Duinwoningen fase 1 Monster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Duinwoningen fase 1 Monster"

Transcriptie

1 Duinwoningen fase 1 Monster

2 2 Duingeest Monster

3 3 Dé kans om nieuw te wonen op één van de mooiste plaatsen van Monster Een rijke historie, veel voorzieningen, leuke winkels en een vijf kilometer lang zandstrand. De populariteit van dit Westlandse dorp is snel verklaard. Monster heeft alles in huis om het zijn bewoners en bezoekers naar de zin te maken. Is Monster voor u ook zo n aantrekkelijke woonplaats? Dan hebben wij goed nieuws. Aan de bestaande dorpskern, pal langs de zogenoemde strandpalenlijn, worden in de komende tien jaar zo n 250 tot 300 prachtige woningen gebouwd. Een unieke locatie, want de strandpalenlijn is een grens van 350 meter tot de dichtstbijzijnde strandpaal aan de kust. Binnen deze grens liggen wel bestaande woningen, maar mogen geen nieuwe woningen worden gebouwd. Bijna nergens woont u dus in een gloednieuw huis zó dicht bij het strand als in Duingeest! Bijna nergens woont u in een gloednieuw huis zó dicht bij het strand als in Duingeest! Alles aanwezig en binnen bereik De rijksmonumenten in Monster geven het dorp een mooi oud karakter. Een goede tegenhanger voor de moderne voorzieningen die er zijn. Het ontbreekt u hier aan niets. In het dorp vindt u een zeer compleet winkelaanbod, diverse leuke restaurants en een aantal (basis)scholen. Ook op het gebied van recreatie, sport en cultuur is er veel te doen. Zoals een écht Westlands dorp betaamt, heeft Monster ook een heel actief verenigingsleven. Duingeest ligt zo dicht bij de dorpskern dat u gewoon gebruik kunt (blijven) maken van alles wat het dorp te bieden heeft. Wilt u meer of eens wat anders? Den Haag en de overige kernen van het Westland zijn goed en snel bereikbaar. Natuurlijk blij Als je in zo n omgeving woont, is buiten zijn misschien wel het allerleukste: lekker lui of sportief. Recreatiemogelijkheden te over. Maak een flinke fietstocht langs de kustweg, waai uit in de duinen of geniet een heerlijke dag op het strand. Een populaire plek voor surfers, vogelaars, wandelaars en andere natuurgenieters is de Zandmotor. Een indrukwekkende zandplaat voor de kust van Ter Heijde. De frisse zeelucht geeft je nieuwe energie.

4 4 Duingeest Monster Vanaf dag één ontspannen wonen. Met Duingeest krijgt Monster er een schitterende nieuwe woonwijk bij! In de komende 10 jaar worden er aan de zuidwestkant van het dorp, direct achter de duinen, zo n 250 tot 300 woningen gebouwd. Buurtje voor buurtje. Op die manier kan de duinwijk op een heel natuurlijke manier groeien en woont u hier vanaf dag één heerlijk ontspannen. We starten met de verkoop van 22 woningen in zes varianten. U heeft de keuze uit diverse typen ruime eengezinswoningen, een riante twee-onder-eenkapwoning, een comfortabele twee-onder-eenkapbungalow, of een prachtig vrijstaand huis. Eeuwenoude kustarchitectuur De architect heeft zich voor het ontwerp van de woningen laten inspireren door de kustwoningen uit het begin van de twintigste eeuw. Deze typische Noordzeekust-architectuur is gevarieerd, rijk gedetailleerd en heeft een open karakter. In Duingeest staan dus straks allemaal verschillende huizen die samen een fraai geheel vormen. Waar de één wordt gesierd door een mooie veranda is de ander voorzien van opvallende accenten in de gevel of een speelse dakkapel. Alle woningen hebben een karakteristieke overstekende kap en mooie grote raampartijen. Vooral dat laatste is wel zo prettig, want op die manier geniet u ook in huis van het duinlandschap waar u in woont.

5 5 Perfect passend bij de natuurlijke omgeving Als je de kans krijgt om zo dicht bij de Noordzeekust een woonplan te ontwikkelen, is een gevarieerd woningaanbod en een mooie architectuur slechts het begin. Door veel extra aandacht te besteden aan de ontwikkeling van de woonomgeving is Duingeest straks een unieke woonplek in de duinen waar het heerlijk wonen is voor iedereen. Komt u mee? Om u een idee te geven, nemen we u graag mee voor een wandeling door de wijk. Vanaf de Zeereep komt u Duingeest binnenrijden. Bijna stapvoets, want voor hard rijden lenen de slingerende straten met ouderwetse klinkers zich niet. Eenmaal thuis parkeert u de auto op uw eigen oprit of in de parkeerhoven die zijn aangelegd voor de eengezinswoningen. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa s krijgen parkeergelegenheid op eigen terrein of op de oprit. Door de duinvallei, diverse groenstroken, speelse schelpenpaadjes, de duintuinen en de duinbeplanting waant u zich in Duingeest in een echt duinlandschap. Het reliëf van de duinen komt terug in de hoogte van de kavels. De huizen liggen straks wel een halve meter -of meer - hoger dan de straat, waardoor er als het ware holle straten ontstaan. Mooi om te zien en heel typerend voor een dorpse duinwijk. Prettige bijkomstigheid is dat u in huis geniet van nét dat beetje extra privacy, omdat passanten minder gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Vrij wonen op een riante kavel In Duingeest woont u vrij, in de breedste zin van het woord. Het plan is ongeveer 12 voetbalvelden groot en daar komen uiteindelijk 250 tot 300 woningen op te staan. Dankzij de riante afmetingen van het gebied hebben we alle huizen de ruimte kunnen geven. Wie hier een huis koopt, mag dus rekenen op veel leefruimte in en om het huis.. Natuurlijk leven Aan de randen van Duingeest lopen voetpaden die toegang geven tot de duinen en de ecologische zone. Vanuit huis loopt u in tien minuten naar de duinen, de zee en het strand. Uitwaaien of een frisse neus halen kunt u dus écht op elk moment van de dag even tussendoor doen. Daarnaast ligt rondom Duingeest een breed water met natuurlijk ogende oevers; een mooi natuurlijk element dat de ruimte en bewegingsvrijheid in het woongebied benadrukt. Een unieke woonplek in de duinen waar het heerlijk wonen is voor iedereen.

6 6 Duingeest Monster Voor alle leeftijden In en om Duingeest kunnen kinderen straks naar hartenlust spelen. De grootste speelgelegenheid heel dichtbij is natuurlijk het strand en de duinen, maar ook ín de wijk komen diverse speelvoorzieningen. Zo komt er aan het begin van de ecologische zone een groengebied en in de duinvallei een centraal plein met speeltoestellen voor jonge kinderen. Aan de Zeereep, ten oosten van Duingeest, wordt een speelplek ingericht met een skatebaan en is daarmee een avontuurlijke speelplek voor wat oudere kinderen. Duingeest wordt een heerlijke woonomgeving voor alle leeftijden! Goed bereikbaar, wel zo fijn Duingeest ligt tussen de duinen en de s-gravenzandseweg, ter hoogte van de Marmerschelp. Een ideale locatie: tegen het dorpshart van Monster aan en vlak bij de N211. Via deze provinciale weg rijdt u zo naar Delft, Den Haag, Rotterdam en Hoek van Holland. Ook met de bus kunt u hier prima uit de voeten. Lijn 34 en 31 (naar Den Haag) stoppen dichtbij.

7 Vogelvlucht Duingeest 7

8 8 Duingeest Monster Situatie Duingeest Zee 1 t/m 5 Duinriet In ontwikkeling 6 en 11 Duinroos 7 t/m 10 Duingras = bouwnummer p = parkeerhof 12 Zeewinde In ontwikkeling P 12 Hoog palenhekwerk 13 Zeewinde 14 Zeewinde Laag palenhekwerk t/m 18 Egelantier t/m 22 Zandhaver 16 In ontwikkeling 15

9 9 Uw eigen duintuin Uw voortuin in de duinen. Typerend voor een duinvallei is de eigen duintuin: een groene zone van circa vijf meter breed langs de kronkelende straten. De duintuin vormt een natuurlijke overgang tussen de openbare ruimte en het huis. Om die typische duinwijksfeer te bereiken worden alle voortuinen volledig in duinstijl voor u aangelegd. De erfafscheiding is een laag hekwerkje en de beplanting bestaat voornamelijk uit een mooie mix van onder andere (ruig) gras, grove dennen, duinroos, witte abeel, lage dennen, meidoorn en duindoorn, stuk voor stuk soorten die het goed doen zo dichtbij zee. Mede hierdoor lijkt het straks alsof midden in het bestaande duinlandschap plaats is gemaakt voor woningen.

10 10 Duingeest Monster Woningtype Duingras Tussenwoningen

11 11 Woningtype Duingras Tussenwoningen Schaal 1:50 Type Duingras Ruime en lichte rijwoning Via de mee-ontworpen duintuin betreedt u de hal die toegang geeft tot het toilet met vrijhangend closet en de woonkamer met open keuken. Staat u in de keuken, dan kijkt u uit op een rustige groenzone waar op een later moment ook weer mooie huizen komen. Vanuit uw woonkamer bereikt u de achtertuin met berging. Optioneel kunt u van de grote raampartij een dubbele openslaande deur laten maken. Hiermee haalt u buiten naar binnen en vice versa. Een open trap in de woonkamer brengt u naar de verdieping met drie slaapkamers en een grote badkamer met daglicht. De badkamer is groot genoeg om hier een bad bij te plaatsen. Overigens kunt u de eerste verdieping ook nog anders laten indelen, waardoor het huis wellicht nog beter aansluit bij uw woonwensen. Via de vaste open trap bereikt u de vrij indeelbare zolderverdieping. Wilt u meer licht of een extra slaapkamer? Vraag ons naar de mogelijkheden woonoppervlakte 125 m² eigen parkeerplaats in het parkeerhof grote tuin op het noordoosten met berging fraaie - als duintuin - aangelegde voortuin lichte woonkamer met open keuken drie slaapkamers op de verdieping grote badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet vrij indeelbare zolderverdieping met wasmachine- en drogeropstelplaats De ramen met roedes zijn een fraai architectonisch detail en zorgen voor een kustsfeer in huis. Bouwnummers 7, 8, 9 en 10 Begane grond 5.10

12 12 Duingeest Monster Woningtype Duingras Tussenwoningen Schaal 1: Eerste verdieping 5.10 Tweede verdieping

13 13 Alternatieven woningtype Duingras Tussenwoningen Schaal 1:100 Dubbele deuren Duingras Bent u voor woningtype Duingras gevallen, dan heeft u de keuze uit diverse alternatieven. Wat dacht u van een sfeervolle veranda aan de voorzijde of een erker ter plaatse van het keukenraam? In onderstaand overzicht ziet u wat er allemaal mogelijk is om van dit huis úw huis te maken. Een aantal alternatieven hebben wij voor u op tekening uitgewerkt op deze pagina Uitbouw 2.40 m Trapkast Indeling Dakkapel Indeling veranda voorzijde erker bij het keukenraam tuitgevel voorzijde zolder (+ circa 3 m 2 ) aanbouw begane grond achtergevel 2.40 m (+ circa 12 m 2 ) dubbele openslaande deuren naar tuin brede gevelpui begane grond achtergevel dakraam of dakkapel voor/achter verlengde hal trapkast en dichte trap alternatieve indeling verdieping zolderindeling PV-cellen op het dak Verlengde hal Dakkapel Erker Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping

14 14 Duingeest Monster Woningtype Duinroos Hoekwoningen

15 15 Woningtype Duinroos Hoekwoningen Schaal 1:50 De erker is de eyecatcher van dit prachtige hoekhuis met heel veel woonoppervlakte Type Duinroos Prachtig huis met een zee aan ruimte Ruimte, ruimte, ruimte. Dat is wat dit fraaie hoekhuis van bijna zes meter breed te bieden heeft. Om te beginnen met de tuin. De meer dan riante kavel biedt altijd wel een plekje in de zon of de schaduw. Opvallend detail is de erker aan de zijkant van het huis. Die zet de toon voor de sfeer in huis. Stelt u zich eens voor hoe heerlijk het is om hier te zitten terwijl u naar buiten kijkt en geniet van al het moois dat wonen in een duinwijk u te bieden heeft. De hoekwoning heeft een ruime entree naar het woongedeelte en de leefkeuken. De lichte leefruimte geeft een groot gevoel van luxe. Komt u mee naar boven? Hier zijn namelijk riante slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. De zolderverdieping is vrij indeelbaar; heeft u al een idee wat u met zoveel ruimte gaat doen? woonoppervlakte bouwnummer 6: 153 m² woonoppervlakte bouwnummer 11: 149 m² eigen parkeerplaats in het parkeerhof grote tuin aan drie zijdes van het huis fraaie - als duintuin - aangelegde voortuin prachtige woonkamer met sfeervolle erker gezellige leefkeuken aan de voorzijde van het huis vier slaapkamers op de verdieping grote badkamer met douche, wastafel én tweede toilet vrij indeelbare zolderverdieping met wasmachine- en drogeropstelplaats Bouwnummers: 6 en 11 Begane grond (bouwnummers 6 en 11) 6.00

16 16 Duingeest Monster Woningtype Duinroos Hoekwoningen Schaal 1: Eerste verdieping (bouwnummers 6 en 11) Tweede verdieping (bouwnummers 1 en 6; voor bouwnummer 11 zie pag. 20)

17 17 Alternatieven woningtype Duinroos Hoekwoningen Schaal 1:100 Uitbouw 2.40 m 2.40 Dubbele deuren Dakkapel Duinroos Woont u graag riant? Overweeg dan een uitbouw van de woonkamer met 2.40 m. De extra woonoppervlakte die u hiermee creëert, biedt u alle ruimte om naar hartenlust te variëren met de opstelling van uw meubels. En zo zijn er nog tal van mogelijkheden waarmee u uw huis naar wens maakt. Laat u inspireren door de uitgewerkte alternatieven in deze brochure. Onderstaand een overzicht met alle keuzemogelijkheden Uitbouw erker 1.80 m Trapkast Verlengde hal Indeling veranda voorzijde erker bij het keukenraam (+ circa 3 m 2 ) erker in de kopgevel van 90 cm of 1.80 m (+ circa 5 m 2 ) tuitgevel voorzijde zolder (+ circa 4 m 2 ) aanbouw begane grond achtergevel 2.40 m (+ circa 14 m 2 ) dubbele openslaande deuren naar tuin brede gevelpui begane grond achtergevel dakraam of dakkapel voor/achter verlengde hal trapkast en dichte trap alternatieve indeling verdieping zolderindeling PV-cellen op het dak Indeling Veranda Begane grond (bouwnummers 6 en 11) Eerste verdieping (bouwnummers 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 11) Tweede verdieping (bouwnummers 1 en 6; voor bouwnummer 11 zie pag. 21)

18 18 Duingeest Monster Woningtype Duinriet Herenhuizen

19 19 Woningtype Duinriet Herenhuizen Schaal 1:50 Eindeloos genieten in uw grote tuin op het zonnige zuidoosten Type Duinriet Heerlijk ruim herenhuis Kom binnen in deze heerlijke, brede eengezinswoning met grote tuin op het zuidoosten. U maakt dit huis natuurlijk zelf gezellig met een mooie vloer, kleur op de muur en persoonlijke accessoires. Wij hebben alvast de basis gelegd, want de ramen met roedes zijn niet alleen een fraai architectonisch detail, ze zorgen ook voor een landelijke sfeer in huis. Wat opvalt als u de deur van de woonkamer opent, is het licht. Door de grote raampartijen geniet u overal van een prettige lichtinval. De woning is bijna zes meter breed. Groter dan een gemiddelde eengezinswoning. Ideaal, want deze afmeting geeft u extra veel vrijheid in de manier waarop u uw meubels plaatst. Daarbij zijn er op de eerste verdieping maar liefst vier slaapkamers en een grote badkamer. En dan is er nog de vrij indeelbare zolderverdieping. Ruimte genoeg dus. Wilt u nog meer ruimte? Dan is de hoekwoning wellicht iets voor u, daar kunt u namelijk als extra een mooie tuinkamer aan laten bouwen. woonoppervlakte bouwnummer 1: 152 m² woonoppervlakte bouwnummer 2 t/m 5: 148 m² eigen parkeerplaats in het parkeerhof achter de tuin of naast de woning grote tuin op het zuidoosten voorzien van berging fraaie - als duintuin - aangelegde voortuin lichte woonkamer met open keuken vier slaapkamers op de verdieping grote badkamer voorzien van douche, wastafel en tweede toilet vrij indeelbare zolderverdieping met wasmachineen drogeropstelplaats Bouwnummers: 1, 2, 3, 4 en Begane grond (bouwnummers 1, 2, 3, 4 en 5)

20 20 Duingeest Monster Woningtype Duinriet Herenhuizen Schaal 1: Eerste verdieping (bouwnummers 1, 2, 3, 4 en 5) Tweede verdieping (bouwnummers 2, 3, 4, 5 en 11; voor bouwnummer 1 zie pag. 16)

21 21 Alternatieven woningtype Duinriet Herenhuizen Schaal 1:100 Tuinkamer Uitbouw 2.40 m Trapkast Verlengde hal Gevelpui Uitbouw 2.40 m Dakkapel Trapkast Indeling Verlengde hal Dakkapel Duinriet Wij vinden dat u optimaal moet kunnen profiteren van de ruimte en de privacy. Een mooi alternatief voor de hoekwoning is om een grote berging naast het huis deze extra ruimte kunt u ook bij uw woonkamer betrekken. Wordt dit voor u een fijne ruimte om muziek te maken of een creatieve werkplek? Er is overigens nog veel meer mogelijk. De uitgewerkte alternatieven op deze pagina en onderstaande lijst geven u een goed beeld. veranda voorzijde erker bij het keukenraam tuitgevel voorzijde zolder (+ circa 4 m 2 ) aanbouw begane grond achtergevel 2.40 m (+ circa 14 m 2 ) dubbele openslaande deuren naar tuin brede gevelpui begane grond achtergevel dakraam of dakkapel voor/achter verlengde hal trapkast en dichte trap alternatieve indeling verdieping zolderindeling PV-cellen op het dak voor bouwnummers 1 en 5: grote berging voor bouwnummer 1: berging samengevoegd van woonkamer tot tuinkamer Erker 6.00 Veranda 6.00 Begane grond (bouwnummer 1) Begane grond (bouwnummers 1, 2, 3, 4 en 5) Tweede verdieping (bouwnummers 2, 3, 4, 5 en 11; voor bouwnummer 1 zie pag. 17)

22 22 Duingeest Monster Woningtype Zandhaver Twee-onder-een-kapwoningen

23 23 Woningtype Zandhaver Twee-onder-een-kapwoningen Onder de kap van deze duinvilla gaan twee prachtige woningen schuil met ruime slaapkamers. Type Zandhaver Twee Duinvilla s onder één kap U zou het misschien niet zeggen, maar onder de kap van deze duinvilla gaan twee prachtige woningen schuil. De woningen verschillen qua indeling van elkaar. Zo komt u bij één binnen aan de voorzijde van de woning en bij de andere aan de zijkant. Alleen al de positie van de entree doet iets met de ruimte in huis Voor welke van de twee-onder-een-kapwoningen u ook kiest, u heeft op de eerste verdieping drie of vier slaapkamers en een grote badkamer met douche, bad en tweede toilet. De zolderverdieping is door de kapvorm - een langskap of een tuitgevel - weer heel verschillend. Van de vrij indeelbare ruimte maakt u gemakkelijk nog twee extra kamers. Vraag ons gerust om advies en creëer op die manier uw droomhuis. woonoppervlakte bouwnummers 19 en 22: 181 m² (inclusief 18 m 2 berging) woonoppervlakte bouwnummers 20 en 21: 161 m² (inclusief 18 m 2 berging) twee parkeerplaatsen op de oprit heerlijke tuin op het zuidoosten grote woonkamer met (half)open keuken drie of vier slaapkamers op de verdieping grote badkamer met bad en douche, wastafel en tweede toilet vrij indeelbare zolderverdieping met wasmachine- en drogeropstelplaats Bouwnummers: 19, 20, 21 en (bouwnummers: 21 en 20sp) (bouwnummers: 22 en 19sp) Begane grond

24 24 Duingeest Monster Woningtype Zandhaver Twee-onder-een-kapwoningen Schaal 1: Begane grond

25 25 Woningtype Zandhaver Twee-onder-een-kapwoningen Schaal 1: Eerste verdieping

26 26 Duingeest Monster Woningtype Zandhaver Twee-onder-een-kapwoningen Schaal 1:50 Tweede verdieping

27 27 Alternatieven woningtype Zandhaver Twee-onder-een-kapwoningen Schaal 1:100 Uitbouw 2.40 m Dubbele deuren Gevelpui Tuinkamer Uitbouw 2,40 m Zandhaver Overweegt u om deze mooie twee-onder-een-kapwoning te kopen? Dan leggen wij graag nog wat gewicht in de schaal door u een aantal smaakvolle alternatieven aan te bieden. Wat dacht u van een prachtige veranda of een erker ter plaatse van het keukenraam? Laat u verleiden door de uitgewerkte alternatieven op deze pagina of door de mogelijkheden uit het overzicht met alle keuzes. veranda voorzijde erker bij het keukenraam aanbouw begane grond achtergevel 2.40 m (+ circa 14 m 2 ) dubbele openslaande deuren naar tuin brede gevelpui begane grond achter gevel dakraam of dakkapel alternatieve indeling verdieping zolderindeling PV-cellen op het dak berging samengevoegd met de woonkamer (+ circa 12 m 2 voor woonkamer + circa 6 m 2 voor berging) tot tuinkamer Erker Veranda Begane grond

28 28 Duingeest Monster Alternatieven woningtype Zandhaver Twee-onder-een-kapwoningen Schaal 1:100 Dakkapel Indeling Indeling Dakkapel Tweede verdieping

29 Na een frisse strandwandeling is het heerlijk warm thuiskomen. 29

30 30 Duingeest Monster Woningtype Zeewinde Vrijstaande woningen

31 31 Woningtype Zeewinde Vrijstaande woningen bouwnummer 14 bouwnummers 12 en 13 Type Zeewinde Vrijstaande villa met een zee aan ruimte Groots, in alle opzichten, maar wel zonder afstandelijk te zijn. Dit huis met overstekende dakrand en rijke details is schitterend om te zien. Binnen is het één al sfeer door de karakteristieke raampartijen en het vrije zicht op uw eigen tuin en de duinwijk. Maar tot zover het uiterlijk. Kom vooral binnen en ontdek de zee aan ruimte, licht en indelingsmogelijkheden. Via de riante zijentree komt u in de woonkamer en leefkeuken. De dubbele openslaande deuren zorgen voor een optimale verbinding met de schitterende landschappelijke omgeving. Ook de verdieping laat niets te wensen over. Met vier slaapkamers en een zeer complete badkamer kan hier gemakkelijk een groot gezin wonen, zonder dat je elkaar voor de voeten loopt. De grote zolder laat zich naar alle vrijheid indelen. Heeft u al een idee? woonoppervlakte 197 m² (inclusief 18 m 2 berging) grote berging en twee parkeerplaatsen op de oprit ruime tuin rondom het huis mooie zijentree zorgt voor natuurlijke scheiding tussen woongedeelte en leefkeuken lichte woonkamer met dubbele openslaande deuren vier slaapkamers op de verdieping grote badkamer met douche, ligbad, wastafel en separaat tweede toilet vrij indeelbare zolderverdieping met wasmachineen drogeropstelplaats De eerste zonnestralen laten zich zien. Kiest u voor een veranda, dan smaakt dat kopje koffie daar helemaal hemels! Bouwnummers: 12, 13 en 14 Begane grond 6.60

32 32 Duingeest Monster Woningtype Zeewinde Vrijstaande woningen Schaal 1: Eerste verdieping Tweede verdieping

33 33 Alternatieven woningtype Zeewinde Vrijstaande woningen Schaal 1:100 Werkkamer Zeewinde Wij geven u graag wat te kiezen, zodat dit huis voor u straks een heerlijk en persoonlijk wordt. Zo kunt u type Zeewinde laten uitbreiden met een smaakvolle erker in de kopgevel of een veranda aan de voor- en/of zijgevel van het huis. Beschut, droog en sfeervol. Wij helpen u graag om een keuze te maken uit de lijst van mogelijkheden. Om u een idee te geven is een aantal alternatieven vast voor u op tekening uitgewerkt. Indeling veranda voorzijde en/of zijgevel erker in de kopgevel van 90 cm of 1.80 m dakraam of dakkapel alternatieve indeling verdieping zolderindelingen PV-cellen op het dak grote berging wordt werkkamer Dakkapel Indeling Indeling Erker 1.80 m Dakkapel Veranda Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping

34 34 Duingeest Monster Woningtype Egelantier Twee-onder-een-kapbungalows

35 35 Woningtype Egelantier Twee-onder-een-kapbungalows Schaal 1:50 Midden in het duinlandschap is plaats gemaakt voor deze prachtige twee-onder-eenkapbungalows Type Egelantier Levensloopbestendige twee-onder-een-kapbungalow De roedes in de ramen, de kapellen op het dak en de duintuin voor het huis maken van deze tweekapper een plaatje om te zien. Landelijk en romantisch. Achter de voordeur gaat verrassend veel ruimte schuil, maar het is vooral de indeling die dit huis bijzonder maakt. Koopt u een twee-onder-een-kapbungalow op deze unieke plek, dan heeft u een woning bemachtigd waarin u tot in lengte van dagen kunt blijven wonen. Trappen lopen is namelijk in principe niet nodig, want u heeft een slaap- en badkamer, uiterst comfortabel, op de begane grond. Op de verdieping kunt u een riante slaap-, logeer- of hobbykamer én extra bergruimte maken. Vanuit de grote woonkamer en vanuit de hoofdslaapkamer stapt u via openslaande deuren zó de heerlijke tuin met zuidwest-ligging in. Op een mooie dag bent u dus zonverzekerd. woonoppervlakte 109 m² eigen parkeerplaats op de oprit heerlijke tuin met berging op het zuidwesten slaap- en badkamer op de begane grond riante woonkamer met open keuken kamer op de zolderverdieping met dakkapel veel bergruimte op de zolderverdieping grote badkamer met wastafel en ligbad Bouwnummers: 15, 16, 17 en 18 Begane grond 7.30

36 36 Duingeest Monster Woningtype Egelantier Twee-onder-een-kapbungalows Schaal 1:50 Egelantier Kiest u voor woningtype Egelantier, dan heeft u de keuze uit diverse alternatieve indelingen en uitbreidingsmogelijkheden. Als u wilt, kunt u bijvoorbeeld op de verdieping een slaapkamer en een badkamer laten maken, eventueel in combinatie met een dakkapel aan de achterzijde. In onderstaand overzicht ziet u wat er allemaal mogelijk is om van dit huis úw huis te maken. Een aantal van de alternatieven hebben wij voor u op tekening uitgewerkt op volgende pagina. dubbele openslaande deuren naar tuin dakraam of dakkapel voor/achter alternatieve indeling zolder PV-cellen op het dak Eerste verdieping

37 37 Alternatieven woningtype Egelantier Twee-onder-een-kapbungalows Schaal 1:50 Dubbele deuren Indeling Indeling Begane grond Eerste verdieping 7.30

38 38 Duingeest Monster Algemene informatie Koop- en aannemingsovereenkomst Deze brochure heeft tot doel potentiële gegadigden een goede indruk te geven van het project en de woningen daarin. Na inschrijving voor een woning volgt een reservering (toewijzing) voor een bepaald bouwnummer. Gegadigde ontvangt daarbij een complete kopersmap met contractstukken, waarin veel meer (detail-) informatie is opgenomen. Informatie zoals tekeningen, uitgebreide technische omschrijving, koperskeuzenlijsten, procedure koperskeuzen en concept leveringsakte van de grond. Deze contractstukken, ook wel genoemd de KAO-stukken, zijn bij de totstandkoming van de koop- en aannemingsovereenkomst de formele bijlagen bij die overeenkomst. Al deze stukken worden met u besproken in het verkoopgesprek. Deze brochure is geen onderdeel van de contractstukken. De woningen in dit project zijn ontwikkeld door Bouwfonds Ontwikkeling B.V. De woningen zullen worden gebouwd door VORM Bouw B.V. Bij aankoop van een woning zult u een koopovereenkomst sluiten met Bouwfonds ( verkoper ) voor de levering van de grond en sluit u een aannemingsovereenkomst met VORM ( ondernemer ) voor de bouw van uw woning. De ondernemer zal tevens garantieverstrekker zijn en uw aanspreekpunt tijdens en na de bouw van uw woning. Koperskeuzen Iedere woning kan, tegen meerprijs, met extra s worden afgewerkt. Hiervoor krijgt u koperskeuzenlijsten, waaruit u keuzen kunt maken. De eventueel op de tekeningen in deze brochure aangegeven keuzemogelijkheden behoren niet tot de standaard levering. In de hiervoor genoemde koperskeuzenlijsten zijn de kosten hiervan aangegeven. Behalve keuzes uit de koperskeuzelijsten kunt u tevens individuele wensen kenbaar maken. In de KAO-stukken treft u daar uitvoerige informatie over aan. Het uitvoeren van werkzaamheden door derden is tijdens de bouw niet toegestaan. Betalingen De termijnen en de wijze van betaling worden vermeld in de koop- en de aannemingsovereenkomst. De koopsom voor de levering van de grond wordt voldaan aan Bouwfonds Ontwikkeling B.V. De termijnen uit de aannemingsovereenkomst worden voldaan aan de ondernemer. Wijzigingen voorbehouden Door de ambachtelijkheid van het bouwen, zijn detailwijzigingen in ontwerp, constructie en afwerking voorbehouden aan de ondernemer. Eveneens moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen, voortvloeiend uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De perspectieftekeningen, ingekleurde plattegronden en eventuele foto s in deze brochure geven slechts impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Maten De op de tekeningen afgedrukte maten zijn circa -maten, uitgedrukt in millimeters. Indien deze maatvoering tussen wanden is aangegeven, is daarbij nog geen rekening gehouden met enige wandafwerking. Situatieschets De nummers op de situatieschets zijn bouwnummers. Ze worden tijdens de bouw door alle betrokkenen gehanteerd, ook in officiële stukken en correspondentie. Het zijn echter geen huisnummers die betrekking hebben op uw nieuwe adres. Dat wordt pas bekend als de straatnamen en de huisnummers definitief vastgesteld zijn. Deze tekening is alleen bedoeld om u een indruk te geven van de ligging en situatie, het gebouw of de woningen, in het bouwplan. De tekening vormt geen onderdeel van uw contractstukken en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De juiste maten van de kavel worden na oplevering door het Kadaster vastgelegd/zijn bepaald door kadastrale perceelvorming. Ook de inrichting van de openbare ruimte (aanleg van wegen, eventuele groenvoorzieningen en/of parkeerplekken) is slechts een impressie, ontleend aan de gegevens van de Gemeente. U dient er rekening mee te houden dat deze nog kunnen wijzigen. Voor specifieke gebiedsinformatie en informatie over omliggende, bestaande en/of nieuw te bouwen bebouwing, verwijzen wij u naar de Gemeente. Daarnaast kunt u ter plaatse van de bouwlocatie de bestaande situatie waarnemen. Voor eventuele (toekomstige) wijzigingen kan Bouwfonds Ontwikkeling B.V. geen verantwoordelijkheid op zich nemen en/of aansprakelijkheid aanvaarden. Wij adviseren u bij de Gemeente te informeren naar de actuele stand van zaken betreffende de inrichting van de openbare ruimten en de eventueel naastliggende (toekomstige) bebouwing. Tevens raden wij u aan de berichtgeving in de plaatselijke media te volgen. Bouwbesluit De woningen voldoen aan het Bouwbesluit zoals dat geldend was ten tijde van de indiening van de aanvraag van de omgevingsvergunning. In het Bouwbesluit worden benamingen van ruimten in de woning anders benoemd dan men in de spreektaal gewoon is. De begrippen hal, woonkamer, keuken, slaapkamer en dergelijke worden daarin niet gehanteerd. In het Bouwbesluit wordt gesproken over verkeersruimten, verblijfsgebied, verblijfsruimten, bedruimte en andere ruimten. Duurzaamheid Het bouwbesluit schrijft voor dat een woning aan een bepaalde energie prestatie coëfficiënt (EPC) moet voldoen. Deze EPC geeft de energiezuinigheid van een woning weer. Met name de oriëntatie en het (gevel)ontwerp, de isolatiewaarden van de gevel, het dak, de begane grondvloer, de buitenbeglazing en de energiezuinigheid van de installaties zijn van invloed op de EPC. De eisen gesteld in het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag bouwvergunning gaan uit van een EPC van 0,6

39 39 Afwerking- en inrichtingstaat standaard optie Onderdeel Duingras Duinroos Duinriet Egelantier Zandhaver Zeewinde Inrichting kavel Duinhekwerk laag ca 1 meter (deels) Duinhekwerk hoog ca 1,8 meter (deels) Inrichting voortuin met duinbeplanting Tegelpad naar woning Staptegels naar berging Parkeren in hof - Parkeren eigen terrein (1 plaats) 1/5 - - Parkeren eigen terrein (2 plaatsen) Houten berging - - Halfsteens garage met sectionaldeur Afwerkstaat gevel Gevelbaksteen - oranje Gevelbaksteen - roodbrons 13/12 Gevelbaksteen - wit Buitenkozijnen kunststof - wit Raamdorpelstenen - antraciet Hemelwaterafvoer - grijs Getimmerde goot - wit Keramische dakpan - antraciet - 21/22 Keramische dakpan - oranje /20 Bouwsysteem Peil woning ca mm t.o.v. straatniveau Fundering met betonpalen Geïsoleerde systeemvloer begane grond Breedplaatvloer verdiepingsvloeren Ankerloze kalkzandsteen spouwmuren - Geïsoleerde houtendakelementen Binneninrichting Gipsblok binnenwanden Stalenmontagekozijn met opdek deur Stalenmontagekozijn met stompe deur Vurenhoutentrap Keukeninrichting Sanitaire voorziening Wandcloset toilet begane grond Fontein met muurbuis, sifon en kraan Duoblok toilet verdieping - - Wandcloset verdieping Douchekraan met garnituur en glijstang - - Thermostatische douchekraan met garnituur en glijstang Doucheput rvs Douchegoot rvs Wastafel met mengkraan en spiegel rond 60 cm Kunststof bad met thermostatische kraan Tegelpakket badkamer en toilet Wandtegels 20 bij 25 cm Wandtegels 25 bij 33 cm Wandtegels 27 bij 42 cm Vloertegels 20 bij 20 cm Vloertegels 30 bij 30 cm Wandtegels 33 bij 33 cm Installaties Elektra (NEN 1010) Verwarming HR CV ketel met radiatoren Mechanische ventilatie met natuurlijke toevoer

40 40 Duingeest Monster Verkoopinformatie Bouwfonds. Het grootste huismerk van Nederland. Er zijn in Nederland maar weinig dorpen, wijken of steden waar geen woningen van Bouwfonds staan. Toch zult u onze naam niet elke dag tegenkomen. Als koper van een nieuwbouwhuis heeft u contact met de makelaar die onze woningen verkoopt en met de aannemer die ze bouwt. Wij, als gebiedsontwikkelaar, zijn de regisseur op de achtergrond. Die er niet alleen voor zorgt dat de woningen worden ontworpen, gebouwd en verkocht, maar die vooral ook verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een woonomgeving waarin u fijn, veilig en comfortabel kunt wonen. Wij zijn vlak na de oorlog opgericht door een aantal Nederlandse gemeenten. Bouwfonds Nederlandse Gemeenten luidde onze naam jarenlang. Vanaf 2005 heten we Bouwfonds en sinds 2006 zijn we onderdeel van Rabo Vastgoedgroep. Vandaag doen we in Nederland, maar ook in Frankrijk en Duitsland, nog steeds waarvoor we zijn opgericht: zorgen voor aangename huizen. Alles bij elkaar hebben wij sinds 1946 de bouw van bijna huizen in ons land mogelijk gemaakt. Het kan dan ook bijna niet anders dan dat u weleens in een woning van Bouwfonds bent geweest. Eén ding is zeker, er is geen enkele ontwikkelaar die zoveel nieuwbouwwoningen op zijn naam heeft staan. Sommigen noemen ons daarom liefkozend het grootste huismerk van Nederland. En daar zijn we best een beetje trots op. Bouwfonds. Het grootste huismerk van Nederland. Verkoopinformatie: Bouwfonds Ontwikkeling Poortweg PA Delft T (015) E verkoop.delft@bouwfonds.nl Helm & Heus Makelaars Vreeburghlaan AA s-gravenzande T (0174) E info@helmheus.nl Borgdorff Makelaars Kerkplein BB Monster T (0174) E monster@borgdorff.nl

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

Is één van de woningen waar uw voorkeur naar uitgaat vrij, dan nemen wij direct contact met u op.

Is één van de woningen waar uw voorkeur naar uitgaat vrij, dan nemen wij direct contact met u op. Aan de belangstellenden voor een woning in Duingeest te Monster Bouwfonds Ontwikkeling B.V. Regio Zuid-West Poortweg 2, 2612 PA Delft Postbus 75, 2600 AB Delft Telefoon 015-2760400 Fax 015-2571049 E-mail

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

De exacte kavelgrootte zal te zijner tijd worden vastgesteld bij het kadastrale inmeten.

De exacte kavelgrootte zal te zijner tijd worden vastgesteld bij het kadastrale inmeten. PRIJSLIJST Gemeente Westland (Monster) Project Duingeest, Fase 1 Bouwnummer woningtype Uitvoering Oppervlak woning Oppervlak kavel Koopsom 1 Duinriet Hoekwoning met tuitgevel 152 m² 228 m² VERKOCHT 2 Duinriet

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 18 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning Deze foto geeft een impressie van de tuin. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 18.indd 1 15-11-13 14:32

Nadere informatie

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k.

Van Staverenstraat 6, 3043 RS Rotterdam ,- k.k. , 3043 RS Rotterdam 330.000,- k.k. Omschrijving Een huis om verliefd op te worden! Vind jij gezellig thuiskomen belangrijk en wil je ook kunnen genieten van het comfort van nu? Deze ZEER ROYALE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

OMDAT JE EEN LEKKER HUIS WILT

OMDAT JE EEN LEKKER HUIS WILT rnhem - Schuytgraaf 30 Eengezinswoningen OMDT JE EEN LEKKER HUIS WILT Veel huis voor weinig geld Kavelgrootte ca. 132 m 2 tot 155 m 2 Woonoppervlakte type ca.122 m 2 Woonoppervlakte type 1/2 ca. 126 m

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

TE KOOP. Kennemerlandsingel LP Den Haag k.k.

TE KOOP. Kennemerlandsingel LP Den Haag k.k. TE KOOP Kennemerlandsingel 51 2548 LP Den Haag 525.000 k.k. KENMERKEN Prijs 525.000 k.k. Postcode 2548 LP Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Zaalbergstraat 28 2405 XB Alphen Aan Den Rijn 299.000 k.k. KENMERKEN Prijs 299.000 k.k. Postcode 2405 XB Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noord, 604 769cm Woonruimte

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM

St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM St Gerardusstraat 6A te VOLENDAM Vraagprijs 349.000 k.k. Omschrijving: Wonen in een perfect afgewerkte woning op een prachtige hoeklocatie in het centrum van Volendam. Een schitterende hoekwoning met kelder,

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin Weigeliastraat 7 - Maarheeze De Weigeliastraat is een rustige, brede straat gelegen in een fijne woonomgeving. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat, de basisschool, uitvalswegen, een speeltuin,

Nadere informatie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wilhelminalaan 56, Giessenburg Wilhelminalaan 56, Giessenburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 279.000 k.k. Aangeboden sinds 24-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

KON. BEATRIXSTRAAT 47 NUNSPEET 349.500 k.k. www.koninginbeatrixstraat47.nl Omschrijving Echt aan de rand van de woonwijk t Hul staat deze uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE op een besloten

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

34 woningen Heijhorst Zuid te Scherpenzeel

34 woningen Heijhorst Zuid te Scherpenzeel 34 woningen Heijhorst Zuid te Scherpenzeel 34 Sfeervolle woningen in groene omgeving Verschillende typen en prijscategorieën EPC-0 Ontwikkeld samen met geïnteresseerden Gezellige buurt op korte afstand

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k.

VLIEDLAAN 53 SCHAGEN ,- k.k. VLIEDLAAN 53 SCHAGEN 450.000,- k.k. www.vliedlaan53.nl Vliedlaan 53, Schagen Een uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met garage, parkeergelegenheid op eigen terrein en een centrale ligging in de woonwijk

Nadere informatie

Den Burghstraat TN Voorburg k.k.

Den Burghstraat TN Voorburg k.k. TE KOOP Den Burghstraat 32 2275 TN Voorburg 759.000 k.k. KENMERKEN Prijs 759.000 k.k. Postcode 2275 TN Ligging Aan park, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 830cm

Nadere informatie

Vlietenburgstraat GM Voorburg k.k.

Vlietenburgstraat GM Voorburg k.k. TE KOOP Vlietenburgstraat 10 2271 GM Voorburg 635.000 k.k. KENMERKEN Prijs 635.000 k.k. Postcode 2271 GM Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 1090cm Woonruimte 163m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland

Wielewaal. Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen. Bergen Noord-Holland Wielewaal Bergen Noord-Holland 2 Karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen aan de Prins Hendriklaan Heerlijk wonen in de rustieke omgeving van hartje Bergen 2 Karakteristieke tweekapper vlakbij centrum

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen

gevoel voor wonen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Rijwoningen Vrijheid, intimiteit, ruimte, groen, ongedwongen, mooi. Vrijstaand geschakelde woningen Twee-onder-een-kapwoningen Rijwoningen PARKLANE MAAKT HET PERSOONLIJK Vrijheid, intimiteit, ruimte en groen in een

Nadere informatie

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST Zéér ruim bemeten, prima onderhouden en in degelijke bouwkwaliteit uitgevoerd, vrijstaand woonhuis met ruime oprit en grote tuin rondom. Rustige, gewilde woonomgeving,

Nadere informatie

Berkenblad 12 - Oostvoorne Vraagprijs 315.000,= k.k. Omschrijving Fraaie ruime hoekwoning (bj. 2013) met 4 slaapkamers, gelegen in de gewilde, nieuwe en kindvriendelijke wijk De 5 Bladeren. Een wijk met

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN

8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type MONZA 4 rijenwoning waarvan 2 met garage H 8 LUXE HUURWONINGEN ELLENDOORN Type 4 twee onder één kap met garage MONZA H ELLENDOORN De gemeente Hellendoorn is een prachtig woongebied. Niet alleen vanwege

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

ROSMOLEN ,- k.k.

ROSMOLEN ,- k.k. ROSMOLEN 30 5375 BT REEK 285.000,- k.k. Bouwjaar 2011 Woonoppervlakte 132 m2 Perceeloppervlakte 250 m2 Aantal kamers 5 Vlakbij hertenpark, speelvelden en basisschool ligt deze riante hoekwoning op een

Nadere informatie

TE KOOP. Sabelpootlaan K.K PJ Barneveld

TE KOOP. Sabelpootlaan K.K PJ Barneveld Sabelpootlaan 31 3772 PJ Barneveld TE KOOP 395.000 K.K. Sabelpootlaan 31 3772 PJ Barneveld Inleiding In Barneveld staat deze prachtige, moderne en ruime 6-KAMER HOEK-/GEZINSWONING (5 slaapkamers). De woning

Nadere informatie

ODIJK RUISVOORNLAAN 2. vraagprijs: k.k.

ODIJK RUISVOORNLAAN 2. vraagprijs: k.k. ODIJK RUISVOORNLAAN 2 vraagprijs: 595.000 k.k. Kenmerken Soort eengezinswoning Inhoud 621 m³ Garage vrijstaand steen, Type 2/1-kapwoning Bouwjaar 2012 parkeerplaats Kamers 5 Tuin achtertuin, voortuin Woonopp.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Te Koop. Krabbescheerkade TN Den Haag k.k.

Te Koop. Krabbescheerkade TN Den Haag k.k. Te Koop Krabbescheerkade 10 2492 TN Den Haag 549.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 549.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k.

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k. Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs 469.000,- k.k. In het Koningskwartier gelegen, super mooi en luxe afgewerkte hoekwoning met ruime tuin, luxe woonkeuken, 4 slaapkamers en complete

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Informatiebrochure Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Geraniumlaan 18 Badhoevedorp Royale SEMIBUNGALOW met sfeervolle, zonnige PATIO gelegen op een ruim perceel van 231 m² met voldoende parkeergelegenheid. De

Nadere informatie

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k.

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k. Brochure van Galenlaan 57 - Doorn Vraagprijs 412.000,-- k.k. Omschrijving van Galenlaan 57 - Doorn Op een unieke locatie aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat dit goed onderhouden

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval

Huizen. Kindvriendelijke wijk. Uitgebouwde hoekwoning met garage. Jaren 30. Zonnige achtertuin met privacy. Prettige lichtinval Huizen vanhendriks Karperstraat 121, 6833 EB Arnhem Uitgebouwde hoekwoning met garage Jaren 30 Zonnige achtertuin met privacy Kindvriendelijke wijk Prettige lichtinval H49 H49 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage

Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Vrijstaand geschakelde gezinswoning met garage Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel 8 vrijstaand geschakelde gezinswoningen met garage De vrijstaand geschakelde woningen in Het Klavier De vrijstaand

Nadere informatie

huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk

huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk huren in tuinen-oost Welkom thuis in Tuinen-Oost. Een heerlijk ruim opgezette nieuwbouwwijk met veel groen en water. Op loopafstand van de oude dorpskern

Nadere informatie

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld

ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld ontdekachterveld.nl Wonen op het mooiste plekje van Groot Agteveld Veld 8 4 twee-onder-één-kap & 3 vrijstaande woningen in Achterveld Zeer energiezuinig Korte bouwtijd, ca. 4 maanden Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Utrecht Uphill woningtype A 0-ong

Utrecht Uphill woningtype A 0-ong Utrecht Uphill woningtype A 0-ong Vraagprijs: 345.000 vrij op naam Omschrijving Utrecht - Uphill woningtype A 0-ong In de wijk Hoge Weide van het Utrechtse Leidsche Rijn komt UpHill. Een prachtig nieuwbouwplan

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C2 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Maarland Zuidzijde 16 17 - Brielle Vraagprijs 450.000,= k.k. Omschrijving Direct tegen het centrum gelegen op de hoek van de straat naast het Zakkendragershuisje ligt deze prachtige karakteristieke hoekwoning

Nadere informatie

OESTER 12 MIDDENMEER.

OESTER 12 MIDDENMEER. OESTER 12 MIDDENMEER www.oester12.nl Omschrijving Oester 12 in Middenmeer Heeft u behoefte aan veel ruimte in en om het huis, dan is dit uw kans. Deze royale twee-onder-één kapwoning is gebouwd in de geliefde

Nadere informatie

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Voor ieder wat wils! INHOUD Architect aan het woord 3 Situatie & Locatie 4 Type Kastelein 6 Vogelvlucht 8 Type Troubadour 10 Impressie twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

Salamanderweide 14 Pijnacker. Hoekwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Salamanderweide 14 Pijnacker. Hoekwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Salamanderweide 14 Pijnacker Hoekwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Modelwoning per direct beschikbaar Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

JULIANALAAN 59 OVERVEEN 1.099.000 k.k. www.julianalaan59.nl Julianalaan 59, Overveen Karakteristiek half vrijstaand herenhuis, bouwjaar 1924, met aangebouwde garage. De woning beschikt over een diepe voor-

Nadere informatie

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k.

TE KOOP. Van Leeuwenpad PR Zwolle k.k. TE KOOP Van Leeuwenpad 19 8044 PR Zwolle 399.000 k.k. KENMERKEN Prijs 399.000 k.k. Postcode 8044 PR Woningtype 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Achtertuin, 600 1150m Garage Garage, Vrijstaand steen Woonruimte

Nadere informatie

Modern wonen in historisch groen

Modern wonen in historisch groen Park Bolnes Modern wonen in historisch groen Technische omschrijving Park Bolnes fase 1 Voor meer informatie: Ontwikkeling van: PARK BOLNES BV. 2 Algemene Technische Informatie Fundering en heiwerk De

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TUSSENWONINGEN HOEKWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 01 Ruim baan voor Kreeklaan Wonen met de zilte zeelucht in je neus en de wind in je haren? Dat kan binnenkort aan de Kreeklaan, aan de groene rand

Nadere informatie

Lindelaan BK Leidschendam k.k.

Lindelaan BK Leidschendam k.k. TE KOOP Lindelaan 8 2267 BK Leidschendam 1.150.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.150.000 k.k. Postcode 2267 BK Ligging In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, 1200 2150cm

Nadere informatie

TE KOOP SPOELEIND 30, BEST

TE KOOP SPOELEIND 30, BEST TE KOOP SPOELEIND 30, BEST Kolossaal uitgevoerd, uitstekend onderhouden, optimaal geïsoleerd en aan achterzijde prachtig uitgebouwd herenhuis, type twee-onder-één-kap, met voortuin, oprit, inpandig bereikbare

Nadere informatie

7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t Perron

7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t Perron 7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t erron 1 Inhoud Situatie & ligging... 4 lanomschrijving... 5 Gevelaanzichten blok 1 & 2... 6 Woningtypen... 8 Gevelaanzichten blok 3 & 4... 14

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning

GROOTE JONKVROUW RUITER. 2 e FASE RUITER RIJWONING 14. dé ideale gezinswoning 2 e FASE GROOTE JONKVROUW 5 7 1 RUITER RIJWONING dé ideale gezinswoning De RUITER is een ruime en 6fraai uitgevoerde gezinswoning. De gevel wordt uitgevoerd in 2 kleuren wat een karakteristiek gevelbeeld

Nadere informatie

Helmond Brandevoort Iekendonksevoort 19

Helmond Brandevoort Iekendonksevoort 19 ` Helmond Brandevoort Iekendonksevoort 19 In gewilde wijk Brandevoort in plan Schutsboom gelegen ruime, moderne en nette afgewerkte tussenwoning. De woning is voorzien van een luxe keuken en badkamer,

Nadere informatie

Drie meter uitgebouwde woonkamer Luxe afwerking zo te betrekken

Drie meter uitgebouwde woonkamer Luxe afwerking zo te betrekken Huizen van Hoekstra & van Eck Wilhelmina Druckertuin 8, 1705 JM Heerhugowaard Drie meter uitgebouwde woonkamer Nieuwe tuin op het zuiden Dakkapel op zolder Luxe afwerking zo te betrekken Kindvriendelijke

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK k.k.

BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK k.k. BIJWEGLAAN 17, BENNEBROEK 700.000 k.k. www.bijweglaan17.nl Bijweglaan 17, Bennebroek Wat een fijne 2/1 kap woning is dit! Soms zijn er geen woorden nodig en zeggen de foto s genoeg: dit is gewoon een goed

Nadere informatie

Marialaan 57 Budel-Dorplein

Marialaan 57 Budel-Dorplein Budel-Dorplein is één van de kernen van de gemeente Cranendonck. Deze karaktervolle kern is omgeven door natuurschoon zoals natuurgebied De Hoort en zeer centraal gelegen ten opzichte van zowel Budel,

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Hoylede 8, Pijnacker

Hoylede 8, Pijnacker Hoylede 8, Pijnacker Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 22-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

KASTANJEDREEF 17 VLAARDINGEN 274.500 k.k. www.kastanjedreef17.nl Kastanjedreef 17, Vlaardingen Aan een rustige straat in de kindvriendelijke en gewilde DREVENBUURT bieden wij u een goed onderhouden en

Nadere informatie

16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE

16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE 16 NIEUWBOUW KOOPWONINGEN AAN DE LAAN IN KROMMENIE DE WONINGEN HEBBEN EEN BIJZONDERE LIGGING, MET DIEPE TUINEN GELEGEN AAN HET WATER OF HET GROEN. DICHTBIJ HET AGATHEPARK EN HET DORPSHART VAN KROMMENIE

Nadere informatie

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Ridderinkhof 5 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 475.000,- k.k. Omschrijving - Bij het ontwerp van dit stijlvolle familiehuis is gekozen voor een mooie donkere steen en een karakteristiek rieten dak. Van binnen is de woning heerlijk licht

Nadere informatie

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer

Huizen. Moderne keuken en badkamer met bad. Fijne woning in kindvriendelijke buurt. Woonkamer met Frans eiken vloer Huizen vanhendriks Dintelborch 8, 5247 SV Rosmalen Fijne woning in kindvriendelijke buurt Zonnige tuin met berging en carport Woonkamer met Frans eiken vloer Moderne keuken en badkamer met bad Vier ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Abendonk WB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Abendonk WB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Abendonk 36 5706 WB Helmond 759.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 759.000 k.k. Postcode 5706 WB Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen

Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Samen bouwen in Hoogezand Vosholen Hoogezand Brummelhuis, samen bouwen Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt.

Nadere informatie

fase 03 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED

fase 03 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN Aan de Steenovenweg komen 6 eengezinswoningen van 5,4

Nadere informatie

Koop je eigen huis in Hurwenen!

Koop je eigen huis in Hurwenen! Koop je eigen huis in Hurwenen! 2 tweekappers en rij van 4 hoek- en tussenwoningen voor starters www.facebook.com/155000inhurwenen Je eigen nieuwbouwhuis vanaf 155.000 euro vrij op naam. Het kan, aan de

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Te Koop. Hogeveenseweg 16 a 2631 PH Nootdorp k.k.

Te Koop. Hogeveenseweg 16 a 2631 PH Nootdorp k.k. Te Koop Hogeveenseweg 16 a 2631 PH Nootdorp 798.000 k.k. Kenmerken Prijs 798.000 k.k. Postcode 2631 PH Ligging Aan rustige weg Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Tuin rondom Garage Garage, Vrijstaand

Nadere informatie

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht

Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Suze Groeneweg-erf 246, 3315 XG Dordrecht Vraagprijs 219.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Suze Groeneweg-erf 246, 3315

Nadere informatie

TE KOOP. Emmalaan GD Alphen Aan Den Rijn k.k.

TE KOOP. Emmalaan GD Alphen Aan Den Rijn k.k. TE KOOP Emmalaan 4 2405 GD Alphen Aan Den Rijn 1.765.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.765.000 k.k. Postcode 2405 GD Ligging Aan water, In centrum, In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie