Al 90 jaar lang blijven we continu innoveren. Vreemd is dat niet, want onze roots liggen in Schwaben; een regio van Duitsland, die bekend staat om haar uitvinders en ingenieurs. In 1919 richtte de 27-jarige Gottlob Bauknecht hier zijn eerste elektrotechnische werkplaats op. Het was zijn doel om door middel van elektrische motoren het werk van mensen te verlichten. Daarmee legde hij de basis voor een bedrijf dat vervolgens decennia lang, tot de dag van vandaag, mensen met haar innovaties inspireert. Vandaag de dag is Bauknecht thuis in heel Europa. De filosofie om de consument zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, blijft onveranderd. Maar om aan de wensen van de consument te blijven voldoen, hebben we tegenwoordig meer nodig dan alleen techniek en kwaliteit. Raak overtuigd van de Bauknecht- inbouwapparatuur door de combinatie van een onderscheidend design, hoogwaardige materialen en dat beetje extra. Bauknecht biedt verrassende en slimme innovaties, die zo veel mogelijk comfort met verfijnde technologie combineren. Toch willen we niet alleen het leven in huis comfortabeler maken. Ook spelen we graag in op de wens van onze klanten om meer rekening met het milieu te houden. Daarom gaan de huishoudelijke apparaten van Bauknecht mee met de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. energie- en waterverbruik. Innovatief is ook de interactie met en tussen de verschillende apparaten, welke verder gaat dan alleen gebruiksgemak. Het volgende hoofdstuk in de Bauknecht-geschiedenis gaat dan ook door op de weg die we ooit zijn ingeslagen: het dagelijks leven vereenvoudigen door middel van innovatieve technologieën. Stay tuned! Gottlob Bauknecht, grondlegger. Hij liet zich leiden door de wensen van de consument. En dat doen we, bijna 100 jaar later, nog steeds. U mag meer verwachten als u dit logo ziet. Niet alleen de technologie zal u inspireren. Ook het ontwerp, de hoogwaardige materialen, het gebruiksgemak, en, en, en.

5 05 Beheer uw energieverbruik met Bauknecht. De stroom van morgen is een complex product. Energie wordt aangeboden door veel verschillende leveranciers en als gevolg daarvan is er geen vast energietarief, maar wordt er gebruik gemaakt van variabele tarieven (hoog en laag), waarop ook externe factoren, zoals water en wind, invloed hebben. Met B live heeft u invloed op deze factoren door uw energieverbruik te observeren en uw apparatuur slim te gebruiken. Gewapend met deze informatie kunt u het energieverbruik in uw huishouden optimaal, duurzaam en kostenbewust regelen.

6 06 Eenvoud is een keuze. Wij hechten veel waarde aan het principe van eenvoud en stellen als doel dat uw apparatuur altijd eenvoudig en intuïtief in gebruik is.

7 07 Duidelijk. Opvallend. Functioneel. Ons design spreekt een duidelijke taal. Design is één van de hoofdkenmerken van Bauknecht en speelt een grote rol in het onderscheidend vermogen van ons merk. De Bauknecht designfilosofie is gebaseerd op en geïnspireerd door - de duidelijke en functionele eisen van de Duitse Bauhaus school. Ons doel luidt dan ook nog steeds: een uniek en toonaangevend assortiment bieden die de trends in de markt zet. Design is de pionier van de vooruitgang en zorgt ervoor dat innovaties aantrekkelijk en aansprekend zijn. De toekomst ziet er oogverblindend uit! Bauknecht de Nr. 1 wanneer het om design gaat. Ons design doorstaat glansrijk de keurende blik van kritische waarnemers. De afgelopen jaren heeft Bauknecht zich ontwikkeld tot een merk dat vele malen is bekroond met verschillende prijzen. Hierbij ging het niet alleen om gerenommeerde prijzen voor uitzonderlijk design, maar ook om onderscheidingen voor kwaliteit, duurzaamheid, innovatiekracht, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. In de afgelopen jaren is Bauknecht veelvuldig in de prijzen gevallen. Zo werden we onderscheiden met het predicaat Keukeninnovatie van het Jaar, talrijke Red Dot Design Awards en minstens zo vele Plus X Awards, waaronder de award voor Meest Innovatieve Merk.

8 08 De slimme keuken van morgen. Hoe ziet ons leven er in de toekomst uit? Dat weten we niet precies, maar één ding is zeker: in het hectische leven van alledag is er een groeiende behoefte aan tijd, rust en geborgenheid in een bijzondere en comfortabele omgeving. Hierin zal de keuken steeds vaker gaan dienen als een centrale leefruimte in huis, nu en in de toekomst. Daarom werkt Bauknecht aan een designconcept voor de toekomst en zijn er geïntegreerde oplossingen ontwikkeld om tegemoet te komen aan bovenstaande consumentenbehoeften. De keuken van morgen is veel meer dan alleen een keuken, het is een intelligente en comfortabele woonruimte waarin men meubilair en elektronische apparatuur integreert in flexibele modules. Zo wordt de keuken een plek voor ontspanning, een ruimte waar men tot rust komt en tijd doorbrengt met dierbaren en waar men zich goed voelt omgeven door innovatieve technologieën die ons werk uit handen nemen en ons inspireren met nieuwe ideeën. Het nieuwe denken. De toekomstvisie van Bauknecht biedt een antwoord op de groeiende behoefte van miljoenen Europeanen naar open woonruimtes. Daarbij heffen we de traditionele verdeling tussen woon-, slaap- en kookruimtes op, evenals die van meubilair en elektronische apparatuur. In een open woonconcept worden twee multifunctionele woonmodules, die individueel aan te passen zijn, als hoogwaardige ruimteverdelers ingezet, die koken en leven harmonieus samenbrengen. Vooruitstrevend design, zorgvuldig geselecteerde materialen en de hoogste kwaliteit, gecombineerd met intelligente oplossingen zoals een inductiekookplaat waarop men kan koken en de tablet opladen maken de keuken van morgen een echte belevenis. De slimme keuken van morgen is een toekomstproject, aan de realisatie wordt nog gewerkt. Met deze designvisie heeft Bauknecht de comfortabele woonruimte van de toekomst ontworpen. Een ruimte die zich aanpast op de behoeften van de bewoners, of men nu zin heeft in een rustige avond, wil werken of een feestje met vrienden wil vieren. Iedereen zal zich thuis voelen zoals nooit tevoren. Dat is onze wens. Sander Brouwer, Design & Innovation Leader Bauknecht.

9 09

10 10 Drie unieke designlijnen. Bauknecht biedt u de keuze uit drie verschillende designlijnen voor uw apparatuur. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het BlackLine, KOSMOS of KOMFORT design, u heeft altijd de keuze uit een compleet assortiment inbouwapparatuur die u geheel naar uw eigen wensen kunt combineren. BlackLine Techniek op zijn mooist. Glanzend, zwart glas biedt net dat beetje extra: de oppervlakken van het BlackLine assortiment zijn uitgevoerd in het speciale SCHOTT SeeClear spiegelglas. Een design wat vele malen is onderscheiden, waaronder met de Red Dot Design Award in 2013.

11 11 KOSMOS Techniek in elegant design. Het greeploze design verleent de KOSMOS apparatuur een unieke uitstraling die perfect in elke keuken past. De apparaten zijn uitgevoerd in hoogwaardig ixelium RVS - hierdoor blijven ze er als nieuw uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik - en beschikken over een luxueuze afwerking. Hiermee onderstreept het KOSMOS design de hoogstaande kwaliteit van haar apparaten. KOMFORT Techniek in klassieke schoonheid. Karakteristiek voor het KOMFORT assortiment zijn de mooie vormen van de roestvrijstalen grepen en de hoogwaardige glaselementen. Zakelijk design met een duidelijke lijnvoering speelt perfect samen met innovatieve techniek. Een design voor allen die waarde hechten aan kwaliteit, tijdloze elegantie en een uitgebreide keuze.

12 Bauknecht. Zo bijzonder, dat de tijd er ongemerkt aan voorbij gaat.

13 13 KOSMOS ixelium de jaren verstrijken, de glans blijft. Als keukenapparaten er zelfs na jaren intensief gebruik nog altijd als nieuw uit zien, is dat geen wonder, maar is dat te danken aan het innovatieve ixelium -oppervlak van Bauknecht. ixelium is namelijk 17 maal beter bestand tegen krassen dan standaard RVS * en is ongevoelig voor kleur veranderingen door hitte. Daarnaast kan ixelium veel sneller en gemakkelijker gereinigd worden. ixelium oppervlak * Bevestigd door een test van TÜV Rheinland. Innovatie op een rij. Als noviteit heeft ixelium het in korte tijd zeer ver gebracht. U kunt vandaag de dag alle apparaten uit het KOSMOS assortiment in ixelium kwaliteit verkrijgen, waaronder een oven, compacte oven, magnetron, stoomoven en koffiemachine. Daarnaast zijn ook enkele kookplaten en afzuigkappen in ixelium uitgevoerd. De warmhoudlade maakt de oven en compacte apparatuur flexibel in te bouwen, zowel boven, als naast elkaar. Geheel naar uw persoonlijke voorkeuren. ixelium loopt niet weg voor een vergelijking. In vergelijking met standaard roestvrij staal toont zich duidelijk de superioriteit van ixelium : het ixelium oppervlak is wezenlijk egaler en biedt vuil amper de mogelijkheid zich aan het oppervlak te hechten. Tegelijkertijd beschermt ixelium beter tegen krassen. Andere oppervlakken Men neme : slechts water. Elk gerecht laat tijdens het koken zijn sporen na, maar dankzij ixelium kunt u deze snel wegvegen. Voor het reinigen is water voldoende, schoonmaakmiddel is niet langer nodig. Eén korte veeg en uw apparatuur is weer stralend schoon.

14 Bauknecht. Smaak over de gehele linie.

15 15 BlackLine Techniek in zijn mooiste vorm. Met de BlackLine-keukenapparatuur haalt u elegantie en oneindige diversiteit in uw keuken. BlackLine streelt het oog en maakt van koken een feestje door de uiteenlopende mogelijkheden. Koken en bakken met de BlackLine-apparaten is makkelijk, snel en gezond dankzij de verscheidenheid aan innovatieve en handige kookfuncties. Ervaar zelf het verschil. Gezond genieten. Met de BlackLine compacte stoomoven worden gerechten zeer voorzichtig verwarmd. Het koken met stoom behoudt niet alleen vitaminen, het bewaart ook de smaak; ideaal voor bijvoorbeeld vis of groenten. Ook mals vlees of knapperig brood behoren tot de uitgebreide mogelijkheden. De compacte stoomoven is een perfecte aanvulling op de multifunctionele oven. Zwart spiegelglas pure schoonheid. Dit heeft alleen de BlackLine-serie van Bauknecht; alle glazen frontpanelen zijn in het zwart gehuld door het speciale, spiegelende SCHOTT See Clear glas. Ontdek de mogelijkheden. De BlackLine-magnetron is echt een multitalent; razendsnel ontdooien, brood afbakken, snel vetvrij en knapperig bakken met de Crisp - functie, grillen of bakken met het turbo heteluchtsysteem alles is mogelijk. Zelfs stomen! Harmonie ervaren. Een harmonieuze samenwerking tussen design en functionaliteit. Zo snel zijn kookgeuren nog nooit verdwenen. De BlackLineafzuigkap is een echte blikvanger in de keuken.

16 Bij Bauknecht is smaak geen kwestie van tijd.

17 17 KOMFORT design zakelijk design met een duidelijke lijnvoering. Meer in korte tijd. De magnetron kan boven de oven ingebouwd worden, waardoor er optisch een perfect geheel ontstaat. U combineert hiermee vele mogelijkheden voor snel en gezond koken. U tovert bijvoorbeeld in een mum van tijd heerlijk en knapperig brood op tafel, met de automatische broodontdooifunctie. Meer smaak. Ontdek de combistoomoven voor culinaire hoogstandjes. Koken met stoom maakt het mogelijk om vitaminen te bewaren en is uitermate geschikt voor vis en groenten. Culinaire delicatessen in een handomdraai. Meer veelzijdigheid. Vlees houdt van hete temperaturen, terwijl groenten gezond met stoom bereid kunnen worden. Alles wordt optimaal bereid met de, op elkaar afgestemde apparaten, van oven tot stoomoven. Zo blijven groenten heerlijk knapperig en krijgt u brood met een krokante korst en een zachte binnenkant. Daarnaast zorgt de handige warmhoudlade voor voorverwarmde borden, net als in een goed restaurant.

18 Bauknecht. Het oog wil ook wat.

19 KOKEN & BAKKEN 19 Innovatie in optima forma. Met de inbouwapparatuur van Bauknecht haalt u elegantie en functionaliteit in uw keuken. Kook en bak vanaf nu comfortabel, snel en gezond dankzij innovatieve en slimme bereidingsfuncties. Of u nu kiest voor een Bauknecht oven, stoomoven of magnetron, elk apparaat heeft zijn eigen kwaliteiten en unieke eigenschappen. Op de volgende pagina s ontdekt u alle inbouwapparatuur van Bauknecht die gerelateerd zijn aan koken en bakken. Veelzijdige ovens voor veelzijdige koks. Met een oven van Bauknecht haalt u niet alleen een prachtig design in huis, maar ook een apparaat met een grote veelzijdigheid aan functies. De verschillende bedieningspanelen help en u in het optimaal bereiden van al uw gerechten en dankzij het SoftClose systeem sluit de ovendeur langzaam en zacht. Alles tegelijk koken, zonder dat de aroma s zich vermengen. Afwisseling op tafel: met het innovatieve heteluchtsysteem met extra vermogen bereidt u verschillende gerechten op drie niveaus tegelijk, zonder dat de aroma s zich vermengen. En met meer ruimte voor smaak: het volume is 30% groter dan die van traditionele ovens *. SCHOTT SeeClear: innovatieve technologie voor gespiegeld glas voor een nieuw esthetisch aanzicht en gebruiksvriendelijkheid. * In vergelijking met een Bauknecht oven met een volume van 55 liter. Echte alleskunners. Met de combimagnetron haalt u daadwerkelijk een alleskunner in huis, van bakken en grillen, tot Crispen en stomen, alles is mogelijk. En dankzij het grote aanbod is er altijd een design en type dat perfect aansluit op uw wensen. Gezond koken met behoud van vitaminen. Met de Bauknecht stoomovens is gezond en lekker eten een fluitje van een cent. Ideaal voor het bereiden van groenten en vis, met behoud van alle vitaminen en voedingswaarden.

20 20 KOKEN & BAKKEN Een chef-kok die ook nog eens zelf schoonmaakt. Van aanbakken is geen sprake meer: de binnenkant van de oven en de deur zijn zo behandeld dat spatten, vlekken en inbranden geen kans meer krijgen. Water volstaat voor het reinigen. PureClean: ook het milieu is er blij mee. De oven reinigt zichzelf zonder chemicaliën op 90 C en bespaart zo 97% energie *. U hoeft alleen nog maar even met wat water en een spons na te vegen. Snel stralend schoon. U heeft geen schoonmaakmiddel meer nodig: schakel het PureClean programma in en neem na 35 minuten de binnenkant van de oven af met een doekje. Klaar voor het volgende menu. * In vergelijking met een Bauknecht oven met pyrolyse zelfreiniging.

21 21

22 22 KOKEN & BAKKEN Ovens. BCTMS 9100 IXL TM BLTMS 9100 IXL TM BLVMS 8100 SW Multifunctie turbo-heteluchtoven met PureClean Multifunctie turbo-heteluchtoven Multifunctie turbo-heteluchtoven ProCook timer met tekstondersteunend display en 38 voorgeprogrammeerde recepten Geheel digitaal bedieningspaneel ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep SoftClose-ovendeur PureClean-reinigingssysteem Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Koude luchtcirculatie (ontdooien) Kerntemperatuurmeter Telescopische geleiders voor bakplaten en roosters Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.399, ProCook timer met tekstondersteunend display en 38 voorgeprogrammeerde recepten Geheel digitaal bedieningspaneel ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Koude luchtcirculatie (ontdooien) Kerntemperatuurmeter Telescopische geleiders voor bakplaten en roosters Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.329, ProCook timer met tekstondersteunend display en 30 voorgeprogrammeerde recepten SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) SCHOTT SeeClear glas Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Energieklasse A+ Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.299, AUTO SENSOR Pure AUTO SENSOR AUTO SENSOR ixelium ixelium Zwart

23 KOKEN & BAKKEN 23 BLPES 8100 PT Multifunctie turbo-heteluchtoven met pyrolyse CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal SoftClose-ovendeur Pyrolyse reiniging Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Grill, 2500 Watt Kinderveilige koude deurconstructie 11 kookfuncties Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.269, BLVES 8100 PT Multifunctie turbo-heteluchtoven CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) 12 kookfuncties Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.039, BMVE 8100 PT Multifunctie oven CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Speciale functies: Pizza/Brood, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2500 Watt (neerklapbaar) 11 kookfuncties Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 889, PRO KOUDE PRO PRO TOUCH OVENDEUR TOUCH TOUCH RVS Pro Touch RVS Pro Touch RVS Pro Touch

24 24 KOKEN & BAKKEN Technologieën en functies van onze ovens in één oogopslag. Hoe kun je met zo min mogelijk moeite het perfecte diner bereiden? Heel eenvoudig: kies voor een oven van Bauknecht. Uitgerust met innovatieve technologieën en functies nemen ze u veel werk uit handen.

25 KOKEN & BAKKEN 25 Eenvoudig en overzichtelijk: ProCook. Via een meertalig zwart-wit LCD-display begeleidt de moderne ProCook-timer u tijdens het koken. 30 recepten kunnen met een simpele aanraking opgeroepen worden. De 10 laatstgebruikte recepten worden opgeslagen onder favorieten en zijn nog eenvoudiger op te roepen. De ProCook-timer toont tijdens het koken alle belangrijke functies in één scherm. SoftClose. Praktisch en elegant: slechts een zacht duwtje en de ovendeur sluit zich langzaam, geruisloos en zonder moeite. Plezierig koken met CleverCook. De kook-en bakassistent CleverCook heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk display waarmee alle functies oproepbaar zijn. Volg stap voor stap de instructies op het display. U krijgt zelfs advies over de juiste temperatuur en de hoogte waarop de bakplaat geplaatst moet worden. Bovendien heeft CleverCook een aantal speciale functies, zoals boosterfunctie, bruinfunctie of pizza/broodfunctie. PureClean. Met dit reinigingsprogramma wordt het schoon maken van uw oven nu wel heel eenvoudig en milieuvriendelijk. Het gladde en hoogwaardige SCHOTT CleanPlus-glas in combinatie met het speciale 90 C-reinigingsprogramma zorgen voor een prachtig schoon resultaat zonder chemische schoonmaakmiddelen. Tijdens het programma vult de oven zich met stoom dat zelfs het hardnekkigste vuil losweekt. Vervolgens neemt u de binnenkant van de oven alleen nog af met een spons en water en uw oven is weer schoon. Turbo hetelucht. Koken, bakken en braden zonder voorverwarmen; de innovatieve turbo heteluchtfunctie maakt het mogelijk. De hete lucht wordt vanaf de eerste minuut gelijkmatig in de oven verdeeld en zorgt daarmee voor een gelijktijdige bereiding op de drie verschillende niveaus, zonder dat geuren vermengen. Het resultaat is altijd perfect! Multi Level-koken. Met deze speciale functie kunt u uw gerechten gelijktijdig op drie verschillende niveaus bereiden en heeft u altijd een perfect kookresultaat. Een ander voordeel is dat het veel tijd en energie bespaart. SmartClean. De zachte reiniging voor uw oven; enkel wat water en afwasmiddel op de bodem van de oven, start het reinigingsprogramma en het vuil laat bijna vanzelf los van de geëmailleerde wanden. Luxe geleiders Gemak in drievoud. Met de luxe geleiders van Bauknecht kunt u comfortabel op drie niveaus tegelijkertijd uw gerechten bereiden. De stabiele telescoopgeleiders maken het uittrekken en uitnemen van bakplaten en ovenschalen zeer eenvoudig. (Niet op alle ovens van toepassing.)

26 Het gaat niet om grote afmetingen, maar om grootse prestaties.

27 KOKEN & BAKKEN 27 Compacte apparaten een grootse keuken in een kleine ruimte. Met de compacte apparaten van Bauknecht bespaart u veel ruimte in de keuken en tijd tijdens het koken. De stoomoven, magnetron en koffiemachine zorgen voor dagelijkse variatie in de keuken. Aangevuld met de handige warmhoudlade kunnen deze apparaten tevens prachtig naast een 60 cm inbouwoven geplaatst worden. Voor dagelijkse variatie in de keuken. Een exclusief ontwerp dat zich perfect voor een oven, stoomoven of magnetron leent. De compacte apparaten van Bauknecht spreken dezelfde taal. Kerntemperatuurmeter zeer nauwkeurig laten garen. De kerntemperatuurmeter in de combistoomoven meet nauwkeurig de kerntemperatuur van uw gerecht en geeft deze weer via het display. Zodra de gewenste temperatuur van het gerecht bereikt is, klinkt het geluidssignaal. Zo slaagt u erin om ieder stuk vlees mals en sappig te bereiden. Combistoomoven gezond en gevarieerd koken: net als een chefkok. Met de combistoomoven van Bauknecht combineert u de voordelen van stomen met de traditionele functies van een reguliere oven. In een handomdraai maakt u mals vlees en knapperig brood. U bereikt zo niet alleen optimale kookresultaten, maar deze bereiding is ook uiterst gezond en zorgt ervoor dat de vitamines niet verloren gaan.

28 28 KOKEN & BAKKEN Knapperig uit de magnetron. Met de unieke Crisp -functie worden kippenpootjes en zelfs bevroren pizza s in de magnetron in enkele minuten knapperig bereid. Zonder extra vet. Stomen in uw magnetron een heerlijke smaak ervaring. Met de stoomfunctie van de Bauknecht-magnetron bereidt u uw gerechten zodanig dat voedingsstoffen, vitaminen en smaak zo veel mogelijk behouden blijven. Geniet bij uitstek van de gezonde lekkernijen. De stoomschaal kan zonder problemen in de afwasautomaat. Volledig automatische koffiemachine geschikt voor iedere koffiespecialiteit. De ingebouwde koffiemachine is een echte alleskunner; of u nu een cappuccino, espresso of heet water voor thee wilt. Het apparaat is programmeerbaar voor 5 kopgroottes en levert altijd de beste resultaten. Voor het perfecte kopje koffie brengt of houdt u het servies eenvoudig op temperatuur in de warmhoudlade.

29

30 30 KOKEN & BAKKEN Stoomovens. ECTM 9145/1 IXL Compacte combistoomoven, 45 cm TM ECTM 8145 SW Compacte combistoomoven, 45 cm ProCook timer met tekstondersteunend display en 71 voorgeprogrammeerde recepten Geheel digitaal bedieningspaneel ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep Speciale functies: Opwarmen, Ontdooien, Regenereren, Rijzen van deeg, Desinfecteren, Yoghurt, Huisgemaakte conserven Turbo hete lucht Begeleide bereiding voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip) Stomen (van 40 C tot 100 C) Turbo hete lucht en stoom (van 130 C tot 230 C) Kerntemperatuurmeter Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter Inclusief geperforeerde stoomovenpan en niet-geperforeerde stoomovenpan Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm 11 kookfuncties Ontkalkingssensor Accessoire voor 1/3 Gastronorm Aansluitwaarde 2300 Watt Inhoud ovenruimte 34 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 ProCook timer met tekstondersteunend display en 71 voorgeprogrammeerde recepten Speciale functies: Opwarmen, Ontdooien, Regenereren, Rijzen van deeg, Desinfecteren, Yoghurt, Huisgemaakte conserven Turbo hete lucht Begeleide bereiding voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip) Stomen (van 40 C tot 100 C) Turbo hete lucht en stoom (van 130 C tot 230 C) Kerntemperatuurmeter Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter Inclusief geperforeerde stoomovenpan en niet-geperforeerde stoomovenpan Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm 11 kookfuncties Ontkalkingssensor Accessoire voor 1/3 Gastronorm SCHOTT SeeClear glas Aansluitwaarde 2300 Watt Inhoud ovenruimte 34 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.659, Prijs 1.699, ixelium Zwart

31 KOKEN & BAKKEN 31 Compacte ovens met magnetronfunctie. BMTMS 9145 IXL TM BMTMS 8145 SW BMES 8145 PT Compacte oven met magnetronfunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Digital Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel Magnetronvermogen 850 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, magnetron, turbo hete lucht Auto Defrost, automatisch ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 15 voorgeprogrammeerde recepten Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.519, Compacte oven met magnetronfunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Magnetronvermogen 850 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, magnetron, turbo hete lucht Auto Defrost, automatisch ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 15 voorgeprogrammeerde recepten Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding SCHOTT SeeClear glas Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.659, Compacte oven met magnetronfunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Magnetronvermogen 850 W Grill 1600 W Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, magnetron, grill, turbo hete lucht Hete lucht Ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Warmhoudfunctie Speciale functies: Warmhouden, lage temperatuur/deeg rijzen Neerklapbare deur van veiligheidsglas CleverCook timer Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.379, PRO TOUCH ixelium Zwart RVS Pro Touch

32 32 KOKEN & BAKKEN Magnetrons. EMCHT 9145 IXL TM EMCCT 9145 IXL TM EMCHD 8145 SW Combimagnetron, 45 cm, 5 kookmethodes Magnetron, 45 cm, 4 kookmethodes Combimagnetron, 45 cm, 5 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Magnetronvermogen 900 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: magnetron, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 70 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.509, Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Digital Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel Magnetronvermogen 900 W Grill 1600 W Inhoud ovenruimte: 40 liter 4 kookmethodes: magnetron, grill, Crisp en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 12 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 60 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 510 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.189, Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Magnetronvermogen 900 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: magnetron, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 16 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 70 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 465 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding SCHOTT SeeClear glas Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.489, 3D-SYSTEEM 3D-SYSTEEM 3D-SYSTEEM ixelium ixelium Zwart

Inbouwapparatuur 2016

Inbouwapparatuur 2016 Welkom bij Bauknecht. Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toon aangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven makkelijker. Heeft u

Nadere informatie

Inbouwapparaten 2015. Welkom bij Bauknecht.

Inbouwapparaten 2015. Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten 2015 Welkom bij Bauknecht. Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven

Nadere informatie

Welkom bij Bauknecht.

Welkom bij Bauknecht. Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparatuur 2014 Ontdek fascinerende productnoviteiten, die u de weg naar de toekomst wijzen, verwonder u over toonaangevend design en ervaar met Bauknecht waar Duitse premium

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

Whirlpool is een geregistreerd handelsmerk van Whirlpool U.S.A. HOL001 Magnetronhouder voor (baby) flessen 5.99,-

Whirlpool is een geregistreerd handelsmerk van Whirlpool U.S.A. HOL001 Magnetronhouder voor (baby) flessen 5.99,- 3D SYSTEeM Het 3D systeem is een uniek Whirlpool systeem waarmee de microgolven op driedimensionale wijze worden verdeeld binnen de magnetron. Alleen op deze manier kunnen de microgolven elk deel van het

Nadere informatie

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709150136 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN 01/02/2015 201 5 BASISSET ACTUAL LINE AKP 443 IX CONVENTIONELE OVEN Oven met 3 kookfuncties Bovenwarmte / Onderwarmte Onderwarmte Grill 1400 Watt Mechanische tijdklok

Nadere informatie

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A

SF390XPZ. Functies. classici. Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A SF390XPZ Multifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709174996 11 functies Vapor Clean functie Pizzafunctie Turbohitte LCD display met timer en automatische

Nadere informatie

Grootse prestaties in compact formaat

Grootse prestaties in compact formaat Grootse prestaties in compact formaat Meer ruimte in uw keuken De ATAG Compactlijn, strak en chic. De naam zegt het al: de afmetingen zijn compact, waardoor meer kast- en keukenruimte ontstaat. Een sieraad

Nadere informatie

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder)

TR4110CNL. Victoria. Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) TR4110CNL Nostalgisch fornuis 'Tradizionale' 110 cm Crème Energieklasse A (Oven rechtsboven) Energieklasse A (Oven linksonder) EAN13: 8017709175603 Gaskookplaat: 7 branders: 1 superbrander 4,20 kw 2 sterke

Nadere informatie

828,- Gratis bezorgd in Nederland

828,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT combi-magnetron zwart EMCHD8145SW 828,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Inbouw combi-magnetron uitgevoerd

Nadere informatie

757,- Gratis bezorgd in Nederland

757,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT combi-magnetron EMCHT9145IXL 757,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De uit de Kosmos serie afkomstige

Nadere informatie

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A

SC linea. Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A SC112-8 Multifunctionele oven 60 cm Glas/ roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709130305 12 functies 9 recept- en 3 memory programma's Vapor Clean functie Turbohitte Te verlichte bedieningsknoppen

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA Inbouwkoffiemachine cm PE21-M Maak koffie zoals een echte barista, tot 6 koppen tegelijk Met de MultiCup-instelling van deze ingebouwde espressomachine in combinatie met de speciale kan, kunt u tussen

Nadere informatie

apparatuur Koophulp 2015

apparatuur Koophulp 2015 Koophulp 2015 apparatuur Sommige van de hier afgebeelde producten zijn misschien niet verkrijgbaar bij de IKEA vestiging bij jou in de buurt. Vraag het aan een medewerker in de winkel of kijk op IKEA.nl

Nadere informatie

Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten *zie pagina 117

Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten *zie pagina 117 Welkom bij Bauknecht. Inbouwapparaten 2016 *zie pagina 117 Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken

Nadere informatie

S45VCX2. Functies. classici. Combi-stoomoven 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm

S45VCX2. Functies. classici. Combi-stoomoven 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm S45VCX2 Combi-stoomoven 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709168872 11 functies Automatische programma's voor diverse soorten vis, vlees en groente Functie t.b.v. ontkalken Dubbel digitaal

Nadere informatie

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria

TR4110IBL Nieuw. Downloaded from www.vandenborre.be. Victoria TR4110IBL Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, glanzend zwart, 2 ovens + grill, inductiekookplaat met 5 zones Energieklasse ovens A EAN13: 8017709195052 5 inductiezones met booster waaronder: Vooraan links:

Nadere informatie

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat:

C9GMA9. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A. EAN13: Gaskookplaat: C9GMA9 Vrijstaand fornuis 90 cm Antraciet Energieklasse A EAN13: 8017709222727 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw 1 sterke brander 2,90 kw 2 normale branders 1,80 kw 2 kleine branders 1,00

Nadere informatie

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMNNL8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Zwart (hoogglans) Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709159269 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX8. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709158811 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

Ovens. A-20%: Diverse modellen uit het assortiment van Smeg zijn ontworpen om het energieverbruik tot wel 20% t.o.v. klasse A te reduceren.

Ovens. A-20%: Diverse modellen uit het assortiment van Smeg zijn ontworpen om het energieverbruik tot wel 20% t.o.v. klasse A te reduceren. Ovens Energieklasse A: De apparaten van Smeg respecteren het milieu, zoals energieklasse A getuigt. Diverse apparaten uit het assortiment van Smeg hebben zelfs energieklasse A++ en A+++, waarmee tot wel

Nadere informatie

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B

CS120-7. classici. Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B Kookcentrum, 120 cm, inox Energieklasse: grote oven A - kleine oven B EAN13: 8017709162870 Gaskookplaat: 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,80 kw Vooraan links: ultra snelle brander 3,50 kw Achteraan

Nadere informatie

C92GMX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A

C92GMX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A C92GMX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox Energieklasse beide ovens A EAN13: 8017709150143 Gaskookplaat met 6 branders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: extra snel: 4,00 kw Achteraan

Nadere informatie

C9IMX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal. Energieklasse A. EAN13: Kookplaat:

C9IMX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal. Energieklasse A. EAN13: Kookplaat: C9IMX9 Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat Roestvrijstaal Energieklasse A EAN13: 8017709222888 Kookplaat: 5 inductie kookzones met boosterfunctie: Linksvoor: Ø 145 mm, 1,40 kw/ 2,20 kw Linksachter:

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

SF4390MCX nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies.

SF4390MCX nieuw. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. SF4390MCX nieuw Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709191443 18 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma s Turbohitte Sabbath functie Large LCD

Nadere informatie

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven)

CS120NL-7. classici. Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) CS120NL-7 Kookcentrum Opera 120 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (Grote oven) Energieklasse A (Kleine oven) EAN13: 8017709163082 Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,20 kw linksvoor 1 sterke brander

Nadere informatie

S45MFX2. Functies. Product options. classici. Multifunctionele oven 60 cm Classici, roestvrijstaal Nismaat 45 cm

S45MFX2. Functies. Product options. classici. Multifunctionele oven 60 cm Classici, roestvrijstaal Nismaat 45 cm S45MFX2 Multifunctionele oven 60 cm Classici, roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709130206 Multifunctionele oven RVS en glas Stopsol 'Supersilver' 10 functies Volledig geïntegreerd design frame, nismaat

Nadere informatie

Electrolux magnetronovens 19

Electrolux magnetronovens 19 Electrolux magnetronovens 19 De meeste kookliefhebbers vinden de (combi)magnetronoven een onmisbaar apparaat in de keuken. De Electrolux inbouwmagnetronovens bieden tal van voorgeprogrammeerde ontdooi-

Nadere informatie

SF4120MC. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Versions.

SF4120MC. SMEG NEDERLAND BV Veemkade HE Amsterdam Tel +31 (0) Fax +31 (0) Functies. Versions. SF4120MC Compacte oven met magnetronfunctie 60 cm Glas/ roestvrijstaal Nismaat 45 cm EAN13: 8017709189457 18 functies Vapor Clean functie 20 automatische programma s Turbohitte Sabbath functie Te verlichten

Nadere informatie

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP390X-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven multifunctie, PYROLYSE, koude deur, hoogte 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193980 11 functies Volume 72 liter 5 kookniveaus Timer en

Nadere informatie

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel

CE92IMX. Functies. Oven multifunctioneel CE92IMX Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. inductie kookplaat, dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709117719 5 elektrische inductie kookzones: Rechts

Nadere informatie

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar

SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar SFP130N-1 Binnenkort verkrijgbaar Oven, elektronisch, multifunctie, PYROLYSE, hoogte 60 cm, zwart glas + inox finger friendly Energieklasse A-20% EAN13: 8017709193966 18 functies 50 automatische programma's

Nadere informatie

TR4110X. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan rechts:

Nadere informatie

CE92CMX. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A

CE92CMX. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, vitrokeramisch Energieklasse voor de 2 ovens A EAN13: 8017709117726 Vitrokeramische kookplaat met 5 zones High-Light: Achteraan links: 2000 W - Ø 195 mm Vooraan links:

Nadere informatie

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten

SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten Of SWITZERLAND SOLIS MASTER TOP - De Zwitserse perfectie onder de espresso volautomaten De kwaliteit en duurzaamheid van een espressomachine zijn essentieel evenals de veelzijdigheid en het bedieningsgemak.

Nadere informatie

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de Duitse standaard in de keuken Belion keukeninbouwapparatuur 2014 Introductie Belion, het betaalbare kwaliteitsmerk keukeninbouwapparatuur Inhoudsopgave Met

Nadere informatie

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

SNL926MX9. Functies. classici. Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal. Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709169299 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 3,50 kw 1 sterke brander middenvoor

Nadere informatie

CS20NLA-8. classici. Kookcentrum "Opera" 100 cm Antraciet Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel)

CS20NLA-8. classici. Kookcentrum Opera 100 cm Antraciet Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) CS20NLA-8 Kookcentrum "Opera" 100 cm Antraciet Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) EAN13: 8017709155155 Gaskookplaat: 6 branders: 2 superbranders 4,20 kw rechtsvoor en linksachter

Nadere informatie

Combi stoomovens van AEG

Combi stoomovens van AEG Combi stoomovens van AEG Combi stomen: makkelijk, lekker en gezond Combi stomen, een natuurlijke en gezonde bereidingsmethode voor verschillende gerechten Combi stomen, helemaal van deze tijd De kooktechniek;

Nadere informatie

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact?

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact? AEG introduceert de nieuwe compact range Hoezo compact? klein in formaat groot in prestatie AEG introduceert de nieuwe compact range De nieuwe AEG Compact Range voegt een design statement toe aan elk keuken

Nadere informatie

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A

SC399X-8 FUNCTIES. Opties. classici. Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A SC399X-8 Oven multifunctie, Vapor Clean, 60 cm, inox finger friendly Energieklasse A EAN13: 8017709130091 11 functies waaronder 1 Vapor Clean, 1 ontdooien en 1 rijzen Elektronische analoge klok met programator

Nadere informatie

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A

TR4110X Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A TR4110X Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, inox Energieklasse ovens A EAN13: 8017709191009 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80 kw Achteraan

Nadere informatie

1169,- Gratis bezorgd in Nederland

1169,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT koffiemachine inbouw KMT9145IXL 1169,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 79,00 Beschrijving Luxe inbouw koffiemachine van BAUKNECHT uitgevoerd in de KOSMOS

Nadere informatie

KOKEN CREEER EEN VUURWERK VAN SMAAK

KOKEN CREEER EEN VUURWERK VAN SMAAK KOKEN CREEER EEN VUURWERK VAN SMAAK 16 KOKEN Voilà. U zet uw gerecht onder daverend applaus op tafel. En dan volgt er een stilte terwijl uw gasten zich gewaarworden van de explosie van smaken: een vuurwerk

Nadere informatie

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20%

SC112PZ-8 FUNCTIES. linea. Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% SC112PZ-8 Oven elektronisch multifunctie, Vapor Clean, pizza, 60 cm, inox/spiegelglas Energieklasse A-20% EAN13: 8017709131777 12 functie waaronder 1 ECO, 1 ontdooien, 1 rijzen en 1 Vapor Clean 12 recepten

Nadere informatie

C92GMX. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens

C92GMX. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens C92GMX Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, inox, thermokoppel energieklasse A voor de 2 ovens EAN13: 8017709104610 Gaskookplaat: 6 gasbranders waaronder: Achteraan links: 1,00 kw Vooraan links: ultra snel:

Nadere informatie

C92IPX8. classici. Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A

C92IPX8. classici. Kookcentrum Squadrata, 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A C92IPX8 Kookcentrum "Squadrata", 90 cm, INDUCTIEKOOKPLAAT, oven PYROLYSE, inox Energieklasse grote oven A-10%, kleine oven A EAN13: 8017709150129 Inductiekookplaat: 5 zones waaronder: Achteraan links:

Nadere informatie

Zanussi heeft een uitgebreid assortiment gebruiksvriendelijke ovens die u helpen een heerlijke maaltijd te bereiden in minder tijd en met minder

Zanussi heeft een uitgebreid assortiment gebruiksvriendelijke ovens die u helpen een heerlijke maaltijd te bereiden in minder tijd en met minder 8 Koken ZO GEBRUIKSVRIENDELIJK DAT U METEEN KUNT BEGINNEN MET UW FAVORIETE GERECHTEN Zanussi heeft een uitgebreid assortiment gebruiksvriendelijke ovens die u helpen een heerlijke maaltijd te bereiden

Nadere informatie

CS20NL-6. Kookcentrum "Opera" 100 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel)

CS20NL-6. Kookcentrum Opera 100 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) CS20NL-6 Kookcentrum "Opera" 100 cm Roestvrijstaal Energieklasse A (multifunctioneel) Energieklasse A (conventioneel) EAN13: 8017709108687 Gaskookplaat: 6 branders: 2 superbranders met drievoudige vlamkroon

Nadere informatie

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt Compact gamma Uw creatieve keuken Combineer de toestellen die u nodig hebt Combi Microgolfoven Zin om de grenzen van uw creativiteit te verkennen en uw gasten te verrassen met een culinaire totaalervaring?

Nadere informatie

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A

TR4110AZ Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A TR4110AZ Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders, pastelblauw Energieklasse ovens A EAN13: 8017709184278 Gaskookplaat:7 branders waaronder: Vooraan rechts: 1,80

Nadere informatie

INBOUWAPPAR ATEN 2014

INBOUWAPPAR ATEN 2014 WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN 2014 Whirlpool versterkt haar steun aan Habitat for Humanity in de strijd tegen armoedige woonomstandigheden. Whirlpool is zeer betrokken bij haar ondersteuning aan Habitat for

Nadere informatie

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

SF4120MCN Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : SF4120MCN Nieuw Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox/zwart glas Geen energieklasse want EAN13: 8017709195724 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator

Nadere informatie

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X HANDIG MET DE COMBI-MAGNETRON ZNF 31 X Koken De meest praktische hulp bij het koken is zonder twijfel de combi-magnetron. Compact van buiten, maar verbazend groot van binnen. Het apparaat is te gebruiken

Nadere informatie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie

TR93BL FUNCTIES. Victoria. Grote oven multifunctie TR93BL Kookcentrum, 90 x 60 cm, 2 ovens + grillcompartiment, gaskookplaat 6 branders, glanzend Energieklasse ovens A/B EAN13: 8017709182458 Gaskookplaat, 6 branders waaronder: Vooraan links: 4,20 kw Achteraan

Nadere informatie

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt Compact gamma Uw creatieve keuken Combineer de toestellen die u nodig hebt Combi Microgolfoven Zin om de grenzen van uw creativiteit te verkennen en uw gasten te verrassen met een culinaire totaalervaring?

Nadere informatie

KOOKPLATEN / KENMERKEN

KOOKPLATEN / KENMERKEN catalogus Candy inbouwapparaten - KOOKPLATEN 17 KOOKPLATEN KOOKPLATEN / KENMERKEN Inductie Vitrokeramische kookplaat op glas kookplaten Bij inductie genereert de bodem van de pan warmte door het magnetische

Nadere informatie

Fornuizen. Energieklasse B: Energieklasse B

Fornuizen. Energieklasse B: Energieklasse B Fornuizen Energieklasse A: De apparaten van Smeg respecteren het milieu, zoals energieklasse A getuigt. Diverse apparaten uit het assortiment van Smeg hebben zelfs energieklasse A++ en A+++, waarmee tot

Nadere informatie

INBOUWAPPARATEN COLLECTIE 2017

INBOUWAPPARATEN COLLECTIE 2017 Productkenmerken en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten. NL-BI-BK-K-2017 Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Bauknecht. INBOUWAPPARATEN COLLECTIE 2017 Whirlpool Nederland

Nadere informatie

Gezond en creatief koken met 100% pure stoom 3-in-1-stoomoven met magnetron en grill

Gezond en creatief koken met 100% pure stoom 3-in-1-stoomoven met magnetron en grill AX-1100 Stoomoven Gezond en creatief koken met 100% pure stoom 3-in-1-stoomoven met magnetron en grill Koken was nog nooit zo eenvoudig De aparte stoomgenerator produceert 100% pure stoom met temperaturen

Nadere informatie

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS DE INNOVATIES VAN AEG 2015 De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS De ultieme smaakbeleving Met de AEG ProCombi Plus oven introduceert AEG de volgende stap in het koken met stoom. Deze multifunctionele

Nadere informatie

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum "Victoria", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A

TR4110PF Nieuw. Victoria. Kookcentrum Victoria, 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A TR4110PF Nieuw Kookcentrum "", 110 x 60 cm, crème, 2 ovens + grill, gaskookplaat met 7 branders Energieklasse ovens A EAN13: 8017709174392 Uitzonderlijke promotie op dit toestel tot 31 december 2013! Korting

Nadere informatie

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS

OVENS KOOK VOOR DE HELE FAMILIE 8 KOKEN: OVENS 8 KOKEN: OVENS OVENS Ovens 8 Compact gamma 14 Overzichtstabel ovens 65 Overzichtstabel compact gamma 68 KOOK VOOR DE HELE FMILIE De Zanussi 60 cm ovens hebben een inhoud van maar liefst 72 liter. Daardoor

Nadere informatie

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei

Gourmet Collection GOURMET COLLECTION. Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei Gourmet Collection GOURMET COLLECTION Nieuw assortiment hoogwaardig kookgerei 2016 GOURMET COLLECTION Meer dan 25 jaar geleden lanceerde AEG als eerste de inductiekookplaat. Vandaag stellen we u ons assortiment

Nadere informatie

Ovens. Energieklasse B: Energieklasse B

Ovens. Energieklasse B: Energieklasse B Ovens Energieklasse A: De apparaten van Smeg respecteren het milieu, zoals energieklasse A getuigt. Diverse apparaten uit het assortiment van Smeg hebben zelfs energieklasse A++ en A+++, waarmee tot wel

Nadere informatie

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS De GROOTSTE van Nederland Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! www.budgetplan.nl ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR EEN KEUKEN VOOR ELK BUDGET Bauknecht inbouw

Nadere informatie

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea

SF4120MC FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : linea SF4120MC COMBI MICROGOLFOVEN, VAPOR CLEAN, INOX/ SPIEGELGLAS EAN13: 8017709189457 Hoogte 45 cm 20 automatische programma's Groot LCD display Linea bedieningsknoppen Oplichtende bedieningsknoppen Programmator

Nadere informatie

5 * JAAR GRATIS GARANTIE. Bij aankoop van minimaal 4 verschillende inbouwapparaten biedt Bauknecht 5 * jaar GRATIS garantie.

5 * JAAR GRATIS GARANTIE. Bij aankoop van minimaal 4 verschillende inbouwapparaten biedt Bauknecht 5 * jaar GRATIS garantie. INBOUWAPPARATEN COLLECTIE 2017 2 5 5 * JAAR GRATIS GARANTIE Bij aankoop van minimaal 4 verschillende inbouwapparaten biedt Bauknecht 5 * jaar GRATIS garantie. Dankzij de 5* JAAR GARANTIE kunt u genieten

Nadere informatie

TR4110BL1. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 110X60 CM, ZWART EAN13: B>KOOKZONES

TR4110BL1. Victoria KOOKCENTRUM, GAS, 110X60 CM, ZWART EAN13: B>KOOKZONES TR4110BL1 KOOKCENTRUM, GAS, 110X60 CM, ZWART EAN13: 8017709176648 B>KOOKZONES 7 kookzones Links: 4200 W Vooraan links: 1000 W Achteraan links: 2900 W Vooraan rechts: 2900 W Achteraan centraal: 1000 W Vooraan

Nadere informatie

WHIRLPOOL 2013INBOUWAPPARATUUR

WHIRLPOOL 2013INBOUWAPPARATUUR WHIRLPOOL 2013INBOUWAPPARATUUR 1 PRODUCT VAN HET JAAR 2013*: DE 6 TH SENSE STARCLEAN OVEN De nieuwe 6 th Sense StarClean oven beschikt over al de voordelen van een 6 th Sense oven en biedt ook een volledige

Nadere informatie

whirlpool 2013Inbouwapparatuur

whirlpool 2013Inbouwapparatuur whirlpool 2013Inbouwapparatuur 1 Whirlpool versterkt haar ondersteuning aan Habitat for Humanity in de strijd tegen armoedige woonomstandigheden. Whirlpool is zeer betrokken bij haar ondersteuning aan

Nadere informatie

C92GMXNL. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Oven multifunctioneel

C92GMXNL. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Oven multifunctioneel Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Gaskookplaat: 6 branders: 1 superbrander 4,2 kw 1 sterke brander 3,00 kw 2 normale branders 1,75 kw 2 kleine branders 1,00 kw Elektronische vonkontsteking in

Nadere informatie

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici

SF4390MCX FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : classici SF4390MCX Microgolfoven gecombineerd multifunctie, Vapor Clean, 1000 W, inox finger friendly EAN13: 8017709191443 NISMAAT 45 CM 24 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 40

Nadere informatie

581,- Gratis bezorgd in Nederland

581,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS combi-magnetron rvs inbouw HB84H501 581,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens HB84H501 is een inbouw

Nadere informatie

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV 42 Koken NAAR WELKE KOOKPLAAT GAAT UW VOORKEUR UIT Het kiezen van een kookplaat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kiest u voor gas of toch liever voor keramisch of inductie. Welke breedte had u

Nadere informatie

CMSC45. Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal

CMSC45. Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal KOFFIEMACHINES CMSC45 Koffiemachine 60 cm (nismaat 45 cm), Roestvrijstaal/ Glas LCD display, Te verlichte bedieningsknoppen 5 koffiesterktes, 3 programmeerbare waterhoeveelheden 3 in te stellen koffietemperaturen,

Nadere informatie

950,- Gratis bezorgd in Nederland

950,- Gratis bezorgd in Nederland ATAG oven met magnetron rvs CX4511D 950,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Atag CX4511D is een inbouw oven met

Nadere informatie

streling voor oog en tong

streling voor oog en tong - ovens - (combi)magnetrons - (combi)stoomovens - koffiemachines - Compactlijn De harmonieuze streling voor oog en tong Lekker uw eigen brood bakken, dat mooie stuk vlees braden... maar ook snel van dat

Nadere informatie

INBOUW APPARATUUR Whirlpool Nederland B.V. Heerbaan 50-52, 4817 NL Breda Postbus 7112, 4800 GC Breda Telefoon Fax

INBOUW APPARATUUR Whirlpool Nederland B.V. Heerbaan 50-52, 4817 NL Breda Postbus 7112, 4800 GC Breda Telefoon Fax Whirlpool Nederland B.V. Heerbaan 50-52, 4817 NL Breda Postbus 7112, 4800 GC Breda Telefoon 076-530 65 30 Fax 076-530 65 39 www.whirlpool.nl Whirlpool is een geregistreerd handelsmerk van Whirlpool U.S.A.

Nadere informatie

1749,- Gratis bezorgd in Nederland

1749,- Gratis bezorgd in Nederland ATAG oven met magnetron inbouw CX4574M 1749,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Atag CX4574M is een inbouw oven

Nadere informatie

Royale hoekopstelling 305 x 305 cm. Inclusief Bosch combimagnetron, Bosch kookplaat, Bosch afzuigkap, Bosch koelkast en Bosch vaatwasser.

Royale hoekopstelling 305 x 305 cm. Inclusief Bosch combimagnetron, Bosch kookplaat, Bosch afzuigkap, Bosch koelkast en Bosch vaatwasser. BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED e 1.350 NU e 7.850 Royale hoekopstelling 305 x 305 cm. Inclusief Bosch combimagnetron, Bosch kookplaat, Bosch afzuigkap, Bosch koelkast en Bosch vaatwasser. STAFFELKORTING

Nadere informatie

1085,- Gratis bezorgd in Nederland

1085,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG oven inbouw creme SF6922PPZE 1085,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Smeg SF6922PPZE is een in creme kleur

Nadere informatie

Whirlpool Nederland B.V. APPAR ATUUR 2016

Whirlpool Nederland B.V. APPAR ATUUR 2016 INBOUW APPARATUUR 2016 Inhoud Designs 12 6 TH SENSE technologie 18 Ovens 20 Magnetrons Kookplaten Afzuigkappen Vaatwassers Koelkasten en Diepvriezers 36 52 66 80 92 Inbouwschema s en Technische Specificaties

Nadere informatie

SF6922NPZ Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld 12 2870 Puurs Tel.: +32 03 860 96 96 Fax : +32 03 886 06 66.

SF6922NPZ Nieuw FUNCTIES. Uitvoeringen. SMEG Belgium NV Schoonmansveld 12 2870 Puurs Tel.: +32 03 860 96 96 Fax : +32 03 886 06 66. SF6922NPZ Nieuw Oven elektronisch, multifunctie, pizza, Vapor Clean, Energieklasse A EAN13: 8017709204341 20 automatische programma's LCD display met programmator Netto volume: 65 liter 5 kookniveaus Temperatuur

Nadere informatie

NIEUW. www.melitta.nl www.melitta.be. MELITTA Caffeo BARISTA TS. Type F750-101 F750-102 GTIN 40.06508. 208111 208104

NIEUW. www.melitta.nl www.melitta.be. MELITTA Caffeo BARISTA TS. Type F750-101 F750-102 GTIN 40.06508. 208111 208104 Registered trademark of a company of the Melitta Group MELITTA Caffeo BARISTA TS ZILVER ZWART Type F750-101 F750-102 GTIN 40.06508. 208111 208104 NIEUW De nieuwe generatie koffievolautomaten www.melitta.nl

Nadere informatie

DOLCE STIL NOVO. SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn

DOLCE STIL NOVO. SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn DOLCE STIL NOVO SMEG introduceert compleet nieuwe inbouwlijn SMEG bewijst dat koper ook een prachtige trendkleur in de keuken is. De nieuwe Dolce Stil Novo lijn van SMEG is uitgevoerd in zwart glas en

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING HeteluchtovEN met Stoomfunctie - 30 liter Model nr.: *688.150 688150 nl ma 2014 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Bij gebruik van elektrische apparaten moet

Nadere informatie

INBOUWAPPARATEN 2012

INBOUWAPPARATEN 2012 INBOUWAPPARATEN 2012 inhoud introductie ovens stoomovens compacte oven 4 16 30 32 koffiemachine/inbouwlades 34 microgolfovens 36 kookplaten dampkappen koelkasten en diepvriezers Side-by-Side vaatwassers

Nadere informatie

Miele Actie Set Zona Cucina

Miele Actie Set Zona Cucina Miele Actie Set Zona Cucina Combimagnetron H 6200 BM Uitvoering Inbouwoven met magnetron Design PureLine Kleur Display Verzinkbare knoppen Roestvrij staal met CleanSteel EasyControl Prijs EUR 1.599,00

Nadere informatie

Koken. Koken. Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het!

Koken. Koken. Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het! Koken Koken Beter koken kan nu ook energiezuiniger. Deze fornuizen bewijzen het! Koken Laag energieverbruik. Onze Electrolux Inspiration fornuizen zijn maar liefst 10% zuiniger dan de ondergrens voor energie-efficiëntieklasse

Nadere informatie

Inbouwtoestellen / 2015.2

Inbouwtoestellen / 2015.2 Inbouwtoestellen / 2015.2 MEER VRIJHEID! 1/120 Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor uzelf. De toestellen van Zanussi zijn als een extra paar handen in huis. Zo kan u doen wat

Nadere informatie

De ultieme vorm van smaak

De ultieme vorm van smaak De ultieme vorm van smaak creëert u met uw persoonlijke barista Nieuw in assortiment: CM 5200 met One Touch-functie De Miele Barista CM5: uw hoogstpersoonlijke koffieautomaat Miele staat al jaren bekend

Nadere informatie

Ovens. Grill + onderste weerstand + turbine: Deze functie is ideaal voor het bereiden van pizza.

Ovens. Grill + onderste weerstand + turbine: Deze functie is ideaal voor het bereiden van pizza. Ovens A: A-10%: A-20%: (Grillweerstand + onderwarmte) of (grillweerstand + onderwarmte + turbine) ECO: Afhankelijk van het model : (weerstand grill + onderste weerstand) of (grill + onderste weerstand

Nadere informatie

Haal het beste uit uw Cobb!

Haal het beste uit uw Cobb! Haal het beste uit uw Cobb! Lees voor gebruik de instructies in deze handleiding. Zo haalt u de beste resultaten met uw Cobb. De onderdelen van de Cobb deksel kookring basisplaat handvat kom brikettenmandje

Nadere informatie

1069,- Gratis bezorgd in Nederland

1069,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH oven met magnetron CMG636NS2 1069,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch CMG636NS2 is een luxe bakoven

Nadere informatie

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP KOKEN KOOKPLATEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt worden.

Nadere informatie