Land Rover Experience Centre De Uiver Hub Feijts Provincialeweg Noord AB Doenrade, The Netherlands Telefoon 0031-(0) Fax

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Land Rover Experience Centre De Uiver Hub Feijts Provincialeweg Noord 84-85-87 6439 AB Doenrade, The Netherlands Telefoon 0031-(0)46-4421931 Fax"

Transcriptie

1 Land Rover Experience Centre De Uiver Hub Feijts Provincialeweg Noord AB Doenrade, The Netherlands Telefoon 0031-(0) Fax 0031-(0)

2 De Uiver Original Garantie De volgende Land Rovers hebben 1 jaar Uiver garantie mits: Niet ouder dan 3 jaar en maximaal km km. Niet ouder dan 4 jaar en maximaal km km Niet ouder dan 5 jaar en maximaal km km Niet ouder dan 6 jaar en maximaal km km * vraag naar de voorwaarden 895,- incl. BTW Land Rovers die meer als km gelopen hebben, maar minder dan km en niet ouder zijn dan 7 jaar, hebben 6 maanden Uiver garantie op motor, versnellingsbak, tussenbak, voor- en achteras. * vraag naar de voorwaarden 895,- incl. BTW Land Rovers die meer als km gelopen hebben, maar minder dan km en niet ouder zijn dan 10 jaar, hebben 3 maanden Uiver garantie op motor, versnellingsbak, tussenbak, voor- en achteras. * vraag naar de voorwaarden 895,- incl. BTW Alle bovengenoemde bedragen zijn incl. ANWB hulp en repatriëring van de Land Rover in Europa binnen de garantieperiode.(zie internationale reisbrief ANWB) De Uiver Afleveringspakket Natectyleren, lakverzegeling, volle tank brandstof, ruiten graveren en lakstift. 695,- incl. BTW Deze garantie is uitsluitend van toepassing op Land Rovers mits: deze door De Uiver worden geleverd periodiek onderhoud bij De Uiver de genoemde kosten betaald zijn (Fouten, wijzigingen in voorwaarden en kosten onder voorbehoud SE&O)

3 Voorwaarden De Uiver Original Belangrijk voor de eigenaar van de auto Uiteraard bestaat alleen recht op garantie als alle onderhoudsbeurten volgens de voorgeschreven fabrieksspecificaties worden verricht door Land Rover dealer De Uiver waar de auto is gekocht en achterin dit boekje, of in het originele onderhoudsboekje, zijn aangetekend. Wij adviseren u: Dit boekje bij uw autopapieren te bewaren; Het boekje bij iedere onderhoudsbeurt en eventuele reparaties aan uw Land Rover-dealer De Uiver te overhandigen; De voorwaarden goed door te lezen. Merk en type: Kenteken: Datum aflevering: Einddatum garantie: Cliënt dient zelf indien gewenst de internationale reisbrief te verlengen na einddatum garantie: ANWB Bedrijfslidmaatschap Postbus BA DEN HAAG Tel: Stempel Land Rover-dealer De Uiver Naam: Datum Handtekening:

4 Artikel 1 Definities De Uiver Original Garantie 1. De volgende Land Rovers hebben 1 jaar Uiver garantie mits: Niet ouder dan 3 jaar en maximaal km Niet ouder dan 4 jaar en maximaal km Niet ouder dan 5 jaar en maximaal km Niet ouder dan 6 jaar en maximaal km 2. Land Rovers die meer als km gelopen hebben, maar minder dan km en niet ouder zijn dan 7 jaar, hebben 6 maanden Uiver garantie op motor, versnellingsbak, tussenbak, voor-en achteras. 3. Land Rovers die meer als km gelopen hebben, maar minder dan km en niet ouder zijn dan 10 jaar, hebben 3 maanden Uiver garantie op motor, versnellingsbak, tussenbak, voor-en achteras. 4. De Uiver afleveringspakket: Natectyleren, lakverzegeling, volle tank brandstof, ruiten graveren en lakstift. In bovengenoemde definities is ANWB hulp en repatriëring van de Land Rover in Europa binnen de garantieperiode inbegrepen.

5 Artikel 2 Dekkingsgebied Bel de ANWB bij pech Nederland Tel: Bel de ANWB bij pech Buitenland Tel: LET OP: INDIEN NODIG AUTO ALTIJD LATEN AFSLEPEN NAAR DE UIVER. Dit moet u absoluut aangeven, daar de afsleepkosten slechts 1 x vergoed worden!!!! (onnodige dubbele repatriëring wordt door ons aan u doorbelast) Benodigdheden indien u de ANWB belt voor hulp: - BEDRIJFSLIDMAATSCHAPNUMMER : Kenteken van het voertuig - Van welk telefoonnummer belt u - Verblijfadres - Reisverzekeringsmij. + afgifte /polisnummer en gesloten bij/via - Verzekeringsmij auto - Verzekeringsmij caravan - Voertuig merk - Locatie voertuig (adres, telnr., openingstijden) BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS ANWB ANWB ALARMCENTRALE DAG EN NACHT BEREIKBAAR, HET HELE JAAR Bij pech: Nederland : Buitenland :

6 Artikel 3 Verplichtingen 1. De eigenaar dient bij verkoop van het voertuig dit terstond aan De Uiver door te geven. 2. In geval van een gedekte schade als genoemd in artikel 4 terstond, maar in ieder geval binnen zeven kalenderdagen: - een gebeurtenis bij De Uiver melden 3. In geval van schade als genoemd in artikel 4: - De Uiver de mogelijkheid geven een schade te onderzoeken en vast te stellen voordat herstel of vervanging plaatsvindt; - de schade zoveel mogelijk beperken en zich te onthouden van alles wat de belangen van De Uiver kan schaden; - bij schade kunnen aantonen dat het motorrijtuig de voorgeschreven onderhoudsbeurten bij De Uiver heeft gehad; - alle ter zake van de schade ontvangen bescheiden onverwijld aan De Uiver doorzenden, hem alle inlichtingen, desgewenst schriftelijk te verstrekken en alle door of namens De Uiver gegeven aanwijzingen opvolgen. 4. Tijdens de looptijd van de garantie, de auto repareren en conform de fabrieksspecificaties onderhouden bij de Land Rover-dealer De Uiver waar de auto is gekocht. 5. Alle carrosserie-schades, bijv. aanrijding e.o. plaatschades, vervangen van ruiten en banden dienen tijdens de garantie periode door De Uiver te worden uitgevoerd.

7 Artikel 4 Omvang van De Uiver Original garantie De Uiver Original dekt met inachtneming van het bepaalde in de artikelen 5,6,7 en 8 het arbeidsloon en de kosten van de hieronder genoemde onderdelen. Alle mechanische of elektrische onderdelen die door de fabriek zijn aangebracht in een nieuwe auto. De hieronder vermelde onderdelen, alsmede onderdelen die als gevolg van regulier periodiek onderhoud moeten worden vervangen, zijn steeds van garantie uitgesloten. Filters Carrosserie Bougies Velgen Contactpunten Banden, uitlijnen, balanceren Ruitenwisserbladen en armen Lak V-riemen Zonnedak, geleiders en bediening Slangen Rubbers en geleiders van deuren/ramen en mechanisme Uitlaat (incl. katalysator) Deursloten + centrale deurvergrendeling Remschoenen, -blokken en schijven Portiergrepen Remtrommels Scharnieren Accu s Deurvangers Verlichting Glas Zekeringen + relais Sierlijsten Audioapparatuur Bekleding Pakkingen (m.u.v. cilinderkoppakking) Afwerking Keerringen Vloeistoffen zoals oliën smeermiddelen, brandstof, batterijzuur, koelmiddel van airco. Diversen: vloeistoffen, filters bougies, slangen, aandrijfriemen en hulpmaterialen worden vergoed mits voortvloeiend uit een onder de dekking vallende reparatie en indien de kilometerstand van de auto niet minder dan km van de volgende onderhoudsbeurt verwijderd is, voor zover althans een van voornoemde diversen onderwerp van vervanging zou zijn geweest.

8 Gevolgschade valt alleen onder de garantie wanneer naar alle redelijkheid kan worden vastgesteld dat de gevolgschade een direct gevolg is van een gebeurtenis waarvoor garantie bestaat. Men dient echter in acht te nemen dat gevolgschade zoveel mogelijk moet worden voorkomen. O.a. bijvoorbeeld afwijkende geluiden van voertuig, temperatuurmeter van motor, koelvloeistof en olie- en overige waarschuwingslampjes dienen strikt opgevolgd te worden. Vergoeding van gevolgschade, hoe ook te kwalificeren, is steeds beperkt tot de vergoeding voor onderdelen van motor, aandrijving en het elektrisch gedeelte. Iedere andere vergoeding van gevolgschade is niet binnen de aanvullende garantie begrepen. Bij vergoeding van gevolgschade zal een aftrek worden toegepast, indien het nieuw te plaatsen onderdeel een hogere waarde vertegenwoordigt dan het te vervangen onderdeel (aftrek nieuw voor oud). Artikel 5 Schadevergoeding 1. Per gebeurtenis is de maximale vergoeding (exclusief BTW) voor onderdelen en arbeidsloon ten hoogste een totaalbedrag van 1.929,--. De totale reparatiekosten zijn gedurende de looptijd van de garantie gemaximeerd tot de aanschafprijs van het verzekerde motorrijtuig (exclusief BTW) 2. Vergoeding van opgetreden en gerepareerde schade wordt geregeld via Land Rover-Dealer De Uiver waar de auto is gekocht, tenzij hierover andere schriftelijke afspraken zijn gemaakt met Land Rover-dealer De Uiver. 3. Schadevergoeding vindt plaats voor de onderdelen vermeld in artikel 4. Voorts wordt voor de onderdelen uitgegaan van de door de importeur voorgeschreven reparatietijden.

9 Artikel 6 Uitsluitingen 1. De Uiver Original dekt geen schade die niet als zodanig in artikel 4 van deze voorwaarden is genoemd. 2. De Uiver Original dekt geen schade alsmede de gevolgschade: a) veroorzaakt/ontstaan terwijl De Uiver Original garantie nietig of vernietigbaar is; b) indien de eigenaar opzettelijk een onvolledige of onjuiste opgave van feiten doet of een verplichting niet nakomt waardoor de belangen van De Uiver zijn of zullen worden geschaad, evenwel met dien verstande dat de dekking van kracht blijft voor de eigenaar, die aannemelijk maken dat deze omstandigheden buiten hun weten en tegen hun wil hebben voorgedaan en hen ter zake geen verwijt treft; 3. De gebeurtenis is ontstaan tijdens of voortvloeit uit het oefenen voor of deelnemen aan wedstrijden, rally s of snelheidsritten, of door off-road gebruik; 4. De gebeurtenis is ontstaan tijdens of voortvloeit uit het gebruik van het motorrijtuig voor les- of examenrijden, leasing, verhuren vervoer van personen of goederen tegen betaling, tenzij met De Uiver anders is overeengekomen; 5. De gebeurtenis is ontstaan tijdens of voortvloeit uit het gebruik van het motorrijtuig op last van de Nederlandse of een vreemde mogendheid, behoudens in geval van verhouding werkgever/werknemer, 6. De stand van de kilometerteller van het motorrijtuig kennelijk is gewijzigd of de kilometerteller is losgekoppeld; 7. De gebeurtenis is ontstaan tijdens oorlog of een daarmee in feite overeenkomende toestand dan wel onlusten waarbij gebruik wordt gemaakt van vuurwapens met als doel het bestaande gezag omver te werpen. 8. De gebeurtenis is ontstaan door molest, natuurrampen, terroristische aanslagen en/of atoomkernreacties, onverschillig hoe en waar deze zijn ontstaan; 9. De gebeurtenis is ontstaan, veroorzaakt of vergroot als de schade voor de koper het beoogde of zekere gevolg is van zijn of haar handelen of nalaten of ten gevolge van onoordeelkundig gebruik; 10. De gebeurtenis is ontstaan in verband met het niet of niet tijdig uitvoeren van een noodzakelijke reparatie; 11. In verband met het alsnog wederom of beter uitvoeren van een niet juist uitgevoerde reparatie; 12. De gebeurtenis is ontstaan indien het motorrijtuig een aangesloten periode van 60 dagen of langer buiten Nederland verblijft; 13. De gebeurtenis is ontstaan tijdens de periode dat een andere garantie nog niet verstreken is;

10 14. De gebeurtenis is veroorzaakt door marter e.o. knaagdieren/ongedierte, brand, ontploffing, zelfontbranding, blikseminslag, bevriezing overstroming, corrosie, diefstal of poging daartoe, verduistering, joyriding, botsen, omslaan, van de weg of te water geraken en enig ander van buiten komend onheil; 15. De gebeurtenis is ontstaan door het gebruik van verkeerde brandstof, onvoldoende of verkeerde smeermiddelen, of gebrek aan antivries; 16. De gebeurtenis is ontstaan aan of door de gasinstallatie, die niet door een door de R.D.W. erkende installateur is geïnstalleerd en/of door de R.D.W. is goedgekeurd en niet door De Uiver is ingebouwd; 17. De gebeurtenis is ontstaan als gevolg van wijzigingen aan het motorrijtuig die niet volgens de instructies van de fabrikant of door De Uiver zijn uitgevoerd; 18. De gebeurtenis is ontstaan door fouten in de constructie of de gebruikte materialen die bij het gegarandeerde type motorrijtuig storingen veroorzaken die aan de fabrikant en/of importeur bekend zijn, dan wel bekend hadden moeten zijn, alsmede in geval van terugroepacties door de fabrikant en/of importeur tijdens of na de fabrieksgarantietermijn; 19. De gebeurtenis is ontstaan als gevolg van slijtage, onvoldoende onderhoud of waardevermindering; 20. De schade bestaat uit het reinigen, afstellen of bijvullen. Er bestaat voorts nimmer recht op garantie: 1. Indien aanspraak kan worden gemaakt op vergoeding uit hoofde van enige andere garantievoorziening dan wel vergoedingsregeling, al dan niet van oudere datum; 2. Indien het motorrijtuig niet of niet tijdig het voorgeschreven onderhoud heeft ondergaan; 3. In geval van (gevolg) schade met betrekking tot aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel, de dood al dan niet tot gevolg hebbend en alle andere gevolgschade, gelegen buiten het motorrijtuig zelve; 4. Voor een gebeurtenis die het gevolg is van een voorafgaand aan deze aanvullende garantietermijn(en) herkenbaar reeds aanwezig gebrekkig onderdeel van het motorrijtuig.

11 Artikel 7 Schaderegeling 1. De eigenaar heeft het recht het motorrijtuig en de beschadigde onderdelen door deskundigen te laten onderzoeken en beoordelen. Beschadigde onderdelen dienen tot tenminste 14 dagen na de melding van de schade te worden bewaard. 2. Indien de omvang en hoogte van de schade niet in overleg met de cliënt kunnen worden vastgesteld, zal De Uiver deze aan de hand van de verstrekte inlichtingen en het onderzoek door een door De Uiver aan te geven derde deskundige laten vaststellen. Artikel 8 Garantieperiode 1. De garantie gaat in en eindigt op de op het voorblad vermelde datum te uur. 2. De Uiver kan de garantie beëindigen door opzegging per aangetekende brief met inachtneming van een opzegtermijn van 14 dagen indien: a. een schade is gemeld; b. de eigenaar van het motorrijtuig de hen bij deze voorwaarden opgelegde verplichtingen niet of niet ten volle nakomen tenzij zij aantonen dat hen ter zake geen enkel verwijt treft. 3. De garantie eindigt automatisch: a. op het tijdstip van totaalverlies van het gegarandeerde motorrijtuig; b. op het tijdstip van eigendomsovergang van het motorrijtuig, tenzij door De Uiver met de nieuwe eigenaar wordt overeengekomen dat de garantie tot de oorspronkelijke einddatum wordt voortgezet (zie hierna); c. na overlijden van de koper van het motorrijtuig, zodra de erfgenamen geen belang meer hebben bij het motorrijtuig; d. wanneer het motorrijtuig een aaneengesloten periode van zestig dagen of langer buiten Nederland verblijft; e. indien de garantie tussentijds is komen te vervallen.

12 Artikel 9 Overdracht Bij verkoop van het motorrijtuig aan anderen dan aan De Uiver kan de Original garantie worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar, mits hierover vooraf met De Uiver overeenstemming is bereikt en de nieuwe eigenaar als zodanig door De Uiver is geaccepteerd. Artikel 10 Geschillen Alle geschillen, die naar aanleiding van deze garantiebepalingen ontstaan, zullen aan de bevoegde rechter worden voorgelegd, tenzij De Uiver voor een andere wijze van rechtsgeldige geschilbeslechting kiest. Artikel 11 Toepasselijk recht Op de totstandkoming, inhoud en uitvoering van deze garantiebepalingen is het Nederlands recht van toepassing en verwijzen naar de algemene voorwaarden van de BOVAG/NDA. Artikel 12 Klachten Klachten naar aanleiding van de garantievoorwaarden kunnen schriftelijk worden ingediend bij de directie van De Uiver.

13 Omruilgarantie Mocht, om welke reden dan ook, uw zojuist aangeschafte Uiver Original niet geheel aan uw wensen voldoen, dan heeft u binnen 30 dagen of maximaal kilometer na aankoop- het recht deze om te ruilen tegen een gelijkwaardige of duurdere auto. Voorwaarden omruilgarantie 1. De omruil dient te geschieden binnen 30 dagen na aankoopdatum; 2. De auto moet schadevrij zijn; 3. De Uiver zal een kilometervergoeding in rekening brengen (zie Uiver Rent); 4. De auto moet schoon zijn (in dezelfde staat als bij de aankoop); 5. Er mogen geen veranderingen aan de auto zijn aangebracht; 6. De nieuwe auto moet minimaal van een vergelijkbare waarde zijn; 7. De auto kan alleen worden omgeruild tegen een auto uit de voorraad van De Uiver, dit is slechts eenmaal van toepassing. 8. Met inachtneming van artikel 6.

14 Stempel Land Rover-dealer De Uiver Stempel Land Rover-dealer De Uiver Datum Km stand:... Monteur:. Handtekening: Datum Km stand:... Monteur:. Handtekening: Stempel Land Rover-dealer De Uiver Stempel Land Rover-dealer De Uiver Datum Km stand:... Monteur:. Handtekening: Datum Km stand:... Monteur:. Handtekening: Stempel Land Rover-dealer De Uiver Stempel Land Rover-dealer De Uiver. Datum Km stand:... Monteur:. Handtekening: Datum Km stand:... Monteur:. Handtekening:

Toyota Hybride garantie Voorwaarden

Toyota Hybride garantie Voorwaarden Toyota Hybride garantie Voorwaarden Identificatie van uw Toyota Model Toyota: Kenteken: Hybride garantie Het is ons een genoegen u een nieuwe service van Toyota aan te bieden. Toyota Hybride garantie biedt

Nadere informatie

Autotrust / Bynco Garantie

Autotrust / Bynco Garantie Autotrust / Bynco Garantie Op elke auto zit standaard 180 dagen garantie. Bynco werkt hierbij samen met Autotrust. Autotrust regelt het hele proces en voert de garantie uit. Bynco blijft altijd verantwoordelijk

Nadere informatie

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Volkswagen Bedrijfswagens Verlengde Garantie Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Met uw bedrijfswagen rijdt u vele duizenden kilometers per jaar. Dan kan er wel eens iets gebeuren. En dat overkomt

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

Alle praktische informatie over de garantie op uw auto. Heldere voorwaarden 180 dagen garantie Zeer uitgebreide dekking

Alle praktische informatie over de garantie op uw auto. Heldere voorwaarden 180 dagen garantie Zeer uitgebreide dekking Alle praktische informatie over de garantie op uw auto Heldere voorwaarden 180 dagen garantie Zeer uitgebreide dekking bynco.com GARANTIE Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw auto op bynco.com.

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017

BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 BIJZONDERE VOORWAARDEN MOTORRIJTUIGENVERZEKERING VOLLEDIG CASCO VERSIE JULI 2017 INHOUDSOPGAVE Deze bijzondere voorwaarden vormen één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. Artikel 1 Aanvullende

Nadere informatie

Voorwaarden Cascoverzekering Personenauto

Voorwaarden Cascoverzekering Personenauto Voorwaardenblad 303-91 Voorwaarden Cascoverzekering Personenauto Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 145-10.1504 Datum 1 april 2015

Nadere informatie

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO

Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Voorwaardenblad 365-94 Voorwaarden Garageverzekering rubriek CASCO Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 349-20.1504 Datum 1 april 2015

Nadere informatie

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD Voorwaarden Watersport Cliëntenobjecten FGD 2013-01 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 Verzekeringsgebied 4 Artikel 3 Omschrijving van de dekking 4 Artikel

Nadere informatie

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V.

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Voorsprong door techniek www.audi.nl Audi Service CarLife Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Uitgave 01.07.2007 SMA100201FO106 Omdat je ook ná de

Nadere informatie

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT.

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. 7 JAAR LANG ZORGELOOS RIJDEN? GEGARANDEERD. Fiat heeft een oplossing bedacht om u langer zorgeloos van uw auto te laten genieten. Fiat Extra Garantie

Nadere informatie

ŠKODA EXTRA GARANTIE. ŠKODA Financial Services TWEE JAAR EXTRA VERZEKERD TEGEN ONVERWACHTE KOSTEN. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit.

ŠKODA EXTRA GARANTIE. ŠKODA Financial Services TWEE JAAR EXTRA VERZEKERD TEGEN ONVERWACHTE KOSTEN. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. ŠKODA EXTRA GARANTIE TWEE JAAR EXTRA VERZEKERD TEGEN ONVERWACHTE KOSTEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. ŠKODA EXTRA GARANTIE Gefeliciteerd met uw ŠKODA. Wij vertrouwen

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de wettelijk verplichte

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Zowel voor: - Bestelwagens (Vans) - Trucks - Getrokken materieel De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief (tot

Nadere informatie

Onderhouds- & garantieboekje. Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden

Onderhouds- & garantieboekje. Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden Onderhouds- & garantieboekje Dient bij uw Nimoto scooter bewaard te worden Dit onderhouds- en garantieboekje hoort bij: Model Dealer stempel Kleur Deze ruimte is bedoeld voor het garantieregistratiecertificaat.

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda SIMPLY CLEVER Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda Hulpverlening in Nederland Met Škoda kiest u voor betrouwbaarheid onderweg. Om er zeker van te zijn dat u in beweging blijft, is er

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De Bestelautoverzekering dekt letsel aan andere personen en schade aan zaken van anderen die je met je bestelauto veroorzaakt. Naast de verplichte dekking Wettelijke

Nadere informatie

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Motorrad Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOTORRAD MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Motorrad Service Card De houder van een geldige BMW Motorrad Service Card, hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013 Optelec flexibel huur en betaalplan Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Wilt u niet in één keer het hele aanschafbedrag van een hulpmiddel betalen? Wilt u flexibele betaling met volledige service en

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl

Polisvoorwaarden Hulpverlening. erl Polisvoorwaarden Hulpverlening erl 1 Inhoudsopgave Bijzondere Voorwaarden Hulpverlening Algemeen deel ASV-PV-01-101 Toepassing Bijzondere Voorwaarden 4 Begripsomschrijvingen 4 Motorrijtuig 4 Hulpverlener

Nadere informatie

DE SEAT GARANTIE. Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY

DE SEAT GARANTIE. Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY DE SEAT GARANTIE Onbezorgd genieten TECHNOLOGY TO ENJOY DE SEAT GARANTIE Onbezorgd genieten Met de aankoop van een SEAT kies je voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Zo

Nadere informatie

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen.

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen. Duur De huurovereenkomst gaat in op de aangegeven datum om 9 uur in de morgen. De huurovereenkomst eindigt op de overeengekomen beëindigingsdatum en het overeengekomen tijdstip. Indien de huurder de niet

Nadere informatie

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT.

BMW Mobile Care. BMW maakt rijden geweldig. Reglement BMW MOBILE CARE REGLEMENT. BMW Mobile Care Reglement BMW maakt rijden geweldig BMW MOBILE CARE REGLEMENT. 1. Algemene bepalingen BMW Service Card De houder van een geldige BMW Service Card, hierna de houder, en de gevolmachtigde

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden. SOP06/711 Eigendommenverzekering voor leerlingen

Verzekeringsvoorwaarden. SOP06/711 Eigendommenverzekering voor leerlingen Verzekeringsvoorwaarden SOP06/711 Eigendommenverzekering voor leerlingen Inhoudsopgave 1 Begripsomschrijvingen... 1 2 Omvang der verzekering... 1 3 Dekking... 1 4 Verzekeringsgebied... 1 5 Uitsluitingen...

Nadere informatie

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt.

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt. Algemene huurvoorwaarden Auto Dekker en Jobse Verhuur. Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE SEAT SERVICE GARANTIE SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. jouw garantie voor zorgeloos rijplezier Met de aankoop van een nieuwe of gebruikte SEAT kies

Nadere informatie

SUZUKI GARANTIEBEPALINGEN

SUZUKI GARANTIEBEPALINGEN In het hierna volgende wordt onder Suzuki-dealer mede begrepen de door B.V. NIMAG voor de reparatie en het onderhoud aan een motorvoertuig van het merk Suzuki aangestelde Suzuki Servicedealer. De Suzuki-importeur

Nadere informatie

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen

Voorwaarden Cascoverzekering Bedrijfsmotorrijtuigen Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Home 1 Voorwaarden Cascoverzekering Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Omvang van de dekking Schaderegeling

Nadere informatie

Volkswagen Extra Garantie. Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten.

Volkswagen Extra Garantie. Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten. Volkswagen Extra Garantie. Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten. Volkswagen Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Volkswagen Extra Garantie. Gefeliciteerd met uw

Nadere informatie

Rubriek Casco. Deze Rubriek is uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Polisvoorwaardenblad

Rubriek Casco. Deze Rubriek is uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Polisvoorwaardenblad Polisvoorwaardenblad 320-00 Rubriek Casco Deze Rubriek is uitsluitend van toepassing indien hiernaar in de polis wordt verwezen. Artikel 526-20.1504 Datum 1 april 2015 pagina 2.1 Omvang van de dekking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Digital Video Services V.O.F.

Algemene Voorwaarden Digital Video Services V.O.F. Algemene Voorwaarden Digital Video Services V.O.F. 1. DEFINITIES 1.1. D.V.S.: Digital Video Services V.O.F., gevestigd aan de Fioringrasstraat 2-4, 1313 LB te Almere, KvK-nummer: 39052075. 1.2. Voorwaarden:

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Casco

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Casco Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Casco Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Versie 2019 Bestelautoverzekering Casco 2019 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer Huurovereenkomst Camper en Go B.V. Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk 188 2967 GJ Langerak Telefoonnummer 06 101 34 324 0183-56 34 42 E-mail info@camperengo.nl

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid.

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Gefeliciteerd met uw nieuwe auto Wij vinden het bijzonder leuk dat u heeft gekozen voor een Pon Occasion. U kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe auto

Nadere informatie

3.2 Voor hoeveel bent u verzekerd? U bent verzekerd voor maximaal het bedrag dat op uw polisblad staat vermeld.

3.2 Voor hoeveel bent u verzekerd? U bent verzekerd voor maximaal het bedrag dat op uw polisblad staat vermeld. Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Tesla Schadeverzekering Inzittenden Artikel 1. Voorwaarden Deze Bijzondere Voorwaarden Personenautoverzekering Tesla Schadeverzekering Inzittenden zijn onlosmakelijk

Nadere informatie

Pechhulp+ PH+ 2.1. Inhoudsopgave. Verplichtingen van de rechthebbende(n) Overdracht van het voertuig

Pechhulp+ PH+ 2.1. Inhoudsopgave. Verplichtingen van de rechthebbende(n) Overdracht van het voertuig Pechhulp+ PH+ 2.1 Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Definities Dekkingsduur Dekkingsgebied Inhoud

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 01-09-2018 Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst is vermeld of

Nadere informatie

De beste occasions speciaal voor u geselecteerd

De beste occasions speciaal voor u geselecteerd De beste occasions speciaal voor u geselecteerd Honda Quality Plus Occasions Hebt u uw oog laten vallen op een mooie Honda occasion die onder het Honda Quality Plus programma valt? In deze brochure vindt

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering

Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering Bijzondere voorwaarden Bromfietsverzekering Beperkt casco Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste letter is onderstreept

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering

MT Bijzondere voorwaarden cascoverzekering MT 17-02 Bijzondere voorwaarden cascoverzekering Deze voorwaarden gelden alleen als deze verzekering op uw polisblad staat. Daar staat ook of u heeft gekozen voor beperkt casco of voor volledig casco.

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder kenmerk 65495861. Artikel 1 Definities 1.1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Wagenparkverzekering

Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Wagenparkverzekering Met de Wagenparkverzekering kun je je personenwagens, bestel- en vrachtauto s en motoren verzekeren. Naast de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering

Nadere informatie

De framevaste delen zijn gemaakt van roestvrij staal. Hier zit dus nauwelijks onderhoud aan.

De framevaste delen zijn gemaakt van roestvrij staal. Hier zit dus nauwelijks onderhoud aan. Onderhoud Bough Bikes maakt fietsen van massief eikenhout. Het eikenhout is goed bestand tegen weersinvloeden. Het hout behoudt haar sterkte maar zal wel verkleuren en vergrijzen over de tijd. Bough Bikes

Nadere informatie

VERZEKERINGSVOORWAARDEN GAZELLE E-BIKE VERLENGDE GARANTIE

VERZEKERINGSVOORWAARDEN GAZELLE E-BIKE VERLENGDE GARANTIE VERZEKERINGSVOORWAARDEN GAZELLE E-BIKE VERLENGDE GARANTIE VVS-GZVG-2016.01 INHOUDSOPGAVE Artikel 1: Definities 2 Artikel 2: Geldigheidsgebied 2 Artikel 3: Vergoedingen 2 Artikel 4: Schadevaststelling 2

Nadere informatie

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b

Artikel 6a - Herroepingsrecht bij b Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument:

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BENELUX TYRES. Artikel 1 Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN BENELUX TYRES. Artikel 1 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN BENELUX TYRES Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: klant, iedere natuurlijk persoon, niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf,

Nadere informatie

De auto zoals beschreven in de Overeenkomst; Looptijd Kilometrage

De auto zoals beschreven in de Overeenkomst; Looptijd Kilometrage Serviceplan Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de hierna met hoofdletter vermelde begrippen het volgende verstaan: Klant De natuurlijke persoon die een Serviceplan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Standaard 2006. Model M.3100.S.06. Inhoudsopgave

Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Standaard 2006. Model M.3100.S.06. Inhoudsopgave Model M.3100.S.06 Inhoudsopgave Artikel 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Aanbouw 1.2 Bestuurder 1.3 Caravan 1.4 Dagwaarde 1.5 Gebeurtenis 1.6 Inboedel 1.7 Motorrijtuig 1.8 Nieuwwaarde 1.9 Storm 1.10 Verzekerden

Nadere informatie

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD)

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) Met het Kia Service Plan bent u op voorhand verzekerd van 3 jaar onderhoud van uw nieuwe Kia door uw officiële Kia-dealer of erkend Kia-reparateur.

Nadere informatie

Garantie- en onderhoudsboekje

Garantie- en onderhoudsboekje Garantie- en onderhoudsboekje KYMCO Gefeliciteerd met de aankoop van een KYMCO scooter. Met deze aankoop heeft u een geraffineerd stukje techniek en kwaliteit aangeschaft. *De garantie zal worden geactiveerd

Nadere informatie

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1 Askoll garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1. Inhoud van de conventionele garantie 1.1. Askoll EVA s.r.l. een bedrijf met één aandeelhouder gevestigd te Via Industria, 30 36031 Dueville

Nadere informatie

Voorwaarden Fietsverzekering

Voorwaarden Fietsverzekering Voorwaarden Fietsverzekering Met de Fietsverzekering kunt u de financiële gevolgen verzekeren van schade aan of diefstal, afpersing en verduistering van uw fiets. Lees de voorwaarden en het polisblad goed

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1.

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. 1. ALGEMEEN 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG

ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG ŠKODA MOBILITEITSSERVICE HULP BIJ PECH ONDERWEG Bel gratis 0800-023 00 24 24 uur per dag, 7 dagen per week. Buiten Nederland: bel +31 800 023 00 24 (gratis) of +31 33 4949600 (niet gratis). ŠKODA MOBILITEITSSERVICE

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten

Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel/webwinkel bij levering aan consumenten Deze algemene voorwaarden zijn samengesteld door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie in overleg met de Consumentenbond.

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

Inleiding. Protocol. Inname

Inleiding. Protocol. Inname SCHADEPROTOCOL Inleiding Leaseauto's die aan het einde van een contract bij ProLease worden ingeleverd, vertonen altijd enige mate van schade. Dat is heel gewoon. Ze zijn tenslotte een aantal jaar gebruikt

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Bestelautoverzekering 2006 1. De maatschappij verzekert de verzekeringnemer tegen schade indien deze:

Aanvullende voorwaarden Beperkt Casco Bestelautoverzekering 2006 1. De maatschappij verzekert de verzekeringnemer tegen schade indien deze: Inhoudsopgave Artikel 7. Artikel 8. Aanvulling op artikel 1 van de Aanvullende Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid Bestelauto (Begripsomschrijvingen) Omschrijving van de dekking Artikel 9. Uitsluitingen

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Gratis Honda Assistance

Gratis Honda Assistance NIEUW Gratis Honda Assistance Levenslang Gratis Honda Assistance voor alle Honda s ongeacht leeftijd na een onderhoudsbeurt en reparatie via de officieel erkende dealer Gratis Honda Assistance is er voor

Nadere informatie

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets

De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Vragen? Bel gerust met een van onze medewerkers! 020-737 06 46 De Fietsfabriek Garantievoorwaarden net zo goed als jouw fiets Gefeliciteerd met jouw fiets! Jouw fiets is geleverd met de garantievoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets 1. Terbeschikkingstelling Ieder voertuig wordt geleverd met slot, batterijlader, handleiding en laptopfietstas. Voor de voertuigen met een maximum snelheid van

Nadere informatie

Multicycle Garantiebepalingen 2015

Multicycle Garantiebepalingen 2015 Multicycle Garantiebepalingen 2015 Multicycle Garantiebepalingen Hieronder worden de standaard garantiebepalingen van Multicycle beschreven. Deze garantiebepalingen gaan in op de leverdatum van de MC aan

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

.TERUGKOOPVERKLARING [Nr. financieringsnummer] : [Geboren op ] : [Adres klant ] : [Postcode en woonplaats klant]

.TERUGKOOPVERKLARING [Nr. financieringsnummer] : [Geboren op ] : [Adres klant ] : [Postcode en woonplaats klant] .TERUGKOOPVERKLARING [Nr. financieringsnummer] De ondergetekenden, Dealer : { Naam} : { Adres} : { Postcode} { Plaats} en Klant: : [Naam klant] : [Geboren op ] : [Adres klant ] : [Postcode en woonplaats

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna verder te noemen de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op elk gebruik van de websites van AkkermansM: www.akkermansm.com

Nadere informatie

Voorwaarden Verkoopwagen

Voorwaarden Verkoopwagen Polisvoorwaarden 04-90 Voorwaarden Verkoopwagen Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing als hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 1252-40.1504 Datum 1 april 2015 Inhoud pagina 1 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

SVIB Stichting Verzekeringsbelangen Zorginstellingen te Rotterdam.

SVIB Stichting Verzekeringsbelangen Zorginstellingen te Rotterdam. VOORWAARDEN GLASVERZEKERING SOVIB 2010 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1.1 Verzekeringnemer SVIB Stichting Verzekeringsbelangen Zorginstellingen te Rotterdam. 1.2 Verzekerde Elke instelling die door verzekeringnemer

Nadere informatie

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco

Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco Polisvoorwaarden Bestelautoverzekering Beperkt Casco Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Versie 2019 Bestelautoverzekering Beperkt Casco 2019

Nadere informatie

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening LET OP Lees deze instructies aandachtig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Apparatuur van NEXHO moet door een bevoegde elektricien

Nadere informatie

4 JAAR GARANTIE. Onbezorgd genieten

4 JAAR GARANTIE. Onbezorgd genieten 4 JAAR GARANTIE Onbezorgd genieten 4 JAAR GARANTIE Onbezorgd genieten Met de aankoop van een SEAT kies je voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst

ALGEMENE BEPALINGEN. van. Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst ALGEMENE BEPALINGEN van Trends & Trade Fashion B.V. (h.o.d.n. Fashion Extras) De Algemene Bepalingen zijn een onderdeel van de Gebruiksovereenkomst 1 / 6 ALGEMENE BEPALINGEN TRENDS & TRADE FASHION B.V.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Volta Autowascentrale

Algemene Voorwaarden van Volta Autowascentrale Algemene Voorwaarden van Volta Autowascentrale Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: Het bedrijf dat deze algemene voorwaarden in een overeenkomst gebruikt.

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Delta Lloyd Schadeverzekering NV. Omvang van de dekking. Algemene uitsluitingen en beperkingen

Delta Lloyd Schadeverzekering NV. Omvang van de dekking. Algemene uitsluitingen en beperkingen VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Schadeverzekering Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model TE 03.2.40 B INHOUD Artikel 1 Begripsomschrijving Artikel 2 Omvang van de dekking 1 Vergoeding van schade

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud Bij uw ŠKODA moet telkens na

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur ARTIKEL 1 BEPALING VAN DE HUURPRIJS, OVERIGE KOSTEN EN DE DUUR VAN DE HUUR De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Casco Eigendommen Vrijwilligers V1611

ALGEMENE VOORWAARDEN Casco Eigendommen Vrijwilligers V1611 ALGEMENE VOORWAARDEN Casco Eigendommen Vrijwilligers V1611 Arcadialaan 36a 1813 KN Alkmaar Postbus 1015 1810 KA Alkmaar T 072 541 41 51 F 072 540 82 66 home@raetsheren.nl www.raetsheren.nl Deze Algemene

Nadere informatie

Artikel 1 Toepassingsgebied

Artikel 1 Toepassingsgebied Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Beck cv & luchtbehandeling service hierna te

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LETSELSCHADEREGELING

ALGEMENE VOORWAARDEN LETSELSCHADEREGELING ALGEMENE VOORWAARDEN LETSELSCHADEREGELING Artikel 1 DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden worden diverse termen gehanteerd, waaraan de navolgende betekenis wordt toegekend: Letselexpertise Vink: Degene

Nadere informatie

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA

GARANTIE. Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA GARANTIE Eindeloos vertrouwen in uw ŠKODA De garantietermijn voor een nieuwe ŠKODA is twee jaar zonder kilometerbeperking, te rekenen vanaf de datum van aflevering door de officiële ŠKODA-dealer. Bepalend

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Plus 2005

Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Plus 2005 Aanvullende voorwaarden Caravanverzekering Plus 2005 Inhoudsopgave Artikel 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Aanbouw 1.2 Bestuurder 1.3 Caravan 1.4 Dagwaarde 1.5 Gebeurtenis 1.6 Inboedel 1.7 Motorrijtuig 1.8

Nadere informatie