1.Wat is E-vaxin? 2 2. Wie werkt er met E-vaxin? 3 3. Gebruikershandleiding frontoffice en verpleegkundigen Gebruikershandleiding ASC 22-25

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1.Wat is E-vaxin? 2 2. Wie werkt er met E-vaxin? 3 3. Gebruikershandleiding frontoffice en verpleegkundigen Gebruikershandleiding ASC 22-25"

Transcriptie

1 1 van 25 Inhoudsopgave handleiding E-vaxin Onderwerp 1.Wat is E-vaxin? 2 2. Wie werkt er met E-vaxin? 3 3. Gebruikershandleiding frontoffice en verpleegkundigen Gebruikershandleiding ASC 22-25

2 2 van Wat is E-vaxin? E-vaxin is een database waarin gegevens worden geregistreerd van leerlingen en medewerkers van bedrijven. Hierbij gaat het om de registratie van bijvoorbeeld hepatitis B trajecten, tuberculose, griep en MRSA.

3 3 van Wie werkt er met E-vaxin? Bij Ease wordt er door verschillende afdelingen en functies met E-vaxin gewerkt. Frontofficemedewerkers, verpleegkundigen, medewerkers van het ASC ( Administratief ServiceCentrum). Zij hebben ook allemaal hun eigen autorisaties en mogelijkheden. In de volgende hoofdstukken wordt dit nader besproken.

4 4 van Gebruikershandleiding frontoffice en verpleegkundigen. 3.1 Inloggen Via de administrator ontvang je je inloggegevens. Ga naar voer je gebruikersnaam en wachtwoord en klik rechtsboven op aanmelden. 3.2 Werknemer zoeken In het volgende scherm klik je linksboven op werkmenu:

5 5 van 25 Hierna klik je op werknemer zoeken: Klik in het vak geboortedatum en voer de geboortedatum in van de betreffende persoon. Klik hierna op het vergrootglas of Enter:

6 6 van 25 Dubbelklik op de naam van de persoon die je zoekt: In het volgende scherm zie je dan de NAW-gegevens( Naam, Adres, Woonplaats). Hierin kun je zaken aanvullen of wijzigen. Daarna opslaan door onderaan de pagina op opslaan te klikken.

7 7 van 25 Onder het kopje Acties en info vind je, indien aanwezig, de brieven die verstuurd zijn naar deze klant: Bij Opmerkingen kun je zaken noteren die je niet kwijt kunt onder het kopje Medisch. Zoals zaken die je met de klant afspreekt, ook de arts noteert hier het beleid als iemand bijvoorbeeld een boostertraject ingaat. Zorg ervoor dat je de notities die je hierin maakt via een vast format doet: eerst de datum, dan de inhoud en tot slot je initialen.

8 8 van 25 Het scherm Medisch spreekt voor zich: Onder Dienstverbanden vind je terug waar deze persoon werkzaam is en eventuele vorige werkgevers:

9 9 van 25 Bij Hepatitis vind je alle informatie die hierover bekend is bij deze persoon. In het voorbeeld hieronder zie je dat de meest recente titerbepaling (RTB) is uitgevoerd op Je ziet ook dat het hier om een risicoloper gaat. Tevens kun je hierin zien, indien bekend, hoeveel vaccinaties iemand gehad heeft en wanneer. Ook kun je vanuit dit scherm een titerpasje afdrukken. Dit wordt momenteel via backoffice gedaan aangezien de printer die hiervoor bestemd is, de zogenaamde Zebra-printer, ook backoffice staat: (TITERVERIFICATIE)

10 10 van 25 Onder het TBC icoontje vind je info omtrent tuberculose, zoals mantouxtesten die gezet zijn. Als je in dit scherm op nieuw klikt dan kun je alle nieuwe zaken invoeren, zoals wanneer de nieuwe mantoux is gezet, op de dag dat hij wordt afgelezen kun je dit hier ook invullen. Als iemand wordt doorverwezen naar de tuberculosebestrijding noteer je hier ook die gegevens: Bij Thorax vind je gedane thoraxfoto s en kun je ook nieuwe aanvragen die je hebt gedaan invoeren voor thoraxfoto s. In het bovenste veld vul je eerst de informatie in die je hebt en klik op opslaan. Om een nieuwe thorax erin te zetten klik je op nieuw :

11 11 van 25 IGRA, hier vind je IGRA testen die de betreffende persoon heeft gehad via Ease. Nieuwe IGRA testen die gedaan worden kun je toevoegen door op het icoontje nieuw te klikken: Griep, hier vind je de griepvaccinaties die betreffende persoon gekregen heeft via Ease. Ook hierin kun je nieuwe griepvaccinaties toevoegen door op het icoontje nieuw te klikken:

12 12 van 25 Bij MRSA kun je zien welke MRSA testen de betreffende persoon heeft gehad. Een nieuwe test kun je invoeren door op het icoontje nieuw te klikken. En alle gevraagde gegevens in te vullen en op te slaan. Vervolgens klikt je op het rechts wijzend pijltje links van de ingevoerde test. Daarna op het potloodje om in te voeren op welke plaats je een MRSA kweek afneemt. Dit herhalen voor elke kweek die je afneemt.

13 13 van 25 Bij Labaanvragen vind je terug wanneer welke aanvragen zijn gedaan, de uitslag hiervan en of ze zijn afgehandeld. Indien afgehandeld is dit afgevinkt.

14 14 van 25 Onder het icoontje Financieel vind je factureringen die gedaan zijn bij deze klant: Bij Correspondentie vind je terug welke brieven of pasjes naar de klant zijn verstuurd. In dit scherm kun je ze ook nogmaals openen.

15 15 van Werknemer invoeren Voer je inloggegevens in en klik op aanmelden Hierna klik je op werkmenu

16 16 van 25 Dan klik je op invoeren werknemer Het veld dat nu volgt, vul je zo volledig mogelijk in, ook het BSN nummer. Daarna klik je op opslaan.

17 17 van 25 In het volgende scherm kun je de werkgever toevoegen, dit doe je door op het icoontje dienstverbanden te klikken. Om een nieuw dienstverband in te voeren, klik je op nieuw.

18 18 van 25 Voer in het volgende scherm alle bekende gegevens in. Als je de werkgever geselecteerd hebt, kun je ook organisatie, functie en locatie selecteren. Alle bedrijven die een contract hebben met Ease vind je in E-vaxin. Bij werkgever-id vul je indien bekend het personeelsnummer in. Daarna klik je op het groene vinkje om op te slaan.

19 19 van 25 In het volgende scherm zie je voor welke vaccinaties/ onderzoeken er afspraken zijn gemaakt met betreffende werkgever. Een werknemer kan meerdere werkgevers hebben! Voor meer info omtrent acties en info, opmerkingen, medisch zie hoofdstuk 3.2. Bij hepatitis, kun je bestaande en nieuwe gegevens invoeren. Voer de gegevens van de eerste visite in als die er nog niet instaan en klik op opslaan.

20 20 van 25 In dit scherm kun je vervolgens nieuwe of historische vaccinaties invoeren. Heeft iemand bijv. al alle vaccinaties elders gehad, kun je dat kwijt bij historie. Als je iets wil wijzigen bij een vaccinatie die er al in staat, klik je op het potloodje. Ook onder de kopjes tbc, thorax, en griep kun je nieuwe onderzoeken, of vaccinaties toevoegen. Vul als eerste altijd het veld bovenin in, eerste visite. Vul gevraagde gegevens zoveel mogelijk in, maak hierbij gebruik van de pull-down menu s. Vergeet niet om ook het vakje afgehandeld aan te vinken en klik op het groene vinkje om op te slaan.

21 21 van 25 Indien er een mantoux is gezet en iemand komt om af te lezen, klik je op het icoontje tbc. Daarna op het potloodje. De uitslag en evt. doorverwijzing kun je kwijt in dit veld. Bij labaanvragen zie je bloedbepalingen die reeds gedaan zijn en kun je ook nieuwe invoeren. Klik hiervoor in het scherm labaanvragen op nieuw. Vul wederom alle gegevens in.

22 22 van Gebruikershandleiding ASC 4.1 Controle invoer Het ASC controleert aan de hand van de noodformulieren of registratieformulieren de invoer die door de frontoffice-medewerker of de verpleegkundige is gedaan. Hierbij wordt gekeken naar algemene persoonsgegevens, kwalificering, gegevens uit het verleden m.b.t. hepatitis B, tbc, varicella. Ook wordt de ondernomen actie van Ease gecontroleerd en de afhandeling. Dit doe je weer via: - werkmenu - werknemer zoeken - geboortedatum - naam selecteren en dubbelklik - controleer NAW-gegevens - Klik daarna op het icoontje van betreffende handeling, bijvoorbeeld hepatitis - Check of alles compleet is en ook afgehandeld is aangevinkt. Indien er medische bijzonderheden zijn dan gaan deze formulieren door naar de arts, welke beoordeelt, de info invoert indien nog niet gebeurd ( in het medische invoerveld van E-vaxin), en eventueel nieuw beleid bepaald naar aanleiding van deze informatie.

23 23 van 25 Medisch invoerveld

24 24 van Verwerking antistoftiters Titeruitslagen worden dagelijks afgerond naar boven ingevoerd in E-vaxin. Controleer juiste datum- en titervermelding in hepatitis B veld. De volgende werkdag uitvoeren van de opdracht printen titerbrieven van de dag tevoren op Ease briefpapier. Ook het bestand aanmaken titerpassen wordt uitgevoerd. Dit gaat beide via de balk bovenin: correspondentie, brievenoverzicht en dan dubbelklik. Dan verschijnt per datum de brieven en pasjes die aangemaakt zijn en verstuurd moeten worden. Achteraan de regel kun je het betreffende document openen en dan printen en versturen. Een a tweemaal per week worden hepatitis B titers < 100 door de arts beoordeeld en wordt verder beleid bepaald conform stroomdiagram AZM of stroomdiagram bedrijven. Indien nieuwe laboratoriumopdrachten nodig zijn, voert de arts deze in in E-vaxin. Tevens vermeldt de arts in het veld opmerkingen het beleid. Varicellatiters die negatief zijn gaan door naar de arts die deze afhandelt en invoert. Positieve titers worden door het ASC gedaan. Controleer juiste datum- en tijdvermelding in Varicella veld. Ook hierbij wordt de volgende werkdag de titerbrief geprint en verstuurd.

25 25 van MRSA uitslag Medewerker van backoffice voert de uitslagen in E-vaxin, zie bovenstaande stappen. Klik op MRSA, vul de uitslag in, klik achteraan de regel op brief. Sla de brief op op het bureaublad. Mail hem vervolgens naar betreffende klant als bijlage. 4.4 Mutaties AZM Zoek op SAP nummer in SAP. Daar vind je de geboortedatum. Daarna kun je via E-vaxin naar betreffende klant gaan en via het kopje dienstverbanden datum in of uit dienst noteren. 4.5 Correspondentie ( brieven, titerpasjes) Via beginscherm E-vaxin, klik je op correspondentie. Dan kun je brieven van een bepaalde periode selecteren. Print de brief die je moet versturen 1 x op Ease papier ( voor de klant) en 1 x op blanco papier voor in het dossier. Dit geldt voor alle brieven, behalve voor titeruitslagen! Aangezien deze in E-vaxin staan. Titerpasje maak je door bij afdrukken de Zebra printer te selecteren.

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding HWO V3. Versie:

Handleiding HWO V3. Versie: Handleiding HWO V3 Versie: April 2016 Inhoudsopgave INLOGGEN... 3 ZOEKFUNCTIES... 4 NIEUW STANDAARD PROTOCOL AANMAKEN... 7 PROGRAMMA AANMAKEN VOOR CLIËNT... 12 BESTAAND PROTOCOL BEWERKEN... 17 MAAK EIGEN

Nadere informatie

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 4 Stap 3: Inloggen... 5 Stap 4: Les boeken... 5 Golfnieuws... 6 Informatie...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Handleiding Occure verzuimportaal

Handleiding Occure verzuimportaal Handleiding Occure verzuimportaal April 2015 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Inloggen Inloggen Checklist voor verdere handelingen 3. Openingsscherm Mijn Dashboard Overzicht Actueel Verzuim, Acties, Managementrapportages

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Sfeer van invloed vragenlijst

Gebruikershandleiding Sfeer van invloed vragenlijst Gebruikershandleiding Sfeer van invloed vragenlijst Talent Scanner Inhoud 1. Testlogins aanmaken... 3 1.1 Aanmelden bij het testsysteem als beheerder... 3 1.2 Aanmaken van logins voor kandidaten... 4 2.

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Quick Guide. Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten

Quick Guide. Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten Quick Guide Fytek Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - - Quick Guide Inhoudsopgave blz: Stap 1: Inloggen 3 Stap 2: Cliënt gegevens invoeren 4 Stap

Nadere informatie

Digitaal Wedstrijd Formulier. Handleiding voor de teller

Digitaal Wedstrijd Formulier. Handleiding voor de teller Digitaal Wedstrijd Formulier Handleiding voor de teller Het Digitaal Wedstrijd Formulier (afgekort : DWF) is de moderne manier van het registreren van wedstrijden in de Nederlandse volleybalcompetitie.

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen Met webapplicatie Tropaz 2.0 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Algemeen... 5 1.1 Inlogscherm... 7 1.2 Wachtwoord vergeten... 8 1.3 Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv Handleiding Berichtensysteem Multitask ICT bv Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 2 Berichten 4 2.1 Berichten bekijken 5 2.1.1 Ongelezen berichten 5 2.1.2 Zoeken 5 2.1.3 Berichten accorderen 5 2.1.4 Bericht gelezen

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handboek portal OSGMetrium Personeel. Handboek Portal Payroll gebruik

Handboek portal OSGMetrium Personeel. Handboek Portal Payroll gebruik Handboek Portal Payroll gebruik Inhoudsopgave Inloggen 2 Nieuwe payroll opdracht 7 Uitbreiding payroll opdracht 12 Wijziging payroll opdracht 16 Overzichten 20 Grondslagen Facturen 24 Overzicht Fasen indeling

Nadere informatie

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem 1. Inloggen Ga naar het volgende internetadres: www.hogrefe-online.com U kunt hier uw serienummer en wachtwoord invullen. Klik

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Handleiding FPZregistratie. Diabetes Module Service Apotheek

Handleiding FPZregistratie. Diabetes Module Service Apotheek Handleiding FPZregistratie Diabetes Module Service Apotheek Handleiding FPZregistratie Diabetes module. Inhoud Pagina Hoofdstuk 1 Algemeen 3 1.1. Inloggen en discipline wisselen. 3 1.2. Patiënt oproepen.

Nadere informatie

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding LIVE Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave DWF voor begin van de wedstrijd - scheidsrechter en coaches... 2 Thuis coach:...

Nadere informatie

Handleiding Xpert Suite

Handleiding Xpert Suite Handleiding Xpert Suite Inhoud Handleiding Xpert Suite... 1 Inloggen... 3 Startpagina... 3 Overzicht werknemers... 3 Werkgevergegevens... 5 Medewerker gegevens... 6 Nieuwe werknemer toevoegen... 6 Dienstverband...

Nadere informatie

Dossier/aanvraag/voorziening aanmaken

Dossier/aanvraag/voorziening aanmaken AEOLUS VERSIE 1 AEOLUS Dossier/aanvraag/voorziening aanmaken Aeolus Back Versie 1 / 18-9-2018 Horlings & Eerbeek Automatisering BV behoudt zich het recht informatie in dit document te allen tijde te kunnen

Nadere informatie

Formulieren o.b.v. Vrije Overzichten

Formulieren o.b.v. Vrije Overzichten Formulieren o.b.v. Vrije Overzichten EDUscope Administratie Versie 1.0 19-04-2016 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046-4571830 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1.1 Formulier toevoegen... 3

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2

Nadere informatie

e-boekhouden.nl Handleiding voor de facturatiemodule Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Accountants Boekhouden Ledenadministratie Beheer

e-boekhouden.nl Handleiding voor de facturatiemodule Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Accountants Boekhouden Ledenadministratie Beheer e-boekhouden.nl Handleiding voor de facturatiemodule Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Accountants Boekhouden Ledenadministratie Beheer e-boekhouden.nl is een product van SkillSource. Maart

Nadere informatie

Handleiding Koopvaardij Portaal

Handleiding Koopvaardij Portaal Handleiding Koopvaardij Portaal (kvdportaal.nl) Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. 1. Inloggen op Koopvaardij Portaal 2. Werknemer zoeken 3. Arbeidsverhouding

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS Let op: Zendingen dienen altijd voor 14:00 uur aangemeld te zijn. Dit in verband met de controle op de orders die binnen komen en de indeling van de wagen. Voor

Nadere informatie

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND

WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND premie- en inningssystematiek WIJZIGEN VAN EEN BESTAAND DIENSTVERBAND HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor Woningcorporaties (SPW). OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een

Nadere informatie

Handleiding Logicx web portal Order- en informatiesysteem Logicx Transport

Handleiding Logicx web portal Order- en informatiesysteem Logicx Transport Handleiding Logicx web portal Order- en informatiesysteem Logicx Transport Logicx Berging BV Afd. Planbaar transport Zwolseweg 386 7345AL Wenum-Wiesel transport@logicx.nl 055-3694199 www.logicx.nl/ Versie

Nadere informatie

Handleiding Xpert Suite

Handleiding Xpert Suite Handleiding Xpert Suite Inhoud Handleiding Xpert Suite... 1 Inloggen... 3 Startpagina... 3 Overzicht werknemers... 3 Werkgevergegevens... 5 Claimspecificatie(s) inzien... 6 Medewerker gegevens... 7 Salaris

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2.

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER premie- en inningssystematiek AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een nieuwe werknemer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Weebly: Stappenplan voor docenten

Weebly: Stappenplan voor docenten Weebly: Stappenplan voor docenten Stap 1: Registratie Ga naar http://education.weebly.com/ Voordat u aan de slag kunt met Weebly moet u zich inschrijven. U vult uw gebruikersnaam en uw e-mailadres in en

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Talent Scanner testsysteem

Gebruikershandleiding Talent Scanner testsysteem Gebruikershandleiding Talent Scanner testsysteem Talent Scanner Inhoud 1. Testlogins aanmaken... 3 1.1 Aanmelden bij het testsysteem als beheerder... 3 1.2 Aanmaken van logins voor kandidaten... 4 2. Logins

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) 0 Handleiding DEMO Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) Inhoudsopgave Volleybal.nl account aanmaken... 1 Oefenen met Digitaal wedstrijdformulier thuis...

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal. versie 2

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal. versie 2 HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL Versie t.b.v. VerzuimSignaal 1/ 14 INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk: 1. Algemeen blz. 3 1.1. Inleiding blz. 3 1.2. Inloggen blz. 3 1.3. Systeemeisen blz. 3 1.4. Servicedesk blz. 3 Hoofdstuk:

Nadere informatie

Handleiding LCC Benchmarking Tool

Handleiding LCC Benchmarking Tool Handleiding LCC Benchmarking Tool Stap1. De tool http://benchmarking.zorgenbouw.nl opent met de onderstaande pagina. Op de openingspagina voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in die u van de beheerder

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

Geachte MR CLEAN-Registry onderzoeker,

Geachte MR CLEAN-Registry onderzoeker, Geachte MR CLEAN-Registry onderzoeker, Dank u zeer voor het aanmelden van een patiënt voor de MRCLEAN-Registry. Mocht u vragen hebben of onduidelijkheden kunt u onder kantooruren bellen met de MRCLEAN-Registry

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven

KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven KIWA - CertIS Gebruikershandleiding NCP Bedrijven Kiwa-NCP Gebruikershandleiding CertIS Pagina 1 van 21 Document geschiedenis versie Datum Omschrijving Auteur 1.0 2011-06-20 Vertaling Nearshoring Solutions

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein

Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Handleiding voor leidinggevenden Jaargesprekken voeren via het SBA Leerplein Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Wat is het leerplein? als

Nadere informatie

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. -

Handleiding. Trainingsschema's Fytek. Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - Handleiding Trainingsschema's Fytek Fytek is dé app voor therapeuten! Voor meer inzicht en een sneller herstel van uw patiënten. - www.fytek.nl - Inhoudsopgave blz: 1. Inloggen 3 2. Cliënten 4 3. Schema

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Peridos Invulinstructie labaanvraagformulier NIPT

Peridos Invulinstructie labaanvraagformulier NIPT Peridos Invulinstructie labaanvraagformulier NIPT Plaats: Utrecht Datum: 15-03-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.0 1. Inleiding Minister Edith Schippers heeft opdracht gegeven vanaf 1 april

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 april 2015 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 april 2015 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Apple computer,

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces)

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Versie 2.1 19-02-2013 1 Index 1. Inleiding 3 2. Opstarten Worklist 4 a. Start goedkeurproces 4 b. Inloggen 5 c. Overzicht 6 3. Aanstelling goedkeuren/afwijzen

Nadere informatie

Handleiding Fytek trainingsschema s

Handleiding Fytek trainingsschema s Handleiding Fytek trainingsschema s Fysiosoft v.o.f. Oude rijksweg 12 / 4472 AG / s'heerhendrikskinderen www.fysiosoft.nl info@fytek.nl Handleiding Fytek trainingsschema s Inhoud Inhoud... 2 1. Inloggen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Inhoud 1. Inleiding (mijn) personeelsdossier... 3 2. Mijn dossier... 3 3. Mijn instellingen... 5 4. Personeelsdossier... 6 5. De taakbalk aan de linkerzijde...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin

Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin Inhoudsopgave 1 Inleiding:...3 2 Account aanmaken: (éénmalig per lid)...4 2.1 Inlog-account aanvragen:...4 2.2 E-mail kwijt of niet ontvangen:...6

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING 1 U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 augustus 2018 versie 9.1 en hoger

Inloggen in AccountView online voor Mac OS 30 augustus 2018 versie 9.1 en hoger Inloggen in AccountView online Welkom bij eserviceware! Deze handleiding begeleidt u bij de stappen die nodig zijn voor het inloggen in AccountView online. Wanneer u gebruik maakt van een Apple computer,

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MySTEK. Voor bedrijven

Gebruikershandleiding MySTEK. Voor bedrijven Gebruikershandleiding MySTEK Inleiding: U heeft van STEK een brief gekregen met daarin inloggegevens voor MySTEK, de besloten omgeving op www.stek.nl. Deze inloggegevens zijn van het hoofdaccount. Voor

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

1. Soort afspraak Log in op Mijn Richting. Klik vervolgens rechts op de knop <Plan een afspraak in> Hierna komt u op scherm <Afspraak genereren>:

1. Soort afspraak Log in op Mijn Richting. Klik vervolgens rechts op de knop <Plan een afspraak in> Hierna komt u op scherm <Afspraak genereren>: Afspraak plannen Deze instructie laat zien hoe u een afspraak bij een bedrijfsarts kunt inplannen. Het plannen bestaat uit een vijftal stappen: 1. soort afspraak bepalen 2. afspraak plannen 3. afspraak

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Inhoud 1. Aanmaken Nevobo account (Aanvoerder/coach, zaalwacht)... 2 2. Voorafgaand aan de wedstrijd (Aanvoerder/coach, zaalwacht)... 4 3. Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding voor werkgevers in de Metaal en Techniek

Handleiding voor werkgevers in de Metaal en Techniek Handleiding voor werkgevers in de Metaal en Techniek Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. 1. Inloggen op Inzendportaal.nl 2. Een account aanvragen 3. Een account

Nadere informatie

Inleiding. 1 Handleiding IRMA

Inleiding. 1 Handleiding IRMA 1 Handleiding IRMA Inleiding IRMA (ICT Resource Manager) is het registratieprogramma dat gebruikt wordt door ICT AmeRijck. Het staat op de computer in het virtuele kantoor van de Servicedesk. IRMA is niet

Nadere informatie

AEOLUS. Aanvraag verwerken. Aeolus Back Versie 1 /

AEOLUS. Aanvraag verwerken. Aeolus Back Versie 1 / AEOLUS VERSIE 1 AEOLUS Aanvraag verwerken Aeolus Back 10.0.2.0 Versie 1 / 8-2-2017 Horlings & Eerbeek Automatisering BV behoudt zich het recht informatie in dit document te allen tijde te kunnen wijzigen,

Nadere informatie

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Hoofdfiche wijzigen... 3 Mensen Toevoegen.... 3 Een project toevoegen... 5 Deelnemers en begeleiders aan projecten verbinden... 6 Vanuit het verslag

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Uitgebreide informatie over de inrichting en werking van RADAR Lite kunt u vinden op de Service portal. Daar vindt u:

Uitgebreide informatie over de inrichting en werking van RADAR Lite kunt u vinden op de Service portal. Daar vindt u: Snel aan de slag met RADAR Lite Dit stappenplan helpt u om met zo min mogelijk inspanning zo snel mogelijk aan de slag te gaan met RADAR Lite. De hieronder beschreven stappen zijn de minimale instellingen

Nadere informatie

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11

Handleiding. Online bestelsysteem. Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Handleiding Online bestelsysteem Horesca Horecavo Weversbaan 25 2352 BZ Leiderdorp 071 5 41 20 11 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Beginnen... 4 2.1. Inloggen... 5 2.2. Meerdere debiteuren onder één

Nadere informatie

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen: Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. https://meldpunt.arbounie.nl

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier 1 2016-2017 1 Beste Intergrip gebruiker, Voor u ligt de handleiding voor het Digitaal doorstroomdossier. De werkwijze in het systeem wijst zoveel mogelijk voor zich.

Nadere informatie

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Inhoudsopgave: Voor wie 1. Aanmaken Nevobo account (thuis) Aanvoerder/coach, zaalwacht 2. Voorafgaand aan de wedstrijd (thuis) Aanvoerder/coach, zaalwacht

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier

Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Handleiding gebruik DWF Digitaal Wedstrijd Formulier Volleybal In Vriendschap En Samenwerking Voor vragen: Joram van der Schans 06-46 20 02 98 Inhoudsopgave 1. Aanmaken Nevobo account (Aanvoerder/coach,

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

DPD Shipper. Quick start DPD Shipper Central. Versie 1.9

DPD Shipper. Quick start DPD Shipper Central. Versie 1.9 DPD Shipper Quick start DPD Shipper Central Versie 1.9 Inhoudsopgave 1. DPD Shipper... 2 2. Snel starten... 2 3. Inloggen... 3 4. Instellingen... 4 4.1 Afdrukken... 4 4.2 Basis... 5 4.3 Gebruikersbeheer...

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Handleiding verzuimloket

Handleiding verzuimloket Handleiding verzuimloket Uitvoerende instanties Dienst Uitvoering Onderwijs Versie 6.2 24 november 2014 Inhoudsopgave 0. Versiebeheer...3 1. Inleiding...4 2. Meldingen...6 2.1 Raadplegen meldingen...7

Nadere informatie

Inhoud. Edex aanmaken in esis/ parnassys/ lar/ enz. Blz. 18 Afkappunten jongens. Blz. 19 Afkappunten meisjes.. Blz. 20

Inhoud. Edex aanmaken in esis/ parnassys/ lar/ enz. Blz. 18 Afkappunten jongens. Blz. 19 Afkappunten meisjes.. Blz. 20 1 Inhoud Inlogscherm. Blz. 3 Dashboard (leeg). Blz. 4 Edex importeren Blz. 5 Dashboard. Blz. 6 Mijn groepen Blz. 7 Invoerscherm groep Blz. 8 Invoerscherm leerling Blz. 9 Overzicht groep. Blz. 10 Leerling

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie