Nieuwsbericht nummer 2 week 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbericht nummer 2 week 6"

Transcriptie

1

2 Nieuwsbericht nummer 2 week 6 Nog een aantal weken te gaan en dan staat de Week van Zorg en Welzijn weer voor de deur! In deze nieuwsbrief weer een aantal nieuwtjes en weetjes op een rij. Wat kunt u van Zorg aan Zet verwachten? Zorg aan Zet coördineert de Limburgse Week van Zorg en Welzijn en zet haar communicatiekanalen in om publiciteit te geven aan alle deelnemende organisaties en locaties. Ook denkt Zorg aan Zet graag met u mee over een waardevolle invulling van uw programma, voor welke doelgroep dan ook. Verder faciliteert Zorg aan Zet een promotiepakket dat geheel aansluit bij het landelijke imago van deze week en coördineert de landelijke en regionale publiciteitscampagne in Limburg. Kunt u niet meedoen aan de Week van Zorg en Welzijn en wilt u zich wel profileren als organisatie? Dat kan! Zorg aan Zet en Zorgtechniek Limburg organiseren samen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij een ROC een activiteit voor 2 e jaars VMBO leerlingen gericht op zorg en techniek in de Limburgse zorg en welzijn.

3 Voor deze activiteit zoeken we Nog enkele enthousiaste medewerkers die leerlingen op een leuke en laagdrempelige manier kennis willen laten maken met beroepen in de zorg. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn organiseert Zorg aan Zet in samenwerking met Zorgtechniek Limburg activiteiten voor VMBO leerlingen bij diverse ROC-locaties. Om de leerlingen een beeld te geven van verschillende beroepen in zorg zijn wij op zoek naar medewerkers die op een interactieve manier deze leerlingen kennis kunnen laten maken met de zorg. Het is de bedoeling om een activiteit met de leerlingen te doen, zoals onze ambassadeurs ook doen tijdens een gastles. Informatie en doe-activiteiten worden afgewisseld. Het zou leuk zijn als deze ook in het teken van een technisch aspect zouden kunnen zijn, maar dat is natuurlijk niet noodzakelijk. ZorgtechniekLimburg zal zorgen voor de laatste technische vernieuwingen, die door de leerlingen getest kunnen worden. Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar De uren en reiskosten die worden besteed aan deze activiteit kunnen worden gedeclareerd middels het declaratieformulier van Zorg aan Zet voor ambassadeurs. Dit formulier is als bijlage bijgevoegd.

4 Maar liefst 50 locaties openen al hun deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn of organiseren een activiteit voor scholieren Deelnemende organisaties tot nu toe Active4you Ambulante Thuiszorg Atrium MC Cicero Zorggroep De Zorggroep regio Horst-Venray Dichterbij / PSW Kleur Kinder- en Jeugdzorg / Dichterbij Envida GGD Noord-Limburg / Veiligheidsregio Limburg Noord Gilde Opleidingen Geleen Gilde Opleidingen Roermond KoraalGroep St. Anna Oogkliniek Maastricht Orbis medisch centrum Philadelphia PSW diverse locaties Radar? ROC Leeuwenborgh Maastricht Sanquin Heerlen Sevagram SGL Steunpunt Mantelzorg Stichting Oase Thuiszorg Helpende Hand Ook aanmelden? Het aanmeldformulier is als bijlage toegevoegd. U kunt het ingevuld mailen of faxen naar c.dorenberg@zorgaanzet.org of Vul het formulier zo snel mogelijk in zodat we uw organisatie en activiteiten in alle promotieactiviteiten kunnen meenemen. Vincent van Gogh? ZAP Zorgverlening PGZ St. Jans Gasthuis

5 Promotie via Zorg aan Zet via social media kanalen van ZorgnetLimburg.nl ikbenbelangrijk.nu zorgaanzet.org agenda-items op nieuws-item op nieuws-item op landelijke APP en landkaart Inzet landelijke campagnelied André van Duin en Yes-R. Dit nummer wordt weer uitgezonden bij diverse grote landelijke radiozenders. Het is een leuk nummer dat u ook intern kunt verspreiden. De clip van dit liedje kunt u downloaden via promotiefilmpje kunt u downloaden via landelijke radiospots via radio 1, 2, 3, 100% NL en Qmusic regionale radiospots via L1

6 Social media ZorgnetLimburg.nl ZorgnetLimburg.nl is gekoppeld aan Facebook, Twitter en YouTube. Via ZorgnetLimburg.nl klikt u op het betreffende icoontje om deze social media account rechtstreeks te bereiken. Gebruikt u of uw organisatie ook Facebook en/of Twitter, dan kunt u uw accounts koppelen aan het account van ZorgnetLimburg.nl. Op deze manier bereikt u een nog breder publiek. Vanaf medio februari vermeldt Zorg aan Zet alle deelnemende locaties op met benoeming van de dag van opening, tijdstip en programma en doorverwijzing naar uw website. Gelieve ons daarom z.s.m. door te geven welke locatie welke activiteit organiseert en op welke dag en welk tijdstip.

7 Promotiepakket Het promotiepakket voor de Week van Zorg en Welzijn kost 105,- exclusief BTW * en bevat voldoende materiaal om binnen uw locatie de Week van Zorg en Welzijn te promoten: 3 posters A2 formaat waarop u uw eigen datum kunt aangeven en PDF bestand PDF bestand van flyeropmaak 1 spandoek 1 vlag 200 ballonnen 2 vellen raamstickers 3 sets vlaggenlijnen Heeft u nog geen promotiepakket(ten) bestellen via het formulier promotie (als bijlage toegevoegd), dan kan dat nog. De pakketten worden in week 8 afgeleverd op de gewenste adressen. De prijs per pakket is inclusief verzendkosten. * Zorg aan Zet factureert voor 2014 geen imagobijdrage, derhalve wordt het promotiepakket verstrekt tegen het genoemde tarief. Adverteren Zorg aan Zet brengt dit jaar geen krant uit in eigen beheer. Op de volgende pagina treft u een overzicht aan van de diverse mogelijkheden om te adverteren.

8 Adverteren Via Ad Eight A&C media Een special met als thema Week van Zorg en Welzijn, opgenomen in o.a. De Ster Maastricht, Zondagsnieuws Heuvelland, Gezien Parkstad Limburg Weekend, Zondagsnieuws Westelijke Mijnstreek, Trompetter Roermond Weekend, Zondagsnieuws Weert, Zondagsnieuws Venlo/Peel en Maas en Zondagsnieuws Venray/Horst aan de Maas. Voor meer informatie treft u in de bijlage de flyer aan. Via uitgaven van onze leden U kunt zich profileren in de Sevagramkrant, die begin maart 2014 in een oplage van exemplaren huis-aan-huis zal worden verspreid in Parkstad en Maastricht. De krant wordt volledig in kleur op dagbladpapier gedrukt en u kunt tegen zeer gunstige tarieven (vanaf 195,-) adverteren. Wanneer u een verhaal wilt vertellen, kunt u kiezen voor een advertorial. Het minimale formaat voor een advertorial is 1/2 pagina (deze kost 550,-). Voor meer informatie, kunt u de flyer in de bijlage raadplegen -> reserveren z.s.m. Zorgbelang 2014, hét gezond lijfblad voor alle Limburgers uitgegeven door het Huis voor de Zorg te Sittard. Zorgbelang is het enige 100% zorgmagazine van Limburg, met onafhankelijke redactie, huis aan huis en in de wachtkamers van Limburg. Als vanouds wordt Zorgbelang op een unieke schaal verspreid in Limburg: huis-aan-huis in full colour met een totale oplage van maar liefst exemplaren. Ook worden er in heel Limburg exemplaren verspreid via controlled circulation verspreidpunten in de gezondheidszorg. Zorgbelang blijft het HOI-logo dragen, dit betekent dat de oplage gegarandeerd en gecontroleerd is. Voor meer informatie klikt u op deze link -> Reserveren z.s.m. en aanleveren materiaal vóór 18 februari aanleveren.

9 L1 media Ook úw open dag tijdens de week van Zorg en Welzijn bekend maken bij een breed publiek in Limburg via L1 Radio? Voor 1.500,- inclusief productie wordt uw radiocommercial in de week van 10 tot en met 15 maart uitgezonden. Tijdens deze hele week is een radiocommercial te horen op L1 radio. U kunt hierop inhaken door een eigen commercial te laten maken waarin uw organisatie aankondigt mee te doen aan de week van de zorg. Een professionele commercial, 10 seconden, gemaakt door L1 reclameproducties. Uw commercial komt 25 keer voorbij op L1 Radio (5 keer per dag) gedurende deze week. Interesse? Raadpleeg de flyer in de bijlage voor meer informatie of neem direct contact op met Diana Habets L1 Mediaadviseur Openbaar vervoerreclame Adverteren voor slechts 10,- per poster per week? Met een A3 postercampagne bereikt u op een eenvoudige en effectieve manier de passagiers in de bus. Kortom een goede gelegenheid om de Week van Zorg en Welzijn en uw open dag aan te kondigen. In de bijlage vindt u meer informatie over deze manier van adverteren.

10 Mobiele APP Op landelijk niveau is vorig jaar een APP ontwikkeld waarin alle locaties worden aangegeven die meedoen in de Week van Zorg en Welzijn. Bezoekers kunnen zoeken op regio of direct op naam van een organisatie. De gegevens om de APP te vullen worden door Zorg aan Zet doorgegeven. Bij deze gegevens wordt ook uw webadres genoemd. Het is daarom van belang dat u uw deelnemende locaties met adres, openingstijden en programma prominent vermeld op uw eigen website. Indien dit voor uw organisatie niet mogelijk is, laat dit ons dan tijdig weten zodat we verwijzen naar uw gegevens op ZorgnetLimburg.nl. Handboek Heeft u het digitale handboek voor de interne organisatie van jullie open dag(en) nog niet in huis? Het handboek is als bijlage toegevoegd. Belangrijk data NL Doet In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt NLdoet plaats op 21 en 22 maart Voor meer informatie: Actie Lilianefonds We willen jullie informeren dat het Lilianefonds op donderdag 13 maart een landelijke actie organiseert. Die dag trekken duizenden basisschoolleerlingen in Nederland aan de bel voor leeftijdsgenoten met een handicap in ontwikkelingslanden. Meer hierover op de website van het Lilianefonds.

11 Contactgegevens Zorg aan Zet Chantalle Dörenberg Projectcoördinator Marieke van Oers Projectmedewerker E c.dorenberg@zorgaanzet.org E m.vanoers@zorgaanzet.org T F

KICK OFF FLEVOLAND 17 OKTOBER 2017

KICK OFF FLEVOLAND 17 OKTOBER 2017 KICK OFF FLEVOLAND 17 OKTOBER 2017 Programma Welkom en kennismaking Terugblik 2017 Landelijke plannen en imagocampagne Special Zorg & Welzijn Aanpak Flevoland Lokale initiatieven: Daar wil ik bij zijn

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

KICK OFF FLEVOLAND 11 OKTOBER 2016

KICK OFF FLEVOLAND 11 OKTOBER 2016 KICK OFF FLEVOLAND 11 OKTOBER 2016 Programma Welkom en kennismaking Landelijke plannen en imagocampagne Special Zorg & Welzijn Aanpak Flevoland Lokale initiatieven (o.a. Lelystad) Inspiratie en voorbeelden

Nadere informatie

Van 20 t/m 29 september 2013 staat Nederland in het teken van beeld. Met een feestelijk en inhoudelijk programma belichten we de waarde van

Van 20 t/m 29 september 2013 staat Nederland in het teken van beeld. Met een feestelijk en inhoudelijk programma belichten we de waarde van Van 20 t/m 29 september 2013 staat Nederland in het teken van beeld. Met een feestelijk en inhoudelijk programma belichten we de waarde van fotografie in al haar gedaantes. De uitgelezen kans om uzelf

Nadere informatie

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Super leuk dat jullie vereniging meedoet aan de Jeugd Sponsor Actie 2014! We zijn er van overtuigd dat de vernieuwde Jeugd Sponsor Actie een

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

PROMOTIEPAKKETTEN Uw beursdeelname extra in de kijker

PROMOTIEPAKKETTEN Uw beursdeelname extra in de kijker PROMOTIEPAKKETTEN 2018 Uw beursdeelname extra in de kijker Bouwinnovatie voert elk jaar een omvangrijke publiciteitscampagne en ondersteunt de deelnemende exposant extra via de website en beurscatalogus.

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een wervend spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

Facebook Win & Promotie-acties

Facebook Win & Promotie-acties on- en offline voorlichting en preventie Facebook Win & Promotie-acties www.hollandsch-welvaren.nl facebook.com/hollandschwelvaren Prinsengracht 679 1017 JT Amsterdam info@hollandsch-welvaren.nl 020 260

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

mediatarieven online en offline 2019

mediatarieven online en offline 2019 mediatarieven online en offline 2019 BEREIK meer Dat is waar BAR Uitgeverij voor staat. Elke donderdag vallen onze kranten bij ruim 55.000 huishoudens op de deurmat met lokaal nieuws. Naast onze weekbladen

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

4.8. Aanvullende communicatiediensten

4.8. Aanvullende communicatiediensten 4.8. Aanvullende communicatiediensten De afdeling Communicatie acteert als een full service communicatiebureau voor strategie en creatie zowel offline als online. Door de jarenlange ervaring van onze professionals

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015. Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West. Werkteam Communicatie Venray Centrum-West

Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015. Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West. Werkteam Communicatie Venray Centrum-West Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015 Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West Werkteam Communicatie Venray Centrum-West 1 1. Doelstelling Wat ik niet weet kan ik ook niet doen. Dit geldt

Nadere informatie

Vastelaovend 2013-2014

Vastelaovend 2013-2014 1. VASTELAOVESEVENEMENTEN L1 wordt tijdens het carnavalsseizoen weer L11. Veel vastelaovesevenementen worden (live) uitgezonden op L1 TV en L1 Radio. Als sponsor van een vastelaovesevenement profiteert

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

Kinderen en jongeren bereik je met

Kinderen en jongeren bereik je met INFORMATIE EN TARIEFKAART 2012 Kinderen en jongeren bereik je met Wilt u kinderen en jongeren doeltreffend bereiken? Schakel dan Kidsweek of 7Days in, de twee weekkranten van Uitgeverij Young & Connected.

Nadere informatie

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting.

Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform. * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting. Tarieven 2014 de schakel tussen web en winkel Maximale zichtbaarheid op het grootste regionale nieuwsplatform * voorne-putten.nl * vpdealz.nl * social media * app * narrowcasting Voorne-Putten.nl is een

Nadere informatie

Tariefkaart brabant breed

Tariefkaart brabant breed Tariefkaart brabant breed Het zakelijk magazine voor ondernemers in brabant BRABANT BREED ALGEMEEN Brabant Breed is een kennismagazine, opgezet voor en door ondernemers. Brabant Breed is toegespitst op

Nadere informatie

Publiek trekken is simpeler met Ster & Film

Publiek trekken is simpeler met Ster & Film 2013 Ster & Film Ster & Film is een unieke advertentiepropositie, speciaal ontwikkeld voor de filmindustrie. Met Ster & Film kunt u tegen een aantrekkelijk tarief adverteren bij de goed bekeken programma

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

sluitingsdatum 02 FEBRUARI 09 FEBRUARI 16 FEBRUARI 13 MAART 20 MAART 15 APRIL 07 MEI 15 MEI 15 JUNI 13 JULI 20 JULI 10 AUGUSTUS 17 AUGUSTUS

sluitingsdatum 02 FEBRUARI 09 FEBRUARI 16 FEBRUARI 13 MAART 20 MAART 15 APRIL 07 MEI 15 MEI 15 JUNI 13 JULI 20 JULI 10 AUGUSTUS 17 AUGUSTUS 2015 tarieven kalender NUMMER 127 MAART verschijning 18 FEBRUARI (week 08) sluitingsdatum 19 JANUARI (week 04) materiaal 23 JANUARI (week 04) LINDA.MODE 03 MAART (week 10) 02 FEBRUARI (week 06) 06 FEBRUARI

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

Reisburo A c t u e e l. Van Reisburo Actueel naar TravelPro. Schiphol: 52,5 miljoen passagiers. ''Trots op 2014-product de Jong Intra Vakanties''

Reisburo A c t u e e l. Van Reisburo Actueel naar TravelPro. Schiphol: 52,5 miljoen passagiers. ''Trots op 2014-product de Jong Intra Vakanties'' Reisburo A c t u e e l T h e D u t c h t r a v e l t r a d e m a g a z i n e / 2 7 d e c e m b e r 2 0 1 3 09 JANUARI 2014 01 Van Reisburo Actueel naar TravelPro Schiphol: 52,5 miljoen passagiers ''Trots

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Formaten en tarieven IN EINDHOVEN. Cover. 236 x 390 mm (beeld dient te voldoen aan de richtlijnen van de redactie)

Formaten en tarieven IN EINDHOVEN. Cover. 236 x 390 mm (beeld dient te voldoen aan de richtlijnen van de redactie) UIT IN EINDHOVEN dé GRATIS uitkrant voor Eindhoven en regio Formaten en tarieven Cover 236 x 390 mm (beeld dient te voldoen aan de richtlijnen van de redactie) (alleen te opteren in combinatie met redactionele

Nadere informatie

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage: exemplaren. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 964. Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Verschijning: 6 keer per jaar Oplage: exemplaren. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina 964. Toeslag cover 2, 3 en 4 25% WMO MAGAZINE Redactionele formule Verspreidingsgegevens Wmo Magazine staat als enige magazine in Nederland volledig in het teken van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Daarmee is het dé informatie-

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25%

Oplage: exemplaren Verschijning: 10 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 25% ZORG + WELZIJN Redactionele formule Verspreidingsgegevens Zorg + Welzijn houdt alle betrokkenen binnen het sociaal domein op de hoogte van actualiteiten in de vorm van journalistieke verdiepende artikelen

Nadere informatie

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg App Belangenbehartiging politiek Acties voor Inwoners Promotie regio via infopunten Kennis delen Promotie van evenementen Toeristische promotie gemeentes Social media Presentaties en gastcollege

Nadere informatie

maastricht: media kit 2015

maastricht: media kit 2015 maastricht: media kit 2015 VVV/Maastricht Marketing 1 Wie zijn wij Wij zijn de citymarketing organisatie van Maastricht, actief op het gebied van branding & marketing. Informatieverstrekker & dienstverlener,

Nadere informatie

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant [Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant Hockeyclub MHC DES In het jaar 2012 viert Hockeyclub MHC DES haar 70-jarig bestaan. Sinds de oprichting heeft de club

Nadere informatie

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME

SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME SERIEUS ADVERTEREN ONLINE OMROEPBRABANT.NL/RECLAME VOORDELEN Elke dag bezoeken honderdduizenden Brabanders omroepbrabant.nl om het laatste Brabantse nieuws te lezen. En daar kunt u als adverteerder van

Nadere informatie

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek

Radio Reclame. Radio van de bodem van de Zuiderzee, Radio met het nieuws van op de hoek Radio Reclame Een lokaal radiostation dat in de hele Noordoostpolder maar ook daarbuiten is te ontvangen, via de kabel op 104.1 Mhz, in de ether op 105,2 Mhz, via luister op de nieuwswebsite van de lokale

Nadere informatie

HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE

HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE In dit document vind je een instructie aangaande het vullen van je profielpagina in de expertisebank van de website van ONE. Inloggen in de expertisebank Om je profielpagina

Nadere informatie

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant.

Nadere informatie

1.Inleiding 2. De mogelijkheden 3. De prijzen & testen 4. Aanmelden als makelaar 5. Inloggen als makelaar 5.1 Overzicht van de huizen 5.

1.Inleiding 2. De mogelijkheden 3. De prijzen & testen 4. Aanmelden als makelaar 5. Inloggen als makelaar 5.1 Overzicht van de huizen 5. 1.Inleiding 2. De mogelijkheden 3. De prijzen & testen 4. Aanmelden als makelaar 5. Inloggen als makelaar 5.1 Overzicht van de huizen 5.2 Huizen toevoegen 5.3 Print de flyer 5.4 Statistieken 6. Tenslotte

Nadere informatie

Nationale. 12/13 mei Doet uw molen ook mee aan Nationale Molendag? GRATIS molen-ontdekboekje. Vrijwillige Molenaars.

Nationale. 12/13 mei Doet uw molen ook mee aan Nationale Molendag? GRATIS molen-ontdekboekje. Vrijwillige Molenaars. Nationale Molendag Doet uw molen ook mee aan Nationale Molendag? GRATIS molen-ontdekboekje 12/13 mei 2018 Het Gilde van Vrijwillige Molenaars Feiten uit 2017 Ruim 90.000 bezoekers 50.000 Molen kleurboekjes

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15 APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR Promotiemiddelen 15 1 MAAKT JE ZICHTBAAR Promoot je evenement of onderneming via Apeldoorn Promotie Apeldoorn Promotie maakt je activiteiten zichtbaar Apeldoorn Promotie

Nadere informatie

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW.

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. 1 Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. Domeinnaam registratie: Prijs 29,- excl. Administratie

Nadere informatie

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek.

Voorwoord. Om in te kunnen spelen op uw wensen en ideeën, bespreken we de mogelijkheden voor sponsoring graag met u in een persoonlijk gesprek. SPONSORGIDS 2015 Voorwoord Zwolle is de laatste jaren steeds meer gegroeid tot een studentenstad. Dagelijks vinden ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht MBO- en HBO-instellingen in Zwolle. De HBO

Nadere informatie

Gemiddeld luisteren Nederlanders zo'n 3 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op.

Gemiddeld luisteren Nederlanders zo'n 3 uur per dag naar de radio. Met een minimum aan kosten bouwt u een maximale naamsbekendheid op. Adverteren bij Radio Reimerswaal biedt perspectief. Radio is een ideaal reclamemedium om snel naamsbekendheid op te bouwen of om aandacht te vragen voor een speciale actie. Radio biedt de kracht van herhaling.

Nadere informatie

AMSTERDAMS. Tarieven. Herdruk 2012 >>

AMSTERDAMS. Tarieven. Herdruk 2012 >> Duidelijk AMSTERDAMS Tarieven Herdruk 2012 >> 2012 Uw doelgroep in de regio Amsterdam Over de krant Het Parool is een sterke en groeiende titel met een duidelijke positionering in en rond Amsterdam. Voor

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers

Nadere informatie

MIN. 55.000 VERTONINGEN

MIN. 55.000 VERTONINGEN MOBIELE WEBSITE Met uw banner op onze mobiele website bereikt u uw doelgroep op een moment dat ze 100% aandacht hebben voor het scherm waar ze naar kijken. Mensen bekijken vooral mobiele websites op dode

Nadere informatie

Deze handleiding is ontwikkeld om je te helpen je Alpha zo bekend mogelijk te maken in je dorp, stad of regio. Daar hebben we mooie

Deze handleiding is ontwikkeld om je te helpen je Alpha zo bekend mogelijk te maken in je dorp, stad of regio. Daar hebben we mooie Deze handleiding is ontwikkeld om je te helpen je Alpha zo bekend mogelijk te maken in je dorp, stad of regio. Daar hebben we mooie promotiematerialen voor ontwikkeld. De hoofdpersoon in deze eerste! internationale

Nadere informatie

Digitale Nieuwsbrief Stipepunten Zuidwest Friesland

Digitale Nieuwsbrief Stipepunten Zuidwest Friesland Digitale Nieuwsbrief Stipepunten Zuidwest Friesland Hierbij ontvangt u de derde digitale nieuwsbrief Stipepunten Zuidwest Friesland. Deze nieuwsbrief geeft informatie over zaken rondom vrijwilligerswerk,

Nadere informatie

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement PR-BEGELEIDING Na initiatie van een evenement Voorwoord Jouw evenement gaat er komen bij SETUP! Naast de productie en inhoud is de PR & Communicatie van het evenement bij SETUP een belangrijk onderdeel.

Nadere informatie

Dé online training in 8 modules door Ko Buijs over het materiaal roestvast staal

Dé online training in 8 modules door Ko Buijs over het materiaal roestvast staal Media kit 2018 VOORWOORD WWW.ALURVS.NL Het platform ALURVS.nl is het grootste platform voor de aluminium en roestvast staal branche in Nederland en Nederlandstalig België. De website www.alurvs.nl ontvangt

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels

Oplage: exemplaren Verschijning: 8 keer per jaar. Doelgroep: opticiens/optiekwinkels OCULUS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Oculus is het vakblad voor de optiekbranche met een focus op het ondernemerschap, maar ook op optiek en design. Het blad speelt in op de interessegebieden

Nadere informatie

Tarievenbrochure. Advertenties huis-aan-huiskranten A&C Media uitgaven. versie 14 juni

Tarievenbrochure. Advertenties huis-aan-huiskranten A&C Media uitgaven. versie 14 juni Tarievenbrochure Advertenties huis-aan-huiskranten uitgaven 2016 versie 14 juni Tarieven Onze rekenmethode voor huis-aan-huiskranten CPM De hoogte van het tarief van de huis-aan-huiskranten is afhankelijk

Nadere informatie

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012

Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Jobfabriek Automotive presenteert: Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Automotive Open Dagen 17 t/m 31 maart 2012 Introductie Jobfabriekautomotive.nl is een vacaturesite, specifiek ingericht rond

Nadere informatie

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING ONDERZOEK 04 - VERSIE 1.0 PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING AMSTERDAM, 29 MEI 2012 UITNODIGING Subject: Uitnodiging BiebPanel onderzoek: informatievoorziening [bibliotheek] vraagt uw mening! Geachte [aanhef]

Nadere informatie

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn alphens.nl alphens.nl 3 Introductie juni 0 is de website www.alphens.nl leven in geblazen om een platform te creëren voor alles dat met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

WEEK VAN ZORG EN WELZIJN 2018 MAAK KENNIS MET KUNDE

WEEK VAN ZORG EN WELZIJN 2018 MAAK KENNIS MET KUNDE WEEK VAN ZORG EN WELZIJN 2018 MAAK KENNIS MET KUNDE Agenda Kick Off 30 november 2017 - Welkom door Zorg aan Zet - Coco Heitink - landelijke coördinatie RegioPlus - Chantalle Dörenberg - regionale coördinatie

Nadere informatie

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

+ Inspelen op mobiel internet. + Klanten effectief bereiken. + Content beheer. + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelcentrum App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Bijlage 6. Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden

Bijlage 6. Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden Bijlage 6 Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden Rapport bij de Verdrogingsgevoelige Vegetatiekaart Limburg 2013 127 Bijlage 7 de VVL limburg in zes kaarten 128 VVL-Kaart 1 Noord-Limburg Bergen

Nadere informatie

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015

Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Draaiboek voor de verenigingen Aegon Open Roeidag 2015 Begin met het formeren van een werkgroep/projectteam en verdeel onderling de werkzaamheden. Inhoud 1. Planning en programma... 2 2. Organisatie...

Nadere informatie

bezoeken unieke bezoekers IFFR.com IFFR Programmabijlagen nieuwsbrief abonnees bezochte pagina s IFFR.

bezoeken unieke bezoekers IFFR.com IFFR Programmabijlagen nieuwsbrief abonnees bezochte pagina s IFFR. Advertentietarieven International Film Festival Rotterdam 2018 International Film Festival Rotterdam (IFFR) is het grootste filmfestival van Nederland dat dankzij het brede programma vol bijzondere, originele

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bereikcijfers pag. 3. Specificaties print pag. 4. Specificaties print Specials en Kidsspecials pag. 5

Inhoudsopgave. Bereikcijfers pag. 3. Specificaties print pag. 4. Specificaties print Specials en Kidsspecials pag. 5 TARIEFKAART 2017 Inhoudsopgave Bereikcijfers pag. 3 Specificaties print pag. 4 Specificaties print Specials en Kidsspecials pag. 5 Specificaties plusproposities pag. 6 Algemene aanleverspecificaties print

Nadere informatie

Vakblad voor en door ondernemingsraden

Vakblad voor en door ondernemingsraden Vakblad voor en door ondernemingsraden Mediakit 2013 Redactionele formule OR informatie is een inspirerend, informatief, opiniërend, betrokken en betrouwbaar medium voor leden van ondernemingsraden. Het

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Medische Innovatie en Technologie Vakkrant voor de kritische ziekenhuisprofessional

Medische Innovatie en Technologie Vakkrant voor de kritische ziekenhuisprofessional Medische Innovatie en Technologie Vakkrant voor de kritische ziekenhuisprofessional Wat is MIT? Zesmaal jaar gratis verspreide vakkrant van 24 pagina s, tweewekelijks verstuurde nieuwsbrief, dagelijks

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie

Informatie-uitwisseling contractvervoer

Informatie-uitwisseling contractvervoer Nieuwsbrief voor bestuursleden Hoofdredactie: Lidia van den Eijnde Eindredactie: Tabitha Poolen E-mail: informatief@anbo.nl ANBO Informatief staat ook op Intranet Postadres: Postbus 18003 3501 CA Utrecht

Nadere informatie

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep.

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep. De seizoenskalender van Uitgaanspunt verschijnt huis-aan-huis bij het aanbreken van het nieuwe seizoen. De kalender is dubbelzijdig bedrukt op 170 grams papier in het formaat 'A3 gevouwen naar A4'. Wéét

Nadere informatie

biedt u vanaf september een bijzonder platform over duurzame mobiliteit.

biedt u vanaf september een bijzonder platform over duurzame mobiliteit. biedt u vanaf september een bijzonder platform over duurzame mobiliteit. Ondernemerstijdschrift De Zaak gaat vanaf begin september belangrijke ondernemers vraagstukken over duurzame mobiliteit onder de

Nadere informatie

Adverteren bij de Fietsersbond

Adverteren bij de Fietsersbond Adverteren bij de Fietsersbond De Fietsersbond maakt van de fiets een logische keuze, voor iedereen. ijvert voor veilige en comfortabele fietsverplaatsingen. is de enige belangenorganisatie voor fietsers

Nadere informatie

Tarieven en aanleverspecificaties

Tarieven en aanleverspecificaties Tarieven en aanleverspecificaties 2018 Versie december 2017 BEREIK UW DOELGROEP OPTIMAAL MET 1LIMBURG 1Limburg is hét actuele online nieuwsplatform van L1. De app en website van 1Limburg brengen alle actualiteiten

Nadere informatie

Communicatie pakketten:

Communicatie pakketten: Communicatie pakketten: Dunya 29 mei 2011 Parkpop 26 juni 2011 Zomercarnaval 29,30 juli 2011 Produced by QliQ by Omni & Ducos Productions Facts & Figures Locatie: Park bij de Euromast, Rotterdam Gemiddeld

Nadere informatie

Medische Innovatie en Technologie Vakkrant voor de kritische ziekenhuisprofessional

Medische Innovatie en Technologie Vakkrant voor de kritische ziekenhuisprofessional Medische Innovatie en Technologie Vakkrant voor de kritische ziekenhuisprofessional Wat is MIT? Zesmaal jaar gratis verspreide vakkrant van 24 pagina s, nieuwsbrief en nieuwsportal Nieuws, interviews,

Nadere informatie

LIMBURG ONDERNEEMT. Tijdgeest in rap tempo veranderd

LIMBURG ONDERNEEMT. Tijdgeest in rap tempo veranderd Ondernemen is een serieuze zaak. Weten waar kansen en bedreigingen liggen. Uitdagingen aangaan. Waar sta je? Wat doen anderen? Betrouwbare zakelijke informatie is daarbij van groot belang. Limburgse ondernemers

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Travel. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Een jaar lang op mamagoeshere.com

Travel. Economisch relevante doelgroep (werkende ouders) Spot-on in het hart van de doelgroep Een jaar lang op mamagoeshere.com Travel VAKANTIE! Vakantie met het gezin betekent voor onze volgers ook vakantie voor het héle gezin. Onze moeders gaan op zoek naar een plek waar de kindjes zich zullen vermaken, maar waar zij minstens

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

Projectprofessionals in Nederland bereiken? Dan kunt u niet om het kennisplatform van IPMA-NL heen!

Projectprofessionals in Nederland bereiken? Dan kunt u niet om het kennisplatform van IPMA-NL heen! Projectprofessionals in Nederland bereiken? Dan kunt u niet om het kennisplatform van IPMA-NL heen! Projectprofessionals in Nederland bereiken? ALGEMENE INFORMATIE IPMA-NL is Nederlands enige beroepsorganisatie

Nadere informatie

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite.

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite. 06 Factsheet Motor ANWB Media en Motorsport In ruim 130 jaar ANWB hebben we zeer veel kennis over de Nederlandse motorrijder kunnen opdoen. Zo is ongeveer 75% man. De meeste motorrijders zijn tussen de

Nadere informatie

Hét complete overzicht van alle organisaties bij u in de buurt die hun deuren openen in de week van 14 tot en met 19 maart

Hét complete overzicht van alle organisaties bij u in de buurt die hun deuren openen in de week van 14 tot en met 19 maart Hét complete overzicht van alle organisaties bij u in de buurt die hun deuren openen in de week van 14 tot en met 19 maart Geopend op woensdag 16 maart 2016 GHZ = gehandicaptenzorg = verpleeg- en verzorgingshuizen

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie