Inbouwapparatuur Welkom bij Bauknecht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inbouwapparatuur 2015. Welkom bij Bauknecht."

Transcriptie

1 Inbouwapparatuur 2015 Welkom bij Bauknecht.

2 Ontdek de wereld van Bauknecht: intelligente productinnovaties van topkwaliteit met een toonaangevend design, voorbereid op de toekomst maken zij u het leven makkelijker.

3 03 Inhoudsopgave 04 De digitalisering van de keuken. 06 Bauknecht designfilosofie. 08 De slimme keuken van morgen. 10 Bauknecht designlijnen. 12 KOSMOS ixelium design. 14 BlackLine design. 16 KOMFORT design. 18 Koken & Bakken. 22 Ovens. 26 Compacte (stoom)ovens en magnetrons. 42 Kookplaten. 60 Afzuigkappen. 72 Koelen & Vriezen. 86 Afwassen. 94 Technische tekeningen. 101 Technische specificaties. 112 Glossary. 116 Klantenservice. 118 Bauknecht 5 jaar garantieformulier.

4 04 Vroeger stond Bauknecht voor techniek. Nu voor veel méér dan dat. Innovatie heeft bij Bauknecht een lange geschiedenis. Al 90 jaar lang blijven we continu innoveren. Vreemd is dat niet, want onze roots liggen in Schwaben; een regio van Duitsland, die bekend staat om haar uitvinders en ingenieurs. In 1919 richtte de 27-jarige Gottlob Bauknecht hier zijn eerste elektrotechnische werkplaats op. Het was zijn doel om door middel van elektrische motoren het werk van mensen te verlichten. Daarmee legde hij de basis voor een bedrijf dat vervolgens decennia lang, tot de dag van vandaag, mensen met haar innovaties inspireert. Vandaag de dag is Bauknecht thuis in heel Europa. De filosofie om de consument zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, blijft onveranderd. Maar om aan de wensen van de consument te blijven voldoen, hebben we tegenwoordig meer nodig dan alleen techniek en kwaliteit. Raak overtuigd van de Bauknecht- inbouwapparatuur door de combinatie van een onderscheidend design, hoogwaardige materialen en dat beetje extra. Bauknecht biedt verrassende en slimme innovaties, die zo veel mogelijk comfort met verfijnde technologie combineren. Toch willen we niet alleen het leven in huis comfortabeler maken. Ook spelen we graag in op de wens van onze klanten om meer rekening met het milieu te houden. Daarom gaan de huishoudelijke apparaten van Bauknecht mee met de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. energie- en waterverbruik. Innovatief is ook de interactie met en tussen de verschillende apparaten, welke verder gaat dan alleen gebruiksgemak. Het volgende hoofdstuk in de Bauknecht-geschiedenis gaat dan ook door op de weg die we ooit zijn ingeslagen: het dagelijks leven vereenvoudigen door middel van innovatieve technologieën. Stay tuned! Gottlob Bauknecht, grondlegger. Hij liet zich leiden door de wensen van de consument. En dat doen we, bijna 100 jaar later, nog steeds. U mag meer verwachten als u dit logo ziet. Niet alleen de technologie zal u inspireren. Ook het ontwerp, de hoogwaardige materialen, het gebruiksgemak, en, en, en.

5 05 Beheer uw energieverbruik met Bauknecht. De stroom van morgen is een complex product. Energie wordt aangeboden door veel verschillende leveranciers en als gevolg daarvan is er geen vast energietarief, maar wordt er gebruik gemaakt van variabele tarieven (hoog en laag), waarop ook externe factoren, zoals water en wind, invloed hebben. Met B live heeft u invloed op deze factoren door uw energieverbruik te observeren en uw apparatuur slim te gebruiken. Gewapend met deze informatie kunt u het energieverbruik in uw huishouden optimaal, duurzaam en kostenbewust regelen.

6 06 Eenvoud is een keuze. Wij hechten veel waarde aan het principe van eenvoud en stellen als doel dat uw apparatuur altijd eenvoudig en intuïtief in gebruik is.

7 07 Duidelijk. Opvallend. Functioneel. Ons design spreekt een duidelijke taal. Design is één van de hoofdkenmerken van Bauknecht en speelt een grote rol in het onderscheidend vermogen van ons merk. De Bauknecht designfilosofie is gebaseerd op en geïnspireerd door - de duidelijke en functionele eisen van de Duitse Bauhaus school. Ons doel luidt dan ook nog steeds: een uniek en toonaangevend assortiment bieden die de trends in de markt zet. Design is de pionier van de vooruitgang en zorgt ervoor dat innovaties aantrekkelijk en aansprekend zijn. De toekomst ziet er oogverblindend uit! Bauknecht de Nr. 1 wanneer het om design gaat. Ons design doorstaat glansrijk de keurende blik van kritische waarnemers. De afgelopen jaren heeft Bauknecht zich ontwikkeld tot een merk dat vele malen is bekroond met verschillende prijzen. Hierbij ging het niet alleen om gerenommeerde prijzen voor uitzonderlijk design, maar ook om onderscheidingen voor kwaliteit, duurzaamheid, innovatiekracht, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. In de afgelopen jaren is Bauknecht veelvuldig in de prijzen gevallen. Zo werden we onderscheiden met het predicaat Keukeninnovatie van het Jaar, talrijke Red Dot Design Awards en minstens zo vele Plus X Awards, waaronder de award voor Meest Innovatieve Merk.

8 08 De slimme keuken van morgen. Hoe ziet ons leven er in de toekomst uit? Dat weten we niet precies, maar één ding is zeker: in het hectische leven van alledag is er een groeiende behoefte aan tijd, rust en geborgenheid in een bijzondere en comfortabele omgeving. Hierin zal de keuken steeds vaker gaan dienen als een centrale leefruimte in huis, nu en in de toekomst. Daarom werkt Bauknecht aan een designconcept voor de toekomst en zijn er geïntegreerde oplossingen ontwikkeld om tegemoet te komen aan bovenstaande consumentenbehoeften. De keuken van morgen is veel meer dan alleen een keuken, het is een intelligente en comfortabele woonruimte waarin men meubilair en elektronische apparatuur integreert in flexibele modules. Zo wordt de keuken een plek voor ontspanning, een ruimte waar men tot rust komt en tijd doorbrengt met dierbaren en waar men zich goed voelt omgeven door innovatieve technologieën die ons werk uit handen nemen en ons inspireren met nieuwe ideeën. Het nieuwe denken. De toekomstvisie van Bauknecht biedt een antwoord op de groeiende behoefte van miljoenen Europeanen naar open woonruimtes. Daarbij heffen we de traditionele verdeling tussen woon-, slaap- en kookruimtes op, evenals die van meubilair en elektronische apparatuur. In een open woonconcept worden twee multifunctionele woonmodules, die individueel aan te passen zijn, als hoogwaardige ruimteverdelers ingezet, die koken en leven harmonieus samenbrengen. Vooruitstrevend design, zorgvuldig geselecteerde materialen en de hoogste kwaliteit, gecombineerd met intelligente oplossingen zoals een inductiekookplaat waarop men kan koken en de tablet opladen maken de keuken van morgen een echte belevenis. De slimme keuken van morgen is een toekomstproject, aan de realisatie wordt nog gewerkt. Met deze designvisie heeft Bauknecht de comfortabele woonruimte van de toekomst ontworpen. Een ruimte die zich aanpast op de behoeften van de bewoners, of men nu zin heeft in een rustige avond, wil werken of een feestje met vrienden wil vieren. Iedereen zal zich thuis voelen zoals nooit tevoren. Dat is onze wens. Sander Brouwer, Design & Innovation Leader Bauknecht.

9 09

10 10 Drie unieke designlijnen. Bauknecht biedt u de keuze uit drie verschillende designlijnen voor uw apparatuur. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het BlackLine, KOSMOS of KOMFORT design, u heeft altijd de keuze uit een compleet assortiment inbouwapparatuur die u geheel naar uw eigen wensen kunt combineren. BlackLine Techniek op zijn mooist. Glanzend, zwart glas biedt net dat beetje extra: de oppervlakken van het BlackLine assortiment zijn uitgevoerd in het speciale SCHOTT SeeClear spiegelglas. Een design wat vele malen is onderscheiden, waaronder met de Red Dot Design Award in 2013.

11 11 KOSMOS Techniek in elegant design. Het greeploze design verleent de KOSMOS apparatuur een unieke uitstraling die perfect in elke keuken past. De apparaten zijn uitgevoerd in hoogwaardig ixelium RVS - hierdoor blijven ze er als nieuw uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik - en beschikken over een luxueuze afwerking. Hiermee onderstreept het KOSMOS design de hoogstaande kwaliteit van haar apparaten. KOMFORT Techniek in klassieke schoonheid. Karakteristiek voor het KOMFORT assortiment zijn de mooie vormen van de roestvrijstalen grepen en de hoogwaardige glaselementen. Zakelijk design met een duidelijke lijnvoering speelt perfect samen met innovatieve techniek. Een design voor allen die waarde hechten aan kwaliteit, tijdloze elegantie en een uitgebreide keuze.

12 Bauknecht. Zo bijzonder, dat de tijd er ongemerkt aan voorbij gaat.

13 13 KOSMOS ixelium de jaren verstrijken, de glans blijft. Als keukenapparaten er zelfs na jaren intensief gebruik nog altijd als nieuw uit zien, is dat geen wonder, maar is dat te danken aan het innovatieve ixelium -oppervlak van Bauknecht. ixelium is namelijk 17 maal beter bestand tegen krassen dan standaard RVS * en is ongevoelig voor kleur veranderingen door hitte. Daarnaast kan ixelium veel sneller en gemakkelijker gereinigd worden. ixelium oppervlak * Bevestigd door een test van TÜV Rheinland. Innovatie op een rij. Als noviteit heeft ixelium het in korte tijd zeer ver gebracht. U kunt vandaag de dag alle apparaten uit het KOSMOS assortiment in ixelium kwaliteit verkrijgen, waaronder een oven, compacte oven, magnetron, stoomoven en koffiemachine. Daarnaast zijn ook enkele kookplaten en afzuigkappen in ixelium uitgevoerd. De warmhoudlade maakt de oven en compacte apparatuur flexibel in te bouwen, zowel boven, als naast elkaar. Geheel naar uw persoonlijke voorkeuren. ixelium loopt niet weg voor een vergelijking. In vergelijking met standaard roestvrij staal toont zich duidelijk de superioriteit van ixelium : het ixelium oppervlak is wezenlijk egaler en biedt vuil amper de mogelijkheid zich aan het oppervlak te hechten. Tegelijkertijd beschermt ixelium beter tegen krassen. Andere oppervlakken Men neme : slechts water. Elk gerecht laat tijdens het koken zijn sporen na, maar dankzij ixelium kunt u deze snel wegvegen. Voor het reinigen is water voldoende, schoonmaakmiddel is niet langer nodig. Eén korte veeg en uw apparatuur is weer stralend schoon.

14 Bauknecht. Smaak over de gehele linie.

15 15 BlackLine Techniek in zijn mooiste vorm. Met de BlackLine-keukenapparatuur haalt u elegantie en oneindige diversiteit in uw keuken. BlackLine streelt het oog en maakt van koken een feestje door de uiteenlopende mogelijkheden. Koken en bakken met de BlackLine-apparaten is makkelijk, snel en gezond dankzij de verscheidenheid aan innovatieve en handige kookfuncties. Ervaar zelf het verschil. Gezond genieten. Met de BlackLine compacte stoomoven worden gerechten zeer voorzichtig verwarmd. Het koken met stoom behoudt niet alleen vitaminen, het bewaart ook de smaak; ideaal voor bijvoorbeeld vis of groenten. Ook mals vlees of knapperig brood behoren tot de uitgebreide mogelijkheden. De compacte stoomoven is een perfecte aanvulling op de multifunctionele oven. Zwart spiegelglas pure schoonheid. Dit heeft alleen de BlackLine-serie van Bauknecht; alle glazen frontpanelen zijn in het zwart gehuld door het speciale, spiegelende SCHOTT See Clear glas. Ontdek de mogelijkheden. De BlackLine-magnetron is echt een multitalent; razendsnel ontdooien, brood afbakken, snel vetvrij en knapperig bakken met de Crisp - functie, grillen of bakken met het turbo heteluchtsysteem alles is mogelijk. Zelfs stomen! Harmonie ervaren. Een harmonieuze samenwerking tussen design en functionaliteit. Zo snel zijn kookgeuren nog nooit verdwenen. De BlackLineafzuigkap is een echte blikvanger in de keuken.

16 Bij Bauknecht is smaak geen kwestie van tijd.

17 17 KOMFORT design zakelijk design met een duidelijke lijnvoering. Meer in korte tijd. De magnetron kan boven de oven ingebouwd worden, waardoor er optisch een perfect geheel ontstaat. U combineert hiermee vele mogelijkheden voor snel en gezond koken. U tovert bijvoorbeeld in een mum van tijd heerlijk en knapperig brood op tafel, met de automatische broodontdooifunctie. Meer smaak. Ontdek de combistoomoven voor culinaire hoogstandjes. Koken met stoom maakt het mogelijk om vitaminen te bewaren en is uitermate geschikt voor vis en groenten. Culinaire delicatessen in een handomdraai. Meer veelzijdigheid. Vlees houdt van hete temperaturen, terwijl groenten gezond met stoom bereid kunnen worden. Alles wordt optimaal bereid met de, op elkaar afgestemde apparaten, van oven tot stoomoven. Zo blijven groenten heerlijk knapperig en krijgt u brood met een krokante korst en een zachte binnenkant. Daarnaast zorgt de handige warmhoudlade voor voorverwarmde borden, net als in een goed restaurant.

18 Bauknecht. Het oog wil ook wat.

19 KOKEN & BAKKEN 19 Innovatie in optima forma. Met de inbouwapparatuur van Bauknecht haalt u elegantie en functionaliteit in uw keuken. Kook en bak vanaf nu comfortabel, snel en gezond dankzij innovatieve en slimme bereidingsfuncties. Of u nu kiest voor een Bauknecht oven, stoomoven of magnetron, elk apparaat heeft zijn eigen kwaliteiten en unieke eigenschappen. Op de volgende pagina s ontdekt u alle inbouwapparatuur van Bauknecht die gerelateerd zijn aan koken en bakken. Veelzijdige ovens voor veelzijdige koks. Met een oven van Bauknecht haalt u niet alleen een prachtig design in huis, maar ook een apparaat met een grote veelzijdigheid aan functies. De verschillende bedieningspanelen help en u in het optimaal bereiden van al uw gerechten en dankzij het SoftClose systeem sluit de ovendeur langzaam en zacht. Alles tegelijk koken, zonder dat de aroma s zich vermengen. Afwisseling op tafel: met het innovatieve heteluchtsysteem met extra vermogen bereidt u verschillende gerechten op drie niveaus tegelijk, zonder dat de aroma s zich vermengen. En met meer ruimte voor smaak: het volume is 30% groter dan die van traditionele ovens *. SCHOTT SeeClear: innovatieve technologie voor gespiegeld glas voor een nieuw esthetisch aanzicht en gebruiksvriendelijkheid. * In vergelijking met een Bauknecht oven met een volume van 55 liter. Echte alleskunners. Met de combimagnetron haalt u daadwerkelijk een alleskunner in huis, van bakken en grillen, tot Crispen en stomen, alles is mogelijk. En dankzij het grote aanbod is er altijd een design en type dat perfect aansluit op uw wensen. Gezond koken met behoud van vitaminen. Met de Bauknecht stoomovens is gezond en lekker eten een fluitje van een cent. Ideaal voor het bereiden van groenten en vis, met behoud van alle vitaminen en voedingswaarden.

20 20 KOKEN & BAKKEN Een chef-kok die ook nog eens zelf schoonmaakt. Van aanbakken is geen sprake meer: de binnenkant van de oven en de deur zijn zo behandeld dat spatten, vlekken en inbranden geen kans meer krijgen. Water volstaat voor het reinigen. PureClean: ook het milieu is er blij mee. De oven reinigt zichzelf zonder chemicaliën op 90 C en bespaart zo 97% energie *. U hoeft alleen nog maar even met wat water en een spons na te vegen. Snel stralend schoon. U heeft geen schoonmaakmiddel meer nodig: schakel het PureClean programma in en neem na 35 minuten de binnenkant van de oven af met een doekje. Klaar voor het volgende menu. * In vergelijking met een Bauknecht oven met pyrolyse zelfreiniging.

21 21

22 22 KOKEN & BAKKEN Ovens. BCTMS 9100 IXL TM BLTMS 9100 IXL TM BLVMS 8100 SW Multifunctie turbo-heteluchtoven met PureClean Multifunctie turbo-heteluchtoven Multifunctie turbo-heteluchtoven ProCook timer met tekstondersteunend display en 38 voorgeprogrammeerde recepten Geheel digitaal bedieningspaneel ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep SoftClose-ovendeur PureClean-reinigingssysteem Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Koude luchtcirculatie (ontdooien) Kerntemperatuurmeter Telescopische geleiders voor bakplaten en roosters Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.399, ProCook timer met tekstondersteunend display en 38 voorgeprogrammeerde recepten Geheel digitaal bedieningspaneel ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Koude luchtcirculatie (ontdooien) Kerntemperatuurmeter Telescopische geleiders voor bakplaten en roosters Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.329, ProCook timer met tekstondersteunend display en 30 voorgeprogrammeerde recepten SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Optie Niet voorverwarmen Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) SCHOTT SeeClear glas Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Energieklasse A+ Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.299, AUTO SENSOR Pure AUTO SENSOR AUTO SENSOR ixelium ixelium Zwart

23 KOKEN & BAKKEN 23 BLPES 8100 PT Multifunctie turbo-heteluchtoven met pyrolyse CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal SoftClose-ovendeur Pyrolyse reiniging Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Grill, 2500 Watt Kinderveilige koude deurconstructie 11 kookfuncties Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.269, BLVES 8100 PT Multifunctie turbo-heteluchtoven CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal SoftClose-ovendeur Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Turbo hete lucht Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2450 Watt (neerklapbaar) 12 kookfuncties Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A+ Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.039, BMVE 8100 PT Multifunctie oven CleverCook timer Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Speciale functies: Pizza/Brood, Ontdooien, Warmhouden, Deeg rijzen, Slow Cooking Boven- en onderwarmte Hete lucht Booster (snel voorverwarmen) Koude luchtcirculatie (ontdooien) Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Grill, 2500 Watt (neerklapbaar) 11 kookfuncties Aansluitwaarde 3650 Watt Inhoud ovenruimte 73 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 564 mm Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 889, PRO KOUDE PRO PRO TOUCH OVENDEUR TOUCH TOUCH RVS Pro Touch RVS Pro Touch RVS Pro Touch

24 24 KOKEN & BAKKEN Technologieën en functies van onze ovens in één oogopslag. Hoe kun je met zo min mogelijk moeite het perfecte diner bereiden? Heel eenvoudig: kies voor een oven van Bauknecht. Uitgerust met innovatieve technologieën en functies nemen ze u veel werk uit handen.

25 KOKEN & BAKKEN 25 Eenvoudig en overzichtelijk: ProCook. Via een meertalig zwart-wit LCD-display begeleidt de moderne ProCook-timer u tijdens het koken. 30 recepten kunnen met een simpele aanraking opgeroepen worden. De 10 laatstgebruikte recepten worden opgeslagen onder favorieten en zijn nog eenvoudiger op te roepen. De ProCook-timer toont tijdens het koken alle belangrijke functies in één scherm. SoftClose. Praktisch en elegant: slechts een zacht duwtje en de ovendeur sluit zich langzaam, geruisloos en zonder moeite. Plezierig koken met CleverCook. De kook-en bakassistent CleverCook heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk display waarmee alle functies oproepbaar zijn. Volg stap voor stap de instructies op het display. U krijgt zelfs advies over de juiste temperatuur en de hoogte waarop de bakplaat geplaatst moet worden. Bovendien heeft CleverCook een aantal speciale functies, zoals boosterfunctie, bruinfunctie of pizza/broodfunctie. PureClean. Met dit reinigingsprogramma wordt het schoon maken van uw oven nu wel heel eenvoudig en milieuvriendelijk. Het gladde en hoogwaardige SCHOTT CleanPlus-glas in combinatie met het speciale 90 C-reinigingsprogramma zorgen voor een prachtig schoon resultaat zonder chemische schoonmaakmiddelen. Tijdens het programma vult de oven zich met stoom dat zelfs het hardnekkigste vuil losweekt. Vervolgens neemt u de binnenkant van de oven alleen nog af met een spons en water en uw oven is weer schoon. Turbo hetelucht. Koken, bakken en braden zonder voorverwarmen; de innovatieve turbo heteluchtfunctie maakt het mogelijk. De hete lucht wordt vanaf de eerste minuut gelijkmatig in de oven verdeeld en zorgt daarmee voor een gelijktijdige bereiding op de drie verschillende niveaus, zonder dat geuren vermengen. Het resultaat is altijd perfect! Multi Level-koken. Met deze speciale functie kunt u uw gerechten gelijktijdig op drie verschillende niveaus bereiden en heeft u altijd een perfect kookresultaat. Een ander voordeel is dat het veel tijd en energie bespaart. SmartClean. De zachte reiniging voor uw oven; enkel wat water en afwasmiddel op de bodem van de oven, start het reinigingsprogramma en het vuil laat bijna vanzelf los van de geëmailleerde wanden. Luxe geleiders Gemak in drievoud. Met de luxe geleiders van Bauknecht kunt u comfortabel op drie niveaus tegelijkertijd uw gerechten bereiden. De stabiele telescoopgeleiders maken het uittrekken en uitnemen van bakplaten en ovenschalen zeer eenvoudig. (Niet op alle ovens van toepassing.)

26 Het gaat niet om grote afmetingen, maar om grootse prestaties.

27 KOKEN & BAKKEN 27 Compacte apparaten een grootse keuken in een kleine ruimte. Met de compacte apparaten van Bauknecht bespaart u veel ruimte in de keuken en tijd tijdens het koken. De stoomoven, magnetron en koffiemachine zorgen voor dagelijkse variatie in de keuken. Aangevuld met de handige warmhoudlade kunnen deze apparaten tevens prachtig naast een 60 cm inbouwoven geplaatst worden. Voor dagelijkse variatie in de keuken. Een exclusief ontwerp dat zich perfect voor een oven, stoomoven of magnetron leent. De compacte apparaten van Bauknecht spreken dezelfde taal. Kerntemperatuurmeter zeer nauwkeurig laten garen. De kerntemperatuurmeter in de combistoomoven meet nauwkeurig de kerntemperatuur van uw gerecht en geeft deze weer via het display. Zodra de gewenste temperatuur van het gerecht bereikt is, klinkt het geluidssignaal. Zo slaagt u erin om ieder stuk vlees mals en sappig te bereiden. Combistoomoven gezond en gevarieerd koken: net als een chefkok. Met de combistoomoven van Bauknecht combineert u de voordelen van stomen met de traditionele functies van een reguliere oven. In een handomdraai maakt u mals vlees en knapperig brood. U bereikt zo niet alleen optimale kookresultaten, maar deze bereiding is ook uiterst gezond en zorgt ervoor dat de vitamines niet verloren gaan.

28 28 KOKEN & BAKKEN Knapperig uit de magnetron. Met de unieke Crisp -functie worden kippenpootjes en zelfs bevroren pizza s in de magnetron in enkele minuten knapperig bereid. Zonder extra vet. Stomen in uw magnetron een heerlijke smaak ervaring. Met de stoomfunctie van de Bauknecht-magnetron bereidt u uw gerechten zodanig dat voedingsstoffen, vitaminen en smaak zo veel mogelijk behouden blijven. Geniet bij uitstek van de gezonde lekkernijen. De stoomschaal kan zonder problemen in de afwasautomaat. Volledig automatische koffiemachine geschikt voor iedere koffiespecialiteit. De ingebouwde koffiemachine is een echte alleskunner; of u nu een cappuccino, espresso of heet water voor thee wilt. Het apparaat is programmeerbaar voor 5 kopgroottes en levert altijd de beste resultaten. Voor het perfecte kopje koffie brengt of houdt u het servies eenvoudig op temperatuur in de warmhoudlade.

29

30 30 KOKEN & BAKKEN Stoomovens. ECTM 9145/1 IXL Compacte combistoomoven, 45 cm TM ECTM 8145 SW Compacte combistoomoven, 45 cm ProCook timer met tekstondersteunend display en 71 voorgeprogrammeerde recepten Geheel digitaal bedieningspaneel ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Geïntegreerde handgreep Speciale functies: Opwarmen, Ontdooien, Regenereren, Rijzen van deeg, Desinfecteren, Yoghurt, Huisgemaakte conserven Turbo hete lucht Begeleide bereiding voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip) Stomen (van 40 C tot 100 C) Turbo hete lucht en stoom (van 130 C tot 230 C) Kerntemperatuurmeter Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter Inclusief geperforeerde stoomovenpan en niet-geperforeerde stoomovenpan Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm 11 kookfuncties Ontkalkingssensor Accessoire voor 1/3 Gastronorm Aansluitwaarde 2300 Watt Inhoud ovenruimte 34 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 ProCook timer met tekstondersteunend display en 71 voorgeprogrammeerde recepten Speciale functies: Opwarmen, Ontdooien, Regenereren, Rijzen van deeg, Desinfecteren, Yoghurt, Huisgemaakte conserven Turbo hete lucht Begeleide bereiding voor 3 voedselcategorieën (groenten, vis, kip) Stomen (van 40 C tot 100 C) Turbo hete lucht en stoom (van 130 C tot 230 C) Kerntemperatuurmeter Deur met spiegelglas Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel) Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter Inclusief geperforeerde stoomovenpan en niet-geperforeerde stoomovenpan Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm 11 kookfuncties Ontkalkingssensor Accessoire voor 1/3 Gastronorm SCHOTT SeeClear glas Aansluitwaarde 2300 Watt Inhoud ovenruimte 34 liter Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 101 Prijs 1.659, Prijs 1.699, ixelium Zwart

31 KOKEN & BAKKEN 31 Compacte ovens met magnetronfunctie. BMTMS 9145 IXL TM BMTMS 8145 SW BMES 8145 PT Compacte oven met magnetronfunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Digital Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel Magnetronvermogen 850 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, magnetron, turbo hete lucht Auto Defrost, automatisch ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 15 voorgeprogrammeerde recepten Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.519, Compacte oven met magnetronfunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Magnetronvermogen 850 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, magnetron, turbo hete lucht Auto Defrost, automatisch ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 15 voorgeprogrammeerde recepten Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding SCHOTT SeeClear glas Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.659, Compacte oven met magnetronfunctie, 45 cm Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal Magnetronvermogen 850 W Grill 1600 W Boven- en onderwarmte Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: boven- en onderwarmte, magnetron, grill, turbo hete lucht Hete lucht Ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Warmhoudfunctie Speciale functies: Warmhouden, lage temperatuur/deeg rijzen Neerklapbare deur van veiligheidsglas CleverCook timer Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Energieklasse A Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.379, PRO TOUCH ixelium Zwart RVS Pro Touch

32 32 KOKEN & BAKKEN Magnetrons. EMCHT 9145 IXL TM EMCCT 9145 IXL TM EMCHD 8145 SW Combimagnetron, 45 cm, 5 kookmethodes Magnetron, 45 cm, 4 kookmethodes Combimagnetron, 45 cm, 5 kookmethodes Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Magnetronvermogen 900 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: magnetron, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 17 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 70 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.509, Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm ixelium RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen Digital Touch Control, zwart/wit bedieningspaneel Magnetronvermogen 900 W Grill 1600 W Inhoud ovenruimte: 40 liter 4 kookmethodes: magnetron, grill, Crisp en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 12 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 60 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Geïntegreerde handgreep Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 510 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.189, Geschikt voor kolomkastmontage, nis 45 cm Magnetronvermogen 900 W Grill 1600 W Turbo hete lucht Inhoud ovenruimte: 40 liter 5 kookmethodes: magnetron, grill, Crisp, turbo hete lucht en stomen Crisp functie met Crisp plaat Sensorgestuurde stoomfunctie met stoomschaal Rapid Defrost, snel ontdooien 16 functies Rapid Start, snel verwarmen Neerklapbare deur van veiligheidsglas ProCook timer met tekstondersteunend display en 70 voorgeprogrammeerde recepten Geschikt voor grote borden en schotels (draaiplateau Ø 36 cm) Kinderbeveiliging Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog Afmetingen apparaat (HxBxD): 465 x 595 x 560 mm Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 560 x 550 mm Aansluitwaarde 2800 Watt Bakplaat voor 2e niveau bereiding SCHOTT SeeClear glas Inbouwschema zie pagina 94 Overige informatie zie pagina 102 Prijs 1.489, 3D-SYSTEEM 3D-SYSTEEM 3D-SYSTEEM ixelium ixelium Zwart

CATALOGUS 2015. Koken inspireert mensen. Mensen inspireren ons.

CATALOGUS 2015. Koken inspireert mensen. Mensen inspireren ons. COOKING PASSION SINCE 1877 CATALOGUS 2015. Koken inspireert mensen. Mensen inspireren ons. 2015 VAN EN VOOR KEUKENEXPERTS. Koken inspireert mensen. Mensen inspireren ons. Het is voor ons een tweede natuur

Nadere informatie

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN

NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN NAJAAR 2013 KEUKENVENTILATIE OM STIL VAN TE WORDEN STILTE Stilte, het mooiste geluid dat er is. Het geluid van helemaal niets. Om in alle rust te genieten. Van alles wat zich in uw keuken afspeelt. Het

Nadere informatie

Kwaliteit en prestatie van het begin af aan.

Kwaliteit en prestatie van het begin af aan. BAD KAMER WERELDEN Cultuur beleven. In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Villeroy&Boch kijkt terug op een rijke traditie en heeft van meet af aan actief aan het

Nadere informatie

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN

GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN GENIETEN VAN ELK MOMENT. ONTDEK DE VRIJHEID, FREIHEIT, DIE BEWEGT. CAMPERS 2015 VANS. HALF INTEGRALEN. ALKOVEN. VOLLEDIG INTEGRALEN 01 MET AL MEER DAN 50 JAAR ERVARING EN VOL PURE PASSIE WEET KNAUS DE

Nadere informatie

Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen?

Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen? Hoe een zuinig huishoudtoestel kiezen? met koop- en gebruiktips Inhoud Woord vooraf... 3 Zuinig met energie... 4 Het energielabel... 5 Wasmachines... 7 Droogkasten... 9 Koelkasten... 11 Diepvriezers...

Nadere informatie

NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER

NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER 2013 NEWS SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER Beste lezers, Bij Hansgrohe houden wij zoals bekend nooit op om doucheplezier opnieuw uit te vinden. En opnieuw was er een klik: de nieuwe

Nadere informatie

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt

Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt Vaillant hrsolide De HR-ketel die zijn naam waar maakt De meest solide HR-ketel allertijden Solide keuze Een nieuwe cv-ketel kopen. Dat klinkt aanzienlijk eenvoudiger dan het is. Want zodra u zich begint

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Vrijstaande koffieautomaat CM 5200. nl-nl. Lees beslist de gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing. Vrijstaande koffieautomaat CM 5200. nl-nl. Lees beslist de gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing Vrijstaande koffieautomaat CM 5200 Lees beslist de gebruiksaanwijzing nl-nl voordat u uw apparaat plaatst, installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u voorkomt schade

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing BARISTA PRO. Type 114. Programmeerbare espressomachine met maalwerk. Solis_BaristaPro_Betriebsanleitung_ned.indd 1 23.06.

Gebruiksaanwijzing BARISTA PRO. Type 114. Programmeerbare espressomachine met maalwerk. Solis_BaristaPro_Betriebsanleitung_ned.indd 1 23.06. Gebruiksaanwijzing BARISTA PRO Type 114 Programmeerbare espressomachine met maalwerk Solis_BaristaPro_Betriebsanleitung_ned.indd 1 23.06.11 13:33 Solis_BaristaPro_Betriebsanleitung_ned.indd 2 23.06.11

Nadere informatie

Bediening. Inbouwkoffieautomaten CVA 5060 CVA 5068. nl-nl. Lees beslist de gebruiksaanwijzing

Bediening. Inbouwkoffieautomaten CVA 5060 CVA 5068. nl-nl. Lees beslist de gebruiksaanwijzing Bediening Inbouwkoffieautomaten CVA 5060 CVA 5068 Lees beslist de gebruiksaanwijzing nl-nl voordat u uw apparaat plaatst, installeert en in gebruik neemt. Dat is veiliger voor uzelf en u voorkomt onnodige

Nadere informatie

INHOUD. Merkwaarde... 06 Filosofie... 07 Voordeel Caravans... 08 Stofferingsvarianten... 84 Indelingen... 86

INHOUD. Merkwaarde... 06 Filosofie... 07 Voordeel Caravans... 08 Stofferingsvarianten... 84 Indelingen... 86 3 SPORT LIFESTYLE SÜDWIND SÜDWIND EXCLUSIVE EUROSTAR DESEO VEELZIJDIGE INSTAPSERIE, INDRUKWEKKEND COMPLEET. INNOVATIEF RUIMTEDESIGN MET LOUNGE-FEELING. ER ZIJN DUIZENDEN VERSCHILLENDE CARAVANS, HIER IS

Nadere informatie

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015 IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN PLANNINGGIDS 2015 In 4 stappen naar je nieuwe keuken Deze brochure is je gids bij het opmeten, plannen, bestellen en installeren van je IKEA keuken. Binnenin ontdek je

Nadere informatie

WELLNESS VILLEROY&BOCH. DESIGN&PRODUCTDIVERSITEIT Whirlpools, baden&douches van Villeroy&Boch: universele keuze en prachtig design

WELLNESS VILLEROY&BOCH. DESIGN&PRODUCTDIVERSITEIT Whirlpools, baden&douches van Villeroy&Boch: universele keuze en prachtig design VILLEROY&BOCH GERMANY NEDERLAND BELGIË Villeroy&Boch AG Unternehmensbereich Bad und Wellness Postfach 2 30 66689 Mettlach DEUTSCHLAND Tel.: +49 (0) 68 64-80 Fax: +49 (0) 68 64-8 4 58 Villeroy&Boch Divisie

Nadere informatie

Energie winnen voor dagelijks gebruik. Onafhankelijkheid. Onafhankel

Energie winnen voor dagelijks gebruik. Onafhankelijkheid. Onafhankel Warm water DuurzamE Energie Verwarming Energie winnen voor dagelijks gebruik. Warmtepompen Ventilatie Zonnesysteem Onafhankelijk Onafhankelijkheid Onafhankel 01 2012 Duurzame energie. Energievoorziening

Nadere informatie

Living. Wonen als een miljonair. Luxe en Comfort. Flexibel. Flexibel

Living. Wonen als een miljonair. Luxe en Comfort. Flexibel. Flexibel Nummer 2 2006 Luxe en Comfort Ervaringen van een bewoner Comfort Center Open haard met afstandsbediening KISSLuxe Flexibel Living Flexibel Makelaar, is dit een KISS woning? KISS in 5 kwartier Centraal

Nadere informatie

Nu is er nog maar één wasvoorschrift. Samsung trainingsmap wasmachines

Nu is er nog maar één wasvoorschrift. Samsung trainingsmap wasmachines Nu is er nog maar één wasvoorschrift Samsung trainingsmap wasmachines Inhoudsopgave Samsung groet BCC 4 Dit is Samsung 5 De organisatie 5 Samsung maakt al 38 jaar wasmachines 6 Samsung, wasmachines en

Nadere informatie

Meer licht is meer ruimte Met een comfortabel binnenklimaat

Meer licht is meer ruimte Met een comfortabel binnenklimaat Duurzaam wooncomfort Meer licht is meer ruimte Met een comfortabel binnenklimaat Brochure 2010 www.velux.nl Duurzaamheid Duurzaam wooncomfort Pagina 4-5 Ventilatie en daglicht Pagina 5 State of the Art

Nadere informatie

Traditie. Innovatie. Kwaliteit. 2013/2014

Traditie. Innovatie. Kwaliteit. 2013/2014 Traditie. Innovatie. Kwaliteit. 2013/2014 NL Geen enkel ander bedrijf weet, ondanks zijn turbulente geschiedenis, zijn naam in kwaliteit en elegantie zolang vast te houden in de beleving van de consument

Nadere informatie

Geen stress! U bent verzekerd van de scherpste prijs maar wel mét de service van een vakman. Vreet uw koelkast energie of is hij kapot?

Geen stress! U bent verzekerd van de scherpste prijs maar wel mét de service van een vakman. Vreet uw koelkast energie of is hij kapot? Vreet uw koelkast energie of is hij kapot? Koop dan voordelig & vertrouwd bij Type: ARG727A+ Type: ADG130IX Koelkast Energie A+ koelkast, 54 cm breed, nismaat 102,0 cm netto inhoud 181 liter, deurgeleiding

Nadere informatie

Spoelunits NABER-CONTURA. Perfectie

Spoelunits NABER-CONTURA. Perfectie Spoelunits NABER-CONTURA Perfectie Spoelunits NABER-CONTURA Enigszins typisch voor hoogwaardige keukens NABER-CONTURA Klassiek materiaal voor eersteklas spoelunits met vele ideeën gevormd Pagina 9-47

Nadere informatie

WE CREATE NEW SOLUTIONS Producten en technologieën

WE CREATE NEW SOLUTIONS Producten en technologieën WE CREATE NEW SOLUTIONS Producten en technologieën VOORWOORD Al jaren behoort Mitsubishi Electric Living Environment Systems tot de marktleidende aanbieders op het gebied van klimatisatietechnologie. De

Nadere informatie

AGA VIER-TWEE SERIE - GEBRUIKERSHANDLEIDING (AARDGAS EN PROPAAN)

AGA VIER-TWEE SERIE - GEBRUIKERSHANDLEIDING (AARDGAS EN PROPAAN) AGA VIER-TWEE SERIE - GEBRUIKERSHANDLEIDING (AARDGAS EN PROPAAN) Bevat instructies voor onderhoud, installatie en gebruik en kookaanwijzingen DESN 513534 Onthoud dat als u een onderdeel van dit fornuis

Nadere informatie

EUROPESE PRIMEUR ZIBRO HYBRID E

EUROPESE PRIMEUR ZIBRO HYBRID E today NEWSPAPER FOR OUR PARTNERS IN BUSINESS NAJAAR 2011 verwarmen ZIBRO HOME MADE CLIMATES ZIJN HET HELE JAAR ACTUEEL. DAAROM HOUDT ZIBRO TODAY U GRAAG OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE ACTIES EN NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN.

Nadere informatie

Volvo Trucks. Driving Progress. Volvo FH-serie. productinformatie Volvo FH en Volvo FH16

Volvo Trucks. Driving Progress. Volvo FH-serie. productinformatie Volvo FH en Volvo FH16 Volvo Trucks. Driving Progress Volvo FH-serie productinformatie Volvo FH en Volvo FH16 De truck van de toekomst is nu nog innovatiever. Ze zeggen altijd dat je niets moet veranderen aan een winnend concept.

Nadere informatie

InnOVAtIEF 2013 FOR LIFE. www.bouwinnovatie.be. InVESt. Ethias Arena 1 tot 3 & 8 tot 10 feb

InnOVAtIEF 2013 FOR LIFE. www.bouwinnovatie.be. InVESt. Ethias Arena 1 tot 3 & 8 tot 10 feb Het Magazine van Bouwinnovatie met de officiële Beurscatalogus www.bouwinnovatie.be InnOVAtIEF 2013 In dit nummer: De hedendaags keuken (7) Vocht in huis (16) Invest for Life: luchtdicht bouwen (19) Isolatie

Nadere informatie

DESIGNING RESIDENTIAL COMFORT

DESIGNING RESIDENTIAL COMFORT DESIGNING RESIDENTIAL COMFORT België/Nederland ONZE MISSIE door Paul Renson RENSON is gespecialiseerd in ventilatie, zonwering en outdoor. Met een ervaring, die teruggaat tot 1909, en een geïntegreerd

Nadere informatie

Profiteer! 119,- Gratis op kleur gemengd. Profiteer. Profiteer. Alles voor uw verbouwing op één adres

Profiteer! 119,- Gratis op kleur gemengd. Profiteer. Profiteer. Alles voor uw verbouwing op één adres Zaterdag 20 november: Verbouwers speeddate! Profiteer van het lage BTW tarief Ontmoet uw verbouwers op zaterdag 20 november Profiteer! Profiteer Gratis op kleur gemengd 5 15 17 Profiteer 119,- excl. BTW

Nadere informatie

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS.

TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. CASCADA TRENDS WAAIEN OVER. KLASSE IS TIJDLOOS. HET HELE JAAR ZOMER. INHOUD De Opel Cascada verlegt alle grenzen. Allereerst door zijn baanbrekende koetswerk, met perfecte contouren en een design dat

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE CORRECTE VERWERKING VAN HET PRODUCT IN OVEREENSTEMMING MET DE EUROPESE RICHTLIJN 2002/96/EC

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE CORRECTE VERWERKING VAN HET PRODUCT IN OVEREENSTEMMING MET DE EUROPESE RICHTLIJN 2002/96/EC INHOUD 1 BESCHRIJVING VAN HET APPARAAT (zie pagina 3)................................75 2 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN...............................................75 3 INSTALLATIE............................................................76

Nadere informatie