Voetbalkampen LissaboN Winter 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voetbalkampen LissaboN Winter 2013"

Transcriptie

1 Voetbalkampen LissaboN Winter 2013

2 Wie Zijn Wij Move Sports is een erkende Touroperator en een volledig bevoegd Sport Reis-en Evenementen Management Buro. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van trainingskampen en voetbaltours in Portugal en Spanje voor teams en clubs uit de gehele wereld. Ons toegewijd en ervaren team, bestaat uit enthousiaste sporters. Zij hebben een uitgebreide kennis van alle prachtige locaties binnen onze programma s en zullen u voorzien van accurate informatie die nodig is voor uw team en club. Lokaal gevestigd in Portugal en Spanje, maakt dit ons tot specialisten in het organiseren van trainingskampen in deze regio, waarbij wij gebruik maken van onze lokale betrouwbare service providers uit de regio. Tevens beschikken we over goede contacten met de lokale sportclubs in de omgeving. Door onze regionale kennis, kunnen wij u competitieve van gelijk niveau vriendschappelijke oefenwedstrijden of toernooien garanderen. Move Sports biedt u gedurende uw reis, deskundige tweetalige begeleiding/ assistentie van begin tot eind.

3 Waarom kiezen voor Move Sports Wij zijn gespecialiseerd in kwaliteits voetbaltrainingskampen en voetbaltours voor alle budgetten. Wij zetten al onze ervaring en kennis in om u te helpen bij het organiseren en plannen van uw trainingskamp van begin tot eind, waarbij wij een heleboel werk uit uw handen zullen nemen, zodat u prettige en onbezorgd op trainingskamp kunt. Move Sports is een volledig erkend en verzekerd Sports Touroperator en voldoet aan de Reis Reglementen van de Portugese Tourist Board (DGT-Direcçoa Geral de Turismo)licentie 1380/06 die garandeert dat uw reissom veilig is bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in goed en eerlijke advies over al onze bestemmingen en zullen u helpen met de planning en de organisatie van uw trainingskamp van begin tot eind, wij verstrekken kwaliteit en leveren op maat gemaakte service. Move Sports is trots op in het leveren van 1. Een exclusieve en hoogwaardige service; 2. Onvergetelijke en succesvolle sportieve ervaring; 3. Loyaliteit aan onze waarden: eerlijkheid en succes;

4 Scherpe Prijs Kwaliteit Kwaliteit Accomodaties met Uitstekende Slaap Faciliteiten Exclusive Trainings Omstandigheden Deskundige Begeleiding Exclusive Mediteraanse Keuken Lissabon: Stad vol Voetbal Ambiance Mediteraans Klimaat Veelzijdigheid aan activiteiten buiten het Voetbal om Voetbal Faciliteiten met zowel Natuurgras als Kunstgras Mogelijkheden voor Teambuilding Activeiten Lokale Agentschap Referenties beschikbaar op aanvraag

5 Lissabon Voetbalkamp Voor uw voetbal kamp in Lissabon maken wij gebruik van een van de meest uitgebreide, moderne en het best uitgeruste sport complex van Portugal. De gunstige ligging van het trainingscomplex in het centrum van Lissabon, maakt het tot een unike voetbal ervaring voor elk team dat er komt om zich voor te bereiden op het vervolg van het seizoen.

6 Sport Faciliteiten Het sportcomplex beschikt over 7 voetbal velden waarvan 1 met een stadion (3 gras velden, en 4 kunstgrasvelden). Het complex is ruim en multifunctioneel ingericht en heeft alles te bieden voor Professionele Voetbal Teams als Amateur Teams. It is uitstekend geschikt voor trainingen en oefenwedstrijden.. 3 Grasvelden (Natuur). 4 Kunstgrasvelden. 2400m Ateltiek banen. 6 Kleedkamers (inclusief voor scheidsrechters).. Professioneel Krachthonk. Fysio Ruimte. Medische Ruimte. Stadion met een capaciteit voor 2000 toeschouwers Andere Faciliteiten. Sporthal voor; handbal, basketbal, volleybal, 5-side voetbal enz. 2 Tennisbanen. 3 Hole Golf Course. Olympisch Zwembad (50m). Pakeerplaats

7 Lissabon

8 HF Fénix Urban Hotel Omschrijving De zeer moderne sfeer in Hotel HF Fenix Urban die wordt gecreerd door combinatie van verfijnde architerctuur en informaliteit verhoogt het comfort niveau naar een nog hoger niveau en nodigt u uit om meer tijd door te brengen in het hotel. U heeft het hart van lissabon voor de deur liggen. Marques de Pombal is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen en ontdekken. Mocht u hier zijn voor zaken, dan kunt u kiezen uit een van de kamers die speciaal ontworpen zijn voor diegenen die behoefte hebben om te werken of om te vergaderen tijdens hun verblijf. Het internet is gratis in het gehele Hotel.

9 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 350,00 428,00 Prijs Per Persoon 445,00 545,00 Prijs Per Persoon 515,00 645,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

10 HF Fénix Lisboa Hotel Omschrijving Verblijf in het centrum van Lissabon, met uitzicht op Marquês de Pombal, met Avenida da Liberdade, en Bairro Alto zeer dichtbij. Met aan de voorkant van het hotel toegang tot het hele openbaar vervoer netwerk, in dit hotel bent u niet afhankelijk van uw eigen vervoer, een groot voordeel voor uw werk en vrije tijd. HF Fenix Lisboa biedt zeeen van ruimte en comfort, waar u uw tijd wilt door brengen. Naast de ruime kamers kan het hotel voldoen aan verschillende smaken en behoeften, tevens beschikt dit hotel over uitstekende sociale en recreative ruimtes zoals de City Garden Lounge.

11 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 350,00 428,00 Prijs Per Persoon 445,00 545,00 Prijs Per Persoon 515,00 645,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

12 Hotel AC Lisboa by Marriott Omschrijving In het hart van lissabon, ligt het moderne Hotel AC Libsoa naast het opgeknapte Palacio Scottomayor. Dichtbij het beroemde plein Marques de Pombal, het middelpunt van de stad voor zaken en plezier. Het aanbod van amusement, cultuur en vooraanstande business centra s zijn hier geconcentreerd. Het hotel biedt u dientsen die u voorzien in comfort, plezier en ontspanning. Buiten alle verwachtingen biedt die hotel: Kluisjes bij de receptie, gratis minibar, 24-uurs roomservice, Wifi Internet en een restaurant. Het Hotel ligt op slechts 6 km van het vliegveld van lissabon. Toegang tot het openbaar vervoer ligt op slechts 100 meter. De Businiess Corner is een werkruimte bij AC Lisboa en beschikbaar voor alle gasten die het mogelijk nodig hebben.

13 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 380,00 495,00 Prijs Per Persoon 406,00 520,00 Prijs Per Persoon 485,00 630,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

14 SANA Metropolitan Hotel Omschrijving Gelegen op een strategisch punt in Lissabon, op 10 minuten van zowel het stadscentrum als de luchthaven. SANA Metropolitan Hotel onderscheidt zich door haar ruime, moderen inrichting, een restaurant met een uitgebreid aanbod van gerechten en attente service. Een Kosmopolitan Hotel die speciale comfort biedt voor zowel zakenreigzigers asl vakantiegangers die naar Lissabon reizen. Het Hotel is gelegen aan de belangrijke toegangswegen tot de stad lissabon. Het Hotel is geschikt voor grote groepen of het organiseren van grote manifestatie en evenementen met zijn 12 vergaderkamers verdeeld over 2 verdiepingen maken het SANA Metropolitan een van de beste opties in lissabon.

15 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 385,00 512,00 Prijs Per Persoon 402,00 528,00 Prijs Per Persoon 457,00 630,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

16 CASCAIS

17 Lido Estoril Hotel Omschrijving Het prachtige3-sterren Hotel Lido in Estoril, Portugal heeft alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel en rustig verblijf aan de kust van Estoril. De locatie is zeer dichtbij het grootste casino van Europa en het prachtige zandstrand van Tamariz. Elke bezoeker heeft de mogelijkheid om te genieten van het exclusieve dag en nachtleven hier in de omgeving van Estoril. In de tussentijd kunt u genieten van ons zwembad met een hapje of een drankje aan de bar. Dit lijkt misschien een drukke badplaats, maar we zitten in een rustig omgeving, zodat u kunt genieten van de rust in ons Hotel.

18 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 300,00 350,00 Prijs Per Persoon 375,00 440,00 Prijs Per Persoon 435,00 505,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

19 Hotel Praia Mar Omschrijving Lissabon aan zee... Gelegen aan het grootste zandstrand van de Lissabon-Estoril kust. Pria-Mar is het eerste Stadshotel aan de Atlantische Oceaan. Met een creatief klassiek elgant modern Europe Interieur Desgin, heeft het alles te bieden voor een comfortabel en luxe verblijf. Pure rust en comfort. Het restaurant heeft met een prachtig uitzicht op de oceaan,het allerbeste te bieden van de Portugese keuken en blijft een populaire plek voor Feesten en Partijen. De gunstige ligging, uitzonderlijke service en uitstekende facilitieten, Openlucht zwembad, eenvoudige en snelle toegang tot het strand, tuin en parking.

20 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 305,00 360,00 Prijs Per Persoon 380,00 460,00 Prijs Per Persoon 435,00 535a,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

21 Saboia Estoril Hotel Omschrijving Recht in het hart aan de kust van Estoril, op minder dan een mijl afstand van het casino van Estoril, Cascais stadscentrum en op slechts 500 meter van het dichtstbijzijnde strand.de ideale en zeer mooie en rustige locatie. Het hotel ligt direct naast een kleine tuin en zeer dicht bij enkele plaatselijke kleine winkels en restaurants. Zeer recent gerenoveerd en alle faciliteiten zijn erop gericht om in al uw behoeften te worden voorzien - eenvoudig, helder en zeer comfortabele slaapkamers.

22 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 350,00 400,00 Prijs Per Persoon 445,00 515,00 Prijs Per Persoon 515,00 605,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

23 Hotel Londres Estoril Omschrijving Hotel Londres-Estoril is een kwalitatief zeer goed hotel, onlangs nog gerenoveerd en ligt op slechts 500 meter van het grootste Casino van Europa en op 400 meter van het strand. Het hotel heeft een buitenzwembad voor volwassen en kinderen, een tuin, kinderspeelplaats, een uitgebreid ontbijtbuffet, 24-uurs receptie, internationale kranten, kapper, gratis draadloos internet in de internetzones, flatscreen-tv in elke kamer, 2 mulitfunctionele vergaderzalen. Tevens is er een ruime lobby met een bar die geschikts is voorzowel rokers als niet-rokers.

24 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 355,00 425,00 Prijs Per Persoon 455,00 545,00 Prijs Per Persoon 525,00 645,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

25 Hotel Inglaterra Omschrijving Gelegen in een Rustige wijk in het hart van Estoril, het Hotel Inglaterra is uw hotel in Estoril, een opmerkelijke gebouw met een rijke voor geschiedenis, perfect gecombineerd met luxe en comfort, die zijn charme garandeerd. Geniet van Estorils opvallendst gebouw vol geschiedenis en traditie. Hotel Inglaterra is uw accommodatie in Estoril met een XX-eeuwse architectuur. Van binnen vernieuwd, in 2006, het hotel biedt symbiotische decoratieve elementen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat tussen de oorspronkelijke elementen en de hedendagse Desgin. De unieke sfeer van het Hotel Inglaterra versterkt gevoelens, verlevendigt de verbeelding en maakt een onuitwisbare indruk op al onze gasten.

26 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 395,00 465,00 Prijs Per Persoon 505,00 600,00 Prijs Per Persoon 595,00 710,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

27 Hotel Baía Omschrijving Het onlangs gerenoveerde Hotel Baia is gelegen aan het strand in het centrum van Cascais en beschikt over 113 volledig uitgeruste kamers. De meeste kamers hebben een eigen balkon met uitzicht op de zee en de rest heeft uitzicht over de stad van Cascais en de bergen van Sintra. Op de bovenste verdieping vindt u een overdekt, verwarmd zwembad met een snackbar, waar u kunt genieten van een drankje terwijl u geniet van het uitzicht op de baai tot aan Lissabon. Het Hotel is ook uitgerust met banket-en conferentiezalen met draadloos internet, een eigen ondergrondse parkeergarage en de befaamde Baia Grill Restaurant. Dicht bij alle lokale golfbanen en attracties, Hotel Baia biedt al haar bezoekers een warme, gastvrije sfeer.

28 3 Overnachtingen 4 Overnachtingen 5 Overnachtingen 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 2 Persoonskamer 1 Persoonskamer 405,00 445,00 Prijs Per Persoon 520,00 580,00 Prijs Per Persoon 615,00 595,00 Prijs Per Persoon 3 Overnachtingen in 3*Hotel Accomodatie 2 x Vol pension (Hotel) 1 x Vriendschappelijke Wedstrijd versus Lokaal Team (1 Veld Huur (1x Wedstrijd) Transfers van en naar Vriendschappelijke Wedstrijd Officieele Scheidsrechters (x1 Wedstrijd)

29 Rua dos Fornos, 21, 1º Dto Paço de Arcos Lisbon - Portugal T F info@movesports.com

HOCKEY kampen LissaboN Winter 2013

HOCKEY kampen LissaboN Winter 2013 HOCKEY kampen LissaboN Winter 2013 Wie Zijn Wij Move Sports is een erkende Touroperator en een volledig bevoegd Sport Reis-en Evenementen Management Buro. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van

Nadere informatie

Trainingskampen 2014-2015

Trainingskampen 2014-2015 Trainingskampen 2014-2015 Like us & Follow us! Trainingskampen 2014-2015 Een trainingskamp is het middel om spelers weer fit te krijgen en om ervoor te zorgen dat er een team staat. Inhoudsopgave Portugal

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Voor het voorjaar van 2016 heb ik de volgende reizen naar Portugal gepland: Reis A 25 t/m 28 februari 462,00 per persoon Reis B 18 t/m 25 maart 1.033,00

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

MEETING ABROAD. Lissabon. Unieke combinatie van oud en nieuw

MEETING ABROAD. Lissabon. Unieke combinatie van oud en nieuw MEETING ABROAD Lissabon Unieke combinatie van oud en nieuw Lissabon is de perfecte destinatie voor events. Locaties en hotels van wereldklasse die voldoen aan de hoogste eisen voor een meeting-locatie,

Nadere informatie

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service

uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service uitstekende faciliteiten & en een persoonlijke service Playa Montroig is de ideale bestemming voor mensen die comfort zoeken en de fijnste finesses weten te waarderen. In een lommerrijke omgeving met verzorgde

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04. Duisburg, Duitsland. 17 19 maart 2014

Coaching Education Trip. Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04. Duisburg, Duitsland. 17 19 maart 2014 Coaching Education Trip Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 Duisburg, Duitsland 17 19 maart 2014 1 Informatie Duisburg hotel ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel voel de energie! Trainingskampen De velden en zalen met fitness en sauna zijn perfect voor trainingskampen. Vitesse De trainingsaccommodatie van Vitesse ligt schitterend en biedt alle faciliteiten. Hoofdkantoor

Nadere informatie

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

WELKOM I N S PA HOTELS DESIGNED TO SAY YES! WELKOM I N S PA RADISSON BLU PALACE HOTEL Place Royale 39, 4900 Spa, België T: +32 87 27 97 00 F: +32 87 27 97 01 info.spapalace@radissonblu.com radissonblu.com/palacehotel-spa HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013 Coaching Education Trip Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United Hatfield, Londen 14 oktober 16 oktober 2013 1 Informatie bestemming ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3794 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Luxueuze villa in het hart van Forte

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

HOSPATILITY FC UTRECHT

HOSPATILITY FC UTRECHT HOSPATILITY FC UTRECHT FC UTRECHT BUSINESS CLUB Geniet van een buitengewone ervaring De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

GOLFREIS TURKIJE. Bestemming. Inhoud van het Arrangement. Praktische info en inschrijfformulier

GOLFREIS TURKIJE. Bestemming. Inhoud van het Arrangement. Praktische info en inschrijfformulier GOLFREIS TURKIJE Misschien ben je er, net als wij, al eens geweest en weet je hoe geweldig dit land is als golfbestemming. Ga met ons mee naar Turkije en verbeter je spel in een leerzame week. Een heerlijk

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme.

luxe voorzieningen, door ruimten van verfijnd comfort en eigentijdse genieten charme. Villa's Marmaro Villa Emerald, Villa Acanthus, en Villa Coral zijn drie luxe villa's die horen bij het Marmer Resort. Ze liggen op het vasteland, 5km van Drosia stad en 10km van Chalkida - de bruisende

Nadere informatie

Offerte Trainingskamp. Premiere Classe Breda, Nederland. Januari 2013

Offerte Trainingskamp. Premiere Classe Breda, Nederland. Januari 2013 Offerte Trainingskamp Januari 2013 Premiere Classe Breda, Nederland 1 Informatie bestemming - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1 2 Offerte - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

CITY BREAK STOCKHOLM

CITY BREAK STOCKHOLM CITY BREAK STOCKHOLM Stockholm is ongetwijfeld de aantrekkelijkste stad van Scandinavië. Het vele groen en de unieke ligging verspreid over 14 eilanden creëren een bijzondere cocktail van natuur en cultuur

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Basisarrangement groepen > 9 deelnemers. Uw golfreis, onze zorg. 8 dagen / 7 nachten. Elke 8e golfer volledig GRATIS

Basisarrangement groepen > 9 deelnemers. Uw golfreis, onze zorg. 8 dagen / 7 nachten. Elke 8e golfer volledig GRATIS GOLFREIZEN Uw golfreis, onze zorg Geen golfclub of groep is gelijk, daarom is de organisatie van een golfreis ook steeds weer anders. De organisatie hiervan moet vaak naast het dagelijkse werk gebeuren.

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

Surfreis Praia da Galé

Surfreis Praia da Galé Surfreis Praia da Galé Voor 18-25 personen van 09-10 2016 15/10 2016 06-04-2016 Samengesteld door: Hans van Mourik & Olmo van Beurden SurfaWhile Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw aanvraag voor een surfreis

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te sm 718sm 3 3 JA Alcantarilha 525,000 Ref: MM72 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?...

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... Op 10 minuten van de Medina en de luchthaven van Marrakech bevindt zich het nieuwe project van de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs, Oases de Noria.

Nadere informatie

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA

Dit resort is de ideale plek om te wonen of als vakantiewoning danwel investering voor de verhuur te. 165sm 654sm 3 3 JA Alcantarilha 560,000 Ref: MM31 Luxe en moderne villa's voorzien van privé zwembad, tuin en 3 slaapkamers, gelegen in een award winning golfresort. De villa's worden gekenmerkt door de uitzonderlijke Moorse

Nadere informatie

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN

PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN PAPENDAL BLINKT UIT OP ELK TERREIN SPORTENEVENEMENTEN EEN TOPLOCATIE VOOR TOPEVENEMENTEN VAN START TOT FINISH Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

Villa Privilege euros/week

Villa Privilege euros/week Villa Privilege Villa Privilege is gelegen op het eiland Corfu in het Danillia - Gouvia gebied en maakt deel uit van een complex van twee onafhankelijke villa's. Villa Classic en villa Exclusive kunnen

Nadere informatie

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990

TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 1 TOUROPERATOR: HOTEL BESCHRIJVING - ZOMER 2012 Hotel Naam : Korumar Hotel De Luxe Hotel Bouwjaar : 1990 Officiële categorie : Vijf Sterren De Luxe Adres : Gazi Begendi Mevkii 09400 Kusadasi / Aydin Telefoon

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0414 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Genua Villa te koop bij Genua BESCHRIJVING Absoluut

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 20 Apr 2015 CITY BREAK HELSINKI CITY BREAK HELSINKI De Finse hoofdstad is een prachtige parel aan de Oostzee met tientallen eilandjes in het zicht van de haven. Helsinki is ook één van de modernste steden van Europa en in 2012 zelfs

Nadere informatie

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving.

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. Hotel Gardenia Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. De Familie Lavezzo staat al twintig jaar klaar voor haar gasten en voldoet graag aan al uw behoeften, om u een

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 376989 Calpe 1.100.000 KENMERKEN Prijs 1.100.000 Woningtype Villa Woonruimte 460m² Perceeloppervlakte 3.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 376989 OMSCHRIJVING Luxe villa te koop in

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF 1 Organisch gevormd en één met zijn omgeving, een overweldigende atmosfeer maar met een huiselijk gevoel. Het onderkomen van Noble

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Events Brochure 2019 OH Leuven

Events Brochure 2019 OH Leuven Events Brochure 2019 OH Leuven Seatsruimte Onze seatsruimte is tijdens wedstrijddagen het kloppend hart voor onze sponsors en partners. In deze ruimte worden elke wedstrijd de diners opgediend. Vanop de

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Vitassist heet u van harte welkom! Comfortabel herstellen,

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie