Vakantie vieren op het mooiste plekje van Zeeland!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantie vieren op het mooiste plekje van Zeeland!"

Transcriptie

1 Vakantie vieren op het mooiste plekje van Zeeland!

2 WIZZL; Een feest voor alle kinderen! Lieve kinderen, Wat leuk dat je de brochure leest van De Zeeuwse Kust. Ik ben WIZZL de zeehond en ik ben de mascotte van het park. Ik kom jou in de vakanties iedere ochtend en avond ophalen met de WIZZL Express om gezellig met elkaar te dansen! Ik ben vaak bij het animatieteam te vinden, maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke faciliteiten voor jullie! Buiten is er een gave speeltuin met kabelbaan en trampoline. Maar ook binnen kun je lekker spelen in de speeltuin of op de vide waar tafeltennistafels en een Xbox staan. Ook is er een overdekt zwembad met peuterbad. Beleef samen met je ouders een hoop plezier op de midgetgolfbaan. Ben je al wat ouder? Dan kun jij je vast goed vermaken op de tennisbaan, het voetbal of volleybal veld. Ik hoop jou samen met je ouders, opa en oma, broertjes en zusjes te zien tijdens jouw vakantie op De Zeeuwse Kust in Renesse! Vakantie groetjes van WIZZL

3 Genieten op De Zeeuwse Kust Hartelijk welkom op De Zeeuwse Kust; uw vakantieadres op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse. Met ons team proberen we u als gast te verrassen en te laten genieten van een heerlijke, verdiende vakantie die bij u past. De Zeeuwse Kust biedt u een vakantie op maat in een ruime hotelsuite naar keuze, een luxe ingericht chalet, in een Glamping Strandlodge of Jutter of op een camping of camperplaats op de camping. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die De Zeeuwse Kust u biedt. O.a.; overdekt zwembad, speeltuinen, animatieteam, midgetgolfbaan, tennisbaan en voetbalveld en het sfeervol ingerichte Strand Café DOK waar u terecht kunt voor een lekker kopje koffie, gezellige borrel, lunch of heerlijk diner! Hotel De Zeeuwse Kust Chalets Glamping Camping Het familiehotel met 40 ruime suites is hoofzakelijk ingericht voor gezinnen met kinderen. Iedere suite heeft een aparte kinderslaapkamer met stapelbed en is ingericht voor 4-6 personen. Daarnaast zijn er ook mindervalidesuites, een bruid en wellnesssuite en een babysuite met compleet ingerichte babykamer. De suites zijn ongeveer 55m² groot en hebben een keukenblokje, eigen badkamer en balkon of terras. De vrijstaande chalets zijn ingericht voor 4-7 personen en hebben twee of drie slaapkamers, een open keuken en een badkamer. De chalets zijn er in 7 verschillende types en allemaal sfeervol ingericht met openslaande deuren naar het terras en de aangelegde tuin. In diverse chalets zijn huisdieren en roken toegestaan en zijn er leuke extra s aanwezig. Meer informatie daarover vindt u op de website. Ervaar het back to basic gevoel maar wel met een knipoog naar luxe in de sfeervol met steigerhouten ingerichte Strandlodges en Jutters. De Strandlodges zijn er in drie verschillende types voor 5, 6 en 8 personen. De Jutters zijn ingericht voor 4 personen. Er is een keuken en badkamer aanwezig. Op de veranda geniet u van de fijne zomeravonden. De Glamping accommodaties worden verhuurd van april - oktober. Kom gezellig kamperen op loopafstand van het strand op luxe Comfortplaatsen of Comfort plus plaatsen; met privé sanitair. Heeft u een camper? Dan kunt u op de verharde camper-plaatsen uw vakantie doorbrengen. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom, water, afvoer, TV aansluiting en gratis WiFi. Er zijn twee verwarmde sanitair gebouwen op het park.

4 Proef, ervaar & beleef Strand Café DOK Het sfeervol ingerichte Strand Café DOK is dagelijks geopend voor een heerlijk ontbijt, lekkere lunch of verrassend diner! In Strand Café DOK wordt gewerkt met een wisselende menukaart. Daardoor kunnen wij u steeds weer verrassen met de meest verse, biologische en seizoensgebonden gerechten. Uiteraard adviseren onze medewerkers u graag welke bijpassende wijnen de heerlijke gerechten helemaal afmaken. Voor de kinderen staan er lekkere WIZZL Kindermenu s op de kaart. Strand Café DOK is aangesloten bij het Schouws Bord; dit is een samenwerking van restaurants op Schouwen Duiveland die het koken met regionale streekproducten stimuleren. Ervaar de relaxte sfeer in Strand Café DOK, rondom de brandende openhaard of s zomers op het zonnige terras. De kinderen vermaken zich uitstekend in de aangrenzende speelgelegenheden. Vakantie voor het hele gezin! Strand Café DOK is 7 dagen per week geopend.

5 Familiehotel Familiehotel De Zeeuwse Kust is met in totaal 40 hotelsuites, speciaal ingericht voor gezinnen met kinderen. De extra ruime hotelsuites met aparte kinderslaapkamer met stapelbed, maken het mogelijk om met uw hele gezin in één hotelsuite te overnachten. De familiesuites zijn ingericht voor 4, 5 en 6 personen. Alle sfeervol ingerichte suites beschikken over een keukenblokje met magnetron, koelkast en kookplaatje. De badkamer heeft een douche en wastafel. Er is een apart toilet. Via de schuifdeuren in de living loopt u zo het terras of balkon op, waar u met een lekker kopje Tassimo koffie of thee geniet van het ochtendzonnetje. Een groot aantal hotelsuites zijn te koppelen met de volgende suite waardoor het mogelijk is om met meerdere personen uw vakantie te vieren. Naast de familiesuites zijn er ook kindersuites, deze zijn ingericht voor 2 volwassenen en 4 kinderen, met een extra grote kinderslaapkamer met 2 stapelbedden. De mindervalidesuites zijn ingericht voor 4 en 6 personen en in de badkamer voorzien van alle mindervalidevoorzieningen. Op vakantie met uw baby? Kies dan voor de babysuite met compleet ingerichte babykamer die van alle gemakken is voorzien zoals o.a. een box, ledikant, commode en babybadje. Pas getrouwd of gewoon een lekker romantisch weekendje samen weg? Beleef het in de bruid- & wellnesssuite, ingericht voor 2 personen met een whirlpool én een infrarood cabine met ergotherapie in de badkamer. De bruidssuite heeft een openhaard in de living.

6 Luxe chalets Genieten met het hele gezin! De luxe ingerichte chalets zijn goed geïsoleerd en daardoor de perfecte accommodatie voor elk vakantieseizoen. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, kookplaat en combioven. Er is een gezellige eethoek. De ruime en sfeervol ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar het zonnige terras en de aangelegde tuin, gelegen op het zuiden. De nette badkamer beschikt over een douche en wastafel. Er is (in de meeste) chalets een apart toilet aanwezig. Er zijn twee of drie slaapkamers aanwezig, waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere slaapkamers met eenpersoonsbedden of een stapelbed. Dit verschilt per type chalet. Vakantie vieren met de duinen als buren! De grootte van de chalets verschillen tussen de 46m² en 75m² en zijn daardoor geschikt voor 4-7 personen. Vanwege het niveauverschil in de Strandgaper chalets is dit type niet geschikt voor mindervaliden. In een aantal chalets zijn huisdieren toegestaan, is er een wasmachine aanwezig en diverse extra s die uw verblijf nog aangenamer zullen maken! De prijzen van de chalets zijn inclusief toeristenbelasting, schoonmaakkosten en lakenpakketten. Er worden geen reserveringskosten berekend.

7 Glamping; kamperen met een knipoog! Een nieuwe vorm van luxe kamperen, een beetje back to basic maar wel met een vette knipoog naar luxe; dat is GLAMPING! De met steigerhouten ingerichte strandlodges zijn er in drie verschillende types en ingericht voor 5, 6 en 8 personen. Ze beschikken allemaal over een tuin met gras of zand. In iedere strandlodge is er een gezellige zithoek. Een open keuken met koelkast en kookplaat en een eetgedeelte. De inpandige badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Op de grote, houten veranda geniet u van een lekker ontbijt of neemt u de vakantiedag door tijdens het avondzonnetje. Strandlodge 5 personen: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed 1 slaapkamer met een stapelbed én een eenpersoonsbed Strandlodge 6 personen: 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed 1 slaapkamer met een stapelbed 1 bedstede met een tweepersoonsmatras Strandlodge 8 personen: 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed 1 slaapzolder met 4 eenpersoonsbedden De Jutters zijn onze nieuwste accommodaties, deze leuke tenthuisjes zijn ingericht voor maximaal 4 personen. Ze liggen naast de Strandlodges en hebben een knusse, gezellige woonkamer die met steigerhout is ingericht én toegang geeft tot de ruime veranda. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser en kookplaat. In de badkamer vindt u een douche, wastafel en toilet. Er zijn twee slaapkamers; één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

8 Camping Of u kiest voor een comfortplaats, een comfort + plaats (met privé sanitair) of een verharde camperplaats; alle 204 kampeerplaatsen zijn minimaal 100m² en voorzien van water, afvoer, kabel TV, WiFi en 16 AMP stroom. In het algemene en verwarmde sanitair gebouw vindt u familiedouches, leuke kinderbadjes en zijn er mindervalide voorzieningen aanwezig. Ook kunt u hier gebruik maken van de vaatwasmachines; dat is pas echt vakantie! Huisdieren zijn, aangelijnd, op de hele camping van harte welkom. Er is een grote uitlaatplaats rondom de camping. De camping is 365 dagen per jaar geopend, waardoor ook winterkamperen tot de mogelijkheden behoort! Uniek in Europa en te vinden op De Zeeuwse Kust; Het CamperClean apparaat; de eerste volautomaat die uw chemische toilet leegt en reinigt. U hoeft nooit meer zelf de cassette van uw campertoilet leeg te maken en te reinigen. Er is geen gevaar meer om met fecaliën in aanraking te komen. De cassette kan onmiddellijk weer worden gebruikt en wordt met de juiste hoeveelheid spoelwater en doeltreffende microbiologische toiletvloeistof gevuld. De CamperClean apparaten zijn aan de buitenzijde van de sanitair gebouwen te vinden.

9 Familietijd Vakantie; tijd om gezellig met de familie samen te zijn. Wat is er leuker dan op vakantie met het hele gezin de grootste (buiten) pret te beleven? Naast de faciliteiten van Strandpark De Zeeuwse Kust zoals het overdekte zwembad, de tennisbaan, de midgetgolfbaan, trampoline en diverse speeltuinen werken wij samen met verschillende outdoor bedrijven, zodat wij de leukste activiteiten kunnen organiseren voor iedere vakantie! Houden jullie van wind en water? Volg dan eens een clinic blowkarten, powerbuggyen of kitesurfen. Uiteraard kun je ook met het hele gezin een zeilbootje huren en genieten op de Grevelingen of mee met een rondvaartboot om zeehonden te spotten. Ook een bezoek aan Zeeland Buitenland kan niet ontbreken tijdens uw vakantie. Ervaar het echte buitengevoel en kom een ochtend of middag vlotten bouwen, boogschieten, eilandhoppen en klimmen op de klimwand! In Westenschouwen in het grootste bos van Zeeland is er een spectaculair klimbos voor de stoerste gezinnen onder ons. Klimmen op hoge hoogtes en leuke parcours in de lucht! Regelmatig wordt ons zwembad omgetoverd tot een duikcentrum. Samen met uw kinderen kunt u een proefduik maken in het zwembad, wanneer het bevalt kan u vervolgens in het openwater een duikcursus volgen! Breng een bezoek aan Delta park Neeltje Jans of het Watersnood museum in Ouwerkerk. Fiets de leuke knooppuntenroute over Schouwen Duiveland of geniet met elkaar op het strand tijdens het zandkastelen bouwen! Stilzitten is mogelijk; maar zeker niet makkelijk!

10 Relaxen Kom helemaal tot rust tijdens een saunabezoek waarbij u kunt genieten in één van de twee 90 graden sauna s, laat uw spieren opwarmen in de infra roodcabine met lichttherapie of koel even af in de whirlpool buiten. Bij schoonheidssalon Sereen laat u zich verwennen met een ontspannende gezichtsmassage. Sereen is gevestigd in het centrumgebouw en in de gezellige ruimte voelt u zich meteen op uw gemak en kan het ontspannen beginnen. Kies een behandeling die bij u past van 30, 60 of 90 minuten. Dit is een heerlijk begin of afsluiting van uw welverdiende vakantie! Maak een afspraak bij de receptie voor een heerlijke, ontspannende gezichtsbehandeling of massage! Laat u verwennen tijdens uw verblijf met een heerlijke ontspanningsmassage. Wij werken samen met een gediplomeerde masseur en masseuse. Bent u toe aan ontspanning, juist meer energie of verlichting van pijnklachten? Maak een afspraak! Beide masseurs bieden diverse massagevormen aan, helemaal afgestemd op uw behoeftes en lichaam. Op de website en bij de receptie kunt u meer informatie vinden over de verschillende behandelingen. Maak een afspraak en geniet van een nóg aangenamer verblijf!

11 Omgeving Op slechts 250 meter van De Zeeuwse Kust vindt u het prachtige, 19 km lange Noordzeestrand. Naast zonnen of mooie strandwandelingen maken is de Noordzee ook een ideale locatie voor watersporters. Maak tijdens leuke clinics op de Brouwersdam kennis met o.a. kitesurfen, suppen en blowkarten. Ook onderwater is Zeeland één van de favoriete plekken van vele duikers. Boswachterij; Achter een van de mooiste duingebieden, ligt het grootste bos van Zeeland; De Boswachterij Westenschouwen. Er zijn vele mooie wandel-, mountainbike-, en ruiterpaden waar je tijdens een van deze tochten de damherten, fazanten, hazen en konijnen vast en zeker tegen zult komen! Fietsen; Schouwen Duiveland is een prachtig eiland met vele fietspaden. Bij de receptie koopt u de handige fietsknooppuntenkaarten. Op deze manier weet u alle mooie routes met bezienswaardigheden te vinden én weet u altijd waar u bent!

12 Strandpark De Zeeuwse Kust is aangesloten bij Ardoer en lid van Leading Campings. Ardoer is een samenwerkingsverband tussen kwaliteit campings op prachtige plaatsen in Nederland. Kwaliteit en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij alle Ardoer parken. Iedere Ardoer camping is zelfstandig en uniek! De Leading campings zijn een aaneensluiting van op het ogenblik 34 topcampings in heel Europa. Alle leden van de groep zijn zelfstandig met hun eigen karakter. De aangesloten campings variëren van klein en overzichtelijk tot campings die te vergelijken zijn met complete vakantiedorpen. Alle campings zijn familiebedrijven wat zorgt voor een huiselijk gevoel en persoonlijke aandacht! Helleweg LJ Noordwelle / Renesse T info@strandparkdezeeuwsekust.nl info@strandcafedok.nl

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Recreëren met de duinen als buren Strandpark De Zeeuwse Kust is een gezellig familiepark op slechts

Nadere informatie

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust Hotel De Zeeuwse Kust Algemeen Het nieuwe Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, op 15 minuten loopafstand van het (rolstoeltoegankelijke) strand. Strandpark De Zeeuwse

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Zeeland. Recreëren met de duinen als buren.

De Zeeuwse Kust. Zeeland. Recreëren met de duinen als buren. Zeeland Recreëren met de duinen als buren Strandpark Recreëren met de duinen als buren Strandpark is een gezellig familiepark op slechts 0 meter van het Noordzeestrand in Renesse. Zowel binnen als buiten

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Als een paal boven water! De Meerpaal. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland

Als een paal boven water! De Meerpaal. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland De Meerpaal Zeeland Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Zoutelande, een pareltje aan de Zeeuwse kust, wordt met recht

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

Lodges. uw unieke recreatie plek

Lodges. uw unieke recreatie plek Lodges uw unieke recreatie plek Uw eigen plekje op het eiland Op Schouwen-Duiveland wordt de lucht zilter en het beeld weidser. Je voelt de wind, je proeft het water want overal stuit je op dijken of

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Vakantiepark Het Timmerholt

Vakantiepark Het Timmerholt Vakantiepark Het Timmerholt Algemeen Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark Het Timmerholt. Een kleinschalig, maar ruim opgezet vakantiepark. Het park is gelegen rondom een zeer

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Op het zeer geliefde park De Horizon in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat deze volledig gerenoveerde (2017)

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Chalet Verkoop brochure

Chalet Verkoop brochure Chalet Verkoop brochure Strandpark De Zeeuwse Kust Helleweg 8 4326 LJ Renesse Tel. Nr. 0111-46 82 82 info@strandparkdezeeuwsekust.nl www.strandparkdezeeuwsekust.nl www.facebook.com/strandpark.dezeeuwsekust

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving

HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL. Kamperen. Beleef het zelf! UNIEKE ACCOMMODATIES. Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Inclusief de leukste tips voor een dagje uit in de omgeving Beleef het zelf! HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL UNIEKE ACCOMMODATIES voor ouderen, gezinnen en groepen Kamperen Op loopafstand van het strand Uw

Nadere informatie

Verrassend en uniek met ruimte om je heen!

Verrassend en uniek met ruimte om je heen! Verrassend en uniek met ruimte om je heen! Comfortcamping Scheldeoord www.scheldeoord.ardoer.com er van alle gemakken voorzien! Zo is er een supermarkt met rest van Zeeland. Maak je keuze en stap in de

Nadere informatie

Actief tot rust komen. De Pekelinge. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland

Actief tot rust komen. De Pekelinge. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland De Pekelinge Zeeland Actief tot rust komen Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid De Pekelinge: natuurlijk veelzijdig Op het voormalige eiland Walcheren ligt camping

Nadere informatie

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland

Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Luxe vakantieappartementen aan de enige Zuid-boulevard van Nederland Welkom Recreëren met allure Recreëren in één van de modern ingerichte appartementen of in één van de penthouses van De Gulden Stroom

Nadere informatie

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Prijslijst 2018 Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Standaard Arrangementen Tarieven 2018 Kamperen Van - Tot Comfort Comfort + Huisdier Voorseizoen * 16.03-22.06 1.300,- 1.500,- 70,- Pasen 30.03-03.04

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin!

Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin! Vakantiepark Ackersate www.ardoer.com/ackersate De schoolvakanties worden voor ieder kind en iedere hebben een aansluiting voor televisie, elektra van 10

Nadere informatie

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE reis & neem mee Ik ga op Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Samenstelling en foto's: Marleen Brekelmans Bijzonder Plekje Je ziet en hoort het steeds meer, we gaan op vakantie

Nadere informatie

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven 8,6 uit is een kunst... beleven - genieten - proeven Welkom...... in Zeeland. De mooiste provincie van Nederland waar u zeeën van ruimte en tijd heeft! Hier ontdekt u elke keer weer wat nieuws: of u nu

Nadere informatie

Lopend naar het strand!

Lopend naar het strand! Lopend naar het strand! Badweg 53-6 Schiermonnikoog www.badweg53-6.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 395.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning benedenwoning Type woning appartement

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe.

Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Het Boshuys Algemeen Vier vakantie in het Hart van de Veluwe! Groepsaccomodatie Het Boshuys ( 20 pers.) is gelegen op Park Berkenrhode in Wekerom, midden op de Veluwe. Park Berkenrhode is schitterend gelegen.

Nadere informatie

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland

Luxe Vakantiewoningen. Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Luxe Vakantiewoningen Gastvrijheid, Kwaliteit en Sfeer midden in het heuvelland Welkom in het Heuvelland Inkelshoeve A gen Bongerd is gelegen tussen Epen en de Belgische grens. Een van de meest authentieke

Nadere informatie

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant

De mooiste plek van Brabant. Duinhoeve. Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid. Brabant Duinhoeve Brabant De mooiste plek van Brabant Loonse- en Drunense duinen Vlakbij de Efteling ( 7 km) Brabantse Gastvrijheid Een rustig en kindvriendelijk recreatiepark aan de rand van het Nationaal Park

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

Het Zwarte Schaar Doesburg

Het Zwarte Schaar Doesburg Het Zwarte Schaar Doesburg Aan het water tussen Veluwe en Achterhoek Welkom Camping Het Zwarte Schaar heet u van harte welkom in een uniek gebied in Gelderland! Het drielandenpunt Doesburg ligt op de grens

Nadere informatie

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen Even ertussenuit om op adem te komen? Een lange, luie vakantie aan zee? Vlakbij het strand én in het hart van Domburg vindt u Bommeljé. Onze hotelstudio

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Brochure vakantiewoningen

Brochure vakantiewoningen Brochure vakantiewoningen De Veldhof vakantiewoningen Gulpen De Veldhof biedt u al meer dan 30 jaar een vertrouwd vakantieadres voor uiteenlopende gezelschappen. U kunt heerlijk genieten van een mooie

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

TE HUUR P/M. Machiel Vrijenhoeklaan NW Den Haag. P.S.G. Vastgoed Schoolstraat 2 E 2282 RD Rijswijk

TE HUUR P/M. Machiel Vrijenhoeklaan NW Den Haag. P.S.G. Vastgoed Schoolstraat 2 E 2282 RD Rijswijk TE HUUR Machiel Vrijenhoeklaan 450 2555 NW Den Haag P.S.G. Vastgoed Schoolstraat 2 E 2282 RD Rijswijk 0703192422 info@psg-wonen.nl psg-wonen.nl 1.300 P/M Op Kijkduinpark is van alles te beleven. Uw chalet

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680D. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680D. Accommodatie Beschrijving PV2680D Accommodatie Beschrijving Trullo complex Puglia met zwembadpv2680d is onderdeel van een luxe kleinschalig trullo complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello. De locatie

Nadere informatie

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Groepsaccommodaties voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Welkom bij De Vogel Met z n allen genieten

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website :

Residence Cadzand. Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : Residence Cadzand Bekijk de foto s van deze appartementen op onze website : www.cadzand.nl Zeer centraal gelegen in Cadzand- Bad, aan de voet van de duinen en aan de wandel- en winkelboulevard, is de Residence

Nadere informatie

Vakantie in het noorden van Texel

Vakantie in het noorden van Texel bungalows Betaalbare bungalows en vakantiehuizen Vakantie in het noorden van Texel bungalows Bungalowverhuur De Muy Bungalowverhuur De Muy biedt een gevarieerd aanbod aan bungalows en vakantiewoningen

Nadere informatie

4318 TR Brouwershaven Vraagprijs: k.k.

4318 TR Brouwershaven Vraagprijs: k.k. da Meeuwenstein 67 4318 TR Brouwershaven Vraagprijs: 124.000 k.k. Vrijstaande recreatiewoning in de luwte van het Grevelingenmeer! Deze vrijstaande recreatiewoning met tuinhuis ligt aan de rand van het

Nadere informatie

TE KOOP Calpe

TE KOOP Calpe TE KOOP 291608 Calpe 395.000 KENMERKEN Prijs 395.000 Woningtype Villa Woonruimte 157m² Perceeloppervlakte 250m² Woontype Bestaande bouw Stad Calpe Adres 291608 OMSCHRIJVING Vrijstaande villa te koop in

Nadere informatie

Op vakantie in je eigen appartement!

Op vakantie in je eigen appartement! Op vakantie in je eigen appartement! Badweg 53-5 Schiermonnikoog www.badweg53-5.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2007 in overleg 345.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning benedenwoning Type

Nadere informatie

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k.

Te koop. Hoogenboomlaan , 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: ,- k.k. Te koop Hoogenboomlaan 44-108, 4325 DN, Renesse (park Kleine Horizon) Vraagprijs: 179.000,- k.k. Op het zeer geliefde park Kleine Horizon in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Hoogenboomlaan 7a-48 Renesse

Hoogenboomlaan 7a-48 Renesse Hoogenboomlaan 7a-48 Renesse Op het gezellige familiepark De Bongerd, bieden wij te koop aan de vrijstaande 5-persoonsrecreatiewoning gelegen op 325 m2 eigen grond. De woning ligt op loopafstand van de

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax Via 42 Martiri, 26-28831 Feriolo di Baveno Tel. +39 0323 28116 Fax +39 0323 28538 CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula

Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula Avalon Village Houses Cyprus Cyprus Fasoula 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Avalon Village Houses - (Cyprus Cyprus Fasoula) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op

Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op t Rheezerwold Overijssel Vakantiegevoel. het gevoel dat je krijgt op Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Vakantiegevoel in het prachtige Overijsselse Vechtdal

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2019 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO Relax aan zee 1 Nederlands www.relaxaanzee.nl 19/NL/0104 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Het Voorhuys Geschikt vanaf 28 tot 42 personen (Uitbreiden mogelijk tot 75 personen) Groepsaccommodatie Het Voorhuys Super de luxe, landelijk gelegen, ruime en comfortabele accommodatie

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2018 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO www.relaxaanzee.nl Relax aan zee 1 Nederlands 18/NL/0522 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pirgos of Hamalevri - (Griekenland Kreta Arkadi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5

Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 Dalfsen Haersolteweg 17 nummer 5 VRAAGPRIJS 62.500,-- k.k. Op een hele mooie plek op het park, in de hoek tegen de bosrand, ligt deze compleet ingerichte recreatiebungalow, type IJssel, geschikt voor vijf

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl

Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl Vakantiepark Bungalowpark Mini-camping Groepsaccommodatie Paardensportcentrum www.lourenshoeve.nl 1 Algemeen: Zoekt u een vakantiepark waar u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur dan is de

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 3 NIJMEGEN 189.000 k.k. www.acaciastraat3.nl Omschrijving Nijmegen-Oost wordt zo geliefd door tal van redenen, waardoor zoveel mensen juist hier willen wonen. Stijlvol wonen in authentieke

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie