Dames 2 e prov. Coach Philip en zijn dames wuifden Kimberly uit. Zij verkoos alle aandacht aan haar studie te geven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dames 2 e prov. Coach Philip en zijn dames wuifden Kimberly uit. Zij verkoos alle aandacht aan haar studie te geven."

Transcriptie

1

2 De start van een seizoen is altijd een beetje bijzonder. Sommige vertrouwde gezichten zijn er niet meer bij; nieuwe gezichten wekken onze nieuwsgierigheid op. We wensen diegenen die zijn vertrokken heel veel succes, maar tegelijkertijd verwelkomen we onze nieuwe leden met open armen. Laat ons de wissels eens overlopen Dames 2 e prov. Coach Philip en zijn dames wuifden Kimberly uit. Zij verkoos alle aandacht aan haar studie te geven. Nele en Patricia sluiten met plezier aan. Ze stellen zichzelf even voor. Nele Ik ben dus Nele, een 22-jarige student met een diploma criminologie op zak. Komend jaar ben ik echter nog een jaartje in Leuven te vinden aangezien ik nog een jaar management ga studeren. In het weekend vertoef ik in Kemzeke waar ik samen met mijn jongste broer (Ward) nog thuis woon. Ik heb nog een oudere zus (Liesje) en een oudere broer (Tom) en deze laatste heeft al 2 kindjes waarvan ik dus zeer fiere tante ben! Volleyballen heeft altijd in de familie gezeten. Tom is ondertussen gestopt maar Liesje en Ward spelen allebei nog volleybal bij Vamos. Ikzelf heb ook lang in de chiro gezeten maar na 1 jaar in de leiding ben ik hiermee gestopt om meer tijd te hebben voor de volleybal.

3 Ik heb zeer lang gedanst (jazz- klassiek ballet- tapdans) maar ben ook hiermee gestopt omdat dit niet meer te combineren was met volleyballen. Ik volleybal ondertussen al 16 jaar en heb altijd bij Kemzeke-Stekene gespeeld waarvan vorig jaar dus bij fusieclub Vamos. Ik heb bij Stekene alle jeugdploegen doorlopen om uiteindelijk 2 jaar in de divisieploeg mee te draaien. 3 jaar geleden ben ik echter terug afgezakt naar de 2 e provinciaal ploeg en na 2 seizoenen daar gespeeld te hebben kom ik nu naar Madavoc. Mijn positie is opposite of receptie-hoek. Ambitie? Ik zou heel graag met Madavoc kampioen spelen en promoveren naar 1 e provinciaal! Ik ken Madavoc al zeer lang als concurrent in de jeugd en de dames. In de huidige damesploeg van 2 e provinciaal spelen Evelien en Astrid die ik nog ken van in Stekene. Zij waren steeds zeer enthousiast over de club en de ploeg waardoor ik meer vertrouwen had in mijn overstap. Hun enthousiasme was zeker niet misplaatst en ik ben zeer blij dat ik naar Madavoc ben gekomen. De ploeg is zeer gedreven en de sfeer is ook heel goed!

4 Patricia Hoi, Ik ben 30 en vorig jaar getrouwd met Tekin. Momenteel nog geen kinderen. Studies Meertalige communicatie. Momenteel aan het werk bij Vanbreda International in Antwerpen (verzekeringen). Hobby's zijn volleybal, tennis en reizen. Ik speel volleybal sinds mijn elfde. Jeugd bij Grembergen gespeeld. Daarna 2 jaar bij Oudegem (1st divisie & 1 ste provinciaal), 1 jaar in Berlare (1ste provinciaal), 3 jaar in Oudenaarde (1ste en 2de divisie), 3 jaar in Deerlijk (1ste en 2de divisie) en 3 jaar in Lokeren (2de divisie). Positie voornamelijk op opposite, maar ook als receptie/hoek. Ambities? Kampioen spelen bij Madavoc! Ik ken Madavoc door de coach van de vorige ploeg. Ik ben van Hamme en wilde graag wat dichter bij huis gaan spelen. Ik voel me al helemaal thuis in de ploeg, t is echt een hele sympathieke bende.

5 Dames 3 e prov. Coach Bjorn trok naar de jongens van Bavikhove. Anke besloot het volleybaltruitje in de kast te leggen. Vervanging werd gevonden in Luc en Charlotte Luc Ik ben Luc, 52 jaar, gehuwd met Rina en heb een volleybal spelende dochter Kimberly. Ik woon in Malderen en ben werkzaam als transportplanner in Wetteren. Mijn hobby is volleybal maar om tot rust te komen verzamel ik munten. Volleybal carrière is nogal actief op laag sportief niveau. Begonnen op 17 jarige leeftijd speelde ik 7 jaar bij Malderen in regionale + reserven 1e ploeg in 3de klasse. Ondertussen 2 recreatieploegen mee opgestart. Daarna met aantal vrienden nieuwe competitieploeg opgestart. Op mijn 30ste is dochter begonnen met bewegingsschool, volleybalschool, jeugdcompetitie, competitie, Dit resulteerde voor mij in begeleider, ploegverantwoordelijke, jeugdscheidsrechter, coach, assistent trainer en toen dochter dan voor haar initiatordiploma wou gaan en geen chauffeur had heb ik me maar mee ingeschreven Hoe leerde ik Madavoc kennen? Als coach van de tegenpartij ben ik gevraagd om naar Madavoc te komen. Aangezien ik mijn hobby niet kan laten en me goed voel in een club met familiale sfeer was dat dan ook vlug geklonken.

6 Charlotte ik ben Charlotte, 21 jaar oud en student in Gent. Ik woon nog thuis maar in de week ben ik te vinden in Gent, waar ik studeer voor Handelsingenieur. Sinds deze lente ben ik met mijn gezin verhuisd naar Hamme. Ons gezin bestaat uit 2 jongere broers en mijn moeder & vader en een hond. Vanwaar ik Madavoc ken? Wel, mijn mama heeft zelf heel haar jeugd bij Madavoc gespeeld en speelt nu nog steeds bij de vobog. Dus ik ken Madavoc al van toen ik zelf nog niet volleybalde. Mijn passie voor volleybal is ontstaan rond het 6de leerjaar. Toen ben ik gestart bij Spectrum Moerbeke, waar ik slechts 1 jaartje heb gespeeld en ben dan naar DVC Eksaarde gegaan. Daar heb ik heel mijn jeugd gespeeld en ook de 2 laatste jaar als middenman bij de dames. Drie jaar geleden ben ik helaas moeten stoppen met de sport door een scheur in de ligamenten. Nu wil ik graag de draad terug opnemen en samen met de verhuis leek een nieuwe ploeg mij de ideale gelegenheid. Spijtig genoeg ben ik dit seizoen begonnen met een valse start want ik heb deze zomer weer een fractuur opgelopen aan mijn ligamenten waardoor ik 8 weken moest rusten. Ik kijk er alvast enorm naar uit om vanaf 16 september (het einde van mijn 8 weken rust) weer op het plein te staan en te kunnen volleyballen.

7 Onze jeugd Kadetten en scholieren zijn samengevoegd en vormen nu de scholierenploegen A & B. Coach Koen is er niet meer bij. Hij leidt nu de provinciale kadetten van Snuffel Grembergen. Philip en An hebben het roer overgenomen. Onze miniemen groeien ook dit seizoen verder onder goedkeurend oog van coach Sarah. Onze preminiemen hebben momenteel een magneeteffect. Ze zijn al meer dan verdubbeld in aantal. Een exact aantal durf ik er nog niet op te zetten, want er melden zich dagelijks nog nieuwe enthousiastelingen aan. De spelers die er vorig seizoen al bij waren, kunnen binnenkort hun eerste tornooien beginnen spelen. Coaches Laurine, Luka, Maaike en Jean-Pierre kijken er alvast naar uit.

8

9

10 De gezichten van het bestuur Kristel Van Bossche, voorzitter Jean-Pierre Devos, secretaris An Van Roey Patricia Aubroeck Nadine De Waele Marc Deschryver Jeannine Van de Vreken Dirk Poppe Ideeën, vragen, suggesties, opmerkingen, spreek ons gerust aan! Heb je zin om mee te stappen in de bestuursploeg? Laat het ons weten.

11 Sluit aan bij ons gezellig groepke vrijwilligers

12 Activiteiten Madavoc Najaar 2014 Madavoc kiest er voor om het lidgeld voor iedereen betaalbaar te houden. Lidgeld en subsidies dekken echter niet het geheel van kosten die de club moet maken om de goede werking te handhaven. Activiteiten en sponsors zijn dus een levensnoodzakelijke inkomstenbron. Hou alvast rekening met de volgende te verwachten acties: Verkoop van snoepzakjes tijdens de wedstrijden Verkoop van wafels en truffels Te verwachten rond begin december. Ideaal om te voorzien in de zoetigheden van de eindejaarsfeesten. Recreatief Kersttornooi voor spelers, vrienden en familie Zondag 28 december 2014, sporthal Meulebroek De beste stuurlui staan aan wal. Tijd voor supporters en liefhebbers om mee op het terrein te staan en hun (on)kunde te bewijzen. Veel plezier en stramme spiertjes. Niet te missen.

13

14 Nieuwe opwarmtruitjes voor onze jeugdploegen op komst Na de nieuwe sporttassen eind vorig seizoen, zijn de bestuursdames de catalogus ingedoken om een oplossing te vinden voor de inmiddels te klein geworden opwarmtruitje van onze jeugdspelers. De keuze is reeds gemaakt en de truitjes zijn besteld We kunnen de truitjes gratis aanbieden aan onze spelers dank zij de bijzondere steun van

15 Sponsor van de Cava Sponsor van de Volleybabbel

16 Een Wissel-datje Een spelerswissel is een actie waarbij een speler, niet de libero of de speler die de libero vervangt, na ingeschreven te zijn door de markeerder in het spel komt. Hij komt in de plaats van een andere speler die op hetzelfde moment het veld moet verlaten. Om een wissel uit te voeren is toestemming van de scheidsrechter nodig. Per set mogen er zes spelerswissels uitgevoerd worden per ploeg, er kunnen één of meerdere spelers tegelijkertijd gewisseld worden. Een speler van de beginopstelling mag het spel slechts eenmaal verlaten en per set terug aantreden op zijn oorspronkelijke plaats van de beginopstelling. Een wisselspeler kan ook maar eenmaal per set in het spel komen en kan alleen maar gewisseld worden voor de speler die hij verving. Het inkomen van de libero is een uitzondering op de wisselregel. De libero kan gewisseld worden voor een andere speler die opgesteld staat in het achterveld.

17

Klaar voor het nieuwe seizoen!

Klaar voor het nieuwe seizoen! Klaar voor het nieuwe seizoen! De start van een seizoen is altijd een beetje bijzonder; maar dit seizoen is er toch behoorlijk wat veranderd. Heel wat spelers zijn doorgeschoven. Sommige vertrouwde gezichten

Nadere informatie

INFOFLASH 05 seizoen

INFOFLASH 05 seizoen INFOFLASH 05 seizoen 2014-2015 Beste volleybalsters, trainers, ouders, sympatisanten, sponsors,. De lente doet stilaan zijn intrede.hoogtijd om eventjes terug te blikken op de afgelopen weken en eventjes

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Een beetje geschiedenis : het ontstaan van Gidas Toen op 6 september 1975 de gemeentelijke sporthal te Gits officieel werd geopend waren er enkele

Nadere informatie

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834

ELCKERLYC ZWEVEZELE. Stamnummer : WV 0834 Ploeg in de kijker ELCKERLYC ZWEVEZELE Een vleugje historiek Stamnummer : WV 0834 Volleybalclub Dames Elckerlyc Zwevezele werd opgericht in 1969 en bestaat nog altijd alleen uit meisjesploegen. Aanvankelijk

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye.

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye. Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE Deze aflevering gaat over V.T. Lichtervelde. De club waar volgend seizoen veel te gebeuren staat. Op 12 september vieren ze het 60-jarig bestaan

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011 Seizoen 2010 2011 INFORMATIEBROCHURE VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele Seizoen 2010 2011 EEN TERUGBLIK Linkerhand omhoog, rechterhand omhoog, van links, naar rechts en klappen! Inderdaad ook dit seizoen

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt!

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt! PROPOSITIE VC-ARGOS VOORWOORD Ambitieus, dat zijn we bij Volleybal Club Argos. Al bijna 40 jaar stellen we onszelf tot doel om volleybal in Oeffelt voor iedereen mogelijk te maken. Inmiddels zijn we er

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief april 2012

TOVO nieuwsbrief april 2012 Inhoud 1. Welkomstwoord... 1 2. Activiteiten... 2 3. Laatste thuisspeeldag en titelmatch Dames 1!... 3 4. Slothappening 40 jaar TOVO... 3 5. Volgend seizoen... 4 6. Website & Facebook... 4 7. Sponsors...

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders.

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders. 1. Inleiding Volleybalclub Kuros Zulte Damesvolley werd opgericht in 1969 in Zulte en heeft haar thuisbasis in de gemeentelijke sporthal te Zulte. De club heeft een ledenaantal dat schommelt rond de 110-120

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem

PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem Voor deze Ploeg in de kijker gingen we langs bij Bidavo Bissegem, met stamnummer W0924. We spraken met Alberic Wittebolle, die er op 1 september

Nadere informatie

INFOFLASH 02 seizoen

INFOFLASH 02 seizoen INFOFLASH 02 seizoen 2014-2015 Beste volleybalsters, trainers, ouders, sympatisanten, sponsors,. Nu het nieuwe volleybalseizoen effectief van start gegaan is hebben wij terug heel wat informatie met jullie

Nadere informatie

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015 SEIZOEN 2015-2016 Infoavond zondag 28 juni 2015 Introductie Verwelkoming Korte terugblik Programma Infosessie seizoen 2015 2016 Teamoverleg Gezellig samenzijn Terugblik Senioren Terugblik Senioren Terugblik

Nadere informatie

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5 PASSEURKE Maart 2015 Jaargang 7 - Editie 5 1 In dit Passeurke Bloemeké Hoe was de smashdance? Komende leuke tornooien Aspirant curcus Scheidsrechters nodig! Ploegverantwoordelijke gezocht Melk, appelsiensap

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0687 DVM Moorsele

PLOEG IN DE KIJKER W 0687 DVM Moorsele Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0687 DVM Moorsele Hoe het allemaal begon.. DVM Moorsele dat momenteel twee damesploegen in de provinciale competitie brengt kent een al rijke geschiedenis en bestaat

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Beleidsplan Kuros Zulte Damesvolley

Beleidsplan Kuros Zulte Damesvolley Beleidsplan 2013 Kuros Zulte Damesvolley 01-06-2013 1. Inleiding Volleybalklub Kuros Zulte Dames werd opgericht in de jaren 70 in Zulte en heeft zijn thuisbasis in de gemeentelijke sporthal te Zulte. De

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0254 VT BRUGGE

PLOEG IN DE KIJKER W 0254 VT BRUGGE Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0254 VT BRUGGE VT-Brugge een ploeg met een zeer rijk verleden. Volgend seizoen zal VT Brugge 60 jaar bestaan en is daarmee één van de oudste clubs van West- Vlaanderen.

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1220 AVC Harelbeke. AVC Harelbeke Ploeg in de kijker

PLOEG IN DE KIJKER W 1220 AVC Harelbeke. AVC Harelbeke Ploeg in de kijker Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1220 AVC Harelbeke AVC Harelbeke Ploeg in de kijker Op 18 oktober 1972 werd met stamnummer W 1220 de Amicale Volleybal Club Harelbeke (AVC Harelbeke) boven de doopvont

Nadere informatie

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor pré miniemen (U11) miniemen (U13) en kadetten (U15) voor het seizoen

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor pré miniemen (U11) miniemen (U13) en kadetten (U15) voor het seizoen DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor pré miniemen (U11) miniemen (U13) en kadetten (U15) voor het seizoen 2014-2015 1. Doelstellingen van de bekertornooien - De Limburgse pré miniemen (U11) miniemen (U13)

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief augustus 2011

TOVO nieuwsbrief augustus 2011 Inhoud 1. Welkom...1 2. Voorstelling ploegen 2011-2012...2 3. Overzicht trainingen...2 4. Indeling thuisspeeldag...3 5. kalender...3 6. Bestuursploeg 2011-2012...3 7. lidgeld...4 8. Activiteiten...4 9.

Nadere informatie

Beste leden, Veel leesplezier

Beste leden, Veel leesplezier DAVOC LOT Jaargang 5 Editie 1 Datum : october 2013 Beste leden, Het nieuwe seizoen is weer begonnen en hopelijk is bij iedereen de vakantieluiheid ondertussen verdwenen. Boordevol ambitie zijn we klaar

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0370 OLVA BRUGGE

PLOEG IN DE KIJKER W 0370 OLVA BRUGGE Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0370 OLVA BRUGGE - Hoe lang voorzitter : Joeri Van Troeye : reeds zeven jaar. - Hoe lang secretaris : Robert Hoste sinds de oprichting van de club in november 1960

Nadere informatie

INFORMATIE JEUGD SEIZOEN

INFORMATIE JEUGD SEIZOEN INFORMATIE JEUGD SEIZOEN 2013 2014 Informatie jeugd - seizoen 2013-2014 WELKOM Het bestuur en jeugdbestuur, de trainers, speelsters en alle vrijwilligers van onze club verwelkomen jou graag bij Bidavo

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

Handleiding coachen ouders/verzorgers

Handleiding coachen ouders/verzorgers Handleiding coachen ouders/verzorgers Inleiding Door de toename van het aantal jeugdteams de afgelopen jaren, is er een tekort ontstaan aan begeleiders en coaches. De trainers van jeugdteams spelen vaak

Nadere informatie

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE RAPID HOCKEY CLUB TEMSE september 10 Beste ouders, spelers en speelsters, Het Bestuur van de R.H.C. Temse heet u van harte welkom op onze club. Wij zijn blij dat u enthousiast bent geworden voor de hockeysport.

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2093 MEVO LEDEGEM

PLOEG IN DE KIJKER W 2093 MEVO LEDEGEM Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2093 MEVO LEDEGEM Mevo Ledegem, wat staat voor MEisjesvolleybal LEdegem, speelt dit seizoen in 4de provinciale dames B. Naast de senioresploeg wordt er dit seizoen

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen

Bijlage 1a thema 4 - sportattributen Bijlage 1a thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1b thema 4 - sportattributen 3e leerjaar thema 4 Mijn sport is top! Bijlage 1c thema 4 - sportattributen 3e leerjaar

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

INFOMOMENT FC RILLAAR SPORT VC WOLFSDONK SPORT KVC LANGDORP

INFOMOMENT FC RILLAAR SPORT VC WOLFSDONK SPORT KVC LANGDORP INFOMOMENT FC RILLAAR SPORT VC WOLFSDONK SPORT KVC LANGDORP VANAF SEIZOEN 2018-2019: COMPLETE FUSIE VC WOLFSDONK SPORT - FC RILLAAR SPORT IN SAMENWERKING MET KVC LANGDORP Huidige situatie 3 clubs FC Rillaar

Nadere informatie

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes.

Kom je graag naar de regenboog? Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai. We spelen soms erg kinderachtige spelletjes. G. is een jongen van 12 jaar oud. Hij heeft geen handicap maar komt tijdens de vakanties wel naar de regenboog samen met zijn zus die wel een handicap heeft. Soms wel, maar ik vind het hier ook vaak saai.

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1 MEDEDELINGEN DHC Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de pupillen meisjes. HK Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de Miniemen Jongens. Aan alle spe(e)l(st)ers en bestuursleden hartelijkproficiaat

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2017 HYACINTEN HEUVELLAND

PLOEG IN DE KIJKER W 2017 HYACINTEN HEUVELLAND Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2017 HYACINTEN HEUVELLAND De jongste tien jaar is damesvolleybalploeg Hyacinten Heuvelland, niettegenstaande de club aanligt tegen de Franse Schreve wat dan een

Nadere informatie

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier VOLLEYBALCLUB Sponsordossier 1.Visie en voorstelling VC GEEL: Wil een Geelse volleybalclub zijn die volleybalbegeleiding wil bieden aan elke speler op zijn/haar niveau. Wil een rol spelen in het regionaal,

Nadere informatie

Wie zijn wij : de club en het bestuur Financiën - lidgeld Wat kunnen de speelsters en de ouders van de club verwachten? Wat verwacht de club van de

Wie zijn wij : de club en het bestuur Financiën - lidgeld Wat kunnen de speelsters en de ouders van de club verwachten? Wat verwacht de club van de Info-avond Jeugd Wie zijn wij : de club en het bestuur Financiën - lidgeld Wat kunnen de speelsters en de ouders van de club verwachten? Wat verwacht de club van de speelsters? Wat verwacht de club van

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S

G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S p. 1 StampMedia dossier Laure Van Gestel 20 april 2010 G E E F T I J D E N K A N S E N A A N J O N G E V O E T B A L L E R S Het nationaal elftal van België staat momenteel op de 68ste plaats op de FIFAwereldranglijst,

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

foto s sina willmann haar mannetje

foto s sina willmann haar mannetje foto s sina willmann Sina Willmann staat haar mannetje De wereld van quadraces staat bij het brede publiek voornamelijk bekend als een echte mannenwereld. Er zijn echter ook dames die hun mannetje weten

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

1. Voorstelling. 2. Onze ploegen: VC Camba Geel staat voor:

1. Voorstelling. 2. Onze ploegen: VC Camba Geel staat voor: SPONSORDOSSIER 1. Voorstelling VC Camba Geel staat voor: Wil een Geelse volleybalclub zijn die volleybalbegeleiding wil bieden aan elke speler op zijn of haar niveau. Wil een rol spelen in het gewestelijk,

Nadere informatie

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier VOLLEYBALCLUB Sponsordossier 1.Visie en voorstelling VC GEEL: Wil een Geelse volleybalclub zijn die volleybalbegeleiding wil bieden aan elke speler op zijn/haar niveau. Wil een rol spelen in het regionaal,

Nadere informatie

RLSbvba. systeem- en softwareontwikkeling Geraniumstraat 23-2250 Olen GSM: +32 (0)476 24 80 76. www.olensfest.be. 4de jaargang WINTEREDITIE

RLSbvba. systeem- en softwareontwikkeling Geraniumstraat 23-2250 Olen GSM: +32 (0)476 24 80 76. www.olensfest.be. 4de jaargang WINTEREDITIE CLUBBLAD RLSbvba systeem- en softwareontwikkeling Geraniumstraat 23-2250 Olen GSM: +32 (0)476 24 80 76 www.olensfest.be 4de jaargang WINTEREDITIE seizoen 2013-2014 nr.2 VC OLEN WENST AL ZIJN LEDEN, SUPPORTERS,

Nadere informatie

WIE ZIJN EIGENLIJK DIE KANGOEROES?

WIE ZIJN EIGENLIJK DIE KANGOEROES? WIE ZIJN EIGENLIJK DIE KANGOEROES? De club werd opgericht in 1963 en is hierdoor één van de oudste actieve clubs in de provincie. We bestaan uitgerekend 50 jaar! Zij is aangesloten bij het BELGISCH VOLLEYBALVERBOND

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1949 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

VAN KINDERWAGEN TOT SCOOTER WERVING EN BEHOUD VAN JEUGD

VAN KINDERWAGEN TOT SCOOTER WERVING EN BEHOUD VAN JEUGD VAN KINDERWAGEN TOT SCOOTER WERVING EN BEHOUD VAN JEUGD OPZET EN DOEL VAN DEZE BIJEENKOMST Doel van deze bijeenkomst: Aan de hand van de nieuwste inzichten en succesvolle praktijkvoorbeelden gaan we in

Nadere informatie

Teamleidersmap. FC Blauw-Wit Amsterdam

Teamleidersmap. FC Blauw-Wit Amsterdam Teamleidersmap FC Blauw-Wit Amsterdam Teamleider bij FC Blauw-Wit Amsterdam FC Blauw-Wit Amsterdam streeft naar het ontplooien van talenten en het verbinden van mensen uit Amsterdam die plezier hebben

Nadere informatie

BVMV Volley Noorderkempen

BVMV Volley Noorderkempen BVMV Volley Noorderkempen 1 BVMV Volley Noorderkempen B eter V olleybal M eer V olleybal 2 Doelstellingen Jongeren op eigen niveau laten spelen Extra s aanbieden aan jeugd + talenten Ervaring / trainers

Nadere informatie

De Ribbenkast. Woordje vooraf. Clubblad nr. 28 Jaargang 14 November 2015

De Ribbenkast. Woordje vooraf. Clubblad nr. 28 Jaargang 14 November 2015 De Ribbenkast Clubblad nr. 28 Jaargang 14 November 2015 Woordje vooraf Geduld is een schone deugd zegt men. Dat denken ongetwijfeld al die kinderen die aftellen naar de komst van Sinterklaas. En dat denken

Nadere informatie

BVMV Volley Noorderkempen

BVMV Volley Noorderkempen BVMV Volley Noorderkempen 1 BVMV Volley Noorderkempen B eter V olleybal M eer V olleybal 2 Doelstellingen Jongeren op eigen niveau laten spelen Extra s aanbieden aan jeugd + talenten Ervaring / trainers

Nadere informatie

VC RETIE. Nieuwsbrief. Hoofdbestuur stelt voor. Ploegfoto's

VC RETIE. Nieuwsbrief. Hoofdbestuur stelt voor. Ploegfoto's Nieuwsbrief VC RETIE Hoofdbestuur stelt voor Wie is wie? Het hoofdbestuur bestaat uit volgende personen; - Paul Wens (Voorzitter) - Carolien Boonen (Secretaris) - Guy Schellekens (Penningmeester) - Ben

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

K.RUPEL BOOM F.C. INFOVERGADERING Jeugdwerking K.Rupel BoomFC 20 Maart 2014 AGENDAPUNTEN Visie jeugdwerking K.Rupel Boom FC - Afspraken & Regels Hervorming Jeugdvoetbal vlaanderen Samenstelling jeugdploegen

Nadere informatie

WEEK VAN DE SPORTCLUB

WEEK VAN DE SPORTCLUB WEEK VAN DE SPORTCLUB Van ZATERDAG 10 tem ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011 Een organisatie van Bloso ism : 1. de gemeentelijke sportdienst 2. de gemeentelijke sportraad Hamme 3. de lokale sportclubs WEEK VAN DE

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

Voor meer info kan u steeds terecht op onze website:

Voor meer info kan u steeds terecht op onze website: SPONSORING seizoen 2018-2019 www.kfcbras scha at.be www.kfcbrasschaat.be Beste relatie van KFC Brasschaat, Deze brochure toont aan wat de standaard sponsorpakketten zijn die we u te bieden hebben. We hebben

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0753 Vlamvo Vlamertinge

PLOEG IN DE KIJKER W 0753 Vlamvo Vlamertinge Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0753 Vlamvo Vlamertinge De twee levens van Vlamvo Vlamertinge Vlamvo Vlamertinge kent een heel rijke geschiedenis. In de lente van 2018 viert de club zijn gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2018

Nieuwsbrief. Augustus 2018 Nieuwsbrief Augustus 2018 Beste sportvrienden, Na een welverdiende vakantie staat de start van het nieuwe volleybalseizoen voor de deur. Een aantal onder jullie zijn waarschijnlijk al gestart en anderen

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Molvockrant. Op vrijdag 6 november 2015: de championsleague in Mol! Zondag 8/ 11 Molvocrestaurant. In deze editie lees je meer over: september

Molvockrant. Op vrijdag 6 november 2015: de championsleague in Mol! Zondag 8/ 11 Molvocrestaurant. In deze editie lees je meer over: september Molvockrant september 15 Met deze Molvockrant bevredigen we de nieuwsgierigheid van onderstaande kinderen / persoon misschien niet helemaal, mogelijk wel die van jou!? In deze editie lees je meer over:

Nadere informatie

Jeugd bij Oranje Nassau.

Jeugd bij Oranje Nassau. . Datum: 08 april 2006 Sietze Ketelaar Inleiding. Ongeveer 10 jaar geleden is ON gestopt met het geven van trainingen aan jeugdspelers. Destijds is ON hiermee gestopt omdat de instroom van nieuwe jeugd

Nadere informatie

REEKSINDELINGEN SEIZOEN

REEKSINDELINGEN SEIZOEN REEKSEN HEREN SEIZOEN 2017-2018 VOV HEREN 1STE PROVINCIAAL (11) O-0500 Ass'nee ASSENEDE O-0519 Sferos VBK DEINZE A O-0696 Mezo ZOTTEGEM A O-0787 JTV Dero ZELE - BERLARE A O-0832 SKW Volley KREKENLAND O-0906

Nadere informatie

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen 2015-2016 1. Doelstellingen van de bekertornooien - De Limburgse U11 - U13 - U15 jeugd ploegen meer speelgelegenheid op niveau aan te

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

EINDKLASSEMENT SEIZOEN

EINDKLASSEMENT SEIZOEN EINDKLASSEMENT SEIZOEN 2015-2016 LEGENDE: Senioren Hoofd LEGENDE: Senioren Reserven 1. Aantal gespeelde wedstrijden 1. Aantal gespeelde wedstrijden 2. Aantal gewonnen wedstrijden met 3/1 of 3/0 2. Aantal

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Discussie 5 januari 2014

Discussie 5 januari 2014 Discussie 5 januari 2014 Strategie Structuur Cultuur Verloop ledenbestand Ledenbestand (spelend) Overzicht teams Categorie Subcategorie Niveau Plaats Competitie Gem. leeftijd Aantal spelers Trainings frequentie

Nadere informatie

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT!

WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! MASV-JEUGD NIEUWSBRIEF 18 december 2018 WAUW!!! WAT EEN SUPER GAVE EERSTE SEIZOENSHELFT WAS DAT! Beste MASV ers, De eerste seizoenshelft is voorbijgevlogen. Met een nieuwe jeugdcommissie, bestaande trainers

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2147 IZEGEMS VOLLEY TEAM

PLOEG IN DE KIJKER W 2147 IZEGEMS VOLLEY TEAM Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2147 IZEGEMS VOLLEY TEAM Historiek In maart 1965 kunnen we de eerste sporen van competitievolleybal in Izegem terugvinden. Toen werd als aanhangsel van de atletiekclub

Nadere informatie

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10

Kids United Inhoudsopgave. Kids United Voorwoord Henk Sijtsma. Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Kids United Inhoudsopgave Kids United Voorwoord Henk Sijtsma Inhoudsopgave 02 Voorwoord 03 Terugblik 04 Samenwerking 08 Hoofdsponsor 10 Enthousiast, gedreven, betrokken, respect: dat waren de woorden die

Nadere informatie

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Vrijdag 29 mei 2015 Volleybalvereniging Blauw Wit Oldebroek Bakkerij Jonker Blauw Wit is opgericht in 1962 en is een van de twee volleybalverenigingen

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 45

FC KERKSKEN: programma week 45 FC KERKSKEN: programma week 45 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

PONSORMAP.

PONSORMAP. PONSORMAP www.bbchamme.be Een kort blik in het verleden: In het pad van de wuiten Ontstaan vanuit de vroegere club Bavo Moerzeke, die onder leiding van Louis Coppens gedurende meer dan 40 jaar basketbal

Nadere informatie

INFORMATIEMAP SPONSORS

INFORMATIEMAP SPONSORS INFORMATIEMAP SPONSORS CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden, gelegen aan de Kerkstraat

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd dit

Nadere informatie

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen 2018-2019 ALGEMENE DOELSTELLINGEN Het beleid en de visie van de jeugdwerking van VOLLEYBALCLUB HZ93 is gebaseerd op volgende zes pijlers: 1. VOLLEYBALCLUB HZ93 = Dé volleybalclub

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012

NIEUWSBRIEF NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 NUMMER 1 SEIZOEN 2011-2012 Voorwoord Het nieuwe basketseizoen is slecht begonnen. Met grote droefheid moeten wij immers het overlijden melden van Constant Borgers. Hij was al zo n 50 jaar een harde werker

Nadere informatie

PRESENTATIEGIDS TOPSPORT SCHUURMAN BZC 2013-2014 EREDIVISIE

PRESENTATIEGIDS TOPSPORT SCHUURMAN BZC 2013-2014 EREDIVISIE PRESENTATIEGIDS TOPSPORT SCHUURMAN BZC 2013-2014 EREDIVISIE JEUGDOPLEIDING Ruim tien jaar geleden geloofden nog maar weinig mensen dat het voor Schuurman BZC mogelijk zou worden in de eredivisie waterpolo

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Jeugdwerking Duffel BBC. Seizoen

Jeugdwerking Duffel BBC. Seizoen Jeugdwerking Duffel BBC Seizoen 2015-2016 Inhoud Structuur van de club Ploegen 2015-2016 Sportieve doelstellingen Lidgeld Verwachting club & leden Ploegafgevaardigden & co Structuur Duffel BBC Seizoen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2014-2018 Inleiding Omdat wij als bestuur vinden dat onze volleybalclub meer kan uitstralen, vonden we dat het tijd werd om ons beleid uit te werken en neer te schrijven. Dit beleidsplan bestaat

Nadere informatie

KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST. Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel door.

KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST. Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel door. smash@volleywevelgem.be - www.volleywevelgem.be oktober 2011 - jaargang 4 - nr 2 KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel

Nadere informatie

50 jaar jeugdvoetbal KVV Viering jeugd

50 jaar jeugdvoetbal KVV Viering jeugd Koninklijke Vlaamse Voetbalbond presenteert 50 jaar jeugdvoetbal KVV Viering jeugd Zaterdag 7 september 2013 Voor alle jeugdspelers, clubs, begeleiders en familie Van pupil tot junior, meisjes en jongens,

Nadere informatie