Zondag 25 januari Bloemengroet De bloemen zijn deze week, als groet van de Gemeente, bezorgd bij Fam. Poirot-De Wit.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zondag 25 januari Bloemengroet De bloemen zijn deze week, als groet van de Gemeente, bezorgd bij Fam. Poirot-De Wit."

Transcriptie

1 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 4 nr Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief, voor a.s. vrijdag uur, liefst via Zondag 25 januari uur Ds. C. Stark uit Lexmond uur Ds. H.C.L. Boot uit Brandwijk Ouderling van dienst v.m. dhr. H.J. den Hartogh n.m. dhr. B. Burggraaf Collecten 1. Kerk 2. Bloemenfonds Organist v.m. dhr. H. van Gelderen n.m. dhr. G. van Eck Koster Monica van Veldhuizen Beamerdienst Jeroen van den Berg Desiree Mildert Fred van Veldhuizen Kindernevendienst Johan van den Broek Kinderoppas Marlies de Groot en Anne Fleur Verburg Bloemen bezorgen Inge Mulckhuyse Open Vensters Ds. K. Hoefnagel, Chr. Geref. Meerkerk Omzien naar elkaar Ik reken op je.. ook al weet ik dat je een mens bent en dat mensen tegen kunnen vallen. omdat ik gemerkt heb dat je niet iemand bent van lege beloften en loze plannen. omdat ik weet dat je achter me staat en me op wilt vangen als dat nodig is. dat jij van jouw kant het ook aandurft om op mij te vertrouwen en op mij te rekenen Ik reken op je Bloemengroet De bloemen zijn deze week, als groet van de Gemeente, bezorgd bij Fam. Poirot-De Wit. Zieken Gerard van Middelkoop (Aaksterveld 82) kwam afgelopen woensdag, na een aantal dagen in het ziekenhuis, weer thuis. Hij was daar vanwege een te hoge suikerspiegel, inmiddels is die gestabiliseerd en mag Gerard thuis verder herstellen. We wensen hem en zijn vrouw Corrie daarbij veel sterkte. Wij denken aan anderen uit onze gemeente die ziek zijn, in het ziekenhuis of thuis, en bidden voor hen om gezondheid en Gods dragende kracht en aanwezigheid in ziekte en herstel. Ds. Jojanneke Dekker Nieuws uit wijk 3. Mevr. In t Veld uit Open Vensters (appartement 2.08) heeft nadat ze griep had een toch wel ernstige longontsteking opgelopen. Vanwege het feit dat ze maar één long heeft, komt dit dubbelhard aan. Na een bezoek aan het ziekenhuis is Gorinchem is ze toch weer terug naar haar appartement gebracht waar ze nu extra zuurstof krijgt. We hopen en bidden dat het weer beter met haar mag gaan. Een kaartje zal haar zeker goed doen. Harry en Marjan de Muinck Mededelingen Kerkgebouw schoonmaken Vrijdag 30 januari wordt de kerk voor ons weer schoongemaakt door Tineke Haringsma, Kees Bakker en Ria Overgaauw.

2 Zet je mooi gemaakte masker op als je de kerk in komt en wie weet wint jouw masker wel een leuke prijs! (zie de bijlagen) Kerkbalans 2015 Van 18 t/m 31 januari 2015 is de landelijke actie Kerkbalans onder het motto: Mijn kerk in balans!. Meer hierover kunt u lezen in de folder die samen met de acceptgiro en antwoordenvelop één dezer dagen bij u thuis wordt bezorgd. We komen de envelop met uw toezegging voor het komende jaar in de periode van januari a.s. bij u thuis ophalen. Wilt u zo vriendelijk zijn de envelop klaar te leggen? Maakt u gebruik van de bijgevoegde acceptgirokaart om de VVB te betalen, dan moet u uw IBAN-nummer gebruiken. Uw IBANnummer vindt u op de afschriften van uw bank. Chauffeurs gezocht!!! (Herh. oproep) We rijden in Ameide en Tienhoven met 2 chauffeurs voor de Voedselbank. Eén keer in de week, op donderdag bezorgen wij, op dit moment bij 5 adressen het voedselpakket dat zij zo broodnodig hebben. Dus om de week hebben we "dienst". Dat is te doen, maar bij vakanties, ziektes kunnen er problemen ontstaan. Vandaar onze oproep: wie komt meerijden? Inlichtingen bij: Wim van Dijk, tel Wij rekenen op u. Wim van Dijk en Arie Molenaar Ook zijn er hier en daar nog enkele vetgemeste spaarvarkens. Een mooie gelegenheid ook deze, of als u haar een langer leven gunt, de inhoud hiervan mee te geven. Mogen wij ook dit jaar weer op u en jou rekenen, wij hebben uw en jouw steun hard nodig! Wij vertrouwen op uw bijdrage, waarvoor onze dank! Het College van Kerkrentmeesters Gift Via onze predikant ontvangen wij een gift van 20,--. Hiervoor onze hartelijke dank! Kinderdienst De Ark van Noach 8 febr. a.s uur Sionkerk Ameide Er zal een grote ark in de kerk gebouwd worden daarna kunnen de dieren er in. Maak je eigen masker en vaar ook mee in de ark. Kom, zing en speel mee! Nieuw koor in de regio Beste belangstellenden, Wij zijn bezig met de oprichting van een nieuw koor in de regio. Hiervoor hebben we natuurlijk wel enthousiaste zangers (leeftijd vanaf 18 jaar) nodig. Op dinsdag 27 januari om 20:15 uur geven we een informatieavond in onze repetitieruimte. Dit is in de kantine van Aannemersbedrijf P. van Leeuwen BV, Energieweg 1, 4231 DJ Meerkerk. De repetities zijn wekelijks op de dinsdagavond en wel vanaf 3 februari van 20:15 uur - 22:00 uur. Twijfel niet, kom geheel vrijblijvend. Informatie kunt u vinden op: of via tel.nr of via de website van de Sionkerk: oprichtingsteam Regiokoor Musica Pro Deo

3 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 4 nr Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief, voor a.s. vrijdag uur, liefst via Het verjaringsfonds. Op 20 januari jl. zijn de medewerkers van het verjaringsfonds weer bijeengekomen om te tellen. De 2 e helft van het jaar 2014 heeft het mooie bedrag opgebracht van 808 euro! Iedereen die heeft gegeven en iedereen die heeft meegewerkt: heel hartelijk bedankt! Het gespaarde geld wordt apart gehouden voor een nieuw doel: de renovatie van de keuken in de kerk. Bezorging Sionbrief. Graag aandacht voor het volgende. De Sionbrief krijgen de meeste gemeenteleden via de mail, maar we hebben ook gemeenteleden die geen computer hebben of niet kunnen bedienen, voor deze mensen maken we een uitzondering en brengen we de Sionbrief elke week gewoon in de brievenbus. Totaal gaat het om ca. 27 adressen waarvan 7 er ook nog een zondagmorgenliturgie bij krijgen, zodat ze via de Kerkradio de morgendienst mee kunnen vieren. Tot op heden heb ik deze bezorgdienst grotendeels altijd zelf gedaan, behalve in de vakanties, waarbij ik geholpen werd door hetzij Cor en Ina Boer en Bert van der Zouwen. Om het één en ander wat beter te regelen lijkt het mij het beste dat we een viertal bezorgers beschikbaar hebben, zodat we bijvoorbeeld eens in de vier weken aan de beurt zijn. We kunnen dan ook veel beter vakanties en vrije weekeinden plannen. Bij deze dus een oproep je aan te melden om mee te doen en de Sionbrief op zaterdagmorgen rond te brengen. We gaan dan onderling wel verdelen hoe we dit gaan doen, misschien één keer per vier- of één keer per twee weken, we kunnen dan in ieder geval een rooster maken. Graag aanmelden bij: Harry de Muinck, tel of per mail ; harrybus@planet.nl Zondag 1 februari uur Ds. A.D. Noordam uit Dordrecht uur Ds. J. Dekker uit Ameide Ouderling van dienst v.m. dhr. H. van den Berg n.m. mw. M. van der Leeden Collecten 1. Werelddiaconaat 2. Kerk Organist v.m. dhr. G. van Eck n.m. dhr. G. van Eck Koster Dineke Zweere Beamerdienst Andre/Helma Verburg en Bert van Middelkoop Kindernevendienst Claudia Bakker Kinderoppas Colinda de Groot en Lisa Mulckhuyse Bloemen bezorgen Hannie van den Heuvel Open Vensters Ds. J.T. Wolleswinkel, Geref. Meerkerk Agenda 26 t/m 31 januari 2015: Kerkbalans (ophalen enveloppen) Woensdag 4 febr.: Past. Kerkenraad Zondag 8 febr.: Kinderdienst: De ark van Noach Woensdag11 febr.: Kleine Kerkenraad Heeft u wat voor de agenda meld dat s.v.p. op bovenstaand adres.

4 SIONKERK AMEIDE/TIENHOVEN Prinsengracht 28 Elke zondag open om uur en uur Elke 1 e zondag van de maand staat na de morgendienst de koffie klaar! Vergadering of bijeenkomst in de Sionkerk? Altijd doorgeven aan: Jan van Dalen Tel.: of J.van.Dalen1@hetnet.nl U kunt de Sionbrief ontvangen door een mail te sturen naar dit adres. Wilt u zo vriendelijk zijn de Sionbrief mee te nemen voor iemand die bij u in de buurt woont en niet naar de Kerk kan. Deze brief is ook te vinden op website van de Kerk facebook

5

Kerkdiensten 25 mei Omzien naar elkaar. Hoop Diep in onszelf dragen wij de hoop. Als dat niet het geval is,

Kerkdiensten 25 mei Omzien naar elkaar. Hoop Diep in onszelf dragen wij de hoop. Als dat niet het geval is, NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.21 24-05-2014 Kerkdiensten 25 mei 2014 10.00 uur Dhr. A. de Jong uit Tienhoven 18.00 uur Ds. E.J. Terpstra uit Urk v.m. dhr. H.J. den Hartogh

Nadere informatie

Zondag 7 september Bloemengroet De bloemen zijn deze week als groet van de Gemeente bezorgd bij Arjan van den Berg. Omzien naar elkaar

Zondag 7 september Bloemengroet De bloemen zijn deze week als groet van de Gemeente bezorgd bij Arjan van den Berg. Omzien naar elkaar NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.33 06-09-2014 Zondag 7 september 2014 10.00 uur Ds. H. Boot uit Brandwijk 18.00 uur Ds. F.W. Kuijpers uit Amerongen Ouderling van dienst v.m.

Nadere informatie

Kerkdiensten 4 mei 2014

Kerkdiensten 4 mei 2014 NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.18 03-05-2014 Kerkdiensten 4 mei 2014 10.00 uur Ds. H. Bonestro uit Zeist 18.00 uur Ds. J. Korf uit Den Haag Ouderling van dienst v.m. mw.

Nadere informatie

Schoonmaken kerkgebouw Vrijdag 27 juni wordt de kerk voor ons weer schoongemaakt door Helma Verburg, Ritha Mulder en Marie Louise van Dalen.

Schoonmaken kerkgebouw Vrijdag 27 juni wordt de kerk voor ons weer schoongemaakt door Helma Verburg, Ritha Mulder en Marie Louise van Dalen. NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.24 13-06-2014 Zondag 15 juni 2014 10.00 uur Ds. T. Boer uit Brakel 18.00 uur Ds. W. van Herwijnen uit Zwijndrecht Ouderling van dienst v.m.

Nadere informatie

Omzien naar elkaar. Zondag 3 augustus 2014

Omzien naar elkaar. Zondag 3 augustus 2014 NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.30 02-08-2014 Zondag 3 augustus 2014 10.00 uur Ds. L. Webbink uit Bodegraven 18.00 uur Zomeravonddienst verzorgd door Sam en Nelleke Janse

Nadere informatie

Kerkdiensten 1 juni 2014

Kerkdiensten 1 juni 2014 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.22 31-05-2014 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Zondag 8 februari Bloemengroet De bloemen zijn deze week, als groet van de Gemeente, bezorgd bij Gerard en Corrie van Middelkoop.

Zondag 8 februari Bloemengroet De bloemen zijn deze week, als groet van de Gemeente, bezorgd bij Gerard en Corrie van Middelkoop. Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 4 nr. 6 7-2-2015 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Mededelingen. Omzien naar elkaar

Mededelingen. Omzien naar elkaar Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.25 20-06-2014 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Zondag 15 februari 2015

Zondag 15 februari 2015 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 4 nr. 7 14-2-2015 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Zondag 17 augustus 2014

Zondag 17 augustus 2014 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.31 16-08-2014 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Sionbrief. Kerkdiensten 12 januari 2014

Sionbrief. Kerkdiensten 12 januari 2014 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr. 2 11-01-2014 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Zondag 28 september 2014

Zondag 28 september 2014 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.36 27-09-2014 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Kerkdiensten 6 april Mededelingen

Kerkdiensten 6 april Mededelingen Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.14 5-04-2014 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Kerkdiensten 2 februari 2014. Als bidden soms niet lukt. Omzien naar elkaar

Kerkdiensten 2 februari 2014. Als bidden soms niet lukt. Omzien naar elkaar NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr. 5 01-02-2014 Kerkdiensten 2 februari 2014 10.00 uur Ds. H. Boot uit Brandwijk 18.00 uur Ds. M. Kollenstaart uit Vuren Jeugddienst Ouderling

Nadere informatie

Zondag 31 augustus 2014

Zondag 31 augustus 2014 NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.32 30-08-2014 Zondag 31 augustus 2014 10.00 uur Ds. D. de Jong uit Ede Voorbereiding Heilig Avondmaal 18.00 uur Ds. R. Schep uit Alphen aan

Nadere informatie

Zondag 8 maart Bloemengroet De bloemen zijn deze week, als groet van de gemeente, bezorgd bij dhr. J Holtman.

Zondag 8 maart Bloemengroet De bloemen zijn deze week, als groet van de gemeente, bezorgd bij dhr. J Holtman. Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 4 nr. 10 07-03-2015 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

Mededelingen. Omzien naar elkaar

Mededelingen. Omzien naar elkaar NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.23 06-06-2014 Pinksterfeest 8 juni 2014 10.00 uur Ds. R.A. Wouda uit Nieuwendijk Bevestiging nieuwe en afscheid aftredende ambtsdragers. 18.00

Nadere informatie

Zomertijd. Maandag 30 maart 2015. Avondgebed 19.30 uur Dr. S. Janse. Dinsdag 31 maart 2015. Avondgebed 19.30 uur Dr. S. Janse. Woensdag 1 april 2015

Zomertijd. Maandag 30 maart 2015. Avondgebed 19.30 uur Dr. S. Janse. Dinsdag 31 maart 2015. Avondgebed 19.30 uur Dr. S. Janse. Woensdag 1 april 2015 Zomertijd Maandag 30 maart 2015 Dinsdag 31 maart 2015 Palmzondag 29 maart 2015 10.00 uur Palmpasen, Belijdenisdienst 18.00 uur Ds. H. Bouma v.m. mw. C. van Middelkoop n.m. dhr. H. van den Berg 1. Kerk

Nadere informatie

Kerkdiensten 2 juni 2013

Kerkdiensten 2 juni 2013 Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 2 nr.22 01-06-2013 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

maandag 14 april 2014 dinsdag 15 april 2014 woensdag 16 april 2014 Witte Donderdag 17 april 2014 Avondgebed 19.30 uur Ds. S. Janse

maandag 14 april 2014 dinsdag 15 april 2014 woensdag 16 april 2014 Witte Donderdag 17 april 2014 Avondgebed 19.30 uur Ds. S. Janse Sionbrief voor de Stille Week en Pasen NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.15a 9-4-2014 Diensten in de Stille Week In de Stille Week, de week voor Pasen, is er op maandag, dinsdag

Nadere informatie

Kerkdiensten 11 mei Omzien naar elkaar

Kerkdiensten 11 mei Omzien naar elkaar NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.19 10-05-2014 Kerkdiensten 11 mei 2014 10.00 uur mevr. S. ten Heuw uit Leiden. 18.00 uur Ds. J. van den Berg uit Leerdam Ouderling van dienst

Nadere informatie

Kerkdiensten 7 juli 2013. Mededelingen

Kerkdiensten 7 juli 2013. Mededelingen Sionbrief NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 2 nr.27 05-07-2013 Redactie: Herman- Jan den Hartogh, Harry van den Berg en Gerard van Middelkoop Berichten voor de volgende Sionbrief,

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 7 juni 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 1 e zondag na Trinitatis Kleur groen Deze kleur staat voor trouw, hoop, groei en toekomst. Voorganger: Organist: Da. Irma Pijpers - Hoogendoorn

Nadere informatie

Zondag 14 juni 2015. Omzien naar elkaar Ds. J. Dekker, 0183-785599, dominee@sionkerkameide.nl. Werkdagen dinsdag, woensdag, vrijdag.

Zondag 14 juni 2015. Omzien naar elkaar Ds. J. Dekker, 0183-785599, dominee@sionkerkameide.nl. Werkdagen dinsdag, woensdag, vrijdag. NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 4 nr. 24 13-6-2015 Zondag 14 juni 2015 10.00 uur Ds. J. Dekker uit Ameide Bevestigingsdienst Ambtsdragers 18. 00 uur Ds. J. Schimmel uit Renswoude

Nadere informatie

Stille Zaterdag 19 april 2014. Paasfeest 20 april 2014. Omzien naar elkaar

Stille Zaterdag 19 april 2014. Paasfeest 20 april 2014. Omzien naar elkaar NIEUWSBRIEF VAN DE GEREFORMEERDE SIONKERK AMEIDE JAARGANG 3 nr.16 19-04-2014 Stille Zaterdag 19 april 2014 22.00 uur Paaswake Liturgie Commissie Dhr. B. Woudenberg Dhr. G. van Eck Atie van Winkoop Paasfeest

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 21 augustus 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 10 e zondag van de zomer Kleur: Groen de kleur groen is de kleur van het leven - geef ons heden ons dagelijks brood - de kleur groen is de

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: ds. Anke Dekker uit Brielle Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Koster: Ko Dees Video Wall: Finie Herrebout Crèche:

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: dhr. Klaas Bos uit Goes Ada Dieleman Joke de Putter Ko Dees Joris Vasse Aan alle kinderen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni. Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest

Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni. Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest Welkom Heilige Geest, daal op ons neer, vervul iedere dag, ons hart steeds weer. Jezus heeft het onszelf

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 17 juli 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 5 e zondag van de zomer Kleur: Groen de kleur van de natuur in de zomer, van de hoop op de komende grote zomer, ook de kleur van Gods barmhartigheid.

Nadere informatie

Beste Gemeenteleden, Adres: Telefoonnummer:

Beste Gemeenteleden, Adres: Telefoonnummer: Beste Gemeenteleden, Zaterdag 18 maart van 10.00-16.00 uur is het weer zover: Tijd voor de voorjaars rommelmarkt plus! In de samenloop kunt U lezen wat een gezellige dag het wordt! Hierbij willen wij ook

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: dhr. Jan Willem Slager uit Goes Henk Siersema Akko de Feijter Leen Dieleman Nelly

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 2 juli 2017 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 2 e zondag van de zomer Overstapdienst Kleur: groen Kleur van groei en aarde, toekomst en hoop Voorganger: ds. Marieke Muijen Orgel: Bert Wisgerhof

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 11 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 18 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 23 september 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 23 september 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 23 september 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Cor de Beun uit Brugge Ko Dieleman Akko de Feijter

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 25 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst zal Erna Dros bevestigd worden als ouderling. We zullen als gemeente afscheid nemen van de vorige ouderling/voorzitter

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 21 oktober 2018 Kleur: groen

Zondagsbrief Zondag 21 oktober 2018 Kleur: groen Zondagsbrief Zondag 21 oktober 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Karin van den Broeke, Wissenkerke Addie de Bree Connie van Hermon Ko Dees Karina

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 28 januari 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK Januari 2019 Maartenskerkgemeente Doorn GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK OREN EN OGEN VAN DE KERK IN DE STRAAT Sonja Bloemers DOOR JOU DOET GOD ZIJN WERK Fred Ekhart GELOVEN DOE JE SAMEN Hester van der

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 24 juli 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 6 e zondag van de zomer Kleur: Groen De kleur van de hoop, van het groen in de natuur dat met leven te maken heeft. Liturgisch gezien is groen

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 16 juni 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk Voorganger Ouderling v dienst Lector Organist : Ds. L. Wüllschleger, Wijk bij Duurstede : Annelies Steglich : Bram Leenhouts

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 19 juni 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 1 e zondag van de zomer Kleur: Groen Groen is de kleur van de natuur in de zomer en drukt verwachting uit: 'Eens komt de grote zomer'. Daarmee

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 13 augustus 2017 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Arie van der Maas Jan Hollebek Joke de Putter

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek

Protestantse gemeente te Hoek Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 12 februari 2017 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Hans Becker uit Terneuzen Ada Dieleman Joke de

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 27 mei 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 28 augustus 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 11 e zondag van de zomer Kleur: Groen De minst uitgesproken kleur, ze heeft niettemin een eigen karakter: kleur van groei, van hoop en verwachting,

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 15 juli 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 15 juli 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 15 juli 2018 Kleur: groen Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Joshi van Veen uit Elspeet Henk Siersema Akko de Feijter Sjaak

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 november 2017 Kleur: groen. Dienst aan het begin van de najaarszendingsweek

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 november 2017 Kleur: groen. Dienst aan het begin van de najaarszendingsweek Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 november 2017 Kleur: groen Dienst aan het begin van de najaarszendingsweek Voorganger: dhr. Klaas Bos uit Goes Ouderling van dienst: Henk Siersema Organist:

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 20 mei 2018 Pinksteren Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. Bert Broers Ouderling: Erna Dros Diaken: Liesbeth Roelfsema

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 10 juni 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 10 juni 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 10 juni 2018 Kleur: groen Tweede zondag na Trinitatis Voorganger: ds. Co Janssen uit Borculo Ouderling van dienst: Ada Dieleman Organist: Joke de Putter

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 7 januari 2018 Kleur: wit Epifanie Op deze eerste zondag van het nieuwe jaar begint de dienst om 10.30 uur. Voor en na de dienst is er onder het genot

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 18 juni 2017 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 1 e zondag na Trinitatis Kleur: Groen Deze kleur staat voor trouw, hoop, groei en toekomst. Voorganger: ds. Tineke Wielstra Orgel: Adrie M. Okker

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 20 januari 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 18 december 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 4 e Zondag van Advent Zondag Rorate Kleur: Paars Kleur van (be)rouw, inkeer, bezinning Voorganger: ds. Wim Schaap Orgel: Bert Wisgerhof De

Nadere informatie

Zondagsbrief. Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10. Schriftlezingen: Mal. 2 : 17 3 : 5 Matth. 3 : 1-12 Vincent Hensen-Oosterdijk

Zondagsbrief. Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10. Schriftlezingen: Mal. 2 : 17 3 : 5 Matth. 3 : 1-12 Vincent Hensen-Oosterdijk Zondagsbrief Gemeentenieuws uit de Protestantse Gemeente Appingedam Zondag 9 december 2018 Jaargang 14, nr. 10 Nicolaïkerk Tweede zondag van Advent Aanvang dienst: 9.30 uur Voorganger: ds. G.J. Gardenier

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 28 februari 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK Derde zondag van de Veertigdagentijd- Oculi Kleur: Paars Het paars wil inkeer geven in passie en advent. Wij hebben in ons leven ons van God

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 8 september 2019 Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten van deze zondag

Nadere informatie

Koffiegeld De opbrengst van de blauwe varkentjes voor de koffie in de tweede helft van 2017 was 202,05. Alle gulle gevers hartelijk dank hiervoor.

Koffiegeld De opbrengst van de blauwe varkentjes voor de koffie in de tweede helft van 2017 was 202,05. Alle gulle gevers hartelijk dank hiervoor. 93 e jaargang no. 5 januari 2018 Preekbeurten Tubbergen/Bruinehaar Zondag 28 januari Bruinehaar 9.00 Ds. Y Hulstijn Rijssen Tubbergen 10.30 Ds. Y Hulstijn Rijssen Zondag 4 februari Tubbergen 10.00 Dhr.

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 30 juli 2017 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 6 e zondag van de zomer Kleur: Groen De kleur van de natuur in de zomer, van de hoop op de komende grote zomer. Voorganger: ds. Barbara Elenbaas

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Vierde zondag van Advent Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Saskia Ketelaar uit Lede, België Elly Tollenaar Joke

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 11 november 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 8 oktober 2017 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 8 oktober 2017 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 8 oktober 2017 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Karin van den Broeke, Wissenkerke Ada Dieleman

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 6 mei 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Ari Troost Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Marja de Jong Lector:

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 20 augustus 2017 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 9 e zondag van de zomer Kleur: Groen In de liturgie symboliseert de kleur groen het algehele vertrouwen op Gods liefde en het uitzien naar

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 17 juni 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees Jan Antuma Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 24 april 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK Vijfde zondag van Pasen Cantate Zingt Kleur Wit De glans van God en de heiligen, de kleur van reinheid en onschuld, de kleur van Christus. Voorganger:

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 29 juli 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 29 juli 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 29 juli 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Wim van den Hoek uit Breskens Ko Dieleman Joke de

Nadere informatie

de vijfde zondag van de zomer Kleur groen groen is de kleur van hoop, verwachting en toekomst Bij deze zondag: Kindernevendienst Leiding groep

de vijfde zondag van de zomer Kleur groen groen is de kleur van hoop, verwachting en toekomst Bij deze zondag: Kindernevendienst Leiding groep Datum: 21 juli 2013 22 e jaargang nr. 29 de vijfde zondag van de zomer Kleur groen groen is de kleur van hoop, verwachting en toekomst In deze dienst neemt de nevendienst afscheid van de kinderen van groep

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 26 juli 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 6 e Zondag van de Zomer Kleur groen Tarwe en onkruid Het groen doet ons bezingen de hoop die in ons leeft, dat God aan alle dingen een nieuwe

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 29 juli 2018

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 29 juli 2018 KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 29 juli 2018 09.00 uur: 13.15 uur: Ps. 63: 1 en 3 (voorzang) Ps. Morgenzang: 5 (voorzang) Ps. 66: 2 en 3 Ps. 84: 1 Ps.119: 7 Ps. 78: 2 en 4 Schriftlezing: Handelingen

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 16 augustus 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 9 e Zondag van de Zomer Kleur: groen In de liturgie symboliseert de kleur groen het algehele vertrouwen op Gods liefde en het uitzien naar

Nadere informatie

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Zondag 21 mei 2017 Zesde zondag van Pasen Een dienst van Schrift en Tafel Kees de kort: wijs en dwaas Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Voor het eerst hier in de kerk? Welkom

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk 1 e zondag na Epifanie Doop van de Heer Sint Jacobskerk Voorganger Ouderling v dienst Organist Lector : Ds. Pim Steenbergen

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 3 juni 2018 kleur: groen Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel Organist:

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 18 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. L. Giethoorn Groningen Ouderling: Dorinda Hijszeler Diaken: Jan

Nadere informatie

Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019

Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019 Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 15 september 2019 Medewerkenden Voorganger: Ouderling: Diaken: Collectant:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 25 januari-1 februari 2019

Nieuwsbrief De Lichtbron 25 januari-1 februari 2019 Nieuwsbrief De Lichtbron 25 januari-1 februari 2019 Lichtbron-inspiratie In gesprek met de Vader Praten met de Vader die mijn leven doorademt, al voor ik er was van me hield, praten met de Vader hoeft

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 1 juli 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 januari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 2 september 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 2 september 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 2 september 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Zang: Koster: Video wall: Crèche: Pastoraal medewerker, mw. Ank Muller uit Vlissingen

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 10 juni 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek

Protestantse gemeente te Hoek Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 28 februari 2016 Kleur: Paars Derde Zondag 40-Dagentijd Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Crèche: ds. Vrouwkje Dees-Hinten, Westdorpe

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 3 februari 2019 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Gemeentegids voor de gemeente rondom de Catharinakerk

Gemeentegids voor de gemeente rondom de Catharinakerk Gemeentegids voor de gemeente rondom de Catharinakerk Borssele Samenwerking drie gemeenten Al enige jaren werkt onze gemeente nauw samen met de protestantse gemeenten van s-heer Arendskerke en Lewedorp.

Nadere informatie

5e zondag van de herfst. Bij deze zondag: Kindernevendienst en VO-groep Leiding groep 1-2 groep 3-5 groep 6-8 VO

5e zondag van de herfst. Bij deze zondag: Kindernevendienst en VO-groep Leiding groep 1-2 groep 3-5 groep 6-8 VO 19 oktober 2014 23e jaargang week: 42 5e zondag van de herfst Kleur groen, de kleur van hoop, vrede, groei, toekomst en het goede leven. Bij deze zondag: Voorganger Ouderling van Dienst Diaken Lector Organist

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 29 oktober 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. D. Tieleman Groningen Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Tineke

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 5 januari tot 12 januari Lichtbron-inspiratie - Gebed voor het nieuwe jaar

Nieuwsbrief De Lichtbron 5 januari tot 12 januari Lichtbron-inspiratie - Gebed voor het nieuwe jaar Nieuwsbrief De Lichtbron 5 januari tot 12 januari 2018 Lichtbron-inspiratie - Gebed voor het nieuwe jaar ons zegenen op onze weg, ons behoeden en bewaren. Uw liefde zal ons geen geweld aandoen. ons zegenen

Nadere informatie

Bij deze zondag: Kindernevendienst en VO-groep Leiding groep 1-2 groep 3-5 groep 6-8 VO. Kinderoppas Esther Flier en Martine van Manen

Bij deze zondag: Kindernevendienst en VO-groep Leiding groep 1-2 groep 3-5 groep 6-8 VO. Kinderoppas Esther Flier en Martine van Manen 15 februari 2015 24e jaargang week: 7 6 e Zondag na Epifanie Kleur groen Kleur van groei, van hoop en verwachting, van het groeien van wat God gezaaid heeft in onze tijd en onze wereld. In deze dienst

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 17 maart 2019 kleur: paars Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 4 februari 2018 Kleur: groen Vijfde zondag na Epifanie

Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 4 februari 2018 Kleur: groen Vijfde zondag na Epifanie Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 4 februari 2018 Kleur: groen Vijfde zondag na Epifanie Voorganger: Ds. Arie van der Maas Ouderling van dienst: Wim de Putter Organist: Akko de Feijter

Nadere informatie

Bij deze zondag. Kindernevendienst 1-2 Martine van Manen 3-5 Wijny van den Bovenkamp 6-8 Anita Dannenberg VO Harry Noorda

Bij deze zondag. Kindernevendienst 1-2 Martine van Manen 3-5 Wijny van den Bovenkamp 6-8 Anita Dannenberg VO Harry Noorda 7 juli 2013 22e jrg. week:27 3e zondag van de zomer Kleur groen De kleur groen is de kleur van het leven Voorganger Ouderling van Dienst Diaken Organist Lector Koster Geluid Zondagskind Bij deze zondag

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 18 november 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan Menno Medendorp

Nadere informatie