Nieuwsbrief Katwijkerbuurt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Katwijkerbuurt"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Katwijkerbuurt Van de redactie. Voor U ligt de nieuwsbrief van juni In deze nieuwsbrief hebben wij geprobeerd om u een beeld te geven van het jaarlijkse buurtfeest. Zo kunt u lezen dat er allerlei activiteiten zijn voor jong en oud. We hopen dat u enthousiast geworden bent om dit jaarlijkse feest met ons mee te vieren. Wij willen u vragen, ook de kinderen, om een stukje te schrijven over uw belevenissen op het buurtfeest. De kopij graag insturen voor 22 september bij de redactie: van.zwieteren@gmail.com. Graag in een Word of PDF bestand. De redactie. Beste leden, Van de penningmeester. Dank voor het overmaken van de contributie. Ook de leden die alsnog het restant van de 1 euro overmaakten en zelfs iets meer. De contributie bedraagt namelijk 9 euro!! Voor u die dit nog niet heeft gedaan, vraag ik u vriendelijk om dit alsnog te doen. Ook roep ik de leden op die het jaar 2015 nog niet hebben voldaan. In de volgende nieuwskrant kunt een herinnering ontvangen, dit vind ik niet prettig om te doen, dus maak u uw contributie over a.u.b. Ook ik kan een fout maken, dus bel mij even als u denkt dat het wel is overgemaakt. Vermeld duidelijk uw naam en lidnummer, dan weet ik wie u bent, want er zijn veel leden met dezelfde achternaam. Ik vermeld hieronder nogmaals het rekening nummer van de bank. NL08 RAB Een hartelijke groet van de penningmeester.

2 Ondernemersfonds en de Buurtvereniging. Sinds 2016 is onze regio een ondernemersfonds rijker. Zeker door een aantal mensen die hun nek hebben uitgestoken om te zorgen dat hiervoor een bestuur werd opgericht. Voor de volgende buurtkrant gaan we proberen de ondernemersvereniging zichzelf voor te laten stellen. Mede dankzij de ondernemersvereniging is er een mooi bedrag beschikbaar gekomen om een nieuwe tent te kunnen kopen. Het wordt een witte tent die wat groter is dan de legertenten die we gewend zijn. Ook de indeling van de tenten zal dit jaar anders zijn dan voorgaande jaren. Zo zal de bar in de nieuwe tent worden geplaatst waardoor een hele tent beschikbaar komt voor spellen zoals darten en sjoelen. We hopen dit jaar samen met U en jou de nieuwe tent met mooi weer in te wijden. Graag tot ziens. Ron Zegwaard.

3 Agenda juni Buurtfeest Donderdagavond 15 juni: Klaverjassen in de tent, uur 19:30 bar open Vrijdagavond 16 juni: Fietsen en vissen, 19:00 uur Darten en sjoelen, uur Zaterdag 17 juni: Kinderspelen, 9:30 inschrijven, start uur Historische bromfietsen, uur Historische tractoren, uur Jeugdspelen, uur Koeschijten, uur Eieren gooien, uur Broekhangen uur Verloting, uur 17 September Rabobank fietstocht voor de Buurt 6 Oktober Klaverjassen 3 November Klaverjassen 17 November Bingo 29 November Sinterklaasmiddag 1 December Klaverjassen 22 December Kerst klaverjassen

4 Wij feliciteren: Mevr. M.H.C. Brus-Haket met haar 85 e verjaardag Mevr. Nel van Leeuwen-Valstar met haar 84 e verjaardag Mevr. Dijkshoorn-van Mullem met haar 85 e verjaardag Mevr. C. van Wijk met haar 85 e verjaardag Piet v.d. Bulk met zijn 85 e verjaardag Kinderspelen buurtvereniging de Katwijkerbuurt Hallo allemaal, ook in 2017 is het feestterrein op de zaterdag ochtend 17 juni weer het toneel van de kinderspelen, volgens een vaste traditie welke door jong en oud zeer word gewaardeerd. Vanaf 09:30 uur gaat de inschrijving van start, uw kinderen, kleinkinderen, logees, vriendjes en vriendinnetjes, klasgenootjes, enzovoort. De kinderen worden ingedeeld naar leeftijd, dus geen groepjes meer van verschillende leeftijden. Om 10:00 uur gaan we van start. Leden van de Buurtvereniging doen gratis mee, en zij die geen lid zijn betalen slechts 2,50. Voor iedereen die meedoet is er limonade en een verfrissend ijsje. Maar er zijn ook versgebakken poffertjes. Ook kan je jezelf laten schminken. En als je erg goed bent, is er ook nog een prijs te behalen: de 1 e, 2 e of 3 e plaats. Alle leiding en deelnemers ontvangen ook nog een vaantje als herinnering. We hopen op mooi weer en mocht het wat minder zijn hoeft u daarvoor echt niet thuis te blijven er is voldoende alternatief. Voor het begeleiding van een groep zou het fijn zijn als u zichzelf aan zou willen melden bij het inschrijven. We hopen u heel graag te zien. Op het bekende feest terrein op 17 juni 2017.

5 Buurtfeest fietspoldertocht 16 juni Op vrijdagavond 16 juni organiseren we weer een fietstocht. De tocht zal ongeveer 25 km lang zijn, zodat dit ook te doen is voor de wat jongere buurtgenootjes. Starten kan tussen 19:00 en 19:30 uur, koffie en thee staat klaar. Start en aankomstpunt is op het buurtfeestterrein. Vooraf inschrijven is niet nodig. Een fijne fietstocht! In memoriam. Op 6 mei is, na een kort ziekbed, op 87-jarige leeftijd overleden dhr. Lies Bazuin Lies heeft zijn hele leven in de Katwijkerbuurt gewoond. Eerst op de Keulseweg en later woonde hij met zijn gezin op de Molenlaan en was daar jarenlang tuinder. Hij was één van onze oudste leden van de Buurtvereniging. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in de tijd die komt.

6 Katwijkerbuurt uit de oude doos. De woning op de foto in de vorige buurtkrant is inderdaad Katwijkerlaan 61. Had ik dus toch gelijk met mijn vermoeden. Ik wil Dhr. Post bedanken voor het geven van de volgende bewoners die er hebben gewoond. Familie van der Elst. Familie van der Kooij Henk van der Wenden Piet Sonneveld Kees Been. Ook wil ik Dhr. Bos bedanken voor zijn informatie. Beste Karl, De afgebeelde woning Katwijkerlaan 61 werd aanvankelijk bewoond door Arie van der Elst, mijn overgrootvader van moederszijde. Arie van der Elst leefde van tot en was van beroep bouwman (boer). Hij trouwde eerst met Trijntje van Mullem, met wie hij 7 kinderen kreeg. Na het overlijden van Trijntje trad hij in het huwelijk met Pietertje van Tol, met wie hij nog eens 8 kinderen zou krijgen. Overigens heeft jouw overgrootvader, Willem Bazuin, hem nog voor zijn huis nog een pijpje zien roken. Uit het laatste huwelijk van Arie is o.a. geboren mijn opa Cornelis van der Elst, die op 2 december 1892 trouwde met zijn buurmeisje, Jacoba van Mullem. Zij was de dochter van Tinus van Mullem, die op de boerderij Katwijkerlaan 63 woonde. Deze boerderij werd later verkocht aan Gerard van der Burg. Antje van der Elst, een zus van mijn opa, was baker (kraamverzorgster) en heeft bij vele bevallingen in onze buurt en omgeving geassisteerd. Zo was zij ook baker tijdens mijn geboorte in het jaar 1936.Antje woonde later als vrijgezel in het rechter deel van de boerderij Katwijkerlaan 61. Op jonge leeftijd mocht ik van deze oudtante nog sneeuwklokjes uit haar tuin graven.

7 Het linker deel van de boerderij werd destijds bewoond door gelijknamige Antje van der Elst. Antje was een dochter van Dirk van der Elst, een kleinkind uit het eerste huwelijk van mijn overgrootvader Arie van der Elst. Dirk woonde naast zijn dochter op Katwijkerlaan 59, waar later een nieuwe woning van Herman Droppert is verrezen. Antje huwde in 1925 met Gerrit van der Kooij, die reeds op 34-jarige leeftijd zou overlijden. Uit dit huwelijk is hun enig kind Joop geboren. Joop van der Kooij heeft nog lang als vrijgezel in het ouderlijk huis Katwijkerlaan 61 gewoond. Hartelijke groet, Piet Bos Hierbij de nieuwe foto. Dit is Katwijkerlaan 83 eind jaren 60. Het is Katwijkerlaan 83.

8 Deze woning is bewoond geweest door Arie van der Meer, en later door (grote) Wim van Mullem. Arie kwam volgens mij van Katwijkerlaan 48-50, en Wim van Mullem kwam van Katwijkerlaan Het lijkt of het een boerderij is geweest, maar ik weet niet of Wim van Mullem boer is geweest. De woning is rond 1972 gesloopt door Anton (Toon) van der Burg, om er zijn grote villa op te bouwen. Links achter de boerderij ziet u nog de schoorsteen van het huis van Willem van der Burg op nr. 81. De nummeringen van de woning heeft me de nodige kopzorgen bezorgd, maar ik ben er uit. Het is Katwijkerlaan 83. Rechts stond de boerderij van Ravennek/van der Meer. Ik dacht altijd dat dat nr. 83 was, maar dat was 83a (Jan van der Meer) en 83b (Joop van der Meer). Mocht u nog (aanvullende) informatie hebben over deze foto/woning dan hoor ik dat graag. U kunt daarvoor bellen naar of een mail sturen naar kvanzwieteren@gmail.com Verder verzamel ik nog steeds foto s en informatie van de buurt. Dus mocht u nog wat tegenkomen dan kunt bellen of mailen naar bovenstaande nummer/ adres. Tot slot heb ik nog een vraag. Een paar weken geleden kwam ik oude buurtjournaals tegen tot en met Ik heb daar veel informatie uitgehaald voor mijn verzameling. Ik dacht er moeten natuurlijk nog oudere boekjes zijn tot ± Dus mijn vraag is: heeft u nog buurtjournaals vanaf 1983 tot 1991, dan zou ik die graag willen lenen om er informatie uit te halen. Met name de interviews van Ria van Dam vind ik prachtig. Dus mocht u nog buurtboekjes hebben dan hoor ik het graag. Ook mis ik sommige nummers tussen 1991 en ±2000. Ik ben benieuwd naar uw reacties. Met vriendelijke groet, KvZw.

9 Hier is nog ruimte voor uw advertentie Hier is nog ruimte voor uw advertentie Hier is nog ruimte voor uw advertentie Website van de Buurtvereniging:

Nieuwsbrief Katwijkerbuurt

Nieuwsbrief Katwijkerbuurt Nieuwsbrief Katwijkerbuurt Beste buurtbewoners, Voor U ligt de nieuwsbrief van juni 2014. Wij van de redactie zullen U d.m.v. deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de activiteiten die georganiseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Katwijkerbuurt

Nieuwsbrief Katwijkerbuurt Nieuwsbrief Katwijkerbuurt Beste buurtbewoners, Voor U ligt de nieuwsbrief van september 2014. Wij van de redactie zullen U d.m.v. deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van de activiteiten die georganiseerd

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD KERSTMIDDAG 4 BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 PIETEN IN DE GAGEL 7 IN MEMORIAM : Steve van Graven 8 ADRESSEN

Nadere informatie

Willem Buskermolen. Een Kudelkop vertelt. Opgetekend door Atie van Lieshoud

Willem Buskermolen. Een Kudelkop vertelt. Opgetekend door Atie van Lieshoud Willem Buskermolen Een Kudelkop vertelt Opgetekend door Atie van Lieshoud Uitgave: familie Buskermolen april 2013 Tekst: Atie van Lieshoud Vormgeving: Roel Mulder Omslagillustratie: Christa Logman Foto

Nadere informatie

LAMBERTUS VAN SCHIJNDEL EN HELENA VAN OORSCHOT. BERTJE EN LEENTJE VAN SCHIJNDEL LAMBERTUS VAN SCHIJNDEL HELENA VAN OORSCHOT

LAMBERTUS VAN SCHIJNDEL EN HELENA VAN OORSCHOT. BERTJE EN LEENTJE VAN SCHIJNDEL LAMBERTUS VAN SCHIJNDEL HELENA VAN OORSCHOT LAMBERTUS VAN SCHIJNDEL EN HELENA VAN OORSCHOT. BERTJE EN LEENTJE VAN SCHIJNDEL LAMBERTUS VAN SCHIJNDEL 1857 1953 HELENA VAN OORSCHOT 1859-1958 Lambertus van Schijndel is op 4 december 1857 geboren te

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

BIJZONDERE SCHENKING AAN HISTORISCHE KRING EEMNES De dracht van Maria Kuijer HENK VAN HEES

BIJZONDERE SCHENKING AAN HISTORISCHE KRING EEMNES De dracht van Maria Kuijer HENK VAN HEES BIJZONDERE SCHENKING AAN HISTORISCHE KRING EEMNES De dracht van Maria Kuijer HENK VAN HEES Op zaterdag 22 januari jl. stond onze Oudheidkamer in het teken van de Eemnesser (regionale) klederdracht! Enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Top-2000 November 2018 In deze nieuwsbrief -Agenda Top-2000. -Even voorstellen Leny van Bazuijnen -Snertloop 17 November -Contributie -Presentatie Schouweburg Optiek -Wijnproeverij 30 November

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

info@pietnowee.nl Pagina 1

info@pietnowee.nl Pagina 1 "Thuis heb ik nog een ansichtkaart" Ik heb er zelfs meer dan één van het dorp waar ik geboren ben. Mijn voorouders waren tuinders en woonden voornamelijk in Den Hoorn en omgeving. Veel is er veranderd

Nadere informatie

Eerste kind van Cornelis

Eerste kind van Cornelis Eerste kind van Cornelis Hendrika Maria (Heintje) Heintje & Willem 01 Het eerste kind van Cornelis was Hendrika Maria, zij zou door het leven gaan onder de roepnaam Heintje. Zij werd geboren op 18 november

Nadere informatie

de straat van toen Koningstraat Naaldwijk

de straat van toen Koningstraat Naaldwijk de straat van toen Koningstraat Naaldwijk 1 Nummer 1 en 3: bakker Joris Boon. Rond 1885 kwam bakker Leendert Boon vanuit s-gravenzande naar Naaldwijk. Zoon Joris, vooraan op deze foto, nam de zaak over

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Deze keer in ons buurtblad

Deze keer in ons buurtblad Deze keer in ons buurtblad contributie kerstfestijn talentendag buurtnieuwtjes paaseieren fietstocht bedrijven buitenspeeldag buurttuin Het is weer tijd om de jaarlijkse bijdrage aan buurtvereniging Ons

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Maria Gijsbertha Heijdra vertelt over de. Familie Heydra

Maria Gijsbertha Heijdra vertelt over de. Familie Heydra Maria Gijsbertha Heijdra vertelt over de Familie Heydra Omstreeks het jaar 1870 woonde als jong gehuwd paar Leonardus (Leen Heydra, de zoon van Johannes Heydra en Anna de Vette, op de flinke en oude boerderij

Nadere informatie

Vijftiende kind van Cornelis.

Vijftiende kind van Cornelis. Vijftiende kind van Cornelis. Marinus (Krijn) Krijn & Jaan 15 Krijn werd geboren op 16 juni 1905 en is vernoemd naar de oudste broer van zijn moeder, die Krijn genoemd werd maar eigenlijk Marinus Quirinus

Nadere informatie

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar

Informatie. Kopie wijkblad voor 1 maart 2012 inleveren bij één van de redactieleden of mail het naar Informatie Bestuur Voorzitter Henk Sierdsema Hildewarelaan 3 280933 Secretaris Edo van Rossum Hildewarelaan 17 475522 Penningmeester Ellen Bakker Hildewarelaan 19 280227 Bestuurslid Anja Vervoort Graaf

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011

Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011 Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011 Gemert, 8 november 2011 Hallo allemaal, Dit is de 3 e Schendelsinfo van 2011 met daarin weer leuke foto s en verslagen van de meest recente activiteiten

Nadere informatie

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9.

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9. Inhoud 2 Commissie 3 Mededelingen 4 Bardienst 5 Klaverjascommissie 6 Jubileum 7 Contributie 8 Regio doublet toernooi 9 Verjaardagen 10 Verantwoordelijken 11 Sponsoren 12 2 Jeu de boules/koersbal vereniging

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: datum: 18 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: datum: 18 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: 2016 2017 datum: 18 november 2016 Agenda 22+24 november : 10-minutengesprekken 19.00 21.00 uur 22 november : Cultuurbedrijf (MC): voorstelling buurman in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

lorem ipsum dolor Stop! Stop! Stop! Speeltuinvereniging Oosterveld sinds 1971 Contributie

lorem ipsum dolor Stop! Stop! Stop! Speeltuinvereniging Oosterveld sinds 1971 Contributie 2e Editie 2e kwartaal Farmsum Speeltuinvereniging.oosterveld@gmail.com lorem ipsum dolor Kinderen zijn geen kleurboeken, je kan ze niet inkleuren met je lievelingskleuren. 2e Editie 2e kwartaal, Farmsum

Nadere informatie

Warder in Gevelstenen. De oude huizen van Warder met hun gevelstenen

Warder in Gevelstenen. De oude huizen van Warder met hun gevelstenen Warder in Gevelstenen De oude huizen van Warder met hun gevelstenen Warder in Gevelstenen Een aantal oude huizen en boerderijen van Warder zijn voorzien van een gevelsteen. Hierop staat aangegeven wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 29 juli 2016 Geachte bewoners, Eind juli alweer en ik mag deze nieuwsbrief weer voor u schrijven. Zoals u weet heb ik vorige week de Vierdaagse gelopen en 220 km geeft

Nadere informatie

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Augustus 2014 Buurtvereniging De Singels. Bestuur Voorzitter Libbe van Es Bouriciuslaan 15 tel. 532030 libbevanes@kpnmail.nl Secretaris Ypie Combee

Nadere informatie

prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar!

prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar! DECEMBER 2017 www.hkchengelo.nl De HKCer verschijnt op de eerste maandag van de maand. Kopij s.v.p. uiterlijk een week voor publicatiedatum naar Alison Morgan. Speel- en oefendagen voor jeu de boulers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Molen Jacobus Vessem

Nieuwsbrief Molen Jacobus Vessem Stichting de Vessemse Molen Opgericht 8 augustus 2013 Nieuwsbrief Molen Jacobus Vessem 2016-01 mei-juni-juli-augustus 2016 Beste vriend en sympathisant van de Molen Jacobus Als bestuur van de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Top-2000 Oktober 2018 In deze nieuwsbrief -Agenda Top-2000. -Even voorstellen Ben van Noorloos -Contributie -Loten groteclub actie -Presentatie Sponsoren Agenda Top-2000 Seizoen 2018-2019 11

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Notariële Akten na Overlijden Klaas Breedijk (172 )

Notariële Akten na Overlijden Klaas Breedijk (172 ) Notariële Akten na Overlijden Klaas Breedijk (172 ) (Tussen haakjes de RIN nummers in de stamboom www.breedijk.net. ) Klaas Breedijk: ik heb opgezocht wat ik op internet allemaal gevonden heb over zijn

Nadere informatie

Cornelis van Huijk(Huik) ( )

Cornelis van Huijk(Huik) ( ) 1 Cornelis van Huik (1853-1894) Cornelis van Huijk(Huik) (1853-1894) Geboren op 22 maart 1853 in Hoogland, zoon van Joannes (Jan) van Huijk en Heiltje van Hamersveld. Cornelis trouwde, 23 jaar oud, op

Nadere informatie

Tetta/Tetje Bakker ( geboren in 1917) is de tweede van links van de eerste rij zittende meisjes.

Tetta/Tetje Bakker ( geboren in 1917) is de tweede van links van de eerste rij zittende meisjes. In de bomenbuurt in Duivendrecht woont mevrouw Hogen-Bakker, in de Berkenstraat 16. Zij wordt 11september 2011 94 jaar. Deze geboren en getogen Duivendrechtse is de oudste leerling van de Sint Joannesschool,

Nadere informatie

Een Eemnesser familie Ruijter die in Blaricum terechtkwam

Een Eemnesser familie Ruijter die in Blaricum terechtkwam Een Eemnesser familie Ruijter die in Blaricum terechtkwam HENK VAN HEES Grietje de Ruijter-Raven (1876-1945) met kleinzoon Kees, zoon Gijs en schoondochter Mia Reuser. Foto mei 1942. Evenals de muisjestak

Nadere informatie

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen, praktische hulp of een

Nadere informatie

Ytzen Lieuwes Tamminga # Hiltje Karsjens Kalma * , *

Ytzen Lieuwes Tamminga # Hiltje Karsjens Kalma * , * Ytzen Lieuwes Tamminga # Hiltje Karsjens Kalma * 29-07-1811, + 22-07-1897 *19-08-1826 + 24-11-1914 Ytzen Lieuwes (N) was bijna 33 jaar toen hij met Hiltje Karsjens Kalma trouwde. Hiltje was de dochter

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

In dit nummer verkiezingen voor het ouderdeel van de medezeggenschapsraad.

In dit nummer verkiezingen voor het ouderdeel van de medezeggenschapsraad. St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 2, 21 september 2012 In dit nummer verkiezingen voor het ouderdeel van de medezeggenschapsraad.

Nadere informatie

Feest. Illustraties Dick Bruna copyright Mercis bv,

Feest. Illustraties Dick Bruna copyright Mercis bv, Bijlagen Feest 1 Post 2 Taart 3 Spelletjes 4 Slingers 5 Cadeautjes 6 Feestjurk 7 8 9 10 11 Knipkaart 1 Voorbereidende opdracht museum 12 Binnenkort is nijntje jarig. Dat vindt zij erg leuk. Zij gaat dit

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Wie was Schafrat(h)? En wat was de relatie met Van Gogh?

Wie was Schafrat(h)? En wat was de relatie met Van Gogh? Wie was Schafrat(h)? En wat was de relatie met Van Gogh? Soms weten bezoekers ons tijdens rondleidingen te vermelden dat Vincent van Gogh ooit een kamertje bewoonde in hotel Schafrath aan het Park in Nuenen.

Nadere informatie

SCHOOLKRANT. Inhoud. Juf Yvonne

SCHOOLKRANT. Inhoud. Juf Yvonne Inhoud Juf Yvonne Een recept van Amélie en Louise Lauran stelt zich voor Paasweetjes Vlekkie de paashaas Verslag van Amélie Uit de kleuterklas Interview van Silvain door Tim Anthony interviewt Jan-Willem

Nadere informatie

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017

Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Z.S.V. ZIDEWINDE DECEMBER 2017 Dagelijks bestuur Website: www.zsvzidewinde.nl Voorzitter Secretaris Penningmeester & Ledenadministratie Leden van bestuur Vice-voorzitter Badminton Judo Tafeltennis Clubblad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nummer 2 maart, Uitnodiging

Nummer 2 maart, Uitnodiging Infonummer PCOB Afd.Lemelerveld Nummer 2 maart, 2015 Uitnodiging U wordt van harte uitgenodigd voor de contactmiddag die gehouden wordt op dinsdag 24 maart a.s. in het Kulturhus, aanvang 14.00 uur. Deze

Nadere informatie

Herinnering aan Elisabeth Bangert - tante Betje (1870-1964) FREEK DIJS

Herinnering aan Elisabeth Bangert - tante Betje (1870-1964) FREEK DIJS Herinnering aan Elisabeth Bangert - tante Betje (1870-1964) FREEK DIJS Van wie ben jij er één? Dat was telkens de vraag van tante Betje als ik bij mijn oma, haar zuster, kwam logeren in Baarn. Die vraag

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 5

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 5 INFOBULLETIN 2015 Pagina 1 van 5 Infobulletin 2015 Buurtschap De Boskant In dit infoblaadje vindt U enige informatie over het reilen en zeilen van onze buurtschap De Boskant. Bewaren van dit blaadje raden

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en

Nadere informatie

D93,Gemzeweide 2. Geplaatst in de Heise Krant van juni 2016, gewijzigd

D93,Gemzeweide 2. Geplaatst in de Heise Krant van juni 2016, gewijzigd D93,Gemzeweide 2 Geplaatst in de Heise Krant van juni 2016, gewijzigd 28-10-2017 Dit artikel gaat over een Heise boerderij met een Veghels adres, namelijk Gemzeweide 2, voorheen Wethouder Donkersweg 4,

Nadere informatie

Mededeling bestuur. Nieuws van de boekredactie. Activiteiten. Beste lezer, Voor u ligt nieuwsbrief nummer zestien, de 6 e van 2014.

Mededeling bestuur. Nieuws van de boekredactie. Activiteiten. Beste lezer, Voor u ligt nieuwsbrief nummer zestien, de 6 e van 2014. NIEUWSBRIEF Nr. 16-3 e JAARGANG uitgave nr.6 van 2014 opmaak: september 2014 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Klik hier als deze niet goed leesbaar is. Voeg toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.

Klik hier als deze  niet goed leesbaar is. Voeg toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte. Klik hier als deze e-mail niet goed leesbaar is. Voeg nieuwsbrief@ons-buiten.nl toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte. Nieuwsbrief Tuinpark Ons Buiten - 12 november 2016 Van de Voorzitter In deze

Nadere informatie

huwt Velsen 30 november 1905 (akte 116) met Noom VI.1 ANTJE NOOM geboren Velsen 10 november 1887 (akte 220)

huwt Velsen 30 november 1905 (akte 116) met Noom VI.1 ANTJE NOOM geboren Velsen 10 november 1887 (akte 220) VIII.C CORNELIS DEMMERS Cor, Cees geboren te Velsen 18 september 1882 (akte 146) 04:00 uur getuigen: Antoine Daniël Charles Clarion, gemeentesecretaris, en Willem Steen, ambtenaar ter secretarie stoker

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

BOERDERIJEN WORDEN MONUMENTEN

BOERDERIJEN WORDEN MONUMENTEN Familie Frans in Warmenhuizen BOERDERIJEN WORDEN MONUMENTEN In de tweede helft van de 19 e eeuw laat de familie Frans in Warmenhuizen drie boerderijen bouwen, die thans een monumentenstatus hebben. Een

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM

DE KRIEBELDAMMER EEN UITGAVE VAN DE KINDERVAKANTIESPELEN KRIEBELDAM Bij deze Kriebeldammer nogmaals een overzicht van onze sponsoren! SPONSOREN De doos met gevonden voorwerpen staat bij ons op het podium! IETS KWIJT? Namens iedereen op Kriebeldam een hele fijne vakantie

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20.

Agenda Het Korennieuws Oktober Maandag 16 Oktober Kienen Woensdag 18 Oktober Donderdag 19 Oktober 20. Agenda 2017 Het Korennieuws Oktober 2017 Maandag 16 Oktober 20.30 Kienen Woensdag 18 Oktober 10.00-15.00 Donderdag 19 Oktober 20.00 Kaarten Pompoenen snijden Zaterdag 21 Oktober 19.30 Spooktocht Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

De zevende editie van de nieuwsbrief

De zevende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 7 Jaargang 8 22-12-2017 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zevende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 25-12-2017: Kerstvakantie t/m 05-01-2018 08-01-2018: Toets

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd.

Nadere informatie

Adressen op basis van de burgerlijk stand:

Adressen op basis van de burgerlijk stand: Bidprentje van Hendrikus Werring. Foto en bidprentje (met onjuiste sterfdatum) van Ida Buijer. (met dank aan Ida Schroder-Werring en Anneke Westerbeek-Werring) Va Hendrikus (Hendrik of Hen(d)ricus) WERRING),

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Even voorstellen Ik ben Harry Peterkamp en ben sinds 1982 werkzaam in het onderwijs. In de zomer van 1982 ben ik als leerkracht begonnen op de Wilhelminaschool in Aalten, de school

Nadere informatie

Inhoud 2. Commissie 3. Voorzitter 4. Bardienst 5. Doublettencompetitie Klaverjascommissie 7. DE Punten 8. Snert toernooi 9.

Inhoud 2. Commissie 3. Voorzitter 4. Bardienst 5. Doublettencompetitie Klaverjascommissie 7. DE Punten 8. Snert toernooi 9. Inhoud 2 Commissie 3 Voorzitter 4 Bardienst 5 Doublettencompetitie 2019 6 Klaverjascommissie 7 DE Punten 8 Snert toernooi 9 Verjaardagen 10 Verantwoordelijken 11 Sponsoren 12 2 Jeu de boules/koersbal vereniging

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 20 september 2019 Agenda Nummer 3 maandag 23 september dinsdag 24 september

Nadere informatie

Jaargang 26 nr

Jaargang 26 nr Jaargang 26 nr. 8 28-02-2016 Agenda Maart 01-03 t/m 04-03 Juf Renee studieverlof meester Frank is er op woe/do/vrij 03-03 Juf Marieke studieverlof, juf Isabel vervangt 14-03 Juf Renee studieverlof, juf

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2014 NR. 378

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2014 NR. 378 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2014 NR. 378 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD DANKWOORD 5 JAARVERGADERING 8 KAARTEN 9 BILJARTEN 10 BLOEMETJE 11 VERJAARDAGEN CONTRIBUTIE 12 ADRESSEN AGENDA

Nadere informatie

Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam

Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam Jeugdcentrum C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 23 Juli 2017 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, De vakantie is weer begonnen. Veel scholen zijn inmiddels gesloten en vele wijkbewoners zijn inmiddels vertrokken

Nadere informatie

Schoorldam anno 1900 Atze Nicolaï en Margaretha Bosch

Schoorldam anno 1900 Atze Nicolaï en Margaretha Bosch Schoorldam anno 1900 Atze Nicolaï en Margaretha Bosch De hierna beschreven fam. Nicolaï heeft zijn herkomst in Schoorldam. Maar verder terug in de tijd kwamen zij uit Friesland m.n. uit Franeker. Eind

Nadere informatie

Lesdeal Koningsdag 2018

Lesdeal Koningsdag 2018 Lesdeal Koningsdag 2018 Groep 4 t/m 8 Koningsdag is een speciale dag in Nederland! Op deze dag, 27 april, is koning Willem- Alexander jarig en viert hij zijn verjaardag met het hele land. Dit heb je waarschijnlijk

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8.

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 T: Pagina 1 van 8. www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 5, december 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, Kerst, we vieren en gedenken de geboorte van Jezus. Voor Jozef en Maria was het een

Nadere informatie

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s!

Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! Jeugdvakantiewerk 2014 Reis mee naar het land van de Inca s! maandag 18 augustus t/m zaterdag 23 augustus 2014, Stichting Jeugdvakantiewerk Goirle pagina 2 Hallo jongens en meisjes en hallo ouders, Het

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 17 15 december 2015 Geachte ouders, Deze week: * Kerst Donderdag 17 december willen wij met de kinderen het Kerstfeest vieren. We werken die dag volgens het continurooster, zoals in de jaarkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Annie van Gansewinkel. Vast

Annie van Gansewinkel. Vast Annie van Gansewinkel Vast 4 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen De groeten Je krijgt de groeten van je vader. Jim haalt zijn schouders op. Hij blijft tegen de bal schoppen. De bal knalt tegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

J.J. Allanstraat 63 van Simon Jacobszn Schoen en zijn zoon Gerrit Simonszn Schoen

J.J. Allanstraat 63 van Simon Jacobszn Schoen en zijn zoon Gerrit Simonszn Schoen Een vervolg van het verhaal over de boerderijen van de familie Schoen uit juni. J.J. Allanstraat 63 van Simon Jacobszn Schoen en zijn zoon Gerrit Simonszn Schoen Simon boerde met zijn vrouw Elisabeth de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 Bêste inwenners fân Raard, Bornwird, Foudgum Dit jaar staat weer in

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert.

Meneer Westerlaken is gisteren opnieuw geopereerd. We hopen en bidden dat de operatie nu mag slagen en dat de pijn vermindert. NIEUWSBRIEF 7 2018-2019 Vooraf Wat was dat een gezellige avond, die donderdagavond voor de voorjaarsvakantie! U hebt ons heel blij gemaakt met uw aanwezigheid. Zoveel ouders, broers, zussen, opa s, oma

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie