Van tijdregistratie tot personeelsplanning.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van tijdregistratie tot personeelsplanning. www.gps-time.be"

Transcriptie

1 Van tijdregistratie tot personeelsplanning

2 GPS, uw totaalpartner voor tijdregistratie en personeelsplanning GPS is uw ideale partner voor tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole, camerabewaking, terreinbeveiliging en aanverwante toepassingen. Onze grootste troeven: een totaalservice - één partner voor alles! - en de verregaande integratiemogelijkheden tussen onze verschillende producten en dienstverleningen. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets Registratie van de parkeerstrook tot de loonstrook. GPS - een organisatie met méér dan 20 jaar ervaring - behoort tot de top vijf van grootste tijdregistratiespelers op de Belgische markt. Wij beschikken dan ook over een indrukwekkende referentielijst met honderden geslaagde projecten. Wij leveren systemen aan talrijke bedrijfssectoren en bieden oplossingen voor elke onderneming, ongeacht de omvang. Gedreven door innovatie baseert GPS zijn registratie- en analyseoplossingen steeds op de modernste ICT-technologieën, zowel voor soft- als hardware. Wij hechten enorm belang aan oplossingsgericht advies, een kwaliteitsvolle service én een uitstekende dienstverlening na verkoop. Met elk van onze klanten streven wij naar een jarenlange partnership.

3 Steunpilaar voor uw personeelsdienst De oplossingen van GPS vormen een onmisbare steunpilaar voor elke moderne en efficiënt draaiende peroneelsdienst. Tijd- en jobregistratie, personeelsplanning,... Voor elke registratie- en analysebehoefte heet GPS een passend antwoord. GPS-Time EENVOUDIG EN EFFICIËNT BEHEER VAN TIJDREGISTRATIE GPS-eSuite EEN DIGITALE VERLOFKAART VIA INTERNET Met de softwaremodule GPS-Time beheert u eenvoudig de volledige tijdregistratie van uw medewerkers. Gewone uren, overuren, flexibele uurroosters, vakantie- en verlofdagen, etc. GPS-Time verwerkt het allemaal met het oog op een vlotte en automatische loonadministratie. De ingebouwde foutenzoeker analyseert voortdurend de binnenkomende gegevens en meldt automatisch eventuele afwijkingen. Dit beperkt de dagelijkse manuele tussenkomsten voor opvolging tot een minimum. GPS-Time bevat een handig grafisch overzicht met alle aan- en afwezigheden. Het programma biedt eveneens talrijke rapportage- en exportmogelijkheden. Laat uw medewerkers verlof aanvragen via het bedrijfsintranet of - van eender waar- via internet. Dit kan onmogelijk eenvoudiger dan met de softwaremodule GPS-eSuite. Via de webbrowser controleren uw medewerkers de stand van zaken op hun digitale verlofkaart, vragen ze een verlofdag aan of bekijken ze de gepresteerde en goedgekeurde uren. Diensthoofden verwerken met enkele muisklikken de elektronische verlofaanvragen en behouden daarbij het overzicht van de afwezigheden, gesorteerd per periode en per afdeling. Onderbezette diensten wegens te veel toegekend verlof, overuren waar iemand geen recht op had, etc. Deze dure vergissingen behoren dankzij GPS-eSuite definitief tot het verleden. De volledige elektronische afhandeling betekent een grote ontlasting van de personeelsdienst die geen telefonische verlofaanvragen of geschreven verlofbriefjes meer moet verwerken. De dag van een werknemer... MET GPS VAN DE PARKEERSTROOK TOT DE LOONSTROOK 7.15 uur: de slagbomen gaan open Robbert passeert met zijn toegangsbadge de slagbomen van GPS-Park op de bedrijfsparking uur: voor het oog van de camera Robbert wandelt naar zijn kantoor. Hij wordt gefilmd door digitale camera s aan de ingang van het gebouw.

4 GPS-Visitor SELFSERVICE VOOR BEZOEKERSREGISTRATIE Automatiseer en vereenvoudig de aanmeldingsprocedures voor bezoekers van uw onderneming. GPS-Visitor biedt de ideale oplossing door de combinatie van een kiosk met touchscreen en een softwaremodule. Bezoekers melden zich aan via de infokiosk, waarna de printer een label afdrukt. Bij het buitengaan geven de bezoekers via het scherm aan dat ze het gebouw verlaten. GPS-Plan VIRTUELE BEWAKER VAN UW PERSONEELSBEZETTING Dankzij dit systeem heeft u - zeker in combinatie met GPS-Time - meteen een volledige up-to-date evacuatielijst bij de hand. Het systeem verloopt volledig automatisch, zonder enige tussenkomst van een receptionist. GPS-Plan bewaakt per dag - of voor een periode naar keuze - automatisch de noodzakelijke personeelsbezetting van een dienst, afdeling of machine. Deze permanente monitoring laat toe om snel bij te sturen en voorkomt zo het stilvallen van belangrijke bedrijfsprocessen. Dankzij de integratie met het tijdregistratiesysteem GPS-Time behoudt u voortdurend het overzicht op de prestatiesaldi en afwezigheden van uw medewerkers. Per werknemer stelt u zijn of haar vaardigheden en voorkeuren in. Zo heeft u gegarandeerd de juiste persoon op de juiste plaats. GPS-Job HOEVEEL TIJD VOOR WELKE TAAK? Met GPS-Job registreert u minutieus hoeveel tijd uw medewerkers aan een bepaalde taak besteden. U kunt het aantal gepresteerde uren per order, suborder of bepaalde activiteit eenvoudig opvolgen. GPS-Job geeft u bovendien een online statusoverzicht van de verschillende lopende orders. Het programma past zowel in een productiebedrijf als in een administratieve omgeving voor dossieropvolging. De informatie uit GPS-Job exporteert u eenvoudig naar een facturatie of ERP-pakket. In combinatie met GPS-Time krijgt u zo een perfect overzicht aangaande de productiviteit van uw medewerkers uur: de deuren openen zich De automatische schuifdeuren aan de ingang van de inkomhal openen meteen wanneer Robert zijn badge voor de lezer houdt. Robert start, dankzij de koppeling vn GPS-Access met GPS-Time, nu ook officieel met werken uur: dan voor de ene klant, dan voor de andere Robert heeft een drukke werkdag voor de boeg. Hij moet taken verrichten voor verschillende klanten. Met GPS-Job registreert hij nauwgezet wat hij voor elke klant doet, hetgeen nadien eenvoudig gefactureerd kan worden.

5 Uw partner voor tijdregistratie, geïntegreerd met Paxton GPS-Access Paxton connector ÉEN SLUITEND SYSTEEM VOOR TOEGANGSCONTROLE GPS-Access biedt een sluitend systeem voor toegangscontrole in uw bedrijfsgebouwen. Volledig op maat verleent u aan uw medewerkers bepaalde toegangsrechten terwijl bezoekers niet binnen kunnen. Risico s met verloren of gekopieerde sleutels behoren definitief tot het verleden. In een handomdraai blokkeert u een verloren toegangsbadge. Het systeem geeft u online alle nodige informatie over wie zich in de gebouwen bevindt en wat de status is van elke deur. U kunt zelfs per persoon of per deur een historiek opvragen. GPS-Access staat garant voor een totaaloplossing, volledig volgens uw behoeftes. Dankzij de koppeling met GPS-Time kunt u de toegangsbadge eveneens voor tijdregistratie gebruiken. Daarnaast hebben wij in ons gamma ook nog een draadloos systeem, wat uitermate handig is in bestaande gebouwen : verlof goedkeuren Robert is eveneens dienstverantwoordelijke: hij moet het verlof goedkeuren van zijn medewerkers. Voor de binnenkomende verlofaanvragen gaat hij eenvoudig na of de continuïteit van zijn dienst niet in het gedrang komt. 15 uur: een vertegenwoordiger ontvangen Een vertegenwoordiger brengt hem een bezoek en draagt een bezoekerslabel dat hij dankzij GPS-Visitor voor zichzelf heeft afgeprint in de inkomhal. Zijn aanwezigheid staat vanzelfsprekend geregistreerd.

6 Onze troeven Garant voor een totaaloplossing GPS staat garant voor totaaloplossingen. Onze producten en diensten omvatten alle behoeftes van bedrijven inzake registratie- en analysetoepassingen voor personeel en veiligheid. Voor elke oplossing bepalen onze vakspecialisten samen met u het concept. Tijdens de kick-off meeting beschrijven we het project tot in de kleinste details. U mag vervolgens rekenen op een piekfijne uitvoering, zowel qua hard- als software, waarbij GPS de volledige coördinatie op zich neemt. Ook voor de nodige opleidingen staan wij in. De juiste technologieën GPS innoveert voortdurend en selecteert de beste technologieën voor zijn toepassingen. Voor onze database werken we al jarenlang met de solide software van Progress. Deze software staat garant voor een enorme betrouwbaarheid en een verbluffend onderhoudsgemak. U als klant krijgt de vertrouwde look van Microsoft voorgeschoteld. Dit garandeert een korte leercurve bij uw medewerkers en een optimaal gebruiksgemak. Door de keuze voor enerzijds Progress en anderzijds Microsoft combineert GPS the best of both worlds. GPS mag zich voor beide softwarepakketten certified partner noemen. GPS werkt als basis steeds met stabiele standaardsoftware die we vervolgens op uw maat configureren. DIt houdt in dat we alle parameters en formules instellen zodat onze toepassingen perfect passen in uw specifieke situatie. Al onze oplossingen zijn IP-based en kunnen we veilig en vlot installeren op uw bestaande bedrijfsnetwerk. Blijvende ondersteuning Wanneer u eenmaal investeert in een oplossing van GPS, groeit uw module mee doorheen de tijd. Ons servicecontract bevat - naast de helpdesk - ook alle kleine en grote upgrades. Zo bent u optimaal verzekerd tegen een veroudering van onze producten. Zonder opnieuw te moeten investeren, biedt GPS een lifetime use van zijn toepassingen. Partners op lange termijn GPS streeft met elke klant naar een partnership op langere termijn. Onze salesverantwoordelijken vormen een honkvaste en solide equipe. Ze zijn allemaal technisch geschoold in onze producten en diensten. Samen met u zoeken ze naar de juiste oplossingen en treden ze op als uw ambassadeur binnen ons bedrijf. U mag daarbij steeds rekenen op één aanspreekpunt. Kwaliteit als rode draad GPS streeft steeds naar de hoogste kwaliteit. We laten niets aan het toeval over om onze beloftes na te komen. De hele bedrijfsstructuur hebben we gericht op een optimale klanttevredenheid. Zo investeren we continu middelen in klanttevredenheidsonderzoeken, klantenopvolging, opleidingen en trainingen, monitoring van onze afspraken, kwaliteitsbewaking, etc. Dit resulteerde dan ook in een ISO9001 certificaat. 18 uur: naar huis Via het bedrijfsintranet gaat Robert op zijn eigen digitale verlofkaart na hoeveel verlofdagen hij nog heeft. Via GPS e-suite kunnen meteen de nog gewenste vakantiedagen worden aangevraagd. 18 uur: naar huis Robert verlaat het bedrijf. Zijn overuren werden netjes geregistreerd.

7 GPS Time, Oosterring 9, Genk-Zuid Zone 8, 3600 Genk, Tel: ,

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing.

U begrijpt dat een deel van uw administratie weinig geautomatiseerd is. TeamPlayer biedt nu voor u de oplossing. Waarom TeamPlayer? Wellicht heeft u reeds een administratief programma waarmee uw boekhouding, facturatie of bestellingen worden beheerd. Deze programma s schieten echter tekort als het gaat over nog andere

Nadere informatie

SDP ERA. Registratie- en planningsoftware

SDP ERA. Registratie- en planningsoftware SDP ERA Registratie- en planningsoftware Wie is SDP? Onderzoek & ontwikkeling SDP is een Belgisch IT-bedrijf dat voluit investeert in eigen onderzoek en ontwikkeling. De onderneming heeft al meer dan 30

Nadere informatie

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS

WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS AL MEER DAN 20 JAAR DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN WORKFORCE MANAGEMENT SOLUTIONS IN RETAIL, LOGISTIEK EN INDUSTRIE TOTAALOPLOSSING VOOR WFM VRAAGSTUKKEN Softbrick Workforce

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning

Team. Tijd. Tools. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke en vlotte mobiele planning Waarom? U beschikt over een onderneming van minstens 5 gebruikers en constateert dat u naast uw administratieve software meer en meer zaken moet bijhouden buiten deze software. biedt een volledig geautomatiseerd

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

BiziMan Werkt voor u!

BiziMan Werkt voor u! Werkt voor u! WebsiteKing.be Een totaaloplossing voor elke ondernemer BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genoemd, dat beschikt over een aantal basismodules

Nadere informatie

Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module

Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module Product fiche: SynPeople e-hr employee self services module SynPeople e-hr werkt 100% geïntegreerd in SynPeople en staat voor employee en managers self services. Dank zij SynPeople e-hr kan het volledige

Nadere informatie

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole. Paxton Access

Net2 toegangscontrole. Paxton Access Net2 toegangscontrole Paxton Access Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem kunt u bepalen wie er toegang krijgt tot uw gebouw. Sleutels

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Elegant

Architectuur SynGuard Elegant Architectuur SynGuard Elegant Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

Toegangscontrole: Net 2

Toegangscontrole: Net 2 Net2 toegangscontrole Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem kunt u bepalen wie er toegang krijgt tot uw gebouw. Sleutels doen dat ook,

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau

Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau Firmware informatiseert en automatiseert productiebedrijf Verbau VerBau is een jonge, dynamische producent van desserts. Ons uitgebreid gamma aan producten wordt steeds vervaardigd met de meest hoogwaardige

Nadere informatie

Astrow Web en de Management Self Service (MSS)

Astrow Web en de Management Self Service (MSS) Astrow Web en de Management Self Service (MSS) Astrow Web is een compleet modulaire oplossing voor tijdregistratie, aanwezigheids-registratie, HR management, employee self service, toegangscontrole en

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning

Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning Webplanner Ervaar de voordelen van Online personeelsplanning De Déhora webplanner is dé online oplossing om makkelijk en snel personeel te plannen. Geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden zoals productieplanning,

Nadere informatie

Eenvoudig, performant, flexibel, veilig... en betaalbaar

Eenvoudig, performant, flexibel, veilig... en betaalbaar PlanExpert Eenvoudig, performant, flexibel, veilig... en betaalbaar Wie al een beetje rondgekeken heeft op de Belgische markt heeft twee soorten planningssystemen gezien: zeer performante maar ook zeer

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners verzorgt vanuit Wijnegem full service VIP-vervoer naar meetings, conferenties en internationale luchthavens.

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Gebruiken van Net2 Timesheet

Gebruiken van Net2 Timesheet Gebruiken van Timesheet Timesheet software Timesheet is een eenvoudig aanwezigheidsregistratie programma ontworpen om te werken met het toegangscontrole systeem. Gebruikers, Afdelingen en beheerders bestaand

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 30 45 65 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire frankeerconcept sluit optimaal aan bij de

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

SpotOnMedics Personeel

SpotOnMedics Personeel SpotOnMedics Personeel Online personeel & salarisadministratie De personeelsadministratie op orde in één digitale omgeving? Dat kan. SpotOnMedics richt zich alleen op fysiotherapeuten en paramedisch specialisten.

Nadere informatie

RADIO AUTOMATION FLEXIBLE SCALABLE POWERFUL

RADIO AUTOMATION FLEXIBLE SCALABLE POWERFUL RADIO AUTOMATION FLEXIBLE SCALABLE POWERFUL PERfect schaalbare oplossing INTUïTIEVE bediening De AerOn Studio radio-automatisering heeft een in de praktijk bewezen performance, eenvoudige bediening, stabiliteit

Nadere informatie

On-the-Road transport

On-the-Road transport On-the-Road transport Verbeter uw planning en distributie Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Effciënte transportplanning met On-the-Road Tijd is geld, zeker voor transportbedrijven. Daarom is het

Nadere informatie

Tijdsregistratie. Personal Handboek

Tijdsregistratie. Personal Handboek Tijdsregistratie Personal Handboek Deze gebruikersgids is bedoeld voor alle medewerkers die Efficiënt Personal gebruiken. Efficiënt maakt het mogelijk voor medewerkers om via een web browser de klokkaart

Nadere informatie

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure

Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Kassa systeem voor de detailhandel Infobrochure Bizziware bvba Beverenstraat 131 8810 Lichtervelde (0495) 57 80 26 www.bizziware.be info@bizziware.be Algemeen Kassa Studio is het resultaat van jarenlange

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning?

Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Hoe zorgt u voor maximale uptime met minimale inspanning? Qi ict Delftechpark 35-37 2628 XJ Delft T: +31 15 888 04 44 F: +31 15 888 04 45 E: info@qi.nl I: www.qi.nl De service-overeenkomsten van Qi ict

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

Toelichting bij onze werkwijze

Toelichting bij onze werkwijze Toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk Referentie: IDH_20120713_HDP_V2.0 Datum: 23 juli 2015 COLOFON TITEL Een toelichting bij onze werkwijze GMI group Helpdesk UITGEVER GMI group N.V. De Pintelaan

Nadere informatie

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale

Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Servicecontracten Snel weer bereikbaar na een storing in uw telefooncentrale Telefonisch niet meer bereikbaar door een storing in de telefooncentrale? Daar sta je als bedrijf niet vaak bij stil. Het is

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/14 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning Sneller en gemakkelijker plannen met Time-Wize Planning Time-Wize Planning Betere grip op arbeidstijd en daarmee personeelskosten Hoeveel medewerkers zijn er? Wie is er wanneer? Wie gaat het werk doen?

Nadere informatie

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt

Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt Een H.R. oplossing voor het beheer van planners, aan- en afwezigheden, volledige interactieve met interne communicatie, simpel en efficiënt AAN- & AFWEZIGHEDEN, TIJDREGISTRATIE, TOEGANGSCONTROLE, PLOEG

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Roosters instellen Locaties en Activiteiten Pasjes / druppels Weekstaten Wie is binnen Rapportages Roosters instellen Wanneer een medewerker weekstaten indient,

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Onze brochure op maat voor BlueBerry UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Onze brochure op maat voor BlueBerry UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Onze brochure op maat voor BlueBerry UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Dit is even een voorbeeld om te kijken of de e-mail doorkomt. UNIT4 Multivers Paperless Thuis in uw bedrijf

Nadere informatie

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP!

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! De cloud is al lang geen hype meer. In diverse branches heeft het de manier waarop organisaties met IT omgaan veranderd en

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie

Employee Self Service

Employee Self Service Employee Self Service Met de online verloftool van OKc HR Software vragen medewerkers via het internet zelf hun afwezigheden aan, raadplegen ze de status van hun aanvragen en bekijken het overblijvend

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Customized Information Solutions

Customized Information Solutions Customized Information Solutions Vereenvoudig het dagelijks beheer van uw bedrijf! Maak kennis met MABS: het complete softwarepakket voor de efficiënte metaalhandelaar. MABS staat voor MetaalAfval BeheerSysteem

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Dienstroosterplanning een probleem?

Dienstroosterplanning een probleem? Dienstroosterplanning een probleem? Niet met ICMT & SAGA Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke planningssoftware ICMT Dienstroosters 2 Hét zorg-informatiesysteem Een zorg-informatiesysteem heeft geen

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

Aerohive WiFi-netwerken

Aerohive WiFi-netwerken Maak kennis met: Aerohive WiFi-netwerken Inleiding De manier waarop WiFi wordt gebruikt en de eisen die worden gesteld aan een WiFi-netwerk voor organisaties zijn fundamenteel aan het veranderen. Een nieuwe

Nadere informatie

Syx Automations. ReCreateX. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1

Syx Automations. ReCreateX. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 ReCreateX Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 SYX AUTOMATIONS - introductie Marktleider in de Benelux betreffende software- en automatiseringsoplossingen voor de recreatiewereld. Reeds 25

Nadere informatie

Net2 - Totale toegangscontrole

Net2 - Totale toegangscontrole Paxton Access Net2 - Totale toegangscontrole PC gebaseerde toegangscontrole van Paxton Access. Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem

Nadere informatie

Haal meer uit uw productie en logistiek

Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Efficiency Flexibility Traceability Quality Time-to-market Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Productievloer, magazijn en medewerkers... De Clercq Solutions

Nadere informatie

Domino. de totaaloplossing

Domino. de totaaloplossing BLACKBOX GEREGISTREERD KASSASYTEEM Domino de totaaloplossing HKC is een innovatieve partner die kassaoplossingen biedt voor de horeca Door de persoonlijke aanpak kan HKC u een snelle en correcte service

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van e-mail m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van e-mail Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Zou het niet iedeaal zijn

Zou het niet iedeaal zijn Zou het niet iedeaal zijn ...als op de eerste werkdag van een nieuwe medewerker alles klaarstaat?! Er zal geen discussie over bestaan. Het zou ideaal zijn wanneer alle voorzieningen op de eerste werkdag

Nadere informatie

1 MAAK KENNIS MET TNT

1 MAAK KENNIS MET TNT 1 MAAK KENNIS MET TNT 2 WELKOM WIJ ZIJN TNT WELKOM AANGENAAM! WIJ ZIJN TNT. THE PEOPLE NETWORK We zijn een wereldwijd team van experts dat klaarstaat om de beloftes waar te maken die u aan uw klanten doet.

Nadere informatie

Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls

Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls Modulaire toegangscontrole oplossing van Koole Controls Maak kennis met onze slimme, modulaire oplossingen voor toegang Koole Controls heeft een breed scala aan slimme deursloten en kaartlezers. Door de

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

tailor-made solutions

tailor-made solutions tailor-made solutions TailoR-made solutions Zoekt u een moderne presentatieruimte voor de directie? Overweegt u een auditorium in te richten in uw museum? Wilt u kosten besparen door uw beveiliging te

Nadere informatie

HRM-so ware voor mens en organisa e

HRM-so ware voor mens en organisa e HRM-so ware voor mens en organisa e Wat biedt Prinsys mij? HRM (Digitale) Medewerkerdossiers Werving en selectie Verlof- en verzuim Afspraken maken Salarisverhogingsrondes Reorganisaties Rapportage Procesbewaking

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole

Net2 toegangscontrole Net2 toegangscontrole De intelligente beveiligingsoplossing voor uw gebouw Net2 toegangscontrole Net2 is een gebruiksvriendelijk en flexibel, netwerk gebaseerd toegangscontrolesysteem dat het beveiligen

Nadere informatie

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten

Beheer zelf uw wervingsactiviteiten Beheer zelf uw wervingsactiviteiten > Recruitment Technologie > Applicant Tracking > Webbased HR Software EEN COMPLEET E-RECRUITMENT SYSTEEM HR Organizer by Echoweb Spoorwegstraat 5 bus 3 1933 Zaventem

Nadere informatie

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard.

Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Overstappen op VoIP i.c.m. Online Dashboard. Online Dashboard is de nieuwe dienst van WeTalk Telecom gebaseerd op hosted PBX IP telefonie. Overstappen op VoIP is voor veel organisaties al snel lonend.

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Aanwezigheidsregistratie op werven

Aanwezigheidsregistratie op werven Aanwezigheidsregistratie op werven Via Checkinatwork doen werkgevers en aannemers die werken in onroerende staat uitvoeren aangifte van de mensen die op bepaalde werkplaatsen aanwezig zijn. Het systeem

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

CORE COMPETENCES. Boekhoudadministratie Financiële administratie Commerciële admin / ERP E-commerce

CORE COMPETENCES. Boekhoudadministratie Financiële administratie Commerciële admin / ERP E-commerce PARTNER IN AUTOMATISERING Sinds 1987 specialiseert ons systeemhuis zich in de ontwikkeling van efficiënte en gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossingen, die het administratief en commercieel beheer van ondernemingen

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

SIESKA Simpele en Snelle Kassa

SIESKA Simpele en Snelle Kassa Lucky's Pc's Komvest 2 8000 Brugge 050 34.81.54 SIESKA Simpele en Snelle Kassa SIESKA staat voor Simpele en Snelle Kassa! SIESKA is ontwikkeld uit onze eigen behoefte aan een systeem om zo snel mogelijk

Nadere informatie

RAADSMA TOEGANGSBEHEER

RAADSMA TOEGANGSBEHEER KENNIS IS KUNNEN RTB MAAKT HET MOGELIJK DE TOEGANG VAN PERSONEN VOORAF EN OP AFSTAND TE REGELEN. RAADSMA TOEGANGSBEHEER RTB RTB staat voor Raadsma ToegangsBeheer. RTB maakt het mogelijk de toegang van

Nadere informatie