Franchise Gids. Buro Cleijsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Franchise Gids. Buro Cleijsen"

Transcriptie

1 Franchise Gids

2 Even voorstellen Buro Cleijsen is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk op kwaliteitsverbetering, verbetering op milieugebied en (voedsel)veiligheid. Daarnaast streven wij naar het stroomlijnen van processen met vaak direct daaraan gekoppeld kostenreductie. Onze werkgebieden zijn breed en divers en omvatten voorbereiding op certificering (o.a. ISO 9001, ISO 14001, VCA, OHSAS 18001, HACCP, hygiënecodes en Brl s), aanvragen en beoordelen van milieuvergunningen en AMvB s, adviseren over opslag en transport van gevaarlijke stoffen, verzorgen van opleidingen en scholing (o.a. audittraining, BHV, VCA, introductiecursus voedselveiligheid) en onderhouden van managementsystemen. Buro Cleijsen ondersteunt met een praktische, doelgerichte en efficiënte aanpak. In het verlengde hiervan worden ook beroep specifieke trajecten uitgerold, denk hierbij aan "De etikettenbakker", "rekenmodellen" en uitdieping risicoanalyse. Wij zijn flexibel inzetbaar en streven naar ondersteuning in de volle breedte. Dit leidt in de meeste gevallen tot langdurige en duurzame relaties met onze klanten. De Formule Buro Cleijsen is een franchiseorganisatie; dit is een zeer bewuste keuze. Door de jaren heen hebben wij ons verdiept in de vragen en de wensen van onze klanten. Doorgaans hebben wij te maken met directeur-eigenaren, deze leidinggevenden willen het liefste een gesprekspartner die op hetzelfde "niveau" kan meedenken. Als franchisenemer (en dus zelfstandig ondernemer) weet je welke inspanningen je moet doen om resultaten te bereiken. Dit inlevingsvermogen vergemakkelijkt het gesprek, omdat tussen beide partijen dezelfde taal gesproken wordt. Hierdoor heeft de klant een volwaardige sparringpartner die met hem kan meedenken over optimalisering van bedrijfsprocessen en aansturing van veranderingstrajecten. Ondersteuning vanuit Buro Cleijsen Als franchisenemer binnen Buro Cleijsen bent u ondernemer. Als startende ondernemer komt er veel op u af. Het is dan prettig om een club om u heen te hebben waarop u kunt vertrouwen, met mensen die antwoord kunnen geven op uw vragen en u professioneel kunnen adviseren. Vanaf het eerste contact ontvangt u een intensieve begeleiding van ons. U wordt begeleidt op diverse gebieden zoals kennismanagement, commercie en ondernemerschap. De formulemanager staat altijd klaar om alle vragen te beantwoorden. Verder staan onderstaande zaken u ter beschikking; Buro Cleijsen heeft de CRM-systemen georganiseerd in Google Drive, hier vindt u o.a. - Bibliotheek - Kennismanagement - Mail (Google Apps-omgeving) - Agenda (Google Apps-omgeving) - Open Source (Office, etc.) Website (met eigen profielpagina) Portretreportage Huisstijl Drukwerk Ondersteuning op kennis en commercie Maandelijkse Franchiseoverleg

3 Facultatief trainingsmogelijkheden op basis van behoefte (kosten voor rekening FN) Hulp bij aanvraag financiering Leadlijst op basis van branche/focus Inkoopvoordelen voor bijvoorbeeld kantoorartikelen en -apparatuur Starterskit: 250 Visitekaartjes 50 Enveloppen, A4 en A5 10 Balpennen 1 banner (Buro Cleijsen algemeen) USB stick voorzien van powerpoint, leadlijst en handboek Autosticker Nederlandse Franchise Vereniging Buro Cleijsen bestaat sinds 1996 maar is nog geen lid van de Nederlandse Franchise Vereniging, de overkoepelende organisatie van franchisenemers. Wij werken er hard aan om het keurmerk van NFV te verwerven. Het werken volgens de code van deze organisatie is voor ons echter al lang een vanzelfsprekendheid. Formule Adviesbureau Goed advies vraagt om onderhoud; continue werken aan het updaten van onze informatie, onze kennis en ervaring. Door de jaren heen hebben we veel instrumenten uitgewerkt en zijn we goed voorbereid om op een adequate wijze onze relaties te voorzien van de juiste input. Wij werken zoals hierboven al aangegeven "in de cloud" via Google Drive, waardoor alle informatie onafhankelijk van het tijdstip of welke werkplek kan worden opgehaald. Dit bevordert niet alleen de productiviteit, ook de gehele ICT-infrastructuur is voor de franchisenemer adequaat georganiseerd en wordt op bijzonder effectieve wijze onderhouden. Kernkwaliteiten franchisenemer: positieve instelling, vakmanschap en enthousiasme Herkent u zich in de volgende kenmerken? U bent een netwerker pur sang. U weet dat consultancy mensenwerk is en dat het persoonlijk contact de beste kansen biedt tot nieuwe opdrachten. U heeft een netwerk en de drive om uw netwerk structureel uit te bouwen. Door actief gebruik te maken van het gezamenlijke netwerk vergroot u de kansen op opdrachten en projecten van grotere opvang. U heeft een commerciële instelling en u ontwikkelt doelgericht uw verkoopvaardigheden. Verkooptalent is een combinatie van mensenkennis, doortastendheid, consequent zijn en flair hebben. U sluit aan bij uw doelgroep. Ook bent u in staat om zonder schroom nieuwe contacten aan te boren. U heeft voldoende financiële armslag. U bent bereid en in staat geld vrij te maken om te investeren in uw bedrijf.

4 Ondernemerschap is het belangrijkste kenmerk van het profiel van onze franchisenemers, niet het diploma! Uw mening als franchisenemer telt Omdat Buro Cleijsen naast de formule ook zijn bibliotheek blijft ontwikkelen, zijn wij continue bezig met vernieuwingen, studie en verbeteringen. De praktijkervaring van de franchisenemers is daarom van groot belang. Wij organiseren met enige regelmaat inloopdagen (om elkaars ervaringen te delen en om hiervan te leren) en cursusmiddagen om u te ondersteunen en op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen. Tegen een financiële vergoeding profiteert de franchisenemer van de naamsbekendheid van Buro Cleijsen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de know-how en de technische methodieken die ontwikkeld zijn door de loop van de jaren. U maakt tevens gebruik van de huisstijl (stationery). Om u een indicatie te geven vindt u hierna enkele gegevens en kerncijfers van een gemiddelde vestiging van Buro Cleijsen. Kostenindicatie De initiële instapkosten bestaan uit een eenmalig vast component, een maandelijks component en een variabel component. Hieronder staan de verschillende onderdelen uitgesplitst. De totale investering wordt gemiddeld in 3 tot 5 jaar afgeschreven door de franchisenemer. Formule-kosten Entree fee (éénmalig) ,00 Franchise fee*(per maand) 750,00 per maand (gedurende de looptijd van het contract) Variabele Franchise fee 10% over de omzet (vanaf een omzet van ,00) (Bij een omzet van ,00 wordt er dus 10% berekend over 1000,00) Naast bovenstaande moet de ondernemer bij Buro Cleijsen rekening houden met voldoende financiële armslag om de eerste 6 maanden te overbruggen. Enkele indicatieve kerncijfers die eventueel van toepassing kunnen zijn bij de opstart van de onderneming Enkele indicatieve kerncijfers: Hardware (laptop, printer, etc.) 2.500,00 Overige kantoorkosten 1.000,00 Netwerkactiviteiten Autokosten 1.000,00 (per jaar) 7.200,00 (afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en reistijd) *Franchise is geen vrijblijvende samenwerking, wij hanteren een vaste fee per maand voor onder andere doorontwikkeling en innovatie.

5 Natuurlijk is enkel een financiële investering niet voldoende. Om uw adviesbureau succesvol te laten zijn is creatief ondernemerschap en 100% inzet uiteraard een belangrijke voorwaarde. Hoe ziet de procedure eruit? Stap 1 - Aanvraag van de algemene informatie. Met dit schrijven heeft u als potentiele ondernemer bij Buro Cleijsen de algemene informatie van ons concept ontvangen. Bent u naar aanleiding van deze informatie enthousiast, dan verzoeken wij u OM C.V. naar ons op te sturen. Wij nemen dan contact met u op voor een eerste kennismaking. Stap 2 - Kennismaking en vervolggesprekken. Tijdens deze gesprekken maken we persoonlijk kennis. We maken een afspraak met u bij ons op kantoor en vertellen u alles over onze historie, heden en toekomst. Daarbij laten wij ook de revue passeren wat het betekent om ondernemer bij Buro Cleijsen te zijn en welke zaken er op u afkomen. Na afloop van de eerste kennismaking heeft u een goed beeld van Buro Cleijsen.Tevens krijgen wij van onze zijde een goed beeld van u (uw kennis, competenties/talenten en ervaring). Wij verwachten van u dat u in het vervolgtraject de geheimhoudingsverklaring ondertekent. Stap 3 - Ondertekening van de voorovereenkomst / de intentieverklaring. Samen met u bespreken we de onderwerpen van uw vakgebied. Aansluitend tekenen wij samen de voorovereenkomst waarmee we samen een stap zetten tot succes van uw onderneming! Hierin worden de afspraken vastgelegd die we, vooruitlopend op de ondertekening van de franchiseovereenkomst met elkaar gaan maken. In het verlengde van de voorovereenkomst dient u een aanbetaling te doen op de initiële entree-fee, ad 500,00. Wij bereiden de ICT-inrichting voor. U ontvangt uw eigen adres/account en de toegang wordt verstrekt tot het handboek en diverse algemene informatie. Stap 4 - De eerste ervaringen. Aan de hand van ons handboek ziet u hoe wij werken, hoe u te werk dient te gaan en ervaart u de samenwerking. U weet aan welk vakgebied u invulling gaat geven en het handboek wordt met u doorgenomen. De afspraak om de franchiseovereenkomst te ondertekenen wordt gemaakt. Na ondertekening en betaling van de entree-fee zetten wij de bibliotheek voor u open waar onze bron- en voorbeelddocumenten in opgesloten zijn. Door nadrukkelijk deze documenten door te nemen leert en ervaart u het vakgebied en onze werkwijze(n).

6 Stap 5 - Aan de gang. In de eerste fase van uw start hebben wij een inwerk- en opleidingsprogramma dat bestaat uit 7 à 8 dagdelen waarin wij u de eerste beginselen meegeven van onder andere de ISO 9001-normering. Daarnaast lichten wij onze Cloud-oplossing en de structuur hiervan toe, zodat u alle gewenste relevante informatie snel en efficiënt kunt oproepen. Naar alle waarschijnlijkheid bent u al druk aan de gang... Als echte ondernemer heeft u al gekeken naar de mogelijke netwerken in uw omgeving, potentiële klanten in beeld gebracht en heeft u zich reeds georiënteerd op uw kansen. U concentreert zich het eerste jaar vooral op uw commerciële activiteiten en de benodigde acquisitie. De sleutel tot het succes is dat u uw portefeuille zo snel mogelijk opbouwt, daarmee legt u de basis voor zowel uw eigen succes, als het succes van Buro Cleijsen!

Franchise Gids. Buro Cleijsen

Franchise Gids. Buro Cleijsen Franchise Gids 1 Even voorstellen Buro Cleijsen is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren

Nadere informatie

Franchise Gids. Buro Cleijsen

Franchise Gids. Buro Cleijsen Franchise Gids Even voorstellen Buro Cleijsen is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren

Nadere informatie

professionals voor professionals

professionals voor professionals professionals voor professionals Aangenaam kennis te maken Buro Cleijsen is een succesvol adviesbureau. Sinds 1996 actief in de markt met het begeleiden van certificeerbare managementsystemen en de hier

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou?

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Fit20 zoekt franchisenemers voor nieuwe studio s overal in het land. Heb jij voldoende inhoud voor deze uitdaging, lees dan snel verder. fit20 franchise Franchisesamenwerking

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Voorwoord 2 Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Denkt u dan aan een klassieke uitvaart met koffietafel, een groot feest of misschien

Nadere informatie

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ Bent u ondernemer en hebt u hart voor makelaardij? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Voor uitbreiding van onze snel groeiende franchiseketen

Nadere informatie

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid.

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Franchiser worden was voor ons een mooie kans om mee te groeien binnen hun organisatie. Voorwoord

Nadere informatie

Ontwikkelingen in Franchise

Ontwikkelingen in Franchise Ontwikkelingen in Franchise Romana Engeman Algemeen Directeur NFV 5 maart 2015 Onderwerpen Wat is Franchise? Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) Voor- en nadelen voor franchisegever en franchisenemer

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel

Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel ` Wat is Franchise Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel van de franchisenemer en franchisegever...

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Franchise informatie Quickmediator

Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie van Quickmediator Mediator Het beroep mediator is een vrij beroep, omdat iedereen zich zonder enige kennis of opleiding mediator mag noemen. 1 Velen

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar u!

Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u een gedreven ondernemer en wilt u een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om uw eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar u!

Dan zijn wij op zoek naar u! Bent u een gedreven ondernemer en wilt u een franchise bedrijf starten? Dan is dit de kans om uw eigen makelaarskantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De Huurwoning

Nadere informatie

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit De Franchiseformule De SelectiePunt Franchiseformule We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de

Nadere informatie

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden

Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden Uw eigen uitvaartonderneming? Word franchisenemer bij Yarden 2 Als uitvaartondernemer help je nabestaanden met nagenoeg álles. Je bent echt van toegevoegde waarde. Heeft u wel eens nagedacht over uw eigen

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon: KAM Consultants BRL 2100 Mechanisch Boren 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. BRL 2100 certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

ONTWIKKELING EN IMPLEMENTATIE VAN. Arbo (VCA, OHSAS 18001), kwaliteit (ISO 9001), milieu MANAGEMENTSYSTEMEN

ONTWIKKELING EN IMPLEMENTATIE VAN. Arbo (VCA, OHSAS 18001), kwaliteit (ISO 9001), milieu MANAGEMENTSYSTEMEN ONTWIKKELING EN IMPLEMENTATIE VAN MANAGEMENTSYSTEMEN Een managementsysteem maakt processen transparant en controleerbaar. Veel gebruikte (erkende) systemen binnen de expertise van Arts Safety Consultants

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Networksgroup Consultancy. Simplicity inspires your Business Model

Networksgroup Consultancy. Simplicity inspires your Business Model Networksgroup Consultancy Simplicity inspires your Business Model DE WAARDE VAN DE ONDERNEMING UIT ZICH IN DE KLANTRELATIE Wat bepaalt de waarde van een onderneming? Uiteraard zijn daar de jaarcijfers

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon: KAM Consultants ISO 55001 Asset Management 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 55001 55001 4. 6. ISO ISO 55001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

IN LEIDING WIE ZIJN WIJ? ARTS SAFETY B.V., ADVIESBUREAU GESPECIALISEERD IN ADVISEREN, REKRUTEREN EN AANBIEDEN VAN OPLOSSINGEN VOOR

IN LEIDING WIE ZIJN WIJ? ARTS SAFETY B.V., ADVIESBUREAU GESPECIALISEERD IN ADVISEREN, REKRUTEREN EN AANBIEDEN VAN OPLOSSINGEN VOOR WIE ZIJN WIJ? De consultants van Arts Safety B.V. hebben jarenlange ervaring in het adviseren, rekruteren en het aanbieden van oplossingen voor managementvraagstukken binnen het vakgebied van kwaliteit,

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar!

Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wilt u als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van uw eigen kantoor openen? Dat kan! Snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar sterke partners/franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoningbemiddelaar

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van Ook Free Partner van De Huurwoning Bemiddelaar worden? Dat kan snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in

Nadere informatie

Leergang Allround Leiderschap

Leergang Allround Leiderschap Leergang Allround Leiderschap Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Allround Leiderschap Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de kijk op leiderschap

Nadere informatie

Datum : energiemanagement & kwaliteitsmanagement

Datum : energiemanagement & kwaliteitsmanagement Energiemanagement Programma & managementsysteem Het beschrijven van het energiemanagement en kwaliteitsmanagementplan (zoals vermeld in de norm, voor ons managementsysteem). 1 Inleiding Maatschappelijk

Nadere informatie

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG Inleiding De wereld is niet meer hetzelfde als 25 jaar geleden. De markt is in beweging. De crisis is voorbij. Of niet? Techniek ontwikkelt

Nadere informatie

WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN

WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Mission statement 3. Cultuur statement 4. De Chem-Dry Nederland organisatie 5. Hoe word je ondernemer met Chem-Dry? 6. Wat doet een Chem-Dry

Nadere informatie

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. VCA VCA certificering 4. 6. VCA VCA certificatiebegeleiding

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 9001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Fijn dat u geïnteresseerd bent in ISO 9001 certificering. Naast het voldoen aan de eisen

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan!

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Ron Zonderland filiaal Amersfoort Gerard van Zanten / filiaal Emmen Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers

Nadere informatie

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers.

OTV- SENIORPLAZA. OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. OTV- SENIORPLAZA OTV en SENIORPLAZA zijn onafhankelijke, middelgrote organisaties met een 700- tal medewerkers. Als partners staan wij in voor een totaalaanbod op het vlak van wonen, zorg en service. De

Nadere informatie

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement

Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Certification Certificering als gereedschap voor efficiënt organisatiemanagement Het nastreven en behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen is de ultieme uitdaging voor iedere onderneming of instelling.

Nadere informatie

Europese Erecode Inzake Franchising

Europese Erecode Inzake Franchising Europese Erecode Inzake Franchising 1. Definitie van franchising Franchising is een systeem voor de afzet van goederen en/of diensten en/of de toepassing van technologie, gebaseerd op een hechte en voortdurende

Nadere informatie

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING Franchise Match is een full service franchi- Op deze en de volgende pagina s treft u Onze energie zit primair in de uitvoering. Maar ook als de franchiseorganisatie

Nadere informatie

REACTIE FLEXIBILITY GROEP

REACTIE FLEXIBILITY GROEP REACTIE FLEXIBILITY GROEP 1. Franchisenemers vertellen ons dat bij werving een onjuiste en (veel) te rooskleurige voorstelling van zaken wordt gegeven. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over een eigen inkomen

Nadere informatie

De Autostomerij Een uniek concept

De Autostomerij Een uniek concept De Autostomerij Een uniek concept Zelfstandig ondernemer worden? Je droomt wellicht al een tijd van zelfstandig werken en het hebben van een eigen onderneming. Je eigen zaak runnen, zelf beslissingen nemen

Nadere informatie

BRL Mechanisch boren

BRL Mechanisch boren BRL 2100- Mechanisch boren 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. Advies diensten 5, Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap

Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap Roest Advies ontwikkelt ondernemerschap voor zelfstandig ondernemers en maatschappelijke organisaties Voor meer informatie: info@roestadvies.nl telefoon 030-2640480 www.roestadvies.nl Wie zijn wij Roest

Nadere informatie

De makelaar van het Intermediair

De makelaar van het Intermediair De makelaar van het Intermediair Woningbemiddeling voor en door de professionele tussenpersoon Doel Het in contact komen met nieuwe en bestaande relaties voor financieel advies Het lokaal opbouwen van

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon: KAM Consultants ISO 14001 Milieunorm 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 14001 4. 6. ISO ISO 14001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6. 8. Coaching

Nadere informatie

VISIE OP ONDERWIJS. Associate degrees voltijd

VISIE OP ONDERWIJS. Associate degrees voltijd VISIE OP ONDERWIJS Associate degrees voltijd Voor u ligt de Visie op Onderwijs voor de Associate degree-opleidingen. Deze visie is tot stand gekomen met de partners in het mbo en het hbo in de regio. In

Nadere informatie

START JE EIGEN STC KANTOOR

START JE EIGEN STC KANTOOR START JE EIGEN STC KANTOOR MEER INFORMATIE - FEITEN - FORMULE - FREELANCE WELKOM BIJ STC GROEP 03 FREELANCE Freelance is crisisbestendig! In 15 jaar tijd is het aantal freelance formules in Nederland meer

Nadere informatie

Keurmerk Transport & Logistiek, een teken van vakmanschap en duurzaamheid. Vernieuwend ondernemen.

Keurmerk Transport & Logistiek, een teken van vakmanschap en duurzaamheid. Vernieuwend ondernemen. Keurmerk Transport & Logistiek, een teken van vakmanschap en duurzaamheid. Vernieuwend ondernemen. www.keurmerktenl.nl Het keurmerk voor een duurzame en rendabele toekomst. Het Keurmerk Transport & Logistiek

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

EUROPESE ERECODE INZAKE FRANCHISING. Voorwoord

EUROPESE ERECODE INZAKE FRANCHISING. Voorwoord EUROPESE ERECODE INZAKE FRANCHISING Voorwoord Elke Nationale Franchise Vereniging of Federatie, aangesloten bij de Europese Franchise Federatie, heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze Erecode

Nadere informatie

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering.

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker systemen I Normfunctienaam Medewerker systemen I Code Peildatum N05.02.02 1-1-2013 Functiereeks Beheer Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking

Nadere informatie

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva

vankaastotzvankaastotzvankaastotzvankaasto tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva to tzvankaastotzvankaastotzvankaastotzvanka astotzvankaastotzvankaastotzvankaastotzva nkaastotzvankaastotzvankaastotzvankaastot ZvanKaastotZvanKaastotZvanKaastotZvanKaa s Inhoudsopgave Pagina Inleiding

Nadere informatie

SVHT-IT. Mission statement

SVHT-IT. Mission statement SVHT-IT Mission statement Wij leveren oplossingen en diensten aan het MKB op het gebied van ICT, waarbij service, flexibiliteit en een persoonlijke relatie met de klant voorop staan SVHT-IT is een onderneming

Nadere informatie

Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan!

Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoningbemiddelaar mee

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding

Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Dienstenwijzer & Tarieven Mediation & Scheiding Financialis T 0315-843614 info@financialis.nl Vogelenzangweg 6 7071 PT Ulft KVK 09179343 Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Registratie 3. Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

Welkom. Franchiseorganisatie

Welkom. Franchiseorganisatie zorg zonder zorgen Welkom U bent zelfstandig ondernemer in de zorg en wilt graag ondersteuning bij de administratieve en ondernemingstaken van uw bedrijf? Wilt u ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

PC-Trainers.nl. InCompany Plan zelf uw bedrijfstraining! Uw maatwerk training zelf plannen!

PC-Trainers.nl. InCompany Plan zelf uw bedrijfstraining! Uw maatwerk training zelf plannen! Wij trainen: Eindgebruikers Specialisten Management Docenten InCompany Plan zelf uw bedrijfstraining! Office 365 / 2013 Office 2010 Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft Access Microsoft PowerPoint

Nadere informatie

Veiligheid 5.1 is pure winst

Veiligheid 5.1 is pure winst Veiligheid 5.1 is pure winst (VCA-certificering in 6 stappen) Verkorte versie Inhoudsopgave Inleiding Waarom kiezen voor een VCA-certificering? VCA-certificering in 6 stappen 0: 1: 2: 3: 4: 5: Voorbereiding

Nadere informatie

Franchisenemer worden bij Straetus Incasso

Franchisenemer worden bij Straetus Incasso Franchisenemer worden bij Straetus Incasso Bedankt voor uw interesse in de franchisemogelijkheden die Straetus Incasso biedt. Waar staat Straetus voor? Wat heeft Straetus franchisenemers te bieden? Waaraan

Nadere informatie

energiemanagement & kwaliteitsmanagement

energiemanagement & kwaliteitsmanagement Energiemanagement Programma & managementsysteem Het beschrijven van het energiemanagement en kwaliteitsmanagementplan (zoals vermeld in de norm, voor ons managementsysteem). 1 Inleiding Maatschappelijk

Nadere informatie

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs Franchise rules Franchise rules Customerfactory Franchiseadviseurs Onze opdrachtgevers willen Kwalitatief en kwantitatief groeien. verantwoord en duurzaam 6x groeien door samenwerking S J B F I D F L

Nadere informatie

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. HKZ norm 4. HKZ certificatiebegeleiding 5. Quick Scan 6. Coaching

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon: KAM Consultants PEFC Keurmerk 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. PEFC keurmerk 4. PEFC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen

Inkomensadvies. WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomensadvies WIA Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen Inkomen bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden Wat gebeurt er met mijn (gezins)inkomen als ik met pensioen ga, arbeidsongeschikt

Nadere informatie

Beroepspraktijkvorming op de werkvloer

Beroepspraktijkvorming op de werkvloer Beroepspraktijkvorming op de werkvloer Compact kwalificatiedossier Management retail Manager retail - niveau 4 Beroepspraktijkvorming op de werkvloer Compact kwalificatiedossier Management retail maart

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon: KAM Consultants FSC Certificaat 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. FSC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan!

Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoningbemiddelaar mee

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon: KAM Consultants ISO 15224 Zorg en Welzijn Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 15224 15224 4. 6. ISO ISO 15224 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6.

Nadere informatie

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar De Bibliotheek Raalte ondersteunt burgers bij het leren en kunnen participeren in de samenleving. Zij doet dit door toegang te bieden tot informatieve en culturele bronnen, door mensen te helpen vaardigheden

Nadere informatie

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit Landelijk samenwerken voor lokaal succes iq Makelaars zoekt franchisenemers! Heb jij altijd al in de makelaardij willen werken? Dan is dit jouw kans om een succesvol

Nadere informatie

Whitepaper. Processen identificeren. Procesmanagement = procesgericht organiseren!

Whitepaper. Processen identificeren. Procesmanagement = procesgericht organiseren! Whitepaper Processen identificeren Procesmanagement = procesgericht organiseren! Er zijn vele redenen te bedenken waarom u uw bedrijfsprocessen in kaart wilt brengen. Certificering, efficiencyverbetering,

Nadere informatie

De Hollandsche Meesters

De Hollandsche Meesters De Hollandsche Meesters Van Strategie naar Resultaat Vertellen Verbeelden Verspreiden INHOUD 02 Inhoud 03 Meer Resultaat met Facebook 04 Referentie De Keizer Makelaarsgroep 05 Facebook Boost voor Makelaars

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan!

Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wil jij ook als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchiseondernemers die de drive hebben om met De Huurwoningbemiddelaar mee

Nadere informatie

ISO norm voor milieumanagement

ISO norm voor milieumanagement ISO 14001- norm voor milieumanagement 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 14001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

Informatiebrochure 1

Informatiebrochure 1 Informatiebrochure 1 Wat kan Blokss Training en Consultancy voor uw bedrijf doen? Ons antwoord hierop is kort samen te vatten in de volgende omschrijving. Blokss Training en Consultancy kan uw medewerkers

Nadere informatie

Duizelingwekkend dynamisch HALLO!

Duizelingwekkend dynamisch HALLO! franchise 03 HALLO Franchise Duizelingwekkend dynamisch De mediasector kenmerkt zich door een uitzonderlijke dynamiek. Er zijn maar weinig sectoren die in de afgelopen jaren eenzelfde radicale metamorfose

Nadere informatie

Managementsystemen. De organisatie in beweging. door: Fred van der Wal Stienstra. BMD Advies Oost. Grondig en gedegen.

Managementsystemen. De organisatie in beweging. door: Fred van der Wal Stienstra. BMD Advies Oost. Grondig en gedegen. Managementsystemen De organisatie in beweging door: Fred van der Wal Stienstra Inhoud 1. Wat is een managementsysteem 2. Soorten managementsystemen 3. Centrale thema s arbeidsinspectie 4. Arbo managementsysteem

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN

WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN EEN NIEUW SOORT ONDERNEMERSCHAP RESULTAAT KOERS VISIE PERSOONLIJK LEIDERSCHAP MEERWAARDE & RENDEMENT WAARDEN BEWUST WAARDEN BEWUST ONDERNEMEN ANNO 2013 Waarden Bewust Ondernemen

Nadere informatie

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten BRL Groenkeur 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan!

Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Wil jij als verhuurbemiddelaar/makelaar de deur van jouw eigen kantoor openen? Dat kan! Gerard van Zanten / Regio Emmen / juni 2016 Ron Zonderland / Regio Amersfoort / juni 2016 Natasja Dumee / Regio Rotterdam

Nadere informatie

Franchise ondernemer bij Optie1. Dat loont!

Franchise ondernemer bij Optie1. Dat loont! Franchise ondernemer bij Optie1 Dat loont! Optie1 De telecom expert De huiskamerruimte die we hebben, daar heb ik al heel wat klanten mee verrast! Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 14001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor een continue verbetering van processen, producten en diensten.

Nadere informatie

De begeleidings- en beoordelingstrajecten zijn schriftelijk vastgelegd en te raadplegen door anderen. ILS en Radboud Docenten Academie.

De begeleidings- en beoordelingstrajecten zijn schriftelijk vastgelegd en te raadplegen door anderen. ILS en Radboud Docenten Academie. Rapportageformat Instrument Keurmerk HAN ILS en samenwerkingsscholen Versie VO, oktober 2014 Standaard 1. De samenwerkingsschool in relatie tot de kwaliteit van de leerwerkomgeving van de lerende Deze

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

De Autostomerij Een uniek concept

De Autostomerij Een uniek concept De Autostomerij Een uniek concept Zelfstandig ondernemer worden? Sinds de start zijn er duizenden auto s gereinigd. Hiermee is totaal miljoenen liter water bespaard ten opzichte van de gemiddelde wasstraat.

Nadere informatie

USED PRODUCTS FRANCHISE BROCHURE

USED PRODUCTS FRANCHISE BROCHURE USED PRODUCTS FRANCHISE BROCHURE USED PRODUCTS inkoop - verkoop - terugkoop - inruil Used Products is meer dan een tweedehands winkel. De succesvolle franchiseorganisatie is opgericht in 1997 en begeeft

Nadere informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie Training praktisch toepasbare kennis en informatie Training gericht op vakbekwaamheid, efficiency en zelfontplooiing Uw behoefte aan praktisch toepasbare kennis en informatie is onze zorg. Onder dit motto

Nadere informatie

Caroline Bloemers & Claudia Reimert Eigenaren Pink Pepper

Caroline Bloemers & Claudia Reimert Eigenaren Pink Pepper Pink Pepper maakt speciale momenten bijzonder Bij Pink Pepper draait het om een beleving die je meegemaakt wilt hebben. We zullen er altijd alles aan doen om die ene speciale dag voor onze klanten bijzonder

Nadere informatie