Agenda. Dinsdag 17 april t/m donderdag 19 april. Centrale eindtoets groep 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. Dinsdag 17 april t/m donderdag 19 april. Centrale eindtoets groep 8"

Transcriptie

1 12 april 2018 Agenda Dinsdag 17 april t/m donderdag 19 april Vrijdag 20 april Centrale eindtoets groep 8 Meesters-en juffendag: wielenwielendag In de ochtend (8:30-12:00) Groep 5-8 vrijdagmiddag gewoon school Zaterdag 21 april Veiling/benefietconcert t.b.v. Sint Maarten Dinsdag 24 april Kunstmenu groep 7/8 Onderwerp: Wij herdenken Woensdag 25 april Koffieochtend Onderwerp: Dalton Dinsdag 15 mei Schoolfotograaf Donderdag 17 mei Sportdag groep 1-5 Groep 6-8 vrij (geen vrij als sportdag niet doorgaat) Vrijdag 18 mei Sportdag groep 6-8 Groep 5 vrij (geen vrij als sportdag niet doorgaat) Vrijdag 18 mei Onderbouwvrije dag groep 1-4 Alle leerlingen van groep 1-4 zijn vrij Woensdag 23 mei 10-jarig bestaan gebouw Donderdag 24 mei Sportdag groep 1-5 (uitwijk) Vrijdag 25 mei Sportdag groep 6-8 (uitwijk) Dinsdag 29 meivrijdag Avondvierdaagse 1 juni 27 april tot 13 mei Koningsdag, Meivakantie, Hemelvaart Beste ouders/verzorgers, Alle leerlingen vrij Voor u ligt alweer Open Podium 8. De komende periode zijn er weer veel activiteiten naast het reguliere lesprogramma. Groep 8 heeft volgende week de centrale eindtoets. We wensen alle leerlingen heel veel succes. Ook vieren we op 20 april onze verjaardag tijdens de juffen- en meestersdag rond het thema Wielen. U kunt in dit Open Podium verder lezen wat we gaan doen. De kinderen hebben ook een uitnodiging gehad. Op zaterdag 21 april is er de actiedag voor Sint Maarten. Deze dag zal er een veiling zijn en een benefietconcert met groep 6- leerlingen die het leuk vinden om mee te doen. Meer informatie vindt u verderop in dit Open Podium. Op 25 april is de volgende koffieochtend. We gaan deze keer over ons daltononderwijs praten. We hopen u daar allemaal te ontmoeten! Wij zetten de thee en koffie klaar! Op 27 april hebben we ruim twee weken vakantie. Na de vakantie hopen we op 17 mei (groep 1-5) en 18 mei (groep 6-8) op goed weer, want dan zijn de sportdagen. Met vriendelijke groet, namens het team, Wouter Eijkman

2 2 Welkom In groep 1-2 mogen we weer een nieuw kind verwelkomen. Welkom voor Bregje! We wensen jou heel veel plezier en succes bij ons op school! Klassennieuws In de bijlage vindt u weer het klassennieuws met alle interessante nieuwtjes over wat er allemaal in de groepen gebeurt. Studiedag team Op 21 maart hebben we een studiedag gehad. We zijn gestart met een traject De Betere Basisschool. Dit is een manier om vanuit een professionele organisatie, met behulp van leer- en ontwikkelteams/werkgroepen, doelgericht aan onderwijsontwikkeling te werken. Hierin is prioritering belangrijk. Ook de volgorde van de te nemen stappen is besproken. Zo gaan we ons de komende periode o.a. focussen op de verdere ontwikkeling van het rapport, spelling en ons daltononderwijs. Vooraankondiging verkiezingen Medezeggenschapsraad(MR): Na 6 jaar in de MR heeft Sonja van Drogenbroek ervoor gekozen om niet voor een nieuwe termijn verkiesbaar te zijn en zal tegen de zomer uittreden als MR lid-oudergeleding. Daarom worden er binnenkort MR verkiezingen uitgeschreven waarover een separate brief komt. In deze brief wordt in detail toegelicht hoe de kandidaatstelling en verkiezingen zullen verlopen. De MR bestaat uit 6 leden, 3 docenten en 3 ouders. De MR denkt positief kritisch mee, geeft gevraagd en ongevraagd advies en heeft inspraak bij belangrijke besluiten die genomen worden met instemming- en adviesrecht. Een goed functionerende MR is een afspiegeling van de school en heeft een voldoende aantal leden om als constructief gesprekspartner van de schoolleiding te kunnen functioneren. Namens de MR: Daan van Iersel (vader Wout groep 2), Marian Schoe (personeelsgeleding), Linda van t Hof-Brouwer (personeelsgeleding), Steven Lameris (vader Boaz, groep 1), Anja de Graaf (personeelsgeleding) en Sonja van Drogenbroek (moeder Lisa (groep3) en Daan (groep 6)). We willen Sonja heel hartelijk bedanken voor haar inzet in de MR. Dank voor het kritisch meedenken met onze school! Koffieochtend Vechtstreek en Venen De koffieochtend van 28 maart was geslaagd. Mieke heeft van alles verteld over de vereniging en het belang om lid te worden. Als u lid wilt worden en/of vragen heeft omtrent dit lidmaatschap, dan kunt u informatie bij Wouter krijgen. Koffieochtend 25 april Podium is een daltonschool waar we trots op zijn. Over ons mooie onderwijs willen wij u graag informeren tijdens de volgende koffieochtend van woensdag 25 april. U bent om 08:45 van harte uitgenodigd in de aula.

3 3 Kunstwerken, veiling en benefietconcert Op 21 april van 13:00-17:00 is er in Loenen een veiling van de groepskunstwerken t.b.v. de school in Sint Maarten. Deze vindt plaats in de Ludgeruskerk. Ook is er een benefietconcert van leerlingen uit het leerorkest. De individuele kunstwerken kunt u kopen bij de kraampjes. Bij goed weer vindt dit buiten plaats bij de Ludgeruskerk, bij slecht weer in de Ludgerusschool. Benefietconcert Beste ouders, Op 21 april organiseren de 3 scholen van Loenen en bs Ridderhof uit Vreeland een groots benefiet. De opbrengst gaat volledig naar het vorig jaar getroffen Sint-Maarten. Ook het Leerorkest wil hier graag aan meewerken maar kan dat niet zonder de steun van de kinderen. We nodigen dan ook alle kinderen van de groepen 6 (2 e jaars Leerorkest) uit om op 21 april om mee te spelen in het orkest. Om repeteren we heel kort en om spelen we drie liedjes. Het concert vindt plaats in de Ludgeruskerk. De dag ervoor, op 20 april, hebben deze kinderen hun jaarlijks concert gehad met het Leerorkest. Instrumenten laten we die dag gewoon liggen zodat we het concert op 21 april nog even dunnetjes kunnen overdoen. We willen alle kinderen vragen de intekenlijsten in te vullen, ook al speelt het kind niet mee. Deze lijsten liggen in de klassen van de kinderen. Uiteraard hopen we, samen met alle vrijwilligers die heel hard gewerkt hebben om van deze dag een succes te maken, op een massale opkomst. Namens ons allen dank u! Hartelijke groet, Het Leerorkest Dalton de stand van zaken De afgelopen maand hebben we gekeken waar we nu staan met ons Daltononderwijs en waar we de komende periode naar toe willen werken. We hebben de weektaak van groep 4 t/m 8 qua opmaak en handelingswijze nog verder verbeterd. Het is voor de kinderen nu een minder grote overgang naar de volgende groep toe. Aan het rapport hebben we vorig schooljaar de Daltonkenmerken toegevoegd. We hebben van veel ouders teruggekregen dat dit een duidelijk beeld van hun kind weergeeft. De komende periode gaan we werken aan deel 2 van het rapport. We gaan kijken hoe we o.a. de vakken als rekenen, spelling en taal nog duidelijker kunnen verwoorden en beoordelen. We zullen aan een aantal ouders vragen om mee te kijken, zodat het rapport voor iedereen begrijpelijk wordt. Elke daltonschool krijgt ongeveer eens in de vier/vijf jaar een bezoek van deze visitatie commissie. In het najaar krijgen we als Podium een daltonvisitatie. De daltoncoördinatoren Hennie en Anja zijn bezig met de voorbereidingen hiervan t.z.t. krijgt u hier meer informatie over.

4 4 Juffen-en meestersdag Op vrijdag 20 april in de ochtend vieren wij ons verjaardagsfeest op de juffen- en meestersdag! Als uw kind de meester of juf wil verrassen, dan mag uw kind dat op zijn/haar eigen manier doen. Ons thema is wielenwielendag. De kinderen mogen iets op wielen meenemen, bijvoorbeeld een skelter, een fiets of een step en die gaan we dan alleen of samen versieren. Ook is er nog een activiteit die we dan gaan doen met de versierde wielen. Wat dat is, is een verrassing. Uiteraard mogen de kinderen ook verkleed op school komen. Het feest begint om 8:30 met het lied van de Koningsspelen Fitlala. Het feest is om 12:00 weer afgelopen. Mad Science Afgelopen maandag hadden we een introductie. Vanaf dit schooljaar mogen ook kinderen uit groep 1-3 meedoen bij voldoende inschrijvingen. Op moment van schrijven weten we nog niet exact hoe het programma eruit ziet. Er wordt contact gelegd met Mad Science en zodra er meer bekend is, hoort u het. Ditzelfde geldt voor groep 4-8. Sportdagen mei Op donderdag 17 mei en vrijdag 18 mei is het weer eens tijd om lekker te bewegen op de jaarlijkse sportdagen. Op donderdag 17 mei heeft groep 1 t/m 5 sportdag en groep 6 t/m 8 op vrijdag 18 mei. Wanneer uw kind geen sportdag heeft is uw kind vrij. Wanneer de sportdag door slecht weer niet doorgaat, moet uw kind wel naar school. Dit is dan vanaf 08:00 op de website te lezen. Dit geldt niet voor groep 1 t/m 4, want die hebben sowieso een onderbouw vrije dag op vrijdag 18 mei. Meer informatie over de dag zelf volgt nog. De sportdag kan niet doorgaan zonder uw hulp. Voor deze twee dagen zijn wij op zoek naar mensen die willen helpen. Een aantal hebben bij de hulplijst, die aan het begin van het schooljaar is ingevuld, zichzelf al opgegeven. Wanneer dit het geval is, ziet u uw naam al staan op de intekenlijst. Hebt u dit niet gedaan maar wilt u wel een groepje begeleiden of een spelleider zijn? Schrijf uw naam dan op de intekenlijst bij de klas voor 20 april. U kunt ook een mail sturen naar: lbrouwer@vechtstreekenvenen.nl dan zorgt juf Linda dat uw naam op de lijst komt te staan. Wilt u er bij aangeven of u ook beschikbaar bent op de uitwijk data 24 en 25 mei? Sportieve groeten, de Sportdagcommissie. Schoolfotograaf Op 15 mei komt de schoolfotograaf op school. Wij hopen op mooi weer en mooie foto s! Dat zal zeker gaan lukken!

5 5 De komende tijd hebben we de volgende jarigen: 12 april Karli Groep 7 11 jaar 15 april Sander Groep 3 7 jaar 17 april Dani Groep 1 4 jaar 18 april Job Groep 8 12 jaar 18 april Noor Groep 1 5 jaar 21 april Jelle Groep 5 10 jaar 21 april Thijmen Groep 5 10 jaar 24 april Madelief Groep 3 7 jaar 25 april Emma Groep 1 4 jaar 29 april Kayleigh Groep 1 4 jaar 3 mei Louise Groep 7 11 jaar 14 mei Daan Groep 6 10 jaar 1 juni Isa Groep 4 8 jaar 2 juni Bregje Groep 1 4 jaar

We naderen de periode van Pasen En we verwelkomen nieuw leven en nieuwe inzichten. Wij wensen u een mooie tijd toe.

We naderen de periode van Pasen En we verwelkomen nieuw leven en nieuwe inzichten. Wij wensen u een mooie tijd toe. 05-04-2019 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het achtste Open Podium van dit jaar. We naderen de periode van Pasen En we verwelkomen nieuw leven en nieuwe inzichten. Wij wensen u een mooie tijd toe.

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Agenda. Beste ouders/verzorgers, 31 maart 2017 Agenda 4 april Open avond Vanaf 20:30 7 april Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 10 april Open ochtend 8:30-10:00 13 april Paasviering Continurooster: kinderen 14:00 uit 14 april Goede

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data

Info januari CBS t Klinket Belangrijke data Info januari 2018 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data 17 januari - juf Wendy jarig 24 januari Veerse voorleesdag 25 januari - juf Carolien jarig 29 januari juf Marit

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Medezeggenschapsraad. De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-03- 2016 Jaa rgang 6, nummer 8 Medezeggenschapsraad Beste ouders en verzorgers, Wij willen u op de hoogte brengen van een wijziging in de samenstelling van de MR van onze school. In de MR zitten

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

augustus 2018 maandag

augustus 2018 maandag augustus 2018 maandag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag Borne-info 1 Luizencontrole

Nadere informatie

Agenda. Met vriendelijke groet, namens het team, Wouter Eijkman Locatieleider

Agenda. Met vriendelijke groet, namens het team, Wouter Eijkman Locatieleider 8 december 2017 Agenda 12 december Staking leraren PO Podium gesloten 20 december kerstviering s Avonds 17:30-20:00 Kerstmarkt start om 18:30 22 december Kerstvrije middag Alle leerlingen s middags vrij

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2017-2018 Vakantie Feestdagen Studiedagen 23-10 t/m 27-10: herfstvakantie 30-03: Goede vrijdag Maandag 2 oktober 25-12 t/m 5-01: kerstvakantie 02-04: Tweede paasdag woensdag 22

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Journaal 9. Donderdag

Journaal 9. Donderdag Journaal 9 16-01-2014 Volg ons ook op Twitter. U kunt ons vinden onder: prismarijswijk Agenda 16 januari OR-vergadering 20:00 uur Journaal 9 komt uit Vrijdag 17 januari. Maandag 20 januari Deze week toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER EVEN LANGSZIJ OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER 38 e jaargang nr.8 Langszij 2014-2015 E-mail school Website E-mail Medezeggenschapsraad obs.deboeier@obsdeboeier.nl www.obsdeboeier.nl mr.boeier@stichtingschool.nl

Nadere informatie

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni

Kalender mei en juni. Zaterdag 26 mei Regionale zwemkampioenschappen (Veenendaal) Maandag 28 mei Start trotsweken en trotsgesprekken t/m 15 juni obs De Phoenix Week 20-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Deze week staat in het teken van Meetkunde. Volgende week vieren we met elkaar

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE

ROOD WIT BLAUW OF ORANJE KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 31 // 20 april 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afscheid juf Carla Na een lange

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 24 juni Start intekenen eindgesprekken in Digiduif 27 juni Juffen/ meestersdag 28 juni Sluiting intekenen Eindgesprekken in Digiduif 29 juni Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Talismanbulletin 15 mei 2014

Talismanbulletin 15 mei 2014 Talismanbulletin 15 mei 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 15 mei Open podium 14:00 uur 8m, 6ml, 3m, 4d, 1-2c Vrijdag 16 mei Open podium 14.00 uur 7m,6c,4n,3s,1-2n,1-2mm Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 16 16 mei 2019 2018 Juf Arjanne gestart in groep 4B-5B Zoals eerder al gemeld is juf Anne in blijde verwachting en is zij met zwangerschapsverlof gegaan. Gelukkig hebben we met juf Arjanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie