welkom in de wereld van EPDM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "welkom in de wereld van EPDM"

Transcriptie

1 welkom in de wereld van EPDM

2 hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese en Benelux enige producent van EPDM folies ooit, bieden we al meer dan vier decennia toonaangevende kwaliteit. Aandacht voor innovatie, productontwikkeling en relatiebeheer zijn de pijlers van ons bedrijf. Zo zijn we in staat om een groeiend netwerk - van Europese klanten en mondiale importeurs tot regionale dealers en afnemers - van unieke EPDM totaaloplossingen te voorzien. Hertalan ontwikkelt een breed assortiment aan dak-, gevel-, en vochtkerende systemen. IJzersterk EPDM voor een keur aan toepassingen. Ook na ruim 45 jaar weten we nog steeds te innoveren en marktconforme systemen te produceren. We zijn betrokken van concept tot realisatie. We stonden aan de wieg van EPDM in Europa en zijn vandaag de dag internationaal aanwezig. Wij gaan voor resultaat, koppelen toonaangevende producten aan een uitzonderlijk niveau van dienstverlening. Welkom in onze wereld van EPDM.

3 foto: Aerophoto Eelde architect: UNStudio

4 Hertalan Groot Brittanië Hertalan Nederland hertalan wereldwijd actief Rond 1965 startte Hertalan Nederland met de productie van EPDM systemen. Een uniek en gewild product binnen de Europese markt, waardoor ons dealernetwerk zich razendsnel uitbreidde. Een netwerk, dat zich vervolgens al gauw over andere werelddelen uitstrekte. Hertalan bouwde binnen een aantal jaren mondiaal een gevestigde naam in waterproof solutions. Met afnemers in grote delen van Europa, Afrika, en Azië. Een vaste klantenkring, die zich dankzij de kwaliteit van onze service en systemen nog altijd gestaag uitbreidt.

5 Hertalan Noord Duitsland Hertalan Zuid Duitsland Hertalan Roemenië Hertalan houdt kantoor in Nederland, Duitsland, Groot- Brittannië en Roemenië. Elke vestiging is nauw betrokken bij zijn nationale klanten, maar biedt ook wereldwijd technische sturing en marktgerichte ondersteuning. De directe begeleiding van internationale projecten is in handen van onze dealer ter plaatse. Door grote verschillen in klimaat en cultuur, vraagt ieder land en project zo zijn eigen specifieke benadering. Hertalan is niet gebonden aan grenzen. We bieden overal een helder advies, dat even hoogwaardig is als onze producten.

6 hertalan de kracht van betrokken medewerkers Het wereldwijde succes van Hertalan is niet alleen ontstaan vanuit ons sterke assortiment. Dat assortiment is ontstaan uit de kracht van betrokken mensen. Uit de passie van ons Research & Development team, dat de beste ideeën tot leven wekt. Uit de precisie van onze productietak, waar mens en machine elkaar aanvullen. En uit de gedrevenheid van ons sales team, met aandacht en interesse voor iedere klant.

7 Hertalan is geen statische onderneming waar het alleen om aantallen draait. Wij investeren in mensen; in onze medewerkers, distributeurs, klanten en andere marktpartijen. Onze systemen zijn geschikt voor zowel de kleine, als de omvangrijke afnemer. We zetten in op verwerkingsgemak, duurzaamheid, een hoge return on investment en 100 procent ecologisch verantwoorde systemen. Zo creëren we grootse producten en projecten, met een menselijke maat.

8

9 hertalan investeren in duurzaamheid Onze waterproof solutions zijn divers, maar onze boodschap is eenduidig: naar een Hertalan systeem heeft u haast geen omkijken. Zelfs in deze tijd van duurzaamheid is de lange levenscyclus van onze systemen opvallend. Wij zijn gecertificeerd door DUBOkeur. Deze stelt dat onze EPDM dakbanen het beste scoren op milieutechnische kwaliteiten. Dat houdt in dat de impact op onder andere global warming, verzuring en geluidshinder, te verwaarlozen is. Alleen producten die tot het topsegment in de branche behoren, komen in aanmerking voor dit keurmerk. EPDM is dan ook niet voor niets onze grote trots. Het 100 procent ecologische materiaal is volledig bestand tegen UV, ozon en andere weersinvloeden. Het is snel en veilig te verwerken, zónder het gebruik van open vuur. Het is wortelvast, licht van gewicht, blijvend flexibel en hecht op bijna elke ondergrond. De bewezen duurzaamheid garandeert een gebruiksduur van (minimaal) vijftig jaar. De wortels van Hertalan liggen in Nederland. Dat is onze stabiele uitvalsbasis richting de (inter)nationale markt. Hertalan EPDM systemen zijn een stabiele investering in de toekomst, gebaseerd op aantoonbare kwaliteit.

10 hertalan totaaloplossing, van ontwerp tot realisatie Hertalan is een ervaren partner op het gebied van projectbegeleiding. We hebben alle kennis in huis voor een complete dienst verlening, van ontwerp tot realisatie. Vanuit de bestekfase verzorgen we alle voorkomende werkzaamheden, zoals het opleiden van (dak)aannemers, begeleiding bij het opstarten van een project, het afnemen van bouwtechnische inspecties, etc. Als centraal aanspreekpunt biedt Hertalan een full service pakket. Niet alleen op uitvoerend niveau, maar bijvoorbeeld ook in kostenbewaking voor opdrachtgevers, of het adviseren van architecten. Daarbij zijn we vertrouwd met de eisen en wensen van uiteenlopende klanten. Wij gaan voor resultaat, met toonaangevende producten en een overkoepelende service.

11 foto s en illustraties: RDH Architecten Stedenbouwkundigen

12 foto: Benthem Crouwel Architecten

13 hertalan focus op innovatie Hertalan was de eerste in Europa om EPDM folie te ontwikkelen. Al ruim vóór het ontstaan van de traditionele bitumineuze producten, brachten wij EPDM als (o.m.) dakbedekking op de markt. Pionieren zit ons bedrijf in het bloed. Ondanks de onbetwiste kwaliteit van onze producten, zijn we gefocust op verbeteringen. Met onze eigen R&D faciliteiten weten we altijd aan de meest recente eisen voor veiligheid, milieubelasting en duurzaamheid te voldoen. Sterker nog, we zijn de norm vaak een stap vóór. Onze vooruitziende blik spreekt dan ook tot de verbeelding van een gevarieerde klantenkring. Zo is ons scala aan EPDM producten zonder open vuur te verwerken; een brandveilige methode, die vaak doorslaggevend is voor (dak) aannemers en opdrachtgevers. Met de esthetische waarde van ons assortiment - zoals onze gevel toepassingen - dienen we de belangen van menig architect. Bovendien is elke opdrachtgever gebaat bij de extreme duurzaamheid en de lage milieubelasting van Hertalan EPDM. Hertalan is een bekende vraagbaak in de markt, we bieden iedere klant individueel, maatgevend advies.

14 hertalan kennisoverdracht in ons TechnoPoint Het Hertalan assortiment biedt vele voordelen, mits de producten op de juiste manier zijn verwerkt. We delen onze kennis van innovatieve EPDM systemen graag met onze (potentiële) relaties. Daarom verzorgen we regelmatig trainingen en lezingen over allerlei aspecten van EPDM in ons eigen communicatiecentrum TechnoPoint. Hertalan geeft professionele kennisoverdracht met gecertificeerde EPDM producten en vanuit een organisatie waar kwaliteit- en milieumanagement hoog staat aangeschreven. Hertalan is ISO 9001 en gecertificeerd, heeft een DUBOkeur, en kwaliteitsverklaringen van onze producten zijn vastgelegd in KOMO, ATG en BBA certificaten.

15 foto: TechnoPoint Hertalan Rubber Products

16 Carlisle Construction Materials BV Telefoon +31 (0) Fax +31 (0)

welkom in de wereld van EPDM

welkom in de wereld van EPDM welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese en Benelux enige producent van

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

Welkom in de wereld van EPDM daksystemen

Welkom in de wereld van EPDM daksystemen Welkom in de wereld van EPDM daksystemen WWW.HERTALAN.NL 2 3 AANGENAAM DAKSYSTEMEN CARLISLE Construction Materials produceert vanaf de zestiger jaren EPDM folie. Wij waren daarmee Europa s eerste en zijn

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM daksystemen

welkom in de wereld van EPDM daksystemen welkom in de wereld van EPDM daksystemen aangenaam daksystemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren wij Hertalan EPDM folie.

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren wij Hertalan EPDM folie.

Nadere informatie

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen

welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen welkom in de wereld van EPDM vochtkerende systemen aangenaam vochtkerende systemen Hertalan Rubber Products vindt zijn oorsprong in 1895 onder de vleugels van Hertel. Vanaf de zestiger jaren produceren

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 50 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam!

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam! Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 40 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

Veenwouden - Holland

Veenwouden - Holland Veenwouden - Holland Alfons Freriks Logistics Veenwouden Regisseur in totaaltransport ALL AROUND EUROPE Dynamisch in denken, innovatief in ondernemen! Overal in Europa de service van Alfons Freriks Logistics

Nadere informatie

Royal Novoproof EPDM dakbanen

Royal Novoproof EPDM dakbanen Royal Novoproof EPDM dakbanen De oplossing voor een strak pak www.royalroofingmaterials.com Een dak als maatpak, met een perfecte pasvorm, geen plooi te zien, onverwoestbare naden en van zo n hoge kwaliteit

Nadere informatie

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Van Beek EPDM Van Beek EPDM levert maatwerk in EPDM-rubber. Met onze jarenlange ervaring in zowel de dak- als vijverindustrie weten wij als geen ander welke strenge

Nadere informatie

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Een vernieuwende technologie voor het eenvoudig, snel en veilig afdichten van gebouwen. RubberShell SA is een uniek, glasvezel versterkte

Nadere informatie

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium

EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium EshaGum, EshaFlex & EshaFlex Premium Kwaliteitsproducten met een veelzijdige toepassing * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van onderliggende baan en onderzijde van

Nadere informatie

Laboratorium Medisan is er voor u.

Laboratorium Medisan is er voor u. Laboratorium Medisan is er voor u. Of u zichzelf nu ziet als klant, afnemer of opdrachtgever, wij willen samen met u werken aan het verwezenlijken van uw ambities en behoeftes. Laboratorium Medisan Let

Nadere informatie

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel.

MONARPLAN. De norm voor kunststof daken. afdichten en beschermen. Onderscheidend. Betrouwbaar. Nederlands product. Flexibel. MONARPLAN afdichten en beschermen Onderscheidend Betrouwbaar Nederlands product Flexibel Duurzaam De norm voor kunststof daken * Safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op bovenzijde van

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Het daagt in het Oosten!

Het daagt in het Oosten! Het daagt in het Oosten! 1 PR Lighting: betaalbare topkwaliteit 2 Moving heads van topkwaliteit voor een redelijke prijs. Daar vroegen onze klanten steeds vaker om. Omdat bij Rolight de behoefte van de

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar Icopal Universal Flexibel en licht Betrouwbaar Veilig verwerkbaar Duurzaam Universeel toepasbaar IJzersterke, duurzame dakbedekking Een universeel toepasbaar product voor platte en hellende daken Als architect

Nadere informatie

Wédéflex Established. Meesters in bewezen duurzaamheid

Wédéflex Established. Meesters in bewezen duurzaamheid Wédéflex Established Meesters in bewezen duurzaamheid Nog eens 10 jaar extra zekerheidsstelling Onze opdrachtgevers zijn het eens: kiezen voor Wédéflex Established is kiezen voor zekerheid. En dat bewijzen

Nadere informatie

TOPSKIN. EPDM rubberfolies. Sterk en elastisch. voor het. zware werk

TOPSKIN. EPDM rubberfolies. Sterk en elastisch. voor het. zware werk TOPSKIN EPDM rubberfolies Sterk en elastisch voor het zware werk Topskin is een waterkerende folie op basis van high-tech EPDM-rubber. Dit sterke en flexibele synthetische rubber biedt talloze toepassingen

Nadere informatie

Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak

Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak Een duurzaam en veilig gebouw... begint bij een Icopal dak Ontzorgt Deskundig advies Dakinspectie Duurzaam bouwen Betrouwbare dakbedekking Ontzorgt Deskundig advies Dakinspectie Duurzaam bouwen Betrouwbare

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

OC-Plan. Bewezen kwaliteit!

OC-Plan. Bewezen kwaliteit! OC-Plan OC-Plan is een hoogwaardige dakbaan met een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar. Bovendien is OC-Plan eenvoudig, brandveilig en rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekking.

Nadere informatie

VROEGER RUBBERDAKEN RUBBER MET DAMPDRUKVERDELENDE POLYESTER ONDERLAAG

VROEGER RUBBERDAKEN RUBBER MET DAMPDRUKVERDELENDE POLYESTER ONDERLAAG MAS_CANAM_2008_003_NED:Opmaak 1 07-07-2008 14:26 Pagina 1 EPDM Daken Goten Terrassen Daktuinen Vochtwering Kelderruimtes Innovatief Alstublieft Uw plat dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als

Nadere informatie

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider

Roofing. Met de zekerheid van de Marktleider Roofing Met de zekerheid van de Marktleider Betrouwb Meerwaarde op het dak Innovatie Eigenaars van gebouwen, architecten, ingenieurs en aannemers profiteren van tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling

Nadere informatie

Alstublieft Uw plat dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag

Alstublieft Uw plat dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag Daken Zonne-energie Goten Terrassen Daktuinen Alstublieft Uw plat dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag MASTERSYSTEMS Rubber met dampdrukverdelende onderlaag 08/2527 Wie ruim

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Additional Lease. Dat schakelt makkelijk!

Additional Lease. Dat schakelt makkelijk! Additional Lease Dat schakelt makkelijk! Een auto leasen kunt u overal. Maar het gaat om díe leasemaatschappij die voor u het verschil maakt. Medewerkers met passie voor auto s die met u meedenken in flexibele

Nadere informatie

Esha Infra Solutions. De totaaloplossing voor weg- en waterbouw. Aanleg. Onderhoud. Afdichting. Duurzaam. Innovatie

Esha Infra Solutions. De totaaloplossing voor weg- en waterbouw. Aanleg. Onderhoud. Afdichting. Duurzaam. Innovatie Esha Infra Solutions Aanleg Onderhoud Afdichting Duurzaam Innovatie De totaaloplossing voor weg- en waterbouw Innovatie in wegen waterbouw Esha Infra Solutions biedt een totaalpakket van producten en diensten

Nadere informatie

bouwconcepten in hout

bouwconcepten in hout bouwconcepten in hout ARCON houtconstructies ARCON houtconstructies is een gespecialiseerd bedrijf binnen de constructieve houtbouw en behoort tot de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

HERTALAN EASY STICK GS

HERTALAN EASY STICK GS ZELFKLEVENDE EPDM-STROKEN VOOR LUCHTDICHT DETAILLEREN IN NIEUWBOUW, RENOVATIE EN ONDERHOUD. NOG STERKER EN MAKKELIJKER. www.hertalan.nl Twee toonaangevende woontorens van elk 70 meter hoog, en in totaal

Nadere informatie

De kracht van BMI Group

De kracht van BMI Group WE SEE FURTHER We see further Werken op daken geeft perspectief. Je ziet de wereld vanaf een hogere plek en vangt een glimp op van de horizon. Dat is al meer dan 150 jaar het geval. Het dak heeft ons en

Nadere informatie

E P D M. E x c e l l e n c e. Sure-Seal AFX-programme

E P D M. E x c e l l e n c e. Sure-Seal AFX-programme E P D M E x c e l l e n c e Sure-Seal AFX-programme INDUSTRIE-DAKEN PRIVE-DAKEN ENERGIE-DAKEN TERRAS-DAKEN GROEN-DAKEN SecuOne Excellence in EPDM I.R.S-Btech Aantrekkelijk en vernieuwend van geest, net

Nadere informatie

EPDM-rubber, voor elk type dak

EPDM-rubber, voor elk type dak EPDM-rubber, voor elk type dak 50 jaar later nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak. EPDM is vuurvrij verwerkbaar Milieuvriendelijk en recycleerbaar Duurzame dakbedekking bestand tegen

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Bostik The Adhesive Company

Bostik The Adhesive Company Bostik The Adhesive Company Welkom Inhoud Bostik wereldwijd Missie en visie Markten De drie wereldmerken: Simson, Ardal en Bostik Sterke punten Bostik Waarom Bostik? Schappenplan Afsluiting Wereldleider

Nadere informatie

Scheuten gelaagd glas. Multisafe

Scheuten gelaagd glas. Multisafe Scheuten gelaagd glas Multisafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Heating Solutions International BV

Heating Solutions International BV Heating Solutions International BV Score Heating Solutions International BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

De ijzersterke combinatie voor elk dak

De ijzersterke combinatie voor elk dak Icopal Universal De ijzersterke combinatie voor elk dak Flexibel en licht Eenlaags systeem Veilig verwerkbaar (NEN 6050) Duurzaam Universeel toepasbaar Toepassing van Icopal Universal WS als onderlaag

Nadere informatie

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180

Benelux l 176. Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177. Ondersteuning l 178. Reparaties l 179. Garantiesysteem l 180 174 11 SERVICES Benelux l 176 Onderdeel van een internationaal bedrijf l 177 Ondersteuning l 178 Reparaties l 179 Garantiesysteem l 180 Technische ondersteuning l 181 11 175 11 SERVICES Benelux ITW Benelux

Nadere informatie

NEEM DE TIJD LEER ONS BETER KENNEN

NEEM DE TIJD LEER ONS BETER KENNEN LOOK CLOSER UNDERSTAND MORE NEEM DE TIJD Ontdek Robeco 1 Wij willen alles weten over de wereld en hoe die werkt, over de risico s en kansen. Op deze manier herkennen we langetermijnkansen, innoveren we

Nadere informatie

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo

catalogus Stabiel Efficiënt Veilig wij maken uw mobiliteit werkend Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo Stabiel Efficiënt Veilig Sinds 873 Toekomstgericht Sinds 873 Toekomstgericht 0,6 0,25 LANSING UNITRA BV Platinastraat 53, 7554 NC Hengelo catalogus 0,6 0,25 05-204 z U n i t r a tel. +3 (0)74 0,3 259 33

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

IcoMOSS. Groen dak van een nieuwe generatie. afdichten en beschermen. Energiebesparend. Licht in gewicht. Duurzaam. Onderhoudsarm.

IcoMOSS. Groen dak van een nieuwe generatie. afdichten en beschermen. Energiebesparend. Licht in gewicht. Duurzaam. Onderhoudsarm. IcoMOSS afdichten en beschermen Energiebesparend Licht in gewicht Duurzaam Onderhoudsarm Kostenbesparend Groen dak van een nieuwe generatie * safety overlap: snelvloeiende VARIO-bitumen aangebracht op

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

GOED ZITTEN. BETER LEVEN.

GOED ZITTEN. BETER LEVEN. GOED ZITTEN. BETER LEVEN. BETER ZITTEN. AL MEER DAN 145 JAAR. Sinds 1872 staat Giroflex voor een brede deskundigheid op het gebied van ergonomisch zitten. Wij hebben nog steeds dezelfde passie voor dit

Nadere informatie

Learn with passion KWALITEIT KENNIS SUCCES

Learn with passion KWALITEIT KENNIS SUCCES KWALITEIT KENNIS SUCCES CONCEPT EN KWALIFICATIE DE DUIDELIJKE VOORDELEN VOOR U Innovatiekracht en hoogwaardige kwaliteit zijn de steunpilaren van het unieke concept van de Swiss Bedding Academy inclusief

Nadere informatie

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom

Een deal is in onze ogen meer dan een transactie, het gaat. om wat je belooft en waar je expertise ligt. Welkom bij Transcom Welkom bij Transcom Voor welke uitdaging u ook te staan komt op het gebied van customer service, Transcom biedt u de mogelijkheden van een geavanceerd customer contact center, en dat voor een betaalbare

Nadere informatie

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT!

UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! UNIEKE BUNDELING VAN KENNIS EN KRACHT! De Optimum Group is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen

Nadere informatie

Architectuur in vorm.

Architectuur in vorm. Architectuur in vorm. Aluform System staat voor een decennialange ervaring met de productie van kwalitatief hoogwaardige aluminium profielplaten voor gevels en daken. Met een visie of met ideeën over een

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid

Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid Wij maken uw droomdak met 50 jaar gewapende zekerheid 50 jaar later, nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak EPDM is vuurvrij verwerkbaar Milieuvriendelijk en recyclebaar Duurzame dakbedekking

Nadere informatie

Industrie & innovatie

Industrie & innovatie Industrie & innovatie Boardroomdiscussie Corné Kranenburg sectorspecialist Industrie Marlise van der Plas themamanager Innovatie Welkom! 2 Programma Introductie 12:00 12:15 Ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl Internationaal sterk, lokaal betrokken Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije www.bartels.nl Klantgericht Betrouwbaar Flexibel Praktisch Gerenommeerd Onze kracht: internationaal

Nadere informatie

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur FSC CONCEPTEN Duur DUURZAAM ONDERNEMEN Als producent van (hard) houten deuren is Weekamp zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen er

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. PV-systemen Hoogste opbrengst en unieke garanties

Nefit Zonnestroom. PV-systemen Hoogste opbrengst en unieke garanties Nefit Zonnestroom PV-systemen Hoogste opbrengst en unieke garanties Gratis energie van de zon Lagere energierekening, grotere onafhankelijkheid De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland is

Nadere informatie

STEENSTRIPS STRIKOTHERM BRENGT IDEEËN TOT LEVEN

STEENSTRIPS STRIKOTHERM BRENGT IDEEËN TOT LEVEN STEENSTRIPS STRIKOTHERM BRENGT IDEEËN TOT LEVEN SPECIALIST IN DETAILS Architecten ontwerpen vaak vanuit de vorm, functie en omgeving, gecombineerd met gevoel en emotie. Het ontwerp, maar ook de materialen

Nadere informatie

Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner

Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner Voor een duurzaam binnenklimaat is de natuur onze partner De natuur is onze inspiratiebron Voor het realiseren van een duurzaam, veilig, comfortabel en gezond binnenklimaat kunnen we niet zonder de natuur.

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie

EPDM-RUBBER. Compleet EPDM waterdichtingssysteem voor daken, goten, vochtwering, daktuinen en kelders

EPDM-RUBBER. Compleet EPDM waterdichtingssysteem voor daken, goten, vochtwering, daktuinen en kelders EPDM-RUBBER Compleet EPDM waterdichtingssysteem voor daken, goten, vochtwering, daktuinen en kelders 50 jaar later nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak. EPDM is vuurvrij verwerkbaar

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING

TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING TWEE GENERATIES FUNDERINGSERVARING De European Foundation Group (EFG) heeft samen met dochterondernemingen BFG Schroefpalen, Jacbo Deutschland en EFG Projects tientallen jaren ervaring in trillingsvrije

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Icopal Universal Icopal Universal

Icopal Universal Icopal Universal Icopal Universal De ijzersterke combinatie voor elk dak Flexibel en licht Eenlaags systeem Veilig verwerkbaar (NEN 6050) Duurzaam Universeel toepasbaar Met Icopal Universal weet je dat je de juiste combinatie

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

Makrolon multi een goed gevoel dat van de daken verkondigd wordt.

Makrolon multi een goed gevoel dat van de daken verkondigd wordt. Makrolon multi een goed gevoel dat van de daken verkondigd wordt. Welkom bij Bayer MaterialScience Sheet Europe. Een aantrekkelijke partner stelt zich voor. Bayer MaterialScience Sheet Europe is een bedrijf

Nadere informatie

Na 50 jaar nog steeds waterdicht

Na 50 jaar nog steeds waterdicht EPDM-RUBBER Na 50 jaar nog steeds waterdicht 50 jaar later nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak. EPDM is vuurvrij verwerkbaar Milieuvriendelijk en recycleerbaar Duurzame dakbedekking

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

FLAGON PVC SYNTHETISCHE WATERDICHTING

FLAGON PVC SYNTHETISCHE WATERDICHTING SYNTHETISCHE WATERDICHTING FLAGON PVC FLAGON PVC FLAG SINDS 1963 FLAGON PVC maakt deel uit van het veelzijdige assortiment synthetische membranen van FLAG. FLAG is sinds 1963 wereldwijd specialist in de

Nadere informatie

Wij zijn staalmarkt. Wij zijn staalmarkt.

Wij zijn staalmarkt. Wij zijn staalmarkt. staalmarkt staalmarkt Wij zijn persoonlijk, deskundig én dichtbij De maakindustrie in Nederland is voortdurend in beweging. De bedrijven in deze sector hebben behoefte aan flexibele toeleveranciers, die

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

Scheuten gehard glas. Secursafe

Scheuten gehard glas. Secursafe Scheuten gehard glas Secursafe Scheuten see it. feel it Scheuten Glas is met ruim 50 jaar ervaring een specialist op het gebied van hoogwaardige glasproducten. Vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland,

Nadere informatie

Duurzaam van nature. bakstenen met een warm hart

Duurzaam van nature. bakstenen met een warm hart Duurzaam van nature Caprice. Het hart op de juiste plaats Caprice is een groeiend en onafhankelijk familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van bakstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. Een veelzijdig

Nadere informatie

Geen extra werk, wel extra winst?

Geen extra werk, wel extra winst? Geen extra werk, wel extra winst? word partner van! Simpel en smakelijk afvallen Wie is Even voorstellen is een toonaangevende producent en distributeur van dieetproducten met vestigingen in Europa. Onze

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

Duurzame renovatie provinciekantoor Noord-Holland. Haarlem 15 april 2013 Kees Schouten Omgevingsmanager Een Nieuw Huis

Duurzame renovatie provinciekantoor Noord-Holland. Haarlem 15 april 2013 Kees Schouten Omgevingsmanager Een Nieuw Huis Duurzame renovatie provinciekantoor Noord-Holland Haarlem 15 april 2013 Kees Schouten Omgevingsmanager Een Nieuw Huis Met passie, samenwerken en deskundigheid naar een blijvend duurzaam provincie kantoor

Nadere informatie

Na 50 jaar nog steeds waterdicht

Na 50 jaar nog steeds waterdicht EPDM-RUBBER Na 50 jaar nog steeds waterdicht Sure-Seal met Pre-tape 3,05 m x 30,50 m 1,20 mm et 1,50 mm 50 jaar later, nog even waterdicht als de eerste dag Geen vlam op het dak EPDM is vuurvrij verwerkbaar

Nadere informatie

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Brillux de nummer 1 voor rechtstreekse levering uit een compleet assortiment Alle diensten en producten uit één hand en rechtstreeks geleverd

Nadere informatie

De 5 e gevel visie voor duurzaamheid op lange termijn. Marc Hannes

De 5 e gevel visie voor duurzaamheid op lange termijn. Marc Hannes De 5 e gevel visie voor duurzaamheid op lange termijn Marc Hannes 6-9-2011 MISSIE DE BOER De Boer zet de vijfde gevel op één Dat zijn we als mondiale producent van totaaloplossingen voor daken verplicht.

Nadere informatie

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen KONE Deursystemen Toegang voor iedereen Onze doelstelling KONE vervoert mensen en goederen op een betrouwbare, innovatieve, toegewijde en verantwoordelijke manier en draagt daarmee bij aan het succes van

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING

GARANTGUM BITUMINEUZE WATERDICHTING BITUMINEUZE WATERDICHTING GARANTGUM INTRODUCTIE GARANTGUM is een begrip in de Nederlandse markt. Elke vakman kent deze extreem sterke en duurzame APP dakbaan. Oerhollands, al sinds jaar en dag geproduceerd

Nadere informatie

Handig voor uw heftruck

Handig voor uw heftruck Handig voor uw heftruck KAUPonderneming... Wij zijn wereldwijd een toonaangevend constructeur van voorzetapparatuur voor heftrucks. Stationaire apparatuur voor material handling en container spreaders

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions

Camfil Filter Management. Camfil Filter Management. Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Management Camfil Farr Segment brochure Camfil Filter Management Camfil Farr clean air solutions Camfil Filter Farr Management Welke oplossingen biedt Camfil Filter Management Camfil Filter

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

DE GARANTIE VAN SOLARWATT:

DE GARANTIE VAN SOLARWATT: DE GARANTIE VAN SOLARWATT: OPRECHT BETROUWBAAR JE EIGEN ZONNE-ENERGIESYSTEEM GLAS-GLAS OF GLAS-FOLIE? MONOKRISTALLIJN OF POLYKRISTALLIJN? In principe bestaan er op dit moment twee verschillende typen zonnepanelen.

Nadere informatie