Universele montageblok Alu-TRI Montageplaat voor vensterleuningen Montageplaat voor vensterluiken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Universele montageblok Alu-TRI Montageplaat voor vensterleuningen Montageplaat voor vensterluiken"

Transcriptie

1 Pleisters en gevelisolatiesystemen P388a Technische fiche 10/2017 Universele montageblok Alu-TRI Montageplaat voor vensterleuningen Montageplaat voor vensterluiken Productbeschrijving Rechthoekige universele montagebloke uit schimmelbestendig, CFKvrij PU-hardschuim, en voorzien van een stalen console. De aluminium plaat dient voor het vastschroeven van de te bevestigen bouwlasten en de fenolharsplaat garandeert een optimale verdeling van de druk aan het oppervlak. Opslag en verpakking Opslaan op een droge plaats en beschut tegen direct zonlicht. 1 stuk / pak Toepassingsgebieden Deze elementen zijn bestemd voor de koudebrugvrije bevestiging van zware elementen in alle Knauf gevelisolatiesystemen met een minimale dikte van 80 mm. Ze worden zondanig gemonteerd dat ze in hetzelfde vlak liggen als de isolatieplaten. Ze worden afgebouwd met het wapeningsmortel en het eindlaagpleister van de gevelisolatie. De dimensionering en verwerking van deze montageblokken moeten onderworpen zijn aan een controle van een studiebureau met kennis en competenties ter zake. Eigenschappen en voordelen Koudebrugvrije bevestiging Optimale drukverdeling Krachtige montage Schimmelbestendige en CFK-vrije plaat UV-bestendig tijdens de bouwtijd Voor isolatiediktes van 80 tot 300 mm (voor diktes 240 mm : op aanvraag)

2 Données techniques Materiaal Zwartkleurig, schimmelbestendig, CFK-vrij PU-hardschuim, met een stalen console, een aluminiumplaat en een drukverdelende fenolharsplaat Afmetingen Alu-TRI montageblok Montageblok voor vensterleuningen Montageblok voor vensterluiken Totale afmetingen mm 240 x x x 125 Fenolharsplaat mm 182 x 130 x x 65 x x 65 x 6 Aluminiumplaat mm 182 x 130 x x 65 x x 65 x 6 Nuttig oppervlak mm 162 x x x 45 Diktes mm 80 tot tot tot 300 Afstand tussen perforaties mm 212 x x x 94 Volumieke massa PU kg/m³ Warmteweerstand Rd bij een m².k/w 2,0 normale dikte van 80 mm Warmtegeleidbaarheid PU λ W/(m.K) 0,04 Brandreactie volgens DIN 4102 B2 B2 B2 Statische berekeningen Vereisten voor mechanische bevestiging Het is raadzaam na te gaan of het meegeleverde bevestigingsmateriaal compatibel is met de ondergrond. Als de aard van de ondergrond onbekend is, is het nodig om voor aanvang van de montage uittrektesten uit te voeren op de voorziene bevestigingsmiddelen van het montageblok. Meer informatie op: Vereisten voor de verlijming De montageblokken moeten volvlakkig verlijmd worden met een mortellijm. De hechtsterkte van de kleefmortel op de isolatieplaten en op de montageblokken moet minstens 0,08 N/mm² bedragen (EN 13499). Minstens 40 % van het oppervlak van de isolatieplaten moet met kleefmortel verbonden zijn met de ondergrond. De isolatieplaten die aansluiten op de montageblokken moeten zorgvuldig verlijmd worden. De trek- en druksterkte van de verlijming moet zonodig vastgesteld worden door middel van testen. Vereisten voor de isolatieplaten en de glasvezelwapening Treksterkte van de glasvezelwapening (EN 13499) > 40,0 N/mm² Treksterkte van de isolatieplaten > 10,0 N/cm² loodrecht op de zijden (EN 13499) Druksterkte van de isolatieplaten bij > 6,0 N/cm² 10 % vervorming CS(10)60 (EN 13163) Opmerkingen Ondergrond Alle ondergronden moeten stabiel, droog, vlak en stofvrij zijn en mogen geen elementen bevatten die de hechting kunnen doen afnemen. Oneffenheden van de ondergrond van 10 mm moeten geëgaliseerd worden met Knauf SupraCem of SupraCem PRO. De ondergrond moet het totaal van alle voorziene belastingen kunnen dragen en moet coherent zijn, wat betekent dat deze een minimale hechtsterkte moet hebben van 0,25 N/mm². Desgevallend de hechtsterkte van de ondergrond controleren. Sierpleistersysteem De montageblokken kunnen zonder voorbehandeling bedekt worden met Knauf wapeningsmortels (bv. Knauf SupraCem of SupraCem PRO). De gevelelementen worden rechtstreeks op de pleisterlaag gemonteerd. Deze pleisterlaag moet het totaal kunnen dragen van alle belastingen die ontstaan via het montageblok. Rekenwaarden Om de rekenwaarden van deze bevestigingselementen te verkrijgen, gelieve contact op te nemen met de technische dienst. Schema van de inwerkingen

3 Verwerking + montage voor het montageblok Alu-TRI 1 2 De universele montageblokken Alu-TRI aanbrengen vóór de verlijming van de isolatieplaten. De bevestigingspunten van het montageblok op de ondergrond aanduiden en de gaten voor de bevestiging boren. Bij holle blokken geen klopboor gebruiken. De diepte van het boorgat hangt af van de ondergrond en van het gekozen bevestigingstype. 3 De boorgaten moeten zorgvuldig van alle boorstof ontdaan worden. Reinigingsprocedure: Uitblazen 2 x Uitborstelen 2 x Uitblazen 2 x 4 Al drukkend de mortel van achter naar voren inbrengen. Desgevallend eerst de plastic zeefhuls in het gat steken. Bij metselwerk met holle blokken is het gebruik van plastic zeefhulzen noodzakelijk. De draadstangen handmatig indraaien tot aan de dieptemarkering en de injectiemortel laten uitharden. Verbruik per montageblok Alu-TRI: Metselwerk (met plastic zeefhuls) 96 ml Beton (zonder plastic zeefhuls) 32 ml Eens de injectiemortel van de ankers volledig uitgehard is, het universeel montageblok volvlakkig met een kleefmortel zoals Knauf SupraCem of SupraCem PRO op de ondergrond verlijmen. Verbruik per montageblok bij een laagdikte van 5 mm: ca. 0,29 kg. 5 6 Bij de montage de moeren vastdraaien tot het montageblok aan het oppervlak gelijk ligt met de te plaatsen isolatieplaten en volledig ingebed is in de kleefmortel. Na uitharding van de kleefmortel de moeren nog eens aandraaien. De isolatieplaten aan het universeel montageblok laten aansluiten zonder voegen. Voor de wapeningsmortel wordt aangebracht de exacte positie van het montageblok opmeten of een plaatschroef aanbrengen als markering zodat de aangebrachte montageblokken makkelijk teruggevonden kunnen worden na afbouw van het geveloppervlak.

4 7 8 De lasten pas bevestigen als de gevel afgebouwd en uitgedroogd is. De elementen in de universele montageblokken schroeven met behulp van plaatschroeven of M-schroeven. Houtschroeven en zelfborende schroeven zijn niet geschikt. De diepte van het boorgat moet minstens mm bedragen. Voorboren bij M-schroeven: M6 boordiameter 5,0 mm M8 boordiameter 6,8 mm M10 boordiameter 8,5 mm M12 boordiameter 10,2 mm Bij plaatschroeven de instructies van de schroeffabrikant in acht nemen. Bij het gebruik van M-schroeven, is bijkomend draadsnijden/draadtappen door de fenolhars- of aluminiumplaat nodig. Het draadsnijden/draadtappen is niet nodig bij plaatschroeven. 9 De last op het Knauf universeel montageblok Alu-TRI vastschroeven. De verankeringsdiepte moet minstens 30 mm bedragen en de schroef moet volledig in de in het schuim verzinkte aluminiumplaat zitten.

5 Verwerking montageplaat voor vensterleuningen en montageplaat voor vensterluiken 1 1 1) Het is aangeraden om de montageplaten tegelijkertijd met de isolatiepanelen te plaatsen. De kleefmortel op het kleefoppervlaak van de plaat uitsmeren. Het element moet over het ganse oppervlak tegen de ondergrond verlijmd worden. Verbruik per montageplaat voor vensterleuningen voor een laagdikte van 5 mm : 0,23 kg Verbruik per montageplaat voor vensterluiken voor een laagdikte van 5 mm : 0,26 kg 2 2 2) De platen gelijk met de isolatiepanelen aandrukken. De oversteek bij de montageplaat voor vensteleuningen mag niet groter zijn dan 80 mm ) De elementen pas mechanisch bevestigen na uitharding van de kleefmortel. De compatibiliteit tussen de schroefelementen en de ondergrond controleren. Bij metselwerken in holle blokken geen klopbook gebruiken.

6 4 4 4) Het gepaste isolatiestukje uitsnijden om de uitsparing van de plaat te vullen, kleefmortel uitsmeren en stevig aandrukken om gelijk te komen met de andere isolatiepanelen ) Een gat doorheen de aluminiumplaat boren. De boordiepte moet tussen 36 en 46 mm liggen. Diameter van de doorvoering: M6 : 5,0 mm M8 : 6,8 mm M10 : 8,5 mm M12 : 10,2 mm 6 6 6) Een schroefdraad uitwerken in de aluminiumplaat.

7 7 7 7) De last op de montageplaat vastschroeven. De verankeringsdiepte moet minstens 26 mm bedragen en de schroef moet volledig in de in het schuim verzinkte aluminiumplaat zitten.

8 NOTITIES Contacteer ons Technische dienst: Tel.: +32 (0) technics@knauf.be P388a/nl/10.17/0/PG/TF Knauf Rue du parc Industriel 1, B-4480 Engis OPGELET: Deze technische fiche heeft tot doel onze klanten te informeren. Ze doet alle vorige versies teniet. De gegevens stemmen overeen met onze meest recente staat van kennis, maar wij kunnen er nooit aansprakelijk voor worden gesteld. Wij raden u aan contact op te nemen met onze technische dienst om de juistheid van de informatie te controleren. Alle rechten voorbehouden. Wijzigingen en overname van fotomateriaal, zelfs gedeeltelijk, vereisen de uitdrukkelijke toestemming van Knauf. Bouwkundige, statische en bouwfysische eigenschappen van Knauf systemen kunnen enkel gagarandeerd worden wanneer er ofwel gebruik wordt gemaakt van Knauf systeemcomponenten ofwel componenten die door Knauf aanbevolen worden.

Knauf universeel montageblok Alu TRI. voor de koudebrugvrije bevestiging van lasten in de Knauf gevelisolatiesystemen B1, A1 en Slim

Knauf universeel montageblok Alu TRI. voor de koudebrugvrije bevestiging van lasten in de Knauf gevelisolatiesystemen B1, A1 en Slim P388a pleister- en gevelsystemen 08/2013 Knauf universeel montageblok Alu TRI voor de koudebrugvrije bevestiging van lasten in de Knauf gevelisolatiesystemen B1, A1 en lim Productbeschrijving Rechthoekig

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoFix Zyrillo

Technisch informatieblad StoFix Zyrillo Montage cilinder van polystyreen hardschuim Kenmerk Toepassing buiten als montage element voor koudebrugvrije montage van lichte elementen aan buitengevelisolatie systemen direct vastschroeven in het montage

Nadere informatie

WIT-PM 200, METSELWERK

WIT-PM 200, METSELWERK WIT-PM 200, METSELWERK Styreenvrije 2-componenten injectiemortel op polyesterbasis Enkele bevestiging: Metselwerk holle en volle steen, gasbeton Statische mengkoker 300 ml incl 1 statische mengbuis Te

Nadere informatie

BASIC WIT-PM 200, OPTIE 7

BASIC WIT-PM 200, OPTIE 7 Ankerstang W-VD-A Styreenvrije 2-componenten injectiemortel op polyesterbasis Enkele bevestiging: Ongescheurd beton Ankerstang W-VI-A Draadeind 3,1 WIT-PM 200, statische mengkoker 300 ml incl. 1 statische

Nadere informatie

Ankerstang W-VD-A. Ankerstang W-VI-A. Statische mengbuis op koker schroeven. Verwerkingspistool gebruiken.

Ankerstang W-VD-A. Ankerstang W-VI-A. Statische mengbuis op koker schroeven. Verwerkingspistool gebruiken. WIT-VM 20, OPTIE 1 Styreenvrije 2-componenten injectiemortel op vinlylesterbasis Ankerstang W-VD-A Ankerstang W-VI-A Draadeind 3,1 Enkele bevestiging: Gescheurd en ongescheurd beton. Ankerstang W-VD-A

Nadere informatie

Arch. Popeye. Gevelpleisterprofielen 09/2007. Gevelpleisterprofielen. Voor buitenpleisters, sierpleisters en gevelisolatiesystemen

Arch. Popeye. Gevelpleisterprofielen 09/2007. Gevelpleisterprofielen. Voor buitenpleisters, sierpleisters en gevelisolatiesystemen Arch. Popeye Gevelpleisterprofielen 09/2007 Gevelpleisterprofielen Voor buitenpleisters, sierpleisters en gevelisolatiesystemen Hoekprofielen Gegalvaniseerd met PVC-strip Widra APK Widra APBK Voordelen

Nadere informatie

Knauf MP 75 L Fire De rechtstreeks aangebrachte bescherming tegen brand

Knauf MP 75 L Fire De rechtstreeks aangebrachte bescherming tegen brand De professionele bescherming tegen brand Knauf MP 75 L Fire De rechtstreeks aangebrachte bescherming tegen brand 07/2017 Pleister en gevelsystemen 07/2014 Beproefde veiligheid - Snelle toepassing Het Knauf

Nadere informatie

SOUDAFIX P300-SF. Aanvang 90 min 45 min 25 min 15 min 6 min 4 min 2 min

SOUDAFIX P300-SF. Aanvang 90 min 45 min 25 min 15 min 6 min 4 min 2 min Revisie: 05/10/2015 Pagina 1 van 6 Technische gegevens: Basis Consistentie Polyester styreenvrij Standvaste pasta Uithardingssysteem Chemical reaction Temperatuur -5 C 0 C 5 C Uithardingssnelheid (20 C/65%

Nadere informatie

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Product Universeel 2-komponenten chemisch anker op basis van een styreenvrij vinylester voor het bevestigen en monteren van haken, draadstangen, palen, profielen, enz. met zware lasten tot 1400 kg in holle

Nadere informatie

Dit heb je nodig voor jouw project!

Dit heb je nodig voor jouw project! Pagina 1 van 5 Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap Zonnescherm Keilbouten Schroeven Boorhamer Potlood Richtlat Rolmaat Duimstok Metselkoord Ladder Waterpas Houtboor Betonboor Steeksleutelset

Nadere informatie

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen

ChimFix. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied. Beperkingen Product Universeel 2-komponenten chemisch anker op basis van een styreenvrij vinylester voor het bevestigen en monteren van haken, draadstangen, palen, profielen, enz. met zware lasten tot 1400 kg in holle

Nadere informatie

ChimFix ETA - Promobox

ChimFix ETA - Promobox Product Universeel 2-componenten chemisch anker voor het spanningsvrij bevestigen van zware lasten (tot 3700kg) in beton, natuursteen, hol en vol metselwerk, cellenbeton en kalkzandsteen. ETA goedkeuring

Nadere informatie

Technisch informatieblad Sto-Turbofix

Technisch informatieblad Sto-Turbofix 1-component schuimlijm voor het verlijmen van isolatieplaten Kenmerk Toepassing buiten zeer goed geschikt voor relatief vlakke ondergronden voor het verlijmen van isolatieplaten in buitengevelisolatie

Nadere informatie

ChimFix ETA7. Product. Volumes. Eigenschappen

ChimFix ETA7. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universeel 2-componenten chemisch anker voor het spanningsvrij bevestigen van zware lasten in beton, natuursteen, hol en vol metselwerk, cellenbeton en kalkzandsteen,... ETA goedkeuring voor verankering

Nadere informatie

Injectiesysteem WIT-PE 500, optie 1

Injectiesysteem WIT-PE 500, optie 1 Injectiesysteem WIT-PE 00, optie 1 Injectiemortel, epoxy Ankerstang W-VD-A Ankerstang W-VI-A Draadeind 3,1 Goedkeuringen Seismische Europese goedkeuring Technische Goedkeuring Categorie C1 (M12 - M30)

Nadere informatie

IM FAST ETA 1

IM FAST ETA 1 IM FAST ETA 1 Het snelste en meest krachtige injectie-mortelsysteem in de markt, universeel toepasbaar voor hamer- en luchtgeboorde gaten, droge, natte en waterverzadigde boorgaten, gescheurd beton, ongescheurd

Nadere informatie

IM EASY ETA 7

IM EASY ETA 7 IM EASY ETA 7 Het snelste en meest krachtige injectie-mortelsysteem in de markt, voor hamer- en luchtgeboorde gaten, droge, natte en waterverzadigde boorgaten in ongescheurd beton, vol metselwerk en hol

Nadere informatie

ALLROUNDER WIT-VM 250, METSELWERK + ZEEFHULS SH

ALLROUNDER WIT-VM 250, METSELWERK + ZEEFHULS SH ALLROUNDER WIT-VM 50, -componenten mortel, vinylester styreenvrij Enkele bevestiging: Metselwerk van holle en volle steen, gasbeton WIT-VM 50, mortelkoker 330 ml, incl 1 statische mengbuis Goedkeuringen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Technische fiche StoMiral Base 273

Technische fiche StoMiral Base 273 Lichtgewicht cementering conform EN 998-1, op kalk-cementbasis, met organische en minerale lichtgewicht toeslagstof Kenmerk Toepassing Eigenschappen buiten en binnen als lichte en spanningsarme cementering

Nadere informatie

BETON MULTI WIT-UH 300, OPTIE 1

BETON MULTI WIT-UH 300, OPTIE 1 Urethaan vinylester hybride mortel, styreenvrij Hoogwaardige flexibele mortel voor beton. Enkele bevestiging: Gescheurd en ongescheurd beton. WIT-UH 300, mortelkoker 320 ml inclusief statische mengbuis

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 10 stappen in deze handleiding bij de montage.

Nadere informatie

Droogbouw 05/ cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie. Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon.

Droogbouw 05/ cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie. Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Droogbouw 05/2017 60 cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Waarom isoleren? Een ongeïsoleerde woning verliest meer dan 50%

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. => Volg gedurende de montage de 7 stappen

Nadere informatie

Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon.

Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Droogbouw 05/2015 60 cm brede isolatieplaat Ideaal voor renovatie Knauf InTherm PUR Isoleren en afwerken in één. Eén beweging, één persoon. Waarom isoleren? Een ongeïsoleerde woning verliest meer dan 50%

Nadere informatie

Rechtstreeks toe te passen op buizen die waterdicht door vloerplaten of muren dienen gevoerd te worden.

Rechtstreeks toe te passen op buizen die waterdicht door vloerplaten of muren dienen gevoerd te worden. P R E V E N T I E V E W A T E R D I C H T I N G WATERDICHTE MUURKRAAG RONDO TOEPASSING Rechtstreeks toe te passen op buizen die waterdicht door vloerplaten of muren dienen gevoerd te worden. EIGENSCHAPPEN

Nadere informatie

NEW. Acoustifit Houdt geluid buiten voor een rustige omgeving. Glaswol 07/2013

NEW. Acoustifit Houdt geluid buiten voor een rustige omgeving. Glaswol 07/2013 NEW Glaswol 07/2013 Houdt geluid buiten voor een rustige omgeving Onbeklede glaswolplaat voor het akoestisch, thermisch en brandveilig isoleren van scheidingswanden in woning- en utiliteitsbouw. Technische

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Sika AnchorFix -1 PRODUCTBESCHRIJVING SNEL UITHARDENDE VERANKERINGSLIJM

TECHNISCHE FICHE. Sika AnchorFix -1 PRODUCTBESCHRIJVING SNEL UITHARDENDE VERANKERINGSLIJM TECHNISCHE FICHE SNEL UITHARDENDE VERANKERINGSLIJM PRODUCTBESCHRIJVING Oplosmiddel- en styreenvrije, 2-componenten, polyester verankeringslijm. TOEPASSINGEN Als sneluithardende verankeringslijm voor alle

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Plano. Het tegelelement voor de wandafwerking. Verwerkingsinstructies

Plano. Het tegelelement voor de wandafwerking. Verwerkingsinstructies Plano Het tegelelement voor de wandafwerking Verwerkingsinstructies Algemeen Toepassingsgebied Deze verwerkingsinstructies beschrijven het gebruik en de verwerking van JACKOBOARD Plano als tegel-, plaat-

Nadere informatie

Verwerkingsrichtlijnen Siliconen Buitengevelisolatiesystemen

Verwerkingsrichtlijnen Siliconen Buitengevelisolatiesystemen Verwerkingsrichtlijnen Siliconen Buitengevelisolatiesystemen Inhoudsopgave 1 : Voorbehandeling van de ondergrond... 4 2 : Plaatsing van de profielen... 5 3 : Plaatsing van de ECOROCK isolatieplaten...

Nadere informatie

Snel uithardende verankeringslijm

Snel uithardende verankeringslijm Productinformatieblad Editie 15/07/2014 Identificatienummer 02 02 05 01 001 0 000001 Versie NL: 06/03/2015 Snel uithardende verankeringslijm Productomschrijving Toepassingsgebieden Oplosmiddel- en styreenvrije,

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur ken Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. o De montage dient uitgevoerd te worden door

Nadere informatie

Technisch informatieblad Sto-Speedlamelle Type II

Technisch informatieblad Sto-Speedlamelle Type II Isolatieplaat van minerale wol conform EN 13162 Kenmerk Toepassing buiten als isolatieplaat in buitengevelisolatie systemen bevestiging verlijmd of verlijmd en geplugd niet geschikt voor sokkelbereik en

Nadere informatie

WIT-VM 250, metselwerk 24.1

WIT-VM 250, metselwerk 24.1 WIT-VM 250, metselwerk 2.1 2-componenten reactieharsmortel, vinylester styreenvrij Enkele bevestiging Metselwerk van holle en volle steen, gasbeton WIT-VM 250, statische mengkoker 330 ml incl. statische

Nadere informatie

PFT-machines KNAUF POCKET KIT. Schuifdeursysteem

PFT-machines KNAUF POCKET KIT. Schuifdeursysteem PFT-machines KNAUF POCKET KIT Schuifdeursysteem INHOUD Pocket Kit Schuifdeursysteem voor integratie in metalen staanderwanden 4_5 Pocket Kit Silent Schuifdeursysteem met geluidsisolatie voor integratie

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Toepassingsmaat L boor Inslagdiepte Materiaal Art. nr. Art. nr. Isolatiedikte mm mm Ø mm binnenblad mm UNI-Flexplug Inslaghulpstuk

Toepassingsmaat L boor Inslagdiepte Materiaal Art. nr. Art. nr. Isolatiedikte mm mm Ø mm binnenblad mm UNI-Flexplug Inslaghulpstuk GB-Spouwverankering UNI-Flexplug Artikel Informatie Toepassingsmaat L boor Inslagdiepte Materiaal Art. nr. Art. nr. Isolatiedikte mm mm Ø mm binnenblad mm UNI-Flexplug Inslaghulpstuk 45 t/m 60 100 Ø 8x50-70

Nadere informatie

Technisch informatieblad Sto-Ecotwist

Technisch informatieblad Sto-Ecotwist Isolatieplaat bevestiger met Europese toelating voor verzonken montage Kenmerk Toepassing Eigenschappen Formaat Bijzonderheden/opmerkingen buiten voor beton, massieve en lichte bouwstoffen, poreus lichtbeton,

Nadere informatie

Hoogwaardige, 2-componenten epoxy verankeringslijm

Hoogwaardige, 2-componenten epoxy verankeringslijm Productinformatieblad Editie 14/08/2014 Identificatie nummer: 02 02 05 01 003 0 000002 Versie NL: 09/03/2015 Sika Anchorfix -3 + Sika AnchorFix -3 + Hoogwaardige, 2-componenten epoxy verankeringslijm Productomschrijving

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

PFT-machines KNAUF POCKET KIT. Schuifdeursysteem

PFT-machines KNAUF POCKET KIT. Schuifdeursysteem PFT-machines KNAUF POCKET KIT Schuifdeursysteem INHOUD Pocket Kit Schuifdeursysteem voor integratie in holle wanden 4-5 Deurkozijn Deurkozijn voor houten deur 6-7 Deurkozijn voor glazen deur 8-9 Toebehoren

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

Knauf Autol Zelfreinigende siliconenharsgebonden gevelverf

Knauf Autol Zelfreinigende siliconenharsgebonden gevelverf B131 Pleister- en gevelsystemen 12/2011 Knauf Autol Zelfreinigende siliconenharsgebonden gevelverf Materiaal, toepassingsgebied, eigenschappen, verwerking, technische gegevens Materiaal Premium siliconenharsgebonden

Nadere informatie

ChimFix ETA1. Product. Volumes. Eigenschappen

ChimFix ETA1. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universeel 2-componenten chemisch anker voor het spanningsvrij bevestigen van zware lasten in beton, natuursteen, hol en vol metselwerk, cellenbeton en kalkzandsteen,... ETA goedkeuringen voor

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :LIMBURG :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 8 stappen

Nadere informatie

SOUDAFIX VE400-SF. Temperatuur -10 C (1) -5 C (1) 0 C 5 C 10 C 20 C 30 C 35 C 40 C

SOUDAFIX VE400-SF. Temperatuur -10 C (1) -5 C (1) 0 C 5 C 10 C 20 C 30 C 35 C 40 C Revisie: 04/11/2014 Pagina 1 van 9 Technische gegevens: Basis Consistentie Uithardingssysteem (1) Koker-temperatuur tussen 15 C en 25 C (2) Uithardingssnelheid (20 C/65% R.V.) op droge ondergrond. Op vochtige

Nadere informatie

Leveringsprogramma. Buitengevel en gevelisolatie systemen. www.flocem.nl

Leveringsprogramma. Buitengevel en gevelisolatie systemen. www.flocem.nl FloCem Leveringsprogramma Buitengevel en gevelisolatie systemen www.flocem.nl Universele mortels Lightmortel Universele lichtgewicht binnen- en buitenpleister Art.nr. 12120 grijs Lightmortel is een kant

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Art.-Nr. EAN-Code Dikte mm

Art.-Nr. EAN-Code Dikte mm XPS dakisolatie Thermische Isolatieplaten KF 300 SF Druksterkte 300 kn/m 2 Platen met sponning rondom voor het isoleren van kelders, vloeren, spouwmuren, wanden en daken Glad, extrusieverdicht oppervlak

Nadere informatie

KENMERKEN TOEPASSINGEN. Datasheet AT-HP - HARSEN MET HOGE STERKTE VOOR MULTIMATERIALEN

KENMERKEN TOEPASSINGEN. Datasheet AT-HP - HARSEN MET HOGE STERKTE VOOR MULTIMATERIALEN Chemische Verankerungen zur Anwendung in unterschiedlichen Verankerungsgründen. Sichere Anwendung in Innenräumen: COV A+. ETA-14/0383, ETA-13/0416, ETA-11/0139, NL-DoPe13/0416, NL-DoP-e14/0383, FDS-ATHP-A+B(1.5)UK,

Nadere informatie

. Verwerkingsvoorschriften DAAS Isomo.

. Verwerkingsvoorschriften DAAS Isomo. . Verwerkingsvoorschriften DAAS Isomo. 1. Ondergrond 2. Steiger. 3. Plaatsen isolatie platen. 4. Verlijming isolatie platen. 5. Plaatsen schroefankers. 6. Bijzonder detail 7. Naden dichten 8. Aanmaken

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12

Inhoudsopgave. 6306553 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NLFR 12 Inhoudsopgave 6306530 - Bison Poly Max Original Wit Koker 425 g NL 2 6306534 - Bison Poly Max Original Grijs Koker 425 g NL 4 6306536 - Bison Poly Max Original Bruin Koker 425 g NL 6 6306538 - Bison Poly

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad webermix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen Metselen, voegen, stucadoren, vloersmeren, tegels leggen Ook geschikt voor metselen glazen bouwstenen Veelzijdig inzetbare

Nadere informatie

PUBLICATIE Strikotherm gevelisolatie Strikotherm BGI Lijmschuim. 1 van 6 Definitief CEV. Blad: Status: Supervisor: 1.

PUBLICATIE Strikotherm gevelisolatie Strikotherm BGI Lijmschuim. 1 van 6 Definitief CEV. Blad: Status: Supervisor: 1. 1.0 INLEIDING: is vooral geschikt voor het verlijmen van EPS isolatieplaten. De BGI Lijmschuim is een één component vochtuithardende Polyurethaan lijmschuim met een zeer hoge treksterkte en een minimale

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Sika AnchorFix -2 PRODUCTBESCHRIJVING HOOGWAARDIGE VERANKERINGSLIJM

TECHNISCHE FICHE. Sika AnchorFix -2 PRODUCTBESCHRIJVING HOOGWAARDIGE VERANKERINGSLIJM TECHNISCHE FICHE HOOGWAARDIGE VERANKERINGSLIJM PRODUCTBESCHRIJVING Oplosmiddel- en styreenvrije, 2-componenten, epoxy-acrylaat verankeringslijm. TOEPASSINGEN Als sneluithardende verankeringslijm voor alle

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules Toepassingen Tuintrap Eigenschappen Modules om rechte en draaiende tuintrappen te bouwen Treden vervaardigd van met glasvezel versterkt polypropyleen Lichtgewicht modules Makkelijk en snel te plaatsen:

Nadere informatie

Aanvullend kan men gebruik maken van pro clima CONTEGA FC en PV voor de luchtdichte en gedefinieerde aansluiting en overgang van:

Aanvullend kan men gebruik maken van pro clima CONTEGA FC en PV voor de luchtdichte en gedefinieerde aansluiting en overgang van: Realisatie van luchtdichte aansluitingen in binnenbereik met de KNAUF gipspleisters en de CONTEGA PV en FC pleisteraansluitbanden van pro clima Toepassingsgebied Knauf gipspleisters MP75, GOLDBAND, ROTBAND

Nadere informatie

Productblad ROCKPANEL Ply

Productblad ROCKPANEL Ply Productblad ROCKPANEL Ply 1 Productbeschrijving ROCKPANEL Ply plaatmateriaal met primerlaag bestaat uit samengeperste minerale wol met een thermohardende kunsthars. De eind (kleur)laag kan op de bouwplaats

Nadere informatie

NYLON PLUGGEN UNIVERSEEL EN VEELZIJDIG CX FAST

NYLON PLUGGEN UNIVERSEEL EN VEELZIJDIG CX FAST NYLON PLUGGEN CX FAST Een uitgebreid programma universele constructiepluggen voor het monteren van diverse materialen aan gescheurd beton, ongescheurd beton en alle soorten metselwerk. CX FAST + CX-L FAST

Nadere informatie

P241c. SupraCem PRO. Kleef-, wapenings- en renovatiemortel, natuurwit of gekleurd eindlaagpleister. Pleisters en gevelisolatiesystemen

P241c. SupraCem PRO. Kleef-, wapenings- en renovatiemortel, natuurwit of gekleurd eindlaagpleister. Pleisters en gevelisolatiesystemen Pleisters en gevelisolatiesystemen P241c Technische fiche 10/2017 SupraCem PRO Productbeschrijving Universeel aanwendbaar, voorgedoseerd, veredeld, waterafstotend en met speciale vezels verrijkt, droog

Nadere informatie

Knauf vloeivloer 30 mm. vijzels gevuld met Knauf vloeivloer. Holle vloerelementen met in de hoogte verstelbare vijzels. Randisolatiestrook mineraalwol

Knauf vloeivloer 30 mm. vijzels gevuld met Knauf vloeivloer. Holle vloerelementen met in de hoogte verstelbare vijzels. Randisolatiestrook mineraalwol F231 Op isolatielaag (voorbeeld op ondergrond in houten balken) F233/244 Op vloerverwarming Knauf randisolatiestrook FE 8/100 bekleed met een folie plaat voor thermische of contactgeluidisolatie houten

Nadere informatie

redstone Secco Keldersaneerplaat KSP

redstone Secco Keldersaneerplaat KSP www..de Vocht-, zout- en schimmelbestendige saneerplaat van extreem compact calciumsilicaat voor kelders, vochtige en nutsruimten Toepassingsgebieden droge pleisterplaat met duurzame werking als saneerpleister

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 4 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Korbo-Fill & Solea-Fill Opvul isolatieblok voor bevestigingen NIEUW

Korbo-Fill & Solea-Fill Opvul isolatieblok voor bevestigingen NIEUW Korbo-Fill & Solea-Fill Opvul isolatieblok voor bevestigingen NIEUW Korbo-Fill Isolatieblokken voor Korbo Het gamma Fill van de Plaka Group bestaat uit voorgesneden isolatieblokken, die kunnen aangewend

Nadere informatie

Heradesign adhesive Verwerkingsvoorschriften

Heradesign adhesive Verwerkingsvoorschriften Heradesign adhesive Verwerkingsvoorschriften Verwerkingsvoorschriften: Verlijming MET onderstempeling Heradesign adhesive Heradesign adhesive is een permanent elastische lijm op basis van hybride polymeer

Nadere informatie

2-componenten, structurele epoxylijm. Voor gebruik met: Beton. Hard natuursteen. Harde rots. Hol- en vol metstelwerk. Staal. Hout.

2-componenten, structurele epoxylijm. Voor gebruik met: Beton. Hard natuursteen. Harde rots. Hol- en vol metstelwerk. Staal. Hout. Technische fiche Editie 1, 2009 Identificatie no. 02 04 02 03 001 0 000006 Versie no. 26052009 Sikadur -33 Sikadur -33 2-componenten, structurele epoxylijm Product Omschrijving Thixotrope, 2-componenten

Nadere informatie

Easy Fix NBS Combibox

Easy Fix NBS Combibox Product Set van 10 Easy Fix NBS + 1 NBS Pistool Compact + 1 Pur Cleaner NBS Volumes Set Eigenschappen Uitstekende hechting op alle courante bouwmaterialen Sneldrogend 30% sneller werken dan met poederlijmen

Nadere informatie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie

BINNENBOUWPLATEN VIDI. board -PRO NIEUW. Versie BINNENBOUWPLATEN PRODUCTINFORMATIE / verwerkingsadvies VIDI board NIEUW De beste plaat voor EEN CONCURRERENDE PRIjs! Versie 2017-12 INHOUDSOPGAVE PRODUCTINFORMATIE PRODUCTINFORMATIE... 3 Unieke eigenschappen...3

Nadere informatie

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE 1. Afmetingen & gewicht van het Porta

Nadere informatie

De opbouw van een gevelisolatiesysteem

De opbouw van een gevelisolatiesysteem De opbouw van een gevelisolatiesysteem Ondergrond Kleefmortel Isolatiepaneel Pluggen, indien nodig Volvlakkig aangebrachte wapeningsmortel met wapeningsnet Sierpleister Gevelisolatiesystemen van Knauf

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoSilent Board 100

Technisch informatieblad StoSilent Board 100 Akoestische plaat van glasgranulaat voor vrijhangende plafond- en wandconstructies Kenmerk Toepassing binnen voor vrijhangende plafond- en wandconstructies Bevestiging geschroefd, plaatranden verlijmd

Nadere informatie

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD

DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD TECHNISCHE FICHE DIKLAGIGE, OPLOSMIDDELVRIJE, FLEXIBELE, 2-COMPONENTEN BITUMINEUZE EMULSIE COATING, POLYMEER GEMODIFICEERD PRODUCTOMSCHRIJVING is een 2-componenten coating, oplosmiddelvrij en vezelversterkt,

Nadere informatie

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091 Eigenschappen Professionele set om ruiten te vervangen Omschrijving Met het Ruiten Vervanging Systeem bent u als onderhouds- en reparatiebedrijf in staat om een zeer vaak voorkomende reparatie in eigen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen.

TECHNISCHE FICHE. Leempleisters van Wanlin. Samenstelling van de pleistermaterialen. Verpakking en opslag. Fysieke eigenschappen. Leempleisters van Wanlin Samenstelling van de pleistermaterialen Zand, zuivere leem van Wanlin, gehakseld stro. Verpakking en opslag Het pleistermateriaal Argibase is verkrijgbaar in twee varianten: Argibase-D

Nadere informatie

Technisch informatieblad Sto-Houtvezel-isolatieplaat M 046 m/g

Technisch informatieblad Sto-Houtvezel-isolatieplaat M 046 m/g Houtvezel isolatieplaat conform EN 13171 Kenmerk Toepassing buiten als isolatieplaat in het buitengevelisolatie systeem StoTherm Wood voor HSBbouw en voor op massieve minerale ondergronden (metselwerk

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/6 Opgesteld door: EG Bekrachtigd door: GvdW Het product: De toepassing: Beperkingen: Eigenschappen: Kelfort brandwerend purschuim NBS is een uit één component bestaand brandwerend polyurethaanschuim

Nadere informatie

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een Owokern HPL Technische informatie. Boren Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een spiraalboor (HSS) gebruikt om te

Nadere informatie

R-CAS-V ETA 7. Capsule-lijmankers met zware belastbaarheid voor het snel en eenvoudig verlijmen van ankerstangen in beton en metselwerk.

R-CAS-V ETA 7. Capsule-lijmankers met zware belastbaarheid voor het snel en eenvoudig verlijmen van ankerstangen in beton en metselwerk. R-CAS-V ETA 7 Capsule-lijmankers met zware belastbaarheid voor het snel en eenvoudig verlijmen van ankerstangen in beton en metselwerk. 1 Omschrijving ETA goedgekeurd capsule-lijmankersysteem met zeer

Nadere informatie

Technisch informatieblad Armatop A Pagina 1 van 5 PD 0018/0816/002

Technisch informatieblad Armatop A Pagina 1 van 5 PD 0018/0816/002 Technisch informatieblad Armatop A Pagina 1 van 5 PD 0018/0816/002 Armatop A en wapeningspleister voor alsecco-gevelisolatiesystemen Toepassing Materiaal Voor het verlijmen van gevelisolatieplaten van

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV

Technisch Specificatieblad Ferney Group BV Nederland Blad : 1/6 Opgesteld door: EG Bekrachtigd door: GvdW Het product: De toepassing: Beperkingen: Eigenschappen: Kelfort brandwerend purschuim KS is een uit één component bestaand brandwerend polyurethaanschuim

Nadere informatie

Waterdichtings en isolatieoplossingen. isolatie. natuurlijkvermiculiet. Minerale isolatie

Waterdichtings en isolatieoplossingen. isolatie. natuurlijkvermiculiet. Minerale isolatie Waterdichtings en isolatieoplossingen isolatie optimaalperliet natuurlijkvermiculiet Minerale isolatie minerale isolatie introductie Introductie MINERALE ISOLATIE NATUURLIJKE OORSPRONG Twee grondstoffen

Nadere informatie

KWALITEIT EN WAARDES NIEUW BELEVEN

KWALITEIT EN WAARDES NIEUW BELEVEN 09/2010 KWALITEIT EN WAARDES NIEUW BELEVEN Machines DEGELIJKHEID EN RENDABILITEIT De legendarische PFT G4 uitgevonden in het jaar 1974, tot op heden continu geoptimaliseerd en wereldwijd meer dan 100.000

Nadere informatie

BESTEKOMSCHRIJVING: Pole Cone 80 LSBLW-NL1 (BB21) 130 mm.

BESTEKOMSCHRIJVING: Pole Cone 80 LSBLW-NL1 (BB21) 130 mm. BESTEKOMSCHRIJVING: Pole Cone 80 LSBLW-NL1 (BB21) 130 mm. De flexibele, overrijdbare verkeerspaal heeft een diameter van 130 mm en een hoogte van 800 mm. Na te zijn overreden komt de paal volledig terug

Nadere informatie

4 BEVESTIGINGEN DRIV AIR EERSTE 100% LUCHTDICHTE GIPSPLAATPLUG VOORDELEN PLAATSINGSMETHODE AANBEVOLEN BELASTING

4 BEVESTIGINGEN DRIV AIR EERSTE 100% LUCHTDICHTE GIPSPLAATPLUG VOORDELEN PLAATSINGSMETHODE AANBEVOLEN BELASTING DRIV AIR EERSTE 00% LUCHTDICHTE GIPSPLAATPLUG GREEN BUILDING y Sterk lichaam gemaakt uit Zamak. y Eenvoudige en snelle plaatsg met schroefmache. y 00% luchtdicht. y Vlakke afwerkg. y Goede uittrekwaarden

Nadere informatie

Productlijn Middengeleiders 200

Productlijn Middengeleiders 200 Middengeleider element 200 afmetingen (cm) lengte (cm) uitvoering gewicht (kg) 200x14 1 100 eind 600,00 200x14 1 100 tussen 629,00 200x14 2 150 kop 787,00 200x14 2 150 vrijstaand 757,00 200x14 2 200 kop

Nadere informatie

Decoratieve akoestische spuitmortel. verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte

Decoratieve akoestische spuitmortel. verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte Soundless Decoratieve akoestische spuitmortel verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte SOUNDLESS : Decoratieve akoestische spuitmortel Verhoogt het akoestisch comfort in iedere ruimte Productomschrijving

Nadere informatie

MultiGips MP 100 licht NL

MultiGips MP 100 licht NL www.multigips.nl Machinepleister van gips MultiGips MP 100 licht NL Fabrieksmatig voorgemengde droge premium gipsmortel met lichte toeslagstoffen overeenkomstig NEN-EN 13279. Van constante kwaliteit en

Nadere informatie

Technisch informatieblad Sto-Houtvezel-isolatieplaat M 042

Technisch informatieblad Sto-Houtvezel-isolatieplaat M 042 Houtvezel isolatieplaat conform EN 13171 Kenmerk Toepassing buiten als isolatieplaat in het buitengevelisolatie systeem StoTherm Wood voor HSBbouw en voor op massieve minerale ondergronden (metselwerk

Nadere informatie

Technisch informatieblad Sto-Turbofix Mini

Technisch informatieblad Sto-Turbofix Mini 1-Component PU-schuim voor het verlijmen van isolatieplaten Kenmerk Toepassing buiten voor het verlijmen van isolatieplaten geschikt voor het verlijmen van sokkelplaten zeer goed geschikt voor kleine vlakken,

Nadere informatie