Het 2-daagse Vermenigvuldig je verkoop event is bedoeld voor ondernemers die zich in onderstaande situaties herkennen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het 2-daagse Vermenigvuldig je verkoop event is bedoeld voor ondernemers die zich in onderstaande situaties herkennen:"

Transcriptie

1 Leer in het 2-daagse event Vermenigvuldig je verkoop op 15 en 16 juni 2012, hoe je succesvol nieuwe klanten werft en een ondernemersinkomen kunt behalen van minimaal ,- op jaarbasis. Het 2-daagse Vermenigvuldig je verkoop event is bedoeld voor ondernemers die zich in onderstaande situaties herkennen: Je bent expert in je vakgebied, maar kunt deze expertise niet vaak genoeg in de praktijk brengen, omdat je niet genoeg opdrachten hebt; Je hebt een mooie, goed vindbare website, maar krijgt naar aanleiding hiervan niet genoeg voldoende nieuwe klanten; Het ontbreken van voldoende klanten zorgt voor veel stress, werkdruk en gaat ten koste gaat van je ontspanning in je privetijd; Je doet iets wat veel andere ondernemers ook doen en vindt het daardoor moeilijk om je toevoegde waarde te omschrijven; Je hebt regelmatig verkoopgesprekken met potentiële klanten, maar het aantal opdrachten uit deze afspraken valt erg tegen; Je bent veel tijd kwijt met het maken van offertes, maar weinig offertes worden omgezet in een concrete order/opdracht; Je hebt al eens eerder een verkooptraining gevolgd, maar vervalt vervolgens weer snel in je oude patronen. Veel ondernemers werken heel hard, maar hebben vaak niet het aantal opdrachten en de omzet die ze graag zouden willen. Ze vinden het moeilijk om in contact te komen met nieuwe klanten. Ze worstelen voornamelijk met de gedachte: Hoe kom ik bij nieuwe bedrijven binnen en hoe kan ik waardevolle gesprekken voeren?. Ze zijn dan ook meer bezig met overleven dan met écht ondernemen. Dit hoeft echter niet zo te zijn! Er zijn namelijk ook veel ondernemers die heel succesvol zijn en structureel nieuwe klanten binnenhalen. Dit gaat echter niet vanzelf.

2 De oplossing hiervoor is niet om harder te werken, maar slimmer te werken en je verkoopmethodieken en -strategieën aan te pakken. En dit ook nog eens op een structurele manier voor een langere periode te doen. Je methodieken voor slechts enkele dagen veranderen gaat je hierbij geen uitkomst bieden, als je daarna snel weer terugvalt in je oude patronen. Om een uitstekend ondernemersinkomen te behalen is het volgende nodig: Een specifieke mindset ten aanzien van jezelf, ondernemen en geld verdienen; Een gericht verkoopplan en efficiënte indeling van je beschikbare tijd; Kennis op het gebied van verkoop en marketing; Gerichte feedback op je huidige manier van werken. Als jij dit ook wilt bereiken, dan is het 2-daagse event Vermenigvuldig je verkoop uitstekend geschikt voor jou. Je gaat hier inzichten, methodieken en strategieën leren om een goed ondernemersinkomen van minimaal ,-- op jaarbasis te behalen! Waarom is meedoen een goed idee? Bedrijven en consumenten worden steeds kritischer bij het selecteren van de juiste leveranciers. Daarnaast staan door de recessie prijzen enorm onder druk. Juist nu is het dus van belang om als ondernemer kritisch naar je verkoopvaardigheden te kijken en hierin te investeren. Je neemt daarmee direct een voorsprong op je concurrentie. Tijdens het 2-daagse event Vermenigvuldig je verkoop ga je de volgende dingen leren EN doen: Je gaat een hele nieuwe mindset creëren rondom het verkopen van je producten/diensten/aanbod. Verkopen begint namelijk met de juiste mindset; Je leert om je te focussen op een specifieke markt, waardoor je expertstatus gaat creëren; Je gaat een gericht salesplan maken, waarmee je het komende jaar gaat werken, waardoor je nieuwe focus creëert; Je leert om je product/dienst onderscheidend te presenteren door het concreet formuleren van je toegevoegde waarde, de basis voor al je verkoop- en marketing-uitingen; Je leert hoe je sociale media effectief kunt inzetten bij het vinden van nieuwe klanten. Wat levert het 2-daagse event je op qua resultaten? Een nieuwe kijk en focus op je ondernemerschap en het binnenhalen van nieuwe opdrachten; Je leert de basis van het structureel verkrijgen van nieuwe klanten en een goed ondernemersinkomen van minimaal ,- op jaarbasis; Helderheid over je doelgroep en toegevoegde waarde; Praktische, direct toepasbare inzichten en methodieken: je kunt hier maandag na het event direct je voordeel mee doen; Waardevolle netwerkcontacten, je bent immers met een groep enthousiaste medeondernemers.

3 Wat is dit 2-daagse event niet? Het is geen massale bijeenkomst van een paar honderd mensen, waarbij je voor slechts enkele dagen een boost krijgt, met veel oneliners en open deuren; Je leert hier geen trucjes om klanten te overtuigen of je product/dienst te verkopen, maar effectieve, bewezen methodieken die je op de manier kunt toepassen die bij jou als persoon past. Het is geen event met een trainer die zichzelf op een voetstuk plaatst, maar met een trainer die oprecht in jouw succes gelooft en je hierbij helpt en motiveert. Reacties van klanten over mijn begeleiding: Mijn doelgroep en toegevoegde waarde duidelijk Toen ik net begonnen was met mijn bedrijf deed ik van alles, maar kon moeilijk mijn exacte doelgroep en toegevoegde waarde omschrijven. Dit zorgde voor een sterk wisselende, bescheiden klantenkring en een niet stabiel inkomen, wat weer zorgde voor veel stress en onzekerheid. Dennis heeft me geleerd hoe ik het beste kan focussen en ik op een onderscheidende manier met nieuwe opdrachtgevers in contact kan komen. Als gevolg hiervan profileer ik me nu sterk naar potentiële klanten. Mijn visie op ondernemen is hierdoor ook positief veranderd. Door deze focus bespaar ik enorm veel tijd, ben ik aantrekkelijker voor mijn klanten en heb ik ook nog eens een uitstekend inkomen. Het programma van Dennis daagt je uit om kritisch naar jezelf te kijken en laat je de stappen zetten die je nodig hebt om succes te creëren. Ik ben Dennis dan ook heel dankbaar hiervoor, want op deze manier kan ik doen waar ik goed in ben, doe ik wat ik leuk vind en voel me nu ook écht ondernemer! Daniëla Tesselaar Expo-PA -

4 Gemakkelijker aan tafel bij bedrijven en meer effectiviteit in verkoopgesprekken Dennis heeft mij geholpen op het moment dat ik net met mijn eigen zaak in energiebesparende adviezen begon. Op dat moment had ik veel verstand van mijn business, maar weinig van het werven van klanten. Tijdens het gevolgde salesprogramma heb ik veel geleerd over het effectief voeren van acquisitie- en verkoopgesprekken en het totale verkoopproces, waardoor dit me nu gemakkelijk afgaat. Dennis levert maatwerk, goede informatie en heldere oefensituaties, zodat ik over de juiste bagage beschik die ik nodig heb bij het werven van nieuwe klanten en opdrachten. Dennis leeft zich goed in, luistert goed en geeft goede feedback en tips en tricks. Hij hield me op respectvolle wijze een spiegel voor, zijn persoonlijk contact is aangenaam en hij komt oprecht en geïnteresseerd over. Joost Rienks Adviesbureau Rienks EAP Het 2-daagse event wordt gegeven door Dennis J. Jansen Dennis J. Jansen heeft jarenlange ervaring in diverse verkoopfuncties en heeft deze ervaring, samen met de laatste kennis op het gebied van verkoop, marketing en toegepaste psychologie, omgezet in een aantal effectieve en doelgerichte programma s. Met zijn werkwijze en programma s, met attitude als drijvende kracht, heeft hij de afgelopen jaren ondernemers en verkopers geholpen om met meer gemak meer omzet te genereren. In zijn programma s combineert hij de beste en nieuwste inzichten, methodieken en strategieën om zo tot topresultaten te komen.

5 Gerichter klanten aantrekken Ik had het geluk dat de klanten in eerste instantie vanzelf naar mij toe kwamen. Maar zij bepaalden daardoor tevens mijn richting: mijn bedrijf was tamelijk stuurloos en onduidelijk. En ik merkte dat de klanten ook niet vanzelf bleven komen: ik had dringend behoefte aan nieuwe klanten. Met behulp van Dennis heb ik geleerd dat het vooral heel belangrijk is je eigen identiteit te bepalen voordat je jezelf kunt verkopen. Daarnaast heb ik mijn verkoopvaardigheden enorm verbeterd, waardoor ik nu gerichter klanten aantrek en ik niet meer met hagel schiet. Ik merk dat ik aanzienlijk meer werk heb gekregen en dat ik vanuit meer rust en ontspanning doe waar ik goed in ben. Dennis heeft een erg persoonlijke en integere manier van werken. Tijdens het programma stellen mensen zich kwetsbaar op en in de veilige omgeving die Dennis biedt en durf je eerlijk en open naar jezelf te kijken. Hij helpt je daardoor om uit je comfortzone te komen en andere manieren uit te proberen en eigen te maken. Hij was voor mij een stimulans om dingen te doen waar ik zelf aan twijfelde of ik het kon. Lotty Rothuizen Tekststudio Schrijven en Schrappen - Voor wie is het event geschikt? Je verkoopt producten en/of diensten met een langer ordertraject, dus geen kanten-klare directe verkoop; Je werkzaamheden zijn nu nog versnipperd en je bent bereid om je meer te gaan specialiseren; Je staat open voor nieuwe inzichten en bent bereid om dingen te leren en kritisch naar jezelf te kijken; Je bent op zoek naar een andere kennis dan die je in het verleden hebt geleerd; Je bent op zoek naar manieren om je klantenkring uit te breiden en meer omzet te genereren.

6 Als je meedoet aan het 2-daagse event, dan krijg je het volgende: Het Vermenigvuldig je verkoop event is een 2-daagse, praktische workshop op 15 en 16 juni a.s. 4 dagdelen (2 dagen) training op een prachtige, rustgevende en inspirerende locatie. We hebben hierbij gekozen voor Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder, nabij Utrecht. Kijk voor meer informatie over deze locatie op De tijden van de trainingsdagen zijn: vrijdag en zaterdag van 9:00u tot 17:00u Op beide dagen een heerlijke lunch en onbeperkt koffie/thee/fris en verrassend lekkere tussendoortjes; Een uitgebreide handout met relevante informatie, templates en handige checklists. Je krijgt bovendien de volgende extra bonussen: Een heerlijk 3-gangen diner op vrijdagavond, na afloop van de eerste dag. Op deze manier kun je nog uitgebreid napraten, netwerken, contacten leggen en ontspannen. Drankjes zijn hierbij inbegrepen; Het e-book Binnenkomen bij bedrijven ter waarde van 37,- excl. BTW met daarin een aantal extra strategieën om direct meer te verkopen. Dit ebook zal tegen de tijd van het event toegestuurd worden. Investering De prijs van het event gaat de komende periode stapsgewijs omhoog, waarbij de uiteindelijke prijs 897,- excl. BTW zal bedragen. Je kunt nu echter gebruik maken van de unieke vroegboekregeling. Je betaalt dan slechts 345,- excl. BTW. Let op: deze vroegboekregeling is geldig tot 14 mei a.s.! Daarna gaat de prijs verder omhoog. Betalingsopties Inschrijven en betalen voor het event gaat heel gemakkelijk via ideal. Maak hiervoor gebruik van de link op Na inschrijving ontvang je direct alle benodigde en relevante informatie over het event in je mailbox, alsmede een digitale factuur.

7 Extra mogelijkheden tot verblijf bij Ernst Sillem Hoeve Als je wilt overnachten bij Ernst Sillem Hoeve (inclusief zwembad, sauna, fitness en bosrijke omgeving, al met al echt aan te raden), dan kun je dit regelen met de locatie zelfs. Ik heb hiervoor met het hotel een aantrekkelijke afspraak gemaakt. Je betaalt voor een overnachting (1- of 2-persoonskamer) inclusief ontbijt een bedrag van 95,- incl. BTW per dag. Het is aan te raden om de dag voor het event al te arriveren op de locatie, zodat je uitgerust en ontspannen aan het event kunt deelnemen. Als je je opgeeft voor het event, dan krijg je hierover automatisch alle relevante informatie. Garantieregeling Gezien de opzet van het programma, ben ik ervan overtuigd dat dit event enorm waardevol is voor jezelf en je onderneming. Mocht je echter merken dat het programma toch niet voldoende aansluit bij je wensen en behoeften, dan kun je besluiten om aan het einde van de eerste dag te stoppen. Je krijgt dan het tot dan toe betaalde bedrag terug, met uitzondering van 159,-- excl. BTW en onder teruggave van de tot dan toe uitgereikte lesmaterialen. Indien je tevens een hotelreservering hebt, dan dient deze door jezelf geannuleerd te worden, vraag bij de locatie naar de hiervoor geldende voorwaarden. De waarde van deze investering Meedoen aan het programma vereist een financiële investering. Je zult echter de kosten van deze investering ruimschoots terugverdienen, als je aan de slag gaat met de aangereikte materie. Hieronder nog eens op een rijtje wat deelname je kan opleveren: Meer klanten; Een heldere visie op ondernemen, je doelgroep en je toegevoegde waarde; Een goed en structureel ondernemersinkomen. Je zou ook eens kunnen kijken wat het je zou kosten als je NIET aan het event deelneemt: Je hebt al langere tijd plannen maar weet niet hoe/hebt moeite om te starten. Wat zijn de kosten hiervan op jaarbasis? Een klein idee of simpele handreiking kan al zorgen voor een nieuwe klant; Je blijft doorgaan op de oude vertrouwde manier, die je niet het aantal klanten oplevert dat je graag zou willen. Dit gaat ten koste van je groei en bijbehorende omzet. En bedenk: alle succesvolle ondernemers investeren in hun persoonlijke groei en verbetering van kennis. Ze realiseren zich dat dit immers de basis van hun succes is en dat dit niet vanzelf komt.

8 Indien je nog vragen hebt of twijfelt of het event iets voor je is, neem dan gerust eerst contact op. Je kunt dit telefonisch doen (via ), via mail of via het formulier op de contactpagina. Ik kijk ernaar uit om je bij het event te ontmoeten, graag tot ziens op 15 juni a.s. in Den Dolder! Hartelijke groet, Dennis J. Jansen p.s.: Dit event helpt je om direct praktisch te kunnen starten met het werven van nieuwe klanten. Als je op zoek bent naar iets anders dan dat je tot nu toe gevolgd hebt, schrijf je dan nu in!

Succesvol je verkooptargets halen!

Succesvol je verkooptargets halen! Succesvol je verkooptargets halen! Het programma is bedoeld voor beginnende en meer gevorderde verkopers en zelfstandige ondernemers die onderstaande situaties herkennen: Je werkt erg hard en maakt lange

Nadere informatie

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Dit jaarprogramma is speciaal bedoeld voor ondernemers

Nadere informatie

Persoonlijk Salesprogramma - Adviesbureau TTM. Sterk in Sales! Start januari 2014

Persoonlijk Salesprogramma - Adviesbureau TTM. Sterk in Sales! Start januari 2014 Sterk in Sales! Start januari 2014 Het salesprogramma is bedoeld voor medewerkers en verkopers die zich in onderstaande situaties herkennen: Je denkt dat sales iets voor je is, of je directeur wil je graag

Nadere informatie

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt

Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Leer in dit jaarprogramma hoe je systematisch nieuwe klanten werft, een aantrekkelijk aanbod creëert en een uitstekend ondernemersinkomen behaalt Dit jaarprogramma is speciaal bedoeld voor ondernemers

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie

17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie Beste lezer, Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit e-book te downloaden, met daarin 17 valkuilen die je moet vermijden bij telefonische acquisitie. Veel ondernemers worstelen met het maken van kwaliteitsafspraken

Nadere informatie

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals!

De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! - Consulting Skills Training Pagina 1 van 6 De Meest Effectieve & Persoonlijke Consulting Skills Training voor Professionals! Los van de inhoud van je advies is het belangrijk om je advies zo goed mogelijk

Nadere informatie

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming

In 9 stappen ondernemer. Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming In 9 stappen ondernemer Tips & tricks bij het starten van je eigen onderneming Inhoudsopgave Stap 1: ben ik wel ondernemer? Stap 2: wat wordt mijn product of dienst? Stap 3: wie zijn mijn klanten en waar

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

3 GEHEIMEN OM BINNEN TE KOMEN BIJ BEDRIJVEN

3 GEHEIMEN OM BINNEN TE KOMEN BIJ BEDRIJVEN DENNIS J. JANSEN 3 GEHEIMEN OM BINNEN TE KOMEN BIJ BEDRIJVEN Beste lezer, Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit gratis mini ebook te bestellen, waarbij je vanaf nu ook wekelijks gratis verkooptips

Nadere informatie

Doorbreek je belemmerende overtuigingen!

Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Doorbreek je belemmerende overtuigingen! Herken je het dat je soms dingen toch op dezelfde manier blijft doen, terwijl je het eigenlijk anders wilde? Dat het je niet lukt om de verandering te maken? Als

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR

5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR 5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR VOOR KENNISONDERNEMERS ZOALS COACHES, TRAINERS EN ADVISEURS DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL OVER LAURA Laura Babeliowsky is één

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

MEER WAARDEVOLLE KLANTEN TM

MEER WAARDEVOLLE KLANTEN TM MEER WAARDEVOLLE KLANTEN TM INTENSIVEJAARPROGRAMMA 2013 Speciaal voor adviseurs, trainers, coaches zoals webdesigners, juristen, advocaten, accountants en andere dienstverlenende ondernemers Herontwerp

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN

KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN KLANTEN WERVEN IN 5 STAPPEN In dit E-book help ik jou als zelfstandig ondernemer in vijf stappen meer klanten te werven. Niet door vage tips te geven, maar door je in vijf stappen naar een plan te leiden.

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF GECERTIFICEERD COACH BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA DOOR LAURA BABELIOWSKY, TOONAANGEVEND BUSINESS-COACH Creëer een succesvol bedrijf als

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Specialist Development Leergang: KOERS

Specialist Development Leergang: KOERS Specialist Development leergang KOERS Pagina 1 van 7 Specialist Development Leergang: KOERS "The future belongs to those who see possibilities before they become obvious." De Specialist Development Leergang

Nadere informatie

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016:

Dit zijn de nieuwe trainingen en workshops van Mankind Mens & Organisatie in 2016: Mankind Mens & Organisatie gelooft in de kracht van dromen en drijfveren in relatie tot ondernemerschap en leiderschap. Dromen en drijfveren vormen de grond waarop ambitie kan groeien. Passie zorgt vervolgens

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA

BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF GECERTIFICEERD COACH BOUW EEN BLOEIEND BEDRIJF BUSINESS COACH CERTIFICATIE JAARPROGRAMMA DOOR LAURA BABELIOWSKY, TOONAANGEVEND BUSINESS-COACH VOOR ZZP-ONDERNEMERS Creëer een succesvol

Nadere informatie

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers

Meer fans, meer focus, meer klanten. Met Anne Raaymakers Meer fans, meer focus, meer klanten Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je weet dat je jezelf en je bedrijf online beter moet presenteren, maar je weet niet zeker hoe je dat moet doen niet

Nadere informatie

Trainingsoverzicht. Marketing en Social Media Trainingen. Eindelijk Eigen Baas

Trainingsoverzicht. Marketing en Social Media Trainingen. Eindelijk Eigen Baas Trainingsoverzicht Marketing en Social Media Trainingen Eindelijk Eigen Baas Inhoud Inleiding/Leeswijzer... 3 Links in het overzicht... 3 Wil je een marketing training volgen?... 3 Voorwaarden voor het

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

Mijn goede voornemens! Werkboek

Mijn goede voornemens! Werkboek ! Werkboek Voor een bruisend en krachtig bedrijfsjaar Marlies van der Meer http://www.meeradvies.com 1 Inhoud Mijn aanbod... 2 Mijn klanten... 4 Mijn inspiratie... 6 Mijn tijdsbesteding... 8 Wie is Marlies

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

MET GEMAK MEER GASTEN

MET GEMAK MEER GASTEN MET GEMAK MEER GASTEN OVER IAMHORECA.NL Gratis horecanetwerk Online gesloten netwerk, geen leveranciers Leren dankzij delen van kennis en contacten Gratis en snel up-to-date blijven HALLO! VOOR WIE IS

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Open Training. Modern Timemanagement. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Open Training Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Wil jij meer

Nadere informatie

Optimaliseer je prestaties

Optimaliseer je prestaties Winst en Groei - Internetmarketing en Verkooptraining Optimaliseer je prestaties 10 Technieken om je prestaties te verbeteren Christo Cornelissen & Mieke Bouquet Alles waar je jezelf op weet te focussen

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk Groepscoachingsprogramma voor (startende) coaches Maak een vliegende start met je coachingspraktijk De coachingsopleiding is voltooid, je bent klaar om je coachingspraktijk op te zetten. Maar waar begin

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels.

Wat is marketing dan wel? De beste omschrijving komt uit het Engels. KENNETH NIEUWEBOER M arketing is meer dan het ontwikkelen van een logo en het bewaken van je huisstijl. Als er een goede strategie achter zit, levert marketing een wezenlijke bijdrage aan het rendement

Nadere informatie

Evaluatie Acquisitietraining Kaap11

Evaluatie Acquisitietraining Kaap11 Evaluatie Acquisitietraining Kaap11 1. Hoe duidelijk was de aankondiging van de bijeenkomst? Uitermate duidelijk 40,0% 4 Zeer duidelijk 60,0% 6 Redelijk duidelijk 0,0% 0 Niet erg duidelijk 0,0% 0 Helemaal

Nadere informatie

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief.

Brochure. Groepstraining - maatwerk. Modern Timemanagement Effectief Werken. 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Brochure Groepstraining - maatwerk Modern Timemanagement Effectief Werken 100% overzicht. De juiste focus. In control. Heerlijk productief. Modern Timemanagement 100% overzicht. De juiste focus. In control.

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

Je gedachten gestructureerd op papier

Je gedachten gestructureerd op papier Online training: Je gedachten gestructureerd op papier Start: 14 september 2015 Een online programma, mét coaching, voor ondernemers en werknemers Voor als je logisch opgebouwde teksten wil leren schrijven,

Nadere informatie

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes?

Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? Rapportage online marktonderzoek Wat maakt succes? December 2007 / Januari 2008 Door: Marco Bouman, Impulse, Strategie & Marketing Februari 2008 2008 Marco Bouman, alle rechten voorbehouden Het is niet

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

VOORDAT JE START ALS ZZP ER

VOORDAT JE START ALS ZZP ER www.damd.nl Voordat je start als zzp er Voordat je als zzp er gaat starten, is het verstandig om na te gaan of je inderdaad ondernemer wil zijn. Dit kun je doen door aan jezelf vragen te stellen als: zie

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen.

Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Business Passionista Passion, Power & Purpose Jij hebt iets bijzonders te delen, een mooi verhaal of jij hebt iets unieks te bieden waardoor jij het leven van je klanten positief kan veranderen. Be a woman

Nadere informatie

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht

Informatie Maatschappelijke Beursvloer Maastricht Wat is een beursvloer De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

LUPUS: HOE GA JE ER MEE OM? Workshop voor de Lupus Patiënten Groep op zaterdag 7 november 2009 door Ditta van Dijk, MSc.

LUPUS: HOE GA JE ER MEE OM? Workshop voor de Lupus Patiënten Groep op zaterdag 7 november 2009 door Ditta van Dijk, MSc. LUPUS: HOE GA JE ER MEE OM? Workshop voor de Lupus Patiënten Groep op zaterdag 7 november 2009 door Ditta van Dijk, MSc. Twee thema s Ik, mijn ziekte en de buitenwereld Piekeren De oplossingsgerichte methode

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 2: Marketing Mindset Pen en papier? Verkopen Als je niet bereid bent om te verkopen dan kun je nu beter stoppen Dat is heftig Je bent

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Overtuigend en Ontspannen Presenteren

Overtuigend en Ontspannen Presenteren Overtuigend en Ontspannen Presenteren 24 november2015 Jullie doelen? Training Presenteren Minder zenuwen bij presentaties Makkelijker contact met het publiek Wat wél en beter niet te zeggen Meer JA s van

Nadere informatie

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap?

Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Wil je méér innerlijke balans en krachtiger persoonlijk leiderschap? Zoek je een veilige leeromgeving, met humor en diepgang, die toelaat om wérkelijk stappen te zetten in je leven en je werk? DAN IS IETS

Nadere informatie

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes Geschreven door: Heleen Elfrink Heleen Elfrink helpt ondernemers hun innerlijke belemmeringen aan de kant te zetten zodat ze zakelijk succesvol worden

Nadere informatie

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Met deze checklist krijg je inzicht in jouw kansen om in het komende kwartaal een heerlijke golf aan sales op

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by FOODSERVICE SALES ACCELERATOR Powered by & Succesvolle commerciële professionals zijn goed in het helpen van hun klanten. Zij willen écht het verschil maken in het contact met de klant. Het Foodservice

Nadere informatie