WOONLOKET Orchideeënlaan 17 B-1820 Steenokkerzeel. T 0492/ woonloket@steenokkerzeel.be KANDIDATUUR INSCHRIJVING SOCIALE KAVEL LET OP!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WOONLOKET Orchideeënlaan 17 B-1820 Steenokkerzeel. T 0492/58 00 31 woonloket@steenokkerzeel.be KANDIDATUUR INSCHRIJVING SOCIALE KAVEL LET OP!"

Transcriptie

1 1 WOONLOKET Orchideeënlaan 17 B-1820 Steenokkerzeel T 0492/ woonloket@steenokkerzeel.be KANDIDATUUR INSCHRIJVING SOCIALE KAVEL LET OP! De inschrijvingsperiode wordt afgesloten op 30 september 2013 Alle briefwisseling dient gericht te worden aan het college van burgemeester en schepenen van en te Steenokkerzeel TEL: (02) FAX: (02) steenokkerzeel@steenokkerzeel.be IBAN BE BIC GKCCBEBB

2 2

3 3 Steenokkerzeel, 2013 Geachte, Betreft: de aanvraag tot het kopen van een sociale kavel Ingevolge uw aanvraag vindt u als bijlage de documenten die door u dienen ingevuld te worden. Wij vestigen er graag uw aandacht op dat enkel volledige kandidaturen zullen worden behandeld. Het is dus absoluut noodzakelijk dat: Het aanvraagformulier volledig is ingevuld en door alle partijen is ondertekend. De gewenste keuze van perceel is aangeduid. Volgende bewijsstukken zijn toegevoegd: Kopie van uw laatste aanslagbiljet (ten) Uittreksel uit het bevolkingsregister samenstelling van gezin Getuigschrift van woonst met historiek (*) Verklaring op erewoord inzake onroerend bezit (*) voor beide aanvragers indien niet samenwonend U kandidatuur wordt pas geregistreerd na betaling van het inschrijvingsgeld van 50. Na registratie ontvangt u een bewijs van inschrijving. Sancties: Een kandidaat wordt uit het register geschrapt indien hij/zij: Binnen de 14 dagen niet reageert op een toewijzingsoproep De hem/haar aangeboden kavel, die qua keuze aan de aanvraag beantwoordt, weigert. Zijn adreswijziging niet heeft gemeld. Geen gevolg geeft aan de aanvraag tot actualisatie van zijn/haar gegevens. Frauduleuze verklaringen heeft afgelegd. In al deze gevallen wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

4 4 VOORWAARDE SOCIALE KAVEL Inkomen 1 Op de referentiedatum, mag uw inkomen vertrekkende van het laatst gekende aanslagbiljet van de personenbelasting niet lager zijn dan euro en niet hoger dan: euro voor alleenstaanden euro voor gehuwden en wettelijk of feitelijk samenwonenden. Dat bedrag wordt verhoogd met euro per persoon ten laste euro voor alleenstaanden met 1 persoon ten laste. Dit bedrag wordt verhoogd met euro per persoon ten laste vanaf de tweede persoon ten laste. Als het inkomen minder dan euro bedraagt, wordt het inkomen van het jaar nadien of zelfs van het lopende jaar in aanmerking genomen. Het inkomen kan dan met alle middelen worden aangetoond. Kavel kopen 2 Wie mag een kavel kopen? Om als kandidaat-koper in aanmerking te komen, moet je voldoen aan de voorwaarden zoals bepaald in het overdrachtenbesluit (Besluit Vlaamse Regering 29/09/2006). Hieronder worden de belangrijkste voorwaarden opgesomd. Voorwaarden 3 Verplichtingen als ik zo een kavel aankoop? De op te richten woning moet winddicht zijn binnen een termijn van 4 jaar, te rekenen vanaf het ogenblik van het verlijden van de aankoopakte. Als de koper van een sociale kavel niet aan die verplichting voldoet en er is binnen de termijn van 4 jaar geen enkele bouwactiviteit gestart, wordt de verkoopsovereenkomst van rechtswege ontbonden. Als er al werkzaamheden zijn gestart, maar de constructie nog niet winddicht is, is er een schadevergoeding verschuldigd vanaf het vijfde jaar na het verlijden van de aankoopakte (+ zie overdrachtenbesluit van de Vlaamse Regering). Verder mag de woning maximaal 550 m³ meten, met 25 m³ bijkomend vanaf de derde persoon ten laste. De koper van een sociale kavel mag de kavel niet verder verkopen gedurende een periode van tien jaar, te rekenen vanaf het ogenblik van het verlijden van de aankoopakte. Hij is tevens gehouden de op die kavel op te richten woning gedurende diezelfde termijn persoonlijk te bewonen. Men dient zicht te schikken naar de voorschriften uit de verkavelingsvergunning. De verkavelingsvergunning ligt ter inzage op de dienst stedenbouw. 4 Hoe stel je je kandidaat? Om je kandidaat te stellen moet je het inschrijvingsdocument invullen dat je kan bekomen op de dienst stedenbouw/woonloket en op de website van de gemeente. Het ingevulde document stuur je samen met alle nodige bijlagen aangetekend naar de gemeente of geef je tegen ontvangstbewijs af aan het onthaal. De inschrijving is pas definitief na de betaling van het inschrijvingsgeld van 50 euro. Als een kavel aan de kandidaat-koper wordt toegewezen, wordt het door hem/haar betaalde inschrijvingsgeld terugbetaald

5 5 nadat deze een eenzijdige belofte van aankoop heeft ondertekend. 5 Toewijzing en schrapping? Er wordt voorrang verleend aan kandidaten die een band kunnen aantonen met de gemeente Steenokkerzeel. Dat kan op volgende manieren. Zes jaar onafgebroken in Steenokkerzeel of een buurgemeente gewoond hebben. Minimum halftijds werkzaam zijn in Steenokkerzeel Over andere sociale, maatschappelijke of economische banden met de gemeente beschikken. De kandidaat-koper wordt per gewone brief opgeroepen voor het toewijzingsproces. Als hij niet binnen de veertien dagen reageert of als hij een aan hem aangeboden kavel die aan zijn keuze beantwoordt, weigert, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald, tenzij overmacht kan worden aangetoond. Ook als de kandidaat-koper zijn adreswijziging niet heeft gemeld, wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald. De kandidaat-koper kan op schriftelijk verzoek zijn kandidatuur laten schrappen, in dat geval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald. 6 Eigendom Je mag op het ogenblik dat je je kandidaat stelt in principe geen bebouwbaar of bebouwd goed in volle eigendom of in vruchtgebruik hebben. Voor meer informatie rond de uitzonderingen op deze voorwaarde kan u het woonloket contacteren. (zie bijlage) Zie voorwaarden: Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de voorwaarden voor de overdracht van onroerende goederen door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en de sociale huisvestingsmaatschappijen ter uitvoering van de Vlaamse Wooncode (d.d 29 september 2006) Inkomensvoorwaarde 2013 voor sociale kavels; zie verificatie Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen.

6 6 INSCHRIJVING SOCIALE KAVEL Gegevens van het onroerend goed 1 1Geef aan welke kavel uw voorkeur geniet. Hieronder de twee sociale kavels. U duidt aan welke kavels uw voorkeur genieten. Naast de kavel die u het meeste verkiest, zet u een 1. Naast het tweede een 2. U kan ook kiezen om naast bepaalde kavels géén nummer te plaatsen. Dit betekent dat u niet geïnteresseerd bent in de aankoop van die kavel en dat u er ook niet voor in aanmerking wil komen. Ligging Lot Oppervlakte Prijs voorkeur Artoisstraat/ nieuwstraat Artoisstraat/ nieuwstraat Lot m² euro Lot m² euro Gegevens van de kandidaat-koper(s) Gegevens van de eerste kandidaat-koper 2 1Vul uw persoonsgegevens in. Als bewijs van deze gegevens voegt u als bijlage een kopie van uw identiteitskaart toe. voornaam en naam straat en nummer postcode en plaats telefoon/gsm adres geboortedatum geboorteplaats geslacht man vrouw burgerlijke stand gehuwd Ongehuwd 3 1Wilt u het onroerend goed samen met een tweede kandidaat-koper aankopen? ja. Ga naar 6. neen. Ga naar 9.

7 7 Gegevens van de tweede kandidaat-koper 4 1Vul uw persoonsgegevens in. Als bewijs van deze gegevens voegt u als bijlage een kopie van uw identiteitskaart toe. voornaam en naam straat en nummer postcode en plaats telefoon/gsm adres geboortedatum geboorteplaats geslacht man vrouw burgerlijke stand gehuwd ongehuwd Personen ten laste 5 1Hebt u kinderen ten laste? Zo ja, vul in hoeveel kinderen u ten laste hebt. ja, aantal: Ga naar 6. neen. Ga naar Vul de gegevens van uw kind(eren) in. kind 1 kind 2 voornaam en naam geboortedatum geboorteplaats schoolplichtig ja nee ja nee naam school locatie school kind 3 kind 4 voornaam en naam geboortedatum geboorteplaats schoolplichtig ja nee ja nee naam school locatie school

8 8 7 Heeft u personen ten laste die minimaal voor 66% als mindervalide erkend zijn? Zo ja, vul in hoeveel mindervalide personen u ten laste heeft. ja, aantal: Ga naar 8. neen. Ga naar Vul de gegevens van de mindervalide personen ter uwer laste in. U voegt eveneens de nodige bewijsstukken toe aan dit formulier. voornaam en naam geboortedatum geboorteplaats Persoon 1 Persoon 2 Lokale binding 9 Sinds hoeveel jaren woont en verblijft u onafgebroken in Steenokkerzeel of in een aangrenzende gemeenten. Indien er twee kandidaat-kopers zijn, vult de kandidaat-koper die reeds het langst in de gemeente woont deze vraag in. Een bewijs van de dienst Bevolking van de relevante gemeente is noodzakelijk. ja(a)r(en) Naam en voornaam: 10 Werkt u minstens halftijds in de gemeente Steenokkerzeel, en dit op de datum van ondertekening van dit document? Indien er twee kandidaat-kopers zijn, volstaat het dat één kandidaat aan deze voorwaarde voldoet. Een bewijs van uw werkgever is noodzakelijk, loonfiches kunnen voldoende bewijs leveren. (ja/neen) Naam en voornaam: 11 Kan u zwaarwichtige en langdurige maatschappelijke, familiale, sociale of economische banden met de gemeente Steenokkerzeel aanduiden? Zoja, omschrijf: Indien er twee kandidaat-kopers zijn, volstaat het dat één kandidaat aan deze voorwaarde voldoet. Voeg alle relevante bewijsstukken toe. Naam en voornaam: Omschrijving:

9 9 Inkomen 12 Hoeveel bedraagt uw jaarlijks belastbaar netto-inkomen of niet belastbaar vervangingsinkomen? U voegt verplicht uw laatst ontvangen aanslagbiljet voor de personenbelasting toe als bijlage toe. Indien er twee kandidaat-kopers zijn, vult u de inkomens van beiden in en voegt u voor beiden het laatst ontvangen aanslagbiljet voor de personenbelasting toe. inkomen (eerste) kandidaat-koper inkomen tweede kandidaat-koper euro euro Eigendom 13 Heeft u of de tweede kandidaat-koper een woning of perceel bestemd voor woningbouw volledig in eigendom of in vruchtgebruik, in België of in het buitenland? ja. Ga naar 14. nee. Ga naar Bevindt u zich in één van volgende situaties? Zoja, dan kan dit er toe leiden dat u zich alsnog kandidaat kan stellen. U voegt dan de relevante bewijsstukken toe bij dit document. De woning of kavel bevindt zich in mede-eigendom van de kandidaat-koper waarvoor de echtscheiding werd ingeleid, overeenkomstig artikel 1254 van het Gerechtelijk Wetboek. De woning of kavel is onderwerp van een onteigeningsbesluit op datum van kandidatuurstelling. De woning werd conform de Vlaamse Wooncode overbewoond of onbewoonbaar geadviseerd of verklaard. De kandidaat-koper is bij datum kandidatuurstelling 55 jaar of ouder. De woning wordt binnen een jaar na het verlijden van de aankoopakte van de sociale kavel verkocht of vervreemd conform artikel 3, 6 van het overdrachtenbesluit. 15 Vul de gegevens van uw onroerende goederen in. gemeente - land straat en nummer of plaatsnaam kadastrale aanduiding aard van het goed aard van het recht goed 1 goed 2

10 10 Verplicht bij te voegen stukken 16 Kruis aan en voeg toe. Uw aanvraag wordt slechts aanvaard en op de datum waarop uw aanvraag volledig is, met inbegrip van onderstaande documenten. Meest recente aanslagbiljet voor de personenbelasting van elke kandidaat-koper; kopie van de identiteitskaart of de verblijfsvergunning van de aanvrager en partner; attest van inburgering of bereid zijn om een inburgeringstraject te volgen; attest afgeleverd door de kas die kinderbijslag uitbetaalt, betreffende het aantal kinderen ten laste; een getuigschrift van woonst van de laatste 6 jaar; uittreksel uit het bevolkingsregister 'samenstelling van het gezin" Attest van minder-validen van het gezin; Formulier B eigendom (bijgevoegd in aanvraag); In geval van echtscheiding: Een attest v/d notaris. Betalingsbewijs 50 euro inschrijvingsgeld op rekeningnummer IBAN BE BIC GKCCBEBB (vermelding sociale kavels gemeente steenokkerzeel + uw naam) Ondertekening 17 Ik verklaar op eer dat de verstrekte gegevens juist zijn en dat ik bereid ben op vraag van de gemeente Steenokkerzeel bijkomende bewijsstukken over te maken. Ik verklaar op de hoogte te zijn van het feit dat deze kandidaatstelling geen garantie biedt tot het daadwerkelijk bekomen van een sociale kavel. De uiteindelijke toewijzing van een sociale kavel aan een kandidaat is, ongeacht de vooropgestelde voorwaarden in het inschrijvingsformulier en de eerdere communicatie, steeds afhankelijk van - het voldoen aan de voorwaarden van het overdrachtenbesluit (Besluit van de Vlaamse regering van 29 september 2006 betreffende de voorwaarden voor de overdracht van onroerende goederen); - het bezorgen van een volledig inschrijvingsformulier met alle nodige stavings- en bewijsstukken; - de betaling van 50 euro inschrijvingsgeld. datum plaats handtekening (eerste) kandidaatkoper handtekening tweede kandidaatkoper (indien van toepassing)

11 11 Aan wie bezorg ik dit formulier? 18 U kan dit formulier: - ofwel aangetekend per post opsturen naar het college van burgemeester en schepenen, Orchideëenlaan 17, 1820 Steenokkerzeel; - ofwel tegen ontvangstbewijs afgeven aan het onthaal, Orchideëenlaan 17, 1820 Steenokkerzeel - Maandag: van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16u - Dinsdag en woensdag: van 9 tot 12 uur - Donderdag: van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16u en van tot 20u - Vrijdag: van 9 tot 12 uur; De datum van indiening van dit formulier is van belang voor uw rangschikking. De datum van de post of de datum van het ontvangstbewijs geldt als bewijs. Wat gebeurt er met mijn aanvraag? 19 Uw aanvraag wordt bekeken, indien u voldoet aan de voorwaarden en de door u gekozen kavel nog beschikbaar is, spreekt het college zich uit over de toewijzing. Voor stedenbouwkundige inlichtingen kan u terecht op de dienst stedenbouw van de gemeente Diensthoofd: Sandrien Luytens T 02/ Mail: stedenbouw@steenokkerzeel.be Andere inlichtingen: Woonloket Lien Beets T02/ T0492/ woonloket@steenokkerzeel.be

12 12 BIJLAGE 1: VERKLARING OP EREWOORD (eigendom) Deze verklaring op erewoord dient om na te gaan of aan de opgelegde eigendomsvoorwaarde is voldaan. De afgelegde verklaring zal worden gecontroleerd. Het is belangrijk dat dit formulier correct wordt ingevuld handtekening niet vergeten. INLICHTINGEN MET BETREKKING TOT DE AANVRAGER EN ANDERE PERSONEN IN HOOFDE WIE DEZE VERKLARING OP EREWOORD WORDT AFGELEGD. Aanvrager Naam en voornaam:. Rijksregisternummer:.. -. Geboortedatum:. Geboorteplaats:.. Partner Naam en voornaam:. Rijksregisternummer:.. -. Geboortedatum:. Geboorteplaats:.. Samenstelling van gezin NAAM VOORNAAM Geboortedatum rijksregisternummer Woonplaats: (straat, nummer, bus) (postcode en gemeente)

13 13 Persoonlijke verklaring op erewoord De aanvrager, zijn echtgenoot of de persoon met wie hij/zij wettelijk of feitelijk samenwoont. Verklaren op erewoord a. Dat hij/zij en de leden van het gezin zoals hieronder opgegeven, op datum van de ondertekening van deze verklaring, geen andere onroerende goederen (1) voor de geheelheid bezitten dan deze hierna vermeld. (2) Gemeente, land Straat, nummer Kadastrale gegevens Aard van het goed Aard van het recht Goed 1 Goed 2 b. In de loop van.. voorgaande jaren zijn overgegaan tot de vervreemding (verkoop, verdeling, schenking, kosteloze afstand, ) van de volgende onroerende goederen of rechten. (4) Datum vervreemding: Ligging en aard van het goed: Bekomen prijs of geschatte waarde: VERPLICHTE HANDTEKENING (EN) Datum handtekening aanvrager, handtekening echtgenoot of partner, (1) Woning, appartement, gebouw, perceel, grond, (2) Indien men geen onroerende goederen of rechten bezit NIHIL vermelden (3) Volle eigendom, vruchtgebruik, blote eigendom, gebruik of bewoning, erfpacht, opstal, (4) Indien tijdens deze periode geen onroerende goederen of rechten werden vervreemd: NIHIL vermelden.

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven?

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Wanneer er iemand bij u wil komen wonen, dient deze persoon aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor de sociale woningbouw te voldoen.

Nadere informatie

A: GEZINSSAMENSTELLING B: WERKSITUATIE EN INKOMEN

A: GEZINSSAMENSTELLING B: WERKSITUATIE EN INKOMEN Dossier volledig (= alle documenten ontvangen en waarborg betaald) op: Gelieve hieronder de gegevens met betrekking tot uw gezinssamenstelling te noteren. Huidig adres: Naam en voornaam Geboortedatum Geboorteplaats/

Nadere informatie

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht)

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Inkomen: Het laatst gekende belastbaar inkomen mag per jaar niet meer bedragen

Nadere informatie

Formulier om u in te schrijven als KANDIDAAT voor een SOCIALE KOOPWONING

Formulier om u in te schrijven als KANDIDAAT voor een SOCIALE KOOPWONING CVBA Lierse Maatschappij voor de Huisvesting Abtsherbergstraat 10 bus 19 2500 Lier tel 03 / 490 30 50 fax 03 / 490 30 59 e-mail info@lmhlier.be Formulier om u in te schrijven als KANDIDAAT voor een SOCIALE

Nadere informatie

& betaald 051/30.25.45 051/31.43.89 info@demandelbeek.woonnet.be www.demandelbeek.be../../..

& betaald 051/30.25.45 051/31.43.89 info@demandelbeek.woonnet.be www.demandelbeek.be../../.. INSCHRIJVINGSPAKKET voor het KOPEN van een sociale koopwoning Datum cv De Mandelbeek - uw partner voor sociale woningbouw - dossier S.H.M. 321 Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen volledig Oostrozebekestraat

Nadere informatie

Vitare bv ovv nv met sociaal oogmerk. Achiel Van Eechautestraat 13 bus 2 B 9800 Deinze T

Vitare bv ovv nv met sociaal oogmerk. Achiel Van Eechautestraat 13 bus 2 B 9800 Deinze T Betreft: Uw aanvraag voor een sociale koopwoning Geachte heer, mevrouw, U heeft gevraagd om te worden ingeschreven in het register van kandidaat-kopers. Vooreerst willen wij u bedanken voor het vertrouwen.

Nadere informatie

DOSSIERNUMMER : INSCHRIJVINGSDATUM: AANVRAAG VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS

DOSSIERNUMMER : INSCHRIJVINGSDATUM: AANVRAAG VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS DOSSIERNUMMER : INSCHRIJVINGSDATUM: Gouverneur Roppesingel 133 3500 Hasselt Tel: 011/26.45.60 Fax: 011/26.45.61 mail via info@cordium.be Openingsuren: Inschrijvingen: Elke werkdag van 08.30 u tot 12.00

Nadere informatie

Hoe werkt het? Ons werkgebied:

Hoe werkt het? Ons werkgebied: Hoe werkt het? 1. Werkgebied en projecten 2. Inschrijvingsvoorwaarden 3. Goed om te weten voor u inschrijft 4. Inschrijving 5. U krijgt een aanbod 6. Verkocht! 7. Nog vragen? U bent op zoek naar een betaalbare

Nadere informatie

Welke gegevens dient u te bezorgen aan S.M. voor Volkshuisvesting wanneer iemand bij U komt bijwonen :

Welke gegevens dient u te bezorgen aan S.M. voor Volkshuisvesting wanneer iemand bij U komt bijwonen : Welke gegevens dient u te bezorgen aan S.M. voor Volkshuisvesting wanneer iemand bij U komt bijwonen : Iedereen die bij een huurder van een sociale woning wil intrekken moet voldoen aan de toelatingsvoorwaarden

Nadere informatie

KANDIDATUUR INSCHRIJVING GEMEENTELIJKE KAVEL

KANDIDATUUR INSCHRIJVING GEMEENTELIJKE KAVEL 1 WOONLOKET Orchideeënlaan 17 B-1820 Steenokkerzeel T 0492/58 00 31 woonloket@steenokkerzeel.be KANDIDATUUR INSCHRIJVING GEMEENTELIJKE KAVEL 2 TOEWIJZINGSREGLEMENT 1. Beschrijving van de kavels 1.1 Afbakening

Nadere informatie

Vitare bv ovv nv met sociaal oogmerk. Achiel Van Eechautestraat 13 bus 2 B 9800 Deinze T

Vitare bv ovv nv met sociaal oogmerk. Achiel Van Eechautestraat 13 bus 2 B 9800 Deinze T te 9800 Deinze Betreft: Uw aanvraag voor een sociale koopwoning Geachte heer, mevrouw, U heeft gevraagd om te worden ingeschreven in het register van kandidaat-kopers. Vooreerst willen wij u bedanken voor

Nadere informatie

voor het KOPEN van een sociale koopwoning

voor het KOPEN van een sociale koopwoning INSCHRIJVINGSPAKKET voor het KOPEN van een sociale koopwoning Datum cv De Mandelbeek - uw partner voor sociale woningbouw - dossier S.H.M. 321 Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen volledig œoostrozebekestraat

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ DE AANVRAAG TOT HET KOPEN VAN EEN SOCIALE WONING

TOELICHTING BIJ DE AANVRAAG TOT HET KOPEN VAN EEN SOCIALE WONING WOONZO cvba Hasseltsesteenweg 28 bus 1 Tel 012/44.02.00 Fax 012/26.37.66 3700 Tongeren e-mail : info@woonzo.be Openingsuren : Inschrijvingen : alle werkdagen van 08.30 u tot 11.30 u elke maandag en dinsdag

Nadere informatie

GEMEENTE STEENOKKERZEEL

GEMEENTE STEENOKKERZEEL Dossiernummer: AANVRAAG TOT HET KOPEN VAN EEN GEMEENTELIJKE KAVEL Ingevolge uw aanvraag vindt u hierbij als bijlage de documenten die door u dienen ingevuld te worden. Wij vestigen er de aandacht op dat

Nadere informatie

Kandidatuurstelling voor het huren van een starterswoning

Kandidatuurstelling voor het huren van een starterswoning Kandidatuurstelling voor het huren van een starterswoning kandidaat-huurder Naam en Voornaam: Straat en Nummer: Postcode en Gemeente: Geboorteplaats: Geboortedatum: Telefoonnummer:. GSM :.. E-Mail :..

Nadere informatie

Inschrijvingsdatum: Definitief kandidatennummer:

Inschrijvingsdatum: Definitief kandidatennummer: Dit vak niet invullen Inschrijvingsdatum: Definitief kandidatennummer: www.woonpuntmechelen.be Aanvraagformulier voor het huren van een sociale woning Met dit formulier kunt u een aanvraag doen om een

Nadere informatie

Per register waarin jij je inschrijft, krijg je een inschrijvingsbewijs met de vermelding van je inschrijvingsnummer en inschrijvingsdatum.

Per register waarin jij je inschrijft, krijg je een inschrijvingsbewijs met de vermelding van je inschrijvingsnummer en inschrijvingsdatum. IK WIL KOPEN Hoe stel ik me kandidaat? Als je een sociale woning of bouwgrond wilt kopen, moet je ingeschreven zijn in het register in de gemeente waar je wil wonen. Dat is een lijst waar iedereen opstaat

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor de kandidatuurstelling van een kavel in de verkaveling Meuletiende fase 2 Posteleinpad Pastinaakplein Warmoespad

Aanvraagformulier voor de kandidatuurstelling van een kavel in de verkaveling Meuletiende fase 2 Posteleinpad Pastinaakplein Warmoespad Aanvraagformulier voor de kandidatuurstelling van een kavel in de verkaveling Meuletiende fase 2 Posteleinpad Pastinaakplein Warmoespad Het aanvraagformulier en de bijlagen moeten ingediend worden - hetzij

Nadere informatie

DOSSIERNUMMER : INSCHRIJVINGSDATUM: AANVRAAG VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS

DOSSIERNUMMER : INSCHRIJVINGSDATUM: AANVRAAG VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS DOSSIERNUMMER : INSCHRIJVINGSDATUM: Gouverneur Roppesingel 133 3500 Hasselt Tel: 011/26.45.60 Fax: 011/26.45.61 Inschrijvingen: Op afspraak contacteer Wendy Vanhex tel. 011/26 45 62 of via e-mail wendy.vanhex@cordium.be

Nadere informatie

CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING

CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING CVBA DE LEIE SOCIALE HUISVESTING NIEUWSTRAAT 81 8940 WERVIK TEL. : 056 / 31 13 64 FAX.: 056 / 31 03 07 VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE CVBA DE LEIE: DATUM INSCHRIJVING: IDENTIFICATIENUMMER: DATUM TOEWIJZING:

Nadere informatie

Gezellige Woningen Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk Bleekstraat 9, 2880 Bornem

Gezellige Woningen Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk Bleekstraat 9, 2880 Bornem Gezellige en Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk Bleekstraat 9, 2880 Bornem INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE WONING NAAM + VOORNAAM Geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER Dienst Huisvesting OCMW De Haan Vak bestemd voor dienst Huisvesting Aanslagbiljet jaar. Formulier gezinssamenstelling : Verklaring op erewoord :... Controle eigendomsvoorwaarde :. verzonden op :..terug

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER 2016

INSCHRIJVINGSFORMULIER 2016 WoonWeb vzw Kontich INSCHRIJVINGSFORMULIER 2016 meneer / mevrouw..... Datum aanvraag: / /2016 Datum verwerking: / /2016 Uniek inschrijvingsnr: Puntenscore: domicilie ::... verblijfsadres : idem of :..

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER AANKOOP SOCIALE KOOPWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER AANKOOP SOCIALE KOOPWONING Mariadal 1 9140 Temse Tel. : 03/771 10 33 Email: info@woonanker.be Inschrijvingsnummer :... Klantnummer :.. Datum van aanvraag:../.../... Uur aanvraag :.....uur 1. PERSOONLIJKE INFORMATIE INSCHRIJVINGSFORMULIER

Nadere informatie

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen.

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen. INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE HUURWONING DE MANDEL CV EN SOCIAAL VERHUURKANTOOR REGIO ROESELARE VZW (Roeselare, Moorslede, Staden, Hooglede, Lichtervelde, Ardooie) Dit vak is voorbehouden voor De Mandel

Nadere informatie

CORDIUM TOEWIJZINGSREGLEMENT VOOR VERKOOP KAVELS

CORDIUM TOEWIJZINGSREGLEMENT VOOR VERKOOP KAVELS CORDIUM TOEWIJZINGSREGLEMENT VOOR VERKOOP KAVELS Verwijzend naar het overdrachtenbesluit van 29.09.2006, gewijzigd bij het besluit van de Vlaamse Regering van 8 december 2011 Toewijzingsreglement sociale

Nadere informatie

SOCIALE KOOPWONINGEN EN KAVELS

SOCIALE KOOPWONINGEN EN KAVELS 1 SOCIALE KOOPWONINGEN EN KAVELS 1. Werkgebied en projecten Bent u op zoek naar een betaalbare woning, appartement of kavel in Geel, Grobbendonk, Herentals, Hulshout, Kasterlee, Meerhout, Vorst-Laakdal

Nadere informatie

U kunt onder bepaalde voorwaarden een sociale woning aankopen. Het gaat dan specifiek over de woningen die door Providentia worden aangeboden.

U kunt onder bepaalde voorwaarden een sociale woning aankopen. Het gaat dan specifiek over de woningen die door Providentia worden aangeboden. Providentia cvba Brusselsesteenweg 191, 1730 Asse Telefoon: 02 454 18 66 Fax: 02 452 35 25 glenn.vanderperre@providentia.be Een sociale woning kopen U kunt onder bepaalde voorwaarden een sociale woning

Nadere informatie

Geelse Huisvesting CVBA - Kameinestraat Geel, 01/01/2017

Geelse Huisvesting CVBA - Kameinestraat Geel, 01/01/2017 1 Bent u op zoek naar een betaalbare woning, appartement of kavel in Geel, Grobbendonk, Herentals, Hulshout, Kasterlee, Meerhout, Vorst-Laakdal of Westerlo? Op onze website http://www.geelsehuisvesting.be

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN HUURWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN HUURWONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN HUURWONING 2016 NIET INVULLEN VERHUURDER VULT DIT VAK IN Ontvangen op: Aantal slaapkamers : (max. RB..) Inschrijvingsdatum: Inschrijvingsnummer:... Ontbrekende documenten:

Nadere informatie

cvba WONEN biedt sociale koopwoningen en sociale bouwgronden te koop aan.

cvba WONEN biedt sociale koopwoningen en sociale bouwgronden te koop aan. cvba WONEN Kantoren : Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) 344 54 59 e-mail : info@cvbawonen.be BELFIUS: IBAN: BE85 0960 0954 3306 BIC: GKCCBEBB BNP PARIBAS FORTIS: IBAN: BE20 0010 6751 0056 BIC:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kader voorbehouden voor de administratie: Datum van ontvangst:.... Volgnummer:... Gelieve dit document in HOOFDLETTERS in te vullen. U mag slechts één formulier invullen. Voeg alle

Nadere informatie

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie.

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie. Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie. Doel van de premie. Artikel 1: 1. Om jonge gezinnen te ondersteunen in de aankoop van een woning op het grondgebied van de gemeente

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING GEMEENTE ANDERLECHT - DIENST HUISVESTING 209 Het formulier moet worden ingediend bij de dienst Huisvesting, Transvaalstraat 2 te 070 Anderlecht. Wij

Nadere informatie

cvba WONEN biedt sociale koopwoningen en sociale bouwgronden te koop aan.

cvba WONEN biedt sociale koopwoningen en sociale bouwgronden te koop aan. cvba WONEN Kantoren : Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) 344 54 59 e-mail : info@cvbawonen.be BELFIUS: IBAN: BE85 0960 0954 3306 BIC: GKCCBEBB BNP PARIBAS FORTIS: IBAN: BE20 0010 6751 0056 BIC:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER Handboogstraat 2 Bus 0013 8000 Brugge Tel. 050/45.90.84 fax 050/32.09.52 e-mail: kristin.dekeyser@brugse-mij-huisvesting.be INSCHRIJVINGSFORMULIER Als kandidaat-koper voor een SOCIALE KOOPWONING en/of

Nadere informatie

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KOOPWONINGEN, APPARTEMENTEN EN KAVELS

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KOOPWONINGEN, APPARTEMENTEN EN KAVELS Inschrijvingsgeld (euro): Betaald op: Inschrijvingsnummer: Brugse Steenweg 2, 8630 VEURNE 058/31 22 40 info@ijzerenzee.be FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE

Nadere informatie

De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers zelf invullen in hoofdletters. Naam en adres van de werkgever:

De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers zelf invullen in hoofdletters. Naam en adres van de werkgever: Aanvraagformulier Dossiernummer: Directie Wonen, Mondiale Solidariteit en Data&Analyse Dienst Wonen BE 0207.725.795 Aanvraag aanvullende lening op afbetaling De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers

Nadere informatie

Rekeningnummer waarop de premie mag uitbetaald worden:.

Rekeningnummer waarop de premie mag uitbetaald worden:. Aanvraag van een verwervingspremie Gemeente Tervuren t.a.v. het college van burgemeester en schepenen Markt 7A bus 2 3080 TERVUREN Ontvangstdatum van de aanvraag Goed om weten! Voor één aankoop kan slechts

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER / Handboogstraat 2 Bus 0013 8000 Brugge Tel. 050/45.90.84 fax 050/32.09.52 e-mail: info@brugse-mij-huisvesting.be INSCHRIJVINGSFORMULIER Als kandidaat-koper voor een SOCIALE KOOPWONING en/of KOOPAPPARTEMENT

Nadere informatie

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen.

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen. INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE HUURWONING DE MANDEL CV EN SOCIAAL VERHUURKANTOOR REGIO ROESELARE VZW (Roeselare, Moorslede, Staden, Hooglede, Lichtervelde, Ardooie) Dit vak is voorbehouden voor De Mandel

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER / Handboogstraat 2 Bus 0013 8000 Brugge Tel. 050/45.90.84 e-mail: info@brugse-mij-huisvesting.be INSCHRIJVINGSFORMULIER Als kandidaat-koper voor een SOCIALE KOOPWONING en/of KOOPAPPARTEMENT (terug te sturen

Nadere informatie

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS 1 ALGEMENE PERSOONLIJKE GEGEVENS VAN DE KANDIDAAT-KOPER(S)

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS 1 ALGEMENE PERSOONLIJKE GEGEVENS VAN DE KANDIDAAT-KOPER(S) cvba WONEN Kantoren : Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) 344.54.59 Fax.(09) 344.98.54 e-mail : info@wonen.woonnet.be Bankrekeningnummers : DEXIA Nr.096-0095433-06 FORTIS Nr.001-0675100-56 FORMULIER

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot het bekomen van een sociale koopwoongelegenheid. 1. Samenstelling van het gezin dat de woonst wil betrekken

Aanvraagformulier tot het bekomen van een sociale koopwoongelegenheid. 1. Samenstelling van het gezin dat de woonst wil betrekken Aanvraagformulier tot het bekomen van een sociale koopwoongelegenheid Vak in te vullen door Vivendo Datum betaling :... Ontvangen bedrag :... Magdalenastraat 20 bus 0001, B-8200 Sint-Andries 050/44 61

Nadere informatie

WOONPROJECT BRUUL FASE III

WOONPROJECT BRUUL FASE III RUIMTELIJKE ORDENING WOONPROJECT BRUUL FASE III Overleg infoavond 13/09/2018 1 Inleiding Gemeente wil samen met Interleuven inzetten op betaalbaar wonen voor de groep die teveel verdient voor het sociale

Nadere informatie

Kandidatuurstelling voor de aankoop van een stadswoning in stadswijk DijleDelta De Horenblazer te 3000 Leuven 2 x 1-slk-appartement kandidaat-koper

Kandidatuurstelling voor de aankoop van een stadswoning in stadswijk DijleDelta De Horenblazer te 3000 Leuven 2 x 1-slk-appartement kandidaat-koper Kandidatuurstelling voor de aankoop van een stadswoning in stadswijk DijleDelta De Horenblazer te 3000 Leuven 2 x 1-slk-appartement kandidaat-koper Naam en voornaam: Straat en nummer: Postcode en gemeente:

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor het huren van een sociale woning

Aanvraagformulier voor het huren van een sociale woning Dit vak niet invullen Inschrijvingsdatum: Definitief kandidatennummer: www.woonpuntmechelen.be Aanvraagformulier voor het huren van een sociale woning Met dit formulier kunt u een aanvraag doen om een

Nadere informatie

Venhoef sectie C nr 3K5 (deel) 2320 Hoogstraten

Venhoef sectie C nr 3K5 (deel) 2320 Hoogstraten DE ARK verkoopt 4 sociale kavels Venhoef sectie C nr 3K5 (deel) 2320 Hoogstraten 1 2 Beschrijving In Hoogstraten in de rustige en kindvriendelijke buurt van Venhoef verkoopt DE ARK vier betaalbare kavels.

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE VERKAVELING VLASBLOEM. VRAGENLIJST BIJ KANDIDATUUR Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van

GEMEENTELIJKE VERKAVELING VLASBLOEM. VRAGENLIJST BIJ KANDIDATUUR Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van GEMEENTELIJKE VERKAVELING VLASBLOEM VRAGENLIJST BIJ KANDIDATUUR Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 21.04.2016 Gegevens van de 1 ste kandidaat-koper: Gegevens van de 2 de kandidaat-koper (in

Nadere informatie

Aanvraagformulier VERWERVINGSPREMIE

Aanvraagformulier VERWERVINGSPREMIE Aanvraagformulier VERWERVINGSPREMIE Gemeente Opwijk T.a.v. College van Burgemeester en Schepenen Ringlaan 20 1745 OPWIJK Datum verwervingsakte: / / Ontvangstdatum van de aanvraag: / / Referentienummer:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING 1 INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING Gelieve dit formulier in HOOFDLETTERS in te vullen. Een gezin mag slechts één enkel formulier indienen. Gelieve alle nodige

Nadere informatie

Stedelijke aankooppremie

Stedelijke aankooppremie Stedelijke aankooppremie STED-AAN-25-1-2010 Stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 86 F 056 62 12 79 stedenbouw@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Voormiddag: Van maandag tot vrijdag

Nadere informatie

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen.

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen. INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE HUURWONING DE MANDEL CV EN SOCIAAL VERHUURKANTOOR REGIO ROESELARE VZW (Roeselare, Moorslede, Staden, Hooglede, Lichtervelde, Ardooie) Dit vak is voorbehouden voor De Mandel

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. In te vullen door de behandelende afdeling

Persoonlijke gegevens. In te vullen door de behandelende afdeling In te vullen door de behandelende afdeling Wie komt in aanmerking voor een tegemoetkoming? U kunt in aanmerking komen voor een tegemoetkoming als u en uw eventuele partner meerderjarig zijn en voor eigen

Nadere informatie

TOEWIJZINGSREGLEMENT SOCIALE KAVELS

TOEWIJZINGSREGLEMENT SOCIALE KAVELS TOEWIJZINGSREGLEMENT SOCIALE KAVELS Artikel 1. Een kandidaat-koper kan een sociale kavel van de VMSW of een sociale huisvestingsmaatschappij aankopen als hij voldoet aan de voorwaarden, vermeld in artikel

Nadere informatie

AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE VERWERVINGSPREMIE

AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE VERWERVINGSPREMIE STADSBESTUUR 8370 BLANKENBERGE Ingediend op : AANVRAAG TOT HET BEKOMEN VAN DE GEMEENTELIJKE TOELAGE VERWERVINGSPREMIE Belangrijk : GEMEENTERAADSBESLISSING D.D. 13.12.2016 VAN TOEPASSING VANAF 01.01.2017

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET KOPEN VAN EEN SOCIALE / MIDDELGROTE KAVEL en/of SOCIALE / MIDDELGROTE KOOPWONING

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET KOPEN VAN EEN SOCIALE / MIDDELGROTE KAVEL en/of SOCIALE / MIDDELGROTE KOOPWONING F:\USERS\website\formulieren_origineel\SK_MK_SKW_MKW_INSCHRIJVFORM_050913.doc NIEUWSTRAAT 81-8940 WERVIK Burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een CVBA met een sociaal oogmerk VAK VOORBEHOUDEN

Nadere informatie

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie.

Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en vervolgpremie. Reglement tot het toekennen van een gemeentelijke aankoop- en Doel van de premie. Artikel 1: 1. Om jonge gezinnen te ondersteunen in de aankoop van een woning op het grondgebied van de gemeente Middelkerke,

Nadere informatie

Infodossier wonen Sociaal kopen

Infodossier wonen Sociaal kopen Infodossier wonen Sociaal kopen Inhoudsopgave 1. Een kort woordje uitleg... 2 2. Een woning kopen via een sociale huisvestingsmaatschappij... 3 3. Vlabinvest... 5 4. Sociale huisvestingsmaatschappijen

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER 1. KANDIDAAT ECHTGENO(O)T(E) of SAMENWONENDE Naam: Naam: Voornaam: Voornaam: Geslacht: M / V Geslacht: M / V Geboortedatum: Geboortedatum: Geboorteplaats: Geboorteplaats: Nationaliteit:

Nadere informatie

Aanvraag subsidie wijk in de steigers

Aanvraag subsidie wijk in de steigers Aanvraag subsidie wijk in de steigers Meer info Opsturen Persoonlijk afgeven tel.: 09 266 76 40 wonen@stad.gent t.a.v. Dienst Wonen Botermarkt 1 9000 Gent Woodrow Wilsonplein 1. 9000 Gent elke werkdag

Nadere informatie

cvba WONEN Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09)

cvba WONEN Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) cvba WONEN Kantoren : Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) 344.54.59 e-mail : info@cvbawonen.be BELFIUS: IBAN: BE85 0960 0954 3306 BIC: GKCCBEBB BNP PARIBAS FORTIS: IBAN: BE20 0010 6751 0056 BIC:

Nadere informatie

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen.

Dit vak is voorbehouden voor De Mandel cv en het SVK vzw, gelieve hier niets in te vullen. INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE HUURWONING DE MANDEL CV EN SOCIAAL VERHUURKANTOOR REGIO ROESELARE VZW (Roeselare, Moorslede, Staden, Hooglede, Lichtervelde, Ardooie) Dit vak is voorbehouden voor De Mandel

Nadere informatie

Inschrijvingsvoorwaarden voor de kandidaat-kopers

Inschrijvingsvoorwaarden voor de kandidaat-kopers U wenst zich te laten inschrijven als kandidaat-koper? Inschrijvingsvoorwaarden voor de kandidaat-kopers Een kandidaat-koper kan een sociale koopwoning of sociale kavel aankopen als hij voldoet aan de

Nadere informatie

cvba WONEN Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09)

cvba WONEN Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) cvba WONEN Kantoren : Marcel Mollelaan 17, 9060 Zelzate. Tel. (09) 344.54.59 e-mail : info@cvbawonen.be BELFIUS: IBAN: BE85 0960 0954 3306 BIC: GKCCBEBB BNP PARIBAS FORTIS: IBAN: BE20 0010 6751 0056 BIC:

Nadere informatie

Bezorg deze aanvraag aan de dienst stedenbouw & woonbeleid.

Bezorg deze aanvraag aan de dienst stedenbouw & woonbeleid. Aanvraag van een verwervingspremie Gemeente Tervuren t.a.v. het college van burgemeester en schepenen Brusselsesteenweg 13 3080 TERVUREN Referentienummer- Ontvangstdatum van de aanvraag Bezorg deze aanvraag

Nadere informatie

Formulier 179.1.RW AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET WAALSE GEWEST

Formulier 179.1.RW AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET WAALSE GEWEST Formulier 179.1.RW AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET WAALSE GEWEST VAK A. Algemene inlichtingen De onroerende voorheffing is een belasting die wordt berekend op basis van het

Nadere informatie

DOSSIERNUMMER : Gouverneur Roppesingel 133 3500 Hasselt DOSSIERNUMMER VMSW: tel: 011/26.45.69 fax: 011/26.45.61

DOSSIERNUMMER : Gouverneur Roppesingel 133 3500 Hasselt DOSSIERNUMMER VMSW: tel: 011/26.45.69 fax: 011/26.45.61 DATUM NTVANGEN : DSSIERNAAM : INSCHRIJVINGSNUMMER : DSSIERNUMMER : Gouverneur Roppesingel 133 3500 Hasselt DSSIERNUMMER VMSW: tel: 011/26.45.69 fax: 011/26.45.61 BILZEN CMW, Hospitaalstraat 15: woensdag

Nadere informatie

Stedelijke renovatiepremie

Stedelijke renovatiepremie Stedelijke renovatiepremie STE/RENO/31-01-2019 Dienst stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 88 stedenbouw@waregem.be Openingstijden Maandag: van 8.30u. tot 12.00u. en van 13.00u. tot 17.00u.

Nadere informatie

AANVRAAG GEMEENTELIJKE WONING 1. KANDIDAAT. 2. ECHTGENO(O)T(E) of WETTELIJK SAMENWONENDE 3. HUIDIG ADRES

AANVRAAG GEMEENTELIJKE WONING 1. KANDIDAAT. 2. ECHTGENO(O)T(E) of WETTELIJK SAMENWONENDE 3. HUIDIG ADRES AANVRAAG GEMEENTELIJKE WONING HUISVESTINGSDIENST Beeckmanstraat 87-1180 Brussel Open van dinsdag tot donderdag van 9 tot 12.30 en van 14 tot 16 uur 02/852.94.35-02/348.66.34 logement@uccle.brussels Kader

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

VERKOOPT 26 SOCIALE KAVELS

VERKOOPT 26 SOCIALE KAVELS VERKOOPT 26 SOCIALE KAVELS PROJECT VLIERBEEKVELD KREKELSTRAAT 3010 LEUVEN (KESSEL-LO) Sociaal Wonen arro Leuven cvba-so Wijgmaalsesteenweg 18 I 3020 Herent info@swleuven.be I www.swleuven.be T +32 (0)16

Nadere informatie

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

voor het huren van een sociale woning

voor het huren van een sociale woning INSCHRIJVINGSPAKKET voor het huren van een sociale woning Datum cv De Mandelbeek - uw partner voor sociale woningbouw - dossier S.H.M. 321 Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen volledig œoostrozebekestraat

Nadere informatie

Aanvraag om adoptiepremie

Aanvraag om adoptiepremie T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Aanvraag om adoptiepremie Model E-ter Dossiernummer / Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: werknemer (of ambtenaar)

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Kandidatennummer Maatschappij voor sociale woningbouw Kantoor Antwerpen Kantoor Gent Reinaartlaan 8, 2050 Antwerpen p/a. Belvedèreweg 3, 9000 Gent Tel. 03/210.94.00 Fax. 03/219.05.51 Tel. 09/225.46.38

Nadere informatie

Stedelijke nieuwbouwpremie

Stedelijke nieuwbouwpremie Stedelijke nieuwbouwpremie STED/NIEUW/7/01/2010 Stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 86 F 056 62 12 79 stedenbouw@waregem.be www.waregem.be Openingstijden Voormiddag: Van maandag tot vrijdag

Nadere informatie

Dienstjaar 2013. Aanvraagformulier tot het bekomen van een gemeentelijke huursubsidie. Gegevens van de aanvrager. Naam en voornaam aanvrager :...

Dienstjaar 2013. Aanvraagformulier tot het bekomen van een gemeentelijke huursubsidie. Gegevens van de aanvrager. Naam en voornaam aanvrager :... Aanvraagformulier tot het bekomen van een gemeentelijke huursubsidie Gemeente Beveren Stationsstraat 2 9120 BEVEREN Dienstjaar 2013 Tel : 03 750 16 78 Fax : 03 750 15 23 e-mail : socialezaken@beveren.be

Nadere informatie

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DIRECTIE HUISVESTING CCN - Noordstation - Vooruitgangstraat 80 bus 1 H.T 1035 Brussel Aanvraagformulier (uitgave 2008) Opdat de aanvraag op geldige wijze

Nadere informatie

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KAVELS 1 ALGEMENE PERSOONLIJKE GEGEVENS VAN DE KANDIDAAT-KOPER(S) Kandidaat-koper 1 Kandidaat-koper 2 Naam Voornaam Adres

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER 2017

INSCHRIJVINGSFORMULIER 2017 WoonWeb vzw Kontich INSCHRIJVINGSFORMULIER 2017 (Vak in te vullen door SVK Woonweb) Datum dossier volledig.... /... / 2017 Puntenscore: Inschrijvingsnummer:.. Familie / Meneer / Mevrouw. PERSOONSGEGEVENS

Nadere informatie

Lees zeer aandachtig het aanvraagformulier en de bijhorende toelichting!

Lees zeer aandachtig het aanvraagformulier en de bijhorende toelichting! Tremelo, 6 juni 2014. Geachte heer, mevrouw, U wenst ingeschreven te worden in het register van kandidaat-huurders voor de sociale huurwoningen gelegen in de Van Regenmortelstraat (Baal). Deze woningen

Nadere informatie

VERKOOPT 2 WONINGEN. PROJECT WEZENHUIS TIENEN wederverkoop Kloosterhof 46 wederverkoop Donystraat 57/II

VERKOOPT 2 WONINGEN. PROJECT WEZENHUIS TIENEN wederverkoop Kloosterhof 46 wederverkoop Donystraat 57/II VERKOOPT 2 WONINGEN PROJECT WEZENHUIS TIENEN wederverkoop Kloosterhof 46 wederverkoop Donystraat 57/II Sociaal Wonen arro Leuven cvba-so Wijgmaalsesteenweg 18 I 3020 Herent info@swleuven.be I www.swleuven.be

Nadere informatie

WoonAnker Mariadal Temse

WoonAnker Mariadal Temse WoonAnker Mariadal 1 9140 Temse www.woonanker.be INTERN TOEWIJZINGSREGLEMENT SOCIALE KOOPWONINGEN Artikel 1. Een kandidaat-koper kan een sociale koopwoning van WoonAnker aankopen als hij voldoet aan de

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E)

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag

Aanvraag om kinderbijslag Model AA Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be Aanvraag om kinderbijslag Met dit formulier kunt u kinderbijslag

Nadere informatie

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KOOPWONINGEN DIJLEDAL CVBA SO

FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KOOPWONINGEN DIJLEDAL CVBA SO FORMULIER VOOR DE INSCHRIJVING VAN KANDIDAAT-KOPERS IN DE REGISTERS VOOR SOCIALE KOOPWONINGEN DIJLEDAL CVBA SO VAARTKOM 1B 3000 LEUVEN VOORBEHOUDEN AAN DE VENNOOTSCHAP INSCHRIJVINGSNUMMER: INSCHRIJVINGSDATUM:

Nadere informatie

Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare zitting van 15/12/2014.

Reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad in openbare zitting van 15/12/2014. REGLEMENT HOUDENDE DE GEDEELTELIJKE TERUGBETALING VAN DE GEMEENTELIJKE OPCENTIEMEN OP DE ONROERENDE VOORHEFFING VOOR EEN NIEUW AANGESCHAFTE OF GEBOUWDE WONING TE SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE Reglement goedgekeurd

Nadere informatie

Voorwaarden sociale kavel

Voorwaarden sociale kavel Voorwaarden sociale kavel Een kandidaat-koper kan een sociale kavel pas aankopen als hij meerderjarig is en op de referentiedatum voldoet aan de inkomens- en eigendomsvoorwaarde. 1. Inkomensvoorwaarde

Nadere informatie

Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN

Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN Aanpassinspremies van woningen Aanpassingspremies van woningen van ouderen en personen met een handicap TOE TE VOEGEN DOCUMENTEN Het hierbijgevoegde formulier model B1, in te vullen door de Ontvanger der

Nadere informatie

DE MANDEL cv BTW BE RPR Kortrijk PR

DE MANDEL cv BTW BE RPR Kortrijk PR Groenestraat 224 B-8800 ROESELARE Tel. (051) 23 35 00 Fax (051) 23 35 08 E-post: info@demandel.be www.demandel.be DE MANDEL cv BTW BE 405.553.535 RPR Kortrijk PR 000-0031562-37 Contactpersoon: Tanja Vandeputte

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET KOPEN VAN EEN SOCIALE / MIDDELGROTE KAVEL en/of SOCIALE / MIDDELGROTE KOOPWONING

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET KOPEN VAN EEN SOCIALE / MIDDELGROTE KAVEL en/of SOCIALE / MIDDELGROTE KOOPWONING C:\Users\niekv\Desktop\gpdr\01 SK_MK_SKW_MKW_INSCHRIJVFORM_25052018.doc NIEUWSTRAAT 81-8940 WERVIK Burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een CVBA met een sociaal oogmerk VAK VOORBEHOUDEN VOOR

Nadere informatie

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon dossiernummer 087/56.93.88 Met

Nadere informatie

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie?

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie? Kinderbijslagfonds UCM Aanspreekpunt: ga naar www.kbfucm.be kbf.brussel@ucm.be Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter Het formulier op de volgende bladzijden gebruikt u om als werknemer een adoptiepremie

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ DE INSCHRIJVING, TE LEZEN EN TE BEWAREN DOOR DE KANDIDAAT-HUURDER

TOELICHTING BIJ DE INSCHRIJVING, TE LEZEN EN TE BEWAREN DOOR DE KANDIDAAT-HUURDER TOELICHTING BIJ DE INSCHRIJVING, TE LEZEN EN TE BEWAREN DOOR DE KANDIDAAT-HUURDER 1. REGELS EN WETTEN OCMW Tremelo past het Kaderbesluit Sociale Huur toe. Dit is het Besluit van 12 oktober 2007 van de

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE KOOPWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE KOOPWONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE KOOPWONING Inschrijvingsnummer: Met dit formulier kunt u een sociale koopwoning aanvragen. U vult dit formulier in en tekent achteraan. U gaat met dit formulier

Nadere informatie

Aanvraag van een tegemoetkoming in de huurprijs van een woning

Aanvraag van een tegemoetkoming in de huurprijs van een woning Aanvraag van een tegemoetkoming in de huurprijs van een woning Wonen Antwerpen Lange Kievitstraat 111-113 bus 54, 2018 ANTWERPEN AANVRAAGFORM HUUR ANT 20121207 Bezoektijd: alleen na telefonische afspraak

Nadere informatie

Aanvraag om kinderbijslag

Aanvraag om kinderbijslag Aanvraag om kinderbijslag contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

TOEWIJZINGSREGLEMENT SOCIALE KOOPWONINGEN

TOEWIJZINGSREGLEMENT SOCIALE KOOPWONINGEN TOEWIJZINGSREGLEMENT SOCIALE KOOPWONINGEN Artikel 1. Een kandidaat-koper kan een sociale koopwoning van de VMSW of een sociale huisvestingsmaatschappij aankopen als hij voldoet aan de voorwaarden, vermeld

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot het bekomen van een sociale koopwoongelegenheid. 1. Samenstelling van het gezin dat de woonst wil betrekken

Aanvraagformulier tot het bekomen van een sociale koopwoongelegenheid. 1. Samenstelling van het gezin dat de woonst wil betrekken Aanvraagformulier tot het bekomen van een sociale koopwoongelegenheid Vak in te vullen door Vivendo Datum betaling :... Ontvangen bedrag :... Magdalenastraat 20 bus 0001, B-8200 Sint-Andries 050/44 61

Nadere informatie