Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen:"

Transcriptie

1 Dashboard 2.0 Bij het nieuwe dashboard is het uitgangspunt dat het een scherm moet zijn waar alle relevante informatie vanuit het inhoudelijk dossier overzichtelijk en volledig teruggevonden wordt. Daarnaast moet vanuit het nieuwe dashboard gemakkelijk en snel gewerkt en gewijzigd kunnen worden binnen alle onderdelen van het patiëntdossier. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen: - Informatie- en navigatiebalk bovenin het scherm - Behandelplan - Therapeutische diagnose, einddoel en openstaande doelstellingen - Tijdlijn systeemmeldingen - Tijdlijn planning In het gehele dashboard zijn er geen Opslaan knoppen meer; de informatie die ingevoerd wordt zal automatisch opgeslagen worden door Fysiomanager. Dit geldt niet voor schermen als de procedure, die geopend kunnen worden vanuit het dashboard! In deze schermen zal nog wel opgeslagen moeten worden.

2 Informatie- en navigatiebalk bovenin het scherm Links bovenin het scherm wordt de naam en de leeftijd van de patiënt getoond en de naam van het behandelplan dat in het dashboard wordt weergegeven. Hier kunt u ook kiezen voor eventueel andere behandelplannen die in hetzelfde dossier (procedure) staan. Op dezelfde plek worden ook de revisies getoond als u deze heeft gemaakt van het behandelplan. Rechts bovenin het dashboard staat een rij iconen en een menuknop, waarmee u verschillende handelingen kunt uitvoeren en instellingen kunt doen. Met het huisicoon kunt u snel terug klikken naar uw basis instellingen voor het dashboard. Dit betekent dat het dashboard weer getoond wordt in de door u ingestelde voorkeursweergave. U kunt deze voorkeursinstellingen doen achter het meest rechter icoon, het tandwieltje. Het tweede icoon heeft twee verschillende gezichten en zorgt ervoor dat u voor de tijdlijn in het dashboard kunt wisselen tussen de weergave van twee losse tijdlijnen (de systeemmeldingen en de planning tijdlijn) en de weergave van één chronologische tijdlijn. Door op het P-icoon te klikken, komt u in de procedure van de patiënt terecht. Het volgende icoon geeft u de mogelijkheid om te bepalen of u de gegevens van alleen de huidige procedure wilt zien in het dashboard, of dat u de gegevens wilt zien van alle procedures van de betreffende patiënt. Door op het K-icoon te klikken verschijnt de kwaliteitsmonitor. Naast een ander icoon, is ook in de kwaliteitsmonitor zelf iets veranderd. Hierin worden namelijk de Audit en KIB / Keurmerk indicator samen in één overzicht getoond. Daarnaast worden alleen de indicatoren die niet ingevuld zijn getoond. Datgene wat u al ingevuld heeft in het dossier, wordt niet meer getoond.

3 Om de cockpit op te vragen, klikt u op het volgende icoon. Met het laatste icoon kunt u de standaard instellingen wijzigingen voor de weergave van de dashboards. U kunt in het betreffende scherm bepalen welke onderdelen u standaard in beeld wilt zien en welke van die onderdelen in- of uitgeklapt moeten staan. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de therapeutische diagnose en de openstaande doelstellingen uitgeklapt weer te geven. Datzelfde zou u bijvoorbeeld kunnen doen met de (behandelingen met) journaals. Het is ook mogelijk om alle onderdelen weer te geven, maar wel ingeklapt. Dat zorgt voor de meest compacte weergave van het dashboard. U kunt dan zelf tijdelijk een onderdeel openklappen of filteren, om daarna weer naar de standaard weergave terug te gaan. In het menu staan verschillende opties die u al kent vanuit het oude dashboard: de koppelingsmogelijkheid met Progresse, SmartFysio, Fytek en Physitrack. Ook kunt u via het menu naar de correspondentie toe klikken. Nieuwe mogelijkheden zijn het aanmaken van een los journaal en het aanmaken van een nieuw behandelplan. Verder kunt u vanuit het menu de behandelstop doen en u kunt snel een nieuwe brief aanmaken.

4 Behandelplan Bovenin het scherm bevind zich het behandelplan. Voorwaarde is dat er wel een (standaard) behandelplan is ingeladen in de procedure of het dashboard, anders zal dat nog gedaan moeten worden. Dat kan op de reguliere manier vanuit de procedure, of vanuit het menu van het dashboard, rechts bovenin beeld. Het behandelplan kan uit een of meerdere fases bestaan en kan een of meerdere evaluaties bevatten. Door te klikken op de Bewerk behandelplan knop of op (een van ) de fase(s) of evaluatie(s) wordt het behandelplan geopend en kunt de informatie inzien, aanvullen en wijzigen. Wanneer u klikt op de Bewerk behandelplan knop wordt het tabblad Aanvangsinstellingen geopend. Door te klikken op een fase of evaluatie, wordt meteen dat specifieke onderdeel geopend. Bij de aanvangsinstellingen is het mogelijk om de naam van het behandelplan te wijzigen, om het patiënt akkoord vinkje te zetten en om het einddoel te formuleren. Verder kan de startdatum aangepast worden en de verwachting kan aangevinkt worden. Tevens worden het aantal verwachte zittingen en de duur getoond. Deze zijn read-only, en niet te wijzigen vanuit dit scherm. De duur wordt automatisch bepaald aan de hand van de totale looptijd van alle fases. Op de achtergrond blijft het dashboard altijd open staan.

5 In het tabblad fases staan alle fases van het behandelplan. De geselecteerde fase wordt groen gekleurd in de weergave bovenin het scherm. Het toevoegen van een fase kan met een klik op de +, of door de huidige fase te kopiëren. Het is ook mogelijk om fases te verwijderen en te kopiëren. Verder kunnen de naam van de fase, de ingangs- en einddatum en de duur aangepast worden. Het is mogelijk om doelstellingen te wijzigen en / of toe te voegen, evenals middelen (bij een doelstelling of los). Bij de middelen kan tevens een toelichting toegevoegd worden. Bij de doelstellingen staat een icoon, een open blokje, dat in beginsel aangeeft dat de doelstelling nog open staat. Door te klikken op het blokje, kan de status veranderd worden naar Behaald, Niet van toepassing en weer naar Openstaand.

6 Bij de evaluaties geldt grotendeels hetzelfde als bij de fases; de betreffende evaluatie is groen gemarkeerd in de planning weergave, de naam en in dit geval de precieze datum kunnen gewijzigd worden. Er kunnen vragenlijsten toegevoegd worden aan een evaluatie; dat kan door een vragenlijst op te zoeken en toe te voegen of door snel een vragenlijst toe te voegen die al eerder is gebruikt binnen dit dossier. Het is tevens mogelijk om een tekstregel toe te voegen aan een evaluatie. Een evaluatie kan ook verwijderd of gekopieerd worden, zodat er een nieuw meetmoment gecreëerd wordt met daarin dezelfde vragenlijsten en tekstregels. Het laatste tabblad in het behandelplan betreft de afsluiting. Links staat het einddoel en rechts worden alle doelstellingen getoond, ingedeeld per status (openstaand, behaald, niet van toepassing). Het is mogelijk om de algehele conclusie voor het behandelplan, het einddoel, aan te vinken. Hierbij wordt automatisch de datum vastgelegd, welke nog gewijzigd kan worden.

7 Therapeutische diagnose, einddoel en openstaande doelen Onder het behandelplan in het dashboard staan de therapeutische diagnose, het einddoel en de (eventueel) openstaande doelstelling(en). In onderstaande voorbeeld is te zien dat er een openstaande doelstelling wordt weergegeven, waarbij een uitroepteken staat. Dit uitroepteken geeft aan dat het doel behoort bij een fase die reeds verlopen is. Zoals u heeft kunnen lezen, is het mogelijk om de therapeutische diagnose en de openstaande doelstellingen standaard in- of uitgeklapt weer te geven in het dashboard. Door te klikken op de blauwe balk waarin de tekst staat, kunt u de beide velden ook tijdelijk uit- of inklappen. De therapeutische diagnose wordt opgehaald uit de procedure, bij de analyse. Als u deze dus wilt aanpassen, dan zult u dat moeten doen in de procedure. Het einddoel wordt opgehaald uit het behandelplan. Bij de openstaande doelstellingen staat standaard een icoon, een open blokje, dat in beginsel aangeeft dat de doelstelling nog open staat. Door te klikken op het blokje, kan de status veranderd worden naar Behaald, Niet van toepassing en weer naar Openstaand. Wanneer een doelstelling is aangemerkt als behaald of als niet van toepassing dan zal de doelstelling na het sluiten en opnieuw openen van het dashboard niet meer worden getoond bij de openstaande doelstellingen.

8 Tijdlijn systeemmeldingen Wanneer de tijdlijnen los van elkaar worden weergegeven, dan staan aan de linkerkant van het scherm de zogenaamde systeemmeldingen. Dit zijn alle vragenlijsten (VR) en klinimetrische lijsten (KL) die tot nu ingevuld zijn in het dossier (of in alle dossiers als u bovenin het scherm heeft gekozen voor alle procedures ). Door te klikken op de naam van een van de formulieren, is het mogelijk om deze te openen. Wanneer een klinimetrische lijst meerdere keren is ingevuld, dan worden alle data bij elkaar gezet. Hierbij wordt tevens een grafiek-icoon getoond, waarmee u meteen de grafiek met daarin de scores kunt inzien, zoals weergegeven bij Metingen & tests.

9 Tijdlijn planning De rechterkant van het scherm betreft de planning van het dossier. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen screening / intake (I), behandeling met journaal (BJ), behandeling zonder journaal (B), los journaal (J), evaluatie (E) en fase (F). U kunt aan deze kant van de tijdlijn dus zien welke behandelingen, fases en evaluaties er zijn geweest en welke er nog aankomen in de toekomst. Wanneer een punt gepland staat op / voor vandaag, dan is dat te zien aan de groene weergave van de datum, zoals in bovenstaand voorbeeld te zien is bij de behandeling van 11 januari Het is mogelijk om een item aan te klikken om de informatie in te zien, bijvoorbeeld een (behandeling) met journaal.

10 Het is mogelijk om in de tijdlijnen te filteren op een bepaalde soort notitie. Als u bijvoorbeeld alleen de evaluaties wilt zien, dan kunt u op een E klikken en dan worden alleen alle E s getoond en deze worden meteen opengeklapt getoond. Door daarna nogmaals op een E te klikken, wordt de filter weer opgeheven. Bij de fases en evaluaties is het mogelijk om te klikken op een potlood-icoon, waarmee meteen dat betreffende onderdeel geopend wordt in het behandelplan.

11 Bij een behandeling kan een journaal toegevoegd worden door op de betreffende knop te klikken. Na het klikken op de knop, is er meteen een journaal aangemaakt en opgeslagen, wat te zien is aan het bolletje dat veranderd is van een B naar een BJ. Het journaal staat ook automatisch op de juiste datum. U kunt vervolgens nog dingen invoeren en wijzigen aan het journaal. Hierbij is het tevens mogelijk om gegevens vanuit het voorgaande journaal te kopiëren naar dit journaal. Dat kan gedaan worden per SOEP / SOAP veld. Tijdens het invullen van het journaal, is de rest van het dashboard nog steeds zichtbaar. Hierdoor kunt u eventueel nog andere gegevens inzien. Onder de SOEP / SOAP velden staan de openstaande doelstellingen weergegeven. Deze kunt u markeren als Behaald of Niet van toepassing door op het icoon voor de doelstelling te klikken. Het is tevens mogelijk om vanuit ditzelfde scherm een nieuwe evaluatie te doen. De klinimetrische vragenlijsten die tot nu toe gebruikt zijn worden weergegeven en kunt u aanklikken om meteen een meting te doen. U kunt tevens een geheel nieuw, tot nu toe niet gebruikt formulier opzoeken om een meting te doen. Wanneer u op deze manier een nieuwe evaluatie uitvoert, zal er in het behandelplan automatisch een nieuwe evaluatie (E) toegevoegd worden. Na het invullen en opslaan van de nieuwe meting, zal er aan de linkerkant van het scherm ook een nieuwe systeemmelding staan.

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Handleiding Meetplan GR. Questmanager

Handleiding Meetplan GR. Questmanager Handleiding Meetplan GR Questmanager 1 Documentgegevens Historie Datum Auteur Versie Beschrijving 28-11-2016 GdB 0.1 Initiële versie 1-8-2016 GdB 1.0 Pilotversie 24-10-2018 LM 1.1 Tekstuele aanpassingen

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur

Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur Handleiding Beweegkuur Informatie Systeem Leefstijladviseur B e w e e g k u u r L S A Handleiding 5 mei 2011 B e w e e g k u u r L S A 2 1 Inleiding: Deze handleiding geeft informatie over het verkrijgen

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

Offective > Projecten > Projecten

Offective > Projecten > Projecten Offective > Projecten > Projecten Projecten kunnen ongelimiteerd worden aangemaakt > klik op het menu item Projecten > Projecten. U ziet vervolgens onderstaand scherm > klik op de button start nieuw project

Nadere informatie

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology DOSSIERS HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.EU 16-8-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over dossiers in OTYS Go!... 4 1.2 Doel instructie... 5 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Macro s maken in Word

Macro s maken in Word Macro s maken in Word Wanneer je langere stukken tekst met een bepaald opmaak wilt invoegen zonder al teveel gedoe, kun je macro s aanmaken. Hieronder staat een stap-voor-stap uitleg voor het maken van

Nadere informatie

Digitale dossiers. Inhoudsopgave:

Digitale dossiers. Inhoudsopgave: Digitale dossiers Inhoudsopgave: Inleiding Openen van een dossier De werking van de dossiers Toelichting van de knoppen in het hoofdmenu Invoeren van gegevens Selecteren van hulpmiddelen en zorgverleners

Nadere informatie

Modulehandleiding VivianCMS. Meertaligheid

Modulehandleiding VivianCMS. Meertaligheid Modulehandleiding VivianCMS Meertaligheid Versie: 1.0 Startdatum: 03-03-2006 Datum laatste wijziging: 04-09-2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1 Algemene

Nadere informatie

Gebruik van de cliëntagenda

Gebruik van de cliëntagenda Voordat de cliëntagenda in gebruik genomen kan worden, zal deze functionaliteit aangezet moeten worden door Nedap Support. Items in de cliëntagenda zijn te wijzigen met het recht "Cliëntagenda beheren".

Nadere informatie

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst

Klik op de tegel Leerwinstplan. Klik op de tegel Leerlingprofiel. Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Leerlingprofiel - Pedagogisch en didactisch handelen invoeren Klik op de tegel Leerlingprofiel Selecteer links bovenin een leerling en domein uit de lijst Klik bij Pedagogisch en didactisch handelen op

Nadere informatie

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Algemeen... 2 Afspraken... 6 Synchroniseren... 6 Synchroniseren... 7 Export... 8 Filters... 9 * Er kan niet met Outlook Express gesynchroniseerd

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen Uitgebreide toelichting voor één vestiging Hieronder worden alle onderdelen van de RI&E uitgebreid toegelicht. Wie snel aan de slag wil, moet terugkeren naar de website en op Verkorte toelichting voor

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Assessment handleiding

Assessment handleiding Assessment handleiding versie 2016.1.2 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Assessment onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op

Nadere informatie

Bekwaamheidsdossier mijn dossier

Bekwaamheidsdossier mijn dossier Bekwaamheidsdossier mijn dossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft wat meer opties dan een teamlid. Medewerker: Een medewerker

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Bekwaamheidsdossier - gesprekkencyclus - inrichting

Bekwaamheidsdossier - gesprekkencyclus - inrichting (2) Bekwaamheidsdossier - gesprekkencyclus - inrichting Inhoud: uitleg over het inrichten van de gesprekkencyclus. Er kunnen meerdere cycli worden aangemaakt, elke cyclus bestaat uit meerdere fases. Er

Nadere informatie

Inhoud Inkopen Status... 2 Snel inkopen registreren... 3 Leverancier toevoegen... 3 Inkopen aanpassen of verwijderen... 4 Rapport: Inzoomen...

Inhoud Inkopen Status... 2 Snel inkopen registreren... 3 Leverancier toevoegen... 3 Inkopen aanpassen of verwijderen... 4 Rapport: Inzoomen... Handleiding Inkoopregistratie In deze handleiding krijg je uitgelegd hoe de module Inkopen werkt. Er wordt beschreven hoe de diverse pagina s onder het menu-item Inkopen werken en waarvoor zij bedoeld

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Snel starten met de VSGO-GIP in Testweb

Snel starten met de VSGO-GIP in Testweb Snel starten met de VSGO-GIP in Testweb WAAR? Je vindt testweb op de volgende website: testweb.bsl.nl kies aan de rechterkant (in het groene kader) voor: Direct inloggen Testweb Vroegsignalering INLOGGEN

Nadere informatie

Basisinstructies WinMens

Basisinstructies WinMens Basisinstructies WinMens Inhoudsopgave: Startscherm Zoekfunctie Status aanpassen Diverse scheidingslijnen in WinMens Volledig schermweergave Gegevens opslaan Radiobuttons Checkboxen Comboboxen Nummerieke

Nadere informatie

Fysiomanager update juni 2013

Fysiomanager update juni 2013 Fysiomanager update juni 2013 Kopiëren inhoud vragenlijst uit voorgaande Procedure Wanneer u een nieuwe procedure aanmaakt bij een patiënt, dan worden standaard de onder Voorgeschiedenis aanwezige vragenlijsten

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

PLANNINGSMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PLANNINGSMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PLANNINGSMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 24-5-2018 Versie 1.1 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de planningsmodule in OTYS Go!... 4 1.2 Doel instructie...

Nadere informatie

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem 1. Inloggen Ga naar het volgende internetadres: www.hogrefe-online.com U kunt hier uw serienummer en wachtwoord invullen. Klik

Nadere informatie

Handleiding Patiëntenportaal COPD Portavita (ook te downloaden via https://medrie.nl/uw-copd-dossier)

Handleiding Patiëntenportaal COPD Portavita (ook te downloaden via https://medrie.nl/uw-copd-dossier) Handleiding Patiëntenportaal COPD Portavita (ook te downloaden via https://medrie.nl/uw-copd-dossier) Let op: voor inhoudelijke en medische vragen wendt u zich tot uw praktijkondersteuner. De getallen/uitslagen

Nadere informatie

Digitale dossiers: Inhoudsopgave:

Digitale dossiers: Inhoudsopgave: Digitale dossiers: Inhoudsopgave: Inleiding Openen van een dossier De werking van de dossiers Toelichting van de knoppen in het hoofdmenu Invoeren van gegevens Selecteren van hulpmiddelen en zorgverleners

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0 MWeb 4.0 Handleiding Basis Modules Versie 1.0 Index 1. Algemeen 3 1.1. Gebruikersnamen en Wachtwoorden 3 1.2. Inloggen 3 1.3. Uitloggen 3 1.4. Belangrijk 3 2. User Manager 4 2.1. Gebruikers lijst User

Nadere informatie

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de die je hebt ontvangen van Timing.

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de  die je hebt ontvangen van Timing. Online inlog flexkrachten Als flexkracht van Timing ontvang jij via Timing een inlog voor een website waarin jij alles kan inzien en aanvragen t.b.v. de planning die wij maken. Je kan de planning inzien,

Nadere informatie

Handleiding. Tijdregistratie. Server. Gebruiker

Handleiding. Tijdregistratie. Server. Gebruiker Handleiding Tijdregistratie Server Gebruiker Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Inloggen 3 Menu Tijdregistratie 5 Tijdregistratie 5 Tijdregistratie

Nadere informatie

Verkorte handleiding Huisartsportaal

Verkorte handleiding Huisartsportaal Verkorte handleiding Huisartsportaal 1. Inleiding Met ingang van 6 oktober is het huisartsportaal van Bernhoven veranderd. Deze handleiding beschrijft de werking van het nieuwe portaal. Er is gepoogd de

Nadere informatie

Deel 3: geavanceerde functies

Deel 3: geavanceerde functies Opdracht 17 In dit deel komen de functies van het beheerdersgedeelte aan de orde. In het beheerdersgedeelte kunnen leerlingen, groepen en leerkrachten worden aangemaakt en ingedeeld. Deze taak zal de ICT-coördinator

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys Handleiding Plannen opstellen in ParnasSys Inhoud Groepsplan opstellen... 3 1. Groepsplan aanmaken... 3 2. Doelen en aanpak invullen... 4 3. Verslag uitvoering... 5 4. Verslag evaluatie... 5 Clusterplan/individueel

Nadere informatie

1.Inloggen. Wat is WordPress?

1.Inloggen. Wat is WordPress? Wat is WordPress? WordPress is een Open Source Content Management System waarmee u zonder (veel) technische kennis zelf een website up-to-date kunt houden. 1.Inloggen Bij een standaard installatie van

Nadere informatie

EDUscope Dossier Werken met Journalen

EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope versie 3.7.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046-4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Individueel leerlingjournaal... 3 3.1 Journaalregels toevoegen:... 3 3.2

Nadere informatie

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP)

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Het kiezen van dit type dossier doet u in de verwijzing. U maakt daar een nieuwe verwijzing aan en u kiest Chronisch Pijn Protocol bij Dossier type. U kunt vervolgens

Nadere informatie

Kennismaking. Versies. Text. Graph: Word Logo voorbeelden verschillende versies. Werkomgeving

Kennismaking. Versies. Text. Graph: Word Logo voorbeelden verschillende versies. Werkomgeving Kennismaking Word is een tekstverwerkingsprogramma. U kunt er teksten mee maken, zoals brieven, artikelen en verslagen. U kunt ook grafieken, lijsten en afbeeldingen toevoegen en tabellen maken. Zodra

Nadere informatie

DETAILWEERGAVEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

DETAILWEERGAVEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology DETAILWEERGAVEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.EU 16-8-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over detailweergaven in OTYS Go!... 4 1.2 Doel instructie...

Nadere informatie

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding VITAMINE VITale AMsterdamse ouderen IN de stad Tablet Handleiding Onderdelen Gebruik tablet... 2 Welke functies gebruikt u op de tablet?... 2 MBvO oefeningen... 3 Tabbladen... 3 Vandaag... 4 Uitvoeren...

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Leidinggevende - evaluaties activeren en beheren

Leidinggevende - evaluaties activeren en beheren Leidinggevende - evaluaties activeren en beheren Inhoud: Een direct leidinggevende kan op meerdere manieren evaluaties activeren. De procedure van wie wanneer wat doet is standaard. Inhoud Activeren: via

Nadere informatie

Contents 1 Handleiding Formulier Jaargesprek UT Algemeen De web applicatie jaargesprekken INTRODUCTIE

Contents 1 Handleiding Formulier Jaargesprek UT Algemeen De web applicatie jaargesprekken INTRODUCTIE Contents 1 Handleiding Formulier Jaargesprek UT.... 2 1.1 Algemeen... 2 1.2 De web applicatie jaargesprekken... 2 2 INTRODUCTIE... 2 2.1 MIJN JAARGESPREKKEN... 4 2.1.1 Toevoegen Jaargesprek:... 4 2.1.2

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

Incura Handleiding (GGZ) ROM

Incura Handleiding (GGZ) ROM Incura Handleiding (GGZ) ROM - Classificatie: 4 - Openbaar Incura Nieuwe Gracht 35 2011 NC Haarlem 088-946 22 73 info@incura.nl www.incura.nl KvK 34183168 Incura is een product van WinBase Software en

Nadere informatie

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Inleiding Verzekeraars Een eigen verzekeraar toevoegen Een bestaande verzekeraar wijzigen Een verzekeraar op niet actief zetten

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

De applicatie wordt gestart met het Welkom-scherm. Aan de linkerzijde zie je al dat Producten en Klanten al aanwezig zijn?

De applicatie wordt gestart met het Welkom-scherm. Aan de linkerzijde zie je al dat Producten en Klanten al aanwezig zijn? Je eerste Triggre applicatie! Bij de eerste opdracht willen we graag de snelheid en de kracht van Triggre laten zien. We hebben een orderapplicatie gemaakt voor een jeans-store. Je begint met het rondkijken

Nadere informatie

VvEdossier.nl. Handleiding voor appartements eigenaren

VvEdossier.nl. Handleiding voor appartements eigenaren Handleiding voor appartements eigenaren VvEdossier.nl 1 De structuur en de algemene mogelijkheden 2 1.1 VvEdossier.nl: een digitale ladekast met alle VvE informatie 2 1.2 Mogelijkheden voor eigenaren 3

Nadere informatie

Handleiding Depressie monitor

Handleiding Depressie monitor Handleiding Depressie monitor Inloggen Je kunt inloggen op de Depressie monitor via de website: http://shoppohggz.nl Kies vervolgens voor de pagina Depressie rechts in het scherm: Onderaan op deze pagina

Nadere informatie

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen.

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen. Hoofdstuk 1 Retourinformatie ophalen en afhandelen Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed ophalen en inlezen. Als iets verkeerd is

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Dauwland Kompas Venstertoelichting

Dauwland Kompas Venstertoelichting Dauwland Kompas Venstertoelichting Dossiervenster Kompas start met het Dossiervenster geopend. Ga met de muis over de icoontjes en de tooltips geven aan welke functie het icoontje heeft. Achter de namen

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk

Central Station. Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Central Station Handleiding Algemeen Maatschappelijk Werk Versie: november 2010 Inhoudsopgave Inleiding... 3 H1. Cliëntdossier... 4 H1.1 Zoeken naar een cliëntdossier... 4 H1.2. Aanmaken van een nieuw

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

BROKIS Zorgcoach BENU Check

BROKIS Zorgcoach BENU Check BROKIS Zorgcoach BENU Check De online tool ter ondersteuning van de farmaceutische zorg in de BENU apotheek Versie 31 maart 2015 1 Inleiding BENU Check De BENU Check is een online tool die gebruikt kan

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Eindgebruikershandleiding Jira Datum: 19-11-2012 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.1 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker

Nadere informatie

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged.

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Twee of meer planningssysteem Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Inloggen Het systeem is gebaseerd op user verificatie. Hiervoor kan elke gebruiker

Nadere informatie

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv Digitale URenverwerking Volkerrail Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv A. Klik op Login B. Vul je personeelsnummer in. Let op deze moet uit 7 posities

Nadere informatie

Wegwijzer handleiding

Wegwijzer handleiding Wegwijzer handleiding versie 2016.3.1 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Wegwijzer onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op onze

Nadere informatie

Deze zorgplannen zijn erg belangrijk en vormen de basis van de behandeling. Een dossier zonder zorgplan is dan ook niet volledig.

Deze zorgplannen zijn erg belangrijk en vormen de basis van de behandeling. Een dossier zonder zorgplan is dan ook niet volledig. Zorgplannen Inhoud Zorgplannen...1 Online Zorgplannen...1 Zorgplan nieuwe stijl...5 Extra informatie:...6 Zelf een zorgplan opstellen...8 Zorgplan kopiëren of verplaatsen... 10 Zorgplan wijzigen / maken

Nadere informatie

Trainingsmateriaal Osiris 6. Admission Office International Office

Trainingsmateriaal Osiris 6. Admission Office International Office Trainingsmateriaal Osiris 6. Admission Office International Office Utwente, 6-2-2014 i Inhoudsopgave Inhoudsopgave ii 1. Algemene handeling Osiris 6 1 1.1 Menu structuur. 1 1.2 Favorieten indelen 2 1.3

Nadere informatie

Incura. Tips & tricks

Incura. Tips & tricks Incura Tips & tricks 2011 Incura Fysio-EPD Pagina 1 / 24 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Andere agenda s kiezen... 4 3 Werking behandeljournaal... 5 4 Standaardteksten... 7 4.1 Een standaardtekst maken.... 7

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Trainingsmateriaal Osiris 6. Tentamenbureau

Trainingsmateriaal Osiris 6. Tentamenbureau Trainingsmateriaal Osiris 6. Tentamenbureau Utwente, [Publish Date] Versie: 0.1, Statusdocument: Concept, Auteur: Laurens Smit ii Revisie Datum Versie Status Omschrijving Auteur Reviews Datum Versie Problemen

Nadere informatie

Handleiding Interne berichten en acties Versie 5.2 Juli HANDLEIDING Interne berichten en acties

Handleiding Interne berichten en acties Versie 5.2 Juli HANDLEIDING Interne berichten en acties HANDLEIDING Interne berichten en acties 1 INLEIDING 03 2 INTERNE BERICHTENBOX 03 3 ACTIEOVERZICHT 05 4 ACTIES/BERICHTEN VANUIT OVERZICHTEN 07 2 1 INLEIDING Om de interne communicatie te verbeteren is er

Nadere informatie

Starthandleiding LVS2000 Sint Maartenschool. Inhoud. Starthandleiding LVS2000 - Leerkrachten

Starthandleiding LVS2000 Sint Maartenschool. Inhoud. Starthandleiding LVS2000 - Leerkrachten Starthandleiding LVS2000 Sint Maartenschool Inhoud 1. Starten LVS2000 2. Selectiefilter maken 3. Afdrukvoorbeeld en afdrukken 4. Onderdelen of programma sluiten 5. Journaal 6. LVS 7. Handelingsplan 8.

Nadere informatie

PeopleOnline Startkaart

PeopleOnline Startkaart PeopleOnline Startkaart Gebruikerrol Casemanager Inloggen... 2 Startpagina... 2 Knoppenbalk... 3 Basisfuncties... 4 Werknemer ziek melden... 5 Openstaande verzuimgevallen... 5 Dossier... 6 Werklijst...

Nadere informatie

Inloggen blz 3. Artikel invoeren blz 4. Werkbalk Tekst blz 6. Afbeelding invoeren blz 6 - uit beeldbank Vrouwen van Nu. Externe link invoeren blz 9

Inloggen blz 3. Artikel invoeren blz 4. Werkbalk Tekst blz 6. Afbeelding invoeren blz 6 - uit beeldbank Vrouwen van Nu. Externe link invoeren blz 9 Inhoud: Inloggen blz 3 Artikel invoeren blz 4 Werkbalk Tekst blz 6 Afbeelding invoeren blz 6 - uit beeldbank Vrouwen van Nu Externe link invoeren blz 9 Afbeelding invoeren blz 10 - uit de map Mijn afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie september 2012

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie september 2012 Handleiding OVM 2.0 Gebruiker Versie 2.0.0.20 25 september 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 2 Beheerportal... 7 2.1 Inloggen... 7

Nadere informatie

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands Dropshipments Gebruikershandleiding NOVEMBER 2016 Inhoud I. Inleiding... 3 II. Nieuwe dropshipment aanmaken... 4 Afleveradres... 4 Optionele instellingen... 6 Afzenderadres... 6 III. Producten toevoegen...

Nadere informatie

Central Station. CS website

Central Station. CS website Central Station CS website Versie 1.0 18-05-2007 Inhoud Inleiding...3 1 De website...4 2 Het content management systeem...5 2.1 Inloggen in het CMS... 5 2.2 Boomstructuur... 5 2.3 Maptypen... 6 2.4 Aanmaken

Nadere informatie

1. PLANNING INTRODUCTIE NIEUWE INTERFACE DOOR REGAS

1. PLANNING INTRODUCTIE NIEUWE INTERFACE DOOR REGAS Regas handleiding nieuwe interface 25/02/2016 1. PLANNING INTRODUCTIE NIEUWE INTERFACE DOOR REGAS Vanaf eind februari 2016 zal men direct starten op de nieuwe interface. De knop naar oude interface zal

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Releasenotes. Dotweb versie 7.4. Pagina 1 van 18

Releasenotes. Dotweb versie 7.4. Pagina 1 van 18 Releasenotes Dotweb versie 7.4 Pagina 1 van 18 Inhoudsopgave Releasenotes versie 7.4... 3 1. Uitfasering Silverlight... 4 2. Taalmodule... 5 3. Printfunctie medisch dossier... 6 4. Verzuim in de toekomst...

Nadere informatie

Handleiding ZNO e-lab

Handleiding ZNO e-lab Handleiding ZNO e-lab ZorgNetOost wordt gerealiseerd door IZIT. 1. Inleiding De dienst ZNO e-lab biedt u de mogelijkheid om laboratoriumuitslagen sneller tot uw beschikking te hebben door rechtstreeks

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Gebruiker. Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Gebruiker Versie 2.0.0.26 22 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Schermindeling... 6 2 Beheerportal...

Nadere informatie

1. Inloggen Reizen monitoren Adressen toevoegen Nieuw adres toevoegen aan de app Adres verwijderen...

1. Inloggen Reizen monitoren Adressen toevoegen Nieuw adres toevoegen aan de app Adres verwijderen... Handleiding portaal Laatst bijgewerkt op: 11-05-16 Deze handleiding laat de belangrijkste schermen zien die u tegenkomt tijdens het gebruiken van het portaal van GoOV. INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen... 2 2.

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Home Documenten... 2 POP Mijn CV Bevoegdheden Notities Evaluaties Evaluatie activeren... 5

Home Documenten... 2 POP Mijn CV Bevoegdheden Notities Evaluaties Evaluatie activeren... 5 Bekwaamheidsdossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft twee extra menu-items: Evaluaties activeren: voor meerdere personen

Nadere informatie

Tekstuele wijzigingen betaalmenu

Tekstuele wijzigingen betaalmenu Tekstuele wijzigingen betaalmenu door Patricia Sturm - van Zijl 21 mei 2015 Versie 1.0 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Wijzigingen op de testomgeving... 4 2.1. Stappen in het kort... 4 2.2. Labels

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

De gegevens kunt u vervolgens downloaden via de website van UPO. Daarna kunt u de gegevens importeren in Intramed.

De gegevens kunt u vervolgens downloaden via de website van UPO. Daarna kunt u de gegevens importeren in Intramed. Hoofdstuk 1 Uw Praktijk Online gebruiken De website "Uw Praktijk Online" is een initiatief van Pharmeon, internet provider in de gezondheidszorg en Intramed. Via de website van "Uw Praktijk Online" (UPO)

Nadere informatie

De dagagenda kan onderverdeeld worden in drie kolommen: de detailweergave van de behandelingen, het planningveld van de agenda en de herinneringen.

De dagagenda kan onderverdeeld worden in drie kolommen: de detailweergave van de behandelingen, het planningveld van de agenda en de herinneringen. Agenda 2.0 In deze eerste agenda-update zal met name de lay-out van de agenda veranderen. Naast de verandering van het uiterlijk, zijn er ook enkele functies nieuw in de agenda en in de instellingsmogelijkheden

Nadere informatie

Eindgebruikershandleiding Jira

Eindgebruikershandleiding Jira Jira Datum: 13-08-2009 Auteur: ing. N. Jonathans Versie: 2.0 Green Valley heeft als missie software te ontwikkelen waardoor de burger en het bedrijfsleven nog prettiger en makkelijker zaken kunnen doen

Nadere informatie