Blokland verbetert haar dienstverlening met een standaard brancheoplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Blokland verbetert haar dienstverlening met een standaard brancheoplossing"

Transcriptie

1 Blokland kiest voor Nekovri Dynamics Blokland verbetert haar dienstverlening met een standaard brancheoplossing Organisatie Sinds de oprichting in 1913 is Blokland Cold Stores B.V. in Cuijk uitgegroeid tot een full service koel- en vrieshuis, gespecialiseerd in vlees, vis en vruchtensappen en value added logistics. Blokland heeft meer dan 35 medewerkers en ruim m 3 aan opslagcapaciteit. Maatwerk laat software passen als een jasje en dat werkt wel zo plezierig. Maar na verloop van tijd kan datzelfde maatwerk steeds meer beginnen te knellen en de rem op nieuwe ontwikkelingen zetten. Als dan ook de ondersteuning stopgezet wordt, is de toekomst vol risico s. Voor Blokland reden om op zoek te gaan naar een nieuwe oplossing. Zo standaard mogelijk, die les was wel geleerd. Het traject dat volgde was verre van standaard. Blokland liet samen met collega s uit de branche een nieuwe standaard ontwikkelen: Nekovri Dynamics. Gebaseerd op het wereldwijd gebruikte en bewezen Microsoft Dynamics NAV. MAATWERK REMT VERNIEUWING Bij Blokland werd jarenlang naar tevredenheid gewerkt met een DOS-programma van Unit4. Aan de minder prettige kanten van het programma was iedereen min of meer gewend geraakt. Rapportages die lastig samen te stellen waren, de wekelijks optredende verschillen tussen de facturatie en voorraadadministratie die handmatig aangepast moesten worden, de traagheid van het systeem als er uiteindelijk gefactureerd kon worden, gebruikers die op elkaar moesten wachten om hun werk te kunnen doen. Er was allemaal mee te leven. Wat wel steeds zwaarder woog waren de jaarlijkse onderhoudskosten. Die bleven onverminderd hoog, ook toen daar allang geen doorontwikkeling en upgrades meer tegenover stonden. Elke opdracht tot aanpassing kostte bovendien handenvol geld. Ted Langen, Vestigingsmanager Cuijk bij Blokland zegt daarover: Als we een kleinigheid wilden aanpassen, dan leidde die aanpassing steevast tot storingen elders in het systeem. De kosten waren hierdoor vaak niet in verhouding met de aanpassing waar het in eerste instantie om ging. Het bericht dat het einde van de ondersteuning aangekondigde, gaf echter de genadeklap. Nooit meer zoveel maatwerk, verzucht Langen. En nooit meer zó afhankelijk zijn van kennis van derden. Wat we in minder dan acht jaar aan investeringen hebben moeten afschrijven is je reinste kapitaalvernietiging. Dat risico wilden we niet meer lopen.

2 Eisen - Continuïteit - Standaard oplossing - Geïntegreerd systeem met voorraadbeheersing en facturatie - Flexibiliteit - Barcodescanning - Tracking & Tracing - Variabele orderpick- en uitslagmethode op STANDAARD BRANCHEOPLOSSING Als lid van Nekovri, de Vereniging van Nederlandse koel- en vrieshuizen, had Blokland zitting in de klankbordgroep automatisering. Partijen in deze groep zochten naar een branchebreed gedragen automatiseringsoplossing met branchespecifieke functionaliteiten die maatwerk overbodig zouden maken. Waardoor niet elk koel- en vrieshuis opnieuw het wiel hoefde uit te vinden en informatie onderling gemakkelijk uitgewisseld kon worden. Meerdere leveranciers vertoonden hun demonstraties, maar de echte klik ontstond niet. Langen: We werden pas enthousiast toen we een demonstratie van Boltrics Professionals kregen. basis van variabelen - Gebruiksgemak PARTNERKEUZE OP BASIS VAN INHOUD EN VERTROUWEN Voordelen - Sneller en efficiënter werken - Relatief lage (beheers)kosten - Betrouwbare en snelle informatievoorziening - Hogere medewerkersbetrokkenheid - Flexibel aan te passen, meer gebruiksgemak In Boltrics vonden de leden een partner met kennis van en ervaring in de koel- en vriesbranche. Wat ze lieten zien, sprak meteen aan, vertelt Langen. Een programma dat gebaseerd is op Microsoft Dynamics NAV, aangevuld met specifieke functionaliteiten voor onze branche. De software coördineert zowel de logistieke processen op de werkvloer als de bedrijfsprocessen. Het plaatje klopte, zowel op het technische als het menselijke vlak. Er was geen push, geen gelikt verkooppraatje, het ging om de inhoud. Ze waren duidelijk over wat wel en niet kon. Vragen werden kordaat, open en eerlijk beantwoord. Met duidelijke kennis van onze bedrijfsprocessen en informatiestromen. Dit gaf ons het vertrouwen in een samenwerking. De timing kon niet beter. Voor Blokland was het vijf voor twaalf, dus de beslissing van de klankbordgroep kwam precies op tijd. Het systeem is flexibel en slim van opzet, PROGRAMMA VAN EISEN waardoor het onmogelijke opeens mogelijk is. De voornaamste eisen van de klankbordgroep waren continuïteit, flexibiliteit, standaardisatie, betaalbaarheid en integratie. Langen: Over de branchespecifieke functionaliteiten zijn de nodige discussies gevoerd. Over de RF-module (scannen) bijvoorbeeld. Bij Blokland zijn we gewend te werken met een eigen scansysteem, de andere leden hebben die ervaring niet. Mobiele barcodesystemen helpen grip en controle te krijgen op de logistieke processen op de werkvloer. Die wilden wij absoluut in de ontwikkeling meenemen. En dat is ook gebeurd. Medewerkers kunnen nu de barcodes van artikelen en locaties scannen, waarna Nekovri Dynamics de informatie automatisch verwerkt.

3 IMPLEMENTATIE VOLGENS HET BOEKJE Na vijf maanden van ontwikkeling werden de contouren van Nekovri Dynamics zichtbaar. Een select aantal medewerkers kon op afstand inloggen om de nieuwe functionaliteiten te testen. Niet veel later volgde de implementatie bij Blokland zelf. Over de implementatie en de support van Boltrics is Langen positief. Er was regelmatige een consultant van Boltrics aanwezig om vragen te beantwoorden en knelpunten op te lossen. Naarmate de livegang dichterbij kwam, ontstond er enige nervositeit onder de medewerkers. Was het niet raadzamer om eerst een periode schaduw te draaien? Aan de andere kant groeide het systeem en nam het vertrouwen met de dag toe dat alle processen goed waren afgedekt. AANDACHT TIJDENS LIVEGANG VERGROOT DRAAGVLAK Tweeënhalve maand na de implementatie volgde de livegang. Op advies van Boltrics is Blokland in een keer overgegaan. Langen: We gingen van een DOS naar een Windows omgeving en dat is een hele overstap. Boltrics was hier volledig op voorbereid en we kregen alle tijd en aandacht. In de eerste week waren hier vier consultants aanwezig en elke gebruiker kon met zijn of haar probleem bij hen aan tafel schuiven. Die aandacht heeft voor veel draagvlak gezorgd. Als ik het morgen weer moest doen, wil ik met dezelfde mensen van Boltrics aan tafel zitten. VOORDELEN Nekovri Dynamics is gebaseerd op en ondersteund door de technologie van Microsoft. Dat is een garantie voor de continuïteit en betrouwbaarheid. Branchespecifieke functies zijn standaard in de software opgenomen, waardoor kostbaar en tijdrovend maatwerk niet nodig is en de implementatie snel te realiseren is. De software is volledig afgestemd op de dagelijkse praktijk in koel- en vrieshuizen en dat levert rendementsvoordelen op. Langen: Het systeem is flexibel en slim van opzet, waardoor het onmogelijke mogelijk wordt. Vroeger konden we twee halve pallets met dezelfde producten maar een verschillend batchnummer niet samenvoegen. Met het nieuwe systeem is dat wel mogelijk. Via barcodescanning weet het systeem precies wat waar staat, tot op de kleinste verpakkingseenheid. Dat scheelt veel dure opslagruimte.

4 Sneller en efficiënter werken Waarom Microsoft? Microsoft Dynamics NAV biedt continuïteit voor de toekomst. Aantal users 12 users Integratie Microsoft Office RF scanning Webportal Implementatietijd 2,5 maanden Ook het verwerken van binnenkomende goederen gaat veel sneller. Voorheen moesten we wachten tot op kantoor alle informatie was verwerkt voordat het systeem een sticker produceerde. Pas als die sticker op de desbetreffende pallet was aangebracht, kon de pallet door. Nu maken de magazijnmedewerkers zelf direct een barcode aan en het systeem vult die achteraf met de bijbehorende informatie. De pallet kan nu vanuit de expeditieruimte direct door naar de koel- of vriesruimte. Dat komt de kwaliteit ten goede. Betrouwbare informatievoorziening De administratieve verwerking van entrepot (douane) goederen is eenvoudiger en transparanter geworden. We kunnen een strakke registratie voeren, vertelt Langen, met rapportages die door de douane worden geaccepteerd. Het nieuwe systeem bespaart ons hier veel tijd en zorgen. Ook de klant wil steeds meer en specifiekere informatie ontvangen. Voorheen moesten we die informatie bij elke aanvraag handmatig uit het systeem halen. Nu is het een kwestie van aangeven welke informatie de klant graag wil ontvangen en het systeem doet voortaan de rest. Ook het voorheen arbeidsintensieve facturatieproces gaat nu dertig tot vijftig procent sneller. De facturen zijn bovendien duidelijk en gedetailleerd, waardoor er minder vragen van klanten komen. De verantwoordelijkheid voor de werkprocessen is dichter bij de mensen zelf gekomen. Sneller en rolgebaseerd werken Nekovri Dynamics is rolgebaseerd. De medewerkers zien alleen die informatie en menu s die ze voor hun werk nodig hebben. Langen: Dat is zeker op de werkvloer handig. Medewerkers worden niet belast met menu s waar ze niets mee doen. En hoe lager de gebruiksdrempel, hoe beter het systeem werkt. De medewerkers in het magazijn registreren nu zelf, waardoor de verwerking sneller gaat. Ze scannen elke beweging van de producten en zijn zich ook bewust van de noodzaak hiertoe. Ze zien namelijk ook welke gevolgen het heeft als ze het niet doen. De verantwoordelijkheid voor de werkprocessen is daarmee dichter bij de mensen zelf gekomen. Waar het eigenlijk op neer komt, zo vat Langen zijn ervaringen met Nekovri Dynamics samen, is dat we onze dienstverlening opwaarderen. We kunnen beter tegemoet komen aan de wensen van onze klanten, die daardoor met meer tevredenheid blijven terugkomen.

5 Meer informatie TOEKOMST - Blokland B.V - Boltrics Professionals contactpersoon Jan-Cornell van Ekris telefoonnummer: +31(0) Voor de toekomst ziet Langen graag een koppeling tussen de energiekosten en de voorraadbeheersing. Bijna veertig procent van alle kosten bestaat uit energiekosten. Een goede monitoring van deze kosten kan het rendement helpen verbeteren. Ook EDI, het elektronisch uitwisselen van informatie met andere partners heeft zijn aandacht. jcvanekris@boltrics.nl TIP VAN BLOKLAND Zet de wensen op papier en leg deze naast het aanbod. Maak vooraf duidelijke afspraken over de haalbaarheid van dit aanbod. In de praktijk komt het nog te vaak voor dat beloftes niet ingevuld worden, maar dan ben je al tot elkaar veroordeeld. Dus zorg dat u met de juiste partner in zee gaat, die de haalbaarheid vooraf kan aantonen. Disclaimer Microsoft aanvaardt geen inhoudelijke verantwoordelijkheid voor de in deze case beschreven ervaringen van haar partners.

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel

Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten. Arjan Dogterom Head of IT. Vast Mobiel VastMobiel Naast kwaliteit, kijken we ook altijd naar kosten Arjan Dogterom Head of IT Partner Logistics is altijd bereikbaar en bespaart op telefoonkosten met Intercity Zakelijk Partner Logistics is een bedrijf

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

PARTICIPATIEBEDRIJF WESTROM

PARTICIPATIEBEDRIJF WESTROM PARTICIPATIEBEDRIJF WESTROM Herimplementatie bedrijfsbrede software: missie geslaagd! Dit artikel verscheen ook in De kracht van innovatie - The full story II. Een luchtig boek waarmee managers, ondernemers

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

Claire procesmanagement

Claire procesmanagement Wij helpen u naar: een transparant digitaal proces, een digitale werkorder, een hogere klanttevredenheid, minder stress op de werkvloer, Claire procesmanagement Wat is Claire? Claire is een unieke, proces

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Workflow Inkoopfacturen

Workflow Inkoopfacturen Workflow Inkoopfacturen Met de Add-on Workflow Inkoopfacturen is het mogelijk om vanuit Microsoft Dynamics AX de inkomende inkoopfacturen te scannen. Vervolgens kunnen de gescande inkoopfacturen (elektronische

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX Met Microsoft Dynamics AX verbetert het Institute of Social Studies zijn backofficeprocessen. Rapportages zijn nu direct beschikbaar en hoeven

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden.

Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. BUSINESS CASE Waar Partners: Scenario Advies Cloud biedt een vertrouwde omgeving met verbeterde mogelijkheden. Waar Partners is een allround financieel dienstverlener, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht.

Nadere informatie

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307 Hoe haalt u het maximale rendement uit uw WMS? Arjen Lagerweij a.lagerweij@evo.nl +31 6 2191 7307 Wat gaan we doen? 1. Introductie 2. Wat willen we bereiken met WMS? 3. Voorbereiding aanschaf WMS 4. Samenvatten

Nadere informatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor accountants Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor accountants AUTOMATISCHE FACTUURHERKENNING, FACTUURAUTORISATIE EN E-FACTURATIE DizzyData is een slimme

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri CASE VAN MAELE NV Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Software voor de kleinhandel, groothandel en distributeur SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen

WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM (WMS) Stroomlijn je magazijnprocessen WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM () Stroomlijn je magazijnprocessen IN HET KORT Goed voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen zijn goud waard voor productie- of handelsondernemingen. Met Exact Warehouse

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics NAV zijn wij beter in control

Met Microsoft Dynamics NAV zijn wij beter in control Met Microsoft Dynamics NAV zijn wij beter in control Organisatie AWL is gevestigd in Nederland en Tsjechië. Vanuit deze vestigingen werken meer dan 200 medewerkers aan het realiseren van state-of-theart

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN

CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN Exact Online CASE STUDY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY MDM LEERT KLANTEN ZELF VISSEN MDM accountants & belastingadviseurs uit Den Haag is hard op

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Catalogus. Automatisering in de AGF-sector. Telersvereniging

Catalogus. Automatisering in de AGF-sector. Telersvereniging Catalogus Automatisering in de AGF-sector Telersvereniging Inhoudsopgave GreenCommerce 03 Datawarehouse 04 Digitale koppeling 06 Externe locaties 08 Financieel advanced 10 GreenXchange 12 Vertalingen 14

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen

electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen Vanboxtel verzorgt uw EDI traject. electronic data interchange (EDI) sneller, beter, kostenbesparend zakendoen EDI Uw zakenpartner

Nadere informatie

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt?

Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? Zoekt u software? Of een oplossing die uw business vooruit helpt? SAAS CONSULTANCY PROJECT MANAGEMENT SUPPORT KLANT E-LEARNING DEVELOPMENT TRAINING BUSINESS PROCESS REDESIGN Alles centraal geregeld Verkoopt,

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Dantuma Medische Speciaalzaak. Dantuma Voor hoogstpersoonlijke zorg! Dantuma

Nadere informatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor ondernemers Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor Ondernemers AUTOMATISCH BOEKHOUDEN VOOR INNOVATIEVE ONDERNEMER DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en TCK Sports Group TCK Sports importeur in de sport- en outdoorbranche TCK Sports

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Innhold Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 5 Meer kennis... 11

Innhold Inleiding... 1 Aanbevelingen... 3 Belangrijke instellingen... 4 Zo gebruikt u het systeem... 5 Meer kennis... 11 Dit is een introductie over het gebruik het additionele product Mamut Enterprise Travel CRM. Het gebruik van het systeem wordt beschreven aan de hand van het fictieve voorbeeld van de firma `Kopie Shop

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control

SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control Case study Gemeente Halderberge Maart 2014 SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge in control Pagina 2/6 SharePoint 2013 maakt Gemeente Halderberge

Nadere informatie

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen).

1997-1998 Logistiek Manager Hollands Winkel Bezit met formules Witteveen Mode, Adam Herenmode, McGregor en La Ligna (totaal 140 filialen). Curriculum Vitae Personalia Bart Witteveen Rijksweg 94 4849 BR DORST Telefoon : 0031 (0) 161 413149 Mobiel 0031 (0) 6 1090 6268 Fax : 0031 (0) 161 412958 Geboren: 9 november 1965 Opleidingen diploma 1987

Nadere informatie

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten

Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten Bellen via het internet levert DQ&A 20% kostenbesparing op gesprekskosten De oude telefooncentrale van DQ&A, marktleider op het gebied van online advertentiecampagnes, kon de sterke groei van het bedrijf

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN

HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN Exact Online CASE STUDY HOE CAPPA ZIJN KLANTEN BETER IS GAAN ADVISEREN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY ONDERSCHEIDENDE KWALITEITEN LEIDEN TOT SUCCES VOOR ZOWEL ONDERNEMER ALS ZIJN

Nadere informatie

voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag

voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag Commando wordt gegeven door systeem. voice-picking productiviteit omhoog, kosten omlaag Voice-picking: handen en ogen vrij Het grote voordeel van een

Nadere informatie

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave:

NIEUWS JUNI 2015 BEHEERSOFTWARE. In deze uitgave: NIEUWS JUNI 2015 In deze uitgave: pagina 2-3 Nieuwe regeling voorschotfacturen vanaf 2015? pagina 4-5 Waarom elektronische facturatie voorlopig nog niet doorbreekt pagina 6-7 Klanten vertellen: Wim Deprins

Nadere informatie

Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software

Exact Ondersteuning. Haal meer rendement uit uw Exact Software Exact Ondersteuning Haal meer rendement uit uw Exact Software Exact ondersteuningscontracten In geval van storingen of vragen over uw Exact omgeving wilt u graag zo spoedig mogelijk geholpen worden. Arrix

Nadere informatie

Volledige integratie met GIS, DMS en workflow Viewer voor vele bestandstypen, inclusief AutoCAD Batch-stempelen van documenten Online toegang tot

Volledige integratie met GIS, DMS en workflow Viewer voor vele bestandstypen, inclusief AutoCAD Batch-stempelen van documenten Online toegang tot Volledige integratie met GIS, DMS en workflow Viewer voor vele bestandstypen, inclusief AutoCAD Batch-stempelen van documenten Online toegang tot zaakdossiers Organisatiebreed inzetbaar, één onbeperkte

Nadere informatie

warehouse management system (WMS)

warehouse management system (WMS) warehouse management system (WMS) kwaliteit en productie verhogend en dus kostenbesparend Registratie van inkomende goederen WMS kwaliteit en productie verhogend en dus kostenbesparend kostenbesparing,

Nadere informatie

Kwik-Fit verwerkt 500.000 facturen per jaar met Microsoft Dynamics AX

Kwik-Fit verwerkt 500.000 facturen per jaar met Microsoft Dynamics AX Kwik-Fit verwerkt 500.000 facturen per jaar met Microsoft Dynamics AX Een star UNIX systeem vereiste dat data van de ene applicatie in de andere werd overgetypt. Met Microsoft Dynamics AX is een volledig

Nadere informatie

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT

HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT Exact Online CASE STUDY HOE EEN BEDRIJF 180 GRADEN DRAAIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE TENSING BINNEN 1 JAAR 180 GRADEN DRAAIDE Tensing, een mobility en Geo- ICT software

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri C A S E B E LG O S U C Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Dé referentie op de markt als het gaat over ERP voor KMO SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker?

Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker? Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker? Case study Kentalis Februari 2016 Hoe maakt Kentalis kennis delen makkelijker? En hoe zorgde Kentalis voor adoptie van het sociale intranet op SharePoint? Pagina

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Om betere verkoopresultaten te behalen koos Danica voor Microsoft Dynamics CRM 3.0. Vanaf de invoering zijn

Nadere informatie

transport management system (TMS)

transport management system (TMS) transport management system (TMS) optimale planning, kwaliteit verhogend dus kostenbesparend Verzamelen van transportorders via telefoon, internet, mail of EDI TMS Minder administratie op kantoor. Beter

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Mogelijke toepassingen. RealtimeWMS. "Webbased software to manage and control your warehouse."

Mogelijke toepassingen. RealtimeWMS. Webbased software to manage and control your warehouse. RealtimeWMS "Webbased software to manage and control your warehouse." Het standaard pakket RealtimeWMS is een zogenaamd Logistic Execution System. RealtimeWMS ondersteunt de medewerkers op de werkvloer

Nadere informatie

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service

Document House Limburg. professioneel betrouwbaar de snelste service Document House Limburg professioneel betrouwbaar de snelste service Missie Uw doelstellingen, zijn onze doelstellingen! Goed partnerschap zorgt ervoor dat deze behaald worden! Etienne Naus Document House

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy

CATERING. IC2 Innovative Computer Consultancy CATERING IC2 Innovative Computer Consultancy iconnect Catering is een zeer compleet programma voor het verwerken van bestellingen van lunches en maaltijden via internet. Het programma is ontwikkeld door

Nadere informatie

Wat doet het? Kleding KassaSysteem

Wat doet het? Kleding KassaSysteem Kleding KassaSysteem Wat doet het? Als ondernemer wilt u altijd weten hoe zaken zoals omzet, voorraad, winst e.d. ervoor staan. Speciaal voor het klein- en middenbedrijf is een compleet en betaalbaar softwarepakket

Nadere informatie

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 01 I www.unit4.nl E mkb@unit4.com

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud

Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Woonwaard Augustus 2014 Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Pagina 2/5 Motion10 helpt Woonwaard naar de cloud Woonwaard is een moderne, procesgerichte woningcorporatie.

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. P01 MiNiGRiP meer dan alleen verpakkingen Minigrip Nederland BV, met

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

FELLOO "EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN

FELLOO EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN FELLOO "EEN BLOKKENDOOS OM FANTASTISCHE TOEPASSINGEN MEE TE BOUWEN OVER FELLOO Felloo is een onafhankelijke totaalaanbieder op het gebied van cloud communicatie. De bedrijfsnaam staat symbool voor de manier

Nadere informatie

Customer Case Korevaar van Dijk

Customer Case Korevaar van Dijk Feiten in het kort: Bedrijf: Branche: Letselschade en loonvordering Werknemers: 40 Activiteiten: Behartigt de belangen van slachtoffers van ongevallen bij het verhalen van hun letselclaims Operationeel

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM

CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM CUSTOMER CASE GEMEENTE EVERGEM Voor de gemeente Evergem was het duidelijk. Als men de dienstverlening aan de burger wou verbeteren, dan zou men resoluut de digitale kaart moeten trekken, maar hoe begin

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven.

Diract Company Profile. Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract Company Profile Klant- en oplossingsgericht, flexibel en toegankelijk zijn de kernwoorden die de werkwijze van Diract IT omschrijven. Diract IT Opgericht in 2007 53 medewerkers (februari 2013) Ruim

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Wat medewerkers nu nodig hebben is waarschijnlijk anders dan wat medewerkers over een jaar nodig hebben.

Wat medewerkers nu nodig hebben is waarschijnlijk anders dan wat medewerkers over een jaar nodig hebben. Een centrale omgeving waarin medewerkers belangrijke bedrijfsinformatie kunnen zien die ze nodig hebben, kennis delen en samenwerken over alle lagen van de organisatie heen. Dit ideaalbeeld van de digitale

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Travel CRM Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Travel CRM Versie: 12.1 Inhoud OVER MAMUT ENTERPRISE TRAVEL CRM...

Nadere informatie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie White Paper Scholten Case Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie Index Introductie Doelstelling Oplossing Voordelen Resultaat Contact 1 2 3 5 7 8 Introductie 1 Introductie Scholten Medische Groep

Nadere informatie

Rijksuniversiteit Groningen - bestuurlijke informatievoorziening Kwaliteitszorg administratieve processen en systemen

Rijksuniversiteit Groningen - bestuurlijke informatievoorziening Kwaliteitszorg administratieve processen en systemen Rijksuniversiteit Groningen - bestuurlijke informatievoorziening Kwaliteitszorg administratieve processen en systemen Applicatie: Document Informatie Systeem (DIS) Eindrapport 6 oktober 2008 Auteur: Henk

Nadere informatie

Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen

Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen Rotor doet meer met minder mensen en met minder kopzorgen Met de komst van een nieuw management nam Rotor een ingrijpende beslissing: ITmaatwerk vervangen door standaardsoftware. Onder het motto Follow

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en ESPEQ Opleidingsbedrijven. Espeq opleidingsbedrijven ESPEQ neemt in het bedrijfsleven

Nadere informatie

10 redenen om te virtualiseren. Met virtualisatie breek je de directe link tussen de fysieke infrastructuur en de applicaties die erop draaien.

10 redenen om te virtualiseren. Met virtualisatie breek je de directe link tussen de fysieke infrastructuur en de applicaties die erop draaien. 10 redenen om te virtualiseren Wat betekent virtualiseren? Met virtualisatie bij computers wordt over het algemeen bedoeld dat meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op één computer kunnen draaien.

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Methode en web-based software voor proces en resultaatverbetering Comm ant & Bouw Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Frans Münninghoff Sandra Steijvers Heijmans gebruikt

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport & Logistics

DSV XPress. Global Transport & Logistics DSV XPress Global Transport & Logistics Inhoud Diensten in één oogopslag 03 Online software en wereldwijd volgen via het web 05 Aanvullende diensten en toeslagen 07 Maten en gewichten 07 Aanvullende producten

Nadere informatie

Hela Thissen BV Referentiecase DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV

Hela Thissen BV Referentiecase DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV Hela Thissen BV Referentiecase DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV DIN Food voor Microsoft Dynamics NAV geeft ons de flexibiliteit om optimaal in te spelen op steeds veranderende behoeften van onze afnemers.

Nadere informatie

Voorraadbeheer met. behulp van WMS (magazijnbeheer) Edwin Nicolai. Erik van Westerveld

Voorraadbeheer met. behulp van WMS (magazijnbeheer) Edwin Nicolai. Erik van Westerveld met Edwin Nicolai Erik van Westerveld behulp van WMS (magazijnbeheer) Ontwikkelingen in de markt Warehousing steeds meer een commodity; Snelheid wordt belangrijker: van warehouse cross-dock; Product life

Nadere informatie

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg De logistieke scan van CB ontdekt het verbeterpotentieel van uw goederenlogistiek Een efficiëntere logistiek levert (soms onverwacht) belangrijke bijdragen

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2015, Editie 2 Nieuws BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 BeheerVisie geeft advies MeldDesk App Message Router MeldDesk Gebruikers Forum Nieuwe MeldDesk

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA

Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Klantgegevens uit Microsoft Dynamics CRM via Mobile CRM beschikbaar op PDA Sigma distributiepartner Colours & Coatings wil alle klantgegevens centraal opslaan en op PDA's beschikbaar hebben voor de buitendienstmedewerkers.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie