Van tijdregistratie tot personeelsplanning.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van tijdregistratie tot personeelsplanning. www.gps-time.be"

Transcriptie

1 Van tijdregistratie tot personeelsplanning

2 GPS, uw totaalpartner voor tijdregistratie en personeelsplanning GPS is uw ideale partner voor tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole, camerabewaking, terreinbeveiliging en aanverwante toepassingen. Onze grootste troeven: een totaalservice - één partner voor alles! - en de verregaande integratiemogelijkheden tussen onze verschillende producten en dienstverleningen. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets Registratie van de parkeerstrook tot de loonstrook. GPS - een organisatie met méér dan 20 jaar ervaring - behoort tot de top vijf van grootste tijdregistratiespelers op de Belgische markt. Wij beschikken dan ook over een indrukwekkende referentielijst met honderden geslaagde projecten. Wij leveren systemen aan talrijke bedrijfssectoren en bieden oplossingen voor elke onderneming, ongeacht de omvang. Gedreven door innovatie baseert GPS zijn registratie- en analyseoplossingen steeds op de modernste ICT-technologieën, zowel voor soft- als hardware. Wij hechten enorm belang aan oplossingsgericht advies, een kwaliteitsvolle service én een uitstekende dienstverlening na verkoop. Met elk van onze klanten streven wij naar een jarenlange partnership.

3 Steunpilaar voor uw personeelsdienst De oplossingen van GPS vormen een onmisbare steunpilaar voor elke moderne en efficiënt draaiende peroneelsdienst. Tijd- en jobregistratie, personeelsplanning,... Voor elke registratie- en analysebehoefte heet GPS een passend antwoord. GPS-Time EENVOUDIG EN EFFICIËNT BEHEER VAN TIJDREGISTRATIE GPS-eSuite EEN DIGITALE VERLOFKAART VIA INTERNET Met de softwaremodule GPS-Time beheert u eenvoudig de volledige tijdregistratie van uw medewerkers. Gewone uren, overuren, flexibele uurroosters, vakantie- en verlofdagen, etc. GPS-Time verwerkt het allemaal met het oog op een vlotte en automatische loonadministratie. De ingebouwde foutenzoeker analyseert voortdurend de binnenkomende gegevens en meldt automatisch eventuele afwijkingen. Dit beperkt de dagelijkse manuele tussenkomsten voor opvolging tot een minimum. GPS-Time bevat een handig grafisch overzicht met alle aan- en afwezigheden. Het programma biedt eveneens talrijke rapportage- en exportmogelijkheden. Laat uw medewerkers verlof aanvragen via het bedrijfsintranet of - van eender waar- via internet. Dit kan onmogelijk eenvoudiger dan met de softwaremodule GPS-eSuite. Via de webbrowser controleren uw medewerkers de stand van zaken op hun digitale verlofkaart, vragen ze een verlofdag aan of bekijken ze de gepresteerde en goedgekeurde uren. Diensthoofden verwerken met enkele muisklikken de elektronische verlofaanvragen en behouden daarbij het overzicht van de afwezigheden, gesorteerd per periode en per afdeling. Onderbezette diensten wegens te veel toegekend verlof, overuren waar iemand geen recht op had, etc. Deze dure vergissingen behoren dankzij GPS-eSuite definitief tot het verleden. De volledige elektronische afhandeling betekent een grote ontlasting van de personeelsdienst die geen telefonische verlofaanvragen of geschreven verlofbriefjes meer moet verwerken. De dag van een werknemer... MET GPS VAN DE PARKEERSTROOK TOT DE LOONSTROOK 7.15 uur: de slagbomen gaan open Robbert passeert met zijn toegangsbadge de slagbomen van GPS-Park op de bedrijfsparking uur: voor het oog van de camera Robbert wandelt naar zijn kantoor. Hij wordt gefilmd door digitale camera s aan de ingang van het gebouw.

4 GPS-Visitor SELFSERVICE VOOR BEZOEKERSREGISTRATIE Automatiseer en vereenvoudig de aanmeldingsprocedures voor bezoekers van uw onderneming. GPS-Visitor biedt de ideale oplossing door de combinatie van een kiosk met touchscreen en een softwaremodule. Bezoekers melden zich aan via de infokiosk, waarna de printer een label afdrukt. Bij het buitengaan geven de bezoekers via het scherm aan dat ze het gebouw verlaten. GPS-Plan VIRTUELE BEWAKER VAN UW PERSONEELSBEZETTING Dankzij dit systeem heeft u - zeker in combinatie met GPS-Time - meteen een volledige up-to-date evacuatielijst bij de hand. Het systeem verloopt volledig automatisch, zonder enige tussenkomst van een receptionist. GPS-Plan bewaakt per dag - of voor een periode naar keuze - automatisch de noodzakelijke personeelsbezetting van een dienst, afdeling of machine. Deze permanente monitoring laat toe om snel bij te sturen en voorkomt zo het stilvallen van belangrijke bedrijfsprocessen. Dankzij de integratie met het tijdregistratiesysteem GPS-Time behoudt u voortdurend het overzicht op de prestatiesaldi en afwezigheden van uw medewerkers. Per werknemer stelt u zijn of haar vaardigheden en voorkeuren in. Zo heeft u gegarandeerd de juiste persoon op de juiste plaats. GPS-Job HOEVEEL TIJD VOOR WELKE TAAK? Met GPS-Job registreert u minutieus hoeveel tijd uw medewerkers aan een bepaalde taak besteden. U kunt het aantal gepresteerde uren per order, suborder of bepaalde activiteit eenvoudig opvolgen. GPS-Job geeft u bovendien een online statusoverzicht van de verschillende lopende orders. Het programma past zowel in een productiebedrijf als in een administratieve omgeving voor dossieropvolging. De informatie uit GPS-Job exporteert u eenvoudig naar een facturatie of ERP-pakket. In combinatie met GPS-Time krijgt u zo een perfect overzicht aangaande de productiviteit van uw medewerkers uur: de deuren openen zich De automatische schuifdeuren aan de ingang van de inkomhal openen meteen wanneer Robert zijn badge voor de lezer houdt. Robert start, dankzij de koppeling vn GPS-Access met GPS-Time, nu ook officieel met werken uur: dan voor de ene klant, dan voor de andere Robert heeft een drukke werkdag voor de boeg. Hij moet taken verrichten voor verschillende klanten. Met GPS-Job registreert hij nauwgezet wat hij voor elke klant doet, hetgeen nadien eenvoudig gefactureerd kan worden.

5 Uw partner voor tijdregistratie, geïntegreerd met Paxton GPS-Access Paxton connector ÉEN SLUITEND SYSTEEM VOOR TOEGANGSCONTROLE GPS-Access biedt een sluitend systeem voor toegangscontrole in uw bedrijfsgebouwen. Volledig op maat verleent u aan uw medewerkers bepaalde toegangsrechten terwijl bezoekers niet binnen kunnen. Risico s met verloren of gekopieerde sleutels behoren definitief tot het verleden. In een handomdraai blokkeert u een verloren toegangsbadge. Het systeem geeft u online alle nodige informatie over wie zich in de gebouwen bevindt en wat de status is van elke deur. U kunt zelfs per persoon of per deur een historiek opvragen. GPS-Access staat garant voor een totaaloplossing, volledig volgens uw behoeftes. Dankzij de koppeling met GPS-Time kunt u de toegangsbadge eveneens voor tijdregistratie gebruiken. Daarnaast hebben wij in ons gamma ook nog een draadloos systeem, wat uitermate handig is in bestaande gebouwen : verlof goedkeuren Robert is eveneens dienstverantwoordelijke: hij moet het verlof goedkeuren van zijn medewerkers. Voor de binnenkomende verlofaanvragen gaat hij eenvoudig na of de continuïteit van zijn dienst niet in het gedrang komt. 15 uur: een vertegenwoordiger ontvangen Een vertegenwoordiger brengt hem een bezoek en draagt een bezoekerslabel dat hij dankzij GPS-Visitor voor zichzelf heeft afgeprint in de inkomhal. Zijn aanwezigheid staat vanzelfsprekend geregistreerd.

6 Onze troeven Garant voor een totaaloplossing GPS staat garant voor totaaloplossingen. Onze producten en diensten omvatten alle behoeftes van bedrijven inzake registratie- en analysetoepassingen voor personeel en veiligheid. Voor elke oplossing bepalen onze vakspecialisten samen met u het concept. Tijdens de kick-off meeting beschrijven we het project tot in de kleinste details. U mag vervolgens rekenen op een piekfijne uitvoering, zowel qua hard- als software, waarbij GPS de volledige coördinatie op zich neemt. Ook voor de nodige opleidingen staan wij in. De juiste technologieën GPS innoveert voortdurend en selecteert de beste technologieën voor zijn toepassingen. Voor onze database werken we al jarenlang met de solide software van Progress. Deze software staat garant voor een enorme betrouwbaarheid en een verbluffend onderhoudsgemak. U als klant krijgt de vertrouwde look van Microsoft voorgeschoteld. Dit garandeert een korte leercurve bij uw medewerkers en een optimaal gebruiksgemak. Door de keuze voor enerzijds Progress en anderzijds Microsoft combineert GPS the best of both worlds. GPS mag zich voor beide softwarepakketten certified partner noemen. GPS werkt als basis steeds met stabiele standaardsoftware die we vervolgens op uw maat configureren. DIt houdt in dat we alle parameters en formules instellen zodat onze toepassingen perfect passen in uw specifieke situatie. Al onze oplossingen zijn IP-based en kunnen we veilig en vlot installeren op uw bestaande bedrijfsnetwerk. Blijvende ondersteuning Wanneer u eenmaal investeert in een oplossing van GPS, groeit uw module mee doorheen de tijd. Ons servicecontract bevat - naast de helpdesk - ook alle kleine en grote upgrades. Zo bent u optimaal verzekerd tegen een veroudering van onze producten. Zonder opnieuw te moeten investeren, biedt GPS een lifetime use van zijn toepassingen. Partners op lange termijn GPS streeft met elke klant naar een partnership op langere termijn. Onze salesverantwoordelijken vormen een honkvaste en solide equipe. Ze zijn allemaal technisch geschoold in onze producten en diensten. Samen met u zoeken ze naar de juiste oplossingen en treden ze op als uw ambassadeur binnen ons bedrijf. U mag daarbij steeds rekenen op één aanspreekpunt. Kwaliteit als rode draad GPS streeft steeds naar de hoogste kwaliteit. We laten niets aan het toeval over om onze beloftes na te komen. De hele bedrijfsstructuur hebben we gericht op een optimale klanttevredenheid. Zo investeren we continu middelen in klanttevredenheidsonderzoeken, klantenopvolging, opleidingen en trainingen, monitoring van onze afspraken, kwaliteitsbewaking, etc. Dit resulteerde dan ook in een ISO9001 certificaat. 18 uur: naar huis Via het bedrijfsintranet gaat Robert op zijn eigen digitale verlofkaart na hoeveel verlofdagen hij nog heeft. Via GPS e-suite kunnen meteen de nog gewenste vakantiedagen worden aangevraagd. 18 uur: naar huis Robert verlaat het bedrijf. Zijn overuren werden netjes geregistreerd.

7 GPS Time, Oosterring 9, Genk-Zuid Zone 8, 3600 Genk, Tel: ,

When time is the issue

When time is the issue www.dotsys.eu TIMEMANAGER TimePresence HR Management Aan- en afwezigheidsopvolging Time@Work Projectopvolging Nacalculatie en facturatie Berekening productiviteit, rentabiliteit en efficiëntie TimeAccess

Nadere informatie

Varkensmarkt 1/3 2850 Boom Tel : 03/844.35.23 Fax : 03/844.35.24 E-mail : info@dotsys.be Website : www.dotsys.be

Varkensmarkt 1/3 2850 Boom Tel : 03/844.35.23 Fax : 03/844.35.24 E-mail : info@dotsys.be Website : www.dotsys.be 1 TimeManager voor Windows De moderne manager kan niet meer zonder een tijdregistratiesysteem. TimeManager voor Windows is een modern en gebruiksvriendelijk pakket waarmee u de efficiëntie van uw werkplaats

Nadere informatie

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl

Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl oaltijd n l ien n overal e g eactuele b o u gebouweninformatie we n b e h e e r Asset Facility Management B.V. info@asset.nl www.asset.nl Margrietstraat 1 Postbus 4 5400 AA Uden telefoon 0413 26 04 55

Nadere informatie

portimagazine december 2010 Assurnet

portimagazine december 2010 Assurnet portimagazine december 2010 Assurnet 3 Editoriaal 4 Port-e-Mail Uw mailbox steeds bij de hand 6 Waarom Port-e-Mail? U werkt zonder Port-e-Mail? Ontdek de risico s ervan! 8 Port-e-Mail Uw collega's getuigen

Nadere informatie

RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL ZOOMANAGEMENT

RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL ZOOMANAGEMENT RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL ZOOMANAGEMENT RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL ZOOMANAGEMENT Syx Automations is marktleider voor het aanleveren van automatiseringssoftware aan enkele van de

Nadere informatie

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole

Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole Product fiche: Software SynGuard voor toegangscontrole SynGuard biedt een volledige oplossing voor uw bedrijf voor toegangscontrole en bezoekersregistratie. De applicatie SynGuard is perfect schaalbaar

Nadere informatie

ADVOCATENSOFTWARE TOGA. NextGen. Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor

ADVOCATENSOFTWARE TOGA. NextGen. Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor TOGA NextGen ADVOCATENSOFTWARE Voor een eenvoudig maar compleet beheer van uw advocatenkantoor INHOUD WAAROM informatiseren? 3 TOGA advocatensoftware 4 MODULES STANDAARDMODULES 5 Dossierbeheer Documenten

Nadere informatie

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management

De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management De meest intelligente beveiligingsoplossing. Nedap Security Management Tijd om grenzen te verleggen. Sommige industrieën accepteren bestaande tekortkomingen als onveranderbaar. Maar om echt te kunnen voorzien

Nadere informatie

voorstelling van partner in professionele automatiseringsoplossingen Software voor : Document Management Workflow Management

voorstelling van partner in professionele automatiseringsoplossingen Software voor : Document Management Workflow Management partner in professionele automatiseringsoplossingen voorstelling van Software voor : Document Management Ambachtstraat 8 9700 Oudenaarde Tel: +32.(0)55/300.320 Fax: +32.(0)55/300.104 Workflow Management

Nadere informatie

Beheers de complexiteit

Beheers de complexiteit Beheers de complexiteit Voor KMO s. Door een KMO. Bij de ontwikkeling van het Dave concept houden we vooral de KMO voor ogen. We streven naar een betaalbare oplossing die kan meegroeien met de evolutie

Nadere informatie

in de toonzaal van Piscaer

in de toonzaal van Piscaer S U C C E S S T H R O U G H VA L U E I N N OVAT I O N S P O T L I G H T Toekomstmuziek in de toonzaal van Piscaer S O L U T I O N S ifacto Integration Framework (IIF) laat Microsoft Dynamics NAV communiceren

Nadere informatie

Martijn van den Dobbelsteen, Van Gogh Museum (Amsterdam) RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL MUSEUMMANAGEMENT

Martijn van den Dobbelsteen, Van Gogh Museum (Amsterdam) RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL MUSEUMMANAGEMENT Martijn van den Dobbelsteen, Van Gogh Museum (Amsterdam) RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL MUSEUMMANAGEMENT RECREATEX SOFTWARE VOOR PROFESSIONEEL MUSEUMMANAGEMENT Syx Automations is marktleider voor

Nadere informatie

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert

Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Het innovatieve CRM-pakket dat uw leven - en dat van uw klanten - verandert Hoe pakt u het aan om uw klant op zijn wenken te bedienen? Hoe geeft u hem het gevoel dat u hem door en door kent, dat u inspeelt

Nadere informatie

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control

Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Exact Financials Enterprise Risicobeheersing, compliance en control Inhoud 2 Passend bij uw behoeften 4 Exact Financials Enterprise, het product 6 Exact Financials Enterprise en u 8 Financieel management

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Soft-Naert bvba Tel : 051/308537. Mariastraat 4 Fax : 051/314854. 8870 Izegem E-mail : info@soft-naert.be

Inhoudsopgave. Soft-Naert bvba Tel : 051/308537. Mariastraat 4 Fax : 051/314854. 8870 Izegem E-mail : info@soft-naert.be Inhoudsopgave 1 Voorstelling Soft Naert... 2 2 Overzicht van onze producten en diensten... 4 2.1 ERP-software op maat... 4 2.2 ERP-softwarepakketten... 4 2.3 Hardware en netwerken... 4 3 Enkele referenties

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort

Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort Integrale oplossingen in beveiliging, veiligheid en comfort Beveco: sterk in systeemintegratie en regeltechniek BEVECO IS GESPECIALISEERD IN SYSTEEMINTEGRATIE TRAJECTEN EN VERZORGT DE COMPLETE REGELTECHNIEK

Nadere informatie

HEALTHCARE. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen

HEALTHCARE. Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen HEALTHCARE Prodware creëert, integreert 1 en beheert IT oplossingen Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen. Prodware creëert, integreert en beheert IT-oplossingen gebaseerd op het Microsoft

Nadere informatie

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk

Exact Synergy. Maakt beslissen overzichtelijk Exact Synergy Maakt beslissen overzichtelijk Inhoud 2 Ontwikkeld voor úw uitdagingen 4 Exact Synergy, het product 6 De motor achter Exact Synergy 10 Grip op menselijk kapitaal 18 Volledig inzicht in de

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening Zakelijke dienstverlening Een branche oplossing van Prodin Business Solutions Wat houdt Prodin voor de zakelijke dienstverlening in? Over Prodin en uw branche > De Prodin Branche oplossing Zakelijke dienstverlening

Nadere informatie

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB

Sage BOB 50. De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s. Buitengewone prestaties binnen handbereik! BOB Sage Buitengewone prestaties binnen handbereik! De meest performante en rendabele oplossing voor KMO s De software voor commercieel beheer en boekhouding die pragmatische innovatie, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU

D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU D e o b j e c t i e v e z a k e n p a r t n e r i n t e le c o m m u n i c a t i e DIENSTENMENU BTC TELECONSULT, DE MICHELINSTER IN DE TELECOMMARKT Als u lekker wilt gaan eten heeft u keuze uit een groot

Nadere informatie

Support Microsoft Exchange

Support Microsoft Exchange Support Microsoft Exchange Onderdeel van Mijn beheer Support Microsoft Exchange Managementsamenvatting Heeft u onvoldoende capaciteit of kennis in huis om maximale beschikbaarheid van uw ICT-infrastructuur

Nadere informatie

september magazine 2008

september magazine 2008 portimagazine september 2008 Editoriaal Beste makelaar, 3 Voorwoord 4 Even voorstellen Claude Rapoport, Afgevaardigd Bestuurder Pina Vitanza, directeur Marketing en Producten 6 ISS Full Care Een uiterst

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Productoverzicht UNIT4: producten en diensten voor het MKB UNIT4 ontwikkelt ruim 30 jaar praktijkgerichte bedrijfssoftware

Nadere informatie

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices voor gemeenten KPN Lokale Overheid Inhoudsopgave Het Nieuwe Samenwerken 4 Nieuwe diensten 5 Digitale Werkomgeving Gemeenten (DWG) 5 GemBox

Nadere informatie

Flynth online Arbeidszaken.

Flynth online Arbeidszaken. Flynth online Arbeidszaken. Welkom bij Flynth Flynth adviseurs en accountants BV behoort tot de tien grootste aanbieders van advies- en accountantsdiensten in Nederland. Enthousiasme, betrokkenheid en

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. XtraLarge. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. XtraLarge. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers XtraLarge Thuis in uw bedrijf 2 UNIT4 Multivers XtraLarge UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk

Nadere informatie