Eredienst zondag 24 december uur Voorganger: ds. P.J.C. Colijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eredienst zondag 24 december uur Voorganger: ds. P.J.C. Colijn"

Transcriptie

1 Eredienst zondag 24 december uur Voorganger: ds. P.J.C. Colijn Intochtlied: Lb. 134: 1, 2, 3 Mededelingen Psalm 121: 1 en 4 Votum / zegengroet Sela: Breng ons samen Gebed Wet NLB 461 Gebed Kinderlied:Zie de zon, zie de maan Lezen: Mattheüs 1:18-25 Sela: In het licht >> Regenboog Tekst: Mattheüs 1:23 Preek Sela: Volheid van God << Regenboog Terugkoppeling Gebed Collecte Lb. 122: 1, 3, 4, 5 Zegen

2 Intochtlied: Liedboek 134: 1, 2, 3 Eer zij God in onze dagen Eer zij God in onze dagen, eer zij God in deze tijd. Mensen van het welbehagen, roept op aarde vrede uit. Gloria in excelsis Deo, Gloria in excelsis Deo.

3 Intochtlied: Liedboek 134: 1, 2, 3 Eer zij God in onze dagen Eer zij God die onze Vader en die onze Koning is. Eer zij God die op de aarde naar ons toe gekomen is. Gloria in excelsis Deo, gloria in excelsis Deo.

4 Intochtlied: Liedboek 134: 1, 2, 3 Eer zij God in onze dagen Lam van God, Gij hebt gedragen alle schuld tot elke prijs, geef in onze levensdagen peis en vree, kyrieleis. Gloria in excelsis Deo, gloria in excelsis Deo.

5 Mededelingen en handdruk

6 Psalm 121: 1 en 4 Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen.

7 Psalm 121: 1 en 4 De HEER zal u steeds gadeslaan, Hij maakt het kwade goed, Hij is het die u hoedt. Hij zal uw komen en uw gaan, wat u mag wedervaren, in eeuwigheid bewaren.

8 Votum en zegengroet Onze hulp is in de naam van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. (Ps. 124:8) Amen

9 Sela: Breng ons samen 1/5 U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig en dankbaar. Jezus is Gastheer en nodigt ons uit: waar Jezus woont voelt de liefde zich thuis!

10 Sela: Breng ons samen 2/5 Jaag naar de liefde, de vrucht van de Geest die alles gelooft en verdraagt. Streef naar de gaven die God aan ons geeft: veelkleurig, verschillend en dienstbaar. Eenheid en waarheid ontmoeten elkaar: liefde brengt samen, verbindt en aanvaardt.

11 Sela: Breng ons samen 3/5 Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

12 Sela: Breng ons samen 4/5 U roept ons samen voor Woord en gebed, als deel van uw kerk wereldwijd. Wij bidden om vrede, verzoening en recht; gebruiken met vreugde de maaltijd. Wij breken het brood en verstaan het geheim, om samen uw kerk en van Christus te zijn.

13 Sela: Breng ons samen 5/5 Wij belijden één geloof en één Heer; zijn geroepen tot één hoop, tot uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één! (2x) Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

14 Liturgie Intochtlied: Lb. 134: 1, 2, 3 Mededelingen van de kerkenraad Votum / zegengroet Sela: Breng ons samen Gebed Wet NLB 461 Gebed Kinderlied:Zie de zon, zie de maan Lezen: Mattheüs 1:18-25 Sela: In het licht >> Regenboog Tekst: Mattheüs 1:23 Preek Sela: Volheid van God << Regenboog Terugkoppeling Gebed Collecte regenboog Lb. 122: 1, 3, 4, 5 Zegen

15 Gebed

16 De wet van de HEER

17 Nieuwe Liedboek 461: Wij wachten op de koning 1/4

18 Nieuwe Liedboek 461: Wij wachten op de koning 2/4

19 Nieuwe Liedboek 461: Wij wachten op de koning 3/4

20 Nieuwe Liedboek 461: Wij wachten op de koning 4/4

21 Liturgie Intochtlied: Lb. 134: 1, 2, 3 Mededelingen van de kerkenraad Votum / zegengroet Sela: Breng ons samen Gebed Wet NLB 461 Gebed Kinderlied:Zie de zon, zie de maan Lezen: Mattheüs 1:18-25 Sela: In het licht >> Regenboog Tekst: Mattheüs 1:23 Preek Sela: Volheid van God << Regenboog Terugkoppeling Gebed Collecte regenboog Lb. 122: 1, 3, 4, 5 Zegen

22 Gebed

23 Kinderlied Zie de zon, zie de maan 1/5 Zie de zon Zie de maan Zie de sterren in hun baan Sterren ontelbaar Overal vandaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam

24 Kinderlied Zie de zon, zie de maan 2/5 Hoor de zee Hoor de wind Hoor de regen als hij zingt Druppels ontelbaar in de oceaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam

25 Kinderlied Zie de zon, zie de maan 3/5 Ruik een bloem Ruik een vrucht Ruik de geuren in de lucht Geuren ontelbaar zweven af en aan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam

26 Kinderlied Zie de zon, zie de maan 4/5 Voel je hart Voel je huid Voel je adem als je fluit Mensen ontelbaar overal vandaan Onvoorstelbaar wonderlijk gedaan Heer hoe heerlijk is Uw naam

27 Kinderlied Zie de zon, zie de maan 5/5 Zie ik de zon de sterren en de maan Wat een wonder dat ik mag bestaan Heer hoe heerlijk is Uw naam Heer hoe heerlijk is Uw naam

28 Lezen: Mattheüs 1: De afkomst van Jezus Christus was als volgt. Toen zijn moeder Maria al was uitgehuwelijkt aan Jozef maar nog niet bij hem woonde, bleek ze zwanger te zijn door de heilige Geest. 19 Haar man Jozef, die een rechtschapen mens was, wilde haar niet in opspraak brengen en dacht erover haar in het geheim te verstoten. 20 Toen hij dit overwoog, verscheen hem in een droom een engel van de Heer. De engel zei: Jozef, zoon van David, wees niet bang je vrouw Maria bij je te nemen, want het kind dat ze draagt is verwekt door de heilige Geest. 21 Ze zal een zoon baren. Geef hem de naam Jezus, want hij zal zijn volk bevrijden van hun zonden. 22 Dit alles is gebeurd opdat in vervulling zou gaan wat bij monde van de profeet door de Heer is gezegd: 23 De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren, en men zal hem de naam Immanuël geven, wat in onze taal betekent God met ons. 24 Jozef werd wakker en deed wat de engel van de Heer hem had opgedragen: hij nam haar bij zich als zijn vrouw, 25 maar hij had geen gemeenschap met haar voordat ze haar zoon gebaard had. En hij gaf hem de naam Jezus.

29 Sela: In het licht 1/3 In de donkere nacht verschijnt een licht en de duisternis krijgt het niet in haar macht. Eeuwenlang al voorzegd: het woord van God dat geboren wordt. Hoop waar de wereld op wacht.

30 Sela: In het licht 2/3 In het licht van Gods Zoon, zien wij zijn goedheid, zijn waarheid. In het licht van Gods Zoon, brengt Hij in kleinheid zijn grootheid dichtbij. Niemand ziet Gods gezicht, maar in zijn zoon wordt Hij een persoon, maakt Hij bekend wie Hij is.

31 Sela: In het licht 3/3 In het licht van Gods Zoon, zien wij zijn goedheid, zijn waarheid. In het licht van Gods Zoon, brengt Hij in kleinheid zijn grootheid dichtbij. In mijn donkere nacht verschijnt zijn licht en de duisternis krijgt het nooit in haar macht.

32 Regenboog groepen 1 tm 4

33 Tekst voor de preek: Mattheüs 1: De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren, en men zal hem de naam Immanuel geven, wat in onze taal betekent God met ons.

34 Bediening van het Woord De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren, en men zal hem de naam Immanuel geven, wat in onze taal betekent God met ons.

35 Sela: Volheid van God 1/ 3 Volheid van God in mensengestalte; dat is het wonder van Jezus. Hij liet zijn macht en heerlijkheid achter, kwam als een dienaar naar ons toe. Koning die koos voor een schamel bestaan; kind van een maagd, voor geen smaad gespaard. Nergens was plaats, een stal moest voldoende zijn. Hier ligt de hoop van de wereld.

36 Sela: Volheid van God 2/ 3 Volheid van God; zijn Vaders genade straalt van t gelaat van Jezus. Hij boog zich om de mensheid te dragen, koos voor de weg naar Golgotha. Christus die zonder zonde was, droeg onze schuld en onze straf. Volheid van God; veracht en verbrijzeld, stierf voor de schuld van de wereld.

37 Sela: Volheid van God 3/ 3 Volheid van God, de hoop die doet leven: God houdt zijn woord, in Jezus. Christus gehoorzaamheid bracht vergeving; zo leidt Hij ons tot heerlijkheid. Nu leggen wij ons leven neer hier voor de troon van onze Heer. Volheid van leven, eeuwige blijdschap! God schenkt zijn liefde aan de wereld.

38 Regenboogkinderen komen terug

39 Terugkoppeling Regenboog Gods liefde voor iedereen

40 Liturgie Intochtlied: Lb. 134: 1, 2, 3 Mededelingen van de kerkenraad Votum / zegengroet Sela: Breng ons samen Gebed Wet NLB 461 Gebed Kinderlied:Zie de zon, zie de maan Lezen: Mattheüs 1:18-25 Sela: In het licht >> Regenboog Tekst: Mattheüs 1:23 Preek Sela: Volheid van God << Regenboog Terugkoppeling Gebed Collecte regenboog Lb. 122: 1, 3, 4, 5 Zegen

41 Gebed

42 Collecte De collecte is bestemd voor: Pastorale zorg voor doven en slechthorenden Na afloop van deze dienst: deurcollecte voor Actie Schoenmaatjes.

43 Collecte De opbrengst van de dankstond collecte van 1 november 2017 heeft totaal ,= opgebracht: - De Kerk 4.600,= - Diaconie, t.b.v. Stichting Vluchteling 6.500,= CVB & Diaconie

44 Liedboek 122: 1, 2, 3, 4, 5 Komt tot ons, de wereld wacht, Heiland, kom in onze nacht. Licht dat in de nacht begint, kind van God, Maria 's kind. Kind dat uit uw kamer klein, als des hemels zonneschijn op de aarde wordt gesteld, gaat uw weg zoals een held.

45 Liedboek 122: 1, 2, 3, 4, 5 Gij daalt van de Vader neer tot de Vader keert Gij weer, die de hel zijt doorgegaan en hemelwaarts opgestaan. Uw kribbe blinkt in de nacht met een ongekende pracht. Het geloof leeft in dat licht waarvoor al het duister zwicht.

46 Liedboek 122: 1, 2, 3, 4, 5 Lof zij God in 't hemelrijk, Vader, Zoon en Geest gelijk, nu en overal altijd, nu en tot in eeuwigheid.

47 Zegen Nieuwe hoop is Hij ons komen brengen; stralend breekt die held're morgen aan. Prijs nu zijn naam, samen met de engelen. O, nacht vol licht, o, nacht dat Jezus kwam.

48 !!!!! LET U OP DE DEURCOLLECTE VOOR ACTIE SCHOENMAATJE!!!!! Aanvang middagdienst: uur

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

vrijdag 25 december 2015 Liturgie

vrijdag 25 december 2015 Liturgie vrijdag 25 december 2015 Liturgie Liturgie Eerste Kerstdag 2015 Voor de dienst zingen we enkele Kerstliederen Welkom en mededelingen namens de kerkenraad Thema: Vreugde, vreugde, grote vreugde! Afsluitend

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Kees Baanstra Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Kees Baanstra Lezen : Lezen Johannes 15: 1-17 Gezang 167 : 1, 2 en 3 Breng ons samen (Sela) Gezang 179a Gezang 119 : 3 en 5 Gezang 132 : 2, 4 en 6 Lied 456 : 2 Welkom

Nadere informatie

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één!

Wij belijden één geloof en één Heer ; zijn geroepen tot één hoop, tot Uw eer. Heer, geef vrede die ons samenbindt. Vader, maak ons één! Pinksterfeest Zondag 4 juni 2017 Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer Heer, ik hoor van rijke zegen, die Gij uitstort keer op keer. Laat ook van die milde regen, dropp len vallen

Nadere informatie

TAIZÉ VIERING. in de nacht waarin de geboorte van de Verlosser wordt gevierd. Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert

TAIZÉ VIERING. in de nacht waarin de geboorte van de Verlosser wordt gevierd. Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert TAIZÉ VIERING in de nacht waarin de geboorte van de Verlosser wordt gevierd Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert 24 december 2018 muziek welkom openingsgebed lied 38: Wij gaan

Nadere informatie

Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8

Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Welkom bij Vandaag is er kinderdienst voor groepen 1-8 Breng ons samen Sela U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig

Nadere informatie

Hij leeft en wij met Hem!

Hij leeft en wij met Hem! Hij leeft en wij met Hem! Liturgie Eerste Paasdag Zondag 16 april 2017 Hervormde Gemeente Geldermalsen Voorgangers: ds. G.J. Krol en ds. C.M. Blokland - den Hertog Organist: M. Mugge M.m.w.: L. van der

Nadere informatie

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen

Grootletterliturgie morgendienst Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen Grootletterliturgie morgendienst 28-05-2017 Opwekking - Opwekking 733 Tienduizend redenen De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

13 december 2015 Derde zondag van Advent

13 december 2015 Derde zondag van Advent 13 december 2015 Derde zondag van Advent Dienst met de catechesegroep gehandicapten Bevestiging van Trudy van Wijngaarden tot diaken 9.30 uur Organist: Jan Quakkelaar Muzikale medewerking: fam. Blom -

Nadere informatie

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij?

Liturgie Biddag woensdag uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope. Thema: wat vraag jij? Liturgie Biddag woensdag 13-03-2019 19.30 uur samen met NGK ds J.J. Meijer & ds P.J. Weij m.m.v. band Source of Hope Thema: wat vraag jij? Zingen: Breng ons samen Sela Zingen: In U weet ik wie ik ben -

Nadere informatie

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij

Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij Welkom! Kerkelijke inzegening van het huwelijk tussen Hans Bijl en Mirjam van der Weij City Harmonic Wedding Day Votum en Groet (Sela) Votum Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van. Maasje van de Bunt. Maas

Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van. Maasje van de Bunt. Maas Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van Maasje van de Bunt Maas * Ede, 22 april 1935 - Lunteren, 19 december 2018 Op maandag 24 december 2018 om 11.30 uur

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018 Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven. Via www.kerkdienstmeebeleven.nu ontvang je beeld en geluid (kies Koningskerk Langerak). Via www.kerkdienstgemist.nl ontvang je alleen geluid (kies Langerak

Nadere informatie

Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde. Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten

Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde. Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten 1 Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken

Nadere informatie

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur.

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur. L I T U R G I E Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang 10.45 uur. Voorganger: ds. A.D.J. Wessels Orgel : Steven Luitjes Trompet : Guido Grünbauer Orgelspel Binnenkomst

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof Welkom in de Open Hof Gez. 125: 1, 3 Ps138: 1, 3 ELB 10 Projectlied ELB 241 ELB 186a: 1, 2 Opw 461 Math. 1: 18-25 Mededelingen Voorganger : Rudolf Setz Muziek : Jasper Dijkstra Voorbede : Jescavan Dijk

Nadere informatie

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal

Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer viering Heilig Avondmaal Liturgie zondag 10-09-2017 09.30 uur ds J.J. Meijder viering Heilig Avondmaal Thema: gehecht aan de Heer Votum zingen: Gezang 168 (1 x allen, 2 x in 2 groepen) Vredegroet van God Zingen: Opwekking 797

Nadere informatie

Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016

Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016 Liturgie voor de Startdienst op Zondagochtend 25 September 2016 Psalm 149: 1 en 2 NB 1.Halleluja! laat opgetogen een nieuw gezang den Heer verhogen. laat allen die Gods naam belijden zich eensgezind verblijden.

Nadere informatie

Liturgie van de avonddienst. Praisedienst In de Petruskerk op. Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang.

Liturgie van de avonddienst. Praisedienst In de Petruskerk op. Klap in de handen, o volken, juich God toe met jubelzang. MEDEDELINGEN: Het echtpaar Boersma is met vakantie van 8 juli - 4 augustus. Tijdens deze periode kunt u, i ndien nodig, contact opnemen met uw wijkouderling/pastoraal medewerker of scriba. - - - Protestantse

Nadere informatie

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente.

Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Van harte welkom in deze gezamenlijke dienst van de Wijkgemeente Martinikerk en de Tehuisgemeente. Contact Hebt u vragen, of wilt u een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact op of spreek iemand

Nadere informatie

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek

Eredienst 17 september uur Voorganger: ds. G.A. Heek Eredienst 17 september 16.30 uur Voorganger: ds. G.A. Heek Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Zingen: In de hemel is de Heer Juicht / Hij is verheerlijkt (Sela) Gebed Schriftlezing Jona 3:10 4:11 Preek

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12-

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Voorganger: ds W.G. Teeuwissen Samen in de naam van Jezus 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen

Nadere informatie

Orde van dienst Tweede Kerstdag. Voorganger: Dr. J.C. Borst Muzikale begeleiding: enkele muzikanten van Jeduthun

Orde van dienst Tweede Kerstdag. Voorganger: Dr. J.C. Borst Muzikale begeleiding: enkele muzikanten van Jeduthun Orde van dienst Tweede Kerstdag Voorganger: Dr. J.C. Borst Muzikale begeleiding: enkele muzikanten van Jeduthun Voor de dienst zingen we: Wat al eeuwen is verteld: 1 en 2 Melodie: Midden in de winternacht,

Nadere informatie

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 19.00 Thema: Wees een vent, vier Advent Voorganger: m.m.v.: organist: Ds. G. de Goeijen mannenensemble

Nadere informatie

Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Gerda Remmink Bram Jaspers Welkom Lied:

Nadere informatie

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3 Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Johan Plug

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Johan Plug Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Johan Plug Lezen : Jesaja 7 : 1-17 Tekst : Jesaja 7 : 14 LB 433 Opwekking 595 LvdK 125 Psalm 72 : 1, 2 en 10 Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Johan Plug Lezen

Nadere informatie

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden!

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden! Kerstmorgen 25 december 2015 Om 9.30 uur in de Oude Helenakerk Protestantse Gemeente Aalten Voorganger: ds. Wim Everts Organist: Janieke Mollenhorst Trompettist: Peter Bruin Kerstmuziek van orgel en trompet

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal

Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Liturgie ochtenddienst zondag 12 februari 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Psalm 92 : 1 en 2 (NB) 1.Waarlijk, dit is rechtvaardig dat men den Here prijst, dat men Hem eer bewijst: zijn naam is eerbied

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur

Ochtenddienst 11 december e Advent. Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Ochtenddienst 11 december 2016 3 e Advent Voorganger : Ds. R.R. Maathuis uit Werkendam Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst 18-12-2016 Voorganger: Organist: Locatie: Bevestiging van: Thema: ds. Nita van der Horst - Kattenberg Marco 't Hart Dorpskerk te Oostvoorne

Nadere informatie

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avondmaalsdienst op Adventszondag 16 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 10.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Hans Nijland Bram

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Kerstdag 2015 in de Oosterholthoeve Gloria in excelsis Deo! Eer aan God in de hoge! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Pianist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A.

Nadere informatie

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden

Eredienst 18 juni uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Eredienst 18 juni 2017 10.00 uur Voorganger: br. Jaap van Eijsden Liturgie Votum/ zegengroet (Sela) Te Deum Schuldbelijdenis Genadeverkondiging Opwekking 595 Gebed Joh. 8: 1-12; 9: 1-7 en 35-41 Lied 26:

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Liturgie Kerk en Schooldienst 14 oktober 2018 Thema: vriendschap Predikant: Organist: Met medewerking van: Intrede Zingen 288: 1 ds. Bram Verduijn Anita Wubs alle kinderen en leerkrachten van Het Gebint

Nadere informatie

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma

Eredienst 21 mei :00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Eredienst 21 mei 2017 10:00 uur Voorganger: ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 462 Wet Gezang 165 Gebed Handelingen 4 : 10B - 12 Psalm 99 : 1, 4, 6, 8 >> Regenboog Preek Opwekking 733

Nadere informatie

25 december Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel

25 december Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel Liturgie voor 1 e kerstdag 25 december 2016 Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel Hervormde Gemeente Haarlo en Waterhoek

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE AANGEPASTE KERKDIENST OP ZONDAG 19 MEI 2019

LITURGIE VOOR DE AANGEPASTE KERKDIENST OP ZONDAG 19 MEI 2019 LITURGIE VOOR DE AANGEPASTE KERKDIENST OP ZONDAG 19 MEI 2019 Thema: Wie heeft dat gemaakt? Voorganger : Ds. Fokko Kuipers Muzikale medewerking wordt verleend door: Muzikale groep uit Vierhouten Beamer

Nadere informatie

Eredienst. 25 juni uur Voorganger: br. D.J. De Gelder. Liturgie

Eredienst. 25 juni uur Voorganger: br. D.J. De Gelder. Liturgie Eredienst 25 juni 2017 10.00 uur Voorganger: br. D.J. De Gelder Liturgie Votum / zegengroet Opwekking 294 Gezang 99 Wet Psalm 25: 2 en 3 Gebed Schriftlezing 1 Korintiers 11:17-34 Psalm 75: 1 >> Regenboog

Nadere informatie

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A.

Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. Voorganger: ds. Reinoud Koning Ouderling: Ed van Steendelaar Organist: Ans Kuus Piano: Lydia van den Broek Koster: E. vd Heuvel / A. vd Bor Welkom door de ouderling van dienst stil gebed Lied aan het begin

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Niet bang zijn! Kerstdienst op Eerste kerstdag voor jong en ouder Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Vooraf zingen we: lied 477 ( Komt allen tesamen

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Bemoediging en groet

ORDE VAN DIENST. Bemoediging en groet Liturgie zondag 30 december 2018 Avonddienst Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Lector Marlies de Vroom Koster Hans van Polen Techniek Mark van den Bor ORDE VAN DIENST Welkom

Nadere informatie

Niet bang zijn! God maakt je sterk!

Niet bang zijn! God maakt je sterk! Niet bang zijn! God maakt je sterk! Aangepaste dienst Zondag 22 november 2015 Br. Peter Zuidema Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen:E & R 230 - Jezus is de goede Herder 1. Jezus is de goede herder

Nadere informatie

Eredienst 25 november :30 uur Voorganger: ds. J. Boerma

Eredienst 25 november :30 uur Voorganger: ds. J. Boerma Eredienst 25 november 2018 16:30 uur Voorganger: ds. J. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Psalm 89 : 4, 6 Gebed Schriftlezing: Numeri 12 Gezang 8 : 1, 2, 3 >> Regenboog Tekst: Numeri 12 : 15 Preek Psalm

Nadere informatie

VERBONDEN MET GOD. Brugdienst Andreaskerk - 7 juli uur

VERBONDEN MET GOD. Brugdienst Andreaskerk - 7 juli uur VERBONDEN MET GOD - Brugdienst Andreaskerk - 7 juli 2019 10.30 uur Opwekking 797 U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven U alle eer: eendrachtig, veelstemmig

Nadere informatie

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg

Eredienst 06 mei :00 Voorganger: ds. H. van den Berg Eredienst 06 mei 2018 10:00 Voorganger: ds. H. van den Berg Liturgie Votum / zegengroet Psalm 65 : 1 (NPB) Wet Psalm 65 : 2 (NPB) Gebed Johannes 13 : 31 38 Gezang 61 : 1, 2, 3 Tekst: 1 Korintiërs 13 :

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Lied 02 Titel: Psalm 98 Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Tekst: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Deventer - Lebuïnuskerk, Tekst

Lied 02 Titel: Psalm 98 Eerste componist: Traditional (Nederlandse) Tekst: Traditional Uitvoering: Samenzang Opname: Deventer - Lebuïnuskerk, Tekst Lied 01 Titel: Ik zal er zijn Eerste componist: Kinga Ban (Nederlandse) : Hans Maat Copyrights: 2013 Stichting Sela Music Uitvoerende: Kinga Ban Uitvoering: Solo, Koor en samenzang Opname: Utrecht - Jaarbeurs

Nadere informatie

Kerstviering. Geloof met me mee! 25 december 2018

Kerstviering. Geloof met me mee! 25 december 2018 Kerstviering 25 december 2018 Geloof met me mee! Voorganger: Ds. Eckhardt Groeneveld Organist: Jan-Anton van der Mooren M.m.v: Het koperensemble Voorbereid met de kindernevendienst We zingen voor de dienst:

Nadere informatie

Kerstmorgen Walburgiskerk. P r o t e s t a n t s e g e m e e n t e Z u t p h e n

Kerstmorgen Walburgiskerk. P r o t e s t a n t s e g e m e e n t e Z u t p h e n Kerstmorgen 2018 Walburgiskerk P r o t e s t a n t s e g e m e e n t e Z u t p h e n 1 2 mededelingen Opening Kaarsen aansteken Stilte Orgelkoraal Lied 477 : 1, 2, 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde:

Nadere informatie

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn Eredienst 24 juni 16.30 uur Voorganger: ds. Peter Colijn Votum en zegengroet Gezang 171:1, 2, 3 Gebed 1 Tessalonicenzen 5: 14-28 Psalm 27: 3, 5 >> Regenboog 5/6 Preek Psalm 63:1, 2, 3

Nadere informatie

Welkom, bemoediging en groet. Kaars aansteken. Gebed. Samen zingen: Komt allen tezamen

Welkom, bemoediging en groet. Kaars aansteken. Gebed. Samen zingen: Komt allen tezamen Kerstviering 2018 Welkom, bemoediging en groet Kaars aansteken Gebed Samen zingen: Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'len

Nadere informatie

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth Eredienst 14 mei 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. R. Roth Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Gezang 161: 1, 2 Gebed Gezang 161: 3, 4 Schriftlezing 1 Samuël 17 Psalm 25: 1, 2 >> Regenboog Preek Opwekking

Nadere informatie

Startzondag Havenkerk en Ontmoetingskerk Alblasserdam zondag 15 september 2019 Vrucht van de Geest

Startzondag Havenkerk en Ontmoetingskerk Alblasserdam zondag 15 september 2019 Vrucht van de Geest Startzondag Havenkerk en Ontmoetingskerk Alblasserdam zondag 5 september 09 Vrucht van de Geest voorgangers: ds. Hans van Walsum en ds. Carol van Wieren organist: Cor de Haan m.m.v. de zanggroep van de

Nadere informatie

4 oktober 10.00 uur AA Kramer

4 oktober 10.00 uur AA Kramer 4 oktober 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom en mededelingen. Stil gebed Votum en zegengroet Psalm 108: 1 Wet + spreuken 3: 1-4 GK 22 Uw woord omvat mijn leven. Gebed Voor de kinderen: Waardevol.

Nadere informatie

KERST NIEUWE KERK HEENWEG. In den beginne was het woord, op aarde is zijn stem gehoord die spreken wil tot eik geslacht, Hij werd geboren in de nacht.

KERST NIEUWE KERK HEENWEG. In den beginne was het woord, op aarde is zijn stem gehoord die spreken wil tot eik geslacht, Hij werd geboren in de nacht. In den beginne was het woord, op aarde is zijn stem gehoord die spreken wil tot eik geslacht, Hij werd geboren in de nacht. KERST Hij werd geboren in de nacht die al het licht heeft voortgebracht, aan

Nadere informatie

Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin.

Wordt Uw wil gedaan, dan bindt het ons saam. Iedereen zal deel zijn van Uw gezin. ORDE van DIENST voor zondag 17 september 2017 Samen het Woord bewaren 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorgangers: ds. G.J.Krol en ds. C.M. Blokland organist: dhr. Jos Rodermans muziekgroep

Nadere informatie

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg

Eredienst 2 April uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Eredienst 2 April 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. H. vd Berg Liturgie Intocht: Opwekking 464 Votum / zegengroet Psalm 43 : 1, 3, 4 Zingen: Wet in kindertaal Gebed Doven van kaars Hebreeën 9 : 1-14 Laat

Nadere informatie

Pasen middagdienst De Heer is waarlijk opgestaan!

Pasen middagdienst De Heer is waarlijk opgestaan! Pasen middagdienst De Heer is waarlijk opgestaan! Ds. Maurits Oldenhuis Votum/groet Weerklank 172 Gebed Johannes 20, 1-10 Nieuw Liedboek 632 Johannes 20, 8-9 Preek Liedboek 215 Geloofsbelijdenis Gezang

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Eredienst 2 juli 2017 16:30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Liturgie Votum van Sela Opwekking 638 Prijs Adonai Gebed Lezen: 1 Korintiërs 12 : 6-8 Preek Lied 39 (wisselzang) Gebed Viering Heilig Avondmaal

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 30 april Aanvang:19.00 uur. Thema: JUBEL voor God onze sterkte IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 30 april 2017 Aanvang:19.00 uur Thema: JUBEL voor God onze sterkte Voorganger: ds. Th.J.S. van Staalduine uit Nijbroek M.m.v. Gospelband Sinjael uit Donkerbroek 1 Voor de dienst

Nadere informatie

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand Appèldienst 24 maart 2019 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding en Appèlwoord : ds. J.F. Schuitemaker Combo : o.l.v.

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Gezamenlijke overstapdienst van Solid Kids Zondag 9 juli 2016 Thema: Gebruik wat je hebt Afscheid van Lotte, Margriet en Chris Welkom en mededelingen Openingslied psalm 84a: 1, 3, 5 Wat hou ik van uw huis

Nadere informatie

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10

Lezen : Jacobus 4. PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Welkom Lezen : Jacobus 4 PvN 84 Gezang 160 Opwekking 733 Gezang 161 Opwekking 614 Opwekking 430 Opwekking 544 Gezang 165 Gezang 10 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

23 december AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis

23 december AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis 23 december 2018 10.00 AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis Welkom, mededelingen Aansteken kaarsen + tekst Votum en zegengroet GK ps80: 1, 10 Wet LB 885 (GK06 gz 160) Groot is

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Marcus 10 : 13-31 Tekst : Marcus 10 : 17-31 Breng ons samen Opwekking 244 GKB 198 LB 816 Opwekking 544 LB 843 De Ichtûs Kidzz gaat nu beginnen..

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet:

ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet: ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst 22.30 uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet: W. Bos voorganger: ds. G.J.Krol VOORZANG Midden in

Nadere informatie

Een herder kijkt verder kerstmusical

Een herder kijkt verder kerstmusical Kerstmorgen 25 december 2014 in Finsterwolde Een herder kijkt verder kerstmusical organist: dhr. W. Eelsing voorganger: Ds. W. Jöhlinger ORGELSPEL MEDEDELINGEN VAN DE KERKENRAAD STIL GEBED (tegelijk met

Nadere informatie

Wek mijn zachtheid weer

Wek mijn zachtheid weer Ouderenkerstfeest op donderdag 21 december 2017 Wek mijn zachtheid weer Voorgangers: Pieter Flach en ds. Bernadette van Litsenburg. Muziek: Klaas van der Ende, Anjo Lourens. 2 Welkom Aansteken van de adventskaarsen

Nadere informatie

Eredienst uur Voorganger: G. Oosterhuis

Eredienst uur Voorganger: G. Oosterhuis Eredienst 25-5-2017 10.00 uur Voorganger: G. Oosterhuis Liturgie Votum / zegengroet NLB 675 : 1 en 2 Gezang 149 Gebed Schriftlezing 1: Johannes 6 : 48-69 Psalm 24 : 2 en 5 Schriftlezing 2: Johannes 13:

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 2 december 2018 De eerste zondag van Advent Mmv de cantorij olv Leo

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 2 december 2018 De eerste zondag van Advent Mmv de cantorij olv Leo Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 2 december 2018 De eerste zondag van Advent Mmv de cantorij olv Leo Lommers Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg Eredienst 31 december 19.30 uur Voorganger: ds H. van den Berg Thema: Weet u hoe groot God is? Votum / zegengroet Psalm 90: 1 en 3 Gebed Jesaja 40: 12-31 Liedboek 460: 1, 4 en 5 Jesaja 40: 28 Verkondiging

Nadere informatie

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk

Zondag 26 april 2015 doopdienst in de Ontmoetingskerk Zondag 6 april 05 doopdienst in de Ontmoetingskerk In deze dienst worden gedoopt: Jan Dirk Hakstege en Mila van der Kuijl Zelfs kleine kinderen zingen over U voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Marja

Nadere informatie

Eerst zien, dan geloven

Eerst zien, dan geloven Eerst zien, dan geloven Liturgie voor de jeugddienst op 11 februari 2018 om 10:00 uur in de Ichthuskerk in Tholen Voorganger: Ds. Peter Broere Muzikale medewerking: Jaap, Anke en Esmay Roggeband Jet Heijboer,

Nadere informatie

Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018

Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018 Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng len hier geboren. Kom laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

17 maart :00 / 10:30

17 maart :00 / 10:30 17 maart 2019 9:00 / 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Michiel Nieboer / Rick van Emous Organist: Rik Nijs Lector: Desiree van Meerveld / Thea Bos Koster: Evert van den Heuvel Beamer: Niels

Nadere informatie

Gezang 138 vers 1, 2, 3en 4. Liturgie morgendienst 1 e kerstdag 2013

Gezang 138 vers 1, 2, 3en 4. Liturgie morgendienst 1 e kerstdag 2013 Gezang 138 vers 1, 2, 3 en 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng'lenhier geboren. komt, laten wij aanbidden die Koning. Gezang 138 vers

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2017 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Jac. Juch Lector: Christine Poelakker-Voogd De Paaskaars brandt VOORBEREIDING

Nadere informatie

Introductie op de dienst

Introductie op de dienst Orde van dienst voor de kerkdienst in de Mozeskerk 15-09-2019 - startzondag Voorgangers: Ruben Jobsen en ds. Douwe de Roest Muzikale medewerking: Wilma Mieras, Janine van der Ploeg, Johannes Prins Voor

Nadere informatie

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder

Eredienst 30 juli uur Voorganger: Arjan de Gelder Eredienst 30 juli 2017 16.30 uur Voorganger: Arjan de Gelder Liturgie Votum / zegengroet Gezang 165 Gebed: Gezang 157 Schriftlezing Psalm 8 Psalm 8: 1, 2 Hebreeën 2: 5-9 Psalm 21: 2, 7 Preek Gezang 145:

Nadere informatie

Eredienst 3 juni :30 uur Voorganger: Ds. J.R. Geersing

Eredienst 3 juni :30 uur Voorganger: Ds. J.R. Geersing Eredienst 3 juni 2018 16:30 uur Voorganger: Ds. J.R. Geersing Liturgie Votum / zegengroet Psalm 42: 1 Psalm 43: 3 en 4 Gebed Lezen: Daniël 3: 15-30 Kinderopwekking 40 Preek Psalm 93 (levensliederen) Geloofsbelijdenis

Nadere informatie

L I T U R G I E KERSTNACHTDIENST VAN DE 24 DECEMBER 2016

L I T U R G I E KERSTNACHTDIENST VAN DE 24 DECEMBER 2016 L I T U R G I E VAN DE KERSTNACHTDIENST OP 24 DECEMBER 206 Voorganger: da. Tiny van der Schaaf Ouderling van dienst: Anneke van Wijk Organist: Luitzen Overwijk Bij de bloemschikking In het donker van de

Nadere informatie

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen 10.00 uur Liturgie Votum / zegengroet Sela Opwekking 574 Groot is Hij Gezang 171: 1, 3 Gebed Wet Gezang 158 Schriftlezing Johannes 2: 1 11 Romeinen

Nadere informatie

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam.

Loof de Heer, o mijn ziel. O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam. Met meer passie dan ooit; o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam. Hartelijk welkom Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Wopke van der Ploeg Begeleiding: de Koningsband Welkom en mededelingen Kum ba Yah,

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma

Eredienst 2 juli :00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Eredienst 2 juli 2017 10:00 uur Voorganger: Ds. J.W. Boerma Liturgie Votum / zegengroet Psalm 62: 1 en 3 Gebed Lezen: Johannes 21: 15-17 Preek deel I Wet van de Heer: Zingen Gezang 176b Gebed HA Formulier

Nadere informatie

Orde van dienst Pinksteren openluchtdienst 2019 Laat maar waaien!

Orde van dienst Pinksteren openluchtdienst 2019 Laat maar waaien! Orde van dienst Pinksteren openluchtdienst 2019 Laat maar waaien! Welkom Zingen: Opwekking 797 Breng ons samen U roept ons samen als kerk van de Heer, verbonden met U en elkaar. Wij brengen U lof, geven

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing Eredienst 31 maart 2019 16.30 uur Voorganger: ds. J. Geersing Liturgie Mededelingen Psalm 90: 1 en 8 Votum / zegengroet Gezang 160 Gebed Lucas 15: 1-10, 25-32 Psalm 84: 1, 2, 5, 6 Preek Liedboek 436: 1,

Nadere informatie

Liturgie. zondag 25 december :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 25 december :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt Liturgie zondag 25 december 2016 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 25-dec Ds R Prins Klein gloria : Ps 98 : 1, 2 NLB 496 : Luc 2 : 1-20 Hoe zal ik U ontvagen Luc 2 : 6-9 Opw 527 : Laat

Nadere informatie

Advent 2017 God komt naar ons toe

Advent 2017 God komt naar ons toe Advent 2017 God komt naar ons toe Lucas 1 en Mattheüs 1 17 december 2017 1 Lucas 1 : Zacharias en Elisabet 5 Toen Herodes koning van Judea was, leefde er een priester die Zacharias hee'e en tot de priesterafdeling

Nadere informatie

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1

pgscheemda e.o. Dit document staat t/m 12-7-'19 17:00 uur online op pgscheemda.nl 1 Liturgie eredienst 7 juli 019 De Ontmoeting te Scheemda Voorganger: Ds. A.C. Meesters uit Stegwerda Organist: H. de Vries Welkom en mededelingen Lied 87:1,5 5 Rond het licht dat leven doet groeten wij

Nadere informatie